Četvrtak, 15.08.2013.

18:02

Dinkić je hteo da me likvidira

Izvor: Nenad Èalukoviæ

Dinkiæ je hteo da me likvidira IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

mitar

pre 10 godina

Uzalud se Dinkić kiti Karićevim perjem. Kada se skine oznaka „državana tajna“ sa Mobtela i kada advokati dobiju šansu da i oni ravnopravno nastupaju u javnost, doćiće kraj i progonu Bogoljuba Karića. Ma koja vlada bila na vlasti. Istina je, kao i uvek, spora ali – dostižna

lisica

pre 10 godina

Hajka na Karića se vremenski obnavlja kada je predsednik države Boris Tadić otvorio „aferu sa plaćanjem poreza na prodate kompanije na of šor ostrvima“. Teško je poverovati da je Karić mogao da bude i slučajni primer. Zar Dinkić, Djelić i Alek Radović nisu još davnih dana, po krahu Zakona o ekstraprofitu, jedino za Kariće jasno i glasno rekli – „Oni su čisti, platili su do centa sve“!

norvezanin sa kosova

pre 10 godina

Vrati se Bogoljube u Srbiju da obogatis kafanski zivot sa svojim porodickim orkestom.Sigurno dolazim iz Norveske na tvoj prvi toliko cekani com beck.Dobro bi bilo priseti ti se starih vremena.

logika

pre 10 godina

Čovek je napravio firmu od koje je država zaradila 2 milijarde evra,plus porezi i pdv,zapošljavao toliko ljudi.
Mislim da je mnogo veća šteta oterati ovakvog privrednika,koji je mogao da zaposli hiljade nezaposlenih, nego ako je ukrao koje milionče.
Treba razmišljati logično i isključiti poznati srpski mentalitet linča,zlobe i traženja dežurnog krivca za vlastitu nesposobnost u Americi,Dinkiću,Kariću itd..

Gagi

pre 10 godina

Svako ima pravo na misljenje,tako i svi ljudi koji komentarisu Bogoljuba Karica pozitivno ili negativno.Medjutim,ja postavljam pitanje narocito ovima koji su puni gneva prema Bogoljubu.Kako cete reagovati kada se na sudu dokaze nevinost Bogoljuba Karica i donese presuda u njegovu korist pa srbija mora da vrati i nadoknadi Bogoljubu sve sto su mu bivsa vlast i Dinkic na silu oduzeli.Pa draga ozlojedjena gospodo hocete li i tada stiti lopove koji su nas doveli dovde jer povracajem svega sto su lopovi oduzeli Bogoljubu Srbija moze samo da bankrotira.Pljujte vi po Bogoljubu ali na kraju ce ispasti da ce svi oni koji su vam punili glavu lazima o Bogoljubu zavrsiti na robiji a on ce napokon moci slobodno da radi i seta po svojoj Srbiji.

Nisam Slep Kod Ociju

pre 10 godina

Jedva cekam da se vrati Karic! Nek se rugaju srpskoj gluposti, pa cemo tako videti Vucica i Karica u zagrljaju i onda ce mozda nekome da sine. Mozda se seti svih onih firmi u porodicnom vlasnistvu koje su isisivale pare iz Mobtela, pa drzava nije nista prihodovala kao suvlasnik. A bilo je tu marketinskih agencija, pa rent-a-kar sluzbi, pa izdavackih kuca... Sve se pogasilo nakon odlaska Bogoljuba, ne zato sto ga je vlast mrzela nego zato sto nije vise bilo jedinog klijenta koji ih je interesovao i iz koga su naduvanim fakturama izvlacili novac. Zivi jos Top Speed jer Goran Karic voli skupe automobile i Faktor Plus koji, gle cuda, nedavno objavi svoje precizno istrazivanje da je Vucic popularniji od Slobe u najboljim danima.
Ne znam sta je ovom narodu, ne mogu da verujem da je bas toliko podlozan manipulaciji. Zar su zaboravili kandidata Bogoljuba koji je predstavljan kao kanadski biznismen srpskog porekla. Zar su zaboravili zloslutne reci Nikolica o nogama Zorana Djindjica, zar se ne secaju da je Vucic onomad lepio ime Ratka Mladica preko imena Zorana Djindjica na njegovom bulevaru. Jos se pre neki dan ruga svima nama i kaze kako ga postidjuje poredjenje sa Djindjicem jer je to, kao veliki kompliment za njega. I jeste, ali to niko ne shvata i zato je Vucicu omoguceno da radi sta hoce: upravlja tajnim sluzbama, ekonomijom, sportom... Kritikovao je krizne stabove DOS-a a u Zvezdu je upao nocu i tamo doveo sve same cvecke Covica, Kokezu, Tonceva... Vazno je da mu Delije klicu.

Maki

pre 10 godina

Na zalost i dalje u se u Srbiji uspeh ne tolerise! Najlakse nam je da pljujemo i da druge okrivljujemo za sopstveni neuspeh! Nije ni cudo sto nam zemlja propada. Ajde malo za promenu da umesto da proterujemo sposobne i radne ljude iz zemlje da pokusamo da ih zadrzimo da ovde grade i stvaraju.

Samo toliko

pre 10 godina

Ima jedna greska nije Jovan Radulovic nego Radunovic. Drugo zaista jesu telekomunikacije najveca afera svih afera koju niko ni ne pokusava da raspetlja. Sinergy - Drasko - Jovan - Jankovic - ETF - BIA

Nadam se da ce doci do raspetljavanja ove kriminalne afere vezane za VOIP.

Mobtel su ugasili 7 dana nakon sto je prerutirao medjunarodne pozive preko verata umesto preko telekoma.

slobo

pre 10 godina

био уз Слаба Тому Вучића деведесете па позвао бираче да гласају за Тадића и сада уз Тому Вучића и остале неспособне е то је Богољуб Карић. Ндам се да ће ово и он да прочита, а што се Пећи тиче па ми срби из овог краја нисмо га жељни.

Gagi

pre 10 godina

Nicija nije gorela do zore,pa ni Dinkiceva.U jamu koju je kopao Bogoljubu Karicu sam ce upasti.Napokon je doslo vreme da plati za svo zlo koje je naneo Srbiji.Stitili su ga oni koji su kao i on pokrali Srbiju.Raduje me da nova vlast pocinje da primenjuje zakon i da pravdi niko nemoze da pobegne,pa ni Dinkic.Srbija je svena koliko smo izgubili tim politickim progonom Bogoljuba Karica,koliko bismo danas bili i napredniji i srecniji.

DexR

pre 10 godina

Neverovatno kako se na najgadniji način sprema povratak "nedužnog" Karića u zemlju. Pravi komunjarsko-radikalski metod isproban u 90-im godinama.

Velibor

pre 10 godina

Napokon pravda pobedjuje. Bogoljuba su optuzili da bi unistili sve sto je stvorio i proterali ga jer su se uplasili njegove sposobnosti.
Uspesnima je mesto u Srbiji, zato Bogoljub TREBA da se vrati sto pre.

Nikola skromni, cisti, slobodni i mirni

pre 10 godina

Da je cist vratio bi se on odavno u Srbiju. Cega se boji? Boji se svoje proslosti. Bilo kako bilo vec je dovoljno kaznjen. Bice u begu do kraja svog zivota. Jel' to sloboda? Nije! Sloboda se ne definise odsustvom zatvora.

Dejan Stanić

pre 10 godina

Presveti I prečasni Bogoljub!
Najsvetlija tačka u Dinkićevoj karijeri je MOBTEL!!!
Odakle ti MOBTEL? Od držalica za lopate ili od zelene salate?

mujcinovic salih

pre 10 godina

Covek imao kovacku radnju na Kosovu gde je pravio lopate i asove.Tako je kaze zaradio prvi milion!Da sam ja vlast otvorio mi bu radnju za proizvodnju lopata i asova u Obrenovcu.Pa kad zaradi milion onda bi mu vratio pare?

MUKNAVI

pre 10 godina

Sve je to ista bagra koja se smenjuje na vlasti jer ih narod bira i smenjuje ,po zakonima kurta-murta,ne zbog racijonalnog razmisljanja nego iz inata a posle..kuka i opet bira iste i vrti u krug,psuje ih u kafanama a kada naidju trci za njima ,ulizuje se....Cast izuzecima,ali oni nemaju ,za sada, velike sanse da ukoce ovo ludilo kojim upravljaju oni pojedinci koji su kod gradjana u radnom odnosu.

Rile

pre 10 godina

А ја био у заблуди да нам је банкарски систем и привреду уништила хиперинфлација коју је направио твој ментор Слоба и пријатељи.

Marko

pre 10 godina

Sto je najgore 90% od ovoga sto je Bogi izrekao je veoma blizu istini. Takodje i 100% ovoga sto je Predrag rekao i nacina na koji je Bogoljub dosao do novca, pocetnog kapitala i firme je 100% istina, takodje Mobtel danas Telenor jedna od najprofitabilnijih firmi je tada poslovao na "nuli", a drzava koja je imala 51% vlasnistva nije dobijala dinara od profita (naravno neko je dobijao u privatnim kovertama, jer mu to nikad ne bi moglo biti omoguceno da nije bio u dosluhu sa vrhom vlasti). Jednog momenta se opasno priblizio politicki, umislio da je jaci od drzave i zavrsio tako kako je zavrsio, dok je prijatelj Miskovic preuzeo primat i nastavio da pretvara drzavni novac i imovinu u privatnu. U istom momentu su se pojavili i neki novi momci i biznismeni..
Narode, nema u ovoj zemlji postenog coveka, svi se rukovode licnim interesima u datom trenutku, mi cutimo gledamo i trpimo uz onu cuvenu, sutra ce nam biti bolje.

genius loci

pre 10 godina

A šta radi u Bagdadu? Ratni profiter bio, ratni profiter ostao... Ako opet bude bio blizu nas, ne miriše nam na dobro... Tajkuni su OK, sve zemlje ih imaju u nekom dobu razvoja, i dinastija Karić je imala svoje vreme, koje je isteklo... Optimista sam, kvalitet lidera u zemlji će biti sve bolji... A bivši ministar finansija sigurno nije imao motive spasioca zemlje, tako da kod mene nedobija nikakve poene. Dobar primer kako stvari nisu crno bele prirode... Da, kao podela na tabore narodnjaka i rokera :)

stado ovaca

pre 10 godina

Šta ćeš ovde ne vraćaj se i pusti ovaj narod da se udavi u sopstvenim balegama ništa bolje nije ni zaslužio. Oni još nisu primetili da Bogoljub nikada nije švercovao naftu i cigarete devedesetih, nije učestvovao u privatizaciji i tranziciji posle 5.oktobra i da je jedini od svih tajkuna u mračnu Srbiju uvodio visoku tehnologiju, internet i mobilnu telefoniju. Bogoljub je od primarne emisije dobio 0,5% a sa zajmom za Srbiju nije imao nikakve veze. Narod bez mozga zaslužuje da ga raskomadaju Miškovići, Kostići i ostali ugledni privrednici podržani od "struktura" koje su Bogoljuba opljačkale i oterale. Zaboravi Kariću na ovu prokletu zemlju ti si joj se sa 1,5 milijardom eura od Mobtela odužio i zadužio da nikada neće moći da ti vrati a gde je taj novac završio glupavi narod retko kad pomisli. Važno da su na televiziju čuli kako je Karić kriv za sve.

Andy

pre 10 godina

Ma ovaj sto hvali Vucica, Dacica, Nikolica i ostale uopste me ne cudi. Cudi me sto hvali Cedu Jovanovica. Da nije Bogi Karic mozda informisaniji od nas? Da li se mozda Ceda sprema u nekim buducim kombinatorikama vlade da eventualno ako sa socijalistima zskripi preuzme njihove resore? Vise me nista ne moze iznenaditi. Ovo sve treba citati izmedju redova. Sigurno je da Karic racuna na ove ljude u slucaju da se vrati u Srbiju i ponovo pocne da se bavi politikom. A onda "vec vidjeno"...

Дража

pre 10 godina

Otkad je on "najveći srpski begunac"? Ja mislio da je to Darko Šarić, al izgleda se to menja onako u skladu s dnevnopolitičkim potrebama.

Predrag

pre 10 godina

Ja bih bas volio da se vratis i malo nam pricas,na primer,
o primarnoj emisiji devedesetih?
Pa,o pravu prece kupovine deviza po tri dinara od drzave,pa na ulicu, trk,za sest.
Pa zar mislis da ne znamo kako si sa lopata presao na mobilne?!
Od muzikanta do fine gospode.
A Tomi i Dacicu ako trebas,neka te vode kuci.

Putar

pre 10 godina

Ovo što je uradio Dinkić sa Bogoljubom Karićem mu je jedan od retko pametnih poteza.
Ako nam se Bogoljub vrati, eto nam opet sve isto ko u 90-tim, ista vlast, isti tajkuni - svi na broju, samo Slobe i Šeška nema.

ZoranNS

pre 10 godina

Eh da je još našao snage da opiše sebe i svoju porodicu, zna se o njemu više nego što on misli, još dok je torbama iznosio marke u Moskvu.

gmbh

pre 10 godina

jooj, kad se setim zlatnih godina b92, neutralnog izvestavanja, istrazivackog novinarstva, kritickog komentarisanja vesti.

niste spali na najnize grane. postavsi deo vuciceve info-masinerije, prestali ste da postojite.

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Svasta nesto naprica Bogi. Realno drzava to sve treba ispitati i vec jednom staviti tacku na slucaj Karic i Mobtel. Ovo zaista traje dugo i narod mora znati ko je nevin a ko kriv.

Darkfusion

pre 10 godina

Opa bato hvale sve radikale ,znaci Vucko ukida poternicu .
Jadan ti verovatno si gladan i zedan treba da se organizuje neka pomoc postenim Karicima!
Pravda za Karica(dobar bi bio potez da angazuje Grobare i Delije da skandiraju Pravda za Karice ,posto su oni vec dokazani u tom poslu ).

Predrag

pre 10 godina

Ja bih bas volio da se vratis i malo nam pricas,na primer,
o primarnoj emisiji devedesetih?
Pa,o pravu prece kupovine deviza po tri dinara od drzave,pa na ulicu, trk,za sest.
Pa zar mislis da ne znamo kako si sa lopata presao na mobilne?!
Od muzikanta do fine gospode.
A Tomi i Dacicu ako trebas,neka te vode kuci.

Putar

pre 10 godina

Ovo što je uradio Dinkić sa Bogoljubom Karićem mu je jedan od retko pametnih poteza.
Ako nam se Bogoljub vrati, eto nam opet sve isto ko u 90-tim, ista vlast, isti tajkuni - svi na broju, samo Slobe i Šeška nema.

Darkfusion

pre 10 godina

Opa bato hvale sve radikale ,znaci Vucko ukida poternicu .
Jadan ti verovatno si gladan i zedan treba da se organizuje neka pomoc postenim Karicima!
Pravda za Karica(dobar bi bio potez da angazuje Grobare i Delije da skandiraju Pravda za Karice ,posto su oni vec dokazani u tom poslu ).

gmbh

pre 10 godina

jooj, kad se setim zlatnih godina b92, neutralnog izvestavanja, istrazivackog novinarstva, kritickog komentarisanja vesti.

niste spali na najnize grane. postavsi deo vuciceve info-masinerije, prestali ste da postojite.

ZoranNS

pre 10 godina

Eh da je još našao snage da opiše sebe i svoju porodicu, zna se o njemu više nego što on misli, još dok je torbama iznosio marke u Moskvu.

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Svasta nesto naprica Bogi. Realno drzava to sve treba ispitati i vec jednom staviti tacku na slucaj Karic i Mobtel. Ovo zaista traje dugo i narod mora znati ko je nevin a ko kriv.

Дража

pre 10 godina

Otkad je on "najveći srpski begunac"? Ja mislio da je to Darko Šarić, al izgleda se to menja onako u skladu s dnevnopolitičkim potrebama.

mujcinovic salih

pre 10 godina

Covek imao kovacku radnju na Kosovu gde je pravio lopate i asove.Tako je kaze zaradio prvi milion!Da sam ja vlast otvorio mi bu radnju za proizvodnju lopata i asova u Obrenovcu.Pa kad zaradi milion onda bi mu vratio pare?

Marko

pre 10 godina

Sto je najgore 90% od ovoga sto je Bogi izrekao je veoma blizu istini. Takodje i 100% ovoga sto je Predrag rekao i nacina na koji je Bogoljub dosao do novca, pocetnog kapitala i firme je 100% istina, takodje Mobtel danas Telenor jedna od najprofitabilnijih firmi je tada poslovao na "nuli", a drzava koja je imala 51% vlasnistva nije dobijala dinara od profita (naravno neko je dobijao u privatnim kovertama, jer mu to nikad ne bi moglo biti omoguceno da nije bio u dosluhu sa vrhom vlasti). Jednog momenta se opasno priblizio politicki, umislio da je jaci od drzave i zavrsio tako kako je zavrsio, dok je prijatelj Miskovic preuzeo primat i nastavio da pretvara drzavni novac i imovinu u privatnu. U istom momentu su se pojavili i neki novi momci i biznismeni..
Narode, nema u ovoj zemlji postenog coveka, svi se rukovode licnim interesima u datom trenutku, mi cutimo gledamo i trpimo uz onu cuvenu, sutra ce nam biti bolje.

Dejan Stanić

pre 10 godina

Presveti I prečasni Bogoljub!
Najsvetlija tačka u Dinkićevoj karijeri je MOBTEL!!!
Odakle ti MOBTEL? Od držalica za lopate ili od zelene salate?

Rile

pre 10 godina

А ја био у заблуди да нам је банкарски систем и привреду уништила хиперинфлација коју је направио твој ментор Слоба и пријатељи.

genius loci

pre 10 godina

A šta radi u Bagdadu? Ratni profiter bio, ratni profiter ostao... Ako opet bude bio blizu nas, ne miriše nam na dobro... Tajkuni su OK, sve zemlje ih imaju u nekom dobu razvoja, i dinastija Karić je imala svoje vreme, koje je isteklo... Optimista sam, kvalitet lidera u zemlji će biti sve bolji... A bivši ministar finansija sigurno nije imao motive spasioca zemlje, tako da kod mene nedobija nikakve poene. Dobar primer kako stvari nisu crno bele prirode... Da, kao podela na tabore narodnjaka i rokera :)

DexR

pre 10 godina

Neverovatno kako se na najgadniji način sprema povratak "nedužnog" Karića u zemlju. Pravi komunjarsko-radikalski metod isproban u 90-im godinama.

MUKNAVI

pre 10 godina

Sve je to ista bagra koja se smenjuje na vlasti jer ih narod bira i smenjuje ,po zakonima kurta-murta,ne zbog racijonalnog razmisljanja nego iz inata a posle..kuka i opet bira iste i vrti u krug,psuje ih u kafanama a kada naidju trci za njima ,ulizuje se....Cast izuzecima,ali oni nemaju ,za sada, velike sanse da ukoce ovo ludilo kojim upravljaju oni pojedinci koji su kod gradjana u radnom odnosu.

Andy

pre 10 godina

Ma ovaj sto hvali Vucica, Dacica, Nikolica i ostale uopste me ne cudi. Cudi me sto hvali Cedu Jovanovica. Da nije Bogi Karic mozda informisaniji od nas? Da li se mozda Ceda sprema u nekim buducim kombinatorikama vlade da eventualno ako sa socijalistima zskripi preuzme njihove resore? Vise me nista ne moze iznenaditi. Ovo sve treba citati izmedju redova. Sigurno je da Karic racuna na ove ljude u slucaju da se vrati u Srbiju i ponovo pocne da se bavi politikom. A onda "vec vidjeno"...

Nisam Slep Kod Ociju

pre 10 godina

Jedva cekam da se vrati Karic! Nek se rugaju srpskoj gluposti, pa cemo tako videti Vucica i Karica u zagrljaju i onda ce mozda nekome da sine. Mozda se seti svih onih firmi u porodicnom vlasnistvu koje su isisivale pare iz Mobtela, pa drzava nije nista prihodovala kao suvlasnik. A bilo je tu marketinskih agencija, pa rent-a-kar sluzbi, pa izdavackih kuca... Sve se pogasilo nakon odlaska Bogoljuba, ne zato sto ga je vlast mrzela nego zato sto nije vise bilo jedinog klijenta koji ih je interesovao i iz koga su naduvanim fakturama izvlacili novac. Zivi jos Top Speed jer Goran Karic voli skupe automobile i Faktor Plus koji, gle cuda, nedavno objavi svoje precizno istrazivanje da je Vucic popularniji od Slobe u najboljim danima.
Ne znam sta je ovom narodu, ne mogu da verujem da je bas toliko podlozan manipulaciji. Zar su zaboravili kandidata Bogoljuba koji je predstavljan kao kanadski biznismen srpskog porekla. Zar su zaboravili zloslutne reci Nikolica o nogama Zorana Djindjica, zar se ne secaju da je Vucic onomad lepio ime Ratka Mladica preko imena Zorana Djindjica na njegovom bulevaru. Jos se pre neki dan ruga svima nama i kaze kako ga postidjuje poredjenje sa Djindjicem jer je to, kao veliki kompliment za njega. I jeste, ali to niko ne shvata i zato je Vucicu omoguceno da radi sta hoce: upravlja tajnim sluzbama, ekonomijom, sportom... Kritikovao je krizne stabove DOS-a a u Zvezdu je upao nocu i tamo doveo sve same cvecke Covica, Kokezu, Tonceva... Vazno je da mu Delije klicu.

slobo

pre 10 godina

био уз Слаба Тому Вучића деведесете па позвао бираче да гласају за Тадића и сада уз Тому Вучића и остале неспособне е то је Богољуб Карић. Ндам се да ће ово и он да прочита, а што се Пећи тиче па ми срби из овог краја нисмо га жељни.

stado ovaca

pre 10 godina

Šta ćeš ovde ne vraćaj se i pusti ovaj narod da se udavi u sopstvenim balegama ništa bolje nije ni zaslužio. Oni još nisu primetili da Bogoljub nikada nije švercovao naftu i cigarete devedesetih, nije učestvovao u privatizaciji i tranziciji posle 5.oktobra i da je jedini od svih tajkuna u mračnu Srbiju uvodio visoku tehnologiju, internet i mobilnu telefoniju. Bogoljub je od primarne emisije dobio 0,5% a sa zajmom za Srbiju nije imao nikakve veze. Narod bez mozga zaslužuje da ga raskomadaju Miškovići, Kostići i ostali ugledni privrednici podržani od "struktura" koje su Bogoljuba opljačkale i oterale. Zaboravi Kariću na ovu prokletu zemlju ti si joj se sa 1,5 milijardom eura od Mobtela odužio i zadužio da nikada neće moći da ti vrati a gde je taj novac završio glupavi narod retko kad pomisli. Važno da su na televiziju čuli kako je Karić kriv za sve.

Nikola skromni, cisti, slobodni i mirni

pre 10 godina

Da je cist vratio bi se on odavno u Srbiju. Cega se boji? Boji se svoje proslosti. Bilo kako bilo vec je dovoljno kaznjen. Bice u begu do kraja svog zivota. Jel' to sloboda? Nije! Sloboda se ne definise odsustvom zatvora.

norvezanin sa kosova

pre 10 godina

Vrati se Bogoljube u Srbiju da obogatis kafanski zivot sa svojim porodickim orkestom.Sigurno dolazim iz Norveske na tvoj prvi toliko cekani com beck.Dobro bi bilo priseti ti se starih vremena.

Samo toliko

pre 10 godina

Ima jedna greska nije Jovan Radulovic nego Radunovic. Drugo zaista jesu telekomunikacije najveca afera svih afera koju niko ni ne pokusava da raspetlja. Sinergy - Drasko - Jovan - Jankovic - ETF - BIA

Nadam se da ce doci do raspetljavanja ove kriminalne afere vezane za VOIP.

Mobtel su ugasili 7 dana nakon sto je prerutirao medjunarodne pozive preko verata umesto preko telekoma.

logika

pre 10 godina

Čovek je napravio firmu od koje je država zaradila 2 milijarde evra,plus porezi i pdv,zapošljavao toliko ljudi.
Mislim da je mnogo veća šteta oterati ovakvog privrednika,koji je mogao da zaposli hiljade nezaposlenih, nego ako je ukrao koje milionče.
Treba razmišljati logično i isključiti poznati srpski mentalitet linča,zlobe i traženja dežurnog krivca za vlastitu nesposobnost u Americi,Dinkiću,Kariću itd..

mitar

pre 10 godina

Uzalud se Dinkić kiti Karićevim perjem. Kada se skine oznaka „državana tajna“ sa Mobtela i kada advokati dobiju šansu da i oni ravnopravno nastupaju u javnost, doćiće kraj i progonu Bogoljuba Karića. Ma koja vlada bila na vlasti. Istina je, kao i uvek, spora ali – dostižna

Gagi

pre 10 godina

Nicija nije gorela do zore,pa ni Dinkiceva.U jamu koju je kopao Bogoljubu Karicu sam ce upasti.Napokon je doslo vreme da plati za svo zlo koje je naneo Srbiji.Stitili su ga oni koji su kao i on pokrali Srbiju.Raduje me da nova vlast pocinje da primenjuje zakon i da pravdi niko nemoze da pobegne,pa ni Dinkic.Srbija je svena koliko smo izgubili tim politickim progonom Bogoljuba Karica,koliko bismo danas bili i napredniji i srecniji.

Velibor

pre 10 godina

Napokon pravda pobedjuje. Bogoljuba su optuzili da bi unistili sve sto je stvorio i proterali ga jer su se uplasili njegove sposobnosti.
Uspesnima je mesto u Srbiji, zato Bogoljub TREBA da se vrati sto pre.

Gagi

pre 10 godina

Svako ima pravo na misljenje,tako i svi ljudi koji komentarisu Bogoljuba Karica pozitivno ili negativno.Medjutim,ja postavljam pitanje narocito ovima koji su puni gneva prema Bogoljubu.Kako cete reagovati kada se na sudu dokaze nevinost Bogoljuba Karica i donese presuda u njegovu korist pa srbija mora da vrati i nadoknadi Bogoljubu sve sto su mu bivsa vlast i Dinkic na silu oduzeli.Pa draga ozlojedjena gospodo hocete li i tada stiti lopove koji su nas doveli dovde jer povracajem svega sto su lopovi oduzeli Bogoljubu Srbija moze samo da bankrotira.Pljujte vi po Bogoljubu ali na kraju ce ispasti da ce svi oni koji su vam punili glavu lazima o Bogoljubu zavrsiti na robiji a on ce napokon moci slobodno da radi i seta po svojoj Srbiji.

lisica

pre 10 godina

Hajka na Karića se vremenski obnavlja kada je predsednik države Boris Tadić otvorio „aferu sa plaćanjem poreza na prodate kompanije na of šor ostrvima“. Teško je poverovati da je Karić mogao da bude i slučajni primer. Zar Dinkić, Djelić i Alek Radović nisu još davnih dana, po krahu Zakona o ekstraprofitu, jedino za Kariće jasno i glasno rekli – „Oni su čisti, platili su do centa sve“!

Maki

pre 10 godina

Na zalost i dalje u se u Srbiji uspeh ne tolerise! Najlakse nam je da pljujemo i da druge okrivljujemo za sopstveni neuspeh! Nije ni cudo sto nam zemlja propada. Ajde malo za promenu da umesto da proterujemo sposobne i radne ljude iz zemlje da pokusamo da ih zadrzimo da ovde grade i stvaraju.

stado ovaca

pre 10 godina

Šta ćeš ovde ne vraćaj se i pusti ovaj narod da se udavi u sopstvenim balegama ništa bolje nije ni zaslužio. Oni još nisu primetili da Bogoljub nikada nije švercovao naftu i cigarete devedesetih, nije učestvovao u privatizaciji i tranziciji posle 5.oktobra i da je jedini od svih tajkuna u mračnu Srbiju uvodio visoku tehnologiju, internet i mobilnu telefoniju. Bogoljub je od primarne emisije dobio 0,5% a sa zajmom za Srbiju nije imao nikakve veze. Narod bez mozga zaslužuje da ga raskomadaju Miškovići, Kostići i ostali ugledni privrednici podržani od "struktura" koje su Bogoljuba opljačkale i oterale. Zaboravi Kariću na ovu prokletu zemlju ti si joj se sa 1,5 milijardom eura od Mobtela odužio i zadužio da nikada neće moći da ti vrati a gde je taj novac završio glupavi narod retko kad pomisli. Važno da su na televiziju čuli kako je Karić kriv za sve.

Velibor

pre 10 godina

Napokon pravda pobedjuje. Bogoljuba su optuzili da bi unistili sve sto je stvorio i proterali ga jer su se uplasili njegove sposobnosti.
Uspesnima je mesto u Srbiji, zato Bogoljub TREBA da se vrati sto pre.

Putar

pre 10 godina

Ovo što je uradio Dinkić sa Bogoljubom Karićem mu je jedan od retko pametnih poteza.
Ako nam se Bogoljub vrati, eto nam opet sve isto ko u 90-tim, ista vlast, isti tajkuni - svi na broju, samo Slobe i Šeška nema.

Gagi

pre 10 godina

Nicija nije gorela do zore,pa ni Dinkiceva.U jamu koju je kopao Bogoljubu Karicu sam ce upasti.Napokon je doslo vreme da plati za svo zlo koje je naneo Srbiji.Stitili su ga oni koji su kao i on pokrali Srbiju.Raduje me da nova vlast pocinje da primenjuje zakon i da pravdi niko nemoze da pobegne,pa ni Dinkic.Srbija je svena koliko smo izgubili tim politickim progonom Bogoljuba Karica,koliko bismo danas bili i napredniji i srecniji.

logika

pre 10 godina

Čovek je napravio firmu od koje je država zaradila 2 milijarde evra,plus porezi i pdv,zapošljavao toliko ljudi.
Mislim da je mnogo veća šteta oterati ovakvog privrednika,koji je mogao da zaposli hiljade nezaposlenih, nego ako je ukrao koje milionče.
Treba razmišljati logično i isključiti poznati srpski mentalitet linča,zlobe i traženja dežurnog krivca za vlastitu nesposobnost u Americi,Dinkiću,Kariću itd..

Gagi

pre 10 godina

Svako ima pravo na misljenje,tako i svi ljudi koji komentarisu Bogoljuba Karica pozitivno ili negativno.Medjutim,ja postavljam pitanje narocito ovima koji su puni gneva prema Bogoljubu.Kako cete reagovati kada se na sudu dokaze nevinost Bogoljuba Karica i donese presuda u njegovu korist pa srbija mora da vrati i nadoknadi Bogoljubu sve sto su mu bivsa vlast i Dinkic na silu oduzeli.Pa draga ozlojedjena gospodo hocete li i tada stiti lopove koji su nas doveli dovde jer povracajem svega sto su lopovi oduzeli Bogoljubu Srbija moze samo da bankrotira.Pljujte vi po Bogoljubu ali na kraju ce ispasti da ce svi oni koji su vam punili glavu lazima o Bogoljubu zavrsiti na robiji a on ce napokon moci slobodno da radi i seta po svojoj Srbiji.

Predrag

pre 10 godina

Ja bih bas volio da se vratis i malo nam pricas,na primer,
o primarnoj emisiji devedesetih?
Pa,o pravu prece kupovine deviza po tri dinara od drzave,pa na ulicu, trk,za sest.
Pa zar mislis da ne znamo kako si sa lopata presao na mobilne?!
Od muzikanta do fine gospode.
A Tomi i Dacicu ako trebas,neka te vode kuci.

Maki

pre 10 godina

Na zalost i dalje u se u Srbiji uspeh ne tolerise! Najlakse nam je da pljujemo i da druge okrivljujemo za sopstveni neuspeh! Nije ni cudo sto nam zemlja propada. Ajde malo za promenu da umesto da proterujemo sposobne i radne ljude iz zemlje da pokusamo da ih zadrzimo da ovde grade i stvaraju.

Darkfusion

pre 10 godina

Opa bato hvale sve radikale ,znaci Vucko ukida poternicu .
Jadan ti verovatno si gladan i zedan treba da se organizuje neka pomoc postenim Karicima!
Pravda za Karica(dobar bi bio potez da angazuje Grobare i Delije da skandiraju Pravda za Karice ,posto su oni vec dokazani u tom poslu ).

gmbh

pre 10 godina

jooj, kad se setim zlatnih godina b92, neutralnog izvestavanja, istrazivackog novinarstva, kritickog komentarisanja vesti.

niste spali na najnize grane. postavsi deo vuciceve info-masinerije, prestali ste da postojite.

ZoranNS

pre 10 godina

Eh da je još našao snage da opiše sebe i svoju porodicu, zna se o njemu više nego što on misli, još dok je torbama iznosio marke u Moskvu.

mitar

pre 10 godina

Uzalud se Dinkić kiti Karićevim perjem. Kada se skine oznaka „državana tajna“ sa Mobtela i kada advokati dobiju šansu da i oni ravnopravno nastupaju u javnost, doćiće kraj i progonu Bogoljuba Karića. Ma koja vlada bila na vlasti. Istina je, kao i uvek, spora ali – dostižna

genius loci

pre 10 godina

A šta radi u Bagdadu? Ratni profiter bio, ratni profiter ostao... Ako opet bude bio blizu nas, ne miriše nam na dobro... Tajkuni su OK, sve zemlje ih imaju u nekom dobu razvoja, i dinastija Karić je imala svoje vreme, koje je isteklo... Optimista sam, kvalitet lidera u zemlji će biti sve bolji... A bivši ministar finansija sigurno nije imao motive spasioca zemlje, tako da kod mene nedobija nikakve poene. Dobar primer kako stvari nisu crno bele prirode... Da, kao podela na tabore narodnjaka i rokera :)

mujcinovic salih

pre 10 godina

Covek imao kovacku radnju na Kosovu gde je pravio lopate i asove.Tako je kaze zaradio prvi milion!Da sam ja vlast otvorio mi bu radnju za proizvodnju lopata i asova u Obrenovcu.Pa kad zaradi milion onda bi mu vratio pare?

Dejan Stanić

pre 10 godina

Presveti I prečasni Bogoljub!
Najsvetlija tačka u Dinkićevoj karijeri je MOBTEL!!!
Odakle ti MOBTEL? Od držalica za lopate ili od zelene salate?

Rile

pre 10 godina

А ја био у заблуди да нам је банкарски систем и привреду уништила хиперинфлација коју је направио твој ментор Слоба и пријатељи.

lisica

pre 10 godina

Hajka na Karića se vremenski obnavlja kada je predsednik države Boris Tadić otvorio „aferu sa plaćanjem poreza na prodate kompanije na of šor ostrvima“. Teško je poverovati da je Karić mogao da bude i slučajni primer. Zar Dinkić, Djelić i Alek Radović nisu još davnih dana, po krahu Zakona o ekstraprofitu, jedino za Kariće jasno i glasno rekli – „Oni su čisti, platili su do centa sve“!

Дража

pre 10 godina

Otkad je on "najveći srpski begunac"? Ja mislio da je to Darko Šarić, al izgleda se to menja onako u skladu s dnevnopolitičkim potrebama.

Marko

pre 10 godina

Sto je najgore 90% od ovoga sto je Bogi izrekao je veoma blizu istini. Takodje i 100% ovoga sto je Predrag rekao i nacina na koji je Bogoljub dosao do novca, pocetnog kapitala i firme je 100% istina, takodje Mobtel danas Telenor jedna od najprofitabilnijih firmi je tada poslovao na "nuli", a drzava koja je imala 51% vlasnistva nije dobijala dinara od profita (naravno neko je dobijao u privatnim kovertama, jer mu to nikad ne bi moglo biti omoguceno da nije bio u dosluhu sa vrhom vlasti). Jednog momenta se opasno priblizio politicki, umislio da je jaci od drzave i zavrsio tako kako je zavrsio, dok je prijatelj Miskovic preuzeo primat i nastavio da pretvara drzavni novac i imovinu u privatnu. U istom momentu su se pojavili i neki novi momci i biznismeni..
Narode, nema u ovoj zemlji postenog coveka, svi se rukovode licnim interesima u datom trenutku, mi cutimo gledamo i trpimo uz onu cuvenu, sutra ce nam biti bolje.

DexR

pre 10 godina

Neverovatno kako se na najgadniji način sprema povratak "nedužnog" Karića u zemlju. Pravi komunjarsko-radikalski metod isproban u 90-im godinama.

Samo toliko

pre 10 godina

Ima jedna greska nije Jovan Radulovic nego Radunovic. Drugo zaista jesu telekomunikacije najveca afera svih afera koju niko ni ne pokusava da raspetlja. Sinergy - Drasko - Jovan - Jankovic - ETF - BIA

Nadam se da ce doci do raspetljavanja ove kriminalne afere vezane za VOIP.

Mobtel su ugasili 7 dana nakon sto je prerutirao medjunarodne pozive preko verata umesto preko telekoma.

Nikola Andjelic

pre 10 godina

Svasta nesto naprica Bogi. Realno drzava to sve treba ispitati i vec jednom staviti tacku na slucaj Karic i Mobtel. Ovo zaista traje dugo i narod mora znati ko je nevin a ko kriv.

MUKNAVI

pre 10 godina

Sve je to ista bagra koja se smenjuje na vlasti jer ih narod bira i smenjuje ,po zakonima kurta-murta,ne zbog racijonalnog razmisljanja nego iz inata a posle..kuka i opet bira iste i vrti u krug,psuje ih u kafanama a kada naidju trci za njima ,ulizuje se....Cast izuzecima,ali oni nemaju ,za sada, velike sanse da ukoce ovo ludilo kojim upravljaju oni pojedinci koji su kod gradjana u radnom odnosu.

Nikola skromni, cisti, slobodni i mirni

pre 10 godina

Da je cist vratio bi se on odavno u Srbiju. Cega se boji? Boji se svoje proslosti. Bilo kako bilo vec je dovoljno kaznjen. Bice u begu do kraja svog zivota. Jel' to sloboda? Nije! Sloboda se ne definise odsustvom zatvora.

Nisam Slep Kod Ociju

pre 10 godina

Jedva cekam da se vrati Karic! Nek se rugaju srpskoj gluposti, pa cemo tako videti Vucica i Karica u zagrljaju i onda ce mozda nekome da sine. Mozda se seti svih onih firmi u porodicnom vlasnistvu koje su isisivale pare iz Mobtela, pa drzava nije nista prihodovala kao suvlasnik. A bilo je tu marketinskih agencija, pa rent-a-kar sluzbi, pa izdavackih kuca... Sve se pogasilo nakon odlaska Bogoljuba, ne zato sto ga je vlast mrzela nego zato sto nije vise bilo jedinog klijenta koji ih je interesovao i iz koga su naduvanim fakturama izvlacili novac. Zivi jos Top Speed jer Goran Karic voli skupe automobile i Faktor Plus koji, gle cuda, nedavno objavi svoje precizno istrazivanje da je Vucic popularniji od Slobe u najboljim danima.
Ne znam sta je ovom narodu, ne mogu da verujem da je bas toliko podlozan manipulaciji. Zar su zaboravili kandidata Bogoljuba koji je predstavljan kao kanadski biznismen srpskog porekla. Zar su zaboravili zloslutne reci Nikolica o nogama Zorana Djindjica, zar se ne secaju da je Vucic onomad lepio ime Ratka Mladica preko imena Zorana Djindjica na njegovom bulevaru. Jos se pre neki dan ruga svima nama i kaze kako ga postidjuje poredjenje sa Djindjicem jer je to, kao veliki kompliment za njega. I jeste, ali to niko ne shvata i zato je Vucicu omoguceno da radi sta hoce: upravlja tajnim sluzbama, ekonomijom, sportom... Kritikovao je krizne stabove DOS-a a u Zvezdu je upao nocu i tamo doveo sve same cvecke Covica, Kokezu, Tonceva... Vazno je da mu Delije klicu.

Andy

pre 10 godina

Ma ovaj sto hvali Vucica, Dacica, Nikolica i ostale uopste me ne cudi. Cudi me sto hvali Cedu Jovanovica. Da nije Bogi Karic mozda informisaniji od nas? Da li se mozda Ceda sprema u nekim buducim kombinatorikama vlade da eventualno ako sa socijalistima zskripi preuzme njihove resore? Vise me nista ne moze iznenaditi. Ovo sve treba citati izmedju redova. Sigurno je da Karic racuna na ove ljude u slucaju da se vrati u Srbiju i ponovo pocne da se bavi politikom. A onda "vec vidjeno"...

slobo

pre 10 godina

био уз Слаба Тому Вучића деведесете па позвао бираче да гласају за Тадића и сада уз Тому Вучића и остале неспособне е то је Богољуб Карић. Ндам се да ће ово и он да прочита, а што се Пећи тиче па ми срби из овог краја нисмо га жељни.

norvezanin sa kosova

pre 10 godina

Vrati se Bogoljube u Srbiju da obogatis kafanski zivot sa svojim porodickim orkestom.Sigurno dolazim iz Norveske na tvoj prvi toliko cekani com beck.Dobro bi bilo priseti ti se starih vremena.