Ponedeljak, 31.12.2012.

00:14

Nikolić pozvao Jahjagu na susret

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kaže da je pre dvadesetak dana uputio kosovskoj predsednici Atifeti Jahjagi poziv da se sretnu i o tome obavestio Brisel.

Izvor: Politika

Nikoliæ pozvao Jahjagu na susret IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Opora

pre 11 godina

Platformom se brani nacionalne interesi. Platforma je dokument koji će omogućiti bolje uslove života građanima koji žive na KiM. Platforma kao takva mora da se bude prihvaćena i usvojena od strane EU. EU sa ovim dokumentom trebalo bi da stane na strani Srbije.Ukoliko Platforma ne bude priznata od strane EU, Srbija bi trebala da se okrene Rusiji.

Goku

pre 11 godina

Predsednice imate nasu podrsku za resavanje pitanja KiM. Platforma koju ste napisali je izuzetno dobra i to potvrdjuju i Srbi sa KiM kojih se ona najvise tice ali i srpski patrijarh. Trebalo bi da se susretnete sa Jahjagom i da joj pokazete ko su Srbi.

Građanin Srbije

pre 11 godina

Predsednik Nikolić šalje poruke za pregovore i mirna diplomatska sredstva u rešavanju problema Kosova i Metohije, to može biti, i jeste, samo pozitivno. Ono što me zabrinjava je ironija pojedinih komentatora, da li je moguće da imamo takvu opoziciju?

sanja

pre 11 godina

Konačno imamo ozbiljnog predsednika i ozbiljnu i odgovornu vlast.Platforma štiti interese Srba na KOsovu a i nacionalne interese.A ovakve kritike mogu slediti samo od onih koji je nikada nisu ni imali!

Ništa drukčiji niste...

pre 11 godina

@ lepi Akica

"kritikujemo" ga, da.... jer on stalno nešto želi od nas Hrvata, stalno nas nekog boga proziva, dosadan je i bogu i vragu... inače nas za njega baš briga, iako vi ne mislite tako (krivo mislite, jako krivo)!!!

Ylber

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.
(Ozon, 31. decembar 2012 08:54)

Dokle ovako, jer vidis da si skoro potpun usamljen, koliko si minusa dobio. Mozda i ti znas ali se pravis kao bajagi tako...

mattko

pre 11 godina

Platforma je ko reka ponornica - cas je ima cas negde potone pa opet izadje na svetlost dana, malo se izmeni, dobije neku pritoku pa izgleda veca, opet potone i pitanje kakva ce konacno izaci.

ben

pre 11 godina

Pre nedelju dana Pakistan je priznao Kosovu. Kosovo sada ima 98 priznanje- to jest: vecina sveta priznaje Kosovu kao neovisnu drzavu.

Libija, Tunizija i Egipat ce najverovatno priznati kosovu u prvi trimestar 2013 i stima broj priznanja precice broj 100. Mnoge druge zemlje Islamske Org. salju pozitivne signale da se okrecaju u tom direkciju.

A platforma vaseg fenomenalnog predsednika kaze:

batali ti to, Kosovo je autonomska pokraina Serbije. Ali ne bas ta autonomija pre 1989. Eh malo morgen. Nije ni ta pre 1999. Eh bas bi to vi voleli. Nego moja platforma 'realna' predviga da kosovo je autonomska pokraina Srbije i da u Kosovi Srbi imaju svoju autonomiju. Tako po mom ustavu koji sam sam napisao bez da pitam ikoga i najmanje ljude koji taj ustav ukljicuje- Kosovo.

Sada po vasem fenomenu koga ste izabrali za predsednika (ne mesne zajednice nego) drzave, Kosovo bi trebalo:

1. javno kaze da 1999 nista se nije desila...
2. ponisti svoju deklaraciju neovisnosti
3. isprati po jedno lepo pismence svih 98 drzave koja su je priznale za neovisnu i malo vise kaze: hvala vam puno ali mi smo se nesto z...li. Mi smo srpska pokraina. Izvinite za ovu salu.
4. kad napravi sve od tacke 1 do 3: bude srecna i vesela.

I jos je ispratio pismence do predsednika Kosove u kojoj kaze daj da se sretnemo i da porpicamo oko ove moje fenomenalne ideje.

Srecni vi sa vasim predsednikom - daleko cete progurati.

ma idi begaj

pre 11 godina

Kada se Tadic rukovao sa Tacijem kakva medijska haranga.Da je bivsa vlast radila ovo siguran sam da ne bi bilo ni jednog izloga ni jedne patike u bilo kom izlogu u Beogradu

Mozda hoce Diploma da joj pokloni flasu rakije iz Bajcetine

1%

pre 11 godina

Pre dvadeset dana si uputio poziv?! A tek sad to objavljujes srpskoj javnosti?! Toliko o toj transparentosti u pregovorima o kojima si pricao u izbornoj kampanji.
Opet se hvalis nekim papirima iz arhive...pa objavi ih, da vidimo taj potpis i sta je potpisano od strane prethodnog pregovaracs. Verovatno nije nikakva tajna, cim si to licno objavio...
Ajde Tomo, samo se zaplices u svojim izjavama...nego...ko je pokrao izbore???

Zoran

pre 11 godina

Podrška naporima Predsednika Nikolića da se razgovorima rešava problem Kosova i Metohije. Nadam se da će Jahjaga prihvatiti poziv u cilju pronalaska održivog rešenja.

Zum-zum

pre 11 godina

Zakleo se Toma u cvet I u med,
Da ce na livadi da napravi red.
Nece tu da vrslja od sad bilo ko,
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo.

jagoda

pre 11 godina

Tomislav Nikolic je jedini politicar koji se ozbiljno bavi pitanjem KiM. Svojim stavom i zeljom da pronadje najbolje resenje uspesno ce resiti ovaj problem, koji nije ni malo lak.Put je tezak, ali pravi!

bezimena

pre 11 godina

"...i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikaka problem sa tim", rekao je predsednik Srbije".

1. Ta "platforma" nikoga ne zanima i naravno da Albanci o njoj neće razgovarati.
2. Najzad si javno priznao da je tvoja i Vučićeva predizborna priča o gotovom "tajnom" planu za Kosovo, bila GOLA LAŽ!

Slaviša

pre 11 godina

Predsednik Nikolić konstantno šalje poruke za diplomatsko rešavanje kosovskog problema i veoma je posvećen tome, za to ima sve veću podršku, kako građana tako i međunarodne zajednice.

Istina

pre 11 godina

Daj taj papir na videlo sto je Borko potpisao , da svi vidimo , nemoj vise da se manipulise tim papirom! Da vidimo ko je sta dogvorio !

A.Semjonov

pre 11 godina

@Паја Земунац,
pa nece valjda jedan drzavnik da unapred iznosi i deli svoje namere o najbitnijim pitanjima, javno na forimima.To nema nigde niti je ikada bilo.

Serious

pre 11 godina

Nikolic pokusava da preuzme odgovornost na sebe i direktnim pregovorima proba da se nesto promeni na bolje u korist Srba i te napore treba prepoznati.

Gogi

pre 11 godina

Na žalost, još uvek ne znamo šta je prethodna vlada dogovorila i potpisala vezano za Kosovo. Sad treba vaditi kestene iz vatre u koju su ih drugi bacili.

Паја Земунац

pre 11 godina

ЗБУЊУЈУЋИ наступ Председника из кога се наслућују несигурност и злослутна несагласност између Председника и Премијера. Томе доприноси и несхватљива неодређеност судбине Платформе о Косову. Платформа је једва некако угледала светлост дана али све више тоне у таму тајанствене неизвесности. Другим речима она и јесте и није.

optant

pre 11 godina

Ako je privremena vlast na Kosovu i EU ,zaista za mirno resenje ,onda bi morali upriliciti taj susret!
I ne samo to vec i spremiti teren za izlaganje platforme u Pristini!

Mim

pre 11 godina

Platforma je idealno resenje za Kosovo, gospodin Dacic se slagao ili ne, to nas ne zanima. Dali smo vam nas glas, jer vama verujemo, a ne njemu!

charly

pre 11 godina

Gospodine Predsedniče, mislim da tom a i svim budućim platformama koje, pogotovo Vi!, budete pisali, možete samo da obrišete...znate već šta. Sreća Vaša pa imate tako glupo biračko telo (Narod), koji će Vama i Vašim suludim pričama davati legitimnost.

LOLIPOP

pre 11 godina

G. predsednice ova kao i sve vase izjave u vecini slucajeva su jedno veliko nula. Nesto drugo imam da vas pitam... Izjavili ste da nije istina da u Srbiji raste nacionalizam, netrpeljivost a istrazivanja pokazuju da vasa radikalsko-naprednjacka stranka ubedljivo najbolje stoji: sta su u stvari radikali? Dacic vam nije persirao pa ste mu odgovorili:::

Saša

pre 11 godina

Ovaj demagog sve poziva na razgovore,a što bi od njega imao konstruktivno čuti Josipović da je Vukovar srpski da su Hrvati genocidni...zašto bi uopće predsjednica Kosova razgovarala o platformi koja nema uporište u ničemu sa čovjekom koji je ne priznaje.Ovaj čovjek je katastrofa za vanjsku politiku Srbije jer svi znaju tko je bio i tko je sada.Jedino što vam je donio je Rusija što ste imali i prije.Sa njim je Srbija naglo skrenula na istok
Puno sreće vam želim iz Hr.

Branko

pre 11 godina

Sa svakim ko može doprineti rešavanju problema Kosova treba razgovarati. Od razgovora nema štete , samo može biti koristi. Kada je u potanju platforma o Kosovu , raduje što je veliki broj onih koji nešto u političkom smislu znače u Srbiji podržao i dao svoj doprinos da ista ugleda svetlo dana.

Ozon

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.

arber

pre 11 godina

Kad vec sami priznate da ce se roba ocariniti po kosovskim zakonom o carini,sta vise pricate o autonomiju,pokazite neku autonomnu oblast u svetu koja naplacuje carinu za robu koja ulazi u njoj,koja ima granicne prelaze,ti oblasti u savremenom svetu se nazivaju DRZAVAMA.Presednice Nikolicu recite Srpskom narodu istinu jer tako cete osloboditi njih i sebe od corsokaku u koji ste upleceni ,to ocekuje srpski narod od vas i ja sam ubedjen da ce vas vise ceniti.

Tito

pre 11 godina

kakav si kralj,misliš ako ne prođe u srpskoj skupštini proći će kosovskoj,koja demagogija,uništi će te nas,niko nema pravih vizija nego bi da ako može zarad svojih niskih strasti da zamajava narod kosovom sad malo miškovićem samo da bi oni napunili svoje džepove,odvratni su

arber

pre 11 godina

Vi sa tom platformom ce da zatvarate sve puteve,mnogo cete pomoci Dacicu i celom srpskom narodu.Kako bese ona poslovica,ako vam neko veze ruke ima nade da se razvezite,ali ako ucinite to sami sebe onda nikad.To ste vi ucinili sa ovom platformom,koju ni fioka nece je podnesti nego ce je baciti u najblizu kantu za smece.

razmisljam

pre 11 godina

"Što se mene tiče, mogu da idem u Prištinu i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikakav problem sa tim", rekao je predsednik Srbije``
Sad ga stvarno pretera.
Ti nemas problem stim samo 2 miljona ljudi tamo ima problem stim, nije samo stvar u tome nego nebi ni Jahjaga htela da razgovara o tome.
Dragi nas precednice platforma koju ste napisali nema veze szdravim razumom prosecno inteligentnog coveka,i ako ste resili da se STVARNO drzite nje ja mislim da posle 17 jan pregovora vise nece biti.

Misko

pre 11 godina

Ono sto mi zapade za oko u inace ne mnogo interesantnoj vesti , Dacic, po predsednikovim recima, rece "Napisi ti predsednice", ajd' sad neka je i bilo velikim slovom P..
Predsednik zemlje se oslovljava sa "vi" a moralo bi u ovom slucaju da je bilo "Napisite Vi, g. Predsednice"
Uh sto zakeram, ali smuci mi se od burazerskog oslovljavanja.
I nema veze sto su svi oni u politici od pamtiveka.

Dado.iz.srbije.

pre 11 godina

Podrzavam licni stav Dacica. Trajno resenje za mir na Kosovu i Metohiji razgranicenje-podela. Severni deo ostaje u Srbiji... Dado.iz.srbije.

ivica show

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić.
Hahaha, Dacic legenda

Istvan

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić. "
To se desilo sigurno pred izborima,jer ste obecali,da gotovu platformu.
Cenim da na pozoriste Srbije predajete Nusicev komad:Sumnjivo lice

rexona

pre 11 godina

Na majstorski nacin : PREKO VODE DO SLOBODE....NAPRED TIFUZANI
Pa najbolje je da idete skupa u Wasington zajedno sa tetkom iz Brisela i kazete da priznajete Kosovo ali zelimo odmah u EU zajedno sa Kosvom...onda ne bi bilo granice i oba naroda bi imali vece mogucnosti pronaci srecu.

Nikolicu ako nista drugo ti si hrabriji od demokrata i ne propustaj tu sansu, veruj mi da je ZADNJA.....Ucices u istoriju covece...niko nece se setiti nit kuma , nit vojvode , nit diplome..itd.itd

rexona

pre 11 godina

Na majstorski nacin : PREKO VODE DO SLOBODE....NAPRED TIFUZANI
Pa najbolje je da idete skupa u Wasington zajedno sa tetkom iz Brisela i kazete da priznajete Kosovo ali zelimo odmah u EU zajedno sa Kosvom...onda ne bi bilo granice i oba naroda bi imali vece mogucnosti pronaci srecu.

Nikolicu ako nista drugo ti si hrabriji od demokrata i ne propustaj tu sansu, veruj mi da je ZADNJA.....Ucices u istoriju covece...niko nece se setiti nit kuma , nit vojvode , nit diplome..itd.itd

arber

pre 11 godina

Kad vec sami priznate da ce se roba ocariniti po kosovskim zakonom o carini,sta vise pricate o autonomiju,pokazite neku autonomnu oblast u svetu koja naplacuje carinu za robu koja ulazi u njoj,koja ima granicne prelaze,ti oblasti u savremenom svetu se nazivaju DRZAVAMA.Presednice Nikolicu recite Srpskom narodu istinu jer tako cete osloboditi njih i sebe od corsokaku u koji ste upleceni ,to ocekuje srpski narod od vas i ja sam ubedjen da ce vas vise ceniti.

razmisljam

pre 11 godina

"Što se mene tiče, mogu da idem u Prištinu i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikakav problem sa tim", rekao je predsednik Srbije``
Sad ga stvarno pretera.
Ti nemas problem stim samo 2 miljona ljudi tamo ima problem stim, nije samo stvar u tome nego nebi ni Jahjaga htela da razgovara o tome.
Dragi nas precednice platforma koju ste napisali nema veze szdravim razumom prosecno inteligentnog coveka,i ako ste resili da se STVARNO drzite nje ja mislim da posle 17 jan pregovora vise nece biti.

arber

pre 11 godina

Vi sa tom platformom ce da zatvarate sve puteve,mnogo cete pomoci Dacicu i celom srpskom narodu.Kako bese ona poslovica,ako vam neko veze ruke ima nade da se razvezite,ali ako ucinite to sami sebe onda nikad.To ste vi ucinili sa ovom platformom,koju ni fioka nece je podnesti nego ce je baciti u najblizu kantu za smece.

Tito

pre 11 godina

kakav si kralj,misliš ako ne prođe u srpskoj skupštini proći će kosovskoj,koja demagogija,uništi će te nas,niko nema pravih vizija nego bi da ako može zarad svojih niskih strasti da zamajava narod kosovom sad malo miškovićem samo da bi oni napunili svoje džepove,odvratni su

Saša

pre 11 godina

Ovaj demagog sve poziva na razgovore,a što bi od njega imao konstruktivno čuti Josipović da je Vukovar srpski da su Hrvati genocidni...zašto bi uopće predsjednica Kosova razgovarala o platformi koja nema uporište u ničemu sa čovjekom koji je ne priznaje.Ovaj čovjek je katastrofa za vanjsku politiku Srbije jer svi znaju tko je bio i tko je sada.Jedino što vam je donio je Rusija što ste imali i prije.Sa njim je Srbija naglo skrenula na istok
Puno sreće vam želim iz Hr.

ivica show

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić.
Hahaha, Dacic legenda

Istvan

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić. "
To se desilo sigurno pred izborima,jer ste obecali,da gotovu platformu.
Cenim da na pozoriste Srbije predajete Nusicev komad:Sumnjivo lice

charly

pre 11 godina

Gospodine Predsedniče, mislim da tom a i svim budućim platformama koje, pogotovo Vi!, budete pisali, možete samo da obrišete...znate već šta. Sreća Vaša pa imate tako glupo biračko telo (Narod), koji će Vama i Vašim suludim pričama davati legitimnost.

Misko

pre 11 godina

Ono sto mi zapade za oko u inace ne mnogo interesantnoj vesti , Dacic, po predsednikovim recima, rece "Napisi ti predsednice", ajd' sad neka je i bilo velikim slovom P..
Predsednik zemlje se oslovljava sa "vi" a moralo bi u ovom slucaju da je bilo "Napisite Vi, g. Predsednice"
Uh sto zakeram, ali smuci mi se od burazerskog oslovljavanja.
I nema veze sto su svi oni u politici od pamtiveka.

LOLIPOP

pre 11 godina

G. predsednice ova kao i sve vase izjave u vecini slucajeva su jedno veliko nula. Nesto drugo imam da vas pitam... Izjavili ste da nije istina da u Srbiji raste nacionalizam, netrpeljivost a istrazivanja pokazuju da vasa radikalsko-naprednjacka stranka ubedljivo najbolje stoji: sta su u stvari radikali? Dacic vam nije persirao pa ste mu odgovorili:::

ben

pre 11 godina

Pre nedelju dana Pakistan je priznao Kosovu. Kosovo sada ima 98 priznanje- to jest: vecina sveta priznaje Kosovu kao neovisnu drzavu.

Libija, Tunizija i Egipat ce najverovatno priznati kosovu u prvi trimestar 2013 i stima broj priznanja precice broj 100. Mnoge druge zemlje Islamske Org. salju pozitivne signale da se okrecaju u tom direkciju.

A platforma vaseg fenomenalnog predsednika kaze:

batali ti to, Kosovo je autonomska pokraina Serbije. Ali ne bas ta autonomija pre 1989. Eh malo morgen. Nije ni ta pre 1999. Eh bas bi to vi voleli. Nego moja platforma 'realna' predviga da kosovo je autonomska pokraina Srbije i da u Kosovi Srbi imaju svoju autonomiju. Tako po mom ustavu koji sam sam napisao bez da pitam ikoga i najmanje ljude koji taj ustav ukljicuje- Kosovo.

Sada po vasem fenomenu koga ste izabrali za predsednika (ne mesne zajednice nego) drzave, Kosovo bi trebalo:

1. javno kaze da 1999 nista se nije desila...
2. ponisti svoju deklaraciju neovisnosti
3. isprati po jedno lepo pismence svih 98 drzave koja su je priznale za neovisnu i malo vise kaze: hvala vam puno ali mi smo se nesto z...li. Mi smo srpska pokraina. Izvinite za ovu salu.
4. kad napravi sve od tacke 1 do 3: bude srecna i vesela.

I jos je ispratio pismence do predsednika Kosove u kojoj kaze daj da se sretnemo i da porpicamo oko ove moje fenomenalne ideje.

Srecni vi sa vasim predsednikom - daleko cete progurati.

ma idi begaj

pre 11 godina

Kada se Tadic rukovao sa Tacijem kakva medijska haranga.Da je bivsa vlast radila ovo siguran sam da ne bi bilo ni jednog izloga ni jedne patike u bilo kom izlogu u Beogradu

Mozda hoce Diploma da joj pokloni flasu rakije iz Bajcetine

bezimena

pre 11 godina

"...i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikaka problem sa tim", rekao je predsednik Srbije".

1. Ta "platforma" nikoga ne zanima i naravno da Albanci o njoj neće razgovarati.
2. Najzad si javno priznao da je tvoja i Vučićeva predizborna priča o gotovom "tajnom" planu za Kosovo, bila GOLA LAŽ!

Паја Земунац

pre 11 godina

ЗБУЊУЈУЋИ наступ Председника из кога се наслућују несигурност и злослутна несагласност између Председника и Премијера. Томе доприноси и несхватљива неодређеност судбине Платформе о Косову. Платформа је једва некако угледала светлост дана али све више тоне у таму тајанствене неизвесности. Другим речима она и јесте и није.

1%

pre 11 godina

Pre dvadeset dana si uputio poziv?! A tek sad to objavljujes srpskoj javnosti?! Toliko o toj transparentosti u pregovorima o kojima si pricao u izbornoj kampanji.
Opet se hvalis nekim papirima iz arhive...pa objavi ih, da vidimo taj potpis i sta je potpisano od strane prethodnog pregovaracs. Verovatno nije nikakva tajna, cim si to licno objavio...
Ajde Tomo, samo se zaplices u svojim izjavama...nego...ko je pokrao izbore???

Ylber

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.
(Ozon, 31. decembar 2012 08:54)

Dokle ovako, jer vidis da si skoro potpun usamljen, koliko si minusa dobio. Mozda i ti znas ali se pravis kao bajagi tako...

Zum-zum

pre 11 godina

Zakleo se Toma u cvet I u med,
Da ce na livadi da napravi red.
Nece tu da vrslja od sad bilo ko,
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo.

Istina

pre 11 godina

Daj taj papir na videlo sto je Borko potpisao , da svi vidimo , nemoj vise da se manipulise tim papirom! Da vidimo ko je sta dogvorio !

Ozon

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.

mattko

pre 11 godina

Platforma je ko reka ponornica - cas je ima cas negde potone pa opet izadje na svetlost dana, malo se izmeni, dobije neku pritoku pa izgleda veca, opet potone i pitanje kakva ce konacno izaci.

Ništa drukčiji niste...

pre 11 godina

@ lepi Akica

"kritikujemo" ga, da.... jer on stalno nešto želi od nas Hrvata, stalno nas nekog boga proziva, dosadan je i bogu i vragu... inače nas za njega baš briga, iako vi ne mislite tako (krivo mislite, jako krivo)!!!

Branko

pre 11 godina

Sa svakim ko može doprineti rešavanju problema Kosova treba razgovarati. Od razgovora nema štete , samo može biti koristi. Kada je u potanju platforma o Kosovu , raduje što je veliki broj onih koji nešto u političkom smislu znače u Srbiji podržao i dao svoj doprinos da ista ugleda svetlo dana.

Dado.iz.srbije.

pre 11 godina

Podrzavam licni stav Dacica. Trajno resenje za mir na Kosovu i Metohiji razgranicenje-podela. Severni deo ostaje u Srbiji... Dado.iz.srbije.

Građanin Srbije

pre 11 godina

Predsednik Nikolić šalje poruke za pregovore i mirna diplomatska sredstva u rešavanju problema Kosova i Metohije, to može biti, i jeste, samo pozitivno. Ono što me zabrinjava je ironija pojedinih komentatora, da li je moguće da imamo takvu opoziciju?

Zoran

pre 11 godina

Podrška naporima Predsednika Nikolića da se razgovorima rešava problem Kosova i Metohije. Nadam se da će Jahjaga prihvatiti poziv u cilju pronalaska održivog rešenja.

sanja

pre 11 godina

Konačno imamo ozbiljnog predsednika i ozbiljnu i odgovornu vlast.Platforma štiti interese Srba na KOsovu a i nacionalne interese.A ovakve kritike mogu slediti samo od onih koji je nikada nisu ni imali!

Slaviša

pre 11 godina

Predsednik Nikolić konstantno šalje poruke za diplomatsko rešavanje kosovskog problema i veoma je posvećen tome, za to ima sve veću podršku, kako građana tako i međunarodne zajednice.

Mim

pre 11 godina

Platforma je idealno resenje za Kosovo, gospodin Dacic se slagao ili ne, to nas ne zanima. Dali smo vam nas glas, jer vama verujemo, a ne njemu!

A.Semjonov

pre 11 godina

@Паја Земунац,
pa nece valjda jedan drzavnik da unapred iznosi i deli svoje namere o najbitnijim pitanjima, javno na forimima.To nema nigde niti je ikada bilo.

jagoda

pre 11 godina

Tomislav Nikolic je jedini politicar koji se ozbiljno bavi pitanjem KiM. Svojim stavom i zeljom da pronadje najbolje resenje uspesno ce resiti ovaj problem, koji nije ni malo lak.Put je tezak, ali pravi!

Gogi

pre 11 godina

Na žalost, još uvek ne znamo šta je prethodna vlada dogovorila i potpisala vezano za Kosovo. Sad treba vaditi kestene iz vatre u koju su ih drugi bacili.

optant

pre 11 godina

Ako je privremena vlast na Kosovu i EU ,zaista za mirno resenje ,onda bi morali upriliciti taj susret!
I ne samo to vec i spremiti teren za izlaganje platforme u Pristini!

Serious

pre 11 godina

Nikolic pokusava da preuzme odgovornost na sebe i direktnim pregovorima proba da se nesto promeni na bolje u korist Srba i te napore treba prepoznati.

Goku

pre 11 godina

Predsednice imate nasu podrsku za resavanje pitanja KiM. Platforma koju ste napisali je izuzetno dobra i to potvrdjuju i Srbi sa KiM kojih se ona najvise tice ali i srpski patrijarh. Trebalo bi da se susretnete sa Jahjagom i da joj pokazete ko su Srbi.

Opora

pre 11 godina

Platformom se brani nacionalne interesi. Platforma je dokument koji će omogućiti bolje uslove života građanima koji žive na KiM. Platforma kao takva mora da se bude prihvaćena i usvojena od strane EU. EU sa ovim dokumentom trebalo bi da stane na strani Srbije.Ukoliko Platforma ne bude priznata od strane EU, Srbija bi trebala da se okrene Rusiji.

Ozon

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.

Dado.iz.srbije.

pre 11 godina

Podrzavam licni stav Dacica. Trajno resenje za mir na Kosovu i Metohiji razgranicenje-podela. Severni deo ostaje u Srbiji... Dado.iz.srbije.

Branko

pre 11 godina

Sa svakim ko može doprineti rešavanju problema Kosova treba razgovarati. Od razgovora nema štete , samo može biti koristi. Kada je u potanju platforma o Kosovu , raduje što je veliki broj onih koji nešto u političkom smislu znače u Srbiji podržao i dao svoj doprinos da ista ugleda svetlo dana.

jagoda

pre 11 godina

Tomislav Nikolic je jedini politicar koji se ozbiljno bavi pitanjem KiM. Svojim stavom i zeljom da pronadje najbolje resenje uspesno ce resiti ovaj problem, koji nije ni malo lak.Put je tezak, ali pravi!

Serious

pre 11 godina

Nikolic pokusava da preuzme odgovornost na sebe i direktnim pregovorima proba da se nesto promeni na bolje u korist Srba i te napore treba prepoznati.

Slaviša

pre 11 godina

Predsednik Nikolić konstantno šalje poruke za diplomatsko rešavanje kosovskog problema i veoma je posvećen tome, za to ima sve veću podršku, kako građana tako i međunarodne zajednice.

rexona

pre 11 godina

Na majstorski nacin : PREKO VODE DO SLOBODE....NAPRED TIFUZANI
Pa najbolje je da idete skupa u Wasington zajedno sa tetkom iz Brisela i kazete da priznajete Kosovo ali zelimo odmah u EU zajedno sa Kosvom...onda ne bi bilo granice i oba naroda bi imali vece mogucnosti pronaci srecu.

Nikolicu ako nista drugo ti si hrabriji od demokrata i ne propustaj tu sansu, veruj mi da je ZADNJA.....Ucices u istoriju covece...niko nece se setiti nit kuma , nit vojvode , nit diplome..itd.itd

Mim

pre 11 godina

Platforma je idealno resenje za Kosovo, gospodin Dacic se slagao ili ne, to nas ne zanima. Dali smo vam nas glas, jer vama verujemo, a ne njemu!

optant

pre 11 godina

Ako je privremena vlast na Kosovu i EU ,zaista za mirno resenje ,onda bi morali upriliciti taj susret!
I ne samo to vec i spremiti teren za izlaganje platforme u Pristini!

Gogi

pre 11 godina

Na žalost, još uvek ne znamo šta je prethodna vlada dogovorila i potpisala vezano za Kosovo. Sad treba vaditi kestene iz vatre u koju su ih drugi bacili.

razmisljam

pre 11 godina

"Što se mene tiče, mogu da idem u Prištinu i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikakav problem sa tim", rekao je predsednik Srbije``
Sad ga stvarno pretera.
Ti nemas problem stim samo 2 miljona ljudi tamo ima problem stim, nije samo stvar u tome nego nebi ni Jahjaga htela da razgovara o tome.
Dragi nas precednice platforma koju ste napisali nema veze szdravim razumom prosecno inteligentnog coveka,i ako ste resili da se STVARNO drzite nje ja mislim da posle 17 jan pregovora vise nece biti.

sanja

pre 11 godina

Konačno imamo ozbiljnog predsednika i ozbiljnu i odgovornu vlast.Platforma štiti interese Srba na KOsovu a i nacionalne interese.A ovakve kritike mogu slediti samo od onih koji je nikada nisu ni imali!

Saša

pre 11 godina

Ovaj demagog sve poziva na razgovore,a što bi od njega imao konstruktivno čuti Josipović da je Vukovar srpski da su Hrvati genocidni...zašto bi uopće predsjednica Kosova razgovarala o platformi koja nema uporište u ničemu sa čovjekom koji je ne priznaje.Ovaj čovjek je katastrofa za vanjsku politiku Srbije jer svi znaju tko je bio i tko je sada.Jedino što vam je donio je Rusija što ste imali i prije.Sa njim je Srbija naglo skrenula na istok
Puno sreće vam želim iz Hr.

arber

pre 11 godina

Kad vec sami priznate da ce se roba ocariniti po kosovskim zakonom o carini,sta vise pricate o autonomiju,pokazite neku autonomnu oblast u svetu koja naplacuje carinu za robu koja ulazi u njoj,koja ima granicne prelaze,ti oblasti u savremenom svetu se nazivaju DRZAVAMA.Presednice Nikolicu recite Srpskom narodu istinu jer tako cete osloboditi njih i sebe od corsokaku u koji ste upleceni ,to ocekuje srpski narod od vas i ja sam ubedjen da ce vas vise ceniti.

Zoran

pre 11 godina

Podrška naporima Predsednika Nikolića da se razgovorima rešava problem Kosova i Metohije. Nadam se da će Jahjaga prihvatiti poziv u cilju pronalaska održivog rešenja.

Tito

pre 11 godina

kakav si kralj,misliš ako ne prođe u srpskoj skupštini proći će kosovskoj,koja demagogija,uništi će te nas,niko nema pravih vizija nego bi da ako može zarad svojih niskih strasti da zamajava narod kosovom sad malo miškovićem samo da bi oni napunili svoje džepove,odvratni su

Građanin Srbije

pre 11 godina

Predsednik Nikolić šalje poruke za pregovore i mirna diplomatska sredstva u rešavanju problema Kosova i Metohije, to može biti, i jeste, samo pozitivno. Ono što me zabrinjava je ironija pojedinih komentatora, da li je moguće da imamo takvu opoziciju?

Misko

pre 11 godina

Ono sto mi zapade za oko u inace ne mnogo interesantnoj vesti , Dacic, po predsednikovim recima, rece "Napisi ti predsednice", ajd' sad neka je i bilo velikim slovom P..
Predsednik zemlje se oslovljava sa "vi" a moralo bi u ovom slucaju da je bilo "Napisite Vi, g. Predsednice"
Uh sto zakeram, ali smuci mi se od burazerskog oslovljavanja.
I nema veze sto su svi oni u politici od pamtiveka.

A.Semjonov

pre 11 godina

@Паја Земунац,
pa nece valjda jedan drzavnik da unapred iznosi i deli svoje namere o najbitnijim pitanjima, javno na forimima.To nema nigde niti je ikada bilo.

arber

pre 11 godina

Vi sa tom platformom ce da zatvarate sve puteve,mnogo cete pomoci Dacicu i celom srpskom narodu.Kako bese ona poslovica,ako vam neko veze ruke ima nade da se razvezite,ali ako ucinite to sami sebe onda nikad.To ste vi ucinili sa ovom platformom,koju ni fioka nece je podnesti nego ce je baciti u najblizu kantu za smece.

charly

pre 11 godina

Gospodine Predsedniče, mislim da tom a i svim budućim platformama koje, pogotovo Vi!, budete pisali, možete samo da obrišete...znate već šta. Sreća Vaša pa imate tako glupo biračko telo (Narod), koji će Vama i Vašim suludim pričama davati legitimnost.

Istvan

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić. "
To se desilo sigurno pred izborima,jer ste obecali,da gotovu platformu.
Cenim da na pozoriste Srbije predajete Nusicev komad:Sumnjivo lice

LOLIPOP

pre 11 godina

G. predsednice ova kao i sve vase izjave u vecini slucajeva su jedno veliko nula. Nesto drugo imam da vas pitam... Izjavili ste da nije istina da u Srbiji raste nacionalizam, netrpeljivost a istrazivanja pokazuju da vasa radikalsko-naprednjacka stranka ubedljivo najbolje stoji: sta su u stvari radikali? Dacic vam nije persirao pa ste mu odgovorili:::

Паја Земунац

pre 11 godina

ЗБУЊУЈУЋИ наступ Председника из кога се наслућују несигурност и злослутна несагласност између Председника и Премијера. Томе доприноси и несхватљива неодређеност судбине Платформе о Косову. Платформа је једва некако угледала светлост дана али све више тоне у таму тајанствене неизвесности. Другим речима она и јесте и није.

ben

pre 11 godina

Pre nedelju dana Pakistan je priznao Kosovu. Kosovo sada ima 98 priznanje- to jest: vecina sveta priznaje Kosovu kao neovisnu drzavu.

Libija, Tunizija i Egipat ce najverovatno priznati kosovu u prvi trimestar 2013 i stima broj priznanja precice broj 100. Mnoge druge zemlje Islamske Org. salju pozitivne signale da se okrecaju u tom direkciju.

A platforma vaseg fenomenalnog predsednika kaze:

batali ti to, Kosovo je autonomska pokraina Serbije. Ali ne bas ta autonomija pre 1989. Eh malo morgen. Nije ni ta pre 1999. Eh bas bi to vi voleli. Nego moja platforma 'realna' predviga da kosovo je autonomska pokraina Srbije i da u Kosovi Srbi imaju svoju autonomiju. Tako po mom ustavu koji sam sam napisao bez da pitam ikoga i najmanje ljude koji taj ustav ukljicuje- Kosovo.

Sada po vasem fenomenu koga ste izabrali za predsednika (ne mesne zajednice nego) drzave, Kosovo bi trebalo:

1. javno kaze da 1999 nista se nije desila...
2. ponisti svoju deklaraciju neovisnosti
3. isprati po jedno lepo pismence svih 98 drzave koja su je priznale za neovisnu i malo vise kaze: hvala vam puno ali mi smo se nesto z...li. Mi smo srpska pokraina. Izvinite za ovu salu.
4. kad napravi sve od tacke 1 do 3: bude srecna i vesela.

I jos je ispratio pismence do predsednika Kosove u kojoj kaze daj da se sretnemo i da porpicamo oko ove moje fenomenalne ideje.

Srecni vi sa vasim predsednikom - daleko cete progurati.

Ylber

pre 11 godina

Presednik Srbije gospodin Tomislav Nikolic je potpuno dorastao funkciji koju obavlja.Ne bezi od problema,pored platforme koju je izneo za resenje krize u juznoj Srpskoj pokrajini,spreman je da ode korek dalje,i da se susretne sa presednicom tzv.republike Kosovo,i tako je dokazo naj vecim skepticima da cvrsto zastupa politiku mira i stabilnosti u regionu.
(Ozon, 31. decembar 2012 08:54)

Dokle ovako, jer vidis da si skoro potpun usamljen, koliko si minusa dobio. Mozda i ti znas ali se pravis kao bajagi tako...

ivica show

pre 11 godina

"Na prvom sam pitao ko će da napiše Platformu i predsednik vlade (Ivica Dačić) je rekao: Napiši ti predsedniče", kazao je Nikolić.
Hahaha, Dacic legenda

bezimena

pre 11 godina

"...i da im u skupštini izložim Platformu. Nemam nikaka problem sa tim", rekao je predsednik Srbije".

1. Ta "platforma" nikoga ne zanima i naravno da Albanci o njoj neće razgovarati.
2. Najzad si javno priznao da je tvoja i Vučićeva predizborna priča o gotovom "tajnom" planu za Kosovo, bila GOLA LAŽ!

Istina

pre 11 godina

Daj taj papir na videlo sto je Borko potpisao , da svi vidimo , nemoj vise da se manipulise tim papirom! Da vidimo ko je sta dogvorio !

ma idi begaj

pre 11 godina

Kada se Tadic rukovao sa Tacijem kakva medijska haranga.Da je bivsa vlast radila ovo siguran sam da ne bi bilo ni jednog izloga ni jedne patike u bilo kom izlogu u Beogradu

Mozda hoce Diploma da joj pokloni flasu rakije iz Bajcetine

Ništa drukčiji niste...

pre 11 godina

@ lepi Akica

"kritikujemo" ga, da.... jer on stalno nešto želi od nas Hrvata, stalno nas nekog boga proziva, dosadan je i bogu i vragu... inače nas za njega baš briga, iako vi ne mislite tako (krivo mislite, jako krivo)!!!

Goku

pre 11 godina

Predsednice imate nasu podrsku za resavanje pitanja KiM. Platforma koju ste napisali je izuzetno dobra i to potvrdjuju i Srbi sa KiM kojih se ona najvise tice ali i srpski patrijarh. Trebalo bi da se susretnete sa Jahjagom i da joj pokazete ko su Srbi.

mattko

pre 11 godina

Platforma je ko reka ponornica - cas je ima cas negde potone pa opet izadje na svetlost dana, malo se izmeni, dobije neku pritoku pa izgleda veca, opet potone i pitanje kakva ce konacno izaci.

1%

pre 11 godina

Pre dvadeset dana si uputio poziv?! A tek sad to objavljujes srpskoj javnosti?! Toliko o toj transparentosti u pregovorima o kojima si pricao u izbornoj kampanji.
Opet se hvalis nekim papirima iz arhive...pa objavi ih, da vidimo taj potpis i sta je potpisano od strane prethodnog pregovaracs. Verovatno nije nikakva tajna, cim si to licno objavio...
Ajde Tomo, samo se zaplices u svojim izjavama...nego...ko je pokrao izbore???

Zum-zum

pre 11 godina

Zakleo se Toma u cvet I u med,
Da ce na livadi da napravi red.
Nece tu da vrslja od sad bilo ko,
Ni zeka, ni jaga, ni koza, ni vo.

Opora

pre 11 godina

Platformom se brani nacionalne interesi. Platforma je dokument koji će omogućiti bolje uslove života građanima koji žive na KiM. Platforma kao takva mora da se bude prihvaćena i usvojena od strane EU. EU sa ovim dokumentom trebalo bi da stane na strani Srbije.Ukoliko Platforma ne bude priznata od strane EU, Srbija bi trebala da se okrene Rusiji.