SPO: Ispitati krađe beba

Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad, a na početku sednice, kao svakog utorka i četvrtka, koriste vreme za postavljanje poslaničkih pitanja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Pitanja koja su teška i bolna uvek je postavljao SPO nikad se nisu plašili da zatalasju! Svaka čast na govorništvu i hrabrosti Mirku Čikirizu, ono što on iznosi javno u skupštini neki ne smeju ni u snu da pomisle!
  (Plavi, 27. jun 2013 22:05)

  # Link komentara

 2. Сва подршка посланику Чикиризу и Српском Покрету Обнове. Ово је једно врло озбиљно питање и треба истину истерати до краја...
  (Саша Митровић, 27. jun 2013 18:51)

  # Link komentara

 3. Eto, pa se posle pitajte zasto nam ovako ide...i onaj ko ne veruje u Boga mora da bude zgranut ovim, interesantno je da vidim i po ovom pitanju nismo slozni :-((
  Inace SPO jos jednom perjanica i avangarda, uvek prvi u borbi za prave stvari,zato ce uvek biti medju poslednjima na ozborima, kad vidim sta recimo Vucic radi sa 90% podrske gradjana, a setim se da je SPO jos pre 20 godina to isto trazio ali sa tadasnjom podrskom od 5% :-(((
  (Monarhista, 27. jun 2013 15:05)

  # Link komentara

 4. A šta reći?
  (AZAKI, 27. jun 2013 13:10)

  # Link komentara

 5. Svaka je ovde suvišna!
  (LALA, 27. jun 2013 13:09)

  # Link komentara

 6. Pitanjem ko je krao i ko krade bebe otvorice se puno pitanja iz tog crnog vilajeta zvanog porodiliste.27. septembra je tacno pet godina kako se trudim da dokazem da moja supruga nije morala da umre na porodjaju.Drzavo Ti si na potezu.
  (Milan Popovic, 27. jun 2013 12:48)

  # Link komentara

 7. Podrska za SPO!
  (Sasa Kostolac, 27. jun 2013 12:22)

  # Link komentara

 8. Još uvek nisu rasvetljeni slučajevi krađe beba, preprodaju se termini za zračenje...pravi horor u državi Srbiji. Pitajte ih, gospodine Čikiriz, jedan ste od retkih koji se usuđuje da postavi ovakva pitanja.
  (Marija Simonović, 27. jun 2013 12:05)

  # Link komentara

 9. Pitanje ukradenih beba je jako OSETLJIVO i BOLNO.Pa to se radilo ne samo od dvehiljadite vec odnmah posle 1946 koliko ja znam.Jedna sam od zrtava i to velikih pa molim roditelje ukradenih beba za strpljenje,verujem da ce za mandata premijera Dacica da se otvori PANDORINA KUTIJA zvana "UKRADENE BEBE".Verujte tesko je to pitanje i bolno jel su neka deca "prodata"pa se nalaze u inostranstvu, neka su verovatno nazalost poginula to je moje misljenje u zadnjim ratovima devedesetih.Ko zeli da sazna istinu mora da bude spreman i na radost a bogami i na tugu.Nije Daciceva generacija kriva za to,u Spaniji je za vreme vladavine fasista ukradeno preko 500 000 beba cula sam i citala,molim roditelje za strpljenje i decu koja znaju istinu o sebi i cekaju rasplet DRAME.Premijer Dacic ce sigurno uciniti sve da se izadje sa ISTINOM i sve gde bude moguce da se rese slucajevi bice reseni.Licno netrazim nikakvu ostetu od drzave,jel drzava to su ljudi pre svega koji zive u njoj,kriza je velika a mtvi su ideolozi i otimaci dece.UNESRECENA MAJKA 1975 mi je sin otet a receno mi jeda je mrtav ceka ga majka uskoro jel verujem premijeru DACICU!
  (Vesna, 27. jun 2013 11:59)

  # Link komentara

 10. Bravo gospodine Cikiriz!!!Ako se ovi na vlasti kunu da ce sve afere resiti,onda bi bio red da se pozabave i ovom aferom koja je u Srbiji inace bila jako zastupljena!!!Za ovo se znalo jos od "80-ih godina,ali nazalost niko nije nikada hteo da se pozabavi ovim problemom osim ostecenih roditelja koji poseduju brojne dokaze i argumente!!!Strasno!!!!
  (Milicevic, 27. jun 2013 11:57)

  # Link komentara

 11. Borba protiv korupcije se nastavlja i bice nastavljena naravno jer je to nasa najveca boljka. I neka nadlezni organi nastave sa radom jer smo njihove rezultate do sada imali prilike mnogo puta da vidimo.
  (Medena, 27. jun 2013 11:50)

  # Link komentara

 12. Agencija za borbu protiv korupcije još uvek nije ukinuta?
  Niški narodni poslanik je istovremeno i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada, drugi je istovremeno i direktor KC, Bajatović je i direktor Srbijagasa...a mi još uvek nismo ukinuli agenciju koja nema primedbe...
   (;), 27. jun 2013 09:43)

  # Link komentara

 13. DRI je institucija sa svrhom sprečavanja zloupotreba i malverzacija u trošenju budžetskog novca. Uprkos silnim zloupotrebama, nenamenskom trošenju i malverzacijama, DRI i dalje ne uspeva dati očekivane rezultate. Novac prikupljen na osnovu prijava DRI nesrazmerno je malu u odnosu na proneverene sume.
  DRI više košta državu nego što doprinosi, i time smo dobili samo još jednog parazita na grbači.
  Pogledajte šta revizorske kuće rade u okolnim državama.
  Pogledajte samo šta se dešava u Češkoj i zašto!?
  Da li je nešto tako ovde uopšte moguće, ili smo svi postali poslušnici koji ne mare koga slušaju!?
  Pročitajte Domanovićevu knjigu "Vođa", interesantna je.....
  (Vojvodinac, 27. jun 2013 08:41)

  # Link komentara

 14. Mislim da oni krajnje korektno obavljaju svoj posao ali ukoliko postoji mogucnost za neka poboljsanja ja to pozdravljam.
  (Stanislava, 27. jun 2013 07:44)

  # Link komentara

 15. Znam da znaju šta rade!
  (AZAKI, 27. jun 2013 07:28)

  # Link komentara

 16. Zastitnik gradjana Sasa Jankovic nije u svom izvestaju naveo uplatu od 100000 dolara Australijskim Aboridzinima, cije dokaze poseduje poslanik Marjan Risticevic, koji ce uskoro biti objavljeni.
  (jaran, 27. jun 2013 07:16)

  # Link komentara