Želvoz najavio štrajk za utorak

Smederevo -- Sindikalno-radnički pokret smederevskog Želvoza najavio je da će zaposleni 4. septembra započeti štrajk, ukoliko poslodavac ne ispuni njihove zahteve.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Smešno je ovo što radi smederevska vlast,i oni su smešni i njihovo cveće kod crkve,menjaju pločice svake godine kako bi neko tu profitirao,sve rade falš,i sve u krugu crkve.Smederevo se ne razvija bočno od crkve,taman posla,tamo dalje od ajde da ne kažem crkve nego npr. Senjaka,tamo više ne žive ljudi,nema svetla,rupe,blato do kolena.Tamo se dolazi samo pred izbore.Biće veselo kad ih jednom narod sačeka sa motkama.Ogromna naselja nemaju ulice,a gradonačelnica menja pločice po centru.Deca jedva stižu do škole po blatu do kolena,ali ona ne zna šta su deca ili ne mari.U gornji deo ulica Slavonska i K.Marksa treba dovesti neku ekipu da snimi reportažu i da se kaže da li je i to Smederevo kao i ono dole kod crkve ili neka zabit u smederevu? Dali su joj pa može da rasipa.I pored svega opet čitav grad deluje neugledno.A za radnike Želvoza baš se vlast brine!
  (anonimus, 1. septembar 2012 14:30)

  # Link komentara

 2. Strajk je blaga aktivnost ovih napacenih i izmucenih ljudi.Da zlo bude vece jedan od aktera njihove nesrece i dalje sedi u fotelji gradonacelnika.Da gospodja koja je zmurila pred pogresnim koracima predhodnog gradonacelnika krijuci se u fotelji od ruke pravde,sudskog procesa koji godinama izbegava skivanjem pomocu imuniteta koji joj funkcija omogucava.Radnicima su manipulisali,lagali i upropascavali njihove zivote i zivote njihovih porodica.nadam se konacnom resenju njihovih problema aktivnostima na republickom nivou jer lokalni politicari nisu sposobni da bilo koji ozbiljniji problem rese.Nekdasnji poznati industrijski grad u ex YU napravili su pustinju prepunu beznadeznih gradjana i za 12.godina nisu doveli niti jednog ozbiljnog investitora radi uposljavanja naroda iako je grad na strateski izuzetno vaznom podrucju.Pravili su,rekonstruisali ulice koje do danasnjih dana nisu tehnicki primljene a vec su zrele za ponovne rekonstrukcije,zasto sigurno znate muvala se velika keka a projekti na terenu nisu planski realizovani,projekti na papiru sa predracunima na terenu su nesto drugo.
  Koliko je novca tu smuvano niko jos nezna jer su tuzilastva i policija pod njihovom kontrolom.
  (Dusan Silni, 31. avgust 2012 18:39)

  # Link komentara