Dačić: Uskoro ime pregovarača sa EU

Beograd -- Premijer Ivica Dačić izjavio da će Vlada ubrzo imenovati šefa pregovaračkog tima, ističući da to mora da bude osoba koja je "dobra sa evropskim strukturama".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Mitre, nece ni ovi na vlasti dugo. Nije ostalo vise mnogo da se ukrade. Njihovi dani su odbrojani. Ako krene Srbija prema EU, i njihovi zakoni i transparentnost, ove polupismene tikve ce da nestanu - hvala Bogu.
  (winston, 23. jul 2013 15:47)

  # Link komentara

 2. To ce ime sigurno biti jos jedna u nizu nebuloza od strane ove manipulantske, lopovske i demagoske vlasti! Cuj da bude expert za evropska pitanja? Pa vi nemate experta ni za pravljenje rakije, sira, pekmeza i sl. a kamo li za ovakve stvari? Mada moram priznati da ste svi manje-vise experti za suplje price, lazi, obmane i gluposti i naravno, pljacku!
  Videcemo dokle?
  (Patrijota, 23. jul 2013 15:44)

  # Link komentara

 3. Zar pre neki dan ne obećaste da ćete reć ime vođe tima za pregovore 23.07.
  Kao i obično neispunjena obećanja zatrpavate drugim tako da se više niko i ne seća kada ste šta obećali. Jedino što vam dobro ide to je medijska promocija obećanja, tako deo naroda ima utisak da ste već uradili ili da bar mnogo radite. Ali, kada rešite da se uhvatite ekonomije i brojki, neće vise to tako da može.
  (toza, 23. jul 2013 15:03)

  # Link komentara

 4. Uskoro, uskoro, uskoro sut karta za vas na celu drzave i pravac na robiju. Kosovo ce vam doci glave.
  (brzi, 23. jul 2013 14:47)

  # Link komentara

 5. Ma nosite se bre više...uskoro ovo, uskoro ono, u junu datum, datum u januaru, hapšenje ovo na leto, arapi na proleće, arapi dolaze na jesen, rekosntrukcija na leto, izbori na jesen...alooo bre pa vi stvarno mislite da smo mi stoka nepismena. Ali očigledno je i da jesmo. Bože mili kakvu vlast imamo, ovi pre njih su bili katastrofa ali ovi sada prave takvu maglu i zabunu, a niko ništa ne radi, ni milimetar se nismo pomakli, svce je još gore. Živim u Novom Sadu i upoznat sam malo sa dešavanjima u gradskoj vlasti, ovde vlada prava otimačina po gradskim preduzećima, svako je dobio svoj deo kolača i sada puni džepove. A kažu budžet je prazan, pa kako da se napuni od njih. Propadamo sigurno. Kakva je ovo garnitura na vlasti, ovo nikad nije bilo ovako. Ja nisam stranački obojen i uvek sam bio kritički nastrojen prema svakoj vlasti ali ovi se ponašaju da su još opozicija, a prošlo godinu dana. Propadamo ljudi, ovi će staviti zadnju lopatu zemlje na naš grob. Turci su bre kraljevi, odmah se pobune čim nešto zaškripi. A mi kao ovce beeeeeeee
  (mitar, 23. jul 2013 13:22)

  # Link komentara