Sreda, 24.10.2012.

19:58

Vučić:Platforma konkretna,ali tajna

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je platforma o KiM koja je dobijena od predsednika Tomislava Nikolića konkretnija nego bilo koja prethodna.

Izvor: Tanjug

Vuèiæ:Platforma konkretna,ali tajna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

dragana_kosovka

pre 11 godina

Do sada nikakav pomak po pitanju Kosova nismo imali, a sada vidim da naprednjaci krupnim koracima rešavaju probleme! Samo napred! Hrabrost i poštenje se, na kraju, uvek isplati!

inzenjer

pre 11 godina

Budimo pametni, ako Vučić ne nadje rešenje za problem Kosova niko ga neće ni naći, kao što ni do sada nije nadjeno tolike godine!

Драго

pre 11 godina

Нова власт тиме што ће имати редовне састанке на највишем могућем државном врху показује колико озбиљно схвата борбу за очување Косова и Метохије.

jovanka orleanka

pre 11 godina

ko vam je od zvanicnika sad ili eu doneo platformu tj.nacrt pa ste od jednom dobili ideju ali, ne mozete otkriti o cemu se radi dok ne prevedete,a to vam tesko ide. Dokle mislite da nas mucite..?

Elektra

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas obican narod sta sadrzi ta platforma.Bitan je konacni rezultat svih pregovora i bitna je zastita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Ne mogu se setiti ko sve u ovoj državi nije imao platformu o rešavanju Kosovske krize.I šta se desilo sa svim tim platformama?Pa sve su potonule i propale.Po čemu će se ova nova platforma razlikovati od onih propalih? Dali po brzini ili sporosti propadanja?

Krstic

pre 11 godina

Citam vest koja kaze,drzavni vrh odrzao sastanak o platformi za Kosovo.Frapiran sam sastavom da u drzavni vrh spada Grubjesicka ,Vulin a i ostali nisu daleko od njih.Zemljo otvori se.

niki

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas običan narod šta sadrži ta platforma.Bitan je konačni rezultat svih pregovora i bitna je zaštita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

Valerija55

pre 11 godina

Da se razumemo, ova Vlada radi, dok je prethodna samo gledala da napuni svoje dzepove. Po pitanju Kosmeta nista nisu uradili. Vucic je sjajan politicar, zeli dobro nasem narodu i nasoj zemlji, siurna sam da ce uspeti!

kibicer

pre 11 godina

zašto je uvek vučić taj koji mora da zaključi svaku temu svojim komentarom i prejudicira svaku odluku vlade?
ja, pa ja, taj egocentrizam bez premca, drčna uzurpacija vlasti i moći otkrivaju kakav je to čovek. nije se promenio, ni za dlaku.

vodoinstalater

pre 11 godina

"Priznajem da sam glasala za SNS ali sam presrećna što me nisu izneverili! Čuvaju ono što najviše volim... Kosovo!!!"
(Miličica, 25. oktobar 2012 00:15

Bravo za hrabrost da priznaš za koga si glasala!

A ja najviše volim svoje dete, ženu, brata, majku, komšiju sa istog sprata, komšiju iz prizemlja, prodavca u samoposluzi gde idem po hleb i mleko, crnpurastog čistača što održava higijenu ispred zgrade kad SRBENDE popljuju i pobacaju masne papire od bureka i ima još puno, puno pa tek onda Kosmet....

goca

pre 11 godina

Ja vidim da je ova vlast posle 12 godina prva koja brine o interesu Srbije i zaštiti njenih granica.Na njoj je velika odgovornost i obaveza.Do sada su nas uverili da ispunjavaju obećano nadam se da će tako biti i sa Kosovom!

PravdaNS

pre 11 godina

Kosovo je postalo svakodnevna tema za zaglupljivanje naroda, to je više nego očigledno. Prava tema u Srbiji je standard građana i vrtoglava poskupljenja proizvoda. Potom politički kriminal svih vrsta od pljačkanja budzeta, zapošljavanja političkih kadrova, reketa koje političari nameću privrednicima, lopinjanje para iz pristupnih fondova EU, ogromna nezaposlenost stanovništva, bedan i nikakav socijalni program za ljude bez osnovnih sredstava za život. Ovo su sve teme od kojih političari beže kao đavo od krsta. Ali ignorisanje i ne rešavanje životno važnih pitanja ima da se obiju o tintare političara kao bumerang!!!

Dusan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Insajder malo ispita slucaj "Kosovo" koliko je bitno za ispunjavanje uslova za ulazak u EU. Nismo ispunili ni uslove sa skladistenjem djubreta, a sto rece bivsi Britanski ambasador da nije ni bitno da li su nam granice resene jer i Britanija sama ima tri neresene granice pa je clanica. Ljudi, nama neko ozbiljno hoce da skloni pogled sa nekih mnogo bitnih stvari mazuci nam oci "Kosovom".

Igor

pre 11 godina

Jeste jeste, carevo novo odelo. Kakav predivan razboj a tek sto su vam sjajne niti, od samoga zlata ispredene. Al razboj i tkalje samo Vucic sme da obilazi.
Ma da te stave na celo kluba sakupljaca salveta i njega bi upropastio.

Cera

pre 11 godina

Zabole me glava od tolikih tajni, nadam se iz sveg srca da će ta konkretna platforma da uspe na dobrobit svih i gotovo. I još nešto, biće malo off topic ali ipak moram da vam kažem i nešto što valjda nije tajna ali niko ovde nema pojma, pa i sve vas da podsetim dakle - u Srbiji se stvarno više ne proizvodi kvasac. A narod mora da jede hleb, 'aloo Srbijo.

dveri

pre 11 godina

treba starešinstvo dveri da organizuje mitinge po srbiji i time izvrši pritisak na aktuelnu vlast da ne učini nešto što se protivi ustavu srbije.i onda sam se probudio.

Branko

pre 11 godina

Na žalost predhodna vlast je donela neke odluke u vezi Kosova koje nisu u interesu Srbije i njenih građana i te odluke ova vlast neće moći ispraviti.Ono što građani očekuju , a to je da ova platforma neće sadržati mogućnost priznavanja nezavisnosti Kosova. Sve drugo što pridonosi normalizaciji odnosa Beograda i Prištine platforma mora da sadrži.

Srecko

pre 11 godina

E moji radikalski komentatori, ja vec dvadeset godina slusam da ce nam biti tesko. Tada sam imao 30 a sada 50 godina. Za to vreme svi nasi politicari i ostala zgadija napunise dzepove. Nama ostavljaju oglodjane koske (agrobanka) , a vi se nadate da ce koja mrvica pasti sa astala i za vas.Zabole me za vase platforme i ostala lupetanja. Vase gazde i njihove porodice sigurno nezavise od tajne deklaracije. E sad nesto o toj tajni. Ko u Radovanu3 "koliko ima sati" "necu da ti kazem, hoces da razglasis"

Petar

pre 11 godina

Sviđaju mi se ovi komentari gde pojedinci misle da neće Srbija da prizna Kosovo. Svaka prošla i svaka sledeća samo trguje i gleda da što više izvuče i to je jedini pravi pzt. Izvući što više a i šte bi radili sa milion ipo Albanaca ?!!!

dokument

pre 11 godina

citam redovno komentare i utiske ,i sam po nekad dam komentar.
Alo narode,pre nego sto krenete da branite ili napadate,prvo razmislite o tome da taj dokument treba da prihvati NAROD SRBIJE kad cuje sta je predlog,pa da ga cuju i ostali.a kao pojedinci se stavite u kozu Tome,Vucica,Dacica..Nije njima problem sto ce glava im mozda leteti,il ce biti istorijske licnosti,vec sto moraju da daju predlog prihvatljiv svima,a to se neradi EMOCIJAMA vec GLAVOM
Zapitajte sebe sta biste uradili,osim sto biste samo kliknuli SVIDJA MI SE/NE SVIDJA

nidža

pre 11 godina

Srbija je država priznata u svetu. Učinimo sve da bude i poštovana. A poštovaće nas samo ukoliko poštujemo sami sebe i okrenemo se iskrenim prijateljima i državama koje imaju ili trenutno ili potencijalno problem sličan našem. Ovi što su priznali Kosovo takođe imaju svoj interes i to takođe treba poštovati.
Svet se ubrzano menja. Opredelimo se na pravu stranu!
Sunce nove stvarnosti izlazi na istoku!

Nimerija

pre 11 godina

Svi smo apsolutno svesni da nas cekaju teska vremena, ali bi bilo apsolutno neposteno ako ne i smesno da se to stavlja na dusu Vucicu. Covek je dosao tu gde je dosao, a sacekala ga je prazna kasa, milionski krediti sa uzasnim kamatama i umiruca privreda. Zaista je licemerno ne imati to na umu.

Sansa

pre 11 godina

Ono sto je jako nezgodno za nas, jeste to da je u prethodnih nekoliko godina svasta potpisano i protureno ispod zita u nase ime, a vezano za Kosovo. Videcemo koliko jos sad situacija moze da se izvuce ali drzava mora sad da stoji iza tih pregovora i ako su oni stetni i vodjeni od strane ne-srba, sto nam je svima jasno!

Dan

pre 11 godina

Pohitali oni iz ćoška što čuče i čekaju neku grešku ove vlade... ali pobrkali ste babe i žabe, zato što se prethodnoj vladi ne spočitava tajnost planova, nego tajnost konkretnih postignutih dogovora. Stvar je u tome da naš narod nije znao ono što je albanska strana potpisala i dogovorila sa našom.

Gologlavi

pre 11 godina

Sad nam je lakse... Nema veze sto je tajna, bitno je preCednice da ste vi pronasli resenje za Kosovo! Ja sam, da budem iskren, sumnjao da cete uspeti, jer situacija nije ni malo jednostavna, ali kao i svaki put do sada uverili ste me da su vase liderske sposobnosti bezgranicne.

Vladimir

pre 11 godina

Ovo je toliko bezobrazno da nemam reci. Mesecima lazu narod kako ce oni biti prvi koji ce reci otvoreno narodu sve o Kosovu a ispada da je ipak prosla vlada bila daleko postenija prema gradjanima.

Posmatrac

pre 11 godina

Srbija, aka Cica Tomina Koliba, platforme za Kosovo nema. A i ne treba joj jer su sve ove price od Ustava do raznih tuzbi, tzv pregovora samo odlaganje da se prizna stvarnost - Kosovo je NEZAVISNO i moze se pokusati povratiti samo ratom protiv "medjunarodne zajednice" u kome se vec u napred zna ko bi izvukao deblji kraj.

Da sanjarenje nista ne kosta je isto tako samo obmana. To je dokazao Insajder.

Kiki

pre 11 godina

Neka je vec jednom neko shvatio da Srbija ne zivi za EU! Treba da saradjujemo, treba da postanemo clanica, ali ne treba da poklonimo Kosovo zarad EU... Problem Kosova moramo rešiti!

drkoM

pre 11 godina

jedinu platformu koja ova vlada ima je za prekrajanje vlasti na lokalu da bi se bolje drpale drzavne pare ..sve ostalo je zamlacivanje i zamajavanje naroda ..zivi bili pa videli

ovaj nije normalan

pre 11 godina

Dobra je taktika mada nema veze sa Kosovom. Svakom njihovom izjavom kupuju vreme za još koji dan na vlasti. Ne počinje džabe Vučić svako svoje pojavljivanje u medijima sa ½oni pre nas nisu ništa uradili½, počeo čovek predizbornu kampanju, baš ga briga za Kosovo, za narod koji nema leba da jede, za inflaciju, za transparente u Novom Pazaru i za Srbiju. I dok se oni mole da se DS pocepa ja se molim da se desi šesti oktobar. I to što pre jer je dogorelo do nokata!

trol

pre 11 godina

Ok ali ajmo sad realno zar vi ljudi mislite da isti oni koji su smislili sedenje na stiroporu i glad do smrti kao i čuvenu kradju džakova ,a usput su završavali visoke škole za po godinu dana zar vi mislite da oni mogu da smisle ponudu koja će rešite pitanje Kosova .Ma daj smešni ste!

Atina

pre 11 godina

Verujem da će Tomislav Nikolić i grupa delegata vezana za Kosovo i Metohiju sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi poboljšati. Verujem da će Srbija ojačati bilateralne odnose sa celim svetom, i EU bi trebala da bude na strani Srbije.

vodoinstalater

pre 11 godina

Konspiracija, drugovi! Najvažnija je konspiracija.

Listen carefully! I shall say this only once...

Majstori! Gledamo vas bre već dvadeset godina i vi sada kao imate nešto da sakrijete ili nešto novo da nam kažete što već niste rekli ili što mi ne znamo? Nema bre! Sve znamo! Sve ste nam rekli već hiljadu puta i punktum.
Ali na žalost, ovde ima dovoljno punoglavaca koji vam veruju i koji će vam dati glas pa sve da ih dovedete do ivice provalije. Na žalost...

Razim

pre 11 godina

Možda je tajna, ali je bilo isuviše ljudi tamo, pa će oni u svojim strankama da podnesu raport, i eto koliko sutra platforme u nekom tabloidu iz dobro obaveštenog izvora.

MUKNAVI

pre 11 godina

Eto,cica Tomo pise novo "Nacertanije".Ovi ,povlasceni,koji su imali cast da vide prednacrt prednacrta kazu da je fantasticano.Za siriju javnost jos nije jer cica Tomo studijozno razmatra to pisanije i vrsi fine korekcije a koje su neverovatno bitne da se dampinguje tutnjava kada se pocne prelivati ..suplje u prazno.

DejanM

pre 11 godina

Bitno je resiti pitanje Kosova i aktuelna vlast je maksimalno posvetila paznju tom problemu. Platforma treba da bude pravo resenje za Srbiju i pokusaj da se konacno razjasne neke stvari koje se odlazu vec duze vreme!

Platforma_BlankoPapir

pre 11 godina

Kao posledniji dolazi Toma Nikolic na tom sastanku.Otvara Kofer i izvadi DIN A4 Papir bjeli, daje svakome te isti Papir bjeli:"evo PLATFORMA pogledajte, i ako mislite da se nesto mora da se promeni ili doda,dajte vase predloge."
A.Vucic hoce nesto da pita- ipak nesto mu fali.
A Vulin skace:"G. Predsednice, ovde nista ne pise, sve je bijelo."
A Predsednik:" Drzava Tajna ili Top-Secret(smeje se)."

drasko

pre 11 godina

...hahahahahaha, kako me samo slatko nasmeju ovi nasi politicari, kaze tajna... a koja je to tajna trajala u ovoj patlidzan drzavi duze od 7 dana. Mogu da se kladim da ce mozda vec do kraja ovog meseca B92 i Blic imati obrise ovog vaseg kako kazete " kokretnog" predloga kojij e uzgred budi receno drzavna tajna...Zbog tih stvari albanci ce u pregovorima uvek biti ispred nas, mi neumeomo da cuvamo tajne.Tako je od vajkada bilo, tako nas istorija ucila.Evo ja vec sad mogu da se kladim da o ovome znaju Dinkic,Ilic,Krkobabic,Palma...a samim tim i zirafa Jovce i njegova supruga zirafa Ema.Dakle vec zna ceo zooloski vrt !!!

Stevan

pre 11 godina

Ma samo polako, danas ste imali sastanak, stigao je nacrt (sa konturama) platforme, pa ce sledece nedelje da pojacaju linije, one tamo ce da boje kao bojanku, pa one tamo ce reci da je tek tad bitno da bude tajna i tako prodje mandat a ti narode snalazi se da skrpis kraj s krajem. Samo o Kosovu pricamo a svako ko ima oci vidi da je Kosovo nezavisno.

milica

pre 11 godina

Stiropor diploma ima neki tajni plan?Da nece opet EU da drzi pridike i da postavlja ultimatume da prihvate njegove uslove, ili ce on ponovo u strajk gladju i da sedi na stiroporu. A, ovi od straha sve ima da prihvate...Koji plan,samo zamajavanje naroda? Ovo je dno dna!!!!

genijalci

pre 11 godina

Vucicu, vec smo usli u semu nasih genijalnih politicara i njihovih visokoumnih izjava, od kojih se normalnom coveku dize kosa na glavi.
Sad kad stignu Estonka i Klinton , obavestice nas one o kojoj se to drzavnoj tajni radi.
Usli smo u semu za ova tri meseca, ili od druge strane ili od nekog sa strane saznajemo sta nam se desava u drzavi, a vas placamo, njih ne.
E pa oni koji su glasali za vas neka se zakite sa vama.

opke

pre 11 godina

Iskreno, nikad mi se nisu svidjali, a sada pokazuju da su se promenili ljudi a sve ostalo ostalo je isto...
Platforma je tajna, samo ce je sutra saopstiti "Kiltonki", prekosutra "Hasisu" Taciju a ceo svet zna sta nam se desasva... Osim nas, ili se pravimo da smo "neinformisani"!
Nedostaje samo Ceda da izmuca kako i on ima Strtegiju za Kosovo...
Stvarno ih ne zasluzujemo, sve njih!!!

Albanac ali o-ho

pre 11 godina

Kakva tajna bre? Covjek je sam sve jasno rekao:
"...prvi (princip) je očuvanje državnih i nacionalnih interesa (na KS)...", to znaci da "Kosovo je Srbija" nije vise prvi princip. A drugi princip, kaze Vucic, je "...nastavak evropskog puta Srbije...", a to znaci da nece biti nijedan (veliki) konflikt sa EU zbog KS i da Srbija na kraju mora da prihvati to sto EU trazi - kad je rec o Kosovu (a to je vec svima jasno).
P.S. "Ono što je važno, jeste to da se sada stvari kreću u okvirima realnosti"-kaze Vucic, i prizna sam da je politika Srbije do sada bila - kako da vam kazem - fiktivna.
Pozdrav svima

vladimir

pre 11 godina

Ma to je preCednik pisao,onako za svoju dusu u slobodno vreme.Ponela ga tema o slavnoj proslosti,nebeskom narodu,srcu Srbije i tako to.Uskoro stize Hilari da mu razbuca pismeni zadatak.Zbog toga je tajno a posle korekcije bice javno.

Bane

pre 11 godina

Dobro je da se ima neki prvi početni predlog. Daljom doradom doći će se do platforme koja je prihvatljiva za nas. Što se tiče tajne - po mom mišljenju to i treba da bude, naročito za suprotnu stranu. S tim se sigurno svi slažu. Tajne ne sme da bude posle dogovora, potpisa.

Miloš

pre 11 godina

Nacrt, odnosno platforma i treba da bude tajna, bar za širu javnost. Ako se u platformi postavlja minimum ispod koga se ne sme ići, sigurno to nećemo obelodaniti već sada drugoj strani. Ako to uradimo, onda nema pregovora, sve se zna. Ne sme se od javnosti, građana kriti šta je potpisano, odnosno dogovoreno sa Prištinom. Ova vlast sigurno neće raditi to, kao što je DS radio u prošlom mandatu. Neke stvari iz sporazuma ni danas ne znamo.

Pixies

pre 11 godina

Evo šta piše u Tominoj patformi:

1. Izdejstvovati Helvetica Bold font umesto Times New Roman u fusnoti o Kosovu. (kad već Borko nije uspeo)
2. Da Kosovo u vremenskoj prognozi i dalje bude deo Srbije.
3. Da Srbi sa Kosova dobiju rusko državljanstvo.
4. Da Bidoni budu srce Srbije.
5. Da Rapidshare odmah pusti Srbiji neograničen download, bez čekanja da prizna Kosovo.
6. Priznaćemo Kosovo, ako Nemačka vrati marku

EU!

pre 11 godina

Kad tad ce ta vasa tajna doci na videlo. Decenijama se patimo zbog tog Kosova i sada nam kazete da imate tajno resenje?! SRAM DA VAS BUDE! To vam je resenje?! To je zato sto ste kukavice, ne smete da priznate da cete odugovlaciti jos deceniju. Resenje vam je da terate kontru i svetu i svom narodu, prodajuci pricu o patriotskim vrednostima! ...alo vas Kosovo!

Bob Rock

pre 11 godina

Tajna kao sto je bio tajni i plan sadasnjeg predsednika da svojevremeno izbori prevremene izbore?

Srbija je do formiranja sadasnje vlade bila parodija na drzavu...
Posle formiranja sadasnje vlade, srbija je postala parodija na parodiju... I to losa...

zoran

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.
(Zezili, 24. oktobar 2012 21:57)

A što su se ovi tvoji trpali. Kao nisu znali za Kumanovo, NATO, EU, Vatikansko-Masonsko-Cionističko-Islamsko-Tursko--buržoasko-kapitalističko i štatijaznamčijujoš-etc. zaveru protiv Srba i svega što je srpsko ... Kao nisu znali šta ih čeka?
Što ne ostaviše lepo da DS zas**** do kraja pa onda oni da dođu kad bude sve gotovo i barem bi imali zaista na koga da svaljuju krivicu. Niko im brate nije kriv. Ovako, tražili ste-gledajte.

VladimirUE

pre 11 godina

Hahaha, da li se secate njihovih obecanja pre izbora, da nece pregovarati kao tadasnji, nece biti nikakvih TAJNI u pregovorima, narod ce uvek znati celu istinu o pregovorima. Vucicu, ovo ti je treca jedinica, posle onih za borbu protiv korupcije i departizaciju i profesionalizaciju drzave. Samo, ova i nije toliko bitna jer je pitanje Kosova davno reseno, i nema toliko uticaja na zivot gradjana koliko prve dve.

Dani

pre 11 godina

jaoo vucicu,,ti i tvoje postenje :),,batinas je teski ovaj vucic,sve mi je jasno kad prosetam zemunom sta se sve diglo za ovo kratko vreme tvog mandata :),,skojim si ti miljeom :)

dule

pre 11 godina

Kosovo nece priznati sve dok ima para u budzetu da se krade na konto Kosova, inace sve vlade su ga davno priznale kao i svi gradjani..jer ono je sto kupljeno sto oteto i malo izboreno ratom...

Sokarijus

pre 11 godina

Tako, gospodo. Predloge na sto, a ne da se svi kriju iza samo jedne osobe ili da samo jedan odlucuje. Tu ste vecinom glasova u Srbiji pa svi na posao. Ako nista drugo, ova Vlada bar ima inicijativu.

Ceca86

pre 11 godina

Ma, ne…Nisu ovakvi sastanci nesto novo u Srbiji, samo su pre vrseni telefonski. Tek da napomenem, ako se nekom DS pristasi ucini kao nesto nelogicno.

Gjeto 11

pre 11 godina

Vučić:Platforma konkretna,ali tajna

Konkretna, ali tajna?! Sta to znaci?! Nesto kao pretnje i ultimatum, nesto kao neka tajna oruzje protiv neprijatelja?! To mora da bude konkretno i tajno, da deluje malo psiholoski protiv protivnika!
Ali, dzaba je to?!° I ova platforma prolazitce kao one druge prije, cak neprimetno i neefektno, jer Kosovo, kao priznata nezavisna drzava od vise od 90 drzava, sada je sasvim cvrstem polozaju pregovora, ili bilo sta, nego sto je bola ranije, kada iz srpskog diplomatije curile toliko platforme o Kosovu i resenje te "Juzne srpske pokrajine"!

DR

pre 11 godina

To kao ona prica o osobi koja se sastajala sa Lukom Bojovicem, to moze da "upali" kod onih "duboko verujem", "zaista verujem" i slicnih narucehih partijskih komentara.

Zezili

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.

Mislim jedno, pričam drugo, planiram treće a radim nešto besmisleno četvrto...

pre 11 godina

Samo ****** džaba, nemate vi nikakv plan, samo čekate da se to nekako reši samo od sebe, ili pak da zamrznete sadašnje stanje dok ste na vlasti da nebi preuzimali na sebe odgovornost, nego da to ostane na nekoj budućoj vladi,
Tako su radile i predhodne vlade a tako i vi, zato ne lažite više sami sebe i ovaj narod i recite istinu da vi nemate blage veze sta da radte po pitanju Kosova...

djordjevic

pre 11 godina

tajna? Tajna? TAJNA? Odlucujete DIREKTNO u sudbini teriotije drzave i o buducnosti 8 miliona ljudi i to je vama tajna? OD KOGA JE KRIJETE?

Ovo je samo po sebi dovoljno za ostavke i smene.

P.S. I ovo je BEZ OBZIRA na to sta pisalo u tom dokumentu...Da pise "nikada necemo priznati" ili da pise "priznajemo nezavisno kosovo odmah" narod mora da zna. SRAM VAS BILO!

Nightmare

pre 11 godina

Trebali ste da zacrnite tekst te platforme kao ono kad je objavljen ugovor Vlade sa FIAT-om i mirna Backa? Tajna je tajna....
He he nemate pojma......he, he.....

A vasa jedina prava platforma su bili oni dzakovi na izborima.....

Jojnama

pre 11 godina

Kaze Vucic. Ljudi znate kako je to Toma dobro smislio, ma cista genijalnost. Nema osobe koja bi mogla to pametnije sastaviti. ALI! to je sluzbena tajna pa ne mozemo podeliti tu genijalnost sa vama... A zanjuci kakve bljuvotine su ovi prethodni zavijali u sluzbene tajne, verovatno je Toma doneo prazan papir...

Вељо

pre 11 godina

Разумљиво је да неки државни акти морају бити тајни, али нешто брзо одустадосмо од тога да ће убудуће све што се буде тицало Косова бити јавно и транспарентно.

dusan72

pre 11 godina

Kako vas nije sramota od javnosti. Optuzivali ste DS da TAJNO vodi pregovore bez razgovora sa opozicijom. Svaki dan vidim da ste gori od DS i znate samo da sprovodite demagogiju....

ilegalci

pre 11 godina

Sve vam je tajno!!!Samo jos i Lucifer da se vrati...Kakva tajna platforma,kakve gluposti!!! “Nema tajne u Srbiji, niti tajne diplomatije, posebno nema ništa tajno u onome što gospodin Vučić i ja radimo. Sve je pred očima javnosti”, kazao je Nikolić.

Dule NS

pre 11 godina

-Kako sad tajna?
-Pa najviše ste pljuvali po Tadiću i DS-u što postoji "veo tajnosti" oko Kosova, a gle sad šta vi radite!
-A licemeri, licemeri! Mene nikada niste prevarili tim vašim šatro narodnim glupostima, ali nadam se da sada i ovi nasamareni što su glasali za vas vide ko ste zaista!
-Nego, kako stoje cene po prodavnicama i standard "napaćenog, opljačkanog... bla, bla... naroda" kog vi sudbonosno spašavate od propasti?
-Šta je rezultat istrage o čuvenoj "izbornoj krađi"?
Itd, itd...

-Da sam novinar pitao bih vas sve to svakog božijeg dana!

(inače nisam član nijedne partije - nikad bio, niti ću ikad biti)

Milorad

pre 11 godina

Vlada od zla oca i jos gore majke...sta sve nisu pricali o Borku Stefanovicu i o tome da radi u tajnosti; te narod ne zna sta on to pregovara, te ne zna sta potpisuje, te ne znam ovo i ono. Pljuvali ga i razapinjali kao narodnog izdajnika a ovamo bez trunke srama izjavljuju kako je platforma dobra ALI TAJNA! Vlada DNO DNA! Ovi nisu licimeri, ovi su DEFINICIJA reci licimeri. Znaci nema dalje od ovoga, ovo je za anale licimerstva. Sve redom od kradje na izborima, borbe za korupciju, Kosovo...povraca mi se, ali stvarno. Mislim da mi treba terapija da se skinem sa citanja dnevnih vesti iz Srbije, stvarno mislim da bi se osecao bolje. Nema kud vise. Ali dobro, hteli ste da zavrnete DS i da ih skinete sa vlasti - e pa evo vam. Uzivajte da vas vodi mali Sloba, zalosna sova Vucic i Toma prevara zvani gravedigger.

Vlada

pre 11 godina

Hahaha....do juče nikakav plan i sad je Toma upotrebio svo svoje "akademsko-diplomsko" znanje i napravio super-mega-giga-fenomenalno-fanastično-apsolutno superioran plan.....ali isto toliko tajnovit da svako ko samo čuje za njegovo postojanje mora biti poslat na mars...što bi rek'o Zoran Radmilović:"ne mogu da ti kažem...raspričaćeš!"!
Pa oni stvarno misle da smo mi marsovci!!??!!
I naravno, mora svako obraćanje kamerama da započne sa: "oni predhodni nisu znali i nisu uradili ništa, dobar dan...."
Da ne živim u Srbiji plakao bih od smeha....ovako plačem od muke na svako pojavljivanje Vučića i njegovih naočara......

Safet Cara

pre 11 godina

Platformica je gotova. Vase platformice su uvek bile jednake: vi ne nudite, nego trazite, a to je pogresno. I sta pise u toj platformi?! Kosovo je srce Srbije; Necemo nikada priznati Kosovo. Pa napisite vi to sve na jedan toalet-papir, pa da moze time i Taci i gospogjica Eston da br... ....

crni domino

pre 11 godina

Se****, a sto ste lupali u talambase i pricali da je Borko radio tajno? A nije radio tajno!
E vala bas ste ******!
I ko uopste da vam ista vise veruje!?
Ustvari, vi ima samo da potpisujete ono sto medjunarodna zajednica od vas bude trazila. I tacka. Mnogo vam je jeftina politika koju vodite.
Mandat za takvo ponasanje od gradjana Srbije sigurno nemate!

pratilac

pre 11 godina

vucicu, to je nikakav nacrt, i nikakav najkonkretniji predlog: 'cuvanje drzavnih interesa i nastavak razgovora o kosovo' !!!
zar nije zalagao i tadic za cuvanje drzavnih interesa na kosovo i za nastavak dijaloga ???
zaista vi 'drzavnih vrh' igrate sa narodom a najvise sa srbima na kosovo.

Knez

pre 11 godina

Otišle jedne marionete a došle još gore. Da sam na njihovom mestu ne bih se igrao sa državom bez obzira kome sam šta obečao i koliko sam bio dobar za tu rabotu. Ne može se istovremeno i pi**** i ka***. Večiti tinejđeri ne mogu voditi državnu politiku a još ako im fali in*******je.Ubrzo im stižu šefovi da ih priupitaju šta je sa poslom ili da vrate p***. Na*****i su garađani Srbije sa ovom ekipom koja je na vlast došla direktno iz kladionica, kafića, ulice. Ne znaju ti likovi ništa sem da izmišljaju afere, prete, insuiniraju razne priče i uvaljuju ovom ubogom i gladnom narodu. UAAAAAAAAA

Dule NS

pre 11 godina

-Kako sad tajna?
-Pa najviše ste pljuvali po Tadiću i DS-u što postoji "veo tajnosti" oko Kosova, a gle sad šta vi radite!
-A licemeri, licemeri! Mene nikada niste prevarili tim vašim šatro narodnim glupostima, ali nadam se da sada i ovi nasamareni što su glasali za vas vide ko ste zaista!
-Nego, kako stoje cene po prodavnicama i standard "napaćenog, opljačkanog... bla, bla... naroda" kog vi sudbonosno spašavate od propasti?
-Šta je rezultat istrage o čuvenoj "izbornoj krađi"?
Itd, itd...

-Da sam novinar pitao bih vas sve to svakog božijeg dana!

(inače nisam član nijedne partije - nikad bio, niti ću ikad biti)

crni domino

pre 11 godina

Se****, a sto ste lupali u talambase i pricali da je Borko radio tajno? A nije radio tajno!
E vala bas ste ******!
I ko uopste da vam ista vise veruje!?
Ustvari, vi ima samo da potpisujete ono sto medjunarodna zajednica od vas bude trazila. I tacka. Mnogo vam je jeftina politika koju vodite.
Mandat za takvo ponasanje od gradjana Srbije sigurno nemate!

Вељо

pre 11 godina

Разумљиво је да неки државни акти морају бити тајни, али нешто брзо одустадосмо од тога да ће убудуће све што се буде тицало Косова бити јавно и транспарентно.

dusan72

pre 11 godina

Kako vas nije sramota od javnosti. Optuzivali ste DS da TAJNO vodi pregovore bez razgovora sa opozicijom. Svaki dan vidim da ste gori od DS i znate samo da sprovodite demagogiju....

djordjevic

pre 11 godina

tajna? Tajna? TAJNA? Odlucujete DIREKTNO u sudbini teriotije drzave i o buducnosti 8 miliona ljudi i to je vama tajna? OD KOGA JE KRIJETE?

Ovo je samo po sebi dovoljno za ostavke i smene.

P.S. I ovo je BEZ OBZIRA na to sta pisalo u tom dokumentu...Da pise "nikada necemo priznati" ili da pise "priznajemo nezavisno kosovo odmah" narod mora da zna. SRAM VAS BILO!

ilegalci

pre 11 godina

Sve vam je tajno!!!Samo jos i Lucifer da se vrati...Kakva tajna platforma,kakve gluposti!!! “Nema tajne u Srbiji, niti tajne diplomatije, posebno nema ništa tajno u onome što gospodin Vučić i ja radimo. Sve je pred očima javnosti”, kazao je Nikolić.

Vlada

pre 11 godina

Hahaha....do juče nikakav plan i sad je Toma upotrebio svo svoje "akademsko-diplomsko" znanje i napravio super-mega-giga-fenomenalno-fanastično-apsolutno superioran plan.....ali isto toliko tajnovit da svako ko samo čuje za njegovo postojanje mora biti poslat na mars...što bi rek'o Zoran Radmilović:"ne mogu da ti kažem...raspričaćeš!"!
Pa oni stvarno misle da smo mi marsovci!!??!!
I naravno, mora svako obraćanje kamerama da započne sa: "oni predhodni nisu znali i nisu uradili ništa, dobar dan...."
Da ne živim u Srbiji plakao bih od smeha....ovako plačem od muke na svako pojavljivanje Vučića i njegovih naočara......

Nightmare

pre 11 godina

Trebali ste da zacrnite tekst te platforme kao ono kad je objavljen ugovor Vlade sa FIAT-om i mirna Backa? Tajna je tajna....
He he nemate pojma......he, he.....

A vasa jedina prava platforma su bili oni dzakovi na izborima.....

VladimirUE

pre 11 godina

Hahaha, da li se secate njihovih obecanja pre izbora, da nece pregovarati kao tadasnji, nece biti nikakvih TAJNI u pregovorima, narod ce uvek znati celu istinu o pregovorima. Vucicu, ovo ti je treca jedinica, posle onih za borbu protiv korupcije i departizaciju i profesionalizaciju drzave. Samo, ova i nije toliko bitna jer je pitanje Kosova davno reseno, i nema toliko uticaja na zivot gradjana koliko prve dve.

Milorad

pre 11 godina

Vlada od zla oca i jos gore majke...sta sve nisu pricali o Borku Stefanovicu i o tome da radi u tajnosti; te narod ne zna sta on to pregovara, te ne zna sta potpisuje, te ne znam ovo i ono. Pljuvali ga i razapinjali kao narodnog izdajnika a ovamo bez trunke srama izjavljuju kako je platforma dobra ALI TAJNA! Vlada DNO DNA! Ovi nisu licimeri, ovi su DEFINICIJA reci licimeri. Znaci nema dalje od ovoga, ovo je za anale licimerstva. Sve redom od kradje na izborima, borbe za korupciju, Kosovo...povraca mi se, ali stvarno. Mislim da mi treba terapija da se skinem sa citanja dnevnih vesti iz Srbije, stvarno mislim da bi se osecao bolje. Nema kud vise. Ali dobro, hteli ste da zavrnete DS i da ih skinete sa vlasti - e pa evo vam. Uzivajte da vas vodi mali Sloba, zalosna sova Vucic i Toma prevara zvani gravedigger.

Safet Cara

pre 11 godina

Platformica je gotova. Vase platformice su uvek bile jednake: vi ne nudite, nego trazite, a to je pogresno. I sta pise u toj platformi?! Kosovo je srce Srbije; Necemo nikada priznati Kosovo. Pa napisite vi to sve na jedan toalet-papir, pa da moze time i Taci i gospogjica Eston da br... ....

Dani

pre 11 godina

jaoo vucicu,,ti i tvoje postenje :),,batinas je teski ovaj vucic,sve mi je jasno kad prosetam zemunom sta se sve diglo za ovo kratko vreme tvog mandata :),,skojim si ti miljeom :)

EU!

pre 11 godina

Kad tad ce ta vasa tajna doci na videlo. Decenijama se patimo zbog tog Kosova i sada nam kazete da imate tajno resenje?! SRAM DA VAS BUDE! To vam je resenje?! To je zato sto ste kukavice, ne smete da priznate da cete odugovlaciti jos deceniju. Resenje vam je da terate kontru i svetu i svom narodu, prodajuci pricu o patriotskim vrednostima! ...alo vas Kosovo!

Jojnama

pre 11 godina

Kaze Vucic. Ljudi znate kako je to Toma dobro smislio, ma cista genijalnost. Nema osobe koja bi mogla to pametnije sastaviti. ALI! to je sluzbena tajna pa ne mozemo podeliti tu genijalnost sa vama... A zanjuci kakve bljuvotine su ovi prethodni zavijali u sluzbene tajne, verovatno je Toma doneo prazan papir...

DR

pre 11 godina

To kao ona prica o osobi koja se sastajala sa Lukom Bojovicem, to moze da "upali" kod onih "duboko verujem", "zaista verujem" i slicnih narucehih partijskih komentara.

trol

pre 11 godina

Ok ali ajmo sad realno zar vi ljudi mislite da isti oni koji su smislili sedenje na stiroporu i glad do smrti kao i čuvenu kradju džakova ,a usput su završavali visoke škole za po godinu dana zar vi mislite da oni mogu da smisle ponudu koja će rešite pitanje Kosova .Ma daj smešni ste!

Pixies

pre 11 godina

Evo šta piše u Tominoj patformi:

1. Izdejstvovati Helvetica Bold font umesto Times New Roman u fusnoti o Kosovu. (kad već Borko nije uspeo)
2. Da Kosovo u vremenskoj prognozi i dalje bude deo Srbije.
3. Da Srbi sa Kosova dobiju rusko državljanstvo.
4. Da Bidoni budu srce Srbije.
5. Da Rapidshare odmah pusti Srbiji neograničen download, bez čekanja da prizna Kosovo.
6. Priznaćemo Kosovo, ako Nemačka vrati marku

milica

pre 11 godina

Stiropor diploma ima neki tajni plan?Da nece opet EU da drzi pridike i da postavlja ultimatume da prihvate njegove uslove, ili ce on ponovo u strajk gladju i da sedi na stiroporu. A, ovi od straha sve ima da prihvate...Koji plan,samo zamajavanje naroda? Ovo je dno dna!!!!

Platforma_BlankoPapir

pre 11 godina

Kao posledniji dolazi Toma Nikolic na tom sastanku.Otvara Kofer i izvadi DIN A4 Papir bjeli, daje svakome te isti Papir bjeli:"evo PLATFORMA pogledajte, i ako mislite da se nesto mora da se promeni ili doda,dajte vase predloge."
A.Vucic hoce nesto da pita- ipak nesto mu fali.
A Vulin skace:"G. Predsednice, ovde nista ne pise, sve je bijelo."
A Predsednik:" Drzava Tajna ili Top-Secret(smeje se)."

dule

pre 11 godina

Kosovo nece priznati sve dok ima para u budzetu da se krade na konto Kosova, inace sve vlade su ga davno priznale kao i svi gradjani..jer ono je sto kupljeno sto oteto i malo izboreno ratom...

Gjeto 11

pre 11 godina

Vučić:Platforma konkretna,ali tajna

Konkretna, ali tajna?! Sta to znaci?! Nesto kao pretnje i ultimatum, nesto kao neka tajna oruzje protiv neprijatelja?! To mora da bude konkretno i tajno, da deluje malo psiholoski protiv protivnika!
Ali, dzaba je to?!° I ova platforma prolazitce kao one druge prije, cak neprimetno i neefektno, jer Kosovo, kao priznata nezavisna drzava od vise od 90 drzava, sada je sasvim cvrstem polozaju pregovora, ili bilo sta, nego sto je bola ranije, kada iz srpskog diplomatije curile toliko platforme o Kosovu i resenje te "Juzne srpske pokrajine"!

Albanac ali o-ho

pre 11 godina

Kakva tajna bre? Covjek je sam sve jasno rekao:
"...prvi (princip) je očuvanje državnih i nacionalnih interesa (na KS)...", to znaci da "Kosovo je Srbija" nije vise prvi princip. A drugi princip, kaze Vucic, je "...nastavak evropskog puta Srbije...", a to znaci da nece biti nijedan (veliki) konflikt sa EU zbog KS i da Srbija na kraju mora da prihvati to sto EU trazi - kad je rec o Kosovu (a to je vec svima jasno).
P.S. "Ono što je važno, jeste to da se sada stvari kreću u okvirima realnosti"-kaze Vucic, i prizna sam da je politika Srbije do sada bila - kako da vam kazem - fiktivna.
Pozdrav svima

ovaj nije normalan

pre 11 godina

Dobra je taktika mada nema veze sa Kosovom. Svakom njihovom izjavom kupuju vreme za još koji dan na vlasti. Ne počinje džabe Vučić svako svoje pojavljivanje u medijima sa ½oni pre nas nisu ništa uradili½, počeo čovek predizbornu kampanju, baš ga briga za Kosovo, za narod koji nema leba da jede, za inflaciju, za transparente u Novom Pazaru i za Srbiju. I dok se oni mole da se DS pocepa ja se molim da se desi šesti oktobar. I to što pre jer je dogorelo do nokata!

vodoinstalater

pre 11 godina

Konspiracija, drugovi! Najvažnija je konspiracija.

Listen carefully! I shall say this only once...

Majstori! Gledamo vas bre već dvadeset godina i vi sada kao imate nešto da sakrijete ili nešto novo da nam kažete što već niste rekli ili što mi ne znamo? Nema bre! Sve znamo! Sve ste nam rekli već hiljadu puta i punktum.
Ali na žalost, ovde ima dovoljno punoglavaca koji vam veruju i koji će vam dati glas pa sve da ih dovedete do ivice provalije. Na žalost...

Mislim jedno, pričam drugo, planiram treće a radim nešto besmisleno četvrto...

pre 11 godina

Samo ****** džaba, nemate vi nikakv plan, samo čekate da se to nekako reši samo od sebe, ili pak da zamrznete sadašnje stanje dok ste na vlasti da nebi preuzimali na sebe odgovornost, nego da to ostane na nekoj budućoj vladi,
Tako su radile i predhodne vlade a tako i vi, zato ne lažite više sami sebe i ovaj narod i recite istinu da vi nemate blage veze sta da radte po pitanju Kosova...

vladimir

pre 11 godina

Ma to je preCednik pisao,onako za svoju dusu u slobodno vreme.Ponela ga tema o slavnoj proslosti,nebeskom narodu,srcu Srbije i tako to.Uskoro stize Hilari da mu razbuca pismeni zadatak.Zbog toga je tajno a posle korekcije bice javno.

pratilac

pre 11 godina

vucicu, to je nikakav nacrt, i nikakav najkonkretniji predlog: 'cuvanje drzavnih interesa i nastavak razgovora o kosovo' !!!
zar nije zalagao i tadic za cuvanje drzavnih interesa na kosovo i za nastavak dijaloga ???
zaista vi 'drzavnih vrh' igrate sa narodom a najvise sa srbima na kosovo.

Bob Rock

pre 11 godina

Tajna kao sto je bio tajni i plan sadasnjeg predsednika da svojevremeno izbori prevremene izbore?

Srbija je do formiranja sadasnje vlade bila parodija na drzavu...
Posle formiranja sadasnje vlade, srbija je postala parodija na parodiju... I to losa...

Knez

pre 11 godina

Otišle jedne marionete a došle još gore. Da sam na njihovom mestu ne bih se igrao sa državom bez obzira kome sam šta obečao i koliko sam bio dobar za tu rabotu. Ne može se istovremeno i pi**** i ka***. Večiti tinejđeri ne mogu voditi državnu politiku a još ako im fali in*******je.Ubrzo im stižu šefovi da ih priupitaju šta je sa poslom ili da vrate p***. Na*****i su garađani Srbije sa ovom ekipom koja je na vlast došla direktno iz kladionica, kafića, ulice. Ne znaju ti likovi ništa sem da izmišljaju afere, prete, insuiniraju razne priče i uvaljuju ovom ubogom i gladnom narodu. UAAAAAAAAA

zoran

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.
(Zezili, 24. oktobar 2012 21:57)

A što su se ovi tvoji trpali. Kao nisu znali za Kumanovo, NATO, EU, Vatikansko-Masonsko-Cionističko-Islamsko-Tursko--buržoasko-kapitalističko i štatijaznamčijujoš-etc. zaveru protiv Srba i svega što je srpsko ... Kao nisu znali šta ih čeka?
Što ne ostaviše lepo da DS zas**** do kraja pa onda oni da dođu kad bude sve gotovo i barem bi imali zaista na koga da svaljuju krivicu. Niko im brate nije kriv. Ovako, tražili ste-gledajte.

Stevan

pre 11 godina

Ma samo polako, danas ste imali sastanak, stigao je nacrt (sa konturama) platforme, pa ce sledece nedelje da pojacaju linije, one tamo ce da boje kao bojanku, pa one tamo ce reci da je tek tad bitno da bude tajna i tako prodje mandat a ti narode snalazi se da skrpis kraj s krajem. Samo o Kosovu pricamo a svako ko ima oci vidi da je Kosovo nezavisno.

MUKNAVI

pre 11 godina

Eto,cica Tomo pise novo "Nacertanije".Ovi ,povlasceni,koji su imali cast da vide prednacrt prednacrta kazu da je fantasticano.Za siriju javnost jos nije jer cica Tomo studijozno razmatra to pisanije i vrsi fine korekcije a koje su neverovatno bitne da se dampinguje tutnjava kada se pocne prelivati ..suplje u prazno.

drasko

pre 11 godina

...hahahahahaha, kako me samo slatko nasmeju ovi nasi politicari, kaze tajna... a koja je to tajna trajala u ovoj patlidzan drzavi duze od 7 dana. Mogu da se kladim da ce mozda vec do kraja ovog meseca B92 i Blic imati obrise ovog vaseg kako kazete " kokretnog" predloga kojij e uzgred budi receno drzavna tajna...Zbog tih stvari albanci ce u pregovorima uvek biti ispred nas, mi neumeomo da cuvamo tajne.Tako je od vajkada bilo, tako nas istorija ucila.Evo ja vec sad mogu da se kladim da o ovome znaju Dinkic,Ilic,Krkobabic,Palma...a samim tim i zirafa Jovce i njegova supruga zirafa Ema.Dakle vec zna ceo zooloski vrt !!!

Razim

pre 11 godina

Možda je tajna, ali je bilo isuviše ljudi tamo, pa će oni u svojim strankama da podnesu raport, i eto koliko sutra platforme u nekom tabloidu iz dobro obaveštenog izvora.

genijalci

pre 11 godina

Vucicu, vec smo usli u semu nasih genijalnih politicara i njihovih visokoumnih izjava, od kojih se normalnom coveku dize kosa na glavi.
Sad kad stignu Estonka i Klinton , obavestice nas one o kojoj se to drzavnoj tajni radi.
Usli smo u semu za ova tri meseca, ili od druge strane ili od nekog sa strane saznajemo sta nam se desava u drzavi, a vas placamo, njih ne.
E pa oni koji su glasali za vas neka se zakite sa vama.

Srecko

pre 11 godina

E moji radikalski komentatori, ja vec dvadeset godina slusam da ce nam biti tesko. Tada sam imao 30 a sada 50 godina. Za to vreme svi nasi politicari i ostala zgadija napunise dzepove. Nama ostavljaju oglodjane koske (agrobanka) , a vi se nadate da ce koja mrvica pasti sa astala i za vas.Zabole me za vase platforme i ostala lupetanja. Vase gazde i njihove porodice sigurno nezavise od tajne deklaracije. E sad nesto o toj tajni. Ko u Radovanu3 "koliko ima sati" "necu da ti kazem, hoces da razglasis"

opke

pre 11 godina

Iskreno, nikad mi se nisu svidjali, a sada pokazuju da su se promenili ljudi a sve ostalo ostalo je isto...
Platforma je tajna, samo ce je sutra saopstiti "Kiltonki", prekosutra "Hasisu" Taciju a ceo svet zna sta nam se desasva... Osim nas, ili se pravimo da smo "neinformisani"!
Nedostaje samo Ceda da izmuca kako i on ima Strtegiju za Kosovo...
Stvarno ih ne zasluzujemo, sve njih!!!

Vladimir

pre 11 godina

Ovo je toliko bezobrazno da nemam reci. Mesecima lazu narod kako ce oni biti prvi koji ce reci otvoreno narodu sve o Kosovu a ispada da je ipak prosla vlada bila daleko postenija prema gradjanima.

PravdaNS

pre 11 godina

Kosovo je postalo svakodnevna tema za zaglupljivanje naroda, to je više nego očigledno. Prava tema u Srbiji je standard građana i vrtoglava poskupljenja proizvoda. Potom politički kriminal svih vrsta od pljačkanja budzeta, zapošljavanja političkih kadrova, reketa koje političari nameću privrednicima, lopinjanje para iz pristupnih fondova EU, ogromna nezaposlenost stanovništva, bedan i nikakav socijalni program za ljude bez osnovnih sredstava za život. Ovo su sve teme od kojih političari beže kao đavo od krsta. Ali ignorisanje i ne rešavanje životno važnih pitanja ima da se obiju o tintare političara kao bumerang!!!

vodoinstalater

pre 11 godina

"Priznajem da sam glasala za SNS ali sam presrećna što me nisu izneverili! Čuvaju ono što najviše volim... Kosovo!!!"
(Miličica, 25. oktobar 2012 00:15

Bravo za hrabrost da priznaš za koga si glasala!

A ja najviše volim svoje dete, ženu, brata, majku, komšiju sa istog sprata, komšiju iz prizemlja, prodavca u samoposluzi gde idem po hleb i mleko, crnpurastog čistača što održava higijenu ispred zgrade kad SRBENDE popljuju i pobacaju masne papire od bureka i ima još puno, puno pa tek onda Kosmet....

drkoM

pre 11 godina

jedinu platformu koja ova vlada ima je za prekrajanje vlasti na lokalu da bi se bolje drpale drzavne pare ..sve ostalo je zamlacivanje i zamajavanje naroda ..zivi bili pa videli

Posmatrac

pre 11 godina

Srbija, aka Cica Tomina Koliba, platforme za Kosovo nema. A i ne treba joj jer su sve ove price od Ustava do raznih tuzbi, tzv pregovora samo odlaganje da se prizna stvarnost - Kosovo je NEZAVISNO i moze se pokusati povratiti samo ratom protiv "medjunarodne zajednice" u kome se vec u napred zna ko bi izvukao deblji kraj.

Da sanjarenje nista ne kosta je isto tako samo obmana. To je dokazao Insajder.

Dusan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Insajder malo ispita slucaj "Kosovo" koliko je bitno za ispunjavanje uslova za ulazak u EU. Nismo ispunili ni uslove sa skladistenjem djubreta, a sto rece bivsi Britanski ambasador da nije ni bitno da li su nam granice resene jer i Britanija sama ima tri neresene granice pa je clanica. Ljudi, nama neko ozbiljno hoce da skloni pogled sa nekih mnogo bitnih stvari mazuci nam oci "Kosovom".

Igor

pre 11 godina

Jeste jeste, carevo novo odelo. Kakav predivan razboj a tek sto su vam sjajne niti, od samoga zlata ispredene. Al razboj i tkalje samo Vucic sme da obilazi.
Ma da te stave na celo kluba sakupljaca salveta i njega bi upropastio.

Gologlavi

pre 11 godina

Sad nam je lakse... Nema veze sto je tajna, bitno je preCednice da ste vi pronasli resenje za Kosovo! Ja sam, da budem iskren, sumnjao da cete uspeti, jer situacija nije ni malo jednostavna, ali kao i svaki put do sada uverili ste me da su vase liderske sposobnosti bezgranicne.

Petar

pre 11 godina

Sviđaju mi se ovi komentari gde pojedinci misle da neće Srbija da prizna Kosovo. Svaka prošla i svaka sledeća samo trguje i gleda da što više izvuče i to je jedini pravi pzt. Izvući što više a i šte bi radili sa milion ipo Albanaca ?!!!

Cera

pre 11 godina

Zabole me glava od tolikih tajni, nadam se iz sveg srca da će ta konkretna platforma da uspe na dobrobit svih i gotovo. I još nešto, biće malo off topic ali ipak moram da vam kažem i nešto što valjda nije tajna ali niko ovde nema pojma, pa i sve vas da podsetim dakle - u Srbiji se stvarno više ne proizvodi kvasac. A narod mora da jede hleb, 'aloo Srbijo.

kibicer

pre 11 godina

zašto je uvek vučić taj koji mora da zaključi svaku temu svojim komentarom i prejudicira svaku odluku vlade?
ja, pa ja, taj egocentrizam bez premca, drčna uzurpacija vlasti i moći otkrivaju kakav je to čovek. nije se promenio, ni za dlaku.

Krstic

pre 11 godina

Citam vest koja kaze,drzavni vrh odrzao sastanak o platformi za Kosovo.Frapiran sam sastavom da u drzavni vrh spada Grubjesicka ,Vulin a i ostali nisu daleko od njih.Zemljo otvori se.

Bane

pre 11 godina

Dobro je da se ima neki prvi početni predlog. Daljom doradom doći će se do platforme koja je prihvatljiva za nas. Što se tiče tajne - po mom mišljenju to i treba da bude, naročito za suprotnu stranu. S tim se sigurno svi slažu. Tajne ne sme da bude posle dogovora, potpisa.

Zezili

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.

Ceca86

pre 11 godina

Ma, ne…Nisu ovakvi sastanci nesto novo u Srbiji, samo su pre vrseni telefonski. Tek da napomenem, ako se nekom DS pristasi ucini kao nesto nelogicno.

nidža

pre 11 godina

Srbija je država priznata u svetu. Učinimo sve da bude i poštovana. A poštovaće nas samo ukoliko poštujemo sami sebe i okrenemo se iskrenim prijateljima i državama koje imaju ili trenutno ili potencijalno problem sličan našem. Ovi što su priznali Kosovo takođe imaju svoj interes i to takođe treba poštovati.
Svet se ubrzano menja. Opredelimo se na pravu stranu!
Sunce nove stvarnosti izlazi na istoku!

Miloš

pre 11 godina

Nacrt, odnosno platforma i treba da bude tajna, bar za širu javnost. Ako se u platformi postavlja minimum ispod koga se ne sme ići, sigurno to nećemo obelodaniti već sada drugoj strani. Ako to uradimo, onda nema pregovora, sve se zna. Ne sme se od javnosti, građana kriti šta je potpisano, odnosno dogovoreno sa Prištinom. Ova vlast sigurno neće raditi to, kao što je DS radio u prošlom mandatu. Neke stvari iz sporazuma ni danas ne znamo.

DejanM

pre 11 godina

Bitno je resiti pitanje Kosova i aktuelna vlast je maksimalno posvetila paznju tom problemu. Platforma treba da bude pravo resenje za Srbiju i pokusaj da se konacno razjasne neke stvari koje se odlazu vec duze vreme!

Atina

pre 11 godina

Verujem da će Tomislav Nikolić i grupa delegata vezana za Kosovo i Metohiju sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi poboljšati. Verujem da će Srbija ojačati bilateralne odnose sa celim svetom, i EU bi trebala da bude na strani Srbije.

Nimerija

pre 11 godina

Svi smo apsolutno svesni da nas cekaju teska vremena, ali bi bilo apsolutno neposteno ako ne i smesno da se to stavlja na dusu Vucicu. Covek je dosao tu gde je dosao, a sacekala ga je prazna kasa, milionski krediti sa uzasnim kamatama i umiruca privreda. Zaista je licemerno ne imati to na umu.

dokument

pre 11 godina

citam redovno komentare i utiske ,i sam po nekad dam komentar.
Alo narode,pre nego sto krenete da branite ili napadate,prvo razmislite o tome da taj dokument treba da prihvati NAROD SRBIJE kad cuje sta je predlog,pa da ga cuju i ostali.a kao pojedinci se stavite u kozu Tome,Vucica,Dacica..Nije njima problem sto ce glava im mozda leteti,il ce biti istorijske licnosti,vec sto moraju da daju predlog prihvatljiv svima,a to se neradi EMOCIJAMA vec GLAVOM
Zapitajte sebe sta biste uradili,osim sto biste samo kliknuli SVIDJA MI SE/NE SVIDJA

dveri

pre 11 godina

treba starešinstvo dveri da organizuje mitinge po srbiji i time izvrši pritisak na aktuelnu vlast da ne učini nešto što se protivi ustavu srbije.i onda sam se probudio.

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Ne mogu se setiti ko sve u ovoj državi nije imao platformu o rešavanju Kosovske krize.I šta se desilo sa svim tim platformama?Pa sve su potonule i propale.Po čemu će se ova nova platforma razlikovati od onih propalih? Dali po brzini ili sporosti propadanja?

Sokarijus

pre 11 godina

Tako, gospodo. Predloge na sto, a ne da se svi kriju iza samo jedne osobe ili da samo jedan odlucuje. Tu ste vecinom glasova u Srbiji pa svi na posao. Ako nista drugo, ova Vlada bar ima inicijativu.

jovanka orleanka

pre 11 godina

ko vam je od zvanicnika sad ili eu doneo platformu tj.nacrt pa ste od jednom dobili ideju ali, ne mozete otkriti o cemu se radi dok ne prevedete,a to vam tesko ide. Dokle mislite da nas mucite..?

Branko

pre 11 godina

Na žalost predhodna vlast je donela neke odluke u vezi Kosova koje nisu u interesu Srbije i njenih građana i te odluke ova vlast neće moći ispraviti.Ono što građani očekuju , a to je da ova platforma neće sadržati mogućnost priznavanja nezavisnosti Kosova. Sve drugo što pridonosi normalizaciji odnosa Beograda i Prištine platforma mora da sadrži.

Dan

pre 11 godina

Pohitali oni iz ćoška što čuče i čekaju neku grešku ove vlade... ali pobrkali ste babe i žabe, zato što se prethodnoj vladi ne spočitava tajnost planova, nego tajnost konkretnih postignutih dogovora. Stvar je u tome da naš narod nije znao ono što je albanska strana potpisala i dogovorila sa našom.

Valerija55

pre 11 godina

Da se razumemo, ova Vlada radi, dok je prethodna samo gledala da napuni svoje dzepove. Po pitanju Kosmeta nista nisu uradili. Vucic je sjajan politicar, zeli dobro nasem narodu i nasoj zemlji, siurna sam da ce uspeti!

Kiki

pre 11 godina

Neka je vec jednom neko shvatio da Srbija ne zivi za EU! Treba da saradjujemo, treba da postanemo clanica, ali ne treba da poklonimo Kosovo zarad EU... Problem Kosova moramo rešiti!

Sansa

pre 11 godina

Ono sto je jako nezgodno za nas, jeste to da je u prethodnih nekoliko godina svasta potpisano i protureno ispod zita u nase ime, a vezano za Kosovo. Videcemo koliko jos sad situacija moze da se izvuce ali drzava mora sad da stoji iza tih pregovora i ako su oni stetni i vodjeni od strane ne-srba, sto nam je svima jasno!

goca

pre 11 godina

Ja vidim da je ova vlast posle 12 godina prva koja brine o interesu Srbije i zaštiti njenih granica.Na njoj je velika odgovornost i obaveza.Do sada su nas uverili da ispunjavaju obećano nadam se da će tako biti i sa Kosovom!

niki

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas običan narod šta sadrži ta platforma.Bitan je konačni rezultat svih pregovora i bitna je zaštita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

Elektra

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas obican narod sta sadrzi ta platforma.Bitan je konacni rezultat svih pregovora i bitna je zastita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

Драго

pre 11 godina

Нова власт тиме што ће имати редовне састанке на највишем могућем државном врху показује колико озбиљно схвата борбу за очување Косова и Метохије.

inzenjer

pre 11 godina

Budimo pametni, ako Vučić ne nadje rešenje za problem Kosova niko ga neće ni naći, kao što ni do sada nije nadjeno tolike godine!

dragana_kosovka

pre 11 godina

Do sada nikakav pomak po pitanju Kosova nismo imali, a sada vidim da naprednjaci krupnim koracima rešavaju probleme! Samo napred! Hrabrost i poštenje se, na kraju, uvek isplati!

Sokarijus

pre 11 godina

Tako, gospodo. Predloge na sto, a ne da se svi kriju iza samo jedne osobe ili da samo jedan odlucuje. Tu ste vecinom glasova u Srbiji pa svi na posao. Ako nista drugo, ova Vlada bar ima inicijativu.

Zezili

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.

Atina

pre 11 godina

Verujem da će Tomislav Nikolić i grupa delegata vezana za Kosovo i Metohiju sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države.Verujem da će se stanje u našoj državi poboljšati. Verujem da će Srbija ojačati bilateralne odnose sa celim svetom, i EU bi trebala da bude na strani Srbije.

Bane

pre 11 godina

Dobro je da se ima neki prvi početni predlog. Daljom doradom doći će se do platforme koja je prihvatljiva za nas. Što se tiče tajne - po mom mišljenju to i treba da bude, naročito za suprotnu stranu. S tim se sigurno svi slažu. Tajne ne sme da bude posle dogovora, potpisa.

Miloš

pre 11 godina

Nacrt, odnosno platforma i treba da bude tajna, bar za širu javnost. Ako se u platformi postavlja minimum ispod koga se ne sme ići, sigurno to nećemo obelodaniti već sada drugoj strani. Ako to uradimo, onda nema pregovora, sve se zna. Ne sme se od javnosti, građana kriti šta je potpisano, odnosno dogovoreno sa Prištinom. Ova vlast sigurno neće raditi to, kao što je DS radio u prošlom mandatu. Neke stvari iz sporazuma ni danas ne znamo.

DejanM

pre 11 godina

Bitno je resiti pitanje Kosova i aktuelna vlast je maksimalno posvetila paznju tom problemu. Platforma treba da bude pravo resenje za Srbiju i pokusaj da se konacno razjasne neke stvari koje se odlazu vec duze vreme!

Ceca86

pre 11 godina

Ma, ne…Nisu ovakvi sastanci nesto novo u Srbiji, samo su pre vrseni telefonski. Tek da napomenem, ako se nekom DS pristasi ucini kao nesto nelogicno.

Kiki

pre 11 godina

Neka je vec jednom neko shvatio da Srbija ne zivi za EU! Treba da saradjujemo, treba da postanemo clanica, ali ne treba da poklonimo Kosovo zarad EU... Problem Kosova moramo rešiti!

Nimerija

pre 11 godina

Svi smo apsolutno svesni da nas cekaju teska vremena, ali bi bilo apsolutno neposteno ako ne i smesno da se to stavlja na dusu Vucicu. Covek je dosao tu gde je dosao, a sacekala ga je prazna kasa, milionski krediti sa uzasnim kamatama i umiruca privreda. Zaista je licemerno ne imati to na umu.

nidža

pre 11 godina

Srbija je država priznata u svetu. Učinimo sve da bude i poštovana. A poštovaće nas samo ukoliko poštujemo sami sebe i okrenemo se iskrenim prijateljima i državama koje imaju ili trenutno ili potencijalno problem sličan našem. Ovi što su priznali Kosovo takođe imaju svoj interes i to takođe treba poštovati.
Svet se ubrzano menja. Opredelimo se na pravu stranu!
Sunce nove stvarnosti izlazi na istoku!

Dan

pre 11 godina

Pohitali oni iz ćoška što čuče i čekaju neku grešku ove vlade... ali pobrkali ste babe i žabe, zato što se prethodnoj vladi ne spočitava tajnost planova, nego tajnost konkretnih postignutih dogovora. Stvar je u tome da naš narod nije znao ono što je albanska strana potpisala i dogovorila sa našom.

Branko

pre 11 godina

Na žalost predhodna vlast je donela neke odluke u vezi Kosova koje nisu u interesu Srbije i njenih građana i te odluke ova vlast neće moći ispraviti.Ono što građani očekuju , a to je da ova platforma neće sadržati mogućnost priznavanja nezavisnosti Kosova. Sve drugo što pridonosi normalizaciji odnosa Beograda i Prištine platforma mora da sadrži.

Sansa

pre 11 godina

Ono sto je jako nezgodno za nas, jeste to da je u prethodnih nekoliko godina svasta potpisano i protureno ispod zita u nase ime, a vezano za Kosovo. Videcemo koliko jos sad situacija moze da se izvuce ali drzava mora sad da stoji iza tih pregovora i ako su oni stetni i vodjeni od strane ne-srba, sto nam je svima jasno!

goca

pre 11 godina

Ja vidim da je ova vlast posle 12 godina prva koja brine o interesu Srbije i zaštiti njenih granica.Na njoj je velika odgovornost i obaveza.Do sada su nas uverili da ispunjavaju obećano nadam se da će tako biti i sa Kosovom!

dveri

pre 11 godina

treba starešinstvo dveri da organizuje mitinge po srbiji i time izvrši pritisak na aktuelnu vlast da ne učini nešto što se protivi ustavu srbije.i onda sam se probudio.

Valerija55

pre 11 godina

Da se razumemo, ova Vlada radi, dok je prethodna samo gledala da napuni svoje dzepove. Po pitanju Kosmeta nista nisu uradili. Vucic je sjajan politicar, zeli dobro nasem narodu i nasoj zemlji, siurna sam da ce uspeti!

dokument

pre 11 godina

citam redovno komentare i utiske ,i sam po nekad dam komentar.
Alo narode,pre nego sto krenete da branite ili napadate,prvo razmislite o tome da taj dokument treba da prihvati NAROD SRBIJE kad cuje sta je predlog,pa da ga cuju i ostali.a kao pojedinci se stavite u kozu Tome,Vucica,Dacica..Nije njima problem sto ce glava im mozda leteti,il ce biti istorijske licnosti,vec sto moraju da daju predlog prihvatljiv svima,a to se neradi EMOCIJAMA vec GLAVOM
Zapitajte sebe sta biste uradili,osim sto biste samo kliknuli SVIDJA MI SE/NE SVIDJA

niki

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas običan narod šta sadrži ta platforma.Bitan je konačni rezultat svih pregovora i bitna je zaštita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

pratilac

pre 11 godina

vucicu, to je nikakav nacrt, i nikakav najkonkretniji predlog: 'cuvanje drzavnih interesa i nastavak razgovora o kosovo' !!!
zar nije zalagao i tadic za cuvanje drzavnih interesa na kosovo i za nastavak dijaloga ???
zaista vi 'drzavnih vrh' igrate sa narodom a najvise sa srbima na kosovo.

ovaj nije normalan

pre 11 godina

Dobra je taktika mada nema veze sa Kosovom. Svakom njihovom izjavom kupuju vreme za još koji dan na vlasti. Ne počinje džabe Vučić svako svoje pojavljivanje u medijima sa ½oni pre nas nisu ništa uradili½, počeo čovek predizbornu kampanju, baš ga briga za Kosovo, za narod koji nema leba da jede, za inflaciju, za transparente u Novom Pazaru i za Srbiju. I dok se oni mole da se DS pocepa ja se molim da se desi šesti oktobar. I to što pre jer je dogorelo do nokata!

Dule NS

pre 11 godina

-Kako sad tajna?
-Pa najviše ste pljuvali po Tadiću i DS-u što postoji "veo tajnosti" oko Kosova, a gle sad šta vi radite!
-A licemeri, licemeri! Mene nikada niste prevarili tim vašim šatro narodnim glupostima, ali nadam se da sada i ovi nasamareni što su glasali za vas vide ko ste zaista!
-Nego, kako stoje cene po prodavnicama i standard "napaćenog, opljačkanog... bla, bla... naroda" kog vi sudbonosno spašavate od propasti?
-Šta je rezultat istrage o čuvenoj "izbornoj krađi"?
Itd, itd...

-Da sam novinar pitao bih vas sve to svakog božijeg dana!

(inače nisam član nijedne partije - nikad bio, niti ću ikad biti)

Safet Cara

pre 11 godina

Platformica je gotova. Vase platformice su uvek bile jednake: vi ne nudite, nego trazite, a to je pogresno. I sta pise u toj platformi?! Kosovo je srce Srbije; Necemo nikada priznati Kosovo. Pa napisite vi to sve na jedan toalet-papir, pa da moze time i Taci i gospogjica Eston da br... ....

Dani

pre 11 godina

jaoo vucicu,,ti i tvoje postenje :),,batinas je teski ovaj vucic,sve mi je jasno kad prosetam zemunom sta se sve diglo za ovo kratko vreme tvog mandata :),,skojim si ti miljeom :)

dule

pre 11 godina

Kosovo nece priznati sve dok ima para u budzetu da se krade na konto Kosova, inace sve vlade su ga davno priznale kao i svi gradjani..jer ono je sto kupljeno sto oteto i malo izboreno ratom...

opke

pre 11 godina

Iskreno, nikad mi se nisu svidjali, a sada pokazuju da su se promenili ljudi a sve ostalo ostalo je isto...
Platforma je tajna, samo ce je sutra saopstiti "Kiltonki", prekosutra "Hasisu" Taciju a ceo svet zna sta nam se desasva... Osim nas, ili se pravimo da smo "neinformisani"!
Nedostaje samo Ceda da izmuca kako i on ima Strtegiju za Kosovo...
Stvarno ih ne zasluzujemo, sve njih!!!

inzenjer

pre 11 godina

Budimo pametni, ako Vučić ne nadje rešenje za problem Kosova niko ga neće ni naći, kao što ni do sada nije nadjeno tolike godine!

crni domino

pre 11 godina

Se****, a sto ste lupali u talambase i pricali da je Borko radio tajno? A nije radio tajno!
E vala bas ste ******!
I ko uopste da vam ista vise veruje!?
Ustvari, vi ima samo da potpisujete ono sto medjunarodna zajednica od vas bude trazila. I tacka. Mnogo vam je jeftina politika koju vodite.
Mandat za takvo ponasanje od gradjana Srbije sigurno nemate!

djordjevic

pre 11 godina

tajna? Tajna? TAJNA? Odlucujete DIREKTNO u sudbini teriotije drzave i o buducnosti 8 miliona ljudi i to je vama tajna? OD KOGA JE KRIJETE?

Ovo je samo po sebi dovoljno za ostavke i smene.

P.S. I ovo je BEZ OBZIRA na to sta pisalo u tom dokumentu...Da pise "nikada necemo priznati" ili da pise "priznajemo nezavisno kosovo odmah" narod mora da zna. SRAM VAS BILO!

Jojnama

pre 11 godina

Kaze Vucic. Ljudi znate kako je to Toma dobro smislio, ma cista genijalnost. Nema osobe koja bi mogla to pametnije sastaviti. ALI! to je sluzbena tajna pa ne mozemo podeliti tu genijalnost sa vama... A zanjuci kakve bljuvotine su ovi prethodni zavijali u sluzbene tajne, verovatno je Toma doneo prazan papir...

Gjeto 11

pre 11 godina

Vučić:Platforma konkretna,ali tajna

Konkretna, ali tajna?! Sta to znaci?! Nesto kao pretnje i ultimatum, nesto kao neka tajna oruzje protiv neprijatelja?! To mora da bude konkretno i tajno, da deluje malo psiholoski protiv protivnika!
Ali, dzaba je to?!° I ova platforma prolazitce kao one druge prije, cak neprimetno i neefektno, jer Kosovo, kao priznata nezavisna drzava od vise od 90 drzava, sada je sasvim cvrstem polozaju pregovora, ili bilo sta, nego sto je bola ranije, kada iz srpskog diplomatije curile toliko platforme o Kosovu i resenje te "Juzne srpske pokrajine"!

dusan72

pre 11 godina

Kako vas nije sramota od javnosti. Optuzivali ste DS da TAJNO vodi pregovore bez razgovora sa opozicijom. Svaki dan vidim da ste gori od DS i znate samo da sprovodite demagogiju....

Vlada

pre 11 godina

Hahaha....do juče nikakav plan i sad je Toma upotrebio svo svoje "akademsko-diplomsko" znanje i napravio super-mega-giga-fenomenalno-fanastično-apsolutno superioran plan.....ali isto toliko tajnovit da svako ko samo čuje za njegovo postojanje mora biti poslat na mars...što bi rek'o Zoran Radmilović:"ne mogu da ti kažem...raspričaćeš!"!
Pa oni stvarno misle da smo mi marsovci!!??!!
I naravno, mora svako obraćanje kamerama da započne sa: "oni predhodni nisu znali i nisu uradili ništa, dobar dan...."
Da ne živim u Srbiji plakao bih od smeha....ovako plačem od muke na svako pojavljivanje Vučića i njegovih naočara......

DR

pre 11 godina

To kao ona prica o osobi koja se sastajala sa Lukom Bojovicem, to moze da "upali" kod onih "duboko verujem", "zaista verujem" i slicnih narucehih partijskih komentara.

Elektra

pre 11 godina

Nije ni bitno za nas obican narod sta sadrzi ta platforma.Bitan je konacni rezultat svih pregovora i bitna je zastita teritorije i naroda u ovom delu Srbije!

ilegalci

pre 11 godina

Sve vam je tajno!!!Samo jos i Lucifer da se vrati...Kakva tajna platforma,kakve gluposti!!! “Nema tajne u Srbiji, niti tajne diplomatije, posebno nema ništa tajno u onome što gospodin Vučić i ja radimo. Sve je pred očima javnosti”, kazao je Nikolić.

Вељо

pre 11 godina

Разумљиво је да неки државни акти морају бити тајни, али нешто брзо одустадосмо од тога да ће убудуће све што се буде тицало Косова бити јавно и транспарентно.

Knez

pre 11 godina

Otišle jedne marionete a došle još gore. Da sam na njihovom mestu ne bih se igrao sa državom bez obzira kome sam šta obečao i koliko sam bio dobar za tu rabotu. Ne može se istovremeno i pi**** i ka***. Večiti tinejđeri ne mogu voditi državnu politiku a još ako im fali in*******je.Ubrzo im stižu šefovi da ih priupitaju šta je sa poslom ili da vrate p***. Na*****i su garađani Srbije sa ovom ekipom koja je na vlast došla direktno iz kladionica, kafića, ulice. Ne znaju ti likovi ništa sem da izmišljaju afere, prete, insuiniraju razne priče i uvaljuju ovom ubogom i gladnom narodu. UAAAAAAAAA

Milorad

pre 11 godina

Vlada od zla oca i jos gore majke...sta sve nisu pricali o Borku Stefanovicu i o tome da radi u tajnosti; te narod ne zna sta on to pregovara, te ne zna sta potpisuje, te ne znam ovo i ono. Pljuvali ga i razapinjali kao narodnog izdajnika a ovamo bez trunke srama izjavljuju kako je platforma dobra ALI TAJNA! Vlada DNO DNA! Ovi nisu licimeri, ovi su DEFINICIJA reci licimeri. Znaci nema dalje od ovoga, ovo je za anale licimerstva. Sve redom od kradje na izborima, borbe za korupciju, Kosovo...povraca mi se, ali stvarno. Mislim da mi treba terapija da se skinem sa citanja dnevnih vesti iz Srbije, stvarno mislim da bi se osecao bolje. Nema kud vise. Ali dobro, hteli ste da zavrnete DS i da ih skinete sa vlasti - e pa evo vam. Uzivajte da vas vodi mali Sloba, zalosna sova Vucic i Toma prevara zvani gravedigger.

VladimirUE

pre 11 godina

Hahaha, da li se secate njihovih obecanja pre izbora, da nece pregovarati kao tadasnji, nece biti nikakvih TAJNI u pregovorima, narod ce uvek znati celu istinu o pregovorima. Vucicu, ovo ti je treca jedinica, posle onih za borbu protiv korupcije i departizaciju i profesionalizaciju drzave. Samo, ova i nije toliko bitna jer je pitanje Kosova davno reseno, i nema toliko uticaja na zivot gradjana koliko prve dve.

Platforma_BlankoPapir

pre 11 godina

Kao posledniji dolazi Toma Nikolic na tom sastanku.Otvara Kofer i izvadi DIN A4 Papir bjeli, daje svakome te isti Papir bjeli:"evo PLATFORMA pogledajte, i ako mislite da se nesto mora da se promeni ili doda,dajte vase predloge."
A.Vucic hoce nesto da pita- ipak nesto mu fali.
A Vulin skace:"G. Predsednice, ovde nista ne pise, sve je bijelo."
A Predsednik:" Drzava Tajna ili Top-Secret(smeje se)."

Драго

pre 11 godina

Нова власт тиме што ће имати редовне састанке на највишем могућем државном врху показује колико озбиљно схвата борбу за очување Косова и Метохије.

Nightmare

pre 11 godina

Trebali ste da zacrnite tekst te platforme kao ono kad je objavljen ugovor Vlade sa FIAT-om i mirna Backa? Tajna je tajna....
He he nemate pojma......he, he.....

A vasa jedina prava platforma su bili oni dzakovi na izborima.....

Stevan

pre 11 godina

Ma samo polako, danas ste imali sastanak, stigao je nacrt (sa konturama) platforme, pa ce sledece nedelje da pojacaju linije, one tamo ce da boje kao bojanku, pa one tamo ce reci da je tek tad bitno da bude tajna i tako prodje mandat a ti narode snalazi se da skrpis kraj s krajem. Samo o Kosovu pricamo a svako ko ima oci vidi da je Kosovo nezavisno.

milica

pre 11 godina

Stiropor diploma ima neki tajni plan?Da nece opet EU da drzi pridike i da postavlja ultimatume da prihvate njegove uslove, ili ce on ponovo u strajk gladju i da sedi na stiroporu. A, ovi od straha sve ima da prihvate...Koji plan,samo zamajavanje naroda? Ovo je dno dna!!!!

Mislim jedno, pričam drugo, planiram treće a radim nešto besmisleno četvrto...

pre 11 godina

Samo ****** džaba, nemate vi nikakv plan, samo čekate da se to nekako reši samo od sebe, ili pak da zamrznete sadašnje stanje dok ste na vlasti da nebi preuzimali na sebe odgovornost, nego da to ostane na nekoj budućoj vladi,
Tako su radile i predhodne vlade a tako i vi, zato ne lažite više sami sebe i ovaj narod i recite istinu da vi nemate blage veze sta da radte po pitanju Kosova...

zoran

pre 11 godina

Jedva cekam da cujem kritiku DS-a i jos jedno njihovo trazenje resavanja KiM problema od Vlade. Kao, oni imali malooo vremena za to. Samo deceniju.
(Zezili, 24. oktobar 2012 21:57)

A što su se ovi tvoji trpali. Kao nisu znali za Kumanovo, NATO, EU, Vatikansko-Masonsko-Cionističko-Islamsko-Tursko--buržoasko-kapitalističko i štatijaznamčijujoš-etc. zaveru protiv Srba i svega što je srpsko ... Kao nisu znali šta ih čeka?
Što ne ostaviše lepo da DS zas**** do kraja pa onda oni da dođu kad bude sve gotovo i barem bi imali zaista na koga da svaljuju krivicu. Niko im brate nije kriv. Ovako, tražili ste-gledajte.

trol

pre 11 godina

Ok ali ajmo sad realno zar vi ljudi mislite da isti oni koji su smislili sedenje na stiroporu i glad do smrti kao i čuvenu kradju džakova ,a usput su završavali visoke škole za po godinu dana zar vi mislite da oni mogu da smisle ponudu koja će rešite pitanje Kosova .Ma daj smešni ste!

MUKNAVI

pre 11 godina

Eto,cica Tomo pise novo "Nacertanije".Ovi ,povlasceni,koji su imali cast da vide prednacrt prednacrta kazu da je fantasticano.Za siriju javnost jos nije jer cica Tomo studijozno razmatra to pisanije i vrsi fine korekcije a koje su neverovatno bitne da se dampinguje tutnjava kada se pocne prelivati ..suplje u prazno.

Petar

pre 11 godina

Sviđaju mi se ovi komentari gde pojedinci misle da neće Srbija da prizna Kosovo. Svaka prošla i svaka sledeća samo trguje i gleda da što više izvuče i to je jedini pravi pzt. Izvući što više a i šte bi radili sa milion ipo Albanaca ?!!!

EU!

pre 11 godina

Kad tad ce ta vasa tajna doci na videlo. Decenijama se patimo zbog tog Kosova i sada nam kazete da imate tajno resenje?! SRAM DA VAS BUDE! To vam je resenje?! To je zato sto ste kukavice, ne smete da priznate da cete odugovlaciti jos deceniju. Resenje vam je da terate kontru i svetu i svom narodu, prodajuci pricu o patriotskim vrednostima! ...alo vas Kosovo!

Albanac ali o-ho

pre 11 godina

Kakva tajna bre? Covjek je sam sve jasno rekao:
"...prvi (princip) je očuvanje državnih i nacionalnih interesa (na KS)...", to znaci da "Kosovo je Srbija" nije vise prvi princip. A drugi princip, kaze Vucic, je "...nastavak evropskog puta Srbije...", a to znaci da nece biti nijedan (veliki) konflikt sa EU zbog KS i da Srbija na kraju mora da prihvati to sto EU trazi - kad je rec o Kosovu (a to je vec svima jasno).
P.S. "Ono što je važno, jeste to da se sada stvari kreću u okvirima realnosti"-kaze Vucic, i prizna sam da je politika Srbije do sada bila - kako da vam kazem - fiktivna.
Pozdrav svima

vodoinstalater

pre 11 godina

Konspiracija, drugovi! Najvažnija je konspiracija.

Listen carefully! I shall say this only once...

Majstori! Gledamo vas bre već dvadeset godina i vi sada kao imate nešto da sakrijete ili nešto novo da nam kažete što već niste rekli ili što mi ne znamo? Nema bre! Sve znamo! Sve ste nam rekli već hiljadu puta i punktum.
Ali na žalost, ovde ima dovoljno punoglavaca koji vam veruju i koji će vam dati glas pa sve da ih dovedete do ivice provalije. Na žalost...

Razim

pre 11 godina

Možda je tajna, ali je bilo isuviše ljudi tamo, pa će oni u svojim strankama da podnesu raport, i eto koliko sutra platforme u nekom tabloidu iz dobro obaveštenog izvora.

genijalci

pre 11 godina

Vucicu, vec smo usli u semu nasih genijalnih politicara i njihovih visokoumnih izjava, od kojih se normalnom coveku dize kosa na glavi.
Sad kad stignu Estonka i Klinton , obavestice nas one o kojoj se to drzavnoj tajni radi.
Usli smo u semu za ova tri meseca, ili od druge strane ili od nekog sa strane saznajemo sta nam se desava u drzavi, a vas placamo, njih ne.
E pa oni koji su glasali za vas neka se zakite sa vama.

drkoM

pre 11 godina

jedinu platformu koja ova vlada ima je za prekrajanje vlasti na lokalu da bi se bolje drpale drzavne pare ..sve ostalo je zamlacivanje i zamajavanje naroda ..zivi bili pa videli

Srecko

pre 11 godina

E moji radikalski komentatori, ja vec dvadeset godina slusam da ce nam biti tesko. Tada sam imao 30 a sada 50 godina. Za to vreme svi nasi politicari i ostala zgadija napunise dzepove. Nama ostavljaju oglodjane koske (agrobanka) , a vi se nadate da ce koja mrvica pasti sa astala i za vas.Zabole me za vase platforme i ostala lupetanja. Vase gazde i njihove porodice sigurno nezavise od tajne deklaracije. E sad nesto o toj tajni. Ko u Radovanu3 "koliko ima sati" "necu da ti kazem, hoces da razglasis"

vodoinstalater

pre 11 godina

"Priznajem da sam glasala za SNS ali sam presrećna što me nisu izneverili! Čuvaju ono što najviše volim... Kosovo!!!"
(Miličica, 25. oktobar 2012 00:15

Bravo za hrabrost da priznaš za koga si glasala!

A ja najviše volim svoje dete, ženu, brata, majku, komšiju sa istog sprata, komšiju iz prizemlja, prodavca u samoposluzi gde idem po hleb i mleko, crnpurastog čistača što održava higijenu ispred zgrade kad SRBENDE popljuju i pobacaju masne papire od bureka i ima još puno, puno pa tek onda Kosmet....

vladimir

pre 11 godina

Ma to je preCednik pisao,onako za svoju dusu u slobodno vreme.Ponela ga tema o slavnoj proslosti,nebeskom narodu,srcu Srbije i tako to.Uskoro stize Hilari da mu razbuca pismeni zadatak.Zbog toga je tajno a posle korekcije bice javno.

Bob Rock

pre 11 godina

Tajna kao sto je bio tajni i plan sadasnjeg predsednika da svojevremeno izbori prevremene izbore?

Srbija je do formiranja sadasnje vlade bila parodija na drzavu...
Posle formiranja sadasnje vlade, srbija je postala parodija na parodiju... I to losa...

Pixies

pre 11 godina

Evo šta piše u Tominoj patformi:

1. Izdejstvovati Helvetica Bold font umesto Times New Roman u fusnoti o Kosovu. (kad već Borko nije uspeo)
2. Da Kosovo u vremenskoj prognozi i dalje bude deo Srbije.
3. Da Srbi sa Kosova dobiju rusko državljanstvo.
4. Da Bidoni budu srce Srbije.
5. Da Rapidshare odmah pusti Srbiji neograničen download, bez čekanja da prizna Kosovo.
6. Priznaćemo Kosovo, ako Nemačka vrati marku

drasko

pre 11 godina

...hahahahahaha, kako me samo slatko nasmeju ovi nasi politicari, kaze tajna... a koja je to tajna trajala u ovoj patlidzan drzavi duze od 7 dana. Mogu da se kladim da ce mozda vec do kraja ovog meseca B92 i Blic imati obrise ovog vaseg kako kazete " kokretnog" predloga kojij e uzgred budi receno drzavna tajna...Zbog tih stvari albanci ce u pregovorima uvek biti ispred nas, mi neumeomo da cuvamo tajne.Tako je od vajkada bilo, tako nas istorija ucila.Evo ja vec sad mogu da se kladim da o ovome znaju Dinkic,Ilic,Krkobabic,Palma...a samim tim i zirafa Jovce i njegova supruga zirafa Ema.Dakle vec zna ceo zooloski vrt !!!

Gologlavi

pre 11 godina

Sad nam je lakse... Nema veze sto je tajna, bitno je preCednice da ste vi pronasli resenje za Kosovo! Ja sam, da budem iskren, sumnjao da cete uspeti, jer situacija nije ni malo jednostavna, ali kao i svaki put do sada uverili ste me da su vase liderske sposobnosti bezgranicne.

Posmatrac

pre 11 godina

Srbija, aka Cica Tomina Koliba, platforme za Kosovo nema. A i ne treba joj jer su sve ove price od Ustava do raznih tuzbi, tzv pregovora samo odlaganje da se prizna stvarnost - Kosovo je NEZAVISNO i moze se pokusati povratiti samo ratom protiv "medjunarodne zajednice" u kome se vec u napred zna ko bi izvukao deblji kraj.

Da sanjarenje nista ne kosta je isto tako samo obmana. To je dokazao Insajder.

Vladimir

pre 11 godina

Ovo je toliko bezobrazno da nemam reci. Mesecima lazu narod kako ce oni biti prvi koji ce reci otvoreno narodu sve o Kosovu a ispada da je ipak prosla vlada bila daleko postenija prema gradjanima.

Igor

pre 11 godina

Jeste jeste, carevo novo odelo. Kakav predivan razboj a tek sto su vam sjajne niti, od samoga zlata ispredene. Al razboj i tkalje samo Vucic sme da obilazi.
Ma da te stave na celo kluba sakupljaca salveta i njega bi upropastio.

Dusan

pre 11 godina

Bilo bi dobro da Insajder malo ispita slucaj "Kosovo" koliko je bitno za ispunjavanje uslova za ulazak u EU. Nismo ispunili ni uslove sa skladistenjem djubreta, a sto rece bivsi Britanski ambasador da nije ni bitno da li su nam granice resene jer i Britanija sama ima tri neresene granice pa je clanica. Ljudi, nama neko ozbiljno hoce da skloni pogled sa nekih mnogo bitnih stvari mazuci nam oci "Kosovom".

Cera

pre 11 godina

Zabole me glava od tolikih tajni, nadam se iz sveg srca da će ta konkretna platforma da uspe na dobrobit svih i gotovo. I još nešto, biće malo off topic ali ipak moram da vam kažem i nešto što valjda nije tajna ali niko ovde nema pojma, pa i sve vas da podsetim dakle - u Srbiji se stvarno više ne proizvodi kvasac. A narod mora da jede hleb, 'aloo Srbijo.

PravdaNS

pre 11 godina

Kosovo je postalo svakodnevna tema za zaglupljivanje naroda, to je više nego očigledno. Prava tema u Srbiji je standard građana i vrtoglava poskupljenja proizvoda. Potom politički kriminal svih vrsta od pljačkanja budzeta, zapošljavanja političkih kadrova, reketa koje političari nameću privrednicima, lopinjanje para iz pristupnih fondova EU, ogromna nezaposlenost stanovništva, bedan i nikakav socijalni program za ljude bez osnovnih sredstava za život. Ovo su sve teme od kojih političari beže kao đavo od krsta. Ali ignorisanje i ne rešavanje životno važnih pitanja ima da se obiju o tintare političara kao bumerang!!!

jovanka orleanka

pre 11 godina

ko vam je od zvanicnika sad ili eu doneo platformu tj.nacrt pa ste od jednom dobili ideju ali, ne mozete otkriti o cemu se radi dok ne prevedete,a to vam tesko ide. Dokle mislite da nas mucite..?

dragana_kosovka

pre 11 godina

Do sada nikakav pomak po pitanju Kosova nismo imali, a sada vidim da naprednjaci krupnim koracima rešavaju probleme! Samo napred! Hrabrost i poštenje se, na kraju, uvek isplati!

kibicer

pre 11 godina

zašto je uvek vučić taj koji mora da zaključi svaku temu svojim komentarom i prejudicira svaku odluku vlade?
ja, pa ja, taj egocentrizam bez premca, drčna uzurpacija vlasti i moći otkrivaju kakav je to čovek. nije se promenio, ni za dlaku.

Krstic

pre 11 godina

Citam vest koja kaze,drzavni vrh odrzao sastanak o platformi za Kosovo.Frapiran sam sastavom da u drzavni vrh spada Grubjesicka ,Vulin a i ostali nisu daleko od njih.Zemljo otvori se.

Prosfor Sugub

pre 11 godina

Ne mogu se setiti ko sve u ovoj državi nije imao platformu o rešavanju Kosovske krize.I šta se desilo sa svim tim platformama?Pa sve su potonule i propale.Po čemu će se ova nova platforma razlikovati od onih propalih? Dali po brzini ili sporosti propadanja?