Ponedeljak, 16.01.2012.

11:02

Makedonac pretučen u Nišu

U Nišu je noćas pretučen makedonski državljanin koji je došao da gleda utakmice svoje reprezentacije na Evropskom prvenstvu u rukometu.

Izvor: B92

Makedonac pretuèen u Nišu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Србиновски

pre 12 godina

Претучен је македонски држављанин, што не мора да значи да је он Македонац, можда је баш Србин или Албанац. Са друге стране Србија је мултиетничка држава, тако да нико не може са сигурношћу да тврди да је држављанина Македоније претукао Србин, шта ако се ради о Мађару, Бошњаку, Рому или баш Македонцу који је држављанин Србије.

Anonymous

pre 12 godina

jel se slažemo svi da za ovo vandalisanje okrivimo Slobu .. ili eventualno Čovića? Ipak, nisu deca kriva što su loše živela u vreme Slobe. Sve su to dobra deca, al eto .. zailala se.

Osramotili ste i i carski grad i zemlju Srbiju. Kad ste toliki junaci, što ne skoknete do Merdara malo a? Smradovi.

Millwall legend

pre 12 godina

(Dule, 16. januar 2012 16:07)

Priznavanje Kosova je politika jedne drzave koja uglavnom nema veze sa misljenjem gradjana te iste drzave,ovo drugo sto si napisao je najgora izmisljotina koju necu komentarisati.Volim i ja grcki narod koji je prosle godine napao rukometase Partizana,koji je pre 2 godine bo nozem srpsku decu po Solunu,obozavam ih.Preporucujem ti da odes jednom u zivotu u Skopje i upoznas malo ljude pa onda napisi komentar.

Dule

pre 12 godina

Ma cuti da smo mi u skoplju bilo bi isto,a to koliko nas Makedonci vole videlo se priznanjem KOSOVA a kad je bila utakmica u skoplju Makedonija Hrvatska pevali zajedno sa hrvatima ubi srbina SRAMOTA eto koliko nas makedonci vole.Mi volimo GRCKI narod.

Filosof

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejan, 16. januar 2012 11:16)

Tako je Dejane,samo napred, tamo žive oni fini što uriniraju po mrtvima!

as

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
(Dejan, 16. januar 2012 11:16)


Samo ti putuj, ovoga preko okeana nema

Nishlija

pre 12 godina

ako pretuceni nema veze sa EP nema potrebe da se bas sad ovakve vesti pisu,i da nam se nasi makedonci osecaju nesigurnim.
a pozivam b92 da vise pise o niskim policajcima(dilerima droge,narkomanima)nacelniku kojeg cekamo godinama,zadnji je bio kriminalac
i naravno,pisite malo vise o tim ljudima koji svaki drugi dan prave probleme,imaju na 10tine prekrsajnih,krivicnih i niko da im kaze dosta.

sinoc sam bas sreo nekoliko ceha,fino smo se ispricali,svidja im se grad,hrana,klopa,kazu KOSOVO JE SRBIJA ,i mrze ameriku
pozdrav!

Никола, Врачар

pre 12 godina

@dosta tlapnje za proteklim vremenima

Труман га је за допринос борби против фашизна одликовао постхумно..1947.

Сумњам да су председници земаља победница били у заблуди.

zoran kg

pre 12 godina

Ljudi digla se tolika dreka i vika oko jednog incidenta,pa grad Nis ima blizu 300.000 stanovnika pa jel dve-tri bitange cine grad Nis.U nekim turistickim mestima u okruzenju ne sme ni da se prica ekavica,cas posla dobijes po nosu ili ti strada auto.Tog olosa ima svuda,koliko je nasih drzavljana ostalo bez zivota,bez oka i da ne nabrajam cega.I tu nije bitan samo zatvor,verovatno je njemu tamo relaksacija.Sa takvima treba da rade i neke socijalne ustanove da im objasne da nema lepse stvari za njegov grad nego kada ti dolaze turisti .Znaci da je njegov grad bitan po necemu i finansijiski ce mnogi profitirati, i da je to visestruka korist.

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@podesti me sta to bese mozak


Novaković je pretučen na smrt ispred diskoteke u Ohridu 27. avgusta 2010. godine.

Mitre Kostovski osuđen je na četiri godine, Ilće Jonovski na četiri godine i šest meseci i Đoko Naumovski na godinu dana zatvora.


Опрости....ово су убице Дејана Новаковића...држављани Македоније...није у реду што покушаваш да манипулишеш...ако треба, може и линк

Velizar

pre 12 godina

Istinski me je kao Srbina stid i sramota zbog ovoga. Makedonci su divan narod koji nas iskreno voli i postuje. Imao sam u to prilike da se uverim kada sam prosle godine bio u Makedoniji. Veliki pozdrav svim Makedonkama i Makedoncima, a povredjenom momku zelim brz oporavak! Nadam se da ova sramota nece u velikoj meri pokvariti utisak makedonskih gostiju i prijatelja.

Bosnjak_Skoplje

pre 12 godina

Ovakvi slucajevi su samo posledica stanja u kakvom se nalaze nasa drustva. Sjetite se da svake godine bude incidenata i u Ohridu koje nazalost i tragicno zavrse. Prije par godina jedan Srpski mladic je u Ohridu izgubio zivot. Ko je kriv? Prije svega vlast koja pravi od svojih gradjana ljude bez morala, onda policija koja umjesto sto sjedi po kaficima i zavrsava svoje licne poslove ne rade ono za sto ih placamo pa tek onda i svako od nas jer osim sto pisemo po portalima nista vise ne pravimo da se okvakve stvari sprecavaju. Nesmijemo dozvoliti da manjina vlada vecinom jer sam siguran da nas ''normalnih'' imas mnogo vise nego njih ''ludih''.

podseti me sta to bese mozak

pre 12 godina

@(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

Za tvoju informaciju tog Srbina na Ohridu su ubili Srbi u opstoj tuci.
I sta cemo sad?
Jel' to i dalje opravdanje za ovaj idiotizam?

Bris

pre 12 godina

Kazne za napad GRUPE na POJEDINCA, u Srbiji treba multiplicirati! Npr. ako je za učinjeno delo za pojedinca predviđena kazna od dve godine, a napad izvršen u grupi od tri lica, svakom odmeriti kaznu po šest godina. To je jedini način da se ovaj životinjski manir obračunavanja sa ljudima ublaži. Kažem životinjski, jer je to baš odlika čoporskih životinja, hijena, majmuna, lavova, vukova ,pasa, i dr, da u divljoj histeriji koja se pojačava što ih je više, unište neko biće svoje vrste koje im ne odgovara.

stvarno ti nesto nije jasno?

pre 12 godina

@(Никола, Врачар, 16. januar 2012 14:16)

Jel' ti to pokusavas da budes pametan ili zanimiljiv?

Da je ovde iko normalan na sportskim borilistima se ne bi pominjalo nista od politike.A taj sto ga ti zoves antifasistom je fasista.Kolaborant.Izdajnik.Petokolonas.
Onaj ko te uci drugacije te debelo laze.

dosta tlapnje za proteklim vremenima

pre 12 godina

@Никола, Врачар

A kada su se saveznici "obavestili" o (ne)delima Dragoljuba Mihajlovića, taj isti Čerčil ga je odj**ao da je sve zvonilo.
Pustili ga niz vodu i to tako da ga se odrekao i (tzv. kralj) Petar Karađorđević (potonji alkos).

Ostavite Dragoljuba na miru. U neadresovanoj nedođiji gde mu je i mesto.

Ah, da. I uzmite OZBILJNE evropske udžbenike istorije u šake, ako već ne verujete onima na vašem maternjem jeziku.

Зоран

pre 12 godina

Какве везе има да ли има или нема начелника полиције? Не примећујем више нереда него било где. А Београд је убио навијача а имао начелника полиције.

Erazmo

pre 12 godina

@Pera

'Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno...'

Samo da te obavestim da je Tito umro i da preventivno hapsenje verovatno postoji jos samo u S.Koreji i Iranu, prema onome sto pricas zemljama koje ti sigurno podrzavas. Nasilje radja nasilje a pogotvu takav socijalisticko-osmanlijsko shavtanje slobode i kaznjavanja.

Filip

pre 12 godina

@(1892, 16. januar 2012 13:59)

Slazem se sa vama. Prikladnije bi bilo da su pevali "Marsirala Kralja Petra garda" ili "Spremte se spremte" - borbenije su. Nadam se samo da nisam pogresno shvatio vas komentar, a vi mislili da su u sred Srbije, na evropskom prvenstvu, trebali da pevaju "Hej sloveni" ili "Druze Tito"?

doktor

pre 12 godina

U Ohridu su Makedonci ubili Srbina na letovanju,a ovaj je pretucen.... Sacekajmo da vidimo sta je zapravo istina,pa onda komentarisimo.. Juce je u Novom Sadu ispred mog stana Srbin pretukao Srbina,pa nista

Никола, Врачар

pre 12 godina

@1892

Па шта је ненормално у томе да се пева песма једном борцу против фашизма кога су одликовали и Черчил и Де Гол и Труман због доприноса антифашистичкој борби?

Milan Nis

pre 12 godina

A ja se juce cudom cudim gde su navijaci iz SVEDSKE,CESKE I NEMACKE,pa kad BRACU MAKEDONCE ovako docekujemo sta ovi nesrecnici da ocekuju!
Nemojte molim VAS da neke bitange pokvare jako lepu sliku od juce iz Nisa,gde je sve "vrvelo" od MAKEDONACA I SVE LICILO NA KARNEVAL!

Ovidije

pre 12 godina

Nis je postao "rupa na karti Srbije" i ekonomski i kurlturoloski i... nema cak ni bioskop... I sve od kada je ova poslednja garnitura na vlasti. Pa ponovo glasajte za DS...

1892

pre 12 godina

Sta se cudite? Zivimo u zemlji u kojoj je normalno da "navijaci" sinoc u sred Pionira na utakmici reprezentacije Srbije, NA EVROPSKOM PRVENSTVU, pevaju: "Cica Drazo, gde je moje dete". Pametnom dosta.

Zoran Simic

pre 12 godina

Ovo treba da bude opomena niskoj policiji, bolje receno kazna za nonsalantan odnos prema evropskom prvenstvu u rukometu. Posto se u gradu odrzava ovakva sportska manifestacija, znaci da postoji rizik od raznih incidenata a to znaci da se grupa "nestasnih" mladica koji su poznati policiji od ranije, sprovedu u pritvor na 10-tak dana radi preventive i "mirna Backa"

milan

pre 12 godina

svaki komentar o ovome je suvisan...ovakve stvari se u Srbiji sve cesce desavaju.
Ali nesto me drugo zanima, u Nisu je preko 5000 makedonaca, kafici su prepuni prava festivalska atmosfera, hala prepuna, navijanje fenomenalno, i juce o tome ni jedne vesti, na RTS-u prenos druge utakmice iz Pionira umesto da se prenosi utakmica izmedju Makedonije i Svedske iz prepunog Caira. (Zato se i ne placa pretplata u Nisu i na jugu, jer nas u medijima ima samo po losem). Dakle, nemojte previse paznnje davati jednom izdvojenom incidentu, jer ce toga biti uvek i svuda, a novinari te lose stvari vole da isticu u prvi plan. Posvetite vise paznje Nisu i nacinu na koji je sve organizovano i kako su svi navijaci ovih dana dobrodosli u Nis i Srbiju...
Ovo je prava vest iz Nisa...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-M_GHPuKaY#!

mani

pre 12 godina

Doklegod se u medijima ponavlja ona stupidarija "nadamo se da će nam publika pomoći da pobedimo" u bilo kom sportu, dotle će biti i ovakvih kriminalnih dela. Na Balkanu nema mira, kažu, pa mlađi i zaluđeniji navijači (a i oni plaćeni), ne biraju sredstva da "pomognu". Kad se na to nadoveže alkohol, eto Tatona. Sport je ovde nadomestak za izgubljeni rat.

Petar A

pre 12 godina

'Ajde da su bili Svedjani, pa da covjek razumije.
Huligani su nazalost opste ljudsko zlo i nisu vezani ni za jednu sredinu vise ili manje nego za drugu. Svuda ih ima i svi imaju problem sa njima. Treba ih hvatati i strogo kaznjavati i to je jedina prava mjera. Naravno to treba kompletirati i sa radom na opstim prilikama u drustvu koje generiraju huligane, ali od kazne se mora poceti.

Srevan

pre 12 godina

Evropska rukometna federacija nam je poverila organizovanje evropskog prvenstva a mi ovako! Sramota za Srbiju , sramota za Nis !
Nije nam dosta tragedije u Beogradu ubistva mladog francuza Brisa Tatona .Nadamse drasticnim kaznama da se to vise nikada ne ponovi. Ti mladi ljudi su za kavez a neda slobodno setaju.

Milutin

pre 12 godina

S obzirom da smo poznati po nasem "gostoprimstvu" i odnosu prema navijacima drugih ekipa, trebalo je sve te "huligane" od 20-ak godina skupiti, dati im metle i lopate u sake i pravac na ulice i parkove da iste ciste dok ne prodje prvenstvo. I svima lepo. A ako se pokazu dobrim u tim poslovima produziti jos neki mesec! Nis je veliki grad!Bilo bi posla. I ne samo u Nisu.

Marko P.

pre 12 godina

Opet isto "nasilnici poznati policiji", i po ko zna koji put se ponavlja. Molim Višu Silu da te nasilnike i policiju teleportuje na Mars i tamo nek se "ćeraju" do mile volje a Nas neka puste da živimo svoj život na miru...

martin

pre 12 godina

prvo se u smederevo pre nekolko dana vejala grcka zastava cisto oanko od provokacije pa posle se u nisu napravio grafit-makedonija je srpska- tako da ovaj napad sad nije me iznenadio ovo se moglo ocekivati
nisu svi srbi isti ali nisto vam drzava ne radi kad su u pitanje neo-nacisti desnicari navijaci kako god ocete tako ih nazovite to je uglavnom olos izgleda da za njih ne vazi zakon i oni su nad zakona

Komiti VEP

pre 12 godina

Prvo najiskreno da se zablagodaram za gostoprimstvoto koe go imaa navivacite od Makedonija vo Nis,sakam da napomenam deka makedonskite navivaci se dojdeni so najiskreni dobri nameri i se nadevam deka vakvi poedinecni gluposti nema da ja narusat dobrata atmosvera.Pozdrav Nis i Srbijo se gledame utre vo cetvrtok a potoa cekaj ne Belgrade.

Pero

pre 12 godina

Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno a posbena je priča zašto i zbog čijih interesa Niš nema svog načelnika policije
Makedonci i svi drugi treba da se osećaju kao kod svoje kuće za vreme ovog takmičenja i znam da se velika većina Nišlija stidi ovih bandita isto kao što se i velika većina Ohriđana stidi svojih ološa koji us ubili onog srpskog turistu pre dve godine

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@nislija

нико овде не оправдава насиље...ни случајно.
Само се питам где су били најгласнији критизери...а насилници..па све њих треба у 'апс...и код нас и у Македонији

M33;

pre 12 godina

ovo nije preveliki grad da se ne zna ko je to uradio i zašto.
odgovor pronaći na nacional-socijalističkom forumu koji lako izlazi na Guglu.
prosto ko pasulj.

P.S. isto preporučujem i novinarima sa ovog sajta, radi efikasnijeg informisanja javnosti.

Sasha

pre 12 godina

Bas steta. Nis je bio sinoc pun makedonskih navijaca (sa zuto-crvenim kapicama :D ), gotovo vise njih na ulicama nego lokalaca. I bilo je zanimljivo jer su im Nislije mahali, trubili, zezali na makedonskom bas sam pomislio kako je taj detalj ulepsao atmosferu u gradu. I sad ovo...

Yo-Yo

pre 12 godina

(from_HR, 16. januar 2012 11:07)

Svako ko deli ljude po nacionalnom,verskom ili slicnom kljucu pada dovoljno nisko. To je nazalost tekovina ljudske civilizacije. Mi moramo da se delimo na ove i one. Cak i podela na dobre i lose daje pitanje: koje je merilo da neko bude recimo dobar.
Ja sam noc u Nisu proveo s prijateljima iz Makedonije i razgalili su mi dusu. Da su recimo u Nisu gostovali Hrvati, veruj mi,isto bi bilo.
Druzite se ljudi,upoznajte se pre nego pisete o drugima,niko nikog nece ujesti.

Jelena

pre 12 godina

Da li je moguce? Moguce je!!! Nije ovo zbog toga sto je Makedonac. U Nisu postoji grupa koja vec 2 god,jednom nedeljno napravi nesto. Tu su bila cak i ubistva,tuce uz oruzje,pistolje,nozeve,voznja kolima kroz Pobedinu ulicu,lomljenje svih kafica u toj ulici kao u najstrasnijim filmovima,a o obicnim tucama sa laksim i teskim povredama se vise i ne prica. Policija ih privede 48h i pusti. Zbog toga je i doslo do ovoga. Na sve to kad je poslanik u skupstini iz Nisa postavio pitanje ministru sta ce uraditi povodom takvog ponasanja samo jedne grupe i naveo sva k.d koja je ta grupa izazvala on je reko ja sam reko da se pod hitno postavi nacelnik. Strasno!!! 300.000 Nislija uziva u Makedonskim navijacima,grad nam je prepun crveno zutih boja,totalno drugacija atmosvera, na svakom koraku su nasmejani Makedonci i Nislije koji ih pozdravljaju. Prelepo je u Nisu ovih dana. U Nisu ima preko 6500 Makedonaca,organizovana je fan zona za njih, organizuju se Makedonske zurke po diskotekama i sve je prelepo i onda dodje grupa od par ljudi i unisti sve to. Da li ce neko da stane na put kriminalu u ovom gradu??? Inace da napomenem da ta grupa koja hara Nisom su sve deca koja su 89-o i 90-o godiste.

starosedelac

pre 12 godina

Žao mi je čoveka.Doći u Srbiju da bi bio prebijen od grupe poznatih huligana koji slobodno šetaju ulicama, verovatno i posle ovog čina.
A policija? Imamo li mi ministra policije? Šta je njegova uloga osim što šeta po Srbiji i izvaljuje svoje mudrosti i dosetke?
Niš nema načelnika policije godinama a ministar još u fotelji i ne misli da je napušta.
Kakva smejurija ali ne za one koji stradaju.Neverovatno !!!

bs

pre 12 godina

Zasto se mi normalni povlacimo pred olosom i huliganima, hajde da iskorenimo bagru iz nase zemlje, kod nas je biti navijac i pripadati odredjenoj grupi postalo zanimanje ti ljudi se samo time i bave, odatle potice veliki broj kriminalnih dela od droge pa do reketiranja pobunimo se vise protiv toga dokle cemo da zatvaramo oci i okrecemo glavu kao to se nas ne tice ima policija koja treba da radi, pa hajde pomognimo policiji dajmo informaciju nisu bas svi policajci losi mislim da je jedna velika vecina ok ali ne mogu da dodju do izrazaja, mislim da svako od nas zna barem jednog dobrog!

Nislija

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?
(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

POGRESNO,GOSPODINE! Nasilje ne treba opravdavati nasiljem!

bzz

pre 12 godina

Ministar sporta s.s marković,namerno pišem malim slovom,da podnese ostavku,od kada je ona na čelu ministarstva sporta nasilje na terenu i oko sportskih terena nikada nije bilo veće i gore.

Владислав, Сомбор.

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?

Nishlija

pre 12 godina

Bruka i sramota! dodjesh da gledash rukomet a tamo te isprebijaju neki klinci "loseri" od 16,17,18+. Opasno je postalo u Nishu kao u Riu. Imate horde tinejdzera koje haraju gradom uvek spremnih na nasilje i vandalizam. Niko se ne ozbiljno ne bavi tim problemima, bar ne ovde u Nishu. Bilo je slucajeva gde su takve grupe sekle i ubadale mirne i neduzne prolaznike u parku Sv.Save u Nishu proshle godine.Bilo je 10tak isecenih i zbodenih neduznih gradjana...Bice josh gore , stizu kaunter strike generacije a tamo se sve zavrshava jednim pritiskom misha!Nema novca, nema obrazovanja nema tribina na kojima bi se nasilje osudjivalo 24/7/365 I na kraju ko je kriv zbog toga ? Deca,roditelji ili POLITICARI koji nas drze u GETU vec 20 i kusur godina ? Krivi smo sami za sve sto nam se deshava , jer mi odavno ne zivimo u normalnom sistemu vrednosti.. Josh uvek ima nekih koji su iznad zakona a imaju maksimalni IQ69. I na sve odgovaraju sa jel ZNASH KO SAM JA ili jel ZNASH KO JE MOJ TATA?? Svi smo mi jednaki samo su neki vishe jednaki od drugih :(

Dragan Markovic

pre 12 godina

Vi koji ste napali ovog coveka - vi ste obicne kukavice i nistarije, bednici i nasilnici. To sto radite nema nikakve veze sa hrabroscu, jos manje sa pravdom (pa makar i terali neku ' svoju' pravdu) a ponajmanje ima veze sa bilo kakvim moralom - jer vi napadate kao copor, i to jednu osobu...

Vlada

pre 12 godina

Srbija je, generalno gledano, puna neandertalaca. Glavne "face" medju mladima (a nazalost i ne tako mladima) su Legija, Arkan, Kristijan, Ceca, Mladic, vodje navijaca i ostali talog drustva. Navijaci i ultradesnicari imaju veci uticaj na drustvo od naucnika i njihovo misljenje se uvazava cak i u slucaju nekih politickih pitanja u zemlji (poput gej parade). U ovoj zemlji postoji kult strahopostovanja i cak obozavanja nasilnika i vrlo cesto se nasilnistvo povezuje sa jakim nacionalistickim osecanjima i tretira kao nesto sto je arhitipski okvir svakog "pravog Srbina i pravoslavca". To je mozda cak i neka vrsta Stokholmskog sindroma, samo primenjen na celokupnu naciju. U svakom slucaju, kolektivna svest gradjana Srbije privileguje nasilnike, uvazava iskljucivo pravo jaceg i sustinski je netolerantna i sovinisticka.

Miki

pre 12 godina

"Napala je grupa osoba koje od ranije imaju nasilnički dosije..." Grupa pretukla jednog, vrhunska hrabrost i to još povratnici. U takvim primerima, grupu nasilnih osoba privesti i zatvoriti, da im nikada više u životu ne padne na pamet, da bilo koga napadnu. Kao jagodu na tortu dati im po dve godine zatvora uslovno, pa da vidite red i mir. Sihter više...

nis grad koji propada i tiho izumire

pre 12 godina

kakve to veze ima sto nis nema nacelnika supa ili tako nesto slicno ! pretucen je od OLOSA kojih nazalost u gradu kome preti totalan ekonomski , a pre svega DRUSTVENI I KULTURNI PAD ima na pretek ! ps // SAMO na stotinak metara od stadiona rasdnickopg i hale gde se rukometno prvenstvo odrzava je i "gradjanska bolnica" nis ! svuda oni POZNATI CUCAVCI gde su vam potrebne gumene cizme ako zelite da se ne nakvasite ! u nekima nema vise cak ni onih naprava zvanih RAJBER da bi se iznutra mogli zakljucati te vam svakog momenta preti da neko naleti i da vas u pravom smislu reci vratima gurne u G**NA ! tuzno i zalosno na sta lice domova zdravlja i bolnice u nisu koje krase nalepnice EU zajednice !

Mile Jovin

pre 12 godina

... Klasika, nasilnici poznati policiji... Necu da se pravim pametan, ali nesto u zakonu mora pod hitno da se menja. Kada se takvi budu strpali u buvaru na jedno 5 godina, nece im vise pasti na pamet tako nesto. Da, da. Maloletnici, pubertetlije i tako ta opravdanja. Ako roditelji nisu uspeli da ih vaspitaju, ima ko ce. Samo treba doneti ZAKON!!!

Nebojsa

pre 12 godina

Ma baš sinoć gledam, kroz moju ulicu prolaze momci ogrnuti u makedonske zastave i nešto u glas brbljaju. Iskreno, prvo sam pomislio nešto kao 'ha super naviknut sam na momke u srpskim zastavama a ovo je baš interesantno'...a onda sledeća misao mi je 'samo da ne nalete na neke majmune'... šta reći :/

Vlada

pre 12 godina

Srbija je, generalno gledano, puna neandertalaca. Glavne "face" medju mladima (a nazalost i ne tako mladima) su Legija, Arkan, Kristijan, Ceca, Mladic, vodje navijaca i ostali talog drustva. Navijaci i ultradesnicari imaju veci uticaj na drustvo od naucnika i njihovo misljenje se uvazava cak i u slucaju nekih politickih pitanja u zemlji (poput gej parade). U ovoj zemlji postoji kult strahopostovanja i cak obozavanja nasilnika i vrlo cesto se nasilnistvo povezuje sa jakim nacionalistickim osecanjima i tretira kao nesto sto je arhitipski okvir svakog "pravog Srbina i pravoslavca". To je mozda cak i neka vrsta Stokholmskog sindroma, samo primenjen na celokupnu naciju. U svakom slucaju, kolektivna svest gradjana Srbije privileguje nasilnike, uvazava iskljucivo pravo jaceg i sustinski je netolerantna i sovinisticka.

Nebojsa

pre 12 godina

Ma baš sinoć gledam, kroz moju ulicu prolaze momci ogrnuti u makedonske zastave i nešto u glas brbljaju. Iskreno, prvo sam pomislio nešto kao 'ha super naviknut sam na momke u srpskim zastavama a ovo je baš interesantno'...a onda sledeća misao mi je 'samo da ne nalete na neke majmune'... šta reći :/

Jelena

pre 12 godina

Da li je moguce? Moguce je!!! Nije ovo zbog toga sto je Makedonac. U Nisu postoji grupa koja vec 2 god,jednom nedeljno napravi nesto. Tu su bila cak i ubistva,tuce uz oruzje,pistolje,nozeve,voznja kolima kroz Pobedinu ulicu,lomljenje svih kafica u toj ulici kao u najstrasnijim filmovima,a o obicnim tucama sa laksim i teskim povredama se vise i ne prica. Policija ih privede 48h i pusti. Zbog toga je i doslo do ovoga. Na sve to kad je poslanik u skupstini iz Nisa postavio pitanje ministru sta ce uraditi povodom takvog ponasanja samo jedne grupe i naveo sva k.d koja je ta grupa izazvala on je reko ja sam reko da se pod hitno postavi nacelnik. Strasno!!! 300.000 Nislija uziva u Makedonskim navijacima,grad nam je prepun crveno zutih boja,totalno drugacija atmosvera, na svakom koraku su nasmejani Makedonci i Nislije koji ih pozdravljaju. Prelepo je u Nisu ovih dana. U Nisu ima preko 6500 Makedonaca,organizovana je fan zona za njih, organizuju se Makedonske zurke po diskotekama i sve je prelepo i onda dodje grupa od par ljudi i unisti sve to. Da li ce neko da stane na put kriminalu u ovom gradu??? Inace da napomenem da ta grupa koja hara Nisom su sve deca koja su 89-o i 90-o godiste.

Yo-Yo

pre 12 godina

(from_HR, 16. januar 2012 11:07)

Svako ko deli ljude po nacionalnom,verskom ili slicnom kljucu pada dovoljno nisko. To je nazalost tekovina ljudske civilizacije. Mi moramo da se delimo na ove i one. Cak i podela na dobre i lose daje pitanje: koje je merilo da neko bude recimo dobar.
Ja sam noc u Nisu proveo s prijateljima iz Makedonije i razgalili su mi dusu. Da su recimo u Nisu gostovali Hrvati, veruj mi,isto bi bilo.
Druzite se ljudi,upoznajte se pre nego pisete o drugima,niko nikog nece ujesti.

Sasha

pre 12 godina

Bas steta. Nis je bio sinoc pun makedonskih navijaca (sa zuto-crvenim kapicama :D ), gotovo vise njih na ulicama nego lokalaca. I bilo je zanimljivo jer su im Nislije mahali, trubili, zezali na makedonskom bas sam pomislio kako je taj detalj ulepsao atmosferu u gradu. I sad ovo...

Miki

pre 12 godina

"Napala je grupa osoba koje od ranije imaju nasilnički dosije..." Grupa pretukla jednog, vrhunska hrabrost i to još povratnici. U takvim primerima, grupu nasilnih osoba privesti i zatvoriti, da im nikada više u životu ne padne na pamet, da bilo koga napadnu. Kao jagodu na tortu dati im po dve godine zatvora uslovno, pa da vidite red i mir. Sihter više...

Nishlija

pre 12 godina

Bruka i sramota! dodjesh da gledash rukomet a tamo te isprebijaju neki klinci "loseri" od 16,17,18+. Opasno je postalo u Nishu kao u Riu. Imate horde tinejdzera koje haraju gradom uvek spremnih na nasilje i vandalizam. Niko se ne ozbiljno ne bavi tim problemima, bar ne ovde u Nishu. Bilo je slucajeva gde su takve grupe sekle i ubadale mirne i neduzne prolaznike u parku Sv.Save u Nishu proshle godine.Bilo je 10tak isecenih i zbodenih neduznih gradjana...Bice josh gore , stizu kaunter strike generacije a tamo se sve zavrshava jednim pritiskom misha!Nema novca, nema obrazovanja nema tribina na kojima bi se nasilje osudjivalo 24/7/365 I na kraju ko je kriv zbog toga ? Deca,roditelji ili POLITICARI koji nas drze u GETU vec 20 i kusur godina ? Krivi smo sami za sve sto nam se deshava , jer mi odavno ne zivimo u normalnom sistemu vrednosti.. Josh uvek ima nekih koji su iznad zakona a imaju maksimalni IQ69. I na sve odgovaraju sa jel ZNASH KO SAM JA ili jel ZNASH KO JE MOJ TATA?? Svi smo mi jednaki samo su neki vishe jednaki od drugih :(

Nislija

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?
(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

POGRESNO,GOSPODINE! Nasilje ne treba opravdavati nasiljem!

nis grad koji propada i tiho izumire

pre 12 godina

kakve to veze ima sto nis nema nacelnika supa ili tako nesto slicno ! pretucen je od OLOSA kojih nazalost u gradu kome preti totalan ekonomski , a pre svega DRUSTVENI I KULTURNI PAD ima na pretek ! ps // SAMO na stotinak metara od stadiona rasdnickopg i hale gde se rukometno prvenstvo odrzava je i "gradjanska bolnica" nis ! svuda oni POZNATI CUCAVCI gde su vam potrebne gumene cizme ako zelite da se ne nakvasite ! u nekima nema vise cak ni onih naprava zvanih RAJBER da bi se iznutra mogli zakljucati te vam svakog momenta preti da neko naleti i da vas u pravom smislu reci vratima gurne u G**NA ! tuzno i zalosno na sta lice domova zdravlja i bolnice u nisu koje krase nalepnice EU zajednice !

Komiti VEP

pre 12 godina

Prvo najiskreno da se zablagodaram za gostoprimstvoto koe go imaa navivacite od Makedonija vo Nis,sakam da napomenam deka makedonskite navivaci se dojdeni so najiskreni dobri nameri i se nadevam deka vakvi poedinecni gluposti nema da ja narusat dobrata atmosvera.Pozdrav Nis i Srbijo se gledame utre vo cetvrtok a potoa cekaj ne Belgrade.

milan

pre 12 godina

svaki komentar o ovome je suvisan...ovakve stvari se u Srbiji sve cesce desavaju.
Ali nesto me drugo zanima, u Nisu je preko 5000 makedonaca, kafici su prepuni prava festivalska atmosfera, hala prepuna, navijanje fenomenalno, i juce o tome ni jedne vesti, na RTS-u prenos druge utakmice iz Pionira umesto da se prenosi utakmica izmedju Makedonije i Svedske iz prepunog Caira. (Zato se i ne placa pretplata u Nisu i na jugu, jer nas u medijima ima samo po losem). Dakle, nemojte previse paznnje davati jednom izdvojenom incidentu, jer ce toga biti uvek i svuda, a novinari te lose stvari vole da isticu u prvi plan. Posvetite vise paznje Nisu i nacinu na koji je sve organizovano i kako su svi navijaci ovih dana dobrodosli u Nis i Srbiju...
Ovo je prava vest iz Nisa...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-M_GHPuKaY#!

Dragan Markovic

pre 12 godina

Vi koji ste napali ovog coveka - vi ste obicne kukavice i nistarije, bednici i nasilnici. To sto radite nema nikakve veze sa hrabroscu, jos manje sa pravdom (pa makar i terali neku ' svoju' pravdu) a ponajmanje ima veze sa bilo kakvim moralom - jer vi napadate kao copor, i to jednu osobu...

Владислав, Сомбор.

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?

starosedelac

pre 12 godina

Žao mi je čoveka.Doći u Srbiju da bi bio prebijen od grupe poznatih huligana koji slobodno šetaju ulicama, verovatno i posle ovog čina.
A policija? Imamo li mi ministra policije? Šta je njegova uloga osim što šeta po Srbiji i izvaljuje svoje mudrosti i dosetke?
Niš nema načelnika policije godinama a ministar još u fotelji i ne misli da je napušta.
Kakva smejurija ali ne za one koji stradaju.Neverovatno !!!

Mile Jovin

pre 12 godina

... Klasika, nasilnici poznati policiji... Necu da se pravim pametan, ali nesto u zakonu mora pod hitno da se menja. Kada se takvi budu strpali u buvaru na jedno 5 godina, nece im vise pasti na pamet tako nesto. Da, da. Maloletnici, pubertetlije i tako ta opravdanja. Ako roditelji nisu uspeli da ih vaspitaju, ima ko ce. Samo treba doneti ZAKON!!!

1892

pre 12 godina

Sta se cudite? Zivimo u zemlji u kojoj je normalno da "navijaci" sinoc u sred Pionira na utakmici reprezentacije Srbije, NA EVROPSKOM PRVENSTVU, pevaju: "Cica Drazo, gde je moje dete". Pametnom dosta.

Ovidije

pre 12 godina

Nis je postao "rupa na karti Srbije" i ekonomski i kurlturoloski i... nema cak ni bioskop... I sve od kada je ova poslednja garnitura na vlasti. Pa ponovo glasajte za DS...

bs

pre 12 godina

Zasto se mi normalni povlacimo pred olosom i huliganima, hajde da iskorenimo bagru iz nase zemlje, kod nas je biti navijac i pripadati odredjenoj grupi postalo zanimanje ti ljudi se samo time i bave, odatle potice veliki broj kriminalnih dela od droge pa do reketiranja pobunimo se vise protiv toga dokle cemo da zatvaramo oci i okrecemo glavu kao to se nas ne tice ima policija koja treba da radi, pa hajde pomognimo policiji dajmo informaciju nisu bas svi policajci losi mislim da je jedna velika vecina ok ali ne mogu da dodju do izrazaja, mislim da svako od nas zna barem jednog dobrog!

bzz

pre 12 godina

Ministar sporta s.s marković,namerno pišem malim slovom,da podnese ostavku,od kada je ona na čelu ministarstva sporta nasilje na terenu i oko sportskih terena nikada nije bilo veće i gore.

Filosof

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejan, 16. januar 2012 11:16)

Tako je Dejane,samo napred, tamo žive oni fini što uriniraju po mrtvima!

Nishlija

pre 12 godina

ako pretuceni nema veze sa EP nema potrebe da se bas sad ovakve vesti pisu,i da nam se nasi makedonci osecaju nesigurnim.
a pozivam b92 da vise pise o niskim policajcima(dilerima droge,narkomanima)nacelniku kojeg cekamo godinama,zadnji je bio kriminalac
i naravno,pisite malo vise o tim ljudima koji svaki drugi dan prave probleme,imaju na 10tine prekrsajnih,krivicnih i niko da im kaze dosta.

sinoc sam bas sreo nekoliko ceha,fino smo se ispricali,svidja im se grad,hrana,klopa,kazu KOSOVO JE SRBIJA ,i mrze ameriku
pozdrav!

Milutin

pre 12 godina

S obzirom da smo poznati po nasem "gostoprimstvu" i odnosu prema navijacima drugih ekipa, trebalo je sve te "huligane" od 20-ak godina skupiti, dati im metle i lopate u sake i pravac na ulice i parkove da iste ciste dok ne prodje prvenstvo. I svima lepo. A ako se pokazu dobrim u tim poslovima produziti jos neki mesec! Nis je veliki grad!Bilo bi posla. I ne samo u Nisu.

M33;

pre 12 godina

ovo nije preveliki grad da se ne zna ko je to uradio i zašto.
odgovor pronaći na nacional-socijalističkom forumu koji lako izlazi na Guglu.
prosto ko pasulj.

P.S. isto preporučujem i novinarima sa ovog sajta, radi efikasnijeg informisanja javnosti.

zoran kg

pre 12 godina

Ljudi digla se tolika dreka i vika oko jednog incidenta,pa grad Nis ima blizu 300.000 stanovnika pa jel dve-tri bitange cine grad Nis.U nekim turistickim mestima u okruzenju ne sme ni da se prica ekavica,cas posla dobijes po nosu ili ti strada auto.Tog olosa ima svuda,koliko je nasih drzavljana ostalo bez zivota,bez oka i da ne nabrajam cega.I tu nije bitan samo zatvor,verovatno je njemu tamo relaksacija.Sa takvima treba da rade i neke socijalne ustanove da im objasne da nema lepse stvari za njegov grad nego kada ti dolaze turisti .Znaci da je njegov grad bitan po necemu i finansijiski ce mnogi profitirati, i da je to visestruka korist.

Pero

pre 12 godina

Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno a posbena je priča zašto i zbog čijih interesa Niš nema svog načelnika policije
Makedonci i svi drugi treba da se osećaju kao kod svoje kuće za vreme ovog takmičenja i znam da se velika većina Nišlija stidi ovih bandita isto kao što se i velika većina Ohriđana stidi svojih ološa koji us ubili onog srpskog turistu pre dve godine

martin

pre 12 godina

prvo se u smederevo pre nekolko dana vejala grcka zastava cisto oanko od provokacije pa posle se u nisu napravio grafit-makedonija je srpska- tako da ovaj napad sad nije me iznenadio ovo se moglo ocekivati
nisu svi srbi isti ali nisto vam drzava ne radi kad su u pitanje neo-nacisti desnicari navijaci kako god ocete tako ih nazovite to je uglavnom olos izgleda da za njih ne vazi zakon i oni su nad zakona

Zoran Simic

pre 12 godina

Ovo treba da bude opomena niskoj policiji, bolje receno kazna za nonsalantan odnos prema evropskom prvenstvu u rukometu. Posto se u gradu odrzava ovakva sportska manifestacija, znaci da postoji rizik od raznih incidenata a to znaci da se grupa "nestasnih" mladica koji su poznati policiji od ranije, sprovedu u pritvor na 10-tak dana radi preventive i "mirna Backa"

Velizar

pre 12 godina

Istinski me je kao Srbina stid i sramota zbog ovoga. Makedonci su divan narod koji nas iskreno voli i postuje. Imao sam u to prilike da se uverim kada sam prosle godine bio u Makedoniji. Veliki pozdrav svim Makedonkama i Makedoncima, a povredjenom momku zelim brz oporavak! Nadam se da ova sramota nece u velikoj meri pokvariti utisak makedonskih gostiju i prijatelja.

Srevan

pre 12 godina

Evropska rukometna federacija nam je poverila organizovanje evropskog prvenstva a mi ovako! Sramota za Srbiju , sramota za Nis !
Nije nam dosta tragedije u Beogradu ubistva mladog francuza Brisa Tatona .Nadamse drasticnim kaznama da se to vise nikada ne ponovi. Ti mladi ljudi su za kavez a neda slobodno setaju.

Dule

pre 12 godina

Ma cuti da smo mi u skoplju bilo bi isto,a to koliko nas Makedonci vole videlo se priznanjem KOSOVA a kad je bila utakmica u skoplju Makedonija Hrvatska pevali zajedno sa hrvatima ubi srbina SRAMOTA eto koliko nas makedonci vole.Mi volimo GRCKI narod.

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@nislija

нико овде не оправдава насиље...ни случајно.
Само се питам где су били најгласнији критизери...а насилници..па све њих треба у 'апс...и код нас и у Македонији

Marko P.

pre 12 godina

Opet isto "nasilnici poznati policiji", i po ko zna koji put se ponavlja. Molim Višu Silu da te nasilnike i policiju teleportuje na Mars i tamo nek se "ćeraju" do mile volje a Nas neka puste da živimo svoj život na miru...

Milan Nis

pre 12 godina

A ja se juce cudom cudim gde su navijaci iz SVEDSKE,CESKE I NEMACKE,pa kad BRACU MAKEDONCE ovako docekujemo sta ovi nesrecnici da ocekuju!
Nemojte molim VAS da neke bitange pokvare jako lepu sliku od juce iz Nisa,gde je sve "vrvelo" od MAKEDONACA I SVE LICILO NA KARNEVAL!

as

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
(Dejan, 16. januar 2012 11:16)


Samo ti putuj, ovoga preko okeana nema

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@podesti me sta to bese mozak


Novaković je pretučen na smrt ispred diskoteke u Ohridu 27. avgusta 2010. godine.

Mitre Kostovski osuđen je na četiri godine, Ilće Jonovski na četiri godine i šest meseci i Đoko Naumovski na godinu dana zatvora.


Опрости....ово су убице Дејана Новаковића...држављани Македоније...није у реду што покушаваш да манипулишеш...ако треба, може и линк

Bosnjak_Skoplje

pre 12 godina

Ovakvi slucajevi su samo posledica stanja u kakvom se nalaze nasa drustva. Sjetite se da svake godine bude incidenata i u Ohridu koje nazalost i tragicno zavrse. Prije par godina jedan Srpski mladic je u Ohridu izgubio zivot. Ko je kriv? Prije svega vlast koja pravi od svojih gradjana ljude bez morala, onda policija koja umjesto sto sjedi po kaficima i zavrsava svoje licne poslove ne rade ono za sto ih placamo pa tek onda i svako od nas jer osim sto pisemo po portalima nista vise ne pravimo da se okvakve stvari sprecavaju. Nesmijemo dozvoliti da manjina vlada vecinom jer sam siguran da nas ''normalnih'' imas mnogo vise nego njih ''ludih''.

Никола, Врачар

pre 12 godina

@1892

Па шта је ненормално у томе да се пева песма једном борцу против фашизма кога су одликовали и Черчил и Де Гол и Труман због доприноса антифашистичкој борби?

podseti me sta to bese mozak

pre 12 godina

@(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

Za tvoju informaciju tog Srbina na Ohridu su ubili Srbi u opstoj tuci.
I sta cemo sad?
Jel' to i dalje opravdanje za ovaj idiotizam?

doktor

pre 12 godina

U Ohridu su Makedonci ubili Srbina na letovanju,a ovaj je pretucen.... Sacekajmo da vidimo sta je zapravo istina,pa onda komentarisimo.. Juce je u Novom Sadu ispred mog stana Srbin pretukao Srbina,pa nista

Erazmo

pre 12 godina

@Pera

'Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno...'

Samo da te obavestim da je Tito umro i da preventivno hapsenje verovatno postoji jos samo u S.Koreji i Iranu, prema onome sto pricas zemljama koje ti sigurno podrzavas. Nasilje radja nasilje a pogotvu takav socijalisticko-osmanlijsko shavtanje slobode i kaznjavanja.

Зоран

pre 12 godina

Какве везе има да ли има или нема начелника полиције? Не примећујем више нереда него било где. А Београд је убио навијача а имао начелника полиције.

Anonymous

pre 12 godina

jel se slažemo svi da za ovo vandalisanje okrivimo Slobu .. ili eventualno Čovića? Ipak, nisu deca kriva što su loše živela u vreme Slobe. Sve su to dobra deca, al eto .. zailala se.

Osramotili ste i i carski grad i zemlju Srbiju. Kad ste toliki junaci, što ne skoknete do Merdara malo a? Smradovi.

Bris

pre 12 godina

Kazne za napad GRUPE na POJEDINCA, u Srbiji treba multiplicirati! Npr. ako je za učinjeno delo za pojedinca predviđena kazna od dve godine, a napad izvršen u grupi od tri lica, svakom odmeriti kaznu po šest godina. To je jedini način da se ovaj životinjski manir obračunavanja sa ljudima ublaži. Kažem životinjski, jer je to baš odlika čoporskih životinja, hijena, majmuna, lavova, vukova ,pasa, i dr, da u divljoj histeriji koja se pojačava što ih je više, unište neko biće svoje vrste koje im ne odgovara.

Millwall legend

pre 12 godina

(Dule, 16. januar 2012 16:07)

Priznavanje Kosova je politika jedne drzave koja uglavnom nema veze sa misljenjem gradjana te iste drzave,ovo drugo sto si napisao je najgora izmisljotina koju necu komentarisati.Volim i ja grcki narod koji je prosle godine napao rukometase Partizana,koji je pre 2 godine bo nozem srpsku decu po Solunu,obozavam ih.Preporucujem ti da odes jednom u zivotu u Skopje i upoznas malo ljude pa onda napisi komentar.

mani

pre 12 godina

Doklegod se u medijima ponavlja ona stupidarija "nadamo se da će nam publika pomoći da pobedimo" u bilo kom sportu, dotle će biti i ovakvih kriminalnih dela. Na Balkanu nema mira, kažu, pa mlađi i zaluđeniji navijači (a i oni plaćeni), ne biraju sredstva da "pomognu". Kad se na to nadoveže alkohol, eto Tatona. Sport je ovde nadomestak za izgubljeni rat.

stvarno ti nesto nije jasno?

pre 12 godina

@(Никола, Врачар, 16. januar 2012 14:16)

Jel' ti to pokusavas da budes pametan ili zanimiljiv?

Da je ovde iko normalan na sportskim borilistima se ne bi pominjalo nista od politike.A taj sto ga ti zoves antifasistom je fasista.Kolaborant.Izdajnik.Petokolonas.
Onaj ko te uci drugacije te debelo laze.

dosta tlapnje za proteklim vremenima

pre 12 godina

@Никола, Врачар

A kada su se saveznici "obavestili" o (ne)delima Dragoljuba Mihajlovića, taj isti Čerčil ga je odj**ao da je sve zvonilo.
Pustili ga niz vodu i to tako da ga se odrekao i (tzv. kralj) Petar Karađorđević (potonji alkos).

Ostavite Dragoljuba na miru. U neadresovanoj nedođiji gde mu je i mesto.

Ah, da. I uzmite OZBILJNE evropske udžbenike istorije u šake, ako već ne verujete onima na vašem maternjem jeziku.

Србиновски

pre 12 godina

Претучен је македонски држављанин, што не мора да значи да је он Македонац, можда је баш Србин или Албанац. Са друге стране Србија је мултиетничка држава, тако да нико не може са сигурношћу да тврди да је држављанина Македоније претукао Србин, шта ако се ради о Мађару, Бошњаку, Рому или баш Македонцу који је држављанин Србије.

Никола, Врачар

pre 12 godina

@dosta tlapnje za proteklim vremenima

Труман га је за допринос борби против фашизна одликовао постхумно..1947.

Сумњам да су председници земаља победница били у заблуди.

Petar A

pre 12 godina

'Ajde da su bili Svedjani, pa da covjek razumije.
Huligani su nazalost opste ljudsko zlo i nisu vezani ni za jednu sredinu vise ili manje nego za drugu. Svuda ih ima i svi imaju problem sa njima. Treba ih hvatati i strogo kaznjavati i to je jedina prava mjera. Naravno to treba kompletirati i sa radom na opstim prilikama u drustvu koje generiraju huligane, ali od kazne se mora poceti.

Filip

pre 12 godina

@(1892, 16. januar 2012 13:59)

Slazem se sa vama. Prikladnije bi bilo da su pevali "Marsirala Kralja Petra garda" ili "Spremte se spremte" - borbenije su. Nadam se samo da nisam pogresno shvatio vas komentar, a vi mislili da su u sred Srbije, na evropskom prvenstvu, trebali da pevaju "Hej sloveni" ili "Druze Tito"?

Владислав, Сомбор.

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?

1892

pre 12 godina

Sta se cudite? Zivimo u zemlji u kojoj je normalno da "navijaci" sinoc u sred Pionira na utakmici reprezentacije Srbije, NA EVROPSKOM PRVENSTVU, pevaju: "Cica Drazo, gde je moje dete". Pametnom dosta.

Vlada

pre 12 godina

Srbija je, generalno gledano, puna neandertalaca. Glavne "face" medju mladima (a nazalost i ne tako mladima) su Legija, Arkan, Kristijan, Ceca, Mladic, vodje navijaca i ostali talog drustva. Navijaci i ultradesnicari imaju veci uticaj na drustvo od naucnika i njihovo misljenje se uvazava cak i u slucaju nekih politickih pitanja u zemlji (poput gej parade). U ovoj zemlji postoji kult strahopostovanja i cak obozavanja nasilnika i vrlo cesto se nasilnistvo povezuje sa jakim nacionalistickim osecanjima i tretira kao nesto sto je arhitipski okvir svakog "pravog Srbina i pravoslavca". To je mozda cak i neka vrsta Stokholmskog sindroma, samo primenjen na celokupnu naciju. U svakom slucaju, kolektivna svest gradjana Srbije privileguje nasilnike, uvazava iskljucivo pravo jaceg i sustinski je netolerantna i sovinisticka.

Dule

pre 12 godina

Ma cuti da smo mi u skoplju bilo bi isto,a to koliko nas Makedonci vole videlo se priznanjem KOSOVA a kad je bila utakmica u skoplju Makedonija Hrvatska pevali zajedno sa hrvatima ubi srbina SRAMOTA eto koliko nas makedonci vole.Mi volimo GRCKI narod.

Nislija

pre 12 godina

Наравно да је то ружно и одвратно, али ме занимају ови ватрени критизери....Какве сте коментаре објављивали када су пре две године убили дечка из србије у Охриду?
(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

POGRESNO,GOSPODINE! Nasilje ne treba opravdavati nasiljem!

Никола, Врачар

pre 12 godina

@1892

Па шта је ненормално у томе да се пева песма једном борцу против фашизма кога су одликовали и Черчил и Де Гол и Труман због доприноса антифашистичкој борби?

Ovidije

pre 12 godina

Nis je postao "rupa na karti Srbije" i ekonomski i kurlturoloski i... nema cak ni bioskop... I sve od kada je ova poslednja garnitura na vlasti. Pa ponovo glasajte za DS...

starosedelac

pre 12 godina

Žao mi je čoveka.Doći u Srbiju da bi bio prebijen od grupe poznatih huligana koji slobodno šetaju ulicama, verovatno i posle ovog čina.
A policija? Imamo li mi ministra policije? Šta je njegova uloga osim što šeta po Srbiji i izvaljuje svoje mudrosti i dosetke?
Niš nema načelnika policije godinama a ministar još u fotelji i ne misli da je napušta.
Kakva smejurija ali ne za one koji stradaju.Neverovatno !!!

Filosof

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dejan, 16. januar 2012 11:16)

Tako je Dejane,samo napred, tamo žive oni fini što uriniraju po mrtvima!

Nebojsa

pre 12 godina

Ma baš sinoć gledam, kroz moju ulicu prolaze momci ogrnuti u makedonske zastave i nešto u glas brbljaju. Iskreno, prvo sam pomislio nešto kao 'ha super naviknut sam na momke u srpskim zastavama a ovo je baš interesantno'...a onda sledeća misao mi je 'samo da ne nalete na neke majmune'... šta reći :/

Srevan

pre 12 godina

Evropska rukometna federacija nam je poverila organizovanje evropskog prvenstva a mi ovako! Sramota za Srbiju , sramota za Nis !
Nije nam dosta tragedije u Beogradu ubistva mladog francuza Brisa Tatona .Nadamse drasticnim kaznama da se to vise nikada ne ponovi. Ti mladi ljudi su za kavez a neda slobodno setaju.

podseti me sta to bese mozak

pre 12 godina

@(Владислав, Сомбор., 16. januar 2012 11:48)

Za tvoju informaciju tog Srbina na Ohridu su ubili Srbi u opstoj tuci.
I sta cemo sad?
Jel' to i dalje opravdanje za ovaj idiotizam?

doktor

pre 12 godina

U Ohridu su Makedonci ubili Srbina na letovanju,a ovaj je pretucen.... Sacekajmo da vidimo sta je zapravo istina,pa onda komentarisimo.. Juce je u Novom Sadu ispred mog stana Srbin pretukao Srbina,pa nista

bzz

pre 12 godina

Ministar sporta s.s marković,namerno pišem malim slovom,da podnese ostavku,od kada je ona na čelu ministarstva sporta nasilje na terenu i oko sportskih terena nikada nije bilo veće i gore.

Petar A

pre 12 godina

'Ajde da su bili Svedjani, pa da covjek razumije.
Huligani su nazalost opste ljudsko zlo i nisu vezani ni za jednu sredinu vise ili manje nego za drugu. Svuda ih ima i svi imaju problem sa njima. Treba ih hvatati i strogo kaznjavati i to je jedina prava mjera. Naravno to treba kompletirati i sa radom na opstim prilikama u drustvu koje generiraju huligane, ali od kazne se mora poceti.

Erazmo

pre 12 godina

@Pera

'Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno...'

Samo da te obavestim da je Tito umro i da preventivno hapsenje verovatno postoji jos samo u S.Koreji i Iranu, prema onome sto pricas zemljama koje ti sigurno podrzavas. Nasilje radja nasilje a pogotvu takav socijalisticko-osmanlijsko shavtanje slobode i kaznjavanja.

Nishlija

pre 12 godina

Bruka i sramota! dodjesh da gledash rukomet a tamo te isprebijaju neki klinci "loseri" od 16,17,18+. Opasno je postalo u Nishu kao u Riu. Imate horde tinejdzera koje haraju gradom uvek spremnih na nasilje i vandalizam. Niko se ne ozbiljno ne bavi tim problemima, bar ne ovde u Nishu. Bilo je slucajeva gde su takve grupe sekle i ubadale mirne i neduzne prolaznike u parku Sv.Save u Nishu proshle godine.Bilo je 10tak isecenih i zbodenih neduznih gradjana...Bice josh gore , stizu kaunter strike generacije a tamo se sve zavrshava jednim pritiskom misha!Nema novca, nema obrazovanja nema tribina na kojima bi se nasilje osudjivalo 24/7/365 I na kraju ko je kriv zbog toga ? Deca,roditelji ili POLITICARI koji nas drze u GETU vec 20 i kusur godina ? Krivi smo sami za sve sto nam se deshava , jer mi odavno ne zivimo u normalnom sistemu vrednosti.. Josh uvek ima nekih koji su iznad zakona a imaju maksimalni IQ69. I na sve odgovaraju sa jel ZNASH KO SAM JA ili jel ZNASH KO JE MOJ TATA?? Svi smo mi jednaki samo su neki vishe jednaki od drugih :(

Србиновски

pre 12 godina

Претучен је македонски држављанин, што не мора да значи да је он Македонац, можда је баш Србин или Албанац. Са друге стране Србија је мултиетничка држава, тако да нико не може са сигурношћу да тврди да је држављанина Македоније претукао Србин, шта ако се ради о Мађару, Бошњаку, Рому или баш Македонцу који је држављанин Србије.

mani

pre 12 godina

Doklegod se u medijima ponavlja ona stupidarija "nadamo se da će nam publika pomoći da pobedimo" u bilo kom sportu, dotle će biti i ovakvih kriminalnih dela. Na Balkanu nema mira, kažu, pa mlađi i zaluđeniji navijači (a i oni plaćeni), ne biraju sredstva da "pomognu". Kad se na to nadoveže alkohol, eto Tatona. Sport je ovde nadomestak za izgubljeni rat.

Yo-Yo

pre 12 godina

(from_HR, 16. januar 2012 11:07)

Svako ko deli ljude po nacionalnom,verskom ili slicnom kljucu pada dovoljno nisko. To je nazalost tekovina ljudske civilizacije. Mi moramo da se delimo na ove i one. Cak i podela na dobre i lose daje pitanje: koje je merilo da neko bude recimo dobar.
Ja sam noc u Nisu proveo s prijateljima iz Makedonije i razgalili su mi dusu. Da su recimo u Nisu gostovali Hrvati, veruj mi,isto bi bilo.
Druzite se ljudi,upoznajte se pre nego pisete o drugima,niko nikog nece ujesti.

Velizar

pre 12 godina

Istinski me je kao Srbina stid i sramota zbog ovoga. Makedonci su divan narod koji nas iskreno voli i postuje. Imao sam u to prilike da se uverim kada sam prosle godine bio u Makedoniji. Veliki pozdrav svim Makedonkama i Makedoncima, a povredjenom momku zelim brz oporavak! Nadam se da ova sramota nece u velikoj meri pokvariti utisak makedonskih gostiju i prijatelja.

M33;

pre 12 godina

ovo nije preveliki grad da se ne zna ko je to uradio i zašto.
odgovor pronaći na nacional-socijalističkom forumu koji lako izlazi na Guglu.
prosto ko pasulj.

P.S. isto preporučujem i novinarima sa ovog sajta, radi efikasnijeg informisanja javnosti.

Nishlija

pre 12 godina

ako pretuceni nema veze sa EP nema potrebe da se bas sad ovakve vesti pisu,i da nam se nasi makedonci osecaju nesigurnim.
a pozivam b92 da vise pise o niskim policajcima(dilerima droge,narkomanima)nacelniku kojeg cekamo godinama,zadnji je bio kriminalac
i naravno,pisite malo vise o tim ljudima koji svaki drugi dan prave probleme,imaju na 10tine prekrsajnih,krivicnih i niko da im kaze dosta.

sinoc sam bas sreo nekoliko ceha,fino smo se ispricali,svidja im se grad,hrana,klopa,kazu KOSOVO JE SRBIJA ,i mrze ameriku
pozdrav!

bs

pre 12 godina

Zasto se mi normalni povlacimo pred olosom i huliganima, hajde da iskorenimo bagru iz nase zemlje, kod nas je biti navijac i pripadati odredjenoj grupi postalo zanimanje ti ljudi se samo time i bave, odatle potice veliki broj kriminalnih dela od droge pa do reketiranja pobunimo se vise protiv toga dokle cemo da zatvaramo oci i okrecemo glavu kao to se nas ne tice ima policija koja treba da radi, pa hajde pomognimo policiji dajmo informaciju nisu bas svi policajci losi mislim da je jedna velika vecina ok ali ne mogu da dodju do izrazaja, mislim da svako od nas zna barem jednog dobrog!

martin

pre 12 godina

prvo se u smederevo pre nekolko dana vejala grcka zastava cisto oanko od provokacije pa posle se u nisu napravio grafit-makedonija je srpska- tako da ovaj napad sad nije me iznenadio ovo se moglo ocekivati
nisu svi srbi isti ali nisto vam drzava ne radi kad su u pitanje neo-nacisti desnicari navijaci kako god ocete tako ih nazovite to je uglavnom olos izgleda da za njih ne vazi zakon i oni su nad zakona

Filip

pre 12 godina

@(1892, 16. januar 2012 13:59)

Slazem se sa vama. Prikladnije bi bilo da su pevali "Marsirala Kralja Petra garda" ili "Spremte se spremte" - borbenije su. Nadam se samo da nisam pogresno shvatio vas komentar, a vi mislili da su u sred Srbije, na evropskom prvenstvu, trebali da pevaju "Hej sloveni" ili "Druze Tito"?

dosta tlapnje za proteklim vremenima

pre 12 godina

@Никола, Врачар

A kada su se saveznici "obavestili" o (ne)delima Dragoljuba Mihajlovića, taj isti Čerčil ga je odj**ao da je sve zvonilo.
Pustili ga niz vodu i to tako da ga se odrekao i (tzv. kralj) Petar Karađorđević (potonji alkos).

Ostavite Dragoljuba na miru. U neadresovanoj nedođiji gde mu je i mesto.

Ah, da. I uzmite OZBILJNE evropske udžbenike istorije u šake, ako već ne verujete onima na vašem maternjem jeziku.

as

pre 12 godina

Previse stoke je ovde, jedva cekam dan kad cu da pobegnem odavde, sto dalje, verovatno preko okeana.
(Dejan, 16. januar 2012 11:16)


Samo ti putuj, ovoga preko okeana nema

Dragan Markovic

pre 12 godina

Vi koji ste napali ovog coveka - vi ste obicne kukavice i nistarije, bednici i nasilnici. To sto radite nema nikakve veze sa hrabroscu, jos manje sa pravdom (pa makar i terali neku ' svoju' pravdu) a ponajmanje ima veze sa bilo kakvim moralom - jer vi napadate kao copor, i to jednu osobu...

milan

pre 12 godina

svaki komentar o ovome je suvisan...ovakve stvari se u Srbiji sve cesce desavaju.
Ali nesto me drugo zanima, u Nisu je preko 5000 makedonaca, kafici su prepuni prava festivalska atmosfera, hala prepuna, navijanje fenomenalno, i juce o tome ni jedne vesti, na RTS-u prenos druge utakmice iz Pionira umesto da se prenosi utakmica izmedju Makedonije i Svedske iz prepunog Caira. (Zato se i ne placa pretplata u Nisu i na jugu, jer nas u medijima ima samo po losem). Dakle, nemojte previse paznnje davati jednom izdvojenom incidentu, jer ce toga biti uvek i svuda, a novinari te lose stvari vole da isticu u prvi plan. Posvetite vise paznje Nisu i nacinu na koji je sve organizovano i kako su svi navijaci ovih dana dobrodosli u Nis i Srbiju...
Ovo je prava vest iz Nisa...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-M_GHPuKaY#!

stvarno ti nesto nije jasno?

pre 12 godina

@(Никола, Врачар, 16. januar 2012 14:16)

Jel' ti to pokusavas da budes pametan ili zanimiljiv?

Da je ovde iko normalan na sportskim borilistima se ne bi pominjalo nista od politike.A taj sto ga ti zoves antifasistom je fasista.Kolaborant.Izdajnik.Petokolonas.
Onaj ko te uci drugacije te debelo laze.

nis grad koji propada i tiho izumire

pre 12 godina

kakve to veze ima sto nis nema nacelnika supa ili tako nesto slicno ! pretucen je od OLOSA kojih nazalost u gradu kome preti totalan ekonomski , a pre svega DRUSTVENI I KULTURNI PAD ima na pretek ! ps // SAMO na stotinak metara od stadiona rasdnickopg i hale gde se rukometno prvenstvo odrzava je i "gradjanska bolnica" nis ! svuda oni POZNATI CUCAVCI gde su vam potrebne gumene cizme ako zelite da se ne nakvasite ! u nekima nema vise cak ni onih naprava zvanih RAJBER da bi se iznutra mogli zakljucati te vam svakog momenta preti da neko naleti i da vas u pravom smislu reci vratima gurne u G**NA ! tuzno i zalosno na sta lice domova zdravlja i bolnice u nisu koje krase nalepnice EU zajednice !

Milutin

pre 12 godina

S obzirom da smo poznati po nasem "gostoprimstvu" i odnosu prema navijacima drugih ekipa, trebalo je sve te "huligane" od 20-ak godina skupiti, dati im metle i lopate u sake i pravac na ulice i parkove da iste ciste dok ne prodje prvenstvo. I svima lepo. A ako se pokazu dobrim u tim poslovima produziti jos neki mesec! Nis je veliki grad!Bilo bi posla. I ne samo u Nisu.

zoran kg

pre 12 godina

Ljudi digla se tolika dreka i vika oko jednog incidenta,pa grad Nis ima blizu 300.000 stanovnika pa jel dve-tri bitange cine grad Nis.U nekim turistickim mestima u okruzenju ne sme ni da se prica ekavica,cas posla dobijes po nosu ili ti strada auto.Tog olosa ima svuda,koliko je nasih drzavljana ostalo bez zivota,bez oka i da ne nabrajam cega.I tu nije bitan samo zatvor,verovatno je njemu tamo relaksacija.Sa takvima treba da rade i neke socijalne ustanove da im objasne da nema lepse stvari za njegov grad nego kada ti dolaze turisti .Znaci da je njegov grad bitan po necemu i finansijiski ce mnogi profitirati, i da je to visestruka korist.

Milan Nis

pre 12 godina

A ja se juce cudom cudim gde su navijaci iz SVEDSKE,CESKE I NEMACKE,pa kad BRACU MAKEDONCE ovako docekujemo sta ovi nesrecnici da ocekuju!
Nemojte molim VAS da neke bitange pokvare jako lepu sliku od juce iz Nisa,gde je sve "vrvelo" od MAKEDONACA I SVE LICILO NA KARNEVAL!

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@podesti me sta to bese mozak


Novaković je pretučen na smrt ispred diskoteke u Ohridu 27. avgusta 2010. godine.

Mitre Kostovski osuđen je na četiri godine, Ilće Jonovski na četiri godine i šest meseci i Đoko Naumovski na godinu dana zatvora.


Опрости....ово су убице Дејана Новаковића...држављани Македоније...није у реду што покушаваш да манипулишеш...ако треба, може и линк

Никола, Врачар

pre 12 godina

@dosta tlapnje za proteklim vremenima

Труман га је за допринос борби против фашизна одликовао постхумно..1947.

Сумњам да су председници земаља победница били у заблуди.

Anonymous

pre 12 godina

jel se slažemo svi da za ovo vandalisanje okrivimo Slobu .. ili eventualno Čovića? Ipak, nisu deca kriva što su loše živela u vreme Slobe. Sve su to dobra deca, al eto .. zailala se.

Osramotili ste i i carski grad i zemlju Srbiju. Kad ste toliki junaci, što ne skoknete do Merdara malo a? Smradovi.

Miki

pre 12 godina

"Napala je grupa osoba koje od ranije imaju nasilnički dosije..." Grupa pretukla jednog, vrhunska hrabrost i to još povratnici. U takvim primerima, grupu nasilnih osoba privesti i zatvoriti, da im nikada više u životu ne padne na pamet, da bilo koga napadnu. Kao jagodu na tortu dati im po dve godine zatvora uslovno, pa da vidite red i mir. Sihter više...

Sasha

pre 12 godina

Bas steta. Nis je bio sinoc pun makedonskih navijaca (sa zuto-crvenim kapicama :D ), gotovo vise njih na ulicama nego lokalaca. I bilo je zanimljivo jer su im Nislije mahali, trubili, zezali na makedonskom bas sam pomislio kako je taj detalj ulepsao atmosferu u gradu. I sad ovo...

Владислав, Сомбор

pre 12 godina

@nislija

нико овде не оправдава насиље...ни случајно.
Само се питам где су били најгласнији критизери...а насилници..па све њих треба у 'апс...и код нас и у Македонији

Millwall legend

pre 12 godina

(Dule, 16. januar 2012 16:07)

Priznavanje Kosova je politika jedne drzave koja uglavnom nema veze sa misljenjem gradjana te iste drzave,ovo drugo sto si napisao je najgora izmisljotina koju necu komentarisati.Volim i ja grcki narod koji je prosle godine napao rukometase Partizana,koji je pre 2 godine bo nozem srpsku decu po Solunu,obozavam ih.Preporucujem ti da odes jednom u zivotu u Skopje i upoznas malo ljude pa onda napisi komentar.

Pero

pre 12 godina

Ministar policije i načelnik policije Srbije trebalo bi odmah da podnesu ostavku jer poznati nasilnici u vreme održavanja EP trebaju biti na sigurnom tj iza rešetaka tako da nisu radili preventivno a posbena je priča zašto i zbog čijih interesa Niš nema svog načelnika policije
Makedonci i svi drugi treba da se osećaju kao kod svoje kuće za vreme ovog takmičenja i znam da se velika većina Nišlija stidi ovih bandita isto kao što se i velika većina Ohriđana stidi svojih ološa koji us ubili onog srpskog turistu pre dve godine

Mile Jovin

pre 12 godina

... Klasika, nasilnici poznati policiji... Necu da se pravim pametan, ali nesto u zakonu mora pod hitno da se menja. Kada se takvi budu strpali u buvaru na jedno 5 godina, nece im vise pasti na pamet tako nesto. Da, da. Maloletnici, pubertetlije i tako ta opravdanja. Ako roditelji nisu uspeli da ih vaspitaju, ima ko ce. Samo treba doneti ZAKON!!!

Zoran Simic

pre 12 godina

Ovo treba da bude opomena niskoj policiji, bolje receno kazna za nonsalantan odnos prema evropskom prvenstvu u rukometu. Posto se u gradu odrzava ovakva sportska manifestacija, znaci da postoji rizik od raznih incidenata a to znaci da se grupa "nestasnih" mladica koji su poznati policiji od ranije, sprovedu u pritvor na 10-tak dana radi preventive i "mirna Backa"

Зоран

pre 12 godina

Какве везе има да ли има или нема начелника полиције? Не примећујем више нереда него било где. А Београд је убио навијача а имао начелника полиције.

Jelena

pre 12 godina

Da li je moguce? Moguce je!!! Nije ovo zbog toga sto je Makedonac. U Nisu postoji grupa koja vec 2 god,jednom nedeljno napravi nesto. Tu su bila cak i ubistva,tuce uz oruzje,pistolje,nozeve,voznja kolima kroz Pobedinu ulicu,lomljenje svih kafica u toj ulici kao u najstrasnijim filmovima,a o obicnim tucama sa laksim i teskim povredama se vise i ne prica. Policija ih privede 48h i pusti. Zbog toga je i doslo do ovoga. Na sve to kad je poslanik u skupstini iz Nisa postavio pitanje ministru sta ce uraditi povodom takvog ponasanja samo jedne grupe i naveo sva k.d koja je ta grupa izazvala on je reko ja sam reko da se pod hitno postavi nacelnik. Strasno!!! 300.000 Nislija uziva u Makedonskim navijacima,grad nam je prepun crveno zutih boja,totalno drugacija atmosvera, na svakom koraku su nasmejani Makedonci i Nislije koji ih pozdravljaju. Prelepo je u Nisu ovih dana. U Nisu ima preko 6500 Makedonaca,organizovana je fan zona za njih, organizuju se Makedonske zurke po diskotekama i sve je prelepo i onda dodje grupa od par ljudi i unisti sve to. Da li ce neko da stane na put kriminalu u ovom gradu??? Inace da napomenem da ta grupa koja hara Nisom su sve deca koja su 89-o i 90-o godiste.

Komiti VEP

pre 12 godina

Prvo najiskreno da se zablagodaram za gostoprimstvoto koe go imaa navivacite od Makedonija vo Nis,sakam da napomenam deka makedonskite navivaci se dojdeni so najiskreni dobri nameri i se nadevam deka vakvi poedinecni gluposti nema da ja narusat dobrata atmosvera.Pozdrav Nis i Srbijo se gledame utre vo cetvrtok a potoa cekaj ne Belgrade.

Bosnjak_Skoplje

pre 12 godina

Ovakvi slucajevi su samo posledica stanja u kakvom se nalaze nasa drustva. Sjetite se da svake godine bude incidenata i u Ohridu koje nazalost i tragicno zavrse. Prije par godina jedan Srpski mladic je u Ohridu izgubio zivot. Ko je kriv? Prije svega vlast koja pravi od svojih gradjana ljude bez morala, onda policija koja umjesto sto sjedi po kaficima i zavrsava svoje licne poslove ne rade ono za sto ih placamo pa tek onda i svako od nas jer osim sto pisemo po portalima nista vise ne pravimo da se okvakve stvari sprecavaju. Nesmijemo dozvoliti da manjina vlada vecinom jer sam siguran da nas ''normalnih'' imas mnogo vise nego njih ''ludih''.

Marko P.

pre 12 godina

Opet isto "nasilnici poznati policiji", i po ko zna koji put se ponavlja. Molim Višu Silu da te nasilnike i policiju teleportuje na Mars i tamo nek se "ćeraju" do mile volje a Nas neka puste da živimo svoj život na miru...

Bris

pre 12 godina

Kazne za napad GRUPE na POJEDINCA, u Srbiji treba multiplicirati! Npr. ako je za učinjeno delo za pojedinca predviđena kazna od dve godine, a napad izvršen u grupi od tri lica, svakom odmeriti kaznu po šest godina. To je jedini način da se ovaj životinjski manir obračunavanja sa ljudima ublaži. Kažem životinjski, jer je to baš odlika čoporskih životinja, hijena, majmuna, lavova, vukova ,pasa, i dr, da u divljoj histeriji koja se pojačava što ih je više, unište neko biće svoje vrste koje im ne odgovara.