Nedelja, 14.07.2013.

16:24

Gašić: Funkcioneri SNS samokritični

Svi funkcioneri SNS, uključujući i predsednika stranke Aleksandra Vučića, su na sednici Predsedništva te stranke bili samokritični, kaže Bratislav Gašić.

Izvor: Tanjug

Gašiæ: Funkcioneri SNS samokritièni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade neće biti nimalo lak posao, ni za SNS ni za druge stranke vladajuće koalicije, ali to je put koji treba da doprinese daljem napretku Srbije, kao i da će posle rekonstrukcije biti nezadovoljnih.Primer su ministri iz SNS-a koji su svesni da nisu dobro pojedini radili.

KAMEN -TEMELJAC

pre 10 godina

Kao i uvek SNS je pokazao mnogo vise ozbiljnosti i spremnosti da pristupi svakom problemu. Ovo je pravi dokaz da im nisu bitne funkcije, vec napredak drzave. Samo videcemo kako ce se ponasati ostali koalicioni partneri u nedelji koja je pred njima.

MILANC

pre 10 godina

Niti sposobnijeg i energičnijeg političara na političkoj sceni Srbije ima od Vučića niti nesposobnijih i nestručnijih kadrova od kadrova Srpske napredne stranke, na svakom nivou od lokalnog do republičkog.

Dgaganche

pre 10 godina

Koliko god SNS zeli napredak i boljitak za Srbiju i sve njene gradjane, toliko SPS i URS to koce, na svim mogucim frontovima.

NecoB

pre 10 godina

Odgovornost, moral i zelja da se radi iskljucivo u interesu naroda su stvari koje mogu uticati na neciju odluku da ponude ostavke.Svakako je dobro da takvih ima u Vladi Srbije, a svakako je pravo bogatstvo stranke ciji su clanovi ( imaju dobar primer odgovornog ponasanja u predsedniku stranke, dovoljno ga je samo slediti)

bataSMraka

pre 10 godina

je biti samokritican i izaci sa istinom da se znaju gde su i koje su greske da bi to neko mogao da ispravi,nego vecito sve maskirati i prikrivati,davati laznu sliku svemu da zivimo u nekoj utopiji kada nije tako...

Joakim

pre 10 godina

Kakav smo mi narod? Kad neko radi - ne valja. Kad ne radi - opet ne valja. Cim je pripadnik neke druge politicke opcije - udaraj svim oruzjima po njemu.
Vreme je da shvatimo da sve sto Vucic radi, radi za dobrobit svih gradjana Srbije, sami tim i za dobrobit pripadnika drugih stranaka.

Amor

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

glas razuma

pre 10 godina

to je odgovoran potez tih ljudi,koji se u srbiji nije sretao do sad.politika sns-a ide u jednom dobrom pravcu suocavanja sa greskama,korigovanja , menjanja.

Singidunum

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

Safran

pre 10 godina

Kamo lepe srece da su i funkcioneri ostalih partija na vlasti u poslednih 20 godina bili samokriticni.... Srbija nikada ne bi dosla u ovakvo stanje...

Transporter

pre 10 godina

U ovim teskim vremenima u kojima bahatost i samovolja caruju u svim segmentima zivota, lepo je na jednom od nivoa na kojima se gradi drustvo, cuti da postoji kategorija samokriticnosti

nismo mi te sreće...

pre 10 godina

Još kad bi se ta epidemija proširila i na ostatak vlade i državnih službenika. Mada mi se čini da su mnogi "na vreme vakcinisani"!

Grkinja

pre 10 godina

Srbija ide napred,sve se polako dovodi u red.Samokriticnost je odlika odgovornih politicara.Tako je oduvek trebalo i da bude,ali,nazalost,praksa je bila drugacija.

Vrteska

pre 10 godina

Ovakva praksa je trebalo odavno da bude uvedena u Srbiju.Bilo bi nam mnogo bolje,a i ne bismo propali kao drzava.Ovako su ministri bili zbrinuti ,a narod je grcao.Ovakva praksa bi naterala ministre da rade i da se ne opuste previse ,posto se nakon nekog vremena njihov rad proverava .

Franc List

pre 10 godina

Mi od ostavki pojedinih funkcionera nemamo nista.Ne mozemo cekati dok neko vrsi probu odredjene funkcije.Neka se uzmu u pamet i neka rade kako valja.Dopada mi se nacin rada ove Vlade,neka tako nastave.

Montevideo

pre 10 godina

Drago mi je sto mogu da cujem neku ovakvu vest.Kada se prihvatite neke javne funkcije,trebalo bi je obavljati casno i posteno.Do sada nije bilo tako.Vidim da se stvari krecu na bolje.Treba biti odgovoran i prema sebi i prema gradjanima Srbije ,gradjani su ti koji ce danas-sutra opet njih birati na izborima. Treba pokazati doslednost .

cickaso

pre 10 godina

Ponuditi ostavku nije mala stvar, ona je čin jednog dostojnog i hrabrog čoveka koji želi promene i boljitak srbiji, ali nije samo stvar da jedna stranka i to većinska napravi rezove, to moraju da učine i male stranke, poput SPS i URS, a kod njih ima najviše problema

пратим и упоређујем

pre 10 godina

Е ово ми се свиђа.Овако је исто било подсмевања и омаловажавања Вучића и СНС,кад се најављивало хапшење Мишковића,а потом и када је био ухапшен као пре ће изаћи из ћорке него што ми можемо замислити.Епилог, Мишковић и данас у ћорци,а напредњаци и даље гурају напред.Ако овако наставе са омаловажавањем напредњака,после следећих избора могло би да се лако догоди,да Србија из вишепартијског пређе у једнопартијски систем.

Poštar

pre 10 godina

Kao ministar za korupcije Vučić je urdio velike stvari, pokrenuo je veliku borbu protiv organizovanog kriminla, samim tim dobija sve veće poverenje u narodu, tako da bi Vučić mnogo bolje obavljao funkciju premijera, nego njegov koalicijoni partner.

Racunovodja

pre 10 godina

Sjajno! Broj + i - ispod komentara ove vesti je, gotovo, konstanta. Samokritičnost ih je naterala da rade više, da daju 109, 110, 111 i više procenata svojih mogućnosti.

Банат

pre 10 godina

Реално СНС и заслужује место премијера по логици ствари, али мислим да се Дачић не би одрекао тако лако и да би пре ишао на нове изборе.

Dakica

pre 10 godina

Pisanje nije jedina i najvažnija osnova pismenosti, to ste valjda i na Megatrendu učili. A u pravu ste da samo slep govori jer na žalost ne može da vidi ovaj veliki boljitak i prosperitet oko sebe. Bolje vam je da ne komentarišete jer se nemate čime ponositi bar do sada i u ovom sastavu! Zato vas i gospodin Vučić i rekonstruiše što ste tako dobro radili da i slep vidi rezultate!

Dakica

pre 10 godina

Da li je i ministarka policije, pardon energetike sama sebe kritikovala pošto su joj rezultati poražavajući! Možda ova silna poskupljenja struje i ostalih energenata svrstava u svoj uspeh, ili možda one silne policijske istrage koje je pokrenula sa svojim saradnicima a koji nikada nisu ni mrdnuli sa mrtve tačke već su služili da nama običnim smrtnicima zamažu oči.

Мила

pre 10 godina

(Tuga, 14. jul 2013 18:47

Прво,научите да пишете јер сте неписмени скроз. Друго, само слеп човек може да говори овако јер се за ових годину дана видело ко ради и колико. Ово је први пут у нашој историји да странка која је у власти објективно гледа на свој рад и тражи да се нешто мења а не седи у влади и чека да јој се заврши мандат. Србија има будућност ако је буду водили овакви људи а ви седите тамо где сте и само чекајте да неко други за вас обави све.

milijan

pre 10 godina

Narodu se ne može udovoljiti, a pogotovo nedobronamernim političkim protivnicima, pa tako i gospodin Vučić, što god da je uradio u ovom trenutku, ovi nedobronamerni bi našli razlog da ga kritikuju. Da je raspisao izbore, kritikovali bi ga kako je državno neodgovoran, jer je u ovako bitnom momentu oslabio poziciju Srbije u implementaciji sporazuma o Kosovu i ugrozio evrointegracije, i da mu je samo bitan lični interes i interes stranke, a da mu je državni interes ne bitan. Ako ne bude išao na izbore, nedobronamerni politički protivnici ga kritikuju kako je u vlasti sa Dačićem koji šuruje sa kriminalcima, i Dinkićem koji je uništitelj srpske privrede. Mislim da je mnogo bolje, kada ga već nedobronamerni kritikuju, da ga kritikuju što je u vlasti sa Dačića i Dinkićem, nego da je oslabio poziciju Srbije u implementaciji kosovskog sporazuma i ugrozio pridruživanje Srbije EU.

Kole

pre 10 godina

Kakva kritika ja na TV vidim samo odlicne rezultate vlade sve su popravili u odnosu na DS, samo se losije zivi a i kriminalci se sa ubistvima razmahali koriste njihove na vlasti.NIKAD TEZE a njima cveta kako vidim SNS pun para.

змај од ноћаја

pre 10 godina

сви желе да знају ко је највише радио за СНС,Гашић греши кад каже да су функционери СНС самокритични.

Tuga

pre 10 godina

Nemogu da verujem da ce huskac postati premijer, bio je direktor hale Pink i ona je propala bio ministar informisanja kad je informisanje bilo najgore u istoriji Srbije.Sta ocekivati ako bude premijer nego da ce mo nacisto propasti on je velika neznalica i populista tesko nama.

Elvis

pre 10 godina

Nude, ali nece im biti svejedno kad stvarno budu predlozeni za smenu kako god morali su biti svesni tezine i odgovornosti funkcije ne samo funkcioneri sns vec i drugih stranaka.

novicavg

pre 10 godina

Kako kaže jedan od potpredsednika SNS gospodin Gašić bilo je dosta napeto onako kako dolikuje najvećoj stranci koalicije, onako kako i treba kada se odlučuje o tako važnim i bitnim pitanjima zadržala prisustvo duha i ovlastila predsednika stranek gospodina Vučića da iduće subote predloži glavnom odboru one ministre koji trebaju biti zamenjeni iz SNS.Istvoremeno Vučić će od kolaicionih partnera Dačića i Dinkića punu saglčasnost i koperativnost kod donošenja odluke o rekonstrukciji vlade. Ono što je najbitnije za SNS je da iz ovog predloga za rekonstrukcije izađe još jača i monolitnija i da ova rekonstrukcija done još većoj mobilizaciji stranke na ukupnom popravljanju stanja u stranci i državi.

Vipera berus

pre 10 godina

Na svakih pola godine bi ja menjala ministre i to bi svaka stranka trebala da radi, pa da vidite kako bi se utrkivali ko će više i ko će bolje da uradi i doprinese, ali im zato stalno treba drmati te njihove fotelje kao što to Vučić radi, izvinite al niko vam ih u nasleđe nije ostavio!

Jovan Markovic

pre 10 godina

Nece biti dovoljno da samo naprednjaci ozbljno pristupe rekonstrukciji,vidim izjave nekih drugih mnistara koji izricito tvrde da su najbolji u svom poslu a rezultata nigde,e to nije dobro,bice ovo zanimljivo pratiti.

Светлана Fox

pre 10 godina

Када би чланови СНС и Вучић били, бар мало, самокритични, то би довело до масовног самоубиства, далеко већег него што је било оно у Гвајани. За ових годину дана, направили су толико штете, да је то сада више немогуће исправити, а оно што плаши, јесте да ће направити још много штете. Све оно најгоре што постоји у српском народу, то је сада организовано у СНС.

Saša

pre 10 godina

Smejanje sa ovim SNS botovima. Ukupno devet komentara (u ovom trenutku) pola njihovih i svaki ima oko 100 lajkova, tj. pluseva.
Nesretna Zvončica, koja je takođe SNS bot ima 100 minusa, samo zato što je nezgodno započela hvalospev SNS-u pa botovi nisu odmah ukapirali o čemu se radi, nego je automatski upropastili minusima. Moraće urednici ovakvih internet portala da razmisle šta da rade sa ovom agresivnom stranačkom SNS kampanjom, koja obesmišljava svako komentarisanje vesti i sa druge strane pokazuje jasnu nameru da se na ovaj način manipuliše javnim mnjenjem.

zivorad

pre 10 godina

Sasvim je normalno da svi clanovi SNS zele da njihov predsednik bude i premijer. Ali zelje su jedno, a realno sta je moguce i najbolje za Srbiju je nesto drugo. U svakom slucaju je veliki napredak na bolje da funkcioneri ukljucujuci i ministre makar za sada samo jedne stranke SNS su samokriticni i ne misle da bogom dani za sva vremena.

JA SAM

pre 10 godina

Voleo bih bar jednom u zivotu da cujem, da priznaju javno, da su lose radili. Ali da ne bude opet demagogija, tipa... dobro smo radili, ali uvek moze bolje.

Zvončica

pre 10 godina

Naprednjaci su toliko složni da izgledaju kao porodica. I nije ih sramota da priznaju poraz i da su pogrešili. Svako greši, ljudski je pogrešiti. Još ljudskije priznati poraz. Ali njimanije bitna fotelja i lična korist, već priliku daju boljima od sebe, boljima iz svojih redova. To je tim, takvi nam ljudi trebaju, kojima vlast nije toliko važna koliko bolji život i napredak zemlje. Vučićeva je to škola i mora biti dobro. Njihova politika osvaja i svi smo prepoznali u njoj borbu za bolju budućnost! Samo uz SNS možemo i više i bolje! Vučić je čovek koji zna šta radi!

19 84

pre 10 godina

Za razliku od nekih drugih i jesu. Ovo je odlican primer i videli smo sve reakcije sa sve tri strane. Nama je neophodan kadar koji ce odgovoriti na sve izazove, biti maksimalno istrajan u svom radu i osecaj odgovornosti ne sme da izostane. Dobro su se pokazali do sada, verujem da hoce i dalje tako.

zivorad

pre 10 godina

Sasvim je normalno da svi clanovi SNS zele da njihov predsednik bude i premijer. Ali zelje su jedno, a realno sta je moguce i najbolje za Srbiju je nesto drugo. U svakom slucaju je veliki napredak na bolje da funkcioneri ukljucujuci i ministre makar za sada samo jedne stranke SNS su samokriticni i ne misle da bogom dani za sva vremena.

Vipera berus

pre 10 godina

Na svakih pola godine bi ja menjala ministre i to bi svaka stranka trebala da radi, pa da vidite kako bi se utrkivali ko će više i ko će bolje da uradi i doprinese, ali im zato stalno treba drmati te njihove fotelje kao što to Vučić radi, izvinite al niko vam ih u nasleđe nije ostavio!

19 84

pre 10 godina

Za razliku od nekih drugih i jesu. Ovo je odlican primer i videli smo sve reakcije sa sve tri strane. Nama je neophodan kadar koji ce odgovoriti na sve izazove, biti maksimalno istrajan u svom radu i osecaj odgovornosti ne sme da izostane. Dobro su se pokazali do sada, verujem da hoce i dalje tako.

novicavg

pre 10 godina

Kako kaže jedan od potpredsednika SNS gospodin Gašić bilo je dosta napeto onako kako dolikuje najvećoj stranci koalicije, onako kako i treba kada se odlučuje o tako važnim i bitnim pitanjima zadržala prisustvo duha i ovlastila predsednika stranek gospodina Vučića da iduće subote predloži glavnom odboru one ministre koji trebaju biti zamenjeni iz SNS.Istvoremeno Vučić će od kolaicionih partnera Dačića i Dinkića punu saglčasnost i koperativnost kod donošenja odluke o rekonstrukciji vlade. Ono što je najbitnije za SNS je da iz ovog predloga za rekonstrukcije izađe još jača i monolitnija i da ova rekonstrukcija done još većoj mobilizaciji stranke na ukupnom popravljanju stanja u stranci i državi.

Мила

pre 10 godina

(Tuga, 14. jul 2013 18:47

Прво,научите да пишете јер сте неписмени скроз. Друго, само слеп човек може да говори овако јер се за ових годину дана видело ко ради и колико. Ово је први пут у нашој историји да странка која је у власти објективно гледа на свој рад и тражи да се нешто мења а не седи у влади и чека да јој се заврши мандат. Србија има будућност ако је буду водили овакви људи а ви седите тамо где сте и само чекајте да неко други за вас обави све.

Jovan Markovic

pre 10 godina

Nece biti dovoljno da samo naprednjaci ozbljno pristupe rekonstrukciji,vidim izjave nekih drugih mnistara koji izricito tvrde da su najbolji u svom poslu a rezultata nigde,e to nije dobro,bice ovo zanimljivo pratiti.

Светлана Fox

pre 10 godina

Када би чланови СНС и Вучић били, бар мало, самокритични, то би довело до масовног самоубиства, далеко већег него што је било оно у Гвајани. За ових годину дана, направили су толико штете, да је то сада више немогуће исправити, а оно што плаши, јесте да ће направити још много штете. Све оно најгоре што постоји у српском народу, то је сада организовано у СНС.

Saša

pre 10 godina

Smejanje sa ovim SNS botovima. Ukupno devet komentara (u ovom trenutku) pola njihovih i svaki ima oko 100 lajkova, tj. pluseva.
Nesretna Zvončica, koja je takođe SNS bot ima 100 minusa, samo zato što je nezgodno započela hvalospev SNS-u pa botovi nisu odmah ukapirali o čemu se radi, nego je automatski upropastili minusima. Moraće urednici ovakvih internet portala da razmisle šta da rade sa ovom agresivnom stranačkom SNS kampanjom, koja obesmišljava svako komentarisanje vesti i sa druge strane pokazuje jasnu nameru da se na ovaj način manipuliše javnim mnjenjem.

Zvončica

pre 10 godina

Naprednjaci su toliko složni da izgledaju kao porodica. I nije ih sramota da priznaju poraz i da su pogrešili. Svako greši, ljudski je pogrešiti. Još ljudskije priznati poraz. Ali njimanije bitna fotelja i lična korist, već priliku daju boljima od sebe, boljima iz svojih redova. To je tim, takvi nam ljudi trebaju, kojima vlast nije toliko važna koliko bolji život i napredak zemlje. Vučićeva je to škola i mora biti dobro. Njihova politika osvaja i svi smo prepoznali u njoj borbu za bolju budućnost! Samo uz SNS možemo i više i bolje! Vučić je čovek koji zna šta radi!

JA SAM

pre 10 godina

Voleo bih bar jednom u zivotu da cujem, da priznaju javno, da su lose radili. Ali da ne bude opet demagogija, tipa... dobro smo radili, ali uvek moze bolje.

Tuga

pre 10 godina

Nemogu da verujem da ce huskac postati premijer, bio je direktor hale Pink i ona je propala bio ministar informisanja kad je informisanje bilo najgore u istoriji Srbije.Sta ocekivati ako bude premijer nego da ce mo nacisto propasti on je velika neznalica i populista tesko nama.

Dakica

pre 10 godina

Da li je i ministarka policije, pardon energetike sama sebe kritikovala pošto su joj rezultati poražavajući! Možda ova silna poskupljenja struje i ostalih energenata svrstava u svoj uspeh, ili možda one silne policijske istrage koje je pokrenula sa svojim saradnicima a koji nikada nisu ni mrdnuli sa mrtve tačke već su služili da nama običnim smrtnicima zamažu oči.

змај од ноћаја

pre 10 godina

сви желе да знају ко је највише радио за СНС,Гашић греши кад каже да су функционери СНС самокритични.

Kole

pre 10 godina

Kakva kritika ja na TV vidim samo odlicne rezultate vlade sve su popravili u odnosu na DS, samo se losije zivi a i kriminalci se sa ubistvima razmahali koriste njihove na vlasti.NIKAD TEZE a njima cveta kako vidim SNS pun para.

Elvis

pre 10 godina

Nude, ali nece im biti svejedno kad stvarno budu predlozeni za smenu kako god morali su biti svesni tezine i odgovornosti funkcije ne samo funkcioneri sns vec i drugih stranaka.

milijan

pre 10 godina

Narodu se ne može udovoljiti, a pogotovo nedobronamernim političkim protivnicima, pa tako i gospodin Vučić, što god da je uradio u ovom trenutku, ovi nedobronamerni bi našli razlog da ga kritikuju. Da je raspisao izbore, kritikovali bi ga kako je državno neodgovoran, jer je u ovako bitnom momentu oslabio poziciju Srbije u implementaciji sporazuma o Kosovu i ugrozio evrointegracije, i da mu je samo bitan lični interes i interes stranke, a da mu je državni interes ne bitan. Ako ne bude išao na izbore, nedobronamerni politički protivnici ga kritikuju kako je u vlasti sa Dačićem koji šuruje sa kriminalcima, i Dinkićem koji je uništitelj srpske privrede. Mislim da je mnogo bolje, kada ga već nedobronamerni kritikuju, da ga kritikuju što je u vlasti sa Dačića i Dinkićem, nego da je oslabio poziciju Srbije u implementaciji kosovskog sporazuma i ugrozio pridruživanje Srbije EU.

Dakica

pre 10 godina

Pisanje nije jedina i najvažnija osnova pismenosti, to ste valjda i na Megatrendu učili. A u pravu ste da samo slep govori jer na žalost ne može da vidi ovaj veliki boljitak i prosperitet oko sebe. Bolje vam je da ne komentarišete jer se nemate čime ponositi bar do sada i u ovom sastavu! Zato vas i gospodin Vučić i rekonstruiše što ste tako dobro radili da i slep vidi rezultate!

Racunovodja

pre 10 godina

Sjajno! Broj + i - ispod komentara ove vesti je, gotovo, konstanta. Samokritičnost ih je naterala da rade više, da daju 109, 110, 111 i više procenata svojih mogućnosti.

Банат

pre 10 godina

Реално СНС и заслужује место премијера по логици ствари, али мислим да се Дачић не би одрекао тако лако и да би пре ишао на нове изборе.

пратим и упоређујем

pre 10 godina

Е ово ми се свиђа.Овако је исто било подсмевања и омаловажавања Вучића и СНС,кад се најављивало хапшење Мишковића,а потом и када је био ухапшен као пре ће изаћи из ћорке него што ми можемо замислити.Епилог, Мишковић и данас у ћорци,а напредњаци и даље гурају напред.Ако овако наставе са омаловажавањем напредњака,после следећих избора могло би да се лако догоди,да Србија из вишепартијског пређе у једнопартијски систем.

glas razuma

pre 10 godina

to je odgovoran potez tih ljudi,koji se u srbiji nije sretao do sad.politika sns-a ide u jednom dobrom pravcu suocavanja sa greskama,korigovanja , menjanja.

bataSMraka

pre 10 godina

je biti samokritican i izaci sa istinom da se znaju gde su i koje su greske da bi to neko mogao da ispravi,nego vecito sve maskirati i prikrivati,davati laznu sliku svemu da zivimo u nekoj utopiji kada nije tako...

KAMEN -TEMELJAC

pre 10 godina

Kao i uvek SNS je pokazao mnogo vise ozbiljnosti i spremnosti da pristupi svakom problemu. Ovo je pravi dokaz da im nisu bitne funkcije, vec napredak drzave. Samo videcemo kako ce se ponasati ostali koalicioni partneri u nedelji koja je pred njima.

NecoB

pre 10 godina

Odgovornost, moral i zelja da se radi iskljucivo u interesu naroda su stvari koje mogu uticati na neciju odluku da ponude ostavke.Svakako je dobro da takvih ima u Vladi Srbije, a svakako je pravo bogatstvo stranke ciji su clanovi ( imaju dobar primer odgovornog ponasanja u predsedniku stranke, dovoljno ga je samo slediti)

Poštar

pre 10 godina

Kao ministar za korupcije Vučić je urdio velike stvari, pokrenuo je veliku borbu protiv organizovanog kriminla, samim tim dobija sve veće poverenje u narodu, tako da bi Vučić mnogo bolje obavljao funkciju premijera, nego njegov koalicijoni partner.

cickaso

pre 10 godina

Ponuditi ostavku nije mala stvar, ona je čin jednog dostojnog i hrabrog čoveka koji želi promene i boljitak srbiji, ali nije samo stvar da jedna stranka i to većinska napravi rezove, to moraju da učine i male stranke, poput SPS i URS, a kod njih ima najviše problema

Franc List

pre 10 godina

Mi od ostavki pojedinih funkcionera nemamo nista.Ne mozemo cekati dok neko vrsi probu odredjene funkcije.Neka se uzmu u pamet i neka rade kako valja.Dopada mi se nacin rada ove Vlade,neka tako nastave.

Vrteska

pre 10 godina

Ovakva praksa je trebalo odavno da bude uvedena u Srbiju.Bilo bi nam mnogo bolje,a i ne bismo propali kao drzava.Ovako su ministri bili zbrinuti ,a narod je grcao.Ovakva praksa bi naterala ministre da rade i da se ne opuste previse ,posto se nakon nekog vremena njihov rad proverava .

Montevideo

pre 10 godina

Drago mi je sto mogu da cujem neku ovakvu vest.Kada se prihvatite neke javne funkcije,trebalo bi je obavljati casno i posteno.Do sada nije bilo tako.Vidim da se stvari krecu na bolje.Treba biti odgovoran i prema sebi i prema gradjanima Srbije ,gradjani su ti koji ce danas-sutra opet njih birati na izborima. Treba pokazati doslednost .

Grkinja

pre 10 godina

Srbija ide napred,sve se polako dovodi u red.Samokriticnost je odlika odgovornih politicara.Tako je oduvek trebalo i da bude,ali,nazalost,praksa je bila drugacija.

nismo mi te sreće...

pre 10 godina

Još kad bi se ta epidemija proširila i na ostatak vlade i državnih službenika. Mada mi se čini da su mnogi "na vreme vakcinisani"!

Transporter

pre 10 godina

U ovim teskim vremenima u kojima bahatost i samovolja caruju u svim segmentima zivota, lepo je na jednom od nivoa na kojima se gradi drustvo, cuti da postoji kategorija samokriticnosti

Safran

pre 10 godina

Kamo lepe srece da su i funkcioneri ostalih partija na vlasti u poslednih 20 godina bili samokriticni.... Srbija nikada ne bi dosla u ovakvo stanje...

Singidunum

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

Amor

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

Joakim

pre 10 godina

Kakav smo mi narod? Kad neko radi - ne valja. Kad ne radi - opet ne valja. Cim je pripadnik neke druge politicke opcije - udaraj svim oruzjima po njemu.
Vreme je da shvatimo da sve sto Vucic radi, radi za dobrobit svih gradjana Srbije, sami tim i za dobrobit pripadnika drugih stranaka.

Dgaganche

pre 10 godina

Koliko god SNS zeli napredak i boljitak za Srbiju i sve njene gradjane, toliko SPS i URS to koce, na svim mogucim frontovima.

MILANC

pre 10 godina

Niti sposobnijeg i energičnijeg političara na političkoj sceni Srbije ima od Vučića niti nesposobnijih i nestručnijih kadrova od kadrova Srpske napredne stranke, na svakom nivou od lokalnog do republičkog.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade neće biti nimalo lak posao, ni za SNS ni za druge stranke vladajuće koalicije, ali to je put koji treba da doprinese daljem napretku Srbije, kao i da će posle rekonstrukcije biti nezadovoljnih.Primer su ministri iz SNS-a koji su svesni da nisu dobro pojedini radili.

Zvončica

pre 10 godina

Naprednjaci su toliko složni da izgledaju kao porodica. I nije ih sramota da priznaju poraz i da su pogrešili. Svako greši, ljudski je pogrešiti. Još ljudskije priznati poraz. Ali njimanije bitna fotelja i lična korist, već priliku daju boljima od sebe, boljima iz svojih redova. To je tim, takvi nam ljudi trebaju, kojima vlast nije toliko važna koliko bolji život i napredak zemlje. Vučićeva je to škola i mora biti dobro. Njihova politika osvaja i svi smo prepoznali u njoj borbu za bolju budućnost! Samo uz SNS možemo i više i bolje! Vučić je čovek koji zna šta radi!

milijan

pre 10 godina

Narodu se ne može udovoljiti, a pogotovo nedobronamernim političkim protivnicima, pa tako i gospodin Vučić, što god da je uradio u ovom trenutku, ovi nedobronamerni bi našli razlog da ga kritikuju. Da je raspisao izbore, kritikovali bi ga kako je državno neodgovoran, jer je u ovako bitnom momentu oslabio poziciju Srbije u implementaciji sporazuma o Kosovu i ugrozio evrointegracije, i da mu je samo bitan lični interes i interes stranke, a da mu je državni interes ne bitan. Ako ne bude išao na izbore, nedobronamerni politički protivnici ga kritikuju kako je u vlasti sa Dačićem koji šuruje sa kriminalcima, i Dinkićem koji je uništitelj srpske privrede. Mislim da je mnogo bolje, kada ga već nedobronamerni kritikuju, da ga kritikuju što je u vlasti sa Dačića i Dinkićem, nego da je oslabio poziciju Srbije u implementaciji kosovskog sporazuma i ugrozio pridruživanje Srbije EU.

Saša

pre 10 godina

Smejanje sa ovim SNS botovima. Ukupno devet komentara (u ovom trenutku) pola njihovih i svaki ima oko 100 lajkova, tj. pluseva.
Nesretna Zvončica, koja je takođe SNS bot ima 100 minusa, samo zato što je nezgodno započela hvalospev SNS-u pa botovi nisu odmah ukapirali o čemu se radi, nego je automatski upropastili minusima. Moraće urednici ovakvih internet portala da razmisle šta da rade sa ovom agresivnom stranačkom SNS kampanjom, koja obesmišljava svako komentarisanje vesti i sa druge strane pokazuje jasnu nameru da se na ovaj način manipuliše javnim mnjenjem.

Tuga

pre 10 godina

Nemogu da verujem da ce huskac postati premijer, bio je direktor hale Pink i ona je propala bio ministar informisanja kad je informisanje bilo najgore u istoriji Srbije.Sta ocekivati ako bude premijer nego da ce mo nacisto propasti on je velika neznalica i populista tesko nama.

Светлана Fox

pre 10 godina

Када би чланови СНС и Вучић били, бар мало, самокритични, то би довело до масовног самоубиства, далеко већег него што је било оно у Гвајани. За ових годину дана, направили су толико штете, да је то сада више немогуће исправити, а оно што плаши, јесте да ће направити још много штете. Све оно најгоре што постоји у српском народу, то је сада организовано у СНС.

Kole

pre 10 godina

Kakva kritika ja na TV vidim samo odlicne rezultate vlade sve su popravili u odnosu na DS, samo se losije zivi a i kriminalci se sa ubistvima razmahali koriste njihove na vlasti.NIKAD TEZE a njima cveta kako vidim SNS pun para.

змај од ноћаја

pre 10 godina

сви желе да знају ко је највише радио за СНС,Гашић греши кад каже да су функционери СНС самокритични.

Elvis

pre 10 godina

Nude, ali nece im biti svejedno kad stvarno budu predlozeni za smenu kako god morali su biti svesni tezine i odgovornosti funkcije ne samo funkcioneri sns vec i drugih stranaka.

Dakica

pre 10 godina

Da li je i ministarka policije, pardon energetike sama sebe kritikovala pošto su joj rezultati poražavajući! Možda ova silna poskupljenja struje i ostalih energenata svrstava u svoj uspeh, ili možda one silne policijske istrage koje je pokrenula sa svojim saradnicima a koji nikada nisu ni mrdnuli sa mrtve tačke već su služili da nama običnim smrtnicima zamažu oči.

JA SAM

pre 10 godina

Voleo bih bar jednom u zivotu da cujem, da priznaju javno, da su lose radili. Ali da ne bude opet demagogija, tipa... dobro smo radili, ali uvek moze bolje.

19 84

pre 10 godina

Za razliku od nekih drugih i jesu. Ovo je odlican primer i videli smo sve reakcije sa sve tri strane. Nama je neophodan kadar koji ce odgovoriti na sve izazove, biti maksimalno istrajan u svom radu i osecaj odgovornosti ne sme da izostane. Dobro su se pokazali do sada, verujem da hoce i dalje tako.

zivorad

pre 10 godina

Sasvim je normalno da svi clanovi SNS zele da njihov predsednik bude i premijer. Ali zelje su jedno, a realno sta je moguce i najbolje za Srbiju je nesto drugo. U svakom slucaju je veliki napredak na bolje da funkcioneri ukljucujuci i ministre makar za sada samo jedne stranke SNS su samokriticni i ne misle da bogom dani za sva vremena.

novicavg

pre 10 godina

Kako kaže jedan od potpredsednika SNS gospodin Gašić bilo je dosta napeto onako kako dolikuje najvećoj stranci koalicije, onako kako i treba kada se odlučuje o tako važnim i bitnim pitanjima zadržala prisustvo duha i ovlastila predsednika stranek gospodina Vučića da iduće subote predloži glavnom odboru one ministre koji trebaju biti zamenjeni iz SNS.Istvoremeno Vučić će od kolaicionih partnera Dačića i Dinkića punu saglčasnost i koperativnost kod donošenja odluke o rekonstrukciji vlade. Ono što je najbitnije za SNS je da iz ovog predloga za rekonstrukcije izađe još jača i monolitnija i da ova rekonstrukcija done još većoj mobilizaciji stranke na ukupnom popravljanju stanja u stranci i državi.

Мила

pre 10 godina

(Tuga, 14. jul 2013 18:47

Прво,научите да пишете јер сте неписмени скроз. Друго, само слеп човек може да говори овако јер се за ових годину дана видело ко ради и колико. Ово је први пут у нашој историји да странка која је у власти објективно гледа на свој рад и тражи да се нешто мења а не седи у влади и чека да јој се заврши мандат. Србија има будућност ако је буду водили овакви људи а ви седите тамо где сте и само чекајте да неко други за вас обави све.

Vipera berus

pre 10 godina

Na svakih pola godine bi ja menjala ministre i to bi svaka stranka trebala da radi, pa da vidite kako bi se utrkivali ko će više i ko će bolje da uradi i doprinese, ali im zato stalno treba drmati te njihove fotelje kao što to Vučić radi, izvinite al niko vam ih u nasleđe nije ostavio!

Jovan Markovic

pre 10 godina

Nece biti dovoljno da samo naprednjaci ozbljno pristupe rekonstrukciji,vidim izjave nekih drugih mnistara koji izricito tvrde da su najbolji u svom poslu a rezultata nigde,e to nije dobro,bice ovo zanimljivo pratiti.

Poštar

pre 10 godina

Kao ministar za korupcije Vučić je urdio velike stvari, pokrenuo je veliku borbu protiv organizovanog kriminla, samim tim dobija sve veće poverenje u narodu, tako da bi Vučić mnogo bolje obavljao funkciju premijera, nego njegov koalicijoni partner.

пратим и упоређујем

pre 10 godina

Е ово ми се свиђа.Овако је исто било подсмевања и омаловажавања Вучића и СНС,кад се најављивало хапшење Мишковића,а потом и када је био ухапшен као пре ће изаћи из ћорке него што ми можемо замислити.Епилог, Мишковић и данас у ћорци,а напредњаци и даље гурају напред.Ако овако наставе са омаловажавањем напредњака,после следећих избора могло би да се лако догоди,да Србија из вишепартијског пређе у једнопартијски систем.

Банат

pre 10 godina

Реално СНС и заслужује место премијера по логици ствари, али мислим да се Дачић не би одрекао тако лако и да би пре ишао на нове изборе.

Vrteska

pre 10 godina

Ovakva praksa je trebalo odavno da bude uvedena u Srbiju.Bilo bi nam mnogo bolje,a i ne bismo propali kao drzava.Ovako su ministri bili zbrinuti ,a narod je grcao.Ovakva praksa bi naterala ministre da rade i da se ne opuste previse ,posto se nakon nekog vremena njihov rad proverava .

Montevideo

pre 10 godina

Drago mi je sto mogu da cujem neku ovakvu vest.Kada se prihvatite neke javne funkcije,trebalo bi je obavljati casno i posteno.Do sada nije bilo tako.Vidim da se stvari krecu na bolje.Treba biti odgovoran i prema sebi i prema gradjanima Srbije ,gradjani su ti koji ce danas-sutra opet njih birati na izborima. Treba pokazati doslednost .

Franc List

pre 10 godina

Mi od ostavki pojedinih funkcionera nemamo nista.Ne mozemo cekati dok neko vrsi probu odredjene funkcije.Neka se uzmu u pamet i neka rade kako valja.Dopada mi se nacin rada ove Vlade,neka tako nastave.

Racunovodja

pre 10 godina

Sjajno! Broj + i - ispod komentara ove vesti je, gotovo, konstanta. Samokritičnost ih je naterala da rade više, da daju 109, 110, 111 i više procenata svojih mogućnosti.

cickaso

pre 10 godina

Ponuditi ostavku nije mala stvar, ona je čin jednog dostojnog i hrabrog čoveka koji želi promene i boljitak srbiji, ali nije samo stvar da jedna stranka i to većinska napravi rezove, to moraju da učine i male stranke, poput SPS i URS, a kod njih ima najviše problema

nismo mi te sreće...

pre 10 godina

Još kad bi se ta epidemija proširila i na ostatak vlade i državnih službenika. Mada mi se čini da su mnogi "na vreme vakcinisani"!

Grkinja

pre 10 godina

Srbija ide napred,sve se polako dovodi u red.Samokriticnost je odlika odgovornih politicara.Tako je oduvek trebalo i da bude,ali,nazalost,praksa je bila drugacija.

Transporter

pre 10 godina

U ovim teskim vremenima u kojima bahatost i samovolja caruju u svim segmentima zivota, lepo je na jednom od nivoa na kojima se gradi drustvo, cuti da postoji kategorija samokriticnosti

Safran

pre 10 godina

Kamo lepe srece da su i funkcioneri ostalih partija na vlasti u poslednih 20 godina bili samokriticni.... Srbija nikada ne bi dosla u ovakvo stanje...

Singidunum

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

Amor

pre 10 godina

Ne vidim sta je tu cudno sto su svi ponudili ostavke. To je moralni cin koji je verovatno za neke(SPS) samo misaona imenica. Bice rekonstrukcije i bice smene!

glas razuma

pre 10 godina

to je odgovoran potez tih ljudi,koji se u srbiji nije sretao do sad.politika sns-a ide u jednom dobrom pravcu suocavanja sa greskama,korigovanja , menjanja.

Joakim

pre 10 godina

Kakav smo mi narod? Kad neko radi - ne valja. Kad ne radi - opet ne valja. Cim je pripadnik neke druge politicke opcije - udaraj svim oruzjima po njemu.
Vreme je da shvatimo da sve sto Vucic radi, radi za dobrobit svih gradjana Srbije, sami tim i za dobrobit pripadnika drugih stranaka.

bataSMraka

pre 10 godina

je biti samokritican i izaci sa istinom da se znaju gde su i koje su greske da bi to neko mogao da ispravi,nego vecito sve maskirati i prikrivati,davati laznu sliku svemu da zivimo u nekoj utopiji kada nije tako...

Dgaganche

pre 10 godina

Koliko god SNS zeli napredak i boljitak za Srbiju i sve njene gradjane, toliko SPS i URS to koce, na svim mogucim frontovima.

Dakica

pre 10 godina

Pisanje nije jedina i najvažnija osnova pismenosti, to ste valjda i na Megatrendu učili. A u pravu ste da samo slep govori jer na žalost ne može da vidi ovaj veliki boljitak i prosperitet oko sebe. Bolje vam je da ne komentarišete jer se nemate čime ponositi bar do sada i u ovom sastavu! Zato vas i gospodin Vučić i rekonstruiše što ste tako dobro radili da i slep vidi rezultate!

NecoB

pre 10 godina

Odgovornost, moral i zelja da se radi iskljucivo u interesu naroda su stvari koje mogu uticati na neciju odluku da ponude ostavke.Svakako je dobro da takvih ima u Vladi Srbije, a svakako je pravo bogatstvo stranke ciji su clanovi ( imaju dobar primer odgovornog ponasanja u predsedniku stranke, dovoljno ga je samo slediti)

MILANC

pre 10 godina

Niti sposobnijeg i energičnijeg političara na političkoj sceni Srbije ima od Vučića niti nesposobnijih i nestručnijih kadrova od kadrova Srpske napredne stranke, na svakom nivou od lokalnog do republičkog.

VENDOKSIN - KAPI

pre 10 godina

Rekonstrukcija vlade neće biti nimalo lak posao, ni za SNS ni za druge stranke vladajuće koalicije, ali to je put koji treba da doprinese daljem napretku Srbije, kao i da će posle rekonstrukcije biti nezadovoljnih.Primer su ministri iz SNS-a koji su svesni da nisu dobro pojedini radili.

KAMEN -TEMELJAC

pre 10 godina

Kao i uvek SNS je pokazao mnogo vise ozbiljnosti i spremnosti da pristupi svakom problemu. Ovo je pravi dokaz da im nisu bitne funkcije, vec napredak drzave. Samo videcemo kako ce se ponasati ostali koalicioni partneri u nedelji koja je pred njima.