Rusko-američki rat spiskovima

Beograd/Moskva -- Vašington već dugo preti Rusiji da će zbog kršenja ljudskih prava napraviti spiskove činovnika koji neće moći da kroče u SAD, pišu "Novosti".

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. Amerika (citaj njeni tajkuni) koja je u bolesnom strahu od gubitka privatne svojine, imala metodu lova na vestice (citaj komuniste) i izmedju ostalih proterala iz zemlje velikana kao sto je bio Carli Caplin, zbog njegovih navodnih komunistickih stavova; koja pociva na unistenju i saterivanju u rezervate autohtonog stanovnistva; koja je umesana u sve prljavstine sirom sveta; koja je imala/ima odnose sa svim diktatorima i "revolucionarima"; koja rusi vlade i dovodi svoje papetovce na vlast; koja je izazvala vecinu svetskih kriza (direktno kriva i za poslednju); koja je izvozom proizvodnje u Kinu i Indiju (a sve zbog nezasite zelje za profitom) dovela do nekontrolisanog i nesrazmernog "razvoja" ovih zemalja i time dovela ceo svet u stanje haosa; koja na silu uvodi "demokratiju" gde joj se prohte; koja koketira sa vlastodrscima u cijim zemljama ne postoji ni "LJ" od ljudskih prava; koja zahteva od svih vlada sveta da moraju da dozvole strajkove a svoje strajkace rasteruje ko pahulje na vetru; koja ne priznaje ni jedan medjunarodni sud kad su njeni gradjani u pitanju; koja sa punim "pravom" trazi da joj se isporuce svi "nepodobni" po nju da bi im bilo sudjeno u US; koja je najveci svetski zagadjivac ali ne priznaje Svetsku deklaraciju o smanjenju zagadjenja; koja itd, itd - takva zemlja daje sebi za pravo da prica o ljudskim pravima???
  (Iznogud, 25. novembar 2012 12:38)

  # Link komentara

 2. Rusija moze satanizovati ameriku kao sto je nekad amerika SSSR. Gvantanamo je americki gulag, neistomisljenici sa onima na vlasti u USA protestvuju u ocupy wallstreet i mogu se nazivati disidentima. Mogu do sutra da nabrajam, nepostovanje slobode informisanja,(Asanz), Amerika je diktatura. Ali imaju pare, doduse dok ne pukne mehur, koji je stvoren od strane bankstera i FED. Da Rusija i Kina izbace dolar kao glavnu monetu u razmeni dobara i usluga, USA bi pukla, mozda cak i zaratila sa celim svetom.
  (NEKI COVEK, 25. novembar 2012 02:20)

  # Link komentara

 3. MIR U EVROPI = Britanija na ostrvu + US of A van Evrope + Rusija sa Kinom (takodje van Evrope).
  (Danijel, 25. novembar 2012 01:47)

  # Link komentara

 4. Kad im je stalo do ljudskih prava tog sto je ubijen u zatvoru,kako oni kazu zbog neadekvatnog lecenja,pa sta je onda sa Seseljem.I on je deset godina u zatvoru i to bez presude,tesko bolestan..Taj covek ima sinove i suprugu,pa se niko nije potresao,pa ni Amerika.Ljudska prava su univerzalna i odnose se na sve,inace nisu ljudska prava,vec postaju svoja suprotnost.
  (univerzalna, 25. novembar 2012 00:53)

  # Link komentara

 5. MIR U EVROPI = Britanija na ostrvu + US of A van Evrope + Rusija u Evropu
  (Gile, 24. novembar 2012 22:57)

  # Link komentara