Da li će BiH podržati Jeremića u UN

Sarajevo -- Predlog da se Vuk Jeremić izabere za predsednika GS UN još nije zvanično razmatran u Sarajevu, kaže iz ministarstva spoljnih poslova BiH Ana Trišić Babić.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ratni lideri u Sarajevu (Izetbegovic i Komsic) sigurno nece podrzati nikoga ko se izjasnjava kao Srbin na bilo koju poziciju u Bosni, Srbiji ili svetu.
  (Mirko, 2. februar 2012 15:01)

  # Link komentara

 2. Sta je to on dobrog ucinio za BiH ,pa da ga podrzi.On svaki dan svijim izjavama sve vise pokazuje svoju mrznju prema istoj,Sve cini u saradnji sa Dodikom da je rasturi ali nece im uspjeti.
  (Nizozemka, 2. februar 2012 13:48)

  # Link komentara

 3. NJE VERUJEM !!
  Evo prilike Komsicu i Izetbegovicu da Nebojsi Radmanovicu vrate 'milo za drago' jer on [tj Srbi] blokiraju da BH prizna Kosovo iako imaju nadpolovicnu vecinu.
  Znamo da predsednistvo BH sve odluke mora doneti konsenzusom sva tri clana.
  A sa druge strane postavlja se etocko/moralno pitanje kako na tako vaznom mestu moze sediti neko ko dolazi iz drzave koja je ucestvovala u genocidu u Sreebrenici
  (ne verujem, 2. februar 2012 13:34)

  # Link komentara

 4. Naravno da ne!
  Da li Srbija kao drzava podrzava Bosnu kao takvu ili konstantno radi na njenom konacnom raspadu? Ipak ovo drugo... i zasto onda ocekujete pozitivno s ove strane? I dalje licemjerna politika kao i uvijek!
  (Bosanac, 2. februar 2012 12:59)

  # Link komentara

 5. Zašto bi BIH podržala nekoga ko NEMA podršku ni u svojoj zemlji, osim predsednikovu, što ne znači ništa!?
  (bezimena, 2. februar 2012 12:31)

  # Link komentara

 6. čisto sumnjam
  (lele, 2. februar 2012 11:52)

  # Link komentara