Neredi tokom protesta u Madridu

Madrid -- Tokom protesta protiv mera štednje u Madridu povređeno je najmanje 12 ljudi, od kojih je troje prebačeno u bolnicu, a dve osobe su privedene.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. U Grckoj protesti, u Spaniji protesti...u Spaniji je minimalac oko 630 evra...u Srbiji tisina. Sindikalne glavesine zadovoljne, sagradili sebi vile i napunili slamarice trgujuci bedom zaposlenih...e to je Srbija!
  (nenad73, 1. oktobar 2012 08:34)

  # Link komentara

 2. A u Nemackoj velika cenzura. Nacionalna televizija skoro 24 casa kasnila sa objavljivanju vesti iz Spanije. Pitanje da li bi bilko sta i javili da nisu mladi masovno poceli da se zale preko facebooka. A zvanicnici nacionalne televizije su mlade koji protestuju zbog blokade informacija nazvali "jalovim lajavcima". Tek toliko da znate kako izgleda sloboda medija u slobodnoj Evropi.
  (Jovica, 1. oktobar 2012 07:16)

  # Link komentara

 3. Sve mi se čini da od protesta ovih urbanih studenata i zaposlenika u javnom sektoru nema ništa. Sve dok ne počnu rudari, dokeri i ostali teški fizički radnici. U takvim slučajevima policija je obično nešto manje 'hrabra':
  [link]
  [link]
  (prikaži cijeli komentar, 30. septembar 2012 20:41)

  # Link komentara

 4. A ko ce da mlati policiju kada im sadasnji vlastodrsci smanje budzet?
  Policija zaboravlja da i njena egzistencija visi o koncu i da i oni imaju porodice, ali doduse ljudska glupost je neogranicena...
  (Shomi, 30. septembar 2012 15:45)

  # Link komentara

 5. Krenulo je da puca po savovima u EU. Uskoro ce u svim EU zemljama uslediti protesti. Vreme je da se menja celokupni sistem funkcionisanja kako EU tako i drzava i da se monopolisti zauzdaju.
  (Nikica, 30. septembar 2012 15:43)

  # Link komentara

 6. Na snimku se jasno vidi da je policija oborila žene koje povređene leže na zemlji i da im prilazi muškarac koji samo pokušava da ih podigne ,a zatim se vide ljudi koji drže cveće u ruci kao simbol mira ispred policajaca u punoj "ratnoj" opremi.
  (IH, 30. septembar 2012 14:37)

  # Link komentara