Ponedeljak, 29.10.2012.

22:15

Kacin: Dačić i Vučić impresionirali

Evropski parlamentarci koji su danas razgovarali s premijerom Dačićem i ministrom Vučićem impresionirani su njihovom pripremljenošću za pregovore, kaže Kacin.

Izvor: Tanjug

Kacin: Daèiæ i Vuèiæ impresionirali IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

ljubica

pre 11 godina

Kacin nije nas prijatelj, ali svejedno ono sto je istinito i ocigledno mora i on da prizna. Mislim da je posle predhodnih sagovornika sa kojima se susretao stvarno impresioniran i Vucicem i Dacicem

Dr Mike

pre 11 godina

Objektivno nova vlada je pokazala da zna da radi svoj posao.Ovaj nedvosmisleno pozitivan signal koji nam danas dolazi iz Evropskog parlamenta ustvari predstavlja trijumf nad sumnjama mnogih skeptika koji su formiranje vlade u ovakvom sastavu docekali kao porazavajucu cinjenicu sa kojom su prinudjeni da se suocavaju naredne cetiri godine.

lili

pre 11 godina

Sigurno je da je zadovoljan,jer ovi sada nude da urade i vise nego sto EU trazi,jer oni su patriote a ovi prethodni sto nisu dali EU nista ,pa ni Kosovo su izdajnici.Pa plan za Kosovo je pisan u tisini Bajcetine a pisali ga Dragica i Tomo .Pa ko ostane ovde, a ja kao pravi azilant odoh,videce sta ovi sadasnji nude i daju.Ostavio im tata u nasledje,a narod na izborima rekao svoje.Sa srecom.

Mika

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.
(marina, 30. oktobar 2012 11:39)

Zanimljiv izbor reci, obzirom da nam je neverni Toma preCednik..

novica952

pre 11 godina

Ovakve reči Kacina me iznenađuju i mora da nam se nešto strašno sprema kad ovaj o nama govori o superlativima i pozitivnom svetlu. Nesumanjam da je Dačić a pogotovu Vučić umeo da ostavi utisak na parlamentarce EU ali ove reči pohvale i salve oduševljenja od kacina niko nije mogao da očekuje. Do sada je bio uvek dežurni kritičar i čovek koji je na nama trenirao strogoću odjednom promena stava i sasvim drugi tonovi do druge prilike. Očigledno da je Vučić umeo da na njega i parlamentarce ostavi utisak i sa ovom praksom imetodom treba i u budućnosti nastaviti.

Sale

pre 11 godina

Kacin: Dačić i Vučić impresionirali

Изгледа да је Кацин, егзалтиран утиском који на њега оставише дача и вуча, пао на теме или можда на нешто друго, чуће се.

milan

pre 11 godina

Po ovim 'zbinjen sam' komentarima vise je nego ocito da je kampanja protiv Kacina, a koju su do pre par meseci vodili celnici SNS bila pocela da daje rezultate.
ALI onda su Vucic i Nikolic poceli javno/glasno da 'navijaju' za to da Srbija udje u EU i to je totalno obezglavilo simpatizeree SNS koji sada ne znaju da kazu sta misle a naucilki su da im se konkretno kaze: "U svakom momentu, budite proriv Kacina [u ovom lucaju] bez obzira sta rekao ili uradio'

bane

pre 11 godina

Meni nista ovde nije jasno, ovamo kazete da je preko 50% gradjana protiv ulaska u EU, a za stranke koje se zalazu za ulazak u EU glasalo 90% izaslih na izbore. Ne razumem... Ako ste protiv EU zasto glasate za one koji nas vode u istu?

marina

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.

RADOVAN

pre 11 godina

Mrzim dvolicnost kod ovih neopatriota ! Kad predsednik Tomislav hoce da preda Kosovo , pricaju da je davno vec izgubljeno , a samo su pre nekoliko meseci pricali da je izdaja i najmanji nagovestaj kada je pregovarao Tadic ! Mrzim licemerstvo ! Armija spin - placenika SNS -a neka se stidi ! Spremni ste na sve , samo zarad vlasti ! -ili nesto malo parica !

Samo Unutrasnja Zloba Srbiju Razjeda

pre 11 godina

Ne razumem zasto nekima smeta sto je bas Kacin ovo izjavio i o kome je govorio. Oni su sada zvanicnici, izvrsioci i izvestaci, bilo kako se zvali.

Milos

pre 11 godina

Da mi je neko rekao pre 11 godina da ce ova dvojica da budu tu gde jesu i da rade to sto rade i jos da ih neko kao Kacin hvali?
PA DEFINITIVNO BIH POMISLIO DA NIJE NORMALAN!
I evo nas tu gde jesmo.

cucemo danas

pre 11 godina

Sve su ovo prazne price.Cucemo danas od dve dame gde je istina.
To sto Kacin hvali ne mirise na dobro.Ili je u zabludi kad su obecanja doticne gospode, ili su prihvatili sve sto je trazeno od njih, jer su konacno ukapirali da su braca Rusi njihov model, samo prazna obecanja.

Muja

pre 11 godina

E kad smo ovo čuli mora da će i kod nas uragan Sendi! Tadićeva propala politika, kako on nije mogao da dobije čestitke?! Bravo za Vučića i Dačića!

marko78

pre 11 godina

Pa posto nisam obozavalac nikoga ali barem da idemo putem ka EU to je najvaznije ,sto se Kosova tice ono je izgubljeno svi znamo kad ali pozitivni oglasi iz EU znace da ce se konacno sprovesti neke stvari koje su trebale biti mnogo ranije.

Mrki

pre 11 godina

Do kada vise pricati kako nasi politicari drze situaciju u svojim rukama. Da li su oni svesni da ih svetski mocnici drze do kad im trebaju pocev od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica Nikolica Vucica Dacica. Da li su svesni da su im potrebni da odrade deo posla rok im istekne i puste ih niz vodu a ovamo hvalospevi o njihovom uspehu. Samo truku narod svojim idealima narodu sve gore a njima sve bolje. Kad zavrse posao oko Kosova i oca vlada leti. Ali niko om ne sme da kaze.

Kao sto rekoh

pre 11 godina

Isto kao i 1999. ista ekipa ce isto da uradi, da preda Kosovo. A onda ce opet da budu sve drugi krivi samo oni nece jer su oni od integriteta i postenja. Pocinjem da razvijam blagu netrpeljivost prema svakom ko kaze ijednu lepu rec za bilo koga iz ove ekipe. Mada ti sto glasaju za ove to ne rade iz ubedjenja nego iz koristi(gubitnici tranzicije, nesposobni da se uklope u spoljni svet, oni sto bi i dalje da ne placaju nikakve poreze a da zive bolje od ostalih itd.).

Aleksandar I

pre 11 godina

Jednostavno je, ukoliko Srbija u narednim pregovorima ne dobije priznanje EU da će Sever Kosova biti i ''de jure'' pod njenom ingerencijom i suverenitetom, džaba sve pohvale i tapšanja po ramenu! Ne smemo da izgubimo ovu bitku oko zaštite nacionalnih interesa Srbije na Severu Kosova jer onda nam sleduje otvaranje problema u južnim opštinama Pčinjskog okruga a verovatno i u Raškoj oblasti i Vojvodini!

Nikola

pre 11 godina

Da li je pozitivno sto je Kacin pohvalio pripremljenost nasih predstavnika?
Definitivno jeste, naroocito posmatrajuci evropskim ocima.
Da li to znaci da ce Evropa prihvatiti neke nase uslove u vezi sa Kosovom, a koji se ne slazu sa njihovim?
Definitivno ne, ali moze da znaci da cemo dobiti nesto sto njima nije od tolike vaznosti. Da nas nisu pohvalili, vec da smo im terali cuvenu srpsku kontru, ne bismo dobili ni to. Znajuci nas, za to nikad nije kasno.

Teodor

pre 11 godina

Pozitivna slika o Srbiji nam je itekako potrebna a nju će širiti evropski parlamentarci - u Briselu i u svojim zemljama. Vučić i Dačić daju nadu da će Srbija biti zemlja o kojoj će se govoriti sa poštovanjem i u kojoj će se mnogo bolje živeti.

Djole

pre 11 godina

Kacin ih hvali jer je odradio dobro posao za koji ga je EU i poslala ovde, da pokrene dijalog i sve u vezi EU, interesantno mi je i to sto je kako kaze Kacin Kosovo interesantno trziste. A po cemu je to interesantno? Po rudama koje planiraju da eksplatisu strane konpanije. Kolonizacija Srpskih resursa.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ja i dalje ne radim, ne radi ni moje okruzenje, ne radi citav kraj, ne nazire se da cemo ikada raditi, briga me za korupciju i kriminal, to valjda rade sluzbe koje su ionako placene za to, ko kroji ekonomiju, ko pravi ambijent za ekonomiju, takvog ne vidim, takav nam treba.

Faust

pre 11 godina

Imam neki blagi osecaj da ce u skorije vreme veliki broj glasaca demokrata podrzavati Vucica i Dacica a da ce im isto tako veliki vroj "patriota" otkazati poverenje. Sto se mene pak tice i dalje sam ubedjen da svi oni rade po diktatima iz vana tako da je potpuno svejedno ko je na vlasti, da li Kurta ili Murta.

nesh_bros

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Mi Srbi stvarno smo samodestruktivan narod. Kada nas ne hvale iz EU, kada pricaju da se odricemo evropskog puta, kada pricaju da Toma vraca Srbiju u 90e, onda kritikujete, pljuljete, napadate.. sada kada stize pohvala iz EU, kada smo napredovali u razgovoru, sa ciljem da resimo taj veliki problem oko KiM, opet kritikujete, pljujete, napadate... ?!

ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti

pre 11 godina

Posle ovih komplimenata (naravno, ne prekosutra ali kroz godinu ako potraju dotle) sledi hladan tus a onda ce da instaliraju Cedu koji ce isto tako da ih impresionira. U medjuvremenu Taci kasapin ce postati regionalni faktor mira i stabilnosti... ne bih da budem tmuran oblak na vasem suncanom nebu ali u ovim pohvalama nema ni "i" od iskrenosti. Samo su dzabe dobili ono sto su trazili...

Qui-Gon

pre 11 godina

Kaze Kacin "..to je poruka u pravo vreme....". Moglo bi se dodati - to je poruka u pravo vreme sa zakasnjenjem od 50-100 godina...To je trebalo resavati jos u SFRJ, kad je Sinan Hasani bio podpredsednik Skupstine SR Srbije, pre nego sto je stasao "napredni" kadar KPJ: Milosevic, Tudjman, Spegelj, Azem Vlasi, Kucan Milan i drugi koji su upropastili potpuno i nas, i Jugoslaviju, i nasu buducnost...

Bojan

pre 11 godina

Cestitke i jednom i drugom, vreme je da i mi pocnemo da ih merimo po onome sto rade danas i za buduce generacije, a ne po proslosti, prosto nemamo ovog trenutka druge, imamo njih i ako ih neko ovako oceni to je dobro!

jelena

pre 11 godina

Sad jedva cekam da se naprednjaci opet oglase kako je Kacin niko i nista, kao onomad kad je dao povoljnu ocenu i prethodnoj vladi. Sta, nece?

Dusko

pre 11 godina

Kao sto se i dalo ocekivati,kriticari aktuelne vlade na celu sa Vucicem,prvo su govorili kako ce nam svi okrenuti ledja i sa svima cemo zaratiti,te da nikad dalji od EU nismo bili,a kad se tako nesto ne desi/desava odna udri po izdaji,pa od price da Kosovo treba priznati ostane prica o izdaji Srbije i Srba... bla bla bla... nije vama lako,majke mi.

Mario Bros

pre 11 godina

Napad giganticke sargarepe.
-Evo je, mirisljava, sveza, na dohvat ruke vam je. Da li vidite njenu drecavu narandzastu boju kako se presijava ispred vas? Pa sta cekate?! Napred, ugrabite je! Da tako je, brze, napred, hajde!! Bravo, impresioniran sam!

Atina

pre 11 godina

Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti.Drago mi je da je Kacin priznao da je EU pohvalila rad parlamentarace. Drago mi je da će EU stati na stranu Srbije i da će pomoći Srbiji da izađe iz krize.

Dule NS

pre 11 godina

Jelko Kacin hvali ovu dvojcu?Ovde nesto ne valja.
(Bane, 29. oktobar 2012 23:30)

-A i Sendi udara u Ameriku...
-A približava se i 21.12.2012. hahaha ne sluti na dobro!

Pera ložač

pre 11 godina

U prevodu na srpski:"Njih dvojica su garant mira i stabilnosti u regionu" isto kao što je bio i Sloba pre 15-ak godina svo do Rambujea.
Nešto ne mogu da se setim šta se posle toga desilo, imam amneziju u vezi 1999-te godine. U stvari ta godina se nije ni desila, a ni one godine posle toga.

marijana

pre 11 godina

ja bi se Kosova odrekla i ne bih to zamerila nikome da potpiše. Ono nije spašeno kad je bilo šanse da se spase a sada je nama svima jasno da sansi vise nema. Jedino ako ce politicarima faliti kao dobar nacin da kradu pare... Meni je vise muka i od Kosova i svih političara. A vlas predhodnih 12god mi se blago recendn smučila. Ne znam kako imaju obraz da se još pojavljuju na tv-u.

Skeptik

pre 11 godina

Sve je unapred zadato i isplanirano, a to što mi vidimo je samo predstava kojom će nama biti saopšteno stanje stvari. Dačić i Vučić su samo glavni glumci u toj predstavi.

Miloš

pre 11 godina

Srbija, godina 2012., Vučić i Dačić miljenici EU...ovo da mi je neko rekao pre ne 10, nego 5 godina mislio bih da je potpuno lud. Kakvo vrhunsko licemerje EU.

AcaBg31

pre 11 godina

Bravo,svaka čast vladi,ovo puno znači za Srbiju! Bio sam skeptičan kada je Vlada formirana, mislio sam biće isti kao i svi do sada,ali ovo je korak ka Evropi veći nego što je bilo koja vlada uradila u zadnjih 20 god. Samo napredi nastavite tako!

OptimistaBg

pre 11 godina

Drago mi je da smo dobili ovakav kompliment od evropskih zvaničnika. Eto potvrda svim skepticima i onima koji pljuju ovu vladu, da je ovo pravi izbor za Srbiju!

Zoki

pre 11 godina

Bora maneken sad zeleni od zavisti...
On je svoja 2 mandata potrosio na svoj egotrip a sad vise nije bitan i zamisli, SPS i SNS dobijaju ovakve pohvale od EU a njemu sipak!
Hahahhahahahaa :)))

Džeronimo

pre 11 godina

Malo šarenih perlica za indijance.

Nekad su perlice bile od bofl materijala, danas su to samo neiskreni i olako izgovoreni komplimenti.

Još jeftinije.

Ivan

pre 11 godina

Cim se Kacinu dopadaju, to znaci da ce Kacin dobiti ono sto zeli. Medjutim, mozda je to i realnost. Ako izvuku barem severni deo Kosova, i srede korupciju, vladace sigurno bar jos narednih 8 godina. Imaju moj glas ako to urade.

Бобан57

pre 11 godina

Нисам веровао да од ове владе може ишта да буде,али ми је драго да су ме демантовали. Честитам и не опуштај те се, ово је тек почетак. Поверење грађана се тешко стиче а, лако губи! Нека вам то стално буде на памети!

DS-ovac

pre 11 godina

Kacinova poruka za gospodina Tadića i sve naše članove (DS). Gde smo se to prešli gospodine predsedniče Tadiću? Zar ovi crveno-crni ispadoše pametniji od nas? Daj čoveče očisti stranku i komanduj već jednom: u kolonu po jedan za mnom i napolje svi do jednog koji ste nas "vodili" od ubistva Zorana Đinđića.

Dragan

pre 11 godina

Postavio bih otvoreno pitanje Srbima koji su kritikovali vladu bivseg pretsednika Tadića zbog njegove uzdržane politike prema Kosovu, a koji su podržavali odbojne izjave sadasnje vlasti. Danasnja vlada nece povratiti Kosovo ciju nezavisnost su priznale juce jos dve zemlje. Sta ce ovi impresivni novi vladari uciniti vise u tm smislu nego prethodna vlada? Po celokupnoj prici cini se da su i Kacin i svi Evropljani bili naprasno impresionirani srpskom vladom. Koji deo projekta pregovora s Prištinom cini da se sve toliko ceni?

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Mala potvrda ali narodu puno znaci,to potvrdjuje da je narod izabrao prave predstavnike da razbucaju zutu zabokrecinu koja je ovom evropskom potvrdom poslata na otpad,kada nova vlada otvori investicioni ciklus koji se ocekuje na prolece narodu ce konacno laknuti,konacno ce moci da se radi i od rada zivi zivot dostojan coveka,naravno ocekuje se danonocan rad svih u vladi da bi se to i ostvarilo,treba im pozeleti uspeh u tome,za sada su ga zasluzili.

Kosovo i ekonomija

pre 11 godina

Ne vidim kako ce "istorijski dogovor o Kosovu" da promeni bilo sta sto se tice loseg ekonomskog stanja. Da bi se to desilo, moraju neke druge stvari da dodju na svoje mesto, a narocito da se obuzda Mladjan Dinkic i njegova rasprodaja zemlje seicima, spremanje Telekoma za prodaju itd. Mladjan Dinkic je vec 12 godina manje vise na celu srpske ekonomije i nemojte samo da mi kazete da nije njega bilo, bilo bi nam jos gore, posto je cinjenica da je tranzicija u Srbiji jedna od najlosije izvedenih tranzicija u bivsem komunistickom bloku.

Piter

pre 11 godina

Ne mogu da podnesem ni Dacica ni Vucica, ali bih zaista voleo da je Kacin u pravu i da ovaj dvojac postigne napredak... jedino me zabrinjava izjava da "nije bitno ko koga hapsi", jer ako je za EU jedini cilj postici dogovor oko Kosova, pri cemu ono sto se desava sa nama koji moramo da zivimo u Srbiji nije vazno, onda je to zabrinjavajuce. No, dacu im "benefit of doubt" i ponoviti da bih voleo da nas neko, pa cak i crna trojka koja je sada na celu drzave, iscupa iz gliba.

Siniša

pre 11 godina

Ako ih Kacin hvali onda je to znak da smo sa KiM definitivno završili, sada samo treba to nekako ovom narodu spakovati...kao što je i njihov(Vučićev i Dačićev) idol(Milošević) nama objasnio da smo mi, ustvari, 1999g. pobedili NATO, ali smo morali da se spakujemo i napustimo KiM...Vučić i Dačić su govorili za Tadića da je izdajnik itd. , a šta su njih dvojica zaključite sami.

Neko Iz Mase

pre 11 godina

"Moje kolege bile su impresionirane njihovom posvećenošću i pripremljenošću za sustrašni razgovor", rekao je Kacin".

Pa, sta je tesko nauciti dve stranice napisanog teksta. Obojica su bili odlicni studenti.

Stylo

pre 11 godina

Da li je moguce!? Ovo je valjda prvi put da ovaj covek nesto hvali! Sto me dalje tera na razmisljanje, garant smo, da se lepo izrazim, nagrabusili...

Milutin

pre 11 godina

Ha,ha,ha, dakle ide nam najveca izdaja jos od Milosevicevog potpisivanja kapitulacije u Kumanovu!! Drago mi je za sve ove naprdnjacke glasace koji su se busali u patri(j)otske grudi kako je Boris izdajnik , a ovo sto budu potpisali ova dva naslednika Slobe i Seselja , direktno ce se razbucati o glavu srbima sa KiM , koji su i najvise glasali za ova dva prevaranta. Samo gledajte sad sta ce da vas snadje , prvo ce da vam poukidaju sudove i bezbednosne strukture na severu Kosova, a onda ce da vas nateraju da se za sva sporna pitanja obratite Taciju i Vladi u Pristini!
A sve to da bi dobili podrsku ,prvenstveno amerikanaca i prvenstveno Vucic (vec je javna tajna u Beogradu da je Vucic americki igrac parekselans)!
E moji naivni Srbi , nije vam valjao Boris "izdajnik" a dobijate autenticnog prodavca srpskih nacionalnih interesa u liku Ace Vucica!
U zdravlje!

Stylo

pre 11 godina

Da li je moguce!? Ovo je valjda prvi put da ovaj covek nesto hvali! Sto me dalje tera na razmisljanje, garant smo, da se lepo izrazim, nagrabusili...

Miloš

pre 11 godina

Srbija, godina 2012., Vučić i Dačić miljenici EU...ovo da mi je neko rekao pre ne 10, nego 5 godina mislio bih da je potpuno lud. Kakvo vrhunsko licemerje EU.

Skeptik

pre 11 godina

Sve je unapred zadato i isplanirano, a to što mi vidimo je samo predstava kojom će nama biti saopšteno stanje stvari. Dačić i Vučić su samo glavni glumci u toj predstavi.

Zoki

pre 11 godina

Bora maneken sad zeleni od zavisti...
On je svoja 2 mandata potrosio na svoj egotrip a sad vise nije bitan i zamisli, SPS i SNS dobijaju ovakve pohvale od EU a njemu sipak!
Hahahhahahahaa :)))

Ivan

pre 11 godina

Cim se Kacinu dopadaju, to znaci da ce Kacin dobiti ono sto zeli. Medjutim, mozda je to i realnost. Ako izvuku barem severni deo Kosova, i srede korupciju, vladace sigurno bar jos narednih 8 godina. Imaju moj glas ako to urade.

Džeronimo

pre 11 godina

Malo šarenih perlica za indijance.

Nekad su perlice bile od bofl materijala, danas su to samo neiskreni i olako izgovoreni komplimenti.

Još jeftinije.

Milutin

pre 11 godina

Ha,ha,ha, dakle ide nam najveca izdaja jos od Milosevicevog potpisivanja kapitulacije u Kumanovu!! Drago mi je za sve ove naprdnjacke glasace koji su se busali u patri(j)otske grudi kako je Boris izdajnik , a ovo sto budu potpisali ova dva naslednika Slobe i Seselja , direktno ce se razbucati o glavu srbima sa KiM , koji su i najvise glasali za ova dva prevaranta. Samo gledajte sad sta ce da vas snadje , prvo ce da vam poukidaju sudove i bezbednosne strukture na severu Kosova, a onda ce da vas nateraju da se za sva sporna pitanja obratite Taciju i Vladi u Pristini!
A sve to da bi dobili podrsku ,prvenstveno amerikanaca i prvenstveno Vucic (vec je javna tajna u Beogradu da je Vucic americki igrac parekselans)!
E moji naivni Srbi , nije vam valjao Boris "izdajnik" a dobijate autenticnog prodavca srpskih nacionalnih interesa u liku Ace Vucica!
U zdravlje!

Siniša

pre 11 godina

Ako ih Kacin hvali onda je to znak da smo sa KiM definitivno završili, sada samo treba to nekako ovom narodu spakovati...kao što je i njihov(Vučićev i Dačićev) idol(Milošević) nama objasnio da smo mi, ustvari, 1999g. pobedili NATO, ali smo morali da se spakujemo i napustimo KiM...Vučić i Dačić su govorili za Tadića da je izdajnik itd. , a šta su njih dvojica zaključite sami.

DS-ovac

pre 11 godina

Kacinova poruka za gospodina Tadića i sve naše članove (DS). Gde smo se to prešli gospodine predsedniče Tadiću? Zar ovi crveno-crni ispadoše pametniji od nas? Daj čoveče očisti stranku i komanduj već jednom: u kolonu po jedan za mnom i napolje svi do jednog koji ste nas "vodili" od ubistva Zorana Đinđića.

Piter

pre 11 godina

Ne mogu da podnesem ni Dacica ni Vucica, ali bih zaista voleo da je Kacin u pravu i da ovaj dvojac postigne napredak... jedino me zabrinjava izjava da "nije bitno ko koga hapsi", jer ako je za EU jedini cilj postici dogovor oko Kosova, pri cemu ono sto se desava sa nama koji moramo da zivimo u Srbiji nije vazno, onda je to zabrinjavajuce. No, dacu im "benefit of doubt" i ponoviti da bih voleo da nas neko, pa cak i crna trojka koja je sada na celu drzave, iscupa iz gliba.

Neko Iz Mase

pre 11 godina

"Moje kolege bile su impresionirane njihovom posvećenošću i pripremljenošću za sustrašni razgovor", rekao je Kacin".

Pa, sta je tesko nauciti dve stranice napisanog teksta. Obojica su bili odlicni studenti.

Dragan

pre 11 godina

Postavio bih otvoreno pitanje Srbima koji su kritikovali vladu bivseg pretsednika Tadića zbog njegove uzdržane politike prema Kosovu, a koji su podržavali odbojne izjave sadasnje vlasti. Danasnja vlada nece povratiti Kosovo ciju nezavisnost su priznale juce jos dve zemlje. Sta ce ovi impresivni novi vladari uciniti vise u tm smislu nego prethodna vlada? Po celokupnoj prici cini se da su i Kacin i svi Evropljani bili naprasno impresionirani srpskom vladom. Koji deo projekta pregovora s Prištinom cini da se sve toliko ceni?

Бобан57

pre 11 godina

Нисам веровао да од ове владе може ишта да буде,али ми је драго да су ме демантовали. Честитам и не опуштај те се, ово је тек почетак. Поверење грађана се тешко стиче а, лако губи! Нека вам то стално буде на памети!

Kosovo i ekonomija

pre 11 godina

Ne vidim kako ce "istorijski dogovor o Kosovu" da promeni bilo sta sto se tice loseg ekonomskog stanja. Da bi se to desilo, moraju neke druge stvari da dodju na svoje mesto, a narocito da se obuzda Mladjan Dinkic i njegova rasprodaja zemlje seicima, spremanje Telekoma za prodaju itd. Mladjan Dinkic je vec 12 godina manje vise na celu srpske ekonomije i nemojte samo da mi kazete da nije njega bilo, bilo bi nam jos gore, posto je cinjenica da je tranzicija u Srbiji jedna od najlosije izvedenih tranzicija u bivsem komunistickom bloku.

AcaBg31

pre 11 godina

Bravo,svaka čast vladi,ovo puno znači za Srbiju! Bio sam skeptičan kada je Vlada formirana, mislio sam biće isti kao i svi do sada,ali ovo je korak ka Evropi veći nego što je bilo koja vlada uradila u zadnjih 20 god. Samo napredi nastavite tako!

OptimistaBg

pre 11 godina

Drago mi je da smo dobili ovakav kompliment od evropskih zvaničnika. Eto potvrda svim skepticima i onima koji pljuju ovu vladu, da je ovo pravi izbor za Srbiju!

Dule NS

pre 11 godina

Jelko Kacin hvali ovu dvojcu?Ovde nesto ne valja.
(Bane, 29. oktobar 2012 23:30)

-A i Sendi udara u Ameriku...
-A približava se i 21.12.2012. hahaha ne sluti na dobro!

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ja i dalje ne radim, ne radi ni moje okruzenje, ne radi citav kraj, ne nazire se da cemo ikada raditi, briga me za korupciju i kriminal, to valjda rade sluzbe koje su ionako placene za to, ko kroji ekonomiju, ko pravi ambijent za ekonomiju, takvog ne vidim, takav nam treba.

Faust

pre 11 godina

Imam neki blagi osecaj da ce u skorije vreme veliki broj glasaca demokrata podrzavati Vucica i Dacica a da ce im isto tako veliki vroj "patriota" otkazati poverenje. Sto se mene pak tice i dalje sam ubedjen da svi oni rade po diktatima iz vana tako da je potpuno svejedno ko je na vlasti, da li Kurta ili Murta.

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Mala potvrda ali narodu puno znaci,to potvrdjuje da je narod izabrao prave predstavnike da razbucaju zutu zabokrecinu koja je ovom evropskom potvrdom poslata na otpad,kada nova vlada otvori investicioni ciklus koji se ocekuje na prolece narodu ce konacno laknuti,konacno ce moci da se radi i od rada zivi zivot dostojan coveka,naravno ocekuje se danonocan rad svih u vladi da bi se to i ostvarilo,treba im pozeleti uspeh u tome,za sada su ga zasluzili.

Qui-Gon

pre 11 godina

Kaze Kacin "..to je poruka u pravo vreme....". Moglo bi se dodati - to je poruka u pravo vreme sa zakasnjenjem od 50-100 godina...To je trebalo resavati jos u SFRJ, kad je Sinan Hasani bio podpredsednik Skupstine SR Srbije, pre nego sto je stasao "napredni" kadar KPJ: Milosevic, Tudjman, Spegelj, Azem Vlasi, Kucan Milan i drugi koji su upropastili potpuno i nas, i Jugoslaviju, i nasu buducnost...

Pera ložač

pre 11 godina

U prevodu na srpski:"Njih dvojica su garant mira i stabilnosti u regionu" isto kao što je bio i Sloba pre 15-ak godina svo do Rambujea.
Nešto ne mogu da se setim šta se posle toga desilo, imam amneziju u vezi 1999-te godine. U stvari ta godina se nije ni desila, a ni one godine posle toga.

jelena

pre 11 godina

Sad jedva cekam da se naprednjaci opet oglase kako je Kacin niko i nista, kao onomad kad je dao povoljnu ocenu i prethodnoj vladi. Sta, nece?

nesh_bros

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Mi Srbi stvarno smo samodestruktivan narod. Kada nas ne hvale iz EU, kada pricaju da se odricemo evropskog puta, kada pricaju da Toma vraca Srbiju u 90e, onda kritikujete, pljuljete, napadate.. sada kada stize pohvala iz EU, kada smo napredovali u razgovoru, sa ciljem da resimo taj veliki problem oko KiM, opet kritikujete, pljujete, napadate... ?!

ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti

pre 11 godina

Posle ovih komplimenata (naravno, ne prekosutra ali kroz godinu ako potraju dotle) sledi hladan tus a onda ce da instaliraju Cedu koji ce isto tako da ih impresionira. U medjuvremenu Taci kasapin ce postati regionalni faktor mira i stabilnosti... ne bih da budem tmuran oblak na vasem suncanom nebu ali u ovim pohvalama nema ni "i" od iskrenosti. Samo su dzabe dobili ono sto su trazili...

Djole

pre 11 godina

Kacin ih hvali jer je odradio dobro posao za koji ga je EU i poslala ovde, da pokrene dijalog i sve u vezi EU, interesantno mi je i to sto je kako kaze Kacin Kosovo interesantno trziste. A po cemu je to interesantno? Po rudama koje planiraju da eksplatisu strane konpanije. Kolonizacija Srpskih resursa.

Kao sto rekoh

pre 11 godina

Isto kao i 1999. ista ekipa ce isto da uradi, da preda Kosovo. A onda ce opet da budu sve drugi krivi samo oni nece jer su oni od integriteta i postenja. Pocinjem da razvijam blagu netrpeljivost prema svakom ko kaze ijednu lepu rec za bilo koga iz ove ekipe. Mada ti sto glasaju za ove to ne rade iz ubedjenja nego iz koristi(gubitnici tranzicije, nesposobni da se uklope u spoljni svet, oni sto bi i dalje da ne placaju nikakve poreze a da zive bolje od ostalih itd.).

marijana

pre 11 godina

ja bi se Kosova odrekla i ne bih to zamerila nikome da potpiše. Ono nije spašeno kad je bilo šanse da se spase a sada je nama svima jasno da sansi vise nema. Jedino ako ce politicarima faliti kao dobar nacin da kradu pare... Meni je vise muka i od Kosova i svih političara. A vlas predhodnih 12god mi se blago recendn smučila. Ne znam kako imaju obraz da se još pojavljuju na tv-u.

Mario Bros

pre 11 godina

Napad giganticke sargarepe.
-Evo je, mirisljava, sveza, na dohvat ruke vam je. Da li vidite njenu drecavu narandzastu boju kako se presijava ispred vas? Pa sta cekate?! Napred, ugrabite je! Da tako je, brze, napred, hajde!! Bravo, impresioniran sam!

cucemo danas

pre 11 godina

Sve su ovo prazne price.Cucemo danas od dve dame gde je istina.
To sto Kacin hvali ne mirise na dobro.Ili je u zabludi kad su obecanja doticne gospode, ili su prihvatili sve sto je trazeno od njih, jer su konacno ukapirali da su braca Rusi njihov model, samo prazna obecanja.

Milos

pre 11 godina

Da mi je neko rekao pre 11 godina da ce ova dvojica da budu tu gde jesu i da rade to sto rade i jos da ih neko kao Kacin hvali?
PA DEFINITIVNO BIH POMISLIO DA NIJE NORMALAN!
I evo nas tu gde jesmo.

Muja

pre 11 godina

E kad smo ovo čuli mora da će i kod nas uragan Sendi! Tadićeva propala politika, kako on nije mogao da dobije čestitke?! Bravo za Vučića i Dačića!

bane

pre 11 godina

Meni nista ovde nije jasno, ovamo kazete da je preko 50% gradjana protiv ulaska u EU, a za stranke koje se zalazu za ulazak u EU glasalo 90% izaslih na izbore. Ne razumem... Ako ste protiv EU zasto glasate za one koji nas vode u istu?

Aleksandar I

pre 11 godina

Jednostavno je, ukoliko Srbija u narednim pregovorima ne dobije priznanje EU da će Sever Kosova biti i ''de jure'' pod njenom ingerencijom i suverenitetom, džaba sve pohvale i tapšanja po ramenu! Ne smemo da izgubimo ovu bitku oko zaštite nacionalnih interesa Srbije na Severu Kosova jer onda nam sleduje otvaranje problema u južnim opštinama Pčinjskog okruga a verovatno i u Raškoj oblasti i Vojvodini!

Dusko

pre 11 godina

Kao sto se i dalo ocekivati,kriticari aktuelne vlade na celu sa Vucicem,prvo su govorili kako ce nam svi okrenuti ledja i sa svima cemo zaratiti,te da nikad dalji od EU nismo bili,a kad se tako nesto ne desi/desava odna udri po izdaji,pa od price da Kosovo treba priznati ostane prica o izdaji Srbije i Srba... bla bla bla... nije vama lako,majke mi.

Bojan

pre 11 godina

Cestitke i jednom i drugom, vreme je da i mi pocnemo da ih merimo po onome sto rade danas i za buduce generacije, a ne po proslosti, prosto nemamo ovog trenutka druge, imamo njih i ako ih neko ovako oceni to je dobro!

Teodor

pre 11 godina

Pozitivna slika o Srbiji nam je itekako potrebna a nju će širiti evropski parlamentarci - u Briselu i u svojim zemljama. Vučić i Dačić daju nadu da će Srbija biti zemlja o kojoj će se govoriti sa poštovanjem i u kojoj će se mnogo bolje živeti.

marko78

pre 11 godina

Pa posto nisam obozavalac nikoga ali barem da idemo putem ka EU to je najvaznije ,sto se Kosova tice ono je izgubljeno svi znamo kad ali pozitivni oglasi iz EU znace da ce se konacno sprovesti neke stvari koje su trebale biti mnogo ranije.

Nikola

pre 11 godina

Da li je pozitivno sto je Kacin pohvalio pripremljenost nasih predstavnika?
Definitivno jeste, naroocito posmatrajuci evropskim ocima.
Da li to znaci da ce Evropa prihvatiti neke nase uslove u vezi sa Kosovom, a koji se ne slazu sa njihovim?
Definitivno ne, ali moze da znaci da cemo dobiti nesto sto njima nije od tolike vaznosti. Da nas nisu pohvalili, vec da smo im terali cuvenu srpsku kontru, ne bismo dobili ni to. Znajuci nas, za to nikad nije kasno.

Atina

pre 11 godina

Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti.Drago mi je da je Kacin priznao da je EU pohvalila rad parlamentarace. Drago mi je da će EU stati na stranu Srbije i da će pomoći Srbiji da izađe iz krize.

Samo Unutrasnja Zloba Srbiju Razjeda

pre 11 godina

Ne razumem zasto nekima smeta sto je bas Kacin ovo izjavio i o kome je govorio. Oni su sada zvanicnici, izvrsioci i izvestaci, bilo kako se zvali.

Mrki

pre 11 godina

Do kada vise pricati kako nasi politicari drze situaciju u svojim rukama. Da li su oni svesni da ih svetski mocnici drze do kad im trebaju pocev od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica Nikolica Vucica Dacica. Da li su svesni da su im potrebni da odrade deo posla rok im istekne i puste ih niz vodu a ovamo hvalospevi o njihovom uspehu. Samo truku narod svojim idealima narodu sve gore a njima sve bolje. Kad zavrse posao oko Kosova i oca vlada leti. Ali niko om ne sme da kaze.

RADOVAN

pre 11 godina

Mrzim dvolicnost kod ovih neopatriota ! Kad predsednik Tomislav hoce da preda Kosovo , pricaju da je davno vec izgubljeno , a samo su pre nekoliko meseci pricali da je izdaja i najmanji nagovestaj kada je pregovarao Tadic ! Mrzim licemerstvo ! Armija spin - placenika SNS -a neka se stidi ! Spremni ste na sve , samo zarad vlasti ! -ili nesto malo parica !

milan

pre 11 godina

Po ovim 'zbinjen sam' komentarima vise je nego ocito da je kampanja protiv Kacina, a koju su do pre par meseci vodili celnici SNS bila pocela da daje rezultate.
ALI onda su Vucic i Nikolic poceli javno/glasno da 'navijaju' za to da Srbija udje u EU i to je totalno obezglavilo simpatizeree SNS koji sada ne znaju da kazu sta misle a naucilki su da im se konkretno kaze: "U svakom momentu, budite proriv Kacina [u ovom lucaju] bez obzira sta rekao ili uradio'

marina

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.

lili

pre 11 godina

Sigurno je da je zadovoljan,jer ovi sada nude da urade i vise nego sto EU trazi,jer oni su patriote a ovi prethodni sto nisu dali EU nista ,pa ni Kosovo su izdajnici.Pa plan za Kosovo je pisan u tisini Bajcetine a pisali ga Dragica i Tomo .Pa ko ostane ovde, a ja kao pravi azilant odoh,videce sta ovi sadasnji nude i daju.Ostavio im tata u nasledje,a narod na izborima rekao svoje.Sa srecom.

Sale

pre 11 godina

Kacin: Dačić i Vučić impresionirali

Изгледа да је Кацин, егзалтиран утиском који на њега оставише дача и вуча, пао на теме или можда на нешто друго, чуће се.

Mika

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.
(marina, 30. oktobar 2012 11:39)

Zanimljiv izbor reci, obzirom da nam je neverni Toma preCednik..

novica952

pre 11 godina

Ovakve reči Kacina me iznenađuju i mora da nam se nešto strašno sprema kad ovaj o nama govori o superlativima i pozitivnom svetlu. Nesumanjam da je Dačić a pogotovu Vučić umeo da ostavi utisak na parlamentarce EU ali ove reči pohvale i salve oduševljenja od kacina niko nije mogao da očekuje. Do sada je bio uvek dežurni kritičar i čovek koji je na nama trenirao strogoću odjednom promena stava i sasvim drugi tonovi do druge prilike. Očigledno da je Vučić umeo da na njega i parlamentarce ostavi utisak i sa ovom praksom imetodom treba i u budućnosti nastaviti.

Dr Mike

pre 11 godina

Objektivno nova vlada je pokazala da zna da radi svoj posao.Ovaj nedvosmisleno pozitivan signal koji nam danas dolazi iz Evropskog parlamenta ustvari predstavlja trijumf nad sumnjama mnogih skeptika koji su formiranje vlade u ovakvom sastavu docekali kao porazavajucu cinjenicu sa kojom su prinudjeni da se suocavaju naredne cetiri godine.

ljubica

pre 11 godina

Kacin nije nas prijatelj, ali svejedno ono sto je istinito i ocigledno mora i on da prizna. Mislim da je posle predhodnih sagovornika sa kojima se susretao stvarno impresioniran i Vucicem i Dacicem

OptimistaBg

pre 11 godina

Drago mi je da smo dobili ovakav kompliment od evropskih zvaničnika. Eto potvrda svim skepticima i onima koji pljuju ovu vladu, da je ovo pravi izbor za Srbiju!

AcaBg31

pre 11 godina

Bravo,svaka čast vladi,ovo puno znači za Srbiju! Bio sam skeptičan kada je Vlada formirana, mislio sam biće isti kao i svi do sada,ali ovo je korak ka Evropi veći nego što je bilo koja vlada uradila u zadnjih 20 god. Samo napredi nastavite tako!

krstivoje prvovencani - 1217god.- mileseva -

pre 11 godina

Mala potvrda ali narodu puno znaci,to potvrdjuje da je narod izabrao prave predstavnike da razbucaju zutu zabokrecinu koja je ovom evropskom potvrdom poslata na otpad,kada nova vlada otvori investicioni ciklus koji se ocekuje na prolece narodu ce konacno laknuti,konacno ce moci da se radi i od rada zivi zivot dostojan coveka,naravno ocekuje se danonocan rad svih u vladi da bi se to i ostvarilo,treba im pozeleti uspeh u tome,za sada su ga zasluzili.

Milutin

pre 11 godina

Ha,ha,ha, dakle ide nam najveca izdaja jos od Milosevicevog potpisivanja kapitulacije u Kumanovu!! Drago mi je za sve ove naprdnjacke glasace koji su se busali u patri(j)otske grudi kako je Boris izdajnik , a ovo sto budu potpisali ova dva naslednika Slobe i Seselja , direktno ce se razbucati o glavu srbima sa KiM , koji su i najvise glasali za ova dva prevaranta. Samo gledajte sad sta ce da vas snadje , prvo ce da vam poukidaju sudove i bezbednosne strukture na severu Kosova, a onda ce da vas nateraju da se za sva sporna pitanja obratite Taciju i Vladi u Pristini!
A sve to da bi dobili podrsku ,prvenstveno amerikanaca i prvenstveno Vucic (vec je javna tajna u Beogradu da je Vucic americki igrac parekselans)!
E moji naivni Srbi , nije vam valjao Boris "izdajnik" a dobijate autenticnog prodavca srpskih nacionalnih interesa u liku Ace Vucica!
U zdravlje!

Zoki

pre 11 godina

Bora maneken sad zeleni od zavisti...
On je svoja 2 mandata potrosio na svoj egotrip a sad vise nije bitan i zamisli, SPS i SNS dobijaju ovakve pohvale od EU a njemu sipak!
Hahahhahahahaa :)))

Ivan

pre 11 godina

Cim se Kacinu dopadaju, to znaci da ce Kacin dobiti ono sto zeli. Medjutim, mozda je to i realnost. Ako izvuku barem severni deo Kosova, i srede korupciju, vladace sigurno bar jos narednih 8 godina. Imaju moj glas ako to urade.

Бобан57

pre 11 godina

Нисам веровао да од ове владе може ишта да буде,али ми је драго да су ме демантовали. Честитам и не опуштај те се, ово је тек почетак. Поверење грађана се тешко стиче а, лако губи! Нека вам то стално буде на памети!

Miloš

pre 11 godina

Srbija, godina 2012., Vučić i Dačić miljenici EU...ovo da mi je neko rekao pre ne 10, nego 5 godina mislio bih da je potpuno lud. Kakvo vrhunsko licemerje EU.

DS-ovac

pre 11 godina

Kacinova poruka za gospodina Tadića i sve naše članove (DS). Gde smo se to prešli gospodine predsedniče Tadiću? Zar ovi crveno-crni ispadoše pametniji od nas? Daj čoveče očisti stranku i komanduj već jednom: u kolonu po jedan za mnom i napolje svi do jednog koji ste nas "vodili" od ubistva Zorana Đinđića.

Djole

pre 11 godina

Kacin ih hvali jer je odradio dobro posao za koji ga je EU i poslala ovde, da pokrene dijalog i sve u vezi EU, interesantno mi je i to sto je kako kaze Kacin Kosovo interesantno trziste. A po cemu je to interesantno? Po rudama koje planiraju da eksplatisu strane konpanije. Kolonizacija Srpskih resursa.

Siniša

pre 11 godina

Ako ih Kacin hvali onda je to znak da smo sa KiM definitivno završili, sada samo treba to nekako ovom narodu spakovati...kao što je i njihov(Vučićev i Dačićev) idol(Milošević) nama objasnio da smo mi, ustvari, 1999g. pobedili NATO, ali smo morali da se spakujemo i napustimo KiM...Vučić i Dačić su govorili za Tadića da je izdajnik itd. , a šta su njih dvojica zaključite sami.

Stylo

pre 11 godina

Da li je moguce!? Ovo je valjda prvi put da ovaj covek nesto hvali! Sto me dalje tera na razmisljanje, garant smo, da se lepo izrazim, nagrabusili...

Skeptik

pre 11 godina

Sve je unapred zadato i isplanirano, a to što mi vidimo je samo predstava kojom će nama biti saopšteno stanje stvari. Dačić i Vučić su samo glavni glumci u toj predstavi.

ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti

pre 11 godina

Posle ovih komplimenata (naravno, ne prekosutra ali kroz godinu ako potraju dotle) sledi hladan tus a onda ce da instaliraju Cedu koji ce isto tako da ih impresionira. U medjuvremenu Taci kasapin ce postati regionalni faktor mira i stabilnosti... ne bih da budem tmuran oblak na vasem suncanom nebu ali u ovim pohvalama nema ni "i" od iskrenosti. Samo su dzabe dobili ono sto su trazili...

nesh_bros

pre 11 godina

Citam komentare i ne mogu da verujem. Mi Srbi stvarno smo samodestruktivan narod. Kada nas ne hvale iz EU, kada pricaju da se odricemo evropskog puta, kada pricaju da Toma vraca Srbiju u 90e, onda kritikujete, pljuljete, napadate.. sada kada stize pohvala iz EU, kada smo napredovali u razgovoru, sa ciljem da resimo taj veliki problem oko KiM, opet kritikujete, pljujete, napadate... ?!

Neko Iz Mase

pre 11 godina

"Moje kolege bile su impresionirane njihovom posvećenošću i pripremljenošću za sustrašni razgovor", rekao je Kacin".

Pa, sta je tesko nauciti dve stranice napisanog teksta. Obojica su bili odlicni studenti.

Dragan

pre 11 godina

Postavio bih otvoreno pitanje Srbima koji su kritikovali vladu bivseg pretsednika Tadića zbog njegove uzdržane politike prema Kosovu, a koji su podržavali odbojne izjave sadasnje vlasti. Danasnja vlada nece povratiti Kosovo ciju nezavisnost su priznale juce jos dve zemlje. Sta ce ovi impresivni novi vladari uciniti vise u tm smislu nego prethodna vlada? Po celokupnoj prici cini se da su i Kacin i svi Evropljani bili naprasno impresionirani srpskom vladom. Koji deo projekta pregovora s Prištinom cini da se sve toliko ceni?

Teodor

pre 11 godina

Pozitivna slika o Srbiji nam je itekako potrebna a nju će širiti evropski parlamentarci - u Briselu i u svojim zemljama. Vučić i Dačić daju nadu da će Srbija biti zemlja o kojoj će se govoriti sa poštovanjem i u kojoj će se mnogo bolje živeti.

Bojan

pre 11 godina

Cestitke i jednom i drugom, vreme je da i mi pocnemo da ih merimo po onome sto rade danas i za buduce generacije, a ne po proslosti, prosto nemamo ovog trenutka druge, imamo njih i ako ih neko ovako oceni to je dobro!

Muja

pre 11 godina

E kad smo ovo čuli mora da će i kod nas uragan Sendi! Tadićeva propala politika, kako on nije mogao da dobije čestitke?! Bravo za Vučića i Dačića!

marijana

pre 11 godina

ja bi se Kosova odrekla i ne bih to zamerila nikome da potpiše. Ono nije spašeno kad je bilo šanse da se spase a sada je nama svima jasno da sansi vise nema. Jedino ako ce politicarima faliti kao dobar nacin da kradu pare... Meni je vise muka i od Kosova i svih političara. A vlas predhodnih 12god mi se blago recendn smučila. Ne znam kako imaju obraz da se još pojavljuju na tv-u.

Atina

pre 11 godina

Verujem da će se stanje u našoj državi promeniti.Drago mi je da je Kacin priznao da je EU pohvalila rad parlamentarace. Drago mi je da će EU stati na stranu Srbije i da će pomoći Srbiji da izađe iz krize.

Džeronimo

pre 11 godina

Malo šarenih perlica za indijance.

Nekad su perlice bile od bofl materijala, danas su to samo neiskreni i olako izgovoreni komplimenti.

Još jeftinije.

Aleksandar I

pre 11 godina

Jednostavno je, ukoliko Srbija u narednim pregovorima ne dobije priznanje EU da će Sever Kosova biti i ''de jure'' pod njenom ingerencijom i suverenitetom, džaba sve pohvale i tapšanja po ramenu! Ne smemo da izgubimo ovu bitku oko zaštite nacionalnih interesa Srbije na Severu Kosova jer onda nam sleduje otvaranje problema u južnim opštinama Pčinjskog okruga a verovatno i u Raškoj oblasti i Vojvodini!

Kao sto rekoh

pre 11 godina

Isto kao i 1999. ista ekipa ce isto da uradi, da preda Kosovo. A onda ce opet da budu sve drugi krivi samo oni nece jer su oni od integriteta i postenja. Pocinjem da razvijam blagu netrpeljivost prema svakom ko kaze ijednu lepu rec za bilo koga iz ove ekipe. Mada ti sto glasaju za ove to ne rade iz ubedjenja nego iz koristi(gubitnici tranzicije, nesposobni da se uklope u spoljni svet, oni sto bi i dalje da ne placaju nikakve poreze a da zive bolje od ostalih itd.).

Kosovo i ekonomija

pre 11 godina

Ne vidim kako ce "istorijski dogovor o Kosovu" da promeni bilo sta sto se tice loseg ekonomskog stanja. Da bi se to desilo, moraju neke druge stvari da dodju na svoje mesto, a narocito da se obuzda Mladjan Dinkic i njegova rasprodaja zemlje seicima, spremanje Telekoma za prodaju itd. Mladjan Dinkic je vec 12 godina manje vise na celu srpske ekonomije i nemojte samo da mi kazete da nije njega bilo, bilo bi nam jos gore, posto je cinjenica da je tranzicija u Srbiji jedna od najlosije izvedenih tranzicija u bivsem komunistickom bloku.

Piter

pre 11 godina

Ne mogu da podnesem ni Dacica ni Vucica, ali bih zaista voleo da je Kacin u pravu i da ovaj dvojac postigne napredak... jedino me zabrinjava izjava da "nije bitno ko koga hapsi", jer ako je za EU jedini cilj postici dogovor oko Kosova, pri cemu ono sto se desava sa nama koji moramo da zivimo u Srbiji nije vazno, onda je to zabrinjavajuce. No, dacu im "benefit of doubt" i ponoviti da bih voleo da nas neko, pa cak i crna trojka koja je sada na celu drzave, iscupa iz gliba.

Dule NS

pre 11 godina

Jelko Kacin hvali ovu dvojcu?Ovde nesto ne valja.
(Bane, 29. oktobar 2012 23:30)

-A i Sendi udara u Ameriku...
-A približava se i 21.12.2012. hahaha ne sluti na dobro!

Faust

pre 11 godina

Imam neki blagi osecaj da ce u skorije vreme veliki broj glasaca demokrata podrzavati Vucica i Dacica a da ce im isto tako veliki vroj "patriota" otkazati poverenje. Sto se mene pak tice i dalje sam ubedjen da svi oni rade po diktatima iz vana tako da je potpuno svejedno ko je na vlasti, da li Kurta ili Murta.

Dusko

pre 11 godina

Kao sto se i dalo ocekivati,kriticari aktuelne vlade na celu sa Vucicem,prvo su govorili kako ce nam svi okrenuti ledja i sa svima cemo zaratiti,te da nikad dalji od EU nismo bili,a kad se tako nesto ne desi/desava odna udri po izdaji,pa od price da Kosovo treba priznati ostane prica o izdaji Srbije i Srba... bla bla bla... nije vama lako,majke mi.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

Ja i dalje ne radim, ne radi ni moje okruzenje, ne radi citav kraj, ne nazire se da cemo ikada raditi, briga me za korupciju i kriminal, to valjda rade sluzbe koje su ionako placene za to, ko kroji ekonomiju, ko pravi ambijent za ekonomiju, takvog ne vidim, takav nam treba.

Mario Bros

pre 11 godina

Napad giganticke sargarepe.
-Evo je, mirisljava, sveza, na dohvat ruke vam je. Da li vidite njenu drecavu narandzastu boju kako se presijava ispred vas? Pa sta cekate?! Napred, ugrabite je! Da tako je, brze, napred, hajde!! Bravo, impresioniran sam!

Nikola

pre 11 godina

Da li je pozitivno sto je Kacin pohvalio pripremljenost nasih predstavnika?
Definitivno jeste, naroocito posmatrajuci evropskim ocima.
Da li to znaci da ce Evropa prihvatiti neke nase uslove u vezi sa Kosovom, a koji se ne slazu sa njihovim?
Definitivno ne, ali moze da znaci da cemo dobiti nesto sto njima nije od tolike vaznosti. Da nas nisu pohvalili, vec da smo im terali cuvenu srpsku kontru, ne bismo dobili ni to. Znajuci nas, za to nikad nije kasno.

cucemo danas

pre 11 godina

Sve su ovo prazne price.Cucemo danas od dve dame gde je istina.
To sto Kacin hvali ne mirise na dobro.Ili je u zabludi kad su obecanja doticne gospode, ili su prihvatili sve sto je trazeno od njih, jer su konacno ukapirali da su braca Rusi njihov model, samo prazna obecanja.

marko78

pre 11 godina

Pa posto nisam obozavalac nikoga ali barem da idemo putem ka EU to je najvaznije ,sto se Kosova tice ono je izgubljeno svi znamo kad ali pozitivni oglasi iz EU znace da ce se konacno sprovesti neke stvari koje su trebale biti mnogo ranije.

Samo Unutrasnja Zloba Srbiju Razjeda

pre 11 godina

Ne razumem zasto nekima smeta sto je bas Kacin ovo izjavio i o kome je govorio. Oni su sada zvanicnici, izvrsioci i izvestaci, bilo kako se zvali.

marina

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.

jelena

pre 11 godina

Sad jedva cekam da se naprednjaci opet oglase kako je Kacin niko i nista, kao onomad kad je dao povoljnu ocenu i prethodnoj vladi. Sta, nece?

Qui-Gon

pre 11 godina

Kaze Kacin "..to je poruka u pravo vreme....". Moglo bi se dodati - to je poruka u pravo vreme sa zakasnjenjem od 50-100 godina...To je trebalo resavati jos u SFRJ, kad je Sinan Hasani bio podpredsednik Skupstine SR Srbije, pre nego sto je stasao "napredni" kadar KPJ: Milosevic, Tudjman, Spegelj, Azem Vlasi, Kucan Milan i drugi koji su upropastili potpuno i nas, i Jugoslaviju, i nasu buducnost...

milan

pre 11 godina

Po ovim 'zbinjen sam' komentarima vise je nego ocito da je kampanja protiv Kacina, a koju su do pre par meseci vodili celnici SNS bila pocela da daje rezultate.
ALI onda su Vucic i Nikolic poceli javno/glasno da 'navijaju' za to da Srbija udje u EU i to je totalno obezglavilo simpatizeree SNS koji sada ne znaju da kazu sta misle a naucilki su da im se konkretno kaze: "U svakom momentu, budite proriv Kacina [u ovom lucaju] bez obzira sta rekao ili uradio'

Dr Mike

pre 11 godina

Objektivno nova vlada je pokazala da zna da radi svoj posao.Ovaj nedvosmisleno pozitivan signal koji nam danas dolazi iz Evropskog parlamenta ustvari predstavlja trijumf nad sumnjama mnogih skeptika koji su formiranje vlade u ovakvom sastavu docekali kao porazavajucu cinjenicu sa kojom su prinudjeni da se suocavaju naredne cetiri godine.

Pera ložač

pre 11 godina

U prevodu na srpski:"Njih dvojica su garant mira i stabilnosti u regionu" isto kao što je bio i Sloba pre 15-ak godina svo do Rambujea.
Nešto ne mogu da se setim šta se posle toga desilo, imam amneziju u vezi 1999-te godine. U stvari ta godina se nije ni desila, a ni one godine posle toga.

Mrki

pre 11 godina

Do kada vise pricati kako nasi politicari drze situaciju u svojim rukama. Da li su oni svesni da ih svetski mocnici drze do kad im trebaju pocev od Milosevica Djindjica Kostunice Tadica Nikolica Vucica Dacica. Da li su svesni da su im potrebni da odrade deo posla rok im istekne i puste ih niz vodu a ovamo hvalospevi o njihovom uspehu. Samo truku narod svojim idealima narodu sve gore a njima sve bolje. Kad zavrse posao oko Kosova i oca vlada leti. Ali niko om ne sme da kaze.

RADOVAN

pre 11 godina

Mrzim dvolicnost kod ovih neopatriota ! Kad predsednik Tomislav hoce da preda Kosovo , pricaju da je davno vec izgubljeno , a samo su pre nekoliko meseci pricali da je izdaja i najmanji nagovestaj kada je pregovarao Tadic ! Mrzim licemerstvo ! Armija spin - placenika SNS -a neka se stidi ! Spremni ste na sve , samo zarad vlasti ! -ili nesto malo parica !

Sale

pre 11 godina

Kacin: Dačić i Vučić impresionirali

Изгледа да је Кацин, егзалтиран утиском који на њега оставише дача и вуча, пао на теме или можда на нешто друго, чуће се.

novica952

pre 11 godina

Ovakve reči Kacina me iznenađuju i mora da nam se nešto strašno sprema kad ovaj o nama govori o superlativima i pozitivnom svetlu. Nesumanjam da je Dačić a pogotovu Vučić umeo da ostavi utisak na parlamentarce EU ali ove reči pohvale i salve oduševljenja od kacina niko nije mogao da očekuje. Do sada je bio uvek dežurni kritičar i čovek koji je na nama trenirao strogoću odjednom promena stava i sasvim drugi tonovi do druge prilike. Očigledno da je Vučić umeo da na njega i parlamentarce ostavi utisak i sa ovom praksom imetodom treba i u budućnosti nastaviti.

ljubica

pre 11 godina

Kacin nije nas prijatelj, ali svejedno ono sto je istinito i ocigledno mora i on da prizna. Mislim da je posle predhodnih sagovornika sa kojima se susretao stvarno impresioniran i Vucicem i Dacicem

Milos

pre 11 godina

Da mi je neko rekao pre 11 godina da ce ova dvojica da budu tu gde jesu i da rade to sto rade i jos da ih neko kao Kacin hvali?
PA DEFINITIVNO BIH POMISLIO DA NIJE NORMALAN!
I evo nas tu gde jesmo.

bane

pre 11 godina

Meni nista ovde nije jasno, ovamo kazete da je preko 50% gradjana protiv ulaska u EU, a za stranke koje se zalazu za ulazak u EU glasalo 90% izaslih na izbore. Ne razumem... Ako ste protiv EU zasto glasate za one koji nas vode u istu?

lili

pre 11 godina

Sigurno je da je zadovoljan,jer ovi sada nude da urade i vise nego sto EU trazi,jer oni su patriote a ovi prethodni sto nisu dali EU nista ,pa ni Kosovo su izdajnici.Pa plan za Kosovo je pisan u tisini Bajcetine a pisali ga Dragica i Tomo .Pa ko ostane ovde, a ja kao pravi azilant odoh,videce sta ovi sadasnji nude i daju.Ostavio im tata u nasledje,a narod na izborima rekao svoje.Sa srecom.

Mika

pre 11 godina

Tek da se zna kakvo mišljenje o novoj vladi imaju predstavnici EU. Mogu razne neverne Tome da se sprdaju na račun vlade, ali vreme će pokazati koliko se ona bori da uradi najbolje za Srbiju.
(marina, 30. oktobar 2012 11:39)

Zanimljiv izbor reci, obzirom da nam je neverni Toma preCednik..