Završena analiza, Zarubac bio čist

Beograd -- U telu Nebojše Zarupca, štićenika Centra za odvikavanje Sretenje, za čije ubistvo se tereti sveštenik Branislav Peranović, nisu nađeni tragovi droge, piše Blic.

Izvor: B92, Blic
Pošaljite komentar
 1. Treba Vas sve ovde na Goli Otok da pročistite svest! Niko ovde nije pomenuo odakle ta droga i ostale nakazne stvari naveliko u nasem društvu i da nam se država od droge finansira. Zašto policija i Vlada ćuti mi je jasno ali mi nije jasno zašto ćutite svi Vi svedoci ovog našeg stradanja i povrh svega vama smetaju marginalne stvari. Nećemo daleko tj izumrećemo kao narod jer ne znamo suštinu. Sutra će i naša deca da se drogiraju a mi ćemo da kukamo na neke nebitne tzv sveštenike, crkvu ali će nam se deca gušiti u toj istoj drogi. Uzdravlje rođaci moji grešni!~ Razmislite šta je ustvari uzrok ovih nesreća
  (Milan, 1. septembar 2012 13:38)

  # Link komentara

 2. da bi shvatili kako je moguce da svesteno lice radi raznorazne zle stvari treba procitati knjigu Ljudi lazi od Skot Peka,knjiga je o najmanje obradjivanoj temi iz ljudske psihologije- o zlu,pa ko god to procita shvatice zasto takve osobe najcesce beze u politiku i religiju,sto kaze sam autor.
   (nela, 1. septembar 2012 02:19)

  # Link komentara

 3. Znaci preostaje samo da se javi policajac u penziji koji je video kako Bris Taton nicim izazvan skace sa stepenista da posvedoci kako je Peranovicev sticenik tukao sam sebe.
   (Vladimir, 31. avgust 2012 18:16)

  # Link komentara

 4. @Georg ustanova na Ceneju je besplatna i legalna.
   (Sanja, 31. avgust 2012 17:05)

  # Link komentara

 5. Jedini pop koji ovde valja je pop corn.
  (Antej, 31. avgust 2012 16:49)

  # Link komentara

 6. Ima i neka slična ustanova u Čeneju kod NS. Svi popovi odatle voze besna auta. Trebalo bi ispitati kakve metode lečenja koriste?
  (Georg, 31. avgust 2012 16:20)

  # Link komentara

 7. Kakve veze ima dal je bio čist, valjda ni drogirane ljude nije dozvoljeno ubijati?
   (zaki, 31. avgust 2012 14:55)

  # Link komentara

 8. Za 2 god ce Cecina frizerka da kaze da je Zarubac sam sebe tukao a da je tzv.pop pokusavao da ga spreci u tome ali nije uspeo.epilog-pop ce biti pusten dobice odstetu sto je nepravedno lezao 2 god i bice proglasen za mucenika.tako se deli pravda u Srbiji,ubi,odlezi 2 god,uzmi 100.000 evra i budi mucenik.
  (real deal, 31. avgust 2012 14:49)

  # Link komentara

 9. Pošto država nema nameru da se pozabavi ovim sadističkim leglima poput milosrdnog centra Crna reka i Hotela Kačavenda jedino što preostaje je - cak, cak, cak, jednog po jednog. Ili na gomili, mnogi od njih i to vole.
   (zeus, 31. avgust 2012 14:35)

  # Link komentara

 10. Ma kao da niko pre nije zao sta ovaj "pop" radi ali mu ipak nisu stali na put. Ajd da vidimo da li ce jednom u zivotu biti pravde i ovaj "pop" biti osudjen na dozivotnu. A i to je malo, jos ce da ga hrane i cuvaju o nasem trosku.
   (Dreamy, 31. avgust 2012 14:19)

  # Link komentara

 11. Samo nastavite da izvestavate, da se ne zaboravi.
   (Sanja, 31. avgust 2012 14:10)

  # Link komentara

 12. Znači, ipak ga je ubio pop....a ne dop!
  (Napet, 31. avgust 2012 14:08)

  # Link komentara

 13. "Čist ili "nečist", narkoman je BOLESTAN ČOVEK. Nesrećnik se obratio za pomoć CRKVI radi lečenja svoje bolesti i to ZA PARE. Ovaj monstrum je batinom ubio bolesnog čoveka. Ako je to tačno, tu nema šta da se filozofira.

  E sad. Zašto se Sveti Arhijerejski Sinod Srpske Pravoslavne Crkve na čelu sa Prvim među Jednakima, Njegovim Preosveštenstvom Patrijarhom Srpskim Gospodinom Irinejem, ne obrati javnosti lično ili saopštenjem i ne ogradi se od ubice koji pripada njima? Ili ne smeju da ubica ne bi lan'o? Možda im je rek'o pssssst... I spremajte kintu za advokate, a vi ćete već znati koje.
  (zoran, 31. avgust 2012 13:55)

  # Link komentara

 14. monstrum , dozivotna robija...
  (pop vozi harlija, 31. avgust 2012 13:48)

  # Link komentara

 15. Ne očisti li se SPC od ovakvih demona, i od udbaša, uskoro će nestati i Srba i srpskog Pravoslavlja.
  (View From The Top, 31. avgust 2012 13:09)

  # Link komentara

 16. Prvih dana po pritvaranju, Peranovićev advokat je tvrdio da isti živi na hlebu i vodi i molitvama. Posle toga se pojavila informacija da je rekao da poriče da ga je udarao motkom, već da mu je udario dva-tri šamara! Obdukcija očigledno kaže da je udaran dok nije preminuo. Sad me interesuje kako post može tako da deluje i to na "svešteno" lice? Zar se postom i molitvama dolazi do laži? Čekamo SPC, ostale hrišćanske crkve u Srbiji, ostale religije u Srbiji, presednika Srbije(i on je imao iskustvo sa postom), da nam rastumače i provedu nas kroz mrak zločina i zabluda.
  (A. Rajs, 31. avgust 2012 13:01)

  # Link komentara

 17. Znaci da je svedok lagao da bi ublazio tezinu zlocina... To nije bas hriscanski, a i krivicno je delo...
  (iii, 31. avgust 2012 12:48)

  # Link komentara

 18. Pa šta ako je bio čist? To sigurno neće biti ovoljno da ovi koji su opravdavali i branili ovog popa iz pakla prestanu da ga brane. I dalje imaju svoj čuveni argument "ne znate vi kakvi su narkomani!", samo sad će mu dodati "čak i kad su čisti!"
  (Maki, 31. avgust 2012 12:41)

  # Link komentara

 19. Uskoro ce sud da pusti na slobodu ovog monstruma sa obrazlozenjem da je usao djavo u njega ili kao sto je neko prethodno napisao ima da izadje neki cuvar parkinga koji ce da kaze da je svojim ocima video kako je pokojni sam sebe tukao lopatom.
  (agim, 31. avgust 2012 12:38)

  # Link komentara

 20. Naravno da je bio ,,čist''!! Ko bi u onom logoru išta mogao da doturi?(Jedino možda gazdi i službenicima...)Ovaj je klasični sadista-psihopata.Upriličio je sebi i osoblju ko zna koje ,,veselo veče'' prebijanjem nekog nesrećnika iz svog ličnog tora.Razlog su verovatno preklanjski gresi ili bilo koji pradedovski greh,tako da batine (po njemu)sigurno su bile zaslužene.Koliko je ovaj psihopata kriv toliko je i SPC kriva.Taj sam ne bi nikada postojao.
  (Tihana, 31. avgust 2012 12:06)

  # Link komentara

 21. Sad ce neki svedok cuvar parkinga da se pojavi i kaze da je vidio neke momke kako biju ovog coveka.... u 100 jura da se kladimo!!
  (Milence, 31. avgust 2012 11:59)

  # Link komentara

 22. Ovaj čovek je sramota za Srpsku pravoslavnu crkvu i nadam se da će isti biti presedan. Čovek je ubio čoveka, i to svesno, i za to treba da odgovara na pravdi Boga!
  Mislim strašnoje kako ova zemlja dozvoli da se svašta događa, pa zar ne postoji institucija koja će da dođe i kaže ALO CARE, ODAKLE TEBI PAPIRI DA SE BAVIŠ OVIM POSLOM I DA OD TOGA UBIRAŠ NOVAC, KO JE TEBI OVO OMOGUĆIO, PREPORUČIO, DOZVOLIO...!!!!???
  Mnogo sam iznerivarn što se priča ovoliko o ovoj budali, bacite ga u samicu, neka se bori sam sa sobom, dok se tama ne rastopi!!!!!!!!!
  (UNUK SVEŠTENOG LICA, 31. avgust 2012 11:57)

  # Link komentara

 23. tog vehabiju treba zatvoriti, baciti ključ, uz poseban osvrt na njegovu imovinu i na saučesnike...
  (pera kojot genije)

  A da li je SPC ikome odgovorna osim bogu a njega se ocito ne boje? Umesto da ga raspope posle prve afere i stave centre pod kontrolu ako ga vec imaju pod svojim krovom, plate dokazane strucnjake i timove sastavljene od medicinskih i alternativnih metoda a kojih ima oni su tolerisali koncentracioni kamp popa koji je vec pravio nasilje i zloupotrebu finansiskih sredstava...ne mogu da kazu "nismo znali" kao i za mnoge ogavne stvari za koje se vezuju pojedini popovi... i onda napevaju o grehovima koji donose pozare...
  (NekiBG, 31. avgust 2012 11:54)

  # Link komentara

 24. Analiza jos nije dostavljena policiji, ali je dostavljena Blicu. E i za to bi neko trebalo da robija!
  (Dalmos, 31. avgust 2012 11:29)

  Stvarno?
  Kao 1. obdukcioni nalaz NIJE državna tajna tj. str.pov. dokument, a 2. isti neće biti dostavljen policiji već sudu, po čijem nalogu je obdukcija i izvršena, i po čijem je rešenju psihopata u pritvoru.
  (bezimena, 31. avgust 2012 11:51)

  # Link komentara

 25. I šta sad? Dal će sad ljubitelji Oca Lopate da se zamisle i pokaju što mu daju podršku a on ubio "čistog" momka? I kako će sad naše dično pravosuđe da nađe olašavajuću okolnost, pored one standardne - svešteno lice, blagoslov vladike, petoro deco i čisto srce? Možda što je popa bio na nečemu pa mu se priviđali đavoli?
  (veroljub, 31. avgust 2012 11:49)

  # Link komentara

 26. Na robiju i njega i sarasnike! Imovina na plenidbu, sva! Odricanje od ovozemaljskih dobara je popovski posao! Ovaj bi mogao da bude dobar primer! Treba zatvoriti sve paramedicinske ustanove u zemlji!
  (Sajla za gas, 31. avgust 2012 11:43)

  # Link komentara

 27. Ovo je veoma vazna informacija za tok sudjenja i javnost, ali verujem i porodicu Nikole Zarupca. Lako je posle smrti optuzivati osobu koja je bila zavisnik. Nadam se da ce sudska pravda u ovom stravicnom slucaju biti i pravda - ponajpre za izmucene roditelje i sestru zrtve.
  (bogorodica je jako ljuta, 31. avgust 2012 11:41)

  # Link komentara

 28. Jedini koji nije cist ( u glavi ) je ovaj pop . Kazniti ga max kaznom od 40 g . Zatvoriti sve centre SPC .
   (zoki, 31. avgust 2012 11:38)

  # Link komentara

 29. Omamljen moze biti i od jace doze bensedina i nalaz da nije imao droge je dokaz da ga je ubio ko pseto motkom u glavu te zelim ovom siledziji da lepo robija ali i da mu se oduzme imovina koju je stekao na takav nacin..Varao je roditelje da ih leci uspesnom metodom,asov i lopata su mu bila sredstva a uzimao je i stanove!!Kako je mogao ovakav lik da postane svesteno lice?!?
  (PRAVEDAN, 31. avgust 2012 11:34)

  # Link komentara

 30. tog vehabiju treba zatvoriti, baciti ključ, uz poseban osvrt na njegovu imovinu i na saučesnike...
   (pera kojot genije, 31. avgust 2012 11:30)

  # Link komentara

 31. Analiza jos nije dostavljena policiji, ali je dostavljena Blicu. E i za to bi neko trebalo da robija!
  (Dalmos, 31. avgust 2012 11:29)

  # Link komentara

 32. Da li bi, da nastradali nije bio "čist", to bilo uzeto kao olakšavajuća okolnost popu-ubici?
  (Pavle Isailović, 31. avgust 2012 11:27)

  # Link komentara