Subota, 06.10.2012.

13:29

Vučić: Ovo je tek početak

Aleksandar Vučić je rekao za B92 povodom "slučaja Dulić" da je to "samo početak borbe koja ne može da se zaustavi". Dačić: Ovo nije politički obračun.

Izvor: B92

Vuèiæ: Ovo je tek poèetak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

323 Komentari

Sortiraj po:

jednim udarcem više slučajeva

pre 10 godina

Dobra strana, ako uopšte tu nešto može biti dobro, je što je većina tih likova tesno povezana u više slučajeva tako da je dovoljno samo kalemiti jednu na drugu optužnice.

17 godina

pre 11 godina

"ovo je tek pocetak"
a kad se sve istrazi,za svakog bivseg ministra,bice pusteni odmah kao dulicev pomocnik i nikom nista..... koga on laze ja ne znam....imam 17 godina i slusam ovo , ne bavim se politikom al tacno znam sta ce ko da kaze i o cemu se radi. slusam vas vec godinama lazovi jedni....ne zna se ko je gori vise.....

Venera

pre 11 godina

Verujem da će svi oni koji imaju veze sa organizovanim kriminalom biti kažnjeni bez obzira da li su na vlasti ili nisu. Zaista mislim da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.Verujem da Aleksandar Vučić zaista radi pošteno svoj posao. Verujem da je jedan od najpoštenijih, najsposobnijih i najhrabrijih političara u našoj državi.

nesa

pre 11 godina

Ne nadaj se previse. Dok ne oteras nesposobne i korumpirane tuziice i inspektor mupa svaki predmet ce pasti u vodu,a onda cemo kriviti sudije.Pa da su tuzioci valjali do sad sve bi afere bile resene. Tad nisu radilu svoj posao,a sad kao rade. Uostalom,na zalost,b icete svedoci ovoga sto sam rekao. I kakv Dulic.Pa on je casna sestra za ostale iz DS u vru,a narocito po dubini.

Zvoncica

pre 11 godina

Gospodin Vucic je vec dokazao da je dosledan svojih reci i zelja. Svaka cast. Sta sad kazu ljudi koji su mislili da mlati praznu slamu?

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Za njega sam glasao, demokratama iz inata, a sada napokon počinje da izlazi na videlo sve ono što je bila javna tajna. Ne sme se zaustaviti na ovome, mora dalje da se traži odgovornost za poslednjih 15 godina.

mr.real

pre 11 godina

Ovo je prosto neverovatno - koliko je stranačkih (naprednih) komentara na ovaj tekst....svi liče jedan na drugoga što ukazuje na očiglednu matricu koja je poslata članovima. Nešto sam skeptičan po pitanju svega s obzirom na to da je jedna garnitura (na silu, uz pomoć "Insajdera") milionskih lopova puštena iz pritvora pod jako čudnim opravdanjima a hapse druge koji su drugačije politički obojeni. Možda je ovo samo moj utisak ali dok god ga imam - ne verujem da je ovo iskrena i pravedna borba protiv korupcije. Pogotovo ne mogu da verujem pošto je njen glavni "bukač" čovek koji je obećao nešto što nije ispunio po dolasku na vlast...... Videćemo, vreme će pokazati ali najverovatnije se samo radi o politici a ne o nekakvoj suštinskoj antikorupcijskoj borbi. Pozdrav svim građanima ove zemlje koji razmišljaju svojom glavom.

Lady D

pre 11 godina

Nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast Vučiću koji se hrabro bori protiv kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja ovog zla. Svaka čast!

bulat 92

pre 11 godina

I do sada je sve bilo samo početak, ali ništa nije imalo svoj kraj. "Šta će biti na kraju ne znam", veli Vučić. Ja znam, na kraju ćemo se vratiti na početak. A onda dođu izbori, novi ministri, pa nova još ostrašćenija borba protiv kriminala - od početka.

Farigola

pre 11 godina

Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba u iskorenjivanju kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekuje ga mnogo posla, ali sam uverena da će istrajati do kraja. Već vidimo prve rezultate.

Jasmina Rajic

pre 11 godina

Jasta je nego pocetak. Ih kad krenu silne lose privatizacije na koje je i EU skretala paznju bice zanimljivo. Izdrzi Vucicu.

dacomed

pre 11 godina

Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice.

gaga

pre 11 godina

Budimo realni, svi smo ovo znali, I ocekivali da ce Aleksandar Vucic u borbi protiv korupcije hapsiti sve njene ucesnike. To sto je jedan dojucerasnji ministar sada na meti, nije zato sto neko ima potrebu da se sveti. Dulic savrseno zna koliko je kriv I zasto je procesuiran. A sve sto kaze suprotno je njegovim saznanjima.

Jecika

pre 11 godina

Vucic je stavio glavu u osinjak malo ko bi imao hrabrosti za tako nesto. Bice ovo zestoka borba jer kriminal i korupcija su negovani 12godina,mnogi su mislili da su nedodriljivi.

CezarMilan

pre 11 godina

Moje misljenje je da ce uskoro vecina nekadasnjih ministara iz redova Demokratske stranke uskoro biti privodjeni zbog raznoraznih malverzacija. Previse su se upleli u sve tokove korupcije, misleci da su svemocni I nedodirljivi, pa vise nisu marili sve cak ni da sakriju. Ako protiv Dulica postoje dokazi, naravno da mora biti procesuiran, bez obzira sto je clan I funkcioner DS-a.

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

Britka

pre 11 godina

Naravno da je tek pocetak. S’ obzirom na cinjenicu koliko smo kao drzava stagnirali tokom mandata prethodne vlade, dok su pojedini ministri sticali bogatstvo na racun gradjana, bilo je vreme da se takvima stane na put. Ono sto vazi za obicne gradjane, treba da vazi I za Dulica bez obzira sto je u jednom momentu svog zivota bio ministar.

sandra

pre 11 godina

Potpuno je ocekivano da ce funkcioneri DS-a za ovo reci da je politicki progon. A sta drugo mogu da kazu? Ovo jeste tek pocetak I krajnje je vreme da svi oni koji su zloupotrebili polozaj konacno shvate da je zakon isti za sve.

dalia

pre 11 godina

Ne vidim sta je neshvatljivo u tome sto je Oliver Dulic uhapsen. Svi oni koji tvrde da je u pitanju politicki progon ili pokrivaju oci pred istinom, ili stite zlocin.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

Miloš

pre 11 godina

Samo napred Vučiću. Nema poštenog građanina u Srbiji koji neće ovo podržati. Ako zaustavite korupciju, zloupotrebu službenog položaja, pomerili ste Srbiju ka Eu. Možemo to mi, a izgleda sada i hoćemo.

Masa Mileusnic

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz koliko smo duboko u korupciji, kao drustvo, kad dojucerasnji funkcioner , ministar drzave, sada koristi imunitet I ne prihvata odgovornost za ucinjeno. Mislim da se Pandorina kutija tek otvorila da se moramo pripremiti za jos iznenadjenja.

Glasinac

pre 11 godina

Kako god da se zove sa ovim se mora ići do kraja. Mito , korupcija i organizovani kriminal mora se iskoreniti. Zato bezgranična podrška Vučiću i novoj vladi.

tomo

pre 11 godina

Da je neko od gradjana ukrao neku sitnicu u prodavnici vec odavno bi bio u zatvoru...ok,svi ce u zatvor koji su krali,problem su pare koje su pokrane....nista nije uradjeno ako se taj pokradeni novac ne vrati u drzavnu kasu , tj.ovom napacenom narodu . Vucic je krenuo na posao , dobro je da neko radi .

nkvd

pre 11 godina

pod hitno da podignes spomenik dr neobavestenom trutu da nije bilo njega ti bi bio uhapsen 6 oktobra ovako si sada ti vlast ali iako nisam ljubitelj tebe i tvoje partije zelim ti mnogo uspeha u hapsenu lopurda koji su urnisali nasu lepu zemlju od 89-te do danas neko ovde napisa da je delez kupio deltu pa je to gotova stvar nije znaci ja pokradem drzavu i posle to prodam pa sam cist e ne moze tako samo tesko ces ti to da uradis ako krenes na svoje koalicione partnere ode ti sa vlasti a medju njima ima jako puno mesa i putera za sud da sad ne spominjem sve afere znas i ti i narod za sve njih a poruka za ds kada vi niste hapsili 6 oktobra 2000 dosao je vas 6 oktobar 2012 pa sledeci put pamet u glavu

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj učestvovala. Nova vlast je odlučno krenula protiv toga što je i rezultiralo prvim hapšenjima.

krupije

pre 11 godina

Samo detaljnom analizom, saslušanjem i pretresom će se saznati sve mahinacije i malverzacije prošle vlasti i nadam se da će Vučić sa svojim timom u tome istrajati.

Aquila

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

Buntovnik

pre 11 godina

Prošla vlast je gotovo ozakonila sistemsku korupciju države što nas je i dovelo do ovakvog haotičnog stanja u zemlji. Verujem da će dalja istraga i borba protiv korupcije i kriminala pokazati koliko su se okoristili i obogatili oni koji su čitavu deceniju bili u samom vrhu vlasti.

NB

pre 11 godina

Početak jeste ali kraj sigurno nije. Da se na vreme radilo na suzbijanju kriminala i korupcije do ovakvih problema sada nebi ni došli ali izgleda da je ranije sve bila samo priča i masa praznih reči.

bezimena

pre 11 godina

Sto bi reko,nas narod zaigrala mecka i pred tvojom kucom.....
(PETROVIC, 6. oktobar 2012 17:32)

Što bi rek'o naš narod, slep kod zdravih očiju.

Mečka je zaigrala pred vratima SRBIJE, znači NAŠIM VRATIMA, pre više od 20 godina, upravo zahvaljujući ovoj repriziranoj crveno-crnoj koaliciji!

D&D

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu državu.

Miki

pre 11 godina

Kada se setim ovoga šta je radio sa Šešeljom i radikalima devedesetih, dođe mi da skočim u Moravu sa staroga mosta! Oni su U R N I S A L I ovu državu, doveli narod do granica izdržljivosti, proćerdali sve srpske etničke teritorije, upropastili državu u ratovima koje Srbija nije vodila, doživeli totalni slom kada su "pobedili! NATO, izgubili tada i Kosovo, a sada gle, borac za pravdu i preporod Srbije, pa apsi li apsi!!! Da je bilo ovde pameti, tj. da ne beše Koštunice cela ta bulumenta Miloševićevog režima još bi "svirala klavir" ! Još dugo,koliko su zaslužili....

Julija

pre 11 godina

Ni po Babu ni po sričevima što bi rekao naš narod, ko je kriv mora da odgovara i tu pogovora nema. Niko se ovde ne igra sa tuđim životima.

Igor

pre 11 godina

Presuda za kofer je doneta 2011 cisto da podsetim gospodu koji to pominju napadajuci Vucica sto se tice Delte takodje pre dolaska ove vlade to je kupio Delez ja razumem da ljudi imaju potrebu da napadnu Vucica ali dajte malo koncentracije u tome. Sto se tice Tomica i Bogdanova oni nisu pusteni i obustavljen postupak nego se brane sa slobode.

sem sto se kiti tudjim perjem i baca slepcima koske da glodju!?!

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.
(mikach, 6. oktobar 2012 17:13)

A ja ne znam zasto neko misli da je to Vucicev posao?!Kakve on veze ima sa tim.To bi,da smo drzava,bio posao policije,tuzilastva i suda.
Sta Vucic kao ministar vojni ima sa ovim slucajem?

Goran V.

pre 11 godina

Vucicu, samo napred gazi i hapsi i ne obaziri se , samo slusaj svoju savest i nikoga vise.Nama vecini potlacenih nije bitno da li nam je prosecna plata 300 , 500 , 600 evra vec da postoji vise pravde, manje lopova i sebicnih bitangi koji pune svoje i dzepove svojih pajtosa.A onda ce i materijalni aspekt zivota biti bolji.Ako ti socijalisti ili neko u vladi smeta--na izbore a onda su gotovi.

kad rulja hoce da sudi

pre 11 godina

U stvari najvece zlo za jednu zemlju, koja je u ovom slucaju Srbija, je glupa i zla rulja koju politicari u svojim novinama mogu da natutkaju na bilo kog coveka i da mu uporpaste zivot. Nemoguce je da je toliko pokvarenjaka u politici koliko rulja misli da ih ima. Pogledajte sami komentare i vidite koliko ih ima koji znaju unapred da je neko kriv jer su tako procitali u Kuriru ili nekom drugom sredstvu za unistavanje onih koji su cesto dobro radili svoj posao, ali ne po zeljama onih koji manipulisu ruljom. Dok je takve rulje, nece biti ni pravde ni zakona u Srbiji. Ozbiljne novine, ako takvih ima u Srbiji, trebale bi da dobro razmisle kad objavljuju komentare ovih ljudi koji bi bez sudjenja i dokaza svakog u apsu. Ako je do apse i do apsana prvo bi trebali da se u njima nadju ovi komentatori. Nemas dokaza a unistavas neciji zivot svojim optuzbama - ajde u apsu i lezi tamo dok se ne opametis. Tek posle toga ce politicari misliti sta smeju a sta ne smeju da rade.

Krntija

pre 11 godina

Vučić i Dačić ne umeju da rade svoj posao. Sa svojim prosecima od preko 9 mogu se obrišu. Dulića već mesecima hapse tabloidi (!) na osnovu "poizdanih informacija iz vrha policije", koji im je neko iz policije naravno prodao.I naravno da, kad se tako radi sve liči na politički progon. Sad će Dulić da se zeza i treba. A kako se to radi, naši experti za hapšenja mogli su videti kod slovenaca na primeru Zorana Jankovića. Istovremno, sinhronizovano i munjevito - na 8 različitih mesta pretres, oduzimanje predmeta, hapšenje i saslušanje. Tako to radi ozbiljna država. Vučiću i Dačiću tabloidi tegle pitu, da se oni uopšte ne zapitaju odakle tim tabloidima toliko preciznih informacija. Pa korumpirana vam je policija i tužilaštvo, majstori. Koliko naplaćuju informacije?

Gerald

pre 11 godina

Da, ali pocetak kraja Srbije, od kako ste dosli na vlast raznoraznim senzacionalnim otkricima i aferama zamazujete oci ovom jadnom narodu, i skrecete paznju sa cinjenice da se sada mnogo gore zivi, da je mnogo toga poskupelo, i to drasticno, u pdnosu na jun/jul kada ste zauzeli fotelje. DOSTA vise i dajte nesto konkretno, od cega ce obicnom narodu biti bolji zivot

X

pre 11 godina

Vucko,pa ko se tebe boji.Prvo reci,koje pokrao vrece sa glasovima,o tome cutis.Nije valjda da si lagao,ali to ti nije prvi put.Dobro znas da je 35% stanovnistava nepismeno i da sa njima mozes da radis manipulaciju,da dajes demagoske fraze i da pricas ono sto narod voli da cuje,kao i kad si govorio da je Srbija do Karlobaga i Virovitice.Narode dozovi se pameti.

bolje ti je da cutis

pre 11 godina

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.
(Mirko, 6. oktobar 2012 18:45)

I prodala Mobtel i uradila 20 i kusur najspornijih privatizavija...A kriminalcima uhapsenim u Sablji isplatila MILIONE...

Toliko o toj "uspesnoj" vlasti.

Tekelija

pre 11 godina

Ја сам мислио да је криминалац број један Динкић :/
Изгледа да сам све опет погрешно схватио.

Дулића је требало ухапсити. То стоји.
Али све док не кренете да хапсите СВЕ који су се бавили криминалом(дакле и оне на својој страни, а којих има итекако) ово и слична хапшења ће само бити сматрана испуњавањем партијских интереса, а не залагање за владавину права.

B

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!
(Peter, 6. oktobar 2012 17:34)

80% privatizacija u Srbiji je obavljeno kada? Za vreme vlade drVK! 99% loših privatizacija je urađeno kada? za vreme vlade drVK! Kada je ukinut PDV za robu koja ide na Kosovo i otpočeta najveća pljačka budžeta još od zajma za preporod srbije? Naravno za vreme vlade drVK!
Ako je Dulić Muljao neka ide na sud pa ako se dokaže neka ide na robiju, kao i svi što su muljali u poslednjih 20 godina treba da prođu istu proceduru ali ovo ni malo ne liči na to, ovo liči na ono "drž'te lopova", dok najveći muljatori ne moraju ni da se odazovu pozivu sudije, a ni poslanički imunitet nemaju i prave se ludi(nebavešteni) već 10 godina.
Šta je sa agrobankom? Šta je sa Galenikom? Šta je sa EPS-om? Šta je sa Kolubarom? Gde je naših 1000 evra? Šta je sa lukom Beograd? Šta ćemo sa deltom? Šta ćemo sa odštetom od 200 miliona evra koje mora da plati grad Novi Sad zbog muljanja radikalske vlasti 2004-2008?
Pojede vuk magarca opet i opet i opet i opet...

Petar

pre 11 godina

Kriminal je i to sto ministar kulture duguje za porez 7.000.000 din, tesko krivicno delo. Ja smatram da je neizmirenjem poreza ovaj sumnjivi privatnik uskratio obroke gladnim socijalnim slucajevima, stipendije dobrim ucenicima... ali je zato nesmetano pravio svoju imeriju krempita i oldtajmera.

Ali eto izbora za 4 godine, a mozda i pre, jedva cekam da se i vi nadete na toj strani (zasluzeno).

rezač

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću znajte da imate podršku naroda,kako ih nije sramota da izmišljaju da je ovo politički progon,pa kad su njihovi bili na vlasti normalno da nije imao ko da ih optužuje za lopovluke i pronevere!

Demagogija

pre 11 godina

Vučiću, baš sad si našo da hapsiš Dulića kada se saznalo da od vašeg obećanja o jevtinijoj struji nema ništa. Da se to što pre zaboravi dok se mi bavimo Dulićem. Nego ti nama reci - ŠTA JE SA VAŠIM OBEĆANJEM O JEFTINIJOJ STRUJI DANJU ???

sanja

pre 11 godina

Ovo je samo pocetak kraja... kako je samo zapenio. Dobro je sto u Srbiji ima jos nade, ha ha ha O, boze, da li ovoj strahoti ima kraja, hapsenja, poskupljenja, izolacija, novi uslovi... Ustajte prezreni na svetu

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh, Vule, što si me uplasio tako ozbiljan, prepodoban, milosrdan i gnevan... a ako si mene uplasio ovoliko, mogu misliti koliko se plase oni koji bi mozda i trebalo...

Mrki

pre 11 godina

Da li neko od clanova SRS ima hrabrosti da kaze koliko je Seselj dobio da ne talasa posto je pobedio Lilica na predsedniclim izborima a koliko poslanici SRS dobili 1996 godine da daju glasove Milosevicu da formira vladu. Da li je Vucic tada dobio stan i mesto ministra informisanja???

dragan

pre 11 godina

Ovi u novoj vladi samo se bave demagogijom .Nikoga oni nece osuditi,zato sto su najveci lopovi u ovoj sadasnjoj vladi.Samo zavaravaju narod populistickim temama :o hapsenjima ,Dacic opet o Kosovu,Nikolic se i ne pojavljuje a ekonomiju vodi covek koji ju je najvise upropastio a ima 3,5 % podrske birackog tela.Vucic samo prica vec 20godina.Pre izbora najveci lopov mu je bio Dinkic a sada mu je dao sve drzavne pare u ruke.Jako moralno nema sta.I zar takav moze nesto pametno da uradi?Zar se takvom moze verovati?Trebali mozda neko da pomene poskupljenja i da se bavi time?Koliko su se plate smanjile u zadnjih mesec dana?

cijim perjem Vucic se kiti?

pre 11 godina

Koliko pratim moguce istrage za koje Vucic kaze da su samo pocetak, po njegovom priznanju svi ti poceci sa zapoceti za vreme vlade demokrata. Zalim, ali ne mogu da se setim nijedne koju je Vucic zapoceo. Ako neko zna za takvu, bicu mu zahvlan ako je ovde navede. Meni se cini da se Vucic kiti demokratskim perjem. Sve sto je on do sad uradio je jedna velika galama.

dacomed

pre 11 godina

Veliki broj politicara je umesan u razne mahinacije, njih prve treba ispitati. Ako neko ima poslanicki imunitet, ne znaci da je zasticen od zakona i suda za milionske pronevere.

Wow ...

pre 11 godina

S kim ste se vi, kao, obračunali, pa da kažete da je ovo tek početak? Konstatovali ste da je Politika prodata i da je tamo neka banka davala kredite. I to je ceo vaš uspeh.

meda

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

Miča

pre 11 godina

Ova stvar završava u Strazburu i finom cifrom Duliću kao odštetom. To je ono što polusvet koji se loži na kurir, Vučićeve price i sl. nikako da razumeju.

maca

pre 11 godina

muka mi je vise od ovog Vucica, koji se ponasa kao Bata Zivojinovic u Raljama zivota "sad cu da te ....< evo sad cu, samo sto nisam,...". alo, Vucicu, da li ti mislis da smo dobili amneziju, ti si autor sramnog Zakona o informisanju iz 1998. godine, ti si godinu dana bio ministar i uzeo si stan od 200 kvadrata, ti si sa Seseljem proveo 20 godina u istoj stranci i zalagao se za Srbiju do Karlobaga, Ogulina i Virovitice,... alo, Vucicu, miuka mi je da te gledam! u zivotu nista nisi nista radio, ceo zivot si na plati u Skupstini Srbije, na grbaci ovog naroda! sram te, bre, bilo! kako imas obraza da pricas o bilo cemu! pokrij se usima i sklanjaj se sa tih medija, ne mogu da te gledam!

reptil

pre 11 godina

kakva euforija,kakvo vecinsko ludilo,tipicno za neobrazovane mase,koje brzo zaboravljaju i nikad nista ne nauce iz svojih gresaka.a sta je to pocelo gosn.vucicu i kako?pa da je pocelo kako treba,prvo treba da pocistis svoje dvoriste u vidu dinkica,dacica,mrkonjica,ilica,tomice i drugih olosa koji su izmedju ostalih isto ojadili ovu zemlju.pa ne mozes vucicu ciste carape na prljave noge,moras i njih da operes.da si moralan,pa ti sa njima nikada ne bi pravio vladu.ali vecini ovde odusevljenih,kada se hapsi neko iz ds-a to je u redu,a kada je neko lopov sa suprotne strane to nema veze.e zbog toga gospodo gradjani sto imate degenerisan moral,sto imate degenerisane principe,nema apsolutno nikakve sanse da u ovoj zemlji zivite bolje,a videcete,zivecete jos gore.

Tijanica Ns

pre 11 godina

preispitati i precesljati sve sumnjive od glave do pete i pohapsiti sve one zbog kojih su posteni ljudi zbog losih privatizacija ostajali na ulicama, a njihove porodice bez parceta hleba.

DaNe7

pre 11 godina

Nadam se da ce nadlezni odreagovati kako treba, da ce Tuzilastvo da odradi svoj posao ali da nijedno jedino pravo Dulicevo ne bude ugrozeno. Da uvedemo malo reda u ovu drzavu. Cestitke Vucicu i Vladi na ovom potezu. Trebalo je imati petlje.

1%

pre 11 godina

Koliko sam shvatio, Dulic je kriv za izbornu kradju, da je bio sa mladim Bojovicem u kafani, on je onemogucio Vucica da sluzi vojni rok, on je glavni krivac sto Vucic nije nikad pobedio na izborima...
Ljudi moji, ala ce ovde drzava da pljune pare za kontra tuzbu Dulica...ovo je tako tankooooooooooo...Vucic se opet po hiljaditi put zaleteo, posto je morao da nadje zrtveno jagnje posle toliko najavljivanja...

27 godina

pre 11 godina

27 godina kako sam dobio sudski spor protiv drzavne firme. 27 godina cekam da mi se isplati odsteta po pravosnaznoj presudi! Ne verujem u borbu protiv korupcije a jos manje u demokratizaciju drustva dok drzava sama ne bude pocela da postuje odluke svojih sudova. Kako drugacije da merimo neciju ozbiljnost? Koliko mogu da primetim zapoceto je nekoliko procesa u bezi sa korupcijom ali nijedan nije zavrsen!

Mirko

pre 11 godina

@beli listic Proverite red velicine. Nisam siguran da se kod Kolubare radi o milijardama eura, vec je u pitanju prethodna vlada. Tacnije 12 milijardi eura zaduzenja plus 4*5 oko 20tak milijardi od dijaspore a da je privreda kolabirala.

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.

Svetlana Stanković

pre 11 godina

Korupcija je svuda oko nas, da je ovo već sramotno i za pojedinca, koji sve to gleda, sluša ili čita! A gde je bila i počela najveća korupcija? U samom vrhu! Zašto je prolazila? Da bi isti opstajali pomoću korupcije! Ako treba da se krene u borbu protiv korupcije, krenuti od vrha! Podržavam Vučića!

Djordjejugos

pre 11 godina

Posteni srpski domacini, prvo ociste sopstveno dvoriste, a zatim "upozoravaju" komsije ! Tek kada to vidimo, verovacemo vam, da ste bolji od predhodnika.

epicentar

pre 11 godina

Pustili ste onog siledziju iz Djenove, a hapsite Dulica, prosto zamena mesta sabiraka. Mozda kada bi obojica bili u corci, poverovao bih da je istinita ta vasa vorba, ali u ovoj zemlji je sve laz, pa tako i pravda!

B

pre 11 godina

Dulić je slab ljudi. Treba krenuti sa jačim imenima!!!
(Teodora, 6. oktobar 2012 17:18)

Slažem se ali ta jača imena su članovi trenutno vladajuće koalicije pa vučku valjda nije zgodno

Alek

pre 11 godina

Dulić to jeste i zaslužio. Nego, Vučko, a kad će onaj džak sa ukradenim glasovima, Kolubara, Koferče...? Ćuruvija, Dada Vujasinović, Đinđić...? Kad će obećane ruske milijarde? Kad ćemo da vidimo nešto dobro od vaše vlasti, a ne samo poskupljenja, pad standarda, udaljavanje od Evrope i sveta, opet istu mantru o Kosovu, samo kukanje na prethodnu vlast...?

barracuda

pre 11 godina

Drugovi i drugarice, iz vaših skrivenih budžaka u kući/stanu izvadite litru teško stečenog "jeftinog" ulja, zavalite se u vašoj dotrajaloj fotelji, sipajte sebi čašicu jeftinog ulja, počnite sa konzumiranjem i gledanjem velikog udbaškog talk show sa voditeljem, hipnotizerom, majstorom vudu magije gospodinom A.Vučićem.
Ovo je tek početak, a Vaše je pravo da u tom talk show saznate ništa.
Uživajte.

Ko su ovi

pre 11 godina

Zasto je problem u Srbiji, ako neko ko prekrsi zakon, ode u zatvor? Zato sto se mnogi plase da ce isto tako otici u zatvor. Tek kad lopovija ode u zatvor, a ostali budu postovali zakon, bice nam kao i drugim uredjenim i bogatim zemljama. Podrska iz Austrije novoj politickoj eliti Srbije. Dosta je bilo bogacenja preko noci na stetu naroda !

IV sprat

pre 11 godina

O tome pricam! Tek kad u ovoj zemlji samo orlovi, medvedi i lisice budu zasticene vrste, tada cemo znati da je Zakon najzad "dosao u grad". Ministri nikako ne bi trebalo da se nadju u ovoj grupaciji.

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

Neka se istraze sve transakcije novca koje su obavljene za izgradnju bazena u Subotici kao i dve lamele zgrada koje se naslanjaju na bazen,a sve je delo firme Oliverovog oca i brace. Neka se ispita i poslovanje SMB gradnje ciji je vlasnik kum Toleta vecitog predsednika.

mikach

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.

Kraj promena

pre 11 godina

Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave. Samo ti nastavi borbu sami nisam ubeđen da ćeš dočekati da vidiš kraj promena? Bolje bi bilo za građane Srbije, da se boriš za nova radna mesta i da zaposleni imaju platu. Na kraju krajeva i što ćem plata kad nemogu da kupe ni šečer, ulje...

Boldvin

pre 11 godina

Eh, Vucicu...U ovoj zemlji, svako ko bi pokusao da se pozabavi korupcijom, nije najbolje prolazio, nazalost. Ali bitno da je - pocelo je, pocelo...

viva

pre 11 godina

Hajde da svi kupimo pištaljke i pištimo ispred skupštine kad tuda prolazimo, agencije za privatizaciju, miškovićevih marketa i ostalog? Prvo pištaljke a onda ćemo se spontano i okupiti. Narode, mora od nekog, nekad početi!

mirko

pre 11 godina

Vučić uvek menja teze, nije problem vođenje postupka i provera bilo koga, nego je politički progon to što radite kroz žute medije.
Dulić nije rekao jednu reč protesta zbog poziva na razgovor, naprotiv on to i želi, ali satanizacija kroz Kurir,Informer i slične medije, gde se piše ono što nemanikakve veze sa predmetom je politički progon , koji organizuje lično Vučić uz podršku svojih partnera.
O onima koji prizivaju kon c logore, samo podsečanje, zar biste želeli još jednu sramotu, nije li malo ono što se događalo devedesetih širom bivše Jugoslavije.

Dragan

pre 11 godina

Da li konačno dolazi vreme kada u Srbiji niko nece moći da bude iznad zakona?
Ja želim da verujem u to, a Vučić mi sve više daje nadu da će zaista tako i biti.

Peter

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!

6.10.

pre 11 godina

Ja ovom Vučiću ne verujem ništa. Čovek koji je godinama bio uz skute Vojislavu Šešelju sad se najednom , kako on to voli da kaže "uprepodobio" pa se kune svim i svačim da će da se bori protiv korupcije. On je bio ministar informisanja kad su novinari zbog pisane reči ubijani, proganjani i zatvarani a sad se bori za pravedno društvo, nije nego. Ovaj Dulić ako je kriv, i svi drugi, neka odgovaraju, ali jao nam ga od ovog Krcuna, pardon Vučića.

Boro O

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.

Vesna

pre 11 godina

koliko se sećam,Vučiću su i ranije davali mesto u komisili za korupciju dok je bio u radikalima.Bio je direktan prenos na televiziji ,kad on ispituje nekog tipa,ne sećam se više ko to bi i šta se desilo?Tresla se gora...

Corfu

pre 11 godina

Vucicu , ako imas toliku zelju za traganjem ljudi koji su pokrali Srbiju , ako to iskreno radis , svaka cast . Ali , ne napadaj samo one koji su ti najveci politicki protivnici , koji su u svakom slucaju pokrali ovu Srbiju vec obrati paznju i na ljude sa kojima si u Vladi , sa kojima radis , jer u toj grupi ljudi ima mozda cak i vecih lopova od ovih za kojima juris .

Miroslav

pre 11 godina

Dok su Mišković, Beko, Kostić, koferče, Velimir Ilić, ljudi koji su ojadili Kolubaru - pretežno članovi DSS-a, Koštunica, Nikitović, Mihajlov, Dušan Mihajlović, Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo, pripadnici službi bezbednosti koji su opljačkali građane i koji su okrvavili ruke preko ubistava Slavka Ćuruvije, Dade Vujasinović, sudije Simeunovća, četvorice pripadnika SPO-a, dvojice vojnika u Topčideru itd... na slobodi nema ni govora o nekakvoj većoj borbi protiv korupcije i kriminala a kad gore pomenute aktere Vučić privede pravdi onda nek se javi i ja ću mu prvi podići spomenik kao narodnom heroju. Naravno da od svega toga nema ništa i ovo je samo obična osveta udbaša i tajkuna članovima demokratske stranke a Vučić kao jedan stari pripadnik službe samo izvršava poveren mu zadatak. Suviše providno za Miloševićeve sledbenike.

Glasac

pre 11 godina

Vucicu,
verovacu ti kad budem citao o privodjenju: Velje Ilica, Kostunice, Mrkonjica, tajkuna koji preko svojih ljudi u NBS i carini koce EU integracije... Ovo su sve sitne ribe. Huligane necu ni da spominjem!

ali to nece da plati racune za potrosacku korpu...

pre 11 godina

A kakve veze Vicic ima sa ovim?Na vlasti su tek 3 meseca (i to stalno potenciraju).Uostalom ni njegove funkcije nemaju veze sa ovim.Znaci sta?

Jeftina propaganda.

politicki progon nego sta!?U SPS su najvece lopurde i to svi znaju!I niko ih ne dira.

pre 11 godina

Kad resite ubistvo Curuvije i Djindjica,kad resite ubistvo vojnika na Topcideru,kad resite pitanje koferceta,izborne kradje i Kolubaru onda se javite.
Ima na kraju mi poreski obveznici da placamo ovom Dulicu raznorazne milionkse odstete.Garant.

pera kojot genije

pre 11 godina

jeli, preuzviseni borce protiv korupcije, posto zejtin, posto secer, posto jaja, posto meso, posto mleko, gde su dzakovi sa listicima, gde je fusnota, odakle ti sva imovina koju posedujes bez dana radnog staza, odakle tebi obraz da izigravas betmena, to sto te je izglasalo 15-a % glasackog tela, znaci da nisi ovde voljom naroda, i zato sikter bre, i ti i toma i koferce i mladjan i boris i oliver i velja i mrka i palma i pelevic i ima vas ko kusih pasa na nasoj grbaci, skinite nam se i nestanite!!!

autsajder

pre 11 godina

Verovatno ce te kazna stici za sve to sto sada radis. A to sto radis je veoma providno. ma gledaj na koga ste samo udarili i na koga ste ranije udarali, na vase politicke protivnike: Canka, Dulica, Vuka, Cedu, Djindjica...Daj nam Aco jedno ime koje nije u vasoj udruzenoj organizaciji. Naravno da to neces uraditi jer znas kako bi zavrsio. I zato si odjednom zanemeo oko one kradje na izborima, oko koferceta, oko Kolubare, oko pljacke na Kosovu, oko Tomine diplome, oko svih necasnih radnji samoproklamovanih patriota. Ne znam samo kako mislis da ti u svetu veruju, izgubices kredibilitet vrlo brzo a onda ti je to kraj, jer ne mozemo mi mimo sveta. A svet vidi sta radite. Na kraju ce opet stradati narod, i to upravo najvise oni koji te trenutno podrzavaju, jer nisu oni jadni ni svesni kuda ovo sve vodi.

Nenad009

pre 11 godina

Kada uhapsite Tomicu i Dinkica onda cu vam verovati da nije politicki progon. Do tada, nista vam ne verujem!

Jedan je unistio zdravsteni sistem, spiskao pare na nepotrebne vakcine, a drugi je sve i svasta radio, pocevsi od potplacivanja Fijata. Kada se njih dvojica nadju u odgovarajucoj instituciji...

Ana Jovanovic

pre 11 godina

Ako postoje dokazi za zloupotrebu polozaja mora da ogovara. Price o politickom progonu pokazuju kakav je obraz demokratske stranke i Dulica.

milanko32

pre 11 godina

Zaista treba nastaviti jer moramo zbog svpje buducnosti uvesti malo reda u drzavu,Pa pobogu omladina nam sva misli da je bolje biti lopov i prevarant nego cestiti covek koji posteno zaradjuje.Jer takav primer daju mnogi u ovoj drzavi.Treba pokazati da nije tako.

stranacki vojnici odvratni ste

pre 11 godina

Dobar pocetak rada,obecanja su pocela da se ispunjavaju i nemam zamerki!
(Dragan, 6. oktobar 2012 13:51)

Koje obecanju su ispunili?
Prvo je bilo da ce Dinkci odmah u zatvor.Drugo je bilo obelodanjivanje detalja vezanih za kradju izbora.
Sta bi sa tim?

Ajmo redom

pre 11 godina

Ne zaboravite Velju, Palmu, Cvetkovica, Vlahovica, Bubala, Djilasa, i sve oni koji su doneli samo svoj znoj Srbiji a uzeli milijarde! Na nasu zalost ovo ce biti hvatanje samo onih koji su sa druge strane, a zataskace se i Kolubara i sve ostale kradje u kojima su umesani i "nasi"...

suboticasusu

pre 11 godina

Samo istraj u zapoctoj borbi,juce citam saopstenje Dulica na njihovom DS portalu gde sve negira,a ja kad znam da nisam kriv za nesto moze da me ispituje ko i kako hoce,a ne da se krijem iza imuniteta.

ogorcena

pre 11 godina

"pocetak borbe koja ne moze da se zaustavi"?!!!!! Uopste ne sumnjam u to da ce se zaustaviti kada tragovi dovedu do vas,nesposobnjakovica, koji nama,postenom narodu, bacate prasinu u oci jer ne znate I ne mozete da nam obezbedite normalan zivot!!! Prodavci magle!

nema imena, prodato

pre 11 godina

I onoga što je koferče nosao. i njega.

Mada je najbolje uhapsiti EPS i Telekom i prodati strancima budzašto.
Za nekoliko meseci veselja u javnom sektoru i penzionerima.

bezimena

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.
(Boro O, 6. oktobar 2012 16:15)

Vi bi opet neki Mathauzen, Aušvic, Jasenovac i sl.!? Sve su to bili "radni" logori jer "rad oslobadja"! Takvi kao Vi ne zaslužuju vazduh koji udišu!

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!

moca

pre 11 godina

Veliki inkvizitor bi možda mogao nešto da kaže šta se dogodilo sa halom "pinki" dok se kao junoša učio direktorskom poslu i kako je njegov pajtaš iz NS zvani "behatonac" sagradio svoj hotel na cg primorju.

Djordje

pre 11 godina

Žao mi je!
Jako mi je žao ali da mu verujem, uz sav napor i idealizam, ne mogu!
Čak i da verujem, gotovo religijski, u prosvetljenje i u preobraćenje, njemu ne mogu.
Zadržavam pravo da grešim i da se je ONAJ Aleksandar preobratio u Sv. Aleksandra!!!
I da se je manuo recipročnosti kao što je 1 Srbin = 100 Muslimana i ostalih uspaljenosti kao što je i ova, eventualno.
Ovim tekstom, naravno, ne sporim potrebu sistemske borbe protiv korupcije i zloupotrebe privilegija ali... dozvolite mi umerenu dozu skepse.
ŽIVI BILI PA VIDELI!!!
Samo da ne bude ona maksima "Obnove i izgradnje":
I NEMOGUĆE JE MOGUĆE!!!

Balkan

pre 11 godina

Tuzilac Miljko Radisavljevic izjavio da tuzilastvo na slucaju Opticki kablovi, odnosno Dulic, radi od marta meseca, a nova vlada postoji od avgusta?! Sto se kitis tudjim perjem Vucicu???! Lazovi...

Ivica_K

pre 11 godina

Ispitati sve u slucaju Dulic a zatim se nadam da ce svaki politicar koji je radio ili planira da radi nesto protiv zakonito biti bar uplasen da mu se ne desi isto kao Dulicu.

Mladenovac

pre 11 godina

Sve pohvale za naseg ministra.Ovim ga putem pozivam,da pomogne radnicima A.D. keramika Mladenovac.Koji su u strajku vec mesec dana.Radnicima koji su u strajku, juce su pokusali da daju resenja o suspenzijama i otkazima.Nasa privatizacija je veoma sporna i produzavana cak 11 puta,radnici su bili izlagani svakakvom vidu diskriminacije i sikaniranja,neisplacene zarade i ostalo.Molim vas da pomislite na 500 porodica iz Mladenovca i da im pomognete!
HVALA.

bezimena

pre 11 godina

A. Vučiću, pošto je M. Radisavljević otkrio da je istraga protiv Dulića ZAPOČETA još u vreme prethodne Vlade, isto kao i u aferi "Agrobanke", pitam KAKO TE NIJE SRAMOTA da sebi pripisuješ RAD I ZASLUGE PRETHODNE VLADE tj. DS-a!
U zemlju treba da propadneš lezileboviću!

eXistenZ

pre 11 godina

Vucicu, prvo resi ono sto si zapoceo, a to je problem Agrobanke, pa onda idi dalje! Mesec dana se prica o Agrobanci a sad kad se malo zakopalo ispod povrsine, cutimo! Tako se problemi ne resavaju!

Sigmund

pre 11 godina

Ma nema nista od ovog... 3 dana prasine i cao... Reci ce im sa zapada da prestanu i tu ce biti kraj, ipak je ovo Srbija i mi u njoj..:)

Igor78

pre 11 godina

Ocigledno da ''Gotov je!'' nista dobro nam nije donelo. Pokusajmo sa ovim - ''Pocelo je, pocelo!''
Ako je Vucic zaista resio da se obracuna sa korupcijom, tada meni, kao obicnom gradjaninu, nista drugo ne preostaje nego pitam - sta ja mogu da ucinim?
Pocelo je, pocelo....

Serpullum

pre 11 godina

Prvi koraci nove vlade napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala stvarno dokazuju da odlučna borba koju su najavljivali nisu bile samo prazne reči. Podržavam odlučnost i rešenost, a pre svega hrabrost Aleksandra Vučića da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Zlo se mora iskoreniti na svim nivoima.

Duki

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira da li su učesnici pripadnici neke stranke ili ne. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

nesa

pre 11 godina

nema nista od toga.Ja bih pohapsio tužilaštvo.Sta su radilo do daf? Cekali da li ce da se promeniti vlast. To vam sve govori o njima. I sad ce da spreme dokaze koji nisu validni za sud i nece biti nista

Priča ti ne prolazi ni kod predškolskog uzrasta

pre 11 godina

Aha važi, svi ti verujemo. To je bila i Pinočeova priča kada je hapsio i ubijao protivnike. Dok se pljačkaju milijarde, sjajno dođu montirani procesi da se ljudima mažu oči.

SANDA

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro .

Kjerkegor

pre 11 godina

Eto sad je pocelo i zanima me sta ce sad da kazu svi oni koji su tvrdili da je Vucic samo pricao price. Od necega se mora poceti, a Dulicev slucaj je bas pravi za pocetak, verovatno ce istraga o kampanji ocistimo Srbiju i donacijama vezanim za nju biti jako zanimljiva.

Sram te bilo Vucicu

pre 11 godina

Glumi mi tu Zorana Djindjica,radi svoj posao,nisi tuzilac..i dosadan si vise sa tim jednim govorom vec tri meseca..daj zaposli ljude,nemoj se sepuriti po medijima svaki dan kao da si Sv.Petar..

klenga

pre 11 godina

neki novi klinci moraju da uče istoriju u praksi....paradoks...ne...oni nisu pozatvarali ove na vreme (pre 12g.),i zato ovi sada hapse one,da oni nebi kasnije hapsili ove...divne li ivice nebeske,gde se srbija klacka...

Maxa

pre 11 godina

Nisam očekivao da će Vučić biti ovoliko aktivan u borbi protiv korupcije. Pozitivno me iznenadio. Možda ipak ima nade da jednom postanemo normalna država.

Maxim

pre 11 godina

Lako je skupljati poene na političkim protivnicima, pritegni Velju i Mrku ako smeš.
Dok to ne uradiš citiranje Đinđića je besmisleno.

mina

pre 11 godina

Najbolji su mi ovde ovi miševi koji anonimno upućuju Vučića koga treba da ispita! Pa burazeru, ako imaš petlju, a pouzdano znaš za nekoga da je krao ovaj narod - obavesti o detaljima koga treba, pomozi Srbiji da se raskrinka kriminal i korupcija, ako ne znaš ili ne smeš, ćuti i ne prenosi kao papagaj ono što može da se pročita po tabloidima.

Aca

pre 11 godina

Hm, koliko vidim, Dacic je potpisao dokument da nikakvih malverzacija nije bilo sa Nubom. To je napisalo i tuzilastvo. Sta cemo sa tim?

mijajic dragisa

pre 11 godina

do danas sam bio apolitican a od danas jedva cekam odmor da se uclanim kod gospodina vucica mi iz dijaspore cekamo rasplet sa carinarima muka je to brate vucicu

spiker aca

pre 11 godina

Stvarno, kakve veze ima Vucic sa ovim ? Kako rece M Radisavljevic, predistrazne radnje o slucaju "Dulic" pocele su jos u martu ove godine, takodje sprovodjene i prosle godine, znaci za vreme vladavine njegove DS. Sta Vucic sad glumi, osim da se po obicaju kiti tudjim perjem, jer svog nema.

zmitjkoe

pre 11 godina

A kave veze ima ovaj lik sa "aferom Dulic", osim sto je spiker? Nikakve, bas kao i u "aferi Politika" ili "aferi Agrobanka". Tezak folirant ...

Vlajkov

pre 11 godina

Porucio bih SNSovcima da je A. Vucic za ministra postavio coveka kom se trenutno sudi za korupciju. Ali posto ste vi uvek objektivni slucaj Gorana Knezevica je politicki progon a ovo borba protiv kriminala!!!

pek

pre 11 godina

Zadnji izvestaj evropske unije je ukazivao na to da je u Srbiji korupcija na previsokom nivou da bi se moglo razmatrati njeno pustanje u eu. Da su demokrate zaista imale na umu ulazak u eu, oni bi se jos odavno pozabavili raznim slucajevima. Umesto toga, oni su pricali i pricali i pricali a novo j vladi ostaje sad da pokusa da otkrije sta se desavalo.

mirjana

pre 11 godina

Па не знам ѕашто Вучић себи приписује овај случај Дулић кад се зна да је још у марту 2012. год овај случај покренут, то што је сад стигло време за привођење није нјегова заслуга, него да чујемо шта се дешава на општини Вождовац са корупцијом где је СНС на власти и пре јуна 2012 кад су били избори, не треба се китити туђим перјем

BB

pre 11 godina

"Nezavisno" tužilaštvo i policija kreću u hapšenja. Vučiću, kada budeš uhapsio nekog iz SPS-a, URS-a ili nekog slicnog, znači svoje koalicione partnere, možda počnem da ti verujem da se boriš protiv korupcije. A to da su tužilaštvo, sudstvo i policija nezavisni okači mačku o rep. Još sinoć u policijskom biltenu pod imenom "Informer" izašla je vest da će danas biti uhapšen jedan ministar. Kako su vidoviti, svaka im čast.

glasač

pre 11 godina

Dragi moj ministre, slažem se da postoji potreba za borbom protiv korupcije, ali nemoguće je da korupcija postoji samo u DS.
Pogledajte malo oko sebe i pogledajte se u ogledalo i recite samom sebi da nema korupcije nigde sem u DS.
Nažalost kao što sam mislio, kad ste došli na vlast, nastavili ste da pričate o "demokratiji", "borbi protiv korupcije", ali rezultati vašeg ministrovanja-vladanja se svode samo na hapšenje bivših ministara i moćnika bivše vlasti. Pustite policiju da radi samostalno, tužilaštvo da radi nezavisno, sudstvo da sudi po zakonu i dokazima, a ne po političkoj odluci i volji. Gde su tajkuni i kontroverzni biznismeni?

tu tu

pre 11 godina

@
(Tuta, 6. oktobar 2012 15:20)

12 godina ? Verovatno namerno neces da se prisetis, ili se ne secas sta su ovi danasnji na vlasti radili 90-tih...dobro nam je i voda ostala

Sljivoviski

pre 11 godina

Naravno da je ovo pocetak, Dulic je jedan od bitnih ali ima jos krupnijih koji treba da odgovaraju za propadanje Srbije. Samo napred i pokazite svoju odlucnost i volju da Srbiji bude bolje. Pokazite da jos ima postenih i strucnih politicara.

X-men

pre 11 godina

U Srbiji ne sme biti zaštićenih i privilegovanih! Ne želimo da se stane sa pronalaženjem krivaca! Za protekle godine isuviše ih je!

miki

pre 11 godina

ovo su gluposti! zasto? zato sto jedna Ceska koja nije imala ratove i gluposti od II sve.rata, koja je mnogo jaca u svakom smislu od propale Srbije, ne zeli i ne moze da se izbori s korupcijom! a kako se ovde razmislja? covek koji je svukao jedno odelo (radikal) a obukao drugo (naprednjak) i koji je u vreme milosevica pravio sporne zakone koje postoje samo u diktaturskim drzavama, i u zemlji gde na vlast dolaze ljudi koji su imali nekih kontakata s bivsom vlasti, kradjama, korupcijama, ubistvima, ce se nesto promeniti????? nema sunarodnici ovde leba jer je i prosla vlast i ova jedno veliko farbanje a mi smo i dalje ovce za sisanje i bogacenje kriminalaca! samo ne znam dokle!

mina

pre 11 godina

Primili k znanju više puta, hvala. Čekamo rezultate u vidu povraćaja pokradenog, a Srbiji prekopotrebnog novca. Koji lopov i koliko će da čami u zatvoru nije moja stvar i nemam navijačke sklonosti u smislu da se radujem što će tamo neko biti uhapšen.

pepi

pre 11 godina

Kakva Smerjurija!
Pobrkan scenarijo ne pravi se optuznica preko medija.Bolje bi vam bilo da ste love parade omogucili i tako makar malo dobili medjunarodni kredibilitet .Bedna Srbija

Tekma!

pre 11 godina

Vucicu, sredi korupciju, sredi monopole i kartelsko ponasanje privrednika, uvedi nam trzisnu utakmicu - mi to jedva cekamo, da nam se dozvoli da se takmicimo sa j..... tajkunima - Mozemo mi mnogo bolje od njih, smazacemo ih za dan, samo nas pustite da se takmicimo!

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Sta se desava sa ministrom Knezevicem, koji je pod istragom..a postao je ministar...
PS. Za neupucene: njega je zbog malverzacija uhapsila prethodna vlada, covek presao u drugu stranku i postao ministar...!?
ISTI ARSINI ZA SVE...imate li hrabrosti gospodine Vucicu?

milenko čavić

pre 11 godina

Vidimo mi tačno ko koliko vredi,ko još može da podrži priče ti istih kriminalaca koji pokušavaju na svaki prljavi način da se odbrane,pošto čisto nikad nisu ni igrali.Setimo se samo izborne kampanje sad nam je sve mnogo jasnije tačno znamo ko je ko i gde je kome mesto.

tinaf

pre 11 godina

Molim vas g-dine Vucicu budite prvi covek koji ce ostati dosledan i uporan u hapsenju kriminalaca,raskrinkavanju sumnjivih privatizacija i tendera.

MARICA HRDALO

pre 11 godina

"Vučić: Ovo je tek početak"

Nismo ni sumnjali u obećanja koja je SNS dala u kampanji - obračun sa korupcijom će biti težak,ali ako postoji volja onda se sve može podneti.

Saša

pre 11 godina

Da li je Dulić za ovaj slučaj kriv ili ne, teško je reći na osnovu informacija, ali prema ovom što piše na sajtu B92, ako policija nema dokaz (prisluškivanje, novac na tajnim računima bez porekla i sl.) da je uzeo mito, od toga nema ništa da će biti osuđen. Ako je za nešto kriv (bilbordi, sajtovi, razbacivanje para itd.), za ovo nije.
S druge strane, histerija u dva tabloida kojima je Dulić danima na naslovnoj strani, masovni istovetni organizovani partijski komentari u svim medijima na internetu sa ciljem hvaljenja velikog malog vođe i ova farsična izjava Vučića (kojim povodom? jel on tužilac, sudija, šta li) jasno govori o čemu se radi. O zabavljanju naroda, osveti, političkom progonu, kršenju ljudskih prava, pretpostavke nevinost itd. Čudi me da niko od medija ne vidi tu organizovanu akciju SNS (tabloidi, komentari, izjave zvaničnika koji nisu nadležni i kojima se krše ljudska prava) koju je lako povezati i raskrinkati, ali dobro, možda nije vreme još uvek, taze je vlada.
Ko se mača lati, od njega će i poginuti, histerija će trajati do proleća, a onda vlada neće moći više da se vadi na staru vladu, staru korupciju i sušu, ostaće sama sa narodom. Da sam na Vučićevom mestu, plašio bih se tog trentuka. Nesposobna družina koju su okupili ima sve šanse da bude srušena silom onih koje su sami prizvali. A što se Dulića tiče - svako ko sad bude uhapšen i oslobođen bez presude i posle godinu dana pritvora, ima sve šanse da u post-Vučićevskom periodu bude važan baja.

Branimir crni

pre 11 godina

Najzad da je počelo , već tri meseca se ništa ne dešava ,a svi pričaju strpite se i ja koji sam bio optimista počeo sam da sumnjam ,ali hvala bogu evo počelo je i neka traje do kraja dok se ne izvede pred lice pravde i poslednji koji je odgovoran za sve patnje ovog narod! Baš svi oni zbog kojih danas u ovoj zemlji ima ovoliko nemaštine ,a oni su trpali pre na svoje račune i račune svojih poslušnika ! Samo napred i do kraja !

Koviljka

pre 11 godina

Ovaj covek radi punom parom,treba da bude primer svim ministrima kako se bori i radi. Od samog pocetka najavljena je ostra borba protiv korupcije i evo stalno rezultati na tom polju.

ljubav mi srce mori

pre 11 godina

Opet se pojavljuju izlivi mržnje prema ovom čoveku.. taman da izjavi da je nebo plavo, oni bi histerisali da nije i da je on lažov i kriminalac jer je to izjavio..
Možete samo da histerišete, narod je prepoznao ko će opravdati ukazano poverenje i sada se ti rezultati pokazuju. Demokrate će na kraju ostati obezglavljene, kada im svi kandidati za predsednika završe u pritvoru... ali samo zbog te bahatosti, zbog uobraženosti i ubeđenja da je narod gomila ovaca i da će moći nekažnjeno da se iživljavaju, zbog toga bih im odrezao najveće moguće kazne !

Licemeri

pre 11 godina

"Ovo je tek početak"

Toga se i plašimo mi koji smo protiv vašeg konstantnog kršenja ustava i zakona i prava manjina i podržavanja fašista i huligana!
U potpisu:
Gay populacija Srbije

trziste teskih sirovina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekim promenama, a ja da pitam ovaj narod: Sta se to konkretno promenilo osim fotelja i duzonja u istima?

Ja carape menjam, ali ih perem pa opet obujem iste.
Da li to znaci da se nesto sustinski promenilo u mom zivotu?

Sajo

pre 11 godina

One sto je predhodna vlast hapsila ste pustili i cak stavili u vladu...a da se protiv njih(Knezevic)jos uvek vodi potupak...A sada hapsite ove koju su hapsili one(vase)...I nije politicki ...AJTE MOLIM VAS...Nema te vi uslove za borbu protiv korupcije jer ste svi vi...i oni i vi...zajedno u istome blatu...ili u slicnim milionima...otetih od gradjana Srbije u krajnoj istanci...Nravoucenije....TESKO NAMA S VAMA..

Insajder

pre 11 godina

Gospodin Vučić je rekao da cilj nisu hapšenja,vec zacementirane optužnice od kojih je nemoguće odbraniti se.Ako ova optužnica ima takvu težinu skinuću kapu i počeću da veruje u borbu protiv korupcije.Plasim se samo da je ovo nastavak zamajavanja naroda.

ex LDP

pre 11 godina

mislio sam da su priče u kampanji samo priče. ali mi je izuzetno drago da je neko rešio da problemima stane na put. uradite posao do kraja i ostaćete upamćeni kao retka svetla tačka u modernoj srpskoj istoriji. i nemojte se plašiti i kalkulisati, u pitanju je budućnost naših potomaka

Oki

pre 11 godina

Kada nisu oni hapsili VAS (I Dacica i Palmu i tebe i predsednika nam sadasnjeg) tako im i treba.
Mozda je Dulic tu najmanje kriv, ali je ocigledno najvise bio naivan. sta da se radi, neko mora da plati ceh.

Nadam se samo da cete i vi doci na red (Nekako, Dacica bi prvog voleo da vidim u redu :))

Željko

pre 11 godina

Vučiću hapsi,ali nemoj molim te da preskačeš!Kad budem video da se hapse i ovi što su sa vama u koaliciji,SPS,G17+...imaćeš moju podršku,do tada ću biti uzdržan!

marko

pre 11 godina

pre nekoliko dana ministar pravde komentarisuci slucaj njihovog potpredsednika knezevica izjavi "znate sta su svedoci rekli"!!!!? sta su to ministre rekli svedoci!? jel to najavljujes oslobadjajucu presudu! i ovakvi ce da se bore protiv korupcije!?

Steva

pre 11 godina

Steta sto ste pustili Tomica i Stupara da se brane sa slobode a optuzeni su za pljacke od nekoliko stotina miliona evra.Mozda bih i poverovao,ali ovo mi se cini da ce biti selektivna borba protiv korupcije.

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

Vladimir

pre 11 godina

Ovo jeste samo vrh ledenog brega. Tolike afere su se desile tokom godina u Srbiji da je konacno vreme da neko preuzme odgovornost da sve to razresi i gospodine Vucicu tu imate moju punu i bezrezervnu podrsku.

Lazar

pre 11 godina

Prvo nije Dulic (ili bilo ko drugi) taj koji treba da dokazuje da je nevin vec je Tuzilastvo to koje treba da dokaze krivicu. Tako je u svakoj zemlji na svetu pa bi tako trebalo da bude i u Srbiji. Cinjenica da je Dulic prvo satanizovan kroz medije i da je sada primoran da dokazuje svoju nevinost dovoljno govori o tome da se uopste ne radi o borbi protiv korupcije vec o klasicnom politickom progonu i obracunu sa politickim protivnicima. Vucic najlakse moze da dokaze da to nije tako na nacin da policija uhapsi onog koga je licno Vucic prozivao da je upozorio Darka Sarica (koji je osudjen kao kriminalac) da napusti Srbiju. Ili je mozda Vucic tada lagao?

Tiemie

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

RADE

pre 11 godina

Postovani,

Srbija treba de se osvesti da je sadasnja valda postavljena posle predsednickih izbora gde je izaslo samo 46,28 % biraca !!!!

Znaci MANJINA vodi nasu Srbiju.......samo toliko, pa da razmislimo svi !

Assssssssss

pre 11 godina

Tamo gde je stao dok je bio pod Slobom, nastavlja sada pod Malim Slobom. Tužno, strašno, bolesno, jezivo... jednom rečju... Vučko!

Rale

pre 11 godina

Ko je DOS-u kriv što posle 5. oktobra nije ovako proganjao Vučića i Tomu? Da je to tad obavljeno danas bi sve bilo potpuno drugačije. :)

La-Loš

pre 11 godina

Odlično za Dulića, a kada ćeš uhapsiti Dinkića?! Njega si prvo najavljivao. Sve je to hleba i igara. E pošto vam sa hlebom ne ide, onda ste pojačali sa igrama da narodu skrenete pažnju sa gladne dece.

Balkan

pre 11 godina

A sta je bilo sa glasackim listicima Vicicu? Sta je bilo sa Tominom diplomom? Sta je sa najvecim lopovom u istoriji Srbije, Dinkicem? Sta je sa Mrkonjicem, Veljom, Bajatovicem, Kostunicom i saradnicima koji su bili u najvise afera?? Kad dirnes njih, onda se hvali, do tad
TISINA!!!!

s.

pre 11 godina

(Obeliks, 6. oktobar 2012 13:41)

Nisam Dulićev fan, naprotiv, samo, ne treba da on dokazuje nevinost, nevin je dok se ne dokaže njegova krivica.Tako stvari idu.Optuženi su nevini dok se ne dokaže krivica, ne obrnuto.

Brut

pre 11 godina

Ima sud i tužilaštvo, a ti treba samo da ćutiš, radiš svoj posao i omogućiš da pravo i zakon mogu da se sprovode. Što ne rešite i sve ono iz devedesetih godina: silna ubistva, pokradene pare, pljačkaške privatizacije, eksepresno obogaćeni tajkuni, ili je to za vas zastarelo (zato što znate koji su to ljudi i gde su otišle pare)?

posmatrac

pre 11 godina

Dok hapse samo zute jasno je da je politicki progon. Ako proceslja i svoje redove, pa predje na Dinkica i njegovu bandu i naravno Dacica za koferce i Bajatovica i njegov Promont pa tajkune tada ce imati i moju podrsku.

Imali ste priliku, skuvali ste ribu

pre 11 godina

Kakva ironija - 13 godina kasnije, 6.oktobar ce mozda ipak biti pocetak promena, a Vucic njihov simbol?
Ako zasluzi neka tako i bude.

MilosNis

pre 11 godina

Mislim da bi trebali da preispitate Mirka Cvetkovica i Mladjana Dinkica za pocetak, afere oko privatizacije i partijskog zaposljavanja sto takodje treba da se sankcionise zakonom...

Dragica M.

pre 11 godina

Samo nek` Bog pomogne ovom coveku, treba ce mu zastite od mnogo krupnih kriminalac. Svaka mu cast na hrabrosti I istrajnosti. Ima nade za Srbiju.

Cvetelina

pre 11 godina

Aco brate, to, samo napred. Znaš i sam da tu neman moraš da ubiješ, jer ako se povrati, teško nama! Udri pravo u glavu i ne odustaj! Seti se samo kako je TEBE ponižavao, taj njihov "nobles" zbog istine koju si im sručio u lice. Nemoj da zaboraviš, molim te. Ti si sad mesija, u TEBE su uprte oči Srbije!

nikigi

pre 11 godina

Ova država je sistematski opljačkana i uništena.Neko mora za to da odgovara.Podržavam aktuelnu vlast u rešenosti da se obračuna sa korupcijom i kriminalom.Nemojte odustajati jer je to pitanje opstanka države.

Dragoljub

pre 11 godina

Ma oni su krenuli da kukaju cim vise nisu mogli da vrsljaju kako hoce, naravno da ce sad jos i vise. Samo napred, jednom mora da se uvede red. Dobro je da smo konacno izabrali coveka koji hoce i moze da se suoci sa tim. Gde bi nam bio kraj da je to bilo bar pre cetiri godine, ne bi sad bili u ovoj situaciji.

Radoš

pre 11 godina

Kada sam govorio da ovaj čovek ima potencijal da izvede ovu zemlju iz mraka u koji nas zatrpaše ove vajne demokrate , mnogi su mi se smejali , samo što mi sada neki i priđu kažu bio si u pravu ,a većina pa takav smo narod i danas samo spuste glavu,stide se ,ma teško im da kažu da sam Vučića dobro procenio !

crni domino

pre 11 godina

Manje pricaj ubavi Vucicu, dobices devijaciju donje usne, pogotovu ako si zlurad!
Umes li ti nesto korisno da radis za drzavu ili samo da pretis a Kofer da hapsi?
Ko je u zatvoru zbog Agrobanke? Eh da vam stoduplo naplate svi nad kojima ste se izivljavali.
SPSova "masna kuca" EPS je u finansijskom kolapsu i ti Vucicu nikoga od SPS kriminalaca ne Hapsis? Afera Kolubara - nikoga ne hapsis? Afera Azotara, Agroziv - nikoga ne hapsis?
Jos ces da se nasladjujes sto mi tvoji punoglavci lupaju minuse i niko od njih da kaze:u pravu je!
Jadna ste vi crveno crna koalicija a takodje i svi koji vas podrzavaju.
Nego, pustite institucijama da rade svoj posao a vi vidite sta cete sa Srbijom zimus na -15 stepeni! Susa bila, akumulacije prazne, komsije ni za sebe nece da imaju dovoljno struje, a drzava treba da funkcionise!

Milance Radosavljevic

pre 11 godina

pusteni milanovic i bogdanov, oslobodjeni mira i marko, zakon o amnestiji samo sto nije, onaj sto je zapalio ambasadu oudjen za kradju rukavica i punjaca za mobilni, pornicarka u skupstini, dinkic MINISTAR finansija... i sad treba da ti verujem da niko nije zasticen i da ovo nije deo politickog progona!? mislim, da je dulic kriv, verovatno jeste, neka ga nek se brani, al ajmo malo kukolja da se oslobodis, pa ti mozda i poverujem da si ozbiljan i dobronameran!

Duca7

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

Mile

pre 11 godina

Populizam na delu, jalova priča, da se kladimo da će ovog osloboditi. Pa oni su zakon pisali za sebe. Nego šta ćemo sa Srbijagasom, reči ministrice G17/SNS, Kolubarom, EPS, putevima i kriminalom gde nema DS-a,ili nije pretežan, hoće li i to doći na sunce?

honesty

pre 11 godina

Vucic je pravi covek za ovakve stvari i za ovakvu borbu. Samo reci hvale i podrske. Jedini koji se posteno i iskreno posvetio ovome! Ima svu snagu i strpljenje koje je neophodno da bi se izaslo na kraj sa svim ovim otpadom.

Ivan Pribak

pre 11 godina

Konacno da se vide rezultati mukotrpnog rada gospodina Vucica. Sada ce ljudi u Srbiji konacno videti ko je do sada obmanjivao narod a ko ima iskrenu zelju da unisti korupciju i kriminal.

Posmatrač

pre 11 godina

Sve pohvale Vučiću samo napred i uvek imaj u vidu da nema stajanja na pola puta jer kako reče Dostojevski „Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i kamenjem gađaš svakog psa koja na tebe laje, nikada nećeš stići na cilj „...

Aleksandar Rak

pre 11 godina

Ovo sto Aleksandar Vucic radi nije nimalo naivna stvar i u najmanju ruku bi svi trebalo da ga podrzimo i stanemo uz njega da istraje u ovome sto je zapoceo.Kada kazem SVI mislim na sve one kojima je u interesu da se jednom za svagda zatvore vrata svim kriminalcima u ovoj zemlji!

Eliot Nes

pre 11 godina

Bojim se da od svega ovoga nema nista iako je Dulic najbolji moguci pocetak. Covek mi izgleda kao neko ko bi propevao samo ako ga se pravilno pritisne tako da bi on mogao svojim iskazom da raskrinka vecinu lopova iz svih Vlada i stranaka. Medjutim, pretpostavljam da ce njegovo ime malo da se provuce po medijima i da ce na kraju da bude oslobodjen.

tajkun

pre 11 godina

Ispitajte direktore javnih preduzeca. Imovinu sadasnjih i bivsih ministara. Imovinu direktora agencije za pruvatizaciju i konsultantskih kuca koje su ucestvovale u privatizacijama prethodnih 10ak godina. Izguraj Vucicu ovo do kraja i posteno.

mile

pre 11 godina

neka ova Vlada pohapsi lopove iz prosle. pa ond neka buduca neka hapsi lopove iz ove. Kroz dva tri izborna ciklusa neka se medjusobno podave i ociste Srbiju. Za pocetak i ovo je dobro. Na sledecim izborima Dinkic ne sme u Vladu nikako. Onda neka i njega pociste.

drug brat

pre 11 godina

Nisam bio za SNS i bio sam duboko skeptican protiv ovih novih radikala, cak i kada su pokrenuli aferu u Agrobanci ali sada sam ubedjen da ce se Vucic obracunati sa kriminalom po svaku cenu i ako u tome istraje ima moj glas do kraj zivota!

marko od bloka

pre 11 godina

Aleksandre brate moj, stavi ti pancir i nosi ga uvek. I Djindjic je pokusao da kriminalce pohapsi pa svi znamo kakvu smo tragediju pretrpeli. Imaju moc, pare, drogu, zene, politicke veze, oruzije... Na velike si se namerio ali ako uspes u tome niko se nece vise secati Aleksandra vucica iz SRS vec srpskog Eliot Nesa.

Milosh

pre 11 godina

Ideja kao ideja je super i drzim fige da se zemlja ocisti od korupcije, ali za sada to izgleda po onom starom Vadikalskom medtodu, sve sto mi izjavimo (sada SNS) to je istina i za to dokazi nisu potrebni. E to je ogroman problem, kao i sto to sve pre toga izadje u nazovi novinama, mada ja to vise volim da zovem lep papir na koji je greskom nanesena boja sa tekstovima tamo nekih likova koji nikada u zivotu nisu uspeli kao novinari, pa su se odlucili za pisanje bajki i basni!

beli listic

pre 11 godina

Pa verujem, i gospoda sto su pokrala Kolubaru, vidim vratila su silne milijarde evra i u zatvoru su, i prethodni akteri,tj. lopovi iz hiljade i hiljade afera su na slobodi i uzivaju u blagodetima svojih kradja. Znamo mi da o toga nema nista, imalo bi sve to smisla, gospodine Vucicu, kada bi oni vratili te pare, pa te pare, tj, miljarde evra koje su pokrali, uloziti u zaposlavnjanje milone nezaposlenih, sto starih to i mladih, koji ne vide nikakvu perspektivu , jer znaju da ako nemaju nekog u stranci, od posla vajde nema, pa neka su i magistri ili sta god. To svi pa i vrapci znaju. Dakle, tresla se gori, rodio se mis.

Tile

pre 11 godina

Ova hapsenja su dokaz da je Vucic stvarno resen da se izbori sa kriminalom i korupcijom. Mnogo kadrova prethodnog rezima se ogresilo o zakon i to ne sme proci nekaznjeno.

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Istraga kriminalnih slučajeva se proširuje i na mnoge nedodirljive, pa će se sigurno još doći i do mnogih iz političkog vrha. Najzad nema više zaštićenih! To je pravi put za iskorenjivanje kriminala.

Magdalena

pre 11 godina

Mislim da je ovo odličan potez za početak, iako je bilo par sitnijih hapšenja, ovo je prvo veliko i nadam se da će se ići do kraja, redom, jedan po jedan, pa ako treba neka i Vlada padne na kraju, al' da se uhapse svi koji su omastili brke! Vučić će sasvim sigurno uvek imati podršku u narodu kad su ovakve stvari u pitanju pa sve i da se raspišu izbori sutra, narod će ponovo glasati za njega jer radi ono što je obećao!

steps

pre 11 godina

Samo napred gospodine Vucicu,pokazali ste da vi uvek drzite rec,slucaj Dulic je pocetak a sad samo napred,svi koji su se ogresili moraju da snose posledice,gospodine Vucicu sve pohvale za vas

nesha

pre 11 godina

Aman čoveče, ćuti i hapsi, koga je briga za Dulića...ali otvarajte radna mesta, poješće vas nezaposleni i siromašni.
Srbija će umreti od gladi. Ljudima treba posao, a od toga što ćeš ti da pohapsiš 10 ili 100 ljudi nikome neće biti lakše da preživi mesec bez primanja.
Ako ne pokrenete privredu uskoro ćete se i sami dobrovoljno skloniti u zatvor , zajedno sa DS-om. To će vam ( svima ) biti jedina sigurna kuća u Srbiji.

SPAVAC

pre 11 godina

Ajmo konacno da vidimo pravnu drzavu na delu. Dosta je bilo sablji, medijskih populistickih tekstova, vreme je da se tuzilastvo i sud puste da rade svoj posao posle dugo godina.

banaopoljac

pre 11 godina

Pocinju da se vide rezultati borbe protiv kriminalai korupcije i ne sme da se sada stane ,nasuprot tome mora de se jo[ jace i brze udari protiv takvih ljudi.

Naopako

pre 11 godina

Ovaj covek je pun hrabrosti, i volje da pokaze kako se radi sa kriminalom, svaka cast na ovome, reko ja da nije dulic jedini svi znamo koliko jos njih ima,a uz pomoc vas ce se to i rasvetliti. Samo napred sredite sve koji su gresili.

www

pre 11 godina

I ja, kao i vecina gradjana, ocekujem da je njegovo privodjenje pravdi samo pocetak obracuna protiv organizovanog kriminala na drzavnom nivou.Ako Vucic ovako nastavi, niko ga sa vlasti nece skloniti. Ima punu podrsku za sve.

023

pre 11 godina

Мислим да нас чека врела политичка јесен, а овом човеку свака част што се залаже и бори..

Obeliks

pre 11 godina

Dulic se vec odrekao imuniteta, posto covek zna da ce mu to biti ukinuto. Vreme je da dokaze svoju nevinost, i da prestane da se izgovara na politicki progon.Cestita novoj vlasti na odlicnom pocetku ove borbe.

milica pilica

pre 11 godina

Verujem da ce Vucic uspeti u svom naumu da ocisti Srbiju od korupcije, ali ne moze on to sam, moramo mu svi pomoci pa bar sa moralnom podrskom.

Mastrangelo

pre 11 godina

Dolijao je konacno i Oliver. Ovo je dokaz da se ne radi o nikakvim medijskoj hajci, vec su u pitanju ozbiljna kriminalna dela koja ce se na sudu dokazati. Vreme je da se u nasoj zemlji konacno nesto promeni na bolje, i da se korupcija i kriminal pocnu suzbijati.

POP

pre 11 godina

Vučiću kako te nije sramota, ovo jeste politički progon.
Dulić je bio vizionar Tadićeve Srbije.
Njegovo najveće dostignuće je "projekat-Počistimo budžet Srbije"!

Pera moler

pre 11 godina

Vučiću samo ubrzaj to malo, da vidimo malo kako zakon i sudovi rade, ima još mnogo Dulića u prethodnoj vlasti čim smo pali ovoliko nisko.

POP

pre 11 godina

Vučiću kako te nije sramota, ovo jeste politički progon.
Dulić je bio vizionar Tadićeve Srbije.
Njegovo najveće dostignuće je "projekat-Počistimo budžet Srbije"!

SPAVAC

pre 11 godina

Ajmo konacno da vidimo pravnu drzavu na delu. Dosta je bilo sablji, medijskih populistickih tekstova, vreme je da se tuzilastvo i sud puste da rade svoj posao posle dugo godina.

www

pre 11 godina

I ja, kao i vecina gradjana, ocekujem da je njegovo privodjenje pravdi samo pocetak obracuna protiv organizovanog kriminala na drzavnom nivou.Ako Vucic ovako nastavi, niko ga sa vlasti nece skloniti. Ima punu podrsku za sve.

Obeliks

pre 11 godina

Dulic se vec odrekao imuniteta, posto covek zna da ce mu to biti ukinuto. Vreme je da dokaze svoju nevinost, i da prestane da se izgovara na politicki progon.Cestita novoj vlasti na odlicnom pocetku ove borbe.

posmatrac

pre 11 godina

Dok hapse samo zute jasno je da je politicki progon. Ako proceslja i svoje redove, pa predje na Dinkica i njegovu bandu i naravno Dacica za koferce i Bajatovica i njegov Promont pa tajkune tada ce imati i moju podrsku.

beli listic

pre 11 godina

Pa verujem, i gospoda sto su pokrala Kolubaru, vidim vratila su silne milijarde evra i u zatvoru su, i prethodni akteri,tj. lopovi iz hiljade i hiljade afera su na slobodi i uzivaju u blagodetima svojih kradja. Znamo mi da o toga nema nista, imalo bi sve to smisla, gospodine Vucicu, kada bi oni vratili te pare, pa te pare, tj, miljarde evra koje su pokrali, uloziti u zaposlavnjanje milone nezaposlenih, sto starih to i mladih, koji ne vide nikakvu perspektivu , jer znaju da ako nemaju nekog u stranci, od posla vajde nema, pa neka su i magistri ili sta god. To svi pa i vrapci znaju. Dakle, tresla se gori, rodio se mis.

Milance Radosavljevic

pre 11 godina

pusteni milanovic i bogdanov, oslobodjeni mira i marko, zakon o amnestiji samo sto nije, onaj sto je zapalio ambasadu oudjen za kradju rukavica i punjaca za mobilni, pornicarka u skupstini, dinkic MINISTAR finansija... i sad treba da ti verujem da niko nije zasticen i da ovo nije deo politickog progona!? mislim, da je dulic kriv, verovatno jeste, neka ga nek se brani, al ajmo malo kukolja da se oslobodis, pa ti mozda i poverujem da si ozbiljan i dobronameran!

drug brat

pre 11 godina

Nisam bio za SNS i bio sam duboko skeptican protiv ovih novih radikala, cak i kada su pokrenuli aferu u Agrobanci ali sada sam ubedjen da ce se Vucic obracunati sa kriminalom po svaku cenu i ako u tome istraje ima moj glas do kraj zivota!

Pera moler

pre 11 godina

Vučiću samo ubrzaj to malo, da vidimo malo kako zakon i sudovi rade, ima još mnogo Dulića u prethodnoj vlasti čim smo pali ovoliko nisko.

Balkan

pre 11 godina

A sta je bilo sa glasackim listicima Vicicu? Sta je bilo sa Tominom diplomom? Sta je sa najvecim lopovom u istoriji Srbije, Dinkicem? Sta je sa Mrkonjicem, Veljom, Bajatovicem, Kostunicom i saradnicima koji su bili u najvise afera?? Kad dirnes njih, onda se hvali, do tad
TISINA!!!!

MilosNis

pre 11 godina

Mislim da bi trebali da preispitate Mirka Cvetkovica i Mladjana Dinkica za pocetak, afere oko privatizacije i partijskog zaposljavanja sto takodje treba da se sankcionise zakonom...

Željko

pre 11 godina

Vučiću hapsi,ali nemoj molim te da preskačeš!Kad budem video da se hapse i ovi što su sa vama u koaliciji,SPS,G17+...imaćeš moju podršku,do tada ću biti uzdržan!

marko od bloka

pre 11 godina

Aleksandre brate moj, stavi ti pancir i nosi ga uvek. I Djindjic je pokusao da kriminalce pohapsi pa svi znamo kakvu smo tragediju pretrpeli. Imaju moc, pare, drogu, zene, politicke veze, oruzije... Na velike si se namerio ali ako uspes u tome niko se nece vise secati Aleksandra vucica iz SRS vec srpskog Eliot Nesa.

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Sta se desava sa ministrom Knezevicem, koji je pod istragom..a postao je ministar...
PS. Za neupucene: njega je zbog malverzacija uhapsila prethodna vlada, covek presao u drugu stranku i postao ministar...!?
ISTI ARSINI ZA SVE...imate li hrabrosti gospodine Vucicu?

Vlajkov

pre 11 godina

Porucio bih SNSovcima da je A. Vucic za ministra postavio coveka kom se trenutno sudi za korupciju. Ali posto ste vi uvek objektivni slucaj Gorana Knezevica je politicki progon a ovo borba protiv kriminala!!!

Miča

pre 11 godina

Ova stvar završava u Strazburu i finom cifrom Duliću kao odštetom. To je ono što polusvet koji se loži na kurir, Vučićeve price i sl. nikako da razumeju.

Assssssssss

pre 11 godina

Tamo gde je stao dok je bio pod Slobom, nastavlja sada pod Malim Slobom. Tužno, strašno, bolesno, jezivo... jednom rečju... Vučko!

Alek

pre 11 godina

Dulić to jeste i zaslužio. Nego, Vučko, a kad će onaj džak sa ukradenim glasovima, Kolubara, Koferče...? Ćuruvija, Dada Vujasinović, Đinđić...? Kad će obećane ruske milijarde? Kad ćemo da vidimo nešto dobro od vaše vlasti, a ne samo poskupljenja, pad standarda, udaljavanje od Evrope i sveta, opet istu mantru o Kosovu, samo kukanje na prethodnu vlast...?

Mile

pre 11 godina

Populizam na delu, jalova priča, da se kladimo da će ovog osloboditi. Pa oni su zakon pisali za sebe. Nego šta ćemo sa Srbijagasom, reči ministrice G17/SNS, Kolubarom, EPS, putevima i kriminalom gde nema DS-a,ili nije pretežan, hoće li i to doći na sunce?

Saša

pre 11 godina

Da li je Dulić za ovaj slučaj kriv ili ne, teško je reći na osnovu informacija, ali prema ovom što piše na sajtu B92, ako policija nema dokaz (prisluškivanje, novac na tajnim računima bez porekla i sl.) da je uzeo mito, od toga nema ništa da će biti osuđen. Ako je za nešto kriv (bilbordi, sajtovi, razbacivanje para itd.), za ovo nije.
S druge strane, histerija u dva tabloida kojima je Dulić danima na naslovnoj strani, masovni istovetni organizovani partijski komentari u svim medijima na internetu sa ciljem hvaljenja velikog malog vođe i ova farsična izjava Vučića (kojim povodom? jel on tužilac, sudija, šta li) jasno govori o čemu se radi. O zabavljanju naroda, osveti, političkom progonu, kršenju ljudskih prava, pretpostavke nevinost itd. Čudi me da niko od medija ne vidi tu organizovanu akciju SNS (tabloidi, komentari, izjave zvaničnika koji nisu nadležni i kojima se krše ljudska prava) koju je lako povezati i raskrinkati, ali dobro, možda nije vreme još uvek, taze je vlada.
Ko se mača lati, od njega će i poginuti, histerija će trajati do proleća, a onda vlada neće moći više da se vadi na staru vladu, staru korupciju i sušu, ostaće sama sa narodom. Da sam na Vučićevom mestu, plašio bih se tog trentuka. Nesposobna družina koju su okupili ima sve šanse da bude srušena silom onih koje su sami prizvali. A što se Dulića tiče - svako ko sad bude uhapšen i oslobođen bez presude i posle godinu dana pritvora, ima sve šanse da u post-Vučićevskom periodu bude važan baja.

crni domino

pre 11 godina

Manje pricaj ubavi Vucicu, dobices devijaciju donje usne, pogotovu ako si zlurad!
Umes li ti nesto korisno da radis za drzavu ili samo da pretis a Kofer da hapsi?
Ko je u zatvoru zbog Agrobanke? Eh da vam stoduplo naplate svi nad kojima ste se izivljavali.
SPSova "masna kuca" EPS je u finansijskom kolapsu i ti Vucicu nikoga od SPS kriminalaca ne Hapsis? Afera Kolubara - nikoga ne hapsis? Afera Azotara, Agroziv - nikoga ne hapsis?
Jos ces da se nasladjujes sto mi tvoji punoglavci lupaju minuse i niko od njih da kaze:u pravu je!
Jadna ste vi crveno crna koalicija a takodje i svi koji vas podrzavaju.
Nego, pustite institucijama da rade svoj posao a vi vidite sta cete sa Srbijom zimus na -15 stepeni! Susa bila, akumulacije prazne, komsije ni za sebe nece da imaju dovoljno struje, a drzava treba da funkcionise!

nesha

pre 11 godina

Aman čoveče, ćuti i hapsi, koga je briga za Dulića...ali otvarajte radna mesta, poješće vas nezaposleni i siromašni.
Srbija će umreti od gladi. Ljudima treba posao, a od toga što ćeš ti da pohapsiš 10 ili 100 ljudi nikome neće biti lakše da preživi mesec bez primanja.
Ako ne pokrenete privredu uskoro ćete se i sami dobrovoljno skloniti u zatvor , zajedno sa DS-om. To će vam ( svima ) biti jedina sigurna kuća u Srbiji.

bezimena

pre 11 godina

A. Vučiću, pošto je M. Radisavljević otkrio da je istraga protiv Dulića ZAPOČETA još u vreme prethodne Vlade, isto kao i u aferi "Agrobanke", pitam KAKO TE NIJE SRAMOTA da sebi pripisuješ RAD I ZASLUGE PRETHODNE VLADE tj. DS-a!
U zemlju treba da propadneš lezileboviću!

pera kojot genije

pre 11 godina

jeli, preuzviseni borce protiv korupcije, posto zejtin, posto secer, posto jaja, posto meso, posto mleko, gde su dzakovi sa listicima, gde je fusnota, odakle ti sva imovina koju posedujes bez dana radnog staza, odakle tebi obraz da izigravas betmena, to sto te je izglasalo 15-a % glasackog tela, znaci da nisi ovde voljom naroda, i zato sikter bre, i ti i toma i koferce i mladjan i boris i oliver i velja i mrka i palma i pelevic i ima vas ko kusih pasa na nasoj grbaci, skinite nam se i nestanite!!!

Miroslav

pre 11 godina

Dok su Mišković, Beko, Kostić, koferče, Velimir Ilić, ljudi koji su ojadili Kolubaru - pretežno članovi DSS-a, Koštunica, Nikitović, Mihajlov, Dušan Mihajlović, Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo, pripadnici službi bezbednosti koji su opljačkali građane i koji su okrvavili ruke preko ubistava Slavka Ćuruvije, Dade Vujasinović, sudije Simeunovća, četvorice pripadnika SPO-a, dvojice vojnika u Topčideru itd... na slobodi nema ni govora o nekakvoj većoj borbi protiv korupcije i kriminala a kad gore pomenute aktere Vučić privede pravdi onda nek se javi i ja ću mu prvi podići spomenik kao narodnom heroju. Naravno da od svega toga nema ništa i ovo je samo obična osveta udbaša i tajkuna članovima demokratske stranke a Vučić kao jedan stari pripadnik službe samo izvršava poveren mu zadatak. Suviše providno za Miloševićeve sledbenike.

La-Loš

pre 11 godina

Odlično za Dulića, a kada ćeš uhapsiti Dinkića?! Njega si prvo najavljivao. Sve je to hleba i igara. E pošto vam sa hlebom ne ide, onda ste pojačali sa igrama da narodu skrenete pažnju sa gladne dece.

Lazar

pre 11 godina

Prvo nije Dulic (ili bilo ko drugi) taj koji treba da dokazuje da je nevin vec je Tuzilastvo to koje treba da dokaze krivicu. Tako je u svakoj zemlji na svetu pa bi tako trebalo da bude i u Srbiji. Cinjenica da je Dulic prvo satanizovan kroz medije i da je sada primoran da dokazuje svoju nevinost dovoljno govori o tome da se uopste ne radi o borbi protiv korupcije vec o klasicnom politickom progonu i obracunu sa politickim protivnicima. Vucic najlakse moze da dokaze da to nije tako na nacin da policija uhapsi onog koga je licno Vucic prozivao da je upozorio Darka Sarica (koji je osudjen kao kriminalac) da napusti Srbiju. Ili je mozda Vucic tada lagao?

Rale

pre 11 godina

Ko je DOS-u kriv što posle 5. oktobra nije ovako proganjao Vučića i Tomu? Da je to tad obavljeno danas bi sve bilo potpuno drugačije. :)

barracuda

pre 11 godina

Drugovi i drugarice, iz vaših skrivenih budžaka u kući/stanu izvadite litru teško stečenog "jeftinog" ulja, zavalite se u vašoj dotrajaloj fotelji, sipajte sebi čašicu jeftinog ulja, počnite sa konzumiranjem i gledanjem velikog udbaškog talk show sa voditeljem, hipnotizerom, majstorom vudu magije gospodinom A.Vučićem.
Ovo je tek početak, a Vaše je pravo da u tom talk show saznate ništa.
Uživajte.

023

pre 11 godina

Мислим да нас чека врела политичка јесен, а овом човеку свака част што се залаже и бори..

RADE

pre 11 godina

Postovani,

Srbija treba de se osvesti da je sadasnja valda postavljena posle predsednickih izbora gde je izaslo samo 46,28 % biraca !!!!

Znaci MANJINA vodi nasu Srbiju.......samo toliko, pa da razmislimo svi !

epicentar

pre 11 godina

Pustili ste onog siledziju iz Djenove, a hapsite Dulica, prosto zamena mesta sabiraka. Mozda kada bi obojica bili u corci, poverovao bih da je istinita ta vasa vorba, ali u ovoj zemlji je sve laz, pa tako i pravda!

Sajo

pre 11 godina

One sto je predhodna vlast hapsila ste pustili i cak stavili u vladu...a da se protiv njih(Knezevic)jos uvek vodi potupak...A sada hapsite ove koju su hapsili one(vase)...I nije politicki ...AJTE MOLIM VAS...Nema te vi uslove za borbu protiv korupcije jer ste svi vi...i oni i vi...zajedno u istome blatu...ili u slicnim milionima...otetih od gradjana Srbije u krajnoj istanci...Nravoucenije....TESKO NAMA S VAMA..

6.10.

pre 11 godina

Ja ovom Vučiću ne verujem ništa. Čovek koji je godinama bio uz skute Vojislavu Šešelju sad se najednom , kako on to voli da kaže "uprepodobio" pa se kune svim i svačim da će da se bori protiv korupcije. On je bio ministar informisanja kad su novinari zbog pisane reči ubijani, proganjani i zatvarani a sad se bori za pravedno društvo, nije nego. Ovaj Dulić ako je kriv, i svi drugi, neka odgovaraju, ali jao nam ga od ovog Krcuna, pardon Vučića.

maca

pre 11 godina

muka mi je vise od ovog Vucica, koji se ponasa kao Bata Zivojinovic u Raljama zivota "sad cu da te ....< evo sad cu, samo sto nisam,...". alo, Vucicu, da li ti mislis da smo dobili amneziju, ti si autor sramnog Zakona o informisanju iz 1998. godine, ti si godinu dana bio ministar i uzeo si stan od 200 kvadrata, ti si sa Seseljem proveo 20 godina u istoj stranci i zalagao se za Srbiju do Karlobaga, Ogulina i Virovitice,... alo, Vucicu, miuka mi je da te gledam! u zivotu nista nisi nista radio, ceo zivot si na plati u Skupstini Srbije, na grbaci ovog naroda! sram te, bre, bilo! kako imas obraza da pricas o bilo cemu! pokrij se usima i sklanjaj se sa tih medija, ne mogu da te gledam!

Steva

pre 11 godina

Steta sto ste pustili Tomica i Stupara da se brane sa slobode a optuzeni su za pljacke od nekoliko stotina miliona evra.Mozda bih i poverovao,ali ovo mi se cini da ce biti selektivna borba protiv korupcije.

Glasac

pre 11 godina

Vucicu,
verovacu ti kad budem citao o privodjenju: Velje Ilica, Kostunice, Mrkonjica, tajkuna koji preko svojih ljudi u NBS i carini koce EU integracije... Ovo su sve sitne ribe. Huligane necu ni da spominjem!

B

pre 11 godina

Dulić je slab ljudi. Treba krenuti sa jačim imenima!!!
(Teodora, 6. oktobar 2012 17:18)

Slažem se ali ta jača imena su članovi trenutno vladajuće koalicije pa vučku valjda nije zgodno

marko

pre 11 godina

pre nekoliko dana ministar pravde komentarisuci slucaj njihovog potpredsednika knezevica izjavi "znate sta su svedoci rekli"!!!!? sta su to ministre rekli svedoci!? jel to najavljujes oslobadjajucu presudu! i ovakvi ce da se bore protiv korupcije!?

ogorcena

pre 11 godina

"pocetak borbe koja ne moze da se zaustavi"?!!!!! Uopste ne sumnjam u to da ce se zaustaviti kada tragovi dovedu do vas,nesposobnjakovica, koji nama,postenom narodu, bacate prasinu u oci jer ne znate I ne mozete da nam obezbedite normalan zivot!!! Prodavci magle!

Maxim

pre 11 godina

Lako je skupljati poene na političkim protivnicima, pritegni Velju i Mrku ako smeš.
Dok to ne uradiš citiranje Đinđića je besmisleno.

milica pilica

pre 11 godina

Verujem da ce Vucic uspeti u svom naumu da ocisti Srbiju od korupcije, ali ne moze on to sam, moramo mu svi pomoci pa bar sa moralnom podrskom.

zmitjkoe

pre 11 godina

A kave veze ima ovaj lik sa "aferom Dulic", osim sto je spiker? Nikakve, bas kao i u "aferi Politika" ili "aferi Agrobanka". Tezak folirant ...

stranacki vojnici odvratni ste

pre 11 godina

Dobar pocetak rada,obecanja su pocela da se ispunjavaju i nemam zamerki!
(Dragan, 6. oktobar 2012 13:51)

Koje obecanju su ispunili?
Prvo je bilo da ce Dinkci odmah u zatvor.Drugo je bilo obelodanjivanje detalja vezanih za kradju izbora.
Sta bi sa tim?

Nenad009

pre 11 godina

Kada uhapsite Tomicu i Dinkica onda cu vam verovati da nije politicki progon. Do tada, nista vam ne verujem!

Jedan je unistio zdravsteni sistem, spiskao pare na nepotrebne vakcine, a drugi je sve i svasta radio, pocevsi od potplacivanja Fijata. Kada se njih dvojica nadju u odgovarajucoj instituciji...

Oki

pre 11 godina

Kada nisu oni hapsili VAS (I Dacica i Palmu i tebe i predsednika nam sadasnjeg) tako im i treba.
Mozda je Dulic tu najmanje kriv, ali je ocigledno najvise bio naivan. sta da se radi, neko mora da plati ceh.

Nadam se samo da cete i vi doci na red (Nekako, Dacica bi prvog voleo da vidim u redu :))

moca

pre 11 godina

Veliki inkvizitor bi možda mogao nešto da kaže šta se dogodilo sa halom "pinki" dok se kao junoša učio direktorskom poslu i kako je njegov pajtaš iz NS zvani "behatonac" sagradio svoj hotel na cg primorju.

s.

pre 11 godina

(Obeliks, 6. oktobar 2012 13:41)

Nisam Dulićev fan, naprotiv, samo, ne treba da on dokazuje nevinost, nevin je dok se ne dokaže njegova krivica.Tako stvari idu.Optuženi su nevini dok se ne dokaže krivica, ne obrnuto.

Milosh

pre 11 godina

Ideja kao ideja je super i drzim fige da se zemlja ocisti od korupcije, ali za sada to izgleda po onom starom Vadikalskom medtodu, sve sto mi izjavimo (sada SNS) to je istina i za to dokazi nisu potrebni. E to je ogroman problem, kao i sto to sve pre toga izadje u nazovi novinama, mada ja to vise volim da zovem lep papir na koji je greskom nanesena boja sa tekstovima tamo nekih likova koji nikada u zivotu nisu uspeli kao novinari, pa su se odlucili za pisanje bajki i basni!

pepi

pre 11 godina

Kakva Smerjurija!
Pobrkan scenarijo ne pravi se optuznica preko medija.Bolje bi vam bilo da ste love parade omogucili i tako makar malo dobili medjunarodni kredibilitet .Bedna Srbija

1%

pre 11 godina

Koliko sam shvatio, Dulic je kriv za izbornu kradju, da je bio sa mladim Bojovicem u kafani, on je onemogucio Vucica da sluzi vojni rok, on je glavni krivac sto Vucic nije nikad pobedio na izborima...
Ljudi moji, ala ce ovde drzava da pljune pare za kontra tuzbu Dulica...ovo je tako tankooooooooooo...Vucic se opet po hiljaditi put zaleteo, posto je morao da nadje zrtveno jagnje posle toliko najavljivanja...

Aca

pre 11 godina

Hm, koliko vidim, Dacic je potpisao dokument da nikakvih malverzacija nije bilo sa Nubom. To je napisalo i tuzilastvo. Sta cemo sa tim?

eXistenZ

pre 11 godina

Vucicu, prvo resi ono sto si zapoceo, a to je problem Agrobanke, pa onda idi dalje! Mesec dana se prica o Agrobanci a sad kad se malo zakopalo ispod povrsine, cutimo! Tako se problemi ne resavaju!

autsajder

pre 11 godina

Verovatno ce te kazna stici za sve to sto sada radis. A to sto radis je veoma providno. ma gledaj na koga ste samo udarili i na koga ste ranije udarali, na vase politicke protivnike: Canka, Dulica, Vuka, Cedu, Djindjica...Daj nam Aco jedno ime koje nije u vasoj udruzenoj organizaciji. Naravno da to neces uraditi jer znas kako bi zavrsio. I zato si odjednom zanemeo oko one kradje na izborima, oko koferceta, oko Kolubare, oko pljacke na Kosovu, oko Tomine diplome, oko svih necasnih radnji samoproklamovanih patriota. Ne znam samo kako mislis da ti u svetu veruju, izgubices kredibilitet vrlo brzo a onda ti je to kraj, jer ne mozemo mi mimo sveta. A svet vidi sta radite. Na kraju ce opet stradati narod, i to upravo najvise oni koji te trenutno podrzavaju, jer nisu oni jadni ni svesni kuda ovo sve vodi.

Djordjejugos

pre 11 godina

Posteni srpski domacini, prvo ociste sopstveno dvoriste, a zatim "upozoravaju" komsije ! Tek kada to vidimo, verovacemo vam, da ste bolji od predhodnika.

mirko

pre 11 godina

Vučić uvek menja teze, nije problem vođenje postupka i provera bilo koga, nego je politički progon to što radite kroz žute medije.
Dulić nije rekao jednu reč protesta zbog poziva na razgovor, naprotiv on to i želi, ali satanizacija kroz Kurir,Informer i slične medije, gde se piše ono što nemanikakve veze sa predmetom je politički progon , koji organizuje lično Vučić uz podršku svojih partnera.
O onima koji prizivaju kon c logore, samo podsečanje, zar biste želeli još jednu sramotu, nije li malo ono što se događalo devedesetih širom bivše Jugoslavije.

Imali ste priliku, skuvali ste ribu

pre 11 godina

Kakva ironija - 13 godina kasnije, 6.oktobar ce mozda ipak biti pocetak promena, a Vucic njihov simbol?
Ako zasluzi neka tako i bude.

Balkan

pre 11 godina

Tuzilac Miljko Radisavljevic izjavio da tuzilastvo na slucaju Opticki kablovi, odnosno Dulic, radi od marta meseca, a nova vlada postoji od avgusta?! Sto se kitis tudjim perjem Vucicu???! Lazovi...

Mastrangelo

pre 11 godina

Dolijao je konacno i Oliver. Ovo je dokaz da se ne radi o nikakvim medijskoj hajci, vec su u pitanju ozbiljna kriminalna dela koja ce se na sudu dokazati. Vreme je da se u nasoj zemlji konacno nesto promeni na bolje, i da se korupcija i kriminal pocnu suzbijati.

Wow ...

pre 11 godina

S kim ste se vi, kao, obračunali, pa da kažete da je ovo tek početak? Konstatovali ste da je Politika prodata i da je tamo neka banka davala kredite. I to je ceo vaš uspeh.

reptil

pre 11 godina

kakva euforija,kakvo vecinsko ludilo,tipicno za neobrazovane mase,koje brzo zaboravljaju i nikad nista ne nauce iz svojih gresaka.a sta je to pocelo gosn.vucicu i kako?pa da je pocelo kako treba,prvo treba da pocistis svoje dvoriste u vidu dinkica,dacica,mrkonjica,ilica,tomice i drugih olosa koji su izmedju ostalih isto ojadili ovu zemlju.pa ne mozes vucicu ciste carape na prljave noge,moras i njih da operes.da si moralan,pa ti sa njima nikada ne bi pravio vladu.ali vecini ovde odusevljenih,kada se hapsi neko iz ds-a to je u redu,a kada je neko lopov sa suprotne strane to nema veze.e zbog toga gospodo gradjani sto imate degenerisan moral,sto imate degenerisane principe,nema apsolutno nikakve sanse da u ovoj zemlji zivite bolje,a videcete,zivecete jos gore.

dragan

pre 11 godina

Ovi u novoj vladi samo se bave demagogijom .Nikoga oni nece osuditi,zato sto su najveci lopovi u ovoj sadasnjoj vladi.Samo zavaravaju narod populistickim temama :o hapsenjima ,Dacic opet o Kosovu,Nikolic se i ne pojavljuje a ekonomiju vodi covek koji ju je najvise upropastio a ima 3,5 % podrske birackog tela.Vucic samo prica vec 20godina.Pre izbora najveci lopov mu je bio Dinkic a sada mu je dao sve drzavne pare u ruke.Jako moralno nema sta.I zar takav moze nesto pametno da uradi?Zar se takvom moze verovati?Trebali mozda neko da pomene poskupljenja i da se bavi time?Koliko su se plate smanjile u zadnjih mesec dana?

Corfu

pre 11 godina

Vucicu , ako imas toliku zelju za traganjem ljudi koji su pokrali Srbiju , ako to iskreno radis , svaka cast . Ali , ne napadaj samo one koji su ti najveci politicki protivnici , koji su u svakom slucaju pokrali ovu Srbiju vec obrati paznju i na ljude sa kojima si u Vladi , sa kojima radis , jer u toj grupi ljudi ima mozda cak i vecih lopova od ovih za kojima juris .

Djordje

pre 11 godina

Žao mi je!
Jako mi je žao ali da mu verujem, uz sav napor i idealizam, ne mogu!
Čak i da verujem, gotovo religijski, u prosvetljenje i u preobraćenje, njemu ne mogu.
Zadržavam pravo da grešim i da se je ONAJ Aleksandar preobratio u Sv. Aleksandra!!!
I da se je manuo recipročnosti kao što je 1 Srbin = 100 Muslimana i ostalih uspaljenosti kao što je i ova, eventualno.
Ovim tekstom, naravno, ne sporim potrebu sistemske borbe protiv korupcije i zloupotrebe privilegija ali... dozvolite mi umerenu dozu skepse.
ŽIVI BILI PA VIDELI!!!
Samo da ne bude ona maksima "Obnove i izgradnje":
I NEMOGUĆE JE MOGUĆE!!!

tinaf

pre 11 godina

Molim vas g-dine Vucicu budite prvi covek koji ce ostati dosledan i uporan u hapsenju kriminalaca,raskrinkavanju sumnjivih privatizacija i tendera.

Sram te bilo Vucicu

pre 11 godina

Glumi mi tu Zorana Djindjica,radi svoj posao,nisi tuzilac..i dosadan si vise sa tim jednim govorom vec tri meseca..daj zaposli ljude,nemoj se sepuriti po medijima svaki dan kao da si Sv.Petar..

viva

pre 11 godina

Hajde da svi kupimo pištaljke i pištimo ispred skupštine kad tuda prolazimo, agencije za privatizaciju, miškovićevih marketa i ostalog? Prvo pištaljke a onda ćemo se spontano i okupiti. Narode, mora od nekog, nekad početi!

Mrki

pre 11 godina

Da li neko od clanova SRS ima hrabrosti da kaze koliko je Seselj dobio da ne talasa posto je pobedio Lilica na predsedniclim izborima a koliko poslanici SRS dobili 1996 godine da daju glasove Milosevicu da formira vladu. Da li je Vucic tada dobio stan i mesto ministra informisanja???

B

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!
(Peter, 6. oktobar 2012 17:34)

80% privatizacija u Srbiji je obavljeno kada? Za vreme vlade drVK! 99% loših privatizacija je urađeno kada? za vreme vlade drVK! Kada je ukinut PDV za robu koja ide na Kosovo i otpočeta najveća pljačka budžeta još od zajma za preporod srbije? Naravno za vreme vlade drVK!
Ako je Dulić Muljao neka ide na sud pa ako se dokaže neka ide na robiju, kao i svi što su muljali u poslednjih 20 godina treba da prođu istu proceduru ali ovo ni malo ne liči na to, ovo liči na ono "drž'te lopova", dok najveći muljatori ne moraju ni da se odazovu pozivu sudije, a ni poslanički imunitet nemaju i prave se ludi(nebavešteni) već 10 godina.
Šta je sa agrobankom? Šta je sa Galenikom? Šta je sa EPS-om? Šta je sa Kolubarom? Gde je naših 1000 evra? Šta je sa lukom Beograd? Šta ćemo sa deltom? Šta ćemo sa odštetom od 200 miliona evra koje mora da plati grad Novi Sad zbog muljanja radikalske vlasti 2004-2008?
Pojede vuk magarca opet i opet i opet i opet...

spiker aca

pre 11 godina

Stvarno, kakve veze ima Vucic sa ovim ? Kako rece M Radisavljevic, predistrazne radnje o slucaju "Dulic" pocele su jos u martu ove godine, takodje sprovodjene i prosle godine, znaci za vreme vladavine njegove DS. Sta Vucic sad glumi, osim da se po obicaju kiti tudjim perjem, jer svog nema.

politicki progon nego sta!?U SPS su najvece lopurde i to svi znaju!I niko ih ne dira.

pre 11 godina

Kad resite ubistvo Curuvije i Djindjica,kad resite ubistvo vojnika na Topcideru,kad resite pitanje koferceta,izborne kradje i Kolubaru onda se javite.
Ima na kraju mi poreski obveznici da placamo ovom Dulicu raznorazne milionkse odstete.Garant.

ali to nece da plati racune za potrosacku korpu...

pre 11 godina

A kakve veze Vicic ima sa ovim?Na vlasti su tek 3 meseca (i to stalno potenciraju).Uostalom ni njegove funkcije nemaju veze sa ovim.Znaci sta?

Jeftina propaganda.

cijim perjem Vucic se kiti?

pre 11 godina

Koliko pratim moguce istrage za koje Vucic kaze da su samo pocetak, po njegovom priznanju svi ti poceci sa zapoceti za vreme vlade demokrata. Zalim, ali ne mogu da se setim nijedne koju je Vucic zapoceo. Ako neko zna za takvu, bicu mu zahvlan ako je ovde navede. Meni se cini da se Vucic kiti demokratskim perjem. Sve sto je on do sad uradio je jedna velika galama.

Naopako

pre 11 godina

Ovaj covek je pun hrabrosti, i volje da pokaze kako se radi sa kriminalom, svaka cast na ovome, reko ja da nije dulic jedini svi znamo koliko jos njih ima,a uz pomoc vas ce se to i rasvetliti. Samo napred sredite sve koji su gresili.

Radoš

pre 11 godina

Kada sam govorio da ovaj čovek ima potencijal da izvede ovu zemlju iz mraka u koji nas zatrpaše ove vajne demokrate , mnogi su mi se smejali , samo što mi sada neki i priđu kažu bio si u pravu ,a većina pa takav smo narod i danas samo spuste glavu,stide se ,ma teško im da kažu da sam Vučića dobro procenio !

miki

pre 11 godina

ovo su gluposti! zasto? zato sto jedna Ceska koja nije imala ratove i gluposti od II sve.rata, koja je mnogo jaca u svakom smislu od propale Srbije, ne zeli i ne moze da se izbori s korupcijom! a kako se ovde razmislja? covek koji je svukao jedno odelo (radikal) a obukao drugo (naprednjak) i koji je u vreme milosevica pravio sporne zakone koje postoje samo u diktaturskim drzavama, i u zemlji gde na vlast dolaze ljudi koji su imali nekih kontakata s bivsom vlasti, kradjama, korupcijama, ubistvima, ce se nesto promeniti????? nema sunarodnici ovde leba jer je i prosla vlast i ova jedno veliko farbanje a mi smo i dalje ovce za sisanje i bogacenje kriminalaca! samo ne znam dokle!

BB

pre 11 godina

"Nezavisno" tužilaštvo i policija kreću u hapšenja. Vučiću, kada budeš uhapsio nekog iz SPS-a, URS-a ili nekog slicnog, znači svoje koalicione partnere, možda počnem da ti verujem da se boriš protiv korupcije. A to da su tužilaštvo, sudstvo i policija nezavisni okači mačku o rep. Još sinoć u policijskom biltenu pod imenom "Informer" izašla je vest da će danas biti uhapšen jedan ministar. Kako su vidoviti, svaka im čast.

Vesna

pre 11 godina

koliko se sećam,Vučiću su i ranije davali mesto u komisili za korupciju dok je bio u radikalima.Bio je direktan prenos na televiziji ,kad on ispituje nekog tipa,ne sećam se više ko to bi i šta se desilo?Tresla se gora...

Petar

pre 11 godina

Kriminal je i to sto ministar kulture duguje za porez 7.000.000 din, tesko krivicno delo. Ja smatram da je neizmirenjem poreza ovaj sumnjivi privatnik uskratio obroke gladnim socijalnim slucajevima, stipendije dobrim ucenicima... ali je zato nesmetano pravio svoju imeriju krempita i oldtajmera.

Ali eto izbora za 4 godine, a mozda i pre, jedva cekam da se i vi nadete na toj strani (zasluzeno).

mile

pre 11 godina

neka ova Vlada pohapsi lopove iz prosle. pa ond neka buduca neka hapsi lopove iz ove. Kroz dva tri izborna ciklusa neka se medjusobno podave i ociste Srbiju. Za pocetak i ovo je dobro. Na sledecim izborima Dinkic ne sme u Vladu nikako. Onda neka i njega pociste.

Peter

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!

Licemeri

pre 11 godina

"Ovo je tek početak"

Toga se i plašimo mi koji smo protiv vašeg konstantnog kršenja ustava i zakona i prava manjina i podržavanja fašista i huligana!
U potpisu:
Gay populacija Srbije

trziste teskih sirovina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekim promenama, a ja da pitam ovaj narod: Sta se to konkretno promenilo osim fotelja i duzonja u istima?

Ja carape menjam, ali ih perem pa opet obujem iste.
Da li to znaci da se nesto sustinski promenilo u mom zivotu?

Koviljka

pre 11 godina

Ovaj covek radi punom parom,treba da bude primer svim ministrima kako se bori i radi. Od samog pocetka najavljena je ostra borba protiv korupcije i evo stalno rezultati na tom polju.

27 godina

pre 11 godina

27 godina kako sam dobio sudski spor protiv drzavne firme. 27 godina cekam da mi se isplati odsteta po pravosnaznoj presudi! Ne verujem u borbu protiv korupcije a jos manje u demokratizaciju drustva dok drzava sama ne bude pocela da postuje odluke svojih sudova. Kako drugacije da merimo neciju ozbiljnost? Koliko mogu da primetim zapoceto je nekoliko procesa u bezi sa korupcijom ali nijedan nije zavrsen!

Demagogija

pre 11 godina

Vučiću, baš sad si našo da hapsiš Dulića kada se saznalo da od vašeg obećanja o jevtinijoj struji nema ništa. Da se to što pre zaboravi dok se mi bavimo Dulićem. Nego ti nama reci - ŠTA JE SA VAŠIM OBEĆANJEM O JEFTINIJOJ STRUJI DANJU ???

mina

pre 11 godina

Primili k znanju više puta, hvala. Čekamo rezultate u vidu povraćaja pokradenog, a Srbiji prekopotrebnog novca. Koji lopov i koliko će da čami u zatvoru nije moja stvar i nemam navijačke sklonosti u smislu da se radujem što će tamo neko biti uhapšen.

Dragica M.

pre 11 godina

Samo nek` Bog pomogne ovom coveku, treba ce mu zastite od mnogo krupnih kriminalac. Svaka mu cast na hrabrosti I istrajnosti. Ima nade za Srbiju.

glasač

pre 11 godina

Dragi moj ministre, slažem se da postoji potreba za borbom protiv korupcije, ali nemoguće je da korupcija postoji samo u DS.
Pogledajte malo oko sebe i pogledajte se u ogledalo i recite samom sebi da nema korupcije nigde sem u DS.
Nažalost kao što sam mislio, kad ste došli na vlast, nastavili ste da pričate o "demokratiji", "borbi protiv korupcije", ali rezultati vašeg ministrovanja-vladanja se svode samo na hapšenje bivših ministara i moćnika bivše vlasti. Pustite policiju da radi samostalno, tužilaštvo da radi nezavisno, sudstvo da sudi po zakonu i dokazima, a ne po političkoj odluci i volji. Gde su tajkuni i kontroverzni biznismeni?

X

pre 11 godina

Vucko,pa ko se tebe boji.Prvo reci,koje pokrao vrece sa glasovima,o tome cutis.Nije valjda da si lagao,ali to ti nije prvi put.Dobro znas da je 35% stanovnistava nepismeno i da sa njima mozes da radis manipulaciju,da dajes demagoske fraze i da pricas ono sto narod voli da cuje,kao i kad si govorio da je Srbija do Karlobaga i Virovitice.Narode dozovi se pameti.

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Istraga kriminalnih slučajeva se proširuje i na mnoge nedodirljive, pa će se sigurno još doći i do mnogih iz političkog vrha. Najzad nema više zaštićenih! To je pravi put za iskorenjivanje kriminala.

Brut

pre 11 godina

Ima sud i tužilaštvo, a ti treba samo da ćutiš, radiš svoj posao i omogućiš da pravo i zakon mogu da se sprovode. Što ne rešite i sve ono iz devedesetih godina: silna ubistva, pokradene pare, pljačkaške privatizacije, eksepresno obogaćeni tajkuni, ili je to za vas zastarelo (zato što znate koji su to ljudi i gde su otišle pare)?

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh, Vule, što si me uplasio tako ozbiljan, prepodoban, milosrdan i gnevan... a ako si mene uplasio ovoliko, mogu misliti koliko se plase oni koji bi mozda i trebalo...

Tekelija

pre 11 godina

Ја сам мислио да је криминалац број један Динкић :/
Изгледа да сам све опет погрешно схватио.

Дулића је требало ухапсити. То стоји.
Али све док не кренете да хапсите СВЕ који су се бавили криминалом(дакле и оне на својој страни, а којих има итекако) ово и слична хапшења ће само бити сматрана испуњавањем партијских интереса, а не залагање за владавину права.

Insajder

pre 11 godina

Gospodin Vučić je rekao da cilj nisu hapšenja,vec zacementirane optužnice od kojih je nemoguće odbraniti se.Ako ova optužnica ima takvu težinu skinuću kapu i počeću da veruje u borbu protiv korupcije.Plasim se samo da je ovo nastavak zamajavanja naroda.

mina

pre 11 godina

Najbolji su mi ovde ovi miševi koji anonimno upućuju Vučića koga treba da ispita! Pa burazeru, ako imaš petlju, a pouzdano znaš za nekoga da je krao ovaj narod - obavesti o detaljima koga treba, pomozi Srbiji da se raskrinka kriminal i korupcija, ako ne znaš ili ne smeš, ćuti i ne prenosi kao papagaj ono što može da se pročita po tabloidima.

nema imena, prodato

pre 11 godina

I onoga što je koferče nosao. i njega.

Mada je najbolje uhapsiti EPS i Telekom i prodati strancima budzašto.
Za nekoliko meseci veselja u javnom sektoru i penzionerima.

Ajmo redom

pre 11 godina

Ne zaboravite Velju, Palmu, Cvetkovica, Vlahovica, Bubala, Djilasa, i sve oni koji su doneli samo svoj znoj Srbiji a uzeli milijarde! Na nasu zalost ovo ce biti hvatanje samo onih koji su sa druge strane, a zataskace se i Kolubara i sve ostale kradje u kojima su umesani i "nasi"...

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

Neka se istraze sve transakcije novca koje su obavljene za izgradnju bazena u Subotici kao i dve lamele zgrada koje se naslanjaju na bazen,a sve je delo firme Oliverovog oca i brace. Neka se ispita i poslovanje SMB gradnje ciji je vlasnik kum Toleta vecitog predsednika.

sanja

pre 11 godina

Ovo je samo pocetak kraja... kako je samo zapenio. Dobro je sto u Srbiji ima jos nade, ha ha ha O, boze, da li ovoj strahoti ima kraja, hapsenja, poskupljenja, izolacija, novi uslovi... Ustajte prezreni na svetu

banaopoljac

pre 11 godina

Pocinju da se vide rezultati borbe protiv kriminalai korupcije i ne sme da se sada stane ,nasuprot tome mora de se jo[ jace i brze udari protiv takvih ljudi.

Tekma!

pre 11 godina

Vucicu, sredi korupciju, sredi monopole i kartelsko ponasanje privrednika, uvedi nam trzisnu utakmicu - mi to jedva cekamo, da nam se dozvoli da se takmicimo sa j..... tajkunima - Mozemo mi mnogo bolje od njih, smazacemo ih za dan, samo nas pustite da se takmicimo!

tu tu

pre 11 godina

@
(Tuta, 6. oktobar 2012 15:20)

12 godina ? Verovatno namerno neces da se prisetis, ili se ne secas sta su ovi danasnji na vlasti radili 90-tih...dobro nam je i voda ostala

bezimena

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.
(Boro O, 6. oktobar 2012 16:15)

Vi bi opet neki Mathauzen, Aušvic, Jasenovac i sl.!? Sve su to bili "radni" logori jer "rad oslobadja"! Takvi kao Vi ne zaslužuju vazduh koji udišu!

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!

Posmatrač

pre 11 godina

Sve pohvale Vučiću samo napred i uvek imaj u vidu da nema stajanja na pola puta jer kako reče Dostojevski „Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i kamenjem gađaš svakog psa koja na tebe laje, nikada nećeš stići na cilj „...

Priča ti ne prolazi ni kod predškolskog uzrasta

pre 11 godina

Aha važi, svi ti verujemo. To je bila i Pinočeova priča kada je hapsio i ubijao protivnike. Dok se pljačkaju milijarde, sjajno dođu montirani procesi da se ljudima mažu oči.

Kraj promena

pre 11 godina

Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave. Samo ti nastavi borbu sami nisam ubeđen da ćeš dočekati da vidiš kraj promena? Bolje bi bilo za građane Srbije, da se boriš za nova radna mesta i da zaposleni imaju platu. Na kraju krajeva i što ćem plata kad nemogu da kupe ni šečer, ulje...

mirjana

pre 11 godina

Па не знам ѕашто Вучић себи приписује овај случај Дулић кад се зна да је још у марту 2012. год овај случај покренут, то што је сад стигло време за привођење није нјегова заслуга, него да чујемо шта се дешава на општини Вождовац са корупцијом где је СНС на власти и пре јуна 2012 кад су били избори, не треба се китити туђим перјем

Dragan

pre 11 godina

Da li konačno dolazi vreme kada u Srbiji niko nece moći da bude iznad zakona?
Ja želim da verujem u to, a Vučić mi sve više daje nadu da će zaista tako i biti.

klenga

pre 11 godina

neki novi klinci moraju da uče istoriju u praksi....paradoks...ne...oni nisu pozatvarali ove na vreme (pre 12g.),i zato ovi sada hapse one,da oni nebi kasnije hapsili ove...divne li ivice nebeske,gde se srbija klacka...

Ko su ovi

pre 11 godina

Zasto je problem u Srbiji, ako neko ko prekrsi zakon, ode u zatvor? Zato sto se mnogi plase da ce isto tako otici u zatvor. Tek kad lopovija ode u zatvor, a ostali budu postovali zakon, bice nam kao i drugim uredjenim i bogatim zemljama. Podrska iz Austrije novoj politickoj eliti Srbije. Dosta je bilo bogacenja preko noci na stetu naroda !

Miki

pre 11 godina

Kada se setim ovoga šta je radio sa Šešeljom i radikalima devedesetih, dođe mi da skočim u Moravu sa staroga mosta! Oni su U R N I S A L I ovu državu, doveli narod do granica izdržljivosti, proćerdali sve srpske etničke teritorije, upropastili državu u ratovima koje Srbija nije vodila, doživeli totalni slom kada su "pobedili! NATO, izgubili tada i Kosovo, a sada gle, borac za pravdu i preporod Srbije, pa apsi li apsi!!! Da je bilo ovde pameti, tj. da ne beše Koštunice cela ta bulumenta Miloševićevog režima još bi "svirala klavir" ! Još dugo,koliko su zaslužili....

tajkun

pre 11 godina

Ispitajte direktore javnih preduzeca. Imovinu sadasnjih i bivsih ministara. Imovinu direktora agencije za pruvatizaciju i konsultantskih kuca koje su ucestvovale u privatizacijama prethodnih 10ak godina. Izguraj Vucicu ovo do kraja i posteno.

IV sprat

pre 11 godina

O tome pricam! Tek kad u ovoj zemlji samo orlovi, medvedi i lisice budu zasticene vrste, tada cemo znati da je Zakon najzad "dosao u grad". Ministri nikako ne bi trebalo da se nadju u ovoj grupaciji.

Cvetelina

pre 11 godina

Aco brate, to, samo napred. Znaš i sam da tu neman moraš da ubiješ, jer ako se povrati, teško nama! Udri pravo u glavu i ne odustaj! Seti se samo kako je TEBE ponižavao, taj njihov "nobles" zbog istine koju si im sručio u lice. Nemoj da zaboraviš, molim te. Ti si sad mesija, u TEBE su uprte oči Srbije!

MARICA HRDALO

pre 11 godina

"Vučić: Ovo je tek početak"

Nismo ni sumnjali u obećanja koja je SNS dala u kampanji - obračun sa korupcijom će biti težak,ali ako postoji volja onda se sve može podneti.

Aleksandar Rak

pre 11 godina

Ovo sto Aleksandar Vucic radi nije nimalo naivna stvar i u najmanju ruku bi svi trebalo da ga podrzimo i stanemo uz njega da istraje u ovome sto je zapoceo.Kada kazem SVI mislim na sve one kojima je u interesu da se jednom za svagda zatvore vrata svim kriminalcima u ovoj zemlji!

meda

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

honesty

pre 11 godina

Vucic je pravi covek za ovakve stvari i za ovakvu borbu. Samo reci hvale i podrske. Jedini koji se posteno i iskreno posvetio ovome! Ima svu snagu i strpljenje koje je neophodno da bi se izaslo na kraj sa svim ovim otpadom.

nikigi

pre 11 godina

Ova država je sistematski opljačkana i uništena.Neko mora za to da odgovara.Podržavam aktuelnu vlast u rešenosti da se obračuna sa korupcijom i kriminalom.Nemojte odustajati jer je to pitanje opstanka države.

X-men

pre 11 godina

U Srbiji ne sme biti zaštićenih i privilegovanih! Ne želimo da se stane sa pronalaženjem krivaca! Za protekle godine isuviše ih je!

Krntija

pre 11 godina

Vučić i Dačić ne umeju da rade svoj posao. Sa svojim prosecima od preko 9 mogu se obrišu. Dulića već mesecima hapse tabloidi (!) na osnovu "poizdanih informacija iz vrha policije", koji im je neko iz policije naravno prodao.I naravno da, kad se tako radi sve liči na politički progon. Sad će Dulić da se zeza i treba. A kako se to radi, naši experti za hapšenja mogli su videti kod slovenaca na primeru Zorana Jankovića. Istovremno, sinhronizovano i munjevito - na 8 različitih mesta pretres, oduzimanje predmeta, hapšenje i saslušanje. Tako to radi ozbiljna država. Vučiću i Dačiću tabloidi tegle pitu, da se oni uopšte ne zapitaju odakle tim tabloidima toliko preciznih informacija. Pa korumpirana vam je policija i tužilaštvo, majstori. Koliko naplaćuju informacije?

nesa

pre 11 godina

nema nista od toga.Ja bih pohapsio tužilaštvo.Sta su radilo do daf? Cekali da li ce da se promeniti vlast. To vam sve govori o njima. I sad ce da spreme dokaze koji nisu validni za sud i nece biti nista

pek

pre 11 godina

Zadnji izvestaj evropske unije je ukazivao na to da je u Srbiji korupcija na previsokom nivou da bi se moglo razmatrati njeno pustanje u eu. Da su demokrate zaista imale na umu ulazak u eu, oni bi se jos odavno pozabavili raznim slucajevima. Umesto toga, oni su pricali i pricali i pricali a novo j vladi ostaje sad da pokusa da otkrije sta se desavalo.

Tiemie

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

Gerald

pre 11 godina

Da, ali pocetak kraja Srbije, od kako ste dosli na vlast raznoraznim senzacionalnim otkricima i aferama zamazujete oci ovom jadnom narodu, i skrecete paznju sa cinjenice da se sada mnogo gore zivi, da je mnogo toga poskupelo, i to drasticno, u pdnosu na jun/jul kada ste zauzeli fotelje. DOSTA vise i dajte nesto konkretno, od cega ce obicnom narodu biti bolji zivot

Tile

pre 11 godina

Ova hapsenja su dokaz da je Vucic stvarno resen da se izbori sa kriminalom i korupcijom. Mnogo kadrova prethodnog rezima se ogresilo o zakon i to ne sme proci nekaznjeno.

Boldvin

pre 11 godina

Eh, Vucicu...U ovoj zemlji, svako ko bi pokusao da se pozabavi korupcijom, nije najbolje prolazio, nazalost. Ali bitno da je - pocelo je, pocelo...

sem sto se kiti tudjim perjem i baca slepcima koske da glodju!?!

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.
(mikach, 6. oktobar 2012 17:13)

A ja ne znam zasto neko misli da je to Vucicev posao?!Kakve on veze ima sa tim.To bi,da smo drzava,bio posao policije,tuzilastva i suda.
Sta Vucic kao ministar vojni ima sa ovim slucajem?

Magdalena

pre 11 godina

Mislim da je ovo odličan potez za početak, iako je bilo par sitnijih hapšenja, ovo je prvo veliko i nadam se da će se ići do kraja, redom, jedan po jedan, pa ako treba neka i Vlada padne na kraju, al' da se uhapse svi koji su omastili brke! Vučić će sasvim sigurno uvek imati podršku u narodu kad su ovakve stvari u pitanju pa sve i da se raspišu izbori sutra, narod će ponovo glasati za njega jer radi ono što je obećao!

ex LDP

pre 11 godina

mislio sam da su priče u kampanji samo priče. ali mi je izuzetno drago da je neko rešio da problemima stane na put. uradite posao do kraja i ostaćete upamćeni kao retka svetla tačka u modernoj srpskoj istoriji. i nemojte se plašiti i kalkulisati, u pitanju je budućnost naših potomaka

Branimir crni

pre 11 godina

Najzad da je počelo , već tri meseca se ništa ne dešava ,a svi pričaju strpite se i ja koji sam bio optimista počeo sam da sumnjam ,ali hvala bogu evo počelo je i neka traje do kraja dok se ne izvede pred lice pravde i poslednji koji je odgovoran za sve patnje ovog narod! Baš svi oni zbog kojih danas u ovoj zemlji ima ovoliko nemaštine ,a oni su trpali pre na svoje račune i račune svojih poslušnika ! Samo napred i do kraja !

Dragoljub

pre 11 godina

Ma oni su krenuli da kukaju cim vise nisu mogli da vrsljaju kako hoce, naravno da ce sad jos i vise. Samo napred, jednom mora da se uvede red. Dobro je da smo konacno izabrali coveka koji hoce i moze da se suoci sa tim. Gde bi nam bio kraj da je to bilo bar pre cetiri godine, ne bi sad bili u ovoj situaciji.

Vladimir

pre 11 godina

Ovo jeste samo vrh ledenog brega. Tolike afere su se desile tokom godina u Srbiji da je konacno vreme da neko preuzme odgovornost da sve to razresi i gospodine Vucicu tu imate moju punu i bezrezervnu podrsku.

Duca7

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

Ivan Pribak

pre 11 godina

Konacno da se vide rezultati mukotrpnog rada gospodina Vucica. Sada ce ljudi u Srbiji konacno videti ko je do sada obmanjivao narod a ko ima iskrenu zelju da unisti korupciju i kriminal.

Sigmund

pre 11 godina

Ma nema nista od ovog... 3 dana prasine i cao... Reci ce im sa zapada da prestanu i tu ce biti kraj, ipak je ovo Srbija i mi u njoj..:)

bolje ti je da cutis

pre 11 godina

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.
(Mirko, 6. oktobar 2012 18:45)

I prodala Mobtel i uradila 20 i kusur najspornijih privatizavija...A kriminalcima uhapsenim u Sablji isplatila MILIONE...

Toliko o toj "uspesnoj" vlasti.

Igor78

pre 11 godina

Ocigledno da ''Gotov je!'' nista dobro nam nije donelo. Pokusajmo sa ovim - ''Pocelo je, pocelo!''
Ako je Vucic zaista resio da se obracuna sa korupcijom, tada meni, kao obicnom gradjaninu, nista drugo ne preostaje nego pitam - sta ja mogu da ucinim?
Pocelo je, pocelo....

steps

pre 11 godina

Samo napred gospodine Vucicu,pokazali ste da vi uvek drzite rec,slucaj Dulic je pocetak a sad samo napred,svi koji su se ogresili moraju da snose posledice,gospodine Vucicu sve pohvale za vas

ljubav mi srce mori

pre 11 godina

Opet se pojavljuju izlivi mržnje prema ovom čoveku.. taman da izjavi da je nebo plavo, oni bi histerisali da nije i da je on lažov i kriminalac jer je to izjavio..
Možete samo da histerišete, narod je prepoznao ko će opravdati ukazano poverenje i sada se ti rezultati pokazuju. Demokrate će na kraju ostati obezglavljene, kada im svi kandidati za predsednika završe u pritvoru... ali samo zbog te bahatosti, zbog uobraženosti i ubeđenja da je narod gomila ovaca i da će moći nekažnjeno da se iživljavaju, zbog toga bih im odrezao najveće moguće kazne !

mikach

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.

rezač

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću znajte da imate podršku naroda,kako ih nije sramota da izmišljaju da je ovo politički progon,pa kad su njihovi bili na vlasti normalno da nije imao ko da ih optužuje za lopovluke i pronevere!

Maxa

pre 11 godina

Nisam očekivao da će Vučić biti ovoliko aktivan u borbi protiv korupcije. Pozitivno me iznenadio. Možda ipak ima nade da jednom postanemo normalna država.

bezimena

pre 11 godina

Sto bi reko,nas narod zaigrala mecka i pred tvojom kucom.....
(PETROVIC, 6. oktobar 2012 17:32)

Što bi rek'o naš narod, slep kod zdravih očiju.

Mečka je zaigrala pred vratima SRBIJE, znači NAŠIM VRATIMA, pre više od 20 godina, upravo zahvaljujući ovoj repriziranoj crveno-crnoj koaliciji!

Serpullum

pre 11 godina

Prvi koraci nove vlade napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala stvarno dokazuju da odlučna borba koju su najavljivali nisu bile samo prazne reči. Podržavam odlučnost i rešenost, a pre svega hrabrost Aleksandra Vučića da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Zlo se mora iskoreniti na svim nivoima.

Eliot Nes

pre 11 godina

Bojim se da od svega ovoga nema nista iako je Dulic najbolji moguci pocetak. Covek mi izgleda kao neko ko bi propevao samo ako ga se pravilno pritisne tako da bi on mogao svojim iskazom da raskrinka vecinu lopova iz svih Vlada i stranaka. Medjutim, pretpostavljam da ce njegovo ime malo da se provuce po medijima i da ce na kraju da bude oslobodjen.

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

Ana Jovanovic

pre 11 godina

Ako postoje dokazi za zloupotrebu polozaja mora da ogovara. Price o politickom progonu pokazuju kakav je obraz demokratske stranke i Dulica.

Tijanica Ns

pre 11 godina

preispitati i precesljati sve sumnjive od glave do pete i pohapsiti sve one zbog kojih su posteni ljudi zbog losih privatizacija ostajali na ulicama, a njihove porodice bez parceta hleba.

kad rulja hoce da sudi

pre 11 godina

U stvari najvece zlo za jednu zemlju, koja je u ovom slucaju Srbija, je glupa i zla rulja koju politicari u svojim novinama mogu da natutkaju na bilo kog coveka i da mu uporpaste zivot. Nemoguce je da je toliko pokvarenjaka u politici koliko rulja misli da ih ima. Pogledajte sami komentare i vidite koliko ih ima koji znaju unapred da je neko kriv jer su tako procitali u Kuriru ili nekom drugom sredstvu za unistavanje onih koji su cesto dobro radili svoj posao, ali ne po zeljama onih koji manipulisu ruljom. Dok je takve rulje, nece biti ni pravde ni zakona u Srbiji. Ozbiljne novine, ako takvih ima u Srbiji, trebale bi da dobro razmisle kad objavljuju komentare ovih ljudi koji bi bez sudjenja i dokaza svakog u apsu. Ako je do apse i do apsana prvo bi trebali da se u njima nadju ovi komentatori. Nemas dokaza a unistavas neciji zivot svojim optuzbama - ajde u apsu i lezi tamo dok se ne opametis. Tek posle toga ce politicari misliti sta smeju a sta ne smeju da rade.

Duki

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira da li su učesnici pripadnici neke stranke ili ne. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

dacomed

pre 11 godina

Veliki broj politicara je umesan u razne mahinacije, njih prve treba ispitati. Ako neko ima poslanicki imunitet, ne znaci da je zasticen od zakona i suda za milionske pronevere.

DaNe7

pre 11 godina

Nadam se da ce nadlezni odreagovati kako treba, da ce Tuzilastvo da odradi svoj posao ali da nijedno jedino pravo Dulicevo ne bude ugrozeno. Da uvedemo malo reda u ovu drzavu. Cestitke Vucicu i Vladi na ovom potezu. Trebalo je imati petlje.

Kjerkegor

pre 11 godina

Eto sad je pocelo i zanima me sta ce sad da kazu svi oni koji su tvrdili da je Vucic samo pricao price. Od necega se mora poceti, a Dulicev slucaj je bas pravi za pocetak, verovatno ce istraga o kampanji ocistimo Srbiju i donacijama vezanim za nju biti jako zanimljiva.

milenko čavić

pre 11 godina

Vidimo mi tačno ko koliko vredi,ko još može da podrži priče ti istih kriminalaca koji pokušavaju na svaki prljavi način da se odbrane,pošto čisto nikad nisu ni igrali.Setimo se samo izborne kampanje sad nam je sve mnogo jasnije tačno znamo ko je ko i gde je kome mesto.

suboticasusu

pre 11 godina

Samo istraj u zapoctoj borbi,juce citam saopstenje Dulica na njihovom DS portalu gde sve negira,a ja kad znam da nisam kriv za nesto moze da me ispituje ko i kako hoce,a ne da se krijem iza imuniteta.

Mladenovac

pre 11 godina

Sve pohvale za naseg ministra.Ovim ga putem pozivam,da pomogne radnicima A.D. keramika Mladenovac.Koji su u strajku vec mesec dana.Radnicima koji su u strajku, juce su pokusali da daju resenja o suspenzijama i otkazima.Nasa privatizacija je veoma sporna i produzavana cak 11 puta,radnici su bili izlagani svakakvom vidu diskriminacije i sikaniranja,neisplacene zarade i ostalo.Molim vas da pomislite na 500 porodica iz Mladenovca i da im pomognete!
HVALA.

Ivica_K

pre 11 godina

Ispitati sve u slucaju Dulic a zatim se nadam da ce svaki politicar koji je radio ili planira da radi nesto protiv zakonito biti bar uplasen da mu se ne desi isto kao Dulicu.

Mirko

pre 11 godina

@beli listic Proverite red velicine. Nisam siguran da se kod Kolubare radi o milijardama eura, vec je u pitanju prethodna vlada. Tacnije 12 milijardi eura zaduzenja plus 4*5 oko 20tak milijardi od dijaspore a da je privreda kolabirala.

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.

D&D

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu državu.

mijajic dragisa

pre 11 godina

do danas sam bio apolitican a od danas jedva cekam odmor da se uclanim kod gospodina vucica mi iz dijaspore cekamo rasplet sa carinarima muka je to brate vucicu

Boro O

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.

Goran V.

pre 11 godina

Vucicu, samo napred gazi i hapsi i ne obaziri se , samo slusaj svoju savest i nikoga vise.Nama vecini potlacenih nije bitno da li nam je prosecna plata 300 , 500 , 600 evra vec da postoji vise pravde, manje lopova i sebicnih bitangi koji pune svoje i dzepove svojih pajtosa.A onda ce i materijalni aspekt zivota biti bolji.Ako ti socijalisti ili neko u vladi smeta--na izbore a onda su gotovi.

Sljivoviski

pre 11 godina

Naravno da je ovo pocetak, Dulic je jedan od bitnih ali ima jos krupnijih koji treba da odgovaraju za propadanje Srbije. Samo napred i pokazite svoju odlucnost i volju da Srbiji bude bolje. Pokazite da jos ima postenih i strucnih politicara.

milanko32

pre 11 godina

Zaista treba nastaviti jer moramo zbog svpje buducnosti uvesti malo reda u drzavu,Pa pobogu omladina nam sva misli da je bolje biti lopov i prevarant nego cestiti covek koji posteno zaradjuje.Jer takav primer daju mnogi u ovoj drzavi.Treba pokazati da nije tako.

Julija

pre 11 godina

Ni po Babu ni po sričevima što bi rekao naš narod, ko je kriv mora da odgovara i tu pogovora nema. Niko se ovde ne igra sa tuđim životima.

SANDA

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro .

Svetlana Stanković

pre 11 godina

Korupcija je svuda oko nas, da je ovo već sramotno i za pojedinca, koji sve to gleda, sluša ili čita! A gde je bila i počela najveća korupcija? U samom vrhu! Zašto je prolazila? Da bi isti opstajali pomoću korupcije! Ako treba da se krene u borbu protiv korupcije, krenuti od vrha! Podržavam Vučića!

sandra

pre 11 godina

Potpuno je ocekivano da ce funkcioneri DS-a za ovo reci da je politicki progon. A sta drugo mogu da kazu? Ovo jeste tek pocetak I krajnje je vreme da svi oni koji su zloupotrebili polozaj konacno shvate da je zakon isti za sve.

NB

pre 11 godina

Početak jeste ali kraj sigurno nije. Da se na vreme radilo na suzbijanju kriminala i korupcije do ovakvih problema sada nebi ni došli ali izgleda da je ranije sve bila samo priča i masa praznih reči.

nkvd

pre 11 godina

pod hitno da podignes spomenik dr neobavestenom trutu da nije bilo njega ti bi bio uhapsen 6 oktobra ovako si sada ti vlast ali iako nisam ljubitelj tebe i tvoje partije zelim ti mnogo uspeha u hapsenu lopurda koji su urnisali nasu lepu zemlju od 89-te do danas neko ovde napisa da je delez kupio deltu pa je to gotova stvar nije znaci ja pokradem drzavu i posle to prodam pa sam cist e ne moze tako samo tesko ces ti to da uradis ako krenes na svoje koalicione partnere ode ti sa vlasti a medju njima ima jako puno mesa i putera za sud da sad ne spominjem sve afere znas i ti i narod za sve njih a poruka za ds kada vi niste hapsili 6 oktobra 2000 dosao je vas 6 oktobar 2012 pa sledeci put pamet u glavu

Masa Mileusnic

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz koliko smo duboko u korupciji, kao drustvo, kad dojucerasnji funkcioner , ministar drzave, sada koristi imunitet I ne prihvata odgovornost za ucinjeno. Mislim da se Pandorina kutija tek otvorila da se moramo pripremiti za jos iznenadjenja.

CezarMilan

pre 11 godina

Moje misljenje je da ce uskoro vecina nekadasnjih ministara iz redova Demokratske stranke uskoro biti privodjeni zbog raznoraznih malverzacija. Previse su se upleli u sve tokove korupcije, misleci da su svemocni I nedodirljivi, pa vise nisu marili sve cak ni da sakriju. Ako protiv Dulica postoje dokazi, naravno da mora biti procesuiran, bez obzira sto je clan I funkcioner DS-a.

Britka

pre 11 godina

Naravno da je tek pocetak. S’ obzirom na cinjenicu koliko smo kao drzava stagnirali tokom mandata prethodne vlade, dok su pojedini ministri sticali bogatstvo na racun gradjana, bilo je vreme da se takvima stane na put. Ono sto vazi za obicne gradjane, treba da vazi I za Dulica bez obzira sto je u jednom momentu svog zivota bio ministar.

mr.real

pre 11 godina

Ovo je prosto neverovatno - koliko je stranačkih (naprednih) komentara na ovaj tekst....svi liče jedan na drugoga što ukazuje na očiglednu matricu koja je poslata članovima. Nešto sam skeptičan po pitanju svega s obzirom na to da je jedna garnitura (na silu, uz pomoć "Insajdera") milionskih lopova puštena iz pritvora pod jako čudnim opravdanjima a hapse druge koji su drugačije politički obojeni. Možda je ovo samo moj utisak ali dok god ga imam - ne verujem da je ovo iskrena i pravedna borba protiv korupcije. Pogotovo ne mogu da verujem pošto je njen glavni "bukač" čovek koji je obećao nešto što nije ispunio po dolasku na vlast...... Videćemo, vreme će pokazati ali najverovatnije se samo radi o politici a ne o nekakvoj suštinskoj antikorupcijskoj borbi. Pozdrav svim građanima ove zemlje koji razmišljaju svojom glavom.

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

Buntovnik

pre 11 godina

Prošla vlast je gotovo ozakonila sistemsku korupciju države što nas je i dovelo do ovakvog haotičnog stanja u zemlji. Verujem da će dalja istraga i borba protiv korupcije i kriminala pokazati koliko su se okoristili i obogatili oni koji su čitavu deceniju bili u samom vrhu vlasti.

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

tomo

pre 11 godina

Da je neko od gradjana ukrao neku sitnicu u prodavnici vec odavno bi bio u zatvoru...ok,svi ce u zatvor koji su krali,problem su pare koje su pokrane....nista nije uradjeno ako se taj pokradeni novac ne vrati u drzavnu kasu , tj.ovom napacenom narodu . Vucic je krenuo na posao , dobro je da neko radi .

Glasinac

pre 11 godina

Kako god da se zove sa ovim se mora ići do kraja. Mito , korupcija i organizovani kriminal mora se iskoreniti. Zato bezgranična podrška Vučiću i novoj vladi.

Miloš

pre 11 godina

Samo napred Vučiću. Nema poštenog građanina u Srbiji koji neće ovo podržati. Ako zaustavite korupciju, zloupotrebu službenog položaja, pomerili ste Srbiju ka Eu. Možemo to mi, a izgleda sada i hoćemo.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

dalia

pre 11 godina

Ne vidim sta je neshvatljivo u tome sto je Oliver Dulic uhapsen. Svi oni koji tvrde da je u pitanju politicki progon ili pokrivaju oci pred istinom, ili stite zlocin.

gaga

pre 11 godina

Budimo realni, svi smo ovo znali, I ocekivali da ce Aleksandar Vucic u borbi protiv korupcije hapsiti sve njene ucesnike. To sto je jedan dojucerasnji ministar sada na meti, nije zato sto neko ima potrebu da se sveti. Dulic savrseno zna koliko je kriv I zasto je procesuiran. A sve sto kaze suprotno je njegovim saznanjima.

Igor

pre 11 godina

Presuda za kofer je doneta 2011 cisto da podsetim gospodu koji to pominju napadajuci Vucica sto se tice Delte takodje pre dolaska ove vlade to je kupio Delez ja razumem da ljudi imaju potrebu da napadnu Vucica ali dajte malo koncentracije u tome. Sto se tice Tomica i Bogdanova oni nisu pusteni i obustavljen postupak nego se brane sa slobode.

krupije

pre 11 godina

Samo detaljnom analizom, saslušanjem i pretresom će se saznati sve mahinacije i malverzacije prošle vlasti i nadam se da će Vučić sa svojim timom u tome istrajati.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj učestvovala. Nova vlast je odlučno krenula protiv toga što je i rezultiralo prvim hapšenjima.

bulat 92

pre 11 godina

I do sada je sve bilo samo početak, ali ništa nije imalo svoj kraj. "Šta će biti na kraju ne znam", veli Vučić. Ja znam, na kraju ćemo se vratiti na početak. A onda dođu izbori, novi ministri, pa nova još ostrašćenija borba protiv kriminala - od početka.

Aquila

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

Jecika

pre 11 godina

Vucic je stavio glavu u osinjak malo ko bi imao hrabrosti za tako nesto. Bice ovo zestoka borba jer kriminal i korupcija su negovani 12godina,mnogi su mislili da su nedodriljivi.

Jasmina Rajic

pre 11 godina

Jasta je nego pocetak. Ih kad krenu silne lose privatizacije na koje je i EU skretala paznju bice zanimljivo. Izdrzi Vucicu.

Farigola

pre 11 godina

Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba u iskorenjivanju kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekuje ga mnogo posla, ali sam uverena da će istrajati do kraja. Već vidimo prve rezultate.

Lady D

pre 11 godina

Nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast Vučiću koji se hrabro bori protiv kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja ovog zla. Svaka čast!

dacomed

pre 11 godina

Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice.

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Za njega sam glasao, demokratama iz inata, a sada napokon počinje da izlazi na videlo sve ono što je bila javna tajna. Ne sme se zaustaviti na ovome, mora dalje da se traži odgovornost za poslednjih 15 godina.

nesa

pre 11 godina

Ne nadaj se previse. Dok ne oteras nesposobne i korumpirane tuziice i inspektor mupa svaki predmet ce pasti u vodu,a onda cemo kriviti sudije.Pa da su tuzioci valjali do sad sve bi afere bile resene. Tad nisu radilu svoj posao,a sad kao rade. Uostalom,na zalost,b icete svedoci ovoga sto sam rekao. I kakv Dulic.Pa on je casna sestra za ostale iz DS u vru,a narocito po dubini.

Zvoncica

pre 11 godina

Gospodin Vucic je vec dokazao da je dosledan svojih reci i zelja. Svaka cast. Sta sad kazu ljudi koji su mislili da mlati praznu slamu?

17 godina

pre 11 godina

"ovo je tek pocetak"
a kad se sve istrazi,za svakog bivseg ministra,bice pusteni odmah kao dulicev pomocnik i nikom nista..... koga on laze ja ne znam....imam 17 godina i slusam ovo , ne bavim se politikom al tacno znam sta ce ko da kaze i o cemu se radi. slusam vas vec godinama lazovi jedni....ne zna se ko je gori vise.....

Venera

pre 11 godina

Verujem da će svi oni koji imaju veze sa organizovanim kriminalom biti kažnjeni bez obzira da li su na vlasti ili nisu. Zaista mislim da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.Verujem da Aleksandar Vučić zaista radi pošteno svoj posao. Verujem da je jedan od najpoštenijih, najsposobnijih i najhrabrijih političara u našoj državi.

jednim udarcem više slučajeva

pre 10 godina

Dobra strana, ako uopšte tu nešto može biti dobro, je što je većina tih likova tesno povezana u više slučajeva tako da je dovoljno samo kalemiti jednu na drugu optužnice.

POP

pre 11 godina

Vučiću kako te nije sramota, ovo jeste politički progon.
Dulić je bio vizionar Tadićeve Srbije.
Njegovo najveće dostignuće je "projekat-Počistimo budžet Srbije"!

drug brat

pre 11 godina

Nisam bio za SNS i bio sam duboko skeptican protiv ovih novih radikala, cak i kada su pokrenuli aferu u Agrobanci ali sada sam ubedjen da ce se Vucic obracunati sa kriminalom po svaku cenu i ako u tome istraje ima moj glas do kraj zivota!

www

pre 11 godina

I ja, kao i vecina gradjana, ocekujem da je njegovo privodjenje pravdi samo pocetak obracuna protiv organizovanog kriminala na drzavnom nivou.Ako Vucic ovako nastavi, niko ga sa vlasti nece skloniti. Ima punu podrsku za sve.

Obeliks

pre 11 godina

Dulic se vec odrekao imuniteta, posto covek zna da ce mu to biti ukinuto. Vreme je da dokaze svoju nevinost, i da prestane da se izgovara na politicki progon.Cestita novoj vlasti na odlicnom pocetku ove borbe.

Radoš

pre 11 godina

Kada sam govorio da ovaj čovek ima potencijal da izvede ovu zemlju iz mraka u koji nas zatrpaše ove vajne demokrate , mnogi su mi se smejali , samo što mi sada neki i priđu kažu bio si u pravu ,a većina pa takav smo narod i danas samo spuste glavu,stide se ,ma teško im da kažu da sam Vučića dobro procenio !

Dragica M.

pre 11 godina

Samo nek` Bog pomogne ovom coveku, treba ce mu zastite od mnogo krupnih kriminalac. Svaka mu cast na hrabrosti I istrajnosti. Ima nade za Srbiju.

Ivan Pribak

pre 11 godina

Konacno da se vide rezultati mukotrpnog rada gospodina Vucica. Sada ce ljudi u Srbiji konacno videti ko je do sada obmanjivao narod a ko ima iskrenu zelju da unisti korupciju i kriminal.

Assssssssss

pre 11 godina

Tamo gde je stao dok je bio pod Slobom, nastavlja sada pod Malim Slobom. Tužno, strašno, bolesno, jezivo... jednom rečju... Vučko!

marko od bloka

pre 11 godina

Aleksandre brate moj, stavi ti pancir i nosi ga uvek. I Djindjic je pokusao da kriminalce pohapsi pa svi znamo kakvu smo tragediju pretrpeli. Imaju moc, pare, drogu, zene, politicke veze, oruzije... Na velike si se namerio ali ako uspes u tome niko se nece vise secati Aleksandra vucica iz SRS vec srpskog Eliot Nesa.

pepi

pre 11 godina

Kakva Smerjurija!
Pobrkan scenarijo ne pravi se optuznica preko medija.Bolje bi vam bilo da ste love parade omogucili i tako makar malo dobili medjunarodni kredibilitet .Bedna Srbija

023

pre 11 godina

Мислим да нас чека врела политичка јесен, а овом човеку свака част што се залаже и бори..

milica pilica

pre 11 godina

Verujem da ce Vucic uspeti u svom naumu da ocisti Srbiju od korupcije, ali ne moze on to sam, moramo mu svi pomoci pa bar sa moralnom podrskom.

Peter

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!

Licemeri

pre 11 godina

"Ovo je tek početak"

Toga se i plašimo mi koji smo protiv vašeg konstantnog kršenja ustava i zakona i prava manjina i podržavanja fašista i huligana!
U potpisu:
Gay populacija Srbije

SPAVAC

pre 11 godina

Ajmo konacno da vidimo pravnu drzavu na delu. Dosta je bilo sablji, medijskih populistickih tekstova, vreme je da se tuzilastvo i sud puste da rade svoj posao posle dugo godina.

ljubav mi srce mori

pre 11 godina

Opet se pojavljuju izlivi mržnje prema ovom čoveku.. taman da izjavi da je nebo plavo, oni bi histerisali da nije i da je on lažov i kriminalac jer je to izjavio..
Možete samo da histerišete, narod je prepoznao ko će opravdati ukazano poverenje i sada se ti rezultati pokazuju. Demokrate će na kraju ostati obezglavljene, kada im svi kandidati za predsednika završe u pritvoru... ali samo zbog te bahatosti, zbog uobraženosti i ubeđenja da je narod gomila ovaca i da će moći nekažnjeno da se iživljavaju, zbog toga bih im odrezao najveće moguće kazne !

Naopako

pre 11 godina

Ovaj covek je pun hrabrosti, i volje da pokaze kako se radi sa kriminalom, svaka cast na ovome, reko ja da nije dulic jedini svi znamo koliko jos njih ima,a uz pomoc vas ce se to i rasvetliti. Samo napred sredite sve koji su gresili.

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

RADE

pre 11 godina

Postovani,

Srbija treba de se osvesti da je sadasnja valda postavljena posle predsednickih izbora gde je izaslo samo 46,28 % biraca !!!!

Znaci MANJINA vodi nasu Srbiju.......samo toliko, pa da razmislimo svi !

Koviljka

pre 11 godina

Ovaj covek radi punom parom,treba da bude primer svim ministrima kako se bori i radi. Od samog pocetka najavljena je ostra borba protiv korupcije i evo stalno rezultati na tom polju.

Tiemie

pre 11 godina

Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

tinaf

pre 11 godina

Molim vas g-dine Vucicu budite prvi covek koji ce ostati dosledan i uporan u hapsenju kriminalaca,raskrinkavanju sumnjivih privatizacija i tendera.

sylar

pre 11 godina

Znali smo da cete opravdati nase poverenje.Srbija je verovala u vas,a vi ste pokazali da ste covek koji stoji delima iza svojih obecanja.Ovo je novi i veliki pocetak za celu Srbiju.Svaka cast Vucicu,samo nastavi ovako, nadamo se da cete nastaviti sa borbom protiv korupcije i kriminala i da cete ocistiti drustvo od ljudi koji su pokrali narod i drzavu...Srbija je uz vas!!!

Maxa

pre 11 godina

Nisam očekivao da će Vučić biti ovoliko aktivan u borbi protiv korupcije. Pozitivno me iznenadio. Možda ipak ima nade da jednom postanemo normalna država.

Duca7

pre 11 godina

Sigurno će biti sve većih napada svih onih kojima ne odgovaraju ove istrage. Međutim, Aleksandar Vučić je pokazao da ga ništa ne može sprečiti u nameri da se do kraja obračuna sa kriminalom i korupcijom koji vladaju našom državom. Svi koji su se ogrešili o zakon, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju i na kom se mestu nalaze će biti procesuirani. Tek tada možemo biti sigurni da će kriminal biti suzbijen.

Cvetelina

pre 11 godina

Aco brate, to, samo napred. Znaš i sam da tu neman moraš da ubiješ, jer ako se povrati, teško nama! Udri pravo u glavu i ne odustaj! Seti se samo kako je TEBE ponižavao, taj njihov "nobles" zbog istine koju si im sručio u lice. Nemoj da zaboraviš, molim te. Ti si sad mesija, u TEBE su uprte oči Srbije!

suboticasusu

pre 11 godina

Samo istraj u zapoctoj borbi,juce citam saopstenje Dulica na njihovom DS portalu gde sve negira,a ja kad znam da nisam kriv za nesto moze da me ispituje ko i kako hoce,a ne da se krijem iza imuniteta.

Dragan

pre 11 godina

Da li konačno dolazi vreme kada u Srbiji niko nece moći da bude iznad zakona?
Ja želim da verujem u to, a Vučić mi sve više daje nadu da će zaista tako i biti.

Aleksandar Rak

pre 11 godina

Ovo sto Aleksandar Vucic radi nije nimalo naivna stvar i u najmanju ruku bi svi trebalo da ga podrzimo i stanemo uz njega da istraje u ovome sto je zapoceo.Kada kazem SVI mislim na sve one kojima je u interesu da se jednom za svagda zatvore vrata svim kriminalcima u ovoj zemlji!

Tile

pre 11 godina

Ova hapsenja su dokaz da je Vucic stvarno resen da se izbori sa kriminalom i korupcijom. Mnogo kadrova prethodnog rezima se ogresilo o zakon i to ne sme proci nekaznjeno.

Kjerkegor

pre 11 godina

Eto sad je pocelo i zanima me sta ce sad da kazu svi oni koji su tvrdili da je Vucic samo pricao price. Od necega se mora poceti, a Dulicev slucaj je bas pravi za pocetak, verovatno ce istraga o kampanji ocistimo Srbiju i donacijama vezanim za nju biti jako zanimljiva.

mikach

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.

MARICA HRDALO

pre 11 godina

"Vučić: Ovo je tek početak"

Nismo ni sumnjali u obećanja koja je SNS dala u kampanji - obračun sa korupcijom će biti težak,ali ako postoji volja onda se sve može podneti.

Posmatrač

pre 11 godina

Sve pohvale Vučiću samo napred i uvek imaj u vidu da nema stajanja na pola puta jer kako reče Dostojevski „Ako si se uputio prema cilju i putem počeo da zastajkuješ i kamenjem gađaš svakog psa koja na tebe laje, nikada nećeš stići na cilj „...

rezač

pre 11 godina

Svaka čast Vučiću znajte da imate podršku naroda,kako ih nije sramota da izmišljaju da je ovo politički progon,pa kad su njihovi bili na vlasti normalno da nije imao ko da ih optužuje za lopovluke i pronevere!

Miča

pre 11 godina

Ova stvar završava u Strazburu i finom cifrom Duliću kao odštetom. To je ono što polusvet koji se loži na kurir, Vučićeve price i sl. nikako da razumeju.

Pera moler

pre 11 godina

Vučiću samo ubrzaj to malo, da vidimo malo kako zakon i sudovi rade, ima još mnogo Dulića u prethodnoj vlasti čim smo pali ovoliko nisko.

Mastrangelo

pre 11 godina

Dolijao je konacno i Oliver. Ovo je dokaz da se ne radi o nikakvim medijskoj hajci, vec su u pitanju ozbiljna kriminalna dela koja ce se na sudu dokazati. Vreme je da se u nasoj zemlji konacno nesto promeni na bolje, i da se korupcija i kriminal pocnu suzbijati.

Igor78

pre 11 godina

Ocigledno da ''Gotov je!'' nista dobro nam nije donelo. Pokusajmo sa ovim - ''Pocelo je, pocelo!''
Ako je Vucic zaista resio da se obracuna sa korupcijom, tada meni, kao obicnom gradjaninu, nista drugo ne preostaje nego pitam - sta ja mogu da ucinim?
Pocelo je, pocelo....

steps

pre 11 godina

Samo napred gospodine Vucicu,pokazali ste da vi uvek drzite rec,slucaj Dulic je pocetak a sad samo napred,svi koji su se ogresili moraju da snose posledice,gospodine Vucicu sve pohvale za vas

Boldvin

pre 11 godina

Eh, Vucicu...U ovoj zemlji, svako ko bi pokusao da se pozabavi korupcijom, nije najbolje prolazio, nazalost. Ali bitno da je - pocelo je, pocelo...

Seele

pre 11 godina

Podržavam Vučićevu odlučnost i rešenost da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Istraga kriminalnih slučajeva se proširuje i na mnoge nedodirljive, pa će se sigurno još doći i do mnogih iz političkog vrha. Najzad nema više zaštićenih! To je pravi put za iskorenjivanje kriminala.

banaopoljac

pre 11 godina

Pocinju da se vide rezultati borbe protiv kriminalai korupcije i ne sme da se sada stane ,nasuprot tome mora de se jo[ jace i brze udari protiv takvih ljudi.

Balkan

pre 11 godina

A sta je bilo sa glasackim listicima Vicicu? Sta je bilo sa Tominom diplomom? Sta je sa najvecim lopovom u istoriji Srbije, Dinkicem? Sta je sa Mrkonjicem, Veljom, Bajatovicem, Kostunicom i saradnicima koji su bili u najvise afera?? Kad dirnes njih, onda se hvali, do tad
TISINA!!!!

DaNe7

pre 11 godina

Nadam se da ce nadlezni odreagovati kako treba, da ce Tuzilastvo da odradi svoj posao ali da nijedno jedino pravo Dulicevo ne bude ugrozeno. Da uvedemo malo reda u ovu drzavu. Cestitke Vucicu i Vladi na ovom potezu. Trebalo je imati petlje.

ex LDP

pre 11 godina

mislio sam da su priče u kampanji samo priče. ali mi je izuzetno drago da je neko rešio da problemima stane na put. uradite posao do kraja i ostaćete upamćeni kao retka svetla tačka u modernoj srpskoj istoriji. i nemojte se plašiti i kalkulisati, u pitanju je budućnost naših potomaka

honesty

pre 11 godina

Vucic je pravi covek za ovakve stvari i za ovakvu borbu. Samo reci hvale i podrske. Jedini koji se posteno i iskreno posvetio ovome! Ima svu snagu i strpljenje koje je neophodno da bi se izaslo na kraj sa svim ovim otpadom.

mijajic dragisa

pre 11 godina

do danas sam bio apolitican a od danas jedva cekam odmor da se uclanim kod gospodina vucica mi iz dijaspore cekamo rasplet sa carinarima muka je to brate vucicu

Serpullum

pre 11 godina

Prvi koraci nove vlade napravljeni u borbi protiv korupcije i kriminala stvarno dokazuju da odlučna borba koju su najavljivali nisu bile samo prazne reči. Podržavam odlučnost i rešenost, a pre svega hrabrost Aleksandra Vučića da se obračuna sa najvećim zlom koje vlada u našoj zemlji. Posebno me raduje što neće biti nedodirljivih. Zlo se mora iskoreniti na svim nivoima.

Mladenovac

pre 11 godina

Sve pohvale za naseg ministra.Ovim ga putem pozivam,da pomogne radnicima A.D. keramika Mladenovac.Koji su u strajku vec mesec dana.Radnicima koji su u strajku, juce su pokusali da daju resenja o suspenzijama i otkazima.Nasa privatizacija je veoma sporna i produzavana cak 11 puta,radnici su bili izlagani svakakvom vidu diskriminacije i sikaniranja,neisplacene zarade i ostalo.Molim vas da pomislite na 500 porodica iz Mladenovca i da im pomognete!
HVALA.

Magdalena

pre 11 godina

Mislim da je ovo odličan potez za početak, iako je bilo par sitnijih hapšenja, ovo je prvo veliko i nadam se da će se ići do kraja, redom, jedan po jedan, pa ako treba neka i Vlada padne na kraju, al' da se uhapse svi koji su omastili brke! Vučić će sasvim sigurno uvek imati podršku u narodu kad su ovakve stvari u pitanju pa sve i da se raspišu izbori sutra, narod će ponovo glasati za njega jer radi ono što je obećao!

Imali ste priliku, skuvali ste ribu

pre 11 godina

Kakva ironija - 13 godina kasnije, 6.oktobar ce mozda ipak biti pocetak promena, a Vucic njihov simbol?
Ako zasluzi neka tako i bude.

Vladimir

pre 11 godina

Ovo jeste samo vrh ledenog brega. Tolike afere su se desile tokom godina u Srbiji da je konacno vreme da neko preuzme odgovornost da sve to razresi i gospodine Vucicu tu imate moju punu i bezrezervnu podrsku.

Duki

pre 11 godina

Koliko znamo, Vučić je odlučio da se izbori sa svakim oblikom kriminala, bez obzira da li su učesnici pripadnici neke stranke ili ne. Prema tome, ne vidim razlog za bilo čije nezadovoljstvo. Kriminal je kriminal, bez obzira ko ga čini. Ohrabruje činjenica da je zaista započeta najavljena oštra borba protiv kriminala. Krajnje je vreme da se svi koji su nezakonitim radnjama oštetili državu i građane za ogromne svote novca privedu pravdi.

bezimena

pre 11 godina

A. Vučiću, pošto je M. Radisavljević otkrio da je istraga protiv Dulića ZAPOČETA još u vreme prethodne Vlade, isto kao i u aferi "Agrobanke", pitam KAKO TE NIJE SRAMOTA da sebi pripisuješ RAD I ZASLUGE PRETHODNE VLADE tj. DS-a!
U zemlju treba da propadneš lezileboviću!

nikigi

pre 11 godina

Ova država je sistematski opljačkana i uništena.Neko mora za to da odgovara.Podržavam aktuelnu vlast u rešenosti da se obračuna sa korupcijom i kriminalom.Nemojte odustajati jer je to pitanje opstanka države.

Kraj promena

pre 11 godina

Ova borba ne može da se zaustavi, promene ne mogu da se zaustave. Samo ti nastavi borbu sami nisam ubeđen da ćeš dočekati da vidiš kraj promena? Bolje bi bilo za građane Srbije, da se boriš za nova radna mesta i da zaposleni imaju platu. Na kraju krajeva i što ćem plata kad nemogu da kupe ni šečer, ulje...

D&D

pre 11 godina

Dobro je da se pojavio čovek kao što je Aleksandar Vučić, za koga ne postoji cena koju bi platio da odustane od borbe protiv kriminala. Svojim postupcima stvarno dokazuje da ima ozbiljnu nameru da od Srbije stvori pravednu državu.

Mirko

pre 11 godina

@beli listic Proverite red velicine. Nisam siguran da se kod Kolubare radi o milijardama eura, vec je u pitanju prethodna vlada. Tacnije 12 milijardi eura zaduzenja plus 4*5 oko 20tak milijardi od dijaspore a da je privreda kolabirala.

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.

Lazar

pre 11 godina

Prvo nije Dulic (ili bilo ko drugi) taj koji treba da dokazuje da je nevin vec je Tuzilastvo to koje treba da dokaze krivicu. Tako je u svakoj zemlji na svetu pa bi tako trebalo da bude i u Srbiji. Cinjenica da je Dulic prvo satanizovan kroz medije i da je sada primoran da dokazuje svoju nevinost dovoljno govori o tome da se uopste ne radi o borbi protiv korupcije vec o klasicnom politickom progonu i obracunu sa politickim protivnicima. Vucic najlakse moze da dokaze da to nije tako na nacin da policija uhapsi onog koga je licno Vucic prozivao da je upozorio Darka Sarica (koji je osudjen kao kriminalac) da napusti Srbiju. Ili je mozda Vucic tada lagao?

Dragoljub

pre 11 godina

Ma oni su krenuli da kukaju cim vise nisu mogli da vrsljaju kako hoce, naravno da ce sad jos i vise. Samo napred, jednom mora da se uvede red. Dobro je da smo konacno izabrali coveka koji hoce i moze da se suoci sa tim. Gde bi nam bio kraj da je to bilo bar pre cetiri godine, ne bi sad bili u ovoj situaciji.

Ana Jovanovic

pre 11 godina

Ako postoje dokazi za zloupotrebu polozaja mora da ogovara. Price o politickom progonu pokazuju kakav je obraz demokratske stranke i Dulica.

epicentar

pre 11 godina

Pustili ste onog siledziju iz Djenove, a hapsite Dulica, prosto zamena mesta sabiraka. Mozda kada bi obojica bili u corci, poverovao bih da je istinita ta vasa vorba, ali u ovoj zemlji je sve laz, pa tako i pravda!

beli listic

pre 11 godina

Pa verujem, i gospoda sto su pokrala Kolubaru, vidim vratila su silne milijarde evra i u zatvoru su, i prethodni akteri,tj. lopovi iz hiljade i hiljade afera su na slobodi i uzivaju u blagodetima svojih kradja. Znamo mi da o toga nema nista, imalo bi sve to smisla, gospodine Vucicu, kada bi oni vratili te pare, pa te pare, tj, miljarde evra koje su pokrali, uloziti u zaposlavnjanje milone nezaposlenih, sto starih to i mladih, koji ne vide nikakvu perspektivu , jer znaju da ako nemaju nekog u stranci, od posla vajde nema, pa neka su i magistri ili sta god. To svi pa i vrapci znaju. Dakle, tresla se gori, rodio se mis.

crni domino

pre 11 godina

Manje pricaj ubavi Vucicu, dobices devijaciju donje usne, pogotovu ako si zlurad!
Umes li ti nesto korisno da radis za drzavu ili samo da pretis a Kofer da hapsi?
Ko je u zatvoru zbog Agrobanke? Eh da vam stoduplo naplate svi nad kojima ste se izivljavali.
SPSova "masna kuca" EPS je u finansijskom kolapsu i ti Vucicu nikoga od SPS kriminalaca ne Hapsis? Afera Kolubara - nikoga ne hapsis? Afera Azotara, Agroziv - nikoga ne hapsis?
Jos ces da se nasladjujes sto mi tvoji punoglavci lupaju minuse i niko od njih da kaze:u pravu je!
Jadna ste vi crveno crna koalicija a takodje i svi koji vas podrzavaju.
Nego, pustite institucijama da rade svoj posao a vi vidite sta cete sa Srbijom zimus na -15 stepeni! Susa bila, akumulacije prazne, komsije ni za sebe nece da imaju dovoljno struje, a drzava treba da funkcionise!

Milance Radosavljevic

pre 11 godina

pusteni milanovic i bogdanov, oslobodjeni mira i marko, zakon o amnestiji samo sto nije, onaj sto je zapalio ambasadu oudjen za kradju rukavica i punjaca za mobilni, pornicarka u skupstini, dinkic MINISTAR finansija... i sad treba da ti verujem da niko nije zasticen i da ovo nije deo politickog progona!? mislim, da je dulic kriv, verovatno jeste, neka ga nek se brani, al ajmo malo kukolja da se oslobodis, pa ti mozda i poverujem da si ozbiljan i dobronameran!

Branimir crni

pre 11 godina

Najzad da je počelo , već tri meseca se ništa ne dešava ,a svi pričaju strpite se i ja koji sam bio optimista počeo sam da sumnjam ,ali hvala bogu evo počelo je i neka traje do kraja dok se ne izvede pred lice pravde i poslednji koji je odgovoran za sve patnje ovog narod! Baš svi oni zbog kojih danas u ovoj zemlji ima ovoliko nemaštine ,a oni su trpali pre na svoje račune i račune svojih poslušnika ! Samo napred i do kraja !

bezimena

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.
(Boro O, 6. oktobar 2012 16:15)

Vi bi opet neki Mathauzen, Aušvic, Jasenovac i sl.!? Sve su to bili "radni" logori jer "rad oslobadja"! Takvi kao Vi ne zaslužuju vazduh koji udišu!

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!

barracuda

pre 11 godina

Drugovi i drugarice, iz vaših skrivenih budžaka u kući/stanu izvadite litru teško stečenog "jeftinog" ulja, zavalite se u vašoj dotrajaloj fotelji, sipajte sebi čašicu jeftinog ulja, počnite sa konzumiranjem i gledanjem velikog udbaškog talk show sa voditeljem, hipnotizerom, majstorom vudu magije gospodinom A.Vučićem.
Ovo je tek početak, a Vaše je pravo da u tom talk show saznate ništa.
Uživajte.

Sljivoviski

pre 11 godina

Naravno da je ovo pocetak, Dulic je jedan od bitnih ali ima jos krupnijih koji treba da odgovaraju za propadanje Srbije. Samo napred i pokazite svoju odlucnost i volju da Srbiji bude bolje. Pokazite da jos ima postenih i strucnih politicara.

Svetlana Stanković

pre 11 godina

Korupcija je svuda oko nas, da je ovo već sramotno i za pojedinca, koji sve to gleda, sluša ili čita! A gde je bila i počela najveća korupcija? U samom vrhu! Zašto je prolazila? Da bi isti opstajali pomoću korupcije! Ako treba da se krene u borbu protiv korupcije, krenuti od vrha! Podržavam Vučića!

Oki

pre 11 godina

Kada nisu oni hapsili VAS (I Dacica i Palmu i tebe i predsednika nam sadasnjeg) tako im i treba.
Mozda je Dulic tu najmanje kriv, ali je ocigledno najvise bio naivan. sta da se radi, neko mora da plati ceh.

Nadam se samo da cete i vi doci na red (Nekako, Dacica bi prvog voleo da vidim u redu :))

posmatrac

pre 11 godina

Dok hapse samo zute jasno je da je politicki progon. Ako proceslja i svoje redove, pa predje na Dinkica i njegovu bandu i naravno Dacica za koferce i Bajatovica i njegov Promont pa tajkune tada ce imati i moju podrsku.

X-men

pre 11 godina

U Srbiji ne sme biti zaštićenih i privilegovanih! Ne želimo da se stane sa pronalaženjem krivaca! Za protekle godine isuviše ih je!

Ko su ovi

pre 11 godina

Zasto je problem u Srbiji, ako neko ko prekrsi zakon, ode u zatvor? Zato sto se mnogi plase da ce isto tako otici u zatvor. Tek kad lopovija ode u zatvor, a ostali budu postovali zakon, bice nam kao i drugim uredjenim i bogatim zemljama. Podrska iz Austrije novoj politickoj eliti Srbije. Dosta je bilo bogacenja preko noci na stetu naroda !

1%

pre 11 godina

Koliko sam shvatio, Dulic je kriv za izbornu kradju, da je bio sa mladim Bojovicem u kafani, on je onemogucio Vucica da sluzi vojni rok, on je glavni krivac sto Vucic nije nikad pobedio na izborima...
Ljudi moji, ala ce ovde drzava da pljune pare za kontra tuzbu Dulica...ovo je tako tankooooooooooo...Vucic se opet po hiljaditi put zaleteo, posto je morao da nadje zrtveno jagnje posle toliko najavljivanja...

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Sta se desava sa ministrom Knezevicem, koji je pod istragom..a postao je ministar...
PS. Za neupucene: njega je zbog malverzacija uhapsila prethodna vlada, covek presao u drugu stranku i postao ministar...!?
ISTI ARSINI ZA SVE...imate li hrabrosti gospodine Vucicu?

Eliot Nes

pre 11 godina

Bojim se da od svega ovoga nema nista iako je Dulic najbolji moguci pocetak. Covek mi izgleda kao neko ko bi propevao samo ako ga se pravilno pritisne tako da bi on mogao svojim iskazom da raskrinka vecinu lopova iz svih Vlada i stranaka. Medjutim, pretpostavljam da ce njegovo ime malo da se provuce po medijima i da ce na kraju da bude oslobodjen.

Maxim

pre 11 godina

Lako je skupljati poene na političkim protivnicima, pritegni Velju i Mrku ako smeš.
Dok to ne uradiš citiranje Đinđića je besmisleno.

SANDA

pre 11 godina

Borba protiv korupcije i kriminala je prioritet u Srbiji na putu u EU, ako želimo napred onda moramo da očistimo zemlju od tog zla i nije nas briga ko je taj koga treba hapsiti ako je deo takvog kriminala, na tome treba raditi i podržavam novu vlast što je krenula hrabro .

maca

pre 11 godina

muka mi je vise od ovog Vucica, koji se ponasa kao Bata Zivojinovic u Raljama zivota "sad cu da te ....< evo sad cu, samo sto nisam,...". alo, Vucicu, da li ti mislis da smo dobili amneziju, ti si autor sramnog Zakona o informisanju iz 1998. godine, ti si godinu dana bio ministar i uzeo si stan od 200 kvadrata, ti si sa Seseljem proveo 20 godina u istoj stranci i zalagao se za Srbiju do Karlobaga, Ogulina i Virovitice,... alo, Vucicu, miuka mi je da te gledam! u zivotu nista nisi nista radio, ceo zivot si na plati u Skupstini Srbije, na grbaci ovog naroda! sram te, bre, bilo! kako imas obraza da pricas o bilo cemu! pokrij se usima i sklanjaj se sa tih medija, ne mogu da te gledam!

Goran V.

pre 11 godina

Vucicu, samo napred gazi i hapsi i ne obaziri se , samo slusaj svoju savest i nikoga vise.Nama vecini potlacenih nije bitno da li nam je prosecna plata 300 , 500 , 600 evra vec da postoji vise pravde, manje lopova i sebicnih bitangi koji pune svoje i dzepove svojih pajtosa.A onda ce i materijalni aspekt zivota biti bolji.Ako ti socijalisti ili neko u vladi smeta--na izbore a onda su gotovi.

Tekma!

pre 11 godina

Vucicu, sredi korupciju, sredi monopole i kartelsko ponasanje privrednika, uvedi nam trzisnu utakmicu - mi to jedva cekamo, da nam se dozvoli da se takmicimo sa j..... tajkunima - Mozemo mi mnogo bolje od njih, smazacemo ih za dan, samo nas pustite da se takmicimo!

tajkun

pre 11 godina

Ispitajte direktore javnih preduzeca. Imovinu sadasnjih i bivsih ministara. Imovinu direktora agencije za pruvatizaciju i konsultantskih kuca koje su ucestvovale u privatizacijama prethodnih 10ak godina. Izguraj Vucicu ovo do kraja i posteno.

mina

pre 11 godina

Najbolji su mi ovde ovi miševi koji anonimno upućuju Vučića koga treba da ispita! Pa burazeru, ako imaš petlju, a pouzdano znaš za nekoga da je krao ovaj narod - obavesti o detaljima koga treba, pomozi Srbiji da se raskrinka kriminal i korupcija, ako ne znaš ili ne smeš, ćuti i ne prenosi kao papagaj ono što može da se pročita po tabloidima.

Milosh

pre 11 godina

Ideja kao ideja je super i drzim fige da se zemlja ocisti od korupcije, ali za sada to izgleda po onom starom Vadikalskom medtodu, sve sto mi izjavimo (sada SNS) to je istina i za to dokazi nisu potrebni. E to je ogroman problem, kao i sto to sve pre toga izadje u nazovi novinama, mada ja to vise volim da zovem lep papir na koji je greskom nanesena boja sa tekstovima tamo nekih likova koji nikada u zivotu nisu uspeli kao novinari, pa su se odlucili za pisanje bajki i basni!

Vlajkov

pre 11 godina

Porucio bih SNSovcima da je A. Vucic za ministra postavio coveka kom se trenutno sudi za korupciju. Ali posto ste vi uvek objektivni slucaj Gorana Knezevica je politicki progon a ovo borba protiv kriminala!!!

zmitjkoe

pre 11 godina

A kave veze ima ovaj lik sa "aferom Dulic", osim sto je spiker? Nikakve, bas kao i u "aferi Politika" ili "aferi Agrobanka". Tezak folirant ...

miki

pre 11 godina

ovo su gluposti! zasto? zato sto jedna Ceska koja nije imala ratove i gluposti od II sve.rata, koja je mnogo jaca u svakom smislu od propale Srbije, ne zeli i ne moze da se izbori s korupcijom! a kako se ovde razmislja? covek koji je svukao jedno odelo (radikal) a obukao drugo (naprednjak) i koji je u vreme milosevica pravio sporne zakone koje postoje samo u diktaturskim drzavama, i u zemlji gde na vlast dolaze ljudi koji su imali nekih kontakata s bivsom vlasti, kradjama, korupcijama, ubistvima, ce se nesto promeniti????? nema sunarodnici ovde leba jer je i prosla vlast i ova jedno veliko farbanje a mi smo i dalje ovce za sisanje i bogacenje kriminalaca! samo ne znam dokle!

pek

pre 11 godina

Zadnji izvestaj evropske unije je ukazivao na to da je u Srbiji korupcija na previsokom nivou da bi se moglo razmatrati njeno pustanje u eu. Da su demokrate zaista imale na umu ulazak u eu, oni bi se jos odavno pozabavili raznim slucajevima. Umesto toga, oni su pricali i pricali i pricali a novo j vladi ostaje sad da pokusa da otkrije sta se desavalo.

milanko32

pre 11 godina

Zaista treba nastaviti jer moramo zbog svpje buducnosti uvesti malo reda u drzavu,Pa pobogu omladina nam sva misli da je bolje biti lopov i prevarant nego cestiti covek koji posteno zaradjuje.Jer takav primer daju mnogi u ovoj drzavi.Treba pokazati da nije tako.

ogorcena

pre 11 godina

"pocetak borbe koja ne moze da se zaustavi"?!!!!! Uopste ne sumnjam u to da ce se zaustaviti kada tragovi dovedu do vas,nesposobnjakovica, koji nama,postenom narodu, bacate prasinu u oci jer ne znate I ne mozete da nam obezbedite normalan zivot!!! Prodavci magle!

Igor

pre 11 godina

Presuda za kofer je doneta 2011 cisto da podsetim gospodu koji to pominju napadajuci Vucica sto se tice Delte takodje pre dolaska ove vlade to je kupio Delez ja razumem da ljudi imaju potrebu da napadnu Vucica ali dajte malo koncentracije u tome. Sto se tice Tomica i Bogdanova oni nisu pusteni i obustavljen postupak nego se brane sa slobode.

marko

pre 11 godina

pre nekoliko dana ministar pravde komentarisuci slucaj njihovog potpredsednika knezevica izjavi "znate sta su svedoci rekli"!!!!? sta su to ministre rekli svedoci!? jel to najavljujes oslobadjajucu presudu! i ovakvi ce da se bore protiv korupcije!?

trziste teskih sirovina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekim promenama, a ja da pitam ovaj narod: Sta se to konkretno promenilo osim fotelja i duzonja u istima?

Ja carape menjam, ali ih perem pa opet obujem iste.
Da li to znaci da se nesto sustinski promenilo u mom zivotu?

Glasac

pre 11 godina

Vucicu,
verovacu ti kad budem citao o privodjenju: Velje Ilica, Kostunice, Mrkonjica, tajkuna koji preko svojih ljudi u NBS i carini koce EU integracije... Ovo su sve sitne ribe. Huligane necu ni da spominjem!

Wow ...

pre 11 godina

S kim ste se vi, kao, obračunali, pa da kažete da je ovo tek početak? Konstatovali ste da je Politika prodata i da je tamo neka banka davala kredite. I to je ceo vaš uspeh.

Insajder

pre 11 godina

Gospodin Vučić je rekao da cilj nisu hapšenja,vec zacementirane optužnice od kojih je nemoguće odbraniti se.Ako ova optužnica ima takvu težinu skinuću kapu i počeću da veruje u borbu protiv korupcije.Plasim se samo da je ovo nastavak zamajavanja naroda.

Saša

pre 11 godina

Da li je Dulić za ovaj slučaj kriv ili ne, teško je reći na osnovu informacija, ali prema ovom što piše na sajtu B92, ako policija nema dokaz (prisluškivanje, novac na tajnim računima bez porekla i sl.) da je uzeo mito, od toga nema ništa da će biti osuđen. Ako je za nešto kriv (bilbordi, sajtovi, razbacivanje para itd.), za ovo nije.
S druge strane, histerija u dva tabloida kojima je Dulić danima na naslovnoj strani, masovni istovetni organizovani partijski komentari u svim medijima na internetu sa ciljem hvaljenja velikog malog vođe i ova farsična izjava Vučića (kojim povodom? jel on tužilac, sudija, šta li) jasno govori o čemu se radi. O zabavljanju naroda, osveti, političkom progonu, kršenju ljudskih prava, pretpostavke nevinost itd. Čudi me da niko od medija ne vidi tu organizovanu akciju SNS (tabloidi, komentari, izjave zvaničnika koji nisu nadležni i kojima se krše ljudska prava) koju je lako povezati i raskrinkati, ali dobro, možda nije vreme još uvek, taze je vlada.
Ko se mača lati, od njega će i poginuti, histerija će trajati do proleća, a onda vlada neće moći više da se vadi na staru vladu, staru korupciju i sušu, ostaće sama sa narodom. Da sam na Vučićevom mestu, plašio bih se tog trentuka. Nesposobna družina koju su okupili ima sve šanse da bude srušena silom onih koje su sami prizvali. A što se Dulića tiče - svako ko sad bude uhapšen i oslobođen bez presude i posle godinu dana pritvora, ima sve šanse da u post-Vučićevskom periodu bude važan baja.

Miroslav

pre 11 godina

Dok su Mišković, Beko, Kostić, koferče, Velimir Ilić, ljudi koji su ojadili Kolubaru - pretežno članovi DSS-a, Koštunica, Nikitović, Mihajlov, Dušan Mihajlović, Slobodan Milosavljević, Predrag Bubalo, pripadnici službi bezbednosti koji su opljačkali građane i koji su okrvavili ruke preko ubistava Slavka Ćuruvije, Dade Vujasinović, sudije Simeunovća, četvorice pripadnika SPO-a, dvojice vojnika u Topčideru itd... na slobodi nema ni govora o nekakvoj većoj borbi protiv korupcije i kriminala a kad gore pomenute aktere Vučić privede pravdi onda nek se javi i ja ću mu prvi podići spomenik kao narodnom heroju. Naravno da od svega toga nema ništa i ovo je samo obična osveta udbaša i tajkuna članovima demokratske stranke a Vučić kao jedan stari pripadnik službe samo izvršava poveren mu zadatak. Suviše providno za Miloševićeve sledbenike.

Djordje

pre 11 godina

Žao mi je!
Jako mi je žao ali da mu verujem, uz sav napor i idealizam, ne mogu!
Čak i da verujem, gotovo religijski, u prosvetljenje i u preobraćenje, njemu ne mogu.
Zadržavam pravo da grešim i da se je ONAJ Aleksandar preobratio u Sv. Aleksandra!!!
I da se je manuo recipročnosti kao što je 1 Srbin = 100 Muslimana i ostalih uspaljenosti kao što je i ova, eventualno.
Ovim tekstom, naravno, ne sporim potrebu sistemske borbe protiv korupcije i zloupotrebe privilegija ali... dozvolite mi umerenu dozu skepse.
ŽIVI BILI PA VIDELI!!!
Samo da ne bude ona maksima "Obnove i izgradnje":
I NEMOGUĆE JE MOGUĆE!!!

cijim perjem Vucic se kiti?

pre 11 godina

Koliko pratim moguce istrage za koje Vucic kaze da su samo pocetak, po njegovom priznanju svi ti poceci sa zapoceti za vreme vlade demokrata. Zalim, ali ne mogu da se setim nijedne koju je Vucic zapoceo. Ako neko zna za takvu, bicu mu zahvlan ako je ovde navede. Meni se cini da se Vucic kiti demokratskim perjem. Sve sto je on do sad uradio je jedna velika galama.

PoeticGenius

pre 11 godina

Uh, Vule, što si me uplasio tako ozbiljan, prepodoban, milosrdan i gnevan... a ako si mene uplasio ovoliko, mogu misliti koliko se plase oni koji bi mozda i trebalo...

Miki

pre 11 godina

Kada se setim ovoga šta je radio sa Šešeljom i radikalima devedesetih, dođe mi da skočim u Moravu sa staroga mosta! Oni su U R N I S A L I ovu državu, doveli narod do granica izdržljivosti, proćerdali sve srpske etničke teritorije, upropastili državu u ratovima koje Srbija nije vodila, doživeli totalni slom kada su "pobedili! NATO, izgubili tada i Kosovo, a sada gle, borac za pravdu i preporod Srbije, pa apsi li apsi!!! Da je bilo ovde pameti, tj. da ne beše Koštunice cela ta bulumenta Miloševićevog režima još bi "svirala klavir" ! Još dugo,koliko su zaslužili....

Boro O

pre 11 godina

CZ je privremeni smeštaj,formirati radne logore za prevaspitavanje kriminalaca ,kakvo crno izležavanje po zatvorima. Moraju zaradjivati hleb sebi i porodicama obradom zapuštene zemlje i kopanjem ćumura po napuštenim rudnicima u srbiji.

sanja

pre 11 godina

Ovo je samo pocetak kraja... kako je samo zapenio. Dobro je sto u Srbiji ima jos nade, ha ha ha O, boze, da li ovoj strahoti ima kraja, hapsenja, poskupljenja, izolacija, novi uslovi... Ustajte prezreni na svetu

MilosNis

pre 11 godina

Mislim da bi trebali da preispitate Mirka Cvetkovica i Mladjana Dinkica za pocetak, afere oko privatizacije i partijskog zaposljavanja sto takodje treba da se sankcionise zakonom...

Sram te bilo Vucicu

pre 11 godina

Glumi mi tu Zorana Djindjica,radi svoj posao,nisi tuzilac..i dosadan si vise sa tim jednim govorom vec tri meseca..daj zaposli ljude,nemoj se sepuriti po medijima svaki dan kao da si Sv.Petar..

autsajder

pre 11 godina

Verovatno ce te kazna stici za sve to sto sada radis. A to sto radis je veoma providno. ma gledaj na koga ste samo udarili i na koga ste ranije udarali, na vase politicke protivnike: Canka, Dulica, Vuka, Cedu, Djindjica...Daj nam Aco jedno ime koje nije u vasoj udruzenoj organizaciji. Naravno da to neces uraditi jer znas kako bi zavrsio. I zato si odjednom zanemeo oko one kradje na izborima, oko koferceta, oko Kolubare, oko pljacke na Kosovu, oko Tomine diplome, oko svih necasnih radnji samoproklamovanih patriota. Ne znam samo kako mislis da ti u svetu veruju, izgubices kredibilitet vrlo brzo a onda ti je to kraj, jer ne mozemo mi mimo sveta. A svet vidi sta radite. Na kraju ce opet stradati narod, i to upravo najvise oni koji te trenutno podrzavaju, jer nisu oni jadni ni svesni kuda ovo sve vodi.

Mile

pre 11 godina

Populizam na delu, jalova priča, da se kladimo da će ovog osloboditi. Pa oni su zakon pisali za sebe. Nego šta ćemo sa Srbijagasom, reči ministrice G17/SNS, Kolubarom, EPS, putevima i kriminalom gde nema DS-a,ili nije pretežan, hoće li i to doći na sunce?

Rale

pre 11 godina

Ko je DOS-u kriv što posle 5. oktobra nije ovako proganjao Vučića i Tomu? Da je to tad obavljeno danas bi sve bilo potpuno drugačije. :)

Sajo

pre 11 godina

One sto je predhodna vlast hapsila ste pustili i cak stavili u vladu...a da se protiv njih(Knezevic)jos uvek vodi potupak...A sada hapsite ove koju su hapsili one(vase)...I nije politicki ...AJTE MOLIM VAS...Nema te vi uslove za borbu protiv korupcije jer ste svi vi...i oni i vi...zajedno u istome blatu...ili u slicnim milionima...otetih od gradjana Srbije u krajnoj istanci...Nravoucenije....TESKO NAMA S VAMA..

Priča ti ne prolazi ni kod predškolskog uzrasta

pre 11 godina

Aha važi, svi ti verujemo. To je bila i Pinočeova priča kada je hapsio i ubijao protivnike. Dok se pljačkaju milijarde, sjajno dođu montirani procesi da se ljudima mažu oči.

6.10.

pre 11 godina

Ja ovom Vučiću ne verujem ništa. Čovek koji je godinama bio uz skute Vojislavu Šešelju sad se najednom , kako on to voli da kaže "uprepodobio" pa se kune svim i svačim da će da se bori protiv korupcije. On je bio ministar informisanja kad su novinari zbog pisane reči ubijani, proganjani i zatvarani a sad se bori za pravedno društvo, nije nego. Ovaj Dulić ako je kriv, i svi drugi, neka odgovaraju, ali jao nam ga od ovog Krcuna, pardon Vučića.

mirko

pre 11 godina

Vučić uvek menja teze, nije problem vođenje postupka i provera bilo koga, nego je politički progon to što radite kroz žute medije.
Dulić nije rekao jednu reč protesta zbog poziva na razgovor, naprotiv on to i želi, ali satanizacija kroz Kurir,Informer i slične medije, gde se piše ono što nemanikakve veze sa predmetom je politički progon , koji organizuje lično Vučić uz podršku svojih partnera.
O onima koji prizivaju kon c logore, samo podsečanje, zar biste želeli još jednu sramotu, nije li malo ono što se događalo devedesetih širom bivše Jugoslavije.

Alek

pre 11 godina

Dulić to jeste i zaslužio. Nego, Vučko, a kad će onaj džak sa ukradenim glasovima, Kolubara, Koferče...? Ćuruvija, Dada Vujasinović, Đinđić...? Kad će obećane ruske milijarde? Kad ćemo da vidimo nešto dobro od vaše vlasti, a ne samo poskupljenja, pad standarda, udaljavanje od Evrope i sveta, opet istu mantru o Kosovu, samo kukanje na prethodnu vlast...?

La-Loš

pre 11 godina

Odlično za Dulića, a kada ćeš uhapsiti Dinkića?! Njega si prvo najavljivao. Sve je to hleba i igara. E pošto vam sa hlebom ne ide, onda ste pojačali sa igrama da narodu skrenete pažnju sa gladne dece.

Steva

pre 11 godina

Steta sto ste pustili Tomica i Stupara da se brane sa slobode a optuzeni su za pljacke od nekoliko stotina miliona evra.Mozda bih i poverovao,ali ovo mi se cini da ce biti selektivna borba protiv korupcije.

ali to nece da plati racune za potrosacku korpu...

pre 11 godina

A kakve veze Vicic ima sa ovim?Na vlasti su tek 3 meseca (i to stalno potenciraju).Uostalom ni njegove funkcije nemaju veze sa ovim.Znaci sta?

Jeftina propaganda.

X

pre 11 godina

Vucko,pa ko se tebe boji.Prvo reci,koje pokrao vrece sa glasovima,o tome cutis.Nije valjda da si lagao,ali to ti nije prvi put.Dobro znas da je 35% stanovnistava nepismeno i da sa njima mozes da radis manipulaciju,da dajes demagoske fraze i da pricas ono sto narod voli da cuje,kao i kad si govorio da je Srbija do Karlobaga i Virovitice.Narode dozovi se pameti.

milenko čavić

pre 11 godina

Vidimo mi tačno ko koliko vredi,ko još može da podrži priče ti istih kriminalaca koji pokušavaju na svaki prljavi način da se odbrane,pošto čisto nikad nisu ni igrali.Setimo se samo izborne kampanje sad nam je sve mnogo jasnije tačno znamo ko je ko i gde je kome mesto.

pera kojot genije

pre 11 godina

jeli, preuzviseni borce protiv korupcije, posto zejtin, posto secer, posto jaja, posto meso, posto mleko, gde su dzakovi sa listicima, gde je fusnota, odakle ti sva imovina koju posedujes bez dana radnog staza, odakle tebi obraz da izigravas betmena, to sto te je izglasalo 15-a % glasackog tela, znaci da nisi ovde voljom naroda, i zato sikter bre, i ti i toma i koferce i mladjan i boris i oliver i velja i mrka i palma i pelevic i ima vas ko kusih pasa na nasoj grbaci, skinite nam se i nestanite!!!

nesha

pre 11 godina

Aman čoveče, ćuti i hapsi, koga je briga za Dulića...ali otvarajte radna mesta, poješće vas nezaposleni i siromašni.
Srbija će umreti od gladi. Ljudima treba posao, a od toga što ćeš ti da pohapsiš 10 ili 100 ljudi nikome neće biti lakše da preživi mesec bez primanja.
Ako ne pokrenete privredu uskoro ćete se i sami dobrovoljno skloniti u zatvor , zajedno sa DS-om. To će vam ( svima ) biti jedina sigurna kuća u Srbiji.

s.

pre 11 godina

(Obeliks, 6. oktobar 2012 13:41)

Nisam Dulićev fan, naprotiv, samo, ne treba da on dokazuje nevinost, nevin je dok se ne dokaže njegova krivica.Tako stvari idu.Optuženi su nevini dok se ne dokaže krivica, ne obrnuto.

Željko

pre 11 godina

Vučiću hapsi,ali nemoj molim te da preskačeš!Kad budem video da se hapse i ovi što su sa vama u koaliciji,SPS,G17+...imaćeš moju podršku,do tada ću biti uzdržan!

politicki progon nego sta!?U SPS su najvece lopurde i to svi znaju!I niko ih ne dira.

pre 11 godina

Kad resite ubistvo Curuvije i Djindjica,kad resite ubistvo vojnika na Topcideru,kad resite pitanje koferceta,izborne kradje i Kolubaru onda se javite.
Ima na kraju mi poreski obveznici da placamo ovom Dulicu raznorazne milionkse odstete.Garant.

Demagogija

pre 11 godina

Vučiću, baš sad si našo da hapsiš Dulića kada se saznalo da od vašeg obećanja o jevtinijoj struji nema ništa. Da se to što pre zaboravi dok se mi bavimo Dulićem. Nego ti nama reci - ŠTA JE SA VAŠIM OBEĆANJEM O JEFTINIJOJ STRUJI DANJU ???

Brut

pre 11 godina

Ima sud i tužilaštvo, a ti treba samo da ćutiš, radiš svoj posao i omogućiš da pravo i zakon mogu da se sprovode. Što ne rešite i sve ono iz devedesetih godina: silna ubistva, pokradene pare, pljačkaške privatizacije, eksepresno obogaćeni tajkuni, ili je to za vas zastarelo (zato što znate koji su to ljudi i gde su otišle pare)?

BB

pre 11 godina

"Nezavisno" tužilaštvo i policija kreću u hapšenja. Vučiću, kada budeš uhapsio nekog iz SPS-a, URS-a ili nekog slicnog, znači svoje koalicione partnere, možda počnem da ti verujem da se boriš protiv korupcije. A to da su tužilaštvo, sudstvo i policija nezavisni okači mačku o rep. Još sinoć u policijskom biltenu pod imenom "Informer" izašla je vest da će danas biti uhapšen jedan ministar. Kako su vidoviti, svaka im čast.

glasač

pre 11 godina

Dragi moj ministre, slažem se da postoji potreba za borbom protiv korupcije, ali nemoguće je da korupcija postoji samo u DS.
Pogledajte malo oko sebe i pogledajte se u ogledalo i recite samom sebi da nema korupcije nigde sem u DS.
Nažalost kao što sam mislio, kad ste došli na vlast, nastavili ste da pričate o "demokratiji", "borbi protiv korupcije", ali rezultati vašeg ministrovanja-vladanja se svode samo na hapšenje bivših ministara i moćnika bivše vlasti. Pustite policiju da radi samostalno, tužilaštvo da radi nezavisno, sudstvo da sudi po zakonu i dokazima, a ne po političkoj odluci i volji. Gde su tajkuni i kontroverzni biznismeni?

Ivica_K

pre 11 godina

Ispitati sve u slucaju Dulic a zatim se nadam da ce svaki politicar koji je radio ili planira da radi nesto protiv zakonito biti bar uplasen da mu se ne desi isto kao Dulicu.

moca

pre 11 godina

Veliki inkvizitor bi možda mogao nešto da kaže šta se dogodilo sa halom "pinki" dok se kao junoša učio direktorskom poslu i kako je njegov pajtaš iz NS zvani "behatonac" sagradio svoj hotel na cg primorju.

reptil

pre 11 godina

kakva euforija,kakvo vecinsko ludilo,tipicno za neobrazovane mase,koje brzo zaboravljaju i nikad nista ne nauce iz svojih gresaka.a sta je to pocelo gosn.vucicu i kako?pa da je pocelo kako treba,prvo treba da pocistis svoje dvoriste u vidu dinkica,dacica,mrkonjica,ilica,tomice i drugih olosa koji su izmedju ostalih isto ojadili ovu zemlju.pa ne mozes vucicu ciste carape na prljave noge,moras i njih da operes.da si moralan,pa ti sa njima nikada ne bi pravio vladu.ali vecini ovde odusevljenih,kada se hapsi neko iz ds-a to je u redu,a kada je neko lopov sa suprotne strane to nema veze.e zbog toga gospodo gradjani sto imate degenerisan moral,sto imate degenerisane principe,nema apsolutno nikakve sanse da u ovoj zemlji zivite bolje,a videcete,zivecete jos gore.

Mrki

pre 11 godina

Da li neko od clanova SRS ima hrabrosti da kaze koliko je Seselj dobio da ne talasa posto je pobedio Lilica na predsedniclim izborima a koliko poslanici SRS dobili 1996 godine da daju glasove Milosevicu da formira vladu. Da li je Vucic tada dobio stan i mesto ministra informisanja???

B

pre 11 godina

Da li je bilo pljačke pri privatizaciji i nameštenih tendera? Jeste! Da li je neko odgovarao? Nije! Da li je DS bio na vlasti? Jeste! Moliću lepo. DS bandu u aps!
(Peter, 6. oktobar 2012 17:34)

80% privatizacija u Srbiji je obavljeno kada? Za vreme vlade drVK! 99% loših privatizacija je urađeno kada? za vreme vlade drVK! Kada je ukinut PDV za robu koja ide na Kosovo i otpočeta najveća pljačka budžeta još od zajma za preporod srbije? Naravno za vreme vlade drVK!
Ako je Dulić Muljao neka ide na sud pa ako se dokaže neka ide na robiju, kao i svi što su muljali u poslednjih 20 godina treba da prođu istu proceduru ali ovo ni malo ne liči na to, ovo liči na ono "drž'te lopova", dok najveći muljatori ne moraju ni da se odazovu pozivu sudije, a ni poslanički imunitet nemaju i prave se ludi(nebavešteni) već 10 godina.
Šta je sa agrobankom? Šta je sa Galenikom? Šta je sa EPS-om? Šta je sa Kolubarom? Gde je naših 1000 evra? Šta je sa lukom Beograd? Šta ćemo sa deltom? Šta ćemo sa odštetom od 200 miliona evra koje mora da plati grad Novi Sad zbog muljanja radikalske vlasti 2004-2008?
Pojede vuk magarca opet i opet i opet i opet...

Aca

pre 11 godina

Hm, koliko vidim, Dacic je potpisao dokument da nikakvih malverzacija nije bilo sa Nubom. To je napisalo i tuzilastvo. Sta cemo sa tim?

mirjana

pre 11 godina

Па не знам ѕашто Вучић себи приписује овај случај Дулић кад се зна да је још у марту 2012. год овај случај покренут, то што је сад стигло време за привођење није нјегова заслуга, него да чујемо шта се дешава на општини Вождовац са корупцијом где је СНС на власти и пре јуна 2012 кад су били избори, не треба се китити туђим перјем

Balkan

pre 11 godina

Tuzilac Miljko Radisavljevic izjavio da tuzilastvo na slucaju Opticki kablovi, odnosno Dulic, radi od marta meseca, a nova vlada postoji od avgusta?! Sto se kitis tudjim perjem Vucicu???! Lazovi...

Vesna

pre 11 godina

koliko se sećam,Vučiću su i ranije davali mesto u komisili za korupciju dok je bio u radikalima.Bio je direktan prenos na televiziji ,kad on ispituje nekog tipa,ne sećam se više ko to bi i šta se desilo?Tresla se gora...

SUBOTICASUSU

pre 11 godina

Neka se istraze sve transakcije novca koje su obavljene za izgradnju bazena u Subotici kao i dve lamele zgrada koje se naslanjaju na bazen,a sve je delo firme Oliverovog oca i brace. Neka se ispita i poslovanje SMB gradnje ciji je vlasnik kum Toleta vecitog predsednika.

B

pre 11 godina

Dulić je slab ljudi. Treba krenuti sa jačim imenima!!!
(Teodora, 6. oktobar 2012 17:18)

Slažem se ali ta jača imena su članovi trenutno vladajuće koalicije pa vučku valjda nije zgodno

Gerald

pre 11 godina

Da, ali pocetak kraja Srbije, od kako ste dosli na vlast raznoraznim senzacionalnim otkricima i aferama zamazujete oci ovom jadnom narodu, i skrecete paznju sa cinjenice da se sada mnogo gore zivi, da je mnogo toga poskupelo, i to drasticno, u pdnosu na jun/jul kada ste zauzeli fotelje. DOSTA vise i dajte nesto konkretno, od cega ce obicnom narodu biti bolji zivot

kad rulja hoce da sudi

pre 11 godina

U stvari najvece zlo za jednu zemlju, koja je u ovom slucaju Srbija, je glupa i zla rulja koju politicari u svojim novinama mogu da natutkaju na bilo kog coveka i da mu uporpaste zivot. Nemoguce je da je toliko pokvarenjaka u politici koliko rulja misli da ih ima. Pogledajte sami komentare i vidite koliko ih ima koji znaju unapred da je neko kriv jer su tako procitali u Kuriru ili nekom drugom sredstvu za unistavanje onih koji su cesto dobro radili svoj posao, ali ne po zeljama onih koji manipulisu ruljom. Dok je takve rulje, nece biti ni pravde ni zakona u Srbiji. Ozbiljne novine, ako takvih ima u Srbiji, trebale bi da dobro razmisle kad objavljuju komentare ovih ljudi koji bi bez sudjenja i dokaza svakog u apsu. Ako je do apse i do apsana prvo bi trebali da se u njima nadju ovi komentatori. Nemas dokaza a unistavas neciji zivot svojim optuzbama - ajde u apsu i lezi tamo dok se ne opametis. Tek posle toga ce politicari misliti sta smeju a sta ne smeju da rade.

Julija

pre 11 godina

Ni po Babu ni po sričevima što bi rekao naš narod, ko je kriv mora da odgovara i tu pogovora nema. Niko se ovde ne igra sa tuđim životima.

bezimena

pre 11 godina

Sto bi reko,nas narod zaigrala mecka i pred tvojom kucom.....
(PETROVIC, 6. oktobar 2012 17:32)

Što bi rek'o naš narod, slep kod zdravih očiju.

Mečka je zaigrala pred vratima SRBIJE, znači NAŠIM VRATIMA, pre više od 20 godina, upravo zahvaljujući ovoj repriziranoj crveno-crnoj koaliciji!

klenga

pre 11 godina

neki novi klinci moraju da uče istoriju u praksi....paradoks...ne...oni nisu pozatvarali ove na vreme (pre 12g.),i zato ovi sada hapse one,da oni nebi kasnije hapsili ove...divne li ivice nebeske,gde se srbija klacka...

spiker aca

pre 11 godina

Stvarno, kakve veze ima Vucic sa ovim ? Kako rece M Radisavljevic, predistrazne radnje o slucaju "Dulic" pocele su jos u martu ove godine, takodje sprovodjene i prosle godine, znaci za vreme vladavine njegove DS. Sta Vucic sad glumi, osim da se po obicaju kiti tudjim perjem, jer svog nema.

Sigmund

pre 11 godina

Ma nema nista od ovog... 3 dana prasine i cao... Reci ce im sa zapada da prestanu i tu ce biti kraj, ipak je ovo Srbija i mi u njoj..:)

mile

pre 11 godina

neka ova Vlada pohapsi lopove iz prosle. pa ond neka buduca neka hapsi lopove iz ove. Kroz dva tri izborna ciklusa neka se medjusobno podave i ociste Srbiju. Za pocetak i ovo je dobro. Na sledecim izborima Dinkic ne sme u Vladu nikako. Onda neka i njega pociste.

Ajmo redom

pre 11 godina

Ne zaboravite Velju, Palmu, Cvetkovica, Vlahovica, Bubala, Djilasa, i sve oni koji su doneli samo svoj znoj Srbiji a uzeli milijarde! Na nasu zalost ovo ce biti hvatanje samo onih koji su sa druge strane, a zataskace se i Kolubara i sve ostale kradje u kojima su umesani i "nasi"...

Corfu

pre 11 godina

Vucicu , ako imas toliku zelju za traganjem ljudi koji su pokrali Srbiju , ako to iskreno radis , svaka cast . Ali , ne napadaj samo one koji su ti najveci politicki protivnici , koji su u svakom slucaju pokrali ovu Srbiju vec obrati paznju i na ljude sa kojima si u Vladi , sa kojima radis , jer u toj grupi ljudi ima mozda cak i vecih lopova od ovih za kojima juris .

stranacki vojnici odvratni ste

pre 11 godina

Dobar pocetak rada,obecanja su pocela da se ispunjavaju i nemam zamerki!
(Dragan, 6. oktobar 2012 13:51)

Koje obecanju su ispunili?
Prvo je bilo da ce Dinkci odmah u zatvor.Drugo je bilo obelodanjivanje detalja vezanih za kradju izbora.
Sta bi sa tim?

dragan

pre 11 godina

Ovi u novoj vladi samo se bave demagogijom .Nikoga oni nece osuditi,zato sto su najveci lopovi u ovoj sadasnjoj vladi.Samo zavaravaju narod populistickim temama :o hapsenjima ,Dacic opet o Kosovu,Nikolic se i ne pojavljuje a ekonomiju vodi covek koji ju je najvise upropastio a ima 3,5 % podrske birackog tela.Vucic samo prica vec 20godina.Pre izbora najveci lopov mu je bio Dinkic a sada mu je dao sve drzavne pare u ruke.Jako moralno nema sta.I zar takav moze nesto pametno da uradi?Zar se takvom moze verovati?Trebali mozda neko da pomene poskupljenja i da se bavi time?Koliko su se plate smanjile u zadnjih mesec dana?

Djordjejugos

pre 11 godina

Posteni srpski domacini, prvo ociste sopstveno dvoriste, a zatim "upozoravaju" komsije ! Tek kada to vidimo, verovacemo vam, da ste bolji od predhodnika.

Tekelija

pre 11 godina

Ја сам мислио да је криминалац број један Динкић :/
Изгледа да сам све опет погрешно схватио.

Дулића је требало ухапсити. То стоји.
Али све док не кренете да хапсите СВЕ који су се бавили криминалом(дакле и оне на својој страни, а којих има итекако) ово и слична хапшења ће само бити сматрана испуњавањем партијских интереса, а не залагање за владавину права.

sem sto se kiti tudjim perjem i baca slepcima koske da glodju!?!

pre 11 godina

Ne znam zasto napadaju pojedini Vucica kad covek radi svoj posao.Pa valjda nam je vecini u interesu da se kriminalci posalju u zatvor bez obzira koje smo ili jesmo li stranacke pripadnosti.
(mikach, 6. oktobar 2012 17:13)

A ja ne znam zasto neko misli da je to Vucicev posao?!Kakve on veze ima sa tim.To bi,da smo drzava,bio posao policije,tuzilastva i suda.
Sta Vucic kao ministar vojni ima sa ovim slucajem?

Farigola

pre 11 godina

Podržavam sve poteze Aleksandra Vučića kojima je cilj bespoštedna borba u iskorenjivanju kriminala i korupcije. Za tako nešto je potrebno puno hrabrosti i odlučnosti koje je on i pokazao. Očekuje ga mnogo posla, ali sam uverena da će istrajati do kraja. Već vidimo prve rezultate.

Lady D

pre 11 godina

Nisam mogla zamisliti da će se bilo ko usuditi da dirne u osinje gnezdo kriminala. Svaka čast Vučiću koji se hrabro bori protiv kriminala. Ubeđena sam da je ovo tek početak i da će istrajati do kraja, sve do potpunog istrebljenja ovog zla. Svaka čast!

mama kaže da sam lep

pre 11 godina

Za njega sam glasao, demokratama iz inata, a sada napokon počinje da izlazi na videlo sve ono što je bila javna tajna. Ne sme se zaustaviti na ovome, mora dalje da se traži odgovornost za poslednjih 15 godina.

mina

pre 11 godina

Primili k znanju više puta, hvala. Čekamo rezultate u vidu povraćaja pokradenog, a Srbiji prekopotrebnog novca. Koji lopov i koliko će da čami u zatvoru nije moja stvar i nemam navijačke sklonosti u smislu da se radujem što će tamo neko biti uhapšen.

tu tu

pre 11 godina

@
(Tuta, 6. oktobar 2012 15:20)

12 godina ? Verovatno namerno neces da se prisetis, ili se ne secas sta su ovi danasnji na vlasti radili 90-tih...dobro nam je i voda ostala

Nenad009

pre 11 godina

Kada uhapsite Tomicu i Dinkica onda cu vam verovati da nije politicki progon. Do tada, nista vam ne verujem!

Jedan je unistio zdravsteni sistem, spiskao pare na nepotrebne vakcine, a drugi je sve i svasta radio, pocevsi od potplacivanja Fijata. Kada se njih dvojica nadju u odgovarajucoj instituciji...

eXistenZ

pre 11 godina

Vucicu, prvo resi ono sto si zapoceo, a to je problem Agrobanke, pa onda idi dalje! Mesec dana se prica o Agrobanci a sad kad se malo zakopalo ispod povrsine, cutimo! Tako se problemi ne resavaju!

Petar

pre 11 godina

Kriminal je i to sto ministar kulture duguje za porez 7.000.000 din, tesko krivicno delo. Ja smatram da je neizmirenjem poreza ovaj sumnjivi privatnik uskratio obroke gladnim socijalnim slucajevima, stipendije dobrim ucenicima... ali je zato nesmetano pravio svoju imeriju krempita i oldtajmera.

Ali eto izbora za 4 godine, a mozda i pre, jedva cekam da se i vi nadete na toj strani (zasluzeno).

Krntija

pre 11 godina

Vučić i Dačić ne umeju da rade svoj posao. Sa svojim prosecima od preko 9 mogu se obrišu. Dulića već mesecima hapse tabloidi (!) na osnovu "poizdanih informacija iz vrha policije", koji im je neko iz policije naravno prodao.I naravno da, kad se tako radi sve liči na politički progon. Sad će Dulić da se zeza i treba. A kako se to radi, naši experti za hapšenja mogli su videti kod slovenaca na primeru Zorana Jankovića. Istovremno, sinhronizovano i munjevito - na 8 različitih mesta pretres, oduzimanje predmeta, hapšenje i saslušanje. Tako to radi ozbiljna država. Vučiću i Dačiću tabloidi tegle pitu, da se oni uopšte ne zapitaju odakle tim tabloidima toliko preciznih informacija. Pa korumpirana vam je policija i tužilaštvo, majstori. Koliko naplaćuju informacije?

nesa

pre 11 godina

nema nista od toga.Ja bih pohapsio tužilaštvo.Sta su radilo do daf? Cekali da li ce da se promeniti vlast. To vam sve govori o njima. I sad ce da spreme dokaze koji nisu validni za sud i nece biti nista

Tijanica Ns

pre 11 godina

preispitati i precesljati sve sumnjive od glave do pete i pohapsiti sve one zbog kojih su posteni ljudi zbog losih privatizacija ostajali na ulicama, a njihove porodice bez parceta hleba.

dacomed

pre 11 godina

Veliki broj politicara je umesan u razne mahinacije, njih prve treba ispitati. Ako neko ima poslanicki imunitet, ne znaci da je zasticen od zakona i suda za milionske pronevere.

bolje ti je da cutis

pre 11 godina

Inace vlada Kostunjavog je smanjila javni dug, otplatila MMF belezila rast privrede oo 6%.
(Mirko, 6. oktobar 2012 18:45)

I prodala Mobtel i uradila 20 i kusur najspornijih privatizavija...A kriminalcima uhapsenim u Sablji isplatila MILIONE...

Toliko o toj "uspesnoj" vlasti.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

gaga

pre 11 godina

Budimo realni, svi smo ovo znali, I ocekivali da ce Aleksandar Vucic u borbi protiv korupcije hapsiti sve njene ucesnike. To sto je jedan dojucerasnji ministar sada na meti, nije zato sto neko ima potrebu da se sveti. Dulic savrseno zna koliko je kriv I zasto je procesuiran. A sve sto kaze suprotno je njegovim saznanjima.

Zvoncica

pre 11 godina

Gospodin Vucic je vec dokazao da je dosledan svojih reci i zelja. Svaka cast. Sta sad kazu ljudi koji su mislili da mlati praznu slamu?

nema imena, prodato

pre 11 godina

I onoga što je koferče nosao. i njega.

Mada je najbolje uhapsiti EPS i Telekom i prodati strancima budzašto.
Za nekoliko meseci veselja u javnom sektoru i penzionerima.

viva

pre 11 godina

Hajde da svi kupimo pištaljke i pištimo ispred skupštine kad tuda prolazimo, agencije za privatizaciju, miškovićevih marketa i ostalog? Prvo pištaljke a onda ćemo se spontano i okupiti. Narode, mora od nekog, nekad početi!

IV sprat

pre 11 godina

O tome pricam! Tek kad u ovoj zemlji samo orlovi, medvedi i lisice budu zasticene vrste, tada cemo znati da je Zakon najzad "dosao u grad". Ministri nikako ne bi trebalo da se nadju u ovoj grupaciji.

NB

pre 11 godina

Početak jeste ali kraj sigurno nije. Da se na vreme radilo na suzbijanju kriminala i korupcije do ovakvih problema sada nebi ni došli ali izgleda da je ranije sve bila samo priča i masa praznih reči.

tomo

pre 11 godina

Da je neko od gradjana ukrao neku sitnicu u prodavnici vec odavno bi bio u zatvoru...ok,svi ce u zatvor koji su krali,problem su pare koje su pokrane....nista nije uradjeno ako se taj pokradeni novac ne vrati u drzavnu kasu , tj.ovom napacenom narodu . Vucic je krenuo na posao , dobro je da neko radi .

Glasinac

pre 11 godina

Kako god da se zove sa ovim se mora ići do kraja. Mito , korupcija i organizovani kriminal mora se iskoreniti. Zato bezgranična podrška Vučiću i novoj vladi.

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

CezarMilan

pre 11 godina

Moje misljenje je da ce uskoro vecina nekadasnjih ministara iz redova Demokratske stranke uskoro biti privodjeni zbog raznoraznih malverzacija. Previse su se upleli u sve tokove korupcije, misleci da su svemocni I nedodirljivi, pa vise nisu marili sve cak ni da sakriju. Ako protiv Dulica postoje dokazi, naravno da mora biti procesuiran, bez obzira sto je clan I funkcioner DS-a.

sandra

pre 11 godina

Potpuno je ocekivano da ce funkcioneri DS-a za ovo reci da je politicki progon. A sta drugo mogu da kazu? Ovo jeste tek pocetak I krajnje je vreme da svi oni koji su zloupotrebili polozaj konacno shvate da je zakon isti za sve.

Jecika

pre 11 godina

Vucic je stavio glavu u osinjak malo ko bi imao hrabrosti za tako nesto. Bice ovo zestoka borba jer kriminal i korupcija su negovani 12godina,mnogi su mislili da su nedodriljivi.

Jasmina Rajic

pre 11 godina

Jasta je nego pocetak. Ih kad krenu silne lose privatizacije na koje je i EU skretala paznju bice zanimljivo. Izdrzi Vucicu.

nesa

pre 11 godina

Ne nadaj se previse. Dok ne oteras nesposobne i korumpirane tuziice i inspektor mupa svaki predmet ce pasti u vodu,a onda cemo kriviti sudije.Pa da su tuzioci valjali do sad sve bi afere bile resene. Tad nisu radilu svoj posao,a sad kao rade. Uostalom,na zalost,b icete svedoci ovoga sto sam rekao. I kakv Dulic.Pa on je casna sestra za ostale iz DS u vru,a narocito po dubini.

27 godina

pre 11 godina

27 godina kako sam dobio sudski spor protiv drzavne firme. 27 godina cekam da mi se isplati odsteta po pravosnaznoj presudi! Ne verujem u borbu protiv korupcije a jos manje u demokratizaciju drustva dok drzava sama ne bude pocela da postuje odluke svojih sudova. Kako drugacije da merimo neciju ozbiljnost? Koliko mogu da primetim zapoceto je nekoliko procesa u bezi sa korupcijom ali nijedan nije zavrsen!

krupije

pre 11 godina

Samo detaljnom analizom, saslušanjem i pretresom će se saznati sve mahinacije i malverzacije prošle vlasti i nadam se da će Vučić sa svojim timom u tome istrajati.

Aquila

pre 11 godina

Dobra vest je što će istina o svim malverzacijama da se sazna. Čvrstoj rešenosti Aleksandra Vučića da se sa kriminalom izbori neće ništa stati na put. Od zakona više niko neće moći da pobegne.

Buntovnik

pre 11 godina

Prošla vlast je gotovo ozakonila sistemsku korupciju države što nas je i dovelo do ovakvog haotičnog stanja u zemlji. Verujem da će dalja istraga i borba protiv korupcije i kriminala pokazati koliko su se okoristili i obogatili oni koji su čitavu deceniju bili u samom vrhu vlasti.

Miloš

pre 11 godina

Samo napred Vučiću. Nema poštenog građanina u Srbiji koji neće ovo podržati. Ako zaustavite korupciju, zloupotrebu službenog položaja, pomerili ste Srbiju ka Eu. Možemo to mi, a izgleda sada i hoćemo.

dalia

pre 11 godina

Ne vidim sta je neshvatljivo u tome sto je Oliver Dulic uhapsen. Svi oni koji tvrde da je u pitanju politicki progon ili pokrivaju oci pred istinom, ili stite zlocin.

Britka

pre 11 godina

Naravno da je tek pocetak. S’ obzirom na cinjenicu koliko smo kao drzava stagnirali tokom mandata prethodne vlade, dok su pojedini ministri sticali bogatstvo na racun gradjana, bilo je vreme da se takvima stane na put. Ono sto vazi za obicne gradjane, treba da vazi I za Dulica bez obzira sto je u jednom momentu svog zivota bio ministar.

bulat 92

pre 11 godina

I do sada je sve bilo samo početak, ali ništa nije imalo svoj kraj. "Šta će biti na kraju ne znam", veli Vučić. Ja znam, na kraju ćemo se vratiti na početak. A onda dođu izbori, novi ministri, pa nova još ostrašćenija borba protiv kriminala - od početka.

meda

pre 11 godina

Naše društvo je protkano sistemskom korupcijom i kriminalom. Sistem je taj koji treba demontirati i osloboditi društvo pošasti. Ko to bude učinio ostaće zapamćen u istoriji Srbije.

Ljuba Moljac

pre 11 godina

Konacno je na celu drzave neko dovoljno odgovoran I ozbiljan ko zna koliko je korupcija opasna bolest I koliko nam je potrebno da istu umanjimo. A ovo hapsenje samo pokazuje da zakon vazi za sve I da niko ne moze isti da krsi a da za to prodje nekaznjeno.

Bundzija

pre 11 godina

Nije prethodna vlast samo tolerisala korupciju, nego je u potpunosti u njoj učestvovala. Nova vlast je odlučno krenula protiv toga što je i rezultiralo prvim hapšenjima.

bananica

pre 11 godina

U borbi protiv korupcije Vucic najavljuje da je ovo tek pocetak. Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice tim zakonom predvidjene.

Masa Mileusnic

pre 11 godina

Ovo je samo dokaz koliko smo duboko u korupciji, kao drustvo, kad dojucerasnji funkcioner , ministar drzave, sada koristi imunitet I ne prihvata odgovornost za ucinjeno. Mislim da se Pandorina kutija tek otvorila da se moramo pripremiti za jos iznenadjenja.

Venera

pre 11 godina

Verujem da će svi oni koji imaju veze sa organizovanim kriminalom biti kažnjeni bez obzira da li su na vlasti ili nisu. Zaista mislim da će se stanje u našoj državi zaista promeniti na bolje.Verujem da Aleksandar Vučić zaista radi pošteno svoj posao. Verujem da je jedan od najpoštenijih, najsposobnijih i najhrabrijih političara u našoj državi.

nkvd

pre 11 godina

pod hitno da podignes spomenik dr neobavestenom trutu da nije bilo njega ti bi bio uhapsen 6 oktobra ovako si sada ti vlast ali iako nisam ljubitelj tebe i tvoje partije zelim ti mnogo uspeha u hapsenu lopurda koji su urnisali nasu lepu zemlju od 89-te do danas neko ovde napisa da je delez kupio deltu pa je to gotova stvar nije znaci ja pokradem drzavu i posle to prodam pa sam cist e ne moze tako samo tesko ces ti to da uradis ako krenes na svoje koalicione partnere ode ti sa vlasti a medju njima ima jako puno mesa i putera za sud da sad ne spominjem sve afere znas i ti i narod za sve njih a poruka za ds kada vi niste hapsili 6 oktobra 2000 dosao je vas 6 oktobar 2012 pa sledeci put pamet u glavu

dacomed

pre 11 godina

Verujem da se svi gradjani nadaju da jeste pocetak I da ce mnogi poput Olivera Dulica morati da objasne sta su I zasto radili, a bilo je na stetu drzave. Svako ko je prekrsio zakon duzan je da snosi posledice.

mr.real

pre 11 godina

Ovo je prosto neverovatno - koliko je stranačkih (naprednih) komentara na ovaj tekst....svi liče jedan na drugoga što ukazuje na očiglednu matricu koja je poslata članovima. Nešto sam skeptičan po pitanju svega s obzirom na to da je jedna garnitura (na silu, uz pomoć "Insajdera") milionskih lopova puštena iz pritvora pod jako čudnim opravdanjima a hapse druge koji su drugačije politički obojeni. Možda je ovo samo moj utisak ali dok god ga imam - ne verujem da je ovo iskrena i pravedna borba protiv korupcije. Pogotovo ne mogu da verujem pošto je njen glavni "bukač" čovek koji je obećao nešto što nije ispunio po dolasku na vlast...... Videćemo, vreme će pokazati ali najverovatnije se samo radi o politici a ne o nekakvoj suštinskoj antikorupcijskoj borbi. Pozdrav svim građanima ove zemlje koji razmišljaju svojom glavom.

17 godina

pre 11 godina

"ovo je tek pocetak"
a kad se sve istrazi,za svakog bivseg ministra,bice pusteni odmah kao dulicev pomocnik i nikom nista..... koga on laze ja ne znam....imam 17 godina i slusam ovo , ne bavim se politikom al tacno znam sta ce ko da kaze i o cemu se radi. slusam vas vec godinama lazovi jedni....ne zna se ko je gori vise.....

jednim udarcem više slučajeva

pre 10 godina

Dobra strana, ako uopšte tu nešto može biti dobro, je što je većina tih likova tesno povezana u više slučajeva tako da je dovoljno samo kalemiti jednu na drugu optužnice.