Ponedeljak, 17.09.2012.

22:44

Nikolić: Nema rukovanja sa Tačijem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, rečeno je Presu u kabinetu šefa države.

Izvor: Press

Nikoliæ: Nema rukovanja sa Taèijem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Beqa

pre 11 godina

Koja demagogija! Naravno da predsednik Nikolic nece sastati sa predsednikom vlade Kosova i prema tome niti ce biti u mogucnosti da se rukuje sa njim. Amerika hoce da izmedju Srbije i Kosova bude susreta na istom nivou, znaci susreta dva predsednika drzava. Prema Tome Nikolic ce se sastati sa Jahjagom i nartavno rukovati snjom.

bezimena

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.
(nesa, 18. septembar 2012 06:35)

Vi takodje, da je neko od Vaših pronadjen u hladnjači, ubijen od strane DRŽAVE!

mladadevojka

pre 11 godina

I tadic se rukovao i ljubio sa mnogima koji su nas bombardovalli pa nisam cula da se nesto lose prica o njemu... Lepo bi bilo da prestanete da vredjate ljude kojima je stalo do Srbije i Kosova kao da ste lepse ziveli kod prethodnika.

nada

pre 11 godina

Svi znamo da je Nikolic bio uz Seselja...Takodje znamo da mu je Seselj dojadio i okrenuo se drugoj strani.Formirao je novu stranku koja je tada postalo i najjaca opoziciona stranka.Sve znamo kako i sta,gde i kad,ali jedno vi morate da znate,a to je da Nikolic sve radi u interesu drzave i naroda za razliku od vasih miljenika,tj.prethodne vlasti...

jeca

pre 11 godina

Za sve one koji ne znaju,rukovanje sa nekim znaci postovanje prema toj osobi.U ovom slucaju Nikolic ne zeli da se rukuje sa Tacijem jer nema postovanje prema njemu.Ko bi pa imao kad znamo sta je sve radio...

Petar

pre 11 godina

Ovaj...hm.. da vas podsetim da je sadasnji predsednik Toma bio u stranci i desna ruka cetnickom vojvodi Seselju (zardjale kasike), cije su horde zarile i palile po Bosni i Hrvatskoj. A sad naprasno gadljiv na zlocince? Zanimljivo.

nepartijska licnost

pre 11 godina

Bravo Tomo!?. A da li si se rukovao sa predsednicima SAD, Nemacke, Francuske, Italije ....,premijerom V.Britanije i drugim nalogodavcima i ucesnicima u Nato bombardovnju Srbije i Republike Srpske? Mislis li da je Kosovo dovde doslo samo ili je imalo i dalje ima punu podrsku istih tih zemlja i sire? Ili je to jos jedna tvoja-sadasnje vlasti krilatica? Ili je zamajavanje glasaca!Ako ti narede tvoji mentori ima bre da se rukujes i da pitas - Imali jos sa kojim treba da se rukujem? Tako je bilo i uvek ce biti. Nastavi da se ulgujes i Zapadu i Istoku, silu ne treba ljutiti. Ljutio je Sloba, pa gde smo stigli!

peca

pre 11 godina

Zasto se od jednog formalnog cina, kao sto je rukovanje dize toliko buke? Spinovanje? Druga stvar je srdacni pozdrav (grljenje, poljupci,...).

neriljano

pre 11 godina

pa rukovanje je gest postovanja, jer pogledas u oci coveka i klimnes glavom.
kako da postujes coveka koji ritualno zrtvuje ljude?!

mile

pre 11 godina

Sve u svemu,niko i ne trazi to od tebe a i u pravu si .
E sad sto strani faktor u sadasnjim okolnostima navodi reku na njihovu stranu to je nesto drugo.
A da nije vreme za rukovanje ,nije.
Treba pohapsiti zlocince na obe strane.
Ovamo ce izgleda samo Ramus da plati za sve.
To ti je kad ne slusa.
Dok je Taci na vlasti ovaj ce u zatvor.A potrajace.
Samo mi nije jasno kako je SLS usao u koaliciju sa njim.
Ali doci ce vreme za naplatu,ne sumnjam u to.

Sale

pre 11 godina

Opet odugovlacenje i mazanje ociju narodu. Da li da se rukuje ili da se ne rukuje? Ma REFERENDUM BRE!!! Pa nek narod kaze sta misli o Kosovu i EU! Dosta vise s tim pozorisnim komadima i pitanjima "biti il' ne biti".

ljubiii

pre 11 godina

Ruka se pruza samo prijatelju, ne vidim da je taci nas prijatelj. Sobzirom da su vest pokrenuli pristinski mediji, verovatno bi oni voleli da se to desi, ali nece naravno

Stevan

pre 11 godina

Joj majko moja, koliko cu samo minusa dobiti posle ovoga sto budem rekao... Naime, ja mislim da je posao predsednika, pored ostalog, upravo da se rukuje sa svima. Samo rukovanje otvara put za neki razgovor, neki dogovor. Kamo srece da se je i Milosevic rukovao sa Klintonom svojevremeno i sa svima koji bi mogli da uticu da ne budemo bombardovani.... ali ne, on se je ponasao kako se ponasao i mi smo svi prosli kako smo prosli.

Tek tako

pre 11 godina

Pa kako Taci moze uopce biti tamo kraj tako vaznih licnosti kao sto je Jeremic ;)? Mislim, ipak je on Predsjedavajuci GS UN...a sudeci po njegovim izijavama u srbijanskim medijima zadnjih mjeseci, to je pozicija bitnija od Pape.

crni gruja

pre 11 godina

Naravno da neće da se rukuje sa nekim čije je "konspirativno" ime bilo gjarper (zmija)(kako ga zovu u krugovima podzemlja nije poznato). Ipak je Nikolić ozbiljan čovek i političar, a ne tamo neki maneken koji se slika u bretel-majici.

IQ=0

pre 11 godina

I Obama se nije rukovao sa Bin Ladenom...ako cemo civilizacijski

Nego zar nema nekog normalnog dole koga bi okupirani narod izabrao i koji ce imati veci ugled od sadasnjeg privremenog biznismena sa sumnjivom reputacijom kako u regionu tako i u EU?

Milan

pre 11 godina

A ko ga uopšte pita da se rukuje sa bilo kim? Zašto je to najbitnija stvar koju obećava da će tamo uraditi?
Jel možeš nešto pametnije da obecas, sem tog eskiviranja Tačija?

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (bezimena, 17. septembar 2012 23:44)
Pa cekaj bre, zar ti ne citas novine?!
Dobio je od Rusa 300 miliona dollara ($) kredit, sa povoljnim kamatama, pa jos dobio obecanje od Putina da ce Rusija zacepati sve rupe nased drzavnog budzeta. Zaj je to malo?! Bice i kanala, ali sve na svoje vreme.

radandco

pre 11 godina

Takav potez uopste ne sme da bude predmet razmatranja I svodja mi se sto neko to decidirano tvrdi I ocekujem da odrzi svoju rec. Nema rukovanja sa zlocincima.

Vlada N. Sad

pre 11 godina

Čoveče ti si predstavnik jednog naroda, zato je normalno da se kulturno i uljudno ponašaš a ne da zbog svojih frustracija nanosiš još veču štetu ovoj
zemlji. Osornost, bahatost, netolerancija, tvrdoglavost i beozobrazluk su bili i ostali temelj tvoje politike koji su nas doveli do ivice ponora.
Pozdrav svima iz Vojvodine

lidija

pre 11 godina

Rukovanje sa jednim od potencijalnih zlocinaca ne sme uopste da bude predmet bilo kakvog razmatranja. Jednostavno NE uz dodatak NIKADA i gotovo.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, rečeno je Presu u kabinetu šefa države.

Kabinet šefa države, moze samo da saopsti da "protokolom" nije predvidjeno rukovanje Nikolića sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, ali sta ako se njih dvojica kada se budu "ugledali" sasvim "spontano" i van onoga sto "nalaze protokol", zatrce jedan drugom u zagrljaj, izrukuju i izljube ?

Aelita

pre 11 godina

Upoređujući vašeg doskorašnjeg idola, četničkog vojvodu i doktora samoupravljanja i H.Tachija, zaista ne znam ko je veći zločinac i zlotvor.
Što se vas lično tiče , opet nisam iznenađen jer takvi gestovi su samo deo pristojnog kućnog vaspitanja.

HRvoje

pre 11 godina

Ljudi koji uvažavaju pravnu državu i ljudska prava neću osuditi nekoga PRIJE nego što je službeno osuđen od odgovarajućih institucija.

Toliko o Srbiji kao pravnoj državi na čelu sa Nikolićem.

Marijana

pre 11 godina

Citam tekst i komentare i ne verujem da se niko nije zapitao a sta je konkretno uradio i sta ce uraditi?

Zar je nama u ovom trenutku bitno jedno rukovanje, kao da cemo lepse ziveti zbog toga.

nesa

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.

pera kojot genije

pre 11 godina

ako se ne budes rukovao, onda ve se desiti sta? skocice nam standard? otkrices ko je krao glasove? uhapsices mladju? smenices tijanica? prokopaces kanal do egeja? tunel do kine? stize 100 milijardi investicija? otkrices nam tajnu kako se diplomira dok si na putu u inostranstvu? sta tomo, sta?

guri

pre 11 godina

ma dajte ljudi, svi znaju da nece doci do tog rukovanja jer ne postoji takvo raspolozenje na obe strane, a Toma vec sada zna da ce se sastati sa predsenicom Republike Kosova, pa sada prica ovu pricu oko Tacija kako bi obrazlozio sastanak sa Jahjagom....!!!

mattko

pre 11 godina

@Lara Kroft,
ne delim Vas iracionalni optimizam. U obicnom zivotu rukovanje je znak civiliziranog ponasanja. U politici predstavlja predstavu za narod. Vi ste naseli na ovo drugo.Bice kako je neko drugi odlucio , ni Taci ni Toma, bice po diktatu jaceg, uz dogovor sa malo slabijim.Steta sto mi nismo na strani strani jaceg.Predsednici i Premijeri su srafovi u sistemu vlasti kojom upravlja ili krupni kapital ili krupna ideologija kao u komunizmu. A komunizma u naznakama ima samo jo u S.Koreji. Ova Tomina izjava je deo grupne terapije kojoj smo svi izlozeni. Po sistemu> Nikada necu priznati, rukovati, odstupiti, popustiti bla,bla bla... A zivot ide paralelnim tokom. I vodi nas ka zacrtanom cilju. Tako je bilo u istoriji, tako je i sada, postovana Lara Kroft ili ko se vec krije iza tog imena!

Lazarenko

pre 11 godina

I ne treba da se rukuje. Sa kriminalcem i legalizovanim teroristom koji je pod istragom za trgovinu organima, ne treba se rukovati bez obzira na funkciju koju obavlja.
Cak i ako mu Taci pruzi ruku, treba da odbije - pristojnim recima ali hladno i na distanci. Pa neka snimi ko hoce i neka tumaci posle kako hoce.

Seele

pre 11 godina

Podrazumeva se da niko, a pogotovu predsednik Srbije, ne može nikako da se rukuje sa onim za koga se zna da je činio zločine nad Srbima. To je potpuno neprihvatljivo!

bice suza

pre 11 godina

Au, sto ce Taci da se potrese.Ne znam samo kako Toma zamislja da podigne pregovore na najvisi nivo.Da se dovikuje sa njima iz Bajcetine.
Sve ovo sto sadasnja vlast radi, na zalost ne ide u prilog ovom narodu sa kojim za pocetak savrseno manipulise.

mattko

pre 11 godina

Mozda sada ne ali kad tad bice rukovanja! Mozda i tapsanja po ramenima, ko zna. Dotle tapkacemo u mestu, necemo biti zadovoljni ni mi ni oni, davacemo razloge za jos vece ustupke. Seci Tomo macki rep odjednom!

savetnik

pre 11 godina

Predsednice, posao je obiman, preobiman teritorijalno i materijalno! Dao Bog da ga pisete ..pa jedno 4 godine, a do tada jacaj ekonomiju i HAPSI, sto vise HAPSI!

Mirko

pre 11 godina

Koliko god to diplomatija i bonton zahtevali smatram da je Nikolicev stav ispravan.Preko nekih stvari se ne moze preci,zna se kada treba napraviti kompromis a kada se drzati svojih principa.

zgadjeni

pre 11 godina

Kakav demagog, kakav podilazilac niskim strastima, promoter netolerancije i konstantnog planskog zaglupljivanja tesne većine, na čijoj podršci je dobio priliku da sve ovo nastavi da radi... Gadi mi se ovakav niski pokušaj niskog udarača.

Zoran

pre 11 godina

Pa,rukovanje je irelevantno.Mi smo bre majstori da bitne stvari guramo pod tepih,a od potpuno nebitnih pravimo paradu.Ovo je zamajavanje i zamazivanje očiju građanima,da ne bi videli naš ključni problem u vezi Kosova.

Miki BG

pre 11 godina

Da li će se Nikolić rukovati sa Tačijem u ovom trenutku je potpuno nebitno. Mnogo je važnije šta je sve stvarno dogovoreno u ranijim pregovorima Beograda i Prištine, koja su tumačenja tačna i šta ova vlada čini da različita tumačenja usmeri u našu korist.

USA

pre 11 godina

Bice rukovanja sigurno, U GS ima puno drzava sto su bombardovali Srbiju. Nikolic nema problema sa njima da se rukuje, a sa Tacijem sto se jos ne zna da li istina za trgovinu sa organima tobos se gura. Pusti fore Nikolicu, daj ludima da jedu, da rade, da stvore za svoju familiju. Ako ne dodje do rukovanja, bice jos gladovanja, bezposlovanja itd itd

Majakovski

pre 11 godina

Naravno da nema rukovanja sa covekom optuzenim od saveta Evrope za najstrasnija nedela, trgovinu ljudskim organima, drogom i oruzijem.

bezimena

pre 11 godina

Ala se brzo oglasio T. master Nikolić, kada bi bio tako hitar sa odgovorom šta je sa izbornom kradjom, gde je prvih 10 milijardi eura, od OBEĆANIH 100 za 10 godina, gde su plan, projekat, PARE i saglasnost BJR Makedonije i Grčke za "kanal" do Egejskog mora i zašto ne objavi TAJNI plan za Kosovo, kako je obećao da će uraditi kada osvoje vlast, SNS i on lično? I oko diploma, kada je, koje ispite i kod koga polagao? Kada je stigao da uči (u tim godinama) i odakle mu pare za ogromnu imovinu koju ima?

Pravite se vi gluvi koliko hoćete, ova pitanja će se postavljati dokle god se ne dobiju odgovori! Nikakva vlast vas od njih, tj. od nas, ne može zaštititi!

Страст за слободу!

pre 11 godina

Само достојанствено и референдумски!!! Буди се Србија!!! Буди се народ Србије!!! Нема предаје!!!

Aha

pre 11 godina

Sta ima da trazi konsenzus od SPC. Dokle vise mesanja crkve u politiku. Popovi su postali jednako mocni kao politicari, pa nije vise srednji vek ALO?!?

Milan

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije" sa posebnim osvrtom na DOK SE NE UTVRDI JESTE ILI NIJE rece preCednik Srbije. E Tomislave, koliko vidim ima da se rukujes i da se tapsete po ledjima dok vam Ivica peva na uvce. Eto boranijo Sns-a, priznace ovi Kosovo na 1,2,3...

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da će predsednik Srbije zaista sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države. Srbija nije imala ovakvog predsednika koji će gledati interese sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi poboljša. Vreme je za promene.

e-krem

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije", naveo je Nikolić.

A kada ce ovo da se utvrdi.
http://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs
ILI mozda se Nikolic ne srece sa unucima srpskih svestenika.
http://www.youtube.com/watch?v=HUubn_6hKSI

Jovana

pre 11 godina

To je nas predsednik!!!!!!!!Nisam nacionalista ali smatram da je Nikolicev odgovor sasvim na mestu!Ne moze se rukovati sa nekim ko je naredjivao najvece zlocine nad nealbanskim stanovnistvom!

Jovana

pre 11 godina

To je nas predsednik!!!!!!!!Nisam nacionalista ali smatram da je Nikolicev odgovor sasvim na mestu!Ne moze se rukovati sa nekim ko je naredjivao najvece zlocine nad nealbanskim stanovnistvom!

bezimena

pre 11 godina

Ala se brzo oglasio T. master Nikolić, kada bi bio tako hitar sa odgovorom šta je sa izbornom kradjom, gde je prvih 10 milijardi eura, od OBEĆANIH 100 za 10 godina, gde su plan, projekat, PARE i saglasnost BJR Makedonije i Grčke za "kanal" do Egejskog mora i zašto ne objavi TAJNI plan za Kosovo, kako je obećao da će uraditi kada osvoje vlast, SNS i on lično? I oko diploma, kada je, koje ispite i kod koga polagao? Kada je stigao da uči (u tim godinama) i odakle mu pare za ogromnu imovinu koju ima?

Pravite se vi gluvi koliko hoćete, ova pitanja će se postavljati dokle god se ne dobiju odgovori! Nikakva vlast vas od njih, tj. od nas, ne može zaštititi!

zgadjeni

pre 11 godina

Kakav demagog, kakav podilazilac niskim strastima, promoter netolerancije i konstantnog planskog zaglupljivanja tesne većine, na čijoj podršci je dobio priliku da sve ovo nastavi da radi... Gadi mi se ovakav niski pokušaj niskog udarača.

Aha

pre 11 godina

Sta ima da trazi konsenzus od SPC. Dokle vise mesanja crkve u politiku. Popovi su postali jednako mocni kao politicari, pa nije vise srednji vek ALO?!?

Mirko

pre 11 godina

Koliko god to diplomatija i bonton zahtevali smatram da je Nikolicev stav ispravan.Preko nekih stvari se ne moze preci,zna se kada treba napraviti kompromis a kada se drzati svojih principa.

Zoran

pre 11 godina

Pa,rukovanje je irelevantno.Mi smo bre majstori da bitne stvari guramo pod tepih,a od potpuno nebitnih pravimo paradu.Ovo je zamajavanje i zamazivanje očiju građanima,da ne bi videli naš ključni problem u vezi Kosova.

Страст за слободу!

pre 11 godina

Само достојанствено и референдумски!!! Буди се Србија!!! Буди се народ Србије!!! Нема предаје!!!

USA

pre 11 godina

Bice rukovanja sigurno, U GS ima puno drzava sto su bombardovali Srbiju. Nikolic nema problema sa njima da se rukuje, a sa Tacijem sto se jos ne zna da li istina za trgovinu sa organima tobos se gura. Pusti fore Nikolicu, daj ludima da jedu, da rade, da stvore za svoju familiju. Ako ne dodje do rukovanja, bice jos gladovanja, bezposlovanja itd itd

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da će predsednik Srbije zaista sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države. Srbija nije imala ovakvog predsednika koji će gledati interese sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi poboljša. Vreme je za promene.

Milan

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije" sa posebnim osvrtom na DOK SE NE UTVRDI JESTE ILI NIJE rece preCednik Srbije. E Tomislave, koliko vidim ima da se rukujes i da se tapsete po ledjima dok vam Ivica peva na uvce. Eto boranijo Sns-a, priznace ovi Kosovo na 1,2,3...

Majakovski

pre 11 godina

Naravno da nema rukovanja sa covekom optuzenim od saveta Evrope za najstrasnija nedela, trgovinu ljudskim organima, drogom i oruzijem.

savetnik

pre 11 godina

Predsednice, posao je obiman, preobiman teritorijalno i materijalno! Dao Bog da ga pisete ..pa jedno 4 godine, a do tada jacaj ekonomiju i HAPSI, sto vise HAPSI!

e-krem

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije", naveo je Nikolić.

A kada ce ovo da se utvrdi.
http://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs
ILI mozda se Nikolic ne srece sa unucima srpskih svestenika.
http://www.youtube.com/watch?v=HUubn_6hKSI

Miki BG

pre 11 godina

Da li će se Nikolić rukovati sa Tačijem u ovom trenutku je potpuno nebitno. Mnogo je važnije šta je sve stvarno dogovoreno u ranijim pregovorima Beograda i Prištine, koja su tumačenja tačna i šta ova vlada čini da različita tumačenja usmeri u našu korist.

Vlada N. Sad

pre 11 godina

Čoveče ti si predstavnik jednog naroda, zato je normalno da se kulturno i uljudno ponašaš a ne da zbog svojih frustracija nanosiš još veču štetu ovoj
zemlji. Osornost, bahatost, netolerancija, tvrdoglavost i beozobrazluk su bili i ostali temelj tvoje politike koji su nas doveli do ivice ponora.
Pozdrav svima iz Vojvodine

bice suza

pre 11 godina

Au, sto ce Taci da se potrese.Ne znam samo kako Toma zamislja da podigne pregovore na najvisi nivo.Da se dovikuje sa njima iz Bajcetine.
Sve ovo sto sadasnja vlast radi, na zalost ne ide u prilog ovom narodu sa kojim za pocetak savrseno manipulise.

Stevan

pre 11 godina

Joj majko moja, koliko cu samo minusa dobiti posle ovoga sto budem rekao... Naime, ja mislim da je posao predsednika, pored ostalog, upravo da se rukuje sa svima. Samo rukovanje otvara put za neki razgovor, neki dogovor. Kamo srece da se je i Milosevic rukovao sa Klintonom svojevremeno i sa svima koji bi mogli da uticu da ne budemo bombardovani.... ali ne, on se je ponasao kako se ponasao i mi smo svi prosli kako smo prosli.

HRvoje

pre 11 godina

Ljudi koji uvažavaju pravnu državu i ljudska prava neću osuditi nekoga PRIJE nego što je službeno osuđen od odgovarajućih institucija.

Toliko o Srbiji kao pravnoj državi na čelu sa Nikolićem.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, rečeno je Presu u kabinetu šefa države.

Kabinet šefa države, moze samo da saopsti da "protokolom" nije predvidjeno rukovanje Nikolića sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, ali sta ako se njih dvojica kada se budu "ugledali" sasvim "spontano" i van onoga sto "nalaze protokol", zatrce jedan drugom u zagrljaj, izrukuju i izljube ?

pera kojot genije

pre 11 godina

ako se ne budes rukovao, onda ve se desiti sta? skocice nam standard? otkrices ko je krao glasove? uhapsices mladju? smenices tijanica? prokopaces kanal do egeja? tunel do kine? stize 100 milijardi investicija? otkrices nam tajnu kako se diplomira dok si na putu u inostranstvu? sta tomo, sta?

Aelita

pre 11 godina

Upoređujući vašeg doskorašnjeg idola, četničkog vojvodu i doktora samoupravljanja i H.Tachija, zaista ne znam ko je veći zločinac i zlotvor.
Što se vas lično tiče , opet nisam iznenađen jer takvi gestovi su samo deo pristojnog kućnog vaspitanja.

lidija

pre 11 godina

Rukovanje sa jednim od potencijalnih zlocinaca ne sme uopste da bude predmet bilo kakvog razmatranja. Jednostavno NE uz dodatak NIKADA i gotovo.

mattko

pre 11 godina

@Lara Kroft,
ne delim Vas iracionalni optimizam. U obicnom zivotu rukovanje je znak civiliziranog ponasanja. U politici predstavlja predstavu za narod. Vi ste naseli na ovo drugo.Bice kako je neko drugi odlucio , ni Taci ni Toma, bice po diktatu jaceg, uz dogovor sa malo slabijim.Steta sto mi nismo na strani strani jaceg.Predsednici i Premijeri su srafovi u sistemu vlasti kojom upravlja ili krupni kapital ili krupna ideologija kao u komunizmu. A komunizma u naznakama ima samo jo u S.Koreji. Ova Tomina izjava je deo grupne terapije kojoj smo svi izlozeni. Po sistemu> Nikada necu priznati, rukovati, odstupiti, popustiti bla,bla bla... A zivot ide paralelnim tokom. I vodi nas ka zacrtanom cilju. Tako je bilo u istoriji, tako je i sada, postovana Lara Kroft ili ko se vec krije iza tog imena!

mattko

pre 11 godina

Mozda sada ne ali kad tad bice rukovanja! Mozda i tapsanja po ramenima, ko zna. Dotle tapkacemo u mestu, necemo biti zadovoljni ni mi ni oni, davacemo razloge za jos vece ustupke. Seci Tomo macki rep odjednom!

Marijana

pre 11 godina

Citam tekst i komentare i ne verujem da se niko nije zapitao a sta je konkretno uradio i sta ce uraditi?

Zar je nama u ovom trenutku bitno jedno rukovanje, kao da cemo lepse ziveti zbog toga.

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (bezimena, 17. septembar 2012 23:44)
Pa cekaj bre, zar ti ne citas novine?!
Dobio je od Rusa 300 miliona dollara ($) kredit, sa povoljnim kamatama, pa jos dobio obecanje od Putina da ce Rusija zacepati sve rupe nased drzavnog budzeta. Zaj je to malo?! Bice i kanala, ali sve na svoje vreme.

ljubiii

pre 11 godina

Ruka se pruza samo prijatelju, ne vidim da je taci nas prijatelj. Sobzirom da su vest pokrenuli pristinski mediji, verovatno bi oni voleli da se to desi, ali nece naravno

Lazarenko

pre 11 godina

I ne treba da se rukuje. Sa kriminalcem i legalizovanim teroristom koji je pod istragom za trgovinu organima, ne treba se rukovati bez obzira na funkciju koju obavlja.
Cak i ako mu Taci pruzi ruku, treba da odbije - pristojnim recima ali hladno i na distanci. Pa neka snimi ko hoce i neka tumaci posle kako hoce.

guri

pre 11 godina

ma dajte ljudi, svi znaju da nece doci do tog rukovanja jer ne postoji takvo raspolozenje na obe strane, a Toma vec sada zna da ce se sastati sa predsenicom Republike Kosova, pa sada prica ovu pricu oko Tacija kako bi obrazlozio sastanak sa Jahjagom....!!!

crni gruja

pre 11 godina

Naravno da neće da se rukuje sa nekim čije je "konspirativno" ime bilo gjarper (zmija)(kako ga zovu u krugovima podzemlja nije poznato). Ipak je Nikolić ozbiljan čovek i političar, a ne tamo neki maneken koji se slika u bretel-majici.

Milan

pre 11 godina

A ko ga uopšte pita da se rukuje sa bilo kim? Zašto je to najbitnija stvar koju obećava da će tamo uraditi?
Jel možeš nešto pametnije da obecas, sem tog eskiviranja Tačija?

Tek tako

pre 11 godina

Pa kako Taci moze uopce biti tamo kraj tako vaznih licnosti kao sto je Jeremic ;)? Mislim, ipak je on Predsjedavajuci GS UN...a sudeci po njegovim izijavama u srbijanskim medijima zadnjih mjeseci, to je pozicija bitnija od Pape.

Petar

pre 11 godina

Ovaj...hm.. da vas podsetim da je sadasnji predsednik Toma bio u stranci i desna ruka cetnickom vojvodi Seselju (zardjale kasike), cije su horde zarile i palile po Bosni i Hrvatskoj. A sad naprasno gadljiv na zlocince? Zanimljivo.

peca

pre 11 godina

Zasto se od jednog formalnog cina, kao sto je rukovanje dize toliko buke? Spinovanje? Druga stvar je srdacni pozdrav (grljenje, poljupci,...).

neriljano

pre 11 godina

pa rukovanje je gest postovanja, jer pogledas u oci coveka i klimnes glavom.
kako da postujes coveka koji ritualno zrtvuje ljude?!

Sale

pre 11 godina

Opet odugovlacenje i mazanje ociju narodu. Da li da se rukuje ili da se ne rukuje? Ma REFERENDUM BRE!!! Pa nek narod kaze sta misli o Kosovu i EU! Dosta vise s tim pozorisnim komadima i pitanjima "biti il' ne biti".

Seele

pre 11 godina

Podrazumeva se da niko, a pogotovu predsednik Srbije, ne može nikako da se rukuje sa onim za koga se zna da je činio zločine nad Srbima. To je potpuno neprihvatljivo!

nesa

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.

radandco

pre 11 godina

Takav potez uopste ne sme da bude predmet razmatranja I svodja mi se sto neko to decidirano tvrdi I ocekujem da odrzi svoju rec. Nema rukovanja sa zlocincima.

nepartijska licnost

pre 11 godina

Bravo Tomo!?. A da li si se rukovao sa predsednicima SAD, Nemacke, Francuske, Italije ....,premijerom V.Britanije i drugim nalogodavcima i ucesnicima u Nato bombardovnju Srbije i Republike Srpske? Mislis li da je Kosovo dovde doslo samo ili je imalo i dalje ima punu podrsku istih tih zemlja i sire? Ili je to jos jedna tvoja-sadasnje vlasti krilatica? Ili je zamajavanje glasaca!Ako ti narede tvoji mentori ima bre da se rukujes i da pitas - Imali jos sa kojim treba da se rukujem? Tako je bilo i uvek ce biti. Nastavi da se ulgujes i Zapadu i Istoku, silu ne treba ljutiti. Ljutio je Sloba, pa gde smo stigli!

bezimena

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.
(nesa, 18. septembar 2012 06:35)

Vi takodje, da je neko od Vaših pronadjen u hladnjači, ubijen od strane DRŽAVE!

mladadevojka

pre 11 godina

I tadic se rukovao i ljubio sa mnogima koji su nas bombardovalli pa nisam cula da se nesto lose prica o njemu... Lepo bi bilo da prestanete da vredjate ljude kojima je stalo do Srbije i Kosova kao da ste lepse ziveli kod prethodnika.

IQ=0

pre 11 godina

I Obama se nije rukovao sa Bin Ladenom...ako cemo civilizacijski

Nego zar nema nekog normalnog dole koga bi okupirani narod izabrao i koji ce imati veci ugled od sadasnjeg privremenog biznismena sa sumnjivom reputacijom kako u regionu tako i u EU?

jeca

pre 11 godina

Za sve one koji ne znaju,rukovanje sa nekim znaci postovanje prema toj osobi.U ovom slucaju Nikolic ne zeli da se rukuje sa Tacijem jer nema postovanje prema njemu.Ko bi pa imao kad znamo sta je sve radio...

nada

pre 11 godina

Svi znamo da je Nikolic bio uz Seselja...Takodje znamo da mu je Seselj dojadio i okrenuo se drugoj strani.Formirao je novu stranku koja je tada postalo i najjaca opoziciona stranka.Sve znamo kako i sta,gde i kad,ali jedno vi morate da znate,a to je da Nikolic sve radi u interesu drzave i naroda za razliku od vasih miljenika,tj.prethodne vlasti...

mile

pre 11 godina

Sve u svemu,niko i ne trazi to od tebe a i u pravu si .
E sad sto strani faktor u sadasnjim okolnostima navodi reku na njihovu stranu to je nesto drugo.
A da nije vreme za rukovanje ,nije.
Treba pohapsiti zlocince na obe strane.
Ovamo ce izgleda samo Ramus da plati za sve.
To ti je kad ne slusa.
Dok je Taci na vlasti ovaj ce u zatvor.A potrajace.
Samo mi nije jasno kako je SLS usao u koaliciju sa njim.
Ali doci ce vreme za naplatu,ne sumnjam u to.

Beqa

pre 11 godina

Koja demagogija! Naravno da predsednik Nikolic nece sastati sa predsednikom vlade Kosova i prema tome niti ce biti u mogucnosti da se rukuje sa njim. Amerika hoce da izmedju Srbije i Kosova bude susreta na istom nivou, znaci susreta dva predsednika drzava. Prema Tome Nikolic ce se sastati sa Jahjagom i nartavno rukovati snjom.

Lara Kroft

pre 11 godina

Mislim da će predsednik Srbije zaista sačuvati teritorijalni integritet i suverenitet naše države. Srbija nije imala ovakvog predsednika koji će gledati interese sopstvenog naroda i države. Vreme je da se stanje u našoj državi poboljša. Vreme je za promene.

zgadjeni

pre 11 godina

Kakav demagog, kakav podilazilac niskim strastima, promoter netolerancije i konstantnog planskog zaglupljivanja tesne većine, na čijoj podršci je dobio priliku da sve ovo nastavi da radi... Gadi mi se ovakav niski pokušaj niskog udarača.

Jovana

pre 11 godina

To je nas predsednik!!!!!!!!Nisam nacionalista ali smatram da je Nikolicev odgovor sasvim na mestu!Ne moze se rukovati sa nekim ko je naredjivao najvece zlocine nad nealbanskim stanovnistvom!

Страст за слободу!

pre 11 godina

Само достојанствено и референдумски!!! Буди се Србија!!! Буди се народ Србије!!! Нема предаје!!!

bezimena

pre 11 godina

Ala se brzo oglasio T. master Nikolić, kada bi bio tako hitar sa odgovorom šta je sa izbornom kradjom, gde je prvih 10 milijardi eura, od OBEĆANIH 100 za 10 godina, gde su plan, projekat, PARE i saglasnost BJR Makedonije i Grčke za "kanal" do Egejskog mora i zašto ne objavi TAJNI plan za Kosovo, kako je obećao da će uraditi kada osvoje vlast, SNS i on lično? I oko diploma, kada je, koje ispite i kod koga polagao? Kada je stigao da uči (u tim godinama) i odakle mu pare za ogromnu imovinu koju ima?

Pravite se vi gluvi koliko hoćete, ova pitanja će se postavljati dokle god se ne dobiju odgovori! Nikakva vlast vas od njih, tj. od nas, ne može zaštititi!

Milan

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije" sa posebnim osvrtom na DOK SE NE UTVRDI JESTE ILI NIJE rece preCednik Srbije. E Tomislave, koliko vidim ima da se rukujes i da se tapsete po ledjima dok vam Ivica peva na uvce. Eto boranijo Sns-a, priznace ovi Kosovo na 1,2,3...

Majakovski

pre 11 godina

Naravno da nema rukovanja sa covekom optuzenim od saveta Evrope za najstrasnija nedela, trgovinu ljudskim organima, drogom i oruzijem.

Mirko

pre 11 godina

Koliko god to diplomatija i bonton zahtevali smatram da je Nikolicev stav ispravan.Preko nekih stvari se ne moze preci,zna se kada treba napraviti kompromis a kada se drzati svojih principa.

Aha

pre 11 godina

Sta ima da trazi konsenzus od SPC. Dokle vise mesanja crkve u politiku. Popovi su postali jednako mocni kao politicari, pa nije vise srednji vek ALO?!?

USA

pre 11 godina

Bice rukovanja sigurno, U GS ima puno drzava sto su bombardovali Srbiju. Nikolic nema problema sa njima da se rukuje, a sa Tacijem sto se jos ne zna da li istina za trgovinu sa organima tobos se gura. Pusti fore Nikolicu, daj ludima da jedu, da rade, da stvore za svoju familiju. Ako ne dodje do rukovanja, bice jos gladovanja, bezposlovanja itd itd

savetnik

pre 11 godina

Predsednice, posao je obiman, preobiman teritorijalno i materijalno! Dao Bog da ga pisete ..pa jedno 4 godine, a do tada jacaj ekonomiju i HAPSI, sto vise HAPSI!

e-krem

pre 11 godina

"Ne mogu da se rukujem sa onim za koga se govori da je činio zločine nad Srbima dok se ne utvrdi da li jeste ili nije", naveo je Nikolić.

A kada ce ovo da se utvrdi.
http://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs
ILI mozda se Nikolic ne srece sa unucima srpskih svestenika.
http://www.youtube.com/watch?v=HUubn_6hKSI

lidija

pre 11 godina

Rukovanje sa jednim od potencijalnih zlocinaca ne sme uopste da bude predmet bilo kakvog razmatranja. Jednostavno NE uz dodatak NIKADA i gotovo.

Aelita

pre 11 godina

Upoređujući vašeg doskorašnjeg idola, četničkog vojvodu i doktora samoupravljanja i H.Tachija, zaista ne znam ko je veći zločinac i zlotvor.
Što se vas lično tiče , opet nisam iznenađen jer takvi gestovi su samo deo pristojnog kućnog vaspitanja.

Rezolucija 1244

pre 11 godina

@ (bezimena, 17. septembar 2012 23:44)
Pa cekaj bre, zar ti ne citas novine?!
Dobio je od Rusa 300 miliona dollara ($) kredit, sa povoljnim kamatama, pa jos dobio obecanje od Putina da ce Rusija zacepati sve rupe nased drzavnog budzeta. Zaj je to malo?! Bice i kanala, ali sve na svoje vreme.

Seele

pre 11 godina

Podrazumeva se da niko, a pogotovu predsednik Srbije, ne može nikako da se rukuje sa onim za koga se zna da je činio zločine nad Srbima. To je potpuno neprihvatljivo!

Lazarenko

pre 11 godina

I ne treba da se rukuje. Sa kriminalcem i legalizovanim teroristom koji je pod istragom za trgovinu organima, ne treba se rukovati bez obzira na funkciju koju obavlja.
Cak i ako mu Taci pruzi ruku, treba da odbije - pristojnim recima ali hladno i na distanci. Pa neka snimi ko hoce i neka tumaci posle kako hoce.

Zoran

pre 11 godina

Pa,rukovanje je irelevantno.Mi smo bre majstori da bitne stvari guramo pod tepih,a od potpuno nebitnih pravimo paradu.Ovo je zamajavanje i zamazivanje očiju građanima,da ne bi videli naš ključni problem u vezi Kosova.

nesa

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.

radandco

pre 11 godina

Takav potez uopste ne sme da bude predmet razmatranja I svodja mi se sto neko to decidirano tvrdi I ocekujem da odrzi svoju rec. Nema rukovanja sa zlocincima.

Tek tako

pre 11 godina

Pa kako Taci moze uopce biti tamo kraj tako vaznih licnosti kao sto je Jeremic ;)? Mislim, ipak je on Predsjedavajuci GS UN...a sudeci po njegovim izijavama u srbijanskim medijima zadnjih mjeseci, to je pozicija bitnija od Pape.

Miki BG

pre 11 godina

Da li će se Nikolić rukovati sa Tačijem u ovom trenutku je potpuno nebitno. Mnogo je važnije šta je sve stvarno dogovoreno u ranijim pregovorima Beograda i Prištine, koja su tumačenja tačna i šta ova vlada čini da različita tumačenja usmeri u našu korist.

Stevan

pre 11 godina

Joj majko moja, koliko cu samo minusa dobiti posle ovoga sto budem rekao... Naime, ja mislim da je posao predsednika, pored ostalog, upravo da se rukuje sa svima. Samo rukovanje otvara put za neki razgovor, neki dogovor. Kamo srece da se je i Milosevic rukovao sa Klintonom svojevremeno i sa svima koji bi mogli da uticu da ne budemo bombardovani.... ali ne, on se je ponasao kako se ponasao i mi smo svi prosli kako smo prosli.

nada

pre 11 godina

Svi znamo da je Nikolic bio uz Seselja...Takodje znamo da mu je Seselj dojadio i okrenuo se drugoj strani.Formirao je novu stranku koja je tada postalo i najjaca opoziciona stranka.Sve znamo kako i sta,gde i kad,ali jedno vi morate da znate,a to je da Nikolic sve radi u interesu drzave i naroda za razliku od vasih miljenika,tj.prethodne vlasti...

crni gruja

pre 11 godina

Naravno da neće da se rukuje sa nekim čije je "konspirativno" ime bilo gjarper (zmija)(kako ga zovu u krugovima podzemlja nije poznato). Ipak je Nikolić ozbiljan čovek i političar, a ne tamo neki maneken koji se slika u bretel-majici.

peca

pre 11 godina

Zasto se od jednog formalnog cina, kao sto je rukovanje dize toliko buke? Spinovanje? Druga stvar je srdacni pozdrav (grljenje, poljupci,...).

Vlada N. Sad

pre 11 godina

Čoveče ti si predstavnik jednog naroda, zato je normalno da se kulturno i uljudno ponašaš a ne da zbog svojih frustracija nanosiš još veču štetu ovoj
zemlji. Osornost, bahatost, netolerancija, tvrdoglavost i beozobrazluk su bili i ostali temelj tvoje politike koji su nas doveli do ivice ponora.
Pozdrav svima iz Vojvodine

ljubiii

pre 11 godina

Ruka se pruza samo prijatelju, ne vidim da je taci nas prijatelj. Sobzirom da su vest pokrenuli pristinski mediji, verovatno bi oni voleli da se to desi, ali nece naravno

HRvoje

pre 11 godina

Ljudi koji uvažavaju pravnu državu i ljudska prava neću osuditi nekoga PRIJE nego što je službeno osuđen od odgovarajućih institucija.

Toliko o Srbiji kao pravnoj državi na čelu sa Nikolićem.

bice suza

pre 11 godina

Au, sto ce Taci da se potrese.Ne znam samo kako Toma zamislja da podigne pregovore na najvisi nivo.Da se dovikuje sa njima iz Bajcetine.
Sve ovo sto sadasnja vlast radi, na zalost ne ide u prilog ovom narodu sa kojim za pocetak savrseno manipulise.

Bucko razmisljam

pre 11 godina

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće se rukovati sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, rečeno je Presu u kabinetu šefa države.

Kabinet šefa države, moze samo da saopsti da "protokolom" nije predvidjeno rukovanje Nikolića sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem na zasedanju GS UN, ali sta ako se njih dvojica kada se budu "ugledali" sasvim "spontano" i van onoga sto "nalaze protokol", zatrce jedan drugom u zagrljaj, izrukuju i izljube ?

pera kojot genije

pre 11 godina

ako se ne budes rukovao, onda ve se desiti sta? skocice nam standard? otkrices ko je krao glasove? uhapsices mladju? smenices tijanica? prokopaces kanal do egeja? tunel do kine? stize 100 milijardi investicija? otkrices nam tajnu kako se diplomira dok si na putu u inostranstvu? sta tomo, sta?

neriljano

pre 11 godina

pa rukovanje je gest postovanja, jer pogledas u oci coveka i klimnes glavom.
kako da postujes coveka koji ritualno zrtvuje ljude?!

nepartijska licnost

pre 11 godina

Bravo Tomo!?. A da li si se rukovao sa predsednicima SAD, Nemacke, Francuske, Italije ....,premijerom V.Britanije i drugim nalogodavcima i ucesnicima u Nato bombardovnju Srbije i Republike Srpske? Mislis li da je Kosovo dovde doslo samo ili je imalo i dalje ima punu podrsku istih tih zemlja i sire? Ili je to jos jedna tvoja-sadasnje vlasti krilatica? Ili je zamajavanje glasaca!Ako ti narede tvoji mentori ima bre da se rukujes i da pitas - Imali jos sa kojim treba da se rukujem? Tako je bilo i uvek ce biti. Nastavi da se ulgujes i Zapadu i Istoku, silu ne treba ljutiti. Ljutio je Sloba, pa gde smo stigli!

mladadevojka

pre 11 godina

I tadic se rukovao i ljubio sa mnogima koji su nas bombardovalli pa nisam cula da se nesto lose prica o njemu... Lepo bi bilo da prestanete da vredjate ljude kojima je stalo do Srbije i Kosova kao da ste lepse ziveli kod prethodnika.

bezimena

pre 11 godina

Da je nekima od vas Taci i njegovi teroristi ubili i kidnapovali, oca,brata,rodjaka ili silovali vasu majku,sestru....drugacije bi pricali.
(nesa, 18. septembar 2012 06:35)

Vi takodje, da je neko od Vaših pronadjen u hladnjači, ubijen od strane DRŽAVE!

mattko

pre 11 godina

@Lara Kroft,
ne delim Vas iracionalni optimizam. U obicnom zivotu rukovanje je znak civiliziranog ponasanja. U politici predstavlja predstavu za narod. Vi ste naseli na ovo drugo.Bice kako je neko drugi odlucio , ni Taci ni Toma, bice po diktatu jaceg, uz dogovor sa malo slabijim.Steta sto mi nismo na strani strani jaceg.Predsednici i Premijeri su srafovi u sistemu vlasti kojom upravlja ili krupni kapital ili krupna ideologija kao u komunizmu. A komunizma u naznakama ima samo jo u S.Koreji. Ova Tomina izjava je deo grupne terapije kojoj smo svi izlozeni. Po sistemu> Nikada necu priznati, rukovati, odstupiti, popustiti bla,bla bla... A zivot ide paralelnim tokom. I vodi nas ka zacrtanom cilju. Tako je bilo u istoriji, tako je i sada, postovana Lara Kroft ili ko se vec krije iza tog imena!

Marijana

pre 11 godina

Citam tekst i komentare i ne verujem da se niko nije zapitao a sta je konkretno uradio i sta ce uraditi?

Zar je nama u ovom trenutku bitno jedno rukovanje, kao da cemo lepse ziveti zbog toga.

mile

pre 11 godina

Sve u svemu,niko i ne trazi to od tebe a i u pravu si .
E sad sto strani faktor u sadasnjim okolnostima navodi reku na njihovu stranu to je nesto drugo.
A da nije vreme za rukovanje ,nije.
Treba pohapsiti zlocince na obe strane.
Ovamo ce izgleda samo Ramus da plati za sve.
To ti je kad ne slusa.
Dok je Taci na vlasti ovaj ce u zatvor.A potrajace.
Samo mi nije jasno kako je SLS usao u koaliciju sa njim.
Ali doci ce vreme za naplatu,ne sumnjam u to.

Sale

pre 11 godina

Opet odugovlacenje i mazanje ociju narodu. Da li da se rukuje ili da se ne rukuje? Ma REFERENDUM BRE!!! Pa nek narod kaze sta misli o Kosovu i EU! Dosta vise s tim pozorisnim komadima i pitanjima "biti il' ne biti".

guri

pre 11 godina

ma dajte ljudi, svi znaju da nece doci do tog rukovanja jer ne postoji takvo raspolozenje na obe strane, a Toma vec sada zna da ce se sastati sa predsenicom Republike Kosova, pa sada prica ovu pricu oko Tacija kako bi obrazlozio sastanak sa Jahjagom....!!!

Milan

pre 11 godina

A ko ga uopšte pita da se rukuje sa bilo kim? Zašto je to najbitnija stvar koju obećava da će tamo uraditi?
Jel možeš nešto pametnije da obecas, sem tog eskiviranja Tačija?

IQ=0

pre 11 godina

I Obama se nije rukovao sa Bin Ladenom...ako cemo civilizacijski

Nego zar nema nekog normalnog dole koga bi okupirani narod izabrao i koji ce imati veci ugled od sadasnjeg privremenog biznismena sa sumnjivom reputacijom kako u regionu tako i u EU?

Petar

pre 11 godina

Ovaj...hm.. da vas podsetim da je sadasnji predsednik Toma bio u stranci i desna ruka cetnickom vojvodi Seselju (zardjale kasike), cije su horde zarile i palile po Bosni i Hrvatskoj. A sad naprasno gadljiv na zlocince? Zanimljivo.

jeca

pre 11 godina

Za sve one koji ne znaju,rukovanje sa nekim znaci postovanje prema toj osobi.U ovom slucaju Nikolic ne zeli da se rukuje sa Tacijem jer nema postovanje prema njemu.Ko bi pa imao kad znamo sta je sve radio...

mattko

pre 11 godina

Mozda sada ne ali kad tad bice rukovanja! Mozda i tapsanja po ramenima, ko zna. Dotle tapkacemo u mestu, necemo biti zadovoljni ni mi ni oni, davacemo razloge za jos vece ustupke. Seci Tomo macki rep odjednom!

Beqa

pre 11 godina

Koja demagogija! Naravno da predsednik Nikolic nece sastati sa predsednikom vlade Kosova i prema tome niti ce biti u mogucnosti da se rukuje sa njim. Amerika hoce da izmedju Srbije i Kosova bude susreta na istom nivou, znaci susreta dva predsednika drzava. Prema Tome Nikolic ce se sastati sa Jahjagom i nartavno rukovati snjom.