1. dali bi nam rekli da mleko nije ispravno,da su i dalje na vlasti,dali je ovo samo trik da bi se osigurao uvoz istog tog našeg mleka iz recimo Hrvatske,jer pojedine naše firme sad su preseljene tj prodate Hrvatima ....nas i dalje muzu i vraćaju nam naše po mnogo većoj ceni...a za nase proizvođače mleko je zatrovano...dali je !?
  (pitam se pitam, 22. februar 2013 19:04)

  # Link komentara

 2. Mnogo buke ni oko cega !!! I ja mislim da je bezbedno...
  (natasa, 22. februar 2013 15:41)

  # Link komentara

 3. IZ Vlade kažu da je mleko u redu i da ga pijemo a na drugoj strani se predlažu mere za sanaciju problema u stočnoj hrani , šta to znači pa to je već naš poznati način zataškavanja problema naravno u cilju spašavanja kompromitovanih u vladi.To smo navikli da vidjamo svakodnevno i šta je tu sada novo
  (DRG, 22. februar 2013 12:06)

  # Link komentara

 4. Mleko je verovatno istog kavaliteta kao i pre par meseci,kao i pre godinu,dve dana...samo je nekome odgovaralo da bas u ovom trenutku podigne laznu uzbunu.
  (ksenija, 22. februar 2013 10:55)

  # Link komentara

 5. Kad ONI tako kažu, dao im Bog sve zaslužene posledice...
  (Patak Dača, 22. februar 2013 10:55)

  # Link komentara

 6. Slučaj kontaminacije aflatoksinom postoji još od prvih izveštaja koji su se u medijima pojavili ako se ne varam u septembru mesecu prošle godine. Otuda ne mogu da shvatim blago rečeno nezaiteresovanost resorog ministarstva poljoprivrede za sistemskim rešavanjem ovog problema.Naime očigledno su izostale kontrole kod proizvodjača stočne hrane, koji su pre stavljanja sirovine u preradu ( kukuruz) očigledno morali da sprovode kontrole na koje ih obavezuje i standard HCCP."Lek" za borbu protiv kontaminiranog kukuruza aflatoksinom postoji i nalazi se u preparatima na bazi zeolita koji vrlo brzo ADSORBUJU afkatoksin. Dodatak ovog preparata koji je u potpunosti ekološki je cca 2-3 kg na 1.000 kg uskladištenog kukuruza.Samo nakon 4-5 h. ovaj preparat odstranjuje više od 99,80 % aflatoksina nakon čega je dekontaminiran kukuruz potpuno bezbedan za upotrebu. Pri tom cena ovih preparat na tržištu je manje više simbolična u odnosu na efekat koji se postiže.Zbog svega gore navedenog smatram da je Ministarstvo poljoprivrede sa g.Kneževićem načinilo veliki propust i da je svojim nečinjenjem direktno odgovorno za nastalu situaciju. Prosudite i sami da li sam u pravu !
  (krivično delo, 22. februar 2013 10:54)

  # Link komentara

 7. sacuvaj boze,ovaj je prevazisao onoga koji hoce da poveze severno more sa
  grckom preko srbije.
  (nepismen, 22. februar 2013 10:50)

  # Link komentara

 8. hahahahahaha ministri nam garantuju , e ako nam oni garantuju onda je sigurno
   (icee, 22. februar 2013 10:10)

  # Link komentara

 9. tehnolozi hrane se ne uzbuđuju,a narod se potresa. kako niko nije čuo za parazite na žitu? opšte poznata je ražna glavica koja proizvodi lizergin,aktivni sastojak lizergične kiseline ili LSD. Aspergilus je parazit kukuruza i pšenice. seljaci znaju za ove gljivice na zrnu koje se ne skladišti pravilno.u svojoj praksi nisam video jedno trovanje aflatoksinom (ako je tako potentan kako nema više slučajeva? da, može izazvati hepatitis u laboratoriji na miševima; jesmo li miševi?). od svih akutnih zatajenja jetre,ciroze (nepravilna reperacija tkiva) i karcinoma jetre većina su bili alkoholne,zatim narkomani zaraženi hepvirusim B i C,zatim oboljenja jetre trovanjem pečurkama,leptospiroze,itd. ipak, novinari tabloida ipak znaju najbolje šta je aspergilus, šta je fibroza je li tako? jedva su pismeni kamoli obrazovani ako ćemo iskreno i realno,a naši političari skupljaju poene izazivajući paranoju,strah i histeriju među građanima. Sve to vodi u antagonizam među ljudima. Svađaju nas i vladaju.
   (david, 22. februar 2013 10:02)

  # Link komentara

 10. bravo za ministre( bivseg , a dace bog i buduceg, robijasa i gospodje"lekovi za bogate")...
   (Lucifer, 22. februar 2013 09:22)

  # Link komentara

 11. Mleko je sigurno bezbedno, godinama smo kojekakve gluposti jeli i pili,pa .... pogledajte samo Coca-Cola, volim je i pijem,a toliko je nezdrava,pa svi ćute o tome
  (Banozio, 22. februar 2013 00:25)

  MOJE DETE OD 3,5 GODINE NE PIJE COCA - COLU!!! Pije mleko i jede mlecne proizvode, meso, jaja!
  Ti se trujes svesno, kao sto Knezevic i Djukanovicka SVESNO TRUJU DECICU ukoliko ne govore ISTINU!!!
  (Majka, 22. februar 2013 09:10)

  # Link komentara

 12. Podrska Vucicu u borbi za istinu o mleku!
  (napred, 22. februar 2013 09:08)

  # Link komentara

 13. Iskreno se nadamo da ce bas vas dvoj Vucic katapultirati iz Vlade.
  Sto kod rekli strucnjaci, vase reakcije su sramotno niske i bez ikakvog obzira na narod.
  (Predrag, 22. februar 2013 08:49)

  # Link komentara

 14. Teže je progutati... kako vidim sa slike
  (Da, 22. februar 2013 08:43)

  # Link komentara

 15. Eh, neki bi i g. pojeli samo da ostanu i dalje u fotelji!

  Vidite! Pogledajte! Nista mi nije! Mleko je odlicno!
  Dva puta nista jeste nista, crvic nije ni postojao!
  (Andjela, 22. februar 2013 08:38)

  # Link komentara

 16. Videcemo sta ce reci Vucic kada se vrati iz Berlina.Jedino nam on moze dati informacije o (ne)ispravnosti mleka,gradjani veruju samo Vucicu,ostali su svi boranija.Za ispravno mleko,za ulazak u EU..,ziveo vrhovni komandant Vucic!
  (napred, 22. februar 2013 08:30)

  # Link komentara

 17. Imam puno poverenje u ovu vladu, na čelu sa gospodinom Vučićem i ubeđen sam da će uhapsiti ministre odgovorne za pokušaj zataškavanja trovanja naroda!
  (Dragan Miladinovic, 22. februar 2013 08:24)

  # Link komentara

 18. kome da verujemo? ministru koji je hapsen pa onda seo u ministarsku fotelju? ministarki koja je svoje dete poslala da zivi i radi u eu, a za nasu decu i unuke je nije briga - pijte mleko, zdravo je! nemate ni trunku saosecaja, respekta prema narodu, koji vas je birao i koga treba da sluzite! stid i moral ne postoje u vasem karakteru a ni recniku!
  (ne verujem!, 22. februar 2013 08:23)

  # Link komentara

 19. Moj utisak je da ministri javno ne piju mleko i time uveravaju narod da je ono isparavno, vec da se uozbilje ako to umeju i ne dozvole haoticno stanje u kontroli kvaliteta hrane. Kontrola mora da bude stalna, sadasnja je problematicna, ko zna sta je sa ostalim namirnicama, a da ne pricam da se jos po pijacama prodaje sve i svasta a nadlezni inspektori ih kobajagi jure, kaznjavaju, a njih uvek ima. Primer: da li znate da sir koji se dobavlja iz Bugarske, prodaje se na pijaci za 250 do 300 din kao kravlji "feta" sir, a nabavna cena je oko 100 din. i on je verovatno biljnog porekla, sojin sir (ko zna od kakve soje)aromatizovan, da lici na kravlji sir,... kako je to dozvoljeno, sta je sa redovnim kontrolama na granici, ..., dokle ce nas trovati. Drzavo, preduzmi akciju, uvedi red i disciplinu i zastiti Srbiju od nas samih!
  (Dragan, 22. februar 2013 08:21)

  # Link komentara

 20. Kada je ćorka alternativa, sve garancije su verovatne!
  Očigledno je da je ministar poljoprivrede uhvaćen u sred ......
  Način na koji se opravdava je u najmanju ruku ponižavajući, kako prema građanima, tako i prema tužilaštvu i nadležnim organima za "njegove postupke"!
  Ješić kakav god da je, ispade jedini izvor puzdanih informacija pored svih postojećih organa-SRAMOTA!
  (Vojvodinac, 22. februar 2013 08:17)

  # Link komentara

 21. A sta ce biti ako se ispostavi da nije. Samo pitam.
  (milan, 22. februar 2013 07:58)

  # Link komentara

 22. Ko je bre ovde lud, mleko se povlaci iz rafova, doktori savetuju da se deci ne daje mleko...., a njih dvoje " Mleko je dobro "
   (lovac na potezu, 22. februar 2013 07:32)

  # Link komentara

 23. Covek provalio da aflatoksina ima jos i vise, Crna Gora prekinula proizvodnju mleka, preko cetrdeset vrsta mleka povuceno iz prodaje a ministri tvrde da je mleko u redu. A ministar trgovine, najveci politicki konvertit svih vremena, koji otvara usta za ono sto ga niko ne pita, sada iznenada zanemeo covek?! Ako je pod Milosevicem bilo ispiranje mozga, ovi su ukljucili fazu - centrifugiranje!
  (jovan, 22. februar 2013 07:25)

  # Link komentara

 24. Ko ne pije kancerogeno mleko, nije patWiota, i stWani je placenik.
  (Mile, 22. februar 2013 07:22)

  # Link komentara

 25. Da, hmmm... garanti mira i stabilnosti...
  (7 years warranty, 22. februar 2013 07:13)

  # Link komentara

 26. Kako god je "usvojen" pa ignorisan taj EU zakon o mleku tako ce biti sa ostalim zakonima EU. Usvojit ce vlada sve sto EU trazi da se usvoji ali nece provoditi ni jedan takav zakon.
  (licemerstvo i nebriga vlade za svoje stanovnistvo bez presedana, 22. februar 2013 07:11)

  # Link komentara

 27. srbistanci, sta drugo reci, nazadnost na svak koraku.
   (nixonn, 22. februar 2013 07:11)

  # Link komentara

 28. Mlecni proizvodi jogurt, pavlaka, kiselo mleko... su ispravni jer ih nisu ni ispitivali. Strasno kako na potcenjuju. Lepo objavite rezultate a ne da kada skrining metodom utvrdite da je aflatoksin uredu od iste serije narucite jos deset analiza a kada naidjete na povisene vrednosti to zanemarite kao gresku.
  (Pera, 22. februar 2013 06:58)

  # Link komentara

 29. Kažu da je do povećanog prisustva alfatoksina u mleku došlo kao posledica ishrane stoke lošim kukuruzom, a sve kao posledica velike suše prošle godine u Srbiji. Nije prošla godina bila jedina sušna. Bilo je i sušnijih godina, naprimer 2007, pa se postavlja pitanje zašto “brižni” Ješić nije ispitivao uzorke mleka 2008, kada je na vlast bio DS, pa bi tada dobio iste, ili čak i gore, rezultate nego li danas. Međutim, tada to Ješiću nije odgovaralo, jer tada nije imao razloga da ruši vladu jer su na vlasti bili njegovi, a pitanje da li bi i smeo da potegne ta ispitivanja, jer bi time udario na mlekarsku inustriju u kojoj je jedan od glavnih igrača finansijer DS-a Bogićević iz Šapca, koji je inače veoma blizak prijatelj tadašnjeg vrlo uticajnog potpredsednika DS-a Dušana Petrovića, pa bi time izazvao velike potrese u svojoj stranci, a možda bi čak i bio isključen iz DS-a. Što je najgore u svemu, sada se ispostavilo da su građani Srbije i 2008. godine, a verovatno i mnogih još godina, pili mleko koje je bilo sličnog kvaliteta kao danas, ali je tada bio na vlasti DS, pa je to sve bilo u redu. Izgleda da se u Srbiji ispravnost mleka određuje na osnovu toga ko je na vlasti, pa ako je na vlast DS, onda je mleko ispravno, a ako je na vlasti SNS onda mleko nije ispravno, tako da bi i danas da je DS opstao na vlasti mleko u Srbiji bilo potpuno ispravno, a ovakve afere ne bi uopšte bilo.
  (BANEX, 22. februar 2013 06:51)

  # Link komentara

 30. Samo me zanimaju dve stvari: 1. Od koga je kupljena(uvezena)stocna hrana sa stetnim sadrzajem bez provere.
  2. Od koga ce drzava sada da kupi "ISPRAVNU HRANU" ko to ima toliko kukuruza na lageru da ne moze da izveze?
  Spekulanti,Manipulanti,Nakupci,Sverceri... sram vas bilo
  (Vukasin, 22. februar 2013 06:47)

  # Link komentara

 31. Pa onda uhapsite Ješića ! ili on sa uhapsi vas
   (Zox, 22. februar 2013 06:47)

  # Link komentara

 32. Ma da bre, na kraju ce da nas ubede kako aflatoksin i nije toksin, stavise, zdrav je!
  Jaca duh i telo!
   (Realan, 22. februar 2013 06:44)

  # Link komentara

 33. neispravno mleko ce biti unisteno! dace ga svinjama kao obrok!
   (stevica, 22. februar 2013 06:42)

  # Link komentara

 34. Neverovatno koliko su nisko pali
  Nazalost nije bezbedno i nazalost svesno ovo rade da zbog interesa mlekarske i stocarske industrije jer su gadno zabrljali
  (bob, 22. februar 2013 06:31)

  # Link komentara

 35. Čija je "akreditovana" laboratorija i kada je i na koji način postala jedina u Srbiji? Gde nestadoše pare za izgradnju i otvaranje državne laboratorije u Batajnici? Kako to da na Ješićev mobilni stiže najnoviji "zvanični" izveštaj SMS-om? Na spiskovima mleka (zaraženih) ona pakovana letos (maj-jun) - nije li to nastavak obračuna partijskih drugova sa Petrovićem (bivši ministar poljoprivrede)?
  Tko izvlači korist od ove napuhane afere?
  Kako bi bilo da nabavimo one naočari za čitanje između redova?
  (nidža, 22. februar 2013 06:17)

  # Link komentara

 36. Ministri su morali odmah da reaguju i da daju saopštenje je li mleko koje se prodaje građanima u Srbiji ispravno ili nije. Nije opravdanje da je se čekala onaliza sumnjivog mleka , jer se kontrola životnih namirnica mora redovno kontrolisati.
  (Glasinac, 22. februar 2013 05:53)

  # Link komentara

 37. Ovaj čovek je doslovce izjavio da on "nema podatke o povišenom nivou aflatoksina u mleku". To znači upravo to, da ON nema podatke da mleko ima povišen nivo aflatoksina. Međutim to isto znači da mi možda kupujemo kancerogeno mleko, a da ON nema podatke o tome.

  Smeniti ministra pod hitno! Ako se to ne desi, tražiti odgovornost premijera!
  (građanin, 22. februar 2013 05:44)

  # Link komentara

 38. a Mise banane nigde, za koliko oni ovaj narod preveslaju pa to je cudo! Izdrzite naivni Srbi, i samo gutajte sta vam se servira...vrag zna ko ce od ovoga izvuci korist! MUKA MI JE OD OVOGA MLEKA, VISE!!!
  (djOkO!, 22. februar 2013 04:37)

  # Link komentara

 39. Samo me zanima kako ce da " uniste" zarazeno mleko? Mislim, nece ga spaliti sigurno? Dakle, " bacice" ga negde? U Dunav, Savu... Tek da nam vise ni voda ne bude koliko-toliko ok...
   (citamneverujem, 22. februar 2013 02:44)

  # Link komentara

 40. Pazite sta lik izjavljuje:
  "Što se tiče pravilnika, kojim je uređena maksimalna koncentracija aflatoksina, Stoparić je rekao da je on “preko noći” pooštren 10 puta i to je zapravo glavni uzrok celog problema koji je sada nastao."

  Ma jok, trebali su da ublaze 10 puta, a vi onda da uvozite budjavi kukuruz a iazvozite zdrav!

  Da je ostalo po starom pa da nas trujete do mile volje, problema ne bi bilo!

  Nego daj ti druze da vidimo, zasto si ti miksovao zarazeni kukuruz sa zadravim, pa sve djuture pobudjalo. Jel to da bi narod imao jeftinije mleko? Ako je zbog toga hvala ti, covek si!
  (Dobro da nas ne hane kukuruzom, 22. februar 2013 01:36)

  # Link komentara

 41. sveze mleko koje ima rok 10 dana ce da stave u magacin i kad sve prodje i utvrdi se da je ok vratice na rafove?sta smo mi?budale?
   (vixi, 22. februar 2013 01:26)

  # Link komentara

 42. Culi ste za alfatoksin kao sto ste culi za Madagaskar
  (Deki, 22. februar 2013 01:26)

  # Link komentara

 43. od neceg mora se rikne
   (jeca, 22. februar 2013 01:13)

  # Link komentara

 44. Za ovih nekoliko dana od kad traje ova "ludnica" sa mlekom, dosla sam do zakljucka da treba da pijemo mleko, a da nam nisu potrebni ni ministar zdravlja, ni ministar poljoprivrede, ni ministar trgovine, ni razni poverenici,a ni ostali ministri. Bolje da ih nema, nego da nas ovako izludjuju.
  Prema tome, samo poreska uprava(da nam naplati porez) i policija (da trenira strogocu u slucaju da neko nece da plati) i mirna Backa.
  A, da zaboravila sam Dinkica, treba neko da raspodeli pare.
  (panta rei, 22. februar 2013 00:53)

  # Link komentara

 45. Sta su ti mediji, cudo. Prospes narodu pricu o gej paradi, bus plusu, zarazenom mleku a vamo u cosku cisto pomenes da ce struja da poskupi 20% i ko zna sta jos. Zapamtite- iza svake "afere" stoji neka sasvim druga prica koja treba da se pokrije.
  (Rale85, 22. februar 2013 00:48)

  # Link komentara

 46. Naravno da je zabrinutost za zdravlje. Evo samo jednog malog dodatka tom opsežnijem istraživanju.

  Prvo, nisam politički opredeljen. Kao humanista verujem u čoveka kao pojedinca i sposobnosti pojedinca. Prethodni su nas pljačkali, ovi nas truju - nije baš za biranje.

  Drugo, sa mlekarskom industrijom se treba obračunati ako ne radi svoj posao kako treba. Još u septembru se znalo da je velika količina kukuruza zaražena. Zbog čega se onda kontrole u fabrikama za preradu mleka nisu vršile bar na nedeljnom nivou? Jel vi uopšte kontrolišete sopstveni proizvod, kao što ste i obavezni po zakonu? Šta, kao niste ni očekivali povećane količine toksina u mleku, pa je nastavljeno po starom dobrom običaju "ko šljivi ljude koji kupuju - štedi na testovima na otrov". Za ovo što se desilo neko mora da zaglavi bajbok - na duže vreme.

  Treće uzrok je i meni kao laiku jasan, samo treba upotrebiti Internet i znanje Engleskog. Na zvaničnom sajtu FDA lepo pišu svi standardi vezani za aflatoksine. Da bi se dobilo mleko koje ima koncentraciju aflatoksina manju od 0,05 mikrograma po kilogramu, potrebno je da stočna hrana nema više od 20 mikrograma po kilogramu. Kod nas je standard da stočna hrana može imati 50 mikrograma po kilogramu - to je jednostavno metabolički nemoguće. I onda se pravi situacija gde je kontaminirana stočna hrana "u granicama" a mleko ipak kancerogeno. A ko je zadužen da tu regulativu promeni - pa skupština, sa sve glumcima i modelsicama.

  Jadna li si Srbijo.
  (Nikola NS, 22. februar 2013 00:47)

  # Link komentara

 47. Žao mi je - ništa vam ne verujem!
   (ljuba valirijski, 22. februar 2013 00:36)

  # Link komentara

 48. Pa naravno da je sve u redu,nisam ni sumljao drugacije.
  (Karafingl, 22. februar 2013 00:35)

  # Link komentara

 49. A sneg napolju zasipuje, da pokrije tragove nečovečnosti.
  (Gale, 22. februar 2013 00:33)

  # Link komentara

 50. Ne bih da preterujem u svom ubeđenju i uverenju ali meni lično sve ovo liči na jedan klasičan bedni pokušaj da se Vlada postavi na tankom ledu, a to pre svega zbog prestojećih razgovora i dogovora oko datuma pristupanja EU!
  (Glorija, 22. februar 2013 00:32)

  # Link komentara

 51. Mleko je sigurno bezbedno, godinama smo kojekakve gluposti jeli i pili,pa .... pogledajte samo Coca-Cola, volim je i pijem,a toliko je nezdrava,pa svi ćute o tome
  (Banozio, 22. februar 2013 00:25)

  # Link komentara

 52. Kneževiću, Đukanovićka, samo vas gledamo. Ne budite u iluziji da zločin može proći nekažnjeno.
  (Metatron, 22. februar 2013 00:25)

  # Link komentara

 53. Ja im ne verujem!
  (Goran, 22. februar 2013 00:22)

  # Link komentara

 54. Popijes mleko.....i da te vidi Bog
  (zy, 22. februar 2013 00:22)

  # Link komentara

 55. Pa odlicno, onda neka navale, bice vise za njih, posto ce gradjani manje kupovati
  (Mercedes ide samo pravolinijski, 22. februar 2013 00:18)

  # Link komentara

 56. Kukuruz od pre par meseci = krava = junetina = mleko = jogurt = maslac = pavlaka = krem sirevi = sir = kackavalj = jogurt = ...
  kukuruz = kokoska = piletina = jaja
  KUKURUZ = ZAR NIJE TREBALO KAKO JE MINISTAR NAJAVIO DA SE KUKURUZ UNISTI, a sada ga slusam na RTS-u da ce proveriti!!! KATASTROFA!!!

  POVUKLE SVE DRZAVE U OKRUZENJU MLEKO SAMO NAS NAŠ MINISTAR UVERAVA DA JE MLEKO "POD KONTROLOM"!!!
  (Vegetarijanac, 22. februar 2013 00:18)

  # Link komentara

 57. Ne znam na sta sve ovo lici ali neko bi u svakom slucaju trebao u zatvor ili zbog trovanja naroda ili zbog sirenja laznih informacija, ne dogodi li se jedno od ta dva mislim da ce to biti kap mleka koja je prepunila casu
   (zoki, 22. februar 2013 00:18)

  # Link komentara

 58. Ministar treba da podnese ostavku i da se pokrene postupak protiv njega, ako ne to, onda bolje da ode cela vlada.

  U celoj prici nije cak ni bitan Jesic, bitan je Knezevic, covek koji je bez i malo blama lagao 7 000 000 ljudi, zatim se glupirao sa ispijanjem mleka ispred kamera. Propis je propis, oni su ga i doneli, krv su nam popili svih ovih godina sa njihovim " propisima" i zakonima koje tumace kako njima odgovara. Slicno je bilo i za vreme Cernobila, javljeno je narodu da nema problema, dok su " gospoda" nekako obavestena da ne izlaze iz kuca. Tek sad sa razvojem medija smo to saznali.
  (Vlajko, 22. februar 2013 00:13)

  # Link komentara

 59. Da im verujem? Pa nisam s.... vesla.
  (Srx, 22. februar 2013 00:13)

  # Link komentara

 60. Dajte bre, ovo je prenaduvavanje price, jer se sada partije preko mleka ganjaju. Zato sto je ovde neko iz stranke ministar poljoprivrede. Sad jos uz to i drndaju Vojvodinu. Vi niste ni svesni koliko mleka treba popiti da bi nastalo trovanje. Pre bi ste umrli od kolicine tecnosti i proliva zbog samog mleka, nego sto bi ste dostigli milioniti deo aflatoksina. A kamoli onaj deo koji bi vas stvarno konatminirao.
  Bar jedno 3 tone bi trebalo da popijete.
  (Aleksandar, 22. februar 2013 00:02)

  # Link komentara

 61. Imam puno poverenje u ovu vladu, na čelu sa gospodinom Vučićem i ubeđen sam da je svo mleko u prodaji apsolutno ispravno!
   (Ivan, 22. februar 2013 00:00)

  # Link komentara

 62. Da li u ovoj zemlji stvarno ima toliko ljudi koji ne vide siroku sliku?Prvo je pocela afera oko GMO,da bi se videla reakcija naroda i poljoprivrednika,da li su voljni da prihvate isti.Zatim,po negativnoj reakciji,odjednom pocinje afera "mleko",da bi se diskreditovale firme koje,kako-tako,podupiru razvoj samostalnih poljoprivrednika,da bi se ugasilo stocarstvo,samim tim i ratarstvo,drzava kupila zemlju u bescenje,koju ce zatim da proda nasim novim najboljim drugovima,Arapima,koji ce na toj zemlji da uzgajaju GMO koji nije uspeo proci kod "domacih".U senci svega toga,teku neke druge stvari,kao poskupljenje struje,drugih namirnica koje SVAKO mora da kupi,ali,kao sto napomenuh,to je sve zasenila "mleko" afera,gde svako vodi brigu da li ce ga piti ili ne,kao i to da li se neka stranka propagira,rusi drugu,ili nesto 10-to.Dugogodisnje kafansko politizovanje i vodjenje tudjih racuna nas je i dovelo do svega ovoga.Srbijo,kada ces se osvestiti?Nadam se uskoro,jer,kako ja to vidim,put koji idemo vodi nas pravo - u bunar.
  (Kocka Je Bacena, 21. februar 2013 23:50)

  # Link komentara

 63. Samo operite ruke, a ne kao Jesic
  (Milan, 21. februar 2013 23:47)

  # Link komentara