Četvrtak, 28.02.2013.

16:49

Inspekcija: Tončev menadžer master

Ivica Tončev poseduje diplome na osnovu kojih je zasnovao radni odnos 2008. godine u Vladi Srbije, saopštila je Republička prosvetna inspekcija (RPI).

Izvor: Tanjug

Inspekcija: Tonèev menadžer master IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

novica952

pre 11 godina

Svejedno šta je završio dali menadžment ili građevinu nije mu bilo mesto u kabinetu tada prvog potpredsednika vlada a sada premijera Dačića. Očigledno se radi o čeoveku sumnjive prošlosti, a što je najvažnije sumnjivih kontakata sa raznim kriminalnim tipovima u prošlosti. I takav čovek sedi u kabinetu premijera i ima kontakta sa stvarima sa kojima nikada nebi smeo da ima.Pa posle novine pišu da je BIA otkrila mogućnosti da se određena lica pokvare avion vlade i ko zna šta sve. Ako Dačić njeg ačuva to i mogu da prihvatim ali ne mogu da prihvatim da cela vlada i kolacija trpi zbog takve kompromitujuće ličnosti.

No Mercy

pre 11 godina

No Mercy
Navalili na diplome kao da nam je to prioritet. Kod nas je uvek bilo da se zadovolji forma, a da li je kvalitet iza toga nema veze. Zbog toga su ljudi navalili da ili nostrifikuju diplome ili da dopune svoje obrazovanje. U svetu na koji se svi pozivate to se ceni, jedino kod nas je to predmet poruge.

CHARLOTTE

pre 11 godina

Prvo da vidimo šta će ko da uradi, a posle da potežemo diplome. Mi to obrnutim redom. Šta nam je dobrog donela diploma Filozofskog?

jovica

pre 11 godina

Mislim da je Srbija zrela za izbore jer ovoliko nedorečenosti u okruženju prvog čoveka vlade davno nije bilo. Vređate inteligenciju nacije!

Boban

pre 11 godina

Da je obrnuto, diploma u Zajecaru a master u Londonu, pa i da poverujem.
Ovako, ne bih ga uzeo ni ovce da mi cuva u Zitorodji, a ne da brine o bezbednosti drzave. Ocigledno, on je zaduzen da nadgleda Dacica, a ne bezbednost drzave. Pitanje je zasto mu to Dacic dozvoljava?

Spolja gladac...

pre 11 godina

Sve smo uredno 'turili' pod tepih - i problem diploma, i mleka, i amnestiranih i druženje s Šarićem... - kuća nam je čista - a vlada stabilna. Sve je cakum-pakum. Dokad? - videćemo.

Zika

pre 11 godina

Zar je iko ocekivao drugacije rezultate?!!!! mene niste ubedili u ovo sto ste naveli! na ostalima je da sami procene.

sad bar znamo iz kog razloga smo tu gde jesmo...

diploma za dz

pre 11 godina

@STODENT BU, 28. februar 2013 18:28) Ocigledno da od 06.2009 do 03.2010 gone uspeo da upise i zavrsi fakultet.
Desava se to kod vas ekonomista

Kukile

pre 11 godina

Ah te diploma… Ko da nas one čine pametnijim one su samo ulaznica za posao I ništa drugo! Jel taj Tončev obavlja svoj posao kako treba!? Ako obavlja neka ima I 30 diploma koje će besposličari da negiraju, proveravaju…

Serbinho

pre 11 godina

Te diplome iz Srbije na Zapadu ne priznaje niko a ovde u Italiji vise cene vasu pojavu, nego tamo neku diplomu, koje i Italijanski politicari(sin Bosija) kupuju po Albaniji i slicno.

fifi

pre 11 godina

Vidim ovde sve negativni komentari te megatrend ovakav, te 5 rata do kraja i sl. , nisam student tog megatrenda ali mi je malo glupo da ga svi pljuju a oni koji su ga završili ili su predsednici države, podpredsednici velikih firmi i sl a ovi što pljuju i koji su valjda završili državni fakultet sede kod kuće i šalju komentare na b92. Mislim dako vam je fakultet dobar i ako ste toliki genijalci zašto vas tržište nije prepoznalo ? Nemojte samo o partijsko-rodbinskim vezama jer nije istina, ako si dobar i znaš znanje nema te firme koja te neće angažovati.

dejan

pre 11 godina

Ni jug nije više šta je bio. Automehaničar ode u Beč, postane bisnismen, nauči engleski i dobije par diploma, za svaku priliku. Ko zna njih zna da ni srpski neznaju ponajbolje, ali znaju Šariće i one za koje nesmemo da pričamo, a znamo ih svi mi.

sljam

pre 11 godina

Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga! Dr Smislov.
Doktore, sram ove drzave za puno vise nego ove kupljene diplome. Danas je mistar poljoprivrede resio problem sa aflatoksima, digo je nivo dozvoljeno otrova u mleko, i to je resenje. Mislim, ova vlada je sramota i zalosna. Nije ni ona pre bila ista bolja, ali ovi radikali sto su sada naprednjaci, su gori. Ipak su DS bili gospoda, a ovi su sljam, a prave se da su nesto.

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ja sam iz Zaječara,o fakultetu imam samo reči hvale,nalazi se na Kraljevici(brdo pored grada) u šumi ,među drvećem ,zaštićen od pogleda "nesavesnih" građana koji bi mogli da ga kompromituju svojim pogledom,rukovodstvo fakulteta je stvarno za pohvalu,bivši gradonačelnik Zaječara iz Slobinog diznilenda...nije ga završio samo onaj ko ga nije upisao...toliko o tome...Srbijo,ovaj put stvarno...laka ti zemlja..

Posmatrač

pre 11 godina

Svi znamo kakve su diplome ovog akademca i predsednika Republike Srbije...
Da li će, u borbi protiv korupcije, Vučić nešto da preduzme?

Вук Шетоња

pre 11 godina

Само ме занима: да ли ће се ико од овога постидети? Кунем се да је мени непријатно! Ни кривом ни дужном... Ја се стидим!
Ах, заборавио сам...па и ресорни министар нам ради на неком од тих факултета... И неће министарску плату јер жели да се бави науком... иначе му газда-Мића неби давао плату... Не знам одакле ми паде сад на памет песмица из "Исповести варалице Феликса Крула": "Дај ми, дај ми Боже да ја будем слеп, па да Гебелс буде Аријевац леп." Не замерите ако цитат није тачан... одавно се то читало...

doktorka

pre 11 godina

Sad sam se setila dobrog naziva za našu novu vlast: "MASTERS OF THE UNIVERSE" (kao ona serija igračaka za dečake osamdesetih). Nije loše...

Universiti

pre 11 godina

i ja sad čekam da mi stigne diplome Sonce fance lince menagment of course 9. stepen bice i nostrifikovana i modifikovana i glorifikovana, sve će da bude samo još da počnem da radim kao kadar SNS .

stevan

pre 11 godina

bilo bi bolje da se ispita njegovo partnerstvo u poslovima sa branislavom saranovicem nego o diplomama ili vlast nece da ga dira da se nepronadje jos neko sumnjiv kao ivica dacic

STODENT BU

pre 11 godina

Citat sa site-a Fakulteta:
"Dana 17.12. 2010 god. Ivica Tončev braniće master rad na temu: "Upravljanje ljudskim resursima u funkciji poboljšanja privrednog ambijenta u Srbiji".
Odbrana master rada je javna, održaće se u biblioteci Fakulteta za menadžment u Zaječaru, sa početkom u 12 časova."
Fakultet dobio dozvolu za rad 17. 03. 2010 potpisao sadasnji min obrazovanja Odradovic, aakreditacija je izod 05.06. 2009. god

Pa kad je polagao ispite!
Zbogom pameti napred pametni!

njofradék

pre 11 godina

Moja klinka ima 24 godine, i prvu godinu na državnom faksu! Odmarala se tri godine, i onda mi došla sa idejom da upiše "megatrend"! Prvo što sam joj rekao jeste da ako to uradi, više nije moja kćerka... drugo nisam ni morao da kažem! Nije upisala "megatrend"! I, šta sada nije u redu? Samo jedna sitnica: Nisam srbin, ali ni hrvat ili bosanac niti slovenac..., ali rodjen sam u ovoj zemlji! Onaj koji će sada da kaže da krv nije voda, možda je u pravu, ali ja bih rekao da je poštenje na prvom mestu, a poštene će prvo da zeznu ovi tzv "megatrendovci"! No, neka im, ali nije poenta u tome što će nas poštene zeznuti, već će zeznuti srpsku državu, a to će sutra znati oni malobrojni, koji će još bivstvovati u ovoj državi, a ova država se nalazi na samrtnom pragu, i ovo ne mogu spašavati "megatrendovci", već oni pravi, koji su se pošteno, godinama školovali!

Milica

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala da je neki sega-mega-singi megatrend fakultet u pitanju. Čovek je prototip intelektualca, odmah se vidi. Toliko izmišljenih smerova, podvrsta,specijalnosti u novim opisima diploma naše nove vlasti, čovek da pomisli da su u pitanju neki intelektualci koji znaju odgovore na sva pitanja. Pa se zapitam čemu moja mladost potrošena na fakultetu-trema na ispitima, noćno učenje, kolokvijumi, kada se to lepo rešava bez stresa samo kad se poznaju pravi ljudi. Quo vadis, Serbia?

Treba i nama kometa

pre 11 godina

A ko je nadredjeni ovim valjanim inspektorima. Ministar Obradovic, clan SPS, i naravno profesor na Megatrendu. I sve se vrti u krug. Mada cuo sam da je Toncev najvise vremena na faxu provodio sa Natasom Beklavac. Uzimao beleske od Sanje Papic. A prepisivao od predsednika skupstine Nece Mece Stefanovica.

Vladicin Han

pre 11 godina

Ma nemojte ljudi,on parla engleski ko od sale,u Londonu je skole izucio,posto to nema u Surdulici,a na slike je,sto bi rekao moj deda,pravi ENGELEZ!!

Gilbert police officer

pre 11 godina

Pa on ne zna da procita ovo svoje zvanje koje su mu Mica Megatrend i cika Ivica napisali i u koje su ga proizveli. O kome se radi, zna dobro sirotinja raja i poneki pajtas iz Austrije i Bugarske...
Srbijo medj' sljivama...

Buridanov magarac

pre 11 godina

Čim vidiš čoveka jasno ti je da je akademik. "Fekultet za menadžment u Zajčaru" ... nisam iskreno znao da takvo nešto postoji. Predlažem da ta VISOKO ŠKOLSKA I OBRAZOVNA USTANOVA ponese naziv: Ultra, giga, mega turbo megatrend fakultet "Velja-Ivica & Toma dilploma"

Ovo je crnje od najcrnjeg...
No, sa vedrije strane: kada vidimo ko su nam akademici i "nacionalni penzioneri" nema čuđenja.
Da Bog da više da se ovo raspadne u komade...

postovanje

pre 11 godina

Izgleda da je taj uvazeni univerzitet MEGATREND jedan od najuvazavanijih na svetu: ko njega za par dana zavrsi postaje odmah ili "precednik" ili uvazeni politicar jedine " nebeske drzave" na kugli zemaljskoj a i sire!

Dolabella

pre 11 godina

Pa covece, ovaj Toncev pored "obicne" ima i diplomu master!!!I sta kaze inspekcija:"sve je legalno"!???O zivote!O zemljo Srbijo, kuda to srljas?

ObožavamVučićaDoImbecilnosti

pre 11 godina

Koliko zlobe u komentarima. Možete samo da ga mrzite.
Biće Tončev i član SANU, makar i to kupio. Biće, ako treba i dopisni član. Zna li neko može li SMS-om da se dopisuje?

lela

pre 11 godina

Megatrend International Expert Consortium, sa sedistem u Londonu, a osnivac Megatrend iz Beograda.
Hm? Nije bio nikakav proglem pronaci ovu informaciju na internetu.

Ma bre, nikogovicu, sram te bilo!

profesor autolimar

pre 11 godina

Ku~ ku nama! Majko moja! Kakav skandal! Inspekcija pod kontrolom SPS! Vucicu, spasavaj svoj autoritet, kakav crni master,kakvi bakraci! Najuri SPS iz Vlade jer su falsifikovali izvestaj! Uhapsi ove inspektore kriminalce!

Pan

pre 11 godina

Pa naravno, Megatrend... Šta je onda problem? Da li nam je NATO kriv, ili Ameri, ili Nemci, što će Mega-trend kadrovi da nam vode i "srede" zemlju? Primer: sedim u kancelariji sa koleginicom koja na radnom mestu sprema ispite za Megatrend, naravno, menadžment. Izlazi na pauzu i odlazi na ispit. Vraća se i časti nas zbog položenog ispita. I sve daje u roku! Sposobna je i snalažljiva. Cilj je radno mesto i pozicija. E sada, na kraju. Da li psotoji veća kletva nego da ovakvi kadrovi naprave svoju privatnu firmu i dabogda se od nje izdržavali! To bi bila firmetina!!!

Igor

pre 11 godina

Sramota za te naše raspuštene medije da čoveka koji je takva (intelektualna) gromada dovode u pitanje! Dovešće ih on sad u red! Da se zna što je red i menadžment!

Dr Smislov

pre 11 godina

Čemu sve ove provere SNS-ovih diploma kad znamo da su prave!! Problem je druge prirode,te diplome su kupljene kao roba na pijaci i zašto se to ne istražuje? PA svi znamo da nisu tako glupi da falsifikuju kad mogu da pazare ih!! Zašto postoji toliko fakulteta za koje svi znaju da samo trguju diplomama? Ovako se ovakvim likovima samo potvrdjuje da imaju diplomu!! Zašto neko ne dovede u sumnju moju diplomu? Zato što sam redovno išao na faks,znam ko su mi profesori i kolege,još se sećam nekih ispita a voleo bih da pitate Tomu i ovakve kao ovaj Tončev šta su odgovarali bar na jednom ispitu ili da navedu bar dva profesora,sve bi odmah bilo jasno!! Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga!

Cici Kg

pre 11 godina

Mislim šta reći.
Na kraju će se dokazati da ima i doktorat spreman za Nobelov komitet, samo se još ime svetski priznatog univerziteta ne zna, ili se drži u tajnosti.

Alek

pre 11 godina

Ovaj "Univerzitet" iz Londona je "virtuelni" univerzitet, odnosno internet univerzitet, kao sto njihov web sajt kaze http://www.megatrend-online.com/. Znaci neko sedi sa ove strane a neko drugi sa one. Nije obavezno da se gledaju preko kamere jer je najvaznije samo da se plati. A ko pise radove i ko ih brani to ......

Pero KM

pre 11 godina

Tomin kolega a inace izvstan student "Mega trend" univerziteta gde slucajno katedru drzi Ministar obrazovanja Obradovic. Kakva drzava takvi i fakulteti-NULA.

nemojte molim vas vise

pre 11 godina

jak fakultet! a jos jaci mu nostrifikovao fiplomu. pogledajte, njihov sajt http://www.megatrend-edu.us/2.html. samo kod nas imaju fakultete. providna igra, kupljena diploma! dajte da vidimo zavrsni naucni rad, pa da se smejemo i placemo!

americanboy

pre 11 godina

Bravo, snašao se čovek, preko veze nostrifikovao, verovatno ništa nije ni platio ni potplatio, i zaposlio se u Vladi. Mene su zezali mesecima jer im američke diplome nisu valjale, nisam mogao da radim ni kao pripravnik, pa sam radio kao četvrti stepen za 180eur.. to dok sam imao strpljenja i verovao da sam ja tu nekom potreban. Sad je bolje, radim u regionu za 3500EUR mesečno i Srbiju viđam samo kad obilazim familiju - kao državi, želim Srbiji samo sve najgore, ni manje ni više nego što zaslužuje.

Vlada

pre 11 godina

Dan kada se ukine licenca Megatrend unoverzitetu, bice dan kada ce ova zemlja povratiti bar nekakav ugled u svetu. Ovo je intelektualni genocid!

Vlada

pre 11 godina

Dan kada se ukine licenca Megatrend unoverzitetu, bice dan kada ce ova zemlja povratiti bar nekakav ugled u svetu. Ovo je intelektualni genocid!

postovanje

pre 11 godina

Izgleda da je taj uvazeni univerzitet MEGATREND jedan od najuvazavanijih na svetu: ko njega za par dana zavrsi postaje odmah ili "precednik" ili uvazeni politicar jedine " nebeske drzave" na kugli zemaljskoj a i sire!

Pero KM

pre 11 godina

Tomin kolega a inace izvstan student "Mega trend" univerziteta gde slucajno katedru drzi Ministar obrazovanja Obradovic. Kakva drzava takvi i fakulteti-NULA.

Buridanov magarac

pre 11 godina

Čim vidiš čoveka jasno ti je da je akademik. "Fekultet za menadžment u Zajčaru" ... nisam iskreno znao da takvo nešto postoji. Predlažem da ta VISOKO ŠKOLSKA I OBRAZOVNA USTANOVA ponese naziv: Ultra, giga, mega turbo megatrend fakultet "Velja-Ivica & Toma dilploma"

Ovo je crnje od najcrnjeg...
No, sa vedrije strane: kada vidimo ko su nam akademici i "nacionalni penzioneri" nema čuđenja.
Da Bog da više da se ovo raspadne u komade...

lela

pre 11 godina

Megatrend International Expert Consortium, sa sedistem u Londonu, a osnivac Megatrend iz Beograda.
Hm? Nije bio nikakav proglem pronaci ovu informaciju na internetu.

Ma bre, nikogovicu, sram te bilo!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ja sam iz Zaječara,o fakultetu imam samo reči hvale,nalazi se na Kraljevici(brdo pored grada) u šumi ,među drvećem ,zaštićen od pogleda "nesavesnih" građana koji bi mogli da ga kompromituju svojim pogledom,rukovodstvo fakulteta je stvarno za pohvalu,bivši gradonačelnik Zaječara iz Slobinog diznilenda...nije ga završio samo onaj ko ga nije upisao...toliko o tome...Srbijo,ovaj put stvarno...laka ti zemlja..

Treba i nama kometa

pre 11 godina

A ko je nadredjeni ovim valjanim inspektorima. Ministar Obradovic, clan SPS, i naravno profesor na Megatrendu. I sve se vrti u krug. Mada cuo sam da je Toncev najvise vremena na faxu provodio sa Natasom Beklavac. Uzimao beleske od Sanje Papic. A prepisivao od predsednika skupstine Nece Mece Stefanovica.

Dr Smislov

pre 11 godina

Čemu sve ove provere SNS-ovih diploma kad znamo da su prave!! Problem je druge prirode,te diplome su kupljene kao roba na pijaci i zašto se to ne istražuje? PA svi znamo da nisu tako glupi da falsifikuju kad mogu da pazare ih!! Zašto postoji toliko fakulteta za koje svi znaju da samo trguju diplomama? Ovako se ovakvim likovima samo potvrdjuje da imaju diplomu!! Zašto neko ne dovede u sumnju moju diplomu? Zato što sam redovno išao na faks,znam ko su mi profesori i kolege,još se sećam nekih ispita a voleo bih da pitate Tomu i ovakve kao ovaj Tončev šta su odgovarali bar na jednom ispitu ili da navedu bar dva profesora,sve bi odmah bilo jasno!! Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga!

Dolabella

pre 11 godina

Pa covece, ovaj Toncev pored "obicne" ima i diplomu master!!!I sta kaze inspekcija:"sve je legalno"!???O zivote!O zemljo Srbijo, kuda to srljas?

Pan

pre 11 godina

Pa naravno, Megatrend... Šta je onda problem? Da li nam je NATO kriv, ili Ameri, ili Nemci, što će Mega-trend kadrovi da nam vode i "srede" zemlju? Primer: sedim u kancelariji sa koleginicom koja na radnom mestu sprema ispite za Megatrend, naravno, menadžment. Izlazi na pauzu i odlazi na ispit. Vraća se i časti nas zbog položenog ispita. I sve daje u roku! Sposobna je i snalažljiva. Cilj je radno mesto i pozicija. E sada, na kraju. Da li psotoji veća kletva nego da ovakvi kadrovi naprave svoju privatnu firmu i dabogda se od nje izdržavali! To bi bila firmetina!!!

STODENT BU

pre 11 godina

Citat sa site-a Fakulteta:
"Dana 17.12. 2010 god. Ivica Tončev braniće master rad na temu: "Upravljanje ljudskim resursima u funkciji poboljšanja privrednog ambijenta u Srbiji".
Odbrana master rada je javna, održaće se u biblioteci Fakulteta za menadžment u Zaječaru, sa početkom u 12 časova."
Fakultet dobio dozvolu za rad 17. 03. 2010 potpisao sadasnji min obrazovanja Odradovic, aakreditacija je izod 05.06. 2009. god

Pa kad je polagao ispite!
Zbogom pameti napred pametni!

Milica

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala da je neki sega-mega-singi megatrend fakultet u pitanju. Čovek je prototip intelektualca, odmah se vidi. Toliko izmišljenih smerova, podvrsta,specijalnosti u novim opisima diploma naše nove vlasti, čovek da pomisli da su u pitanju neki intelektualci koji znaju odgovore na sva pitanja. Pa se zapitam čemu moja mladost potrošena na fakultetu-trema na ispitima, noćno učenje, kolokvijumi, kada se to lepo rešava bez stresa samo kad se poznaju pravi ljudi. Quo vadis, Serbia?

americanboy

pre 11 godina

Bravo, snašao se čovek, preko veze nostrifikovao, verovatno ništa nije ni platio ni potplatio, i zaposlio se u Vladi. Mene su zezali mesecima jer im američke diplome nisu valjale, nisam mogao da radim ni kao pripravnik, pa sam radio kao četvrti stepen za 180eur.. to dok sam imao strpljenja i verovao da sam ja tu nekom potreban. Sad je bolje, radim u regionu za 3500EUR mesečno i Srbiju viđam samo kad obilazim familiju - kao državi, želim Srbiji samo sve najgore, ni manje ni više nego što zaslužuje.

Gilbert police officer

pre 11 godina

Pa on ne zna da procita ovo svoje zvanje koje su mu Mica Megatrend i cika Ivica napisali i u koje su ga proizveli. O kome se radi, zna dobro sirotinja raja i poneki pajtas iz Austrije i Bugarske...
Srbijo medj' sljivama...

Posmatrač

pre 11 godina

Svi znamo kakve su diplome ovog akademca i predsednika Republike Srbije...
Da li će, u borbi protiv korupcije, Vučić nešto da preduzme?

Universiti

pre 11 godina

i ja sad čekam da mi stigne diplome Sonce fance lince menagment of course 9. stepen bice i nostrifikovana i modifikovana i glorifikovana, sve će da bude samo još da počnem da radim kao kadar SNS .

Igor

pre 11 godina

Sramota za te naše raspuštene medije da čoveka koji je takva (intelektualna) gromada dovode u pitanje! Dovešće ih on sad u red! Da se zna što je red i menadžment!

ObožavamVučićaDoImbecilnosti

pre 11 godina

Koliko zlobe u komentarima. Možete samo da ga mrzite.
Biće Tončev i član SANU, makar i to kupio. Biće, ako treba i dopisni član. Zna li neko može li SMS-om da se dopisuje?

Cici Kg

pre 11 godina

Mislim šta reći.
Na kraju će se dokazati da ima i doktorat spreman za Nobelov komitet, samo se još ime svetski priznatog univerziteta ne zna, ili se drži u tajnosti.

njofradék

pre 11 godina

Moja klinka ima 24 godine, i prvu godinu na državnom faksu! Odmarala se tri godine, i onda mi došla sa idejom da upiše "megatrend"! Prvo što sam joj rekao jeste da ako to uradi, više nije moja kćerka... drugo nisam ni morao da kažem! Nije upisala "megatrend"! I, šta sada nije u redu? Samo jedna sitnica: Nisam srbin, ali ni hrvat ili bosanac niti slovenac..., ali rodjen sam u ovoj zemlji! Onaj koji će sada da kaže da krv nije voda, možda je u pravu, ali ja bih rekao da je poštenje na prvom mestu, a poštene će prvo da zeznu ovi tzv "megatrendovci"! No, neka im, ali nije poenta u tome što će nas poštene zeznuti, već će zeznuti srpsku državu, a to će sutra znati oni malobrojni, koji će još bivstvovati u ovoj državi, a ova država se nalazi na samrtnom pragu, i ovo ne mogu spašavati "megatrendovci", već oni pravi, koji su se pošteno, godinama školovali!

nemojte molim vas vise

pre 11 godina

jak fakultet! a jos jaci mu nostrifikovao fiplomu. pogledajte, njihov sajt http://www.megatrend-edu.us/2.html. samo kod nas imaju fakultete. providna igra, kupljena diploma! dajte da vidimo zavrsni naucni rad, pa da se smejemo i placemo!

doktorka

pre 11 godina

Sad sam se setila dobrog naziva za našu novu vlast: "MASTERS OF THE UNIVERSE" (kao ona serija igračaka za dečake osamdesetih). Nije loše...

profesor autolimar

pre 11 godina

Ku~ ku nama! Majko moja! Kakav skandal! Inspekcija pod kontrolom SPS! Vucicu, spasavaj svoj autoritet, kakav crni master,kakvi bakraci! Najuri SPS iz Vlade jer su falsifikovali izvestaj! Uhapsi ove inspektore kriminalce!

Вук Шетоња

pre 11 godina

Само ме занима: да ли ће се ико од овога постидети? Кунем се да је мени непријатно! Ни кривом ни дужном... Ја се стидим!
Ах, заборавио сам...па и ресорни министар нам ради на неком од тих факултета... И неће министарску плату јер жели да се бави науком... иначе му газда-Мића неби давао плату... Не знам одакле ми паде сад на памет песмица из "Исповести варалице Феликса Крула": "Дај ми, дај ми Боже да ја будем слеп, па да Гебелс буде Аријевац леп." Не замерите ако цитат није тачан... одавно се то читало...

Vladicin Han

pre 11 godina

Ma nemojte ljudi,on parla engleski ko od sale,u Londonu je skole izucio,posto to nema u Surdulici,a na slike je,sto bi rekao moj deda,pravi ENGELEZ!!

sljam

pre 11 godina

Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga! Dr Smislov.
Doktore, sram ove drzave za puno vise nego ove kupljene diplome. Danas je mistar poljoprivrede resio problem sa aflatoksima, digo je nivo dozvoljeno otrova u mleko, i to je resenje. Mislim, ova vlada je sramota i zalosna. Nije ni ona pre bila ista bolja, ali ovi radikali sto su sada naprednjaci, su gori. Ipak su DS bili gospoda, a ovi su sljam, a prave se da su nesto.

Alek

pre 11 godina

Ovaj "Univerzitet" iz Londona je "virtuelni" univerzitet, odnosno internet univerzitet, kao sto njihov web sajt kaze http://www.megatrend-online.com/. Znaci neko sedi sa ove strane a neko drugi sa one. Nije obavezno da se gledaju preko kamere jer je najvaznije samo da se plati. A ko pise radove i ko ih brani to ......

stevan

pre 11 godina

bilo bi bolje da se ispita njegovo partnerstvo u poslovima sa branislavom saranovicem nego o diplomama ili vlast nece da ga dira da se nepronadje jos neko sumnjiv kao ivica dacic

dejan

pre 11 godina

Ni jug nije više šta je bio. Automehaničar ode u Beč, postane bisnismen, nauči engleski i dobije par diploma, za svaku priliku. Ko zna njih zna da ni srpski neznaju ponajbolje, ali znaju Šariće i one za koje nesmemo da pričamo, a znamo ih svi mi.

Serbinho

pre 11 godina

Te diplome iz Srbije na Zapadu ne priznaje niko a ovde u Italiji vise cene vasu pojavu, nego tamo neku diplomu, koje i Italijanski politicari(sin Bosija) kupuju po Albaniji i slicno.

Zika

pre 11 godina

Zar je iko ocekivao drugacije rezultate?!!!! mene niste ubedili u ovo sto ste naveli! na ostalima je da sami procene.

sad bar znamo iz kog razloga smo tu gde jesmo...

diploma za dz

pre 11 godina

@STODENT BU, 28. februar 2013 18:28) Ocigledno da od 06.2009 do 03.2010 gone uspeo da upise i zavrsi fakultet.
Desava se to kod vas ekonomista

fifi

pre 11 godina

Vidim ovde sve negativni komentari te megatrend ovakav, te 5 rata do kraja i sl. , nisam student tog megatrenda ali mi je malo glupo da ga svi pljuju a oni koji su ga završili ili su predsednici države, podpredsednici velikih firmi i sl a ovi što pljuju i koji su valjda završili državni fakultet sede kod kuće i šalju komentare na b92. Mislim dako vam je fakultet dobar i ako ste toliki genijalci zašto vas tržište nije prepoznalo ? Nemojte samo o partijsko-rodbinskim vezama jer nije istina, ako si dobar i znaš znanje nema te firme koja te neće angažovati.

Kukile

pre 11 godina

Ah te diploma… Ko da nas one čine pametnijim one su samo ulaznica za posao I ništa drugo! Jel taj Tončev obavlja svoj posao kako treba!? Ako obavlja neka ima I 30 diploma koje će besposličari da negiraju, proveravaju…

Spolja gladac...

pre 11 godina

Sve smo uredno 'turili' pod tepih - i problem diploma, i mleka, i amnestiranih i druženje s Šarićem... - kuća nam je čista - a vlada stabilna. Sve je cakum-pakum. Dokad? - videćemo.

Boban

pre 11 godina

Da je obrnuto, diploma u Zajecaru a master u Londonu, pa i da poverujem.
Ovako, ne bih ga uzeo ni ovce da mi cuva u Zitorodji, a ne da brine o bezbednosti drzave. Ocigledno, on je zaduzen da nadgleda Dacica, a ne bezbednost drzave. Pitanje je zasto mu to Dacic dozvoljava?

jovica

pre 11 godina

Mislim da je Srbija zrela za izbore jer ovoliko nedorečenosti u okruženju prvog čoveka vlade davno nije bilo. Vređate inteligenciju nacije!

CHARLOTTE

pre 11 godina

Prvo da vidimo šta će ko da uradi, a posle da potežemo diplome. Mi to obrnutim redom. Šta nam je dobrog donela diploma Filozofskog?

No Mercy

pre 11 godina

No Mercy
Navalili na diplome kao da nam je to prioritet. Kod nas je uvek bilo da se zadovolji forma, a da li je kvalitet iza toga nema veze. Zbog toga su ljudi navalili da ili nostrifikuju diplome ili da dopune svoje obrazovanje. U svetu na koji se svi pozivate to se ceni, jedino kod nas je to predmet poruge.

novica952

pre 11 godina

Svejedno šta je završio dali menadžment ili građevinu nije mu bilo mesto u kabinetu tada prvog potpredsednika vlada a sada premijera Dačića. Očigledno se radi o čeoveku sumnjive prošlosti, a što je najvažnije sumnjivih kontakata sa raznim kriminalnim tipovima u prošlosti. I takav čovek sedi u kabinetu premijera i ima kontakta sa stvarima sa kojima nikada nebi smeo da ima.Pa posle novine pišu da je BIA otkrila mogućnosti da se određena lica pokvare avion vlade i ko zna šta sve. Ako Dačić njeg ačuva to i mogu da prihvatim ali ne mogu da prihvatim da cela vlada i kolacija trpi zbog takve kompromitujuće ličnosti.

fifi

pre 11 godina

Vidim ovde sve negativni komentari te megatrend ovakav, te 5 rata do kraja i sl. , nisam student tog megatrenda ali mi je malo glupo da ga svi pljuju a oni koji su ga završili ili su predsednici države, podpredsednici velikih firmi i sl a ovi što pljuju i koji su valjda završili državni fakultet sede kod kuće i šalju komentare na b92. Mislim dako vam je fakultet dobar i ako ste toliki genijalci zašto vas tržište nije prepoznalo ? Nemojte samo o partijsko-rodbinskim vezama jer nije istina, ako si dobar i znaš znanje nema te firme koja te neće angažovati.

Kukile

pre 11 godina

Ah te diploma… Ko da nas one čine pametnijim one su samo ulaznica za posao I ništa drugo! Jel taj Tončev obavlja svoj posao kako treba!? Ako obavlja neka ima I 30 diploma koje će besposličari da negiraju, proveravaju…

americanboy

pre 11 godina

Bravo, snašao se čovek, preko veze nostrifikovao, verovatno ništa nije ni platio ni potplatio, i zaposlio se u Vladi. Mene su zezali mesecima jer im američke diplome nisu valjale, nisam mogao da radim ni kao pripravnik, pa sam radio kao četvrti stepen za 180eur.. to dok sam imao strpljenja i verovao da sam ja tu nekom potreban. Sad je bolje, radim u regionu za 3500EUR mesečno i Srbiju viđam samo kad obilazim familiju - kao državi, želim Srbiji samo sve najgore, ni manje ni više nego što zaslužuje.

Vlada

pre 11 godina

Dan kada se ukine licenca Megatrend unoverzitetu, bice dan kada ce ova zemlja povratiti bar nekakav ugled u svetu. Ovo je intelektualni genocid!

sljam

pre 11 godina

Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga! Dr Smislov.
Doktore, sram ove drzave za puno vise nego ove kupljene diplome. Danas je mistar poljoprivrede resio problem sa aflatoksima, digo je nivo dozvoljeno otrova u mleko, i to je resenje. Mislim, ova vlada je sramota i zalosna. Nije ni ona pre bila ista bolja, ali ovi radikali sto su sada naprednjaci, su gori. Ipak su DS bili gospoda, a ovi su sljam, a prave se da su nesto.

ObožavamVučićaDoImbecilnosti

pre 11 godina

Koliko zlobe u komentarima. Možete samo da ga mrzite.
Biće Tončev i član SANU, makar i to kupio. Biće, ako treba i dopisni član. Zna li neko može li SMS-om da se dopisuje?

njofradék

pre 11 godina

Moja klinka ima 24 godine, i prvu godinu na državnom faksu! Odmarala se tri godine, i onda mi došla sa idejom da upiše "megatrend"! Prvo što sam joj rekao jeste da ako to uradi, više nije moja kćerka... drugo nisam ni morao da kažem! Nije upisala "megatrend"! I, šta sada nije u redu? Samo jedna sitnica: Nisam srbin, ali ni hrvat ili bosanac niti slovenac..., ali rodjen sam u ovoj zemlji! Onaj koji će sada da kaže da krv nije voda, možda je u pravu, ali ja bih rekao da je poštenje na prvom mestu, a poštene će prvo da zeznu ovi tzv "megatrendovci"! No, neka im, ali nije poenta u tome što će nas poštene zeznuti, već će zeznuti srpsku državu, a to će sutra znati oni malobrojni, koji će još bivstvovati u ovoj državi, a ova država se nalazi na samrtnom pragu, i ovo ne mogu spašavati "megatrendovci", već oni pravi, koji su se pošteno, godinama školovali!

Sotir zvani đubre stara majko

pre 11 godina

ja sam iz Zaječara,o fakultetu imam samo reči hvale,nalazi se na Kraljevici(brdo pored grada) u šumi ,među drvećem ,zaštićen od pogleda "nesavesnih" građana koji bi mogli da ga kompromituju svojim pogledom,rukovodstvo fakulteta je stvarno za pohvalu,bivši gradonačelnik Zaječara iz Slobinog diznilenda...nije ga završio samo onaj ko ga nije upisao...toliko o tome...Srbijo,ovaj put stvarno...laka ti zemlja..

postovanje

pre 11 godina

Izgleda da je taj uvazeni univerzitet MEGATREND jedan od najuvazavanijih na svetu: ko njega za par dana zavrsi postaje odmah ili "precednik" ili uvazeni politicar jedine " nebeske drzave" na kugli zemaljskoj a i sire!

profesor autolimar

pre 11 godina

Ku~ ku nama! Majko moja! Kakav skandal! Inspekcija pod kontrolom SPS! Vucicu, spasavaj svoj autoritet, kakav crni master,kakvi bakraci! Najuri SPS iz Vlade jer su falsifikovali izvestaj! Uhapsi ove inspektore kriminalce!

CHARLOTTE

pre 11 godina

Prvo da vidimo šta će ko da uradi, a posle da potežemo diplome. Mi to obrnutim redom. Šta nam je dobrog donela diploma Filozofskog?

Serbinho

pre 11 godina

Te diplome iz Srbije na Zapadu ne priznaje niko a ovde u Italiji vise cene vasu pojavu, nego tamo neku diplomu, koje i Italijanski politicari(sin Bosija) kupuju po Albaniji i slicno.

No Mercy

pre 11 godina

No Mercy
Navalili na diplome kao da nam je to prioritet. Kod nas je uvek bilo da se zadovolji forma, a da li je kvalitet iza toga nema veze. Zbog toga su ljudi navalili da ili nostrifikuju diplome ili da dopune svoje obrazovanje. U svetu na koji se svi pozivate to se ceni, jedino kod nas je to predmet poruge.

Pan

pre 11 godina

Pa naravno, Megatrend... Šta je onda problem? Da li nam je NATO kriv, ili Ameri, ili Nemci, što će Mega-trend kadrovi da nam vode i "srede" zemlju? Primer: sedim u kancelariji sa koleginicom koja na radnom mestu sprema ispite za Megatrend, naravno, menadžment. Izlazi na pauzu i odlazi na ispit. Vraća se i časti nas zbog položenog ispita. I sve daje u roku! Sposobna je i snalažljiva. Cilj je radno mesto i pozicija. E sada, na kraju. Da li psotoji veća kletva nego da ovakvi kadrovi naprave svoju privatnu firmu i dabogda se od nje izdržavali! To bi bila firmetina!!!

Buridanov magarac

pre 11 godina

Čim vidiš čoveka jasno ti je da je akademik. "Fekultet za menadžment u Zajčaru" ... nisam iskreno znao da takvo nešto postoji. Predlažem da ta VISOKO ŠKOLSKA I OBRAZOVNA USTANOVA ponese naziv: Ultra, giga, mega turbo megatrend fakultet "Velja-Ivica & Toma dilploma"

Ovo je crnje od najcrnjeg...
No, sa vedrije strane: kada vidimo ko su nam akademici i "nacionalni penzioneri" nema čuđenja.
Da Bog da više da se ovo raspadne u komade...

diploma za dz

pre 11 godina

@STODENT BU, 28. februar 2013 18:28) Ocigledno da od 06.2009 do 03.2010 gone uspeo da upise i zavrsi fakultet.
Desava se to kod vas ekonomista

nemojte molim vas vise

pre 11 godina

jak fakultet! a jos jaci mu nostrifikovao fiplomu. pogledajte, njihov sajt http://www.megatrend-edu.us/2.html. samo kod nas imaju fakultete. providna igra, kupljena diploma! dajte da vidimo zavrsni naucni rad, pa da se smejemo i placemo!

Dolabella

pre 11 godina

Pa covece, ovaj Toncev pored "obicne" ima i diplomu master!!!I sta kaze inspekcija:"sve je legalno"!???O zivote!O zemljo Srbijo, kuda to srljas?

Dr Smislov

pre 11 godina

Čemu sve ove provere SNS-ovih diploma kad znamo da su prave!! Problem je druge prirode,te diplome su kupljene kao roba na pijaci i zašto se to ne istražuje? PA svi znamo da nisu tako glupi da falsifikuju kad mogu da pazare ih!! Zašto postoji toliko fakulteta za koje svi znaju da samo trguju diplomama? Ovako se ovakvim likovima samo potvrdjuje da imaju diplomu!! Zašto neko ne dovede u sumnju moju diplomu? Zato što sam redovno išao na faks,znam ko su mi profesori i kolege,još se sećam nekih ispita a voleo bih da pitate Tomu i ovakve kao ovaj Tončev šta su odgovarali bar na jednom ispitu ili da navedu bar dva profesora,sve bi odmah bilo jasno!! Ovo je zlo šta se radi na obezvredjivanju pošteno stečenih diploma! Sram bilo ovu državu zbog toga!

Alek

pre 11 godina

Ovaj "Univerzitet" iz Londona je "virtuelni" univerzitet, odnosno internet univerzitet, kao sto njihov web sajt kaze http://www.megatrend-online.com/. Znaci neko sedi sa ove strane a neko drugi sa one. Nije obavezno da se gledaju preko kamere jer je najvaznije samo da se plati. A ko pise radove i ko ih brani to ......

Posmatrač

pre 11 godina

Svi znamo kakve su diplome ovog akademca i predsednika Republike Srbije...
Da li će, u borbi protiv korupcije, Vučić nešto da preduzme?

Vladicin Han

pre 11 godina

Ma nemojte ljudi,on parla engleski ko od sale,u Londonu je skole izucio,posto to nema u Surdulici,a na slike je,sto bi rekao moj deda,pravi ENGELEZ!!

Zika

pre 11 godina

Zar je iko ocekivao drugacije rezultate?!!!! mene niste ubedili u ovo sto ste naveli! na ostalima je da sami procene.

sad bar znamo iz kog razloga smo tu gde jesmo...

Milica

pre 11 godina

Nisam ni sumnjala da je neki sega-mega-singi megatrend fakultet u pitanju. Čovek je prototip intelektualca, odmah se vidi. Toliko izmišljenih smerova, podvrsta,specijalnosti u novim opisima diploma naše nove vlasti, čovek da pomisli da su u pitanju neki intelektualci koji znaju odgovore na sva pitanja. Pa se zapitam čemu moja mladost potrošena na fakultetu-trema na ispitima, noćno učenje, kolokvijumi, kada se to lepo rešava bez stresa samo kad se poznaju pravi ljudi. Quo vadis, Serbia?

Вук Шетоња

pre 11 godina

Само ме занима: да ли ће се ико од овога постидети? Кунем се да је мени непријатно! Ни кривом ни дужном... Ја се стидим!
Ах, заборавио сам...па и ресорни министар нам ради на неком од тих факултета... И неће министарску плату јер жели да се бави науком... иначе му газда-Мића неби давао плату... Не знам одакле ми паде сад на памет песмица из "Исповести варалице Феликса Крула": "Дај ми, дај ми Боже да ја будем слеп, па да Гебелс буде Аријевац леп." Не замерите ако цитат није тачан... одавно се то читало...

dejan

pre 11 godina

Ni jug nije više šta je bio. Automehaničar ode u Beč, postane bisnismen, nauči engleski i dobije par diploma, za svaku priliku. Ko zna njih zna da ni srpski neznaju ponajbolje, ali znaju Šariće i one za koje nesmemo da pričamo, a znamo ih svi mi.

Cici Kg

pre 11 godina

Mislim šta reći.
Na kraju će se dokazati da ima i doktorat spreman za Nobelov komitet, samo se još ime svetski priznatog univerziteta ne zna, ili se drži u tajnosti.

Pero KM

pre 11 godina

Tomin kolega a inace izvstan student "Mega trend" univerziteta gde slucajno katedru drzi Ministar obrazovanja Obradovic. Kakva drzava takvi i fakulteti-NULA.

lela

pre 11 godina

Megatrend International Expert Consortium, sa sedistem u Londonu, a osnivac Megatrend iz Beograda.
Hm? Nije bio nikakav proglem pronaci ovu informaciju na internetu.

Ma bre, nikogovicu, sram te bilo!

Gilbert police officer

pre 11 godina

Pa on ne zna da procita ovo svoje zvanje koje su mu Mica Megatrend i cika Ivica napisali i u koje su ga proizveli. O kome se radi, zna dobro sirotinja raja i poneki pajtas iz Austrije i Bugarske...
Srbijo medj' sljivama...

Igor

pre 11 godina

Sramota za te naše raspuštene medije da čoveka koji je takva (intelektualna) gromada dovode u pitanje! Dovešće ih on sad u red! Da se zna što je red i menadžment!

stevan

pre 11 godina

bilo bi bolje da se ispita njegovo partnerstvo u poslovima sa branislavom saranovicem nego o diplomama ili vlast nece da ga dira da se nepronadje jos neko sumnjiv kao ivica dacic

STODENT BU

pre 11 godina

Citat sa site-a Fakulteta:
"Dana 17.12. 2010 god. Ivica Tončev braniće master rad na temu: "Upravljanje ljudskim resursima u funkciji poboljšanja privrednog ambijenta u Srbiji".
Odbrana master rada je javna, održaće se u biblioteci Fakulteta za menadžment u Zaječaru, sa početkom u 12 časova."
Fakultet dobio dozvolu za rad 17. 03. 2010 potpisao sadasnji min obrazovanja Odradovic, aakreditacija je izod 05.06. 2009. god

Pa kad je polagao ispite!
Zbogom pameti napred pametni!

Universiti

pre 11 godina

i ja sad čekam da mi stigne diplome Sonce fance lince menagment of course 9. stepen bice i nostrifikovana i modifikovana i glorifikovana, sve će da bude samo još da počnem da radim kao kadar SNS .

Treba i nama kometa

pre 11 godina

A ko je nadredjeni ovim valjanim inspektorima. Ministar Obradovic, clan SPS, i naravno profesor na Megatrendu. I sve se vrti u krug. Mada cuo sam da je Toncev najvise vremena na faxu provodio sa Natasom Beklavac. Uzimao beleske od Sanje Papic. A prepisivao od predsednika skupstine Nece Mece Stefanovica.

doktorka

pre 11 godina

Sad sam se setila dobrog naziva za našu novu vlast: "MASTERS OF THE UNIVERSE" (kao ona serija igračaka za dečake osamdesetih). Nije loše...

Boban

pre 11 godina

Da je obrnuto, diploma u Zajecaru a master u Londonu, pa i da poverujem.
Ovako, ne bih ga uzeo ni ovce da mi cuva u Zitorodji, a ne da brine o bezbednosti drzave. Ocigledno, on je zaduzen da nadgleda Dacica, a ne bezbednost drzave. Pitanje je zasto mu to Dacic dozvoljava?

Spolja gladac...

pre 11 godina

Sve smo uredno 'turili' pod tepih - i problem diploma, i mleka, i amnestiranih i druženje s Šarićem... - kuća nam je čista - a vlada stabilna. Sve je cakum-pakum. Dokad? - videćemo.

jovica

pre 11 godina

Mislim da je Srbija zrela za izbore jer ovoliko nedorečenosti u okruženju prvog čoveka vlade davno nije bilo. Vređate inteligenciju nacije!

novica952

pre 11 godina

Svejedno šta je završio dali menadžment ili građevinu nije mu bilo mesto u kabinetu tada prvog potpredsednika vlada a sada premijera Dačića. Očigledno se radi o čeoveku sumnjive prošlosti, a što je najvažnije sumnjivih kontakata sa raznim kriminalnim tipovima u prošlosti. I takav čovek sedi u kabinetu premijera i ima kontakta sa stvarima sa kojima nikada nebi smeo da ima.Pa posle novine pišu da je BIA otkrila mogućnosti da se određena lica pokvare avion vlade i ko zna šta sve. Ako Dačić njeg ačuva to i mogu da prihvatim ali ne mogu da prihvatim da cela vlada i kolacija trpi zbog takve kompromitujuće ličnosti.