Petak, 30.11.2012.

09:01

DS o planu za izlazak iz krize

Završena sednica predsedništva DS, prva kojoj je predsedavao Dragan Đilas. Teme - ekonomska situacija i nacionalni plan za izlazak zemlje iz krize.

Izvor: B92

DS o planu za izlazak iz krize IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

novica952

pre 11 godina

To za Pajtića se i očekivalo i nije nikakvo iznenađenje, ali mi nije jasno to angažovanje Dulića i Malovićke a da su predhodno naterani i isprozivani da vrate poslaničke mandate, Takođe je uočljivo da nema angažovanja Đelića i nekih drugih starih kadrova DS-a poput Šutanovca i Petrovića. I taman sam pomislio da je Trivanova otišla u istoriju ona opet dobija funkciju sa koje će moći da daje čuvene zajedljive izjave i komentare i da iritira i svoje članstvo i članstvo drugih stranaka. Dogovorna polittička kombinatorika se nastavlja po čuvenoj izreci " sjaši kurta da uzjaši murta ".

nesa

pre 11 godina

Ne,ne,ne...molim vas,samo vi nemojte da pravite planove jer posle vasih planova samo napunite dzepove,a srbija ostane opustosena. Razumem ja da Ds ima jos kadrova koji se nisu dovoljno ,,nafatirali,,ali sacekajte jos,moli vas vas narod. Videli smo vas,osetili,doziveli...

aleksandar grozni

pre 11 godina

Jel se vi to salite?vi imata plan?pa sto ga niste realizovali dok ste zarili i palili po zemlji Srbiji,dok ste pravili takve kombinacije,da pamet stane uzimali milione za nista samo zato sto ste se kao i ovi sada dokopali vlasti i podele plena.I vi sada imate plan da prosto covek prsne od vaseg bezobrazluka,kada bi bio izbor za vas ili hitlera,glasao bi za hitlera,a verujta da sam bio vas glasac NAZALOST i nikad vise a samo razmislite koliko njih ima mojeg ili slicnog misljenja a bili su vasi glasaci,sram vas bilo bitange jedne.Objavite ako smete.

Milja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da ste pravili plan kako da ne uđemo u ovu ekonomsku krizu. Vi ste tada pravili plan kako da opljačkate Srbiju i njene građane Ko sada da vam verujete da imate nekakav plan da bi izašli iz ove krize. Naravno niko.

Zoran_KG

pre 11 godina

Ovi koji su imenovani da nas izvedu iz krize??? Ha, ha, ha, ... Sve se nadam da cu se probuditi i shvatiti da je ovo u stvari bio samo ruzan san, i da su DS preuzeli stvarno sposobni i pravi predstavnici Demokratske stranke. Jaooooooj, Srbijoooooo!!!!!!!!!

nijesramotaraditi

pre 11 godina

Mere za izlazak iz krize???!???!? Hahahaha...ma dajte...Pravi cirkus Montija Pajtona!!! Dosta ste nam "pomagali" godinama unazad, pa smo ostali i bez gaca! Fala al od vas ni aspirin...

Alfonso

pre 11 godina

Uglavnom čitam komentare što vezano za DS što vezano za SNS. Ono je to mogu da primetim jeste da narod sve više prepoznaje lopove i to me raduje i pored toliko izgubljenih godina računajući sve od 90tih... Nadam se samo pojavi neke nove partije koja nema veze ni sa jednom trenutno postojećom...

Svetlana Acin

pre 11 godina

Marko Đurišić izabran je za sekretara Predsedništva Demokratske stranke, a Jelena Trivan je imenovana za Internacionalnog sekretara Demokratske stranke.

"U sklopu priprema za sednicu Glavnog odbora i konstituisanja organa Demokratske stranke Predsedništvo je utvrdilo predlog da dr Bojan Pajtić bude izabran za zamenika predsednika DS, Balša Božović za Generalnog sekretara Demokratske stranke, a Tamara Tripić za Sekretara stranke."
Sedam sekretara SKOJ-a?

planovi

pre 11 godina

Planovi su da se pohapse svi, za koje postoje dokazi u muljanju sa drzavnim bankama,fondovima,privatizacijama...i da se vrati bar deo tih para u budzet.

bobi

pre 11 godina

lepo su se oni udomili i pronašli nova dobro plaćena radna mesta samo je pitanje ko će sada finansirati DS.Donatora više neće biti,znate onih studenata,radnika koji su svoje plate za godinu dana poklonili stranci koju toliko vole...!

ja

pre 11 godina

Hahahahahahahaha...............
Citajte imena jos jednom, Djilas, Sapic, neki profesori fizickog... za izlazak iz krize.
HAHAHAHAHAHAHA..... .

Dragan

pre 11 godina

Nama MMF, EU, USA, Rusija određuju sve. Kakva crna vaša strategija?
Vas će vratiti na vlast da završite Vojvodinu i Sandžak, kao što su sadašnje vratili da završe ratne priče iz 90-ih.

slavko ivanovic

pre 11 godina

Ma jeli moguce!!??? Kako se izlazi iz krize mogli su objasniti u prethodnih 10 godina.Pokazali su nam kako se i KRIZU ulazi! A da, mozda bi njihov novi predsednik,inace moj kolega po struci, mogao pokazati kako se za 5 godina stice enormno bogatstvo!
Srbija i dalje NICIJA zemlja....!!!!

Dejan

pre 11 godina

Plan za izlazak iz krize: Uzeti kredite, dodeliti milionske poslove na nameštenim tenderima prijateljskim firmama od 1-3 zaposlena, podići sve cene, poreze, takse, otimati onda od naroda imovinu zarad neplaćenih računa... Sve već uhodane i poznate ekonomske mere iskusni ds.ovci će sa uspehom sprovoditi.

Ajte doma, nije politika za vas

pre 11 godina

Do sada ste nas uvodili u krizu a sad cete da nas izvodite. Zanimljivo glediste, samo ko je trebalo da nasedne na ovaj naslov?

Maja

pre 11 godina

Kao veoma nezadovoljni glasac Demokratske stranke pitam novom predsednika koji je obecao korenite promene: STA RADI TRIVANKA OVDE??? I to su kao promene.Prva dala ostavku na mesto potpredsednika stranke kako bi kidnula dok je bilo cupavo izmedju Tadica i Djilasa...ccccc

"destimulisan"

pre 11 godina

Ljudi, pa vi niste nista ostavili u drzavnu kasu za kontinuitet "izlaska iz krize", u sledecem mandatu ako kojim slucajem ponovo dodjete na vlast?

mirko

pre 11 godina

Ja kao glasač DS sam zadovoljan ovim početkom, normalno je da svako po svojoj savesti odluči šta će sa mandatom, jer mandati po zakonu pripadaju poslanicima. Nema potrebe da poredim ova događanja u DS , sa događanjima u bilo kojoj drugoj stranci u sličnoj situaciji. Neki su ostajali na čelu stranaka i pored još većih poraza, neki su se posvađali, podelili, i postali najveći neprijatelji, neki su opijeni vlašću pa zaboravljaju da su gubili izbore, i ne shvataju da će ih ponovo gubiti.

Aleksandar

pre 11 godina

Kako može onaj koji je ojadio i pokrao srpsku privredu da pravi plan oporavka te iste Srbije.Te vaše kozmetičke promene unutar stranke možete da okačite mačku o rep.Prvo na dnevnom redu mora da bude krivična odgovornost vaših narcisoidnih kadrova.

Ni po babu, ni po stričevima

pre 11 godina

Kada neki pametnjakovići od vas pominju Božidara Đelića, lepo je podsetiti sve da je on jedan od najboljih ekonomoskih stručnjaka u Evropi, čovek koji je radio sa najvećim svetskim ekonomskim stručnjacima, poput Džeftija Saksa. Ali, verovatno mislite da Boža nije dorastao Nikolić Master Tomislavu i Ilić Magistru Velimiru na tom polju. Malo realnije gledajte na stvarnost. Previše ste napaljeni !!!

Mikeli

pre 11 godina

Pa bivsi ministar Sutanovac je priznao juce da uopste nije bio ministar. Kada Djilas kaze da svi ministri treba da vrate mandate a Sutanovac kaze da se to na njega ne odnosi to znaci samo jedno da je on primao ministarsku platu ali da nije bio ministar. Mora da je to bio neko drugi samo treba da nam kaze ko je to bio.

perica

pre 11 godina

Vazno da je ds konacno privatizovana i nesme da me zanima kadrovska politika i organi ! Znam da cu kupovati samo domace!
Ovo trivan ,micunovic,tadic ....nema tu opravka a kamo li povratka!

Anđa976

pre 11 godina

Možete se složiti ili ne, ali Đilas meni deluje kao čovek koji zna šta hoće, zna kako to može postići, i - USPEVA.
Volela - ne volela DS, ne vidim boljeg čoveka za tu funkciju...

Goran

pre 11 godina

E,ovo je vest godine.Prave strategije. Pa gospodo šta ste radili 10 godna.Pa zar ne vidite da vam je svaki funkcioner ojadio državu. Ovi Vam neće praštai kao što ste vi praštali SPS-u i njihovim mangupima nego ste se još i udružili s njima. Pa ne može jare i pare. Ovi će Vas oboriti na kolena ali na način kao što je EU objasnila Srbiji gde joj je mesto.Pa ko god je hteo pobegao Vam je s parama iz zemlje.Kasno ste se setili. Vratite film u nazad i pogledajte rejting pre desetak godina i sada. Izgubili ste bar 40% glasača.Glasače možete da vratite samo tako ako sami svoje članove pohapsite i tužilaštvu predate neoborive dokaze za svinjarije u kojima ste učestvovali.

Student

pre 11 godina

Kad vidim da je Balsa Bozovic tu, sve mi je jasno!
Taj covek je unistio studentsko organizovanje u Srbiji. Kako su radili, DS je na prethodnim izborima ostvarila izvanredan rezultat!

milelemmy

pre 11 godina

...tako je... a sada zavrnuti rukave, dobro izlizati djonove obilaskom Srbije po sistemu prvo najmanje i najsiromasnije sredine, a tek na kraju one gde se drzi vlast...samo strpljanja, pameti ima svakako...iz ove zabokrecine se mora izaci...

Gabi

pre 11 godina

Oni su makar podneli ostavke. Baš bih volela da vidim da neki sadašnji ministar tako nešto uradi, iako su ovi sadašnji takođe bili odgovorni za rad vlade u prošlom mandatu. Nisu samo ministri DS-a činili vladu! I gde im je u borbi protiv korupcije Tomica Milosavljević?

Petar Filipovic

pre 11 godina

Zar Bozidar Djelic i Mirko Cvetkovic nemaju ni trunku dostojanstva i
osecaja odgovornosti? Oni su sebi i drugima svojim cinjenjem i necinjenjem omogucili korist na stetu drzave Srbije i njenih gradjana.
Kako takvi ljudi imaju smelosti da zadrze poslanicki mandat?

milica m

pre 11 godina

U svakoj stranci ima dobrih i losih ljudi, zato u DS-u rascistite sa takvim ljudima i napred jer ste najbolji, svidelo se to nekom ili ne. DS ima najskolovanije kadrove, koji mogu da vode zemlju u prosperitet. Verujem predsedniku Djilasu u njegovu sposobnost, da ce reformisanu stranku brzo vratiti na put Djindjica, da bude vodeca stranka DS-u zelim sve najbolje, jer sa njima ova zemlja ima buducnost Srecno, uz vas sam.

Djoka

pre 11 godina

Ako cvetkovic, a pretpostavljam i njegov zastitnik tadic ostanu u toj i takvoj DS, najbolje bi bilo, a u najboljem interesu te stranke i njihovih tesko razocaranih glasaca a pre svega Srbije, da se cela ta alava druzba raspusti za sva vremena i izmisli neka druga, koja nece imati takve teske kamenice oko vrata.

Milan

pre 11 godina

A da vam je uspela negativna kampanje i da ste pobedili na izborima ne bi im trazili ostavke! Providno...ovo nije reforma nego nastavk dogovora!

Milena Stanić

pre 11 godina

Poslanički mandat bi svakako trebao da vrati i Milovan Marković iz Valjeva, nije bio ministar ali kao direktor Železica Srbije je na podjednako visokoj funkciji koju je podjednako loše obavljao.
Njegov politički učinak je posebno loš u Valjevu, što jako dobro znamo mi Valjevci.

djordje

pre 11 godina

Posle velike halabuke koju su digli naprednjacima skloni tabloidi o Oliveru Dulicu procitamo izjavu aktuelnog ministra poljoprivrede Knezevica koji kaze da se u slucaju bivseg ministra Dragina nece raditi ishitreno kao u slucaju Dulica vec na osnovu dokaza.Eto toliko.......

Milutin

pre 11 godina

Velika podrska , velikoj obnovi i velikom povratku jedine demokratske stranke u ovoj drzavi! Oni koji nisu radili dobro , da preuzmu odgovornost, oni koji jesu radili dobro, da takodje preuzmu odgovornost za vodjenje stranke i da napokon krenemo da smenimo ove satrape na vlasti , koji nas svakim danom sve vise i vise, previse kostaju i narod i drzavu,postavljaju polupismene na najodgovornije pozicije u drzavi, priucene srednjoskolce proglasavaju ekspertima i dodeljuju im diplomatske pasose ove nase drzave, katastrofa!

Silvija Rakocevic

pre 11 godina

@Ka - Min - Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti

Pitam se kako li bi izgledala ova poruka da je autor, kojim slucajem, politicki opredeljen. Verovatno na nesto sto bi i u Severnoj Koreji bilo ocenjeno kao preterani izliv ljubavi prema velikom vodji.

Mira

pre 11 godina

Predsednici OO i gradonacelnici koji su najvise zasluzni za izgubljene izbore, sada su podpredsednici stranke. Tako se ne bori za povratak DS na vlast.

sale

pre 11 godina

A štaćete sa predsednicima Opštinskih odbora koji su najkrivlji za poraz DS na poslednjim izborima, oćete li tražiti da i oni podnesu ostavke ili ćete njihove pogubne rezultate staviti pod tepih zato što su vam lojalni. Dok se ne rasčisti po opštinskim odborima žabokrečina i totaltarna vlast nema od DS ništa i raspašće se. Sve više članova DS napušta ovu stranku zbog toga.

Gaga

pre 11 godina

Kada ce te zatraziti da Bosko Ristic podnese ostavku na sve funkcije,covek koji nosi klucnu odgovornost za sunovrat DS,rascistite s njim ,njegova uloga u propasti Ds je velika!!!!Zarad nas koji verujemo u DS rascistite sa svima takvima!!!!!!!

moi

pre 11 godina

Sta je sa kritikom nakaradnih i totalno kontraproduktivnih poteza trenutne vlade? Ako ste zaokruzili neku vrstu ciklusa, krajnje je vreme da se angazujete oko stvarnih drustvenih problema, jer je blato sve dublje, a LDP ne moze sam.

Aleksandar

pre 11 godina

Na ovaj nacin Djilas ce pokusati da iz DS iskljuci jedinog preostalog konkurenta - Vuka Jeremica, posto je najbolji ministar DS u prethodnoj Vladi rekao da mu nece vratiti mandat.

Ka - Min

pre 11 godina

Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti u planovima jer je jako mali broj iskrenih osoba oko Vas, a Vi cete to sigurno prepoznati. DS ima perspektivu, ovo je bio mali zastoj i samo napred zelim Vam srecu, dobro zdravlje i uspesan perspektivan rad.

Gaga

pre 11 godina

Kada ce te zatraziti da Bosko Ristic podnese ostavku na sve funkcije,covek koji nosi klucnu odgovornost za sunovrat DS,rascistite s njim ,njegova uloga u propasti Ds je velika!!!!Zarad nas koji verujemo u DS rascistite sa svima takvima!!!!!!!

sale

pre 11 godina

A štaćete sa predsednicima Opštinskih odbora koji su najkrivlji za poraz DS na poslednjim izborima, oćete li tražiti da i oni podnesu ostavke ili ćete njihove pogubne rezultate staviti pod tepih zato što su vam lojalni. Dok se ne rasčisti po opštinskim odborima žabokrečina i totaltarna vlast nema od DS ništa i raspašće se. Sve više članova DS napušta ovu stranku zbog toga.

Aleksandar

pre 11 godina

Na ovaj nacin Djilas ce pokusati da iz DS iskljuci jedinog preostalog konkurenta - Vuka Jeremica, posto je najbolji ministar DS u prethodnoj Vladi rekao da mu nece vratiti mandat.

Silvija Rakocevic

pre 11 godina

@Ka - Min - Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti

Pitam se kako li bi izgledala ova poruka da je autor, kojim slucajem, politicki opredeljen. Verovatno na nesto sto bi i u Severnoj Koreji bilo ocenjeno kao preterani izliv ljubavi prema velikom vodji.

djordje

pre 11 godina

Posle velike halabuke koju su digli naprednjacima skloni tabloidi o Oliveru Dulicu procitamo izjavu aktuelnog ministra poljoprivrede Knezevica koji kaze da se u slucaju bivseg ministra Dragina nece raditi ishitreno kao u slucaju Dulica vec na osnovu dokaza.Eto toliko.......

Student

pre 11 godina

Kad vidim da je Balsa Bozovic tu, sve mi je jasno!
Taj covek je unistio studentsko organizovanje u Srbiji. Kako su radili, DS je na prethodnim izborima ostvarila izvanredan rezultat!

Mira

pre 11 godina

Predsednici OO i gradonacelnici koji su najvise zasluzni za izgubljene izbore, sada su podpredsednici stranke. Tako se ne bori za povratak DS na vlast.

moi

pre 11 godina

Sta je sa kritikom nakaradnih i totalno kontraproduktivnih poteza trenutne vlade? Ako ste zaokruzili neku vrstu ciklusa, krajnje je vreme da se angazujete oko stvarnih drustvenih problema, jer je blato sve dublje, a LDP ne moze sam.

Milan

pre 11 godina

A da vam je uspela negativna kampanje i da ste pobedili na izborima ne bi im trazili ostavke! Providno...ovo nije reforma nego nastavk dogovora!

Ka - Min

pre 11 godina

Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti u planovima jer je jako mali broj iskrenih osoba oko Vas, a Vi cete to sigurno prepoznati. DS ima perspektivu, ovo je bio mali zastoj i samo napred zelim Vam srecu, dobro zdravlje i uspesan perspektivan rad.

Milena Stanić

pre 11 godina

Poslanički mandat bi svakako trebao da vrati i Milovan Marković iz Valjeva, nije bio ministar ali kao direktor Železica Srbije je na podjednako visokoj funkciji koju je podjednako loše obavljao.
Njegov politički učinak je posebno loš u Valjevu, što jako dobro znamo mi Valjevci.

Aleksandar

pre 11 godina

Kako može onaj koji je ojadio i pokrao srpsku privredu da pravi plan oporavka te iste Srbije.Te vaše kozmetičke promene unutar stranke možete da okačite mačku o rep.Prvo na dnevnom redu mora da bude krivična odgovornost vaših narcisoidnih kadrova.

Milutin

pre 11 godina

Velika podrska , velikoj obnovi i velikom povratku jedine demokratske stranke u ovoj drzavi! Oni koji nisu radili dobro , da preuzmu odgovornost, oni koji jesu radili dobro, da takodje preuzmu odgovornost za vodjenje stranke i da napokon krenemo da smenimo ove satrape na vlasti , koji nas svakim danom sve vise i vise, previse kostaju i narod i drzavu,postavljaju polupismene na najodgovornije pozicije u drzavi, priucene srednjoskolce proglasavaju ekspertima i dodeljuju im diplomatske pasose ove nase drzave, katastrofa!

milica m

pre 11 godina

U svakoj stranci ima dobrih i losih ljudi, zato u DS-u rascistite sa takvim ljudima i napred jer ste najbolji, svidelo se to nekom ili ne. DS ima najskolovanije kadrove, koji mogu da vode zemlju u prosperitet. Verujem predsedniku Djilasu u njegovu sposobnost, da ce reformisanu stranku brzo vratiti na put Djindjica, da bude vodeca stranka DS-u zelim sve najbolje, jer sa njima ova zemlja ima buducnost Srecno, uz vas sam.

Djoka

pre 11 godina

Ako cvetkovic, a pretpostavljam i njegov zastitnik tadic ostanu u toj i takvoj DS, najbolje bi bilo, a u najboljem interesu te stranke i njihovih tesko razocaranih glasaca a pre svega Srbije, da se cela ta alava druzba raspusti za sva vremena i izmisli neka druga, koja nece imati takve teske kamenice oko vrata.

Goran

pre 11 godina

E,ovo je vest godine.Prave strategije. Pa gospodo šta ste radili 10 godna.Pa zar ne vidite da vam je svaki funkcioner ojadio državu. Ovi Vam neće praštai kao što ste vi praštali SPS-u i njihovim mangupima nego ste se još i udružili s njima. Pa ne može jare i pare. Ovi će Vas oboriti na kolena ali na način kao što je EU objasnila Srbiji gde joj je mesto.Pa ko god je hteo pobegao Vam je s parama iz zemlje.Kasno ste se setili. Vratite film u nazad i pogledajte rejting pre desetak godina i sada. Izgubili ste bar 40% glasača.Glasače možete da vratite samo tako ako sami svoje članove pohapsite i tužilaštvu predate neoborive dokaze za svinjarije u kojima ste učestvovali.

Gabi

pre 11 godina

Oni su makar podneli ostavke. Baš bih volela da vidim da neki sadašnji ministar tako nešto uradi, iako su ovi sadašnji takođe bili odgovorni za rad vlade u prošlom mandatu. Nisu samo ministri DS-a činili vladu! I gde im je u borbi protiv korupcije Tomica Milosavljević?

Petar Filipovic

pre 11 godina

Zar Bozidar Djelic i Mirko Cvetkovic nemaju ni trunku dostojanstva i
osecaja odgovornosti? Oni su sebi i drugima svojim cinjenjem i necinjenjem omogucili korist na stetu drzave Srbije i njenih gradjana.
Kako takvi ljudi imaju smelosti da zadrze poslanicki mandat?

perica

pre 11 godina

Vazno da je ds konacno privatizovana i nesme da me zanima kadrovska politika i organi ! Znam da cu kupovati samo domace!
Ovo trivan ,micunovic,tadic ....nema tu opravka a kamo li povratka!

Mikeli

pre 11 godina

Pa bivsi ministar Sutanovac je priznao juce da uopste nije bio ministar. Kada Djilas kaze da svi ministri treba da vrate mandate a Sutanovac kaze da se to na njega ne odnosi to znaci samo jedno da je on primao ministarsku platu ali da nije bio ministar. Mora da je to bio neko drugi samo treba da nam kaze ko je to bio.

Maja

pre 11 godina

Kao veoma nezadovoljni glasac Demokratske stranke pitam novom predsednika koji je obecao korenite promene: STA RADI TRIVANKA OVDE??? I to su kao promene.Prva dala ostavku na mesto potpredsednika stranke kako bi kidnula dok je bilo cupavo izmedju Tadica i Djilasa...ccccc

slavko ivanovic

pre 11 godina

Ma jeli moguce!!??? Kako se izlazi iz krize mogli su objasniti u prethodnih 10 godina.Pokazali su nam kako se i KRIZU ulazi! A da, mozda bi njihov novi predsednik,inace moj kolega po struci, mogao pokazati kako se za 5 godina stice enormno bogatstvo!
Srbija i dalje NICIJA zemlja....!!!!

milelemmy

pre 11 godina

...tako je... a sada zavrnuti rukave, dobro izlizati djonove obilaskom Srbije po sistemu prvo najmanje i najsiromasnije sredine, a tek na kraju one gde se drzi vlast...samo strpljanja, pameti ima svakako...iz ove zabokrecine se mora izaci...

"destimulisan"

pre 11 godina

Ljudi, pa vi niste nista ostavili u drzavnu kasu za kontinuitet "izlaska iz krize", u sledecem mandatu ako kojim slucajem ponovo dodjete na vlast?

Ajte doma, nije politika za vas

pre 11 godina

Do sada ste nas uvodili u krizu a sad cete da nas izvodite. Zanimljivo glediste, samo ko je trebalo da nasedne na ovaj naslov?

Dejan

pre 11 godina

Plan za izlazak iz krize: Uzeti kredite, dodeliti milionske poslove na nameštenim tenderima prijateljskim firmama od 1-3 zaposlena, podići sve cene, poreze, takse, otimati onda od naroda imovinu zarad neplaćenih računa... Sve već uhodane i poznate ekonomske mere iskusni ds.ovci će sa uspehom sprovoditi.

ja

pre 11 godina

Hahahahahahahaha...............
Citajte imena jos jednom, Djilas, Sapic, neki profesori fizickog... za izlazak iz krize.
HAHAHAHAHAHAHA..... .

Anđa976

pre 11 godina

Možete se složiti ili ne, ali Đilas meni deluje kao čovek koji zna šta hoće, zna kako to može postići, i - USPEVA.
Volela - ne volela DS, ne vidim boljeg čoveka za tu funkciju...

Ni po babu, ni po stričevima

pre 11 godina

Kada neki pametnjakovići od vas pominju Božidara Đelića, lepo je podsetiti sve da je on jedan od najboljih ekonomoskih stručnjaka u Evropi, čovek koji je radio sa najvećim svetskim ekonomskim stručnjacima, poput Džeftija Saksa. Ali, verovatno mislite da Boža nije dorastao Nikolić Master Tomislavu i Ilić Magistru Velimiru na tom polju. Malo realnije gledajte na stvarnost. Previše ste napaljeni !!!

planovi

pre 11 godina

Planovi su da se pohapse svi, za koje postoje dokazi u muljanju sa drzavnim bankama,fondovima,privatizacijama...i da se vrati bar deo tih para u budzet.

mirko

pre 11 godina

Ja kao glasač DS sam zadovoljan ovim početkom, normalno je da svako po svojoj savesti odluči šta će sa mandatom, jer mandati po zakonu pripadaju poslanicima. Nema potrebe da poredim ova događanja u DS , sa događanjima u bilo kojoj drugoj stranci u sličnoj situaciji. Neki su ostajali na čelu stranaka i pored još većih poraza, neki su se posvađali, podelili, i postali najveći neprijatelji, neki su opijeni vlašću pa zaboravljaju da su gubili izbore, i ne shvataju da će ih ponovo gubiti.

Svetlana Acin

pre 11 godina

Marko Đurišić izabran je za sekretara Predsedništva Demokratske stranke, a Jelena Trivan je imenovana za Internacionalnog sekretara Demokratske stranke.

"U sklopu priprema za sednicu Glavnog odbora i konstituisanja organa Demokratske stranke Predsedništvo je utvrdilo predlog da dr Bojan Pajtić bude izabran za zamenika predsednika DS, Balša Božović za Generalnog sekretara Demokratske stranke, a Tamara Tripić za Sekretara stranke."
Sedam sekretara SKOJ-a?

Dragan

pre 11 godina

Nama MMF, EU, USA, Rusija određuju sve. Kakva crna vaša strategija?
Vas će vratiti na vlast da završite Vojvodinu i Sandžak, kao što su sadašnje vratili da završe ratne priče iz 90-ih.

bobi

pre 11 godina

lepo su se oni udomili i pronašli nova dobro plaćena radna mesta samo je pitanje ko će sada finansirati DS.Donatora više neće biti,znate onih studenata,radnika koji su svoje plate za godinu dana poklonili stranci koju toliko vole...!

Alfonso

pre 11 godina

Uglavnom čitam komentare što vezano za DS što vezano za SNS. Ono je to mogu da primetim jeste da narod sve više prepoznaje lopove i to me raduje i pored toliko izgubljenih godina računajući sve od 90tih... Nadam se samo pojavi neke nove partije koja nema veze ni sa jednom trenutno postojećom...

Zoran_KG

pre 11 godina

Ovi koji su imenovani da nas izvedu iz krize??? Ha, ha, ha, ... Sve se nadam da cu se probuditi i shvatiti da je ovo u stvari bio samo ruzan san, i da su DS preuzeli stvarno sposobni i pravi predstavnici Demokratske stranke. Jaooooooj, Srbijoooooo!!!!!!!!!

nijesramotaraditi

pre 11 godina

Mere za izlazak iz krize???!???!? Hahahaha...ma dajte...Pravi cirkus Montija Pajtona!!! Dosta ste nam "pomagali" godinama unazad, pa smo ostali i bez gaca! Fala al od vas ni aspirin...

Milja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da ste pravili plan kako da ne uđemo u ovu ekonomsku krizu. Vi ste tada pravili plan kako da opljačkate Srbiju i njene građane Ko sada da vam verujete da imate nekakav plan da bi izašli iz ove krize. Naravno niko.

nesa

pre 11 godina

Ne,ne,ne...molim vas,samo vi nemojte da pravite planove jer posle vasih planova samo napunite dzepove,a srbija ostane opustosena. Razumem ja da Ds ima jos kadrova koji se nisu dovoljno ,,nafatirali,,ali sacekajte jos,moli vas vas narod. Videli smo vas,osetili,doziveli...

aleksandar grozni

pre 11 godina

Jel se vi to salite?vi imata plan?pa sto ga niste realizovali dok ste zarili i palili po zemlji Srbiji,dok ste pravili takve kombinacije,da pamet stane uzimali milione za nista samo zato sto ste se kao i ovi sada dokopali vlasti i podele plena.I vi sada imate plan da prosto covek prsne od vaseg bezobrazluka,kada bi bio izbor za vas ili hitlera,glasao bi za hitlera,a verujta da sam bio vas glasac NAZALOST i nikad vise a samo razmislite koliko njih ima mojeg ili slicnog misljenja a bili su vasi glasaci,sram vas bilo bitange jedne.Objavite ako smete.

novica952

pre 11 godina

To za Pajtića se i očekivalo i nije nikakvo iznenađenje, ali mi nije jasno to angažovanje Dulića i Malovićke a da su predhodno naterani i isprozivani da vrate poslaničke mandate, Takođe je uočljivo da nema angažovanja Đelića i nekih drugih starih kadrova DS-a poput Šutanovca i Petrovića. I taman sam pomislio da je Trivanova otišla u istoriju ona opet dobija funkciju sa koje će moći da daje čuvene zajedljive izjave i komentare i da iritira i svoje članstvo i članstvo drugih stranaka. Dogovorna polittička kombinatorika se nastavlja po čuvenoj izreci " sjaši kurta da uzjaši murta ".

Ka - Min

pre 11 godina

Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti u planovima jer je jako mali broj iskrenih osoba oko Vas, a Vi cete to sigurno prepoznati. DS ima perspektivu, ovo je bio mali zastoj i samo napred zelim Vam srecu, dobro zdravlje i uspesan perspektivan rad.

Aleksandar

pre 11 godina

Na ovaj nacin Djilas ce pokusati da iz DS iskljuci jedinog preostalog konkurenta - Vuka Jeremica, posto je najbolji ministar DS u prethodnoj Vladi rekao da mu nece vratiti mandat.

Milutin

pre 11 godina

Velika podrska , velikoj obnovi i velikom povratku jedine demokratske stranke u ovoj drzavi! Oni koji nisu radili dobro , da preuzmu odgovornost, oni koji jesu radili dobro, da takodje preuzmu odgovornost za vodjenje stranke i da napokon krenemo da smenimo ove satrape na vlasti , koji nas svakim danom sve vise i vise, previse kostaju i narod i drzavu,postavljaju polupismene na najodgovornije pozicije u drzavi, priucene srednjoskolce proglasavaju ekspertima i dodeljuju im diplomatske pasose ove nase drzave, katastrofa!

moi

pre 11 godina

Sta je sa kritikom nakaradnih i totalno kontraproduktivnih poteza trenutne vlade? Ako ste zaokruzili neku vrstu ciklusa, krajnje je vreme da se angazujete oko stvarnih drustvenih problema, jer je blato sve dublje, a LDP ne moze sam.

Anđa976

pre 11 godina

Možete se složiti ili ne, ali Đilas meni deluje kao čovek koji zna šta hoće, zna kako to može postići, i - USPEVA.
Volela - ne volela DS, ne vidim boljeg čoveka za tu funkciju...

Ni po babu, ni po stričevima

pre 11 godina

Kada neki pametnjakovići od vas pominju Božidara Đelića, lepo je podsetiti sve da je on jedan od najboljih ekonomoskih stručnjaka u Evropi, čovek koji je radio sa najvećim svetskim ekonomskim stručnjacima, poput Džeftija Saksa. Ali, verovatno mislite da Boža nije dorastao Nikolić Master Tomislavu i Ilić Magistru Velimiru na tom polju. Malo realnije gledajte na stvarnost. Previše ste napaljeni !!!

milica m

pre 11 godina

U svakoj stranci ima dobrih i losih ljudi, zato u DS-u rascistite sa takvim ljudima i napred jer ste najbolji, svidelo se to nekom ili ne. DS ima najskolovanije kadrove, koji mogu da vode zemlju u prosperitet. Verujem predsedniku Djilasu u njegovu sposobnost, da ce reformisanu stranku brzo vratiti na put Djindjica, da bude vodeca stranka DS-u zelim sve najbolje, jer sa njima ova zemlja ima buducnost Srecno, uz vas sam.

mirko

pre 11 godina

Ja kao glasač DS sam zadovoljan ovim početkom, normalno je da svako po svojoj savesti odluči šta će sa mandatom, jer mandati po zakonu pripadaju poslanicima. Nema potrebe da poredim ova događanja u DS , sa događanjima u bilo kojoj drugoj stranci u sličnoj situaciji. Neki su ostajali na čelu stranaka i pored još većih poraza, neki su se posvađali, podelili, i postali najveći neprijatelji, neki su opijeni vlašću pa zaboravljaju da su gubili izbore, i ne shvataju da će ih ponovo gubiti.

Silvija Rakocevic

pre 11 godina

@Ka - Min - Postovani gosp. Djilas nisam politicki opredeljen, ali posto zivim u Srbiji ni mene ne mimoilaze zbivanja na politickoj sceni iako samo kao posmatraca. Prateci zbivanja kroz neposredni period, podrzavam Vas u svemu, imam apsolutno poverenje Vase vizije buducnosti i nedajte se omesti

Pitam se kako li bi izgledala ova poruka da je autor, kojim slucajem, politicki opredeljen. Verovatno na nesto sto bi i u Severnoj Koreji bilo ocenjeno kao preterani izliv ljubavi prema velikom vodji.

milelemmy

pre 11 godina

...tako je... a sada zavrnuti rukave, dobro izlizati djonove obilaskom Srbije po sistemu prvo najmanje i najsiromasnije sredine, a tek na kraju one gde se drzi vlast...samo strpljanja, pameti ima svakako...iz ove zabokrecine se mora izaci...

Student

pre 11 godina

Kad vidim da je Balsa Bozovic tu, sve mi je jasno!
Taj covek je unistio studentsko organizovanje u Srbiji. Kako su radili, DS je na prethodnim izborima ostvarila izvanredan rezultat!

Milan

pre 11 godina

A da vam je uspela negativna kampanje i da ste pobedili na izborima ne bi im trazili ostavke! Providno...ovo nije reforma nego nastavk dogovora!

djordje

pre 11 godina

Posle velike halabuke koju su digli naprednjacima skloni tabloidi o Oliveru Dulicu procitamo izjavu aktuelnog ministra poljoprivrede Knezevica koji kaze da se u slucaju bivseg ministra Dragina nece raditi ishitreno kao u slucaju Dulica vec na osnovu dokaza.Eto toliko.......

Djoka

pre 11 godina

Ako cvetkovic, a pretpostavljam i njegov zastitnik tadic ostanu u toj i takvoj DS, najbolje bi bilo, a u najboljem interesu te stranke i njihovih tesko razocaranih glasaca a pre svega Srbije, da se cela ta alava druzba raspusti za sva vremena i izmisli neka druga, koja nece imati takve teske kamenice oko vrata.

Aleksandar

pre 11 godina

Kako može onaj koji je ojadio i pokrao srpsku privredu da pravi plan oporavka te iste Srbije.Te vaše kozmetičke promene unutar stranke možete da okačite mačku o rep.Prvo na dnevnom redu mora da bude krivična odgovornost vaših narcisoidnih kadrova.

Mira

pre 11 godina

Predsednici OO i gradonacelnici koji su najvise zasluzni za izgubljene izbore, sada su podpredsednici stranke. Tako se ne bori za povratak DS na vlast.

Petar Filipovic

pre 11 godina

Zar Bozidar Djelic i Mirko Cvetkovic nemaju ni trunku dostojanstva i
osecaja odgovornosti? Oni su sebi i drugima svojim cinjenjem i necinjenjem omogucili korist na stetu drzave Srbije i njenih gradjana.
Kako takvi ljudi imaju smelosti da zadrze poslanicki mandat?

perica

pre 11 godina

Vazno da je ds konacno privatizovana i nesme da me zanima kadrovska politika i organi ! Znam da cu kupovati samo domace!
Ovo trivan ,micunovic,tadic ....nema tu opravka a kamo li povratka!

Goran

pre 11 godina

E,ovo je vest godine.Prave strategije. Pa gospodo šta ste radili 10 godna.Pa zar ne vidite da vam je svaki funkcioner ojadio državu. Ovi Vam neće praštai kao što ste vi praštali SPS-u i njihovim mangupima nego ste se još i udružili s njima. Pa ne može jare i pare. Ovi će Vas oboriti na kolena ali na način kao što je EU objasnila Srbiji gde joj je mesto.Pa ko god je hteo pobegao Vam je s parama iz zemlje.Kasno ste se setili. Vratite film u nazad i pogledajte rejting pre desetak godina i sada. Izgubili ste bar 40% glasača.Glasače možete da vratite samo tako ako sami svoje članove pohapsite i tužilaštvu predate neoborive dokaze za svinjarije u kojima ste učestvovali.

Mikeli

pre 11 godina

Pa bivsi ministar Sutanovac je priznao juce da uopste nije bio ministar. Kada Djilas kaze da svi ministri treba da vrate mandate a Sutanovac kaze da se to na njega ne odnosi to znaci samo jedno da je on primao ministarsku platu ali da nije bio ministar. Mora da je to bio neko drugi samo treba da nam kaze ko je to bio.

"destimulisan"

pre 11 godina

Ljudi, pa vi niste nista ostavili u drzavnu kasu za kontinuitet "izlaska iz krize", u sledecem mandatu ako kojim slucajem ponovo dodjete na vlast?

sale

pre 11 godina

A štaćete sa predsednicima Opštinskih odbora koji su najkrivlji za poraz DS na poslednjim izborima, oćete li tražiti da i oni podnesu ostavke ili ćete njihove pogubne rezultate staviti pod tepih zato što su vam lojalni. Dok se ne rasčisti po opštinskim odborima žabokrečina i totaltarna vlast nema od DS ništa i raspašće se. Sve više članova DS napušta ovu stranku zbog toga.

slavko ivanovic

pre 11 godina

Ma jeli moguce!!??? Kako se izlazi iz krize mogli su objasniti u prethodnih 10 godina.Pokazali su nam kako se i KRIZU ulazi! A da, mozda bi njihov novi predsednik,inace moj kolega po struci, mogao pokazati kako se za 5 godina stice enormno bogatstvo!
Srbija i dalje NICIJA zemlja....!!!!

Gaga

pre 11 godina

Kada ce te zatraziti da Bosko Ristic podnese ostavku na sve funkcije,covek koji nosi klucnu odgovornost za sunovrat DS,rascistite s njim ,njegova uloga u propasti Ds je velika!!!!Zarad nas koji verujemo u DS rascistite sa svima takvima!!!!!!!

Gabi

pre 11 godina

Oni su makar podneli ostavke. Baš bih volela da vidim da neki sadašnji ministar tako nešto uradi, iako su ovi sadašnji takođe bili odgovorni za rad vlade u prošlom mandatu. Nisu samo ministri DS-a činili vladu! I gde im je u borbi protiv korupcije Tomica Milosavljević?

Dejan

pre 11 godina

Plan za izlazak iz krize: Uzeti kredite, dodeliti milionske poslove na nameštenim tenderima prijateljskim firmama od 1-3 zaposlena, podići sve cene, poreze, takse, otimati onda od naroda imovinu zarad neplaćenih računa... Sve već uhodane i poznate ekonomske mere iskusni ds.ovci će sa uspehom sprovoditi.

Ajte doma, nije politika za vas

pre 11 godina

Do sada ste nas uvodili u krizu a sad cete da nas izvodite. Zanimljivo glediste, samo ko je trebalo da nasedne na ovaj naslov?

ja

pre 11 godina

Hahahahahahahaha...............
Citajte imena jos jednom, Djilas, Sapic, neki profesori fizickog... za izlazak iz krize.
HAHAHAHAHAHAHA..... .

Milena Stanić

pre 11 godina

Poslanički mandat bi svakako trebao da vrati i Milovan Marković iz Valjeva, nije bio ministar ali kao direktor Železica Srbije je na podjednako visokoj funkciji koju je podjednako loše obavljao.
Njegov politički učinak je posebno loš u Valjevu, što jako dobro znamo mi Valjevci.

Maja

pre 11 godina

Kao veoma nezadovoljni glasac Demokratske stranke pitam novom predsednika koji je obecao korenite promene: STA RADI TRIVANKA OVDE??? I to su kao promene.Prva dala ostavku na mesto potpredsednika stranke kako bi kidnula dok je bilo cupavo izmedju Tadica i Djilasa...ccccc

planovi

pre 11 godina

Planovi su da se pohapse svi, za koje postoje dokazi u muljanju sa drzavnim bankama,fondovima,privatizacijama...i da se vrati bar deo tih para u budzet.

Alfonso

pre 11 godina

Uglavnom čitam komentare što vezano za DS što vezano za SNS. Ono je to mogu da primetim jeste da narod sve više prepoznaje lopove i to me raduje i pored toliko izgubljenih godina računajući sve od 90tih... Nadam se samo pojavi neke nove partije koja nema veze ni sa jednom trenutno postojećom...

Milja

pre 11 godina

Bolje bi bilo da ste pravili plan kako da ne uđemo u ovu ekonomsku krizu. Vi ste tada pravili plan kako da opljačkate Srbiju i njene građane Ko sada da vam verujete da imate nekakav plan da bi izašli iz ove krize. Naravno niko.

Dragan

pre 11 godina

Nama MMF, EU, USA, Rusija određuju sve. Kakva crna vaša strategija?
Vas će vratiti na vlast da završite Vojvodinu i Sandžak, kao što su sadašnje vratili da završe ratne priče iz 90-ih.

Svetlana Acin

pre 11 godina

Marko Đurišić izabran je za sekretara Predsedništva Demokratske stranke, a Jelena Trivan je imenovana za Internacionalnog sekretara Demokratske stranke.

"U sklopu priprema za sednicu Glavnog odbora i konstituisanja organa Demokratske stranke Predsedništvo je utvrdilo predlog da dr Bojan Pajtić bude izabran za zamenika predsednika DS, Balša Božović za Generalnog sekretara Demokratske stranke, a Tamara Tripić za Sekretara stranke."
Sedam sekretara SKOJ-a?

nijesramotaraditi

pre 11 godina

Mere za izlazak iz krize???!???!? Hahahaha...ma dajte...Pravi cirkus Montija Pajtona!!! Dosta ste nam "pomagali" godinama unazad, pa smo ostali i bez gaca! Fala al od vas ni aspirin...

bobi

pre 11 godina

lepo su se oni udomili i pronašli nova dobro plaćena radna mesta samo je pitanje ko će sada finansirati DS.Donatora više neće biti,znate onih studenata,radnika koji su svoje plate za godinu dana poklonili stranci koju toliko vole...!

Zoran_KG

pre 11 godina

Ovi koji su imenovani da nas izvedu iz krize??? Ha, ha, ha, ... Sve se nadam da cu se probuditi i shvatiti da je ovo u stvari bio samo ruzan san, i da su DS preuzeli stvarno sposobni i pravi predstavnici Demokratske stranke. Jaooooooj, Srbijoooooo!!!!!!!!!

aleksandar grozni

pre 11 godina

Jel se vi to salite?vi imata plan?pa sto ga niste realizovali dok ste zarili i palili po zemlji Srbiji,dok ste pravili takve kombinacije,da pamet stane uzimali milione za nista samo zato sto ste se kao i ovi sada dokopali vlasti i podele plena.I vi sada imate plan da prosto covek prsne od vaseg bezobrazluka,kada bi bio izbor za vas ili hitlera,glasao bi za hitlera,a verujta da sam bio vas glasac NAZALOST i nikad vise a samo razmislite koliko njih ima mojeg ili slicnog misljenja a bili su vasi glasaci,sram vas bilo bitange jedne.Objavite ako smete.

nesa

pre 11 godina

Ne,ne,ne...molim vas,samo vi nemojte da pravite planove jer posle vasih planova samo napunite dzepove,a srbija ostane opustosena. Razumem ja da Ds ima jos kadrova koji se nisu dovoljno ,,nafatirali,,ali sacekajte jos,moli vas vas narod. Videli smo vas,osetili,doziveli...

novica952

pre 11 godina

To za Pajtića se i očekivalo i nije nikakvo iznenađenje, ali mi nije jasno to angažovanje Dulića i Malovićke a da su predhodno naterani i isprozivani da vrate poslaničke mandate, Takođe je uočljivo da nema angažovanja Đelića i nekih drugih starih kadrova DS-a poput Šutanovca i Petrovića. I taman sam pomislio da je Trivanova otišla u istoriju ona opet dobija funkciju sa koje će moći da daje čuvene zajedljive izjave i komentare i da iritira i svoje članstvo i članstvo drugih stranaka. Dogovorna polittička kombinatorika se nastavlja po čuvenoj izreci " sjaši kurta da uzjaši murta ".