1. Zivim u Americi ali sam u poslednje dve godine bila u CG dva puta;
  ne znam sta je to apsolutna vecina u zemlji na cije izbore je izaslo
  ukupno manje od 200 hiljada ljudi? Crna Gora (iako sam po majci Crnogorka) je zapustena i primitivna regija u kojoj su strani uticaji oziveli psihologiju mafije i sverca koja dominira i sa kojom je sadasnji predsednik u vezi kao sto se o tome dosta pise i vidi.
  Crna Gora je defakto odvojena drzava po vecini svojih funkcija kao i po valuti, kako je njenom (postenom) stanovnistvu koje pokusava da zivi od svog rada to samo oni znaju. Cene hrane i usluga su u Budvi jednake onima na Menhetnu a to je valjda i cena te "kvazi" nezavisnosti. Informisanost ljudi na vrlo niskom je nivou, a CG televizija je jedna od najlosijih koje sam ikada videla jer se sa nje ne mogu u vecini slucajeva dobiti objektivana misljenja kao ni neophodan nivo informisanosti. POjedini stavovi Srpske vlade su pomogli onim "nezavisnim" Crnogorcima jer su im arogantnoscu i nipodastavanjem prema Crnogorcima dali vise materjala da ubedjuju lokalno i neobavsteno stanovnistvo, ovo se odnosi na one koji veruju u tezu bez podloge o nezavisnoj Crnoj Gori, da ona jeste nezavisna ali su cenu te nezavisnosti platili gradjani njeni svojim malim standardom i niskim sansama za razvoj.
  (petrov, 22. oktobar 2002 20:03)

  # Link komentara

 2. Cekajte malo. MI SRBI smo u Crnoj Gori vecinsko stanovnistvo a i da nismo ne vidim zasto bismo dizali ruke od nase drzave. a VI SRBIJANCI (tj svi drzavljani SRBIJE bez obzira na nacionalnost) ako hocete da se otcepuljete srecno Vam i nosato bilo.
  (Jr, 22. oktobar 2002 20:05)

  # Link komentara