Novi ambasadori čekaju mandat

Beograd -- Većina naših ambasadora u velikim svetskim centrima ušla je u četvrtu godinu službovanja, pa se može očekivati da će uskoro biti vraćeni u zemlju.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. Prosto je tesko poverovati koliko se do sada nije vodilo racuna ko treba da ide u "Spoljnoj Diplomatiji" da pretstavlja Srbiju. U zadnje vreme, uopste nisu birani Srbe iz Srbije za tu spoljnu diplomatiju, vec su tamo isli crnogorci ciji su dedovi ratovali protiv Srba u Prvom Svetskom Ratu. Prosto, da se ne poveruje kakav je to javasluk. Srbi moraju da naprave potpuno drugaciji izbor Diplomata. U Srpske Diplomatske Sluzbe mogu da idu samo oni ciji su se dedovi borili i ginuli za Srbiju na Solunskom i drugim frontovima a svi stranci moraju biti apsolutno iskljuceni iz tog izbora po sili zakona. Ne moze niko pretstavljati Srbiju ako nije dokazano da je on "Onaj Pravi" koji ce pretstavljati Srbiju sa ponosom a ne s gnusanjem. Sada je doslo vreme da se svi takvi zamene bez ustrucavanja jer tako radi ceo svet.
  (Mijailo Diplomata, 30. septembar 2012 13:51)

  # Link komentara

 2. Krajnje je vreme da za ambasadore Srbije dodju Srbi iz Srbije ciji su dedovi izginuli na Solunski Front a nikako oni koji kazu da su Srbi a u stvarnosti su crnogorski Bugari koji nemaju nikakve veze sa Srbijom.
  (Joca Srbin, 30. septembar 2012 03:22)

  # Link komentara

 3. Ambasadori Srbije u Rusiji, Jelica Kurjak, kao i ambasador u Fracuskoj, Dusan Batakovic su oliccenje najgoreg srbomrzja i iskljucivo i jedino licnog interesa, da mi prosto nije jasno kako jos uvek sede tamo i kome gradjani Srbije mesecno daju astronomske devizne plate i privilegije??? Ali najgore od svega je sto oni nisu jedini i sto je srpska diplomatija i ambasadorska postava po svetu katastrofalna, da ne moze gore...
  (Sima, 30. septembar 2012 00:51)

  # Link komentara