Nedelja, 30.06.2013.

14:36

DSS: Destrukcija morala u politici

DSS iz Kosovske Mitrovice saopštila je da smatra da <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&amp;mm=06&amp;dd=28&amp;nav_category=12&amp;nav_id=727414" class="text-link" target= "_blank">dodeljivanje Vidovdanske povelje Aleksandru Vučiću </a>govori o "destrukciji morala" na političkoj sceni Srbije.

Izvor: Tanjug

DSS: Destrukcija morala u politici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

bataSMraka

pre 10 godina

Ko gubi ima prava da se ljuti...Niko nije kriv Kostunici i DSS-u za njihovu losu politiku i zbog toga sto su imali prece stvari od svoje drzave i naroda...potrosili su svoje godine na vlasti za nesto sto nam nije trebalo i sada samo ponavljaju jedno isto

jovaN

pre 10 godina

Koju je tek destrukciju doživela politika DSS-a. I nemojte prozivati druge jer ste mnogo iznedrili likova "od ranije poznatih građanima".

Darija SR

pre 10 godina

Ako ce da se bave kritikama,DSS mora da se vrati u vreme kada su oni bili na vlasti.Tada je Kosovo prodato,a sada se spasilo ono sto je ostalo.

Petrović

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin pokušaj DSS za prikupljanje političkih poena, što je žalosno, ovu politiku DSS vodi već duže vreme, tj. ona iznose laži na račun Vučića, ali to se može videti u anketama koje se vode, o tome koja stranka ima najveću popularnost tj. u koga naš narod veruje, prema tome ove izljave DSS su bezverdne.

Lalegator

pre 10 godina

130 komentara,ajd jedno 10 je napisano za a ostali su protiv.

A ti sto su protiv,i ne znaju sto su protiv.Imam osecaj da misle da je Kostunica sedeo u Milosevicevim vladama kao ministar informisanja,a ne Vucic.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je Vucic ustvari bivsi radikal.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je za vreme njegove vlade standard u Srbiji bio najbolji od raspada SFRJ.

Kostunica neobavesten,a za NJEGA ste glasali protiv Milosevica.

Kostunica neobavesten,ali kad je "Kosovo" proglasilo nezavisnost,odmah je sazvana sednica SB i Rusija i Kina su intervnisale,Beograd je goreo,poruka je poslata.5 godina je proslo a samo 100 od 250 zemalja ga DANAS priznaje.

Kostunica je neobavesten,a danas vam vec kaze da Srbija nece u EU,ne zato sto on nece,nego sto nas EU nece...

Kad izadjete iz Acinog dupeta,i kad vidite gde je gurnuo Srbiju,kolika je cena i koliko JOS TREBAMO DA PLACAMO,svi cete da odperjate kao ona generacija 90-ih,a mi koji smo za Srbiju,ne zato sto smo ratni profiteri i sverceri,ne zato sto stranke menjamo radi posla,ne zato sto imamo morala,ne zato sto imamo opanke,nego zato sto su nam pradedovi ginuli za ovu zemlju,mi cemo ponovo da gradimo sve od nule.Sa svim sranjima koje cete vi ostaviti iza sebe.

I opet necemo biti u EU.I opet ce Srbija biti svoja.

Lalegator

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.
(Tarabuka, 30. jun 2013 19:27)

U svoje ime pricaj sinak.

Tijana S

pre 10 godina

DSS kritikuje resavanje pitanja Kosova,borbu protiv korupcije,dobijanje datuma,...i ostale dobre stvari.A za sta se zalazu onda?!

ORNAMENT

pre 10 godina

Posle ovoliko godina necinjenja za srpski narod mislim da DSS ne bi trebalo nikoga da proziva, a ponajmanje gospodina Aleksandra Vucica.

jovan86

pre 10 godina

Kosovo i metohija je predato jos 1999 9.juna kumanovskim sporazumom i to treba da je svima jasno. i da se stanje od pre 1999 ne moze vratiti, i da treba da se vodi politika koja ce koliko toliko pomoci srbima na kosovu, i njima treba da je jasno da postizanje dogovora sa pristinom i njima garantuje kolika tolika prava i sigurnost i da bez tog sporazuma bi prosli daleko gore i sa ko zna kakvim posledicama..

Ronin

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.
(Super Mario, 30. jun 2013 14:45)

Slažem se sa tobom Mario, došlo je vreme da se izvadimo iz blata, al koliko vidim ovi navalili da nas vrate ublato pa to ti je.

Wasaby

pre 10 godina

Sve su rekli, nema se šta dodati.
(Lane, 30. jun 2013 14:48)

Epa ja bih dodao a to je da su totalno neobavešteni da je kosovo otišlo kad su oni bili na vlasti, pa jedino koga treba kriviti to je njih (dss).

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo iz DSS-a stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima, poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Bilo bi veoma poželjno da se DSS izjasni koliko ,,stavova,,ima.Jer su im ,,stavovi,, u Beogradu ,veoma bliski,, samo Čekaju na poziv iz SNS ,a , u Subotici iz,,patrijotskih razloga,, svi predjoše baš u SNS , u drugim gtadićima takodje im se negade fotelje u lokalnim samoupravama.Šta ste vi gospodo ikada URADILI DA BI SE TIME NEKOME PONUDILI,PLANOM ,KADROVIMA ,DOSLEDNOM ODGOVORNOŠĆU NA POZICIJAMA NA KOJIMA STE BILI ,PA STE OJADILI MNOOOOGE LJUDE ,IZ ,,SILNOG PATRIJOTIZMA ,,VAŠIH ISTOMIŠLJENIKA I ČLANOVA.Zašto ste PRVI USTALI PROTIV LUSTRACIJE ,I NAJVEČI STE KRIVAC ŠTO SE SADA NA SCENU VRATIŠE MNOGI, KOJE NAROD NEZAPAMTI PO DOBROM .Vi ste poslednji koji imate pravo da se javite,po bili kom pitanju kad se radi o sudbini naroda na Kosovu, jer ste na toj paroli stekli basnoslovne sume ,i Kosovo debelo UNOVČILI, KAO OBIČNU ROBU ZA PODKUSURIVANJE.Srbija i narod na Kosovu nesme ni DaN više da bude taoc vaših autističnih poruka i ideja.U 21 vek se ide napred a ne u MITOVE I ,,OBRAZE,, S ONAKVIM SATRAPSKIM PORUKAMA .ILI JOŠ NISTE STIGLI DO 21 VEKA, VAMA SE NEŽURI.DOK SE STIGNE ,VI JOŠ ,,PARTIJOŠETE,, ZA SVOJE BIZNISE.U TOME STE NEPREVAZIDJENI ,I SVE ONE HAJKE NA DS , SU PRORAČUNATE DA SE ,,JEDNO ,,S,, ZABORAVI.PA TAKO NEPOSTOJI 13 GODINA DS. NEGO SE VI TU SASVIM LEPO ,LEGALNO JAVITE ,DA SE MNOGI SETE VAŠIH ,,BLAGOSLOVENIH ,,GODINA,, U SRBIJI.ILI Mislite da se tako lako zaboravljaju,,traljavo izvršene istrage,, za ,mnoga veoma važna pitanja dok STE VI BILI NA VLASTI.

Drenovak

pre 10 godina

Bespomocna i u vrtoglavm padu rejtinga, DSS je stranka koja pokusava na svaki nacin da povrati poverenje u narodu. Toliko preteruje da ce ih mnogo kostati na sledecim izborima jer ta politika vise ne prolazi u Srbiji. Dosta je bilo demagoskih govora i praznih patritskih obecanja. Narod u Srbiji hoce da posteno radi i da od svog rada moze da zivi.

Solonije

pre 10 godina

DSS je nasao da prica o destrukciji morala, bolje neka pricaju o destrukciji Kolubare koju su izvrsili njihovi direktori..........kad ce istraga?

milijan

pre 10 godina

Ništa u sporazumu oko Kosova ne navodi na to da je Srbija priznala nezavisnost Kosova. Jedino to vide u ovom sporazumu Koštunica, DVERI, Radikali, Naši, Obraz itd. U lepo se društvo Koštunica uhvatio.

Palitrex

pre 10 godina

Celi ovu zanemarljivu grupicu nikogovica i lezilebovica bih poslao na ispitivanje i vanrednu proveru imovine. Nevervatno je da nekome odgovara da ostane stanje kakvo je do sada bilo na KiM. Mra da imaju neku finansijsku korist.

Tears of joy

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

Amor

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

Dr.Know all

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

Tarabuka

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.

poznavalac

pre 10 godina

Pa DSS je u Krusevcu na vlasti, zasto nisu glasali protiv dodele, nego Azdejkovicu i drugovima su bitnije fotelje nego partijski program.

Green Dragon

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

Amulet of undertaker

pre 10 godina

nadam se da ce uskoro doci vreme da se Kostunici i njegovoj politici sudi na odgovarajuci nacin. Posebno ohrabrenje mi daje momenat u kom Nemacka trazi da se osude krivci za paljenje njihove ambasade, a Amerikanci navode kao krivca Kostunicu, dok Nemci krive Nikitovica. U oba slucaja postoji Kostinicina odgovornost.

Milasin

pre 10 godina

Da nije bilo Kostunice i DSS-a mi bi dobili datum jos pre pet godina i sada bi smo zavrsavali pregovo, oni mogu samo da govore o destrukciji njihove stranke

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok
se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

Lepota poroka

pre 10 godina

Zasto Vama uporno smeta Vucic, svi znaju sta je Kostunica govorio za Kosovo, otkud sad tako promenjen stav, prestigli ste sve partije koji su imali netso protiv i koji su stalno likovali, sada ste na listi NO 1. Prvi ste u psovanju ali u nekom radu ili akciji vas nema nigde, vec godinama. Tako da savet je da se primirite jer kada budu izbori census ce biti previsoo u odnosu na vas procenat….

Misispi

pre 10 godina

Nekada ste vodili ovu zemlju, i radili kako ne treba dase radi, sada je dosao covek, kojem nema ravnog. Zato Vam je i muka. Sledeci put bi valajlo komentare ostaviti za sebe jer vam to ne ide u prilog, a i census ce reci svoje..

Muka

pre 10 godina

Muka mi je od ovog DSS-a, Kostunice, Mihajlova, vladika Artemija i te ekipe zahvaljujuci kojima smo i baceni u nacionalizam, na sledecim izborima daj boze da ne predju cenzus

nebojša

pre 10 godina

Lako je DSS-ovim poslanicima sedeti u Beogradu i podržavati Srbe sa severa Kosova, a ako Tači dobije zeleno svetlo od Amerikanaca da na silu sprovede sporazum, onda će Koštunica iz Beograda da izda saopštenje u kojem će izuzetno oštro osuditi takvo ponašanje Tačija i Amerike.

kamenjar

pre 10 godina

Ajde Vojo da uzmemo puške i da krenemo u boj za Kosovo. I šta ćemo imati kao posledice? Imaće brdo izginulih mladih ljudi, imaćemo Srbe sa Kosova u izbegličkim kolonama. Srbi sa Kosova će biti u Srbiji, ali u užoj Srbiji po izbegličkim centrima, a Kosovo će ostati Albansko, i to etnički čisto Albansko. Zar nam to treba?

B92 momak

pre 10 godina

E moji Vi, krenuli ste putem vasih kolega koji vise ni census ne prelaze, zbog ovakvih istih stvari kao sto vi radite. Narod vas zna samo po protestima, likovanjima, nip o cemu dobrom vas ne znamo.

zlatan

pre 10 godina

DSS - ovci su imali prilike da rade sta su mislili da treba za Kosovo. I nisu nista uradili. Setali po Beogradu i nosili naocare za sunce.

Supergenije

pre 10 godina

Sram bilo sve koji napadaju gospon Legalistu i Moralistu Kostunjavca.

Secate se onomad kako je sam na svoju inicijativu otišao u policiju na informativni razgovor da legalno i moralno rascisti sve sumnje oko umesanosti njegove sekte u ubistvo premijera?

Secate se kako je pisao pritvorenom zavereniku Aci Tomicu da legalno i moralno saradjuje sa istražnim organima države Srbije?

Secate se je l da?

Neki pak nemoralni, nelegalni, da ne kažem umesan do guše, političar bi se sigurno otimao i rukama i nogama i pokušavao da izbegne informativni razgovor. Digao bi sve svoje poslusnike, saradnike i zaverenike da skiče i kukumavču po medijima kako bi doprineli da se istraga zaustavi. Taj bi političar sigurno i pisao pritvorenom pijanom Aciki da drži jezik za zubima i da se strpi dok ga njegovi ne izvuku napolje.

Ali ne nas Koštica. On je moralan, bre.

I uvek zastupa istu politiku. Evo na primer, oduvek je bio protiv EU.

Osim onog perioda kada je bio za EU. Al' dobro nećemo sad o tome.

Glavno je da je Kostunjavi bio vratio mandat narodu!

A narod mu je na izborima rekao šta misli o njemu, njegovoj stranci, i stranačkom programu - nije ga izabrao, tj. pustio ga je niz vodu.

Neki nemoralni političar bi nastavio da tvrdiglavo i zlonamerno tera inat nebuloznim sektaškim saopštenjima, shvatajuci da uskoro mora da ide u bajbokanu.

Ali ne naš slatki mali Kole Koško. On je tada shvatio poruku glasača i batalio se pogrešne politike. Sad gaji mačke i uživa u penzionerskom životu.

borica

pre 10 godina

Svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga državnom vrhu treba dati podršku, a ne kritikovati ga zbog ovog sporazuma.

batan

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekih mesec dana.

ostoja

pre 10 godina

Nema druge mogućnosti da se pomogne Srbima na Kosovu, nego pregovorima. Srbija ne može više da ratuje, a i da može, u svakom ratu u kojem Srbija nema podršku međunarodne zajednice, a nema je, Srbija bi opet izgubila, a Srbi sa Kosova bi na kraju bili proterani i sa severa Kosova.

Andra

pre 10 godina

"Ako je prvi potpredsednik Vlade Srbije zeleo da u manastiru Decane okaje kosovske grehe zbog izdaje, njegova poseta moze biti i razumljiva, ali bojimo se da je visoki srpski zvanicnik zeleo da izbegne kontakt sa narodom plaseci se njegovog gneva zbog predaje KiM", navodi se u saopstenju.

izdali ste vi KiM, jer je vas predsednik bio premijer kada je isto proglasilo nezavisnost, sram vas vise bilo zbog ovakvih izjava, lazne moraliste.

SumacherX

pre 10 godina

Iz DSS Kosovske MItrovice porucuju da je Vidovdan 2013. godine "dan srpske tuge, sramote i izdaje", a izdaja se, kako kazu, prikazuje kao pobeda dok "Srbija zrtvuje Kosovo zarad imaginarnog datuma".

naravno, dopustili ste da KiM dobije nezavisnost, na taj veliki srpski praznik ste isporucili Milosevica Hagu. I sta vise hocete? Umesto da se povucete, vi i dalje histericno prozivate druge za svoje fatalne greske. Ma, DS je laka prehlada za ove.

nevenko

pre 10 godina

Vučić ne želi da laže ni evropske zvaničnike, ni građane Srbije, nego govori istinu, pa ma koliko ona bolna bila, i zato i ima toliko poverenje naroda. Sada kada se dobio sporazum koji je neuporedivo bolji od prvog predloga EU, Vučić jasno kaže, da je to kompromisno rešenje, i da ni on, a ni Srbi na Kosovu, ne mogu biti zadovoljni takvim sporazumom, ali da se više od toga nije moglo izvući u ovim pregovorima, a da bi odbijanje tog sporazuma Srbiju vodilo u izolaciju i ekonomsku propast.

Aleksa

pre 10 godina

U saopstenju se jos navodi da je Vuciceva poseta, helikopterom Vlade Kosova, na Vidovdan manastiru Decane "u najmanju ruku deplasirana", jer se najveci srpski praznik, kako kazu, obelezava u manastiru Gracanica i na Gazimestanu uz prisustvo patrijarha, brojnih srpskih vladika i naroda.

A cime ce doci? I kakve to veze ima? Pa ovi stvarno imaju kolektivnu dijagnozu.

Pera

pre 10 godina

Za vreme mandata ove, sad vec kombi partije, Albanci su proglasili nezavisnost. Odakle im ideja da se vise ikada oglase po pitanju Kosova?

todoran

pre 10 godina

Šta god DSS pričao, ali sporazum o Kosovu je statusno neutralan, a Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

Kristijan

pre 10 godina

Kao neutralan gradjanin, ondnosno nisam simpatizer ni jedne stranke, moram da kazem da je rad i trud Aleksandra Vucica neosporan. Uradio je za jako kratak vremenski period ono sto ni jedan drugi politicar koliko se ja secam nije. Najbolje bi bilo da ga vi neobavesteni obavestite sta treba promeniti u ovoj drzavi. Svaki drugi komentar je suvisan.

Granica

pre 10 godina

Kada budemo ušli u EU sa Kosovom naravno, a nadam se da hićemo, biće ukinuti granični prelazi između nas i Kosova. Zbog toga je bitno da postanemo članica EU. Za neobaveštene, Kosovo nije priznato.

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

Dss

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima..poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

Europejac

pre 10 godina

Ove nazovi demokrate bih poslao na bazdarenje. Ne verujem da zdrave pameti ovako nesto pricaju, a takodje ne verujem da sami veruju u ono sto kazu.

Realnost

pre 10 godina

Imam utisak da ovo više nije DSS nego SRS (Srpska radikalna stranka). Bojim se da će na sledećim izborima proći kao oni (ispod cenzusa).

damjan

pre 10 godina

Politika državnog vrha Srbije po pitanju Kosova je jedina realna i jedina moguća u ovom momentu. Postoje alternative ovoj politici, a to je politika LDP, priznati nezavisnost Kosova, i politika DSS-a, prekinuti svake razgovore o Kosovu, i zadržati status kvo. Mislim da većina građana Srbije nije ni za politiku DSS-a, a pogotovo nije za politiku LDP-a, i da većina građana Srbije, kada je u pitanju Kosovo, podržava politiku aktuelnog državnog vrha.

baša

pre 10 godina

Teza nekih od predstavnika Srba sa severa Kosova da su oni žrtvovani zarad dobijanja datuma za početak pregovora sa EU, apsolutno ne stoji, a da je to tako pokazali su Nikolić i Vučić, kada su odbili prvi predlog EU, iako su SPS i URS bili i za prihvatanje takvog predloga, i zahvaljujući Nikolićevom i Vučićevom odlučnom odbijanju takvog predloga, došlo se do ovog sporazuma koji je neuporedivo bolji po Srbe na Kosovu, i umesto da Nikolića i Vučića pohvale, što nisu zarad datuma hteli da prihvate bilo šta u pregovorima, predstavnici Srba sa severa Kosova, ih još i kritikuju. Međutim, uveren sam da to nije stav svih Srba sa Kosova, već samo političara sa severa Kosova koji su pod velikim uticajem DSS-a i Koštunice.

Sve je lako kad si mlad

pre 10 godina

Kakva kontradiktornost! Do pre par godina upravo su se oni zalagali da Srbija krene put evrointegracija a sada prodaju ovakve price. Ako se ikada bude dodeljivala nagrada za demagogiju pripasce vama, nesumnjivo!

Dudovaca

pre 10 godina

Nevervatno ali istinito koliki su demagozi ovi dsssssovci. Znam da ni sami sebi ne veruju ali pokusavaju da opstanu na politickoj sceni tako sto izigravaju nazovi patriote.

Vlado

pre 10 godina

Nemojte vi o moralu, molim vas, lutate na politickoj sceni, niste daleko od toga da ni ne dobacite do 5% i tako se pridruzite radikalima.

carpe diem

pre 10 godina

ovakvo nesto se od stranke poput dss-a ocekivalo.nesposobnost koja se krije pod maskom boraca za srpske interese.ne kazem ja da je sns idealan,ali taj vucic radi i ima rezultate koji su vidljivi a meni je muka,kao i svim gradjanima, filozofa s kreveta koji iza sebe imaju propale ideje i cija je politika utopija,a reci prazne.

polarna veverica

pre 10 godina

Kada ste tolike patriote i mislite da biste promenili situaciju na Kosovu, zašto niste pomogli srpskom nartodu na Kosovu 17 marta 2004, ili zašto niste sprečili da Kosovo proglasi nezavisnost? U oba slučaja ste bili na vlasti!

Winsent

pre 10 godina

Veciti pesimizam i negativno gledanje na sve sto neko dobro uradi glavna je odlika ove stranke,zato se i nadam da vise nikada nece biti u vlasti

Mali Radojica

pre 10 godina

Srecom DSS je bio na vlasti i videli smo domete njihove politike,a i sada vidimo njihove stavove da bi nam izolovanima od ostatka sveta bilo najbolje,tako da bar ljudi znaju za koga da glasaju kad je potrebno

Ddule

pre 10 godina

Nije vazno cijim se helikopterom leteo, vazna je da je stigao na cilj.

Ovi iz DSS-a izgleda da jos nisu obavesteni da Srbija i Kosovo potpisali sporazum pomirenja i dobrih susednih odnosa?!

desimir

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve radikalne politike DSS-a i LDP-a. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a morala je i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova, i došlo se do kompromisnog rešenja, a da bi se došlo do takvog rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

bataSMraka

pre 10 godina

Jedino zasto moze da iskoristite rec destruktivno jeste za vasu politiku kojom unazadjujete ovaj narod i drzavu i vucete ih u ponor u kome se vi nalazite...Ako vi mislite da taj put kojim hocete da nas vodite je toliko dobar verovatno na izborima bi prolazili bolje nego sto prolazite

BOZANA 63

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve politike DSS-a koja je u pocetku bila drzavna, i LDP-a koji su od momenta nastajanja stranke bila za to da se KIM preda.. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, kako bi svojim gradjanima obezbedila bolju buducnost. taj cilj jedino je mogla da ostvari razgovorima i reši pitanje Kosova, i do rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, cak na protiv tenzije bi bile sve vece i vece, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

Noca

pre 10 godina

DSS je bio na vlasti sto nije povratio Kosovo nego ga izgubio ,DSS sada bi da Srbija opet bude u izolaciji zbog njihovih licnih interesa,zato im smeta dodeljivanje Vucicu povelje sto je za razliku od njih resavao Kosovski problem o ovom trenutku sto se najbolje moglo.

Forever young

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

Singidunum

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

Transporter

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

Speed

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

Maric Marko

pre 10 godina

A zasto se DSS buni sto je Vucic leteo helikopterom vlade Kosova. Valjda su oni deo Srbije, a samim tim i helikopter vlasnistvo Srbije.

ko nam kaže

pre 10 godina

Krajnje diskutabilno kad nešto priča o moralu Jakšić i DSS.Jakšić je jedan muljator koji radi sa šiptarima i čiju je igru Vučić prozreo i nedozvalja mu to dalje da radi.To je razlog "moralisanja" Jakšića i DSS sa Kosmeta.

rostov

pre 10 godina

javlja se dss? isti onaj dss koji je poznat samo po tome sto ume da kritikuje i mlati praznu slamu. kakav im je vodja,takvi su im i clanovi.

Lazar

pre 10 godina

Koliko sam ja shvatio istoriju Lazareva žena Milica je svoju ćerku dala turskom sultanu za ženu da bi srpski narod preživeo. I niko je ne smatra za izdajnika. A ova povelja je Vučiću dodeljena jer pokušava da sačuva narod od još gore bede i sirotinje. Jer treba u novu izolaciju da uđemo??

Mire

pre 10 godina

Sećam se kada je Samardžić bio mismistar za Kosovo i Metohiju. Nije se mogao čuti u medijima. Nikakava izjava, nikakvo rešavanje problema. I DSS je sad našao da pametuje o Kosovu.

martin

pre 10 godina

Ne vredi Koštunici da tera Srbe sa Kosova u propast, jer su Srbi na Kosovu, pa čak i na severu Kosova, svesni situacije u kojoj se Srbija nalazi, i u većini Srbi sa Kosova i dalje imaju poverenja u vladu Srbije, a posebno gospodina Vučića.

La Usurpadora

pre 10 godina

Začuđujućom destrukcijom ste vi i dalje u nekom obliku vlasti.....doduše ne još dugo!!!
Pokazali ste svoje pravo rušilačko lice.....nije vam mesto među ,,živim,, strankama!

dojčilo

pre 10 godina

DSS ima svojih 6-7 posto glasača i tu neku besmislenu doslednost koju Srbiju vodi u propast. Poštujem neke ljude u DSS-u, ali i suviše je onih koji su svojim pogrešnim delima zacrnili te dobre i naivne ljude, i nastavljaju to da rade, za šta je najbolji primer taj promašeni miting, a broj prisutnih ljudi na tom mitingu sve govori o tome šta narod misli o DSS-u.

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

danilo

pre 10 godina

Politika DSS-a koja kaže da treba pekinuti razgovore oko Kosova je potpuno „samoubilačka“, jer dok god razgovaramo imamo šansu da popravimo položaj Srba na Kosovu, ako odustanemo od razgovora, gubimo sve.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

DSS o moralu u politici. Pa dobro. Ok. Kada ste toliko moralni pa kako onda mnogi vaši " moralisti" imaju novaca da školuju svoju decu u inostranstvu dok moje dete ne mogu da finansiram u svom gradu?

neoprostivo

pre 10 godina

"Nadam se da ćemo sve probleme u našoj zajednici uspeti da rešimo, da ćemo zajednicu između Srbije i Crne Gore učiniti čvršćom nego ikad, da ćemo Kosovo staviti još više pod naš suverenitet i da ćemo našu zemlju uspeti da vratimo u međunarodnu zajednicu, ali uspravno, dostojanstveno, poštujući i braneći naše nacionalne interese i dostojanstvo." Ovo je novembra 2000. godine izjavio Kostunica. Nakon 13 godina Kostunica i dalje misli, radi i prica isto, koliko vidim, neoprostivo za jednog politicara iz Srbije.

nedeljko

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

vozd

pre 10 godina

Samo vi nemojte da pricate o moralu po onoj narodnoj ko o cemu ku-va o postenju! Vi ste nam zabiberili corbu ovi posle vas su nastavili tamo gde ste vi a potom i tadic stali! Svi ste vi ista banda!

Crnka bez mozga

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje sa nekim planom i programom za buducnost ove zemlje. A oni uzdizu sebe i svoju politiku na tudjem radu. Ne bih nikad glasala za DSS i mislim da je to stranka bez plana i programa i da kod njih vlada vece rasulo nego kod DS-a.

neško

pre 10 godina

Koštunica iz Beograda, a Dodik iz Banjaluke, pružaju punu podršku Srbima na severu Kosova, i obećavaju da će u slučaju ukoliko Tači, uz prećutno odobrenje Amerikanaca, sprovede neku vrstu "Kosovske Oluje", istog momenta napisati saopštenje u kojem će oštro osuditi ovakvo ponašanje Tačija i Amerike.

Zoran

pre 10 godina

DSS je jedina stranka sa jasnom drzavotvornom politikom I jedina stranka za koju kada glasam znam za sta sam glasao, jedina stranka koja ne menja predizborni program ni posle izbora. Steta sto nema vecu podrsku naroda.
Kakav narod takva vlada, zalosno.

obod

pre 10 godina

Vučić nije prodao kosovo i Metohiju, naprotiv sačuvao je od onih koji su ga zadnjih 10 godina pokušali prodati. Sad im žao što nisu uspeli pa pričaju prazne priče.

marija

pre 10 godina

...helikopterom Vlade Kosova???
Dobro da si verovao u Tacijeve bezbedonosne garancije, Vucicu.
Cime li si ovo zasluzio, ako nije ovako kako pise u saopstenju DSSa?

cicika

pre 10 godina

Е моји Срби маните се ви Коштуничине политике, у осталом ви у Косовској Митровици пишете против Вучића а у Суботици се ваши фузионишу са напредњацима. Боље гледајте реалан живот и како ће те обезбедити егзистенцију, а не просипати празне приче!

senadin

pre 10 godina

DSS sa svojom retro politikom će uvek imati neki 7 procenata, i to je njima dovoljno, ali ta politika, koja je radikalnija od nekadašnje Miloševićeve politike, bi vodila Srbiju u izolaciju i propast.

Nika

pre 10 godina

Vucic se dosta pomucio da mrdnemo sa mrtve tacke, i u tome je uspeo. Sada polako idemo ka konacnom cilju. Ove reci od strane DSS-a su samo reci zajedljive strane, od koje se nekad mnogo ocekivalo, a koja nije ni mrdnula prstom da nam bude bolje.

LUKA11

pre 10 godina

Vucic je zasluzio Vidovdansku povelju jer je on jedan od retkih koji brani svoj narod na kosovu i radi ono sta je najbolje u njihovom interesu

zdravko

pre 10 godina

Treba voditi racionalnu politiku, i sačuvati Srbe na Kosovu. Da li je bitno da mi samo ispadnemo "veliki Srbi", i kažemo da ne pristajemo na ovaj sporazum, pa i po cenu toga da Tači uz odobrenje Amerikanaca protera Srbe sa Kosova.

novicavg

pre 10 godina

Opet DSS po tera svoju priču i pokušava na svaki način pa i napadom povodom dobijanja Vidovdasnke povelje gospodina Vučića da pokaže svoje neslaganje sa politikom vlade i ove države povodom rešavanja Kosovskog pitanja. Priča se nastavlja sa sa napadima bez da se ponudi neko drugo rešenje i bez stava šta i kako dalje ako ovaj put rešenja nije dobar.DSS koji nesporno ima svoje jako uporište na Kosovu gde ima istaknute članove pokušava da na ovaj način diskredituje sav rad prvog potpredsednika vlade i njegove zasluge da se nađe rešenje sa prištinom a da Srbija sačuva svoje nacionalne interese i dobije EU integracije.

sandra

pre 10 godina

Mislim da je prava politika u vezi Kosova ova koju vodi današnji državni vrh. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a mora i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova. Stav nekih stranaka, naprimer DSS-a, je da ne treba razgovarati. Mislim da na taj način Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije.

Anastasija

pre 10 godina

O moralu pricaju oni koji ga nikad nisu ni imali a niti ce ga imati,jer da imaju moral onda bi priznali da je njihov predsednik dok je bio premijer predao kosovo albancima.

Petar Pan

pre 10 godina

Vidite ko je našao da nam priča o moralu... najveći protivnik Eu u DSS-u gospodin Samardžić svoje sinove školuje u istoj toj EU...Da li je to moralno?

Lalegator

pre 10 godina

Slazem se ja sa vama,ali to je samo izjava.To ne da ih ne tangira nego pocinje da zvuci deplasirano.

Receno u ovoj izjavi stoji,ali ma koliko to bilo tako,reci ih definitivno ne sprecavaju da i dalje divljaju kako im se naredi.

Pravo je vreme da se ugnjetavani radnik i demoralisani narod pozove na nasilan bunt protiv vlasti.

Ne setnje,ne mirni protesti,nego motke.

Bodljikava zica

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje i pohvali se svojim radom, necim pozitivnim sto doprinosi drustvu, nekim pametnim planom i programom. Oni samo pozivaju na pobune i netrpeljivost.

Titan

pre 10 godina

Ovaj dss svaki put kada se oglasi izbaci neku novu nebulozu. Najbolje da će Vučić da pita gospodina Neobaveštenog šta to treba da radi i kuda treba da ide. Imali smo prilike da se uverimo u sposobnosti dss-a, nažalost.

BEKANA

pre 10 godina

Smatran jako neukusnim ovaj tekst od strane DSS-a, trebali bi da se stide svake napisane reči jer narod nije toliko lud i zaboravan dobro znamo ko je i na koji način mirno posmatrao i tako pomagao Albancima da preuzmu KIM.

Super Mario

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.

neoprostivo

pre 10 godina

"Nadam se da ćemo sve probleme u našoj zajednici uspeti da rešimo, da ćemo zajednicu između Srbije i Crne Gore učiniti čvršćom nego ikad, da ćemo Kosovo staviti još više pod naš suverenitet i da ćemo našu zemlju uspeti da vratimo u međunarodnu zajednicu, ali uspravno, dostojanstveno, poštujući i braneći naše nacionalne interese i dostojanstvo." Ovo je novembra 2000. godine izjavio Kostunica. Nakon 13 godina Kostunica i dalje misli, radi i prica isto, koliko vidim, neoprostivo za jednog politicara iz Srbije.

Bodljikava zica

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje i pohvali se svojim radom, necim pozitivnim sto doprinosi drustvu, nekim pametnim planom i programom. Oni samo pozivaju na pobune i netrpeljivost.

Super Mario

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.

senadin

pre 10 godina

DSS sa svojom retro politikom će uvek imati neki 7 procenata, i to je njima dovoljno, ali ta politika, koja je radikalnija od nekadašnje Miloševićeve politike, bi vodila Srbiju u izolaciju i propast.

novicavg

pre 10 godina

Opet DSS po tera svoju priču i pokušava na svaki način pa i napadom povodom dobijanja Vidovdasnke povelje gospodina Vučića da pokaže svoje neslaganje sa politikom vlade i ove države povodom rešavanja Kosovskog pitanja. Priča se nastavlja sa sa napadima bez da se ponudi neko drugo rešenje i bez stava šta i kako dalje ako ovaj put rešenja nije dobar.DSS koji nesporno ima svoje jako uporište na Kosovu gde ima istaknute članove pokušava da na ovaj način diskredituje sav rad prvog potpredsednika vlade i njegove zasluge da se nađe rešenje sa prištinom a da Srbija sačuva svoje nacionalne interese i dobije EU integracije.

Lazar

pre 10 godina

Koliko sam ja shvatio istoriju Lazareva žena Milica je svoju ćerku dala turskom sultanu za ženu da bi srpski narod preživeo. I niko je ne smatra za izdajnika. A ova povelja je Vučiću dodeljena jer pokušava da sačuva narod od još gore bede i sirotinje. Jer treba u novu izolaciju da uđemo??

LUKA11

pre 10 godina

Vucic je zasluzio Vidovdansku povelju jer je on jedan od retkih koji brani svoj narod na kosovu i radi ono sta je najbolje u njihovom interesu

Mire

pre 10 godina

Sećam se kada je Samardžić bio mismistar za Kosovo i Metohiju. Nije se mogao čuti u medijima. Nikakava izjava, nikakvo rešavanje problema. I DSS je sad našao da pametuje o Kosovu.

martin

pre 10 godina

Ne vredi Koštunici da tera Srbe sa Kosova u propast, jer su Srbi na Kosovu, pa čak i na severu Kosova, svesni situacije u kojoj se Srbija nalazi, i u većini Srbi sa Kosova i dalje imaju poverenja u vladu Srbije, a posebno gospodina Vučića.

nedeljko

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

obod

pre 10 godina

Vučić nije prodao kosovo i Metohiju, naprotiv sačuvao je od onih koji su ga zadnjih 10 godina pokušali prodati. Sad im žao što nisu uspeli pa pričaju prazne priče.

La Usurpadora

pre 10 godina

Začuđujućom destrukcijom ste vi i dalje u nekom obliku vlasti.....doduše ne još dugo!!!
Pokazali ste svoje pravo rušilačko lice.....nije vam mesto među ,,živim,, strankama!

danilo

pre 10 godina

Politika DSS-a koja kaže da treba pekinuti razgovore oko Kosova je potpuno „samoubilačka“, jer dok god razgovaramo imamo šansu da popravimo položaj Srba na Kosovu, ako odustanemo od razgovora, gubimo sve.

damjan

pre 10 godina

Politika državnog vrha Srbije po pitanju Kosova je jedina realna i jedina moguća u ovom momentu. Postoje alternative ovoj politici, a to je politika LDP, priznati nezavisnost Kosova, i politika DSS-a, prekinuti svake razgovore o Kosovu, i zadržati status kvo. Mislim da većina građana Srbije nije ni za politiku DSS-a, a pogotovo nije za politiku LDP-a, i da većina građana Srbije, kada je u pitanju Kosovo, podržava politiku aktuelnog državnog vrha.

Tears of joy

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

Supergenije

pre 10 godina

Sram bilo sve koji napadaju gospon Legalistu i Moralistu Kostunjavca.

Secate se onomad kako je sam na svoju inicijativu otišao u policiju na informativni razgovor da legalno i moralno rascisti sve sumnje oko umesanosti njegove sekte u ubistvo premijera?

Secate se kako je pisao pritvorenom zavereniku Aci Tomicu da legalno i moralno saradjuje sa istražnim organima države Srbije?

Secate se je l da?

Neki pak nemoralni, nelegalni, da ne kažem umesan do guše, političar bi se sigurno otimao i rukama i nogama i pokušavao da izbegne informativni razgovor. Digao bi sve svoje poslusnike, saradnike i zaverenike da skiče i kukumavču po medijima kako bi doprineli da se istraga zaustavi. Taj bi političar sigurno i pisao pritvorenom pijanom Aciki da drži jezik za zubima i da se strpi dok ga njegovi ne izvuku napolje.

Ali ne nas Koštica. On je moralan, bre.

I uvek zastupa istu politiku. Evo na primer, oduvek je bio protiv EU.

Osim onog perioda kada je bio za EU. Al' dobro nećemo sad o tome.

Glavno je da je Kostunjavi bio vratio mandat narodu!

A narod mu je na izborima rekao šta misli o njemu, njegovoj stranci, i stranačkom programu - nije ga izabrao, tj. pustio ga je niz vodu.

Neki nemoralni političar bi nastavio da tvrdiglavo i zlonamerno tera inat nebuloznim sektaškim saopštenjima, shvatajuci da uskoro mora da ide u bajbokanu.

Ali ne naš slatki mali Kole Koško. On je tada shvatio poruku glasača i batalio se pogrešne politike. Sad gaji mačke i uživa u penzionerskom životu.

sandra

pre 10 godina

Mislim da je prava politika u vezi Kosova ova koju vodi današnji državni vrh. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a mora i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova. Stav nekih stranaka, naprimer DSS-a, je da ne treba razgovarati. Mislim da na taj način Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije.

rostov

pre 10 godina

javlja se dss? isti onaj dss koji je poznat samo po tome sto ume da kritikuje i mlati praznu slamu. kakav im je vodja,takvi su im i clanovi.

Drenovak

pre 10 godina

Bespomocna i u vrtoglavm padu rejtinga, DSS je stranka koja pokusava na svaki nacin da povrati poverenje u narodu. Toliko preteruje da ce ih mnogo kostati na sledecim izborima jer ta politika vise ne prolazi u Srbiji. Dosta je bilo demagoskih govora i praznih patritskih obecanja. Narod u Srbiji hoce da posteno radi i da od svog rada moze da zivi.

Crnka bez mozga

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje sa nekim planom i programom za buducnost ove zemlje. A oni uzdizu sebe i svoju politiku na tudjem radu. Ne bih nikad glasala za DSS i mislim da je to stranka bez plana i programa i da kod njih vlada vece rasulo nego kod DS-a.

polarna veverica

pre 10 godina

Kada ste tolike patriote i mislite da biste promenili situaciju na Kosovu, zašto niste pomogli srpskom nartodu na Kosovu 17 marta 2004, ili zašto niste sprečili da Kosovo proglasi nezavisnost? U oba slučaja ste bili na vlasti!

Noca

pre 10 godina

DSS je bio na vlasti sto nije povratio Kosovo nego ga izgubio ,DSS sada bi da Srbija opet bude u izolaciji zbog njihovih licnih interesa,zato im smeta dodeljivanje Vucicu povelje sto je za razliku od njih resavao Kosovski problem o ovom trenutku sto se najbolje moglo.

Granica

pre 10 godina

Kada budemo ušli u EU sa Kosovom naravno, a nadam se da hićemo, biće ukinuti granični prelazi između nas i Kosova. Zbog toga je bitno da postanemo članica EU. Za neobaveštene, Kosovo nije priznato.

Tarabuka

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Bilo bi veoma poželjno da se DSS izjasni koliko ,,stavova,,ima.Jer su im ,,stavovi,, u Beogradu ,veoma bliski,, samo Čekaju na poziv iz SNS ,a , u Subotici iz,,patrijotskih razloga,, svi predjoše baš u SNS , u drugim gtadićima takodje im se negade fotelje u lokalnim samoupravama.Šta ste vi gospodo ikada URADILI DA BI SE TIME NEKOME PONUDILI,PLANOM ,KADROVIMA ,DOSLEDNOM ODGOVORNOŠĆU NA POZICIJAMA NA KOJIMA STE BILI ,PA STE OJADILI MNOOOOGE LJUDE ,IZ ,,SILNOG PATRIJOTIZMA ,,VAŠIH ISTOMIŠLJENIKA I ČLANOVA.Zašto ste PRVI USTALI PROTIV LUSTRACIJE ,I NAJVEČI STE KRIVAC ŠTO SE SADA NA SCENU VRATIŠE MNOGI, KOJE NAROD NEZAPAMTI PO DOBROM .Vi ste poslednji koji imate pravo da se javite,po bili kom pitanju kad se radi o sudbini naroda na Kosovu, jer ste na toj paroli stekli basnoslovne sume ,i Kosovo debelo UNOVČILI, KAO OBIČNU ROBU ZA PODKUSURIVANJE.Srbija i narod na Kosovu nesme ni DaN više da bude taoc vaših autističnih poruka i ideja.U 21 vek se ide napred a ne u MITOVE I ,,OBRAZE,, S ONAKVIM SATRAPSKIM PORUKAMA .ILI JOŠ NISTE STIGLI DO 21 VEKA, VAMA SE NEŽURI.DOK SE STIGNE ,VI JOŠ ,,PARTIJOŠETE,, ZA SVOJE BIZNISE.U TOME STE NEPREVAZIDJENI ,I SVE ONE HAJKE NA DS , SU PRORAČUNATE DA SE ,,JEDNO ,,S,, ZABORAVI.PA TAKO NEPOSTOJI 13 GODINA DS. NEGO SE VI TU SASVIM LEPO ,LEGALNO JAVITE ,DA SE MNOGI SETE VAŠIH ,,BLAGOSLOVENIH ,,GODINA,, U SRBIJI.ILI Mislite da se tako lako zaboravljaju,,traljavo izvršene istrage,, za ,mnoga veoma važna pitanja dok STE VI BILI NA VLASTI.

Wasaby

pre 10 godina

Sve su rekli, nema se šta dodati.
(Lane, 30. jun 2013 14:48)

Epa ja bih dodao a to je da su totalno neobavešteni da je kosovo otišlo kad su oni bili na vlasti, pa jedino koga treba kriviti to je njih (dss).

zdravko

pre 10 godina

Treba voditi racionalnu politiku, i sačuvati Srbe na Kosovu. Da li je bitno da mi samo ispadnemo "veliki Srbi", i kažemo da ne pristajemo na ovaj sporazum, pa i po cenu toga da Tači uz odobrenje Amerikanaca protera Srbe sa Kosova.

BOZANA 63

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve politike DSS-a koja je u pocetku bila drzavna, i LDP-a koji su od momenta nastajanja stranke bila za to da se KIM preda.. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, kako bi svojim gradjanima obezbedila bolju buducnost. taj cilj jedino je mogla da ostvari razgovorima i reši pitanje Kosova, i do rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, cak na protiv tenzije bi bile sve vece i vece, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

Pera

pre 10 godina

Za vreme mandata ove, sad vec kombi partije, Albanci su proglasili nezavisnost. Odakle im ideja da se vise ikada oglase po pitanju Kosova?

kamenjar

pre 10 godina

Ajde Vojo da uzmemo puške i da krenemo u boj za Kosovo. I šta ćemo imati kao posledice? Imaće brdo izginulih mladih ljudi, imaćemo Srbe sa Kosova u izbegličkim kolonama. Srbi sa Kosova će biti u Srbiji, ali u užoj Srbiji po izbegličkim centrima, a Kosovo će ostati Albansko, i to etnički čisto Albansko. Zar nam to treba?

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo iz DSS-a stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima, poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

Titan

pre 10 godina

Ovaj dss svaki put kada se oglasi izbaci neku novu nebulozu. Najbolje da će Vučić da pita gospodina Neobaveštenog šta to treba da radi i kuda treba da ide. Imali smo prilike da se uverimo u sposobnosti dss-a, nažalost.

Anastasija

pre 10 godina

O moralu pricaju oni koji ga nikad nisu ni imali a niti ce ga imati,jer da imaju moral onda bi priznali da je njihov predsednik dok je bio premijer predao kosovo albancima.

neško

pre 10 godina

Koštunica iz Beograda, a Dodik iz Banjaluke, pružaju punu podršku Srbima na severu Kosova, i obećavaju da će u slučaju ukoliko Tači, uz prećutno odobrenje Amerikanaca, sprovede neku vrstu "Kosovske Oluje", istog momenta napisati saopštenje u kojem će oštro osuditi ovakvo ponašanje Tačija i Amerike.

Realnost

pre 10 godina

Imam utisak da ovo više nije DSS nego SRS (Srpska radikalna stranka). Bojim se da će na sledećim izborima proći kao oni (ispod cenzusa).

nevenko

pre 10 godina

Vučić ne želi da laže ni evropske zvaničnike, ni građane Srbije, nego govori istinu, pa ma koliko ona bolna bila, i zato i ima toliko poverenje naroda. Sada kada se dobio sporazum koji je neuporedivo bolji od prvog predloga EU, Vučić jasno kaže, da je to kompromisno rešenje, i da ni on, a ni Srbi na Kosovu, ne mogu biti zadovoljni takvim sporazumom, ali da se više od toga nije moglo izvući u ovim pregovorima, a da bi odbijanje tog sporazuma Srbiju vodilo u izolaciju i ekonomsku propast.

SumacherX

pre 10 godina

Iz DSS Kosovske MItrovice porucuju da je Vidovdan 2013. godine "dan srpske tuge, sramote i izdaje", a izdaja se, kako kazu, prikazuje kao pobeda dok "Srbija zrtvuje Kosovo zarad imaginarnog datuma".

naravno, dopustili ste da KiM dobije nezavisnost, na taj veliki srpski praznik ste isporucili Milosevica Hagu. I sta vise hocete? Umesto da se povucete, vi i dalje histericno prozivate druge za svoje fatalne greske. Ma, DS je laka prehlada za ove.

Misispi

pre 10 godina

Nekada ste vodili ovu zemlju, i radili kako ne treba dase radi, sada je dosao covek, kojem nema ravnog. Zato Vam je i muka. Sledeci put bi valajlo komentare ostaviti za sebe jer vam to ne ide u prilog, a i census ce reci svoje..

zlatan

pre 10 godina

DSS - ovci su imali prilike da rade sta su mislili da treba za Kosovo. I nisu nista uradili. Setali po Beogradu i nosili naocare za sunce.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

DSS o moralu u politici. Pa dobro. Ok. Kada ste toliko moralni pa kako onda mnogi vaši " moralisti" imaju novaca da školuju svoju decu u inostranstvu dok moje dete ne mogu da finansiram u svom gradu?

ko nam kaže

pre 10 godina

Krajnje diskutabilno kad nešto priča o moralu Jakšić i DSS.Jakšić je jedan muljator koji radi sa šiptarima i čiju je igru Vučić prozreo i nedozvalja mu to dalje da radi.To je razlog "moralisanja" Jakšića i DSS sa Kosmeta.

baša

pre 10 godina

Teza nekih od predstavnika Srba sa severa Kosova da su oni žrtvovani zarad dobijanja datuma za početak pregovora sa EU, apsolutno ne stoji, a da je to tako pokazali su Nikolić i Vučić, kada su odbili prvi predlog EU, iako su SPS i URS bili i za prihvatanje takvog predloga, i zahvaljujući Nikolićevom i Vučićevom odlučnom odbijanju takvog predloga, došlo se do ovog sporazuma koji je neuporedivo bolji po Srbe na Kosovu, i umesto da Nikolića i Vučića pohvale, što nisu zarad datuma hteli da prihvate bilo šta u pregovorima, predstavnici Srba sa severa Kosova, ih još i kritikuju. Međutim, uveren sam da to nije stav svih Srba sa Kosova, već samo političara sa severa Kosova koji su pod velikim uticajem DSS-a i Koštunice.

Sve je lako kad si mlad

pre 10 godina

Kakva kontradiktornost! Do pre par godina upravo su se oni zalagali da Srbija krene put evrointegracija a sada prodaju ovakve price. Ako se ikada bude dodeljivala nagrada za demagogiju pripasce vama, nesumnjivo!

Andra

pre 10 godina

"Ako je prvi potpredsednik Vlade Srbije zeleo da u manastiru Decane okaje kosovske grehe zbog izdaje, njegova poseta moze biti i razumljiva, ali bojimo se da je visoki srpski zvanicnik zeleo da izbegne kontakt sa narodom plaseci se njegovog gneva zbog predaje KiM", navodi se u saopstenju.

izdali ste vi KiM, jer je vas predsednik bio premijer kada je isto proglasilo nezavisnost, sram vas vise bilo zbog ovakvih izjava, lazne moraliste.

ostoja

pre 10 godina

Nema druge mogućnosti da se pomogne Srbima na Kosovu, nego pregovorima. Srbija ne može više da ratuje, a i da može, u svakom ratu u kojem Srbija nema podršku međunarodne zajednice, a nema je, Srbija bi opet izgubila, a Srbi sa Kosova bi na kraju bili proterani i sa severa Kosova.

milijan

pre 10 godina

Ništa u sporazumu oko Kosova ne navodi na to da je Srbija priznala nezavisnost Kosova. Jedino to vide u ovom sporazumu Koštunica, DVERI, Radikali, Naši, Obraz itd. U lepo se društvo Koštunica uhvatio.

Muka

pre 10 godina

Muka mi je od ovog DSS-a, Kostunice, Mihajlova, vladika Artemija i te ekipe zahvaljujuci kojima smo i baceni u nacionalizam, na sledecim izborima daj boze da ne predju cenzus

Green Dragon

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

B92 momak

pre 10 godina

E moji Vi, krenuli ste putem vasih kolega koji vise ni census ne prelaze, zbog ovakvih istih stvari kao sto vi radite. Narod vas zna samo po protestima, likovanjima, nip o cemu dobrom vas ne znamo.

Lepota poroka

pre 10 godina

Zasto Vama uporno smeta Vucic, svi znaju sta je Kostunica govorio za Kosovo, otkud sad tako promenjen stav, prestigli ste sve partije koji su imali netso protiv i koji su stalno likovali, sada ste na listi NO 1. Prvi ste u psovanju ali u nekom radu ili akciji vas nema nigde, vec godinama. Tako da savet je da se primirite jer kada budu izbori census ce biti previsoo u odnosu na vas procenat….

Dss

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima..poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

Palitrex

pre 10 godina

Celi ovu zanemarljivu grupicu nikogovica i lezilebovica bih poslao na ispitivanje i vanrednu proveru imovine. Nevervatno je da nekome odgovara da ostane stanje kakvo je do sada bilo na KiM. Mra da imaju neku finansijsku korist.

Petar Pan

pre 10 godina

Vidite ko je našao da nam priča o moralu... najveći protivnik Eu u DSS-u gospodin Samardžić svoje sinove školuje u istoj toj EU...Da li je to moralno?

dojčilo

pre 10 godina

DSS ima svojih 6-7 posto glasača i tu neku besmislenu doslednost koju Srbiju vodi u propast. Poštujem neke ljude u DSS-u, ali i suviše je onih koji su svojim pogrešnim delima zacrnili te dobre i naivne ljude, i nastavljaju to da rade, za šta je najbolji primer taj promašeni miting, a broj prisutnih ljudi na tom mitingu sve govori o tome šta narod misli o DSS-u.

batan

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekih mesec dana.

Aleksa

pre 10 godina

U saopstenju se jos navodi da je Vuciceva poseta, helikopterom Vlade Kosova, na Vidovdan manastiru Decane "u najmanju ruku deplasirana", jer se najveci srpski praznik, kako kazu, obelezava u manastiru Gracanica i na Gazimestanu uz prisustvo patrijarha, brojnih srpskih vladika i naroda.

A cime ce doci? I kakve to veze ima? Pa ovi stvarno imaju kolektivnu dijagnozu.

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok
se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

Dudovaca

pre 10 godina

Nevervatno ali istinito koliki su demagozi ovi dsssssovci. Znam da ni sami sebi ne veruju ali pokusavaju da opstanu na politickoj sceni tako sto izigravaju nazovi patriote.

Europejac

pre 10 godina

Ove nazovi demokrate bih poslao na bazdarenje. Ne verujem da zdrave pameti ovako nesto pricaju, a takodje ne verujem da sami veruju u ono sto kazu.

borica

pre 10 godina

Svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga državnom vrhu treba dati podršku, a ne kritikovati ga zbog ovog sporazuma.

BEKANA

pre 10 godina

Smatran jako neukusnim ovaj tekst od strane DSS-a, trebali bi da se stide svake napisane reči jer narod nije toliko lud i zaboravan dobro znamo ko je i na koji način mirno posmatrao i tako pomagao Albancima da preuzmu KIM.

Kristijan

pre 10 godina

Kao neutralan gradjanin, ondnosno nisam simpatizer ni jedne stranke, moram da kazem da je rad i trud Aleksandra Vucica neosporan. Uradio je za jako kratak vremenski period ono sto ni jedan drugi politicar koliko se ja secam nije. Najbolje bi bilo da ga vi neobavesteni obavestite sta treba promeniti u ovoj drzavi. Svaki drugi komentar je suvisan.

Solonije

pre 10 godina

DSS je nasao da prica o destrukciji morala, bolje neka pricaju o destrukciji Kolubare koju su izvrsili njihovi direktori..........kad ce istraga?

Nika

pre 10 godina

Vucic se dosta pomucio da mrdnemo sa mrtve tacke, i u tome je uspeo. Sada polako idemo ka konacnom cilju. Ove reci od strane DSS-a su samo reci zajedljive strane, od koje se nekad mnogo ocekivalo, a koja nije ni mrdnula prstom da nam bude bolje.

todoran

pre 10 godina

Šta god DSS pričao, ali sporazum o Kosovu je statusno neutralan, a Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

Milasin

pre 10 godina

Da nije bilo Kostunice i DSS-a mi bi dobili datum jos pre pet godina i sada bi smo zavrsavali pregovo, oni mogu samo da govore o destrukciji njihove stranke

Amulet of undertaker

pre 10 godina

nadam se da ce uskoro doci vreme da se Kostunici i njegovoj politici sudi na odgovarajuci nacin. Posebno ohrabrenje mi daje momenat u kom Nemacka trazi da se osude krivci za paljenje njihove ambasade, a Amerikanci navode kao krivca Kostunicu, dok Nemci krive Nikitovica. U oba slucaja postoji Kostinicina odgovornost.

nebojša

pre 10 godina

Lako je DSS-ovim poslanicima sedeti u Beogradu i podržavati Srbe sa severa Kosova, a ako Tači dobije zeleno svetlo od Amerikanaca da na silu sprovede sporazum, onda će Koštunica iz Beograda da izda saopštenje u kojem će izuzetno oštro osuditi takvo ponašanje Tačija i Amerike.

Dr.Know all

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

Lalegator

pre 10 godina

130 komentara,ajd jedno 10 je napisano za a ostali su protiv.

A ti sto su protiv,i ne znaju sto su protiv.Imam osecaj da misle da je Kostunica sedeo u Milosevicevim vladama kao ministar informisanja,a ne Vucic.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je Vucic ustvari bivsi radikal.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je za vreme njegove vlade standard u Srbiji bio najbolji od raspada SFRJ.

Kostunica neobavesten,a za NJEGA ste glasali protiv Milosevica.

Kostunica neobavesten,ali kad je "Kosovo" proglasilo nezavisnost,odmah je sazvana sednica SB i Rusija i Kina su intervnisale,Beograd je goreo,poruka je poslata.5 godina je proslo a samo 100 od 250 zemalja ga DANAS priznaje.

Kostunica je neobavesten,a danas vam vec kaze da Srbija nece u EU,ne zato sto on nece,nego sto nas EU nece...

Kad izadjete iz Acinog dupeta,i kad vidite gde je gurnuo Srbiju,kolika je cena i koliko JOS TREBAMO DA PLACAMO,svi cete da odperjate kao ona generacija 90-ih,a mi koji smo za Srbiju,ne zato sto smo ratni profiteri i sverceri,ne zato sto stranke menjamo radi posla,ne zato sto imamo morala,ne zato sto imamo opanke,nego zato sto su nam pradedovi ginuli za ovu zemlju,mi cemo ponovo da gradimo sve od nule.Sa svim sranjima koje cete vi ostaviti iza sebe.

I opet necemo biti u EU.I opet ce Srbija biti svoja.

Tijana S

pre 10 godina

DSS kritikuje resavanje pitanja Kosova,borbu protiv korupcije,dobijanje datuma,...i ostale dobre stvari.A za sta se zalazu onda?!

Darija SR

pre 10 godina

Ako ce da se bave kritikama,DSS mora da se vrati u vreme kada su oni bili na vlasti.Tada je Kosovo prodato,a sada se spasilo ono sto je ostalo.

bataSMraka

pre 10 godina

Jedino zasto moze da iskoristite rec destruktivno jeste za vasu politiku kojom unazadjujete ovaj narod i drzavu i vucete ih u ponor u kome se vi nalazite...Ako vi mislite da taj put kojim hocete da nas vodite je toliko dobar verovatno na izborima bi prolazili bolje nego sto prolazite

jovan86

pre 10 godina

Kosovo i metohija je predato jos 1999 9.juna kumanovskim sporazumom i to treba da je svima jasno. i da se stanje od pre 1999 ne moze vratiti, i da treba da se vodi politika koja ce koliko toliko pomoci srbima na kosovu, i njima treba da je jasno da postizanje dogovora sa pristinom i njima garantuje kolika tolika prava i sigurnost i da bez tog sporazuma bi prosli daleko gore i sa ko zna kakvim posledicama..

Ronin

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.
(Super Mario, 30. jun 2013 14:45)

Slažem se sa tobom Mario, došlo je vreme da se izvadimo iz blata, al koliko vidim ovi navalili da nas vrate ublato pa to ti je.

Lalegator

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.
(Tarabuka, 30. jun 2013 19:27)

U svoje ime pricaj sinak.

Mali Radojica

pre 10 godina

Srecom DSS je bio na vlasti i videli smo domete njihove politike,a i sada vidimo njihove stavove da bi nam izolovanima od ostatka sveta bilo najbolje,tako da bar ljudi znaju za koga da glasaju kad je potrebno

ORNAMENT

pre 10 godina

Posle ovoliko godina necinjenja za srpski narod mislim da DSS ne bi trebalo nikoga da proziva, a ponajmanje gospodina Aleksandra Vucica.

Petrović

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin pokušaj DSS za prikupljanje političkih poena, što je žalosno, ovu politiku DSS vodi već duže vreme, tj. ona iznose laži na račun Vučića, ali to se može videti u anketama koje se vode, o tome koja stranka ima najveću popularnost tj. u koga naš narod veruje, prema tome ove izljave DSS su bezverdne.

jovaN

pre 10 godina

Koju je tek destrukciju doživela politika DSS-a. I nemojte prozivati druge jer ste mnogo iznedrili likova "od ranije poznatih građanima".

Lalegator

pre 10 godina

Slazem se ja sa vama,ali to je samo izjava.To ne da ih ne tangira nego pocinje da zvuci deplasirano.

Receno u ovoj izjavi stoji,ali ma koliko to bilo tako,reci ih definitivno ne sprecavaju da i dalje divljaju kako im se naredi.

Pravo je vreme da se ugnjetavani radnik i demoralisani narod pozove na nasilan bunt protiv vlasti.

Ne setnje,ne mirni protesti,nego motke.

vozd

pre 10 godina

Samo vi nemojte da pricate o moralu po onoj narodnoj ko o cemu ku-va o postenju! Vi ste nam zabiberili corbu ovi posle vas su nastavili tamo gde ste vi a potom i tadic stali! Svi ste vi ista banda!

Zoran

pre 10 godina

DSS je jedina stranka sa jasnom drzavotvornom politikom I jedina stranka za koju kada glasam znam za sta sam glasao, jedina stranka koja ne menja predizborni program ni posle izbora. Steta sto nema vecu podrsku naroda.
Kakav narod takva vlada, zalosno.

cicika

pre 10 godina

Е моји Срби маните се ви Коштуничине политике, у осталом ви у Косовској Митровици пишете против Вучића а у Суботици се ваши фузионишу са напредњацима. Боље гледајте реалан живот и како ће те обезбедити егзистенцију, а не просипати празне приче!

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

carpe diem

pre 10 godina

ovakvo nesto se od stranke poput dss-a ocekivalo.nesposobnost koja se krije pod maskom boraca za srpske interese.ne kazem ja da je sns idealan,ali taj vucic radi i ima rezultate koji su vidljivi a meni je muka,kao i svim gradjanima, filozofa s kreveta koji iza sebe imaju propale ideje i cija je politika utopija,a reci prazne.

Winsent

pre 10 godina

Veciti pesimizam i negativno gledanje na sve sto neko dobro uradi glavna je odlika ove stranke,zato se i nadam da vise nikada nece biti u vlasti

Vlado

pre 10 godina

Nemojte vi o moralu, molim vas, lutate na politickoj sceni, niste daleko od toga da ni ne dobacite do 5% i tako se pridruzite radikalima.

poznavalac

pre 10 godina

Pa DSS je u Krusevcu na vlasti, zasto nisu glasali protiv dodele, nego Azdejkovicu i drugovima su bitnije fotelje nego partijski program.

marija

pre 10 godina

...helikopterom Vlade Kosova???
Dobro da si verovao u Tacijeve bezbedonosne garancije, Vucicu.
Cime li si ovo zasluzio, ako nije ovako kako pise u saopstenju DSSa?

Singidunum

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

desimir

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve radikalne politike DSS-a i LDP-a. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a morala je i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova, i došlo se do kompromisnog rešenja, a da bi se došlo do takvog rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

bataSMraka

pre 10 godina

Ko gubi ima prava da se ljuti...Niko nije kriv Kostunici i DSS-u za njihovu losu politiku i zbog toga sto su imali prece stvari od svoje drzave i naroda...potrosili su svoje godine na vlasti za nesto sto nam nije trebalo i sada samo ponavljaju jedno isto

Ddule

pre 10 godina

Nije vazno cijim se helikopterom leteo, vazna je da je stigao na cilj.

Ovi iz DSS-a izgleda da jos nisu obavesteni da Srbija i Kosovo potpisali sporazum pomirenja i dobrih susednih odnosa?!

Speed

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

Transporter

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

Forever young

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

Maric Marko

pre 10 godina

A zasto se DSS buni sto je Vucic leteo helikopterom vlade Kosova. Valjda su oni deo Srbije, a samim tim i helikopter vlasnistvo Srbije.

Amor

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

Zoran

pre 10 godina

DSS je jedina stranka sa jasnom drzavotvornom politikom I jedina stranka za koju kada glasam znam za sta sam glasao, jedina stranka koja ne menja predizborni program ni posle izbora. Steta sto nema vecu podrsku naroda.
Kakav narod takva vlada, zalosno.

marija

pre 10 godina

...helikopterom Vlade Kosova???
Dobro da si verovao u Tacijeve bezbedonosne garancije, Vucicu.
Cime li si ovo zasluzio, ako nije ovako kako pise u saopstenju DSSa?

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

Lalegator

pre 10 godina

Slazem se ja sa vama,ali to je samo izjava.To ne da ih ne tangira nego pocinje da zvuci deplasirano.

Receno u ovoj izjavi stoji,ali ma koliko to bilo tako,reci ih definitivno ne sprecavaju da i dalje divljaju kako im se naredi.

Pravo je vreme da se ugnjetavani radnik i demoralisani narod pozove na nasilan bunt protiv vlasti.

Ne setnje,ne mirni protesti,nego motke.

vozd

pre 10 godina

Samo vi nemojte da pricate o moralu po onoj narodnoj ko o cemu ku-va o postenju! Vi ste nam zabiberili corbu ovi posle vas su nastavili tamo gde ste vi a potom i tadic stali! Svi ste vi ista banda!

Super Mario

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.

Bodljikava zica

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje i pohvali se svojim radom, necim pozitivnim sto doprinosi drustvu, nekim pametnim planom i programom. Oni samo pozivaju na pobune i netrpeljivost.

BEKANA

pre 10 godina

Smatran jako neukusnim ovaj tekst od strane DSS-a, trebali bi da se stide svake napisane reči jer narod nije toliko lud i zaboravan dobro znamo ko je i na koji način mirno posmatrao i tako pomagao Albancima da preuzmu KIM.

Titan

pre 10 godina

Ovaj dss svaki put kada se oglasi izbaci neku novu nebulozu. Najbolje da će Vučić da pita gospodina Neobaveštenog šta to treba da radi i kuda treba da ide. Imali smo prilike da se uverimo u sposobnosti dss-a, nažalost.

neoprostivo

pre 10 godina

"Nadam se da ćemo sve probleme u našoj zajednici uspeti da rešimo, da ćemo zajednicu između Srbije i Crne Gore učiniti čvršćom nego ikad, da ćemo Kosovo staviti još više pod naš suverenitet i da ćemo našu zemlju uspeti da vratimo u međunarodnu zajednicu, ali uspravno, dostojanstveno, poštujući i braneći naše nacionalne interese i dostojanstvo." Ovo je novembra 2000. godine izjavio Kostunica. Nakon 13 godina Kostunica i dalje misli, radi i prica isto, koliko vidim, neoprostivo za jednog politicara iz Srbije.

Wasaby

pre 10 godina

Sve su rekli, nema se šta dodati.
(Lane, 30. jun 2013 14:48)

Epa ja bih dodao a to je da su totalno neobavešteni da je kosovo otišlo kad su oni bili na vlasti, pa jedino koga treba kriviti to je njih (dss).

Lalegator

pre 10 godina

130 komentara,ajd jedno 10 je napisano za a ostali su protiv.

A ti sto su protiv,i ne znaju sto su protiv.Imam osecaj da misle da je Kostunica sedeo u Milosevicevim vladama kao ministar informisanja,a ne Vucic.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je Vucic ustvari bivsi radikal.

Kostunica neobavesten,a ne znaju da je za vreme njegove vlade standard u Srbiji bio najbolji od raspada SFRJ.

Kostunica neobavesten,a za NJEGA ste glasali protiv Milosevica.

Kostunica neobavesten,ali kad je "Kosovo" proglasilo nezavisnost,odmah je sazvana sednica SB i Rusija i Kina su intervnisale,Beograd je goreo,poruka je poslata.5 godina je proslo a samo 100 od 250 zemalja ga DANAS priznaje.

Kostunica je neobavesten,a danas vam vec kaze da Srbija nece u EU,ne zato sto on nece,nego sto nas EU nece...

Kad izadjete iz Acinog dupeta,i kad vidite gde je gurnuo Srbiju,kolika je cena i koliko JOS TREBAMO DA PLACAMO,svi cete da odperjate kao ona generacija 90-ih,a mi koji smo za Srbiju,ne zato sto smo ratni profiteri i sverceri,ne zato sto stranke menjamo radi posla,ne zato sto imamo morala,ne zato sto imamo opanke,nego zato sto su nam pradedovi ginuli za ovu zemlju,mi cemo ponovo da gradimo sve od nule.Sa svim sranjima koje cete vi ostaviti iza sebe.

I opet necemo biti u EU.I opet ce Srbija biti svoja.

Darija SR

pre 10 godina

Ako ce da se bave kritikama,DSS mora da se vrati u vreme kada su oni bili na vlasti.Tada je Kosovo prodato,a sada se spasilo ono sto je ostalo.

NOC - U - BELOM - SETENU

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo iz DSS-a stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima, poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

Lalegator

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.
(Tarabuka, 30. jun 2013 19:27)

U svoje ime pricaj sinak.

Ronin

pre 10 godina

Vi ste bili i videli smo šta znate, ne puno. Pustite sad uspešnije od Vas da probaju da naprave nešto od ove zemlje koju ste i vi gurnuli u blato.
(Super Mario, 30. jun 2013 14:45)

Slažem se sa tobom Mario, došlo je vreme da se izvadimo iz blata, al koliko vidim ovi navalili da nas vrate ublato pa to ti je.

ORNAMENT

pre 10 godina

Posle ovoliko godina necinjenja za srpski narod mislim da DSS ne bi trebalo nikoga da proziva, a ponajmanje gospodina Aleksandra Vucica.

jovan86

pre 10 godina

Kosovo i metohija je predato jos 1999 9.juna kumanovskim sporazumom i to treba da je svima jasno. i da se stanje od pre 1999 ne moze vratiti, i da treba da se vodi politika koja ce koliko toliko pomoci srbima na kosovu, i njima treba da je jasno da postizanje dogovora sa pristinom i njima garantuje kolika tolika prava i sigurnost i da bez tog sporazuma bi prosli daleko gore i sa ko zna kakvim posledicama..

Petrović

pre 10 godina

Ovo je samo jeftin pokušaj DSS za prikupljanje političkih poena, što je žalosno, ovu politiku DSS vodi već duže vreme, tj. ona iznose laži na račun Vučića, ali to se može videti u anketama koje se vode, o tome koja stranka ima najveću popularnost tj. u koga naš narod veruje, prema tome ove izljave DSS su bezverdne.

Tijana S

pre 10 godina

DSS kritikuje resavanje pitanja Kosova,borbu protiv korupcije,dobijanje datuma,...i ostale dobre stvari.A za sta se zalazu onda?!

zlatan

pre 10 godina

DSS - ovci su imali prilike da rade sta su mislili da treba za Kosovo. I nisu nista uradili. Setali po Beogradu i nosili naocare za sunce.

ljubitelj burleski

pre 10 godina

Bilo bi veoma poželjno da se DSS izjasni koliko ,,stavova,,ima.Jer su im ,,stavovi,, u Beogradu ,veoma bliski,, samo Čekaju na poziv iz SNS ,a , u Subotici iz,,patrijotskih razloga,, svi predjoše baš u SNS , u drugim gtadićima takodje im se negade fotelje u lokalnim samoupravama.Šta ste vi gospodo ikada URADILI DA BI SE TIME NEKOME PONUDILI,PLANOM ,KADROVIMA ,DOSLEDNOM ODGOVORNOŠĆU NA POZICIJAMA NA KOJIMA STE BILI ,PA STE OJADILI MNOOOOGE LJUDE ,IZ ,,SILNOG PATRIJOTIZMA ,,VAŠIH ISTOMIŠLJENIKA I ČLANOVA.Zašto ste PRVI USTALI PROTIV LUSTRACIJE ,I NAJVEČI STE KRIVAC ŠTO SE SADA NA SCENU VRATIŠE MNOGI, KOJE NAROD NEZAPAMTI PO DOBROM .Vi ste poslednji koji imate pravo da se javite,po bili kom pitanju kad se radi o sudbini naroda na Kosovu, jer ste na toj paroli stekli basnoslovne sume ,i Kosovo debelo UNOVČILI, KAO OBIČNU ROBU ZA PODKUSURIVANJE.Srbija i narod na Kosovu nesme ni DaN više da bude taoc vaših autističnih poruka i ideja.U 21 vek se ide napred a ne u MITOVE I ,,OBRAZE,, S ONAKVIM SATRAPSKIM PORUKAMA .ILI JOŠ NISTE STIGLI DO 21 VEKA, VAMA SE NEŽURI.DOK SE STIGNE ,VI JOŠ ,,PARTIJOŠETE,, ZA SVOJE BIZNISE.U TOME STE NEPREVAZIDJENI ,I SVE ONE HAJKE NA DS , SU PRORAČUNATE DA SE ,,JEDNO ,,S,, ZABORAVI.PA TAKO NEPOSTOJI 13 GODINA DS. NEGO SE VI TU SASVIM LEPO ,LEGALNO JAVITE ,DA SE MNOGI SETE VAŠIH ,,BLAGOSLOVENIH ,,GODINA,, U SRBIJI.ILI Mislite da se tako lako zaboravljaju,,traljavo izvršene istrage,, za ,mnoga veoma važna pitanja dok STE VI BILI NA VLASTI.

LUKA11

pre 10 godina

Vucic je zasluzio Vidovdansku povelju jer je on jedan od retkih koji brani svoj narod na kosovu i radi ono sta je najbolje u njihovom interesu

obod

pre 10 godina

Vučić nije prodao kosovo i Metohiju, naprotiv sačuvao je od onih koji su ga zadnjih 10 godina pokušali prodati. Sad im žao što nisu uspeli pa pričaju prazne priče.

Granica

pre 10 godina

Kada budemo ušli u EU sa Kosovom naravno, a nadam se da hićemo, biće ukinuti granični prelazi između nas i Kosova. Zbog toga je bitno da postanemo članica EU. Za neobaveštene, Kosovo nije priznato.

Misispi

pre 10 godina

Nekada ste vodili ovu zemlju, i radili kako ne treba dase radi, sada je dosao covek, kojem nema ravnog. Zato Vam je i muka. Sledeci put bi valajlo komentare ostaviti za sebe jer vam to ne ide u prilog, a i census ce reci svoje..

Tarabuka

pre 10 godina

Nema coveka u Srbiji, koji moze vise da veruje u politiku DSS-a i da veruje u to da treba ratovati za Kosovo. Ogromna vecina veruje da ce Vlada mirnim putem i pregovorima izboriti najbolje resenje za Srbe na KiM.

Lazar

pre 10 godina

Koliko sam ja shvatio istoriju Lazareva žena Milica je svoju ćerku dala turskom sultanu za ženu da bi srpski narod preživeo. I niko je ne smatra za izdajnika. A ova povelja je Vučiću dodeljena jer pokušava da sačuva narod od još gore bede i sirotinje. Jer treba u novu izolaciju da uđemo??

Ddule

pre 10 godina

Nije vazno cijim se helikopterom leteo, vazna je da je stigao na cilj.

Ovi iz DSS-a izgleda da jos nisu obavesteni da Srbija i Kosovo potpisali sporazum pomirenja i dobrih susednih odnosa?!

Supergenije

pre 10 godina

Sram bilo sve koji napadaju gospon Legalistu i Moralistu Kostunjavca.

Secate se onomad kako je sam na svoju inicijativu otišao u policiju na informativni razgovor da legalno i moralno rascisti sve sumnje oko umesanosti njegove sekte u ubistvo premijera?

Secate se kako je pisao pritvorenom zavereniku Aci Tomicu da legalno i moralno saradjuje sa istražnim organima države Srbije?

Secate se je l da?

Neki pak nemoralni, nelegalni, da ne kažem umesan do guše, političar bi se sigurno otimao i rukama i nogama i pokušavao da izbegne informativni razgovor. Digao bi sve svoje poslusnike, saradnike i zaverenike da skiče i kukumavču po medijima kako bi doprineli da se istraga zaustavi. Taj bi političar sigurno i pisao pritvorenom pijanom Aciki da drži jezik za zubima i da se strpi dok ga njegovi ne izvuku napolje.

Ali ne nas Koštica. On je moralan, bre.

I uvek zastupa istu politiku. Evo na primer, oduvek je bio protiv EU.

Osim onog perioda kada je bio za EU. Al' dobro nećemo sad o tome.

Glavno je da je Kostunjavi bio vratio mandat narodu!

A narod mu je na izborima rekao šta misli o njemu, njegovoj stranci, i stranačkom programu - nije ga izabrao, tj. pustio ga je niz vodu.

Neki nemoralni političar bi nastavio da tvrdiglavo i zlonamerno tera inat nebuloznim sektaškim saopštenjima, shvatajuci da uskoro mora da ide u bajbokanu.

Ali ne naš slatki mali Kole Koško. On je tada shvatio poruku glasača i batalio se pogrešne politike. Sad gaji mačke i uživa u penzionerskom životu.

borica

pre 10 godina

Svi bi mi voleli da Srbija povrati Kosovo, ali treba biti realan, Srbija ga može povratita samo ratom, u kome bi izginuli ljudi, a Srbi sa Kosova bi završili u izbegličkim kolonama. Zbog toga državnom vrhu treba dati podršku, a ne kritikovati ga zbog ovog sporazuma.

milijan

pre 10 godina

Ništa u sporazumu oko Kosova ne navodi na to da je Srbija priznala nezavisnost Kosova. Jedino to vide u ovom sporazumu Koštunica, DVERI, Radikali, Naši, Obraz itd. U lepo se društvo Koštunica uhvatio.

Muka

pre 10 godina

Muka mi je od ovog DSS-a, Kostunice, Mihajlova, vladika Artemija i te ekipe zahvaljujuci kojima smo i baceni u nacionalizam, na sledecim izborima daj boze da ne predju cenzus

Amor

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

Lepota poroka

pre 10 godina

Zasto Vama uporno smeta Vucic, svi znaju sta je Kostunica govorio za Kosovo, otkud sad tako promenjen stav, prestigli ste sve partije koji su imali netso protiv i koji su stalno likovali, sada ste na listi NO 1. Prvi ste u psovanju ali u nekom radu ili akciji vas nema nigde, vec godinama. Tako da savet je da se primirite jer kada budu izbori census ce biti previsoo u odnosu na vas procenat….

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok
se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

Drenovak

pre 10 godina

Bespomocna i u vrtoglavm padu rejtinga, DSS je stranka koja pokusava na svaki nacin da povrati poverenje u narodu. Toliko preteruje da ce ih mnogo kostati na sledecim izborima jer ta politika vise ne prolazi u Srbiji. Dosta je bilo demagoskih govora i praznih patritskih obecanja. Narod u Srbiji hoce da posteno radi i da od svog rada moze da zivi.

Tears of joy

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

Nika

pre 10 godina

Vucic se dosta pomucio da mrdnemo sa mrtve tacke, i u tome je uspeo. Sada polako idemo ka konacnom cilju. Ove reci od strane DSS-a su samo reci zajedljive strane, od koje se nekad mnogo ocekivalo, a koja nije ni mrdnula prstom da nam bude bolje.

cicika

pre 10 godina

Е моји Срби маните се ви Коштуничине политике, у осталом ви у Косовској Митровици пишете против Вучића а у Суботици се ваши фузионишу са напредњацима. Боље гледајте реалан живот и како ће те обезбедити егзистенцију, а не просипати празне приче!

novicavg

pre 10 godina

Opet DSS po tera svoju priču i pokušava na svaki način pa i napadom povodom dobijanja Vidovdasnke povelje gospodina Vučića da pokaže svoje neslaganje sa politikom vlade i ove države povodom rešavanja Kosovskog pitanja. Priča se nastavlja sa sa napadima bez da se ponudi neko drugo rešenje i bez stava šta i kako dalje ako ovaj put rešenja nije dobar.DSS koji nesporno ima svoje jako uporište na Kosovu gde ima istaknute članove pokušava da na ovaj način diskredituje sav rad prvog potpredsednika vlade i njegove zasluge da se nađe rešenje sa prištinom a da Srbija sačuva svoje nacionalne interese i dobije EU integracije.

senadin

pre 10 godina

DSS sa svojom retro politikom će uvek imati neki 7 procenata, i to je njima dovoljno, ali ta politika, koja je radikalnija od nekadašnje Miloševićeve politike, bi vodila Srbiju u izolaciju i propast.

dojčilo

pre 10 godina

DSS ima svojih 6-7 posto glasača i tu neku besmislenu doslednost koju Srbiju vodi u propast. Poštujem neke ljude u DSS-u, ali i suviše je onih koji su svojim pogrešnim delima zacrnili te dobre i naivne ljude, i nastavljaju to da rade, za šta je najbolji primer taj promašeni miting, a broj prisutnih ljudi na tom mitingu sve govori o tome šta narod misli o DSS-u.

martin

pre 10 godina

Ne vredi Koštunici da tera Srbe sa Kosova u propast, jer su Srbi na Kosovu, pa čak i na severu Kosova, svesni situacije u kojoj se Srbija nalazi, i u većini Srbi sa Kosova i dalje imaju poverenja u vladu Srbije, a posebno gospodina Vučića.

desimir

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve radikalne politike DSS-a i LDP-a. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a morala je i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova, i došlo se do kompromisnog rešenja, a da bi se došlo do takvog rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

Светлана Fox

pre 10 godina

Сада, када нам је држава у сигурним рукама, са великом извесношћу можемо да кажемо да ће се следеће године, у трци за Видовданску награду, наћи Цар Мурат (постхумно) и Весли Кларк. Награду ће лично уручити овогодишњи лауреат Александар Вучић.

ko nam kaže

pre 10 godina

Krajnje diskutabilno kad nešto priča o moralu Jakšić i DSS.Jakšić je jedan muljator koji radi sa šiptarima i čiju je igru Vučić prozreo i nedozvalja mu to dalje da radi.To je razlog "moralisanja" Jakšića i DSS sa Kosmeta.

Noca

pre 10 godina

DSS je bio na vlasti sto nije povratio Kosovo nego ga izgubio ,DSS sada bi da Srbija opet bude u izolaciji zbog njihovih licnih interesa,zato im smeta dodeljivanje Vucicu povelje sto je za razliku od njih resavao Kosovski problem o ovom trenutku sto se najbolje moglo.

BOZANA 63

pre 10 godina

Politika u vezi Kosova koju vodi današnji državni vrh Srbije je realna politika i jedina po meni ispravna. To je kompromisna politika između dve politike DSS-a koja je u pocetku bila drzavna, i LDP-a koji su od momenta nastajanja stranke bila za to da se KIM preda.. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, kako bi svojim gradjanima obezbedila bolju buducnost. taj cilj jedino je mogla da ostvari razgovorima i reši pitanje Kosova, i do rešenja, i jedna, i druga strana su morale popustiti u svojim zahtevima. Odlaganjem rešenja Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, cak na protiv tenzije bi bile sve vece i vece, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije

damjan

pre 10 godina

Politika državnog vrha Srbije po pitanju Kosova je jedina realna i jedina moguća u ovom momentu. Postoje alternative ovoj politici, a to je politika LDP, priznati nezavisnost Kosova, i politika DSS-a, prekinuti svake razgovore o Kosovu, i zadržati status kvo. Mislim da većina građana Srbije nije ni za politiku DSS-a, a pogotovo nije za politiku LDP-a, i da većina građana Srbije, kada je u pitanju Kosovo, podržava politiku aktuelnog državnog vrha.

Kristijan

pre 10 godina

Kao neutralan gradjanin, ondnosno nisam simpatizer ni jedne stranke, moram da kazem da je rad i trud Aleksandra Vucica neosporan. Uradio je za jako kratak vremenski period ono sto ni jedan drugi politicar koliko se ja secam nije. Najbolje bi bilo da ga vi neobavesteni obavestite sta treba promeniti u ovoj drzavi. Svaki drugi komentar je suvisan.

batan

pre 10 godina

Politika DSS-a je radikalne politike, ali sa takvim politikama, u prethodne dve decenije, Srbi su na kraju završavali u Srbiji, ali u užoj Srbiji, pošto su proterani sa svojih ognjišta, a politika državnog vrha je, po meni, jedina realna, i jedina moguća politika u ovom momentu, kojom može da se obezbedi zaštita Srba na Kosovu, a pogotovo Srba na severu Kosova, koji će praktično imati svoju policiju, sudiće im sudije Srbi, a tzv. Vojska Kosova neće moći da stupi na tlo 4 opštine na severu Kosova, što je potvrđeno i u diskusiji u američkom senatu pre nekih mesec dana.

baša

pre 10 godina

Teza nekih od predstavnika Srba sa severa Kosova da su oni žrtvovani zarad dobijanja datuma za početak pregovora sa EU, apsolutno ne stoji, a da je to tako pokazali su Nikolić i Vučić, kada su odbili prvi predlog EU, iako su SPS i URS bili i za prihvatanje takvog predloga, i zahvaljujući Nikolićevom i Vučićevom odlučnom odbijanju takvog predloga, došlo se do ovog sporazuma koji je neuporedivo bolji po Srbe na Kosovu, i umesto da Nikolića i Vučića pohvale, što nisu zarad datuma hteli da prihvate bilo šta u pregovorima, predstavnici Srba sa severa Kosova, ih još i kritikuju. Međutim, uveren sam da to nije stav svih Srba sa Kosova, već samo političara sa severa Kosova koji su pod velikim uticajem DSS-a i Koštunice.

nevenko

pre 10 godina

Vučić ne želi da laže ni evropske zvaničnike, ni građane Srbije, nego govori istinu, pa ma koliko ona bolna bila, i zato i ima toliko poverenje naroda. Sada kada se dobio sporazum koji je neuporedivo bolji od prvog predloga EU, Vučić jasno kaže, da je to kompromisno rešenje, i da ni on, a ni Srbi na Kosovu, ne mogu biti zadovoljni takvim sporazumom, ali da se više od toga nije moglo izvući u ovim pregovorima, a da bi odbijanje tog sporazuma Srbiju vodilo u izolaciju i ekonomsku propast.

Aleksa

pre 10 godina

U saopstenju se jos navodi da je Vuciceva poseta, helikopterom Vlade Kosova, na Vidovdan manastiru Decane "u najmanju ruku deplasirana", jer se najveci srpski praznik, kako kazu, obelezava u manastiru Gracanica i na Gazimestanu uz prisustvo patrijarha, brojnih srpskih vladika i naroda.

A cime ce doci? I kakve to veze ima? Pa ovi stvarno imaju kolektivnu dijagnozu.

todoran

pre 10 godina

Šta god DSS pričao, ali sporazum o Kosovu je statusno neutralan, a Kosovo je još daleko od nezavisne države. Kosovo će biti priznato od otprilike polovine zemalja na svetu, ali ne i od one druge polovine, i imaće sličan položaj onome u kome je već Palestina.

ostoja

pre 10 godina

Nema druge mogućnosti da se pomogne Srbima na Kosovu, nego pregovorima. Srbija ne može više da ratuje, a i da može, u svakom ratu u kojem Srbija nema podršku međunarodne zajednice, a nema je, Srbija bi opet izgubila, a Srbi sa Kosova bi na kraju bili proterani i sa severa Kosova.

SumacherX

pre 10 godina

Iz DSS Kosovske MItrovice porucuju da je Vidovdan 2013. godine "dan srpske tuge, sramote i izdaje", a izdaja se, kako kazu, prikazuje kao pobeda dok "Srbija zrtvuje Kosovo zarad imaginarnog datuma".

naravno, dopustili ste da KiM dobije nezavisnost, na taj veliki srpski praznik ste isporucili Milosevica Hagu. I sta vise hocete? Umesto da se povucete, vi i dalje histericno prozivate druge za svoje fatalne greske. Ma, DS je laka prehlada za ove.

nebojša

pre 10 godina

Lako je DSS-ovim poslanicima sedeti u Beogradu i podržavati Srbe sa severa Kosova, a ako Tači dobije zeleno svetlo od Amerikanaca da na silu sprovede sporazum, onda će Koštunica iz Beograda da izda saopštenje u kojem će izuzetno oštro osuditi takvo ponašanje Tačija i Amerike.

Solonije

pre 10 godina

DSS je nasao da prica o destrukciji morala, bolje neka pricaju o destrukciji Kolubare koju su izvrsili njihovi direktori..........kad ce istraga?

kamenjar

pre 10 godina

Ajde Vojo da uzmemo puške i da krenemo u boj za Kosovo. I šta ćemo imati kao posledice? Imaće brdo izginulih mladih ljudi, imaćemo Srbe sa Kosova u izbegličkim kolonama. Srbi sa Kosova će biti u Srbiji, ali u užoj Srbiji po izbegličkim centrima, a Kosovo će ostati Albansko, i to etnički čisto Albansko. Zar nam to treba?

Milasin

pre 10 godina

Da nije bilo Kostunice i DSS-a mi bi dobili datum jos pre pet godina i sada bi smo zavrsavali pregovo, oni mogu samo da govore o destrukciji njihove stranke

Green Dragon

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

Palitrex

pre 10 godina

Celi ovu zanemarljivu grupicu nikogovica i lezilebovica bih poslao na ispitivanje i vanrednu proveru imovine. Nevervatno je da nekome odgovara da ostane stanje kakvo je do sada bilo na KiM. Mra da imaju neku finansijsku korist.

Amulet of undertaker

pre 10 godina

nadam se da ce uskoro doci vreme da se Kostunici i njegovoj politici sudi na odgovarajuci nacin. Posebno ohrabrenje mi daje momenat u kom Nemacka trazi da se osude krivci za paljenje njihove ambasade, a Amerikanci navode kao krivca Kostunicu, dok Nemci krive Nikitovica. U oba slucaja postoji Kostinicina odgovornost.

B92 momak

pre 10 godina

E moji Vi, krenuli ste putem vasih kolega koji vise ni census ne prelaze, zbog ovakvih istih stvari kao sto vi radite. Narod vas zna samo po protestima, likovanjima, nip o cemu dobrom vas ne znamo.

Dr.Know all

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

poznavalac

pre 10 godina

Pa DSS je u Krusevcu na vlasti, zasto nisu glasali protiv dodele, nego Azdejkovicu i drugovima su bitnije fotelje nego partijski program.

Anastasija

pre 10 godina

O moralu pricaju oni koji ga nikad nisu ni imali a niti ce ga imati,jer da imaju moral onda bi priznali da je njihov predsednik dok je bio premijer predao kosovo albancima.

Petar Pan

pre 10 godina

Vidite ko je našao da nam priča o moralu... najveći protivnik Eu u DSS-u gospodin Samardžić svoje sinove školuje u istoj toj EU...Da li je to moralno?

Crnka bez mozga

pre 10 godina

Volela bih da jednom DSS izadje sa nekim planom i programom za buducnost ove zemlje. A oni uzdizu sebe i svoju politiku na tudjem radu. Ne bih nikad glasala za DSS i mislim da je to stranka bez plana i programa i da kod njih vlada vece rasulo nego kod DS-a.

Nebojša sa Zvezdare

pre 10 godina

DSS o moralu u politici. Pa dobro. Ok. Kada ste toliko moralni pa kako onda mnogi vaši " moralisti" imaju novaca da školuju svoju decu u inostranstvu dok moje dete ne mogu da finansiram u svom gradu?

sandra

pre 10 godina

Mislim da je prava politika u vezi Kosova ova koju vodi današnji državni vrh. Srbija mora da teži učlanjenju u EU, a mora i da pokuša da razgovorima reši pitanje Kosova. Stav nekih stranaka, naprimer DSS-a, je da ne treba razgovarati. Mislim da na taj način Srbi sa Kosova ne bi ništa dobili, jer Kosovo kako vreme prolazi odlazi sve dalje od Srbije.

neško

pre 10 godina

Koštunica iz Beograda, a Dodik iz Banjaluke, pružaju punu podršku Srbima na severu Kosova, i obećavaju da će u slučaju ukoliko Tači, uz prećutno odobrenje Amerikanaca, sprovede neku vrstu "Kosovske Oluje", istog momenta napisati saopštenje u kojem će oštro osuditi ovakvo ponašanje Tačija i Amerike.

zdravko

pre 10 godina

Treba voditi racionalnu politiku, i sačuvati Srbe na Kosovu. Da li je bitno da mi samo ispadnemo "veliki Srbi", i kažemo da ne pristajemo na ovaj sporazum, pa i po cenu toga da Tači uz odobrenje Amerikanaca protera Srbe sa Kosova.

nedeljko

pre 10 godina

DSS još uvek ima hrabrosti da nekoga na nešto proziva. Ko da više neko i sluša šta DSS i Koštunica pričaju. Samo kad se vidi koliko su prikupili ljudi na mitingu pre 10-tak dana, sve je jasno. DSS ima svojih 6-7 % glasača i to je njihov maksimun.

La Usurpadora

pre 10 godina

Začuđujućom destrukcijom ste vi i dalje u nekom obliku vlasti.....doduše ne još dugo!!!
Pokazali ste svoje pravo rušilačko lice.....nije vam mesto među ,,živim,, strankama!

Mire

pre 10 godina

Sećam se kada je Samardžić bio mismistar za Kosovo i Metohiju. Nije se mogao čuti u medijima. Nikakava izjava, nikakvo rešavanje problema. I DSS je sad našao da pametuje o Kosovu.

danilo

pre 10 godina

Politika DSS-a koja kaže da treba pekinuti razgovore oko Kosova je potpuno „samoubilačka“, jer dok god razgovaramo imamo šansu da popravimo položaj Srba na Kosovu, ako odustanemo od razgovora, gubimo sve.

rostov

pre 10 godina

javlja se dss? isti onaj dss koji je poznat samo po tome sto ume da kritikuje i mlati praznu slamu. kakav im je vodja,takvi su im i clanovi.

Mali Radojica

pre 10 godina

Srecom DSS je bio na vlasti i videli smo domete njihove politike,a i sada vidimo njihove stavove da bi nam izolovanima od ostatka sveta bilo najbolje,tako da bar ljudi znaju za koga da glasaju kad je potrebno

polarna veverica

pre 10 godina

Kada ste tolike patriote i mislite da biste promenili situaciju na Kosovu, zašto niste pomogli srpskom nartodu na Kosovu 17 marta 2004, ili zašto niste sprečili da Kosovo proglasi nezavisnost? U oba slučaja ste bili na vlasti!

Speed

pre 10 godina

Kostunica i njegova legija casti svakoga da pokazuju svoju politicku tezinu. Kada bismo merili na nekom reciznom instrumentu tezina pera bi pretegla tas u odnosu na njihovu tezinu. Te ljude vise niko ne svom srecom ne shvata za ozbiljno. Postoje neke retro snage koje uspevaju biti obmanute tom demagogijom ali kako vreme odmice sve ih je manje. Nego nisam ispratio koliko je bilo sveta na onom opstenarodnom protestnom marsu u petak...znam da je prethodno bilo cirka 2500-3000...

carpe diem

pre 10 godina

ovakvo nesto se od stranke poput dss-a ocekivalo.nesposobnost koja se krije pod maskom boraca za srpske interese.ne kazem ja da je sns idealan,ali taj vucic radi i ima rezultate koji su vidljivi a meni je muka,kao i svim gradjanima, filozofa s kreveta koji iza sebe imaju propale ideje i cija je politika utopija,a reci prazne.

Winsent

pre 10 godina

Veciti pesimizam i negativno gledanje na sve sto neko dobro uradi glavna je odlika ove stranke,zato se i nadam da vise nikada nece biti u vlasti

Transporter

pre 10 godina

Secam se tih naduhnutih govora sa pocetka 2000...cele one legendarne price kako ce Srbiju promeniti Kostunica? Covek koji je u narodu postao personifikacija nekog lika iz prorocanstva Tarabica...secam se kao da je juce bilo! Kako nas dobro citaju strane sluzbe...tacno znaju na sta ovaj narod naseda! A onda uz pomoc medija kao sektasi citav narod omadjijaju i stvore mu viziju lidera za promene...bljak...eto vam ga Kostunica danas...sta je i gde je...

bataSMraka

pre 10 godina

Jedino zasto moze da iskoristite rec destruktivno jeste za vasu politiku kojom unazadjujete ovaj narod i drzavu i vucete ih u ponor u kome se vi nalazite...Ako vi mislite da taj put kojim hocete da nas vodite je toliko dobar verovatno na izborima bi prolazili bolje nego sto prolazite

Forever young

pre 10 godina

Moral je definitvno degradirana kategorija i pojam, cim o njemu u ovom kontekstu mogu da pricaju Kostunica i njemu slicne staresine...

Singidunum

pre 10 godina

Moral gospodine Kostunica nesto na sta ste zaboravili kada ste dozvolili da se oko vas bogate pojedinci a sve na racun drzave i naroda koji je tonuo u njoj. Moral je gospodine Kostunica sto ste dozvolili da za vreme vase vlasti neki M.Dinkic slaze gradjane kako ce uci u EU za 4 godine. Moral je nesto sto se negde zaturilo kada Vuk Draskovic bio ministar spoljnih poslova...kada su direktori javnih preduzeca uzimali kredite i pljackali firme kojima su upravljali kao dedovinom. Moral je nesto sto je nedostajalo a i dalje nedostaje vama cim pricate na taj nacin o KiM a za vreme svoje vladavine niste ucinili nista da to resite ili popravite

Vlado

pre 10 godina

Nemojte vi o moralu, molim vas, lutate na politickoj sceni, niste daleko od toga da ni ne dobacite do 5% i tako se pridruzite radikalima.

Maric Marko

pre 10 godina

A zasto se DSS buni sto je Vucic leteo helikopterom vlade Kosova. Valjda su oni deo Srbije, a samim tim i helikopter vlasnistvo Srbije.

Realnost

pre 10 godina

Imam utisak da ovo više nije DSS nego SRS (Srpska radikalna stranka). Bojim se da će na sledećim izborima proći kao oni (ispod cenzusa).

Europejac

pre 10 godina

Ove nazovi demokrate bih poslao na bazdarenje. Ne verujem da zdrave pameti ovako nesto pricaju, a takodje ne verujem da sami veruju u ono sto kazu.

Provincijalka

pre 10 godina

Jedino se VISOKOMORALNI DSS bavi i detaljno poznaje istirjsku bastinu Srbije
te nas u pravilnim vremenskim intervalima edukuje i drzi prst visoko podignut iznad glave Vucica,koji se nesebicno zalaze za citavu naciju,dok se Kostunica "ulogorio" u Beogradu , gde je istoriju Srba apsolvirao jos za svog mandata , i sada svoje studije usmerava ka kultu magija i prorcanstava.

Sve je lako kad si mlad

pre 10 godina

Kakva kontradiktornost! Do pre par godina upravo su se oni zalagali da Srbija krene put evrointegracija a sada prodaju ovakve price. Ako se ikada bude dodeljivala nagrada za demagogiju pripasce vama, nesumnjivo!

Pera

pre 10 godina

Za vreme mandata ove, sad vec kombi partije, Albanci su proglasili nezavisnost. Odakle im ideja da se vise ikada oglase po pitanju Kosova?

Andra

pre 10 godina

"Ako je prvi potpredsednik Vlade Srbije zeleo da u manastiru Decane okaje kosovske grehe zbog izdaje, njegova poseta moze biti i razumljiva, ali bojimo se da je visoki srpski zvanicnik zeleo da izbegne kontakt sa narodom plaseci se njegovog gneva zbog predaje KiM", navodi se u saopstenju.

izdali ste vi KiM, jer je vas predsednik bio premijer kada je isto proglasilo nezavisnost, sram vas vise bilo zbog ovakvih izjava, lazne moraliste.

Dudovaca

pre 10 godina

Nevervatno ali istinito koliki su demagozi ovi dsssssovci. Znam da ni sami sebi ne veruju ali pokusavaju da opstanu na politickoj sceni tako sto izigravaju nazovi patriote.

Dss

pre 10 godina

Ja mislim da ovo vise nema smisla, niste fer gospodo stvarno, ne branim nikoga ali stavrno preterujete sa vasim kritikama, protestima, i ostalim cudima..poceli ste kao vase kolege koje su nestale sa politicke scene.

jovaN

pre 10 godina

Koju je tek destrukciju doživela politika DSS-a. I nemojte prozivati druge jer ste mnogo iznedrili likova "od ranije poznatih građanima".

bataSMraka

pre 10 godina

Ko gubi ima prava da se ljuti...Niko nije kriv Kostunici i DSS-u za njihovu losu politiku i zbog toga sto su imali prece stvari od svoje drzave i naroda...potrosili su svoje godine na vlasti za nesto sto nam nije trebalo i sada samo ponavljaju jedno isto