Ponedeljak, 24.09.2012.

21:32

Tužilaštvo: Istraga protiv Čanka

Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu protiv Nenada Čanka i još dve nepoznate osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja.

Izvor: B92

Tužilaštvo: Istraga protiv Èanka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

sudija

pre 11 godina

Kakva prezumcija vinosti kada si priznao da si pretukao coveka. Canak pravo nije sviranje flaute, nego idi po cebe pa u bajbokanu na resocijalizaciju.

Mario Bros

pre 11 godina

Možemo li malo da čujemo ko je taj Lešanović, čime se bavi i slično. Nešto mi je veoma neobično kako mediji nemaju ni jednu reč o njemu osim imena i mesta prebivališta.

Edukacija

pre 11 godina

Sta se vadi na bratanicu pijan covek je vredjo devojku a ona jadna ne zna sta ce pa zove strica siledjiju zasto nije zvala tatu zato da bi pokazala ko je ona pa tu je bio i daca vlasnik pa valjda bi on reagovao da zastiti jadnu devojku koja je ugrozena u njegovoj kafani pogotovo sto je prijatelj nenadu canku ili je cekao da vidi obracun

KOBAC011

pre 11 godina

Vidim - lupaju mi "negativne" poene, skoro kao i Čanku... he he he... a kad je onomad onaj "važni" Bosanac za istu stvar u Ljigu ubio čoveka, zvečala je ijekavica od pohvala ubici... ko će Srbima udovoljiti? ;)

pogledajte tv-snimak

pre 11 godina

HAHAHA,paja na TV-snimku ima modrice na glavi ali nema na rukama...Znaci nije se ni branio od tih udaraca...SUMNJIVO

black_arrow

pre 11 godina

Ne bih da optužujem bilo koga pre nego što se dokaže da je kriv. Iskreno, ne simpatišem nešto Čanka, ali još manje simpatišem ovu sadašnju vlast. Sve mi više liči na devedesete. Ovo "tumbanje" po Novom Sadu, vezano pre svega za smenu vlasti, pa pogrdni grafiti i sve ovo sada, jako šteti ugledu grada i mojoj Vojvodini, severnoj srpskoj pokrajini. Zbog čega stvarati tenzije u narodu? Ono što me je nateralo da posumnjam u celu priču je to da je dotični gospodin Čanka prijavio tek u Beogradu, a ne u Novom Sadu (malo je čudno da neko onako unakažen bira gde će otići u policiju)... Dokle će ceo Beograd biti u sukobu sa ostatkom Srbije? Izgleda da nema ništa od decentralizacije, a svima pred izbore bila su puna usta iste.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ono što krasi Čanka je tolerancija i dobronamernost koju ispoljava uvek i na svakom mestu, čak i prema ljudima sa kojima se duboko razilazi u stavovima.
Zato mi je uopšte i čudno da je makar i posredno pomenut kao mogući učesnik u ovakvom cross-cultural exchange-u.

Gnjavator

pre 11 godina

Zanimljivo je naglasiti da je tekst na zidu napisan ćirilicom, što je siguran znak da se radi o klero-fašističkoj grupi srpskih unitaristista i ostataka miloševićevskih hordi. zato niko više u Srbiji ne sme da piše ćirilicom, pa ni ja, prešao sam na sigurnije pismo, hrvatsku latinicu, tako da niko ne može da me optuži da sam srpski rodoljub.

mile

pre 11 godina

Ja da sam bio na mestu ovog sa masnicama na oku i da sam stvarno isprebijan od bilo koga, odmah bih otisao u stanicu milicije i prijavio slucaj. Takodje je trebalo da ode u bolnicu da se pregleda. Ovako cekao je da dodje u Beograd i da prijavi taj slucaj.Nije otisao na pregled kod lekara. U cijoj je nadleznosti ovaj slucaj-novosadske ili beogradske milicije? A mozda je covek dosao kuci da se istrezni, pa da onda prijavi prebijanje!? Nista mi nije jasno.A vama?

Nikola

pre 11 godina

Što nije došao na pregled u Urgentni centar u NS odmah posle povređivanja? Ko zna šta mu se desilo između NS i BG? Ovu maštovito nameštenu priču bi mogao rešiti i pripravnik u advokatskoj kancelarij,a ne neki ozbiljan advokat. SNS igra prljavo u NS, ali su potcenili Čanka - on nije glup i nikada ne bi uradio ono što je uradio Velja Ilić. Njegovo zgražavanje nad nasiljem me je nasmejalo do suza.

Okupirani grad

pre 11 godina

Nameštena politička zamka! Čanak je ostao jedini ozbiljan protivnik u NS i sad mu je smešteno planski. Čudi me da nije imao nikoga u udbi da mu dojavi šta mu spremaju. Njegova greška je što se u zadnje vreme previše eksponirao u javnosti, ali... umeju oni i to da udese.

end of story

pre 11 godina

svi ste već sudili i presudili, kao, znate u detalj šta se sve događalo a naravno, kriv čanak. ovde je u pitanju pre svega politički progon a vi ste naseli na ogavnu medijsku harangu koja zna se, odakle potiče.
zanemarujete pijanog gradskog siledžiju koji nije dozvolio da mu se uradi alko test, ni maltretiranje i vandalsko ponašanje u kafani.
kakav je to pravni poredak? bekrupulozna šikana, perverzno tumačenje zakona, u skladu sa promoterima istih i njihovim biografijama.
čitajte kurir, informer i alo, tariguze ispražnjene od smisla, ako imate oko 5gr mozga.

debela svinja sa imunitetom

pre 11 godina

Mup oformio komisiju!!! Nista od toga nece biti. Sporo tuzilastvo, presporo sudstvo i kriminalna advokatura ucinice svoje, pa ce imunitetom zasticeni politicari i dalje prosipati krv napacenom narodu.Stvar se razvodnjava i zataskava.

mlekadzija

pre 11 godina

Ajd u 100 evra da nece biti nista od svega... Ko sme da prihvati opkladu? Doticni ljubitelj voznje motornim sankama po gradu je uvazeni clan biblioteke sto ce reci NEDODIRLJIV...

South Park

pre 11 godina

Bice ovakvih stvari jos. Vucic po dobro oprobanom UDBA-skom receptu pokusava da diskredituje sve koji vrede da bi mogao sto duze da vlada

Dacha

pre 11 godina

Radite s njim sta god hocete koga briga. A onda hocu da citam o analizi razloga za poskuppljenje grejanja. Prazni vam dzepovi? Rodjaci i stranački vojnici bi leba bez motike? Ili nesto trece?

Eto to me zanima. Canak i onaj drugi dripac.. Sto se mene tice najbolje bi bilo da su se porvali, skotrljali u Dunav i udavili obojica

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Mnogo volim ove koji su srećni i opravdavaju kada Čanak nekoga bije, isto kao da su i oni učestvovali u toj tuči ili, plaču kada neko Čanka tuče, kao da su i oni sami dobili batine?! Mnogi komentari su zaista infantilni "do bola"?!Pa ako se ovako ponaša "lider", ako se ovako ponaša "evropljanin" kalibra gospodina Čanka, koji se permanentno bori protiv bauka fašizma, klerofašizma, neofašizma i ostalih "izama", kako treba da se ponaša jedan "običan" uličar iz Novog Sada, ili Beograda, svejedno?

vojvodjanka

pre 11 godina

ala se vi ložite na ništa. Restoran ima kamere na parkingu, pa će se videti, a Čanak jako dobro zna za te kamere, budite uvereni :)

MunZ

pre 11 godina

Baš znamo da budemo licemerni. A 90% mužjaka ove zemlje bi reagovalo isto. Izađu lepo u restoran sa društvom da nešto pojedu i provedu fino nedeljno popodne. Pošto je jedan iz grupe javna ličnost i poznat, slučajno, namerno, namešteno ili nenamešteno, prilazi junoša i počne da vređa po svim osnovama. I da preti. Pa da vređa, majku ovu, majku onu, malo izdajničku, malo separatističku, sve odzvanja od njega. Pa preti i da će da ga prebije u ubije. Što kaže Balašević, negde dođe do prekida filma. A Taj jest bio pijan, ali ne baš toliko da ne zna zašto i za koga radi to što radi i zašto provocira. Čovek je profi alkoholičar (doktor sam, vidi mu se po koži), a oni piju umereno, ali postojano ceo dan. Ne branim Čanka i ne zanima me po čemu je poznat. Ali sve što prati ovaj događaj sa strane tuženog (politička hajka, javljanje gradonačelnika Novog Sada i sl), ukazuje na to da nije slučajno. A Ikodinović bi mogao da reč „kafana“ zameni sa rečju „restoran“, čisto da samoselektuje vrstu posetilaca.

laki

pre 11 godina

Znaci u slucaju kada je Canak u pitanju,govori se o ukidanju imuniteta,a u vladi Srbije vec odavno sede lica za koje ima opravdane sumnje da su izvrsili krivicna dela pa se to nikada nije pominjalo.Oni se vesto kriju iza toga,a drzavni organi ih stite,o cijoj i kakvoj se ovde pravdi radi?Da se razumemo,ja nisam protiv toga da se za krivicna dela ne odgovara,ali to treba da vazi za sve.Sta imaju da izjave oni koji se bore protiv kriminala i korupcije,vlada je puna takvih.Ovde nesto opasno smrdi.

Pancevac

pre 11 godina

@sisanje vesla

Malo je glupo da samo tako iznosis neke brojke, a u stvari nemas pojma o cemu pises. LSV je na izborima 2012 imala skok za 100% u odnosu na 2008. tih, kako ti kazes 1.5%, je u stvari 14%...u NS je to 15 poslanika, DS je imao 18...

Pancevac

pre 11 godina

Simptomaticno je da se sve desava pred sednicu Skupstine gde treba da se ukine mizernih 7% budzeta koji pripada AP Vojvodini...vise mi sve ovo lici na DB-ovsku namestaljku, a Canak se upecao.

A?

pre 11 godina

Nije cvecka ni ovaj alkos, Lesanovic, ali, Canak je javna licnost, predstavnik naroda u skupstini! Mislim da je Lesanovic samo dobio ono sto je trazio, ali Canku treba oduzeti imunitet, i zabraniti bavljenje politikom dozivotno! Dosta nam je vise Canka, Ilica, Seselja...

nev

pre 11 godina

" I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.
(Svedok, 24. septembar 2012 23:47)"
Ako je to tacno onda treba utvrditi dali je zvana policija i ako jeste zasto nije dosla. Ako je Ikadinovic bio tamo onda ga treba u medijima pitati zasto ga nije izbacio. Sve u svemu Canak ako istraga utvrdi da je upotrebio silu na 2 godine zbog napada na coveka kao i sto je onaj napadac na Ilica dobio. I nek onda bude ona 'gromada' morala kojom voli da se predstavlja u javnosti i da se povuce sa svih politickih/drzavnih/lokalnih funkcija. Ono sto je katastrofalno ovde je da niko nije iz medija povukao ovo pitanje pred njim nego se sve svodi na jos jednu aferu sa srecnim krajem po politicara a narodu dokazano da nismo ni izlazili iz 90tih jer oni koji su dosli na vlast nasim protestima su samo slika u ogledalu naseg dragog Zlobe....

Sremac

pre 11 godina

Koja gomila komentara i svi traže istragu, pravdu itd. Ljudi radi se o kafanskoj tuči gde je bahata pijanica dobila par udaraca ako ih je dobila uopšte i to zasluženo. Što se tiče "teških telesnih povreda" pa i sa slike se vidi da ima par modrica i ništa više. Nemojte džabe da se palite, nema od ovoga ništa. Prije će Čanak dobiti odštetu nego ova budala.

zero score

pre 11 godina

Jedno je sigurno, a to je da ovaj nemili dogadjaj svakako nece uticati na politicki rejting Nenada Canka jer on naprosto nema sta tu da izgubi.

Bella

pre 11 godina

Ne treba niko da se krije iza poslanickog imuniteta.Ukoliko se krivica utvrdi,nema sta,morace da odgovara.Lako je nasrnuti sa jos dvojicom telohranitelja na coveka koji je sam.To je odnos 3 na 1!!!!!!! Ne sme takvo nesto da ostane nekaznjeno pa da je jos 100 outa poslanik!!!!!!!!

Шоле Јуниор

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

sisanje vesla

pre 11 godina

I posle ovi iz DS-a mogu samo da placu jer su zbog Canka i 1,5% biraca izgubili vlast u Novom Sadu,Zrenjaninu,Sremskoj Mitrovici,Rumi,Somboru,Vrscu,Pancevu,Sidu,Pazovi... i jedina dva malo veca grada koja su im ostala su Subotica i Indjija. Svaki nastup Canka u javnosti je 500 glasaca vise nacionalnim partijama pa kako je krenulo Dveri danas odredjuju vlast u novom Sadu a za par godina ce sami formirati vlast.

Шекспир

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

Шекспир

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

Кривокапић

pre 11 godina

Не видим зашто се диже бука око најобичније кафанске туче. Да су отишли у библиотеку ово се не би догодило.

Alek

pre 11 godina

@ Jelena

Jelena, ako je iko od danasnjih politicara prototip siledzije, to je Nenad Canak. Nema emisije na TV-u u kome iz njega ne izbija bes i mrznja prema onima koje kritikuje.

DejanM

pre 11 godina

Bahatom ponasanju treba da se stane u kraj bez obzira ko je u pitanju! Canak ne sme da bude iznad pravdi i zakona! To sto je uradio govori najvise o njemu...

021

pre 11 godina

То је онај исти човек који је називао своје политичке неистомишљењнике фашистима, убицама итд.. Како да назовемо ово?

jeca035

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

Cile

pre 11 godina

Znate šta je VRH u ovoj priči - citiram: "Iz medija smo saznali da je portparol Kliničkog centra Srbije preneo da je Lešanović zadobio lakše telesne povrede, što po zakonu potpada pod privatnu tužbu", rekao je Čankov advokat Milan Đukić.
Pa da li je moguće onakve ozlede nazvati LAKŠIM telesnim povredama???

Svedok

pre 11 godina

I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.

Marko

pre 11 godina

Ne verujem Canku nista. Ne samo u ovom slucaju. Znam mnogo ljudi iz njegove strane koji su neki direktori po javnim preduzecima! Njihov glavni posao nije kako da uspesno vode ta preduzeca vec da sve bude cisto sa papisima. "Ako me razumete", sto rece pokokna Mileva. Haos!

zsoxee

pre 11 godina

da, vazno je da a ga je gradonacelnik odmah proglasio krivim.
ja licno nisam bio tamo i ne znam sta se desilo, ali znam da je canak dosta inteligentan covek, da bi tako nesto uradio, pa propao bi odmah.

skipper

pre 11 godina

Nakon ovog incidenta, Čanak više neće biti u žiriju u kuvarskoj emisiji na tv-u, a još manje će se baviti politikom. Čanak ga je ugasio

KGB

pre 11 godina

Apsurdno je više iole pustiti Čanka da se bavi politikom ili nečim sličnim. Nadam se da ovakvo izlivanje besa i sile Dačić neće pustiti "da voda odnese".

Rube

pre 11 godina

Paja Les odbio da uradi alkotest, obratio se beogradskoj policiji, krenuo u beogradsku bolnicu... Ne tako davno pre ovog incidenta su bili ispisani grafiti 'Canak ustasa', a sad jos sramniji grafiti. Gradonacelnik ga vec proglasio krivim. To je kod nas praksa, primena prezumpcije krivice - svako koga mediji i politicari optuze za nesto je kriv dok se ne dokaze da je mooooozda nevin. Tako je uvek, ne samo u slucaju Canka. Od kafanske tuce se napravio drzavni problem broj jedan. Sto niste tako aktivni kad nas vlast krade i laze, kad su nam cene osnovnih namirnica astronomske?!

milan

pre 11 godina

Pa zasto ponovno sudjenje kad je vec od strane svih relevantnih politicara osudjen eto neki su ga cak i na smrt osudili svojim grafitima. Sigurno bez obzira koje daje Canka izazavao pa i da li je pijanica ili ne sme si dozvoliti da ga izazov navede na takvo delo ali isto tako ne smeju ovi koji tvrde da su za istinu odmah u horu da se jave i daju svoje osude bez pravne osnove.

gomolava

pre 11 godina

Ako je neko zasluzio Orden od predsednika onda je to Nenad Canak. Za dvadeset zadnjih godina nikad nije izneverio niti zakaz´o. Pravi vojvodjani u njega nikada nisu sumnjali, pa nece ni u buduce.

Narcis

pre 11 godina

Sigurna sam da je neko iz njegovog tima ili njegov telohranitelj napisao porukicu. A dobro ispao si zrtva i po tvom demantu i sad po poruci. Zadovoljan?

Metla

pre 11 godina

Eto već viđeno,čak i advokat Čankov u nedostatku argumenata da zaštiti svog branjenika,okreće se do sada vrlo efikasnom sistemu povike,ovo je nameštaljka i politički progon.Samo to je prohujalo sa vihorom,ovi novi hoće da budu dosledni da svako mora da poštuje zakon ma gde se i na kakvom položaju nalazio.Ovo podržavam iako će me sada ovi iz DS i ostalih satelita optuživati da sam naprednjak.Ali ne zameram im jer su oni gluvi na bilo kakvu kritiku,ako im ne odgovara.Zato i jesu ovde gde jesu.

...

pre 11 godina

Naspavao se, pa prijavio tek u Beogradu, odbio alko test, otisao u Kurir! Covece, ti sa takvim povredama sigurno ne putujes pa tek ujutru ides u urgentni!! Ne kazem da nije palo par samara ali sve vise lici na namestaljku!!

nada

pre 11 godina

Ovaj covek je pretucen.I da je pao kako kaze Canak od pijanstva ovakve povrede ne bi dobio.Tukli su ga kao kera.Naravno da sad treba dokazati ko ga je istukao.Na Ikodinovicu je da kaze istinu ali biznis je biznis.

Небојша

pre 11 godina

Таман и да се дође до сазнања да је Чанак на овај или онај начин учествовао у инциденту, неће му се десити ништа. Јер, већ се користи ова туча као алиби за прогон главног заговорника широке војвођанске аутономије, а он овакав какав је, једноставно је неопходан овој власти да би се идеја о Војводини као републици једноставно, угасила.

Branko

pre 11 godina

B. Prelević kao Pitija, Delfijska proročica:"Ibis redibis nunquam peribis in bello".
I Šešelj je svojevremeno izjavio za njegovog kolegu N. Barovića, da se okliznuo, pao, sam se izudarao i sl.
Baš si mi interesantan Božo Preleviću!

Jelena

pre 11 godina

Nisam politicki opredeljena, Canak mi je vise antipatican nego simpatican,ali dajte molim vas, da li on deluje kao neko ko bije?! A i ovom novom gradonacelniku je koeficijent inteligencije izgleda ispod proseka. Kako moze da daje zakljucke bez dokaza,a obavlja tako ozbiljnu funkciju?! On je Canka vec strpao u zatvor na osnovu klevete. Boze, Boze ko sve upravlja ovom zemljom! Razni neprofesionalci, nepismenjaci i glupi ljudi.

Heleborus odorus

pre 11 godina

ma canak je pozivao na vesanje i linc, tako da mu ovo dodje kao casa vode i laz je da nema telohranitelje kad svi u Ns znamo da ima!

Bundzija

pre 11 godina

Čanak i njegovi saučesnici, u ovom slucaju su to njegovi telohranitelji po zakonu moraju biti kaznjeni. Zamislite napraviti čoveku sačekušu, pa jel to normalan političar? Jel takav čovek sme da ima imunitet?

sabahudin

pre 11 godina

Čanak sada im reci da je ovo politički progon,pa nastavi i dalje sa ovako"demokratskim" metodama ubeđivanja sagovornika.Vreme je da sudstvo pokaže da smo svi isti pred zakonom.

amadeus

pre 11 godina

Stidite se sto pokusavate da zataskate ovo.Kao prijavio beogradskoj policiji,kao bio pijan...Pa sta ako je bio pijan,jel to razlog da ga ubiju od batina.Najstrasnije od svega je sto to moze i svakom od nas da se desi.Kazes nesto nekom politicaru,a on naredi gorilama da te prebiju.Strasno,gde zivimo...

Zoran

pre 11 godina

Ljudi, neverovatno je kako ste svi vi naivni ! Pa Čanku akademik Nenadu sve je ovo napakovao Vojislav Koštunica hoteći time da prisvoji vojvođanske novce i ugrozu dostignut stepen autonomije.... Ako nije tako secite me gde sam najtanji. Uz to sam ubeđen da bi Čanak akademik Nenad mogao da se zakune u Aleksandru Jerkov da je više nego sasvim nevin !!! Dakle, nemojte da ste naivni....

Posteno samo

pre 11 godina

Ikodinovic je ispricao sve policiji, sve zavisi da li ce zastititi Prijatelja Canka ili ne. Bilo bi pravicno da znamo sta se stvarno zbilo. Oduvek je canak delovao jako cudan i kao da je ceo svet njegov i da moze da radi sta mu se prohte. e pa nadam se da je tome dosao kraj i da ce da bude kaznjen ako je kriv.

dejan

pre 11 godina

Prelevic je potpuno u pravu. Canak jeste naredio da se izudara ovaj covek, sto se vidi iz njegove "odbrane", odnosno nigde ne kaze nijednom odlucno da Canak nije to uradio, vec da nema svedoka. I definitivno nece biti svedoka koji ce da svedoce. A i ako postoje svedoci sigurno ciz straha se niko nece petljati sa mafijom, pardon, sa politicarima u Srbiji.

dejan

pre 11 godina

Prelevic je potpuno u pravu. Canak jeste naredio da se izudara ovaj covek, sto se vidi iz njegove "odbrane", odnosno nigde ne kaze nijednom odlucno da Canak nije to uradio, vec da nema svedoka. I definitivno nece biti svedoka koji ce da svedoce. A i ako postoje svedoci sigurno ciz straha se niko nece petljati sa mafijom, pardon, sa politicarima u Srbiji.

amadeus

pre 11 godina

Stidite se sto pokusavate da zataskate ovo.Kao prijavio beogradskoj policiji,kao bio pijan...Pa sta ako je bio pijan,jel to razlog da ga ubiju od batina.Najstrasnije od svega je sto to moze i svakom od nas da se desi.Kazes nesto nekom politicaru,a on naredi gorilama da te prebiju.Strasno,gde zivimo...

Svedok

pre 11 godina

I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.

sabahudin

pre 11 godina

Čanak sada im reci da je ovo politički progon,pa nastavi i dalje sa ovako"demokratskim" metodama ubeđivanja sagovornika.Vreme je da sudstvo pokaže da smo svi isti pred zakonom.

...

pre 11 godina

Naspavao se, pa prijavio tek u Beogradu, odbio alko test, otisao u Kurir! Covece, ti sa takvim povredama sigurno ne putujes pa tek ujutru ides u urgentni!! Ne kazem da nije palo par samara ali sve vise lici na namestaljku!!

Rube

pre 11 godina

Paja Les odbio da uradi alkotest, obratio se beogradskoj policiji, krenuo u beogradsku bolnicu... Ne tako davno pre ovog incidenta su bili ispisani grafiti 'Canak ustasa', a sad jos sramniji grafiti. Gradonacelnik ga vec proglasio krivim. To je kod nas praksa, primena prezumpcije krivice - svako koga mediji i politicari optuze za nesto je kriv dok se ne dokaze da je mooooozda nevin. Tako je uvek, ne samo u slucaju Canka. Od kafanske tuce se napravio drzavni problem broj jedan. Sto niste tako aktivni kad nas vlast krade i laze, kad su nam cene osnovnih namirnica astronomske?!

021

pre 11 godina

То је онај исти човек који је називао своје политичке неистомишљењнике фашистима, убицама итд.. Како да назовемо ово?

Jelena

pre 11 godina

Nisam politicki opredeljena, Canak mi je vise antipatican nego simpatican,ali dajte molim vas, da li on deluje kao neko ko bije?! A i ovom novom gradonacelniku je koeficijent inteligencije izgleda ispod proseka. Kako moze da daje zakljucke bez dokaza,a obavlja tako ozbiljnu funkciju?! On je Canka vec strpao u zatvor na osnovu klevete. Boze, Boze ko sve upravlja ovom zemljom! Razni neprofesionalci, nepismenjaci i glupi ljudi.

Zoran

pre 11 godina

Ljudi, neverovatno je kako ste svi vi naivni ! Pa Čanku akademik Nenadu sve je ovo napakovao Vojislav Koštunica hoteći time da prisvoji vojvođanske novce i ugrozu dostignut stepen autonomije.... Ako nije tako secite me gde sam najtanji. Uz to sam ubeđen da bi Čanak akademik Nenad mogao da se zakune u Aleksandru Jerkov da je više nego sasvim nevin !!! Dakle, nemojte da ste naivni....

Heleborus odorus

pre 11 godina

ma canak je pozivao na vesanje i linc, tako da mu ovo dodje kao casa vode i laz je da nema telohranitelje kad svi u Ns znamo da ima!

Alek

pre 11 godina

@ Jelena

Jelena, ako je iko od danasnjih politicara prototip siledzije, to je Nenad Canak. Nema emisije na TV-u u kome iz njega ne izbija bes i mrznja prema onima koje kritikuje.

Bundzija

pre 11 godina

Čanak i njegovi saučesnici, u ovom slucaju su to njegovi telohranitelji po zakonu moraju biti kaznjeni. Zamislite napraviti čoveku sačekušu, pa jel to normalan političar? Jel takav čovek sme da ima imunitet?

sisanje vesla

pre 11 godina

I posle ovi iz DS-a mogu samo da placu jer su zbog Canka i 1,5% biraca izgubili vlast u Novom Sadu,Zrenjaninu,Sremskoj Mitrovici,Rumi,Somboru,Vrscu,Pancevu,Sidu,Pazovi... i jedina dva malo veca grada koja su im ostala su Subotica i Indjija. Svaki nastup Canka u javnosti je 500 glasaca vise nacionalnim partijama pa kako je krenulo Dveri danas odredjuju vlast u novom Sadu a za par godina ce sami formirati vlast.

skipper

pre 11 godina

Nakon ovog incidenta, Čanak više neće biti u žiriju u kuvarskoj emisiji na tv-u, a još manje će se baviti politikom. Čanak ga je ugasio

zsoxee

pre 11 godina

da, vazno je da a ga je gradonacelnik odmah proglasio krivim.
ja licno nisam bio tamo i ne znam sta se desilo, ali znam da je canak dosta inteligentan covek, da bi tako nesto uradio, pa propao bi odmah.

Posteno samo

pre 11 godina

Ikodinovic je ispricao sve policiji, sve zavisi da li ce zastititi Prijatelja Canka ili ne. Bilo bi pravicno da znamo sta se stvarno zbilo. Oduvek je canak delovao jako cudan i kao da je ceo svet njegov i da moze da radi sta mu se prohte. e pa nadam se da je tome dosao kraj i da ce da bude kaznjen ako je kriv.

nada

pre 11 godina

Ovaj covek je pretucen.I da je pao kako kaze Canak od pijanstva ovakve povrede ne bi dobio.Tukli su ga kao kera.Naravno da sad treba dokazati ko ga je istukao.Na Ikodinovicu je da kaze istinu ali biznis je biznis.

Cile

pre 11 godina

Znate šta je VRH u ovoj priči - citiram: "Iz medija smo saznali da je portparol Kliničkog centra Srbije preneo da je Lešanović zadobio lakše telesne povrede, što po zakonu potpada pod privatnu tužbu", rekao je Čankov advokat Milan Đukić.
Pa da li je moguće onakve ozlede nazvati LAKŠIM telesnim povredama???

Metla

pre 11 godina

Eto već viđeno,čak i advokat Čankov u nedostatku argumenata da zaštiti svog branjenika,okreće se do sada vrlo efikasnom sistemu povike,ovo je nameštaljka i politički progon.Samo to je prohujalo sa vihorom,ovi novi hoće da budu dosledni da svako mora da poštuje zakon ma gde se i na kakvom položaju nalazio.Ovo podržavam iako će me sada ovi iz DS i ostalih satelita optuživati da sam naprednjak.Ali ne zameram im jer su oni gluvi na bilo kakvu kritiku,ako im ne odgovara.Zato i jesu ovde gde jesu.

vojvodjanka

pre 11 godina

ala se vi ložite na ništa. Restoran ima kamere na parkingu, pa će se videti, a Čanak jako dobro zna za te kamere, budite uvereni :)

DejanM

pre 11 godina

Bahatom ponasanju treba da se stane u kraj bez obzira ko je u pitanju! Canak ne sme da bude iznad pravdi i zakona! To sto je uradio govori najvise o njemu...

Marko

pre 11 godina

Ne verujem Canku nista. Ne samo u ovom slucaju. Znam mnogo ljudi iz njegove strane koji su neki direktori po javnim preduzecima! Njihov glavni posao nije kako da uspesno vode ta preduzeca vec da sve bude cisto sa papisima. "Ako me razumete", sto rece pokokna Mileva. Haos!

gomolava

pre 11 godina

Ako je neko zasluzio Orden od predsednika onda je to Nenad Canak. Za dvadeset zadnjih godina nikad nije izneverio niti zakaz´o. Pravi vojvodjani u njega nikada nisu sumnjali, pa nece ni u buduce.

jeca035

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

Pancevac

pre 11 godina

Simptomaticno je da se sve desava pred sednicu Skupstine gde treba da se ukine mizernih 7% budzeta koji pripada AP Vojvodini...vise mi sve ovo lici na DB-ovsku namestaljku, a Canak se upecao.

KGB

pre 11 godina

Apsurdno je više iole pustiti Čanka da se bavi politikom ili nečim sličnim. Nadam se da ovakvo izlivanje besa i sile Dačić neće pustiti "da voda odnese".

Sremac

pre 11 godina

Koja gomila komentara i svi traže istragu, pravdu itd. Ljudi radi se o kafanskoj tuči gde je bahata pijanica dobila par udaraca ako ih je dobila uopšte i to zasluženo. Što se tiče "teških telesnih povreda" pa i sa slike se vidi da ima par modrica i ništa više. Nemojte džabe da se palite, nema od ovoga ništa. Prije će Čanak dobiti odštetu nego ova budala.

Небојша

pre 11 godina

Таман и да се дође до сазнања да је Чанак на овај или онај начин учествовао у инциденту, неће му се десити ништа. Јер, већ се користи ова туча као алиби за прогон главног заговорника широке војвођанске аутономије, а он овакав какав је, једноставно је неопходан овој власти да би се идеја о Војводини као републици једноставно, угасила.

Branko

pre 11 godina

B. Prelević kao Pitija, Delfijska proročica:"Ibis redibis nunquam peribis in bello".
I Šešelj je svojevremeno izjavio za njegovog kolegu N. Barovića, da se okliznuo, pao, sam se izudarao i sl.
Baš si mi interesantan Božo Preleviću!

Dacha

pre 11 godina

Radite s njim sta god hocete koga briga. A onda hocu da citam o analizi razloga za poskuppljenje grejanja. Prazni vam dzepovi? Rodjaci i stranački vojnici bi leba bez motike? Ili nesto trece?

Eto to me zanima. Canak i onaj drugi dripac.. Sto se mene tice najbolje bi bilo da su se porvali, skotrljali u Dunav i udavili obojica

MunZ

pre 11 godina

Baš znamo da budemo licemerni. A 90% mužjaka ove zemlje bi reagovalo isto. Izađu lepo u restoran sa društvom da nešto pojedu i provedu fino nedeljno popodne. Pošto je jedan iz grupe javna ličnost i poznat, slučajno, namerno, namešteno ili nenamešteno, prilazi junoša i počne da vređa po svim osnovama. I da preti. Pa da vređa, majku ovu, majku onu, malo izdajničku, malo separatističku, sve odzvanja od njega. Pa preti i da će da ga prebije u ubije. Što kaže Balašević, negde dođe do prekida filma. A Taj jest bio pijan, ali ne baš toliko da ne zna zašto i za koga radi to što radi i zašto provocira. Čovek je profi alkoholičar (doktor sam, vidi mu se po koži), a oni piju umereno, ali postojano ceo dan. Ne branim Čanka i ne zanima me po čemu je poznat. Ali sve što prati ovaj događaj sa strane tuženog (politička hajka, javljanje gradonačelnika Novog Sada i sl), ukazuje na to da nije slučajno. A Ikodinović bi mogao da reč „kafana“ zameni sa rečju „restoran“, čisto da samoselektuje vrstu posetilaca.

South Park

pre 11 godina

Bice ovakvih stvari jos. Vucic po dobro oprobanom UDBA-skom receptu pokusava da diskredituje sve koji vrede da bi mogao sto duze da vlada

milan

pre 11 godina

Pa zasto ponovno sudjenje kad je vec od strane svih relevantnih politicara osudjen eto neki su ga cak i na smrt osudili svojim grafitima. Sigurno bez obzira koje daje Canka izazavao pa i da li je pijanica ili ne sme si dozvoliti da ga izazov navede na takvo delo ali isto tako ne smeju ovi koji tvrde da su za istinu odmah u horu da se jave i daju svoje osude bez pravne osnove.

zero score

pre 11 godina

Jedno je sigurno, a to je da ovaj nemili dogadjaj svakako nece uticati na politicki rejting Nenada Canka jer on naprosto nema sta tu da izgubi.

A?

pre 11 godina

Nije cvecka ni ovaj alkos, Lesanovic, ali, Canak je javna licnost, predstavnik naroda u skupstini! Mislim da je Lesanovic samo dobio ono sto je trazio, ali Canku treba oduzeti imunitet, i zabraniti bavljenje politikom dozivotno! Dosta nam je vise Canka, Ilica, Seselja...

Narcis

pre 11 godina

Sigurna sam da je neko iz njegovog tima ili njegov telohranitelj napisao porukicu. A dobro ispao si zrtva i po tvom demantu i sad po poruci. Zadovoljan?

laki

pre 11 godina

Znaci u slucaju kada je Canak u pitanju,govori se o ukidanju imuniteta,a u vladi Srbije vec odavno sede lica za koje ima opravdane sumnje da su izvrsili krivicna dela pa se to nikada nije pominjalo.Oni se vesto kriju iza toga,a drzavni organi ih stite,o cijoj i kakvoj se ovde pravdi radi?Da se razumemo,ja nisam protiv toga da se za krivicna dela ne odgovara,ali to treba da vazi za sve.Sta imaju da izjave oni koji se bore protiv kriminala i korupcije,vlada je puna takvih.Ovde nesto opasno smrdi.

Кривокапић

pre 11 godina

Не видим зашто се диже бука око најобичније кафанске туче. Да су отишли у библиотеку ово се не би догодило.

Pancevac

pre 11 godina

@sisanje vesla

Malo je glupo da samo tako iznosis neke brojke, a u stvari nemas pojma o cemu pises. LSV je na izborima 2012 imala skok za 100% u odnosu na 2008. tih, kako ti kazes 1.5%, je u stvari 14%...u NS je to 15 poslanika, DS je imao 18...

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Mnogo volim ove koji su srećni i opravdavaju kada Čanak nekoga bije, isto kao da su i oni učestvovali u toj tuči ili, plaču kada neko Čanka tuče, kao da su i oni sami dobili batine?! Mnogi komentari su zaista infantilni "do bola"?!Pa ako se ovako ponaša "lider", ako se ovako ponaša "evropljanin" kalibra gospodina Čanka, koji se permanentno bori protiv bauka fašizma, klerofašizma, neofašizma i ostalih "izama", kako treba da se ponaša jedan "običan" uličar iz Novog Sada, ili Beograda, svejedno?

nev

pre 11 godina

" I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.
(Svedok, 24. septembar 2012 23:47)"
Ako je to tacno onda treba utvrditi dali je zvana policija i ako jeste zasto nije dosla. Ako je Ikadinovic bio tamo onda ga treba u medijima pitati zasto ga nije izbacio. Sve u svemu Canak ako istraga utvrdi da je upotrebio silu na 2 godine zbog napada na coveka kao i sto je onaj napadac na Ilica dobio. I nek onda bude ona 'gromada' morala kojom voli da se predstavlja u javnosti i da se povuce sa svih politickih/drzavnih/lokalnih funkcija. Ono sto je katastrofalno ovde je da niko nije iz medija povukao ovo pitanje pred njim nego se sve svodi na jos jednu aferu sa srecnim krajem po politicara a narodu dokazano da nismo ni izlazili iz 90tih jer oni koji su dosli na vlast nasim protestima su samo slika u ogledalu naseg dragog Zlobe....

Шекспир

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

Okupirani grad

pre 11 godina

Nameštena politička zamka! Čanak je ostao jedini ozbiljan protivnik u NS i sad mu je smešteno planski. Čudi me da nije imao nikoga u udbi da mu dojavi šta mu spremaju. Njegova greška je što se u zadnje vreme previše eksponirao u javnosti, ali... umeju oni i to da udese.

mlekadzija

pre 11 godina

Ajd u 100 evra da nece biti nista od svega... Ko sme da prihvati opkladu? Doticni ljubitelj voznje motornim sankama po gradu je uvazeni clan biblioteke sto ce reci NEDODIRLJIV...

debela svinja sa imunitetom

pre 11 godina

Mup oformio komisiju!!! Nista od toga nece biti. Sporo tuzilastvo, presporo sudstvo i kriminalna advokatura ucinice svoje, pa ce imunitetom zasticeni politicari i dalje prosipati krv napacenom narodu.Stvar se razvodnjava i zataskava.

Bella

pre 11 godina

Ne treba niko da se krije iza poslanickog imuniteta.Ukoliko se krivica utvrdi,nema sta,morace da odgovara.Lako je nasrnuti sa jos dvojicom telohranitelja na coveka koji je sam.To je odnos 3 na 1!!!!!!! Ne sme takvo nesto da ostane nekaznjeno pa da je jos 100 outa poslanik!!!!!!!!

mile

pre 11 godina

Ja da sam bio na mestu ovog sa masnicama na oku i da sam stvarno isprebijan od bilo koga, odmah bih otisao u stanicu milicije i prijavio slucaj. Takodje je trebalo da ode u bolnicu da se pregleda. Ovako cekao je da dodje u Beograd i da prijavi taj slucaj.Nije otisao na pregled kod lekara. U cijoj je nadleznosti ovaj slucaj-novosadske ili beogradske milicije? A mozda je covek dosao kuci da se istrezni, pa da onda prijavi prebijanje!? Nista mi nije jasno.A vama?

Nikola

pre 11 godina

Što nije došao na pregled u Urgentni centar u NS odmah posle povređivanja? Ko zna šta mu se desilo između NS i BG? Ovu maštovito nameštenu priču bi mogao rešiti i pripravnik u advokatskoj kancelarij,a ne neki ozbiljan advokat. SNS igra prljavo u NS, ali su potcenili Čanka - on nije glup i nikada ne bi uradio ono što je uradio Velja Ilić. Njegovo zgražavanje nad nasiljem me je nasmejalo do suza.

Шоле Јуниор

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

Шекспир

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

end of story

pre 11 godina

svi ste već sudili i presudili, kao, znate u detalj šta se sve događalo a naravno, kriv čanak. ovde je u pitanju pre svega politički progon a vi ste naseli na ogavnu medijsku harangu koja zna se, odakle potiče.
zanemarujete pijanog gradskog siledžiju koji nije dozvolio da mu se uradi alko test, ni maltretiranje i vandalsko ponašanje u kafani.
kakav je to pravni poredak? bekrupulozna šikana, perverzno tumačenje zakona, u skladu sa promoterima istih i njihovim biografijama.
čitajte kurir, informer i alo, tariguze ispražnjene od smisla, ako imate oko 5gr mozga.

Gnjavator

pre 11 godina

Zanimljivo je naglasiti da je tekst na zidu napisan ćirilicom, što je siguran znak da se radi o klero-fašističkoj grupi srpskih unitaristista i ostataka miloševićevskih hordi. zato niko više u Srbiji ne sme da piše ćirilicom, pa ni ja, prešao sam na sigurnije pismo, hrvatsku latinicu, tako da niko ne može da me optuži da sam srpski rodoljub.

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ono što krasi Čanka je tolerancija i dobronamernost koju ispoljava uvek i na svakom mestu, čak i prema ljudima sa kojima se duboko razilazi u stavovima.
Zato mi je uopšte i čudno da je makar i posredno pomenut kao mogući učesnik u ovakvom cross-cultural exchange-u.

black_arrow

pre 11 godina

Ne bih da optužujem bilo koga pre nego što se dokaže da je kriv. Iskreno, ne simpatišem nešto Čanka, ali još manje simpatišem ovu sadašnju vlast. Sve mi više liči na devedesete. Ovo "tumbanje" po Novom Sadu, vezano pre svega za smenu vlasti, pa pogrdni grafiti i sve ovo sada, jako šteti ugledu grada i mojoj Vojvodini, severnoj srpskoj pokrajini. Zbog čega stvarati tenzije u narodu? Ono što me je nateralo da posumnjam u celu priču je to da je dotični gospodin Čanka prijavio tek u Beogradu, a ne u Novom Sadu (malo je čudno da neko onako unakažen bira gde će otići u policiju)... Dokle će ceo Beograd biti u sukobu sa ostatkom Srbije? Izgleda da nema ništa od decentralizacije, a svima pred izbore bila su puna usta iste.

pogledajte tv-snimak

pre 11 godina

HAHAHA,paja na TV-snimku ima modrice na glavi ali nema na rukama...Znaci nije se ni branio od tih udaraca...SUMNJIVO

Edukacija

pre 11 godina

Sta se vadi na bratanicu pijan covek je vredjo devojku a ona jadna ne zna sta ce pa zove strica siledjiju zasto nije zvala tatu zato da bi pokazala ko je ona pa tu je bio i daca vlasnik pa valjda bi on reagovao da zastiti jadnu devojku koja je ugrozena u njegovoj kafani pogotovo sto je prijatelj nenadu canku ili je cekao da vidi obracun

KOBAC011

pre 11 godina

Vidim - lupaju mi "negativne" poene, skoro kao i Čanku... he he he... a kad je onomad onaj "važni" Bosanac za istu stvar u Ljigu ubio čoveka, zvečala je ijekavica od pohvala ubici... ko će Srbima udovoljiti? ;)

Mario Bros

pre 11 godina

Možemo li malo da čujemo ko je taj Lešanović, čime se bavi i slično. Nešto mi je veoma neobično kako mediji nemaju ni jednu reč o njemu osim imena i mesta prebivališta.

sudija

pre 11 godina

Kakva prezumcija vinosti kada si priznao da si pretukao coveka. Canak pravo nije sviranje flaute, nego idi po cebe pa u bajbokanu na resocijalizaciju.

...

pre 11 godina

Naspavao se, pa prijavio tek u Beogradu, odbio alko test, otisao u Kurir! Covece, ti sa takvim povredama sigurno ne putujes pa tek ujutru ides u urgentni!! Ne kazem da nije palo par samara ali sve vise lici na namestaljku!!

Rube

pre 11 godina

Paja Les odbio da uradi alkotest, obratio se beogradskoj policiji, krenuo u beogradsku bolnicu... Ne tako davno pre ovog incidenta su bili ispisani grafiti 'Canak ustasa', a sad jos sramniji grafiti. Gradonacelnik ga vec proglasio krivim. To je kod nas praksa, primena prezumpcije krivice - svako koga mediji i politicari optuze za nesto je kriv dok se ne dokaze da je mooooozda nevin. Tako je uvek, ne samo u slucaju Canka. Od kafanske tuce se napravio drzavni problem broj jedan. Sto niste tako aktivni kad nas vlast krade i laze, kad su nam cene osnovnih namirnica astronomske?!

gomolava

pre 11 godina

Ako je neko zasluzio Orden od predsednika onda je to Nenad Canak. Za dvadeset zadnjih godina nikad nije izneverio niti zakaz´o. Pravi vojvodjani u njega nikada nisu sumnjali, pa nece ni u buduce.

Jelena

pre 11 godina

Nisam politicki opredeljena, Canak mi je vise antipatican nego simpatican,ali dajte molim vas, da li on deluje kao neko ko bije?! A i ovom novom gradonacelniku je koeficijent inteligencije izgleda ispod proseka. Kako moze da daje zakljucke bez dokaza,a obavlja tako ozbiljnu funkciju?! On je Canka vec strpao u zatvor na osnovu klevete. Boze, Boze ko sve upravlja ovom zemljom! Razni neprofesionalci, nepismenjaci i glupi ljudi.

Cile

pre 11 godina

Znate šta je VRH u ovoj priči - citiram: "Iz medija smo saznali da je portparol Kliničkog centra Srbije preneo da je Lešanović zadobio lakše telesne povrede, što po zakonu potpada pod privatnu tužbu", rekao je Čankov advokat Milan Đukić.
Pa da li je moguće onakve ozlede nazvati LAKŠIM telesnim povredama???

zsoxee

pre 11 godina

da, vazno je da a ga je gradonacelnik odmah proglasio krivim.
ja licno nisam bio tamo i ne znam sta se desilo, ali znam da je canak dosta inteligentan covek, da bi tako nesto uradio, pa propao bi odmah.

amadeus

pre 11 godina

Stidite se sto pokusavate da zataskate ovo.Kao prijavio beogradskoj policiji,kao bio pijan...Pa sta ako je bio pijan,jel to razlog da ga ubiju od batina.Najstrasnije od svega je sto to moze i svakom od nas da se desi.Kazes nesto nekom politicaru,a on naredi gorilama da te prebiju.Strasno,gde zivimo...

Zoran

pre 11 godina

Ljudi, neverovatno je kako ste svi vi naivni ! Pa Čanku akademik Nenadu sve je ovo napakovao Vojislav Koštunica hoteći time da prisvoji vojvođanske novce i ugrozu dostignut stepen autonomije.... Ako nije tako secite me gde sam najtanji. Uz to sam ubeđen da bi Čanak akademik Nenad mogao da se zakune u Aleksandru Jerkov da je više nego sasvim nevin !!! Dakle, nemojte da ste naivni....

Svedok

pre 11 godina

I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.

KGB

pre 11 godina

Apsurdno je više iole pustiti Čanka da se bavi politikom ili nečim sličnim. Nadam se da ovakvo izlivanje besa i sile Dačić neće pustiti "da voda odnese".

skipper

pre 11 godina

Nakon ovog incidenta, Čanak više neće biti u žiriju u kuvarskoj emisiji na tv-u, a još manje će se baviti politikom. Čanak ga je ugasio

sisanje vesla

pre 11 godina

I posle ovi iz DS-a mogu samo da placu jer su zbog Canka i 1,5% biraca izgubili vlast u Novom Sadu,Zrenjaninu,Sremskoj Mitrovici,Rumi,Somboru,Vrscu,Pancevu,Sidu,Pazovi... i jedina dva malo veca grada koja su im ostala su Subotica i Indjija. Svaki nastup Canka u javnosti je 500 glasaca vise nacionalnim partijama pa kako je krenulo Dveri danas odredjuju vlast u novom Sadu a za par godina ce sami formirati vlast.

South Park

pre 11 godina

Bice ovakvih stvari jos. Vucic po dobro oprobanom UDBA-skom receptu pokusava da diskredituje sve koji vrede da bi mogao sto duze da vlada

Bundzija

pre 11 godina

Čanak i njegovi saučesnici, u ovom slucaju su to njegovi telohranitelji po zakonu moraju biti kaznjeni. Zamislite napraviti čoveku sačekušu, pa jel to normalan političar? Jel takav čovek sme da ima imunitet?

milan

pre 11 godina

Pa zasto ponovno sudjenje kad je vec od strane svih relevantnih politicara osudjen eto neki su ga cak i na smrt osudili svojim grafitima. Sigurno bez obzira koje daje Canka izazavao pa i da li je pijanica ili ne sme si dozvoliti da ga izazov navede na takvo delo ali isto tako ne smeju ovi koji tvrde da su za istinu odmah u horu da se jave i daju svoje osude bez pravne osnove.

Alek

pre 11 godina

@ Jelena

Jelena, ako je iko od danasnjih politicara prototip siledzije, to je Nenad Canak. Nema emisije na TV-u u kome iz njega ne izbija bes i mrznja prema onima koje kritikuje.

Шекспир

pre 11 godina

И после се неко питао зашто је овакве и његове слуге требало склонити са власти у једном слободарском и космополитском граду, какав је Нови Сад? Мислим да је ово најбољи одговор. Један део јавности је правио читаву хајку да се забране поједине организације типа "Национални строј", могу рећи са пуним правом, али се поставља питање да ли између њих и дотичног постији нека разлика? Убеђен сам да нема, те да овај, као и његова странка треба да доживе исту судбину као и претходно споменуте организације. Такође, све "похвале" Икодиновићу на "јуначком" понашању и "културном" изражавању.

021

pre 11 godina

То је онај исти човек који је називао своје политичке неистомишљењнике фашистима, убицама итд.. Како да назовемо ово?

Шоле Јуниор

pre 11 godina

Сваке осуде је вредно ово силеџијско и зликовачко понашање овековеченог србомрсца и некога коме је одавно место у затвору, али чињеница да се то до сада није догодило говори само у прилог томе да правна држава за време власти његових компањона није постојала. Ако реченице које је дотични изговорио, јуначки пребијајући са својим горилама немоћног човека, нису говор мржње онда не знам шта рећи.

Шекспир

pre 11 godina

Поступак за најстрожију вербалну осуду јавности, а брзу и енергичну реакцију државе те изрицање најоштријих казни. Покушати убиство некога само зато што је дошао у неки град, а није из истог је понашање својствено највећим монструмима. Последњи је час да држава стане на пут Чанку и његовом терорисању Србије.

Okupirani grad

pre 11 godina

Nameštena politička zamka! Čanak je ostao jedini ozbiljan protivnik u NS i sad mu je smešteno planski. Čudi me da nije imao nikoga u udbi da mu dojavi šta mu spremaju. Njegova greška je što se u zadnje vreme previše eksponirao u javnosti, ali... umeju oni i to da udese.

Marko

pre 11 godina

Ne verujem Canku nista. Ne samo u ovom slucaju. Znam mnogo ljudi iz njegove strane koji su neki direktori po javnim preduzecima! Njihov glavni posao nije kako da uspesno vode ta preduzeca vec da sve bude cisto sa papisima. "Ako me razumete", sto rece pokokna Mileva. Haos!

Sremac

pre 11 godina

Koja gomila komentara i svi traže istragu, pravdu itd. Ljudi radi se o kafanskoj tuči gde je bahata pijanica dobila par udaraca ako ih je dobila uopšte i to zasluženo. Što se tiče "teških telesnih povreda" pa i sa slike se vidi da ima par modrica i ništa više. Nemojte džabe da se palite, nema od ovoga ništa. Prije će Čanak dobiti odštetu nego ova budala.

Branko

pre 11 godina

B. Prelević kao Pitija, Delfijska proročica:"Ibis redibis nunquam peribis in bello".
I Šešelj je svojevremeno izjavio za njegovog kolegu N. Barovića, da se okliznuo, pao, sam se izudarao i sl.
Baš si mi interesantan Božo Preleviću!

jeca035

pre 11 godina

Sokantno da se ovako ponasaju pojedini politicari,ovo je za svaku osudu i trebalo bi da sluzi kao primer da sadasnje pravosudje veoma ispravno radi svoj posao.

MunZ

pre 11 godina

Baš znamo da budemo licemerni. A 90% mužjaka ove zemlje bi reagovalo isto. Izađu lepo u restoran sa društvom da nešto pojedu i provedu fino nedeljno popodne. Pošto je jedan iz grupe javna ličnost i poznat, slučajno, namerno, namešteno ili nenamešteno, prilazi junoša i počne da vređa po svim osnovama. I da preti. Pa da vređa, majku ovu, majku onu, malo izdajničku, malo separatističku, sve odzvanja od njega. Pa preti i da će da ga prebije u ubije. Što kaže Balašević, negde dođe do prekida filma. A Taj jest bio pijan, ali ne baš toliko da ne zna zašto i za koga radi to što radi i zašto provocira. Čovek je profi alkoholičar (doktor sam, vidi mu se po koži), a oni piju umereno, ali postojano ceo dan. Ne branim Čanka i ne zanima me po čemu je poznat. Ali sve što prati ovaj događaj sa strane tuženog (politička hajka, javljanje gradonačelnika Novog Sada i sl), ukazuje na to da nije slučajno. A Ikodinović bi mogao da reč „kafana“ zameni sa rečju „restoran“, čisto da samoselektuje vrstu posetilaca.

Heleborus odorus

pre 11 godina

ma canak je pozivao na vesanje i linc, tako da mu ovo dodje kao casa vode i laz je da nema telohranitelje kad svi u Ns znamo da ima!

Metla

pre 11 godina

Eto već viđeno,čak i advokat Čankov u nedostatku argumenata da zaštiti svog branjenika,okreće se do sada vrlo efikasnom sistemu povike,ovo je nameštaljka i politički progon.Samo to je prohujalo sa vihorom,ovi novi hoće da budu dosledni da svako mora da poštuje zakon ma gde se i na kakvom položaju nalazio.Ovo podržavam iako će me sada ovi iz DS i ostalih satelita optuživati da sam naprednjak.Ali ne zameram im jer su oni gluvi na bilo kakvu kritiku,ako im ne odgovara.Zato i jesu ovde gde jesu.

Gnjavator

pre 11 godina

Zanimljivo je naglasiti da je tekst na zidu napisan ćirilicom, što je siguran znak da se radi o klero-fašističkoj grupi srpskih unitaristista i ostataka miloševićevskih hordi. zato niko više u Srbiji ne sme da piše ćirilicom, pa ni ja, prešao sam na sigurnije pismo, hrvatsku latinicu, tako da niko ne može da me optuži da sam srpski rodoljub.

Posteno samo

pre 11 godina

Ikodinovic je ispricao sve policiji, sve zavisi da li ce zastititi Prijatelja Canka ili ne. Bilo bi pravicno da znamo sta se stvarno zbilo. Oduvek je canak delovao jako cudan i kao da je ceo svet njegov i da moze da radi sta mu se prohte. e pa nadam se da je tome dosao kraj i da ce da bude kaznjen ako je kriv.

DejanM

pre 11 godina

Bahatom ponasanju treba da se stane u kraj bez obzira ko je u pitanju! Canak ne sme da bude iznad pravdi i zakona! To sto je uradio govori najvise o njemu...

sabahudin

pre 11 godina

Čanak sada im reci da je ovo politički progon,pa nastavi i dalje sa ovako"demokratskim" metodama ubeđivanja sagovornika.Vreme je da sudstvo pokaže da smo svi isti pred zakonom.

A?

pre 11 godina

Nije cvecka ni ovaj alkos, Lesanovic, ali, Canak je javna licnost, predstavnik naroda u skupstini! Mislim da je Lesanovic samo dobio ono sto je trazio, ali Canku treba oduzeti imunitet, i zabraniti bavljenje politikom dozivotno! Dosta nam je vise Canka, Ilica, Seselja...

Pancevac

pre 11 godina

Simptomaticno je da se sve desava pred sednicu Skupstine gde treba da se ukine mizernih 7% budzeta koji pripada AP Vojvodini...vise mi sve ovo lici na DB-ovsku namestaljku, a Canak se upecao.

dejan

pre 11 godina

Prelevic je potpuno u pravu. Canak jeste naredio da se izudara ovaj covek, sto se vidi iz njegove "odbrane", odnosno nigde ne kaze nijednom odlucno da Canak nije to uradio, vec da nema svedoka. I definitivno nece biti svedoka koji ce da svedoce. A i ako postoje svedoci sigurno ciz straha se niko nece petljati sa mafijom, pardon, sa politicarima u Srbiji.

Bella

pre 11 godina

Ne treba niko da se krije iza poslanickog imuniteta.Ukoliko se krivica utvrdi,nema sta,morace da odgovara.Lako je nasrnuti sa jos dvojicom telohranitelja na coveka koji je sam.To je odnos 3 na 1!!!!!!! Ne sme takvo nesto da ostane nekaznjeno pa da je jos 100 outa poslanik!!!!!!!!

Mladen Mladenovic

pre 11 godina

Mnogo volim ove koji su srećni i opravdavaju kada Čanak nekoga bije, isto kao da su i oni učestvovali u toj tuči ili, plaču kada neko Čanka tuče, kao da su i oni sami dobili batine?! Mnogi komentari su zaista infantilni "do bola"?!Pa ako se ovako ponaša "lider", ako se ovako ponaša "evropljanin" kalibra gospodina Čanka, koji se permanentno bori protiv bauka fašizma, klerofašizma, neofašizma i ostalih "izama", kako treba da se ponaša jedan "običan" uličar iz Novog Sada, ili Beograda, svejedno?

Nikola

pre 11 godina

Što nije došao na pregled u Urgentni centar u NS odmah posle povređivanja? Ko zna šta mu se desilo između NS i BG? Ovu maštovito nameštenu priču bi mogao rešiti i pripravnik u advokatskoj kancelarij,a ne neki ozbiljan advokat. SNS igra prljavo u NS, ali su potcenili Čanka - on nije glup i nikada ne bi uradio ono što je uradio Velja Ilić. Njegovo zgražavanje nad nasiljem me je nasmejalo do suza.

nada

pre 11 godina

Ovaj covek je pretucen.I da je pao kako kaze Canak od pijanstva ovakve povrede ne bi dobio.Tukli su ga kao kera.Naravno da sad treba dokazati ko ga je istukao.Na Ikodinovicu je da kaze istinu ali biznis je biznis.

Небојша

pre 11 godina

Таман и да се дође до сазнања да је Чанак на овај или онај начин учествовао у инциденту, неће му се десити ништа. Јер, већ се користи ова туча као алиби за прогон главног заговорника широке војвођанске аутономије, а он овакав какав је, једноставно је неопходан овој власти да би се идеја о Војводини као републици једноставно, угасила.

Narcis

pre 11 godina

Sigurna sam da je neko iz njegovog tima ili njegov telohranitelj napisao porukicu. A dobro ispao si zrtva i po tvom demantu i sad po poruci. Zadovoljan?

nev

pre 11 godina

" I protiv Lešanovića da se pokrene postupak! Skidanje gaća u kafani, polivanje gostiju vinom, psovke i uvrede, valjda je i to kažnjivo po zakonu! Mene samo čudi kako taj Lešanović nije dobio batine od svih prisutnih u kafani te noći.
(Svedok, 24. septembar 2012 23:47)"
Ako je to tacno onda treba utvrditi dali je zvana policija i ako jeste zasto nije dosla. Ako je Ikadinovic bio tamo onda ga treba u medijima pitati zasto ga nije izbacio. Sve u svemu Canak ako istraga utvrdi da je upotrebio silu na 2 godine zbog napada na coveka kao i sto je onaj napadac na Ilica dobio. I nek onda bude ona 'gromada' morala kojom voli da se predstavlja u javnosti i da se povuce sa svih politickih/drzavnih/lokalnih funkcija. Ono sto je katastrofalno ovde je da niko nije iz medija povukao ovo pitanje pred njim nego se sve svodi na jos jednu aferu sa srecnim krajem po politicara a narodu dokazano da nismo ni izlazili iz 90tih jer oni koji su dosli na vlast nasim protestima su samo slika u ogledalu naseg dragog Zlobe....

Pancevac

pre 11 godina

@sisanje vesla

Malo je glupo da samo tako iznosis neke brojke, a u stvari nemas pojma o cemu pises. LSV je na izborima 2012 imala skok za 100% u odnosu na 2008. tih, kako ti kazes 1.5%, je u stvari 14%...u NS je to 15 poslanika, DS je imao 18...

laki

pre 11 godina

Znaci u slucaju kada je Canak u pitanju,govori se o ukidanju imuniteta,a u vladi Srbije vec odavno sede lica za koje ima opravdane sumnje da su izvrsili krivicna dela pa se to nikada nije pominjalo.Oni se vesto kriju iza toga,a drzavni organi ih stite,o cijoj i kakvoj se ovde pravdi radi?Da se razumemo,ja nisam protiv toga da se za krivicna dela ne odgovara,ali to treba da vazi za sve.Sta imaju da izjave oni koji se bore protiv kriminala i korupcije,vlada je puna takvih.Ovde nesto opasno smrdi.

Dacha

pre 11 godina

Radite s njim sta god hocete koga briga. A onda hocu da citam o analizi razloga za poskuppljenje grejanja. Prazni vam dzepovi? Rodjaci i stranački vojnici bi leba bez motike? Ili nesto trece?

Eto to me zanima. Canak i onaj drugi dripac.. Sto se mene tice najbolje bi bilo da su se porvali, skotrljali u Dunav i udavili obojica

debela svinja sa imunitetom

pre 11 godina

Mup oformio komisiju!!! Nista od toga nece biti. Sporo tuzilastvo, presporo sudstvo i kriminalna advokatura ucinice svoje, pa ce imunitetom zasticeni politicari i dalje prosipati krv napacenom narodu.Stvar se razvodnjava i zataskava.

mile

pre 11 godina

Ja da sam bio na mestu ovog sa masnicama na oku i da sam stvarno isprebijan od bilo koga, odmah bih otisao u stanicu milicije i prijavio slucaj. Takodje je trebalo da ode u bolnicu da se pregleda. Ovako cekao je da dodje u Beograd i da prijavi taj slucaj.Nije otisao na pregled kod lekara. U cijoj je nadleznosti ovaj slucaj-novosadske ili beogradske milicije? A mozda je covek dosao kuci da se istrezni, pa da onda prijavi prebijanje!? Nista mi nije jasno.A vama?

Milan Filipovic

pre 11 godina

Ono što krasi Čanka je tolerancija i dobronamernost koju ispoljava uvek i na svakom mestu, čak i prema ljudima sa kojima se duboko razilazi u stavovima.
Zato mi je uopšte i čudno da je makar i posredno pomenut kao mogući učesnik u ovakvom cross-cultural exchange-u.

zero score

pre 11 godina

Jedno je sigurno, a to je da ovaj nemili dogadjaj svakako nece uticati na politicki rejting Nenada Canka jer on naprosto nema sta tu da izgubi.

mlekadzija

pre 11 godina

Ajd u 100 evra da nece biti nista od svega... Ko sme da prihvati opkladu? Doticni ljubitelj voznje motornim sankama po gradu je uvazeni clan biblioteke sto ce reci NEDODIRLJIV...

black_arrow

pre 11 godina

Ne bih da optužujem bilo koga pre nego što se dokaže da je kriv. Iskreno, ne simpatišem nešto Čanka, ali još manje simpatišem ovu sadašnju vlast. Sve mi više liči na devedesete. Ovo "tumbanje" po Novom Sadu, vezano pre svega za smenu vlasti, pa pogrdni grafiti i sve ovo sada, jako šteti ugledu grada i mojoj Vojvodini, severnoj srpskoj pokrajini. Zbog čega stvarati tenzije u narodu? Ono što me je nateralo da posumnjam u celu priču je to da je dotični gospodin Čanka prijavio tek u Beogradu, a ne u Novom Sadu (malo je čudno da neko onako unakažen bira gde će otići u policiju)... Dokle će ceo Beograd biti u sukobu sa ostatkom Srbije? Izgleda da nema ništa od decentralizacije, a svima pred izbore bila su puna usta iste.

end of story

pre 11 godina

svi ste već sudili i presudili, kao, znate u detalj šta se sve događalo a naravno, kriv čanak. ovde je u pitanju pre svega politički progon a vi ste naseli na ogavnu medijsku harangu koja zna se, odakle potiče.
zanemarujete pijanog gradskog siledžiju koji nije dozvolio da mu se uradi alko test, ni maltretiranje i vandalsko ponašanje u kafani.
kakav je to pravni poredak? bekrupulozna šikana, perverzno tumačenje zakona, u skladu sa promoterima istih i njihovim biografijama.
čitajte kurir, informer i alo, tariguze ispražnjene od smisla, ako imate oko 5gr mozga.

vojvodjanka

pre 11 godina

ala se vi ložite na ništa. Restoran ima kamere na parkingu, pa će se videti, a Čanak jako dobro zna za te kamere, budite uvereni :)

pogledajte tv-snimak

pre 11 godina

HAHAHA,paja na TV-snimku ima modrice na glavi ali nema na rukama...Znaci nije se ni branio od tih udaraca...SUMNJIVO

Кривокапић

pre 11 godina

Не видим зашто се диже бука око најобичније кафанске туче. Да су отишли у библиотеку ово се не би догодило.

KOBAC011

pre 11 godina

Vidim - lupaju mi "negativne" poene, skoro kao i Čanku... he he he... a kad je onomad onaj "važni" Bosanac za istu stvar u Ljigu ubio čoveka, zvečala je ijekavica od pohvala ubici... ko će Srbima udovoljiti? ;)

Edukacija

pre 11 godina

Sta se vadi na bratanicu pijan covek je vredjo devojku a ona jadna ne zna sta ce pa zove strica siledjiju zasto nije zvala tatu zato da bi pokazala ko je ona pa tu je bio i daca vlasnik pa valjda bi on reagovao da zastiti jadnu devojku koja je ugrozena u njegovoj kafani pogotovo sto je prijatelj nenadu canku ili je cekao da vidi obracun

Mario Bros

pre 11 godina

Možemo li malo da čujemo ko je taj Lešanović, čime se bavi i slično. Nešto mi je veoma neobično kako mediji nemaju ni jednu reč o njemu osim imena i mesta prebivališta.

sudija

pre 11 godina

Kakva prezumcija vinosti kada si priznao da si pretukao coveka. Canak pravo nije sviranje flaute, nego idi po cebe pa u bajbokanu na resocijalizaciju.