Ponedeljak, 30.09.2013.

16:25

Milić: U policiji ne vlada haos

Novi načelnik policije u Beogradu Veselin Milić rekao je, gostujući u vestima B92, da odluka o otkazivanju Parade ponosa nije bila politička, već bezbednosna.

Izvor: B92

Miliæ: U policiji ne vlada haos IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

DRAŽA KG

pre 10 godina

Čovek je u pravu sto posto,ONI tačno znaju šta rade,kad rade,s kim rade i za koga rade!Kakav crni haos ,sve je to super isplanirano!

Sasa jokic

pre 10 godina

U Engleskoj su huligane resili za godinu dana, primenili zakon, i po kratkim postupku ih osudjivali ako prave nerede. Ali u Engleskoj huligane nije podrzavala paralelna sluzba bezbednosti (zlocinacko udruzenje) tako da je drzava izasla na kraj sa tim olosem.
Kod nas su Ti huligani u rukama patriJota, ovih o kojima insajder prica, a sluze im za urusavanje pravnog poretka, paljenje dzamija i Ambasada, lincovanje stranaca i sl.
Ta vlast u senci sprecava obracun sa huliganima, i naredjuje da se otkaze parada, tako to u Srbiji funkcionise.

milan

pre 10 godina

Politicki direktor, politicka odluka i na kraju politicka izjava. Ako je stanje takvo kako vi kazete gosp. Milicu onda je nasa policija nesposobna au to bi mo hteli najmanje da verujemo. Da bi jedan ucesnik parade bio, nedaj boze ubijen, nisu potrebne hiljade nego samo jedan covek i pored svog obezbedjenja.

banderash

pre 10 godina

To sto se tice tih...
Parada je otkazana iz bezbednosne procene...
Jako losa zbog svih adekvatnih uslova...
Preduzeli mere na odrzavanju toga...
Imali intezitet komunikacije...
NIJE NISTA UPLASILO NAS, UPLASILI SMO SE MI...
Organizovali su se u organizaciji SMS porukama i svega onoga...
To su noRotorne lazi...
Znaci u tome...
Nema veze Sapca ili bilo cega...

Majko rodjena...hoce li na celo beogradske policije jednom doci neko ko je rodjen u Beogradu i ko je pismen?!

NH

pre 10 godina

Hronika obrazlozenja zasto Parada ponosa nije odrzana:
-Huligani spremili tegle sa Osama i pcelama da ih bace na LGBT ucesnike
-Ima naznaka da su huligani hteli da na LGBT ucesnike bace sonu kiselinu
-Po najnovijim saznanjima huligani su imali oruzje za napad na LGBT ucesnike.
Ako sve ovo kod gradjanstva ne prodje u sledecem saopstenju ocekuje se da su huligani imali rakete zemlja-zemlja, velike razorne moci. Ako neko misli da je ovo preterivanje, neka procita vesti, o ovoj temi unazad nekoliko dana

Bucko

pre 10 godina

Kada je ugrozena "nacionalna bezbednost" od pojedinih grupa, navijaca i ostalih fasista normaaalno drzava se pripremi i adekvatno reaguje preventivno. Tj. Prati rad grupa infiltrira se skuplja informacije o vodjama i potencijalnim zamenicima povezanosti istih sa ostalim kriminalnim strukturama finansijerima itd itd. Napravi se akcija i pokupi djubre. Osudi ili ne osudi i od tog trenutka drzava pocinje da im dise za vrat ono sto se kaze.... Do kraja zivota. Pa to vas je jos Tito naucio....tupani.

Mirjana

pre 10 godina

Naravno da u policiji ne vlada haos. Dobro ste organizovani na dilovanju narkotika i zastiti kriminalaca, dilera i politicara lopovcina.

sasa jokic

pre 10 godina

Andjela@ Obracun sa tim crnim silama (UDBOM) je poceo 05.Oktobra, na zalost ubacili su nam trojanskog konja (DSS) na celu sa Kostunicom, i 06.Oktobar je sprecen, tj. konacni obracun sa tim zlom.
Zoran je pokusao damsakupi snage, oformi zandarmeriju, kako bi se suprotstavio JSO, medjutim ubili su ga, i od tada pocinje bal vampira, propadanje Srbije.
Sama cinjenica da se Dacic oglasio povodom gasnog (ne)sporazuma sav crven u licu sa odgovorom da ne smemo da postavljamo pitanja u vezi istog, jer bi to razljutilo Ruse, kao i cutanje Vucica, govori gde smo, i kakve su nam sanse da nesto po tom pitanju uradi.
Svi oni su pod kontrolom UDBE, koja je skapirala da ne moze vise da se opire EU, ali moze da usporava taj proces, i u medjuvremenu nastavi sa pljackom "sisanjem krvi" ovm napacenom narodu.

huligan

pre 10 godina

Bravo i za policiju i za predsednika sto nas razumeju. Nadam se da ce tako ostati i sledece godine. Ja necu paradu i ne volim druge. Jos bolje je to sto imamo i manje sanse da udjemo u EU.

Andjela

pre 10 godina

Ako policija koja treba da obezbedi sigurnost gradjana izgovori da ne postoji bezbednost, to znaci da je nesto
opasno trulo u ovoj drzavi.

Da su se namnozile neke grupe, slobodno mogu da kazem teroristicke, desna radikalna krila, fasisti, i radikalna
crkvena krila koja prete svima nama svaki dan, u autobusima, tramvajima, na ulici, u parkovima, pa i kad pokusamo da se okupimo i najnormalnije prosetamo.

Mislim da je 12 proslo davno, i da obracun sa tim crnim silama nase zemlje je trebao davno da pocne i da se zavrsi.

kraja

pre 10 godina

(slobodan, 30. septembar 2013 18:19)

....mozda je ideja dobra, ali da si udahnuo par puta, stavio nekoliko tacaka i zareza (evo prilazem -....,,,,,), sve bi bilo razumljivije...

miroslav

pre 10 godina

ja verujem ovom gospodinu jer je iz mladjih kadrova koji istinski rade i žele da čuvaju narod i državu.njegove generacije nisu krive za partijsko kadriranje i zapošljavanje policajaca u periodu 1991 - 2000 kada su sa članskom kartom SPS-a ili JUL-a,ili nečijom preporukom na belom papiru upošljavani kursisti i nekog i nečiji po zaslugama.
a ima ih prilično.

crna guja

pre 10 godina

A kao ovi na vlasti nisu znali gde se huligani sastaju i ko su, ta oni su njihovi izdanci, ponasaju se kao sto su se Toma i Vucic donedavno ponasali!!!

zoran1965

pre 10 godina

prepisan govor iz 90-tih. nikad policija nije imala sira ovlascenja i vise naoruzana nego onda. a zna se kolika je stopa kriminala bila tada. tako oce da rade i danas...
stani malo, pa iste partije su i danas na vlasti

pucav

pre 10 godina

U policiji vlada haos , vec dugo godina ali o njemu se ne prica vec se zataskuje .Koliko ubistava , pucanja po splavovima,prebijanja ljudi, vozaca GSP-a , kradja , razbojnistva, divljanju takozvanih navijaca a i staroj temi ubistvo Curuvije,Dade , Pantica i mnogih drugih ni rec.Sada dosla parada ove nove populacije pa zgodna tema za razglabanje i bezbednost.Gdin Vucic koji ima veliku podrsku naroda mora da glasno i jasno kaze sta ce se uraditi naovu temu. Direktor Veljovic odgovoran za sve ovo zadovoljjava a neki Ministar kultiure bez para Petkovic ne radi dobro.Vec 5 godina ministar policije Gdin Dacic , sve zataskuje i krije svoj neuspeli rad ali zato Alisa Maric ne zadovoljava.Gospodo mislim da je krajnje vreme da se opametite , jer nikome nije gorela do zore. A za sledecu Paradu ne treba se pripremati, neka se setaju praznim Beogrdom, nima vise odgovara zabrana, alabuka , i da prave prestavu da izazivaju narod. Njihova stvar je njihova pa neka tako i rade, meni ne smetaju a vremena da ih gledam i da diskutujem sa njima nemam.

Igor

pre 10 godina

Pa ajde, neka se sad neko snadje u ovoj gomili izgovorenih protivurecnosti.

Evo samo nekih pitanja koja se, s tim u vezi, logicno namecu:

- ko naoruzava huligane (ako policija to ne zna, onda je u velikom problemu, a gradjani ugrozeni, bez obzira na paradu)?

- ako policija zna ko ih naoruzava, zasto im ne oduzme oruzje i kazni one koji ih snabdevaju?

- odakle huliganima pare da kupuju oruzje?

- zbog cega se onda ne zabrani odrzavanje utakmica na kojima ti isti
huligani i te kako prete gradjanima?

- zbog cega policija hitno ne preduznme korake da objasni pisanje
tabloida o katastrofalnom stanju u njenim sluzbama?

Mislim da je uskracivanje odgovora na ova i mnoga druga pitanja
(posebno u vezi katastrofalanog rada saobracajne policije u Beogradu), dovoljan razlog za uznemirenost gradjana.

Igor

slobodan

pre 10 godina

gospodinev milicu vidim da ste neobavesteni,kao i ostatak nisa i td.jedno pitanje sta nemate od opreme a imate para da pijete po 25 kartona *12 flasa viskija vam se isporucuje sa vilnih voda u vas magacin na makisu ko pije to to je samo viski da nedonosimo otpremnice sta sve trebuje policija i za koga mnogo lepo hranite te i sapca kako kazete ostavili njive kuce i dosli da se kurce po beogradu isto kao ona dva nepismena ispektora na vracaru sto su trudnu zenu matrretirali u stanici 7 ipo sati i izgubila je bebu i nabedite da je lopov sama ukrala auto sebi zbog polise.i to se gospodine zna PREVARE sa osiguranjem moze samo sluzbenik policije da napravi i agent osiguravajuce kuce to se zna a vi se potrudite da bolje budete obavesteni a do 2014 naucice vas ivica de su pare i kombinacije pederi su dobra kombinacija imace babice i doktori kome da prodaju decu koju ukradu ...sramota

Milko

pre 10 godina

"On je rekao da su neki ekstremisti koji su nameravali da se u subotu obračunaju s učesnicima Parade ponosa bili naoružani i da su planirali "jako ozbiljne stvari".
Čuj ovo bili naoružani.
Naoružani pretili državi i gradjanima, dobro zabranili ste Paradu zbog toga, što je u redu, a jeste li koga uhapsili, zna li se gde su im baze i kasarne pošto se iz vaših saopštenja može zaključiti da ih ima na hiljade.
Ovako se stiče otisak da ste se povukli pred njima, da ste nemoćni da nas zaštitite.
Moj utisak je da je ovo ipak bila politička odluka, jer ako nije onda smo obrali bostan.

Jagodina

pre 10 godina

Ma ajde bre,cedimo se kao limun, cela nacija da bi prišli Evropi i da bi krenuli napred.Šta sve nismo žrtvovali a da padnemo na najobičnije obezbedjenje jedne šetnje.Da budemo taoci neke krupnije stvari(Kosova)i djene djena al tamo neke parade...Pa šta treba, kada konkurišemo za neko evropsko prvenstvo ili svetsko u sportu da nam kažu:"Sve je u redu samo niste sposobni za bezbednost učesnika".

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Nalogodavci i organizatori svih ovih tzv. paravojnih formacija je drzava.Iza navijackih grupa,obraza ,dveri,1389 snp stoji DRZAVNA BEZBEDNOST,SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA,BIA,KOS,SPS,SNS,DSS,SRS i ta ista POLICIJA koja je satro trebala da ih spreci!Pa gde ste vi videli da policija bije svoje ljude i saradnike?Da je drzava htela na ulicama Beograda ne bi bilo ni jednog huligana ali njima je odgovaralo da se parada ne odrzi!Sve ostalo su bajke za malu decu!

Saolin

pre 10 godina

Da li na vazne pozicije mogu da se postave ljudi koji umeju da se izrazavaju jasno. Milic cak nije ni los u odnosu na desetine demagoga ali slusam ga i ne mogu da se otmem utisku da je on nacelnik policije u BEOGRADU. Za takvo mesto ipak treba neko bolji od njega.

bandi

pre 10 godina

U policiji ne vlada haos....cist primer toga je Subotica.Nije porusena,fabrike neopljackane,poslovni prostori u vlasnistvu grada,bez narkotika,bez 10-at neresenih ubistava i sto je najvaznije narod se ne iseljava masovno.

kosta

pre 10 godina

ovaj je 'ladno priznao prisluškivanje (... intenzivnu neformalnu komunikaciju...). kako znate? ako znate da su naoružani, što niste oružje pronašli i oduzeli? ili se samo bavite naklapanjem po naredbi nadređenih?

drazen mihic

pre 10 godina

iduce godine ce biti isto samo drugi nacelnik policije, samo odlazete
da rjesite problem huligana i oni su svake godine brojniji i brojniji,
a to je vjerovatno zbog efikasne policije i drzave...

zlajazemunac

pre 10 godina

100% je u pitanju politička odluka, jer glasači SNS i SPS su već maksimalno napregnuti potpisivanjem Briselskog sporazuma i izborima na Kosuvu,
Sa druge strane postoji li neka paravojska u Srbiji koja je jača od 6500 policajaca, onda svima dati otkaz zajedno sa Ivicom ,

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Milicu, dobro kopirate Dacica; za sve imate odgovor i obrazlozenje. Umete i da spinujete pojedine odgovore i obrazlozenja.
I vi kao i Dacic smatrate da je bolje da bande i huligani divljaju nego da policija na svaki nacin uči te bande redu i zakonu! Za to su placeni covece!
Cena toga je posao policajca skopcan sa rizikom da mu se desi i ono najgore , za koji se on opredelio stupanjem na duznost, polazuci policijsku zakletvu.
Ili mozda smatrate da gradjani treba sami da izadju na kraj sa tim bandama i huliganima. Onda im policija i ne treba i ne treba da se kupuje oruzje, oprema, odeca, mobilni i prevozna sredstva.
Nisi ti gospodine Milicu za taj posao u Beogradu. Veliki je to zalogaj za tebe!

Ivan

pre 10 godina

A price u Kuriru i Informeru objavljuju crtani junaci nikako policija. Policajci su dobri profesionalci koji znaju sta rade kao i svi profesionalci u drzavnom aparatu.

Jagodinac

pre 10 godina

Bezbednost nije ugrožena od strane običnih ljudi.Šta me briga ko će da šeta i šta mu je motiv.Bezbednost je ugrožena od strane onih koji su zadužili sadašnju vlast pa ovi ne smeju da im stanu na put.Ili Vučić ili neko oko njega(pre neko oko njega).A obrazloženja su providna do bola.Najžešći je Babić koji kaže da ćemo za godinu dana promeniti svest kod ljudi i da će sledeće godine biti bezbedno šetati.

kraja

pre 10 godina

...samo prazne reci...
...niko da imenuje silu koju ne moze da savlada 6.500 policajaca pod oruzjem i sa svim ratnim sredstvima...
...niko da kaze zasto je onda bacen toliki novac i koliko im to treba vremena da "odluce" da li ce se nesto odrzati ili ne...
...upravo to odlaganje donosenja odluke do pred sam dan zakazane "parade" govori u prilog politicke odluke...
...inace ti "neimenovani" centri moci danima vec daju intervjue i izjave po novinama, netu, tv...
...gledamo ih vec 20 godina po srbiji, samo policija ne moze da ih prepozna i identifikuje...da, oni sto su "odavno poznati policiji", oni sa stotinama krivicnih prijava, oni sto nam prete sa svake bandere u gradu...
...gospodine milicu...

nenad t

pre 10 godina

Pa ko treba da razoruža te divlje horde po Srbiji, moja Baba...
Moj kolega je pod pretnjom krivične prijave morao da se odrekne očevog pištoljčića u korist države, jer ga nije odneo u sup ODMA kad mu je otac umro nego posle desetak dana...
Nema šta da pričate ovi su oružje u rukama države, jer ne postoji niko jači od države.

Sale

pre 10 godina

Kaze u policiji ne vlada haos... Pa ko je uopste rekao da vlada "haos"?!?! U policiji vlada MAFIJA, javasluk, dousnici, ucenjivaci, prodane duse, i sijaset nesposobnjakovica koji nos ne bi znali da obrisu da im kum, zet, ujak, deda nije na jakoj poziciji!!!!

Dakle, nista se ne menja - smene nastavljene, niko procesuiran nije, Dacic izgubljen kao kuce u liftu, Vucic polovicno pere ruke - polovicno cuti, Toma nikolic... Ne znam ko je taj, za njega nikad cuo.... Ko da covek ne postoji a izglasan za predsednika Srbije ... UZAS!!!

markos

pre 10 godina

u policiji ne vlada haos... tamo se zna red ... tacno se zna ko sta sme i koliko moze i protiv koga nesto sme i moze a protiv koga ne.... oni su super podelili svoje "duznosti i obaveze ".... na nama je da trpimo posledice ...

Sale

pre 10 godina

Kaze u policiji ne vlada haos... Pa ko je uopste rekao da vlada "haos"?!?! U policiji vlada MAFIJA, javasluk, dousnici, ucenjivaci, prodane duse, i sijaset nesposobnjakovica koji nos ne bi znali da obrisu da im kum, zet, ujak, deda nije na jakoj poziciji!!!!

Dakle, nista se ne menja - smene nastavljene, niko procesuiran nije, Dacic izgubljen kao kuce u liftu, Vucic polovicno pere ruke - polovicno cuti, Toma nikolic... Ne znam ko je taj, za njega nikad cuo.... Ko da covek ne postoji a izglasan za predsednika Srbije ... UZAS!!!

markos

pre 10 godina

u policiji ne vlada haos... tamo se zna red ... tacno se zna ko sta sme i koliko moze i protiv koga nesto sme i moze a protiv koga ne.... oni su super podelili svoje "duznosti i obaveze ".... na nama je da trpimo posledice ...

kraja

pre 10 godina

...samo prazne reci...
...niko da imenuje silu koju ne moze da savlada 6.500 policajaca pod oruzjem i sa svim ratnim sredstvima...
...niko da kaze zasto je onda bacen toliki novac i koliko im to treba vremena da "odluce" da li ce se nesto odrzati ili ne...
...upravo to odlaganje donosenja odluke do pred sam dan zakazane "parade" govori u prilog politicke odluke...
...inace ti "neimenovani" centri moci danima vec daju intervjue i izjave po novinama, netu, tv...
...gledamo ih vec 20 godina po srbiji, samo policija ne moze da ih prepozna i identifikuje...da, oni sto su "odavno poznati policiji", oni sa stotinama krivicnih prijava, oni sto nam prete sa svake bandere u gradu...
...gospodine milicu...

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Milicu, dobro kopirate Dacica; za sve imate odgovor i obrazlozenje. Umete i da spinujete pojedine odgovore i obrazlozenja.
I vi kao i Dacic smatrate da je bolje da bande i huligani divljaju nego da policija na svaki nacin uči te bande redu i zakonu! Za to su placeni covece!
Cena toga je posao policajca skopcan sa rizikom da mu se desi i ono najgore , za koji se on opredelio stupanjem na duznost, polazuci policijsku zakletvu.
Ili mozda smatrate da gradjani treba sami da izadju na kraj sa tim bandama i huliganima. Onda im policija i ne treba i ne treba da se kupuje oruzje, oprema, odeca, mobilni i prevozna sredstva.
Nisi ti gospodine Milicu za taj posao u Beogradu. Veliki je to zalogaj za tebe!

Ivan

pre 10 godina

A price u Kuriru i Informeru objavljuju crtani junaci nikako policija. Policajci su dobri profesionalci koji znaju sta rade kao i svi profesionalci u drzavnom aparatu.

nenad t

pre 10 godina

Pa ko treba da razoruža te divlje horde po Srbiji, moja Baba...
Moj kolega je pod pretnjom krivične prijave morao da se odrekne očevog pištoljčića u korist države, jer ga nije odneo u sup ODMA kad mu je otac umro nego posle desetak dana...
Nema šta da pričate ovi su oružje u rukama države, jer ne postoji niko jači od države.

kosta

pre 10 godina

ovaj je 'ladno priznao prisluškivanje (... intenzivnu neformalnu komunikaciju...). kako znate? ako znate da su naoružani, što niste oružje pronašli i oduzeli? ili se samo bavite naklapanjem po naredbi nadređenih?

Jagodinac

pre 10 godina

Bezbednost nije ugrožena od strane običnih ljudi.Šta me briga ko će da šeta i šta mu je motiv.Bezbednost je ugrožena od strane onih koji su zadužili sadašnju vlast pa ovi ne smeju da im stanu na put.Ili Vučić ili neko oko njega(pre neko oko njega).A obrazloženja su providna do bola.Najžešći je Babić koji kaže da ćemo za godinu dana promeniti svest kod ljudi i da će sledeće godine biti bezbedno šetati.

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Nalogodavci i organizatori svih ovih tzv. paravojnih formacija je drzava.Iza navijackih grupa,obraza ,dveri,1389 snp stoji DRZAVNA BEZBEDNOST,SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA,BIA,KOS,SPS,SNS,DSS,SRS i ta ista POLICIJA koja je satro trebala da ih spreci!Pa gde ste vi videli da policija bije svoje ljude i saradnike?Da je drzava htela na ulicama Beograda ne bi bilo ni jednog huligana ali njima je odgovaralo da se parada ne odrzi!Sve ostalo su bajke za malu decu!

zlajazemunac

pre 10 godina

100% je u pitanju politička odluka, jer glasači SNS i SPS su već maksimalno napregnuti potpisivanjem Briselskog sporazuma i izborima na Kosuvu,
Sa druge strane postoji li neka paravojska u Srbiji koja je jača od 6500 policajaca, onda svima dati otkaz zajedno sa Ivicom ,

Igor

pre 10 godina

Pa ajde, neka se sad neko snadje u ovoj gomili izgovorenih protivurecnosti.

Evo samo nekih pitanja koja se, s tim u vezi, logicno namecu:

- ko naoruzava huligane (ako policija to ne zna, onda je u velikom problemu, a gradjani ugrozeni, bez obzira na paradu)?

- ako policija zna ko ih naoruzava, zasto im ne oduzme oruzje i kazni one koji ih snabdevaju?

- odakle huliganima pare da kupuju oruzje?

- zbog cega se onda ne zabrani odrzavanje utakmica na kojima ti isti
huligani i te kako prete gradjanima?

- zbog cega policija hitno ne preduznme korake da objasni pisanje
tabloida o katastrofalnom stanju u njenim sluzbama?

Mislim da je uskracivanje odgovora na ova i mnoga druga pitanja
(posebno u vezi katastrofalanog rada saobracajne policije u Beogradu), dovoljan razlog za uznemirenost gradjana.

Igor

Milko

pre 10 godina

"On je rekao da su neki ekstremisti koji su nameravali da se u subotu obračunaju s učesnicima Parade ponosa bili naoružani i da su planirali "jako ozbiljne stvari".
Čuj ovo bili naoružani.
Naoružani pretili državi i gradjanima, dobro zabranili ste Paradu zbog toga, što je u redu, a jeste li koga uhapsili, zna li se gde su im baze i kasarne pošto se iz vaših saopštenja može zaključiti da ih ima na hiljade.
Ovako se stiče otisak da ste se povukli pred njima, da ste nemoćni da nas zaštitite.
Moj utisak je da je ovo ipak bila politička odluka, jer ako nije onda smo obrali bostan.

Saolin

pre 10 godina

Da li na vazne pozicije mogu da se postave ljudi koji umeju da se izrazavaju jasno. Milic cak nije ni los u odnosu na desetine demagoga ali slusam ga i ne mogu da se otmem utisku da je on nacelnik policije u BEOGRADU. Za takvo mesto ipak treba neko bolji od njega.

crna guja

pre 10 godina

A kao ovi na vlasti nisu znali gde se huligani sastaju i ko su, ta oni su njihovi izdanci, ponasaju se kao sto su se Toma i Vucic donedavno ponasali!!!

pucav

pre 10 godina

U policiji vlada haos , vec dugo godina ali o njemu se ne prica vec se zataskuje .Koliko ubistava , pucanja po splavovima,prebijanja ljudi, vozaca GSP-a , kradja , razbojnistva, divljanju takozvanih navijaca a i staroj temi ubistvo Curuvije,Dade , Pantica i mnogih drugih ni rec.Sada dosla parada ove nove populacije pa zgodna tema za razglabanje i bezbednost.Gdin Vucic koji ima veliku podrsku naroda mora da glasno i jasno kaze sta ce se uraditi naovu temu. Direktor Veljovic odgovoran za sve ovo zadovoljjava a neki Ministar kultiure bez para Petkovic ne radi dobro.Vec 5 godina ministar policije Gdin Dacic , sve zataskuje i krije svoj neuspeli rad ali zato Alisa Maric ne zadovoljava.Gospodo mislim da je krajnje vreme da se opametite , jer nikome nije gorela do zore. A za sledecu Paradu ne treba se pripremati, neka se setaju praznim Beogrdom, nima vise odgovara zabrana, alabuka , i da prave prestavu da izazivaju narod. Njihova stvar je njihova pa neka tako i rade, meni ne smetaju a vremena da ih gledam i da diskutujem sa njima nemam.

slobodan

pre 10 godina

gospodinev milicu vidim da ste neobavesteni,kao i ostatak nisa i td.jedno pitanje sta nemate od opreme a imate para da pijete po 25 kartona *12 flasa viskija vam se isporucuje sa vilnih voda u vas magacin na makisu ko pije to to je samo viski da nedonosimo otpremnice sta sve trebuje policija i za koga mnogo lepo hranite te i sapca kako kazete ostavili njive kuce i dosli da se kurce po beogradu isto kao ona dva nepismena ispektora na vracaru sto su trudnu zenu matrretirali u stanici 7 ipo sati i izgubila je bebu i nabedite da je lopov sama ukrala auto sebi zbog polise.i to se gospodine zna PREVARE sa osiguranjem moze samo sluzbenik policije da napravi i agent osiguravajuce kuce to se zna a vi se potrudite da bolje budete obavesteni a do 2014 naucice vas ivica de su pare i kombinacije pederi su dobra kombinacija imace babice i doktori kome da prodaju decu koju ukradu ...sramota

zoran1965

pre 10 godina

prepisan govor iz 90-tih. nikad policija nije imala sira ovlascenja i vise naoruzana nego onda. a zna se kolika je stopa kriminala bila tada. tako oce da rade i danas...
stani malo, pa iste partije su i danas na vlasti

Andjela

pre 10 godina

Ako policija koja treba da obezbedi sigurnost gradjana izgovori da ne postoji bezbednost, to znaci da je nesto
opasno trulo u ovoj drzavi.

Da su se namnozile neke grupe, slobodno mogu da kazem teroristicke, desna radikalna krila, fasisti, i radikalna
crkvena krila koja prete svima nama svaki dan, u autobusima, tramvajima, na ulici, u parkovima, pa i kad pokusamo da se okupimo i najnormalnije prosetamo.

Mislim da je 12 proslo davno, i da obracun sa tim crnim silama nase zemlje je trebao davno da pocne i da se zavrsi.

drazen mihic

pre 10 godina

iduce godine ce biti isto samo drugi nacelnik policije, samo odlazete
da rjesite problem huligana i oni su svake godine brojniji i brojniji,
a to je vjerovatno zbog efikasne policije i drzave...

Mirjana

pre 10 godina

Naravno da u policiji ne vlada haos. Dobro ste organizovani na dilovanju narkotika i zastiti kriminalaca, dilera i politicara lopovcina.

bandi

pre 10 godina

U policiji ne vlada haos....cist primer toga je Subotica.Nije porusena,fabrike neopljackane,poslovni prostori u vlasnistvu grada,bez narkotika,bez 10-at neresenih ubistava i sto je najvaznije narod se ne iseljava masovno.

Jagodina

pre 10 godina

Ma ajde bre,cedimo se kao limun, cela nacija da bi prišli Evropi i da bi krenuli napred.Šta sve nismo žrtvovali a da padnemo na najobičnije obezbedjenje jedne šetnje.Da budemo taoci neke krupnije stvari(Kosova)i djene djena al tamo neke parade...Pa šta treba, kada konkurišemo za neko evropsko prvenstvo ili svetsko u sportu da nam kažu:"Sve je u redu samo niste sposobni za bezbednost učesnika".

sasa jokic

pre 10 godina

Andjela@ Obracun sa tim crnim silama (UDBOM) je poceo 05.Oktobra, na zalost ubacili su nam trojanskog konja (DSS) na celu sa Kostunicom, i 06.Oktobar je sprecen, tj. konacni obracun sa tim zlom.
Zoran je pokusao damsakupi snage, oformi zandarmeriju, kako bi se suprotstavio JSO, medjutim ubili su ga, i od tada pocinje bal vampira, propadanje Srbije.
Sama cinjenica da se Dacic oglasio povodom gasnog (ne)sporazuma sav crven u licu sa odgovorom da ne smemo da postavljamo pitanja u vezi istog, jer bi to razljutilo Ruse, kao i cutanje Vucica, govori gde smo, i kakve su nam sanse da nesto po tom pitanju uradi.
Svi oni su pod kontrolom UDBE, koja je skapirala da ne moze vise da se opire EU, ali moze da usporava taj proces, i u medjuvremenu nastavi sa pljackom "sisanjem krvi" ovm napacenom narodu.

banderash

pre 10 godina

To sto se tice tih...
Parada je otkazana iz bezbednosne procene...
Jako losa zbog svih adekvatnih uslova...
Preduzeli mere na odrzavanju toga...
Imali intezitet komunikacije...
NIJE NISTA UPLASILO NAS, UPLASILI SMO SE MI...
Organizovali su se u organizaciji SMS porukama i svega onoga...
To su noRotorne lazi...
Znaci u tome...
Nema veze Sapca ili bilo cega...

Majko rodjena...hoce li na celo beogradske policije jednom doci neko ko je rodjen u Beogradu i ko je pismen?!

kraja

pre 10 godina

(slobodan, 30. septembar 2013 18:19)

....mozda je ideja dobra, ali da si udahnuo par puta, stavio nekoliko tacaka i zareza (evo prilazem -....,,,,,), sve bi bilo razumljivije...

Bucko

pre 10 godina

Kada je ugrozena "nacionalna bezbednost" od pojedinih grupa, navijaca i ostalih fasista normaaalno drzava se pripremi i adekvatno reaguje preventivno. Tj. Prati rad grupa infiltrira se skuplja informacije o vodjama i potencijalnim zamenicima povezanosti istih sa ostalim kriminalnim strukturama finansijerima itd itd. Napravi se akcija i pokupi djubre. Osudi ili ne osudi i od tog trenutka drzava pocinje da im dise za vrat ono sto se kaze.... Do kraja zivota. Pa to vas je jos Tito naucio....tupani.

NH

pre 10 godina

Hronika obrazlozenja zasto Parada ponosa nije odrzana:
-Huligani spremili tegle sa Osama i pcelama da ih bace na LGBT ucesnike
-Ima naznaka da su huligani hteli da na LGBT ucesnike bace sonu kiselinu
-Po najnovijim saznanjima huligani su imali oruzje za napad na LGBT ucesnike.
Ako sve ovo kod gradjanstva ne prodje u sledecem saopstenju ocekuje se da su huligani imali rakete zemlja-zemlja, velike razorne moci. Ako neko misli da je ovo preterivanje, neka procita vesti, o ovoj temi unazad nekoliko dana

milan

pre 10 godina

Politicki direktor, politicka odluka i na kraju politicka izjava. Ako je stanje takvo kako vi kazete gosp. Milicu onda je nasa policija nesposobna au to bi mo hteli najmanje da verujemo. Da bi jedan ucesnik parade bio, nedaj boze ubijen, nisu potrebne hiljade nego samo jedan covek i pored svog obezbedjenja.

miroslav

pre 10 godina

ja verujem ovom gospodinu jer je iz mladjih kadrova koji istinski rade i žele da čuvaju narod i državu.njegove generacije nisu krive za partijsko kadriranje i zapošljavanje policajaca u periodu 1991 - 2000 kada su sa članskom kartom SPS-a ili JUL-a,ili nečijom preporukom na belom papiru upošljavani kursisti i nekog i nečiji po zaslugama.
a ima ih prilično.

huligan

pre 10 godina

Bravo i za policiju i za predsednika sto nas razumeju. Nadam se da ce tako ostati i sledece godine. Ja necu paradu i ne volim druge. Jos bolje je to sto imamo i manje sanse da udjemo u EU.

Sasa jokic

pre 10 godina

U Engleskoj su huligane resili za godinu dana, primenili zakon, i po kratkim postupku ih osudjivali ako prave nerede. Ali u Engleskoj huligane nije podrzavala paralelna sluzba bezbednosti (zlocinacko udruzenje) tako da je drzava izasla na kraj sa tim olosem.
Kod nas su Ti huligani u rukama patriJota, ovih o kojima insajder prica, a sluze im za urusavanje pravnog poretka, paljenje dzamija i Ambasada, lincovanje stranaca i sl.
Ta vlast u senci sprecava obracun sa huliganima, i naredjuje da se otkaze parada, tako to u Srbiji funkcionise.

DRAŽA KG

pre 10 godina

Čovek je u pravu sto posto,ONI tačno znaju šta rade,kad rade,s kim rade i za koga rade!Kakav crni haos ,sve je to super isplanirano!

huligan

pre 10 godina

Bravo i za policiju i za predsednika sto nas razumeju. Nadam se da ce tako ostati i sledece godine. Ja necu paradu i ne volim druge. Jos bolje je to sto imamo i manje sanse da udjemo u EU.

miroslav

pre 10 godina

ja verujem ovom gospodinu jer je iz mladjih kadrova koji istinski rade i žele da čuvaju narod i državu.njegove generacije nisu krive za partijsko kadriranje i zapošljavanje policajaca u periodu 1991 - 2000 kada su sa članskom kartom SPS-a ili JUL-a,ili nečijom preporukom na belom papiru upošljavani kursisti i nekog i nečiji po zaslugama.
a ima ih prilično.

crni domino

pre 10 godina

Gospodine Milicu, dobro kopirate Dacica; za sve imate odgovor i obrazlozenje. Umete i da spinujete pojedine odgovore i obrazlozenja.
I vi kao i Dacic smatrate da je bolje da bande i huligani divljaju nego da policija na svaki nacin uči te bande redu i zakonu! Za to su placeni covece!
Cena toga je posao policajca skopcan sa rizikom da mu se desi i ono najgore , za koji se on opredelio stupanjem na duznost, polazuci policijsku zakletvu.
Ili mozda smatrate da gradjani treba sami da izadju na kraj sa tim bandama i huliganima. Onda im policija i ne treba i ne treba da se kupuje oruzje, oprema, odeca, mobilni i prevozna sredstva.
Nisi ti gospodine Milicu za taj posao u Beogradu. Veliki je to zalogaj za tebe!

Tosiro gaMune

pre 10 godina

Nalogodavci i organizatori svih ovih tzv. paravojnih formacija je drzava.Iza navijackih grupa,obraza ,dveri,1389 snp stoji DRZAVNA BEZBEDNOST,SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA,BIA,KOS,SPS,SNS,DSS,SRS i ta ista POLICIJA koja je satro trebala da ih spreci!Pa gde ste vi videli da policija bije svoje ljude i saradnike?Da je drzava htela na ulicama Beograda ne bi bilo ni jednog huligana ali njima je odgovaralo da se parada ne odrzi!Sve ostalo su bajke za malu decu!

sasa jokic

pre 10 godina

Andjela@ Obracun sa tim crnim silama (UDBOM) je poceo 05.Oktobra, na zalost ubacili su nam trojanskog konja (DSS) na celu sa Kostunicom, i 06.Oktobar je sprecen, tj. konacni obracun sa tim zlom.
Zoran je pokusao damsakupi snage, oformi zandarmeriju, kako bi se suprotstavio JSO, medjutim ubili su ga, i od tada pocinje bal vampira, propadanje Srbije.
Sama cinjenica da se Dacic oglasio povodom gasnog (ne)sporazuma sav crven u licu sa odgovorom da ne smemo da postavljamo pitanja u vezi istog, jer bi to razljutilo Ruse, kao i cutanje Vucica, govori gde smo, i kakve su nam sanse da nesto po tom pitanju uradi.
Svi oni su pod kontrolom UDBE, koja je skapirala da ne moze vise da se opire EU, ali moze da usporava taj proces, i u medjuvremenu nastavi sa pljackom "sisanjem krvi" ovm napacenom narodu.

Jagodina

pre 10 godina

Ma ajde bre,cedimo se kao limun, cela nacija da bi prišli Evropi i da bi krenuli napred.Šta sve nismo žrtvovali a da padnemo na najobičnije obezbedjenje jedne šetnje.Da budemo taoci neke krupnije stvari(Kosova)i djene djena al tamo neke parade...Pa šta treba, kada konkurišemo za neko evropsko prvenstvo ili svetsko u sportu da nam kažu:"Sve je u redu samo niste sposobni za bezbednost učesnika".

Igor

pre 10 godina

Pa ajde, neka se sad neko snadje u ovoj gomili izgovorenih protivurecnosti.

Evo samo nekih pitanja koja se, s tim u vezi, logicno namecu:

- ko naoruzava huligane (ako policija to ne zna, onda je u velikom problemu, a gradjani ugrozeni, bez obzira na paradu)?

- ako policija zna ko ih naoruzava, zasto im ne oduzme oruzje i kazni one koji ih snabdevaju?

- odakle huliganima pare da kupuju oruzje?

- zbog cega se onda ne zabrani odrzavanje utakmica na kojima ti isti
huligani i te kako prete gradjanima?

- zbog cega policija hitno ne preduznme korake da objasni pisanje
tabloida o katastrofalnom stanju u njenim sluzbama?

Mislim da je uskracivanje odgovora na ova i mnoga druga pitanja
(posebno u vezi katastrofalanog rada saobracajne policije u Beogradu), dovoljan razlog za uznemirenost gradjana.

Igor

bandi

pre 10 godina

U policiji ne vlada haos....cist primer toga je Subotica.Nije porusena,fabrike neopljackane,poslovni prostori u vlasnistvu grada,bez narkotika,bez 10-at neresenih ubistava i sto je najvaznije narod se ne iseljava masovno.

slobodan

pre 10 godina

gospodinev milicu vidim da ste neobavesteni,kao i ostatak nisa i td.jedno pitanje sta nemate od opreme a imate para da pijete po 25 kartona *12 flasa viskija vam se isporucuje sa vilnih voda u vas magacin na makisu ko pije to to je samo viski da nedonosimo otpremnice sta sve trebuje policija i za koga mnogo lepo hranite te i sapca kako kazete ostavili njive kuce i dosli da se kurce po beogradu isto kao ona dva nepismena ispektora na vracaru sto su trudnu zenu matrretirali u stanici 7 ipo sati i izgubila je bebu i nabedite da je lopov sama ukrala auto sebi zbog polise.i to se gospodine zna PREVARE sa osiguranjem moze samo sluzbenik policije da napravi i agent osiguravajuce kuce to se zna a vi se potrudite da bolje budete obavesteni a do 2014 naucice vas ivica de su pare i kombinacije pederi su dobra kombinacija imace babice i doktori kome da prodaju decu koju ukradu ...sramota

crna guja

pre 10 godina

A kao ovi na vlasti nisu znali gde se huligani sastaju i ko su, ta oni su njihovi izdanci, ponasaju se kao sto su se Toma i Vucic donedavno ponasali!!!

zoran1965

pre 10 godina

prepisan govor iz 90-tih. nikad policija nije imala sira ovlascenja i vise naoruzana nego onda. a zna se kolika je stopa kriminala bila tada. tako oce da rade i danas...
stani malo, pa iste partije su i danas na vlasti

banderash

pre 10 godina

To sto se tice tih...
Parada je otkazana iz bezbednosne procene...
Jako losa zbog svih adekvatnih uslova...
Preduzeli mere na odrzavanju toga...
Imali intezitet komunikacije...
NIJE NISTA UPLASILO NAS, UPLASILI SMO SE MI...
Organizovali su se u organizaciji SMS porukama i svega onoga...
To su noRotorne lazi...
Znaci u tome...
Nema veze Sapca ili bilo cega...

Majko rodjena...hoce li na celo beogradske policije jednom doci neko ko je rodjen u Beogradu i ko je pismen?!

kraja

pre 10 godina

...samo prazne reci...
...niko da imenuje silu koju ne moze da savlada 6.500 policajaca pod oruzjem i sa svim ratnim sredstvima...
...niko da kaze zasto je onda bacen toliki novac i koliko im to treba vremena da "odluce" da li ce se nesto odrzati ili ne...
...upravo to odlaganje donosenja odluke do pred sam dan zakazane "parade" govori u prilog politicke odluke...
...inace ti "neimenovani" centri moci danima vec daju intervjue i izjave po novinama, netu, tv...
...gledamo ih vec 20 godina po srbiji, samo policija ne moze da ih prepozna i identifikuje...da, oni sto su "odavno poznati policiji", oni sa stotinama krivicnih prijava, oni sto nam prete sa svake bandere u gradu...
...gospodine milicu...

Jagodinac

pre 10 godina

Bezbednost nije ugrožena od strane običnih ljudi.Šta me briga ko će da šeta i šta mu je motiv.Bezbednost je ugrožena od strane onih koji su zadužili sadašnju vlast pa ovi ne smeju da im stanu na put.Ili Vučić ili neko oko njega(pre neko oko njega).A obrazloženja su providna do bola.Najžešći je Babić koji kaže da ćemo za godinu dana promeniti svest kod ljudi i da će sledeće godine biti bezbedno šetati.

zlajazemunac

pre 10 godina

100% je u pitanju politička odluka, jer glasači SNS i SPS su već maksimalno napregnuti potpisivanjem Briselskog sporazuma i izborima na Kosuvu,
Sa druge strane postoji li neka paravojska u Srbiji koja je jača od 6500 policajaca, onda svima dati otkaz zajedno sa Ivicom ,

drazen mihic

pre 10 godina

iduce godine ce biti isto samo drugi nacelnik policije, samo odlazete
da rjesite problem huligana i oni su svake godine brojniji i brojniji,
a to je vjerovatno zbog efikasne policije i drzave...

Andjela

pre 10 godina

Ako policija koja treba da obezbedi sigurnost gradjana izgovori da ne postoji bezbednost, to znaci da je nesto
opasno trulo u ovoj drzavi.

Da su se namnozile neke grupe, slobodno mogu da kazem teroristicke, desna radikalna krila, fasisti, i radikalna
crkvena krila koja prete svima nama svaki dan, u autobusima, tramvajima, na ulici, u parkovima, pa i kad pokusamo da se okupimo i najnormalnije prosetamo.

Mislim da je 12 proslo davno, i da obracun sa tim crnim silama nase zemlje je trebao davno da pocne i da se zavrsi.

milan

pre 10 godina

Politicki direktor, politicka odluka i na kraju politicka izjava. Ako je stanje takvo kako vi kazete gosp. Milicu onda je nasa policija nesposobna au to bi mo hteli najmanje da verujemo. Da bi jedan ucesnik parade bio, nedaj boze ubijen, nisu potrebne hiljade nego samo jedan covek i pored svog obezbedjenja.

nenad t

pre 10 godina

Pa ko treba da razoruža te divlje horde po Srbiji, moja Baba...
Moj kolega je pod pretnjom krivične prijave morao da se odrekne očevog pištoljčića u korist države, jer ga nije odneo u sup ODMA kad mu je otac umro nego posle desetak dana...
Nema šta da pričate ovi su oružje u rukama države, jer ne postoji niko jači od države.

Ivan

pre 10 godina

A price u Kuriru i Informeru objavljuju crtani junaci nikako policija. Policajci su dobri profesionalci koji znaju sta rade kao i svi profesionalci u drzavnom aparatu.

pucav

pre 10 godina

U policiji vlada haos , vec dugo godina ali o njemu se ne prica vec se zataskuje .Koliko ubistava , pucanja po splavovima,prebijanja ljudi, vozaca GSP-a , kradja , razbojnistva, divljanju takozvanih navijaca a i staroj temi ubistvo Curuvije,Dade , Pantica i mnogih drugih ni rec.Sada dosla parada ove nove populacije pa zgodna tema za razglabanje i bezbednost.Gdin Vucic koji ima veliku podrsku naroda mora da glasno i jasno kaze sta ce se uraditi naovu temu. Direktor Veljovic odgovoran za sve ovo zadovoljjava a neki Ministar kultiure bez para Petkovic ne radi dobro.Vec 5 godina ministar policije Gdin Dacic , sve zataskuje i krije svoj neuspeli rad ali zato Alisa Maric ne zadovoljava.Gospodo mislim da je krajnje vreme da se opametite , jer nikome nije gorela do zore. A za sledecu Paradu ne treba se pripremati, neka se setaju praznim Beogrdom, nima vise odgovara zabrana, alabuka , i da prave prestavu da izazivaju narod. Njihova stvar je njihova pa neka tako i rade, meni ne smetaju a vremena da ih gledam i da diskutujem sa njima nemam.

Mirjana

pre 10 godina

Naravno da u policiji ne vlada haos. Dobro ste organizovani na dilovanju narkotika i zastiti kriminalaca, dilera i politicara lopovcina.

Bucko

pre 10 godina

Kada je ugrozena "nacionalna bezbednost" od pojedinih grupa, navijaca i ostalih fasista normaaalno drzava se pripremi i adekvatno reaguje preventivno. Tj. Prati rad grupa infiltrira se skuplja informacije o vodjama i potencijalnim zamenicima povezanosti istih sa ostalim kriminalnim strukturama finansijerima itd itd. Napravi se akcija i pokupi djubre. Osudi ili ne osudi i od tog trenutka drzava pocinje da im dise za vrat ono sto se kaze.... Do kraja zivota. Pa to vas je jos Tito naucio....tupani.

DRAŽA KG

pre 10 godina

Čovek je u pravu sto posto,ONI tačno znaju šta rade,kad rade,s kim rade i za koga rade!Kakav crni haos ,sve je to super isplanirano!

markos

pre 10 godina

u policiji ne vlada haos... tamo se zna red ... tacno se zna ko sta sme i koliko moze i protiv koga nesto sme i moze a protiv koga ne.... oni su super podelili svoje "duznosti i obaveze ".... na nama je da trpimo posledice ...

Sale

pre 10 godina

Kaze u policiji ne vlada haos... Pa ko je uopste rekao da vlada "haos"?!?! U policiji vlada MAFIJA, javasluk, dousnici, ucenjivaci, prodane duse, i sijaset nesposobnjakovica koji nos ne bi znali da obrisu da im kum, zet, ujak, deda nije na jakoj poziciji!!!!

Dakle, nista se ne menja - smene nastavljene, niko procesuiran nije, Dacic izgubljen kao kuce u liftu, Vucic polovicno pere ruke - polovicno cuti, Toma nikolic... Ne znam ko je taj, za njega nikad cuo.... Ko da covek ne postoji a izglasan za predsednika Srbije ... UZAS!!!

kosta

pre 10 godina

ovaj je 'ladno priznao prisluškivanje (... intenzivnu neformalnu komunikaciju...). kako znate? ako znate da su naoružani, što niste oružje pronašli i oduzeli? ili se samo bavite naklapanjem po naredbi nadređenih?

Saolin

pre 10 godina

Da li na vazne pozicije mogu da se postave ljudi koji umeju da se izrazavaju jasno. Milic cak nije ni los u odnosu na desetine demagoga ali slusam ga i ne mogu da se otmem utisku da je on nacelnik policije u BEOGRADU. Za takvo mesto ipak treba neko bolji od njega.

Milko

pre 10 godina

"On je rekao da su neki ekstremisti koji su nameravali da se u subotu obračunaju s učesnicima Parade ponosa bili naoružani i da su planirali "jako ozbiljne stvari".
Čuj ovo bili naoružani.
Naoružani pretili državi i gradjanima, dobro zabranili ste Paradu zbog toga, što je u redu, a jeste li koga uhapsili, zna li se gde su im baze i kasarne pošto se iz vaših saopštenja može zaključiti da ih ima na hiljade.
Ovako se stiče otisak da ste se povukli pred njima, da ste nemoćni da nas zaštitite.
Moj utisak je da je ovo ipak bila politička odluka, jer ako nije onda smo obrali bostan.

kraja

pre 10 godina

(slobodan, 30. septembar 2013 18:19)

....mozda je ideja dobra, ali da si udahnuo par puta, stavio nekoliko tacaka i zareza (evo prilazem -....,,,,,), sve bi bilo razumljivije...

NH

pre 10 godina

Hronika obrazlozenja zasto Parada ponosa nije odrzana:
-Huligani spremili tegle sa Osama i pcelama da ih bace na LGBT ucesnike
-Ima naznaka da su huligani hteli da na LGBT ucesnike bace sonu kiselinu
-Po najnovijim saznanjima huligani su imali oruzje za napad na LGBT ucesnike.
Ako sve ovo kod gradjanstva ne prodje u sledecem saopstenju ocekuje se da su huligani imali rakete zemlja-zemlja, velike razorne moci. Ako neko misli da je ovo preterivanje, neka procita vesti, o ovoj temi unazad nekoliko dana

Sasa jokic

pre 10 godina

U Engleskoj su huligane resili za godinu dana, primenili zakon, i po kratkim postupku ih osudjivali ako prave nerede. Ali u Engleskoj huligane nije podrzavala paralelna sluzba bezbednosti (zlocinacko udruzenje) tako da je drzava izasla na kraj sa tim olosem.
Kod nas su Ti huligani u rukama patriJota, ovih o kojima insajder prica, a sluze im za urusavanje pravnog poretka, paljenje dzamija i Ambasada, lincovanje stranaca i sl.
Ta vlast u senci sprecava obracun sa huliganima, i naredjuje da se otkaze parada, tako to u Srbiji funkcionise.