Sreda, 29.02.2012.

13:07

"Uništene sve kriminalne grupe"

Snežana Malović kaže da je vlada stala na put kriminalu i korupciji: "Uništene su sve kriminalne grupe na ovom području i šire koje su mogle da ugroze državu".

Izvor: Beta

"Uništene sve kriminalne grupe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Bogy

pre 12 godina

Sta si ti uradila u pravosudju!? Pa evo najsveziji primer ovog nasilnika iz mesta Vracev gaj koji je pusten na slobodu i kome je smanjena, i onako smesna kazna "zbog dobrog vladanja"a taj kreten je silovao staricu od 80 godina pa mu to nije bilo dovoljno a onda je, ako ne gresim, silovao i njenu maloletnu unuku! I po vama takav covek treba da bude slobodan, jer se dobro vlada u zatvoru!? Da li su to vasa dostignuca u reformi pravosudja!? Kako te nije sramota Maloviceva!?

belilistic

pre 12 godina

Kako da ne,ovoj personi od digniteta verujemo vise nego sebi samima.Opet ponavljam da mislim da DS ovim i slicnim izjavama doprinosi svom krahu na predstojecim izborima.A doticnoj ministarki sve cestitke na odlukama apelacionog suda i odlicnom obezbedjenju pritvorske jedinice spec.suda. Bravo za karijeristkinju prvog reda....

Vera

pre 12 godina

"U dosijeu osumnjičenog do sada su zabeležena dva silovanja, starice od skoro osamdeset godina, koje je počinio 2006. godine, a zatim i devojčice ometene u razvoju...Osumnjičeni je juče sproveden na saslušanje u pančevački sud, gde je ranije zbog silovanja bio osuđen na četiri i po godine, da bi, zbog dobrog vladanja, na slobodu bio pušten posle tri odležane godine."
Draga, pravedna nam gospodjo Malovic, znate li iz kojih je vesti ovaj pasus? Da li ste, draga nam gospodjo,uopste svesni koja je po redu ovakva vest u zadnjih godinu dana, da ne pominjemo neki duzi period? Umesto sto sami sebe hvalite, pretresite malo sudske presude, pa ce vam biti (bar se nadam) jasno koliki su vasi uspesi. Cime se vi to ponosite?

kokolo

pre 12 godina

Gospodjo Malovic aj u dvae's Evra da necete biti ministrka pravde Srbije posle Djurdjevdana.
P.S. Mozda jesmo seljaci sa Balkana al nismo moroni pa da vam poverujemo!

darko

pre 12 godina

Presli su iz grupa u stranke!Bolji uslovi,veca kinta ,polozaj minimum 4 godine,policija kao obezbedjenje,dzaba auto i gorivo,sve legalno.Extra!

aha

pre 12 godina

Unistene grupe, ali kriminalci setaju po gradu. Jeste citali vesti ovih dana, gospodjo? Slucajevi "3 godine za dva silovanja i sta bi posle" ili "20 krivicnih prijava i noz u GSP"? Mogli biste i na tu temu nesto reci?

Aleksandar

pre 12 godina

Vidim da na dosta komentara je dat po jedan "ne preporucujem". Ipak Malovicka cita ove komentare.

A sada komentar shodno prilogu.

Kada vi imate drzavu, u kojoj je neko iznad zakona, kada se zakon i ustav prepravljaju u ime nekolicine ljudi, kada kriminal i monopol cveta na svakom cosku, kada se niko ne obazire i na ovaj zakon koji imamo, kada u zemlji vlada prodaja nase imovine nekome, kada rade sve za sebe, a ne za celu drzavu, kada sudije daju smesne kazne pravim krimosima, kada se pravi krimosi ne hapse, a ostali dobijaju godine i godine zatvora...zato sto je....hm, imao gram marihuane kod sebe, onda to mozemo nazvati kriminalnom drzavmo, jer je vode kriminalci.
Da, zasigruno je ne vodi sveti, produhovljeni, nematerijalni covek. Ne, ovo nema veze sa crkvom.

konj

pre 12 godina

kakva impresivna biografija, kakav meteorski uzlet:
Snežana Malović, ministarka pravde u Vladi Republike Srbije, je rođena u Beogradu 10.09.1976. godine. Diplomirala je na Pravnom fakultetu 1999. Od 1999. do 2001. radila je kao advokat pripravnik. Položila je pravosudni ispit 2002. godine. Od 2001. do 2002. bila je zamenik sekretara u Ministarstvu pravde, a od 2002. do 2003. bila je šef kabineta Vladana Batića, ministra pravde. Od 2004. do 2007. radila je u tužilaštvu za ratne zločine kao generalni sekretar tužioca Vladimira Vukčevića. Funkciju državnog sekretara u Ministarstvu prave obavljala je od 2007. do jula 2008. Od jula 2008. je ministar pravde u Vladi Republike Srbije.

Mashinovodja

pre 12 godina

Gospođo, mislim da vi nemate ni blagog pojma šta tačno znači izraz "organizovana kriminalna grupa".
Da imate, ne biste izvajivali ono što izvaljujete, a efekat toga je samo da se po 1000-ti jubilarni put čudimo i krstimo levom rukom i nogom i pitamo se "ko li (i zašto) baš TO postavi za ministarku paravosuđa?!!!!"
Zaista je teško naći još jedan primer osobe koja je tako tragično nesposobna i nekompetentna za posao koji joj je poveren i čiji su rezultati toliko u raskoraku s onim što priča.

B

pre 12 godina

Dobro. Ok. Dolazak Deleza u Srbiju i prodaja Delta-maxi lanca je legalizovanje organizovanog kriminala. Ako to nije kriminal onda smo mi svi budale. Sta je sa Kolubarom? Sta je sa EPS? STA JE SA TELEKOM? Da li ste ikada procesljali sta se tamo radi? Telekom zakupljuje zgrade za poslovni prostor, potpuno ih renovira, a onda za godinu dve napusti, a tu zgradu, novu, kupuju odredjena lica za smesne pare. Ko su ta lica i ko im pomaze? Ko zna sta se tu sve radi? Sta je sa javnim nabavkama? Mi smo dobri, ali ne i budale. Ja verujem da DS puca na sledecim izborima. Dabogda imali, pa nemali.

hahaha

pre 12 godina

Jos jedan tipican politicarski govor gde neko hvali sam sebe, smesno. Povecanje zatvorskih kazni upravo jeste krsenje ljudskih prava a ministarka bi trebala da bude tuzena zbog nehumanih uslova zivota u zatvorima Srbije. To je samo jeda detalj, a podseticu i da je Nata Mesarevic dobila 4 funkcije sa 4 plate, ukupno prima 4000 evra. To joj je nagrada zato sto je radila kako politicari narede. To je njihova reforma pravosudja.

helen

pre 12 godina

Dokle ce ova Malovicka da vredja nasu inteligenciju?! Nju i sve sudije treba skloniti i zabraniti im da se zauvek bave pravom. Oni su velika sramota za ovu zemlju.

crni domino

pre 12 godina

A zar nije unistavanje drzave Srbije kada dajes plate nezaposlenim lezilebovicima - sudijama?!
Kada ces da pohapsis i sudis najvecim kriminalcima Srbije - nalogodavcima i pomagacima za ubistva Djindjica, Curuvije, Vujasinovicke i onima koji drze sliku najveceg kriminalca Srbije u svom kabinetu?

MarijaAnika

pre 12 godina

Gospođo zar stvarno narod smatrate toliko glupim? Dosta je narodu takvih kao što ste vi! Izbori će uskoro pa ćete se uveriti!

zoka

pre 12 godina

Pa onda bi znacilo da smo jedinstveni na celoj planeti. Ne postoji ni jedna drzava koja nema kriminalne grupe i korupciju. Samo postoji razlika u tome koliko su pod kontrolom od strane drzave i koliko je drzava sama umesana u iste. Da sam na mestu ove ministarke (OOOO BOOOOZE), pre bih podnela ostavku nego sto bih pristala da dajem nebulozne izjave.

ne smete ni da ih spomenete

pre 12 godina

A navijačke bande, desničarske organizacije i ostali batinaši?
Organizovani ... štiklirano!
Kriminalno delovanje ... štiklirano!
Ugrožavanje države i Ustava ... štiklirano!

Ševarice

pre 12 godina

"Ako postoji neko ko sumnja da Vlada Srbije nije posvećena poboljšanju kvaliteta života građana i zaštiti njihovih prava, odgovor mu je upravo reforma pravosuđa, navela je ministarka pravde". Dame i Gospodo, verovtno ja nisam normalan, zato što sumnjam?!

pričalica

pre 12 godina

Pošto ste uništili sve ,,kriminalne grupe koje ugrožavaju državu ‚‚ red je da pređete na one koji ugrožavaju građane,pogotovo one koji se kriju iza politike . Šta beše sa borbom protiv koupcije?
Tresla se gora,rodio se miš....

GuC

pre 12 godina

ja razumem neobuzdanu radost i partisjki optimizam, i naredjenje da se sve proslavi, ali postoji jedan nezgodni tip gradjana, stalno sumnjaju u vas, ne veruju vašim rečima, nego se oslanjaju na vaša (ne)dela i činjenice...dakle, smanjite malo,nismo idioti...krenite od prekjuče, divan momak od 20 godina i 20 krivičnih prijava, koji napada nožem u vrat jer ga je neko gurnuo kesom, pa još ispao Albanac? To nije kriminalna grupa, to je GRUPA krivičnih a NEKAŽNJENIH dela jedne osobe...za ostalo, pustite si reprizu Insajdera, bilo kojeg, plus pročitajte statistiku Apelacionog i Ustavnog suda?
Onda se javite opet, veselo!

bezimena

pre 12 godina

Nije istina!

Najjača kriminalna grupa, i najopasnija za državu, koja je kreator i nalagodavac političkih ubistava u Srbiji (novinari, premijer, vojnici itd.) , NIJE ni pronadjena, a kamoli uništena!
Zašto?
Zato što ona samu sebe niti će hapsiti, niti će samoj sebi suditi...

Nadam se da I ovu g-dju ministarku za (ne)pravosudje, posle izbora, nikada više nigde videti, ni na slici!

Robespjer

pre 12 godina

Nemam više snage ni da se smejem.Nadam se da su Maje bile u pravu i da će 21.12.2012.-te doći kraj našim mukama!P.S.-Pitate li se da li je ova žena sposobna da vodi jedno ministarstvo?!Ša smo Bogu zgrešili da nas 20 godina osuđuje na ovakvu vlast!

maraton

pre 12 godina

Ovakva izjava govori o zloupotrebi položaja ministra u političke svrhe i pokušaju obmane javnosti. Srbija niti je stala na put organizovanom kriminalu, niti je reformisala pravosudni sistem na način da je dobila kvalitetniji i organizovaniji sistem pravosuđa. I zvanične institucije EU i stručna javnost Evrope i Srbije su na to više puta činjenično ukazivale. Najjači dokaz u prilog ovoj tvrdnji je sveprisutni oreganizovani kriminal u Srbiji, opstrukcija nadležnih državnih organa, čija je osnovna dužnost borba protiv organizovanog kriminala, kao i svakodnevni događaji iz oblasti teških kriminalnih zločina, koje takođe vlast ne bi smela ignorisati. Uz to ne treba zaboraviti drastičan porast maloletničke delikvencije itd. Imati sve to na umu, a negirati postojanje ovakvog staanja formalnim pristankom EU za prihvatanje naše kandidature je nedopustiva politička nezrelost i neodgovornost.

pippo

pre 12 godina

"Uništene su sve kriminalne grupe na ovom području i šire koje su mogle da ugroze državu"
Ostale su samo one koje mogu da ugrozavaju gradjane.

Zoki

pre 12 godina

AAABUHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH LOL LOL LOL

Ma ne nije mi smesno. Placem u stvari. Ona je zaista ubedjena da smo mi BUDALE!

Uhapsite sami sebe (poslednju i glavnu kriminalnu grupu), dajte Srbiju na desetogodisnju upravu nekom zapadnom studentu menadzmenta i sigurno ce nam biti bolje.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Да би се уништиле криминалне групе у Србији, услов је да се прво униште овак'и судски и полицијски кланови.

DraganaL

pre 12 godina

Volela bih da čujem šta na ovu temu ima da kaže neki cenjeni pravnik, profesor univerziteta i ili bilo ko iz stručne javnosti- može i neki "šutnut, nepodoban" sudija.

agim

pre 12 godina

Da puknes od smeha od ove izjave.Pa ko onda prodaje deci "otrov" na ulicama ? Ah da zaboravio sam, pripadnici MUP-a Srbije. P.S. Vise stoji da se policija obracunava sa konkurentima i zato ih hapsi.

Skeptik

pre 12 godina

Unistene sve kriminalne grupe? Ili je Srbija prva drzava u istoriji koja je to ucinila, ili nasa ministatarka zivi na Marsu...ili je to jos jedna predizborna nebulozna izjava nekog od celnika DS-a, koji pogubio sve kompase u ovom haosu od drzave???

M

pre 12 godina

Ha,ha,ha,.."Uništene sve kriminalne grupe"....na ovakve izjave mogu samo glasno da se nasmejem jer sam ubedjen da ni ona sama ne veruje u ono sto prica.

M

pre 12 godina

Ha,ha,ha,.."Uništene sve kriminalne grupe"....na ovakve izjave mogu samo glasno da se nasmejem jer sam ubedjen da ni ona sama ne veruje u ono sto prica.

agim

pre 12 godina

Da puknes od smeha od ove izjave.Pa ko onda prodaje deci "otrov" na ulicama ? Ah da zaboravio sam, pripadnici MUP-a Srbije. P.S. Vise stoji da se policija obracunava sa konkurentima i zato ih hapsi.

Skeptik

pre 12 godina

Unistene sve kriminalne grupe? Ili je Srbija prva drzava u istoriji koja je to ucinila, ili nasa ministatarka zivi na Marsu...ili je to jos jedna predizborna nebulozna izjava nekog od celnika DS-a, koji pogubio sve kompase u ovom haosu od drzave???

Zoki

pre 12 godina

AAABUHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH LOL LOL LOL

Ma ne nije mi smesno. Placem u stvari. Ona je zaista ubedjena da smo mi BUDALE!

Uhapsite sami sebe (poslednju i glavnu kriminalnu grupu), dajte Srbiju na desetogodisnju upravu nekom zapadnom studentu menadzmenta i sigurno ce nam biti bolje.

pippo

pre 12 godina

"Uništene su sve kriminalne grupe na ovom području i šire koje su mogle da ugroze državu"
Ostale su samo one koje mogu da ugrozavaju gradjane.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Да би се уништиле криминалне групе у Србији, услов је да се прво униште овак'и судски и полицијски кланови.

bezimena

pre 12 godina

Nije istina!

Najjača kriminalna grupa, i najopasnija za državu, koja je kreator i nalagodavac političkih ubistava u Srbiji (novinari, premijer, vojnici itd.) , NIJE ni pronadjena, a kamoli uništena!
Zašto?
Zato što ona samu sebe niti će hapsiti, niti će samoj sebi suditi...

Nadam se da I ovu g-dju ministarku za (ne)pravosudje, posle izbora, nikada više nigde videti, ni na slici!

DraganaL

pre 12 godina

Volela bih da čujem šta na ovu temu ima da kaže neki cenjeni pravnik, profesor univerziteta i ili bilo ko iz stručne javnosti- može i neki "šutnut, nepodoban" sudija.

Robespjer

pre 12 godina

Nemam više snage ni da se smejem.Nadam se da su Maje bile u pravu i da će 21.12.2012.-te doći kraj našim mukama!P.S.-Pitate li se da li je ova žena sposobna da vodi jedno ministarstvo?!Ša smo Bogu zgrešili da nas 20 godina osuđuje na ovakvu vlast!

maraton

pre 12 godina

Ovakva izjava govori o zloupotrebi položaja ministra u političke svrhe i pokušaju obmane javnosti. Srbija niti je stala na put organizovanom kriminalu, niti je reformisala pravosudni sistem na način da je dobila kvalitetniji i organizovaniji sistem pravosuđa. I zvanične institucije EU i stručna javnost Evrope i Srbije su na to više puta činjenično ukazivale. Najjači dokaz u prilog ovoj tvrdnji je sveprisutni oreganizovani kriminal u Srbiji, opstrukcija nadležnih državnih organa, čija je osnovna dužnost borba protiv organizovanog kriminala, kao i svakodnevni događaji iz oblasti teških kriminalnih zločina, koje takođe vlast ne bi smela ignorisati. Uz to ne treba zaboraviti drastičan porast maloletničke delikvencije itd. Imati sve to na umu, a negirati postojanje ovakvog staanja formalnim pristankom EU za prihvatanje naše kandidature je nedopustiva politička nezrelost i neodgovornost.

GuC

pre 12 godina

ja razumem neobuzdanu radost i partisjki optimizam, i naredjenje da se sve proslavi, ali postoji jedan nezgodni tip gradjana, stalno sumnjaju u vas, ne veruju vašim rečima, nego se oslanjaju na vaša (ne)dela i činjenice...dakle, smanjite malo,nismo idioti...krenite od prekjuče, divan momak od 20 godina i 20 krivičnih prijava, koji napada nožem u vrat jer ga je neko gurnuo kesom, pa još ispao Albanac? To nije kriminalna grupa, to je GRUPA krivičnih a NEKAŽNJENIH dela jedne osobe...za ostalo, pustite si reprizu Insajdera, bilo kojeg, plus pročitajte statistiku Apelacionog i Ustavnog suda?
Onda se javite opet, veselo!

Ševarice

pre 12 godina

"Ako postoji neko ko sumnja da Vlada Srbije nije posvećena poboljšanju kvaliteta života građana i zaštiti njihovih prava, odgovor mu je upravo reforma pravosuđa, navela je ministarka pravde". Dame i Gospodo, verovtno ja nisam normalan, zato što sumnjam?!

Mashinovodja

pre 12 godina

Gospođo, mislim da vi nemate ni blagog pojma šta tačno znači izraz "organizovana kriminalna grupa".
Da imate, ne biste izvajivali ono što izvaljujete, a efekat toga je samo da se po 1000-ti jubilarni put čudimo i krstimo levom rukom i nogom i pitamo se "ko li (i zašto) baš TO postavi za ministarku paravosuđa?!!!!"
Zaista je teško naći još jedan primer osobe koja je tako tragično nesposobna i nekompetentna za posao koji joj je poveren i čiji su rezultati toliko u raskoraku s onim što priča.

pričalica

pre 12 godina

Pošto ste uništili sve ,,kriminalne grupe koje ugrožavaju državu ‚‚ red je da pređete na one koji ugrožavaju građane,pogotovo one koji se kriju iza politike . Šta beše sa borbom protiv koupcije?
Tresla se gora,rodio se miš....

hahaha

pre 12 godina

Jos jedan tipican politicarski govor gde neko hvali sam sebe, smesno. Povecanje zatvorskih kazni upravo jeste krsenje ljudskih prava a ministarka bi trebala da bude tuzena zbog nehumanih uslova zivota u zatvorima Srbije. To je samo jeda detalj, a podseticu i da je Nata Mesarevic dobila 4 funkcije sa 4 plate, ukupno prima 4000 evra. To joj je nagrada zato sto je radila kako politicari narede. To je njihova reforma pravosudja.

ne smete ni da ih spomenete

pre 12 godina

A navijačke bande, desničarske organizacije i ostali batinaši?
Organizovani ... štiklirano!
Kriminalno delovanje ... štiklirano!
Ugrožavanje države i Ustava ... štiklirano!

helen

pre 12 godina

Dokle ce ova Malovicka da vredja nasu inteligenciju?! Nju i sve sudije treba skloniti i zabraniti im da se zauvek bave pravom. Oni su velika sramota za ovu zemlju.

MarijaAnika

pre 12 godina

Gospođo zar stvarno narod smatrate toliko glupim? Dosta je narodu takvih kao što ste vi! Izbori će uskoro pa ćete se uveriti!

B

pre 12 godina

Dobro. Ok. Dolazak Deleza u Srbiju i prodaja Delta-maxi lanca je legalizovanje organizovanog kriminala. Ako to nije kriminal onda smo mi svi budale. Sta je sa Kolubarom? Sta je sa EPS? STA JE SA TELEKOM? Da li ste ikada procesljali sta se tamo radi? Telekom zakupljuje zgrade za poslovni prostor, potpuno ih renovira, a onda za godinu dve napusti, a tu zgradu, novu, kupuju odredjena lica za smesne pare. Ko su ta lica i ko im pomaze? Ko zna sta se tu sve radi? Sta je sa javnim nabavkama? Mi smo dobri, ali ne i budale. Ja verujem da DS puca na sledecim izborima. Dabogda imali, pa nemali.

zoka

pre 12 godina

Pa onda bi znacilo da smo jedinstveni na celoj planeti. Ne postoji ni jedna drzava koja nema kriminalne grupe i korupciju. Samo postoji razlika u tome koliko su pod kontrolom od strane drzave i koliko je drzava sama umesana u iste. Da sam na mestu ove ministarke (OOOO BOOOOZE), pre bih podnela ostavku nego sto bih pristala da dajem nebulozne izjave.

crni domino

pre 12 godina

A zar nije unistavanje drzave Srbije kada dajes plate nezaposlenim lezilebovicima - sudijama?!
Kada ces da pohapsis i sudis najvecim kriminalcima Srbije - nalogodavcima i pomagacima za ubistva Djindjica, Curuvije, Vujasinovicke i onima koji drze sliku najveceg kriminalca Srbije u svom kabinetu?

kokolo

pre 12 godina

Gospodjo Malovic aj u dvae's Evra da necete biti ministrka pravde Srbije posle Djurdjevdana.
P.S. Mozda jesmo seljaci sa Balkana al nismo moroni pa da vam poverujemo!

Aleksandar

pre 12 godina

Vidim da na dosta komentara je dat po jedan "ne preporucujem". Ipak Malovicka cita ove komentare.

A sada komentar shodno prilogu.

Kada vi imate drzavu, u kojoj je neko iznad zakona, kada se zakon i ustav prepravljaju u ime nekolicine ljudi, kada kriminal i monopol cveta na svakom cosku, kada se niko ne obazire i na ovaj zakon koji imamo, kada u zemlji vlada prodaja nase imovine nekome, kada rade sve za sebe, a ne za celu drzavu, kada sudije daju smesne kazne pravim krimosima, kada se pravi krimosi ne hapse, a ostali dobijaju godine i godine zatvora...zato sto je....hm, imao gram marihuane kod sebe, onda to mozemo nazvati kriminalnom drzavmo, jer je vode kriminalci.
Da, zasigruno je ne vodi sveti, produhovljeni, nematerijalni covek. Ne, ovo nema veze sa crkvom.

konj

pre 12 godina

kakva impresivna biografija, kakav meteorski uzlet:
Snežana Malović, ministarka pravde u Vladi Republike Srbije, je rođena u Beogradu 10.09.1976. godine. Diplomirala je na Pravnom fakultetu 1999. Od 1999. do 2001. radila je kao advokat pripravnik. Položila je pravosudni ispit 2002. godine. Od 2001. do 2002. bila je zamenik sekretara u Ministarstvu pravde, a od 2002. do 2003. bila je šef kabineta Vladana Batića, ministra pravde. Od 2004. do 2007. radila je u tužilaštvu za ratne zločine kao generalni sekretar tužioca Vladimira Vukčevića. Funkciju državnog sekretara u Ministarstvu prave obavljala je od 2007. do jula 2008. Od jula 2008. je ministar pravde u Vladi Republike Srbije.

darko

pre 12 godina

Presli su iz grupa u stranke!Bolji uslovi,veca kinta ,polozaj minimum 4 godine,policija kao obezbedjenje,dzaba auto i gorivo,sve legalno.Extra!

aha

pre 12 godina

Unistene grupe, ali kriminalci setaju po gradu. Jeste citali vesti ovih dana, gospodjo? Slucajevi "3 godine za dva silovanja i sta bi posle" ili "20 krivicnih prijava i noz u GSP"? Mogli biste i na tu temu nesto reci?

Vera

pre 12 godina

"U dosijeu osumnjičenog do sada su zabeležena dva silovanja, starice od skoro osamdeset godina, koje je počinio 2006. godine, a zatim i devojčice ometene u razvoju...Osumnjičeni je juče sproveden na saslušanje u pančevački sud, gde je ranije zbog silovanja bio osuđen na četiri i po godine, da bi, zbog dobrog vladanja, na slobodu bio pušten posle tri odležane godine."
Draga, pravedna nam gospodjo Malovic, znate li iz kojih je vesti ovaj pasus? Da li ste, draga nam gospodjo,uopste svesni koja je po redu ovakva vest u zadnjih godinu dana, da ne pominjemo neki duzi period? Umesto sto sami sebe hvalite, pretresite malo sudske presude, pa ce vam biti (bar se nadam) jasno koliki su vasi uspesi. Cime se vi to ponosite?

belilistic

pre 12 godina

Kako da ne,ovoj personi od digniteta verujemo vise nego sebi samima.Opet ponavljam da mislim da DS ovim i slicnim izjavama doprinosi svom krahu na predstojecim izborima.A doticnoj ministarki sve cestitke na odlukama apelacionog suda i odlicnom obezbedjenju pritvorske jedinice spec.suda. Bravo za karijeristkinju prvog reda....

Bogy

pre 12 godina

Sta si ti uradila u pravosudju!? Pa evo najsveziji primer ovog nasilnika iz mesta Vracev gaj koji je pusten na slobodu i kome je smanjena, i onako smesna kazna "zbog dobrog vladanja"a taj kreten je silovao staricu od 80 godina pa mu to nije bilo dovoljno a onda je, ako ne gresim, silovao i njenu maloletnu unuku! I po vama takav covek treba da bude slobodan, jer se dobro vlada u zatvoru!? Da li su to vasa dostignuca u reformi pravosudja!? Kako te nije sramota Maloviceva!?

Zoki

pre 12 godina

AAABUHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH LOL LOL LOL

Ma ne nije mi smesno. Placem u stvari. Ona je zaista ubedjena da smo mi BUDALE!

Uhapsite sami sebe (poslednju i glavnu kriminalnu grupu), dajte Srbiju na desetogodisnju upravu nekom zapadnom studentu menadzmenta i sigurno ce nam biti bolje.

konj

pre 12 godina

kakva impresivna biografija, kakav meteorski uzlet:
Snežana Malović, ministarka pravde u Vladi Republike Srbije, je rođena u Beogradu 10.09.1976. godine. Diplomirala je na Pravnom fakultetu 1999. Od 1999. do 2001. radila je kao advokat pripravnik. Položila je pravosudni ispit 2002. godine. Od 2001. do 2002. bila je zamenik sekretara u Ministarstvu pravde, a od 2002. do 2003. bila je šef kabineta Vladana Batića, ministra pravde. Od 2004. do 2007. radila je u tužilaštvu za ratne zločine kao generalni sekretar tužioca Vladimira Vukčevića. Funkciju državnog sekretara u Ministarstvu prave obavljala je od 2007. do jula 2008. Od jula 2008. je ministar pravde u Vladi Republike Srbije.

Robespjer

pre 12 godina

Nemam više snage ni da se smejem.Nadam se da su Maje bile u pravu i da će 21.12.2012.-te doći kraj našim mukama!P.S.-Pitate li se da li je ova žena sposobna da vodi jedno ministarstvo?!Ša smo Bogu zgrešili da nas 20 godina osuđuje na ovakvu vlast!

hahaha

pre 12 godina

Jos jedan tipican politicarski govor gde neko hvali sam sebe, smesno. Povecanje zatvorskih kazni upravo jeste krsenje ljudskih prava a ministarka bi trebala da bude tuzena zbog nehumanih uslova zivota u zatvorima Srbije. To je samo jeda detalj, a podseticu i da je Nata Mesarevic dobila 4 funkcije sa 4 plate, ukupno prima 4000 evra. To joj je nagrada zato sto je radila kako politicari narede. To je njihova reforma pravosudja.

crni domino

pre 12 godina

A zar nije unistavanje drzave Srbije kada dajes plate nezaposlenim lezilebovicima - sudijama?!
Kada ces da pohapsis i sudis najvecim kriminalcima Srbije - nalogodavcima i pomagacima za ubistva Djindjica, Curuvije, Vujasinovicke i onima koji drze sliku najveceg kriminalca Srbije u svom kabinetu?

Mashinovodja

pre 12 godina

Gospođo, mislim da vi nemate ni blagog pojma šta tačno znači izraz "organizovana kriminalna grupa".
Da imate, ne biste izvajivali ono što izvaljujete, a efekat toga je samo da se po 1000-ti jubilarni put čudimo i krstimo levom rukom i nogom i pitamo se "ko li (i zašto) baš TO postavi za ministarku paravosuđa?!!!!"
Zaista je teško naći još jedan primer osobe koja je tako tragično nesposobna i nekompetentna za posao koji joj je poveren i čiji su rezultati toliko u raskoraku s onim što priča.

Aleksandar

pre 12 godina

Vidim da na dosta komentara je dat po jedan "ne preporucujem". Ipak Malovicka cita ove komentare.

A sada komentar shodno prilogu.

Kada vi imate drzavu, u kojoj je neko iznad zakona, kada se zakon i ustav prepravljaju u ime nekolicine ljudi, kada kriminal i monopol cveta na svakom cosku, kada se niko ne obazire i na ovaj zakon koji imamo, kada u zemlji vlada prodaja nase imovine nekome, kada rade sve za sebe, a ne za celu drzavu, kada sudije daju smesne kazne pravim krimosima, kada se pravi krimosi ne hapse, a ostali dobijaju godine i godine zatvora...zato sto je....hm, imao gram marihuane kod sebe, onda to mozemo nazvati kriminalnom drzavmo, jer je vode kriminalci.
Da, zasigruno je ne vodi sveti, produhovljeni, nematerijalni covek. Ne, ovo nema veze sa crkvom.

belilistic

pre 12 godina

Kako da ne,ovoj personi od digniteta verujemo vise nego sebi samima.Opet ponavljam da mislim da DS ovim i slicnim izjavama doprinosi svom krahu na predstojecim izborima.A doticnoj ministarki sve cestitke na odlukama apelacionog suda i odlicnom obezbedjenju pritvorske jedinice spec.suda. Bravo za karijeristkinju prvog reda....

agim

pre 12 godina

Da puknes od smeha od ove izjave.Pa ko onda prodaje deci "otrov" na ulicama ? Ah da zaboravio sam, pripadnici MUP-a Srbije. P.S. Vise stoji da se policija obracunava sa konkurentima i zato ih hapsi.

M

pre 12 godina

Ha,ha,ha,.."Uništene sve kriminalne grupe"....na ovakve izjave mogu samo glasno da se nasmejem jer sam ubedjen da ni ona sama ne veruje u ono sto prica.

Skeptik

pre 12 godina

Unistene sve kriminalne grupe? Ili je Srbija prva drzava u istoriji koja je to ucinila, ili nasa ministatarka zivi na Marsu...ili je to jos jedna predizborna nebulozna izjava nekog od celnika DS-a, koji pogubio sve kompase u ovom haosu od drzave???

maraton

pre 12 godina

Ovakva izjava govori o zloupotrebi položaja ministra u političke svrhe i pokušaju obmane javnosti. Srbija niti je stala na put organizovanom kriminalu, niti je reformisala pravosudni sistem na način da je dobila kvalitetniji i organizovaniji sistem pravosuđa. I zvanične institucije EU i stručna javnost Evrope i Srbije su na to više puta činjenično ukazivale. Najjači dokaz u prilog ovoj tvrdnji je sveprisutni oreganizovani kriminal u Srbiji, opstrukcija nadležnih državnih organa, čija je osnovna dužnost borba protiv organizovanog kriminala, kao i svakodnevni događaji iz oblasti teških kriminalnih zločina, koje takođe vlast ne bi smela ignorisati. Uz to ne treba zaboraviti drastičan porast maloletničke delikvencije itd. Imati sve to na umu, a negirati postojanje ovakvog staanja formalnim pristankom EU za prihvatanje naše kandidature je nedopustiva politička nezrelost i neodgovornost.

ne smete ni da ih spomenete

pre 12 godina

A navijačke bande, desničarske organizacije i ostali batinaši?
Organizovani ... štiklirano!
Kriminalno delovanje ... štiklirano!
Ugrožavanje države i Ustava ... štiklirano!

MarijaAnika

pre 12 godina

Gospođo zar stvarno narod smatrate toliko glupim? Dosta je narodu takvih kao što ste vi! Izbori će uskoro pa ćete se uveriti!

aha

pre 12 godina

Unistene grupe, ali kriminalci setaju po gradu. Jeste citali vesti ovih dana, gospodjo? Slucajevi "3 godine za dva silovanja i sta bi posle" ili "20 krivicnih prijava i noz u GSP"? Mogli biste i na tu temu nesto reci?

pippo

pre 12 godina

"Uništene su sve kriminalne grupe na ovom području i šire koje su mogle da ugroze državu"
Ostale su samo one koje mogu da ugrozavaju gradjane.

M. Н. Лазар

pre 12 godina

Да би се уништиле криминалне групе у Србији, услов је да се прво униште овак'и судски и полицијски кланови.

DraganaL

pre 12 godina

Volela bih da čujem šta na ovu temu ima da kaže neki cenjeni pravnik, profesor univerziteta i ili bilo ko iz stručne javnosti- može i neki "šutnut, nepodoban" sudija.

bezimena

pre 12 godina

Nije istina!

Najjača kriminalna grupa, i najopasnija za državu, koja je kreator i nalagodavac političkih ubistava u Srbiji (novinari, premijer, vojnici itd.) , NIJE ni pronadjena, a kamoli uništena!
Zašto?
Zato što ona samu sebe niti će hapsiti, niti će samoj sebi suditi...

Nadam se da I ovu g-dju ministarku za (ne)pravosudje, posle izbora, nikada više nigde videti, ni na slici!

GuC

pre 12 godina

ja razumem neobuzdanu radost i partisjki optimizam, i naredjenje da se sve proslavi, ali postoji jedan nezgodni tip gradjana, stalno sumnjaju u vas, ne veruju vašim rečima, nego se oslanjaju na vaša (ne)dela i činjenice...dakle, smanjite malo,nismo idioti...krenite od prekjuče, divan momak od 20 godina i 20 krivičnih prijava, koji napada nožem u vrat jer ga je neko gurnuo kesom, pa još ispao Albanac? To nije kriminalna grupa, to je GRUPA krivičnih a NEKAŽNJENIH dela jedne osobe...za ostalo, pustite si reprizu Insajdera, bilo kojeg, plus pročitajte statistiku Apelacionog i Ustavnog suda?
Onda se javite opet, veselo!

pričalica

pre 12 godina

Pošto ste uništili sve ,,kriminalne grupe koje ugrožavaju državu ‚‚ red je da pređete na one koji ugrožavaju građane,pogotovo one koji se kriju iza politike . Šta beše sa borbom protiv koupcije?
Tresla se gora,rodio se miš....

Ševarice

pre 12 godina

"Ako postoji neko ko sumnja da Vlada Srbije nije posvećena poboljšanju kvaliteta života građana i zaštiti njihovih prava, odgovor mu je upravo reforma pravosuđa, navela je ministarka pravde". Dame i Gospodo, verovtno ja nisam normalan, zato što sumnjam?!

zoka

pre 12 godina

Pa onda bi znacilo da smo jedinstveni na celoj planeti. Ne postoji ni jedna drzava koja nema kriminalne grupe i korupciju. Samo postoji razlika u tome koliko su pod kontrolom od strane drzave i koliko je drzava sama umesana u iste. Da sam na mestu ove ministarke (OOOO BOOOOZE), pre bih podnela ostavku nego sto bih pristala da dajem nebulozne izjave.

helen

pre 12 godina

Dokle ce ova Malovicka da vredja nasu inteligenciju?! Nju i sve sudije treba skloniti i zabraniti im da se zauvek bave pravom. Oni su velika sramota za ovu zemlju.

B

pre 12 godina

Dobro. Ok. Dolazak Deleza u Srbiju i prodaja Delta-maxi lanca je legalizovanje organizovanog kriminala. Ako to nije kriminal onda smo mi svi budale. Sta je sa Kolubarom? Sta je sa EPS? STA JE SA TELEKOM? Da li ste ikada procesljali sta se tamo radi? Telekom zakupljuje zgrade za poslovni prostor, potpuno ih renovira, a onda za godinu dve napusti, a tu zgradu, novu, kupuju odredjena lica za smesne pare. Ko su ta lica i ko im pomaze? Ko zna sta se tu sve radi? Sta je sa javnim nabavkama? Mi smo dobri, ali ne i budale. Ja verujem da DS puca na sledecim izborima. Dabogda imali, pa nemali.

kokolo

pre 12 godina

Gospodjo Malovic aj u dvae's Evra da necete biti ministrka pravde Srbije posle Djurdjevdana.
P.S. Mozda jesmo seljaci sa Balkana al nismo moroni pa da vam poverujemo!

darko

pre 12 godina

Presli su iz grupa u stranke!Bolji uslovi,veca kinta ,polozaj minimum 4 godine,policija kao obezbedjenje,dzaba auto i gorivo,sve legalno.Extra!

Vera

pre 12 godina

"U dosijeu osumnjičenog do sada su zabeležena dva silovanja, starice od skoro osamdeset godina, koje je počinio 2006. godine, a zatim i devojčice ometene u razvoju...Osumnjičeni je juče sproveden na saslušanje u pančevački sud, gde je ranije zbog silovanja bio osuđen na četiri i po godine, da bi, zbog dobrog vladanja, na slobodu bio pušten posle tri odležane godine."
Draga, pravedna nam gospodjo Malovic, znate li iz kojih je vesti ovaj pasus? Da li ste, draga nam gospodjo,uopste svesni koja je po redu ovakva vest u zadnjih godinu dana, da ne pominjemo neki duzi period? Umesto sto sami sebe hvalite, pretresite malo sudske presude, pa ce vam biti (bar se nadam) jasno koliki su vasi uspesi. Cime se vi to ponosite?

Bogy

pre 12 godina

Sta si ti uradila u pravosudju!? Pa evo najsveziji primer ovog nasilnika iz mesta Vracev gaj koji je pusten na slobodu i kome je smanjena, i onako smesna kazna "zbog dobrog vladanja"a taj kreten je silovao staricu od 80 godina pa mu to nije bilo dovoljno a onda je, ako ne gresim, silovao i njenu maloletnu unuku! I po vama takav covek treba da bude slobodan, jer se dobro vlada u zatvoru!? Da li su to vasa dostignuca u reformi pravosudja!? Kako te nije sramota Maloviceva!?