"Litvanija podržava Srbiju ka EU"

Beograd -- Šef diplomatije Litvanije Linas Linkevičijus izjavio da će njegova zemlja učiniti sve kako bi Srbija do kraja godine i formalno započela pregovore o članstvu.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Svaka podrska Srbiji ka putu ka EU je dobro dosla.Pogotovu od prijateljske drzave. Kako kaze narod bolje je imati jednog prijatelja nego dva neprijatelja.
  (SEVERNI - KOMISIJA, 26. jul 2013 19:34)

  # Link komentara

 2. Svi su nas podržavali ka EU. Znamo sada mi to, znamo i ko nas je kočio a ko nas, evo već sada, tamo vodi. I posle mi pričaju DEMOKRATIJA... Antički Grci se prevrću u grobovima kada vide šta vi nazivate demokratijom.
  (Mickey6, 25. jul 2013 14:29)

  # Link komentara

 3. Divno, ukrcavamo se u brod koji tone.
  Ali dobro, to zamajavanje sa EU je jedino na čemu ova bagra, i vlast i opozicija, mogu da "farbaju" narod. Ovce gledaju ove kvazipolitičare kako uzimaju devizne dnevnice po inostranstvu i nadaju se da će im neko, čim uđemo u EU, napuniti džepove evrima.
  Da mi je da imam takvu glavu samo dva dana, da se malo odmorim.
  (SKIDS, 25. jul 2013 12:03)

  # Link komentara

 4. Da li postoji nesto sto je Srbija u stanju da uradi sama bez da ju neko podzava ohrabruje pogurava tapse po ramenu i obecava sva brda i doline ovog sveta.
  (Mogucnosti jedne drzave, 25. jul 2013 11:47)

  # Link komentara

 5. Svaka podrška nam je od velikog značaja!
  (GAZANIJA, 25. jul 2013 11:26)

  # Link komentara

 6. Srbija kao malo dete u školi, đače prvače, samo se smeška svim profesorima, sve mu nepoznato i donekle strašno, oni ga ocenjuju i usmeravaju i sve tako dok on malo ne poraste pa krene u drugi razred, pa u treći,... Pa onda polako počne da misli svojom glavom i da radi po svom nahođenju. Dokle ćemo biti u prvom razredu??
  (Mrzovoljni Mrgud, 25. jul 2013 07:39)

  # Link komentara