Petak, 30.11.2012.

16:12

Jakšić: Nož u leđa Srbima sa Kosova

Poslanik DSS Marko Jakšić optužio predsednika Srbije Tomislava Nikolića da postavlja granicu između Kosova i centralne Srbije.

Izvor: B92

Jakšiæ: Nož u leða Srbima sa Kosova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Besim

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.
(Pajce, 30. novembar 2012 18:21)

I Jedno i drugo!
Da su se predali to znaju i deca na ulicu jer vise ne igraju kao Partizani i Cetnici nego kao Radikali i Nazadni.
A da nemaju kapaciteta videli smo cim Dr. Seselj ode u Hagu nikolic trcecim korakom u Koledz. ali nisu uspeli drzati stranku. Dr Seselj rekao iz Hage da nikolica od seljaka sam napravio politicara a Vucica od Gradjana sam napravio curicu...

Srbin

pre 11 godina

Jakšiću, u kući ako se jedan sin ne slaže sa odlukom oca a punoletan je može samo da sluša ili da se osamostali. Odluči šta želiš. Ili slušaš ili sam odlučuješ. Na Kosovu ima još Srba osim na Severu. I to više! Ne misli samo o svom dupetu.

valter

pre 11 godina

dok je borko zakuvavao corbu niko nije vodio racuna sta u nju trpa, sad kad je doslo vreme da se ta corba pokusa, nekima se ne svidja ukus.

milankov

pre 11 godina

Nije vam Nikolić postavio granicu pitajte Borka i Gorana Bogdanović šta su potpisali jeste malo nezgodno da odjednom izgubiš mogućnost za muljanje...

Marina

pre 11 godina

Bravo,Jakšiću, jedino ste vi pravilno I JAVNO shvatili da je IBM sporazum zapravo sporazum o zajedničkom upravljanju granicom. Komentatori koji još nisu svjesni da je Borko ovim sporazumom potpisao implicitno priznanje Kosova ili su ispranih mozgova ili misle da će svojim upornim odbijanjem činjenica pobiti neovisnost Kosova.

bezimena

pre 11 godina

...juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.
(marija, 30. novembar 2012 22:40)

Koliko mi je poznato Bujanovac, Medvedja i Preševo još nisu postali pokrajina, a kamoli da su pod kontrolom medjunarodnih snaga. Nadam se da do toga neće ni doći, ali ne bih stavila ruku u vatru...

DARKO

pre 11 godina

Realno da su na vlasti DS i Boris Tadic u Beogradu bi bio haos koji bi napravile razne desnicarske i navijacke grupe, a ovako nista mir i tisina. Sve je pod kontrolom i sve se odvija onako kako je Zapad i zamislio!! Pa zato su i dovedeni na Vlast!! SNS je zestoko Srbovao, imao je resenje za Kosovsko pitanje ali samo u izbornoj kampanji a sada slepo kao nijedna do sada Vlada ispunjava sve sto se od njih trazi!!!

bezimena

pre 11 godina

Brisi za Moskvu dok jos mozes.
(jusufipr, 30. novembar 2012 22:17)

Prvo će morati malo u Sibir...takva je bila bratska ruska ponuda.:)))

Saša73

pre 11 godina

Pamtim Nikolića i Vučića iz vremena kada su bili u SRS-u i jako mi je drago što nas ovog puta neće voditi u konfrontaciju sa svetom. Konačno možemo da odahnemo i uživamo u događajima svakidašnjice. Bravo za Tomu, Vučića i premijera Dačića.. A što se tiče gore spomenutog Marka, mogu samo da žalim one koji u njemu vide lidera i lojalnog građanina Srbije. Taj lik zaboravlja da ovo nije 1987. god. da mi odavno ne živimo u SFRJ, da nemamo JNA i podršku zapada. Našem Marku je "srbovanje" jedini isplativ biznis. Mnogi su se tu oprobali i uspeli dok je Srbija propadala. Čovek samo radi svoj posao. . .i nada se profitu.

Nino

pre 11 godina

granica sa Kosovom je chin veleizdaje
(martin, 30. novembar 2012 21:02)

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?

Goxy

pre 11 godina

Gospodin Jaksic i ekipa sa severa kosova je kriva sto je situacija tamo takva kakva jeste. Nazalost, nisu nama albanci krivi, sami smo sebi dosli glave!

marija

pre 11 godina

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?
(Nino, 30. novembar 2012 22:04)

O cemu ti pricas, Nino, provokatoru???
Hajde gledaj vasa posla.
Hvala na pitanju, juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.

odgovorni

pre 11 godina

Za granicu su odgovorni prethodnici i njihov pregovarac.Ovima je ostalo samo da aminuju ili da odustanu i da dogovore kako ce to tehnicki da izvedu.

Milja

pre 11 godina

Srbi sa Kosova su dobili nož u leđa već odavno. Sada su samo ostale rane koje se teško mogu zalečiti.Ova nova vlast mora pokušati da spasi što se može spasiti. Biće teško ali moramo se do kraja boriti.

sta se desava?

pre 11 godina

Pa cekajte, zar nisu Rusi obecali da ce pomoci da nas Zapad ne ucenjuje. Otkud sad preti bankrot? Sta su obecavali Toma i Vucic pre izbora?

Ne bojmo se, izborićemo se!

pre 11 godina

Ne boj se Jakšiću Marko! Ustaće Srbi protiv politike sjaši kurta da uzjaši murta i razaralačkog koncepta evropskounijsko-egomanično-parazitsko-gramzivo-kapitalističko-neoliberalno-bankarsko-birokratsko-tajkunsko-društvenouništiteljske i državnorazaralačke banditske bagre koja nastavlja da krčmi narodnu imovinu!

Uspeh nove vlasti

pre 11 godina

Za sigurno, ova nova vlast ce napraviti vise ustupaka zapadu nego prethodna ali to im nece pomoci kao ni Srbiji zbog njihove proslosti.
Nikolic i Vucic su samo dobro srbovali u predizborno kampanji i to je sve sto znaju. Kada su dosli na vlas izgubili su se, Nikolic ide okolo i trazi savete od patrijahara i drugih jer ne zna sta da radi.
Cestitam svima kiji su gklasali za njih!!!!!

bezimena

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo...
(strsljen, 30. novembar 2012 20:15)

Ovakav "zapaljiv" patriJotski govor više ne prolazi ni kod najnaivnijih, na stranu što niti ti šta trpiš, niti su uopšte na Kosovu.:)))

bezimena

pre 11 godina

"Patriotska" pljačka, koju godinama sprovode ovakve patriJote kao Jakšić, je nož u ledja celoj SRBIJI i svim sunarodnicima na Kosovu!
Kada će oni biti uhapšeni?

kosovo i metohija

pre 11 godina

Sedim kuci i zamisljeno gledam u jednu tacku i nemogu da verujem gde je nestao onaj Nikolic koji se kleo u srbstvo gde je nestao onaj vucic koji se prestavljao velikim patriotom gde je nestao onaj dacic a i gde je nestao onaj narod za koji sam bio spreman i zivot da dam za njegovu slobodu.Sada sam totalno nemocan hteo bih nesto da uradim ali neznam sta stvarno neznam i svi ljudi koji su imalo posteni osecaju tu nemoc koja boli!

miki

pre 11 godina

Prosto ne verujem sta nas Knez Marko rece. Cela mu familija na drzavnim jaslama, I stambene objekte po Srbiji pa mu lako da srbuje. Mene je sramota sto taj covek I ostali pajtosi iz kafana predstavljaju nas sa Severa Pokrajine. Svi mi dole znamo ko su oni.

miroslav

pre 11 godina

Da li se Jaksić kada zapitao koliko je puta on krnuo nož u ledja celoj Srbiji?
Verujem u priče da ima nekretnina u Beogradu i po celoj Srbiji koje je zaradio na muci i ostatka stanovništva na Kosovu a i cele Srbije.
Što ne kaže šta ga stvarno muči?
A što se sadašnje vlasti tiče - pa vreme je da priču oko Kosova okončamo sa onima koji su i doveli da Kosovo više nije deo Srbije,

strsljen

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo ,dosta je bilo 13 godina mucenja i ropstva fino cu sa zenom i decom ispred vlade srbije pa neka nalaze resenje jer molim ljude da se urazume da svate da se 13 godina vrsi teror nad srbima i nealbancima na kosovu pa zar treba jos da trpimo ja ovo vise necu da trpim

sve ima svoj kraj

pre 11 godina

E moj Jaksicu, prodao je taj i sebi bliskije od tebe. Sta si mislio, da ste vi njemu bitan faktor? Covek samo odradjuje posao za koji ce biti dobro nagradjen. Ako cemo posteno, dobro ste se nafatirali, dosao je kraj.

bezimena

pre 11 godina

Treba biti debil pa ne videti da se pravi granica!
(Srba, 30. novembar 2012 18:03)

Treba biti debilčina pa ne videti, i još negirati, da je granica uspostavljena onog momenta kada je potpisan Kumanovski sporazum tj. KAPITULACIJA!

dužničko ropstvo

pre 11 godina

"situacija u kojoj se Srbija nalazi izuzetno je teška, mi zavisimo, na ekonomskom planu, od pomoći međunarodnih finansijskih institucija, pre svih MMF-a i Svetske banke, a zna se ko vodi glavnu reč u tim institucijama". Sve je tu rečeno i svaka bi vlada postupila isto pa i sam Koštunica. Odbijanje suradnje donosi manjak para za penzije, plate za zdravstvo, prosvetu i sve državne službe a to znači i haos u zemlji. Izbora na žalost nema. Nisu ovi sadašnji najednom postali evropejci nego ih je sila naterala.

Miki

pre 11 godina

Pozivam Tomislava Nikolica i vladu Srbije da podnesu NEOPOZIVE OSTAVKE zato sto su prevarili sve nas koji smo glasali za SNS! Pre izbora su nam obecavali da ce ponistiti borkove sporazume, i obezbediti slobodu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji a ovamo posle izbora krse ustav Srbije i prave granicu usred nase drzave sa preprekama i bodljikavom zicom kojom nas preostali srpski narod na Kosovu i Metohiji ogradjuju u moderni koncentracioni logor!

Da nije bilo glasaca DSS-a koji su u drugom krugu glasali za Nikolica on nikada ne bi postao predsednik!

E moj srbine

pre 11 godina

Sta ce jedan pripadnik jedne desnicarske stranke nego da stiti svoje kriminalce na severu. Njemu i njegovoj stranci nisu bitni srbi juzno od Ibra gde zivi skoro 2/3 srba u najgorim mogucim uslovima.Ovom je lepo na severu.Mirno zivi, redovno mu se puni dzep od raznih Veselinovica.Trola o granici a na Merdaru i Konculju to postoji vec nekoliko godina.Ali tamo nema alternativnih prelaza kakvih smo videli u insajderu

vladan

pre 11 godina

Ovaj Drecun beše do skora veliki patriota i raskrinkavač zavera i geostrategija a sad vidim poziva se na MMF i neke interese velikih sila...kakva prevrtljivost

crni domino

pre 11 godina

Ako su ti svedoci trebali da svedoce u vasu korist, sto ih niste vi cuvali. Ne, sada cemo da kmecimo za vas sto su "vam zabili noz u ledja"!
Znamo dobro da za to vase kmecanje svakog dana dobijate od nas 650 hiljada evra! I zato nam ne kazete ni hvala. Sram vas bilo!
Smeta vam B92 sto govori istinu o vama!

Нови Београд

pre 11 godina

Нож у леђа забили су вам они који су хтели да проблем КиМ гурну под тепих,а налазе се у вашим редовима.Сад сте нашли да оптужујете Николића и Вучића за издају,срам вас било! И будите сигурни да је након овога популарност напредњака још већа! У овом тренутку да се организују избори могли би сами да саставе владу! Вучићу и Николићу не обазирите се на овахве ликове,наставите као што сте почели и извуците ову нашу јадну земљу из глиба у којем се већ дуго налази! Живела поштена,успешна,европска,цивилизована и јака Србија!

Pajce

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.

njutno

pre 11 godina

Ma nije to granica nego podruznica carinskih svedoka i uniformisanih stranih turista,a vi odmah granica pa granica.Uopste ne razumete savremene tendencije u svetu!

klenga

pre 11 godina

prvi političar koji je javno priznao da je pogrešio što je terao vodu na tominu vodenicu..sad,ja bih to pozdravio,da nije iz dss-a..i tako,u logičkoj sam dilemi..protiv dss-a sam uvek,a ovi su protiv tome,koga pak ,ne simpatišem..ili bih trebalo,s obzirom da ga dss više ni malo ne voli...ma odspavaću,valjda će ujutru biti jasnije...

kriminalcino nista ti nisi bolji od tih sto ih hag oslobadja

pre 11 godina

Nije to nikakav noz u ledja nego samar.Javan i direktan.Bez imalo ustezanja.

A noz u ledja ovoj drzavi i Srbima zabijate ti i tebi slicni vec 2 decenije.

max

pre 11 godina

""Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) " "
----------------------------------

Jos malo pa ce Borko biti kriv sto je hladno, prevruce, pada kisa, susa je,....
Ali zanimljivo je da nisu krivi ni Nikolic, ni Dacic, ni Vucic koji su bili vlast kada je Srbija kapitulirala nego treba hapsiti bas Borka ??.

Borko je pre tri meseca lepo rekao da ono sto je on parafirao nema snagu preuzete drzavne obaveze i nova vlast, ako hoce, moze lepo proglasiti nevazecim/ponistiti sve ono sto je on parafirao i pocet iz pocetka ili nikako ni ne pocinjati

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Pa ne zovu ga džabe BIG BOS,a sad će i sneg ,a on ,,požurio,,da ostavi trag.Pa prvo VRATI ONE SILNE PARE KOJE TI I DANAS ŠALJE SVAKI DAN VLADA NA UŠTRB SVIH NAS,EJ BRE ,,PATRIJOTO,,.Da je ovde pravde i prava,poruke bi slušali neki ,,drugi pajtosi,,i to odavno,u sreogo odredjenom vremenu i krugu,pre spavanja ,i gašenja svetla .

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ako ne vide rešenje - osim nastvka izdaje srpskih interesa, sadašnji vlastodršci sa stiropora i trabanti sakupljeni sa raznih stranačkih menažerija, lepo neka još večeras proglase krah svoje politike, kolektivno se povuku s vlasti, a da na slobodnim opštim i NESTRANAČKIM izborima narod sam (a ne partijske liste!) izabere svoje predstavnike i sazove se Skupština nacionalnog spasa?
Svakako neko MORA izgovoriti da će Borko i oni koji su mu davali instrukcije (ako jesu?) biti suđen za akt veleizdaje, ali i svi sadašnji egzibicionisti, poput sklepane "koalicije rogova u vreći": socijalista, JUL-ovaca, četnika - ukupno - nesrećnika koji su se dočepali vlasti.
Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.

Granice spajaju ljude ili Segedin na 12 km

pre 11 godina

Gvozdje se kuje dok je vruce. Ako su granice tako lepa stvar molim jednu na Pancevackom mostu sa vojvodjanske strane. Siguran sam da bi liberalne beogradske demokrate ovo da pozdravile. Benzin i hleb u Bg bili bi malo skuplji ali sta moze golo hlasno poskupljenje u sudaru sa blistavom lepotom granicnog prelaza.

kemal malovcic

pre 11 godina

Jaksicu jeli si slusao pesmu " okrece se kolo srece, ide napred pa se vrati, kad ja budem srecan covek ti ces onda tugovati" ? Sao mi je komsije ali vasa racisticka politika nad albancima je resultat ovoga... sad je vreme da pruzimo ruku jednom drugom i da budemi dobri komsije sa pesmom od sinan sakica "idemo dalje moja tugo..."

nada ZR

pre 11 godina

imam potpuno razumevanje za reakciju Srba.Nije lako i pomisliti da se mora ziveti zajedno sa nekim kome ne da ne verujes vec strahujes za zivot porodice.Nije lako ni najmanje.Ali nemojte drvlje i kamenje po vladi kad je taj dogovor potpisan odavno i doslo je vreme da se realizuje.Sada je kasno pricati o nozu u ledja jer je on zaboden mnogo ranije.Zelim vam mudrosti i srece i da opstanete na vasim ognjistima.

nikola drezgić

pre 11 godina

Al se razmahali iskrivljeni DSS-ovci,a ne sećaju se koliki je broj ljudi u pidžamama isporučen tribunalu u vreme vladavine faraona Koštunice!

sumorni

pre 11 godina

"Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) "

Šališ se? Pa da znaju da mogu da izboksuju više od Borka, ladno mogu da prekinu pregovore i krenu ponovo od nule, imali bi podršku cele Srbije.

ALi ne mogu. Iz dva razloga - em nemaju kapacitet, dakle ne umeju, i drugi - ne interesuje ih.

Ovaj mandat oni koriste samo za pranje svoje prošlosti, ostalo je nebitno.

I sretni su do neba što je neko umesto njih nešto dogovrio to oni mogu da sprovode, jer da moraju sami, to bi bila katastrofa.

Borko je dakle, nešto najbolje što se i njima, a i nama moglo desiti. Svakom iz svog razloga.

Pa da znaju da mogu da izboksuju više od B

srpski patriota

pre 11 godina

Vučić je juče kazao da Srbija mora da sprovodi ranije postignute sporazume, jer mu je tako rečeno u innostranstvu. E pa, na sledećim izborima nek pozove te iz inostranstva koje tako slepo sluša da uzmu državljanstvo Srbije pa nek oni glasaju za njega.

Moćni rendžeri

pre 11 godina

Tačno. Nikolić sve više postaje Tadić, Vučić Dačić, a Dačić Čeda. Ko povuče granicu Srbije i Kosmeta ostaće upamćen u srpskoj istoriji kao Graničar (engl. rendžer). Nikakve evrointegracije, nikakve korupcije, hapšenja, spektakli neće prikriti tu sramotu. Ova vlast rizikuje dobrovoljno saučesništvo u odvajanju Kosova od ostatka Srbije.

neki

pre 11 godina

Sta kaze Vucic,moramo da potpisemo ili cemo bankrotirati,smesna prica. A dok je bio u opoziciji puna mu usta bila kosova i srbovanja, takvi su uvek najgori i prvi izdaju.

Golokosovac

pre 11 godina

Ali je zato ovom Radenkovicu bas stalo do Srba ispod Ibra. Toliko mu je stalo do njih da je prodao stan u Beogradu i kupio jedan u Gracanici.

nisam ni ja mogao sanjati

pre 11 godina

""Ni u snu nisam sanjao da će četnički vojvoda tako olako da postavi granicu izmedju centralne Srbije i Kosova", rekao je Jakšić."
=--------------------------------------------

Doziveh i to da narodni poslanik iz DSS naziva predsednika drzave 'cetnickim vojvodom', a onda drugi narodni poslanik [Drecun] tu Jaksicevu izjavu naziva 'ekstremnom'.

Milosh

pre 11 godina

Najveci noz u ledja Srbima na Kosovu je vase (DSS) zamajavanje ljudi od 1999. da je Kosovo nase, a dobro je poznata svima Vasa sizofrenija i ne prihvatanje suste realnosti. A tebe licno granice brinu zbog necega drugog ... Zna narod dole!

nisam ni ja mogao sanjati

pre 11 godina

""Ni u snu nisam sanjao da će četnički vojvoda tako olako da postavi granicu izmedju centralne Srbije i Kosova", rekao je Jakšić."
=--------------------------------------------

Doziveh i to da narodni poslanik iz DSS naziva predsednika drzave 'cetnickim vojvodom', a onda drugi narodni poslanik [Drecun] tu Jaksicevu izjavu naziva 'ekstremnom'.

Milosh

pre 11 godina

Najveci noz u ledja Srbima na Kosovu je vase (DSS) zamajavanje ljudi od 1999. da je Kosovo nase, a dobro je poznata svima Vasa sizofrenija i ne prihvatanje suste realnosti. A tebe licno granice brinu zbog necega drugog ... Zna narod dole!

Golokosovac

pre 11 godina

Ali je zato ovom Radenkovicu bas stalo do Srba ispod Ibra. Toliko mu je stalo do njih da je prodao stan u Beogradu i kupio jedan u Gracanici.

neki

pre 11 godina

Sta kaze Vucic,moramo da potpisemo ili cemo bankrotirati,smesna prica. A dok je bio u opoziciji puna mu usta bila kosova i srbovanja, takvi su uvek najgori i prvi izdaju.

vladan

pre 11 godina

Ovaj Drecun beše do skora veliki patriota i raskrinkavač zavera i geostrategija a sad vidim poziva se na MMF i neke interese velikih sila...kakva prevrtljivost

kemal malovcic

pre 11 godina

Jaksicu jeli si slusao pesmu " okrece se kolo srece, ide napred pa se vrati, kad ja budem srecan covek ti ces onda tugovati" ? Sao mi je komsije ali vasa racisticka politika nad albancima je resultat ovoga... sad je vreme da pruzimo ruku jednom drugom i da budemi dobri komsije sa pesmom od sinan sakica "idemo dalje moja tugo..."

max

pre 11 godina

""Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) " "
----------------------------------

Jos malo pa ce Borko biti kriv sto je hladno, prevruce, pada kisa, susa je,....
Ali zanimljivo je da nisu krivi ni Nikolic, ni Dacic, ni Vucic koji su bili vlast kada je Srbija kapitulirala nego treba hapsiti bas Borka ??.

Borko je pre tri meseca lepo rekao da ono sto je on parafirao nema snagu preuzete drzavne obaveze i nova vlast, ako hoce, moze lepo proglasiti nevazecim/ponistiti sve ono sto je on parafirao i pocet iz pocetka ili nikako ni ne pocinjati

kriminalcino nista ti nisi bolji od tih sto ih hag oslobadja

pre 11 godina

Nije to nikakav noz u ledja nego samar.Javan i direktan.Bez imalo ustezanja.

A noz u ledja ovoj drzavi i Srbima zabijate ti i tebi slicni vec 2 decenije.

crni domino

pre 11 godina

Ako su ti svedoci trebali da svedoce u vasu korist, sto ih niste vi cuvali. Ne, sada cemo da kmecimo za vas sto su "vam zabili noz u ledja"!
Znamo dobro da za to vase kmecanje svakog dana dobijate od nas 650 hiljada evra! I zato nam ne kazete ni hvala. Sram vas bilo!
Smeta vam B92 sto govori istinu o vama!

Pajce

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.

njutno

pre 11 godina

Ma nije to granica nego podruznica carinskih svedoka i uniformisanih stranih turista,a vi odmah granica pa granica.Uopste ne razumete savremene tendencije u svetu!

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Pa ne zovu ga džabe BIG BOS,a sad će i sneg ,a on ,,požurio,,da ostavi trag.Pa prvo VRATI ONE SILNE PARE KOJE TI I DANAS ŠALJE SVAKI DAN VLADA NA UŠTRB SVIH NAS,EJ BRE ,,PATRIJOTO,,.Da je ovde pravde i prava,poruke bi slušali neki ,,drugi pajtosi,,i to odavno,u sreogo odredjenom vremenu i krugu,pre spavanja ,i gašenja svetla .

sumorni

pre 11 godina

"Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) "

Šališ se? Pa da znaju da mogu da izboksuju više od Borka, ladno mogu da prekinu pregovore i krenu ponovo od nule, imali bi podršku cele Srbije.

ALi ne mogu. Iz dva razloga - em nemaju kapacitet, dakle ne umeju, i drugi - ne interesuje ih.

Ovaj mandat oni koriste samo za pranje svoje prošlosti, ostalo je nebitno.

I sretni su do neba što je neko umesto njih nešto dogovrio to oni mogu da sprovode, jer da moraju sami, to bi bila katastrofa.

Borko je dakle, nešto najbolje što se i njima, a i nama moglo desiti. Svakom iz svog razloga.

Pa da znaju da mogu da izboksuju više od B

nikola drezgić

pre 11 godina

Al se razmahali iskrivljeni DSS-ovci,a ne sećaju se koliki je broj ljudi u pidžamama isporučen tribunalu u vreme vladavine faraona Koštunice!

miki

pre 11 godina

Prosto ne verujem sta nas Knez Marko rece. Cela mu familija na drzavnim jaslama, I stambene objekte po Srbiji pa mu lako da srbuje. Mene je sramota sto taj covek I ostali pajtosi iz kafana predstavljaju nas sa Severa Pokrajine. Svi mi dole znamo ko su oni.

miroslav

pre 11 godina

Da li se Jaksić kada zapitao koliko je puta on krnuo nož u ledja celoj Srbiji?
Verujem u priče da ima nekretnina u Beogradu i po celoj Srbiji koje je zaradio na muci i ostatka stanovništva na Kosovu a i cele Srbije.
Što ne kaže šta ga stvarno muči?
A što se sadašnje vlasti tiče - pa vreme je da priču oko Kosova okončamo sa onima koji su i doveli da Kosovo više nije deo Srbije,

srpski patriota

pre 11 godina

Vučić je juče kazao da Srbija mora da sprovodi ranije postignute sporazume, jer mu je tako rečeno u innostranstvu. E pa, na sledećim izborima nek pozove te iz inostranstva koje tako slepo sluša da uzmu državljanstvo Srbije pa nek oni glasaju za njega.

bezimena

pre 11 godina

Treba biti debil pa ne videti da se pravi granica!
(Srba, 30. novembar 2012 18:03)

Treba biti debilčina pa ne videti, i još negirati, da je granica uspostavljena onog momenta kada je potpisan Kumanovski sporazum tj. KAPITULACIJA!

Goxy

pre 11 godina

Gospodin Jaksic i ekipa sa severa kosova je kriva sto je situacija tamo takva kakva jeste. Nazalost, nisu nama albanci krivi, sami smo sebi dosli glave!

Granice spajaju ljude ili Segedin na 12 km

pre 11 godina

Gvozdje se kuje dok je vruce. Ako su granice tako lepa stvar molim jednu na Pancevackom mostu sa vojvodjanske strane. Siguran sam da bi liberalne beogradske demokrate ovo da pozdravile. Benzin i hleb u Bg bili bi malo skuplji ali sta moze golo hlasno poskupljenje u sudaru sa blistavom lepotom granicnog prelaza.

bezimena

pre 11 godina

"Patriotska" pljačka, koju godinama sprovode ovakve patriJote kao Jakšić, je nož u ledja celoj SRBIJI i svim sunarodnicima na Kosovu!
Kada će oni biti uhapšeni?

E moj srbine

pre 11 godina

Sta ce jedan pripadnik jedne desnicarske stranke nego da stiti svoje kriminalce na severu. Njemu i njegovoj stranci nisu bitni srbi juzno od Ibra gde zivi skoro 2/3 srba u najgorim mogucim uslovima.Ovom je lepo na severu.Mirno zivi, redovno mu se puni dzep od raznih Veselinovica.Trola o granici a na Merdaru i Konculju to postoji vec nekoliko godina.Ali tamo nema alternativnih prelaza kakvih smo videli u insajderu

Moćni rendžeri

pre 11 godina

Tačno. Nikolić sve više postaje Tadić, Vučić Dačić, a Dačić Čeda. Ko povuče granicu Srbije i Kosmeta ostaće upamćen u srpskoj istoriji kao Graničar (engl. rendžer). Nikakve evrointegracije, nikakve korupcije, hapšenja, spektakli neće prikriti tu sramotu. Ova vlast rizikuje dobrovoljno saučesništvo u odvajanju Kosova od ostatka Srbije.

klenga

pre 11 godina

prvi političar koji je javno priznao da je pogrešio što je terao vodu na tominu vodenicu..sad,ja bih to pozdravio,da nije iz dss-a..i tako,u logičkoj sam dilemi..protiv dss-a sam uvek,a ovi su protiv tome,koga pak ,ne simpatišem..ili bih trebalo,s obzirom da ga dss više ni malo ne voli...ma odspavaću,valjda će ujutru biti jasnije...

Nino

pre 11 godina

granica sa Kosovom je chin veleizdaje
(martin, 30. novembar 2012 21:02)

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?

bezimena

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo...
(strsljen, 30. novembar 2012 20:15)

Ovakav "zapaljiv" patriJotski govor više ne prolazi ni kod najnaivnijih, na stranu što niti ti šta trpiš, niti su uopšte na Kosovu.:)))

sta se desava?

pre 11 godina

Pa cekajte, zar nisu Rusi obecali da ce pomoci da nas Zapad ne ucenjuje. Otkud sad preti bankrot? Sta su obecavali Toma i Vucic pre izbora?

sve ima svoj kraj

pre 11 godina

E moj Jaksicu, prodao je taj i sebi bliskije od tebe. Sta si mislio, da ste vi njemu bitan faktor? Covek samo odradjuje posao za koji ce biti dobro nagradjen. Ako cemo posteno, dobro ste se nafatirali, dosao je kraj.

Miki

pre 11 godina

Pozivam Tomislava Nikolica i vladu Srbije da podnesu NEOPOZIVE OSTAVKE zato sto su prevarili sve nas koji smo glasali za SNS! Pre izbora su nam obecavali da ce ponistiti borkove sporazume, i obezbediti slobodu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji a ovamo posle izbora krse ustav Srbije i prave granicu usred nase drzave sa preprekama i bodljikavom zicom kojom nas preostali srpski narod na Kosovu i Metohiji ogradjuju u moderni koncentracioni logor!

Da nije bilo glasaca DSS-a koji su u drugom krugu glasali za Nikolica on nikada ne bi postao predsednik!

Нови Београд

pre 11 godina

Нож у леђа забили су вам они који су хтели да проблем КиМ гурну под тепих,а налазе се у вашим редовима.Сад сте нашли да оптужујете Николића и Вучића за издају,срам вас било! И будите сигурни да је након овога популарност напредњака још већа! У овом тренутку да се организују избори могли би сами да саставе владу! Вучићу и Николићу не обазирите се на овахве ликове,наставите као што сте почели и извуците ову нашу јадну земљу из глиба у којем се већ дуго налази! Живела поштена,успешна,европска,цивилизована и јака Србија!

dužničko ropstvo

pre 11 godina

"situacija u kojoj se Srbija nalazi izuzetno je teška, mi zavisimo, na ekonomskom planu, od pomoći međunarodnih finansijskih institucija, pre svih MMF-a i Svetske banke, a zna se ko vodi glavnu reč u tim institucijama". Sve je tu rečeno i svaka bi vlada postupila isto pa i sam Koštunica. Odbijanje suradnje donosi manjak para za penzije, plate za zdravstvo, prosvetu i sve državne službe a to znači i haos u zemlji. Izbora na žalost nema. Nisu ovi sadašnji najednom postali evropejci nego ih je sila naterala.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ako ne vide rešenje - osim nastvka izdaje srpskih interesa, sadašnji vlastodršci sa stiropora i trabanti sakupljeni sa raznih stranačkih menažerija, lepo neka još večeras proglase krah svoje politike, kolektivno se povuku s vlasti, a da na slobodnim opštim i NESTRANAČKIM izborima narod sam (a ne partijske liste!) izabere svoje predstavnike i sazove se Skupština nacionalnog spasa?
Svakako neko MORA izgovoriti da će Borko i oni koji su mu davali instrukcije (ako jesu?) biti suđen za akt veleizdaje, ali i svi sadašnji egzibicionisti, poput sklepane "koalicije rogova u vreći": socijalista, JUL-ovaca, četnika - ukupno - nesrećnika koji su se dočepali vlasti.
Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.

Uspeh nove vlasti

pre 11 godina

Za sigurno, ova nova vlast ce napraviti vise ustupaka zapadu nego prethodna ali to im nece pomoci kao ni Srbiji zbog njihove proslosti.
Nikolic i Vucic su samo dobro srbovali u predizborno kampanji i to je sve sto znaju. Kada su dosli na vlas izgubili su se, Nikolic ide okolo i trazi savete od patrijahara i drugih jer ne zna sta da radi.
Cestitam svima kiji su gklasali za njih!!!!!

bezimena

pre 11 godina

Brisi za Moskvu dok jos mozes.
(jusufipr, 30. novembar 2012 22:17)

Prvo će morati malo u Sibir...takva je bila bratska ruska ponuda.:)))

nada ZR

pre 11 godina

imam potpuno razumevanje za reakciju Srba.Nije lako i pomisliti da se mora ziveti zajedno sa nekim kome ne da ne verujes vec strahujes za zivot porodice.Nije lako ni najmanje.Ali nemojte drvlje i kamenje po vladi kad je taj dogovor potpisan odavno i doslo je vreme da se realizuje.Sada je kasno pricati o nozu u ledja jer je on zaboden mnogo ranije.Zelim vam mudrosti i srece i da opstanete na vasim ognjistima.

DARKO

pre 11 godina

Realno da su na vlasti DS i Boris Tadic u Beogradu bi bio haos koji bi napravile razne desnicarske i navijacke grupe, a ovako nista mir i tisina. Sve je pod kontrolom i sve se odvija onako kako je Zapad i zamislio!! Pa zato su i dovedeni na Vlast!! SNS je zestoko Srbovao, imao je resenje za Kosovsko pitanje ali samo u izbornoj kampanji a sada slepo kao nijedna do sada Vlada ispunjava sve sto se od njih trazi!!!

Saša73

pre 11 godina

Pamtim Nikolića i Vučića iz vremena kada su bili u SRS-u i jako mi je drago što nas ovog puta neće voditi u konfrontaciju sa svetom. Konačno možemo da odahnemo i uživamo u događajima svakidašnjice. Bravo za Tomu, Vučića i premijera Dačića.. A što se tiče gore spomenutog Marka, mogu samo da žalim one koji u njemu vide lidera i lojalnog građanina Srbije. Taj lik zaboravlja da ovo nije 1987. god. da mi odavno ne živimo u SFRJ, da nemamo JNA i podršku zapada. Našem Marku je "srbovanje" jedini isplativ biznis. Mnogi su se tu oprobali i uspeli dok je Srbija propadala. Čovek samo radi svoj posao. . .i nada se profitu.

bezimena

pre 11 godina

...juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.
(marija, 30. novembar 2012 22:40)

Koliko mi je poznato Bujanovac, Medvedja i Preševo još nisu postali pokrajina, a kamoli da su pod kontrolom medjunarodnih snaga. Nadam se da do toga neće ni doći, ali ne bih stavila ruku u vatru...

kosovo i metohija

pre 11 godina

Sedim kuci i zamisljeno gledam u jednu tacku i nemogu da verujem gde je nestao onaj Nikolic koji se kleo u srbstvo gde je nestao onaj vucic koji se prestavljao velikim patriotom gde je nestao onaj dacic a i gde je nestao onaj narod za koji sam bio spreman i zivot da dam za njegovu slobodu.Sada sam totalno nemocan hteo bih nesto da uradim ali neznam sta stvarno neznam i svi ljudi koji su imalo posteni osecaju tu nemoc koja boli!

Ne bojmo se, izborićemo se!

pre 11 godina

Ne boj se Jakšiću Marko! Ustaće Srbi protiv politike sjaši kurta da uzjaši murta i razaralačkog koncepta evropskounijsko-egomanično-parazitsko-gramzivo-kapitalističko-neoliberalno-bankarsko-birokratsko-tajkunsko-društvenouništiteljske i državnorazaralačke banditske bagre koja nastavlja da krčmi narodnu imovinu!

strsljen

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo ,dosta je bilo 13 godina mucenja i ropstva fino cu sa zenom i decom ispred vlade srbije pa neka nalaze resenje jer molim ljude da se urazume da svate da se 13 godina vrsi teror nad srbima i nealbancima na kosovu pa zar treba jos da trpimo ja ovo vise necu da trpim

Milja

pre 11 godina

Srbi sa Kosova su dobili nož u leđa već odavno. Sada su samo ostale rane koje se teško mogu zalečiti.Ova nova vlast mora pokušati da spasi što se može spasiti. Biće teško ali moramo se do kraja boriti.

odgovorni

pre 11 godina

Za granicu su odgovorni prethodnici i njihov pregovarac.Ovima je ostalo samo da aminuju ili da odustanu i da dogovore kako ce to tehnicki da izvedu.

Marina

pre 11 godina

Bravo,Jakšiću, jedino ste vi pravilno I JAVNO shvatili da je IBM sporazum zapravo sporazum o zajedničkom upravljanju granicom. Komentatori koji još nisu svjesni da je Borko ovim sporazumom potpisao implicitno priznanje Kosova ili su ispranih mozgova ili misle da će svojim upornim odbijanjem činjenica pobiti neovisnost Kosova.

marija

pre 11 godina

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?
(Nino, 30. novembar 2012 22:04)

O cemu ti pricas, Nino, provokatoru???
Hajde gledaj vasa posla.
Hvala na pitanju, juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.

valter

pre 11 godina

dok je borko zakuvavao corbu niko nije vodio racuna sta u nju trpa, sad kad je doslo vreme da se ta corba pokusa, nekima se ne svidja ukus.

milankov

pre 11 godina

Nije vam Nikolić postavio granicu pitajte Borka i Gorana Bogdanović šta su potpisali jeste malo nezgodno da odjednom izgubiš mogućnost za muljanje...

Srbin

pre 11 godina

Jakšiću, u kući ako se jedan sin ne slaže sa odlukom oca a punoletan je može samo da sluša ili da se osamostali. Odluči šta želiš. Ili slušaš ili sam odlučuješ. Na Kosovu ima još Srba osim na Severu. I to više! Ne misli samo o svom dupetu.

Besim

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.
(Pajce, 30. novembar 2012 18:21)

I Jedno i drugo!
Da su se predali to znaju i deca na ulicu jer vise ne igraju kao Partizani i Cetnici nego kao Radikali i Nazadni.
A da nemaju kapaciteta videli smo cim Dr. Seselj ode u Hagu nikolic trcecim korakom u Koledz. ali nisu uspeli drzati stranku. Dr Seselj rekao iz Hage da nikolica od seljaka sam napravio politicara a Vucica od Gradjana sam napravio curicu...

Milosh

pre 11 godina

Najveci noz u ledja Srbima na Kosovu je vase (DSS) zamajavanje ljudi od 1999. da je Kosovo nase, a dobro je poznata svima Vasa sizofrenija i ne prihvatanje suste realnosti. A tebe licno granice brinu zbog necega drugog ... Zna narod dole!

Нови Београд

pre 11 godina

Нож у леђа забили су вам они који су хтели да проблем КиМ гурну под тепих,а налазе се у вашим редовима.Сад сте нашли да оптужујете Николића и Вучића за издају,срам вас било! И будите сигурни да је након овога популарност напредњака још већа! У овом тренутку да се организују избори могли би сами да саставе владу! Вучићу и Николићу не обазирите се на овахве ликове,наставите као што сте почели и извуците ову нашу јадну земљу из глиба у којем се већ дуго налази! Живела поштена,успешна,европска,цивилизована и јака Србија!

nada ZR

pre 11 godina

imam potpuno razumevanje za reakciju Srba.Nije lako i pomisliti da se mora ziveti zajedno sa nekim kome ne da ne verujes vec strahujes za zivot porodice.Nije lako ni najmanje.Ali nemojte drvlje i kamenje po vladi kad je taj dogovor potpisan odavno i doslo je vreme da se realizuje.Sada je kasno pricati o nozu u ledja jer je on zaboden mnogo ranije.Zelim vam mudrosti i srece i da opstanete na vasim ognjistima.

Moćni rendžeri

pre 11 godina

Tačno. Nikolić sve više postaje Tadić, Vučić Dačić, a Dačić Čeda. Ko povuče granicu Srbije i Kosmeta ostaće upamćen u srpskoj istoriji kao Graničar (engl. rendžer). Nikakve evrointegracije, nikakve korupcije, hapšenja, spektakli neće prikriti tu sramotu. Ova vlast rizikuje dobrovoljno saučesništvo u odvajanju Kosova od ostatka Srbije.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Ako ne vide rešenje - osim nastvka izdaje srpskih interesa, sadašnji vlastodršci sa stiropora i trabanti sakupljeni sa raznih stranačkih menažerija, lepo neka još večeras proglase krah svoje politike, kolektivno se povuku s vlasti, a da na slobodnim opštim i NESTRANAČKIM izborima narod sam (a ne partijske liste!) izabere svoje predstavnike i sazove se Skupština nacionalnog spasa?
Svakako neko MORA izgovoriti da će Borko i oni koji su mu davali instrukcije (ako jesu?) biti suđen za akt veleizdaje, ali i svi sadašnji egzibicionisti, poput sklepane "koalicije rogova u vreći": socijalista, JUL-ovaca, četnika - ukupno - nesrećnika koji su se dočepali vlasti.
Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.

srpski patriota

pre 11 godina

Vučić je juče kazao da Srbija mora da sprovodi ranije postignute sporazume, jer mu je tako rečeno u innostranstvu. E pa, na sledećim izborima nek pozove te iz inostranstva koje tako slepo sluša da uzmu državljanstvo Srbije pa nek oni glasaju za njega.

strsljen

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo ,dosta je bilo 13 godina mucenja i ropstva fino cu sa zenom i decom ispred vlade srbije pa neka nalaze resenje jer molim ljude da se urazume da svate da se 13 godina vrsi teror nad srbima i nealbancima na kosovu pa zar treba jos da trpimo ja ovo vise necu da trpim

kemal malovcic

pre 11 godina

Jaksicu jeli si slusao pesmu " okrece se kolo srece, ide napred pa se vrati, kad ja budem srecan covek ti ces onda tugovati" ? Sao mi je komsije ali vasa racisticka politika nad albancima je resultat ovoga... sad je vreme da pruzimo ruku jednom drugom i da budemi dobri komsije sa pesmom od sinan sakica "idemo dalje moja tugo..."

kosovo i metohija

pre 11 godina

Sedim kuci i zamisljeno gledam u jednu tacku i nemogu da verujem gde je nestao onaj Nikolic koji se kleo u srbstvo gde je nestao onaj vucic koji se prestavljao velikim patriotom gde je nestao onaj dacic a i gde je nestao onaj narod za koji sam bio spreman i zivot da dam za njegovu slobodu.Sada sam totalno nemocan hteo bih nesto da uradim ali neznam sta stvarno neznam i svi ljudi koji su imalo posteni osecaju tu nemoc koja boli!

marija

pre 11 godina

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?
(Nino, 30. novembar 2012 22:04)

O cemu ti pricas, Nino, provokatoru???
Hajde gledaj vasa posla.
Hvala na pitanju, juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.

Milja

pre 11 godina

Srbi sa Kosova su dobili nož u leđa već odavno. Sada su samo ostale rane koje se teško mogu zalečiti.Ova nova vlast mora pokušati da spasi što se može spasiti. Biće teško ali moramo se do kraja boriti.

ljubitelj burleski

pre 11 godina

Pa ne zovu ga džabe BIG BOS,a sad će i sneg ,a on ,,požurio,,da ostavi trag.Pa prvo VRATI ONE SILNE PARE KOJE TI I DANAS ŠALJE SVAKI DAN VLADA NA UŠTRB SVIH NAS,EJ BRE ,,PATRIJOTO,,.Da je ovde pravde i prava,poruke bi slušali neki ,,drugi pajtosi,,i to odavno,u sreogo odredjenom vremenu i krugu,pre spavanja ,i gašenja svetla .

Ne bojmo se, izborićemo se!

pre 11 godina

Ne boj se Jakšiću Marko! Ustaće Srbi protiv politike sjaši kurta da uzjaši murta i razaralačkog koncepta evropskounijsko-egomanično-parazitsko-gramzivo-kapitalističko-neoliberalno-bankarsko-birokratsko-tajkunsko-društvenouništiteljske i državnorazaralačke banditske bagre koja nastavlja da krčmi narodnu imovinu!

crni domino

pre 11 godina

Ako su ti svedoci trebali da svedoce u vasu korist, sto ih niste vi cuvali. Ne, sada cemo da kmecimo za vas sto su "vam zabili noz u ledja"!
Znamo dobro da za to vase kmecanje svakog dana dobijate od nas 650 hiljada evra! I zato nam ne kazete ni hvala. Sram vas bilo!
Smeta vam B92 sto govori istinu o vama!

Granice spajaju ljude ili Segedin na 12 km

pre 11 godina

Gvozdje se kuje dok je vruce. Ako su granice tako lepa stvar molim jednu na Pancevackom mostu sa vojvodjanske strane. Siguran sam da bi liberalne beogradske demokrate ovo da pozdravile. Benzin i hleb u Bg bili bi malo skuplji ali sta moze golo hlasno poskupljenje u sudaru sa blistavom lepotom granicnog prelaza.

kriminalcino nista ti nisi bolji od tih sto ih hag oslobadja

pre 11 godina

Nije to nikakav noz u ledja nego samar.Javan i direktan.Bez imalo ustezanja.

A noz u ledja ovoj drzavi i Srbima zabijate ti i tebi slicni vec 2 decenije.

nikola drezgić

pre 11 godina

Al se razmahali iskrivljeni DSS-ovci,a ne sećaju se koliki je broj ljudi u pidžamama isporučen tribunalu u vreme vladavine faraona Koštunice!

Nino

pre 11 godina

granica sa Kosovom je chin veleizdaje
(martin, 30. novembar 2012 21:02)

ZAŠTO, čoveče? Zašto bi granica sa drugom državom bila čin veleizdaje? O čemu ti pričaš?

neki

pre 11 godina

Sta kaze Vucic,moramo da potpisemo ili cemo bankrotirati,smesna prica. A dok je bio u opoziciji puna mu usta bila kosova i srbovanja, takvi su uvek najgori i prvi izdaju.

odgovorni

pre 11 godina

Za granicu su odgovorni prethodnici i njihov pregovarac.Ovima je ostalo samo da aminuju ili da odustanu i da dogovore kako ce to tehnicki da izvedu.

Miki

pre 11 godina

Pozivam Tomislava Nikolica i vladu Srbije da podnesu NEOPOZIVE OSTAVKE zato sto su prevarili sve nas koji smo glasali za SNS! Pre izbora su nam obecavali da ce ponistiti borkove sporazume, i obezbediti slobodu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji a ovamo posle izbora krse ustav Srbije i prave granicu usred nase drzave sa preprekama i bodljikavom zicom kojom nas preostali srpski narod na Kosovu i Metohiji ogradjuju u moderni koncentracioni logor!

Da nije bilo glasaca DSS-a koji su u drugom krugu glasali za Nikolica on nikada ne bi postao predsednik!

klenga

pre 11 godina

prvi političar koji je javno priznao da je pogrešio što je terao vodu na tominu vodenicu..sad,ja bih to pozdravio,da nije iz dss-a..i tako,u logičkoj sam dilemi..protiv dss-a sam uvek,a ovi su protiv tome,koga pak ,ne simpatišem..ili bih trebalo,s obzirom da ga dss više ni malo ne voli...ma odspavaću,valjda će ujutru biti jasnije...

Golokosovac

pre 11 godina

Ali je zato ovom Radenkovicu bas stalo do Srba ispod Ibra. Toliko mu je stalo do njih da je prodao stan u Beogradu i kupio jedan u Gracanici.

max

pre 11 godina

""Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) " "
----------------------------------

Jos malo pa ce Borko biti kriv sto je hladno, prevruce, pada kisa, susa je,....
Ali zanimljivo je da nisu krivi ni Nikolic, ni Dacic, ni Vucic koji su bili vlast kada je Srbija kapitulirala nego treba hapsiti bas Borka ??.

Borko je pre tri meseca lepo rekao da ono sto je on parafirao nema snagu preuzete drzavne obaveze i nova vlast, ako hoce, moze lepo proglasiti nevazecim/ponistiti sve ono sto je on parafirao i pocet iz pocetka ili nikako ni ne pocinjati

bezimena

pre 11 godina

"Patriotska" pljačka, koju godinama sprovode ovakve patriJote kao Jakšić, je nož u ledja celoj SRBIJI i svim sunarodnicima na Kosovu!
Kada će oni biti uhapšeni?

Goxy

pre 11 godina

Gospodin Jaksic i ekipa sa severa kosova je kriva sto je situacija tamo takva kakva jeste. Nazalost, nisu nama albanci krivi, sami smo sebi dosli glave!

sumorni

pre 11 godina

"Ni po koju cenu se ne smeju prihvatiti Borkove carine i granice. Hitno ga uhapsiti i ne priznati njegovo pregovaranje - što nije nikakv presedan u istoriji.
(Kvazimodo Sorabius, 30. novembar 2012 17:36) "

Šališ se? Pa da znaju da mogu da izboksuju više od Borka, ladno mogu da prekinu pregovore i krenu ponovo od nule, imali bi podršku cele Srbije.

ALi ne mogu. Iz dva razloga - em nemaju kapacitet, dakle ne umeju, i drugi - ne interesuje ih.

Ovaj mandat oni koriste samo za pranje svoje prošlosti, ostalo je nebitno.

I sretni su do neba što je neko umesto njih nešto dogovrio to oni mogu da sprovode, jer da moraju sami, to bi bila katastrofa.

Borko je dakle, nešto najbolje što se i njima, a i nama moglo desiti. Svakom iz svog razloga.

Pa da znaju da mogu da izboksuju više od B

vladan

pre 11 godina

Ovaj Drecun beše do skora veliki patriota i raskrinkavač zavera i geostrategija a sad vidim poziva se na MMF i neke interese velikih sila...kakva prevrtljivost

dužničko ropstvo

pre 11 godina

"situacija u kojoj se Srbija nalazi izuzetno je teška, mi zavisimo, na ekonomskom planu, od pomoći međunarodnih finansijskih institucija, pre svih MMF-a i Svetske banke, a zna se ko vodi glavnu reč u tim institucijama". Sve je tu rečeno i svaka bi vlada postupila isto pa i sam Koštunica. Odbijanje suradnje donosi manjak para za penzije, plate za zdravstvo, prosvetu i sve državne službe a to znači i haos u zemlji. Izbora na žalost nema. Nisu ovi sadašnji najednom postali evropejci nego ih je sila naterala.

bezimena

pre 11 godina

Treba biti debil pa ne videti da se pravi granica!
(Srba, 30. novembar 2012 18:03)

Treba biti debilčina pa ne videti, i još negirati, da je granica uspostavljena onog momenta kada je potpisan Kumanovski sporazum tj. KAPITULACIJA!

nisam ni ja mogao sanjati

pre 11 godina

""Ni u snu nisam sanjao da će četnički vojvoda tako olako da postavi granicu izmedju centralne Srbije i Kosova", rekao je Jakšić."
=--------------------------------------------

Doziveh i to da narodni poslanik iz DSS naziva predsednika drzave 'cetnickim vojvodom', a onda drugi narodni poslanik [Drecun] tu Jaksicevu izjavu naziva 'ekstremnom'.

njutno

pre 11 godina

Ma nije to granica nego podruznica carinskih svedoka i uniformisanih stranih turista,a vi odmah granica pa granica.Uopste ne razumete savremene tendencije u svetu!

miki

pre 11 godina

Prosto ne verujem sta nas Knez Marko rece. Cela mu familija na drzavnim jaslama, I stambene objekte po Srbiji pa mu lako da srbuje. Mene je sramota sto taj covek I ostali pajtosi iz kafana predstavljaju nas sa Severa Pokrajine. Svi mi dole znamo ko su oni.

E moj srbine

pre 11 godina

Sta ce jedan pripadnik jedne desnicarske stranke nego da stiti svoje kriminalce na severu. Njemu i njegovoj stranci nisu bitni srbi juzno od Ibra gde zivi skoro 2/3 srba u najgorim mogucim uslovima.Ovom je lepo na severu.Mirno zivi, redovno mu se puni dzep od raznih Veselinovica.Trola o granici a na Merdaru i Konculju to postoji vec nekoliko godina.Ali tamo nema alternativnih prelaza kakvih smo videli u insajderu

Pajce

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.

miroslav

pre 11 godina

Da li se Jaksić kada zapitao koliko je puta on krnuo nož u ledja celoj Srbiji?
Verujem u priče da ima nekretnina u Beogradu i po celoj Srbiji koje je zaradio na muci i ostatka stanovništva na Kosovu a i cele Srbije.
Što ne kaže šta ga stvarno muči?
A što se sadašnje vlasti tiče - pa vreme je da priču oko Kosova okončamo sa onima koji su i doveli da Kosovo više nije deo Srbije,

bezimena

pre 11 godina

za druge neznam niti mogu da uticem samo ako li budu sproveli granicu sa srbijom ja sa mojom porodicom napustam kosovo...
(strsljen, 30. novembar 2012 20:15)

Ovakav "zapaljiv" patriJotski govor više ne prolazi ni kod najnaivnijih, na stranu što niti ti šta trpiš, niti su uopšte na Kosovu.:)))

bezimena

pre 11 godina

Brisi za Moskvu dok jos mozes.
(jusufipr, 30. novembar 2012 22:17)

Prvo će morati malo u Sibir...takva je bila bratska ruska ponuda.:)))

sta se desava?

pre 11 godina

Pa cekajte, zar nisu Rusi obecali da ce pomoci da nas Zapad ne ucenjuje. Otkud sad preti bankrot? Sta su obecavali Toma i Vucic pre izbora?

bezimena

pre 11 godina

...juzna srpska pokrajina ce imati administrativni prelaz pod UN i EU, jer je NADZIRANA TERITORIJA Srbije pod UN i EU. Tacka.
(marija, 30. novembar 2012 22:40)

Koliko mi je poznato Bujanovac, Medvedja i Preševo još nisu postali pokrajina, a kamoli da su pod kontrolom medjunarodnih snaga. Nadam se da do toga neće ni doći, ali ne bih stavila ruku u vatru...

sve ima svoj kraj

pre 11 godina

E moj Jaksicu, prodao je taj i sebi bliskije od tebe. Sta si mislio, da ste vi njemu bitan faktor? Covek samo odradjuje posao za koji ce biti dobro nagradjen. Ako cemo posteno, dobro ste se nafatirali, dosao je kraj.

Saša73

pre 11 godina

Pamtim Nikolića i Vučića iz vremena kada su bili u SRS-u i jako mi je drago što nas ovog puta neće voditi u konfrontaciju sa svetom. Konačno možemo da odahnemo i uživamo u događajima svakidašnjice. Bravo za Tomu, Vučića i premijera Dačića.. A što se tiče gore spomenutog Marka, mogu samo da žalim one koji u njemu vide lidera i lojalnog građanina Srbije. Taj lik zaboravlja da ovo nije 1987. god. da mi odavno ne živimo u SFRJ, da nemamo JNA i podršku zapada. Našem Marku je "srbovanje" jedini isplativ biznis. Mnogi su se tu oprobali i uspeli dok je Srbija propadala. Čovek samo radi svoj posao. . .i nada se profitu.

Uspeh nove vlasti

pre 11 godina

Za sigurno, ova nova vlast ce napraviti vise ustupaka zapadu nego prethodna ali to im nece pomoci kao ni Srbiji zbog njihove proslosti.
Nikolic i Vucic su samo dobro srbovali u predizborno kampanji i to je sve sto znaju. Kada su dosli na vlas izgubili su se, Nikolic ide okolo i trazi savete od patrijahara i drugih jer ne zna sta da radi.
Cestitam svima kiji su gklasali za njih!!!!!

Marina

pre 11 godina

Bravo,Jakšiću, jedino ste vi pravilno I JAVNO shvatili da je IBM sporazum zapravo sporazum o zajedničkom upravljanju granicom. Komentatori koji još nisu svjesni da je Borko ovim sporazumom potpisao implicitno priznanje Kosova ili su ispranih mozgova ili misle da će svojim upornim odbijanjem činjenica pobiti neovisnost Kosova.

milankov

pre 11 godina

Nije vam Nikolić postavio granicu pitajte Borka i Gorana Bogdanović šta su potpisali jeste malo nezgodno da odjednom izgubiš mogućnost za muljanje...

DARKO

pre 11 godina

Realno da su na vlasti DS i Boris Tadic u Beogradu bi bio haos koji bi napravile razne desnicarske i navijacke grupe, a ovako nista mir i tisina. Sve je pod kontrolom i sve se odvija onako kako je Zapad i zamislio!! Pa zato su i dovedeni na Vlast!! SNS je zestoko Srbovao, imao je resenje za Kosovsko pitanje ali samo u izbornoj kampanji a sada slepo kao nijedna do sada Vlada ispunjava sve sto se od njih trazi!!!

valter

pre 11 godina

dok je borko zakuvavao corbu niko nije vodio racuna sta u nju trpa, sad kad je doslo vreme da se ta corba pokusa, nekima se ne svidja ukus.

Srbin

pre 11 godina

Jakšiću, u kući ako se jedan sin ne slaže sa odlukom oca a punoletan je može samo da sluša ili da se osamostali. Odluči šta želiš. Ili slušaš ili sam odlučuješ. Na Kosovu ima još Srba osim na Severu. I to više! Ne misli samo o svom dupetu.

Besim

pre 11 godina

Očigledno da su Toma i Vučić prilično ‚‚konfuzni‚‚ i ‚‚dezorijentisani‚‚. Pitam se šta ih je snašlo ? Ili su se prodali kao što Radikali kažu ili nemaju nimalo kapaciteta da vode drzavu . Koliko su predizbornih obećanja dali a ne mogu da smene ni Tijanića iz RTS-a.
(Pajce, 30. novembar 2012 18:21)

I Jedno i drugo!
Da su se predali to znaju i deca na ulicu jer vise ne igraju kao Partizani i Cetnici nego kao Radikali i Nazadni.
A da nemaju kapaciteta videli smo cim Dr. Seselj ode u Hagu nikolic trcecim korakom u Koledz. ali nisu uspeli drzati stranku. Dr Seselj rekao iz Hage da nikolica od seljaka sam napravio politicara a Vucica od Gradjana sam napravio curicu...