Sindikati za praznik u protestu

Beograd -- Predstavnici Udruženog sindikata Srbije Sloga, Novi sindikat zdravstva i Policijski sindikat Srbije pozivaju na protest u centru Beograda za 1. maj.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Slazem se sa komentarom neradnici strajkuju,novi sindikat zdravstva na celu sa bracnim parom je simbol toga,svi u klinickom centru znamo da opstaju koristeci ucene,bahatost i zastrasivanje,jadan je takav sindikat
  (dragica, 30. april 2012 22:32)

  # Link komentara

 2. Bolji naslov bi bio "Neradnici za praznik u protestu". Svi bi hteli hleba bez motike. Mi smo strahovito neradan i neobrazovan narod. Samo strjkujte i blokirajte normalan tadan deo naroda. A policija umesto da omoguci ustavom zagarantovanu slobodu rada i kretanja, ide uz dlaku strajkacima, odnosno neradnicima. To je za Dacica politicki potpuno ispravno, jer tako stice nove glasace, kojih naravno medju Srbima ima mnogo vise medju neradnicima nego medju radnicima. Dokle vise tako. Kada ce ovaj nepismeni narod da shvati da nam nisu krivi politicari za sve; oni su samo slika i prilika naroda. Pocnite da se borite za posao i da radite, samo tako mozete da zivite dobro.
   (Alex, 30. april 2012 15:07)

  # Link komentara

 3. ...Policijski sindikat Srbije...

  Koji? Jel onaj što je davao izjavu zajedno sa "Dverima", najavljujući neposlušnost ako gej parada bude održana?

  Moraćete nekako bolje da se identifikujete da bi se iko odazvao vašim pozivima, jer ovde ni stranke nisu ono za šta se predstavljaju, a kamoli "sindikati".:)))
  (bezimena, 30. april 2012 14:11)

  # Link komentara

 4. Moramo protestovati jer ovo je stanje neizdrzivo. Pa vi opet glasajte za demokrate.
  (Dejan, 30. april 2012 14:11)

  # Link komentara