Čačak:O smeni Stanojevića 13. marta

Čačak -- Vanredna sednica Skupštine grada Čačka na kojoj će se raspravljati o zahtevu za smenu gradonačelnika Velimira Stanojevića (NS) zakazana je za utorak, 13. mart.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Nadam se da poslanici nece odustati pod pritiskom Nove Srbije, to ne bi bio prvi put da Ilic ucenjuje, nudi... Znam da im nece biti prijatno do 13.marta, ali neka se sete koliko Cacana bi obradovali. Sve u ovom gradu bole i vredjaju bogatstvo i lazi Velimira Ilica sa jedne strane, a njihova beda i postenje sa druge. Krajnje je vreme da ODU ljudi koji su poslednjih godina ovaj grad sistematski gasili.
  (Uros, 29. februar 2012 21:44)

  # Link komentara

 2. Mislim da je krajnje vreme da se nova srbija smeni sa vlasti iz Cacka,za 16 godina nista korisno nisu uradili ,vec su samo zaposljavali svoje,namestali tentere,namestali privatizaciju svojim partijskim drugovima i priljateljima,a nezaposlenost rekordna ,mladi nemaju nikakvu perspektivu ,narod gladuje,njihovi priljatelji koji su privatizovali preduzeca u Cacku su opljackali preduzeca i radnike ostavili bez plata i posla i nikom nista pa zar se tako stite gradjani,pa zar je to pravda misliti samo na sebe i svoje .Pa pita li se ko odakle Ilicu staracki dom od 4 miliona evra,lokali u centru koje izdaje za po 5 hiljada evra mesecno,odakle kad posten radnik i koji ima nekakav posao nemoze da se prehrani,pakojim se to postenim radom to za radjuje i na koji nacin ,sram ih bilo sve skupa.Nadam se da ce konacno neko u ovoj drzavi biti spreman da ispita ovakve i slicne slucajeve.Gradjani Cacka su ogorceni.
  (Milutin Trajkovic, 29. februar 2012 15:50)

  # Link komentara

 3. Jel' ima u tom Čačku neke osobe koja se ne zove Velimir???
  (Dinosaur Jr., 29. februar 2012 15:31)

  # Link komentara

 4. Lokalnu vlast u Čačku čini koalicija NS, SPS-PUPS i DSS.


  Kakva koalicija, takav i razvoj ovog ucmalog grada...
  (umorni borac za promene, 29. februar 2012 15:12)

  # Link komentara