Utorak, 06.11.2012.

11:29

Dačić: U toku su istrage

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio da je u toku istraga u vezi sa incidentima o prisluškivanju i o ometanju kolone predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Izvor: B92

Daèiæ: U toku su istrage IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

nina

pre 11 godina

u normalnim zemljama ministar policije podnosi ostavku,u nekim cos normalnijim i moralnijim izvrsi samoubistvo,a u nasoj on cak i vodi istragu.tako je to kad lisicu postavite da cuva kokoske!

nina

pre 11 godina

a sta tek reci za direktora policije koji je bas sad na bolovanju,i kod ubistva djindjica bas tad su bile iskljucene sve kamere.to samo znaci da su mafijasi toliko infiltrirani u sam vrh vlasti da dozvoljavaju da im i objasnjenja budu smesna,i ocigledno mogu da zapanje samo samozvanog eliot nesa-vucica! od kako je on glavni jedino se promenio njegov imidz!

prvoslav

pre 11 godina

Jel to ta policija što je u prehodnom sazivu bila najbolje ministarstvo? Gospodine Vučiću možete li da zamislite kako je običnim građanima kada se za sve policija poziva na diskreciono pravo ne poštujući osnovna ustavna prava?Dobro je poznato da policajci "vođe sektora" vode dosijea za svakog građanina u svom sektoru.Stanite toj samovolji na put, molim Vas!

GR

pre 11 godina

Jos jedna od Vucicevih izjava tipa "u narednih 20 dana", "cim dodjemo na vlast", "do petka", "sledece nedelje" ... "cim Toma prekine strajk gladju da bi doktorirao", "cim nadjem bedz koji mi je negde ispao", "cim objasmi svima da ja do pre dve godine zapravo nisam bio ja nego neko drugi".....

Hera

pre 11 godina

Verujem da MUP i BIA odavno znaju ko stoji iza ovog sramnog događaja. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se korupcija i kriminal isterati do kraja, verujem da će se saznati ko stoji iz ovog sramnog zločina. Verujem da bi trebali očistiti malo redove u BIA i MUP-u jer neki ljudi očigledno ne rade za interes vlade i države. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti.

Kokan

pre 11 godina

Ovako su se nekada komunisti obracunavali sa neistomisljenicima. Prvo su prekrojili izbore u Vojvodini, pa vlast na lokalu, a ovo je obracun sa bezbednjacima. Sledeci korak je obracun sa kadrovima u vojsci. Ovo sto radi SNS je tihi drzavni udar.

fr

pre 11 godina

Svaki na svoju ruku hrane svoje pacijente.......... jedan SPS-vce drugi SNS-vce........jer posla za ljude nema : ovako je lakse siriti lazi.

Kale

pre 11 godina

Ministru policije treba "X" dana da istrazu ono sto mu se desava u resoru koji je hijararhiski ustrojen. ???? Koliko li vam treba za kriminalce?

mina

pre 11 godina

(Kokan, 6. novembar 2012 17:15)
Bravo! Kratka, jasna. precizna i istinita dijagnoza: TIHI DRŽAVNI UDAR. Suvišno je da išta dodam.

mina

pre 11 godina

Nikoliću i Vučiću se veruje na reč da je bilo onako kao kažu, ne znam, pa i oni su samo ljudi. Veruje im se na - majke mi. Mene čudi da bar u Nikolićevom slučaju niko iz tolike pratnje nije imao čak ni mobilni kod sebe da snimi situaciju ako ih je ovaj više puta 'presecao'. Pa čak su se i putnici GSP-a snašli i amaterski telefonom snimili BUS PLUS kontrolore i komunalnu policiju u nekim problematičnim situacijama.

tanja

pre 11 godina

Da li sadasnji rezim(njihov izraz) misli da smo toliko naivni da ne proziremo njihov nacin rada koji se sablonski ponavlja? Ili je ipak vecina zaslepljena i uopste ne razmislja vec guta ono sto im se servira i u to veruje?Sve se nadam da je vise ovih koji razmisljaju i zakljucuju. Jos uvek.

marija

pre 11 godina

Neozbiljno, opasno neozbiljno.
Ako je vise puta presecana kolona predsednika drzave, njega cuvaju totalni neprofesionalci, ako taj vozac dzipa nije odmah zaustavljen, legitimisam i uhapsen. A tvrde da je doslo cak do repetiranja oruzja.
???
Pitanje je ko to brine o bezbednosti predsednika Srbije???

Milan

pre 11 godina

Dosadni ste vise ovakvim izjavama. Prestanite vec jednom da zamajavate i zamarate ovaj napaceni narod. Pocni te vec jednom da resavate ekonmoske probleme i zaposlite ovaj nezaposlen narod da bi mogao normalno da pocne da zivi ili se gubite sa politicke scene da vas nase oci vise ne vide!!!

Insajder

pre 11 godina

Podaci se traže direktno telefonskim pozivom. To je redovna praksa i zato nema naloga. Naravno, sada će da nastrada onaj koji kao redovnu aktivnost ima da daje podatke koji mu se traže, a sve to i uvek bez ikakvog naloga. Svi oni gore, takozvani eksperti za telekomunikacije sve to znaju, i uvek su znali - šta mislite zašto su na pozicijama.

osica

pre 11 godina

Danas je peti dan kako se piše o ovom " slučaju ". Prisluškivanje, praćenje i presecanje kolone u kojoj je predsednik se otkriva i procesuira za sat vremena. Izvinite, ali ne verujem vam.

Coco Bill

pre 11 godina

Sve je to kljukana dinastija, plava riba i svastikin but.
(salas u malom ritu, 6. novembar 2012 12:33)

Ne bi se ja složio stobom. Na listu piše protivu ZATVORA !!

posmatrač

pre 11 godina

Nikolić i Vučić nam se već godinama hvale kako ih "pošteni pojedinci" i "savesni rodoljubi" informišu i obaveštavaju o svemu.To ih je naučio njihov duhovni otac Šeki, pre nego što su postali "oceubice".Prosto se nije moglo više živeti od njihovog hvalisanja sa osmehom na usnama.
Sad je problem kad "neki drugi" to isto rade njima, pa patriote odjednom postaju domaći i strani špijuni i izdajnici.
Prisliškivanje je dobra priča da se zamaje narod, a ujedno i dobro dođe da se "očiste službe" od nepodobnih.

Uzmu vlast da se igraju "kauboja i indijanaca". Prekinite više da se bavite sobom mislite malo na narod koga su vam puna usta u svakoj prilici.
Šta je sa džakovima i krađom na izborima? Ta priča vam nije više aktuelna jer je "obavila posao".
Šta je sa izbornim obećanjem od 100 MILIJARDI EVRA investicija?
Kada bi se "obećanje ludom radovanje" podelilo sa mandatom predsednika, do sada je, za šest meseci trebalo da dođe 10%, odnosno "SAMO" 10 MILIJARDI EVRA!!!
ALO NARODE IMAŠ LI TI PAMETI?

jelica

pre 11 godina

pa to je normalno da se mora odgovarati,ali gradjanima je ovo smesno kao niko ne zna ko je izdao nalog u mupu za prisluskivanje,malo je naivno!

niksa

pre 11 godina

pa ko je tu glavni,pa valjda je dacic ministar policije,kako je neko mogao da potpise neki nalog,za to niko da ne zna,i sad kao trazi se papir,o cemu se tu radi,ili jos bolje nisu znali ciji je broj i ispade da je broj bas vucicev i nikolicev,smesno!

Zolisd

pre 11 godina

Dve muve, tri komarca i jedna neidentifikovana buba letele su neprilagodjenom brzinom u suprotnom smeru iznad auto-puta. Presrele predsednicku kolonu, ali pravovremenim delovanjem obezbedjenja zavrsile su na sofersajbni, i ubrzo su uklonjene metodom BRISACI. Istraga je u toku.

nidža

pre 11 godina

U poplavi tolikih ekonomskih problema "skandal" sa presecanjem kolone i prisluškivanjem političkog vrha države treba rešiti do kraja i dosledno, bez skandalizovanja.
Možda se radi o bahaćenju generala MUP-a naviklom da mu se sklanjaju; možda je slučajnost, loš dan službenog vozača. Istražite, sankcionišite, lustrirajte...

Vladimir

pre 11 godina

To ne treba ni naglasavati, vec podhitno sve istraziti i izaci pred javnost sa rezultatima istrage. Ako eventualno rezultata nema, izaci i reci nema ih zbog toga i toga.

laki

pre 11 godina

Na manekena,dobrog prijatelja velkog srbina svih srba RS,je spreman atentat,na srecu sve se srecno zavrsilo,coveka su uhapsili,policija je brzo i efikasno intervenisala,tako da je tragedija izbegnuta.Ne sumnjam da je u pitanju manipulacija sa javnoscu u cilju podizanja rejtinga stranke,da narod misli da se oni odlucno obracunavaju sa tajkunima i korupcijom,pa im njihovi placenici nesto spremaju.Vrana vrani oci ne vadi,sta je tu nejasno?

коста

pre 11 godina

Ако шта треба напоменути то је да се поред афере прислушкивања високих државних функционера ипак ништа не ради на афери прислушкивања на стотине хиљада грађана Србије нити то ко помиње нити то кога изгледа занима а ни новинари не питају.

MIKI

pre 11 godina

Treba ispitati stvar sto pre,nema cekanja. Ne radi se o bilo kakvim ljudima, vec o Predsedniku drzave i coveku koji se najvise zalaze za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.(Vucic)

Metuzalem

pre 11 godina

Ovo mi izgleda kao još jedno bacanje stiropora u oči. A onda će sve da se ublaži jednim opštim zaključkom kao kod gubitaka listića: potrebne su neodložne reforme.

mica

pre 11 godina

Neko debelo radi protiv ove vlast,a narod jos ceka ishod svega. Ne treba se igrati zmurke, vec po kratkom postupku pohapsiti sve koji su imali bilo kakve veze sa ovim stvarima, jer da se ne lazemo, ovo moze da se okarakterise kao napad na drzavu sto i jeste, ali docice im Vucic glave svima, jer covek zna sta radi.

plavi andjelak

pre 11 godina

Zar je taj nalog napisan samo u jednom primerku kad ga je nemoguce pronaci? Zar ne postoji kopija u Telekomu? Zar Telekom ne zna kome je dao listinge (ako ih je uopste i dao) postupajuci po nalogu ciji je jedini primerak, zamislite, zagubljen? Ovu (ne)postojecu "aferu" bih mogao resiti do Dnevnika u 19,30 sa sve svojih 4 razreda Kamenice!

jeste1

pre 11 godina

Ceo zivot rade zajedno i sada su se posvadjali!!!Vazi!!!Price za javnost!Glume zrtve da bi se stekao utisak kao eto oni hoce promene,hoce da se bore protiv kriminala i korupcije...a istina je da ti eskadroni smrti i ovi "napredni" vec 20godina su na istom zadatku...

Feniks

pre 11 godina

Naprednjaci sada imaju sansu da promene sve kadrove u bezbednosnim sluzbama koji su radili protiv drzave, za interese mocnika i tajkuna.Svi ce ih u tome podrzati.

svi ste isti

pre 11 godina

Zar nemate nicim pametnijim da skrenete paznju na sebe?! Odkad znam za srs/sns samo kuknjavom skrecu paznju na sebe... Mozda vas jure oni "tajkuni" sa Kosova koji su vam pomogli finansijski da stvorite stranku uz obecanje...

www

pre 11 godina

Ocekujem da ce ovo biti povod za pravi obracun sa paralelnim strukturama u drzavi koje podrzavaju tajkuni. Da se konacno oslobodimo tog jarma.Vrh policije ocigledno, kao i neka tuzilastva, sabotiraju borbu protiv korupcije koja se povela.

Mastrangelo

pre 11 godina

Ocekujem od drzavnnih predstavnika kojima su gradjani poverili glas da sprovedu mere i konacno reformisu policiju koja se koristila u kriminalne svrhe tokom protekle decenije.

ponizen

pre 11 godina

Za sigurno je jedna istina,a to je da EU trazi da se ispitaju sporne privatizacije i + jos naknadne koje su povezane sa spornim!E sad da li treba da neko jos pokaze papir sta trazi EU od nas?Mozda ne postoji papir koje nam EU nagovestava sta zele da ispunimo kao uslov za otpocinjanja pregovora na pristupanju EU?

E ali mi necemo u EU,pa zato u opste ne treba traziti ili zapocinjati pregovore?Mi mozemo po Kostunici saradjivati sa drugim zemljam?E da kazemo da je sve tako kako je zamislio Kostunica,nasi gradjanima ce biti uvedene vize za posete ili prolazak kroz EU,ili ce zapljusnuti EU sa novim azilantima iz Srbije i njenog Kosova?E pa ne moramo ici u EU ili prolaziti kroz nju odgovara Kostunica,i problem sa azilantima je EU,a ne nas?

Sta da radimo sa milijon i vise nasih gradjana koji zive i rade u EU?Da li ce na granicama EU,traziti od nasih ili njihovih novih nastanjenih drzavljanja poreklom iz Srbije da poseduju vize za ulazak u Srbiju,u protivnom ne mogu napustiti EU teritoriju?Verovatno ima Kostunica i odgovor na taj problem?Mocicemo samo da putujemo u Makedonij,BiH,Kosovo i CG,ali kako su skoro svi priznali nezavisno Kosovo,jedino mozemo u BiH i severni deo Kosovoa na kraju da putujemo?

Kome odgovara da imamo takvo stanje u zemlji?Onima kojima je Kostunica i DS,na kriminalni nacin poklonili imovinu i omogucili pljacku zemlje!A oni poseduju,avione,kamione,jahte,naravno i kuce po svetskim metropolama kao i racune po egzoticnim ostrvima.

Mi nismo stoka da nas tako muce!

Avangarda

pre 11 godina

Ako sve ovo bude dokazano, to ce vaziti kao jasan pokazatelj kako je bivsi rezim radio protiv drzave, i na koji nacin su uspeli da upropaste celu ekonomiju kroz korupciju na visokom nivou, uz pomoc policije i ostalih drzavnih organa.

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa zar je moguće da predsednikov automobil i ostali iz pretnje nemaju kamere koje su mogle zabeležiti dali je neko sekao,uletao u kolonu i slično?Evo ja se spremam teška srca,zbog hronične nemaštine,da odvojim oko 30-40 eura i ugradim kameru u automobil jer mislim da je to veoma korisno.Znači ako su imali kamere i napred i nazad veoma je lako utvrditi šta je bilo.Ako nisu čuli da to može tako neka mi se obrate za dalja uputstva.

ObjektivniBg

pre 11 godina

Ma daj bre, šta je ovo?! U normalnoj državi, svi bi već bili pohapšeni. Mora što pre da se sazna ko to koči istragu, ko je umešan i ko ne želi da Srbija ide napred. Vučiću, ti si nam jedina nada, uz tebe smo.

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma daj bre Dačiću, šta pričaš! Čekju se neki papiri i papirčići i ostale gluposti. Policijski generali ne mogu da dođu do jednog papira, a mogu da izdaju naređenja i rade šta hoće mimo zakona i procedura. Ministre, loše vodiš resor, budi čovek i daj ostavku.

Obeliks

pre 11 godina

Ostaci bivseg rezima su pokusali da uzdrmaju drzavne institucije. Zaista je sramota ko je vladao nad nama proteklih godina.Nadam se da se vise nikada nece vratiti.

SPAVAC

pre 11 godina

To je samo dokaz da u policiji postoje kriminalne strukture koje rade za necije privatne interese. Naprednjaci to hitno moraju da ociste.

S

pre 11 godina

Samo treba pročitati zakon u kome jasno piše ko može da potpiše takav nalog u policiji, a to je samo jedna osoba. Policija u Srbiji je gora od kriminalaca, i to je nebrojeno puta do sada dokazala svojim postupcima. Decenije zloupotrebe vlasti, decenije maltretiranja građana, decenije izbegavanja odgovornosti. Ništa više neću pomenuti osim Batajnice, pečata koji će ova država i narod nositi dok je sveta i veka. To je pravo lice policije u Srbiji. To leglo treba reformisati po receptu Mihaila Sakašvilija po kome je reformisao saobraćajnu policiju - rasformirao je i napravio sve od nule (http://englishrussia.com/2011/02/25/brand-new-georgian-police/). I zgrade im srušiti pa zidati nove.

Milijan

pre 11 godina

Kolika je sprega tajkuna i pojedinaca u državnim organima pokazuje ovaj događaj. Toliko su dobro oraganizovani da se i ovaj papir traži danima. Država mora da odgovori energičnijim merama. A borba protiv korupcije mora biti još žešća. Ako je sada ne iskorenimo, od države nema ništa.

Laza magistrala

pre 11 godina

Meni je juče jedan kamion presekao put pri povratku s posla. Registarske tablice su bile blatnjave do neprepoznatljivosti. Istraga je u toku.
Nemojte da radite, živite i postojite dok se ovo ne razreši.

Srboljub Matic

pre 11 godina

Prestanite vise da se sprdate i brukate. Ni tako necete ostati dugo na vlasti. Zali boze ovaj narod i one ljude koji vas nisu birali ali moraju da vas trpe. Dragi predsednice Nikolicu jednom rekoste da vam je Nemacka uzor. Ja zivim u Nemackoj i ne dozivljavam ovakav cirkus. Merkel je intelektualka i zna kako se vodi briga o drzavi i narodu i nije joj potrebna ovakva lakrdija. Radite nesto sto ste obecali narodu a to je bolji zivot, postao je daleko gori,
a ne kukunjava "prisluskuju" nas. Vratite konacno taj novac od ovih koje pohapsiste, to je zivotno pitanje naroda a ne sto Tomu i Aleksandra prisluskuju.

LesaBg

pre 11 godina

Pa ovo je više nego smešno. FT1P, još čekamo, ne zanmo ko je. Šta je ovo, država ili bioskop? Napokon dočekamo promene i ponadamo se boljem,ali ovde igleda dosta njih to ne želi, kako i da nam bude bolje.

Milan

pre 11 godina

Pandurska pamet...Misle da ce im biti lakse ako su sakrili papir! Pa to ih jos vise ukopava ako se tamo moze prisluskivati i pratiti bez ikakvog naloga!!!

Iskrena devojka

pre 11 godina

Saznati i kazniti! Tako nesto moze da uradi samo covek koji je tako jadan i koji nema pametnija posla nego da zabada nos u tudje poslove.

Josip Vasilj

pre 11 godina

Neka MUP Srbije zamoli Nikolića i Vučića za pomoć, njih dvojica su poznati pronalazači punih vreća izgubljenih papira...

mladen

pre 11 godina

Nije vazno dali zahtev postoji u sluzbi koja ga je poslala. Zasto ga ne traze od Telekoma? Telekom mora da ima trag od koga, kada i zasto je dobio zahtev sa kojim se traze listinzi za odredjenu osobu.

Nenad

pre 11 godina

Kad citam sve vesti o ovim incidentima i aferema, bolje mi nekako dodje nego Igre prestola (Game of thrones)... likovi iz senke, saptaci, Varis i Maloprstic....

Vlada

pre 11 godina

Covece, muka mi je od "afera". Izmislili su aferu kradja listica da bi se dokopali vlasti, izmislili su aferu Soskic da bi doveli Jorgovanku, zasto su sad izmislili ovu aferu, koji sad covek treba da bude smenjen??? Ovako zapocinju dikatature, kreiraju se neki "unutrasnji neprijatelji", insistira se na misticnim teorijama zavere skovanih protiv svetlih vodja...naravno, ne pise se vise u medijima o skoku PDV-a, inflaciji, izgradnji autoputeva, Mrki, Velji, amnestiji kriminalaca...sve sada pada u drugi plan, jer je zaboga neko misticno prisluskivao i sad se ne zna ni ko ni kada, ali zna se da je bilo tako...bas kao kradja listica za izbore, manipulantska laz.

Salle

pre 11 godina

Malo mi je cudno da je neko uopste i potpisao bilo kakav dokument na tu temu,..zna se kako bi prosao ukoliko se otkrije takva radnja!

pitam se

pre 11 godina

kad vidim ovu dvojicu,samo čujem- tra la la la,tra la la,pa mi je malo muka od toga,pa opet tra la la,tra la. u ovoj zemlji će biti bolje kad je ne budu vodili političari demagozi,već sposobni ljudi koji imaju nešto stvoreno iza sebe a ne prisutan sam na sceni 20 godina pričam li pričam! i papagaji pričaju!

obicangradjanin

pre 11 godina

Prave se vazni, kao da ih ima zasta prisluskivati, kao da imaju nesto pametno kazati...dok ima policije bice i prisluskivanja...odvajkada je to tako...

pera kojot genije

pre 11 godina

pa naravno da nema papira, naravno da niko nije autom naletao na kolonu, koja se btw kretala u 3 sata ujutru ka bajčetini, sve su ovo najobičnije radikalske ujdurme, pokušaj otimanja mup-a od malog slobice, i uspostavljanje totalnog mraka, crne rupe na karti evrope...

Vlada

pre 11 godina

Covece, muka mi je od "afera". Izmislili su aferu kradja listica da bi se dokopali vlasti, izmislili su aferu Soskic da bi doveli Jorgovanku, zasto su sad izmislili ovu aferu, koji sad covek treba da bude smenjen??? Ovako zapocinju dikatature, kreiraju se neki "unutrasnji neprijatelji", insistira se na misticnim teorijama zavere skovanih protiv svetlih vodja...naravno, ne pise se vise u medijima o skoku PDV-a, inflaciji, izgradnji autoputeva, Mrki, Velji, amnestiji kriminalaca...sve sada pada u drugi plan, jer je zaboga neko misticno prisluskivao i sad se ne zna ni ko ni kada, ali zna se da je bilo tako...bas kao kradja listica za izbore, manipulantska laz.

obicangradjanin

pre 11 godina

Prave se vazni, kao da ih ima zasta prisluskivati, kao da imaju nesto pametno kazati...dok ima policije bice i prisluskivanja...odvajkada je to tako...

posmatrač

pre 11 godina

Nikolić i Vučić nam se već godinama hvale kako ih "pošteni pojedinci" i "savesni rodoljubi" informišu i obaveštavaju o svemu.To ih je naučio njihov duhovni otac Šeki, pre nego što su postali "oceubice".Prosto se nije moglo više živeti od njihovog hvalisanja sa osmehom na usnama.
Sad je problem kad "neki drugi" to isto rade njima, pa patriote odjednom postaju domaći i strani špijuni i izdajnici.
Prisliškivanje je dobra priča da se zamaje narod, a ujedno i dobro dođe da se "očiste službe" od nepodobnih.

Uzmu vlast da se igraju "kauboja i indijanaca". Prekinite više da se bavite sobom mislite malo na narod koga su vam puna usta u svakoj prilici.
Šta je sa džakovima i krađom na izborima? Ta priča vam nije više aktuelna jer je "obavila posao".
Šta je sa izbornim obećanjem od 100 MILIJARDI EVRA investicija?
Kada bi se "obećanje ludom radovanje" podelilo sa mandatom predsednika, do sada je, za šest meseci trebalo da dođe 10%, odnosno "SAMO" 10 MILIJARDI EVRA!!!
ALO NARODE IMAŠ LI TI PAMETI?

pera kojot genije

pre 11 godina

pa naravno da nema papira, naravno da niko nije autom naletao na kolonu, koja se btw kretala u 3 sata ujutru ka bajčetini, sve su ovo najobičnije radikalske ujdurme, pokušaj otimanja mup-a od malog slobice, i uspostavljanje totalnog mraka, crne rupe na karti evrope...

Josip Vasilj

pre 11 godina

Neka MUP Srbije zamoli Nikolića i Vučića za pomoć, njih dvojica su poznati pronalazači punih vreća izgubljenih papira...

Salle

pre 11 godina

Malo mi je cudno da je neko uopste i potpisao bilo kakav dokument na tu temu,..zna se kako bi prosao ukoliko se otkrije takva radnja!

plavi andjelak

pre 11 godina

Zar je taj nalog napisan samo u jednom primerku kad ga je nemoguce pronaci? Zar ne postoji kopija u Telekomu? Zar Telekom ne zna kome je dao listinge (ako ih je uopste i dao) postupajuci po nalogu ciji je jedini primerak, zamislite, zagubljen? Ovu (ne)postojecu "aferu" bih mogao resiti do Dnevnika u 19,30 sa sve svojih 4 razreda Kamenice!

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma daj bre Dačiću, šta pričaš! Čekju se neki papiri i papirčići i ostale gluposti. Policijski generali ne mogu da dođu do jednog papira, a mogu da izdaju naređenja i rade šta hoće mimo zakona i procedura. Ministre, loše vodiš resor, budi čovek i daj ostavku.

pitam se

pre 11 godina

kad vidim ovu dvojicu,samo čujem- tra la la la,tra la la,pa mi je malo muka od toga,pa opet tra la la,tra la. u ovoj zemlji će biti bolje kad je ne budu vodili političari demagozi,već sposobni ljudi koji imaju nešto stvoreno iza sebe a ne prisutan sam na sceni 20 godina pričam li pričam! i papagaji pričaju!

Metuzalem

pre 11 godina

Ovo mi izgleda kao još jedno bacanje stiropora u oči. A onda će sve da se ublaži jednim opštim zaključkom kao kod gubitaka listića: potrebne su neodložne reforme.

svi ste isti

pre 11 godina

Zar nemate nicim pametnijim da skrenete paznju na sebe?! Odkad znam za srs/sns samo kuknjavom skrecu paznju na sebe... Mozda vas jure oni "tajkuni" sa Kosova koji su vam pomogli finansijski da stvorite stranku uz obecanje...

Laza magistrala

pre 11 godina

Meni je juče jedan kamion presekao put pri povratku s posla. Registarske tablice su bile blatnjave do neprepoznatljivosti. Istraga je u toku.
Nemojte da radite, živite i postojite dok se ovo ne razreši.

Srboljub Matic

pre 11 godina

Prestanite vise da se sprdate i brukate. Ni tako necete ostati dugo na vlasti. Zali boze ovaj narod i one ljude koji vas nisu birali ali moraju da vas trpe. Dragi predsednice Nikolicu jednom rekoste da vam je Nemacka uzor. Ja zivim u Nemackoj i ne dozivljavam ovakav cirkus. Merkel je intelektualka i zna kako se vodi briga o drzavi i narodu i nije joj potrebna ovakva lakrdija. Radite nesto sto ste obecali narodu a to je bolji zivot, postao je daleko gori,
a ne kukunjava "prisluskuju" nas. Vratite konacno taj novac od ovih koje pohapsiste, to je zivotno pitanje naroda a ne sto Tomu i Aleksandra prisluskuju.

osica

pre 11 godina

Danas je peti dan kako se piše o ovom " slučaju ". Prisluškivanje, praćenje i presecanje kolone u kojoj je predsednik se otkriva i procesuira za sat vremena. Izvinite, ali ne verujem vam.

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa zar je moguće da predsednikov automobil i ostali iz pretnje nemaju kamere koje su mogle zabeležiti dali je neko sekao,uletao u kolonu i slično?Evo ja se spremam teška srca,zbog hronične nemaštine,da odvojim oko 30-40 eura i ugradim kameru u automobil jer mislim da je to veoma korisno.Znači ako su imali kamere i napred i nazad veoma je lako utvrditi šta je bilo.Ako nisu čuli da to može tako neka mi se obrate za dalja uputstva.

jeste1

pre 11 godina

Ceo zivot rade zajedno i sada su se posvadjali!!!Vazi!!!Price za javnost!Glume zrtve da bi se stekao utisak kao eto oni hoce promene,hoce da se bore protiv kriminala i korupcije...a istina je da ti eskadroni smrti i ovi "napredni" vec 20godina su na istom zadatku...

Nenad

pre 11 godina

Kad citam sve vesti o ovim incidentima i aferema, bolje mi nekako dodje nego Igre prestola (Game of thrones)... likovi iz senke, saptaci, Varis i Maloprstic....

Milan

pre 11 godina

Dosadni ste vise ovakvim izjavama. Prestanite vec jednom da zamajavate i zamarate ovaj napaceni narod. Pocni te vec jednom da resavate ekonmoske probleme i zaposlite ovaj nezaposlen narod da bi mogao normalno da pocne da zivi ili se gubite sa politicke scene da vas nase oci vise ne vide!!!

laki

pre 11 godina

Na manekena,dobrog prijatelja velkog srbina svih srba RS,je spreman atentat,na srecu sve se srecno zavrsilo,coveka su uhapsili,policija je brzo i efikasno intervenisala,tako da je tragedija izbegnuta.Ne sumnjam da je u pitanju manipulacija sa javnoscu u cilju podizanja rejtinga stranke,da narod misli da se oni odlucno obracunavaju sa tajkunima i korupcijom,pa im njihovi placenici nesto spremaju.Vrana vrani oci ne vadi,sta je tu nejasno?

Zolisd

pre 11 godina

Dve muve, tri komarca i jedna neidentifikovana buba letele su neprilagodjenom brzinom u suprotnom smeru iznad auto-puta. Presrele predsednicku kolonu, ali pravovremenim delovanjem obezbedjenja zavrsile su na sofersajbni, i ubrzo su uklonjene metodom BRISACI. Istraga je u toku.

mladen

pre 11 godina

Nije vazno dali zahtev postoji u sluzbi koja ga je poslala. Zasto ga ne traze od Telekoma? Telekom mora da ima trag od koga, kada i zasto je dobio zahtev sa kojim se traze listinzi za odredjenu osobu.

S

pre 11 godina

Samo treba pročitati zakon u kome jasno piše ko može da potpiše takav nalog u policiji, a to je samo jedna osoba. Policija u Srbiji je gora od kriminalaca, i to je nebrojeno puta do sada dokazala svojim postupcima. Decenije zloupotrebe vlasti, decenije maltretiranja građana, decenije izbegavanja odgovornosti. Ništa više neću pomenuti osim Batajnice, pečata koji će ova država i narod nositi dok je sveta i veka. To je pravo lice policije u Srbiji. To leglo treba reformisati po receptu Mihaila Sakašvilija po kome je reformisao saobraćajnu policiju - rasformirao je i napravio sve od nule (http://englishrussia.com/2011/02/25/brand-new-georgian-police/). I zgrade im srušiti pa zidati nove.

GR

pre 11 godina

Jos jedna od Vucicevih izjava tipa "u narednih 20 dana", "cim dodjemo na vlast", "do petka", "sledece nedelje" ... "cim Toma prekine strajk gladju da bi doktorirao", "cim nadjem bedz koji mi je negde ispao", "cim objasmi svima da ja do pre dve godine zapravo nisam bio ja nego neko drugi".....

mina

pre 11 godina

Nikoliću i Vučiću se veruje na reč da je bilo onako kao kažu, ne znam, pa i oni su samo ljudi. Veruje im se na - majke mi. Mene čudi da bar u Nikolićevom slučaju niko iz tolike pratnje nije imao čak ni mobilni kod sebe da snimi situaciju ako ih je ovaj više puta 'presecao'. Pa čak su se i putnici GSP-a snašli i amaterski telefonom snimili BUS PLUS kontrolore i komunalnu policiju u nekim problematičnim situacijama.

Kokan

pre 11 godina

Ovako su se nekada komunisti obracunavali sa neistomisljenicima. Prvo su prekrojili izbore u Vojvodini, pa vlast na lokalu, a ovo je obracun sa bezbednjacima. Sledeci korak je obracun sa kadrovima u vojsci. Ovo sto radi SNS je tihi drzavni udar.

tanja

pre 11 godina

Da li sadasnji rezim(njihov izraz) misli da smo toliko naivni da ne proziremo njihov nacin rada koji se sablonski ponavlja? Ili je ipak vecina zaslepljena i uopste ne razmislja vec guta ono sto im se servira i u to veruje?Sve se nadam da je vise ovih koji razmisljaju i zakljucuju. Jos uvek.

fr

pre 11 godina

Svaki na svoju ruku hrane svoje pacijente.......... jedan SPS-vce drugi SNS-vce........jer posla za ljude nema : ovako je lakse siriti lazi.

nidža

pre 11 godina

U poplavi tolikih ekonomskih problema "skandal" sa presecanjem kolone i prisluškivanjem političkog vrha države treba rešiti do kraja i dosledno, bez skandalizovanja.
Možda se radi o bahaćenju generala MUP-a naviklom da mu se sklanjaju; možda je slučajnost, loš dan službenog vozača. Istražite, sankcionišite, lustrirajte...

Coco Bill

pre 11 godina

Sve je to kljukana dinastija, plava riba i svastikin but.
(salas u malom ritu, 6. novembar 2012 12:33)

Ne bi se ja složio stobom. Na listu piše protivu ZATVORA !!

Feniks

pre 11 godina

Naprednjaci sada imaju sansu da promene sve kadrove u bezbednosnim sluzbama koji su radili protiv drzave, za interese mocnika i tajkuna.Svi ce ih u tome podrzati.

LesaBg

pre 11 godina

Pa ovo je više nego smešno. FT1P, još čekamo, ne zanmo ko je. Šta je ovo, država ili bioskop? Napokon dočekamo promene i ponadamo se boljem,ali ovde igleda dosta njih to ne želi, kako i da nam bude bolje.

ponizen

pre 11 godina

Za sigurno je jedna istina,a to je da EU trazi da se ispitaju sporne privatizacije i + jos naknadne koje su povezane sa spornim!E sad da li treba da neko jos pokaze papir sta trazi EU od nas?Mozda ne postoji papir koje nam EU nagovestava sta zele da ispunimo kao uslov za otpocinjanja pregovora na pristupanju EU?

E ali mi necemo u EU,pa zato u opste ne treba traziti ili zapocinjati pregovore?Mi mozemo po Kostunici saradjivati sa drugim zemljam?E da kazemo da je sve tako kako je zamislio Kostunica,nasi gradjanima ce biti uvedene vize za posete ili prolazak kroz EU,ili ce zapljusnuti EU sa novim azilantima iz Srbije i njenog Kosova?E pa ne moramo ici u EU ili prolaziti kroz nju odgovara Kostunica,i problem sa azilantima je EU,a ne nas?

Sta da radimo sa milijon i vise nasih gradjana koji zive i rade u EU?Da li ce na granicama EU,traziti od nasih ili njihovih novih nastanjenih drzavljanja poreklom iz Srbije da poseduju vize za ulazak u Srbiju,u protivnom ne mogu napustiti EU teritoriju?Verovatno ima Kostunica i odgovor na taj problem?Mocicemo samo da putujemo u Makedonij,BiH,Kosovo i CG,ali kako su skoro svi priznali nezavisno Kosovo,jedino mozemo u BiH i severni deo Kosovoa na kraju da putujemo?

Kome odgovara da imamo takvo stanje u zemlji?Onima kojima je Kostunica i DS,na kriminalni nacin poklonili imovinu i omogucili pljacku zemlje!A oni poseduju,avione,kamione,jahte,naravno i kuce po svetskim metropolama kao i racune po egzoticnim ostrvima.

Mi nismo stoka da nas tako muce!

Milan

pre 11 godina

Pandurska pamet...Misle da ce im biti lakse ako su sakrili papir! Pa to ih jos vise ukopava ako se tamo moze prisluskivati i pratiti bez ikakvog naloga!!!

коста

pre 11 godina

Ако шта треба напоменути то је да се поред афере прислушкивања високих државних функционера ипак ништа не ради на афери прислушкивања на стотине хиљада грађана Србије нити то ко помиње нити то кога изгледа занима а ни новинари не питају.

jelica

pre 11 godina

pa to je normalno da se mora odgovarati,ali gradjanima je ovo smesno kao niko ne zna ko je izdao nalog u mupu za prisluskivanje,malo je naivno!

Kale

pre 11 godina

Ministru policije treba "X" dana da istrazu ono sto mu se desava u resoru koji je hijararhiski ustrojen. ???? Koliko li vam treba za kriminalce?

Mastrangelo

pre 11 godina

Ocekujem od drzavnnih predstavnika kojima su gradjani poverili glas da sprovedu mere i konacno reformisu policiju koja se koristila u kriminalne svrhe tokom protekle decenije.

Insajder

pre 11 godina

Podaci se traže direktno telefonskim pozivom. To je redovna praksa i zato nema naloga. Naravno, sada će da nastrada onaj koji kao redovnu aktivnost ima da daje podatke koji mu se traže, a sve to i uvek bez ikakvog naloga. Svi oni gore, takozvani eksperti za telekomunikacije sve to znaju, i uvek su znali - šta mislite zašto su na pozicijama.

Avangarda

pre 11 godina

Ako sve ovo bude dokazano, to ce vaziti kao jasan pokazatelj kako je bivsi rezim radio protiv drzave, i na koji nacin su uspeli da upropaste celu ekonomiju kroz korupciju na visokom nivou, uz pomoc policije i ostalih drzavnih organa.

Vladimir

pre 11 godina

To ne treba ni naglasavati, vec podhitno sve istraziti i izaci pred javnost sa rezultatima istrage. Ako eventualno rezultata nema, izaci i reci nema ih zbog toga i toga.

SPAVAC

pre 11 godina

To je samo dokaz da u policiji postoje kriminalne strukture koje rade za necije privatne interese. Naprednjaci to hitno moraju da ociste.

www

pre 11 godina

Ocekujem da ce ovo biti povod za pravi obracun sa paralelnim strukturama u drzavi koje podrzavaju tajkuni. Da se konacno oslobodimo tog jarma.Vrh policije ocigledno, kao i neka tuzilastva, sabotiraju borbu protiv korupcije koja se povela.

mina

pre 11 godina

(Kokan, 6. novembar 2012 17:15)
Bravo! Kratka, jasna. precizna i istinita dijagnoza: TIHI DRŽAVNI UDAR. Suvišno je da išta dodam.

Milijan

pre 11 godina

Kolika je sprega tajkuna i pojedinaca u državnim organima pokazuje ovaj događaj. Toliko su dobro oraganizovani da se i ovaj papir traži danima. Država mora da odgovori energičnijim merama. A borba protiv korupcije mora biti još žešća. Ako je sada ne iskorenimo, od države nema ništa.

Obeliks

pre 11 godina

Ostaci bivseg rezima su pokusali da uzdrmaju drzavne institucije. Zaista je sramota ko je vladao nad nama proteklih godina.Nadam se da se vise nikada nece vratiti.

ObjektivniBg

pre 11 godina

Ma daj bre, šta je ovo?! U normalnoj državi, svi bi već bili pohapšeni. Mora što pre da se sazna ko to koči istragu, ko je umešan i ko ne želi da Srbija ide napred. Vučiću, ti si nam jedina nada, uz tebe smo.

marija

pre 11 godina

Neozbiljno, opasno neozbiljno.
Ako je vise puta presecana kolona predsednika drzave, njega cuvaju totalni neprofesionalci, ako taj vozac dzipa nije odmah zaustavljen, legitimisam i uhapsen. A tvrde da je doslo cak do repetiranja oruzja.
???
Pitanje je ko to brine o bezbednosti predsednika Srbije???

mica

pre 11 godina

Neko debelo radi protiv ove vlast,a narod jos ceka ishod svega. Ne treba se igrati zmurke, vec po kratkom postupku pohapsiti sve koji su imali bilo kakve veze sa ovim stvarima, jer da se ne lazemo, ovo moze da se okarakterise kao napad na drzavu sto i jeste, ali docice im Vucic glave svima, jer covek zna sta radi.

Iskrena devojka

pre 11 godina

Saznati i kazniti! Tako nesto moze da uradi samo covek koji je tako jadan i koji nema pametnija posla nego da zabada nos u tudje poslove.

niksa

pre 11 godina

pa ko je tu glavni,pa valjda je dacic ministar policije,kako je neko mogao da potpise neki nalog,za to niko da ne zna,i sad kao trazi se papir,o cemu se tu radi,ili jos bolje nisu znali ciji je broj i ispade da je broj bas vucicev i nikolicev,smesno!

MIKI

pre 11 godina

Treba ispitati stvar sto pre,nema cekanja. Ne radi se o bilo kakvim ljudima, vec o Predsedniku drzave i coveku koji se najvise zalaze za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.(Vucic)

Hera

pre 11 godina

Verujem da MUP i BIA odavno znaju ko stoji iza ovog sramnog događaja. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se korupcija i kriminal isterati do kraja, verujem da će se saznati ko stoji iz ovog sramnog zločina. Verujem da bi trebali očistiti malo redove u BIA i MUP-u jer neki ljudi očigledno ne rade za interes vlade i države. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti.

prvoslav

pre 11 godina

Jel to ta policija što je u prehodnom sazivu bila najbolje ministarstvo? Gospodine Vučiću možete li da zamislite kako je običnim građanima kada se za sve policija poziva na diskreciono pravo ne poštujući osnovna ustavna prava?Dobro je poznato da policajci "vođe sektora" vode dosijea za svakog građanina u svom sektoru.Stanite toj samovolji na put, molim Vas!

nina

pre 11 godina

u normalnim zemljama ministar policije podnosi ostavku,u nekim cos normalnijim i moralnijim izvrsi samoubistvo,a u nasoj on cak i vodi istragu.tako je to kad lisicu postavite da cuva kokoske!

nina

pre 11 godina

a sta tek reci za direktora policije koji je bas sad na bolovanju,i kod ubistva djindjica bas tad su bile iskljucene sve kamere.to samo znaci da su mafijasi toliko infiltrirani u sam vrh vlasti da dozvoljavaju da im i objasnjenja budu smesna,i ocigledno mogu da zapanje samo samozvanog eliot nesa-vucica! od kako je on glavni jedino se promenio njegov imidz!

Feniks

pre 11 godina

Naprednjaci sada imaju sansu da promene sve kadrove u bezbednosnim sluzbama koji su radili protiv drzave, za interese mocnika i tajkuna.Svi ce ih u tome podrzati.

mica

pre 11 godina

Neko debelo radi protiv ove vlast,a narod jos ceka ishod svega. Ne treba se igrati zmurke, vec po kratkom postupku pohapsiti sve koji su imali bilo kakve veze sa ovim stvarima, jer da se ne lazemo, ovo moze da se okarakterise kao napad na drzavu sto i jeste, ali docice im Vucic glave svima, jer covek zna sta radi.

ObjektivniBg

pre 11 godina

Ma daj bre, šta je ovo?! U normalnoj državi, svi bi već bili pohapšeni. Mora što pre da se sazna ko to koči istragu, ko je umešan i ko ne želi da Srbija ide napred. Vučiću, ti si nam jedina nada, uz tebe smo.

Obeliks

pre 11 godina

Ostaci bivseg rezima su pokusali da uzdrmaju drzavne institucije. Zaista je sramota ko je vladao nad nama proteklih godina.Nadam se da se vise nikada nece vratiti.

Avangarda

pre 11 godina

Ako sve ovo bude dokazano, to ce vaziti kao jasan pokazatelj kako je bivsi rezim radio protiv drzave, i na koji nacin su uspeli da upropaste celu ekonomiju kroz korupciju na visokom nivou, uz pomoc policije i ostalih drzavnih organa.

MIKI

pre 11 godina

Treba ispitati stvar sto pre,nema cekanja. Ne radi se o bilo kakvim ljudima, vec o Predsedniku drzave i coveku koji se najvise zalaze za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.(Vucic)

Iskrena devojka

pre 11 godina

Saznati i kazniti! Tako nesto moze da uradi samo covek koji je tako jadan i koji nema pametnija posla nego da zabada nos u tudje poslove.

www

pre 11 godina

Ocekujem da ce ovo biti povod za pravi obracun sa paralelnim strukturama u drzavi koje podrzavaju tajkuni. Da se konacno oslobodimo tog jarma.Vrh policije ocigledno, kao i neka tuzilastva, sabotiraju borbu protiv korupcije koja se povela.

SPAVAC

pre 11 godina

To je samo dokaz da u policiji postoje kriminalne strukture koje rade za necije privatne interese. Naprednjaci to hitno moraju da ociste.

Hera

pre 11 godina

Verujem da MUP i BIA odavno znaju ko stoji iza ovog sramnog događaja. Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti na bolje. Verujem da će se korupcija i kriminal isterati do kraja, verujem da će se saznati ko stoji iz ovog sramnog zločina. Verujem da bi trebali očistiti malo redove u BIA i MUP-u jer neki ljudi očigledno ne rade za interes vlade i države. Verujem da Srbija ima budućnost samo ako SNS ostane na vlasti.

obicangradjanin

pre 11 godina

Prave se vazni, kao da ih ima zasta prisluskivati, kao da imaju nesto pametno kazati...dok ima policije bice i prisluskivanja...odvajkada je to tako...

Milan

pre 11 godina

Pandurska pamet...Misle da ce im biti lakse ako su sakrili papir! Pa to ih jos vise ukopava ako se tamo moze prisluskivati i pratiti bez ikakvog naloga!!!

Milijan

pre 11 godina

Kolika je sprega tajkuna i pojedinaca u državnim organima pokazuje ovaj događaj. Toliko su dobro oraganizovani da se i ovaj papir traži danima. Država mora da odgovori energičnijim merama. A borba protiv korupcije mora biti još žešća. Ako je sada ne iskorenimo, od države nema ništa.

ponizen

pre 11 godina

Za sigurno je jedna istina,a to je da EU trazi da se ispitaju sporne privatizacije i + jos naknadne koje su povezane sa spornim!E sad da li treba da neko jos pokaze papir sta trazi EU od nas?Mozda ne postoji papir koje nam EU nagovestava sta zele da ispunimo kao uslov za otpocinjanja pregovora na pristupanju EU?

E ali mi necemo u EU,pa zato u opste ne treba traziti ili zapocinjati pregovore?Mi mozemo po Kostunici saradjivati sa drugim zemljam?E da kazemo da je sve tako kako je zamislio Kostunica,nasi gradjanima ce biti uvedene vize za posete ili prolazak kroz EU,ili ce zapljusnuti EU sa novim azilantima iz Srbije i njenog Kosova?E pa ne moramo ici u EU ili prolaziti kroz nju odgovara Kostunica,i problem sa azilantima je EU,a ne nas?

Sta da radimo sa milijon i vise nasih gradjana koji zive i rade u EU?Da li ce na granicama EU,traziti od nasih ili njihovih novih nastanjenih drzavljanja poreklom iz Srbije da poseduju vize za ulazak u Srbiju,u protivnom ne mogu napustiti EU teritoriju?Verovatno ima Kostunica i odgovor na taj problem?Mocicemo samo da putujemo u Makedonij,BiH,Kosovo i CG,ali kako su skoro svi priznali nezavisno Kosovo,jedino mozemo u BiH i severni deo Kosovoa na kraju da putujemo?

Kome odgovara da imamo takvo stanje u zemlji?Onima kojima je Kostunica i DS,na kriminalni nacin poklonili imovinu i omogucili pljacku zemlje!A oni poseduju,avione,kamione,jahte,naravno i kuce po svetskim metropolama kao i racune po egzoticnim ostrvima.

Mi nismo stoka da nas tako muce!

marija

pre 11 godina

Neozbiljno, opasno neozbiljno.
Ako je vise puta presecana kolona predsednika drzave, njega cuvaju totalni neprofesionalci, ako taj vozac dzipa nije odmah zaustavljen, legitimisam i uhapsen. A tvrde da je doslo cak do repetiranja oruzja.
???
Pitanje je ko to brine o bezbednosti predsednika Srbije???

pera kojot genije

pre 11 godina

pa naravno da nema papira, naravno da niko nije autom naletao na kolonu, koja se btw kretala u 3 sata ujutru ka bajčetini, sve su ovo najobičnije radikalske ujdurme, pokušaj otimanja mup-a od malog slobice, i uspostavljanje totalnog mraka, crne rupe na karti evrope...

posmatrač

pre 11 godina

Nikolić i Vučić nam se već godinama hvale kako ih "pošteni pojedinci" i "savesni rodoljubi" informišu i obaveštavaju o svemu.To ih je naučio njihov duhovni otac Šeki, pre nego što su postali "oceubice".Prosto se nije moglo više živeti od njihovog hvalisanja sa osmehom na usnama.
Sad je problem kad "neki drugi" to isto rade njima, pa patriote odjednom postaju domaći i strani špijuni i izdajnici.
Prisliškivanje je dobra priča da se zamaje narod, a ujedno i dobro dođe da se "očiste službe" od nepodobnih.

Uzmu vlast da se igraju "kauboja i indijanaca". Prekinite više da se bavite sobom mislite malo na narod koga su vam puna usta u svakoj prilici.
Šta je sa džakovima i krađom na izborima? Ta priča vam nije više aktuelna jer je "obavila posao".
Šta je sa izbornim obećanjem od 100 MILIJARDI EVRA investicija?
Kada bi se "obećanje ludom radovanje" podelilo sa mandatom predsednika, do sada je, za šest meseci trebalo da dođe 10%, odnosno "SAMO" 10 MILIJARDI EVRA!!!
ALO NARODE IMAŠ LI TI PAMETI?

Mastrangelo

pre 11 godina

Ocekujem od drzavnnih predstavnika kojima su gradjani poverili glas da sprovedu mere i konacno reformisu policiju koja se koristila u kriminalne svrhe tokom protekle decenije.

Josip Vasilj

pre 11 godina

Neka MUP Srbije zamoli Nikolića i Vučića za pomoć, njih dvojica su poznati pronalazači punih vreća izgubljenih papira...

Laza magistrala

pre 11 godina

Meni je juče jedan kamion presekao put pri povratku s posla. Registarske tablice su bile blatnjave do neprepoznatljivosti. Istraga je u toku.
Nemojte da radite, živite i postojite dok se ovo ne razreši.

LesaBg

pre 11 godina

Pa ovo je više nego smešno. FT1P, još čekamo, ne zanmo ko je. Šta je ovo, država ili bioskop? Napokon dočekamo promene i ponadamo se boljem,ali ovde igleda dosta njih to ne želi, kako i da nam bude bolje.

plavi andjelak

pre 11 godina

Zar je taj nalog napisan samo u jednom primerku kad ga je nemoguce pronaci? Zar ne postoji kopija u Telekomu? Zar Telekom ne zna kome je dao listinge (ako ih je uopste i dao) postupajuci po nalogu ciji je jedini primerak, zamislite, zagubljen? Ovu (ne)postojecu "aferu" bih mogao resiti do Dnevnika u 19,30 sa sve svojih 4 razreda Kamenice!

nidža

pre 11 godina

U poplavi tolikih ekonomskih problema "skandal" sa presecanjem kolone i prisluškivanjem političkog vrha države treba rešiti do kraja i dosledno, bez skandalizovanja.
Možda se radi o bahaćenju generala MUP-a naviklom da mu se sklanjaju; možda je slučajnost, loš dan službenog vozača. Istražite, sankcionišite, lustrirajte...

Kokan

pre 11 godina

Ovako su se nekada komunisti obracunavali sa neistomisljenicima. Prvo su prekrojili izbore u Vojvodini, pa vlast na lokalu, a ovo je obracun sa bezbednjacima. Sledeci korak je obracun sa kadrovima u vojsci. Ovo sto radi SNS je tihi drzavni udar.

prvoslav

pre 11 godina

Jel to ta policija što je u prehodnom sazivu bila najbolje ministarstvo? Gospodine Vučiću možete li da zamislite kako je običnim građanima kada se za sve policija poziva na diskreciono pravo ne poštujući osnovna ustavna prava?Dobro je poznato da policajci "vođe sektora" vode dosijea za svakog građanina u svom sektoru.Stanite toj samovolji na put, molim Vas!

svi ste isti

pre 11 godina

Zar nemate nicim pametnijim da skrenete paznju na sebe?! Odkad znam za srs/sns samo kuknjavom skrecu paznju na sebe... Mozda vas jure oni "tajkuni" sa Kosova koji su vam pomogli finansijski da stvorite stranku uz obecanje...

Srboljub Matic

pre 11 godina

Prestanite vise da se sprdate i brukate. Ni tako necete ostati dugo na vlasti. Zali boze ovaj narod i one ljude koji vas nisu birali ali moraju da vas trpe. Dragi predsednice Nikolicu jednom rekoste da vam je Nemacka uzor. Ja zivim u Nemackoj i ne dozivljavam ovakav cirkus. Merkel je intelektualka i zna kako se vodi briga o drzavi i narodu i nije joj potrebna ovakva lakrdija. Radite nesto sto ste obecali narodu a to je bolji zivot, postao je daleko gori,
a ne kukunjava "prisluskuju" nas. Vratite konacno taj novac od ovih koje pohapsiste, to je zivotno pitanje naroda a ne sto Tomu i Aleksandra prisluskuju.

jeste1

pre 11 godina

Ceo zivot rade zajedno i sada su se posvadjali!!!Vazi!!!Price za javnost!Glume zrtve da bi se stekao utisak kao eto oni hoce promene,hoce da se bore protiv kriminala i korupcije...a istina je da ti eskadroni smrti i ovi "napredni" vec 20godina su na istom zadatku...

Neustrašivi

pre 11 godina

Ma daj bre Dačiću, šta pričaš! Čekju se neki papiri i papirčići i ostale gluposti. Policijski generali ne mogu da dođu do jednog papira, a mogu da izdaju naređenja i rade šta hoće mimo zakona i procedura. Ministre, loše vodiš resor, budi čovek i daj ostavku.

Metuzalem

pre 11 godina

Ovo mi izgleda kao još jedno bacanje stiropora u oči. A onda će sve da se ublaži jednim opštim zaključkom kao kod gubitaka listića: potrebne su neodložne reforme.

Vlada

pre 11 godina

Covece, muka mi je od "afera". Izmislili su aferu kradja listica da bi se dokopali vlasti, izmislili su aferu Soskic da bi doveli Jorgovanku, zasto su sad izmislili ovu aferu, koji sad covek treba da bude smenjen??? Ovako zapocinju dikatature, kreiraju se neki "unutrasnji neprijatelji", insistira se na misticnim teorijama zavere skovanih protiv svetlih vodja...naravno, ne pise se vise u medijima o skoku PDV-a, inflaciji, izgradnji autoputeva, Mrki, Velji, amnestiji kriminalaca...sve sada pada u drugi plan, jer je zaboga neko misticno prisluskivao i sad se ne zna ni ko ni kada, ali zna se da je bilo tako...bas kao kradja listica za izbore, manipulantska laz.

mina

pre 11 godina

(Kokan, 6. novembar 2012 17:15)
Bravo! Kratka, jasna. precizna i istinita dijagnoza: TIHI DRŽAVNI UDAR. Suvišno je da išta dodam.

GR

pre 11 godina

Jos jedna od Vucicevih izjava tipa "u narednih 20 dana", "cim dodjemo na vlast", "do petka", "sledece nedelje" ... "cim Toma prekine strajk gladju da bi doktorirao", "cim nadjem bedz koji mi je negde ispao", "cim objasmi svima da ja do pre dve godine zapravo nisam bio ja nego neko drugi".....

Salle

pre 11 godina

Malo mi je cudno da je neko uopste i potpisao bilo kakav dokument na tu temu,..zna se kako bi prosao ukoliko se otkrije takva radnja!

mina

pre 11 godina

Nikoliću i Vučiću se veruje na reč da je bilo onako kao kažu, ne znam, pa i oni su samo ljudi. Veruje im se na - majke mi. Mene čudi da bar u Nikolićevom slučaju niko iz tolike pratnje nije imao čak ni mobilni kod sebe da snimi situaciju ako ih je ovaj više puta 'presecao'. Pa čak su se i putnici GSP-a snašli i amaterski telefonom snimili BUS PLUS kontrolore i komunalnu policiju u nekim problematičnim situacijama.

S

pre 11 godina

Samo treba pročitati zakon u kome jasno piše ko može da potpiše takav nalog u policiji, a to je samo jedna osoba. Policija u Srbiji je gora od kriminalaca, i to je nebrojeno puta do sada dokazala svojim postupcima. Decenije zloupotrebe vlasti, decenije maltretiranja građana, decenije izbegavanja odgovornosti. Ništa više neću pomenuti osim Batajnice, pečata koji će ova država i narod nositi dok je sveta i veka. To je pravo lice policije u Srbiji. To leglo treba reformisati po receptu Mihaila Sakašvilija po kome je reformisao saobraćajnu policiju - rasformirao je i napravio sve od nule (http://englishrussia.com/2011/02/25/brand-new-georgian-police/). I zgrade im srušiti pa zidati nove.

Vladimir

pre 11 godina

To ne treba ni naglasavati, vec podhitno sve istraziti i izaci pred javnost sa rezultatima istrage. Ako eventualno rezultata nema, izaci i reci nema ih zbog toga i toga.

laki

pre 11 godina

Na manekena,dobrog prijatelja velkog srbina svih srba RS,je spreman atentat,na srecu sve se srecno zavrsilo,coveka su uhapsili,policija je brzo i efikasno intervenisala,tako da je tragedija izbegnuta.Ne sumnjam da je u pitanju manipulacija sa javnoscu u cilju podizanja rejtinga stranke,da narod misli da se oni odlucno obracunavaju sa tajkunima i korupcijom,pa im njihovi placenici nesto spremaju.Vrana vrani oci ne vadi,sta je tu nejasno?

Zolisd

pre 11 godina

Dve muve, tri komarca i jedna neidentifikovana buba letele su neprilagodjenom brzinom u suprotnom smeru iznad auto-puta. Presrele predsednicku kolonu, ali pravovremenim delovanjem obezbedjenja zavrsile su na sofersajbni, i ubrzo su uklonjene metodom BRISACI. Istraga je u toku.

niksa

pre 11 godina

pa ko je tu glavni,pa valjda je dacic ministar policije,kako je neko mogao da potpise neki nalog,za to niko da ne zna,i sad kao trazi se papir,o cemu se tu radi,ili jos bolje nisu znali ciji je broj i ispade da je broj bas vucicev i nikolicev,smesno!

tanja

pre 11 godina

Da li sadasnji rezim(njihov izraz) misli da smo toliko naivni da ne proziremo njihov nacin rada koji se sablonski ponavlja? Ili je ipak vecina zaslepljena i uopste ne razmislja vec guta ono sto im se servira i u to veruje?Sve se nadam da je vise ovih koji razmisljaju i zakljucuju. Jos uvek.

mladen

pre 11 godina

Nije vazno dali zahtev postoji u sluzbi koja ga je poslala. Zasto ga ne traze od Telekoma? Telekom mora da ima trag od koga, kada i zasto je dobio zahtev sa kojim se traze listinzi za odredjenu osobu.

коста

pre 11 godina

Ако шта треба напоменути то је да се поред афере прислушкивања високих државних функционера ипак ништа не ради на афери прислушкивања на стотине хиљада грађана Србије нити то ко помиње нити то кога изгледа занима а ни новинари не питају.

Milan

pre 11 godina

Dosadni ste vise ovakvim izjavama. Prestanite vec jednom da zamajavate i zamarate ovaj napaceni narod. Pocni te vec jednom da resavate ekonmoske probleme i zaposlite ovaj nezaposlen narod da bi mogao normalno da pocne da zivi ili se gubite sa politicke scene da vas nase oci vise ne vide!!!

Kale

pre 11 godina

Ministru policije treba "X" dana da istrazu ono sto mu se desava u resoru koji je hijararhiski ustrojen. ???? Koliko li vam treba za kriminalce?

pitam se

pre 11 godina

kad vidim ovu dvojicu,samo čujem- tra la la la,tra la la,pa mi je malo muka od toga,pa opet tra la la,tra la. u ovoj zemlji će biti bolje kad je ne budu vodili političari demagozi,već sposobni ljudi koji imaju nešto stvoreno iza sebe a ne prisutan sam na sceni 20 godina pričam li pričam! i papagaji pričaju!

ZUMBUL AGA

pre 11 godina

Pa zar je moguće da predsednikov automobil i ostali iz pretnje nemaju kamere koje su mogle zabeležiti dali je neko sekao,uletao u kolonu i slično?Evo ja se spremam teška srca,zbog hronične nemaštine,da odvojim oko 30-40 eura i ugradim kameru u automobil jer mislim da je to veoma korisno.Znači ako su imali kamere i napred i nazad veoma je lako utvrditi šta je bilo.Ako nisu čuli da to može tako neka mi se obrate za dalja uputstva.

Nenad

pre 11 godina

Kad citam sve vesti o ovim incidentima i aferema, bolje mi nekako dodje nego Igre prestola (Game of thrones)... likovi iz senke, saptaci, Varis i Maloprstic....

Coco Bill

pre 11 godina

Sve je to kljukana dinastija, plava riba i svastikin but.
(salas u malom ritu, 6. novembar 2012 12:33)

Ne bi se ja složio stobom. Na listu piše protivu ZATVORA !!

Insajder

pre 11 godina

Podaci se traže direktno telefonskim pozivom. To je redovna praksa i zato nema naloga. Naravno, sada će da nastrada onaj koji kao redovnu aktivnost ima da daje podatke koji mu se traže, a sve to i uvek bez ikakvog naloga. Svi oni gore, takozvani eksperti za telekomunikacije sve to znaju, i uvek su znali - šta mislite zašto su na pozicijama.

osica

pre 11 godina

Danas je peti dan kako se piše o ovom " slučaju ". Prisluškivanje, praćenje i presecanje kolone u kojoj je predsednik se otkriva i procesuira za sat vremena. Izvinite, ali ne verujem vam.

fr

pre 11 godina

Svaki na svoju ruku hrane svoje pacijente.......... jedan SPS-vce drugi SNS-vce........jer posla za ljude nema : ovako je lakse siriti lazi.

jelica

pre 11 godina

pa to je normalno da se mora odgovarati,ali gradjanima je ovo smesno kao niko ne zna ko je izdao nalog u mupu za prisluskivanje,malo je naivno!

nina

pre 11 godina

u normalnim zemljama ministar policije podnosi ostavku,u nekim cos normalnijim i moralnijim izvrsi samoubistvo,a u nasoj on cak i vodi istragu.tako je to kad lisicu postavite da cuva kokoske!

nina

pre 11 godina

a sta tek reci za direktora policije koji je bas sad na bolovanju,i kod ubistva djindjica bas tad su bile iskljucene sve kamere.to samo znaci da su mafijasi toliko infiltrirani u sam vrh vlasti da dozvoljavaju da im i objasnjenja budu smesna,i ocigledno mogu da zapanje samo samozvanog eliot nesa-vucica! od kako je on glavni jedino se promenio njegov imidz!