Kandić: REKOM u rukama političara

Beograd -- Regionalni koordinator REKOM-a Nataša Kandić kao preduslov pomirenja u regionu vidi vraćanje identiteta svim žrtvama ratnih zločina na tlu bivše Jugoslavije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Najgora opcija, je da takve neakreditivane, dobrovoljačke grupe, bez kompetentnih ljudi u svom sastavu, preuzmu posao koji ima historijsku konotaciju i zbog čijih bi rezultata sutra mogli da žalimo. Posao je za ozbiljne ljude, vrhunske stručnjake, a ne za dobrovoljno pevačko društvo koje ima želju da završi posao onome koji najviše plati, i na taj način zacementira istoriju i budućnost određenih etničkih grupa.
  Ne samozvancima.
  (Rekomijedančoek, 1. april 2013 01:06)

  # Link komentara

 2. Žalosno je što ovakva ideja nije već realizovana. Međutim, trebamo da znamo da nisu prebrojane ni žrtve iz II svetskog rata, i očito je da nekima ne odgovara istina, već žele da manipulišu brojkama stradalih, u zavisnosti kako im odgovara. Pitanje je kako će se složiti akteri koji su bili na suprotnim stanama za vreme rata. Šta ako im podaci o stvarnom broju žrtava ne odgovaraju. Ko će odlučivati koji su podaci relevantni.
  (kapetan miki, 31. mart 2013 23:05)

  # Link komentara

 3. Bolje je u bilo čijim rukama, nego u Vašim!
  (skakavac, 31. mart 2013 17:26)

  # Link komentara

 4. "Naša poruka je da je REKOM šansa da Srbija dobije mesto u toj regionalnoj saradnji, a srpske žrtve priznanje koje im pripada kao i drugim žrtvama", naglasila je Kandić."

  Ovo ja čitam kao :Ne daju nam stranci više pare ali ako nas vi nakačite na budžet, pomenućemo i srpske žrtve. Ko je čitao Alan Forda, sjeća se kad su Broj 1 i Homer obilazili Grke u trojanskom ratu i nudili povoljniji prikaz u istoriji.... za malu svoticu, naravno.
  Čim dobije pare vratiće se staroj priči, zato ne trzati.
  (cijena prava sitnica, 31. mart 2013 16:58)

  # Link komentara

 5. REKOMi jedan covek da je taj REKOM duplo golo....
  (Necu u EU!, 31. mart 2013 16:38)

  # Link komentara

 6. REKOM Hmmm...Trazite da Tachi,Bakir,Naser itd. kazu sta su radili za vreme ratova i gde su sve njihove zrtve? Ko koga ovde zafrkava..Evo trce da priznaju da su cinili zlocine..
  (DjurisicMajor, 31. mart 2013 15:29)

  # Link komentara