Nedelja, 02.06.2013.

22:22

"Znak da Srbija može da živi bolje"

Aleksandar Vučić kaže da je <a href="http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&amp;mm=06&amp;dd=02&amp;nav_category=11&amp;nav_id=719171" class="text-link" target= "_blank">pobeda SNS na izborima u Zemunu gde je osvojila više od 50 odsto glasova </a>znak da Srbija veruje da može da živi bolje i da ima nade.

Izvor: B92

"Znak da Srbija može da živi bolje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

Тасманијски ђаво

pre 10 godina

Вероватно је велики број оних који сматрају да ово нису само обични избори на општинском нивоу, али сам мишљења да они примарно представљају потврду задовољства грађана Земуна радом власти која је била у претходном четворогодишњем периоду.

Буба

pre 10 godina

Ово је резултат само једног константног рада гос.Вучића и његовог тима на свим пољима. Народ то види и цени.

bataSMraka

pre 10 godina

Samo jedna opstina je pokazala sta se ocekuje od SNS-a i koliko poverenje su izgradili za ovo kratko vreme,da i Srbija moze da bude drzava u kojoj se zivi normalno kao svugde u svetu i da sada ima ljude koji to mogu da joj omoguce

Nikolic Marko

pre 10 godina

Rezultati na republickom nivou uticali su na opstnske izbore. Nadam se da ce opstinski funkcioneri ozbiljno shvatiti zasta su izabrani i da ce radom i zalaganjem opravdati mandate koji su im povereni.

corli

pre 10 godina

Čestitke na pobedi u Zemunu i nadam se skorim izborima u Beogradu. Samo nastavite sa radom kao i do sad i sigurno će nam biti bolje.

Ivanov

pre 10 godina

Čestitke i pohval eSNS-u i Vučiću jer odgovorno vode ovu zemlju napred, još samo da očiste vladu od nekih ministara koji ništa ne doprinose.

Realno

pre 10 godina

Svi se nadamo da će Srbija ići napred sa novim promenama, korak po korak ali polako. Situacija je teška i u ekonomiji i privredi...Dobijamo pozitivne signale i iz EU i sa Zapada. Investitori čekaju dešavanja oko dobijanja datuma za EU i implementacije Briselskog sporazuma što je i normalno. Pojedini kao da su dobili amneziju i prespavali zadnjih 12 godina, a ovakvo stanje je nasleđeno.Čestitam na pobedi ...

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

tiča

pre 10 godina

Pokazala se kao potpuno ispravna odluka SNS-a da se ne ide na smenjivanje Đilasa, pre nego što se sačekaju rezultati izbora u Zemunu. Ovakvim rezultatima, je izbijen jedini argument kojim je DS pravdao svoju vladavinu Beogradom, a to je bilo osvojenih preko 30% glasova na prošlogodišnjim izborima.

gilče

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu, kao i pre toga u Kosjeriću, pokazuju da građani Srbije veruju Vučiću i SNS-u, i da je to poverenje iz dana u dan sve veće.

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

Simonida

pre 10 godina

Vreme u kom zivimo je uzasno tesko, ja se ne secam kada sam zivela gore i siromasnije a radim po ceo dan. Stalno slusam kako dolaze jos gora vremena kako prava kriza tek dolazi. Plasi me to ali ipak stvari kao ova me hrabre i daju mi nadu da ce stanje kod nas polako srediti i kako cemo u buducnosti mozda biti normalna zemlja. Oscam da u ovoj zemlji postoje snage koje vuku napred i idu pravim putem i to me hrabri i cini me zadovoljnom. Mozda jos ima nade za nas.

corli

pre 10 godina

Ova vlada je pokazala da može uspešno da vodi državu. Za sada se to najbolje ogleda u borbi protiv korupcije i u približavanju EU. Nadam se da će i ekonomske mere koje treba da se primene dati dobre rezultate.

Kiril

pre 10 godina

Mnogi su mislili da će se Vučić iskvariti kada dođe na vlast ali sada je svima jasno da on iskreno i svom snagom radi u interesu svih nas i da su mu interesi državei naroda iznad nekih ličnih interesa. Podrška Vučiću.

Assos

pre 10 godina

najmanje sto ja kao gradjanin ove zemlje ocekujem, a pritom i kao visoko obrazovana a nezaposlena, je to da ce nam u nekom narednom periodu zaista biti dokazano da moze da se zivi bolje i da ce poceti i tim, za nas kao gradjane, kljucnim problemima da se bave

Ma Cherie

pre 10 godina

Na pitanje s kim će SNS u Zemunu razgovarati o formiranju lokalne vlasti, Vučić je rekao: "Mi ćemo imati 60 odsto mandata a možda čak i dve trećine".

Ne razumem cemu i ideja da se ovo pitanje postavi u vezi nekakve koalicije kada su osvojili vise od 50%?

realno

pre 10 godina

Pobeda je zasluzena radom.Kada je DS dolazio na vlast mnogo je obecavao i narod mu je slepo verovao ,danas kad sagledmo stvari od svega ostane samo slepilo a od obecanja nista

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

lolipop

pre 10 godina

Borba je tek pocela posto su kriminal i korupcija duboko zarili svoje pipke i zarad licne koristi doveli drzavu na ivicu bankrota

fokus

pre 10 godina

SNS I Aleksandar Vucic zalaganjem za svoju zemlju pokazuje koliko mu je stalo da narod ima bolji i kvalitetniji zivot, steta je sto mnogi to ne mogu da prepoznaju! Stanovnici Zemuna su na ovim izborima pokazali kome veruju.

crno seme

pre 10 godina

Ova vlada radi,ulaze velike napore ne bi li izvukla zemlju iz bankrota .Pre se nista nije radilo,citav sistem je smrdeo kao sto riba smrdi okrenes li od glave ili od repa svejedno je

Rus

pre 10 godina

Zašto se sada ovi što su izgubili vade na malu izlaznost, pa da je veći broj izašao pobeda SNS-a bi bila još veća. Podrška Vučiću.

maja

pre 10 godina

Ovakvi rezultati izbora su jasan pokazatelj da je narod zadovoljan radom napredne stranke koliko god opozija pokusavala da predstavi suprotno.

milan@pjc

pre 10 godina

mislim da Vucic ceni vrednosti rada i menja one koji nerade kako treba,sto dosada nijedna vlast nije radila,apsolutno podrzavam Vucica i njegovu partiju

Hemera

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi za interes svojih građana. Srbija napokon ima predsednika koji se bavi bitnim političkim pitanjima, i ima ozbiljan politički pristup svakom problemu.Tomislav Nikolić će uraditi sve da narod bolje živi i nikada neće okrenuti leđa svog naroda i isključivo deli sudbinu svog naroda. Koliko je narodu teško toliko je i Tomislavu Nikoliću , ali sve probleme rešava. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

6060

pre 10 godina

msilim da je jasno kome narod najvise veruje, mnogo toga je uradjeno i pokrenuto sa mrtve tacke i treba vremena da se sve sredi ali naprenjaci imaju ovoliku podrsku jer vode ispravnu politiku i to narod prepoznaje!

Maximus

pre 10 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da prica besmislice. Jednostavno je pitanje:"sto se ljutite, kada se niste udostojili da izadjete i glasate?" Smeta vam procenat izlaznosti a sedite kod kuce u apatiji koju su vam stvorili oni za koje se ovde kao borite.U realnosti dobro znate ko su i sta su, pa ne zelite da prihvatite odgovornost glasajuci za one koji su ovo stanje napravili. Svega ste svesni, ali izgleda u vasoj ideji bitno je samo nekoga srozati.

Teamadu

pre 10 godina

To što nisu izašli na glasanje ne znači da nemaju mišljenje. Ovi građani koji nisu izašli na izbore su dali jasnu poruku da žele drugi da odluče umesto njih i da im to ne smeta. Tako da su drugi, ovi koji su glasali, odlučili umesto njih i to je potpuno o.k. Svi srećni i zadovoljni!

panonski

pre 10 godina

Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brojevi govore, 3. jun 2013 10:20)

Ovo se moze protumaciti da ste toliko pljackali gradjane prethodnih godina da su umorni od raznih Galenika, Kolubara, Dulica, Dragina, otimanih para unesrecenih u zemljotresu i slicno.. Pali ste na ispod 9% i jos cete.. Cestitke Vucicu i naprednjacima.

Brojevi govore

pre 10 godina

Uz izlaznost od jadnih 30% od ukupnog broja glasaca, Vucic treba debelo da se zamisli i zabrine nad legitimitetom takve 'pobede'. Zar je pobeda ako svega jedna sestina glasaca sa birackog spiska glasa za SNS? Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana! A kad prekipi i digne se kuka i motika, SNS-ovci mogu da se slikaju svezajedno sa svojih 50% od 30% izaslih na izbore sa sve svojim otuznim botovima!

dejan

pre 10 godina

Da budemo realni, DS je glavni krivac za ovakvu podrsku sns-a. Previse su krali, njihovi ministri skoro svi do jednog postali najbogatiji ljudi u Srbiji. Nespremnost oko resavanja pitanja Kosova, nespremnost resavanja pitanja korupcije. Iskreno sa SNSom nam nikako nece biti bolje, ali makar necemo gledati sve te eksperte kako nam pricaju price a Srbija tapka u mestu i ne resava jedan problem. Sa ovima sada barem ima hleba i igara. Miskovic je u zatvoru, korupcija je za milemetar manja, a i nema jos nekih velikih lopovluka i kradja ministra, barem nema jos naslova po novinama. Ziveli!

milošević je bio bolji?

pre 10 godina

voleo bih da mi neko ukaže na te divote boljeg života, a ne da ih stalno pominje kao potštapalicu u inače otrcanim frazetinama.
srbija nazaduje u svim segmentima svakodnevnog življenja i jedva preživljava. zaposlilo se samo stranačko i neuko. javna potrošnja će otići u nebesa.... a babe i dede glasaju li, glasaju.

Goran

pre 10 godina

Juce su clanovi sns spartali ulucom vojni put u Zemunu sa spiskom od vrata do vrata i pitanjem/dali ste bili na glasanju.sns je pobedila zahvaljujuci zloupotrebi opstinskih para,krivicno delo.kod auto servisa luka svom clanu sns-a asfaltirali su 100m ulice,i samo na tom mestu iako ima jos 10-takulica na vojnom putu koje nisu asfaltirane.Tako se dobijaju izbori,kupovinom glasova.Ko neveruje lako moze da proveri.

redzi

pre 10 godina

A sta ste vi gospodo ocekivali od izbora da DS osvoji najveci broj glasova jer bi onda bilo u redu?A ne svidja vam se sto je SNS ubedljivo pobedila bas me briga sta vam se svidja a sta ne narod je pokazao kome verujem i tacka

Skituljko

pre 10 godina

Očekivana pobeda kao posledica odličnog rada sns-a, daje dodatni vetar u leđa za nastavak započetog, i borbe protiv korupcije, da bude još brža i smelija, posle čega će se podrška naroda još više uvećati i dovesti do apsolutne vlasti u državi.

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

Goca

pre 10 godina

Velik broj ovih komentara su još jedan dokaz da podmladak SNS ne spava, već aktivno ispunjava postavljene zadatke.
(Mladen, 3. jun 2013 08:43)

A, vama je krivo sto vi nemate takav podmladak, po tome se vidi kolika vam je popularnost. Na mladjima svet ostaje...

Domićka

pre 10 godina

Bravo g-dine Vučiću, bravo SNS! Narod prepoznaje u vama bolje dane! Zemune odlično si izabrao! Nema nama bez Naprednjaka ništa! S verom u njih i u bolju budućnost, raduj se Srbijo, konačno se pojavio neko kome si važna!

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

B

pre 10 godina

Mada niko nije vodio kampanju za "bele listice" i mada se ne saopstava konacna izlaznost, oko 60 procenata Zemunaca koji nisu glasali su poslali jasnu poruku politicarima. Ali, politicare, naravno, bas briga za tu poruku, jer oni ce imati 100 odsto vlasti i budzetskih para i ako na izbore izadje 1 odsto gradjana sa birackim pravom. Zivela demokratija (na srpski nacin).

vlada milic

pre 10 godina

izgleda da je u srbiji sada sve med i mleko i da situacija nikada nije bila bolja kada vladajuca stranka dobije na izborima 55% znaci da narod zivi fenomenalno plate ogromne nema nezaposlenosti a ubistva se desavaju na svake cetiri godine. da nije tako ne bi ovaj narod glasao ovoliko za vladajucu partiju pa nije narod malouman zar ne ?

Džoni

pre 10 godina

Sve je to lepo, ali je tužno što kada se kaže SNS uradio ovo, ono a ustvari se misli iskljujčivo na Vučića (poštujem namere i uloženu energiju i nadam se da je sve to iskreno) jer sve ovo ostalo u stranci nije vredno pomena! Ponovo pravimo Velikog Vođu i najvećeg sina! Da li će se Srbi ikada dozvati pameti i ne dozvoliti da slepo verujemo bilo kome?

Zoran

pre 10 godina

Interesantno je kako se prećutkuje izlaznost na izbore i tačan broj ljudi koji su glasali u odnosu na prošle godine. Većini stanovnika Zemuna ne pada na pamet da izađe na glasanje jer je izbor bio u najmanju ruku tragikomičan.

Pera

pre 10 godina

Vučić je samo delimično u pravu. Srbija zaista VERUJE! Ali ne u Boga nego u idole (sebi ravne ). Zato bilo kakvoj nadi nema mesta. Kao i uvek "vernici" će po zasluzi biti nagrađeni. Dakle ČESTITAM gubitnici.

Hrkoje

pre 10 godina

Pa bilo je nesto ovako u nasoj skorijoj istoriji, poznati su mi ovi ljudi odnekud?! A daa... kad sam bio mlad pa htedoh u Kanadu a onda se desio 5.oktobar i ja se zeznem bre...
sad mi je kasno:( pustio sam korene...
ili nikad nije kasno?

vojvodjanin

pre 10 godina

e dočekali ste oslobodioce u Zemunu 50%glasova ....a sada ste oslobodjeni svake ideje o opstanku. Nema boljeg života sem na RTS!

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je znak da građani još uvek najviše poverenja imaju u SNS i veruje da će oni sa svojom politikom uspeti da Srbiju što pre izvuku iz ekonomske krize. Rezultat SNS na izborima u Zemunu je fascinantan i zaslužuju sve čestitke.

čovek

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ovo je ZNAK da Srbija veruje slatkorečivosti, hapšenjima narodnih neprijatelja i obećanjima.
Da ste jasno i GLASNO rekli da mora da se stegne kaiš, ne bi rezultati bili ovakvi.
Zato URS (o kojem nemam neko bajno mišljenje) prolazi ovako kako prolazi.

1984

pre 10 godina

Svaka cast, sve pohvale i cestitke za rezultat. Verujem da su svi videli Vucica kao nekog ko moze uciniti mnogo toga za gradjane i drzavu. Podrzali ideju.

nikola

pre 10 godina

cekaj malo. ako je izlaznost bila 31% a ako su od toga sns dobili 59% glasova, to znaci da je ~20% dalo glas za sns od sve registrovane populacije zemuna!?!? gde je to neki pokazatelj i cega??????

mozak

pre 10 godina

cestitke ,al ne zaboravite,da je i DOS kad je dosao 2000 te god. isto tako bila euforija,koja je bila adut,za demokratiju,i pljacku naroda,koja je rezultirala da dodju neki drugi ljudi,za koje niste ni verovali da mogu ponovo doci

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Srpska napredna stranka uliva gradjanima poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste iz dana u dan. Gradjani su svoj glas dali onima koji su sposobni da i povedu ka buducnosti, na celu sa Aleksandrom Vucic.

expert

pre 10 godina

bravo za mladjicu, odlicnih skoro 1% :-) ... i to bas u zemunu, u opstini iz koje je sef izbornog staba urs-a, potrudili se ljudi da naprave dobar rezultat :-)

zozon

pre 10 godina

Nastavlja se veliki put u 90-te. Pa narode Zemunski veseli se. Sutra ce sve biti bolje, probudicete se punijih dzepova, veseliji, sa novim sansama za posao... Ima nesto u nasem narodu samodestruktivno al ajde ne pitam se ja...

baja

pre 10 godina

Verujem da je izlaznost bila veca i razlika bi bila jos veca,jer vidi narod sve pa i ovaj silni rad Vucica da nesto promeni na bolje.

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

3o

pre 10 godina

Jako tužno da naši ljudi imaju ovoliku potrebu da kreiraju idole. Osećam se kao da sam bio jedini koji je šestog oktobra imao stav "dole Koštunica", iako sam 2 dana pre toga podržavao bilo koga ko je protiv Miloševića. Ovim pobedom će Vučić samo da se osili i postaće još jedan u nizu: Milošević, Koštunica, Tadić... Ne znam zašto to uporno sami sebi radimo. Proleteće nam još 10 godina dok se otresemo ovoga, a verovatno će nam iz senke već biti pripremljan novi. Nikada, ali nikada ne treba 2 puta zaredom dati poverenje istima.

Batovac!!

pre 10 godina

Pobeda u Zemunu ,kao sto je bila i u Kovinu,Kosjericu i Srbobranu je samo podrska dosadasnjoj politici SNS-a i zeleno svetlo za istovetno dalje postupanje.Verujem da ce sada biti akcenat na ekonomiji i privrednom rastu ,ipak to gradjane najvise zanima.

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

Vendetta

pre 10 godina

Čestitam na pobedi, ali vodite računa da ne izigrate poverenje koje vam je danas ukazano. Trebaju nam stručnjaci, treba nam čist razum, zananje, hrabrost i snaga. Ali takođe trebaju nam i političari koji su patriote, oni koji su neiskvareni i koji čista srca žele dobro svom narodu a ne samo da ga potkradaju dok traje mandat, a posle kud' koji mili moji.

Dobro se dobrim vraća i ako narodu dobro činite on će vam dobro vratiti i to mnogo puta više!

Mirijevac

pre 10 godina

Zemunci su jasno pokazali kome veruju i koga smatraju dostojnim da ih vodi. Ovo je neoboriv dokaz da Đilas gubi podršku Beograđana! Čestitam naprednjacima na ubedljivoj pobedi, pozdrav iz Mirijeva!

Lale

pre 10 godina

Ako je to, što je za vas u Zemunu glasalo 40 hiljada ljudi od 160 hiljada koji imaju pravo glasa, nekakav znak...onda ste vi u velikom problemu!

Rajkovic

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu dokazuju da su ljudi iz SNS a opravdali poverenje,a da ce se vremenom stvari sve vise pokretati postaje ocigledno

Neprilagodjena

pre 10 godina

Mislim da su gradjani Zemuna resili da ponovo poklone poverenje SNS-u zato sto su videli izvestan napredak i ozbiljnost u vodjenju drzavom,a i samim Zemunom.

maja

pre 10 godina

Lokal patriotizam se danas pokazao. Sa ovolikom izlaznoscu bolju vlast nismo ni zasluzili. A ja kao neke ko je rodjen u Zemunu pitam svakog Zemunca sta je to SNS uradio za Zemun u zadnjih 4 god. Da se ne preracunate. NISTA. Osim Keja i par igralista koji su poceli da se grade tri dana pred izbore i sad naravno zvrje raskopani. Zasluzili su pobedu nema sta?!!?!

Ludvig Van Betoven

pre 10 godina

Nadam se da ce se i Zajecar ugledati i na Zemun i na Kovin i na Kosjeric... Podrsku treba dati onima koji zemlju vode napred ,a to svakako jeste SNS!

Princ

pre 10 godina

A i posle danasnjih izbora neko se ovde nasao pametan da kaze kako Vucic i SNS nemaju veliku podrsku kod gradjana u Srbiji.Mislim da je danasnji rezultat najbolji pokazatelj koliku podrsku Vucic ima u ovom trenutku.

obavesteni

pre 10 godina

Ovo da je prvi put natpolovicna vecina osvojena na nekoj opstini je notorna laz. Npr demokrate su samo pre godinu dana na Vracaru sami prebacili 50% i to sa skoro duplo vecom izlaznoscu.

Moreplovac

pre 10 godina

Cim su gradjani Zemuna glasali za njih, znaci da smatraju da ce oni doneti neki boljitak. Jos jedan dokaz svima koji su osporavali njihovu vecinu u ovoj opstini.

olja

pre 10 godina

Naravno da gradjani imaju nadu i veruju Aleksandru Vucicu koji je za godinu dana pokazao da se mnogo moze uraditi za svoju drzavu kad se ima volje i kad je interes drzave i gradjana jedini interes. Sve cestitke Vucicu i SNS na zasluzenoj pobedi.

opajdara

pre 10 godina

Ubedljiva pobeda naprednjaka je znak da se Srbija probudila i pokrenula. Red, rad, disciplina i stvaranje povoljne klime za poslovanje uslov su da Srbija zivi bolje.

змај од ноћаја

pre 10 godina

живећемо боље кад лопови који су уништили државу врате паре и одлеже своје у затвору.

Kralj

pre 10 godina

Danas Zemun sutra Beograd a onda i cela Srbija...Narod veruje samo onima koji idu postenim i pravim putem,danasnji rezultat u Zemunu je prava slika podrske koju uzivaju sve politicke stranke kod gradjana u Srbiji.

Makica

pre 10 godina

SNS nam uliva poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste i dana u dan.

Carpe diem

pre 10 godina

Gradjani prepoznaju trud i zalaganje , borbu protiv kriminala i korupcije i borbu za investitore.To govori i ovakav rezultat u Zemunu!

sasa jokic

pre 10 godina

Cestitke!
Sta je sa Bekom, i ostalim lopovima? Sta je sa borbom protiv najvece pljacke i korupcije. Miskovica ste optuzilimzs najmanje delo koje js pocinio.
Izgleda da je problem sa vecim pljacksma, sto je Beko ukljucen.

Srx

pre 10 godina

Ali mi smo stoka od ljudi, ko god da je na vlasti narod odmah hrli njima... Tako je i dos osvojio 66% posle milosevica pa dss pa ds... Mi nismo ni d od demokratske zemlje, ne zbog stranaka nego zbog naseg mentalnog sklopa

glasali za sta?

pre 10 godina

Mi smo u provinciji odavno vec potonuli, sada kada krenu rezanja budzeta, otpustanje administracije i smanjivanje plata, isto i jos gore sledi Beogradu, mi bar imamo njive, vocnjake i pasnjake, a od cega cete da zivite vi, gospodo Beogradjani(Zemunci)?!!

M012Z

pre 10 godina

Ovi naprednjaci ne prestaju da me odusevljavaju, a konacno je i ovaj jadan narod razumeo kome i zasto treba da veruje. Mislim da ce nas naprednjaci veoma prijatno iznenaditi u bliskoj buducnosti, na kraju krajeva to se od njih i ocekuje. Cestitke sa moje strane.

Mirjanic

pre 10 godina

Ono sto ostatak Srbije do 2012. g nije znao, Zemun je po drugi put , sada vec vise nego ubedljivo potvrdio,da SNS hoce, moze i ume da svoje gradjane
povede ka boljoj , sigurnijoj buducnosti.
Pojedine partijske grupacije bi u ovom momentu ponesto i trebalo da se zapitaju....

Petar

pre 10 godina

Bez obzira na ove negativne komentare SNS je postigla veliki uspeh verujem u bolje sutra mnoge stvari su pokrenuli i nadam se da cemo u dogledno vreme poceti bar malo da zivimo bolje

Jagodiceva

pre 10 godina

Opet dokaz vere gradjana da ih SNS nije i nece izneveriti !
Stranka na celu sa Vucicem nize uspehe na resavanj stranackih ali i drzavnih tema i problema.Ne sumnjam u dalji uspesan rad Zemunskog tima !

djole

pre 10 godina

Naravno da Srbija moze da zivi bolje dobili smo nadu posle vase pobede i vaseg rada u prethodnih nekoliko meseci nadam se da cete nastaviti da obavljate dobar posao i u narednom periodu

Ivan

pre 10 godina

A ko je prethodnih 20 godina bio na vlasti u Zemunu, i odrzavao se doseljavanjem naroda na Altinu, koje u 21. veku nema kanalizacionu mrezu?! Prodao silnu zemlju u Prvomajskoj ulici gde su sazidani "legalni" objekti?! Na osnovu 30% izlaznosti (od toga saka jada pravih Zemunaca, a ne pridoslica). Vratite 50,1% kao granicu, a ne da nastavljamo sa ovom saradom od demokratije...

ivan78bg

pre 10 godina

Vucic izgleda nije obavesten o rezultatiam izbora na Vracaru recimo ili u starom gradu,ili samo pravi pompu kao sa hapsenjem Miskovica....

naj-najevropljanin

pre 10 godina

Ovo samo znaci da je jedino SNS vodio dobru kampanju i da su njegove pristalice disciplinovano u najvecem broju izasli na izbore, dok su ostali apstinirali... pa u toj opstini su i do sada bili na vlasti i ostace isti. Za SNS je glasalo oko 20.000 biraca od 160.000 sa pravom glasa, znaci 15% od ukupne populacije u Zemunskoj opstini zahvaljujuci na izvanrednoj aktivaciji svojih pristalica da izadju na izbore...

gradac

pre 10 godina

Ovim izborima u Zemunu građani Beograda kažu da veruju SNS , da treba ići i na izbore u gradu Beogradu.Građani govore da neko može bolje, umešnije, čestitije, poštenije od onih koji trenutno vladaju u Beogradu.

naj-najevropljanin

pre 10 godina

Ovo samo znaci da je jedino SNS vodio dobru kampanju i da su njegove pristalice disciplinovano u najvecem broju izasli na izbore, dok su ostali apstinirali... pa u toj opstini su i do sada bili na vlasti i ostace isti. Za SNS je glasalo oko 20.000 biraca od 160.000 sa pravom glasa, znaci 15% od ukupne populacije u Zemunskoj opstini zahvaljujuci na izvanrednoj aktivaciji svojih pristalica da izadju na izbore...

olja

pre 10 godina

Naravno da gradjani imaju nadu i veruju Aleksandru Vucicu koji je za godinu dana pokazao da se mnogo moze uraditi za svoju drzavu kad se ima volje i kad je interes drzave i gradjana jedini interes. Sve cestitke Vucicu i SNS na zasluzenoj pobedi.

gradac

pre 10 godina

Ovim izborima u Zemunu građani Beograda kažu da veruju SNS , da treba ići i na izbore u gradu Beogradu.Građani govore da neko može bolje, umešnije, čestitije, poštenije od onih koji trenutno vladaju u Beogradu.

Teamadu

pre 10 godina

To što nisu izašli na glasanje ne znači da nemaju mišljenje. Ovi građani koji nisu izašli na izbore su dali jasnu poruku da žele drugi da odluče umesto njih i da im to ne smeta. Tako da su drugi, ovi koji su glasali, odlučili umesto njih i to je potpuno o.k. Svi srećni i zadovoljni!

panonski

pre 10 godina

Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brojevi govore, 3. jun 2013 10:20)

Ovo se moze protumaciti da ste toliko pljackali gradjane prethodnih godina da su umorni od raznih Galenika, Kolubara, Dulica, Dragina, otimanih para unesrecenih u zemljotresu i slicno.. Pali ste na ispod 9% i jos cete.. Cestitke Vucicu i naprednjacima.

6060

pre 10 godina

msilim da je jasno kome narod najvise veruje, mnogo toga je uradjeno i pokrenuto sa mrtve tacke i treba vremena da se sve sredi ali naprenjaci imaju ovoliku podrsku jer vode ispravnu politiku i to narod prepoznaje!

M012Z

pre 10 godina

Ovi naprednjaci ne prestaju da me odusevljavaju, a konacno je i ovaj jadan narod razumeo kome i zasto treba da veruje. Mislim da ce nas naprednjaci veoma prijatno iznenaditi u bliskoj buducnosti, na kraju krajeva to se od njih i ocekuje. Cestitke sa moje strane.

Vendetta

pre 10 godina

Čestitam na pobedi, ali vodite računa da ne izigrate poverenje koje vam je danas ukazano. Trebaju nam stručnjaci, treba nam čist razum, zananje, hrabrost i snaga. Ali takođe trebaju nam i političari koji su patriote, oni koji su neiskvareni i koji čista srca žele dobro svom narodu a ne samo da ga potkradaju dok traje mandat, a posle kud' koji mili moji.

Dobro se dobrim vraća i ako narodu dobro činite on će vam dobro vratiti i to mnogo puta više!

Carpe diem

pre 10 godina

Gradjani prepoznaju trud i zalaganje , borbu protiv kriminala i korupcije i borbu za investitore.To govori i ovakav rezultat u Zemunu!

Rajkovic

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu dokazuju da su ljudi iz SNS a opravdali poverenje,a da ce se vremenom stvari sve vise pokretati postaje ocigledno

djole

pre 10 godina

Naravno da Srbija moze da zivi bolje dobili smo nadu posle vase pobede i vaseg rada u prethodnih nekoliko meseci nadam se da cete nastaviti da obavljate dobar posao i u narednom periodu

Srx

pre 10 godina

Ali mi smo stoka od ljudi, ko god da je na vlasti narod odmah hrli njima... Tako je i dos osvojio 66% posle milosevica pa dss pa ds... Mi nismo ni d od demokratske zemlje, ne zbog stranaka nego zbog naseg mentalnog sklopa

Jagodiceva

pre 10 godina

Opet dokaz vere gradjana da ih SNS nije i nece izneveriti !
Stranka na celu sa Vucicem nize uspehe na resavanj stranackih ali i drzavnih tema i problema.Ne sumnjam u dalji uspesan rad Zemunskog tima !

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

ivan78bg

pre 10 godina

Vucic izgleda nije obavesten o rezultatiam izbora na Vracaru recimo ili u starom gradu,ili samo pravi pompu kao sa hapsenjem Miskovica....

Ivan

pre 10 godina

A ko je prethodnih 20 godina bio na vlasti u Zemunu, i odrzavao se doseljavanjem naroda na Altinu, koje u 21. veku nema kanalizacionu mrezu?! Prodao silnu zemlju u Prvomajskoj ulici gde su sazidani "legalni" objekti?! Na osnovu 30% izlaznosti (od toga saka jada pravih Zemunaca, a ne pridoslica). Vratite 50,1% kao granicu, a ne da nastavljamo sa ovom saradom od demokratije...

Lale

pre 10 godina

Ako je to, što je za vas u Zemunu glasalo 40 hiljada ljudi od 160 hiljada koji imaju pravo glasa, nekakav znak...onda ste vi u velikom problemu!

maja

pre 10 godina

Lokal patriotizam se danas pokazao. Sa ovolikom izlaznoscu bolju vlast nismo ni zasluzili. A ja kao neke ko je rodjen u Zemunu pitam svakog Zemunca sta je to SNS uradio za Zemun u zadnjih 4 god. Da se ne preracunate. NISTA. Osim Keja i par igralista koji su poceli da se grade tri dana pred izbore i sad naravno zvrje raskopani. Zasluzili su pobedu nema sta?!!?!

obavesteni

pre 10 godina

Ovo da je prvi put natpolovicna vecina osvojena na nekoj opstini je notorna laz. Npr demokrate su samo pre godinu dana na Vracaru sami prebacili 50% i to sa skoro duplo vecom izlaznoscu.

glasali za sta?

pre 10 godina

Mi smo u provinciji odavno vec potonuli, sada kada krenu rezanja budzeta, otpustanje administracije i smanjivanje plata, isto i jos gore sledi Beogradu, mi bar imamo njive, vocnjake i pasnjake, a od cega cete da zivite vi, gospodo Beogradjani(Zemunci)?!!

змај од ноћаја

pre 10 godina

живећемо боље кад лопови који су уништили државу врате паре и одлеже своје у затвору.

3o

pre 10 godina

Jako tužno da naši ljudi imaju ovoliku potrebu da kreiraju idole. Osećam se kao da sam bio jedini koji je šestog oktobra imao stav "dole Koštunica", iako sam 2 dana pre toga podržavao bilo koga ko je protiv Miloševića. Ovim pobedom će Vučić samo da se osili i postaće još jedan u nizu: Milošević, Koštunica, Tadić... Ne znam zašto to uporno sami sebi radimo. Proleteće nam još 10 godina dok se otresemo ovoga, a verovatno će nam iz senke već biti pripremljan novi. Nikada, ali nikada ne treba 2 puta zaredom dati poverenje istima.

nikola

pre 10 godina

cekaj malo. ako je izlaznost bila 31% a ako su od toga sns dobili 59% glasova, to znaci da je ~20% dalo glas za sns od sve registrovane populacije zemuna!?!? gde je to neki pokazatelj i cega??????

zozon

pre 10 godina

Nastavlja se veliki put u 90-te. Pa narode Zemunski veseli se. Sutra ce sve biti bolje, probudicete se punijih dzepova, veseliji, sa novim sansama za posao... Ima nesto u nasem narodu samodestruktivno al ajde ne pitam se ja...

B

pre 10 godina

Mada niko nije vodio kampanju za "bele listice" i mada se ne saopstava konacna izlaznost, oko 60 procenata Zemunaca koji nisu glasali su poslali jasnu poruku politicarima. Ali, politicare, naravno, bas briga za tu poruku, jer oni ce imati 100 odsto vlasti i budzetskih para i ako na izbore izadje 1 odsto gradjana sa birackim pravom. Zivela demokratija (na srpski nacin).

expert

pre 10 godina

bravo za mladjicu, odlicnih skoro 1% :-) ... i to bas u zemunu, u opstini iz koje je sef izbornog staba urs-a, potrudili se ljudi da naprave dobar rezultat :-)

mozak

pre 10 godina

cestitke ,al ne zaboravite,da je i DOS kad je dosao 2000 te god. isto tako bila euforija,koja je bila adut,za demokratiju,i pljacku naroda,koja je rezultirala da dodju neki drugi ljudi,za koje niste ni verovali da mogu ponovo doci

Zoran

pre 10 godina

Interesantno je kako se prećutkuje izlaznost na izbore i tačan broj ljudi koji su glasali u odnosu na prošle godine. Većini stanovnika Zemuna ne pada na pamet da izađe na glasanje jer je izbor bio u najmanju ruku tragikomičan.

vlada milic

pre 10 godina

izgleda da je u srbiji sada sve med i mleko i da situacija nikada nije bila bolja kada vladajuca stranka dobije na izborima 55% znaci da narod zivi fenomenalno plate ogromne nema nezaposlenosti a ubistva se desavaju na svake cetiri godine. da nije tako ne bi ovaj narod glasao ovoliko za vladajucu partiju pa nije narod malouman zar ne ?

vojvodjanin

pre 10 godina

e dočekali ste oslobodioce u Zemunu 50%glasova ....a sada ste oslobodjeni svake ideje o opstanku. Nema boljeg života sem na RTS!

Hrkoje

pre 10 godina

Pa bilo je nesto ovako u nasoj skorijoj istoriji, poznati su mi ovi ljudi odnekud?! A daa... kad sam bio mlad pa htedoh u Kanadu a onda se desio 5.oktobar i ja se zeznem bre...
sad mi je kasno:( pustio sam korene...
ili nikad nije kasno?

milošević je bio bolji?

pre 10 godina

voleo bih da mi neko ukaže na te divote boljeg života, a ne da ih stalno pominje kao potštapalicu u inače otrcanim frazetinama.
srbija nazaduje u svim segmentima svakodnevnog življenja i jedva preživljava. zaposlilo se samo stranačko i neuko. javna potrošnja će otići u nebesa.... a babe i dede glasaju li, glasaju.

Pera

pre 10 godina

Vučić je samo delimično u pravu. Srbija zaista VERUJE! Ali ne u Boga nego u idole (sebi ravne ). Zato bilo kakvoj nadi nema mesta. Kao i uvek "vernici" će po zasluzi biti nagrađeni. Dakle ČESTITAM gubitnici.

Džoni

pre 10 godina

Sve je to lepo, ali je tužno što kada se kaže SNS uradio ovo, ono a ustvari se misli iskljujčivo na Vučića (poštujem namere i uloženu energiju i nadam se da je sve to iskreno) jer sve ovo ostalo u stranci nije vredno pomena! Ponovo pravimo Velikog Vođu i najvećeg sina! Da li će se Srbi ikada dozvati pameti i ne dozvoliti da slepo verujemo bilo kome?

čovek

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ovo je ZNAK da Srbija veruje slatkorečivosti, hapšenjima narodnih neprijatelja i obećanjima.
Da ste jasno i GLASNO rekli da mora da se stegne kaiš, ne bi rezultati bili ovakvi.
Zato URS (o kojem nemam neko bajno mišljenje) prolazi ovako kako prolazi.

Moreplovac

pre 10 godina

Cim su gradjani Zemuna glasali za njih, znaci da smatraju da ce oni doneti neki boljitak. Jos jedan dokaz svima koji su osporavali njihovu vecinu u ovoj opstini.

Goran

pre 10 godina

Juce su clanovi sns spartali ulucom vojni put u Zemunu sa spiskom od vrata do vrata i pitanjem/dali ste bili na glasanju.sns je pobedila zahvaljujuci zloupotrebi opstinskih para,krivicno delo.kod auto servisa luka svom clanu sns-a asfaltirali su 100m ulice,i samo na tom mestu iako ima jos 10-takulica na vojnom putu koje nisu asfaltirane.Tako se dobijaju izbori,kupovinom glasova.Ko neveruje lako moze da proveri.

Mirijevac

pre 10 godina

Zemunci su jasno pokazali kome veruju i koga smatraju dostojnim da ih vodi. Ovo je neoboriv dokaz da Đilas gubi podršku Beograđana! Čestitam naprednjacima na ubedljivoj pobedi, pozdrav iz Mirijeva!

Makica

pre 10 godina

SNS nam uliva poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste i dana u dan.

Kralj

pre 10 godina

Danas Zemun sutra Beograd a onda i cela Srbija...Narod veruje samo onima koji idu postenim i pravim putem,danasnji rezultat u Zemunu je prava slika podrske koju uzivaju sve politicke stranke kod gradjana u Srbiji.

opajdara

pre 10 godina

Ubedljiva pobeda naprednjaka je znak da se Srbija probudila i pokrenula. Red, rad, disciplina i stvaranje povoljne klime za poslovanje uslov su da Srbija zivi bolje.

Brojevi govore

pre 10 godina

Uz izlaznost od jadnih 30% od ukupnog broja glasaca, Vucic treba debelo da se zamisli i zabrine nad legitimitetom takve 'pobede'. Zar je pobeda ako svega jedna sestina glasaca sa birackog spiska glasa za SNS? Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana! A kad prekipi i digne se kuka i motika, SNS-ovci mogu da se slikaju svezajedno sa svojih 50% od 30% izaslih na izbore sa sve svojim otuznim botovima!

Princ

pre 10 godina

A i posle danasnjih izbora neko se ovde nasao pametan da kaze kako Vucic i SNS nemaju veliku podrsku kod gradjana u Srbiji.Mislim da je danasnji rezultat najbolji pokazatelj koliku podrsku Vucic ima u ovom trenutku.

dejan

pre 10 godina

Da budemo realni, DS je glavni krivac za ovakvu podrsku sns-a. Previse su krali, njihovi ministri skoro svi do jednog postali najbogatiji ljudi u Srbiji. Nespremnost oko resavanja pitanja Kosova, nespremnost resavanja pitanja korupcije. Iskreno sa SNSom nam nikako nece biti bolje, ali makar necemo gledati sve te eksperte kako nam pricaju price a Srbija tapka u mestu i ne resava jedan problem. Sa ovima sada barem ima hleba i igara. Miskovic je u zatvoru, korupcija je za milemetar manja, a i nema jos nekih velikih lopovluka i kradja ministra, barem nema jos naslova po novinama. Ziveli!

sasa jokic

pre 10 godina

Cestitke!
Sta je sa Bekom, i ostalim lopovima? Sta je sa borbom protiv najvece pljacke i korupcije. Miskovica ste optuzilimzs najmanje delo koje js pocinio.
Izgleda da je problem sa vecim pljacksma, sto je Beko ukljucen.

Mirjanic

pre 10 godina

Ono sto ostatak Srbije do 2012. g nije znao, Zemun je po drugi put , sada vec vise nego ubedljivo potvrdio,da SNS hoce, moze i ume da svoje gradjane
povede ka boljoj , sigurnijoj buducnosti.
Pojedine partijske grupacije bi u ovom momentu ponesto i trebalo da se zapitaju....

Ludvig Van Betoven

pre 10 godina

Nadam se da ce se i Zajecar ugledati i na Zemun i na Kovin i na Kosjeric... Podrsku treba dati onima koji zemlju vode napred ,a to svakako jeste SNS!

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je znak da građani još uvek najviše poverenja imaju u SNS i veruje da će oni sa svojom politikom uspeti da Srbiju što pre izvuku iz ekonomske krize. Rezultat SNS na izborima u Zemunu je fascinantan i zaslužuju sve čestitke.

Petar

pre 10 godina

Bez obzira na ove negativne komentare SNS je postigla veliki uspeh verujem u bolje sutra mnoge stvari su pokrenuli i nadam se da cemo u dogledno vreme poceti bar malo da zivimo bolje

Batovac!!

pre 10 godina

Pobeda u Zemunu ,kao sto je bila i u Kovinu,Kosjericu i Srbobranu je samo podrska dosadasnjoj politici SNS-a i zeleno svetlo za istovetno dalje postupanje.Verujem da ce sada biti akcenat na ekonomiji i privrednom rastu ,ipak to gradjane najvise zanima.

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Srpska napredna stranka uliva gradjanima poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste iz dana u dan. Gradjani su svoj glas dali onima koji su sposobni da i povedu ka buducnosti, na celu sa Aleksandrom Vucic.

Maximus

pre 10 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da prica besmislice. Jednostavno je pitanje:"sto se ljutite, kada se niste udostojili da izadjete i glasate?" Smeta vam procenat izlaznosti a sedite kod kuce u apatiji koju su vam stvorili oni za koje se ovde kao borite.U realnosti dobro znate ko su i sta su, pa ne zelite da prihvatite odgovornost glasajuci za one koji su ovo stanje napravili. Svega ste svesni, ali izgleda u vasoj ideji bitno je samo nekoga srozati.

Neprilagodjena

pre 10 godina

Mislim da su gradjani Zemuna resili da ponovo poklone poverenje SNS-u zato sto su videli izvestan napredak i ozbiljnost u vodjenju drzavom,a i samim Zemunom.

Goca

pre 10 godina

Velik broj ovih komentara su još jedan dokaz da podmladak SNS ne spava, već aktivno ispunjava postavljene zadatke.
(Mladen, 3. jun 2013 08:43)

A, vama je krivo sto vi nemate takav podmladak, po tome se vidi kolika vam je popularnost. Na mladjima svet ostaje...

realno

pre 10 godina

Pobeda je zasluzena radom.Kada je DS dolazio na vlast mnogo je obecavao i narod mu je slepo verovao ,danas kad sagledmo stvari od svega ostane samo slepilo a od obecanja nista

gilče

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu, kao i pre toga u Kosjeriću, pokazuju da građani Srbije veruju Vučiću i SNS-u, i da je to poverenje iz dana u dan sve veće.

tiča

pre 10 godina

Pokazala se kao potpuno ispravna odluka SNS-a da se ne ide na smenjivanje Đilasa, pre nego što se sačekaju rezultati izbora u Zemunu. Ovakvim rezultatima, je izbijen jedini argument kojim je DS pravdao svoju vladavinu Beogradom, a to je bilo osvojenih preko 30% glasova na prošlogodišnjim izborima.

Realno

pre 10 godina

Svi se nadamo da će Srbija ići napred sa novim promenama, korak po korak ali polako. Situacija je teška i u ekonomiji i privredi...Dobijamo pozitivne signale i iz EU i sa Zapada. Investitori čekaju dešavanja oko dobijanja datuma za EU i implementacije Briselskog sporazuma što je i normalno. Pojedini kao da su dobili amneziju i prespavali zadnjih 12 godina, a ovakvo stanje je nasleđeno.Čestitam na pobedi ...

Буба

pre 10 godina

Ово је резултат само једног константног рада гос.Вучића и његовог тима на свим пољима. Народ то види и цени.

Тасманијски ђаво

pre 10 godina

Вероватно је велики број оних који сматрају да ово нису само обични избори на општинском нивоу, али сам мишљења да они примарно представљају потврду задовољства грађана Земуна радом власти која је била у претходном четворогодишњем периоду.

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

baja

pre 10 godina

Verujem da je izlaznost bila veca i razlika bi bila jos veca,jer vidi narod sve pa i ovaj silni rad Vucica da nesto promeni na bolje.

1984

pre 10 godina

Svaka cast, sve pohvale i cestitke za rezultat. Verujem da su svi videli Vucica kao nekog ko moze uciniti mnogo toga za gradjane i drzavu. Podrzali ideju.

redzi

pre 10 godina

A sta ste vi gospodo ocekivali od izbora da DS osvoji najveci broj glasova jer bi onda bilo u redu?A ne svidja vam se sto je SNS ubedljivo pobedila bas me briga sta vam se svidja a sta ne narod je pokazao kome verujem i tacka

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

Skituljko

pre 10 godina

Očekivana pobeda kao posledica odličnog rada sns-a, daje dodatni vetar u leđa za nastavak započetog, i borbe protiv korupcije, da bude još brža i smelija, posle čega će se podrška naroda još više uvećati i dovesti do apsolutne vlasti u državi.

milan@pjc

pre 10 godina

mislim da Vucic ceni vrednosti rada i menja one koji nerade kako treba,sto dosada nijedna vlast nije radila,apsolutno podrzavam Vucica i njegovu partiju

Hemera

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi za interes svojih građana. Srbija napokon ima predsednika koji se bavi bitnim političkim pitanjima, i ima ozbiljan politički pristup svakom problemu.Tomislav Nikolić će uraditi sve da narod bolje živi i nikada neće okrenuti leđa svog naroda i isključivo deli sudbinu svog naroda. Koliko je narodu teško toliko je i Tomislavu Nikoliću , ali sve probleme rešava. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

crno seme

pre 10 godina

Ova vlada radi,ulaze velike napore ne bi li izvukla zemlju iz bankrota .Pre se nista nije radilo,citav sistem je smrdeo kao sto riba smrdi okrenes li od glave ili od repa svejedno je

fokus

pre 10 godina

SNS I Aleksandar Vucic zalaganjem za svoju zemlju pokazuje koliko mu je stalo da narod ima bolji i kvalitetniji zivot, steta je sto mnogi to ne mogu da prepoznaju! Stanovnici Zemuna su na ovim izborima pokazali kome veruju.

lolipop

pre 10 godina

Borba je tek pocela posto su kriminal i korupcija duboko zarili svoje pipke i zarad licne koristi doveli drzavu na ivicu bankrota

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

Ma Cherie

pre 10 godina

Na pitanje s kim će SNS u Zemunu razgovarati o formiranju lokalne vlasti, Vučić je rekao: "Mi ćemo imati 60 odsto mandata a možda čak i dve trećine".

Ne razumem cemu i ideja da se ovo pitanje postavi u vezi nekakve koalicije kada su osvojili vise od 50%?

Assos

pre 10 godina

najmanje sto ja kao gradjanin ove zemlje ocekujem, a pritom i kao visoko obrazovana a nezaposlena, je to da ce nam u nekom narednom periodu zaista biti dokazano da moze da se zivi bolje i da ce poceti i tim, za nas kao gradjane, kljucnim problemima da se bave

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

Simonida

pre 10 godina

Vreme u kom zivimo je uzasno tesko, ja se ne secam kada sam zivela gore i siromasnije a radim po ceo dan. Stalno slusam kako dolaze jos gora vremena kako prava kriza tek dolazi. Plasi me to ali ipak stvari kao ova me hrabre i daju mi nadu da ce stanje kod nas polako srediti i kako cemo u buducnosti mozda biti normalna zemlja. Oscam da u ovoj zemlji postoje snage koje vuku napred i idu pravim putem i to me hrabri i cini me zadovoljnom. Mozda jos ima nade za nas.

Nikolic Marko

pre 10 godina

Rezultati na republickom nivou uticali su na opstnske izbore. Nadam se da ce opstinski funkcioneri ozbiljno shvatiti zasta su izabrani i da ce radom i zalaganjem opravdati mandate koji su im povereni.

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

Domićka

pre 10 godina

Bravo g-dine Vučiću, bravo SNS! Narod prepoznaje u vama bolje dane! Zemune odlično si izabrao! Nema nama bez Naprednjaka ništa! S verom u njih i u bolju budućnost, raduj se Srbijo, konačno se pojavio neko kome si važna!

Rus

pre 10 godina

Zašto se sada ovi što su izgubili vade na malu izlaznost, pa da je veći broj izašao pobeda SNS-a bi bila još veća. Podrška Vučiću.

maja

pre 10 godina

Ovakvi rezultati izbora su jasan pokazatelj da je narod zadovoljan radom napredne stranke koliko god opozija pokusavala da predstavi suprotno.

Kiril

pre 10 godina

Mnogi su mislili da će se Vučić iskvariti kada dođe na vlast ali sada je svima jasno da on iskreno i svom snagom radi u interesu svih nas i da su mu interesi državei naroda iznad nekih ličnih interesa. Podrška Vučiću.

corli

pre 10 godina

Ova vlada je pokazala da može uspešno da vodi državu. Za sada se to najbolje ogleda u borbi protiv korupcije i u približavanju EU. Nadam se da će i ekonomske mere koje treba da se primene dati dobre rezultate.

Ivanov

pre 10 godina

Čestitke i pohval eSNS-u i Vučiću jer odgovorno vode ovu zemlju napred, još samo da očiste vladu od nekih ministara koji ništa ne doprinose.

corli

pre 10 godina

Čestitke na pobedi u Zemunu i nadam se skorim izborima u Beogradu. Samo nastavite sa radom kao i do sad i sigurno će nam biti bolje.

bataSMraka

pre 10 godina

Samo jedna opstina je pokazala sta se ocekuje od SNS-a i koliko poverenje su izgradili za ovo kratko vreme,da i Srbija moze da bude drzava u kojoj se zivi normalno kao svugde u svetu i da sada ima ljude koji to mogu da joj omoguce

ivan78bg

pre 10 godina

Vucic izgleda nije obavesten o rezultatiam izbora na Vracaru recimo ili u starom gradu,ili samo pravi pompu kao sa hapsenjem Miskovica....

Brojevi govore

pre 10 godina

Uz izlaznost od jadnih 30% od ukupnog broja glasaca, Vucic treba debelo da se zamisli i zabrine nad legitimitetom takve 'pobede'. Zar je pobeda ako svega jedna sestina glasaca sa birackog spiska glasa za SNS? Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana! A kad prekipi i digne se kuka i motika, SNS-ovci mogu da se slikaju svezajedno sa svojih 50% od 30% izaslih na izbore sa sve svojim otuznim botovima!

olja

pre 10 godina

Naravno da gradjani imaju nadu i veruju Aleksandru Vucicu koji je za godinu dana pokazao da se mnogo moze uraditi za svoju drzavu kad se ima volje i kad je interes drzave i gradjana jedini interes. Sve cestitke Vucicu i SNS na zasluzenoj pobedi.

Srx

pre 10 godina

Ali mi smo stoka od ljudi, ko god da je na vlasti narod odmah hrli njima... Tako je i dos osvojio 66% posle milosevica pa dss pa ds... Mi nismo ni d od demokratske zemlje, ne zbog stranaka nego zbog naseg mentalnog sklopa

gradac

pre 10 godina

Ovim izborima u Zemunu građani Beograda kažu da veruju SNS , da treba ići i na izbore u gradu Beogradu.Građani govore da neko može bolje, umešnije, čestitije, poštenije od onih koji trenutno vladaju u Beogradu.

Lale

pre 10 godina

Ako je to, što je za vas u Zemunu glasalo 40 hiljada ljudi od 160 hiljada koji imaju pravo glasa, nekakav znak...onda ste vi u velikom problemu!

M012Z

pre 10 godina

Ovi naprednjaci ne prestaju da me odusevljavaju, a konacno je i ovaj jadan narod razumeo kome i zasto treba da veruje. Mislim da ce nas naprednjaci veoma prijatno iznenaditi u bliskoj buducnosti, na kraju krajeva to se od njih i ocekuje. Cestitke sa moje strane.

Kralj

pre 10 godina

Danas Zemun sutra Beograd a onda i cela Srbija...Narod veruje samo onima koji idu postenim i pravim putem,danasnji rezultat u Zemunu je prava slika podrske koju uzivaju sve politicke stranke kod gradjana u Srbiji.

Mirijevac

pre 10 godina

Zemunci su jasno pokazali kome veruju i koga smatraju dostojnim da ih vodi. Ovo je neoboriv dokaz da Đilas gubi podršku Beograđana! Čestitam naprednjacima na ubedljivoj pobedi, pozdrav iz Mirijeva!

Moreplovac

pre 10 godina

Cim su gradjani Zemuna glasali za njih, znaci da smatraju da ce oni doneti neki boljitak. Jos jedan dokaz svima koji su osporavali njihovu vecinu u ovoj opstini.

Makica

pre 10 godina

SNS nam uliva poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste i dana u dan.

Rajkovic

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu dokazuju da su ljudi iz SNS a opravdali poverenje,a da ce se vremenom stvari sve vise pokretati postaje ocigledno

Mirjanic

pre 10 godina

Ono sto ostatak Srbije do 2012. g nije znao, Zemun je po drugi put , sada vec vise nego ubedljivo potvrdio,da SNS hoce, moze i ume da svoje gradjane
povede ka boljoj , sigurnijoj buducnosti.
Pojedine partijske grupacije bi u ovom momentu ponesto i trebalo da se zapitaju....

opajdara

pre 10 godina

Ubedljiva pobeda naprednjaka je znak da se Srbija probudila i pokrenula. Red, rad, disciplina i stvaranje povoljne klime za poslovanje uslov su da Srbija zivi bolje.

Ludvig Van Betoven

pre 10 godina

Nadam se da ce se i Zajecar ugledati i na Zemun i na Kovin i na Kosjeric... Podrsku treba dati onima koji zemlju vode napred ,a to svakako jeste SNS!

Jagodiceva

pre 10 godina

Opet dokaz vere gradjana da ih SNS nije i nece izneveriti !
Stranka na celu sa Vucicem nize uspehe na resavanj stranackih ali i drzavnih tema i problema.Ne sumnjam u dalji uspesan rad Zemunskog tima !

Petar

pre 10 godina

Bez obzira na ove negativne komentare SNS je postigla veliki uspeh verujem u bolje sutra mnoge stvari su pokrenuli i nadam se da cemo u dogledno vreme poceti bar malo da zivimo bolje

Princ

pre 10 godina

A i posle danasnjih izbora neko se ovde nasao pametan da kaze kako Vucic i SNS nemaju veliku podrsku kod gradjana u Srbiji.Mislim da je danasnji rezultat najbolji pokazatelj koliku podrsku Vucic ima u ovom trenutku.

Neprilagodjena

pre 10 godina

Mislim da su gradjani Zemuna resili da ponovo poklone poverenje SNS-u zato sto su videli izvestan napredak i ozbiljnost u vodjenju drzavom,a i samim Zemunom.

djole

pre 10 godina

Naravno da Srbija moze da zivi bolje dobili smo nadu posle vase pobede i vaseg rada u prethodnih nekoliko meseci nadam se da cete nastaviti da obavljate dobar posao i u narednom periodu

Carpe diem

pre 10 godina

Gradjani prepoznaju trud i zalaganje , borbu protiv kriminala i korupcije i borbu za investitore.To govori i ovakav rezultat u Zemunu!

naj-najevropljanin

pre 10 godina

Ovo samo znaci da je jedino SNS vodio dobru kampanju i da su njegove pristalice disciplinovano u najvecem broju izasli na izbore, dok su ostali apstinirali... pa u toj opstini su i do sada bili na vlasti i ostace isti. Za SNS je glasalo oko 20.000 biraca od 160.000 sa pravom glasa, znaci 15% od ukupne populacije u Zemunskoj opstini zahvaljujuci na izvanrednoj aktivaciji svojih pristalica da izadju na izbore...

BRKA -TRANS

pre 10 godina

Srpska napredna stranka uliva gradjanima poverenje za bolje sutra, velika pobeda za Zemun, velika pobeda za narod, i nadam se da će uskoro i izbori u Beogradu, da se pokaze koliko rejting SNS raste iz dana u dan. Gradjani su svoj glas dali onima koji su sposobni da i povedu ka buducnosti, na celu sa Aleksandrom Vucic.

baja

pre 10 godina

Verujem da je izlaznost bila veca i razlika bi bila jos veca,jer vidi narod sve pa i ovaj silni rad Vucica da nesto promeni na bolje.

Vendetta

pre 10 godina

Čestitam na pobedi, ali vodite računa da ne izigrate poverenje koje vam je danas ukazano. Trebaju nam stručnjaci, treba nam čist razum, zananje, hrabrost i snaga. Ali takođe trebaju nam i političari koji su patriote, oni koji su neiskvareni i koji čista srca žele dobro svom narodu a ne samo da ga potkradaju dok traje mandat, a posle kud' koji mili moji.

Dobro se dobrim vraća i ako narodu dobro činite on će vam dobro vratiti i to mnogo puta više!

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

Mirka

pre 10 godina

Ovo je dokaz da narod vise ne pada na prazne price vec na konkretna resenja i rad. Vucic je primer kako se bori za interese gradjana i drzave tako da su rezultati u Zemunu ocekivani.

Batovac!!

pre 10 godina

Pobeda u Zemunu ,kao sto je bila i u Kovinu,Kosjericu i Srbobranu je samo podrska dosadasnjoj politici SNS-a i zeleno svetlo za istovetno dalje postupanje.Verujem da ce sada biti akcenat na ekonomiji i privrednom rastu ,ipak to gradjane najvise zanima.

Jahorina

pre 10 godina

Ovo je znak da građani još uvek najviše poverenja imaju u SNS i veruje da će oni sa svojom politikom uspeti da Srbiju što pre izvuku iz ekonomske krize. Rezultat SNS na izborima u Zemunu je fascinantan i zaslužuju sve čestitke.

1984

pre 10 godina

Svaka cast, sve pohvale i cestitke za rezultat. Verujem da su svi videli Vucica kao nekog ko moze uciniti mnogo toga za gradjane i drzavu. Podrzali ideju.

Domićka

pre 10 godina

Bravo g-dine Vučiću, bravo SNS! Narod prepoznaje u vama bolje dane! Zemune odlično si izabrao! Nema nama bez Naprednjaka ništa! S verom u njih i u bolju budućnost, raduj se Srbijo, konačno se pojavio neko kome si važna!

Skituljko

pre 10 godina

Očekivana pobeda kao posledica odličnog rada sns-a, daje dodatni vetar u leđa za nastavak započetog, i borbe protiv korupcije, da bude još brža i smelija, posle čega će se podrška naroda još više uvećati i dovesti do apsolutne vlasti u državi.

obavesteni

pre 10 godina

Ovo da je prvi put natpolovicna vecina osvojena na nekoj opstini je notorna laz. Npr demokrate su samo pre godinu dana na Vracaru sami prebacili 50% i to sa skoro duplo vecom izlaznoscu.

Goca

pre 10 godina

Velik broj ovih komentara su još jedan dokaz da podmladak SNS ne spava, već aktivno ispunjava postavljene zadatke.
(Mladen, 3. jun 2013 08:43)

A, vama je krivo sto vi nemate takav podmladak, po tome se vidi kolika vam je popularnost. Na mladjima svet ostaje...

redzi

pre 10 godina

A sta ste vi gospodo ocekivali od izbora da DS osvoji najveci broj glasova jer bi onda bilo u redu?A ne svidja vam se sto je SNS ubedljivo pobedila bas me briga sta vam se svidja a sta ne narod je pokazao kome verujem i tacka

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

Tatataranta

pre 10 godina

Ovo je zove 4:0 u prvom poluvremenu :-D
Kako god sve je odraz volje gradjana koji veruju u rad i uspeh SnS ali i onih koji su razocarani neradom i beznadjem nastalim u protekloj deceniji.

змај од ноћаја

pre 10 godina

живећемо боље кад лопови који су уништили државу врате паре и одлеже своје у затвору.

dejan

pre 10 godina

Da budemo realni, DS je glavni krivac za ovakvu podrsku sns-a. Previse su krali, njihovi ministri skoro svi do jednog postali najbogatiji ljudi u Srbiji. Nespremnost oko resavanja pitanja Kosova, nespremnost resavanja pitanja korupcije. Iskreno sa SNSom nam nikako nece biti bolje, ali makar necemo gledati sve te eksperte kako nam pricaju price a Srbija tapka u mestu i ne resava jedan problem. Sa ovima sada barem ima hleba i igara. Miskovic je u zatvoru, korupcija je za milemetar manja, a i nema jos nekih velikih lopovluka i kradja ministra, barem nema jos naslova po novinama. Ziveli!

Ivan

pre 10 godina

A ko je prethodnih 20 godina bio na vlasti u Zemunu, i odrzavao se doseljavanjem naroda na Altinu, koje u 21. veku nema kanalizacionu mrezu?! Prodao silnu zemlju u Prvomajskoj ulici gde su sazidani "legalni" objekti?! Na osnovu 30% izlaznosti (od toga saka jada pravih Zemunaca, a ne pridoslica). Vratite 50,1% kao granicu, a ne da nastavljamo sa ovom saradom od demokratije...

Maximus

pre 10 godina

Ko izgubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da prica besmislice. Jednostavno je pitanje:"sto se ljutite, kada se niste udostojili da izadjete i glasate?" Smeta vam procenat izlaznosti a sedite kod kuce u apatiji koju su vam stvorili oni za koje se ovde kao borite.U realnosti dobro znate ko su i sta su, pa ne zelite da prihvatite odgovornost glasajuci za one koji su ovo stanje napravili. Svega ste svesni, ali izgleda u vasoj ideji bitno je samo nekoga srozati.

panonski

pre 10 godina

Ovo se moze protumaciti kao apatija, ali i kao veliki revolt i bes gradjana!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Brojevi govore, 3. jun 2013 10:20)

Ovo se moze protumaciti da ste toliko pljackali gradjane prethodnih godina da su umorni od raznih Galenika, Kolubara, Dulica, Dragina, otimanih para unesrecenih u zemljotresu i slicno.. Pali ste na ispod 9% i jos cete.. Cestitke Vucicu i naprednjacima.

glasali za sta?

pre 10 godina

Mi smo u provinciji odavno vec potonuli, sada kada krenu rezanja budzeta, otpustanje administracije i smanjivanje plata, isto i jos gore sledi Beogradu, mi bar imamo njive, vocnjake i pasnjake, a od cega cete da zivite vi, gospodo Beogradjani(Zemunci)?!!

zozon

pre 10 godina

Nastavlja se veliki put u 90-te. Pa narode Zemunski veseli se. Sutra ce sve biti bolje, probudicete se punijih dzepova, veseliji, sa novim sansama za posao... Ima nesto u nasem narodu samodestruktivno al ajde ne pitam se ja...

Teamadu

pre 10 godina

To što nisu izašli na glasanje ne znači da nemaju mišljenje. Ovi građani koji nisu izašli na izbore su dali jasnu poruku da žele drugi da odluče umesto njih i da im to ne smeta. Tako da su drugi, ovi koji su glasali, odlučili umesto njih i to je potpuno o.k. Svi srećni i zadovoljni!

6060

pre 10 godina

msilim da je jasno kome narod najvise veruje, mnogo toga je uradjeno i pokrenuto sa mrtve tacke i treba vremena da se sve sredi ali naprenjaci imaju ovoliku podrsku jer vode ispravnu politiku i to narod prepoznaje!

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

maja

pre 10 godina

Lokal patriotizam se danas pokazao. Sa ovolikom izlaznoscu bolju vlast nismo ni zasluzili. A ja kao neke ko je rodjen u Zemunu pitam svakog Zemunca sta je to SNS uradio za Zemun u zadnjih 4 god. Da se ne preracunate. NISTA. Osim Keja i par igralista koji su poceli da se grade tri dana pred izbore i sad naravno zvrje raskopani. Zasluzili su pobedu nema sta?!!?!

nikola

pre 10 godina

cekaj malo. ako je izlaznost bila 31% a ako su od toga sns dobili 59% glasova, to znaci da je ~20% dalo glas za sns od sve registrovane populacije zemuna!?!? gde je to neki pokazatelj i cega??????

Džoni

pre 10 godina

Sve je to lepo, ali je tužno što kada se kaže SNS uradio ovo, ono a ustvari se misli iskljujčivo na Vučića (poštujem namere i uloženu energiju i nadam se da je sve to iskreno) jer sve ovo ostalo u stranci nije vredno pomena! Ponovo pravimo Velikog Vođu i najvećeg sina! Da li će se Srbi ikada dozvati pameti i ne dozvoliti da slepo verujemo bilo kome?

vlada milic

pre 10 godina

izgleda da je u srbiji sada sve med i mleko i da situacija nikada nije bila bolja kada vladajuca stranka dobije na izborima 55% znaci da narod zivi fenomenalno plate ogromne nema nezaposlenosti a ubistva se desavaju na svake cetiri godine. da nije tako ne bi ovaj narod glasao ovoliko za vladajucu partiju pa nije narod malouman zar ne ?

milošević je bio bolji?

pre 10 godina

voleo bih da mi neko ukaže na te divote boljeg života, a ne da ih stalno pominje kao potštapalicu u inače otrcanim frazetinama.
srbija nazaduje u svim segmentima svakodnevnog življenja i jedva preživljava. zaposlilo se samo stranačko i neuko. javna potrošnja će otići u nebesa.... a babe i dede glasaju li, glasaju.

sasa jokic

pre 10 godina

Cestitke!
Sta je sa Bekom, i ostalim lopovima? Sta je sa borbom protiv najvece pljacke i korupcije. Miskovica ste optuzilimzs najmanje delo koje js pocinio.
Izgleda da je problem sa vecim pljacksma, sto je Beko ukljucen.

čovek

pre 10 godina

Gospodine Vučiću, ovo je ZNAK da Srbija veruje slatkorečivosti, hapšenjima narodnih neprijatelja i obećanjima.
Da ste jasno i GLASNO rekli da mora da se stegne kaiš, ne bi rezultati bili ovakvi.
Zato URS (o kojem nemam neko bajno mišljenje) prolazi ovako kako prolazi.

vojvodjanin

pre 10 godina

e dočekali ste oslobodioce u Zemunu 50%glasova ....a sada ste oslobodjeni svake ideje o opstanku. Nema boljeg života sem na RTS!

Zoran

pre 10 godina

Interesantno je kako se prećutkuje izlaznost na izbore i tačan broj ljudi koji su glasali u odnosu na prošle godine. Većini stanovnika Zemuna ne pada na pamet da izađe na glasanje jer je izbor bio u najmanju ruku tragikomičan.

Goran

pre 10 godina

Juce su clanovi sns spartali ulucom vojni put u Zemunu sa spiskom od vrata do vrata i pitanjem/dali ste bili na glasanju.sns je pobedila zahvaljujuci zloupotrebi opstinskih para,krivicno delo.kod auto servisa luka svom clanu sns-a asfaltirali su 100m ulice,i samo na tom mestu iako ima jos 10-takulica na vojnom putu koje nisu asfaltirane.Tako se dobijaju izbori,kupovinom glasova.Ko neveruje lako moze da proveri.

milan@pjc

pre 10 godina

mislim da Vucic ceni vrednosti rada i menja one koji nerade kako treba,sto dosada nijedna vlast nije radila,apsolutno podrzavam Vucica i njegovu partiju

Hemera

pre 10 godina

Tomislav Nikolić zaista radi za interes svojih građana. Srbija napokon ima predsednika koji se bavi bitnim političkim pitanjima, i ima ozbiljan politički pristup svakom problemu.Tomislav Nikolić će uraditi sve da narod bolje živi i nikada neće okrenuti leđa svog naroda i isključivo deli sudbinu svog naroda. Koliko je narodu teško toliko je i Tomislavu Nikoliću , ali sve probleme rešava. Srbija ima budućnost sa naprednjacima na vlasti. SNS je jedina stranka kojoj je stalo do interesa naroda i države. Verujem da će se stanje u našoj državi potpuno promeniti.

Rus

pre 10 godina

Zašto se sada ovi što su izgubili vade na malu izlaznost, pa da je veći broj izašao pobeda SNS-a bi bila još veća. Podrška Vučiću.

crno seme

pre 10 godina

Ova vlada radi,ulaze velike napore ne bi li izvukla zemlju iz bankrota .Pre se nista nije radilo,citav sistem je smrdeo kao sto riba smrdi okrenes li od glave ili od repa svejedno je

maja

pre 10 godina

Ovakvi rezultati izbora su jasan pokazatelj da je narod zadovoljan radom napredne stranke koliko god opozija pokusavala da predstavi suprotno.

gilče

pre 10 godina

Rezultati izbora u Zemunu, kao i pre toga u Kosjeriću, pokazuju da građani Srbije veruju Vučiću i SNS-u, i da je to poverenje iz dana u dan sve veće.

3o

pre 10 godina

Jako tužno da naši ljudi imaju ovoliku potrebu da kreiraju idole. Osećam se kao da sam bio jedini koji je šestog oktobra imao stav "dole Koštunica", iako sam 2 dana pre toga podržavao bilo koga ko je protiv Miloševića. Ovim pobedom će Vučić samo da se osili i postaće još jedan u nizu: Milošević, Koštunica, Tadić... Ne znam zašto to uporno sami sebi radimo. Proleteće nam još 10 godina dok se otresemo ovoga, a verovatno će nam iz senke već biti pripremljan novi. Nikada, ali nikada ne treba 2 puta zaredom dati poverenje istima.

expert

pre 10 godina

bravo za mladjicu, odlicnih skoro 1% :-) ... i to bas u zemunu, u opstini iz koje je sef izbornog staba urs-a, potrudili se ljudi da naprave dobar rezultat :-)

mozak

pre 10 godina

cestitke ,al ne zaboravite,da je i DOS kad je dosao 2000 te god. isto tako bila euforija,koja je bila adut,za demokratiju,i pljacku naroda,koja je rezultirala da dodju neki drugi ljudi,za koje niste ni verovali da mogu ponovo doci

B

pre 10 godina

Mada niko nije vodio kampanju za "bele listice" i mada se ne saopstava konacna izlaznost, oko 60 procenata Zemunaca koji nisu glasali su poslali jasnu poruku politicarima. Ali, politicare, naravno, bas briga za tu poruku, jer oni ce imati 100 odsto vlasti i budzetskih para i ako na izbore izadje 1 odsto gradjana sa birackim pravom. Zivela demokratija (na srpski nacin).

Hrkoje

pre 10 godina

Pa bilo je nesto ovako u nasoj skorijoj istoriji, poznati su mi ovi ljudi odnekud?! A daa... kad sam bio mlad pa htedoh u Kanadu a onda se desio 5.oktobar i ja se zeznem bre...
sad mi je kasno:( pustio sam korene...
ili nikad nije kasno?

Pera

pre 10 godina

Vučić je samo delimično u pravu. Srbija zaista VERUJE! Ali ne u Boga nego u idole (sebi ravne ). Zato bilo kakvoj nadi nema mesta. Kao i uvek "vernici" će po zasluzi biti nagrađeni. Dakle ČESTITAM gubitnici.

fokus

pre 10 godina

SNS I Aleksandar Vucic zalaganjem za svoju zemlju pokazuje koliko mu je stalo da narod ima bolji i kvalitetniji zivot, steta je sto mnogi to ne mogu da prepoznaju! Stanovnici Zemuna su na ovim izborima pokazali kome veruju.

lolipop

pre 10 godina

Borba je tek pocela posto su kriminal i korupcija duboko zarili svoje pipke i zarad licne koristi doveli drzavu na ivicu bankrota

drakce77

pre 10 godina

Pobeda je krajnje zasluzena.Narodu je potreban covek koji nosi energiju i volju u sebi da dovede Srbiju na pravi put,sto je narod prepoznao u Vucicu

realno

pre 10 godina

Pobeda je zasluzena radom.Kada je DS dolazio na vlast mnogo je obecavao i narod mu je slepo verovao ,danas kad sagledmo stvari od svega ostane samo slepilo a od obecanja nista

Kiril

pre 10 godina

Mnogi su mislili da će se Vučić iskvariti kada dođe na vlast ali sada je svima jasno da on iskreno i svom snagom radi u interesu svih nas i da su mu interesi državei naroda iznad nekih ličnih interesa. Podrška Vučiću.

Ma Cherie

pre 10 godina

Na pitanje s kim će SNS u Zemunu razgovarati o formiranju lokalne vlasti, Vučić je rekao: "Mi ćemo imati 60 odsto mandata a možda čak i dve trećine".

Ne razumem cemu i ideja da se ovo pitanje postavi u vezi nekakve koalicije kada su osvojili vise od 50%?

Assos

pre 10 godina

najmanje sto ja kao gradjanin ove zemlje ocekujem, a pritom i kao visoko obrazovana a nezaposlena, je to da ce nam u nekom narednom periodu zaista biti dokazano da moze da se zivi bolje i da ce poceti i tim, za nas kao gradjane, kljucnim problemima da se bave

corli

pre 10 godina

Ova vlada je pokazala da može uspešno da vodi državu. Za sada se to najbolje ogleda u borbi protiv korupcije i u približavanju EU. Nadam se da će i ekonomske mere koje treba da se primene dati dobre rezultate.

tiča

pre 10 godina

Pokazala se kao potpuno ispravna odluka SNS-a da se ne ide na smenjivanje Đilasa, pre nego što se sačekaju rezultati izbora u Zemunu. Ovakvim rezultatima, je izbijen jedini argument kojim je DS pravdao svoju vladavinu Beogradom, a to je bilo osvojenih preko 30% glasova na prošlogodišnjim izborima.

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

drakcelina

pre 10 godina

Za sada je sve obecano i ispunjeno,malim koracima Srbija ce uci kao ravnopravna clanica u EU ekonomski jaka i razvijena,Za sve je potrebno vreme,deset godina se samo unistavalo,bar toliko ce biti potrebno za oporavak

Simonida

pre 10 godina

Vreme u kom zivimo je uzasno tesko, ja se ne secam kada sam zivela gore i siromasnije a radim po ceo dan. Stalno slusam kako dolaze jos gora vremena kako prava kriza tek dolazi. Plasi me to ali ipak stvari kao ova me hrabre i daju mi nadu da ce stanje kod nas polako srediti i kako cemo u buducnosti mozda biti normalna zemlja. Oscam da u ovoj zemlji postoje snage koje vuku napred i idu pravim putem i to me hrabri i cini me zadovoljnom. Mozda jos ima nade za nas.

Realno

pre 10 godina

Svi se nadamo da će Srbija ići napred sa novim promenama, korak po korak ali polako. Situacija je teška i u ekonomiji i privredi...Dobijamo pozitivne signale i iz EU i sa Zapada. Investitori čekaju dešavanja oko dobijanja datuma za EU i implementacije Briselskog sporazuma što je i normalno. Pojedini kao da su dobili amneziju i prespavali zadnjih 12 godina, a ovakvo stanje je nasleđeno.Čestitam na pobedi ...

Ivanov

pre 10 godina

Čestitke i pohval eSNS-u i Vučiću jer odgovorno vode ovu zemlju napred, još samo da očiste vladu od nekih ministara koji ništa ne doprinose.

corli

pre 10 godina

Čestitke na pobedi u Zemunu i nadam se skorim izborima u Beogradu. Samo nastavite sa radom kao i do sad i sigurno će nam biti bolje.

Nikolic Marko

pre 10 godina

Rezultati na republickom nivou uticali su na opstnske izbore. Nadam se da ce opstinski funkcioneri ozbiljno shvatiti zasta su izabrani i da ce radom i zalaganjem opravdati mandate koji su im povereni.

bataSMraka

pre 10 godina

Samo jedna opstina je pokazala sta se ocekuje od SNS-a i koliko poverenje su izgradili za ovo kratko vreme,da i Srbija moze da bude drzava u kojoj se zivi normalno kao svugde u svetu i da sada ima ljude koji to mogu da joj omoguce

Буба

pre 10 godina

Ово је резултат само једног константног рада гос.Вучића и његовог тима на свим пољима. Народ то види и цени.

Тасманијски ђаво

pre 10 godina

Вероватно је велики број оних који сматрају да ово нису само обични избори на општинском нивоу, али сам мишљења да они примарно представљају потврду задовољства грађана Земуна радом власти која је била у претходном четворогодишњем периоду.