Utorak, 27.03.2012.

13:20

Ljajić: Garantujemo za Šešelja

Rasim Ljajić je potvrdio da je poslao pismo Haškom tribunalu u kojem je najavljena mogućnost garancija za privremeno puštanje Vojislava Šešelja na slobodu.

Izvor: B92

Ljajiæ: Garantujemo za Šešelja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

zoom

pre 12 godina

ooo Rasime,Rasim Beze ?! jamci,jamci za zlikovca koji je glavni odgovorni za rat i pokolj neSrba.Vrati ga Rasime,vrati ga da bi dovrsio jos sa tom jadnom ostalom sacicom muslimana i Kosovskim Albancima.

KIRO

pre 12 godina

Neka Vojo dođe i nek je živ i zdrav i naka se oporavi. A oni koji su ga se tek sada setili, kada im o izgleda kao varijanta za dodatne glasove, treba da su svesni da je veća verovatnoća da će time izgubiti glasove. Ako su izbori povod da ga se sete, to je sramota.

Oliva

pre 12 godina

Obzirom da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, predlažem da pustite sve zatvorenike ma gde se nalazili koji čekaju na presudu. Svaki čovek ima podjednaka prava - jesam li u pravu?

Ljubica Ć.

pre 12 godina

Pa da, logično, nedostajalo je malo divljaštva u Srbiji, odavno nije bilo nikoga koga mora obezbeđenje da iznosi sa sve mikrofonom iz skupštine.

Mala Sirena

pre 12 godina

Pa ako Šešelj kaže da nije kriv onda mu treba i verovati, on je uvek u pravu. Baš me čudi da su mu uopšte i sudili kada čovek ništa nije kriv. :)

Mica Veštica

pre 12 godina

Pitam se koje je mišljenje predsednika o svemu ovome i kakav je njegov stav obzirom da se zalagao da svi begunci i oni koji se nalaze na poternici budu isporučeni na vreme Hagu i da im se sudi.

Milica B.

pre 12 godina

Privremena sloboda, veoma zanimljivo a garant Ljajić. Slobodno ali on i da odgovala ukoliko šešelj pobegne a ne Srbija da ispašta posle.

Stanimirka S.

pre 12 godina

Mi smo stvarno lud narod, umesto da rešavamo probleme siromaštva u kome živimo vama je prioritet da garantujete za Šešelja, pa izvolite, garantujte ali samo svojim imenom i prezimenom. Nas narod ne mešajte.

Jonagold

pre 12 godina

Neće pomoći vladajućoj koaliciji i povratak Šešelja u zemlju , demokrate i njihovi sateliti pokušavaju sve samo da bi ostali na vlasti.

Ozlojeđen

pre 12 godina

Do sada demokrate nisu htele ni da čuju za Šešelja, niti da mu pruže bilo kakvu pomoć za nepravedno suđenje i sistematsko ubijanje u Hagu...a, sada bi preko njega da oduzmu glasove SNS-u, jer su uvideli da im je SNS velika pretnja.

goramsole

pre 12 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno Demokrate se zabrinule Za Seselja , pa sto ste ga oterali u Hag, Pascete sa vlasti sa ili bez Seselja to vam je sigurno , neka dodje on svojoj porodici !

matori

pre 12 godina

Ja mogu, bez ikakvog ustezanja, da garantujem da Šešelj NEĆE nikada biti pušten ni na privremenu, ni na bilo kakvu drugu slobodu!
Svi u Srbiji mogu da se postave na nos, pa ni tada ga neće pustiti...
Biće vraćen kada mu istekne kazna koju bude dobio, ili kad mu istekne vreme, koje mu je odredio Bog.

ivo

pre 12 godina

Realno gledano mislim da Vojislava Šešelja neće pustiti jer je haški sud pre svega politička institucija stvorena da bi se obračunala sa Srbima

sve cu da vas zaokruzim

pre 12 godina

E Ljajicu,sad si najnize pao.
A mislio sad da si ti jedini politicar u Srbiji koji nesto vredi.
Bavis se ovim sitnim predizbornim igrarijama.
Bolje skokni malo do Pazara,da vidis kako ti zivi narod.
Dok se ti bavis glupostima,Zukorlic se ustolicio.
E moj Ljajicu.

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

cilj - OVIM POTEZOM osvabiti tj. ODVUCI glasove Nikolicu !!! licno me politika a, narocito stranke i od zanimaju ali ovo je vise nego ocigledno ...

zoom

pre 12 godina

@JOKER pita:
"....i kakve veze sa vladom srbije ima njgeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??"
Statut suda u Hagu lepo kaze da kada nejki optuzeni/osudjeni trazi da bude pusten ranije, vlada drzave ciji je ta osoba drzavljanin mora dati garacije.
Eno ti primer Jovice Stanisica koji je trazio privremeno pustanje, ali vlada Srbija nije dala saglasnost a samim tim i garancije da nece pobecizoom
To su do sada radile i rade i Srbija i Hrvatska i Bosna

tvrtko

pre 12 godina

ovo ko spanska serija jeftina, rehabilitacija cice, privremena sloboda za seselja. Bice veselo na balkanu opet izgleda. Samo jos Hrvatska da rehabilituje Pavelica i onda opet jedno deset ofanziva u BIH dok ih novi Tito ne potamani.

Hag je utočište a ne zatvor

pre 12 godina

Osim ako nema neku garanciju, Šešelj ne bi došao kući čak i da ga puste, jer znamo zašto je i kada pobegao u bezbrižni Hag. Zato me čudi što ga Ljajić uopšte pominje, niti nešto dobija niti gubi time, znači potpuna besmislica.

J O K E R

pre 12 godina

...sta je bre ovo !?...el on na godisnjem odmoru ili na sudjenju za ratne zlocine...!?...i kakve veze sa vladom srbije ima njeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??...ko je ovde lud,pokvaren i bezobrazan seselj ili clan vlade ljajic!!!???...pa nije ga poslala srbija i srpski narod u hag-sam je otisao i to bas pre nego je smaknut djindjic,a iu da kao "posteno"zaradi na imidzu,pa neka tamo i ostane!!!...

Reductio ad absurdum

pre 12 godina

>>Prema njenim rečima, optuženi bi trebalo da podnese pismeni zahtev za privremeno puštanje za slobodu, a sudsko veće, tokom razmatranja tog zahteva, traži, pored ostalog, i garancije države u kojoj bi optuženi boravio za to vreme.

"Ja nemam informaciju da (Šešelj) namerava ponovo tražiti privremeno puštanje na slobodu", rekla je ona.

Duci0168

pre 12 godina

Ako nekome nedostaje ratohuskac,neka ide kod njega. Smesan i besmislen potez. U tribunalu kad su videli pismo culo se glasno "WTF? HAHAHAHA ....

joj srbijo

pre 12 godina

e ovi žutaći su carevi:sada je pravo vreme da se aktivira satelet zvani srs,jer se toma baš približio.eto malo euforije oko povratka šešelja,malo pljuvanja po sns,a ds trlja ruke.deja vu samo sada je ds+srs,nekad sps+srs

zoom

pre 12 godina

@NIKIGI kaze:
"Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja""

????
KOJA ZAMENA TEZA

Pa da bi drzava dala garancije, Seselj prvo treba da od suda pismeno zatrazi pustanje i tek onda onda se sud obraca Srbiji sa zahtevom za garancije.
Ne moze Srbija dati garancije za nekog ako ih taj neko ne trazi !!

Seele

pre 12 godina

Jasno je da je ovaj potez vlade uslovljen izborima. Možda misle da će im povratak Šešelja pomoći u otimanju glasova naprednjacima? Lično, sumnjam da bi se tako nešto dogodilo.

Poldi

pre 12 godina

Ljajicu i ti si jedan od hipokrita koji nije ucinio nista da se izvrsi lustracija aktera zlocinackih poduhvata 90ih. A verovatno podrzavas i rehabilitaciji Draze.

Seselj je zasluzio da ode na robiju pa makar to znacilo da tamo i zavrsi. Ni malo samilosti prema ovakvim zlocincima.

alex

pre 12 godina

@ ah ta procedura
ne radi se ovde o tome da li je nesto trazeno ili ne. svaka drzava je duzna da svom gradjaninu pruzi garancije(ako moze i hoce). seselj ni sada nije trazio garanciju pa zasto se sada javljaju. e to je sramota!

NIKIGI

pre 12 godina

Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja.Kada se na ovaj način oglašavate opoziciji je najbolje da ćuti, jer sami sebi dajete autogolove.

Gradjanin Subotice

pre 12 godina

Zasti ste dizvilili da se skroz razboli pa da se sada setite da je to vas drzavljanin koji nije kriv za sta ga terete,a dobro znate da je dobrovoljno otisao nije begunac,kakvi su ovo marketinski predizborni trikovi,ja ne mogu da verujem do kojih granica moze da ide vasa drskost.

eureka

pre 12 godina

Ovaj covek je bolna proslost.
Na prvoj strani veliki Seselj iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Na drugoj strani mali Mladen Obradovic iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Iskreno se nadam da sve mirne komsije takodje uvidjaju ovaj patern.

Necu da ovaj balavac od Obradovica jednog dana mojim unucima kroji sudbinu, ali sam pesimista.

tom

pre 12 godina

Bice veoma zanimljivo ako sud presudi da se Seselj ne moza baviti politickim radom.
A on je poznat po tome da ne postuje sud.
Sa druge strane, ako Srbija da sudu garancije za Seselja i to [postovanje odluke/presude suda] postaje zaduzenje Srbije kao garanta.
Sve u svemu, bice veselo.
Mada iskreno mislkim da ce proco kao Gotovina tj oko 25 godina

EU Citizen

pre 12 godina

Sram vas bilo, za tog [uvredljiv opis] nudite garancije da biste podilazili onome što je najgore u Srbiji, njegovim fanovima, a kada običnom građaninu nešto treba, može mirno da se ubije ako nema čime da potplati.

Grunf

pre 12 godina

Posle 12.03.2003. u ovoj žalosnoj zemlji nema nade za običnog smrtnika, ali zato Šešelji, Legije, Koštunice i slični mogu da se šire koliko im volja.

Tiemie

pre 12 godina

Zašto tek sad? Da nije blizina izbora možda uticala na ovakav potez vlade? Naravno da planiraju da bi im Šešelj uzvratio uslugu time što bi pokušao sve da razori zajedničkog konkurenta. Eh, na šta su spali!

već viđeno

pre 12 godina

Kakav očajnički potez žutaća.Zar je došlo do tolikog očaja Borise da se i time služiš,providno ti je to.Pokušaj vraćanja Šešelja u Srbiju sada pred izbore nije briga o tom jadnom čoveku,nego još jedan pokušaj napada na SNS.Nadaju se u DS da bi povratak Šešelja mogao da ojača SRS i podeli biračko telo opozicije između SNS i SRS.Ta računica gospodo žuti vam neće proćiiii.

PREVAREN OD VLASTI

pre 12 godina

Pa gospodo na Vlasti vi koji olako dajete garancije,obecanja i ista ne ispunjavate,ko jos vama veruje,ceo svoj narod ste prevarili i izdali,a stranci ce da vam veruju,oni nemaju oci.

Goksi

pre 12 godina

Uplakana "majka" Rasim Ljajic. Lazni dobrotvor i pomiritelj. Koliko dugo nas je sve zajedno (ajde sto je nas nego i zapad) zamajavao da ne zna gde su Mladic i Karadzic. Bili smo taoci njegovog foliranja. Sada se zanima za Seselja! Neverovatno. Od njega mi se istinski povraca posebno kad krene izborna trka, jer nakrivi glavu, napuni oci kao nekim suzicama, namesti frizuricu i prodaje maglu i demagogiju. Kako bi nekada klinci rekli kenja kao foka. I opet, `bem ti ovakvu drzavu. Alo, Ljajicu, Seselj je nazdravljao kad je Djindjic ubijen!!! Ti si da te podsetim na listi sa DS!!! Doduse Tadiceva DS nema vise nikakve veze sa Djindjicevom DS.

goran

pre 12 godina

može li neko da mi objasni kako je moguće da posle svih ovih godina smatra šešelja za nekog patriotu. Koji je rekao da ljude treba klati zarđalom kašikom. Koji nam je unazadio zemlju, uveo nas u rat, odvojio od razvijenog sveta i doveo tu gde jesmo danas. Ljudi šta će nam Šešelj mi treba da idemo napred.

Milko

pre 12 godina

Šešelj je za deo sadašnje vlasti (SPSi sateliti) u prošlosti odradio dosta prljavih poslova, stoga je za očekivati da mu pomognu sada kada su u prilici.

Aleksandar

pre 12 godina

Vojvodi ne trebaju vase garancije,vojvoda ce iz haskog kazamata izaci sam,i na velika vrata......
(stefan, 27. mart 2012 13:53)

... i sa nogama napred.

miško

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!
(Миљан, 27. mart 2012 15:10)

Vratiće se bojboda u svrbiju miljane jabuko sa grane, ne sekiraj se... ali upakovan !

Milorad

pre 12 godina

Roki - ne znam dal si alav il si balav sto bi rekao nas narod. "gde su ga i poslali pre 10 godina" - da te samo podsetim ili da te obavestim posto si mozda tad imao 7-8 godina; Seselj je sam, dobrovoljno uz trubace redovnim letom otisao u Hag.

ivo

pre 12 godina

Kolika je panika uhvatila naprednjake od same mogućnosti da se Vojislav Šešelj možda vrati u Srbiju jesu svi ovi silni komentari koji dolaze iz izbornog štaba sns-a,ali neka ih neka se malo sekiraju imaju i razlog!

bivsi DS-ovac.

pre 12 godina

Kakva prljava kampanja pa to nisam jos video,kako vas bre nije sramota.Sta ce sve covek da uradi da bi ostao na vlasti.GADITE MI SE BRE...Ali razumem vas pa SNS ce sam uzeti 40% glasova,iako ih uopste ne simpatisem,vase vreme gospodo u vladajucoj koaliciji je isteklo...
DA,dobro bi bilo da nam gospodin predsednik obeca da ce Halejeva kometa ako oni ostanu na vlasti svake godine preletati nase divno nebo,mislim da je veca verovatnoca,nego da nam Mladja isplati akcije...

Dušan

pre 12 godina

Šešelj jedan od aduta Demokratske stranke, ali ni to vam neće pomoći narod je gladan! Prolazim sticajem okolnosti srpske gradove i u svim tim gradovima jedva koji lokal radi, svi ostali su sa belim natpisom lokal se izdaje, fabrike ne rade, nameti ogromni, skupa hrana, veliki brog građana nema ni da plati struju pa im je ista isključena. Narod je naučio na jeftinu demagogiju i može se prevariti jednom, eventualno dva puta!

Миљан

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!

ah ta procedura

pre 12 godina

@Alex kaze:
"Posle 9 godina garancija? kako vas nije sramota?!"

Alex 'ZABORAVLJA' [verovatnio slucajno] da Seselj svih ovih 9 godina nikada nije trazio da bude privremeno pusten A TEK kada on sam zatrazi [pismeno], sud u Hagu se obrati vladi Srbije i trazi garanciju za njega.
Jelacicka lepo objasni da Seselj to ni sada nije trazio [dostavio pisani zahtev.
A Ljajic je lepo rekao/najavio da ce vlada dati garancije za Seselja ako on popdnese zahtev sudu.
Ovo ko po onoj staroj: "Ko ce pre: breg Muhamedu ili Muhamed bregu'?

Aca

pre 12 godina

DS ima jako mudre ljude, samo kada bi tu mudrost upotrebili da sviman nama bude bolje bili bismo na konju. Šešelj ako se sada pojavi u Srbiji, i kaže ono što javnost ne zna o Tomi i Vučiću, SNS jedva prelazi 10%, a to DS i želi, zar ne?

los scenario, jos losija rezija

pre 12 godina

RS danima tvrdi da je jedva ziv koliko je bolestan i zapusten u Hagu, ovi ce sad da garantuju da dodje zbog predizborne kampanje.
A kakave veze ima Ljajic kao Ministar za rad i socijalnu politiku u citavoj prici to je tek poseban cirkus.
Mislim da su ove agencije koje tvrde da u vasa obecanja i predizbornu kampanju ne veruje vise od 5% ljudi.Mislim da su i oni u zabludi, tesko da mogu i tu cifru da dostignu, prevelika je.
Toma se izgubi vec i na pomisao da tako ensto moze da se desi.Joj bre, svi steb vise jadni, da ni sami niste svesni koliko.

Judmila

pre 12 godina

Koliko znam, Vuk jeremić i Rasim Ljajić su i do sad bili aktivni u pomaganju države haškim optuženicima, a ne samo Šešelju, onoliko koliko država treba da stane iza svojih državljana. U Hrvatskoj je ceo narod na strani državnih interesa, a kod nas se i tu delimo. Svako treba i odgovaraće i odgovara za ono što je učinio, ali mi kao država treba da zauzmemo pre svega human stav prema svakom, pa i prema haškim optuženicima! Naravno da sam sve ima veze sa izborima, ali možda i nije loše da se konačno zna da se ne povijamo besomučno nego da se vidi i javno da nešto po pitanju Haga ipak radimo a humano je. Da se sutra Šešelju nešto loše dogodi, svi ovi koji su protiv ovakvih akcija države bili bi najglasniji u osudi što država nije ništa uradila. Evo, pokušavaju bar

Miljan

pre 12 godina

Sad ste se setili posle 10 godina mucenja, torture i svih krsenja ludskih prava koje je Seselj imao u tom laznom sudu!Kako vas nije sramota da posle 10 godina to radite!Sto to niste odmah trazili, pa on se sam predao moga je da se brani sa slobode 10 godina.malo ste zakasnili samo 10 godina.Stidite se!

Бамби

pre 12 godina

Занима ме само да ли је Србија толико "јака" да ту гаранцију ико и узме у обзир! До сада су показали колико поштују наше правосуђе и нашу земљу, боље речено никако....

NemanjaBGD

pre 12 godina

Ovaj Ljajic je veliko razocaranje, ali samo za one koji su u njega stvarno verovali.

Mene uopste nije razocarao, jer sam znao kakav je.

Cim neko ulazi u koaliciju sa DS iz cistih politickih interesa a ne zbog dobrobiti naroda, onda o njemu nema sta da se prica.

Mogao je Ljajic da ide uz Preokret, sto je u startu i zeleo, ali je onda ocenio da mu je ovo sa DS sigurnija varijanta da udje u parlament.

Nema nama bolje buducnosti uz ovakvu vlast, ali i ovakvu opoziciju.

Crno nam se pise, ukoliko nam neko pametniji ne nametne nesto bolje. To je jedina mogucnost, jer ovi policari sami nisu ni sposobni, niti zele da nam donesu boljitak.

Dusica

pre 12 godina

Frka, treba sakupiti glasove,sada malo i Seselja da iskoriste u predizbornu kampanju.Mada sam sigurna da on ni repom nece mrdnuti.Dzabe..

Cica Draza

pre 12 godina

Ovo se nisam nadao od Seselja. Ovo je pokusaj da izlapeli i izmuceni Seselj i ova sadasnja neodrziva vlast stanu na put velikim promenama u Srbiji. Ovako ce samo jos vise ojacati naprednjake. Ovo je velika izdaja Vojislava Seselja.

Rozenkrojcer

pre 12 godina

Žutima je izgleda velika frka! Do sada im Šešelj uopšte nije bio tema ni za razmišljanje, ali kako se bliže izbori kapiraju da samo Šešelj može da razbuca Naprednjake... Mene lično ne interesuju ni Šešelj ni ovi koji misle da će Statusom i Fusnotom da dobiju moj glas, ali ni naprednjaci! Za svakog od njih imam pripremljene fusnote za listić!

osudjen nije,bar za sad

pre 12 godina

i kolko ono godina proslo od kad je u zatvoru?! niti je osudjen,a kako stvari stoje,mozda i nece. pa red bi bio da se i ta prica zavrsi. necu da ulazim u to "kriv il ne" ali je vrijeme vise. pa sramota,posle tolko godina da sjedi zatvoren bez presude! zamislite se svi,kako bi bilo vama da 10 godina sjedite u zatvoru i cekate presudu. a zna se da niko nije kriv dok se ne utvrdi suprotno. bar je tako bilo do sad ...

Radikal KG

pre 12 godina

E moj bivsi Vojvodo, docekao si da ti ova vlada daje garanciju. Na sta si ti spao i pristao. Sada vidim da si ti Tomu izdao a ne on tebe.

ivan

pre 12 godina

Nprednjaci vaša nervoza je više nego očigledna što pokazuju ovi silni komentari,boji te se vi Šešelja jer ga vi u ostalomh znate najbolje i ako se kojim slucajem vrati znate da vam prestoji grčevita borba za cenzus

sindikalac

pre 12 godina

Kada bi Ljajic, u svojstvu ministra za rad, ako nije zaboravio da je na toj funkciji, jednom, samo jednom, makar sale radi, izdao garancije da ce se postovati radnicka i sindikalna prava, to bi vredelo vise nego hiljadu Seselja. Medjutim, od toga bi samo Srbija dugorocno imala koristi, a Seselj je sada vazan zbog izbora. Radnici, ocito, nisu.

spin

pre 12 godina

spinuje se da hoce seselja da vrate zbog naprednjaka.on nemoze da uzme nikolicu glasace jer su razlicite opcije vec kostunici skojim su zajedno protiv eu.kasnije je lakse vladati uz pomoc seselja jer kostunicu nemogu da potkupe.

franc

pre 12 godina

I ovaj se vraca UNAZAD -ko bi rekao ..
Uzmi ga u tvoj stan ili idi u Holandiju pa se smestita tamo u HOTEL !
E,LJAJICU;LJAJICU dokle si stigao !

mirko

pre 12 godina

Ova ponuda je postojala i ranije, ali Šešelj je nije prihvatao iz poznatih razloga. Ne razumem zašto se naprednjaci bune, pa zar ste tako brzo zaboravili da ste se sami sa ponosom deklarisali kao šešeljevci, a Toma još nosi zvanje vojvode, kojim ga je odlikovao Šešelj.
Ali ne odlučuje LJajić o tome, nego Tribunal, pa ne treba da se uzbuđujete pre vremena.

Alfa

pre 12 godina

@(Marko, 27. mart 2012 13:50)
on je OPTUZEN a ne OSUDJEN... ne mogu vec 10 godina da ga osude a kako stoje stvari nece ni moci tako da ne iznosi neistine...

Бувица

pre 12 godina

Да ли заиста мислите господине Љајићу да ће се ствари одигравати онако како Србија хоће! До сада смо били повиновани и спуштали смо главу пред свима а сада хоћете да нас цене... Хм!

jovanka

pre 12 godina

Divna neka država. Čini uslugu gradjaninu koji to od nje nije ni tražio. Da mi je neko rekao da će Ljajić pasti na ovo, rekla bih mu da je lud. No, očito je panika pred izbore. Sad je dobar Šešelj, Draža i crni djavo za glas više. KOME? Ovo je presudilo da oni više nikada nemaju moj i glas mojih članova porodice. Mora postojati princip, moral, donji prag pa i politici. Srbijo gde ideš?

Jovan Preacher

pre 12 godina

Za Rokija

Potcenjujes narod, budi siguran da ako Seselj dodje da ce odvuci dosta glasova SNS-u. Bice dovoljno jedan miting, narod ima se popali.

Za Milosa i njegov komentar:

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...
(milos, 27. mart 2012 13:51)
# Link komentara

Igrice na c64 nikako nisu glupave. U stvari nema boljih igrica od tih.

nenadbg

pre 12 godina

Koliko su samo jadni i bedni kad treba vlast da odbrane spremni su na sve, pa i da vrate onog kog su poslali, pa posle 10 godina salju garancije.

A taj Seselj je rekao da nikada nece prihvatiti pomoc izdajnicke vlasti u Beogradu. Pa da vidimo sad ko je dosledan. Sto se mene tice nek se vrati odmah. Ali ljudi muka mi je vise od ovih kalkulacija demokrata.

Duki

pre 12 godina

Pitam se samo zašto Vlada nije do sada ništa učinila povodom davanja garancija za Šešelja? Logika govori da ovo sad ima velike veze sa izborima. Kakve, znamo već svi.

Ivana 80

pre 12 godina

Kakva iznenadna ljubav nakon tolikih godina. Pokušavaju na sve načine da uspore vrtoglav rast popularnosti SNS, samo vratiće im se kao liberalistički bumerang.

ivo

pre 12 godina

Naprednjaci ako se Voja vrati bojim se da vam se crno piše čak šta više ovi sto salju ove komentare sumnjam da ce vise bit kod Tome i Vucica,prestoji vam borba za cenzu NAPREDNACI!!!

He he he

pre 12 godina

Prvo su Srpske radikale napustili svi bitniji kadrovi poput Todorovića, a sada će im Boris Tadić vratiti idola i to uz angažovanje Rasima Ljaića. Šta je treća stvar, možda koalicija za spas Srbije od izdajnika Tome Nikolića?

Filip

pre 12 godina

Ne volim ni DS, ni SRS, ali moram priznati da uzivam u masovnoj histeriji i panici koja je zahvatila SNS od same pomisli da Kum moze da se nadje na slobodi i da svrati u Srbiju. A bili su ubedjeni da imaju savrsen plan...

SOFIJA

pre 12 godina

Na sve ste vi spremni samo da ostanete na vlasti, sada ste se setili Seselja, on sigurno nece pristati na ovu garanciju jer ne podrzava ovu vladu koja je odavno zaboravila na njega.

ulicni hodac

pre 12 godina

Voleo bih da ga puste, da Seki dozivi docek par stotina hiljada ljudi na aerodromu jer bi mu to bila velika licna satisfakcija. Ja bih isao iako nikad nisam bio za njega, ali postujem ideolosku snagu i nesalomivost koju iskazuje u ovom postideoloskom vremenu gde svako prodaje i rodjenu majku za neku integraciju i novac. Plus, sve sto je govorio o komunjarama je istina od a do š.
Ali verovatnoca da ga puste je verujem ravna nuli, ipak je on tamo zatocen da ne bude nikada pusten, a najvis bi se mnogi radovali da on umre, i to su razlozi asto bi ga stotine hiljada docekale, zbog inata dusmanima.

параДОКС

pre 12 godina

Зар Љајић није чуо да је Шешељ изјавио "да не жели никакву помоћ од издајничке владе"

serbin

pre 12 godina

Ajde sada, Vojo, podnesi zahtev i idi kući. Evo, nasao se covek koji ce da garantuje za tebe. Neka ti je sa srecom i svaka cast g. Ljajicu.

paja1618

pre 12 godina

He he he teska je ova nasa politika, vratiti pre izbora Seselja da bi se smanjila razlika u glasovima ali sta ako je ovo dvostruka igra? Sta ako na primer se pre izbora vrati Seselj i pocne protiv Tome da prica, ali ne bas kako zna pa okrene cunak i Toma dobije oko 32% Radikali 6 - 7 % to je oko 40% i pridruzi im se prva ljubav SPS sa 12-14%. I kazu nase svade su bile dogovorene da bi dobili vlast interesantna postavka situacije zar ne.... ?

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

Roots

pre 12 godina

Najveća greška Tadića i njegovog štaba je što je mnoooogo podcenio Tomu , naročito da neće dobiti podršku bele kuće i Brisela, a izgleda da i veliki broj tajkuna gura scenario da nova vlada bude SNS, DSS i SPS, Dačić postaje premijer i dobija MUP i još jedno ministarstvo, DSS dobija odbranu i MIP , a SNS ministarstvo pravde i finansije. A Šešelj je potrebniji na političkoj sceni ,kakav takav, da zamuti i ustalasa vodu, bez njega nema teške artiljerije,sviđalo se to nekima ili ne.

milos

pre 12 godina

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...

stev@n

pre 12 godina

Auuuuu...Ala je vlast ocajna...Da li mislite stvarno da ce njegov povratak u zemlju uzeti neki glas opoziciji? Osim ako ne mislite da ih (SRS) prigrlite u svoje narucje pa da uradite kao sa SPS...istorijsko pomirenje.

Roki 2

pre 12 godina

Ovo je do sada najprljaviji deo izborne kampanje DS-a i njihovih partnera, ja ne mogu da verujem dokle seze njihovo licemerstvo, oni ce sad pred izbore da garantuju za Seselja, posle 10 godina njegovog boravka u pritvoru, eto samo da prodju izbori, pa ce da ga vrate gde su ga i poslali pre 10 godina, da ga malo iskoriste da pokusa da oslabi SNS. Po meni to na glasace SNS ne utice, jer da su hteli, ostali bi u SRS, tako da je ovo jos jedan los potez DS-a, koji ce im se odlupati od glavu, pogotovo sto je Seselj izjavio da ga ne interesuju garancije "izdajnicke vlade u Beogradu" kako je izjavio, bice zanimljivo cuti i sta Seselj ima da kaze povodom ovog pisma.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

Roki 2

pre 12 godina

Ovo je do sada najprljaviji deo izborne kampanje DS-a i njihovih partnera, ja ne mogu da verujem dokle seze njihovo licemerstvo, oni ce sad pred izbore da garantuju za Seselja, posle 10 godina njegovog boravka u pritvoru, eto samo da prodju izbori, pa ce da ga vrate gde su ga i poslali pre 10 godina, da ga malo iskoriste da pokusa da oslabi SNS. Po meni to na glasace SNS ne utice, jer da su hteli, ostali bi u SRS, tako da je ovo jos jedan los potez DS-a, koji ce im se odlupati od glavu, pogotovo sto je Seselj izjavio da ga ne interesuju garancije "izdajnicke vlade u Beogradu" kako je izjavio, bice zanimljivo cuti i sta Seselj ima da kaze povodom ovog pisma.

параДОКС

pre 12 godina

Зар Љајић није чуо да је Шешељ изјавио "да не жели никакву помоћ од издајничке владе"

stev@n

pre 12 godina

Auuuuu...Ala je vlast ocajna...Da li mislite stvarno da ce njegov povratak u zemlju uzeti neki glas opoziciji? Osim ako ne mislite da ih (SRS) prigrlite u svoje narucje pa da uradite kao sa SPS...istorijsko pomirenje.

milos

pre 12 godina

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...

Rozenkrojcer

pre 12 godina

Žutima je izgleda velika frka! Do sada im Šešelj uopšte nije bio tema ni za razmišljanje, ali kako se bliže izbori kapiraju da samo Šešelj može da razbuca Naprednjake... Mene lično ne interesuju ni Šešelj ni ovi koji misle da će Statusom i Fusnotom da dobiju moj glas, ali ni naprednjaci! Za svakog od njih imam pripremljene fusnote za listić!

SOFIJA

pre 12 godina

Na sve ste vi spremni samo da ostanete na vlasti, sada ste se setili Seselja, on sigurno nece pristati na ovu garanciju jer ne podrzava ovu vladu koja je odavno zaboravila na njega.

ulicni hodac

pre 12 godina

Voleo bih da ga puste, da Seki dozivi docek par stotina hiljada ljudi na aerodromu jer bi mu to bila velika licna satisfakcija. Ja bih isao iako nikad nisam bio za njega, ali postujem ideolosku snagu i nesalomivost koju iskazuje u ovom postideoloskom vremenu gde svako prodaje i rodjenu majku za neku integraciju i novac. Plus, sve sto je govorio o komunjarama je istina od a do š.
Ali verovatnoca da ga puste je verujem ravna nuli, ipak je on tamo zatocen da ne bude nikada pusten, a najvis bi se mnogi radovali da on umre, i to su razlozi asto bi ga stotine hiljada docekale, zbog inata dusmanima.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

Roots

pre 12 godina

Najveća greška Tadića i njegovog štaba je što je mnoooogo podcenio Tomu , naročito da neće dobiti podršku bele kuće i Brisela, a izgleda da i veliki broj tajkuna gura scenario da nova vlada bude SNS, DSS i SPS, Dačić postaje premijer i dobija MUP i još jedno ministarstvo, DSS dobija odbranu i MIP , a SNS ministarstvo pravde i finansije. A Šešelj je potrebniji na političkoj sceni ,kakav takav, da zamuti i ustalasa vodu, bez njega nema teške artiljerije,sviđalo se to nekima ili ne.

Goksi

pre 12 godina

Uplakana "majka" Rasim Ljajic. Lazni dobrotvor i pomiritelj. Koliko dugo nas je sve zajedno (ajde sto je nas nego i zapad) zamajavao da ne zna gde su Mladic i Karadzic. Bili smo taoci njegovog foliranja. Sada se zanima za Seselja! Neverovatno. Od njega mi se istinski povraca posebno kad krene izborna trka, jer nakrivi glavu, napuni oci kao nekim suzicama, namesti frizuricu i prodaje maglu i demagogiju. Kako bi nekada klinci rekli kenja kao foka. I opet, `bem ti ovakvu drzavu. Alo, Ljajicu, Seselj je nazdravljao kad je Djindjic ubijen!!! Ti si da te podsetim na listi sa DS!!! Doduse Tadiceva DS nema vise nikakve veze sa Djindjicevom DS.

jovanka

pre 12 godina

Divna neka država. Čini uslugu gradjaninu koji to od nje nije ni tražio. Da mi je neko rekao da će Ljajić pasti na ovo, rekla bih mu da je lud. No, očito je panika pred izbore. Sad je dobar Šešelj, Draža i crni djavo za glas više. KOME? Ovo je presudilo da oni više nikada nemaju moj i glas mojih članova porodice. Mora postojati princip, moral, donji prag pa i politici. Srbijo gde ideš?

Filip

pre 12 godina

Ne volim ni DS, ni SRS, ali moram priznati da uzivam u masovnoj histeriji i panici koja je zahvatila SNS od same pomisli da Kum moze da se nadje na slobodi i da svrati u Srbiju. A bili su ubedjeni da imaju savrsen plan...

Dušan

pre 12 godina

Šešelj jedan od aduta Demokratske stranke, ali ni to vam neće pomoći narod je gladan! Prolazim sticajem okolnosti srpske gradove i u svim tim gradovima jedva koji lokal radi, svi ostali su sa belim natpisom lokal se izdaje, fabrike ne rade, nameti ogromni, skupa hrana, veliki brog građana nema ni da plati struju pa im je ista isključena. Narod je naučio na jeftinu demagogiju i može se prevariti jednom, eventualno dva puta!

He he he

pre 12 godina

Prvo su Srpske radikale napustili svi bitniji kadrovi poput Todorovića, a sada će im Boris Tadić vratiti idola i to uz angažovanje Rasima Ljaića. Šta je treća stvar, možda koalicija za spas Srbije od izdajnika Tome Nikolića?

miško

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!
(Миљан, 27. mart 2012 15:10)

Vratiće se bojboda u svrbiju miljane jabuko sa grane, ne sekiraj se... ali upakovan !

Aleksandar

pre 12 godina

Vojvodi ne trebaju vase garancije,vojvoda ce iz haskog kazamata izaci sam,i na velika vrata......
(stefan, 27. mart 2012 13:53)

... i sa nogama napred.

Duci0168

pre 12 godina

Ako nekome nedostaje ratohuskac,neka ide kod njega. Smesan i besmislen potez. U tribunalu kad su videli pismo culo se glasno "WTF? HAHAHAHA ....

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

Grunf

pre 12 godina

Posle 12.03.2003. u ovoj žalosnoj zemlji nema nade za običnog smrtnika, ali zato Šešelji, Legije, Koštunice i slični mogu da se šire koliko im volja.

Dusica

pre 12 godina

Frka, treba sakupiti glasove,sada malo i Seselja da iskoriste u predizbornu kampanju.Mada sam sigurna da on ni repom nece mrdnuti.Dzabe..

Alfa

pre 12 godina

@(Marko, 27. mart 2012 13:50)
on je OPTUZEN a ne OSUDJEN... ne mogu vec 10 godina da ga osude a kako stoje stvari nece ni moci tako da ne iznosi neistine...

Duki

pre 12 godina

Pitam se samo zašto Vlada nije do sada ništa učinila povodom davanja garancija za Šešelja? Logika govori da ovo sad ima velike veze sa izborima. Kakve, znamo već svi.

Radikal KG

pre 12 godina

E moj bivsi Vojvodo, docekao si da ti ova vlada daje garanciju. Na sta si ti spao i pristao. Sada vidim da si ti Tomu izdao a ne on tebe.

paja1618

pre 12 godina

He he he teska je ova nasa politika, vratiti pre izbora Seselja da bi se smanjila razlika u glasovima ali sta ako je ovo dvostruka igra? Sta ako na primer se pre izbora vrati Seselj i pocne protiv Tome da prica, ali ne bas kako zna pa okrene cunak i Toma dobije oko 32% Radikali 6 - 7 % to je oko 40% i pridruzi im se prva ljubav SPS sa 12-14%. I kazu nase svade su bile dogovorene da bi dobili vlast interesantna postavka situacije zar ne.... ?

franc

pre 12 godina

I ovaj se vraca UNAZAD -ko bi rekao ..
Uzmi ga u tvoj stan ili idi u Holandiju pa se smestita tamo u HOTEL !
E,LJAJICU;LJAJICU dokle si stigao !

bivsi DS-ovac.

pre 12 godina

Kakva prljava kampanja pa to nisam jos video,kako vas bre nije sramota.Sta ce sve covek da uradi da bi ostao na vlasti.GADITE MI SE BRE...Ali razumem vas pa SNS ce sam uzeti 40% glasova,iako ih uopste ne simpatisem,vase vreme gospodo u vladajucoj koaliciji je isteklo...
DA,dobro bi bilo da nam gospodin predsednik obeca da ce Halejeva kometa ako oni ostanu na vlasti svake godine preletati nase divno nebo,mislim da je veca verovatnoca,nego da nam Mladja isplati akcije...

sindikalac

pre 12 godina

Kada bi Ljajic, u svojstvu ministra za rad, ako nije zaboravio da je na toj funkciji, jednom, samo jednom, makar sale radi, izdao garancije da ce se postovati radnicka i sindikalna prava, to bi vredelo vise nego hiljadu Seselja. Medjutim, od toga bi samo Srbija dugorocno imala koristi, a Seselj je sada vazan zbog izbora. Radnici, ocito, nisu.

Миљан

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!

ivo

pre 12 godina

Naprednjaci ako se Voja vrati bojim se da vam se crno piše čak šta više ovi sto salju ove komentare sumnjam da ce vise bit kod Tome i Vucica,prestoji vam borba za cenzu NAPREDNACI!!!

NemanjaBGD

pre 12 godina

Ovaj Ljajic je veliko razocaranje, ali samo za one koji su u njega stvarno verovali.

Mene uopste nije razocarao, jer sam znao kakav je.

Cim neko ulazi u koaliciju sa DS iz cistih politickih interesa a ne zbog dobrobiti naroda, onda o njemu nema sta da se prica.

Mogao je Ljajic da ide uz Preokret, sto je u startu i zeleo, ali je onda ocenio da mu je ovo sa DS sigurnija varijanta da udje u parlament.

Nema nama bolje buducnosti uz ovakvu vlast, ali i ovakvu opoziciju.

Crno nam se pise, ukoliko nam neko pametniji ne nametne nesto bolje. To je jedina mogucnost, jer ovi policari sami nisu ni sposobni, niti zele da nam donesu boljitak.

joj srbijo

pre 12 godina

e ovi žutaći su carevi:sada je pravo vreme da se aktivira satelet zvani srs,jer se toma baš približio.eto malo euforije oko povratka šešelja,malo pljuvanja po sns,a ds trlja ruke.deja vu samo sada je ds+srs,nekad sps+srs

serbin

pre 12 godina

Ajde sada, Vojo, podnesi zahtev i idi kući. Evo, nasao se covek koji ce da garantuje za tebe. Neka ti je sa srecom i svaka cast g. Ljajicu.

nenadbg

pre 12 godina

Koliko su samo jadni i bedni kad treba vlast da odbrane spremni su na sve, pa i da vrate onog kog su poslali, pa posle 10 godina salju garancije.

A taj Seselj je rekao da nikada nece prihvatiti pomoc izdajnicke vlasti u Beogradu. Pa da vidimo sad ko je dosledan. Sto se mene tice nek se vrati odmah. Ali ljudi muka mi je vise od ovih kalkulacija demokrata.

NIKIGI

pre 12 godina

Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja.Kada se na ovaj način oglašavate opoziciji je najbolje da ćuti, jer sami sebi dajete autogolove.

mirko

pre 12 godina

Ova ponuda je postojala i ranije, ali Šešelj je nije prihvatao iz poznatih razloga. Ne razumem zašto se naprednjaci bune, pa zar ste tako brzo zaboravili da ste se sami sa ponosom deklarisali kao šešeljevci, a Toma još nosi zvanje vojvode, kojim ga je odlikovao Šešelj.
Ali ne odlučuje LJajić o tome, nego Tribunal, pa ne treba da se uzbuđujete pre vremena.

Ivana 80

pre 12 godina

Kakva iznenadna ljubav nakon tolikih godina. Pokušavaju na sve načine da uspore vrtoglav rast popularnosti SNS, samo vratiće im se kao liberalistički bumerang.

spin

pre 12 godina

spinuje se da hoce seselja da vrate zbog naprednjaka.on nemoze da uzme nikolicu glasace jer su razlicite opcije vec kostunici skojim su zajedno protiv eu.kasnije je lakse vladati uz pomoc seselja jer kostunicu nemogu da potkupe.

Jovan Preacher

pre 12 godina

Za Rokija

Potcenjujes narod, budi siguran da ako Seselj dodje da ce odvuci dosta glasova SNS-u. Bice dovoljno jedan miting, narod ima se popali.

Za Milosa i njegov komentar:

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...
(milos, 27. mart 2012 13:51)
# Link komentara

Igrice na c64 nikako nisu glupave. U stvari nema boljih igrica od tih.

zoom

pre 12 godina

@NIKIGI kaze:
"Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja""

????
KOJA ZAMENA TEZA

Pa da bi drzava dala garancije, Seselj prvo treba da od suda pismeno zatrazi pustanje i tek onda onda se sud obraca Srbiji sa zahtevom za garancije.
Ne moze Srbija dati garancije za nekog ako ih taj neko ne trazi !!

ivo

pre 12 godina

Kolika je panika uhvatila naprednjake od same mogućnosti da se Vojislav Šešelj možda vrati u Srbiju jesu svi ovi silni komentari koji dolaze iz izbornog štaba sns-a,ali neka ih neka se malo sekiraju imaju i razlog!

Miljan

pre 12 godina

Sad ste se setili posle 10 godina mucenja, torture i svih krsenja ludskih prava koje je Seselj imao u tom laznom sudu!Kako vas nije sramota da posle 10 godina to radite!Sto to niste odmah trazili, pa on se sam predao moga je da se brani sa slobode 10 godina.malo ste zakasnili samo 10 godina.Stidite se!

osudjen nije,bar za sad

pre 12 godina

i kolko ono godina proslo od kad je u zatvoru?! niti je osudjen,a kako stvari stoje,mozda i nece. pa red bi bio da se i ta prica zavrsi. necu da ulazim u to "kriv il ne" ali je vrijeme vise. pa sramota,posle tolko godina da sjedi zatvoren bez presude! zamislite se svi,kako bi bilo vama da 10 godina sjedite u zatvoru i cekate presudu. a zna se da niko nije kriv dok se ne utvrdi suprotno. bar je tako bilo do sad ...

ivan

pre 12 godina

Nprednjaci vaša nervoza je više nego očigledna što pokazuju ovi silni komentari,boji te se vi Šešelja jer ga vi u ostalomh znate najbolje i ako se kojim slucajem vrati znate da vam prestoji grčevita borba za cenzus

Milorad

pre 12 godina

Roki - ne znam dal si alav il si balav sto bi rekao nas narod. "gde su ga i poslali pre 10 godina" - da te samo podsetim ili da te obavestim posto si mozda tad imao 7-8 godina; Seselj je sam, dobrovoljno uz trubace redovnim letom otisao u Hag.

već viđeno

pre 12 godina

Kakav očajnički potez žutaća.Zar je došlo do tolikog očaja Borise da se i time služiš,providno ti je to.Pokušaj vraćanja Šešelja u Srbiju sada pred izbore nije briga o tom jadnom čoveku,nego još jedan pokušaj napada na SNS.Nadaju se u DS da bi povratak Šešelja mogao da ojača SRS i podeli biračko telo opozicije između SNS i SRS.Ta računica gospodo žuti vam neće proćiiii.

Cica Draza

pre 12 godina

Ovo se nisam nadao od Seselja. Ovo je pokusaj da izlapeli i izmuceni Seselj i ova sadasnja neodrziva vlast stanu na put velikim promenama u Srbiji. Ovako ce samo jos vise ojacati naprednjake. Ovo je velika izdaja Vojislava Seselja.

Milko

pre 12 godina

Šešelj je za deo sadašnje vlasti (SPSi sateliti) u prošlosti odradio dosta prljavih poslova, stoga je za očekivati da mu pomognu sada kada su u prilici.

Бувица

pre 12 godina

Да ли заиста мислите господине Љајићу да ће се ствари одигравати онако како Србија хоће! До сада смо били повиновани и спуштали смо главу пред свима а сада хоћете да нас цене... Хм!

Tiemie

pre 12 godina

Zašto tek sad? Da nije blizina izbora možda uticala na ovakav potez vlade? Naravno da planiraju da bi im Šešelj uzvratio uslugu time što bi pokušao sve da razori zajedničkog konkurenta. Eh, na šta su spali!

tom

pre 12 godina

Bice veoma zanimljivo ako sud presudi da se Seselj ne moza baviti politickim radom.
A on je poznat po tome da ne postuje sud.
Sa druge strane, ako Srbija da sudu garancije za Seselja i to [postovanje odluke/presude suda] postaje zaduzenje Srbije kao garanta.
Sve u svemu, bice veselo.
Mada iskreno mislkim da ce proco kao Gotovina tj oko 25 godina

Seele

pre 12 godina

Jasno je da je ovaj potez vlade uslovljen izborima. Možda misle da će im povratak Šešelja pomoći u otimanju glasova naprednjacima? Lično, sumnjam da bi se tako nešto dogodilo.

J O K E R

pre 12 godina

...sta je bre ovo !?...el on na godisnjem odmoru ili na sudjenju za ratne zlocine...!?...i kakve veze sa vladom srbije ima njeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??...ko je ovde lud,pokvaren i bezobrazan seselj ili clan vlade ljajic!!!???...pa nije ga poslala srbija i srpski narod u hag-sam je otisao i to bas pre nego je smaknut djindjic,a iu da kao "posteno"zaradi na imidzu,pa neka tamo i ostane!!!...

ivo

pre 12 godina

Realno gledano mislim da Vojislava Šešelja neće pustiti jer je haški sud pre svega politička institucija stvorena da bi se obračunala sa Srbima

sve cu da vas zaokruzim

pre 12 godina

E Ljajicu,sad si najnize pao.
A mislio sad da si ti jedini politicar u Srbiji koji nesto vredi.
Bavis se ovim sitnim predizbornim igrarijama.
Bolje skokni malo do Pazara,da vidis kako ti zivi narod.
Dok se ti bavis glupostima,Zukorlic se ustolicio.
E moj Ljajicu.

los scenario, jos losija rezija

pre 12 godina

RS danima tvrdi da je jedva ziv koliko je bolestan i zapusten u Hagu, ovi ce sad da garantuju da dodje zbog predizborne kampanje.
A kakave veze ima Ljajic kao Ministar za rad i socijalnu politiku u citavoj prici to je tek poseban cirkus.
Mislim da su ove agencije koje tvrde da u vasa obecanja i predizbornu kampanju ne veruje vise od 5% ljudi.Mislim da su i oni u zabludi, tesko da mogu i tu cifru da dostignu, prevelika je.
Toma se izgubi vec i na pomisao da tako ensto moze da se desi.Joj bre, svi steb vise jadni, da ni sami niste svesni koliko.

eureka

pre 12 godina

Ovaj covek je bolna proslost.
Na prvoj strani veliki Seselj iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Na drugoj strani mali Mladen Obradovic iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Iskreno se nadam da sve mirne komsije takodje uvidjaju ovaj patern.

Necu da ovaj balavac od Obradovica jednog dana mojim unucima kroji sudbinu, ali sam pesimista.

Poldi

pre 12 godina

Ljajicu i ti si jedan od hipokrita koji nije ucinio nista da se izvrsi lustracija aktera zlocinackih poduhvata 90ih. A verovatno podrzavas i rehabilitaciji Draze.

Seselj je zasluzio da ode na robiju pa makar to znacilo da tamo i zavrsi. Ni malo samilosti prema ovakvim zlocincima.

PREVAREN OD VLASTI

pre 12 godina

Pa gospodo na Vlasti vi koji olako dajete garancije,obecanja i ista ne ispunjavate,ko jos vama veruje,ceo svoj narod ste prevarili i izdali,a stranci ce da vam veruju,oni nemaju oci.

EU Citizen

pre 12 godina

Sram vas bilo, za tog [uvredljiv opis] nudite garancije da biste podilazili onome što je najgore u Srbiji, njegovim fanovima, a kada običnom građaninu nešto treba, može mirno da se ubije ako nema čime da potplati.

goran

pre 12 godina

može li neko da mi objasni kako je moguće da posle svih ovih godina smatra šešelja za nekog patriotu. Koji je rekao da ljude treba klati zarđalom kašikom. Koji nam je unazadio zemlju, uveo nas u rat, odvojio od razvijenog sveta i doveo tu gde jesmo danas. Ljudi šta će nam Šešelj mi treba da idemo napred.

Aca

pre 12 godina

DS ima jako mudre ljude, samo kada bi tu mudrost upotrebili da sviman nama bude bolje bili bismo na konju. Šešelj ako se sada pojavi u Srbiji, i kaže ono što javnost ne zna o Tomi i Vučiću, SNS jedva prelazi 10%, a to DS i želi, zar ne?

ah ta procedura

pre 12 godina

@Alex kaze:
"Posle 9 godina garancija? kako vas nije sramota?!"

Alex 'ZABORAVLJA' [verovatnio slucajno] da Seselj svih ovih 9 godina nikada nije trazio da bude privremeno pusten A TEK kada on sam zatrazi [pismeno], sud u Hagu se obrati vladi Srbije i trazi garanciju za njega.
Jelacicka lepo objasni da Seselj to ni sada nije trazio [dostavio pisani zahtev.
A Ljajic je lepo rekao/najavio da ce vlada dati garancije za Seselja ako on popdnese zahtev sudu.
Ovo ko po onoj staroj: "Ko ce pre: breg Muhamedu ili Muhamed bregu'?

Бамби

pre 12 godina

Занима ме само да ли је Србија толико "јака" да ту гаранцију ико и узме у обзир! До сада су показали колико поштују наше правосуђе и нашу земљу, боље речено никако....

Gradjanin Subotice

pre 12 godina

Zasti ste dizvilili da se skroz razboli pa da se sada setite da je to vas drzavljanin koji nije kriv za sta ga terete,a dobro znate da je dobrovoljno otisao nije begunac,kakvi su ovo marketinski predizborni trikovi,ja ne mogu da verujem do kojih granica moze da ide vasa drskost.

tvrtko

pre 12 godina

ovo ko spanska serija jeftina, rehabilitacija cice, privremena sloboda za seselja. Bice veselo na balkanu opet izgleda. Samo jos Hrvatska da rehabilituje Pavelica i onda opet jedno deset ofanziva u BIH dok ih novi Tito ne potamani.

matori

pre 12 godina

Ja mogu, bez ikakvog ustezanja, da garantujem da Šešelj NEĆE nikada biti pušten ni na privremenu, ni na bilo kakvu drugu slobodu!
Svi u Srbiji mogu da se postave na nos, pa ni tada ga neće pustiti...
Biće vraćen kada mu istekne kazna koju bude dobio, ili kad mu istekne vreme, koje mu je odredio Bog.

Hag je utočište a ne zatvor

pre 12 godina

Osim ako nema neku garanciju, Šešelj ne bi došao kući čak i da ga puste, jer znamo zašto je i kada pobegao u bezbrižni Hag. Zato me čudi što ga Ljajić uopšte pominje, niti nešto dobija niti gubi time, znači potpuna besmislica.

Judmila

pre 12 godina

Koliko znam, Vuk jeremić i Rasim Ljajić su i do sad bili aktivni u pomaganju države haškim optuženicima, a ne samo Šešelju, onoliko koliko država treba da stane iza svojih državljana. U Hrvatskoj je ceo narod na strani državnih interesa, a kod nas se i tu delimo. Svako treba i odgovaraće i odgovara za ono što je učinio, ali mi kao država treba da zauzmemo pre svega human stav prema svakom, pa i prema haškim optuženicima! Naravno da sam sve ima veze sa izborima, ali možda i nije loše da se konačno zna da se ne povijamo besomučno nego da se vidi i javno da nešto po pitanju Haga ipak radimo a humano je. Da se sutra Šešelju nešto loše dogodi, svi ovi koji su protiv ovakvih akcija države bili bi najglasniji u osudi što država nije ništa uradila. Evo, pokušavaju bar

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

cilj - OVIM POTEZOM osvabiti tj. ODVUCI glasove Nikolicu !!! licno me politika a, narocito stranke i od zanimaju ali ovo je vise nego ocigledno ...

alex

pre 12 godina

@ ah ta procedura
ne radi se ovde o tome da li je nesto trazeno ili ne. svaka drzava je duzna da svom gradjaninu pruzi garancije(ako moze i hoce). seselj ni sada nije trazio garanciju pa zasto se sada javljaju. e to je sramota!

Reductio ad absurdum

pre 12 godina

>>Prema njenim rečima, optuženi bi trebalo da podnese pismeni zahtev za privremeno puštanje za slobodu, a sudsko veće, tokom razmatranja tog zahteva, traži, pored ostalog, i garancije države u kojoj bi optuženi boravio za to vreme.

"Ja nemam informaciju da (Šešelj) namerava ponovo tražiti privremeno puštanje na slobodu", rekla je ona.

Jonagold

pre 12 godina

Neće pomoći vladajućoj koaliciji i povratak Šešelja u zemlju , demokrate i njihovi sateliti pokušavaju sve samo da bi ostali na vlasti.

goramsole

pre 12 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno Demokrate se zabrinule Za Seselja , pa sto ste ga oterali u Hag, Pascete sa vlasti sa ili bez Seselja to vam je sigurno , neka dodje on svojoj porodici !

Ozlojeđen

pre 12 godina

Do sada demokrate nisu htele ni da čuju za Šešelja, niti da mu pruže bilo kakvu pomoć za nepravedno suđenje i sistematsko ubijanje u Hagu...a, sada bi preko njega da oduzmu glasove SNS-u, jer su uvideli da im je SNS velika pretnja.

Stanimirka S.

pre 12 godina

Mi smo stvarno lud narod, umesto da rešavamo probleme siromaštva u kome živimo vama je prioritet da garantujete za Šešelja, pa izvolite, garantujte ali samo svojim imenom i prezimenom. Nas narod ne mešajte.

zoom

pre 12 godina

@JOKER pita:
"....i kakve veze sa vladom srbije ima njgeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??"
Statut suda u Hagu lepo kaze da kada nejki optuzeni/osudjeni trazi da bude pusten ranije, vlada drzave ciji je ta osoba drzavljanin mora dati garacije.
Eno ti primer Jovice Stanisica koji je trazio privremeno pustanje, ali vlada Srbija nije dala saglasnost a samim tim i garancije da nece pobecizoom
To su do sada radile i rade i Srbija i Hrvatska i Bosna

Milica B.

pre 12 godina

Privremena sloboda, veoma zanimljivo a garant Ljajić. Slobodno ali on i da odgovala ukoliko šešelj pobegne a ne Srbija da ispašta posle.

Ljubica Ć.

pre 12 godina

Pa da, logično, nedostajalo je malo divljaštva u Srbiji, odavno nije bilo nikoga koga mora obezbeđenje da iznosi sa sve mikrofonom iz skupštine.

Mala Sirena

pre 12 godina

Pa ako Šešelj kaže da nije kriv onda mu treba i verovati, on je uvek u pravu. Baš me čudi da su mu uopšte i sudili kada čovek ništa nije kriv. :)

KIRO

pre 12 godina

Neka Vojo dođe i nek je živ i zdrav i naka se oporavi. A oni koji su ga se tek sada setili, kada im o izgleda kao varijanta za dodatne glasove, treba da su svesni da je veća verovatnoća da će time izgubiti glasove. Ako su izbori povod da ga se sete, to je sramota.

zoom

pre 12 godina

ooo Rasime,Rasim Beze ?! jamci,jamci za zlikovca koji je glavni odgovorni za rat i pokolj neSrba.Vrati ga Rasime,vrati ga da bi dovrsio jos sa tom jadnom ostalom sacicom muslimana i Kosovskim Albancima.

Mica Veštica

pre 12 godina

Pitam se koje je mišljenje predsednika o svemu ovome i kakav je njegov stav obzirom da se zalagao da svi begunci i oni koji se nalaze na poternici budu isporučeni na vreme Hagu i da im se sudi.

Oliva

pre 12 godina

Obzirom da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, predlažem da pustite sve zatvorenike ma gde se nalazili koji čekaju na presudu. Svaki čovek ima podjednaka prava - jesam li u pravu?

Radikal KG

pre 12 godina

E moj bivsi Vojvodo, docekao si da ti ova vlada daje garanciju. Na sta si ti spao i pristao. Sada vidim da si ti Tomu izdao a ne on tebe.

Roki 2

pre 12 godina

Ovo je do sada najprljaviji deo izborne kampanje DS-a i njihovih partnera, ja ne mogu da verujem dokle seze njihovo licemerstvo, oni ce sad pred izbore da garantuju za Seselja, posle 10 godina njegovog boravka u pritvoru, eto samo da prodju izbori, pa ce da ga vrate gde su ga i poslali pre 10 godina, da ga malo iskoriste da pokusa da oslabi SNS. Po meni to na glasace SNS ne utice, jer da su hteli, ostali bi u SRS, tako da je ovo jos jedan los potez DS-a, koji ce im se odlupati od glavu, pogotovo sto je Seselj izjavio da ga ne interesuju garancije "izdajnicke vlade u Beogradu" kako je izjavio, bice zanimljivo cuti i sta Seselj ima da kaze povodom ovog pisma.

ulicni hodac

pre 12 godina

Voleo bih da ga puste, da Seki dozivi docek par stotina hiljada ljudi na aerodromu jer bi mu to bila velika licna satisfakcija. Ja bih isao iako nikad nisam bio za njega, ali postujem ideolosku snagu i nesalomivost koju iskazuje u ovom postideoloskom vremenu gde svako prodaje i rodjenu majku za neku integraciju i novac. Plus, sve sto je govorio o komunjarama je istina od a do š.
Ali verovatnoca da ga puste je verujem ravna nuli, ipak je on tamo zatocen da ne bude nikada pusten, a najvis bi se mnogi radovali da on umre, i to su razlozi asto bi ga stotine hiljada docekale, zbog inata dusmanima.

Миљан

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!

miško

pre 12 godina

Врати се Војводо у Србију поново!!!Даће Бог,не може ова неправда вечно да траје!!!
(Миљан, 27. mart 2012 15:10)

Vratiće se bojboda u svrbiju miljane jabuko sa grane, ne sekiraj se... ali upakovan !

Poldi

pre 12 godina

Ljajicu i ti si jedan od hipokrita koji nije ucinio nista da se izvrsi lustracija aktera zlocinackih poduhvata 90ih. A verovatno podrzavas i rehabilitaciji Draze.

Seselj je zasluzio da ode na robiju pa makar to znacilo da tamo i zavrsi. Ni malo samilosti prema ovakvim zlocincima.

Cica Draza

pre 12 godina

Ovo se nisam nadao od Seselja. Ovo je pokusaj da izlapeli i izmuceni Seselj i ova sadasnja neodrziva vlast stanu na put velikim promenama u Srbiji. Ovako ce samo jos vise ojacati naprednjake. Ovo je velika izdaja Vojislava Seselja.

ivo

pre 12 godina

Naprednjaci ako se Voja vrati bojim se da vam se crno piše čak šta više ovi sto salju ove komentare sumnjam da ce vise bit kod Tome i Vucica,prestoji vam borba za cenzu NAPREDNACI!!!

Duci0168

pre 12 godina

Ako nekome nedostaje ratohuskac,neka ide kod njega. Smesan i besmislen potez. U tribunalu kad su videli pismo culo se glasno "WTF? HAHAHAHA ....

stev@n

pre 12 godina

Auuuuu...Ala je vlast ocajna...Da li mislite stvarno da ce njegov povratak u zemlju uzeti neki glas opoziciji? Osim ako ne mislite da ih (SRS) prigrlite u svoje narucje pa da uradite kao sa SPS...istorijsko pomirenje.

Filip

pre 12 godina

Ne volim ni DS, ni SRS, ali moram priznati da uzivam u masovnoj histeriji i panici koja je zahvatila SNS od same pomisli da Kum moze da se nadje na slobodi i da svrati u Srbiju. A bili su ubedjeni da imaju savrsen plan...

Grunf

pre 12 godina

Posle 12.03.2003. u ovoj žalosnoj zemlji nema nade za običnog smrtnika, ali zato Šešelji, Legije, Koštunice i slični mogu da se šire koliko im volja.

goran

pre 12 godina

može li neko da mi objasni kako je moguće da posle svih ovih godina smatra šešelja za nekog patriotu. Koji je rekao da ljude treba klati zarđalom kašikom. Koji nam je unazadio zemlju, uveo nas u rat, odvojio od razvijenog sveta i doveo tu gde jesmo danas. Ljudi šta će nam Šešelj mi treba da idemo napred.

serbin

pre 12 godina

Ajde sada, Vojo, podnesi zahtev i idi kući. Evo, nasao se covek koji ce da garantuje za tebe. Neka ti je sa srecom i svaka cast g. Ljajicu.

ivan

pre 12 godina

Nprednjaci vaša nervoza je više nego očigledna što pokazuju ovi silni komentari,boji te se vi Šešelja jer ga vi u ostalomh znate najbolje i ako se kojim slucajem vrati znate da vam prestoji grčevita borba za cenzus

Aleksandar

pre 12 godina

Vojvodi ne trebaju vase garancije,vojvoda ce iz haskog kazamata izaci sam,i na velika vrata......
(stefan, 27. mart 2012 13:53)

... i sa nogama napred.

Miljan

pre 12 godina

Sad ste se setili posle 10 godina mucenja, torture i svih krsenja ludskih prava koje je Seselj imao u tom laznom sudu!Kako vas nije sramota da posle 10 godina to radite!Sto to niste odmah trazili, pa on se sam predao moga je da se brani sa slobode 10 godina.malo ste zakasnili samo 10 godina.Stidite se!

ivo

pre 12 godina

Kolika je panika uhvatila naprednjake od same mogućnosti da se Vojislav Šešelj možda vrati u Srbiju jesu svi ovi silni komentari koji dolaze iz izbornog štaba sns-a,ali neka ih neka se malo sekiraju imaju i razlog!

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Баш ти Љајићу, упрска у предизборној кампањи. Увјек сам имао поштовање према Санџаклијама-а ти баш све издаде. Никакав си.

Ivana 80

pre 12 godina

Kakva iznenadna ljubav nakon tolikih godina. Pokušavaju na sve načine da uspore vrtoglav rast popularnosti SNS, samo vratiće im se kao liberalistički bumerang.

параДОКС

pre 12 godina

Зар Љајић није чуо да је Шешељ изјавио "да не жели никакву помоћ од издајничке владе"

tvrtko

pre 12 godina

ovo ko spanska serija jeftina, rehabilitacija cice, privremena sloboda za seselja. Bice veselo na balkanu opet izgleda. Samo jos Hrvatska da rehabilituje Pavelica i onda opet jedno deset ofanziva u BIH dok ih novi Tito ne potamani.

Goksi

pre 12 godina

Uplakana "majka" Rasim Ljajic. Lazni dobrotvor i pomiritelj. Koliko dugo nas je sve zajedno (ajde sto je nas nego i zapad) zamajavao da ne zna gde su Mladic i Karadzic. Bili smo taoci njegovog foliranja. Sada se zanima za Seselja! Neverovatno. Od njega mi se istinski povraca posebno kad krene izborna trka, jer nakrivi glavu, napuni oci kao nekim suzicama, namesti frizuricu i prodaje maglu i demagogiju. Kako bi nekada klinci rekli kenja kao foka. I opet, `bem ti ovakvu drzavu. Alo, Ljajicu, Seselj je nazdravljao kad je Djindjic ubijen!!! Ti si da te podsetim na listi sa DS!!! Doduse Tadiceva DS nema vise nikakve veze sa Djindjicevom DS.

sve cu da vas zaokruzim

pre 12 godina

E Ljajicu,sad si najnize pao.
A mislio sad da si ti jedini politicar u Srbiji koji nesto vredi.
Bavis se ovim sitnim predizbornim igrarijama.
Bolje skokni malo do Pazara,da vidis kako ti zivi narod.
Dok se ti bavis glupostima,Zukorlic se ustolicio.
E moj Ljajicu.

Roots

pre 12 godina

Najveća greška Tadića i njegovog štaba je što je mnoooogo podcenio Tomu , naročito da neće dobiti podršku bele kuće i Brisela, a izgleda da i veliki broj tajkuna gura scenario da nova vlada bude SNS, DSS i SPS, Dačić postaje premijer i dobija MUP i još jedno ministarstvo, DSS dobija odbranu i MIP , a SNS ministarstvo pravde i finansije. A Šešelj je potrebniji na političkoj sceni ,kakav takav, da zamuti i ustalasa vodu, bez njega nema teške artiljerije,sviđalo se to nekima ili ne.

osudjen nije,bar za sad

pre 12 godina

i kolko ono godina proslo od kad je u zatvoru?! niti je osudjen,a kako stvari stoje,mozda i nece. pa red bi bio da se i ta prica zavrsi. necu da ulazim u to "kriv il ne" ali je vrijeme vise. pa sramota,posle tolko godina da sjedi zatvoren bez presude! zamislite se svi,kako bi bilo vama da 10 godina sjedite u zatvoru i cekate presudu. a zna se da niko nije kriv dok se ne utvrdi suprotno. bar je tako bilo do sad ...

paja1618

pre 12 godina

He he he teska je ova nasa politika, vratiti pre izbora Seselja da bi se smanjila razlika u glasovima ali sta ako je ovo dvostruka igra? Sta ako na primer se pre izbora vrati Seselj i pocne protiv Tome da prica, ali ne bas kako zna pa okrene cunak i Toma dobije oko 32% Radikali 6 - 7 % to je oko 40% i pridruzi im se prva ljubav SPS sa 12-14%. I kazu nase svade su bile dogovorene da bi dobili vlast interesantna postavka situacije zar ne.... ?

tom

pre 12 godina

Bice veoma zanimljivo ako sud presudi da se Seselj ne moza baviti politickim radom.
A on je poznat po tome da ne postuje sud.
Sa druge strane, ako Srbija da sudu garancije za Seselja i to [postovanje odluke/presude suda] postaje zaduzenje Srbije kao garanta.
Sve u svemu, bice veselo.
Mada iskreno mislkim da ce proco kao Gotovina tj oko 25 godina

J O K E R

pre 12 godina

...sta je bre ovo !?...el on na godisnjem odmoru ili na sudjenju za ratne zlocine...!?...i kakve veze sa vladom srbije ima njeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??...ko je ovde lud,pokvaren i bezobrazan seselj ili clan vlade ljajic!!!???...pa nije ga poslala srbija i srpski narod u hag-sam je otisao i to bas pre nego je smaknut djindjic,a iu da kao "posteno"zaradi na imidzu,pa neka tamo i ostane!!!...

ivo

pre 12 godina

Realno gledano mislim da Vojislava Šešelja neće pustiti jer je haški sud pre svega politička institucija stvorena da bi se obračunala sa Srbima

spin

pre 12 godina

spinuje se da hoce seselja da vrate zbog naprednjaka.on nemoze da uzme nikolicu glasace jer su razlicite opcije vec kostunici skojim su zajedno protiv eu.kasnije je lakse vladati uz pomoc seselja jer kostunicu nemogu da potkupe.

Milko

pre 12 godina

Šešelj je za deo sadašnje vlasti (SPSi sateliti) u prošlosti odradio dosta prljavih poslova, stoga je za očekivati da mu pomognu sada kada su u prilici.

EU Citizen

pre 12 godina

Sram vas bilo, za tog [uvredljiv opis] nudite garancije da biste podilazili onome što je najgore u Srbiji, njegovim fanovima, a kada običnom građaninu nešto treba, može mirno da se ubije ako nema čime da potplati.

SOFIJA

pre 12 godina

Na sve ste vi spremni samo da ostanete na vlasti, sada ste se setili Seselja, on sigurno nece pristati na ovu garanciju jer ne podrzava ovu vladu koja je odavno zaboravila na njega.

nenadbg

pre 12 godina

Koliko su samo jadni i bedni kad treba vlast da odbrane spremni su na sve, pa i da vrate onog kog su poslali, pa posle 10 godina salju garancije.

A taj Seselj je rekao da nikada nece prihvatiti pomoc izdajnicke vlasti u Beogradu. Pa da vidimo sad ko je dosledan. Sto se mene tice nek se vrati odmah. Ali ljudi muka mi je vise od ovih kalkulacija demokrata.

bivsi DS-ovac.

pre 12 godina

Kakva prljava kampanja pa to nisam jos video,kako vas bre nije sramota.Sta ce sve covek da uradi da bi ostao na vlasti.GADITE MI SE BRE...Ali razumem vas pa SNS ce sam uzeti 40% glasova,iako ih uopste ne simpatisem,vase vreme gospodo u vladajucoj koaliciji je isteklo...
DA,dobro bi bilo da nam gospodin predsednik obeca da ce Halejeva kometa ako oni ostanu na vlasti svake godine preletati nase divno nebo,mislim da je veca verovatnoca,nego da nam Mladja isplati akcije...

eureka

pre 12 godina

Ovaj covek je bolna proslost.
Na prvoj strani veliki Seselj iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Na drugoj strani mali Mladen Obradovic iznosi odbranu da je proces politicki montiran.
Iskreno se nadam da sve mirne komsije takodje uvidjaju ovaj patern.

Necu da ovaj balavac od Obradovica jednog dana mojim unucima kroji sudbinu, ali sam pesimista.

joj srbijo

pre 12 godina

e ovi žutaći su carevi:sada je pravo vreme da se aktivira satelet zvani srs,jer se toma baš približio.eto malo euforije oko povratka šešelja,malo pljuvanja po sns,a ds trlja ruke.deja vu samo sada je ds+srs,nekad sps+srs

franc

pre 12 godina

I ovaj se vraca UNAZAD -ko bi rekao ..
Uzmi ga u tvoj stan ili idi u Holandiju pa se smestita tamo u HOTEL !
E,LJAJICU;LJAJICU dokle si stigao !

NemanjaBGD

pre 12 godina

Ovaj Ljajic je veliko razocaranje, ali samo za one koji su u njega stvarno verovali.

Mene uopste nije razocarao, jer sam znao kakav je.

Cim neko ulazi u koaliciju sa DS iz cistih politickih interesa a ne zbog dobrobiti naroda, onda o njemu nema sta da se prica.

Mogao je Ljajic da ide uz Preokret, sto je u startu i zeleo, ali je onda ocenio da mu je ovo sa DS sigurnija varijanta da udje u parlament.

Nema nama bolje buducnosti uz ovakvu vlast, ali i ovakvu opoziciju.

Crno nam se pise, ukoliko nam neko pametniji ne nametne nesto bolje. To je jedina mogucnost, jer ovi policari sami nisu ni sposobni, niti zele da nam donesu boljitak.

ah ta procedura

pre 12 godina

@Alex kaze:
"Posle 9 godina garancija? kako vas nije sramota?!"

Alex 'ZABORAVLJA' [verovatnio slucajno] da Seselj svih ovih 9 godina nikada nije trazio da bude privremeno pusten A TEK kada on sam zatrazi [pismeno], sud u Hagu se obrati vladi Srbije i trazi garanciju za njega.
Jelacicka lepo objasni da Seselj to ni sada nije trazio [dostavio pisani zahtev.
A Ljajic je lepo rekao/najavio da ce vlada dati garancije za Seselja ako on popdnese zahtev sudu.
Ovo ko po onoj staroj: "Ko ce pre: breg Muhamedu ili Muhamed bregu'?

Aca

pre 12 godina

DS ima jako mudre ljude, samo kada bi tu mudrost upotrebili da sviman nama bude bolje bili bismo na konju. Šešelj ako se sada pojavi u Srbiji, i kaže ono što javnost ne zna o Tomi i Vučiću, SNS jedva prelazi 10%, a to DS i želi, zar ne?

He he he

pre 12 godina

Prvo su Srpske radikale napustili svi bitniji kadrovi poput Todorovića, a sada će im Boris Tadić vratiti idola i to uz angažovanje Rasima Ljaića. Šta je treća stvar, možda koalicija za spas Srbije od izdajnika Tome Nikolića?

mirko

pre 12 godina

Ova ponuda je postojala i ranije, ali Šešelj je nije prihvatao iz poznatih razloga. Ne razumem zašto se naprednjaci bune, pa zar ste tako brzo zaboravili da ste se sami sa ponosom deklarisali kao šešeljevci, a Toma još nosi zvanje vojvode, kojim ga je odlikovao Šešelj.
Ali ne odlučuje LJajić o tome, nego Tribunal, pa ne treba da se uzbuđujete pre vremena.

Alfa

pre 12 godina

@(Marko, 27. mart 2012 13:50)
on je OPTUZEN a ne OSUDJEN... ne mogu vec 10 godina da ga osude a kako stoje stvari nece ni moci tako da ne iznosi neistine...

Judmila

pre 12 godina

Koliko znam, Vuk jeremić i Rasim Ljajić su i do sad bili aktivni u pomaganju države haškim optuženicima, a ne samo Šešelju, onoliko koliko država treba da stane iza svojih državljana. U Hrvatskoj je ceo narod na strani državnih interesa, a kod nas se i tu delimo. Svako treba i odgovaraće i odgovara za ono što je učinio, ali mi kao država treba da zauzmemo pre svega human stav prema svakom, pa i prema haškim optuženicima! Naravno da sam sve ima veze sa izborima, ali možda i nije loše da se konačno zna da se ne povijamo besomučno nego da se vidi i javno da nešto po pitanju Haga ipak radimo a humano je. Da se sutra Šešelju nešto loše dogodi, svi ovi koji su protiv ovakvih akcija države bili bi najglasniji u osudi što država nije ništa uradila. Evo, pokušavaju bar

već viđeno

pre 12 godina

Kakav očajnički potez žutaća.Zar je došlo do tolikog očaja Borise da se i time služiš,providno ti je to.Pokušaj vraćanja Šešelja u Srbiju sada pred izbore nije briga o tom jadnom čoveku,nego još jedan pokušaj napada na SNS.Nadaju se u DS da bi povratak Šešelja mogao da ojača SRS i podeli biračko telo opozicije između SNS i SRS.Ta računica gospodo žuti vam neće proćiiii.

Gradjanin Subotice

pre 12 godina

Zasti ste dizvilili da se skroz razboli pa da se sada setite da je to vas drzavljanin koji nije kriv za sta ga terete,a dobro znate da je dobrovoljno otisao nije begunac,kakvi su ovo marketinski predizborni trikovi,ja ne mogu da verujem do kojih granica moze da ide vasa drskost.

Seele

pre 12 godina

Jasno je da je ovaj potez vlade uslovljen izborima. Možda misle da će im povratak Šešelja pomoći u otimanju glasova naprednjacima? Lično, sumnjam da bi se tako nešto dogodilo.

Jovan Preacher

pre 12 godina

Za Rokija

Potcenjujes narod, budi siguran da ako Seselj dodje da ce odvuci dosta glasova SNS-u. Bice dovoljno jedan miting, narod ima se popali.

Za Milosa i njegov komentar:

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...
(milos, 27. mart 2012 13:51)
# Link komentara

Igrice na c64 nikako nisu glupave. U stvari nema boljih igrica od tih.

Dušan

pre 12 godina

Šešelj jedan od aduta Demokratske stranke, ali ni to vam neće pomoći narod je gladan! Prolazim sticajem okolnosti srpske gradove i u svim tim gradovima jedva koji lokal radi, svi ostali su sa belim natpisom lokal se izdaje, fabrike ne rade, nameti ogromni, skupa hrana, veliki brog građana nema ni da plati struju pa im je ista isključena. Narod je naučio na jeftinu demagogiju i može se prevariti jednom, eventualno dva puta!

NIKIGI

pre 12 godina

Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja.Kada se na ovaj način oglašavate opoziciji je najbolje da ćuti, jer sami sebi dajete autogolove.

Hag je utočište a ne zatvor

pre 12 godina

Osim ako nema neku garanciju, Šešelj ne bi došao kući čak i da ga puste, jer znamo zašto je i kada pobegao u bezbrižni Hag. Zato me čudi što ga Ljajić uopšte pominje, niti nešto dobija niti gubi time, znači potpuna besmislica.

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

cilj - OVIM POTEZOM osvabiti tj. ODVUCI glasove Nikolicu !!! licno me politika a, narocito stranke i od zanimaju ali ovo je vise nego ocigledno ...

milos

pre 12 godina

Kakva ljigavština. Sve će da urade da dovuku Šešelja u Srbiju kako bi SRS odvukao glasove SNS-a i time pomogao DS-u. Ceo scenario je kao neka od glupavih igrica na C64 koje sam igrao kao dete... I ja treba da izađem na izbore i glasam za nekoga...

Dusica

pre 12 godina

Frka, treba sakupiti glasove,sada malo i Seselja da iskoriste u predizbornu kampanju.Mada sam sigurna da on ni repom nece mrdnuti.Dzabe..

PREVAREN OD VLASTI

pre 12 godina

Pa gospodo na Vlasti vi koji olako dajete garancije,obecanja i ista ne ispunjavate,ko jos vama veruje,ceo svoj narod ste prevarili i izdali,a stranci ce da vam veruju,oni nemaju oci.

Rozenkrojcer

pre 12 godina

Žutima je izgleda velika frka! Do sada im Šešelj uopšte nije bio tema ni za razmišljanje, ali kako se bliže izbori kapiraju da samo Šešelj može da razbuca Naprednjake... Mene lično ne interesuju ni Šešelj ni ovi koji misle da će Statusom i Fusnotom da dobiju moj glas, ali ni naprednjaci! Za svakog od njih imam pripremljene fusnote za listić!

Milorad

pre 12 godina

Roki - ne znam dal si alav il si balav sto bi rekao nas narod. "gde su ga i poslali pre 10 godina" - da te samo podsetim ili da te obavestim posto si mozda tad imao 7-8 godina; Seselj je sam, dobrovoljno uz trubace redovnim letom otisao u Hag.

alex

pre 12 godina

@ ah ta procedura
ne radi se ovde o tome da li je nesto trazeno ili ne. svaka drzava je duzna da svom gradjaninu pruzi garancije(ako moze i hoce). seselj ni sada nije trazio garanciju pa zasto se sada javljaju. e to je sramota!

zoom

pre 12 godina

@NIKIGI kaze:
"Licemerstvo ove vlasti je na vrhuncu.Posle 10 godina a uoči izbora setili se da daju garancije za Šešelja""

????
KOJA ZAMENA TEZA

Pa da bi drzava dala garancije, Seselj prvo treba da od suda pismeno zatrazi pustanje i tek onda onda se sud obraca Srbiji sa zahtevom za garancije.
Ne moze Srbija dati garancije za nekog ako ih taj neko ne trazi !!

jovanka

pre 12 godina

Divna neka država. Čini uslugu gradjaninu koji to od nje nije ni tražio. Da mi je neko rekao da će Ljajić pasti na ovo, rekla bih mu da je lud. No, očito je panika pred izbore. Sad je dobar Šešelj, Draža i crni djavo za glas više. KOME? Ovo je presudilo da oni više nikada nemaju moj i glas mojih članova porodice. Mora postojati princip, moral, donji prag pa i politici. Srbijo gde ideš?

sindikalac

pre 12 godina

Kada bi Ljajic, u svojstvu ministra za rad, ako nije zaboravio da je na toj funkciji, jednom, samo jednom, makar sale radi, izdao garancije da ce se postovati radnicka i sindikalna prava, to bi vredelo vise nego hiljadu Seselja. Medjutim, od toga bi samo Srbija dugorocno imala koristi, a Seselj je sada vazan zbog izbora. Radnici, ocito, nisu.

Бамби

pre 12 godina

Занима ме само да ли је Србија толико "јака" да ту гаранцију ико и узме у обзир! До сада су показали колико поштују наше правосуђе и нашу земљу, боље речено никако....

Tiemie

pre 12 godina

Zašto tek sad? Da nije blizina izbora možda uticala na ovakav potez vlade? Naravno da planiraju da bi im Šešelj uzvratio uslugu time što bi pokušao sve da razori zajedničkog konkurenta. Eh, na šta su spali!

zoom

pre 12 godina

ooo Rasime,Rasim Beze ?! jamci,jamci za zlikovca koji je glavni odgovorni za rat i pokolj neSrba.Vrati ga Rasime,vrati ga da bi dovrsio jos sa tom jadnom ostalom sacicom muslimana i Kosovskim Albancima.

Duki

pre 12 godina

Pitam se samo zašto Vlada nije do sada ništa učinila povodom davanja garancija za Šešelja? Logika govori da ovo sad ima velike veze sa izborima. Kakve, znamo već svi.

zoom

pre 12 godina

@JOKER pita:
"....i kakve veze sa vladom srbije ima njgeova zelja za privremenim izlaskom iz zatvora...!!??"
Statut suda u Hagu lepo kaze da kada nejki optuzeni/osudjeni trazi da bude pusten ranije, vlada drzave ciji je ta osoba drzavljanin mora dati garacije.
Eno ti primer Jovice Stanisica koji je trazio privremeno pustanje, ali vlada Srbija nije dala saglasnost a samim tim i garancije da nece pobecizoom
To su do sada radile i rade i Srbija i Hrvatska i Bosna

matori

pre 12 godina

Ja mogu, bez ikakvog ustezanja, da garantujem da Šešelj NEĆE nikada biti pušten ni na privremenu, ni na bilo kakvu drugu slobodu!
Svi u Srbiji mogu da se postave na nos, pa ni tada ga neće pustiti...
Biće vraćen kada mu istekne kazna koju bude dobio, ili kad mu istekne vreme, koje mu je odredio Bog.

Ozlojeđen

pre 12 godina

Do sada demokrate nisu htele ni da čuju za Šešelja, niti da mu pruže bilo kakvu pomoć za nepravedno suđenje i sistematsko ubijanje u Hagu...a, sada bi preko njega da oduzmu glasove SNS-u, jer su uvideli da im je SNS velika pretnja.

goramsole

pre 12 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno Demokrate se zabrinule Za Seselja , pa sto ste ga oterali u Hag, Pascete sa vlasti sa ili bez Seselja to vam je sigurno , neka dodje on svojoj porodici !

Stanimirka S.

pre 12 godina

Mi smo stvarno lud narod, umesto da rešavamo probleme siromaštva u kome živimo vama je prioritet da garantujete za Šešelja, pa izvolite, garantujte ali samo svojim imenom i prezimenom. Nas narod ne mešajte.

Бувица

pre 12 godina

Да ли заиста мислите господине Љајићу да ће се ствари одигравати онако како Србија хоће! До сада смо били повиновани и спуштали смо главу пред свима а сада хоћете да нас цене... Хм!

los scenario, jos losija rezija

pre 12 godina

RS danima tvrdi da je jedva ziv koliko je bolestan i zapusten u Hagu, ovi ce sad da garantuju da dodje zbog predizborne kampanje.
A kakave veze ima Ljajic kao Ministar za rad i socijalnu politiku u citavoj prici to je tek poseban cirkus.
Mislim da su ove agencije koje tvrde da u vasa obecanja i predizbornu kampanju ne veruje vise od 5% ljudi.Mislim da su i oni u zabludi, tesko da mogu i tu cifru da dostignu, prevelika je.
Toma se izgubi vec i na pomisao da tako ensto moze da se desi.Joj bre, svi steb vise jadni, da ni sami niste svesni koliko.

Mala Sirena

pre 12 godina

Pa ako Šešelj kaže da nije kriv onda mu treba i verovati, on je uvek u pravu. Baš me čudi da su mu uopšte i sudili kada čovek ništa nije kriv. :)

Oliva

pre 12 godina

Obzirom da niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, predlažem da pustite sve zatvorenike ma gde se nalazili koji čekaju na presudu. Svaki čovek ima podjednaka prava - jesam li u pravu?

KIRO

pre 12 godina

Neka Vojo dođe i nek je živ i zdrav i naka se oporavi. A oni koji su ga se tek sada setili, kada im o izgleda kao varijanta za dodatne glasove, treba da su svesni da je veća verovatnoća da će time izgubiti glasove. Ako su izbori povod da ga se sete, to je sramota.

Reductio ad absurdum

pre 12 godina

>>Prema njenim rečima, optuženi bi trebalo da podnese pismeni zahtev za privremeno puštanje za slobodu, a sudsko veće, tokom razmatranja tog zahteva, traži, pored ostalog, i garancije države u kojoj bi optuženi boravio za to vreme.

"Ja nemam informaciju da (Šešelj) namerava ponovo tražiti privremeno puštanje na slobodu", rekla je ona.

Jonagold

pre 12 godina

Neće pomoći vladajućoj koaliciji i povratak Šešelja u zemlju , demokrate i njihovi sateliti pokušavaju sve samo da bi ostali na vlasti.

Milica B.

pre 12 godina

Privremena sloboda, veoma zanimljivo a garant Ljajić. Slobodno ali on i da odgovala ukoliko šešelj pobegne a ne Srbija da ispašta posle.

Ljubica Ć.

pre 12 godina

Pa da, logično, nedostajalo je malo divljaštva u Srbiji, odavno nije bilo nikoga koga mora obezbeđenje da iznosi sa sve mikrofonom iz skupštine.

Mica Veštica

pre 12 godina

Pitam se koje je mišljenje predsednika o svemu ovome i kakav je njegov stav obzirom da se zalagao da svi begunci i oni koji se nalaze na poternici budu isporučeni na vreme Hagu i da im se sudi.