Utorak, 24.09.2013.

12:12

DSS: Metro i ekipe, razlog za smenu

Odbornik DSS Nebojša Bakarec kaže da je glavni razlog za smenu Dragana Đilasa metro, a Andreja Mladenović kaže da je razlog to što "Beogradom upravljaju ekipe".

Izvor: B92

DSS: Metro i ekipe, razlog za smenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 10 godina

Masa gluposti na jednom mestu. U sve to kako ga nije sramota da kritikuje Studio B i traži privatizaciju. Jedna od najboljih TV stanica u Srbiji koja funkcioniše sa minimalnim sredstvima i koja Beogradu više znači nego RTS. Što se forsiranja DS-a tiče svako ko je pametan može da shvati da javni servis Beograda apsolutno posvećuje svoju pažnju gradu u kome su DS, SPS i PUPS na vlasti. Da li je logično da se gradonačelnik Beograda najviše pojavljuje na beogradskoj TV? Pametan zna odgovor.

Пјер

pre 10 godina

Можда више немамо велике изборне резултате, али имамо барем могућност да помогнемо жутима у паковању кофера и напуштању градске власти :)

Sanja

pre 10 godina

Svi da pricaju samo vi iz DSSa da cutite! Bruke, jedno pricate drugo radite...ali "Insajder" je za vas ZAKON! Tek ce da vidimo sta ste sve radili....bagro udbaska!

sanja

pre 10 godina

Dva Koštuničina mandata sam podržala.Zašto im tada Velja Ilič nije izgradio laki metro u Beogradu?
Sram da ih bude, bore se za Kosovo i narod na kosovu, licemeri,a u Beogradu ruše sva načela ljudskih prava ne bi li se po bilo koju cenu bar još malo doćepali vlasti ne bi li prikrili svoja kriminalna dela načinjena za vreme njihovog vladanja nad državnom bezbednošću

dejant

pre 10 godina

da li racuna i ekipu gospodina Komatinee? i na ekipe drugih DSS sekretara i direktora JP i JKP? O opstinskim JP poslovni prostor da i ne govorim, nacin rada mnogo bolje poznaje gdin Bakarec.

Wingman

pre 10 godina

DSS je stranka bez ikakvih rezultata, bez ikakvih ideja i rešenja, čiji je doprinos politici i bilo čemu drugom nikakav. Jedino što su ponekad uspeli, kao na primer danas, je da nanesu štetu svojoj državi, narodu ili gradu.

To što je uz njihovu pomoć smenjen čovek kome Koštunica sa celom svojom ekipom nije ni do kolena, krajnji je politički neukus. Tu se vidi samo jedna besciljna mržnja, zavist i sujeta, uz možda neki interes da se dodvore vladajućoj većini (koju suštinski preziru). DSS sve više liči na nekakvu mračnu sektu.

zoka

pre 10 godina

DSS-poznati po doslednosti i ocuvanju Kosova! BUAHAHAHAAHA-kako oni zaudaraju! Zaudaraju na zlo, trulez i na UDBU. Pa zar sa izdajnicima Kosova da se udruzuju? A da, pa to je u interesu nas gradjana, zaboravio sam! Smrdite od vaseg sedista na Banjici, cak ovde do NBGD-a, iako vas je tako malo!

Zoran

pre 10 godina

Dobro je da je Zemun zapušten, nov kej, renovirana bolnica, nov trg pijaca, beovoz do Batajnice ... Možda fali još jedan aerodrom

GoraN

pre 10 godina

Kazu da je most na pogresnom mostu i da je zbog toga previse dugacak (980 metara) u odnosu na korito reke (850 metara ukljucujucu i spic Ade Ciganlije). Sta tek reci za Gazelu kojoj je kumovao njihov arhitekta Jovin pristupnim saobracajnicama. Od "Mostara" do "Sava Centra" dugacka je oko 1350 metara i to preko korita Save sirokog 250 metara?! Sa te tacke gledista, most preko Ade ima najmanje "viska" u odnosu na siriku reke ispod njega.

RaDE

pre 10 godina

Ништа лепше него ли када једни Европејци смењују друге,а све наводећи ко је где и за кога крао, лагао, намештао послове, тендере, набављао непотребне ствари како би некоме учинио, запошљавао, намештао конкурсе, цензурисао, саплитао, лактао се ...
За нас који се противимо уласку у ЕУ нема лепшег дана од оваквог, јер грађани могу лепо да виде/чују да СВИ СУ ОНИ ИСТИ, те да су корупција, мито и непотизам дошли са ЗАПАДА и да су деца либералног КАПИТАЛИЗМА.

Пита Ђилас данас:"ko u Srbiji veruje da su ta hapšenja realna stvar i da to tužilaštvo i sudovi samostalno rade." Слажем се друже Ђилас. Ви сте странка која је спровела тзв. реформу правосуђа и њен ПЕРСОНАЛНИ део, па у складу са тим добро знате НА КОЈИ НАЧИН СУ БИРАНЕ СУДИЈЕ И ТУЖИОЦИ, мимо Устава и Закона или да цитирам експерте ЕК:" не по заслугама већ по подобности (партијској, рођачкој, платежној...) Дакле какво сте судство и тужилаштво направили, такво имамо, несамостално и оно које није независно. Или како би наш народ рекао КАКО ПОСЕЈЕШ ТАКО ЋЕШ И ДА ЖАЊЕШ па сада жањите плодове вашег ПРАВОСУДНОГ СЕЈАЊА (ОДАБИРА).

Успут знао сам да КО СА СОЦИЈАЛИСТИМА ТИКВЕ САДИ... па сада само кажем ХА ХА ХА потпишите ви (ДС) још један уговор са њима о ЗАЈЕДНИЧКОЈ БОЛИ и овековечите то поново ТВ камерама.

sasa

pre 10 godina

Ko ima vecinu,postavlja pravila.Politika je stara k.... Meni ce sada biti zanimljivo da vidim sta ce se desiti sa nezavrsenim velikim projektima,Radnicka,most kod Borce...i najavljenim kao sto je Vojvode Stepe. Da li ce se to sve zavrsiti? Od toga zavisi za koga cu na sledecim izborima glasati. I molim vas da ne pominjete neke ocito uspesne akcije kao promasaje.Bulevar,Juzni Bulevar,Savska a pogotovo most na Adi su ukras ovog grada.Ukoliko je neko radeci cinio kriminal,treba time da se bavi policija.Dok se sudski ne dokaze suprotno,Dragan Djilas je,za mene, bio vise nego uspesan gradonacelnik.

ljubo bivši glasač Ds

pre 10 godina

Studio B je pet poslednjih godina isključivo služio za za promociju lika i (ne) dela gos.Đilasa ,a rad Studio B finasiraju svi građani Beograda.

zoran

pre 10 godina

Čekaj bre?? DS pa DS pa DS... A gde je sve vreme bio SPS??? Gluv, slep, mutav??? Kako to sad??? Pa imali su, valjda, kao koalicioni partneri uvid u "metri" i u "ekipe". Ako nisu, zašto nisu?? Ako jesu, a jesu, zašto nisu ukazali na ovo što ova dvojica iznose??? Da su ukazali, koalicija bi pukla i eto Đilasa "na ledu"...

Ko vas ne zna skupo će da vas plati! Kraj će biti very, very sad...

Toza

pre 10 godina

Ovaj Bakarec je i dalje na ovoj planeti??? Ne videh ga poslednjih 10 godina nigde. A sto se tice smene vlasti,Nemci imaju izraz za to:"Birati izmedju kuge i kolere".

DaSa

pre 10 godina

Andrej prica o ekipama?!? Pa tek kada je njegov otac maknut iz gradske vlasti u gradu je pocelo nesto ozbiljno da se gradi. Bulevar nikada nije bio lepsi a most je na pravom mestu jer da je usvojen predlog dss-a BG bi dobio jos jednu obilaznicu tamo negde posle Makisa. Bakarac pominje 2003 godinu, pa te godine su dss i srs odbili u saveznoj skupsini i time sprecili uzimanje kredita i pocetak gradnje mosta a tada je u svetu cena celika bila vise od duplo manja nego danas pa bi samim tim i most bio znatno jeftiniji.

stari lisac

pre 10 godina

Natalost, da nije bilo Djilasa i DS u prethodnom periodu na vlasti, mi bi jos pricali o mostu!
Ovako se vozimo preko njega svaki dan. Hvala.

zlajabgd

pre 10 godina

kad smo kod zemuna, da se podsetimo ko je bio poslednji direktor sportske hale pinki, pre nego sto je propala i zauvek izgubljena za gradjane zemuna....ne znate ko je bio taj sposobni direktor?.....
pa Aleksandar Vucic....ako niste znali

joj beda tek ide

pre 10 godina

pazi molim te ovaj prica o losem metrou i ekipama. Pa ekipe su harale najvise za vreme DSS . Setite se slucaja one njihove odbornice iz Rakovice posle par meseci na vlasti prosirila kucu za 200m2 pricala kako je to jer joj je kuca ostecena u bonbardovanju a taj kraj nije pipnut- imam objekat dve ulice dalje. Onda oni govore o stetnosti najvece muljaze za privatizaciju za vreme DSS Bubalo, Kostunica i ova dvojca. Pa onda veleizdaja za NIS koji ej dao Kostunica ispod cene kao dobro je to a sad nam ti isti Ruse kroje kapu upadaju na parcele buse i nikom nista ne odgovaraju jer im je dato sveto pravo na to. Pa onda muljaze DSS na starom gradu i Savskom vencu joj da ne pricam sta su sve radili. MOst na Adi je dobar projekat sad sa BB se stigne za par minuta na auto put isto a ranije je trebalo 30 minuta. Sad sam gledao APR ukupan dug je 368 miliona evra sto je nista za ovaj grad. Ovo sto rade je konacno uvodjenje diktature pod maskom evropa je nasa buducnost. Doduse DSS bese rece sa SNS i SPS nista jer prodase Kosova a sad puj pike nikom nista. olosi sve sami olosi nemoralisti banda Sramota. Ne kazem da je Djilas tereza ali svi parkovi su osvetljeni i prostori izmedju zgrada, dosta sredjenih parkova, ulica, novih autobusa, tramvaja trolejbusa. Dva mosta se zavrsavaju i kladim se da ce ovi i SNS da se hvale kako su ga oni otvorili i napravil. Zivi bili pa videli. i za kraj bas me interesuje sta ce ovi novi da urade tj neurade i zapuste kao sto su Zemun zapustili

dosta lazi

pre 10 godina

Ne pricajte gluposti- tetovaze, Bakarec opljackao Beograd...Zna se da je SPO taj koji je zario i palio, zaposljavao, ..ko zna sta su sve radili . DS je vec 8 godina na celu Beograda, o cemu pricate vi, kakve veze ima DSS sa bilo cime ???

fafafasista nemoj biti ti

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)

Ooooo, kakav ste vio demokrata, smeta vam sto je neko bio hipik i ima tetovazu ? Diskriminacija, fasizam...zaboravite prijatelju !

Dragan

pre 10 godina

Ne znam zašto se neko iščuđava oko bulevara, jedno je politička borba a drugo činjenice: od prave ulice dobili smo krivudavi put, šahtovi su postavljeni tako da ih uvek gazite levim točkom, na tenderu nije izabrana najjeftinija ponuda koja je ispunjavala uslove, isečeni su platani koji su decenijama rasli zbog pedesetak parking mesta, a posađeno bonsai drveće koje će uvek ostati iste veličine i prolaznici nemaju više hlad u letnjim mesecima, da ne nabrajam dalje...

znam ljude

pre 10 godina

Može li nova vlast da garantuje da će nastaviti izgradnju pristupnih saobraćajnica mostu? Kakav god da je on, potreban ili nepotreban, skup ili jeftin, najgore bi bilo obustaviti posao na pola, pa da na kraju ne dobijemo NIŠTA.

Adam

pre 10 godina

Pa dobro, istina je da se na Studiu B nije pojavio nijedan jedini predstavnik Beogada koji nije funkcionisao u sklopu Djilasovog politickog mehanizma.

Bojan J.

pre 10 godina

- Na kritike da se sada prekraja izborna volja građana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti, iako su bili na istoj izbornoj listi".

Kakav je ovo odgovor!? Da li je to bilo ok sto je radjeno 2003. i 2008. ili nije?

STOP amaterima, neznalicama, lopovima, lazovima i neradnicima u politici!

Magnus

pre 10 godina

Partije postavljaju gradonačelnike, partije smenjuju gradonačelnike. Kakvo obesmišljavanje demokratije. Građani treba da biraju gradonačelnike a ne partije!

DJ

pre 10 godina

Nije samo metro razlog za izglasavanje nepoverenja gradonačeniku Beograda. Mnogo je loših stvari, poslova i funkcionisanja nagomilano i sve su to razlozi za smenu Đilasa.

suvišni građanin

pre 10 godina

@Beograd je danas mnogo lepsi
Jeste, baš je Bulevar razlog - i mora da bude dovoljan razlog za smenu i hapšenje za svakog pristojnog čoveka.
Da li Bulevar ima DANAS upotrebnu dozvolu? Nema! Zbog čega je nema? Jer su razni bušili, kopali, postavljali ili ''zaboravili'' da postave sve što im je bilo zgodno. Šta znači to što nema upotrebnu dozvolu? Da niko u Beogradu ne zna gde, kako i kakve instalacije su postavljene. Da li je to šteta? Jeste - milionska u evrima natovaren terer za budućnost svih nas. Ili jedsnotavno - da li se kralo? Jeste, i mali perica to može da dokuči kada pogleda seriju aneksa na ugovore kojima su šatro najpovoljniji ponuđači na tenderu naduvali cenu za duplo.

I eto mnoogooo se izvinjavam svim đikifiličarima, al' eto điki i-ili njegovi saradnici treba da ''sviraju klavir'' a ne da vode Beograd. Ili je možda ipak bolje da svi pocrkamo dok nas oni pljačkaju?

VRATI - SE - NENO

pre 10 godina

Beogradjani nisu niti ce biti naivni. Niko ne smenjuje Dragana Djilasa jer je uradio nesto lepo za grad i Beogradjane, vec sve sto je uradio je licno za sebe i svoje partijske c;lanove i prijatelje. Smenjen je zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan sa svih strana koji se prelivao u privatne dzepove. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonito.

Avenger

pre 10 godina

Ahaha, jao jadnici... Bolje da ste ćutali, mislite da mi ne znamo da želite JOŠ fotelja, JOŠ moći, JOŠ novca? Dajte, nemojte se sramotiti dalje...

Jelena

pre 10 godina

@Mileva Nije tacno da se bespravna gradnja vezuje za Bakareca... Najvise para za bespravnu gradnju uzeo je spo koji je godinama bio na vlasti na starom gradu, u koaliciji sa ds. Bakarec se sve vreme dok je bio na vlasti borio protiv toga!

roger

pre 10 godina

Dobro je da ste sacuvali Kosovo, prodali reserve gasa I nafte Rusiji. Nemojte samo vi da cuvate Beograd. Ko ga poslednji put razrusi. Kosovo za Nike u Beogradu.

q

pre 10 godina

Most ce ostati kao simbol jednog vremena kada je Srbija stremila da postane svet, kada se u Srbiji najbolje zivelo i radilo, pocev od prvog srpskog ustanka. Nazalost, ponovo se vracamo sigurnom i proverenom balkanskom blatu... Sa DSSom uvek cemo biti "svoji", tuzni, nesrecni, neshvaceni, blatnjavi.

crv

pre 10 godina

Nemojte biti naivni. Niko ne smenjuje Djilasa jer je uradio nesto lepo, vec zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonite. Brojevi se mere hiljadama, a ne 10inama.
Gde god da se zagrebe nalazi se cist trulez.
Dok je on na vlasti, nista od toga nece ugledati svetlo dana. Mozda samo u nekom tabloidu. Onog trenutka kada krene da se otvara, ni najveca ostrascenost nece moci da opravda te brljotine.
Videcete sta je u njegovom slucaju znacila "ljubav prema Bgdu"

jelena

pre 10 godina

Dragi komentatori, pustite sada visoku politiku... Gospodin Bakarec je kao predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad PRVI u Beogradu sa Trga Republike sklonio kioske sa leskovačkim specijalitetima i ostale odvratne objekte koji nisu bili primereni glavnom gradu. Posle toga, pljeskavice su uklonjene i iz Skadarlije, obnovljen je DZ Stari grad u Siminoj gde su se sa pacijentima lecili i pacovi... Bakarec je prvi poceo sa obnovom skola i vrtica u centru, sto znaci da gospodin Djilas nije otkrio rupu na saksiji! Pamcenje nam je nula!!! 2000. godine Stari grad je PRVI (ponavljam) poceo sa uvodjenjem reda u svim oblastima zivora, koje su socijalisti zavili u crno...

r2d3

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)
Ako je to tacno,mislim za hipikomunu, onda stvarno kod njega imamo regresivnu evoluciju, zamisli, od hipika da postane dss-ovac, suludo totalno...cak mislim i nemoguce!? o.O

Pele

pre 10 godina

"Na kritike da se sada prekraja izborna volja gradjana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti iako su bili na istoj izbornoj listi"."
Zašto kada se radi nešto što ne treba da se radi naši političari kažu da su to i prethodni radili? Kada će da shvate da oni ne polažu račune suprotstavljenoj političkoj grupaciji već isključivo građanima? Dakle, mene ne interesuje ko je i kada ranije prekrajao izbornu volju. JA kao glasač imam pravo da se to ne dešava nikada. I MENI kao glasaču treba da odgovorite zašto prekrajate izbornu volju, a ne Đilasu ili DS-u.

Milan

pre 10 godina

HOCU DA POVUCEM SVOJ GLAS KOJI SAM DAO dss-U NA LOKALNIM IZBORIMA.
mETRO RAZLOG ZA SMENU DJILASA?
mA NE NEGO CEMO SE VOZITI RASPALIM gspOM DOK SOFIJA I BUKUREST DOBIJAJU 3 I 4 LINIJU METROA.

drNo

pre 10 godina

Au,kako poskakaše DS-LDP aktivisti.Naravno da se Djilas smenjuje iz raznoraznih pobuda i interesa. Političkih,osvetničkih,ovih-onih...Ali da je ovo maltene državni udar,previše je čak i od ostrašćenih kvazi-demokrata. Djilas je dobio 39%,pa šta? Jesu li radikali godinama bili pojedinačno najjači pa nikada nisu formirali vlast. Jel postoji nova većina. To se zove demokratija a da li je moralno,to je već drugo pitanje.Ali sam DS je kreator nemoralnih koalicija,trgovina,kupovina...Samo kada su oni u pitanju,to je uvek nužno zlo a kada drugi to rade,onda je to skandal. Da zaključim,svi ste vi isti.

điđ

pre 10 godina

Situacija u Beogradu je jasna da jasnija ne može biti. Ako Đilas bude imao podršku najmanje 56 poslanika u skuštini Beograda, on će i dalje biti gradonačelnik, ali ako SNS oko sebe skupi najmanje 56 poslanika Đilas više neće biti gradonačelnik, i nema tu ničeg tragičnog, i ničeg nedemokratskog, i ničeg nasilnog. Pravila igre su takva, i tu niko ne treba da se ljuti, i da glumi žrtvu, kao što to danas radi Đilas, već da sportski preda mesto gradonačelnika nekom drugom, ako taj drugi obezbedi podršku najmanje 56 poslanika.

juca

pre 10 godina

Cuvene postenjacine, Metro ok, sta bese sa rezervama nafte I gasa koje ste dali braci Rusima. Nazvala bih to IZDAJOM. Ostavite vise Djilasa, dali je on glavni problem u ovoj zemlji. Secate li se Suboticeve Future da I te kioske nije Bakarec zatvorio. Poskupela struja, gas, infostan. Vama je Djilas problem. Uvek ste imali dodir sa stvarnoscu.

Milan

pre 10 godina

Kakav spinovan naslov. Bakarec je govorio o stetnosti laznog metroa. Djilas pokusava da laki sinski sistem, sto je neka vrsta tramvaja predstavi kao metro. O tome je g. Bakarec govorio, odnosno o tome da Beograd treba da dobije visokokapacitativni, nezavisni sinski sistem - pravi metro a ne neku obmanu od tramvaja..

Beograd je danas mnogo lepsi

pre 10 godina

Bulevar razlog????? Koja je ovo budaletina?! Bulevar nikada lepse nije izgledao! Sta bi ti? Da se vrate tezge po bulevaru??? Novi most ti smeta?! Pa da, sta ce nam most!! Radim u inostranstvu kao gradj. inzenjer i takvi projekti kostaju mnogo vise! A Beograd zasljuzuje novi identitet! Smeta vam metro?! Ah, pa da... Vrebate taj projekat jer bi ste verovatno da udjete u neki - biznis veka- a sigurno sa Rusima!!! Bagro jedna! Djilas od danas ima glasove moje porodice!

MUKNAVI

pre 10 godina

Ma jok,nije to ,nego lova,400miliona evra, od Telekoma u Republiku Srpsku za vreme vladavine cica Kostunice ..preposetenog.Kada se tome doda mucketanje u Kolubari itd..digli bi DSS-ovci i noge a ne samo ruke pri glasanju da preteknu radikalsku cistku kojom oni zele da utvrde svoju,jednopartisku,vladavinu u Srbiji.

ivanman

pre 10 godina

Osim ovoga što je Bakarec naveo kao razloge za smenu, ko zna čega sve tu nije bilo. Verovatno je i on toga svestan pa se zato tako grčevito drži fotelje.

Mira

pre 10 godina

E moj Bakarec, sad si i ti postao veliki strucnjak! Pazi mosta na pogresnom mestu! Ima li po vama jedna stvar koja je uradjena kako treba? Nama niko nikada nece biti dovoljno dobar, jer smo svi mi dovoljno losi! DSS velika partija demagoga i SNS radikalski isprani mozgovi! Kako stoje stvari, mozda nam dovedete Bogoljuba i Miru Markovic u skupstinu grada, kao velike strucnjake i lidere! Jadan smo mi narod, jer svi i dalje sedimo i nemo posmatramo kako smo se unazadili u poslednjih godinu dana!

Architect

pre 10 godina

Ovo su samo neki od razloga zbog čega Djilas treba da bude smenjen. Osim toga, princip je vrlo jasan. Onaj ko ima većinu moći će i da postavi gradonačelnika.

DexR

pre 10 godina

Tako je, šta će nama metro. Nama trebaju konji, čeze, volovska zaprega, taljige, a preko Dunava i Save skela. To je ovaj nepismeni narod zaslužio.

Starogradjanka

pre 10 godina

Samo da podsetim da je Nebojša Bakarec nekada bio predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad, od 2000 do 2004. godine. Kada je došao na to mesto mnogi koji su uzimali mito za gradjevinske dozvole završili su na sudu i kasnije su napustili opštinu. Ne sumnjam u njegovu kritiku Dragana Djilasa, jer su njegove namere uvek bile iskrene a kritika zasnovana na pravu i zakonima. Čak su i njegovi performansi u gradskog Skupštini bili krajnje simpatični.

gile

pre 10 godina

Vidi javio se gospodin sa zvezdicama.Nesto mi je malo oronuo,pa ko veli malcice vlasti bi mi bas prijalo.Nasao se ko ce da kritikuje.Samo cu da ih podsetim"patriotska pljacka",afera oko Kolubare,pregovori oko pocetka gradnje Juznog toka,sve se vezuje za vas i DSS-a.Pa zaboga,Legija se predao kad je Kostunica dosao na vlast,jer je u njega imao najvise poverenja.Da na spominjem to da se gospoda zalagala za nastavak proizvodnje Yuga.Kao da smo u 18.veku. I sad su oni nasli da nekom sole pamet.A da najbolje za kraj,oni kao provereni legalisti i patriote smenjuju gradonacelnika sa najvecim izdajicama srpstva.

Ivan

pre 10 godina

Rekonstrukcija bul. Kralja Aleksandra razlog za smenu? Pa je li trebalo da ostane u onakvom stanju? Ne razumem, građani očekuju od stranaka da naprave nekakv napredak, što Đilas i jeste u jednoj dobroj meri učinio. Moglo je bolje sigurno... Zar ne bi tu trebalo tražiti razlog za smenu, a ne zbog onoga što je već učinjeno?

BG

pre 10 godina

Samo da dodje do izbora pa da se i ove kvazi demokrate pošalju u istoriju ovim što su uradili izgubili su i ono malo podrške naroda što su imali...smešni DSS

DexR

pre 10 godina

Tako je, šta će nama metro. Nama trebaju konji, čeze, volovska zaprega, taljige, a preko Dunava i Save skela. To je ovaj nepismeni narod zaslužio.

Ivan

pre 10 godina

Rekonstrukcija bul. Kralja Aleksandra razlog za smenu? Pa je li trebalo da ostane u onakvom stanju? Ne razumem, građani očekuju od stranaka da naprave nekakv napredak, što Đilas i jeste u jednoj dobroj meri učinio. Moglo je bolje sigurno... Zar ne bi tu trebalo tražiti razlog za smenu, a ne zbog onoga što je već učinjeno?

Beograd je danas mnogo lepsi

pre 10 godina

Bulevar razlog????? Koja je ovo budaletina?! Bulevar nikada lepse nije izgledao! Sta bi ti? Da se vrate tezge po bulevaru??? Novi most ti smeta?! Pa da, sta ce nam most!! Radim u inostranstvu kao gradj. inzenjer i takvi projekti kostaju mnogo vise! A Beograd zasljuzuje novi identitet! Smeta vam metro?! Ah, pa da... Vrebate taj projekat jer bi ste verovatno da udjete u neki - biznis veka- a sigurno sa Rusima!!! Bagro jedna! Djilas od danas ima glasove moje porodice!

Mira

pre 10 godina

E moj Bakarec, sad si i ti postao veliki strucnjak! Pazi mosta na pogresnom mestu! Ima li po vama jedna stvar koja je uradjena kako treba? Nama niko nikada nece biti dovoljno dobar, jer smo svi mi dovoljno losi! DSS velika partija demagoga i SNS radikalski isprani mozgovi! Kako stoje stvari, mozda nam dovedete Bogoljuba i Miru Markovic u skupstinu grada, kao velike strucnjake i lidere! Jadan smo mi narod, jer svi i dalje sedimo i nemo posmatramo kako smo se unazadili u poslednjih godinu dana!

gile

pre 10 godina

Vidi javio se gospodin sa zvezdicama.Nesto mi je malo oronuo,pa ko veli malcice vlasti bi mi bas prijalo.Nasao se ko ce da kritikuje.Samo cu da ih podsetim"patriotska pljacka",afera oko Kolubare,pregovori oko pocetka gradnje Juznog toka,sve se vezuje za vas i DSS-a.Pa zaboga,Legija se predao kad je Kostunica dosao na vlast,jer je u njega imao najvise poverenja.Da na spominjem to da se gospoda zalagala za nastavak proizvodnje Yuga.Kao da smo u 18.veku. I sad su oni nasli da nekom sole pamet.A da najbolje za kraj,oni kao provereni legalisti i patriote smenjuju gradonacelnika sa najvecim izdajicama srpstva.

Milan

pre 10 godina

HOCU DA POVUCEM SVOJ GLAS KOJI SAM DAO dss-U NA LOKALNIM IZBORIMA.
mETRO RAZLOG ZA SMENU DJILASA?
mA NE NEGO CEMO SE VOZITI RASPALIM gspOM DOK SOFIJA I BUKUREST DOBIJAJU 3 I 4 LINIJU METROA.

BG

pre 10 godina

Samo da dodje do izbora pa da se i ove kvazi demokrate pošalju u istoriju ovim što su uradili izgubili su i ono malo podrške naroda što su imali...smešni DSS

Pele

pre 10 godina

"Na kritike da se sada prekraja izborna volja gradjana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti iako su bili na istoj izbornoj listi"."
Zašto kada se radi nešto što ne treba da se radi naši političari kažu da su to i prethodni radili? Kada će da shvate da oni ne polažu račune suprotstavljenoj političkoj grupaciji već isključivo građanima? Dakle, mene ne interesuje ko je i kada ranije prekrajao izbornu volju. JA kao glasač imam pravo da se to ne dešava nikada. I MENI kao glasaču treba da odgovorite zašto prekrajate izbornu volju, a ne Đilasu ili DS-u.

MUKNAVI

pre 10 godina

Ma jok,nije to ,nego lova,400miliona evra, od Telekoma u Republiku Srpsku za vreme vladavine cica Kostunice ..preposetenog.Kada se tome doda mucketanje u Kolubari itd..digli bi DSS-ovci i noge a ne samo ruke pri glasanju da preteknu radikalsku cistku kojom oni zele da utvrde svoju,jednopartisku,vladavinu u Srbiji.

zlajabgd

pre 10 godina

kad smo kod zemuna, da se podsetimo ko je bio poslednji direktor sportske hale pinki, pre nego sto je propala i zauvek izgubljena za gradjane zemuna....ne znate ko je bio taj sposobni direktor?.....
pa Aleksandar Vucic....ako niste znali

roger

pre 10 godina

Dobro je da ste sacuvali Kosovo, prodali reserve gasa I nafte Rusiji. Nemojte samo vi da cuvate Beograd. Ko ga poslednji put razrusi. Kosovo za Nike u Beogradu.

juca

pre 10 godina

Cuvene postenjacine, Metro ok, sta bese sa rezervama nafte I gasa koje ste dali braci Rusima. Nazvala bih to IZDAJOM. Ostavite vise Djilasa, dali je on glavni problem u ovoj zemlji. Secate li se Suboticeve Future da I te kioske nije Bakarec zatvorio. Poskupela struja, gas, infostan. Vama je Djilas problem. Uvek ste imali dodir sa stvarnoscu.

joj beda tek ide

pre 10 godina

pazi molim te ovaj prica o losem metrou i ekipama. Pa ekipe su harale najvise za vreme DSS . Setite se slucaja one njihove odbornice iz Rakovice posle par meseci na vlasti prosirila kucu za 200m2 pricala kako je to jer joj je kuca ostecena u bonbardovanju a taj kraj nije pipnut- imam objekat dve ulice dalje. Onda oni govore o stetnosti najvece muljaze za privatizaciju za vreme DSS Bubalo, Kostunica i ova dvojca. Pa onda veleizdaja za NIS koji ej dao Kostunica ispod cene kao dobro je to a sad nam ti isti Ruse kroje kapu upadaju na parcele buse i nikom nista ne odgovaraju jer im je dato sveto pravo na to. Pa onda muljaze DSS na starom gradu i Savskom vencu joj da ne pricam sta su sve radili. MOst na Adi je dobar projekat sad sa BB se stigne za par minuta na auto put isto a ranije je trebalo 30 minuta. Sad sam gledao APR ukupan dug je 368 miliona evra sto je nista za ovaj grad. Ovo sto rade je konacno uvodjenje diktature pod maskom evropa je nasa buducnost. Doduse DSS bese rece sa SNS i SPS nista jer prodase Kosova a sad puj pike nikom nista. olosi sve sami olosi nemoralisti banda Sramota. Ne kazem da je Djilas tereza ali svi parkovi su osvetljeni i prostori izmedju zgrada, dosta sredjenih parkova, ulica, novih autobusa, tramvaja trolejbusa. Dva mosta se zavrsavaju i kladim se da ce ovi i SNS da se hvale kako su ga oni otvorili i napravil. Zivi bili pa videli. i za kraj bas me interesuje sta ce ovi novi da urade tj neurade i zapuste kao sto su Zemun zapustili

r2d3

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)
Ako je to tacno,mislim za hipikomunu, onda stvarno kod njega imamo regresivnu evoluciju, zamisli, od hipika da postane dss-ovac, suludo totalno...cak mislim i nemoguce!? o.O

q

pre 10 godina

Most ce ostati kao simbol jednog vremena kada je Srbija stremila da postane svet, kada se u Srbiji najbolje zivelo i radilo, pocev od prvog srpskog ustanka. Nazalost, ponovo se vracamo sigurnom i proverenom balkanskom blatu... Sa DSSom uvek cemo biti "svoji", tuzni, nesrecni, neshvaceni, blatnjavi.

Toza

pre 10 godina

Ovaj Bakarec je i dalje na ovoj planeti??? Ne videh ga poslednjih 10 godina nigde. A sto se tice smene vlasti,Nemci imaju izraz za to:"Birati izmedju kuge i kolere".

sasa

pre 10 godina

Ko ima vecinu,postavlja pravila.Politika je stara k.... Meni ce sada biti zanimljivo da vidim sta ce se desiti sa nezavrsenim velikim projektima,Radnicka,most kod Borce...i najavljenim kao sto je Vojvode Stepe. Da li ce se to sve zavrsiti? Od toga zavisi za koga cu na sledecim izborima glasati. I molim vas da ne pominjete neke ocito uspesne akcije kao promasaje.Bulevar,Juzni Bulevar,Savska a pogotovo most na Adi su ukras ovog grada.Ukoliko je neko radeci cinio kriminal,treba time da se bavi policija.Dok se sudski ne dokaze suprotno,Dragan Djilas je,za mene, bio vise nego uspesan gradonacelnik.

jelena

pre 10 godina

Dragi komentatori, pustite sada visoku politiku... Gospodin Bakarec je kao predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad PRVI u Beogradu sa Trga Republike sklonio kioske sa leskovačkim specijalitetima i ostale odvratne objekte koji nisu bili primereni glavnom gradu. Posle toga, pljeskavice su uklonjene i iz Skadarlije, obnovljen je DZ Stari grad u Siminoj gde su se sa pacijentima lecili i pacovi... Bakarec je prvi poceo sa obnovom skola i vrtica u centru, sto znaci da gospodin Djilas nije otkrio rupu na saksiji! Pamcenje nam je nula!!! 2000. godine Stari grad je PRVI (ponavljam) poceo sa uvodjenjem reda u svim oblastima zivora, koje su socijalisti zavili u crno...

Magnus

pre 10 godina

Partije postavljaju gradonačelnike, partije smenjuju gradonačelnike. Kakvo obesmišljavanje demokratije. Građani treba da biraju gradonačelnike a ne partije!

zoran

pre 10 godina

Čekaj bre?? DS pa DS pa DS... A gde je sve vreme bio SPS??? Gluv, slep, mutav??? Kako to sad??? Pa imali su, valjda, kao koalicioni partneri uvid u "metri" i u "ekipe". Ako nisu, zašto nisu?? Ako jesu, a jesu, zašto nisu ukazali na ovo što ova dvojica iznose??? Da su ukazali, koalicija bi pukla i eto Đilasa "na ledu"...

Ko vas ne zna skupo će da vas plati! Kraj će biti very, very sad...

Avenger

pre 10 godina

Ahaha, jao jadnici... Bolje da ste ćutali, mislite da mi ne znamo da želite JOŠ fotelja, JOŠ moći, JOŠ novca? Dajte, nemojte se sramotiti dalje...

stari lisac

pre 10 godina

Natalost, da nije bilo Djilasa i DS u prethodnom periodu na vlasti, mi bi jos pricali o mostu!
Ovako se vozimo preko njega svaki dan. Hvala.

znam ljude

pre 10 godina

Može li nova vlast da garantuje da će nastaviti izgradnju pristupnih saobraćajnica mostu? Kakav god da je on, potreban ili nepotreban, skup ili jeftin, najgore bi bilo obustaviti posao na pola, pa da na kraju ne dobijemo NIŠTA.

DaSa

pre 10 godina

Andrej prica o ekipama?!? Pa tek kada je njegov otac maknut iz gradske vlasti u gradu je pocelo nesto ozbiljno da se gradi. Bulevar nikada nije bio lepsi a most je na pravom mestu jer da je usvojen predlog dss-a BG bi dobio jos jednu obilaznicu tamo negde posle Makisa. Bakarac pominje 2003 godinu, pa te godine su dss i srs odbili u saveznoj skupsini i time sprecili uzimanje kredita i pocetak gradnje mosta a tada je u svetu cena celika bila vise od duplo manja nego danas pa bi samim tim i most bio znatno jeftiniji.

Starogradjanka

pre 10 godina

Samo da podsetim da je Nebojša Bakarec nekada bio predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad, od 2000 do 2004. godine. Kada je došao na to mesto mnogi koji su uzimali mito za gradjevinske dozvole završili su na sudu i kasnije su napustili opštinu. Ne sumnjam u njegovu kritiku Dragana Djilasa, jer su njegove namere uvek bile iskrene a kritika zasnovana na pravu i zakonima. Čak su i njegovi performansi u gradskog Skupštini bili krajnje simpatični.

Bojan J.

pre 10 godina

- Na kritike da se sada prekraja izborna volja građana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti, iako su bili na istoj izbornoj listi".

Kakav je ovo odgovor!? Da li je to bilo ok sto je radjeno 2003. i 2008. ili nije?

STOP amaterima, neznalicama, lopovima, lazovima i neradnicima u politici!

Milan

pre 10 godina

Kakav spinovan naslov. Bakarec je govorio o stetnosti laznog metroa. Djilas pokusava da laki sinski sistem, sto je neka vrsta tramvaja predstavi kao metro. O tome je g. Bakarec govorio, odnosno o tome da Beograd treba da dobije visokokapacitativni, nezavisni sinski sistem - pravi metro a ne neku obmanu od tramvaja..

GoraN

pre 10 godina

Kazu da je most na pogresnom mostu i da je zbog toga previse dugacak (980 metara) u odnosu na korito reke (850 metara ukljucujucu i spic Ade Ciganlije). Sta tek reci za Gazelu kojoj je kumovao njihov arhitekta Jovin pristupnim saobracajnicama. Od "Mostara" do "Sava Centra" dugacka je oko 1350 metara i to preko korita Save sirokog 250 metara?! Sa te tacke gledista, most preko Ade ima najmanje "viska" u odnosu na siriku reke ispod njega.

drNo

pre 10 godina

Au,kako poskakaše DS-LDP aktivisti.Naravno da se Djilas smenjuje iz raznoraznih pobuda i interesa. Političkih,osvetničkih,ovih-onih...Ali da je ovo maltene državni udar,previše je čak i od ostrašćenih kvazi-demokrata. Djilas je dobio 39%,pa šta? Jesu li radikali godinama bili pojedinačno najjači pa nikada nisu formirali vlast. Jel postoji nova većina. To se zove demokratija a da li je moralno,to je već drugo pitanje.Ali sam DS je kreator nemoralnih koalicija,trgovina,kupovina...Samo kada su oni u pitanju,to je uvek nužno zlo a kada drugi to rade,onda je to skandal. Da zaključim,svi ste vi isti.

Architect

pre 10 godina

Ovo su samo neki od razloga zbog čega Djilas treba da bude smenjen. Osim toga, princip je vrlo jasan. Onaj ko ima većinu moći će i da postavi gradonačelnika.

zoka

pre 10 godina

DSS-poznati po doslednosti i ocuvanju Kosova! BUAHAHAHAAHA-kako oni zaudaraju! Zaudaraju na zlo, trulez i na UDBU. Pa zar sa izdajnicima Kosova da se udruzuju? A da, pa to je u interesu nas gradjana, zaboravio sam! Smrdite od vaseg sedista na Banjici, cak ovde do NBGD-a, iako vas je tako malo!

Wingman

pre 10 godina

DSS je stranka bez ikakvih rezultata, bez ikakvih ideja i rešenja, čiji je doprinos politici i bilo čemu drugom nikakav. Jedino što su ponekad uspeli, kao na primer danas, je da nanesu štetu svojoj državi, narodu ili gradu.

To što je uz njihovu pomoć smenjen čovek kome Koštunica sa celom svojom ekipom nije ni do kolena, krajnji je politički neukus. Tu se vidi samo jedna besciljna mržnja, zavist i sujeta, uz možda neki interes da se dodvore vladajućoj većini (koju suštinski preziru). DSS sve više liči na nekakvu mračnu sektu.

ivanman

pre 10 godina

Osim ovoga što je Bakarec naveo kao razloge za smenu, ko zna čega sve tu nije bilo. Verovatno je i on toga svestan pa se zato tako grčevito drži fotelje.

Jelena

pre 10 godina

@Mileva Nije tacno da se bespravna gradnja vezuje za Bakareca... Najvise para za bespravnu gradnju uzeo je spo koji je godinama bio na vlasti na starom gradu, u koaliciji sa ds. Bakarec se sve vreme dok je bio na vlasti borio protiv toga!

crv

pre 10 godina

Nemojte biti naivni. Niko ne smenjuje Djilasa jer je uradio nesto lepo, vec zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonite. Brojevi se mere hiljadama, a ne 10inama.
Gde god da se zagrebe nalazi se cist trulez.
Dok je on na vlasti, nista od toga nece ugledati svetlo dana. Mozda samo u nekom tabloidu. Onog trenutka kada krene da se otvara, ni najveca ostrascenost nece moci da opravda te brljotine.
Videcete sta je u njegovom slucaju znacila "ljubav prema Bgdu"

Adam

pre 10 godina

Pa dobro, istina je da se na Studiu B nije pojavio nijedan jedini predstavnik Beogada koji nije funkcionisao u sklopu Djilasovog politickog mehanizma.

dosta lazi

pre 10 godina

Ne pricajte gluposti- tetovaze, Bakarec opljackao Beograd...Zna se da je SPO taj koji je zario i palio, zaposljavao, ..ko zna sta su sve radili . DS je vec 8 godina na celu Beograda, o cemu pricate vi, kakve veze ima DSS sa bilo cime ???

Zoran

pre 10 godina

Dobro je da je Zemun zapušten, nov kej, renovirana bolnica, nov trg pijaca, beovoz do Batajnice ... Možda fali još jedan aerodrom

VRATI - SE - NENO

pre 10 godina

Beogradjani nisu niti ce biti naivni. Niko ne smenjuje Dragana Djilasa jer je uradio nesto lepo za grad i Beogradjane, vec sve sto je uradio je licno za sebe i svoje partijske c;lanove i prijatelje. Smenjen je zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan sa svih strana koji se prelivao u privatne dzepove. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonito.

dejant

pre 10 godina

da li racuna i ekipu gospodina Komatinee? i na ekipe drugih DSS sekretara i direktora JP i JKP? O opstinskim JP poslovni prostor da i ne govorim, nacin rada mnogo bolje poznaje gdin Bakarec.

ljubo bivši glasač Ds

pre 10 godina

Studio B je pet poslednjih godina isključivo služio za za promociju lika i (ne) dela gos.Đilasa ,a rad Studio B finasiraju svi građani Beograda.

suvišni građanin

pre 10 godina

@Beograd je danas mnogo lepsi
Jeste, baš je Bulevar razlog - i mora da bude dovoljan razlog za smenu i hapšenje za svakog pristojnog čoveka.
Da li Bulevar ima DANAS upotrebnu dozvolu? Nema! Zbog čega je nema? Jer su razni bušili, kopali, postavljali ili ''zaboravili'' da postave sve što im je bilo zgodno. Šta znači to što nema upotrebnu dozvolu? Da niko u Beogradu ne zna gde, kako i kakve instalacije su postavljene. Da li je to šteta? Jeste - milionska u evrima natovaren terer za budućnost svih nas. Ili jedsnotavno - da li se kralo? Jeste, i mali perica to može da dokuči kada pogleda seriju aneksa na ugovore kojima su šatro najpovoljniji ponuđači na tenderu naduvali cenu za duplo.

I eto mnoogooo se izvinjavam svim đikifiličarima, al' eto điki i-ili njegovi saradnici treba da ''sviraju klavir'' a ne da vode Beograd. Ili je možda ipak bolje da svi pocrkamo dok nas oni pljačkaju?

điđ

pre 10 godina

Situacija u Beogradu je jasna da jasnija ne može biti. Ako Đilas bude imao podršku najmanje 56 poslanika u skuštini Beograda, on će i dalje biti gradonačelnik, ali ako SNS oko sebe skupi najmanje 56 poslanika Đilas više neće biti gradonačelnik, i nema tu ničeg tragičnog, i ničeg nedemokratskog, i ničeg nasilnog. Pravila igre su takva, i tu niko ne treba da se ljuti, i da glumi žrtvu, kao što to danas radi Đilas, već da sportski preda mesto gradonačelnika nekom drugom, ako taj drugi obezbedi podršku najmanje 56 poslanika.

RaDE

pre 10 godina

Ништа лепше него ли када једни Европејци смењују друге,а све наводећи ко је где и за кога крао, лагао, намештао послове, тендере, набављао непотребне ствари како би некоме учинио, запошљавао, намештао конкурсе, цензурисао, саплитао, лактао се ...
За нас који се противимо уласку у ЕУ нема лепшег дана од оваквог, јер грађани могу лепо да виде/чују да СВИ СУ ОНИ ИСТИ, те да су корупција, мито и непотизам дошли са ЗАПАДА и да су деца либералног КАПИТАЛИЗМА.

Пита Ђилас данас:"ko u Srbiji veruje da su ta hapšenja realna stvar i da to tužilaštvo i sudovi samostalno rade." Слажем се друже Ђилас. Ви сте странка која је спровела тзв. реформу правосуђа и њен ПЕРСОНАЛНИ део, па у складу са тим добро знате НА КОЈИ НАЧИН СУ БИРАНЕ СУДИЈЕ И ТУЖИОЦИ, мимо Устава и Закона или да цитирам експерте ЕК:" не по заслугама већ по подобности (партијској, рођачкој, платежној...) Дакле какво сте судство и тужилаштво направили, такво имамо, несамостално и оно које није независно. Или како би наш народ рекао КАКО ПОСЕЈЕШ ТАКО ЋЕШ И ДА ЖАЊЕШ па сада жањите плодове вашег ПРАВОСУДНОГ СЕЈАЊА (ОДАБИРА).

Успут знао сам да КО СА СОЦИЈАЛИСТИМА ТИКВЕ САДИ... па сада само кажем ХА ХА ХА потпишите ви (ДС) још један уговор са њима о ЗАЈЕДНИЧКОЈ БОЛИ и овековечите то поново ТВ камерама.

DJ

pre 10 godina

Nije samo metro razlog za izglasavanje nepoverenja gradonačeniku Beograda. Mnogo je loših stvari, poslova i funkcionisanja nagomilano i sve su to razlozi za smenu Đilasa.

Dragan

pre 10 godina

Ne znam zašto se neko iščuđava oko bulevara, jedno je politička borba a drugo činjenice: od prave ulice dobili smo krivudavi put, šahtovi su postavljeni tako da ih uvek gazite levim točkom, na tenderu nije izabrana najjeftinija ponuda koja je ispunjavala uslove, isečeni su platani koji su decenijama rasli zbog pedesetak parking mesta, a posađeno bonsai drveće koje će uvek ostati iste veličine i prolaznici nemaju više hlad u letnjim mesecima, da ne nabrajam dalje...

fafafasista nemoj biti ti

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)

Ooooo, kakav ste vio demokrata, smeta vam sto je neko bio hipik i ima tetovazu ? Diskriminacija, fasizam...zaboravite prijatelju !

Sanja

pre 10 godina

Svi da pricaju samo vi iz DSSa da cutite! Bruke, jedno pricate drugo radite...ali "Insajder" je za vas ZAKON! Tek ce da vidimo sta ste sve radili....bagro udbaska!

sanja

pre 10 godina

Dva Koštuničina mandata sam podržala.Zašto im tada Velja Ilič nije izgradio laki metro u Beogradu?
Sram da ih bude, bore se za Kosovo i narod na kosovu, licemeri,a u Beogradu ruše sva načela ljudskih prava ne bi li se po bilo koju cenu bar još malo doćepali vlasti ne bi li prikrili svoja kriminalna dela načinjena za vreme njihovog vladanja nad državnom bezbednošću

Пјер

pre 10 godina

Можда више немамо велике изборне резултате, али имамо барем могућност да помогнемо жутима у паковању кофера и напуштању градске власти :)

Vlada

pre 10 godina

Masa gluposti na jednom mestu. U sve to kako ga nije sramota da kritikuje Studio B i traži privatizaciju. Jedna od najboljih TV stanica u Srbiji koja funkcioniše sa minimalnim sredstvima i koja Beogradu više znači nego RTS. Što se forsiranja DS-a tiče svako ko je pametan može da shvati da javni servis Beograda apsolutno posvećuje svoju pažnju gradu u kome su DS, SPS i PUPS na vlasti. Da li je logično da se gradonačelnik Beograda najviše pojavljuje na beogradskoj TV? Pametan zna odgovor.

Architect

pre 10 godina

Ovo su samo neki od razloga zbog čega Djilas treba da bude smenjen. Osim toga, princip je vrlo jasan. Onaj ko ima većinu moći će i da postavi gradonačelnika.

Starogradjanka

pre 10 godina

Samo da podsetim da je Nebojša Bakarec nekada bio predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad, od 2000 do 2004. godine. Kada je došao na to mesto mnogi koji su uzimali mito za gradjevinske dozvole završili su na sudu i kasnije su napustili opštinu. Ne sumnjam u njegovu kritiku Dragana Djilasa, jer su njegove namere uvek bile iskrene a kritika zasnovana na pravu i zakonima. Čak su i njegovi performansi u gradskog Skupštini bili krajnje simpatični.

ivanman

pre 10 godina

Osim ovoga što je Bakarec naveo kao razloge za smenu, ko zna čega sve tu nije bilo. Verovatno je i on toga svestan pa se zato tako grčevito drži fotelje.

jelena

pre 10 godina

Dragi komentatori, pustite sada visoku politiku... Gospodin Bakarec je kao predsednik Izvršnog odbora opštine Stari grad PRVI u Beogradu sa Trga Republike sklonio kioske sa leskovačkim specijalitetima i ostale odvratne objekte koji nisu bili primereni glavnom gradu. Posle toga, pljeskavice su uklonjene i iz Skadarlije, obnovljen je DZ Stari grad u Siminoj gde su se sa pacijentima lecili i pacovi... Bakarec je prvi poceo sa obnovom skola i vrtica u centru, sto znaci da gospodin Djilas nije otkrio rupu na saksiji! Pamcenje nam je nula!!! 2000. godine Stari grad je PRVI (ponavljam) poceo sa uvodjenjem reda u svim oblastima zivora, koje su socijalisti zavili u crno...

crv

pre 10 godina

Nemojte biti naivni. Niko ne smenjuje Djilasa jer je uradio nesto lepo, vec zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonite. Brojevi se mere hiljadama, a ne 10inama.
Gde god da se zagrebe nalazi se cist trulez.
Dok je on na vlasti, nista od toga nece ugledati svetlo dana. Mozda samo u nekom tabloidu. Onog trenutka kada krene da se otvara, ni najveca ostrascenost nece moci da opravda te brljotine.
Videcete sta je u njegovom slucaju znacila "ljubav prema Bgdu"

drNo

pre 10 godina

Au,kako poskakaše DS-LDP aktivisti.Naravno da se Djilas smenjuje iz raznoraznih pobuda i interesa. Političkih,osvetničkih,ovih-onih...Ali da je ovo maltene državni udar,previše je čak i od ostrašćenih kvazi-demokrata. Djilas je dobio 39%,pa šta? Jesu li radikali godinama bili pojedinačno najjači pa nikada nisu formirali vlast. Jel postoji nova većina. To se zove demokratija a da li je moralno,to je već drugo pitanje.Ali sam DS je kreator nemoralnih koalicija,trgovina,kupovina...Samo kada su oni u pitanju,to je uvek nužno zlo a kada drugi to rade,onda je to skandal. Da zaključim,svi ste vi isti.

Milan

pre 10 godina

Kakav spinovan naslov. Bakarec je govorio o stetnosti laznog metroa. Djilas pokusava da laki sinski sistem, sto je neka vrsta tramvaja predstavi kao metro. O tome je g. Bakarec govorio, odnosno o tome da Beograd treba da dobije visokokapacitativni, nezavisni sinski sistem - pravi metro a ne neku obmanu od tramvaja..

VRATI - SE - NENO

pre 10 godina

Beogradjani nisu niti ce biti naivni. Niko ne smenjuje Dragana Djilasa jer je uradio nesto lepo za grad i Beogradjane, vec sve sto je uradio je licno za sebe i svoje partijske c;lanove i prijatelje. Smenjen je zbog nacina na koje je to radio. Novca koji je besomucno pljackan sa svih strana koji se prelivao u privatne dzepove. Firmi koje su na najsmesnije nacine namestale tendere. Zbog nevidjenog cerupanja komunalnih preduzeca. Zbog armije partijskog clanstva zaposljavanog nezakonito.

dosta lazi

pre 10 godina

Ne pricajte gluposti- tetovaze, Bakarec opljackao Beograd...Zna se da je SPO taj koji je zario i palio, zaposljavao, ..ko zna sta su sve radili . DS je vec 8 godina na celu Beograda, o cemu pricate vi, kakve veze ima DSS sa bilo cime ???

suvišni građanin

pre 10 godina

@Beograd je danas mnogo lepsi
Jeste, baš je Bulevar razlog - i mora da bude dovoljan razlog za smenu i hapšenje za svakog pristojnog čoveka.
Da li Bulevar ima DANAS upotrebnu dozvolu? Nema! Zbog čega je nema? Jer su razni bušili, kopali, postavljali ili ''zaboravili'' da postave sve što im je bilo zgodno. Šta znači to što nema upotrebnu dozvolu? Da niko u Beogradu ne zna gde, kako i kakve instalacije su postavljene. Da li je to šteta? Jeste - milionska u evrima natovaren terer za budućnost svih nas. Ili jedsnotavno - da li se kralo? Jeste, i mali perica to može da dokuči kada pogleda seriju aneksa na ugovore kojima su šatro najpovoljniji ponuđači na tenderu naduvali cenu za duplo.

I eto mnoogooo se izvinjavam svim đikifiličarima, al' eto điki i-ili njegovi saradnici treba da ''sviraju klavir'' a ne da vode Beograd. Ili je možda ipak bolje da svi pocrkamo dok nas oni pljačkaju?

DJ

pre 10 godina

Nije samo metro razlog za izglasavanje nepoverenja gradonačeniku Beograda. Mnogo je loših stvari, poslova i funkcionisanja nagomilano i sve su to razlozi za smenu Đilasa.

fafafasista nemoj biti ti

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)

Ooooo, kakav ste vio demokrata, smeta vam sto je neko bio hipik i ima tetovazu ? Diskriminacija, fasizam...zaboravite prijatelju !

Dragan

pre 10 godina

Ne znam zašto se neko iščuđava oko bulevara, jedno je politička borba a drugo činjenice: od prave ulice dobili smo krivudavi put, šahtovi su postavljeni tako da ih uvek gazite levim točkom, na tenderu nije izabrana najjeftinija ponuda koja je ispunjavala uslove, isečeni su platani koji su decenijama rasli zbog pedesetak parking mesta, a posađeno bonsai drveće koje će uvek ostati iste veličine i prolaznici nemaju više hlad u letnjim mesecima, da ne nabrajam dalje...

ljubo bivši glasač Ds

pre 10 godina

Studio B je pet poslednjih godina isključivo služio za za promociju lika i (ne) dela gos.Đilasa ,a rad Studio B finasiraju svi građani Beograda.

Jelena

pre 10 godina

@Mileva Nije tacno da se bespravna gradnja vezuje za Bakareca... Najvise para za bespravnu gradnju uzeo je spo koji je godinama bio na vlasti na starom gradu, u koaliciji sa ds. Bakarec se sve vreme dok je bio na vlasti borio protiv toga!

điđ

pre 10 godina

Situacija u Beogradu je jasna da jasnija ne može biti. Ako Đilas bude imao podršku najmanje 56 poslanika u skuštini Beograda, on će i dalje biti gradonačelnik, ali ako SNS oko sebe skupi najmanje 56 poslanika Đilas više neće biti gradonačelnik, i nema tu ničeg tragičnog, i ničeg nedemokratskog, i ničeg nasilnog. Pravila igre su takva, i tu niko ne treba da se ljuti, i da glumi žrtvu, kao što to danas radi Đilas, već da sportski preda mesto gradonačelnika nekom drugom, ako taj drugi obezbedi podršku najmanje 56 poslanika.

Beograd je danas mnogo lepsi

pre 10 godina

Bulevar razlog????? Koja je ovo budaletina?! Bulevar nikada lepse nije izgledao! Sta bi ti? Da se vrate tezge po bulevaru??? Novi most ti smeta?! Pa da, sta ce nam most!! Radim u inostranstvu kao gradj. inzenjer i takvi projekti kostaju mnogo vise! A Beograd zasljuzuje novi identitet! Smeta vam metro?! Ah, pa da... Vrebate taj projekat jer bi ste verovatno da udjete u neki - biznis veka- a sigurno sa Rusima!!! Bagro jedna! Djilas od danas ima glasove moje porodice!

Adam

pre 10 godina

Pa dobro, istina je da se na Studiu B nije pojavio nijedan jedini predstavnik Beogada koji nije funkcionisao u sklopu Djilasovog politickog mehanizma.

DexR

pre 10 godina

Tako je, šta će nama metro. Nama trebaju konji, čeze, volovska zaprega, taljige, a preko Dunava i Save skela. To je ovaj nepismeni narod zaslužio.

Ivan

pre 10 godina

Rekonstrukcija bul. Kralja Aleksandra razlog za smenu? Pa je li trebalo da ostane u onakvom stanju? Ne razumem, građani očekuju od stranaka da naprave nekakv napredak, što Đilas i jeste u jednoj dobroj meri učinio. Moglo je bolje sigurno... Zar ne bi tu trebalo tražiti razlog za smenu, a ne zbog onoga što je već učinjeno?

Milan

pre 10 godina

HOCU DA POVUCEM SVOJ GLAS KOJI SAM DAO dss-U NA LOKALNIM IZBORIMA.
mETRO RAZLOG ZA SMENU DJILASA?
mA NE NEGO CEMO SE VOZITI RASPALIM gspOM DOK SOFIJA I BUKUREST DOBIJAJU 3 I 4 LINIJU METROA.

juca

pre 10 godina

Cuvene postenjacine, Metro ok, sta bese sa rezervama nafte I gasa koje ste dali braci Rusima. Nazvala bih to IZDAJOM. Ostavite vise Djilasa, dali je on glavni problem u ovoj zemlji. Secate li se Suboticeve Future da I te kioske nije Bakarec zatvorio. Poskupela struja, gas, infostan. Vama je Djilas problem. Uvek ste imali dodir sa stvarnoscu.

Mira

pre 10 godina

E moj Bakarec, sad si i ti postao veliki strucnjak! Pazi mosta na pogresnom mestu! Ima li po vama jedna stvar koja je uradjena kako treba? Nama niko nikada nece biti dovoljno dobar, jer smo svi mi dovoljno losi! DSS velika partija demagoga i SNS radikalski isprani mozgovi! Kako stoje stvari, mozda nam dovedete Bogoljuba i Miru Markovic u skupstinu grada, kao velike strucnjake i lidere! Jadan smo mi narod, jer svi i dalje sedimo i nemo posmatramo kako smo se unazadili u poslednjih godinu dana!

BG

pre 10 godina

Samo da dodje do izbora pa da se i ove kvazi demokrate pošalju u istoriju ovim što su uradili izgubili su i ono malo podrške naroda što su imali...smešni DSS

q

pre 10 godina

Most ce ostati kao simbol jednog vremena kada je Srbija stremila da postane svet, kada se u Srbiji najbolje zivelo i radilo, pocev od prvog srpskog ustanka. Nazalost, ponovo se vracamo sigurnom i proverenom balkanskom blatu... Sa DSSom uvek cemo biti "svoji", tuzni, nesrecni, neshvaceni, blatnjavi.

sasa

pre 10 godina

Ko ima vecinu,postavlja pravila.Politika je stara k.... Meni ce sada biti zanimljivo da vidim sta ce se desiti sa nezavrsenim velikim projektima,Radnicka,most kod Borce...i najavljenim kao sto je Vojvode Stepe. Da li ce se to sve zavrsiti? Od toga zavisi za koga cu na sledecim izborima glasati. I molim vas da ne pominjete neke ocito uspesne akcije kao promasaje.Bulevar,Juzni Bulevar,Savska a pogotovo most na Adi su ukras ovog grada.Ukoliko je neko radeci cinio kriminal,treba time da se bavi policija.Dok se sudski ne dokaze suprotno,Dragan Djilas je,za mene, bio vise nego uspesan gradonacelnik.

MUKNAVI

pre 10 godina

Ma jok,nije to ,nego lova,400miliona evra, od Telekoma u Republiku Srpsku za vreme vladavine cica Kostunice ..preposetenog.Kada se tome doda mucketanje u Kolubari itd..digli bi DSS-ovci i noge a ne samo ruke pri glasanju da preteknu radikalsku cistku kojom oni zele da utvrde svoju,jednopartisku,vladavinu u Srbiji.

joj beda tek ide

pre 10 godina

pazi molim te ovaj prica o losem metrou i ekipama. Pa ekipe su harale najvise za vreme DSS . Setite se slucaja one njihove odbornice iz Rakovice posle par meseci na vlasti prosirila kucu za 200m2 pricala kako je to jer joj je kuca ostecena u bonbardovanju a taj kraj nije pipnut- imam objekat dve ulice dalje. Onda oni govore o stetnosti najvece muljaze za privatizaciju za vreme DSS Bubalo, Kostunica i ova dvojca. Pa onda veleizdaja za NIS koji ej dao Kostunica ispod cene kao dobro je to a sad nam ti isti Ruse kroje kapu upadaju na parcele buse i nikom nista ne odgovaraju jer im je dato sveto pravo na to. Pa onda muljaze DSS na starom gradu i Savskom vencu joj da ne pricam sta su sve radili. MOst na Adi je dobar projekat sad sa BB se stigne za par minuta na auto put isto a ranije je trebalo 30 minuta. Sad sam gledao APR ukupan dug je 368 miliona evra sto je nista za ovaj grad. Ovo sto rade je konacno uvodjenje diktature pod maskom evropa je nasa buducnost. Doduse DSS bese rece sa SNS i SPS nista jer prodase Kosova a sad puj pike nikom nista. olosi sve sami olosi nemoralisti banda Sramota. Ne kazem da je Djilas tereza ali svi parkovi su osvetljeni i prostori izmedju zgrada, dosta sredjenih parkova, ulica, novih autobusa, tramvaja trolejbusa. Dva mosta se zavrsavaju i kladim se da ce ovi i SNS da se hvale kako su ga oni otvorili i napravil. Zivi bili pa videli. i za kraj bas me interesuje sta ce ovi novi da urade tj neurade i zapuste kao sto su Zemun zapustili

gile

pre 10 godina

Vidi javio se gospodin sa zvezdicama.Nesto mi je malo oronuo,pa ko veli malcice vlasti bi mi bas prijalo.Nasao se ko ce da kritikuje.Samo cu da ih podsetim"patriotska pljacka",afera oko Kolubare,pregovori oko pocetka gradnje Juznog toka,sve se vezuje za vas i DSS-a.Pa zaboga,Legija se predao kad je Kostunica dosao na vlast,jer je u njega imao najvise poverenja.Da na spominjem to da se gospoda zalagala za nastavak proizvodnje Yuga.Kao da smo u 18.veku. I sad su oni nasli da nekom sole pamet.A da najbolje za kraj,oni kao provereni legalisti i patriote smenjuju gradonacelnika sa najvecim izdajicama srpstva.

Pele

pre 10 godina

"Na kritike da se sada prekraja izborna volja gradjana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti iako su bili na istoj izbornoj listi"."
Zašto kada se radi nešto što ne treba da se radi naši političari kažu da su to i prethodni radili? Kada će da shvate da oni ne polažu račune suprotstavljenoj političkoj grupaciji već isključivo građanima? Dakle, mene ne interesuje ko je i kada ranije prekrajao izbornu volju. JA kao glasač imam pravo da se to ne dešava nikada. I MENI kao glasaču treba da odgovorite zašto prekrajate izbornu volju, a ne Đilasu ili DS-u.

roger

pre 10 godina

Dobro je da ste sacuvali Kosovo, prodali reserve gasa I nafte Rusiji. Nemojte samo vi da cuvate Beograd. Ko ga poslednji put razrusi. Kosovo za Nike u Beogradu.

Wingman

pre 10 godina

DSS je stranka bez ikakvih rezultata, bez ikakvih ideja i rešenja, čiji je doprinos politici i bilo čemu drugom nikakav. Jedino što su ponekad uspeli, kao na primer danas, je da nanesu štetu svojoj državi, narodu ili gradu.

To što je uz njihovu pomoć smenjen čovek kome Koštunica sa celom svojom ekipom nije ni do kolena, krajnji je politički neukus. Tu se vidi samo jedna besciljna mržnja, zavist i sujeta, uz možda neki interes da se dodvore vladajućoj većini (koju suštinski preziru). DSS sve više liči na nekakvu mračnu sektu.

DaSa

pre 10 godina

Andrej prica o ekipama?!? Pa tek kada je njegov otac maknut iz gradske vlasti u gradu je pocelo nesto ozbiljno da se gradi. Bulevar nikada nije bio lepsi a most je na pravom mestu jer da je usvojen predlog dss-a BG bi dobio jos jednu obilaznicu tamo negde posle Makisa. Bakarac pominje 2003 godinu, pa te godine su dss i srs odbili u saveznoj skupsini i time sprecili uzimanje kredita i pocetak gradnje mosta a tada je u svetu cena celika bila vise od duplo manja nego danas pa bi samim tim i most bio znatno jeftiniji.

r2d3

pre 10 godina

Pusti politiku Bakarec, daj da vidimo tvoje tetovaze iz vremena kad si bio hipikomuna...
(Kako drugacije, 24. septembar 2013 13:03)
Ako je to tacno,mislim za hipikomunu, onda stvarno kod njega imamo regresivnu evoluciju, zamisli, od hipika da postane dss-ovac, suludo totalno...cak mislim i nemoguce!? o.O

Avenger

pre 10 godina

Ahaha, jao jadnici... Bolje da ste ćutali, mislite da mi ne znamo da želite JOŠ fotelja, JOŠ moći, JOŠ novca? Dajte, nemojte se sramotiti dalje...

RaDE

pre 10 godina

Ништа лепше него ли када једни Европејци смењују друге,а све наводећи ко је где и за кога крао, лагао, намештао послове, тендере, набављао непотребне ствари како би некоме учинио, запошљавао, намештао конкурсе, цензурисао, саплитао, лактао се ...
За нас који се противимо уласку у ЕУ нема лепшег дана од оваквог, јер грађани могу лепо да виде/чују да СВИ СУ ОНИ ИСТИ, те да су корупција, мито и непотизам дошли са ЗАПАДА и да су деца либералног КАПИТАЛИЗМА.

Пита Ђилас данас:"ko u Srbiji veruje da su ta hapšenja realna stvar i da to tužilaštvo i sudovi samostalno rade." Слажем се друже Ђилас. Ви сте странка која је спровела тзв. реформу правосуђа и њен ПЕРСОНАЛНИ део, па у складу са тим добро знате НА КОЈИ НАЧИН СУ БИРАНЕ СУДИЈЕ И ТУЖИОЦИ, мимо Устава и Закона или да цитирам експерте ЕК:" не по заслугама већ по подобности (партијској, рођачкој, платежној...) Дакле какво сте судство и тужилаштво направили, такво имамо, несамостално и оно које није независно. Или како би наш народ рекао КАКО ПОСЕЈЕШ ТАКО ЋЕШ И ДА ЖАЊЕШ па сада жањите плодове вашег ПРАВОСУДНОГ СЕЈАЊА (ОДАБИРА).

Успут знао сам да КО СА СОЦИЈАЛИСТИМА ТИКВЕ САДИ... па сада само кажем ХА ХА ХА потпишите ви (ДС) још један уговор са њима о ЗАЈЕДНИЧКОЈ БОЛИ и овековечите то поново ТВ камерама.

zoka

pre 10 godina

DSS-poznati po doslednosti i ocuvanju Kosova! BUAHAHAHAAHA-kako oni zaudaraju! Zaudaraju na zlo, trulez i na UDBU. Pa zar sa izdajnicima Kosova da se udruzuju? A da, pa to je u interesu nas gradjana, zaboravio sam! Smrdite od vaseg sedista na Banjici, cak ovde do NBGD-a, iako vas je tako malo!

stari lisac

pre 10 godina

Natalost, da nije bilo Djilasa i DS u prethodnom periodu na vlasti, mi bi jos pricali o mostu!
Ovako se vozimo preko njega svaki dan. Hvala.

Toza

pre 10 godina

Ovaj Bakarec je i dalje na ovoj planeti??? Ne videh ga poslednjih 10 godina nigde. A sto se tice smene vlasti,Nemci imaju izraz za to:"Birati izmedju kuge i kolere".

GoraN

pre 10 godina

Kazu da je most na pogresnom mostu i da je zbog toga previse dugacak (980 metara) u odnosu na korito reke (850 metara ukljucujucu i spic Ade Ciganlije). Sta tek reci za Gazelu kojoj je kumovao njihov arhitekta Jovin pristupnim saobracajnicama. Od "Mostara" do "Sava Centra" dugacka je oko 1350 metara i to preko korita Save sirokog 250 metara?! Sa te tacke gledista, most preko Ade ima najmanje "viska" u odnosu na siriku reke ispod njega.

Пјер

pre 10 godina

Можда више немамо велике изборне резултате, али имамо барем могућност да помогнемо жутима у паковању кофера и напуштању градске власти :)

Sanja

pre 10 godina

Svi da pricaju samo vi iz DSSa da cutite! Bruke, jedno pricate drugo radite...ali "Insajder" je za vas ZAKON! Tek ce da vidimo sta ste sve radili....bagro udbaska!

Magnus

pre 10 godina

Partije postavljaju gradonačelnike, partije smenjuju gradonačelnike. Kakvo obesmišljavanje demokratije. Građani treba da biraju gradonačelnike a ne partije!

Bojan J.

pre 10 godina

- Na kritike da se sada prekraja izborna volja građana, Bakarec je podsetio da DS-u nije smetalo da se to uradi 2003. i 2008. godine, kada su "počistili DSS iz vlasti, iako su bili na istoj izbornoj listi".

Kakav je ovo odgovor!? Da li je to bilo ok sto je radjeno 2003. i 2008. ili nije?

STOP amaterima, neznalicama, lopovima, lazovima i neradnicima u politici!

Zoran

pre 10 godina

Dobro je da je Zemun zapušten, nov kej, renovirana bolnica, nov trg pijaca, beovoz do Batajnice ... Možda fali još jedan aerodrom

zlajabgd

pre 10 godina

kad smo kod zemuna, da se podsetimo ko je bio poslednji direktor sportske hale pinki, pre nego sto je propala i zauvek izgubljena za gradjane zemuna....ne znate ko je bio taj sposobni direktor?.....
pa Aleksandar Vucic....ako niste znali

dejant

pre 10 godina

da li racuna i ekipu gospodina Komatinee? i na ekipe drugih DSS sekretara i direktora JP i JKP? O opstinskim JP poslovni prostor da i ne govorim, nacin rada mnogo bolje poznaje gdin Bakarec.

sanja

pre 10 godina

Dva Koštuničina mandata sam podržala.Zašto im tada Velja Ilič nije izgradio laki metro u Beogradu?
Sram da ih bude, bore se za Kosovo i narod na kosovu, licemeri,a u Beogradu ruše sva načela ljudskih prava ne bi li se po bilo koju cenu bar još malo doćepali vlasti ne bi li prikrili svoja kriminalna dela načinjena za vreme njihovog vladanja nad državnom bezbednošću

Vlada

pre 10 godina

Masa gluposti na jednom mestu. U sve to kako ga nije sramota da kritikuje Studio B i traži privatizaciju. Jedna od najboljih TV stanica u Srbiji koja funkcioniše sa minimalnim sredstvima i koja Beogradu više znači nego RTS. Što se forsiranja DS-a tiče svako ko je pametan može da shvati da javni servis Beograda apsolutno posvećuje svoju pažnju gradu u kome su DS, SPS i PUPS na vlasti. Da li je logično da se gradonačelnik Beograda najviše pojavljuje na beogradskoj TV? Pametan zna odgovor.

zoran

pre 10 godina

Čekaj bre?? DS pa DS pa DS... A gde je sve vreme bio SPS??? Gluv, slep, mutav??? Kako to sad??? Pa imali su, valjda, kao koalicioni partneri uvid u "metri" i u "ekipe". Ako nisu, zašto nisu?? Ako jesu, a jesu, zašto nisu ukazali na ovo što ova dvojica iznose??? Da su ukazali, koalicija bi pukla i eto Đilasa "na ledu"...

Ko vas ne zna skupo će da vas plati! Kraj će biti very, very sad...

znam ljude

pre 10 godina

Može li nova vlast da garantuje da će nastaviti izgradnju pristupnih saobraćajnica mostu? Kakav god da je on, potreban ili nepotreban, skup ili jeftin, najgore bi bilo obustaviti posao na pola, pa da na kraju ne dobijemo NIŠTA.