SVM: Vlast destabilizuje lokal

Novi Sad -- Predsedništvo Saveza vojvođanskih Mađara ocenilo da su političke stranke koje čine većinu na republičkom nivou izazvale nestabilnost u lokalnim vlastima.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. SVM prema mom saznanju je politička stranka mađarske nacionalne manjine i kao takva bi trebalo da se nalazi u svakoj vlasti kako na republičkom, tako na pokrajinskom i lokalnom nivou.
  Samo kao UČESNIK U VLASTI za svoj manjinski narod bi mogli da se izbore na mnogo jednostavniji način za prava, projekte i razne benefite za svoje glasače (mađare) a i druge koji ih eventualno podržavaju.
  To u praksi nije slučaj, jer je i ovo postala ŽUTA STRANKA koja brine samo o svom užem političkom vrhu!
  To su učinili ne ulazeći u Vladu.
  Sve ovo pokazuje da im je stalo do svojih fotelja.
  Ovaj tekst nije uperen protiv MAĐARSKE populacije, jer se i ja izjašnjavam kao pripadnik iste nacinalne manjine.
  (posmatrač, 31. avgust 2012 15:34)

  # Link komentara

 2. Онај ко има већину тај ће бити на власти, а они у мањини могу само да имају дестабилизацију фотеље!
  (Нови Сад - Лиман, 31. avgust 2012 15:17)

  # Link komentara

 3. Postujem vas i podzavam.Na sledeci izborima sigurno cu glasati za vase predstavnike.
  (nada, 31. avgust 2012 14:27)

  # Link komentara

 4. Ostali su verni (svm), prekomponovanje je izazvala DS svojim tupim verovanjem u savez sa SPSom i nemoći da sastavi vladu a ovo je logičan rezultat. Sad je na delu politička sahrana žutih jer su postali kao i crveni samo su crveni veći majstori. U krajnjoj liniji priroda je čudo kad nešto ne valja sama čisti tako je i sa vlasti svemu dođe kraj pa i autokratskoj vladavini...a ovi novi ta neće oni baš dugo dokazali su se oni kako vladaju ne mogu protiv prirode..
  (sheldon kuper, 31. avgust 2012 14:08)

  # Link komentara

 5. Kakva sad nestabilnost na lokalu. I u predhodnoj vladi je vlast bila preslikana sa republickog nivoa i bila je stabilna. I sada kada opet bude ista kao republicka bice stabilna. E sad sto ce neki ljudi izgubiti svoje fotelje a poneki i odgovarati zbog svojih poslova to je vec druga prica i nema veze sa nestabilnoscu.
  (LJUBICA, 31. avgust 2012 13:59)

  # Link komentara