Nikezić od države zaradio 6 mil. €

Beograd -- Firma Zvonimira Nikezića "Ces Mekon" zaradila je na konsultantskim uslugama za državu gotovo šest miliona evra, piše Blic.

Izvor: B92, Blic
Pošaljite komentar
 1. Hrvati su zbog mnogo manje kradje uhapsili bivseg premijera Ivu Sanadera . Sta ceka nasa policija ? Ko stiti Mirka Cvetkovica ?
   (Pravda za sve, 1. decembar 2012 01:07)

  # Link komentara

 2. Ne razumem? Mirko Cvetkovic je u isto vreme bio direktor Agencije za privatizaciju i izvrsni direktor "Ces Mekona" kojoj je procvetao posao za vreme njegovog rada u Agenciji? To je zaista bilo tako crno na belo? I taj covek je bio onda i Premijer drzave? Alo, ljudi?!? Jel ovo Afrika?!? Pa, cekajte, sta su ti zaposleni u Agenciji rekli na to? Sta su ovi koji rade u finansijama u Agenciji rekli na to? Sta, cute i primaju plate? Ne kapiram zaista? Ili nisu znali? Ne, zaista...?
  (Zaista?, 30. novembar 2012 11:16)

  # Link komentara

 3. Kojim to podacima privatna firma bolje stoji od države pa da je savetuje? Mada kad se vidi ko je sve radio u Ces Mekonu jedini zaključak kojo se nameće je da su oni bili podružnica MMF-a,a da je njihovo savetovanje bilo ustvari davanje zelenog ili crvenog svetla za protok novca.
  (s, 30. novembar 2012 10:58)

  # Link komentara

 4. ..ne kaže se zaradio, nego OJADIO državu ako se možemo uopšte nazvati državom posle svega..
  (divac, 30. novembar 2012 10:57)

  # Link komentara

 5. ako je neko ovde sumnjiv to je mirko cvetković i državni službenici u sukobu interesa, kao i oni koji nisu reagovali zbog sukoba interesa.

  kola se slomiše na privatniku kome je u opisu posla da pravi zaradu, a ne na birokratama kojima je u opisu posla da štite državni interes.
  (Dojčin Plavšić, 30. novembar 2012 10:40)

  # Link komentara

 6. Da po sistemu ti meni milione ja tebi milione,i svi su dobri!!!Kakvo ljudi savetovanjeeeee!!!!!!
  (milioni na milione, 30. novembar 2012 10:10)

  # Link komentara