Utorak, 02.10.2012.

09:04

"Dulić prvo da se žali državi"

Vojin Dimitrijević kaže da bi Oliver Dulić, umesto što najavljuje da će tražiti zaštitu međunarodnog suda zbog hajke na njega, trebalo prvo da se obrati državi.

Izvor: B92

"Duliæ prvo da se žali državi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

xy

pre 11 godina

Ajde prvo neko od vas malo da se, pre nego sto pocne da osudjuje, raspita i iznese dokaze, a? smarate vise sa Dulicem, i sa svim tim pljuvanjem. kada cete bre shvatiti da bre svi oni kradu i da sede zajedno uvece i piju kafu dok vi ovde hejtujete. da vam iznesem proverljive informacije: od 2006 godine Dulicev tim je izgradio postrojenja za cvrsti otpad, i za preradu otpadnih voda u pirotu, sremskoj mitrovici, sapcu, uzicu, subotici, grade se u vrbasu, kuli, leskovcu, bice u zrenjaninu, kolubari, nisu, valjevu, i jos gomili gradova. nisam ni za jednu politicku opcijy, ali me smara vise ovaj hejterski mentalitet, a da niko bre nista ne proverava, a informise se u kuriru!alo bre? pa svi kradu , ali ovaj je bar nesto i uradio!! i nije dulic bio direktor eko fonda. ajmo malo da se informisemo! drugo, pre dulica niko nije davao ni 5 para za zivotnu sredinu! sta je mrkonjic izgradio, osim sto je smuvao bekutu u lakosti?!dajte bre ljudi, saberite se!pocnite odmah sa minusima,ajmo!!

Milja

pre 11 godina

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DS-a.
(Kurir samo dostavlja poruke, 2. oktobar 2012 11:20)

Ko kaze da je najcrnji i jedini krivac?!

Cekamo vesti o poslovima Borisa Tadica,Dusana Petrovica,Sutanovca,Trivanke,Markovica,Sapera,Djilasa i ostalih poznatih i manje poznatih nasoj javnosti.

Bice tu jos oho ho materijala,samo polako!

sandor

pre 11 godina

Uvek sam se pitao šta tera ljude sa takvim plemenitim zanimanjem kao što je medicina da se bave politikom. Dulić je samo potvrdio ono što sam nagađao: novac i samo novac!

стојан

pre 11 godina

Дулић жели да се обрати страним организацијам и међународним судовима јер тврди да му је угрожена породица и да се против њега врши хајка и медијска кампања.Ваљда као бивши министар зна коме треба прво да се обрати .Када исцрпи сва правна срества зазаштиту својих права или ако му држава не пружи заштиту може затражити заштиту других организација ван ове државе.Он очито игтнорише државу у којој живи иако је до пре три месеца био високи службеник ове државе.Наравно ако има било какву сујету према овој држави то што није више министар и ако је можда "сумњиво лице" а својим наступом да му је угрожена безбедност породице и његова личан ,па и да се врши кампања или медијска хајка ако је чиста образа неби требао да страхује постоје државни органи који ће ако им се обрати истог заштитити.Ако је поштен човек не треба да се плаши закона и да заштиту тражи од страних организација и судова,ред је прво да затражи заштиту у својој држави.

Djordje

pre 11 godina

Sva podrška "Robin Hudu" i njegovim "medijima".
Srbija pamti samo 7 dana unazad.
Svaki vikend započinje novo pamćenje.
Jedina konstanta je:
- KRVI I IGARA!!!

Francisco d'Anconia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A...
(Viva Revolutia, 2. oktobar 2012 15:05)

Odakle vam to da je hrvatski drzavljanin? Na stranu sve sto mislim o nasim vlastima i politicarima svih boja, ali ne verujem da bi se usudili da mesto ministra dodele nekom ko je dao zakletvu drugoj zemlji i to ni manje ni vise nego Hrvatskoj.

Viva Revolutia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A ono sto je najvaznije uzmite im imovinu mislim i na familijinu uzu i siru.Dali neko misli da su toliko naivni da sve na sebe prepisuju.Pravda mora da se zadovolji a od nekog mora da se pocne.Suboticani znaju sta su imali pre 5 oktobra i kakav im je porodicni predigre.Uboga sirotinja a sad milioneri.Sve konfiskovati u ime naroda , za pocetak i nauk buducim vlastodrscima.

Katastrofa

pre 11 godina

Da li je moguce da jedan dojucerasnji ministar ove drzave sa svim obavezama i pravima koje je imao upuceje zalbu stranoj zemlji preskacuci sopstvenu!?
Izgleda da je on samo dok je dobijao mandate , diplome, lukrativne poslove imao uvazavanja za ovu drzavu!

Majče

pre 11 godina

Umesto što Dulić ima takve namere i šta zahteva, trebalo bi da zna redosled prava, nije on ništ tako specifično, da bi bio izuzet slučaj.

bezimena

pre 11 godina

Dulić je rekao da će tražiti pomoć medjunarodnih ORGANIZACIJA, NE suda i ne razumem potrebu da se V. Dimitrijevića da na svoju izmišljotinu daje komentar.

Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS.
(Prćko, 2. oktobar 2012 11:41)

B. Tadić se ponaša kao seoska tračara. S takvim ponašanje, ne zaslužuje ni neko značajno mesto u stranci, a kamoli da ostane predsednik stranke. Razočarenje je veliko!

mlekadzija

pre 11 godina

Sir Oliver moze da se zali tetka Nati. Siguran sam da ce da ga zastiti od ove nicim izazvane hajke i progona i njega i sire mu familije

jovami

pre 11 godina

Gosp.Prolivera Dudlica je tesko i nazvati gospodinom, posto to nikako nije, ali ajde da ispostujemo barem nacin obracanja, ali njegova slavna istorija pocinje jos u njegovom rodnom gradu gde je ukrao devojci bundu u kaficu i nikom nista, gde je radio kao lekar i to ne bas mnogo postovan lekar, ge mu se cela familija obogatila na "cudne" nacine, gde mu je rodjeni brat trenutni gradonacelnik toga grada i ko zna sta sve jos sto se i ne zna i gde od ovakvih en moze da se zivi i nema kraja njihovim bahatim zivotima...pozdrav iz Subotice

Kurir samo dostavlja poruke

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.
(mirko, 2. oktobar 2012 10:17)

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DSa i onda urednik iz senke poentira pred stranačke izbore.Ko je reagovao na priče o Tominoj diplomi?Tada je bilo OK.Nema vlast uticaj na te novine nego dojučerašnji pajtaši.Ko je pratio predizbornu kampanju sve mu je jasno.Čukić je beba za gospodu demokrate.

Niski

pre 11 godina

"pozurite s ordenjem,ljudi se brzo kvare" rece VIB! Da,jako mi se svidjao taj Dulic dok se nije dokopao vlasti,a onda opleo! Podseca me na moju mladost tamo u Ei-Nis.Bavili smo se politikom omladinskom,puni poleta da nesto dobro za drustvo ucinimo,da "promenimo svet" sanjali, no kada je neko bolje rukovodece mesto dobio video si odmah kako se menja na negativno,bar vecina!? Da, vlast kvari coveka ili zaista on tada svoje pravo lice pokaze! Primer ovoga vidimo valjda svi.Ja tada nisam mogao vise tako da zivim,sistem sam zamrzaeo i pobegao u inostranstvo!

Istina

pre 11 godina

Sada prpa, a nije bila kad si kao ortoped vodio zastitu zivotne sredine, pardon, unistavanje i kradju zivotne sredine. Uslov da neko dobije posao u ministarstvu bila je clanska karta DS-a, a ne znanje, isukstvo i ideje. Odlazi lopove i zbogom do resetaka...

kiklop

pre 11 godina

u jednoj izjavi on kaze "mi smo na taj nacin pomogli porodici djokovic u organizaciji turnira. oni su trazili pomoc, a posto je moje ministarstvo jedino imalo tako velik projekat vlada je odlucila da tu bude preko promocije projekta "ocistimo srbiju""

dakle nemam reci!
radim u firmi koja je do sad u taj fond uplatila 15 miliona dinara kroz ekolosku taksu, a sve te pare (jos od nekih redovnih platisa) su otisle na finansiranje kampanje za vreme teniskog turnira. pa jel to normalno?
zar dulic misli da ja kao firma nebi voleo da se na turniru pojavi moj baner i reklama, ipak su to moje pare, nije mu to dedovina pa da on i vlada odlucuju kome ce i kako sa tim parama pomoci.
sama manifestacija i mesto na kojem su postavljeni baneri tesko moze da opravda tolike pare na ime reklame (nemam nista protiv djokovica, njima svaka cast!)

How yes no!

pre 11 godina

Aha, a svaki gradjanin Srbije bi TREBAO da ima pristojne uslove za zivot, pa bi valjda i za to trebao da se PRVO obrati ovoj lopovskoj drzavi? More, svako ko moze treba ODMAH da se obrati SVIM nedjunarodnim institucijama u SVAKOJ prilici kada mu ova u****a zemlja ugrozi bilo koje pravo ili slobodu!

Prćko

pre 11 godina

Koliko vidim, Dulić ima problem jedino sa Kurirom, Informerom i Borisom Tadićem. Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS. Tadić je tako postao deo hajke na Dulića. Nek se Dulić izjasni od koga tačno ga treba štititi. Uočavam da, i pored svega što se piše i istražuje, na njega baš niko ne nasrće. Čak ni nadležni organi.

Vera D

pre 11 godina

Dulic se ponasa kao nekakav kvazi NGO-vac koji pljuje po svemu u sopstvenoj drzavi i trazi spas od stranaca od samog sebe !
mozda i zatrazi azil negde? Travel monk, and don't worry about the monastery ...

bjj

pre 11 godina

Nikada nece nauciti da nicija nije do zore gorela. Vlast i bahatost ih toliko opiju da pomisle da su jedini, najbolji, nezamenljivi i vecni. A nisu, ni oni , ni ovi...

Marko

pre 11 godina

Sir Oliver Dulic top 5 bisera:
1. 500,000 za ocistimo Srbiju a Boris da se slika sa Noletom
2. Letovanje o trosku drzve na Bali (zajedno sa 10tak ostalih fkcionera) a pod kisobranom sve za planetu majcicu zemlju nasu
3. Sajt koji je raddila frima drugara za 20,000 evrica koji nije ni zavrsen dok se nije digla halabuka
4. Cim izabran za predsednika skupstine, hteo da kopa tunel izmedju savezne i republicke (DG gradnja)
5. imam par satova koji vrede 70 EUR a kad postje slike satova na twiteru vidi se da 4 sata vrede pos 300 eura a za onaj za koji kaze da kosta malo vise kosta 5000 eura i kaze da ga je dobio na ppoklon (od koga, odakle)

Dragan

pre 11 godina

Jao,Dulicu ,kakvu gresku cinite...Da ste prestali da se eksponiratew i izigravate zrtvu,do sada bi svi mi zaboravili da ste i postojali!

Jasmina

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

vuk

pre 11 godina

Gospodin Dulic je za svog ministrovanja stvarno mnogo uradio, unistio je riblji fond u vodama Srbije, zatim je sve manje vode za pice jer su izvori zatrovani, reke su deponije u koju cak i drzavni vodovod i kanalizacija ispustaju sve fekalije i ostalo djubre, ....ali kada pozovete komunalnu policiju, oni kazu da oni nisu nadlezni, kao ni recna policija, i onda se javi vodo inspektor koji se zali da samo njih trojica rade u bg i da ne mogu sve da postignu, Zatim zagadjenje zajace od topionice olova za koju nije bilo potrebno da se izradi studija o izvodljivosti sprecavanja zagadjenja i onda deca imaju povecanu koncentraciju olova u krvi..... Sve u svemu, da sam na mestu Dulica, jedino sto moze da ga izvadi da mu dusa bude mirna je da se izvini za sve gluposti koje je napravio.

crni domino

pre 11 godina

Ma gde to moze da se desava kod bivsih radikala da vode hajku protiv demokrata - organskih neprijatelja.
Sada su naprednjaci i verovatno su napredovali u vracanju pameti kroz kicmu u mozak!
Pitam sve naprednjake, postoje li institucije u ovoj drzavi i zasto one ne rade svoj posao nego vi gurate vase noseve u sve! Zasto ne terate institucije da rade kako treba?
Zasto nam fasisticke stranke kao Dveri odredjuju sta smemo a sta ne smemo da radimo. Za koj` mandrak imamo Dacica i policiju. Dacic da puni koferce a policija da cuva svercere da bez problema svercuju sa Kosovom!

Pera Detlic

pre 11 godina

Eh, nesrecni Dulic. Kad se setim koliko se samo zrtvovao za ovu zemlju. Vec na pocetku mandata morao je sa svitom da ode na Bali, i od tada nije posustao.
Ko je imao nesrecu da sretne Dulica dok je bio ministar tesko moze da se sazali na ovu njegovu pateticnu jadikovku. Bio je ubedljivo jedan od najbahatijih i beskrajno nadobudan.
Cela obva besmislena prica znaci samo jedno - spremio je kofere da brise napolje )ali je neodlucan jer sad mora o svom trosku)

Djokica

pre 11 godina

Nadležni organi treba da odluče da li je Dulić kriv ili nije. Iako postoji institut pretpostavke nevinosti, u politici ipak važe neka druga pravila. Duliću toplo preporučujem da se zbog sebe lično, a i zbog svoje partije, povuče sa javne scene dok se postupak ne okonča. Neki mediji i narod su mu već presudili, tako da tu nema mesta daljoj diskusiji. Može da bude samo kontraproduktivna. Svi koji se bave politikom treba da budu spremni i na ovakve situacije.

zos

pre 11 godina

dulic je jedan od ministra iz predhodne vlade koji se obogatio na racun drzave i gradjana. obezbedio je sebi i svojoj porodici lagodan zivot, letovanja, putovanja , zimovanja i sad trazi da ga drzava zastiti....

straja

pre 11 godina

...cime Dulic javnosti stavlja do znanja da nista ne zna o osnovnim pravnim pojmovima i poretku pravnih institucija. A bio odgovoran za tolike resore! I za tu nekompetenciju da odgovara pred domacim, a moze i pred stranim sudovima, i on i onaj ko ga je pozicionirao. Zbog takvih nam narod lici na barku bez kapetana koja plovi u susret cunamiju!

mirko

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.

Biba

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

kraja

pre 11 godina

...dok su na vlasti, nedodirljivi su...
...cim (na svoje zaprepascenje) budu smenjeni, pocinju vapaji ala timoscenko...
...slede srcane tegobe i problemi sa bubrezima...
...sto je veci obim kradje i pronevere drzavnih sredstava, to su srcani problemi izrazeniji...
...slike, kuce, kola, jahte, nakit, satovi, racuni po inostranstvu, sve postaje porodicno nasledje i pokloni rodbine...
...verovatno ona prebogata rodbina koja nije platila 60 milijardi poreza srbiji, po izjavi nacelnika poreske sluzbe od prosle godine...

Johnny Walker

pre 11 godina

Bivsi ministar se uspanicio, pa zaboravio da svaka drzava resava svoje probleme. Sve to nije neophodno i ne mora da se plasi, ako je cist kao sto prica, a opet s druge strane ima mnogo nejasnoca i pokradenih para u njegovom ministarstvu.

Ludilo sastavljeno od bezbroj ludila

pre 11 godina

Mislio čovek da će ga ostaviti na miru kad je već toliko doprineo našem društvu. Njegov sajt "Počistimo Srbiju" je nemerljiv za sve nas.

Stevan

pre 11 godina

Uplasio se covek, zna sta je radio pa ga uhvatila prpa. Cacnite bilo kog bivseg ministra i svaki ce da zakuka i pocne da doziva inostranu pomoc.

TESLINO NASELJE

pre 11 godina

Mislim da bi sluzbe koje su zaduzene za to,trebale pod hitno da oduzmu gosodinov pasos jel mislim da je jedna od sledecih predstava napustanje drzave i odlazak u neku zemlju koja bogatim ljudima daje azil.

Danilo

pre 11 godina

A građani Srbije treba zbog ovog Oliverovog vređanja da traže da nam Japan ili Nemačka pošalju samo po jednog tužioca, sudiju , poreskog inspektora, i onda bi on zajedno sa Marković Prestigom 42", Deltosavljevićem, vakcinom Milosavljevićem,Drobnjakom Nuba direktorom puteva, Šarančićem šveđankama, i ostalom ekipom, proći još gore nego Rod Blagojević sa 15 godina robije zbog 300.000 evra. Ajde Vučiću zatalasaj još više ovu močvaru.

Stevan

pre 11 godina

Uplasio se covek, zna sta je radio pa ga uhvatila prpa. Cacnite bilo kog bivseg ministra i svaki ce da zakuka i pocne da doziva inostranu pomoc.

TESLINO NASELJE

pre 11 godina

Mislim da bi sluzbe koje su zaduzene za to,trebale pod hitno da oduzmu gosodinov pasos jel mislim da je jedna od sledecih predstava napustanje drzave i odlazak u neku zemlju koja bogatim ljudima daje azil.

Ludilo sastavljeno od bezbroj ludila

pre 11 godina

Mislio čovek da će ga ostaviti na miru kad je već toliko doprineo našem društvu. Njegov sajt "Počistimo Srbiju" je nemerljiv za sve nas.

Danilo

pre 11 godina

A građani Srbije treba zbog ovog Oliverovog vređanja da traže da nam Japan ili Nemačka pošalju samo po jednog tužioca, sudiju , poreskog inspektora, i onda bi on zajedno sa Marković Prestigom 42", Deltosavljevićem, vakcinom Milosavljevićem,Drobnjakom Nuba direktorom puteva, Šarančićem šveđankama, i ostalom ekipom, proći još gore nego Rod Blagojević sa 15 godina robije zbog 300.000 evra. Ajde Vučiću zatalasaj još više ovu močvaru.

zos

pre 11 godina

dulic je jedan od ministra iz predhodne vlade koji se obogatio na racun drzave i gradjana. obezbedio je sebi i svojoj porodici lagodan zivot, letovanja, putovanja , zimovanja i sad trazi da ga drzava zastiti....

Pera Detlic

pre 11 godina

Eh, nesrecni Dulic. Kad se setim koliko se samo zrtvovao za ovu zemlju. Vec na pocetku mandata morao je sa svitom da ode na Bali, i od tada nije posustao.
Ko je imao nesrecu da sretne Dulica dok je bio ministar tesko moze da se sazali na ovu njegovu pateticnu jadikovku. Bio je ubedljivo jedan od najbahatijih i beskrajno nadobudan.
Cela obva besmislena prica znaci samo jedno - spremio je kofere da brise napolje )ali je neodlucan jer sad mora o svom trosku)

kraja

pre 11 godina

...dok su na vlasti, nedodirljivi su...
...cim (na svoje zaprepascenje) budu smenjeni, pocinju vapaji ala timoscenko...
...slede srcane tegobe i problemi sa bubrezima...
...sto je veci obim kradje i pronevere drzavnih sredstava, to su srcani problemi izrazeniji...
...slike, kuce, kola, jahte, nakit, satovi, racuni po inostranstvu, sve postaje porodicno nasledje i pokloni rodbine...
...verovatno ona prebogata rodbina koja nije platila 60 milijardi poreza srbiji, po izjavi nacelnika poreske sluzbe od prosle godine...

Jasmina

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

vuk

pre 11 godina

Gospodin Dulic je za svog ministrovanja stvarno mnogo uradio, unistio je riblji fond u vodama Srbije, zatim je sve manje vode za pice jer su izvori zatrovani, reke su deponije u koju cak i drzavni vodovod i kanalizacija ispustaju sve fekalije i ostalo djubre, ....ali kada pozovete komunalnu policiju, oni kazu da oni nisu nadlezni, kao ni recna policija, i onda se javi vodo inspektor koji se zali da samo njih trojica rade u bg i da ne mogu sve da postignu, Zatim zagadjenje zajace od topionice olova za koju nije bilo potrebno da se izradi studija o izvodljivosti sprecavanja zagadjenja i onda deca imaju povecanu koncentraciju olova u krvi..... Sve u svemu, da sam na mestu Dulica, jedino sto moze da ga izvadi da mu dusa bude mirna je da se izvini za sve gluposti koje je napravio.

Johnny Walker

pre 11 godina

Bivsi ministar se uspanicio, pa zaboravio da svaka drzava resava svoje probleme. Sve to nije neophodno i ne mora da se plasi, ako je cist kao sto prica, a opet s druge strane ima mnogo nejasnoca i pokradenih para u njegovom ministarstvu.

straja

pre 11 godina

...cime Dulic javnosti stavlja do znanja da nista ne zna o osnovnim pravnim pojmovima i poretku pravnih institucija. A bio odgovoran za tolike resore! I za tu nekompetenciju da odgovara pred domacim, a moze i pred stranim sudovima, i on i onaj ko ga je pozicionirao. Zbog takvih nam narod lici na barku bez kapetana koja plovi u susret cunamiju!

Dragan

pre 11 godina

Jao,Dulicu ,kakvu gresku cinite...Da ste prestali da se eksponiratew i izigravate zrtvu,do sada bi svi mi zaboravili da ste i postojali!

Biba

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

Djokica

pre 11 godina

Nadležni organi treba da odluče da li je Dulić kriv ili nije. Iako postoji institut pretpostavke nevinosti, u politici ipak važe neka druga pravila. Duliću toplo preporučujem da se zbog sebe lično, a i zbog svoje partije, povuče sa javne scene dok se postupak ne okonča. Neki mediji i narod su mu već presudili, tako da tu nema mesta daljoj diskusiji. Može da bude samo kontraproduktivna. Svi koji se bave politikom treba da budu spremni i na ovakve situacije.

Marko

pre 11 godina

Sir Oliver Dulic top 5 bisera:
1. 500,000 za ocistimo Srbiju a Boris da se slika sa Noletom
2. Letovanje o trosku drzve na Bali (zajedno sa 10tak ostalih fkcionera) a pod kisobranom sve za planetu majcicu zemlju nasu
3. Sajt koji je raddila frima drugara za 20,000 evrica koji nije ni zavrsen dok se nije digla halabuka
4. Cim izabran za predsednika skupstine, hteo da kopa tunel izmedju savezne i republicke (DG gradnja)
5. imam par satova koji vrede 70 EUR a kad postje slike satova na twiteru vidi se da 4 sata vrede pos 300 eura a za onaj za koji kaze da kosta malo vise kosta 5000 eura i kaze da ga je dobio na ppoklon (od koga, odakle)

mlekadzija

pre 11 godina

Sir Oliver moze da se zali tetka Nati. Siguran sam da ce da ga zastiti od ove nicim izazvane hajke i progona i njega i sire mu familije

Istina

pre 11 godina

Sada prpa, a nije bila kad si kao ortoped vodio zastitu zivotne sredine, pardon, unistavanje i kradju zivotne sredine. Uslov da neko dobije posao u ministarstvu bila je clanska karta DS-a, a ne znanje, isukstvo i ideje. Odlazi lopove i zbogom do resetaka...

jovami

pre 11 godina

Gosp.Prolivera Dudlica je tesko i nazvati gospodinom, posto to nikako nije, ali ajde da ispostujemo barem nacin obracanja, ali njegova slavna istorija pocinje jos u njegovom rodnom gradu gde je ukrao devojci bundu u kaficu i nikom nista, gde je radio kao lekar i to ne bas mnogo postovan lekar, ge mu se cela familija obogatila na "cudne" nacine, gde mu je rodjeni brat trenutni gradonacelnik toga grada i ko zna sta sve jos sto se i ne zna i gde od ovakvih en moze da se zivi i nema kraja njihovim bahatim zivotima...pozdrav iz Subotice

Prćko

pre 11 godina

Koliko vidim, Dulić ima problem jedino sa Kurirom, Informerom i Borisom Tadićem. Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS. Tadić je tako postao deo hajke na Dulića. Nek se Dulić izjasni od koga tačno ga treba štititi. Uočavam da, i pored svega što se piše i istražuje, na njega baš niko ne nasrće. Čak ni nadležni organi.

mirko

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.

crni domino

pre 11 godina

Ma gde to moze da se desava kod bivsih radikala da vode hajku protiv demokrata - organskih neprijatelja.
Sada su naprednjaci i verovatno su napredovali u vracanju pameti kroz kicmu u mozak!
Pitam sve naprednjake, postoje li institucije u ovoj drzavi i zasto one ne rade svoj posao nego vi gurate vase noseve u sve! Zasto ne terate institucije da rade kako treba?
Zasto nam fasisticke stranke kao Dveri odredjuju sta smemo a sta ne smemo da radimo. Za koj` mandrak imamo Dacica i policiju. Dacic da puni koferce a policija da cuva svercere da bez problema svercuju sa Kosovom!

kiklop

pre 11 godina

u jednoj izjavi on kaze "mi smo na taj nacin pomogli porodici djokovic u organizaciji turnira. oni su trazili pomoc, a posto je moje ministarstvo jedino imalo tako velik projekat vlada je odlucila da tu bude preko promocije projekta "ocistimo srbiju""

dakle nemam reci!
radim u firmi koja je do sad u taj fond uplatila 15 miliona dinara kroz ekolosku taksu, a sve te pare (jos od nekih redovnih platisa) su otisle na finansiranje kampanje za vreme teniskog turnira. pa jel to normalno?
zar dulic misli da ja kao firma nebi voleo da se na turniru pojavi moj baner i reklama, ipak su to moje pare, nije mu to dedovina pa da on i vlada odlucuju kome ce i kako sa tim parama pomoci.
sama manifestacija i mesto na kojem su postavljeni baneri tesko moze da opravda tolike pare na ime reklame (nemam nista protiv djokovica, njima svaka cast!)

Vera D

pre 11 godina

Dulic se ponasa kao nekakav kvazi NGO-vac koji pljuje po svemu u sopstvenoj drzavi i trazi spas od stranaca od samog sebe !
mozda i zatrazi azil negde? Travel monk, and don't worry about the monastery ...

Niski

pre 11 godina

"pozurite s ordenjem,ljudi se brzo kvare" rece VIB! Da,jako mi se svidjao taj Dulic dok se nije dokopao vlasti,a onda opleo! Podseca me na moju mladost tamo u Ei-Nis.Bavili smo se politikom omladinskom,puni poleta da nesto dobro za drustvo ucinimo,da "promenimo svet" sanjali, no kada je neko bolje rukovodece mesto dobio video si odmah kako se menja na negativno,bar vecina!? Da, vlast kvari coveka ili zaista on tada svoje pravo lice pokaze! Primer ovoga vidimo valjda svi.Ja tada nisam mogao vise tako da zivim,sistem sam zamrzaeo i pobegao u inostranstvo!

bjj

pre 11 godina

Nikada nece nauciti da nicija nije do zore gorela. Vlast i bahatost ih toliko opiju da pomisle da su jedini, najbolji, nezamenljivi i vecni. A nisu, ni oni , ni ovi...

Katastrofa

pre 11 godina

Da li je moguce da jedan dojucerasnji ministar ove drzave sa svim obavezama i pravima koje je imao upuceje zalbu stranoj zemlji preskacuci sopstvenu!?
Izgleda da je on samo dok je dobijao mandate , diplome, lukrativne poslove imao uvazavanja za ovu drzavu!

Kurir samo dostavlja poruke

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.
(mirko, 2. oktobar 2012 10:17)

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DSa i onda urednik iz senke poentira pred stranačke izbore.Ko je reagovao na priče o Tominoj diplomi?Tada je bilo OK.Nema vlast uticaj na te novine nego dojučerašnji pajtaši.Ko je pratio predizbornu kampanju sve mu je jasno.Čukić je beba za gospodu demokrate.

Majče

pre 11 godina

Umesto što Dulić ima takve namere i šta zahteva, trebalo bi da zna redosled prava, nije on ništ tako specifično, da bi bio izuzet slučaj.

Viva Revolutia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A ono sto je najvaznije uzmite im imovinu mislim i na familijinu uzu i siru.Dali neko misli da su toliko naivni da sve na sebe prepisuju.Pravda mora da se zadovolji a od nekog mora da se pocne.Suboticani znaju sta su imali pre 5 oktobra i kakav im je porodicni predigre.Uboga sirotinja a sad milioneri.Sve konfiskovati u ime naroda , za pocetak i nauk buducim vlastodrscima.

How yes no!

pre 11 godina

Aha, a svaki gradjanin Srbije bi TREBAO da ima pristojne uslove za zivot, pa bi valjda i za to trebao da se PRVO obrati ovoj lopovskoj drzavi? More, svako ko moze treba ODMAH da se obrati SVIM nedjunarodnim institucijama u SVAKOJ prilici kada mu ova u****a zemlja ugrozi bilo koje pravo ili slobodu!

bezimena

pre 11 godina

Dulić je rekao da će tražiti pomoć medjunarodnih ORGANIZACIJA, NE suda i ne razumem potrebu da se V. Dimitrijevića da na svoju izmišljotinu daje komentar.

Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS.
(Prćko, 2. oktobar 2012 11:41)

B. Tadić se ponaša kao seoska tračara. S takvim ponašanje, ne zaslužuje ni neko značajno mesto u stranci, a kamoli da ostane predsednik stranke. Razočarenje je veliko!

стојан

pre 11 godina

Дулић жели да се обрати страним организацијам и међународним судовима јер тврди да му је угрожена породица и да се против њега врши хајка и медијска кампања.Ваљда као бивши министар зна коме треба прво да се обрати .Када исцрпи сва правна срества зазаштиту својих права или ако му држава не пружи заштиту може затражити заштиту других организација ван ове државе.Он очито игтнорише државу у којој живи иако је до пре три месеца био високи службеник ове државе.Наравно ако има било какву сујету према овој држави то што није више министар и ако је можда "сумњиво лице" а својим наступом да му је угрожена безбедност породице и његова личан ,па и да се врши кампања или медијска хајка ако је чиста образа неби требао да страхује постоје државни органи који ће ако им се обрати истог заштитити.Ако је поштен човек не треба да се плаши закона и да заштиту тражи од страних организација и судова,ред је прво да затражи заштиту у својој држави.

sandor

pre 11 godina

Uvek sam se pitao šta tera ljude sa takvim plemenitim zanimanjem kao što je medicina da se bave politikom. Dulić je samo potvrdio ono što sam nagađao: novac i samo novac!

Milja

pre 11 godina

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DS-a.
(Kurir samo dostavlja poruke, 2. oktobar 2012 11:20)

Ko kaze da je najcrnji i jedini krivac?!

Cekamo vesti o poslovima Borisa Tadica,Dusana Petrovica,Sutanovca,Trivanke,Markovica,Sapera,Djilasa i ostalih poznatih i manje poznatih nasoj javnosti.

Bice tu jos oho ho materijala,samo polako!

xy

pre 11 godina

Ajde prvo neko od vas malo da se, pre nego sto pocne da osudjuje, raspita i iznese dokaze, a? smarate vise sa Dulicem, i sa svim tim pljuvanjem. kada cete bre shvatiti da bre svi oni kradu i da sede zajedno uvece i piju kafu dok vi ovde hejtujete. da vam iznesem proverljive informacije: od 2006 godine Dulicev tim je izgradio postrojenja za cvrsti otpad, i za preradu otpadnih voda u pirotu, sremskoj mitrovici, sapcu, uzicu, subotici, grade se u vrbasu, kuli, leskovcu, bice u zrenjaninu, kolubari, nisu, valjevu, i jos gomili gradova. nisam ni za jednu politicku opcijy, ali me smara vise ovaj hejterski mentalitet, a da niko bre nista ne proverava, a informise se u kuriru!alo bre? pa svi kradu , ali ovaj je bar nesto i uradio!! i nije dulic bio direktor eko fonda. ajmo malo da se informisemo! drugo, pre dulica niko nije davao ni 5 para za zivotnu sredinu! sta je mrkonjic izgradio, osim sto je smuvao bekutu u lakosti?!dajte bre ljudi, saberite se!pocnite odmah sa minusima,ajmo!!

Francisco d'Anconia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A...
(Viva Revolutia, 2. oktobar 2012 15:05)

Odakle vam to da je hrvatski drzavljanin? Na stranu sve sto mislim o nasim vlastima i politicarima svih boja, ali ne verujem da bi se usudili da mesto ministra dodele nekom ko je dao zakletvu drugoj zemlji i to ni manje ni vise nego Hrvatskoj.

Djordje

pre 11 godina

Sva podrška "Robin Hudu" i njegovim "medijima".
Srbija pamti samo 7 dana unazad.
Svaki vikend započinje novo pamćenje.
Jedina konstanta je:
- KRVI I IGARA!!!

mirko

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.

crni domino

pre 11 godina

Ma gde to moze da se desava kod bivsih radikala da vode hajku protiv demokrata - organskih neprijatelja.
Sada su naprednjaci i verovatno su napredovali u vracanju pameti kroz kicmu u mozak!
Pitam sve naprednjake, postoje li institucije u ovoj drzavi i zasto one ne rade svoj posao nego vi gurate vase noseve u sve! Zasto ne terate institucije da rade kako treba?
Zasto nam fasisticke stranke kao Dveri odredjuju sta smemo a sta ne smemo da radimo. Za koj` mandrak imamo Dacica i policiju. Dacic da puni koferce a policija da cuva svercere da bez problema svercuju sa Kosovom!

Stevan

pre 11 godina

Uplasio se covek, zna sta je radio pa ga uhvatila prpa. Cacnite bilo kog bivseg ministra i svaki ce da zakuka i pocne da doziva inostranu pomoc.

Ludilo sastavljeno od bezbroj ludila

pre 11 godina

Mislio čovek da će ga ostaviti na miru kad je već toliko doprineo našem društvu. Njegov sajt "Počistimo Srbiju" je nemerljiv za sve nas.

TESLINO NASELJE

pre 11 godina

Mislim da bi sluzbe koje su zaduzene za to,trebale pod hitno da oduzmu gosodinov pasos jel mislim da je jedna od sledecih predstava napustanje drzave i odlazak u neku zemlju koja bogatim ljudima daje azil.

Kurir samo dostavlja poruke

pre 11 godina

Ne sumnjam da gospodin Vojin Dimitrijević, najugledniji srpski stručnjak za međunarodno pravo, zna proceduru, i da će Dulić postupiti upravo tako.
Takođe ne sumnjam da aktuelni režim ne želi učiniti ništa u smislu zaštite svojih protivnika, jer on tu kampanju podržava i inspiriše. Ne sumnjam i da većina njihovih sledbenika smatra da je normalno da se u medijima optužuje, i presuđuje na osnovu pretpostavki, jer oni polaze od pretpostavke da je svaki član DS, unapred kriv.
(mirko, 2. oktobar 2012 10:17)

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DSa i onda urednik iz senke poentira pred stranačke izbore.Ko je reagovao na priče o Tominoj diplomi?Tada je bilo OK.Nema vlast uticaj na te novine nego dojučerašnji pajtaši.Ko je pratio predizbornu kampanju sve mu je jasno.Čukić je beba za gospodu demokrate.

zos

pre 11 godina

dulic je jedan od ministra iz predhodne vlade koji se obogatio na racun drzave i gradjana. obezbedio je sebi i svojoj porodici lagodan zivot, letovanja, putovanja , zimovanja i sad trazi da ga drzava zastiti....

bezimena

pre 11 godina

Dulić je rekao da će tražiti pomoć medjunarodnih ORGANIZACIJA, NE suda i ne razumem potrebu da se V. Dimitrijevića da na svoju izmišljotinu daje komentar.

Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS.
(Prćko, 2. oktobar 2012 11:41)

B. Tadić se ponaša kao seoska tračara. S takvim ponašanje, ne zaslužuje ni neko značajno mesto u stranci, a kamoli da ostane predsednik stranke. Razočarenje je veliko!

Francisco d'Anconia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A...
(Viva Revolutia, 2. oktobar 2012 15:05)

Odakle vam to da je hrvatski drzavljanin? Na stranu sve sto mislim o nasim vlastima i politicarima svih boja, ali ne verujem da bi se usudili da mesto ministra dodele nekom ko je dao zakletvu drugoj zemlji i to ni manje ni vise nego Hrvatskoj.

vuk

pre 11 godina

Gospodin Dulic je za svog ministrovanja stvarno mnogo uradio, unistio je riblji fond u vodama Srbije, zatim je sve manje vode za pice jer su izvori zatrovani, reke su deponije u koju cak i drzavni vodovod i kanalizacija ispustaju sve fekalije i ostalo djubre, ....ali kada pozovete komunalnu policiju, oni kazu da oni nisu nadlezni, kao ni recna policija, i onda se javi vodo inspektor koji se zali da samo njih trojica rade u bg i da ne mogu sve da postignu, Zatim zagadjenje zajace od topionice olova za koju nije bilo potrebno da se izradi studija o izvodljivosti sprecavanja zagadjenja i onda deca imaju povecanu koncentraciju olova u krvi..... Sve u svemu, da sam na mestu Dulica, jedino sto moze da ga izvadi da mu dusa bude mirna je da se izvini za sve gluposti koje je napravio.

Danilo

pre 11 godina

A građani Srbije treba zbog ovog Oliverovog vređanja da traže da nam Japan ili Nemačka pošalju samo po jednog tužioca, sudiju , poreskog inspektora, i onda bi on zajedno sa Marković Prestigom 42", Deltosavljevićem, vakcinom Milosavljevićem,Drobnjakom Nuba direktorom puteva, Šarančićem šveđankama, i ostalom ekipom, proći još gore nego Rod Blagojević sa 15 godina robije zbog 300.000 evra. Ajde Vučiću zatalasaj još više ovu močvaru.

Dragan

pre 11 godina

Jao,Dulicu ,kakvu gresku cinite...Da ste prestali da se eksponiratew i izigravate zrtvu,do sada bi svi mi zaboravili da ste i postojali!

Johnny Walker

pre 11 godina

Bivsi ministar se uspanicio, pa zaboravio da svaka drzava resava svoje probleme. Sve to nije neophodno i ne mora da se plasi, ako je cist kao sto prica, a opet s druge strane ima mnogo nejasnoca i pokradenih para u njegovom ministarstvu.

Pera Detlic

pre 11 godina

Eh, nesrecni Dulic. Kad se setim koliko se samo zrtvovao za ovu zemlju. Vec na pocetku mandata morao je sa svitom da ode na Bali, i od tada nije posustao.
Ko je imao nesrecu da sretne Dulica dok je bio ministar tesko moze da se sazali na ovu njegovu pateticnu jadikovku. Bio je ubedljivo jedan od najbahatijih i beskrajno nadobudan.
Cela obva besmislena prica znaci samo jedno - spremio je kofere da brise napolje )ali je neodlucan jer sad mora o svom trosku)

straja

pre 11 godina

...cime Dulic javnosti stavlja do znanja da nista ne zna o osnovnim pravnim pojmovima i poretku pravnih institucija. A bio odgovoran za tolike resore! I za tu nekompetenciju da odgovara pred domacim, a moze i pred stranim sudovima, i on i onaj ko ga je pozicionirao. Zbog takvih nam narod lici na barku bez kapetana koja plovi u susret cunamiju!

Istina

pre 11 godina

Sada prpa, a nije bila kad si kao ortoped vodio zastitu zivotne sredine, pardon, unistavanje i kradju zivotne sredine. Uslov da neko dobije posao u ministarstvu bila je clanska karta DS-a, a ne znanje, isukstvo i ideje. Odlazi lopove i zbogom do resetaka...

Jasmina

pre 11 godina

Ne zaboravimo ono najbitnije...nikada niko od stranih institucija se nece mesati kada se radi o koupciji ili zloupotrebi.Setiomoi se samo Sanadera...

kraja

pre 11 godina

...dok su na vlasti, nedodirljivi su...
...cim (na svoje zaprepascenje) budu smenjeni, pocinju vapaji ala timoscenko...
...slede srcane tegobe i problemi sa bubrezima...
...sto je veci obim kradje i pronevere drzavnih sredstava, to su srcani problemi izrazeniji...
...slike, kuce, kola, jahte, nakit, satovi, racuni po inostranstvu, sve postaje porodicno nasledje i pokloni rodbine...
...verovatno ona prebogata rodbina koja nije platila 60 milijardi poreza srbiji, po izjavi nacelnika poreske sluzbe od prosle godine...

How yes no!

pre 11 godina

Aha, a svaki gradjanin Srbije bi TREBAO da ima pristojne uslove za zivot, pa bi valjda i za to trebao da se PRVO obrati ovoj lopovskoj drzavi? More, svako ko moze treba ODMAH da se obrati SVIM nedjunarodnim institucijama u SVAKOJ prilici kada mu ova u****a zemlja ugrozi bilo koje pravo ili slobodu!

xy

pre 11 godina

Ajde prvo neko od vas malo da se, pre nego sto pocne da osudjuje, raspita i iznese dokaze, a? smarate vise sa Dulicem, i sa svim tim pljuvanjem. kada cete bre shvatiti da bre svi oni kradu i da sede zajedno uvece i piju kafu dok vi ovde hejtujete. da vam iznesem proverljive informacije: od 2006 godine Dulicev tim je izgradio postrojenja za cvrsti otpad, i za preradu otpadnih voda u pirotu, sremskoj mitrovici, sapcu, uzicu, subotici, grade se u vrbasu, kuli, leskovcu, bice u zrenjaninu, kolubari, nisu, valjevu, i jos gomili gradova. nisam ni za jednu politicku opcijy, ali me smara vise ovaj hejterski mentalitet, a da niko bre nista ne proverava, a informise se u kuriru!alo bre? pa svi kradu , ali ovaj je bar nesto i uradio!! i nije dulic bio direktor eko fonda. ajmo malo da se informisemo! drugo, pre dulica niko nije davao ni 5 para za zivotnu sredinu! sta je mrkonjic izgradio, osim sto je smuvao bekutu u lakosti?!dajte bre ljudi, saberite se!pocnite odmah sa minusima,ajmo!!

Djokica

pre 11 godina

Nadležni organi treba da odluče da li je Dulić kriv ili nije. Iako postoji institut pretpostavke nevinosti, u politici ipak važe neka druga pravila. Duliću toplo preporučujem da se zbog sebe lično, a i zbog svoje partije, povuče sa javne scene dok se postupak ne okonča. Neki mediji i narod su mu već presudili, tako da tu nema mesta daljoj diskusiji. Može da bude samo kontraproduktivna. Svi koji se bave politikom treba da budu spremni i na ovakve situacije.

Biba

pre 11 godina

Inspirativna tema sa dubokim emocijama...Bas me zanima koliko ce kostati ta zastita iz inostranstva...neko ko nema nista ne moze ni da pomisli na strane institucije bilo kakve zastite...Kod nas su izgleda svakakva cuda moguca!

Katastrofa

pre 11 godina

Da li je moguce da jedan dojucerasnji ministar ove drzave sa svim obavezama i pravima koje je imao upuceje zalbu stranoj zemlji preskacuci sopstvenu!?
Izgleda da je on samo dok je dobijao mandate , diplome, lukrativne poslove imao uvazavanja za ovu drzavu!

Viva Revolutia

pre 11 godina

Uzmite mu pasos.A ima i hrvatski posto je i njihov drzavljanin.A ono sto je najvaznije uzmite im imovinu mislim i na familijinu uzu i siru.Dali neko misli da su toliko naivni da sve na sebe prepisuju.Pravda mora da se zadovolji a od nekog mora da se pocne.Suboticani znaju sta su imali pre 5 oktobra i kakav im je porodicni predigre.Uboga sirotinja a sad milioneri.Sve konfiskovati u ime naroda , za pocetak i nauk buducim vlastodrscima.

Djordje

pre 11 godina

Sva podrška "Robin Hudu" i njegovim "medijima".
Srbija pamti samo 7 dana unazad.
Svaki vikend započinje novo pamćenje.
Jedina konstanta je:
- KRVI I IGARA!!!

mlekadzija

pre 11 godina

Sir Oliver moze da se zali tetka Nati. Siguran sam da ce da ga zastiti od ove nicim izazvane hajke i progona i njega i sire mu familije

Niski

pre 11 godina

"pozurite s ordenjem,ljudi se brzo kvare" rece VIB! Da,jako mi se svidjao taj Dulic dok se nije dokopao vlasti,a onda opleo! Podseca me na moju mladost tamo u Ei-Nis.Bavili smo se politikom omladinskom,puni poleta da nesto dobro za drustvo ucinimo,da "promenimo svet" sanjali, no kada je neko bolje rukovodece mesto dobio video si odmah kako se menja na negativno,bar vecina!? Da, vlast kvari coveka ili zaista on tada svoje pravo lice pokaze! Primer ovoga vidimo valjda svi.Ja tada nisam mogao vise tako da zivim,sistem sam zamrzaeo i pobegao u inostranstvo!

jovami

pre 11 godina

Gosp.Prolivera Dudlica je tesko i nazvati gospodinom, posto to nikako nije, ali ajde da ispostujemo barem nacin obracanja, ali njegova slavna istorija pocinje jos u njegovom rodnom gradu gde je ukrao devojci bundu u kaficu i nikom nista, gde je radio kao lekar i to ne bas mnogo postovan lekar, ge mu se cela familija obogatila na "cudne" nacine, gde mu je rodjeni brat trenutni gradonacelnik toga grada i ko zna sta sve jos sto se i ne zna i gde od ovakvih en moze da se zivi i nema kraja njihovim bahatim zivotima...pozdrav iz Subotice

kiklop

pre 11 godina

u jednoj izjavi on kaze "mi smo na taj nacin pomogli porodici djokovic u organizaciji turnira. oni su trazili pomoc, a posto je moje ministarstvo jedino imalo tako velik projekat vlada je odlucila da tu bude preko promocije projekta "ocistimo srbiju""

dakle nemam reci!
radim u firmi koja je do sad u taj fond uplatila 15 miliona dinara kroz ekolosku taksu, a sve te pare (jos od nekih redovnih platisa) su otisle na finansiranje kampanje za vreme teniskog turnira. pa jel to normalno?
zar dulic misli da ja kao firma nebi voleo da se na turniru pojavi moj baner i reklama, ipak su to moje pare, nije mu to dedovina pa da on i vlada odlucuju kome ce i kako sa tim parama pomoci.
sama manifestacija i mesto na kojem su postavljeni baneri tesko moze da opravda tolike pare na ime reklame (nemam nista protiv djokovica, njima svaka cast!)

Marko

pre 11 godina

Sir Oliver Dulic top 5 bisera:
1. 500,000 za ocistimo Srbiju a Boris da se slika sa Noletom
2. Letovanje o trosku drzve na Bali (zajedno sa 10tak ostalih fkcionera) a pod kisobranom sve za planetu majcicu zemlju nasu
3. Sajt koji je raddila frima drugara za 20,000 evrica koji nije ni zavrsen dok se nije digla halabuka
4. Cim izabran za predsednika skupstine, hteo da kopa tunel izmedju savezne i republicke (DG gradnja)
5. imam par satova koji vrede 70 EUR a kad postje slike satova na twiteru vidi se da 4 sata vrede pos 300 eura a za onaj za koji kaze da kosta malo vise kosta 5000 eura i kaze da ga je dobio na ppoklon (od koga, odakle)

Vera D

pre 11 godina

Dulic se ponasa kao nekakav kvazi NGO-vac koji pljuje po svemu u sopstvenoj drzavi i trazi spas od stranaca od samog sebe !
mozda i zatrazi azil negde? Travel monk, and don't worry about the monastery ...

sandor

pre 11 godina

Uvek sam se pitao šta tera ljude sa takvim plemenitim zanimanjem kao što je medicina da se bave politikom. Dulić je samo potvrdio ono što sam nagađao: novac i samo novac!

bjj

pre 11 godina

Nikada nece nauciti da nicija nije do zore gorela. Vlast i bahatost ih toliko opiju da pomisle da su jedini, najbolji, nezamenljivi i vecni. A nisu, ni oni , ni ovi...

Majče

pre 11 godina

Umesto što Dulić ima takve namere i šta zahteva, trebalo bi da zna redosled prava, nije on ništ tako specifično, da bi bio izuzet slučaj.

стојан

pre 11 godina

Дулић жели да се обрати страним организацијам и међународним судовима јер тврди да му је угрожена породица и да се против њега врши хајка и медијска кампања.Ваљда као бивши министар зна коме треба прво да се обрати .Када исцрпи сва правна срества зазаштиту својих права или ако му држава не пружи заштиту може затражити заштиту других организација ван ове државе.Он очито игтнорише државу у којој живи иако је до пре три месеца био високи службеник ове државе.Наравно ако има било какву сујету према овој држави то што није више министар и ако је можда "сумњиво лице" а својим наступом да му је угрожена безбедност породице и његова личан ,па и да се врши кампања или медијска хајка ако је чиста образа неби требао да страхује постоје државни органи који ће ако им се обрати истог заштитити.Ако је поштен човек не треба да се плаши закона и да заштиту тражи од страних организација и судова,ред је прво да затражи заштиту у својој држави.

Milja

pre 11 godina

Pogledaj naslovnu današnjeg kurira.Sasvim je jasno odakle je išla kampanja protiv Dulića.Mesec dana pljuvanja i ubeđivanja javnosti da je najcrnji i jedini krivac iz redova DS-a.
(Kurir samo dostavlja poruke, 2. oktobar 2012 11:20)

Ko kaze da je najcrnji i jedini krivac?!

Cekamo vesti o poslovima Borisa Tadica,Dusana Petrovica,Sutanovca,Trivanke,Markovica,Sapera,Djilasa i ostalih poznatih i manje poznatih nasoj javnosti.

Bice tu jos oho ho materijala,samo polako!

Prćko

pre 11 godina

Koliko vidim, Dulić ima problem jedino sa Kurirom, Informerom i Borisom Tadićem. Boris Tadić ga je u nedelju veće, na Vračarskom DS-u opleo malo žešće. Okrivio ga je da je zbog toga što je i kako je radio Dulić, propao DS. Tadić je tako postao deo hajke na Dulića. Nek se Dulić izjasni od koga tačno ga treba štititi. Uočavam da, i pored svega što se piše i istražuje, na njega baš niko ne nasrće. Čak ni nadležni organi.