Jevtić posetio Peć i Goraždevac

Peć/Goraždevac -- Kosovski ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić posetio opštinu Peć, gde je sa gradonačelnikom Alji Berišom razgovarao o položaju manjinskih zajednica.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. za razliku od internet patriJota koji znaju samo da kritikuju a nista ne urade ovaj je nesto bar uradio.
  (TACKU NA PLJACKU-LAZNI PATRIJOTIZAM., 2. maj 2013 13:59)

  # Link komentara

 2. @Pećanac
  Imas i neke konkretne dokaze, brojke, primere ili samo lupetas po deafultu? Sta je u pitanju? Stokholmski sindrom? Spinovanje? Navedi tacno sta je ovaj lik uradio za Srbe? Napravio novu "strategiju" koja je kostala hiljade evra koje su zavrsile po dzepovima drugara, izjavio par fraza i to je sve. Ali samo se ti pravi naivan, ovakvi likovi kao ovaj "ministar" sluze pre svega interesima albanskih nacosa i sponzora a ako nesto i uradi u korist Srba, to je vise slucajnost.
  (poturica gori od turcina, 1. maj 2013 09:39)

  # Link komentara

 3. kakav jadnjikavi p.r. pamflet... strasno.
  (v., 1. maj 2013 07:13)

  # Link komentara

 4. Gospodo vi koji pišete iz naše maćehe Srbije informisani ste toliko da neznate koliko Srba danas živi u opštini Peć. Neznate koliko drugih manjinskih zajednica živi u opštini Peć. E zato što neznate nemojte postavljati pitanja onima koji to znaju. Jevtić je za kratko vreme svojom energijom i radom uspeo neke stvari da pomeri sa mrtve tačke i nama to znači. Ako ga vi koji živite tamo daleko ne priznajete pa ga etiketirate raznim imenima, mi koji na Kosovu i Metohiji živimo ga itekako priznajemo i cenimo njegov trud i rad. Ono što je bitno ceni ga i Srpska pravoslavna crkva. A vi sedite tamo daleko i pišite. Mi moramo ovde da živimo.
  (Pećanac, 1. maj 2013 00:40)

  # Link komentara

 5. Gospodine Jevtiću, baš me zanima kako ste razgovarali o problemima manjina kojih tamo nema, i šta ste Vi lično uradili da bi ih bilo.
  (Darinka A, 30. april 2013 20:45)

  # Link komentara

 6. " Kosovski ministar"???? Nadasve samoinicijativna osoba... kakav marketing za Tacija... i za vlast u Beogradu.
   (socijalista, antikomunista, 30. april 2013 20:44)

  # Link komentara