Četvrtak, 13.10.2011.

16:35

Dačić: Nismo plakali kao Vojvođani

Ivica Dačić rekao izbori neće biti u vanrednom terminu, već aprila ili maja 2012. On je dodao da je SPS već spreman za izbore.

Izvor: Beta

Daèiæ: Nismo plakali kao Vojvoðani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Iv@n

pre 12 godina

Kaze covek: "Dačić je rekao "da mnogima ne odgovara što je SPS u vlasti i što je učinio puno toga na priključenju Srbije EU"."
Da vasa stranka nije nikada postojala u Srbiji, da nije ni osnovana, mi bi već uveliko bili u EU.

Gljivica

pre 12 godina

Sram da te bude poltrončiću jedan, ti ćeš nekome nešto da kažeš, ti ćeš Vojvođanima da pričaš. Isplakao si ti sve kod svog mentora Miloševića, a zbog vas danas plaču svi.

IvanCG

pre 12 godina

Bravo Dacicu, opet ides djonom na narod, ovako ste ti i tvoji vrijedjali sve na ex YU prostorima pa pobjegose od vas. Stari oprobani recept, savrsen da se Srbija svede na Bg pasaluk. Sram te bilo, ti i tvoja partija cete crnim slovima ostati zapisani u srpskoj istoriji.

Silvana

pre 12 godina

U zemlji koja grca pod naletom svetske krize i one sopstvene koja traje već decenijama, najmanje nam je potreban neko poput Ivice Dačića i njegove bravurozne politike, već oprobane u bliskoj prošlosti,po principu"zavadi, pa vladaj". Ovoga puta, to mu neće poći za rukom. Pekao se ovaj narod na raznim vatrama i ne može ga niko više voditi žednog preko vode.Jeftine parole i prazne priče Dačić može da plasira samo svojim pulenima koji mu aplaudiraju, bez obzira na to šta govori.

MiIloje

pre 12 godina

Za "Vojvodjane" autonomaše je u pravu, a ovo sa Šumadincima je ubacio da ga nebi optuživali da je protiv autonomaša.

Vesela Zapadna Srbija i Šumadija su uništene, jedino ti regioni, a naročito Zapadna Srbija nemaju INFRASTRUKTURU, auto-put, već se klackaju Ibarskom magistralom, neko reče magistralom smrti!

gigi

pre 12 godina

Šta ovaj napriča, počeo sam i ja da plačem. Jadna je ta srbija, šmrc, šmrc, jadan je taj narod, kad je ovo njeno najbolje, šmrc, šmrc

LaLa

pre 12 godina

Plaka ce i Srbija, kada ostane bez zita, kukuruza, soje, repe... Pa mi iz Vojvidine da nemamo balast, vec bi bili u evropi! Nebi mi kukali da nam nisu beograd i Srbija uzelu sve pare koje smi mi napravimi sa nasim rukama! Vrati nam nase novce i mi cemo da te tapsemo po ramenu i kazemo : Bravo Dacicu, cim cim dalje, tim tim bolje!

Vojvodjan2

pre 12 godina

to "Šumadinci" je rekao tek tako da ne bude da govori samo protiv Vojvodine. A Šumadinci bi se mogli malo vise buniti. I nije neko bunjenje kad se buni samo jedan Šumadinac. Vojvodjani valjda ovo pamte

Aleks

pre 12 godina

Rece Dacic i ostade ziv:) Narode moj, pamet u glavu i pazite sta zaokruzujete sledeci put. Zivela stranka ponistenih glasackih listica! Na proslim izborima smo imali skoro 4%. Za malo da predjemo cenzus

Dejan Jugovic

pre 12 godina

Dacic je obican klosar,samo seje mrznju sto je radio i njegov predhodnik Slobo. Samo se nadam da nas nece uvuci u neki novi "oslobodilacki rat "

miki

pre 12 godina

Aman bre Vojvodjani sto se cimate tolko... evo ja sam juznjak i nisam uvredjen izjavom :))))) u pravu je ministar, izgleda jedini ima m... da kaze ono sto misli.

Aleksandar

pre 12 godina

Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić. Rekao i slagao! 6 puta birali Slobu a dva puta Ivicu za predsednika SPS i to je to... Ko ne veruje neka proveri!

Radovan Ki

pre 12 godina

Pa video bih ja njega kada bi živeo ovde, gde je 200 evra plata i to onim srećnicima što uopšte i imaju posao a većina firmi je pred stečajem...sa takvima kao Dačić se samo do pakla može doći, a ne u "Evropu".

bezimena

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.
(Beograd, 13. oktobar 2011 20:48)

Ne mislim da Vojvodjan(c)i pljuju po BEOGRADJANIMA i nije u redu bacati seme razdora izmedju "riba koje se na istoj vatri peku"! Beograd je sinonim za VLAST koja je "nama" (Beogradjanima) ista kao i svima drugima. NE VALJA!

Dačića neću više da komentarišem, NE ZASLUŽUJE, njemu je mesto u prošlosti, jer mali Sloba ima samo jednu ambiciju! Da postane veliki Sloba.

Neću nikada oprostiti DS-u što ih je dovukao u sadašnjost, POSLE SVEGA, zarad dolaska na vlast, vlasti radi!

lekcija

pre 12 godina

@Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49
Ma jasta imali biste vise samo vam drugi smetaju.
Tipicni vojvodjanski bezobrazluk i razmazenost.
Uvek je njima kriv neko drugi za sve sto ne valja,za sve sto valja samo su oni zasluzni.
Ali takvima se u ovoj drzavi najvise udovoljava,to radi i isti ovaj Dacic,4 godine je na vlasti i 4 godine je to radio,a ovo sto sad prica to je najobicnija predizborna kampanja,prazna prica od koje nema nista.
Sto se tice vredjanja, prema prema uvredjenom ponosu umisljenih vojvodjana ne treba imati nikakvih obzira jer ni oni nemaju nikakve mere u svojoj nenormalnoj narcisoidnosti i svom bezobrazluku,lazima i vredjanju drugih.

Lalo NS

pre 12 godina

"Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo"
Ovako "najevropljanin" zamislja decentralizaciju. A sada juznjaci placite, i treba da placete kada ste ovakve likove iznedrili. Koji smo mi Srbistan.

papagaj

pre 12 godina

ne tako davno,secam se ovako je pocelo sa jednim drugim delom srbije.ne znam samo, dali se gos.dacic kao ministar unutr.poslova i vicepremier srbije,oseca se nadleznim za gradjane vojvodine ili je to samo
njegovo "privatno misljenje"koji moze svojoj zeni uvece da iznese, recimo u spavacoj sobi.jednom ministru ne prilici ovakvo nesto-u jednoj normalnoj zemlji,cak se sanksionise!

matko

pre 12 godina

Kad su to Vojvodjani i Sumadinci plakali pred centralnim vlastima? Neka odgovori na ovo pitanje ovaj Ministar kome je ime ministarstva koje vodi izgleda u glavu udarilo. I sta znaci teza da je Jug dao najvise za slobodu ovog naroda? Nije li to vredjanje svih ostalih? Ako je i od Dacica mnogo je.

Vojvodjanin

pre 12 godina

Dete kad place znaci da mu nesto fali, jeste PLACEM, jer ste VI na vlasti... i placem za izborima, a kako stoje stvari plakacu i za Evropom... a Vi za Vojvodinom...

Beograd

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.

koji obraz ustvari

pre 12 godina

Gospodine Čanak, kad već znate da vedrite i oblačite, što sada ne reagujete kada Vas koalicioni partner direktno vređa? Ili Vam je ipak draža fotelja od obraza?

neso

pre 12 godina

Sad je Ivica sebi obezbedio koji glas više na izborima i u Vojvodini. Muka mi je od svih manekena u parlamentu, nijedan da uradi nešto konkretno, samo filozofiraju i truju nas njihovim glupim komentarima. Kad pogledaš parlament ko da si u zološkom vrtu, jedan gladuje da se dokopa fotelje, drugi protestuju i svađaju se sa policijom, pale zastave, nose obeležja zatvorenika, zataškavaju incidente, postavlaju svoje ljude na vodeće pozicije državnih firma koje se pljačkaju i u ogromnim su dugovima, predsednik izjavi kako nisu imali para da plate struju (mi ih kao imamo) .... I sad ja treba da izaberem jednog od njih koji će mi obezbediti lepše dane

sledeci "front" je vec otvoren

pre 12 godina

ovog "gospodina" treba ODMAH SMENITI ! njegova izjava je maltene na nivou jednog obicnog i pijanog seoskog odbornika ! uspeo je da po ko zna koji put ljude polarise i samo izazvao gnev prozvanih gradjana vojvodine koji su za UZVRAT ODMAH ISPOLJILJI SVOJU MRZNJU PREMA GADJANIMA SA JUGA , A VRHUNAC TE MRZNJE je obelezavanje gradjana sa juga kao lenjave i nesposobne ! zalosno je sta sve ovde covek moze da procita u komentarima !

pirokanac

pre 12 godina

koliko ja znam ratovanjem se niko nije razvio ekonomski,nego radeci.
znaci ovi "ratnici" sa juga bi trebali da promene profesiju i tada bi najverovatnije saznali za recept uspeha LALA

Lala

pre 12 godina

Malo je nervozan, izbori se bliže a njemu se crno piše. Osim toga slabo poznaje istoriju. Morao bi znati da je Vojvodina 1918 bila najrazvijeniji deo Kraljevine SHS. Evo jedne činjenice u vezi zdravstva: dok se u mnogim delovima države narod lečio vradžbinama, u Vojvodini je postojala zdravstvena zaštita građana. Samo u Novom Sadu je bilo više apoteka nego u čitavoj Crnoj Gori. Imamo za čime da plačemo.

brkosandokan

pre 12 godina

U prvi mah nisam bio siguran sta sam procitao na kraju ovog teksta pa sam se vratio cisto da overim informaciju, kaze sledece: "Ministar Oliver Dulić je rekao da je izgradnja ovakvih objekata, kao što je bazen u Babušnici, prilika da se uposli građevinska operativa, ali i da mladi ljudi u ovakvim krajevima odustanu od odlaska u veće sredine."
... bazen!

Nenad

pre 12 godina

Videćemo ko će zadnji da plače, sram da te bude. I ti si kao biran da predstavljaš narod... Vojvodina je uvek glasala apsolutno protiv SPS-a i verovatno je to razlog zašto ti je sad do potpirivanja. Vidimo se na izborima.

čika lo

pre 12 godina

Plaču Vojvođani od kad ste zajedno sa Šešeljem ovde pravili spiskove, maltretirali i proterivali ljude zbog njihovog porekla, pljačkali i upropašćavali sve što se decenijama i vekovima stvaralo. Da bi se neko nazvao reformisanim nije dovoljno da se samo prilagodi novoj koncepciji i da ponovo postane šraf jedne propale politike i neuspešne vlasti, potrebno je mngo više od toga, moj ministre

Dzoni Bravo

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić.

Ovo je govor mrznje Dacicu. Ljudi na ovim prostorima su zavadjeni po mnogim pitanjima. Ne treba im nov raskol sever - jug koji provocirate.
Vidi se da mali Sloba cuci u vama. Idete sigurno njegovim putem. Da li cete zavrsiti kao on, ne zanima me. Samo da Srbija ne prodje kroz jos jednu agoniju kao pod vasim bivsim sefom i idolom koju je provocirao.

Vojvođan

pre 12 godina

Mani se ti sps-ovac Vojvodine i Vojvođana. Ponašanje ti je na niskom nivou, kao i kod tvog pokojnog poglavice koji je upropastio Vojvodinu,a i Srbiju posvađao sa celim svetom.

veterinarBG

pre 12 godina

Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49)
Ne kudi konja koga nisi jahao! Stara narodna poslovica.Ti ljudi ne rade nista manje nego vi u Vojvodini,stavise,ali nisu bili srecni da se rode u bogatoj ravnici,nego u krsu,jadu i bedi,ziveli pod turcima,a vi pod austrijancima,sto ,priznaces,nije isto.Po tvom vidjenju stvari,vi iz Banata ste lenstine u odnosu na one iz Backe.A znas da nije tako..To sto Dacic lupa,pa predizborna kampanja...

Laci

pre 12 godina

Dacicu, ne placu Vojvodjani vec kulturno zahtevaju da im se vrati ono sto ste ti tvoj dragi vodja oteli i opljackali. Vojvodina je bila naj razvijenija pokrajina u Srbiji bas zato sto je Vojvodjan radin i sto smo ustavom 1974e upravljali gazdinski.
A onada ste dosli vi iz Pasaluka sa vasim "dogadjanjem naroda" pa ste okupirali Vojvodinu. Namestili Kvislinge na vlast, naturili ogranak SANU i doveli nove legije Milosevicevaca, Marticevaca i kako su se vec zvale te vase vodje.

Ovo sto ste ti sloba i ostala elita iz Pasaluka napravili i jos uvek pravite samo je jos vec podsticaj za nezavisnu Vojvodinu, u EU. Zapamti, ako smo, mozda, braca kese nam nisu sestre.

Milko

pre 12 godina

"Nismo plakali kao Vojvođani"

Gospodine Dačiću sram vas bilo.
Značajno ste doprineli političkom, ekonomskom i moralnom posrnuću Srbije, kakvo u njenoj istoriji nije zabeleženo.
Vi nemate nikavo pravo da nekom držite lekcije, Vojvodjanima najmanje.
Dužni ste Vojvodini sve što ste uništili i raskrčmili.
Dužni ste to vi lično, kao pripadnik i portparol zločinačkog režima Slobodana Miloševića koje je zlo sejao po nama i oko nas.
I ne plaču Vojvodjani, niste vi vredni suza ovih poštenih paora.
Vojvodjani samo traže svoje, a vama vaše pamte.

milan

pre 12 godina

Apsolutno je u pravu, Vojvodjani samo kukaju i cmizdre, a prinosi si im po 3 puta manji nego na duplo nekvalitetnijoj zemlji u evropi

beznađe

pre 12 godina

Da, opet je Vojvodina kriva, čak i za siromaštvo na jugu Srbije. Kako ga samo nije sramota da ovako priča, on najbolje zna koliko je Vojvodina poharana kada je njegov politički tata opljačkao i uništio ovaj bogatiji deo Srbije. Ko je onda stvarno kriv što ništa od tog opljačkanog blaga nije ništa preteklo za prostore južnije od Beograda?! Sram da ga bude! Nadam se da u Vojvodini neće preći cenzus!

Predrag

pre 12 godina

Da su barem polovinu vrijednosti koju su opljačkali od Vojvodine dali jugu Srbije, danas bi taj region spadao u razvijeno i ekonomski jako područje!

ozon

pre 12 godina

Ako ovo nije govor mrznje ja ne znam sta je.
I sve bi jos moglo da prodje da to ne govori ministar policije ?!

Ali ovu bahatost treba kazniti na izborima !

NS

pre 12 godina

Dačić zaboravlja samo jedno, da Vojvodina nije dete Srbije, nego u najboljem slučaju, bračni partner. Što znači da ti "plačljivi" Vojvodjani mogu jednom i da stave tačku na ovaj nesrećni brak između Vojvodine i Srbije...

Drasko Nikolic Topola

pre 12 godina

Kao da gledam i slusam S.Milosevica,ovaj me neodoljivo podseca na njegovog ucitelja Milosevica.
Koliko se ovaj covek oslio,pa to nije normalno,i niko ne sme da mu se usprotivi,poceo je da vredja i vojvodjane i moje sumadince,sve koji mu se ne svidjaju.
Nadam se,stvarno se nadam ,da ce mu ovo vojvodjani i sumadinci nece zaboraviti do izbora!

nishlija

pre 12 godina

tako je dacho,nikad ne placemo,zato tako i zivimo
evo ja ovom prilikom placem i trazim da se Nisu vrate sve pare koje su zadnjih godina iz Nisa zavrsavale u Beograd,pa preko Beograda se ulagale u Vojvodinu.
a sto se tice sta cete u Vojvodinu da radite sa fasistickim potomcima,i da li cete da im vracate imovinu,to me ne zanima,zanimaju me NASE PARE,NISHKE PARE!
E a kad nam vratite pare,onda se odcepite,radite sta ocete!
prvo pare!

draganzr

pre 12 godina

zaluga sps-a je da nismo jos pre 15 godina usli u evropsku uniju.
za vredjanje vojvodjana se nadam da ce te ti isti vojvodjani kazniti na sledecim izborima. sram te bilo.

Miloš Đorđević

pre 12 godina

Jeste, otvoriše danas Dačić i Dulić olimpijski bazen na otvorenom, na kiši, ovde u Babušnici. Kakav performans. Nemamo puteve (bukvalno) a bazen otvaraju u sred oktobra. Jesmo li bre mi normalni što trpimo ovakve političare, još im aplaudiramo!?

Vojvodjanin,i nemam koferce pa mi se verovatno zato place

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić

Pa ko nas je doveo do toga da placemo covece?!Kako te samo nije sramota?!

Jogi Letač

pre 12 godina

Ovaj mali Sloba sve dalje sve više pokazuje svoje pravo lice. Po njegovom, ako je poređenje kao sa plačljivom decom, oni nama u Vojvodini nešto daju, što su sami stvorili. Dačiću, niste vi ništa stvorili, samo želite da gazdujete svima i da dajete vama naklonjenim sredinama kakop bi ponovo glasali za vas. Vi ovde samo trošite! I mene duboko vređa ovakvo poređenje jednog podpredsednika Vlade države u kojoj ja plaćam porez.

Goran Ivankovic, Gorki

pre 12 godina

E, moj ministre,
'de nadje SUMADIJU. Pa da si kao odgovoran covek malo proset'o kroz ove krajeve video bi slicnu sliku iz juzne, istocne i zapadne Srbije. Ni u Vojvodini nije bolja slika.
Dve decenije ste u politici. Dobar deo ste proveli u vlasti. Vas kraj izgleda sve ruznije, tuznije i sa stanovnistvom praznije. Zato nemojte, zarad jeftinih politickih poena zavadjati, ovaj napaceni narod. Vase politicke izjave sve vise iritiraju normalan razum.

Sremac

pre 12 godina

Kao Sremac (a ne kao Vojvodjanin), ja ne placem, mada se slazem da onaj koji place uvek privuce vecu paznju.

Dacic je rekao da i Sumadinci placu u nasoj porodici, ali se po ovim komentarima vidi da neki, ipak, malo vise placu : )

lazar bojanić

pre 12 godina

Ja kao Vojvođanin se osećam uvređen !

Ovakve kvalifikacije slučajno otkrivaju šta vajni ministar u stvari misli o nama ...

Srećno na izborima :)

razume se

pre 12 godina

Mom pradedi,ocu cetvoro dece,njegovim komsijama i skoro svim paorima u Vojvodini su komunisti oduzeli zemljiste u Novom Beceju da bi nahranili jug...citava generacija da izvrsi samoubistvo,obesmisljena, zato sto im je oduzeto sve za sta su mukom i znojem radili ceo svoj zivot da bi prehranili svoje bliznje...Moje komsije Madjare su mobilisali devedestih,a Bunjevcima regrutima u JNA, sa severa Backe, Seseljevci su spalili kuce i dvorista dok su se borili za ovu nasu nesrecnu Srbiju i ljude poput tebe...nemaju ni snage vise da zaplacu jer ste ih vi partijasi dehumanizovali...Neka Bog Oprosti dusoj tvojoj primitivnoj Dacicu

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić.

Nije ona "menjala" svoje predsednike, vec vam ih je narod "menjao" na ulicama, dok ste vi slali vojsku i policiju na njega, da ga bije i ubija. SRAM DA TE BUDE DACICU KAKO SE PRAVIS BLESAV!!!

jimi

pre 12 godina

Neplačete zato što se izgradilo najviše od Vojvodjanskih para pa da nemate Vojvodinu brstili bi ste travu!!!!Koliko se samo zaradi na izvozu poljoprivrednih proizvoda ,nemoj ti si trebao davno biti maknut sa političke scene Srbije seti se samo kakvo zlo ste naneli ti i tvoja partija Srpskom narodu i još se dičite jer ste bez trunke srama i nemate obraza ,na tvome mestu nebi smeo da se pogledam čak ni u ogledalu!!!!!

EU

pre 12 godina

Ivica u kampanji.. Njegov prvenac "Turisticki vodic Kalemegdana" mi je i dalje u listi favorita na youtube. Vidim da je poceo da radi i na turistickom vodicu juzne Srbije.. premda ce tesko da obori rekorde svog prvog vodica koji je postao i ostao hit....
Eeee....Borise....zar nije bilo drugog nacina da napravis vladu?

mile

pre 12 godina

mali sloba mnogo se osilio i mnogo sebi dozvoljava u zadnje vreme treba ga malo spustiti na zemlju treba da je sretan sto nije na robiji zbog onoga sto nam je uradio zajedno sa njegovim idolom .

rs

pre 12 godina

"Najrazvijeniji deo Jugoslavije" ? A gde je bila tada Slovenija,Istra,Zagreb...Da bila je razvijena, ali ne preterujte, lopovi su pokrali sve u celoj bivsoj SFRJ.

Lala Banatski

pre 12 godina

Vi u tim krajevima morate da naučite da više radite pa ćete imati koliko i Vojvodjani, a Vojvodjani bi danas imali daleko više da nas vi koji ste došli ko zna odakle u Beograd ne pljačkate poslednjih 23 godine! A to što ste menjali petoricu predsednika je čisto zamajavanje javnosti jer vam je na čelu partije do smrti bio Sloba, a posle njegove smrti je došao mali Sloba. Politika vam je ostala ista, promenila se figura predsednika.

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove nesenzibilnost i arogancija. Bas kao da je Vojvodina uvek bila region Srbije pa je tretira kao Pirocanski okrug. I ne samo to nego joj deli packe zato sto se drznula protiviti sto je nekad od najrazvijenijeg dela Jugoslavije spala na ovo gde je sad, pa jos mora da cuti da se drugi nerazvijeni delovi zemlje gde se nasla ne bi uvredili !!

Alo ljudi, ovo je Zona Sumraka.

Placljivi Vojvodjanin

pre 12 godina

Dacic vise ne moze ni jedan govor da napravi a da pri tom ne uvredi bar nekog gradjanina Srbije. A pritom i da se ponasa kao jedan bahati, mali balkanski politicar.

Placljivi Vojvodjanin

pre 12 godina

Dacic vise ne moze ni jedan govor da napravi a da pri tom ne uvredi bar nekog gradjanina Srbije. A pritom i da se ponasa kao jedan bahati, mali balkanski politicar.

Lala Banatski

pre 12 godina

Vi u tim krajevima morate da naučite da više radite pa ćete imati koliko i Vojvodjani, a Vojvodjani bi danas imali daleko više da nas vi koji ste došli ko zna odakle u Beograd ne pljačkate poslednjih 23 godine! A to što ste menjali petoricu predsednika je čisto zamajavanje javnosti jer vam je na čelu partije do smrti bio Sloba, a posle njegove smrti je došao mali Sloba. Politika vam je ostala ista, promenila se figura predsednika.

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove nesenzibilnost i arogancija. Bas kao da je Vojvodina uvek bila region Srbije pa je tretira kao Pirocanski okrug. I ne samo to nego joj deli packe zato sto se drznula protiviti sto je nekad od najrazvijenijeg dela Jugoslavije spala na ovo gde je sad, pa jos mora da cuti da se drugi nerazvijeni delovi zemlje gde se nasla ne bi uvredili !!

Alo ljudi, ovo je Zona Sumraka.

razume se

pre 12 godina

Mom pradedi,ocu cetvoro dece,njegovim komsijama i skoro svim paorima u Vojvodini su komunisti oduzeli zemljiste u Novom Beceju da bi nahranili jug...citava generacija da izvrsi samoubistvo,obesmisljena, zato sto im je oduzeto sve za sta su mukom i znojem radili ceo svoj zivot da bi prehranili svoje bliznje...Moje komsije Madjare su mobilisali devedestih,a Bunjevcima regrutima u JNA, sa severa Backe, Seseljevci su spalili kuce i dvorista dok su se borili za ovu nasu nesrecnu Srbiju i ljude poput tebe...nemaju ni snage vise da zaplacu jer ste ih vi partijasi dehumanizovali...Neka Bog Oprosti dusoj tvojoj primitivnoj Dacicu

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić.

Nije ona "menjala" svoje predsednike, vec vam ih je narod "menjao" na ulicama, dok ste vi slali vojsku i policiju na njega, da ga bije i ubija. SRAM DA TE BUDE DACICU KAKO SE PRAVIS BLESAV!!!

lazar bojanić

pre 12 godina

Ja kao Vojvođanin se osećam uvređen !

Ovakve kvalifikacije slučajno otkrivaju šta vajni ministar u stvari misli o nama ...

Srećno na izborima :)

mile

pre 12 godina

mali sloba mnogo se osilio i mnogo sebi dozvoljava u zadnje vreme treba ga malo spustiti na zemlju treba da je sretan sto nije na robiji zbog onoga sto nam je uradio zajedno sa njegovim idolom .

jimi

pre 12 godina

Neplačete zato što se izgradilo najviše od Vojvodjanskih para pa da nemate Vojvodinu brstili bi ste travu!!!!Koliko se samo zaradi na izvozu poljoprivrednih proizvoda ,nemoj ti si trebao davno biti maknut sa političke scene Srbije seti se samo kakvo zlo ste naneli ti i tvoja partija Srpskom narodu i još se dičite jer ste bez trunke srama i nemate obraza ,na tvome mestu nebi smeo da se pogledam čak ni u ogledalu!!!!!

Vojvodjanin

pre 12 godina

Dete kad place znaci da mu nesto fali, jeste PLACEM, jer ste VI na vlasti... i placem za izborima, a kako stoje stvari plakacu i za Evropom... a Vi za Vojvodinom...

rs

pre 12 godina

"Najrazvijeniji deo Jugoslavije" ? A gde je bila tada Slovenija,Istra,Zagreb...Da bila je razvijena, ali ne preterujte, lopovi su pokrali sve u celoj bivsoj SFRJ.

EU

pre 12 godina

Ivica u kampanji.. Njegov prvenac "Turisticki vodic Kalemegdana" mi je i dalje u listi favorita na youtube. Vidim da je poceo da radi i na turistickom vodicu juzne Srbije.. premda ce tesko da obori rekorde svog prvog vodica koji je postao i ostao hit....
Eeee....Borise....zar nije bilo drugog nacina da napravis vladu?

brkosandokan

pre 12 godina

U prvi mah nisam bio siguran sta sam procitao na kraju ovog teksta pa sam se vratio cisto da overim informaciju, kaze sledece: "Ministar Oliver Dulić je rekao da je izgradnja ovakvih objekata, kao što je bazen u Babušnici, prilika da se uposli građevinska operativa, ali i da mladi ljudi u ovakvim krajevima odustanu od odlaska u veće sredine."
... bazen!

koji obraz ustvari

pre 12 godina

Gospodine Čanak, kad već znate da vedrite i oblačite, što sada ne reagujete kada Vas koalicioni partner direktno vređa? Ili Vam je ipak draža fotelja od obraza?

Milko

pre 12 godina

"Nismo plakali kao Vojvođani"

Gospodine Dačiću sram vas bilo.
Značajno ste doprineli političkom, ekonomskom i moralnom posrnuću Srbije, kakvo u njenoj istoriji nije zabeleženo.
Vi nemate nikavo pravo da nekom držite lekcije, Vojvodjanima najmanje.
Dužni ste Vojvodini sve što ste uništili i raskrčmili.
Dužni ste to vi lično, kao pripadnik i portparol zločinačkog režima Slobodana Miloševića koje je zlo sejao po nama i oko nas.
I ne plaču Vojvodjani, niste vi vredni suza ovih poštenih paora.
Vojvodjani samo traže svoje, a vama vaše pamte.

Lala

pre 12 godina

Malo je nervozan, izbori se bliže a njemu se crno piše. Osim toga slabo poznaje istoriju. Morao bi znati da je Vojvodina 1918 bila najrazvijeniji deo Kraljevine SHS. Evo jedne činjenice u vezi zdravstva: dok se u mnogim delovima države narod lečio vradžbinama, u Vojvodini je postojala zdravstvena zaštita građana. Samo u Novom Sadu je bilo više apoteka nego u čitavoj Crnoj Gori. Imamo za čime da plačemo.

Lalo NS

pre 12 godina

"Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo"
Ovako "najevropljanin" zamislja decentralizaciju. A sada juznjaci placite, i treba da placete kada ste ovakve likove iznedrili. Koji smo mi Srbistan.

sledeci "front" je vec otvoren

pre 12 godina

ovog "gospodina" treba ODMAH SMENITI ! njegova izjava je maltene na nivou jednog obicnog i pijanog seoskog odbornika ! uspeo je da po ko zna koji put ljude polarise i samo izazvao gnev prozvanih gradjana vojvodine koji su za UZVRAT ODMAH ISPOLJILJI SVOJU MRZNJU PREMA GADJANIMA SA JUGA , A VRHUNAC TE MRZNJE je obelezavanje gradjana sa juga kao lenjave i nesposobne ! zalosno je sta sve ovde covek moze da procita u komentarima !

pirokanac

pre 12 godina

koliko ja znam ratovanjem se niko nije razvio ekonomski,nego radeci.
znaci ovi "ratnici" sa juga bi trebali da promene profesiju i tada bi najverovatnije saznali za recept uspeha LALA

matko

pre 12 godina

Kad su to Vojvodjani i Sumadinci plakali pred centralnim vlastima? Neka odgovori na ovo pitanje ovaj Ministar kome je ime ministarstva koje vodi izgleda u glavu udarilo. I sta znaci teza da je Jug dao najvise za slobodu ovog naroda? Nije li to vredjanje svih ostalih? Ako je i od Dacica mnogo je.

Laci

pre 12 godina

Dacicu, ne placu Vojvodjani vec kulturno zahtevaju da im se vrati ono sto ste ti tvoj dragi vodja oteli i opljackali. Vojvodina je bila naj razvijenija pokrajina u Srbiji bas zato sto je Vojvodjan radin i sto smo ustavom 1974e upravljali gazdinski.
A onada ste dosli vi iz Pasaluka sa vasim "dogadjanjem naroda" pa ste okupirali Vojvodinu. Namestili Kvislinge na vlast, naturili ogranak SANU i doveli nove legije Milosevicevaca, Marticevaca i kako su se vec zvale te vase vodje.

Ovo sto ste ti sloba i ostala elita iz Pasaluka napravili i jos uvek pravite samo je jos vec podsticaj za nezavisnu Vojvodinu, u EU. Zapamti, ako smo, mozda, braca kese nam nisu sestre.

Vojvođan

pre 12 godina

Mani se ti sps-ovac Vojvodine i Vojvođana. Ponašanje ti je na niskom nivou, kao i kod tvog pokojnog poglavice koji je upropastio Vojvodinu,a i Srbiju posvađao sa celim svetom.

beznađe

pre 12 godina

Da, opet je Vojvodina kriva, čak i za siromaštvo na jugu Srbije. Kako ga samo nije sramota da ovako priča, on najbolje zna koliko je Vojvodina poharana kada je njegov politički tata opljačkao i uništio ovaj bogatiji deo Srbije. Ko je onda stvarno kriv što ništa od tog opljačkanog blaga nije ništa preteklo za prostore južnije od Beograda?! Sram da ga bude! Nadam se da u Vojvodini neće preći cenzus!

NS

pre 12 godina

Dačić zaboravlja samo jedno, da Vojvodina nije dete Srbije, nego u najboljem slučaju, bračni partner. Što znači da ti "plačljivi" Vojvodjani mogu jednom i da stave tačku na ovaj nesrećni brak između Vojvodine i Srbije...

LaLa

pre 12 godina

Plaka ce i Srbija, kada ostane bez zita, kukuruza, soje, repe... Pa mi iz Vojvidine da nemamo balast, vec bi bili u evropi! Nebi mi kukali da nam nisu beograd i Srbija uzelu sve pare koje smi mi napravimi sa nasim rukama! Vrati nam nase novce i mi cemo da te tapsemo po ramenu i kazemo : Bravo Dacicu, cim cim dalje, tim tim bolje!

ozon

pre 12 godina

Ako ovo nije govor mrznje ja ne znam sta je.
I sve bi jos moglo da prodje da to ne govori ministar policije ?!

Ali ovu bahatost treba kazniti na izborima !

Predrag

pre 12 godina

Da su barem polovinu vrijednosti koju su opljačkali od Vojvodine dali jugu Srbije, danas bi taj region spadao u razvijeno i ekonomski jako područje!

Vojvodjanin,i nemam koferce pa mi se verovatno zato place

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić

Pa ko nas je doveo do toga da placemo covece?!Kako te samo nije sramota?!

draganzr

pre 12 godina

zaluga sps-a je da nismo jos pre 15 godina usli u evropsku uniju.
za vredjanje vojvodjana se nadam da ce te ti isti vojvodjani kazniti na sledecim izborima. sram te bilo.

Miloš Đorđević

pre 12 godina

Jeste, otvoriše danas Dačić i Dulić olimpijski bazen na otvorenom, na kiši, ovde u Babušnici. Kakav performans. Nemamo puteve (bukvalno) a bazen otvaraju u sred oktobra. Jesmo li bre mi normalni što trpimo ovakve političare, još im aplaudiramo!?

Dzoni Bravo

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić.

Ovo je govor mrznje Dacicu. Ljudi na ovim prostorima su zavadjeni po mnogim pitanjima. Ne treba im nov raskol sever - jug koji provocirate.
Vidi se da mali Sloba cuci u vama. Idete sigurno njegovim putem. Da li cete zavrsiti kao on, ne zanima me. Samo da Srbija ne prodje kroz jos jednu agoniju kao pod vasim bivsim sefom i idolom koju je provocirao.

neso

pre 12 godina

Sad je Ivica sebi obezbedio koji glas više na izborima i u Vojvodini. Muka mi je od svih manekena u parlamentu, nijedan da uradi nešto konkretno, samo filozofiraju i truju nas njihovim glupim komentarima. Kad pogledaš parlament ko da si u zološkom vrtu, jedan gladuje da se dokopa fotelje, drugi protestuju i svađaju se sa policijom, pale zastave, nose obeležja zatvorenika, zataškavaju incidente, postavlaju svoje ljude na vodeće pozicije državnih firma koje se pljačkaju i u ogromnim su dugovima, predsednik izjavi kako nisu imali para da plate struju (mi ih kao imamo) .... I sad ja treba da izaberem jednog od njih koji će mi obezbediti lepše dane

Goran Ivankovic, Gorki

pre 12 godina

E, moj ministre,
'de nadje SUMADIJU. Pa da si kao odgovoran covek malo proset'o kroz ove krajeve video bi slicnu sliku iz juzne, istocne i zapadne Srbije. Ni u Vojvodini nije bolja slika.
Dve decenije ste u politici. Dobar deo ste proveli u vlasti. Vas kraj izgleda sve ruznije, tuznije i sa stanovnistvom praznije. Zato nemojte, zarad jeftinih politickih poena zavadjati, ovaj napaceni narod. Vase politicke izjave sve vise iritiraju normalan razum.

papagaj

pre 12 godina

ne tako davno,secam se ovako je pocelo sa jednim drugim delom srbije.ne znam samo, dali se gos.dacic kao ministar unutr.poslova i vicepremier srbije,oseca se nadleznim za gradjane vojvodine ili je to samo
njegovo "privatno misljenje"koji moze svojoj zeni uvece da iznese, recimo u spavacoj sobi.jednom ministru ne prilici ovakvo nesto-u jednoj normalnoj zemlji,cak se sanksionise!

čika lo

pre 12 godina

Plaču Vojvođani od kad ste zajedno sa Šešeljem ovde pravili spiskove, maltretirali i proterivali ljude zbog njihovog porekla, pljačkali i upropašćavali sve što se decenijama i vekovima stvaralo. Da bi se neko nazvao reformisanim nije dovoljno da se samo prilagodi novoj koncepciji i da ponovo postane šraf jedne propale politike i neuspešne vlasti, potrebno je mngo više od toga, moj ministre

Drasko Nikolic Topola

pre 12 godina

Kao da gledam i slusam S.Milosevica,ovaj me neodoljivo podseca na njegovog ucitelja Milosevica.
Koliko se ovaj covek oslio,pa to nije normalno,i niko ne sme da mu se usprotivi,poceo je da vredja i vojvodjane i moje sumadince,sve koji mu se ne svidjaju.
Nadam se,stvarno se nadam ,da ce mu ovo vojvodjani i sumadinci nece zaboraviti do izbora!

bezimena

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.
(Beograd, 13. oktobar 2011 20:48)

Ne mislim da Vojvodjan(c)i pljuju po BEOGRADJANIMA i nije u redu bacati seme razdora izmedju "riba koje se na istoj vatri peku"! Beograd je sinonim za VLAST koja je "nama" (Beogradjanima) ista kao i svima drugima. NE VALJA!

Dačića neću više da komentarišem, NE ZASLUŽUJE, njemu je mesto u prošlosti, jer mali Sloba ima samo jednu ambiciju! Da postane veliki Sloba.

Neću nikada oprostiti DS-u što ih je dovukao u sadašnjost, POSLE SVEGA, zarad dolaska na vlast, vlasti radi!

Nenad

pre 12 godina

Videćemo ko će zadnji da plače, sram da te bude. I ti si kao biran da predstavljaš narod... Vojvodina je uvek glasala apsolutno protiv SPS-a i verovatno je to razlog zašto ti je sad do potpirivanja. Vidimo se na izborima.

Jogi Letač

pre 12 godina

Ovaj mali Sloba sve dalje sve više pokazuje svoje pravo lice. Po njegovom, ako je poređenje kao sa plačljivom decom, oni nama u Vojvodini nešto daju, što su sami stvorili. Dačiću, niste vi ništa stvorili, samo želite da gazdujete svima i da dajete vama naklonjenim sredinama kakop bi ponovo glasali za vas. Vi ovde samo trošite! I mene duboko vređa ovakvo poređenje jednog podpredsednika Vlade države u kojoj ja plaćam porez.

lekcija

pre 12 godina

@Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49
Ma jasta imali biste vise samo vam drugi smetaju.
Tipicni vojvodjanski bezobrazluk i razmazenost.
Uvek je njima kriv neko drugi za sve sto ne valja,za sve sto valja samo su oni zasluzni.
Ali takvima se u ovoj drzavi najvise udovoljava,to radi i isti ovaj Dacic,4 godine je na vlasti i 4 godine je to radio,a ovo sto sad prica to je najobicnija predizborna kampanja,prazna prica od koje nema nista.
Sto se tice vredjanja, prema prema uvredjenom ponosu umisljenih vojvodjana ne treba imati nikakvih obzira jer ni oni nemaju nikakve mere u svojoj nenormalnoj narcisoidnosti i svom bezobrazluku,lazima i vredjanju drugih.

Vojvodjan2

pre 12 godina

to "Šumadinci" je rekao tek tako da ne bude da govori samo protiv Vojvodine. A Šumadinci bi se mogli malo vise buniti. I nije neko bunjenje kad se buni samo jedan Šumadinac. Vojvodjani valjda ovo pamte

Beograd

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.

Aleksandar

pre 12 godina

Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić. Rekao i slagao! 6 puta birali Slobu a dva puta Ivicu za predsednika SPS i to je to... Ko ne veruje neka proveri!

Dejan Jugovic

pre 12 godina

Dacic je obican klosar,samo seje mrznju sto je radio i njegov predhodnik Slobo. Samo se nadam da nas nece uvuci u neki novi "oslobodilacki rat "

Radovan Ki

pre 12 godina

Pa video bih ja njega kada bi živeo ovde, gde je 200 evra plata i to onim srećnicima što uopšte i imaju posao a većina firmi je pred stečajem...sa takvima kao Dačić se samo do pakla može doći, a ne u "Evropu".

Sremac

pre 12 godina

Kao Sremac (a ne kao Vojvodjanin), ja ne placem, mada se slazem da onaj koji place uvek privuce vecu paznju.

Dacic je rekao da i Sumadinci placu u nasoj porodici, ali se po ovim komentarima vidi da neki, ipak, malo vise placu : )

veterinarBG

pre 12 godina

Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49)
Ne kudi konja koga nisi jahao! Stara narodna poslovica.Ti ljudi ne rade nista manje nego vi u Vojvodini,stavise,ali nisu bili srecni da se rode u bogatoj ravnici,nego u krsu,jadu i bedi,ziveli pod turcima,a vi pod austrijancima,sto ,priznaces,nije isto.Po tvom vidjenju stvari,vi iz Banata ste lenstine u odnosu na one iz Backe.A znas da nije tako..To sto Dacic lupa,pa predizborna kampanja...

Gljivica

pre 12 godina

Sram da te bude poltrončiću jedan, ti ćeš nekome nešto da kažeš, ti ćeš Vojvođanima da pričaš. Isplakao si ti sve kod svog mentora Miloševića, a zbog vas danas plaču svi.

IvanCG

pre 12 godina

Bravo Dacicu, opet ides djonom na narod, ovako ste ti i tvoji vrijedjali sve na ex YU prostorima pa pobjegose od vas. Stari oprobani recept, savrsen da se Srbija svede na Bg pasaluk. Sram te bilo, ti i tvoja partija cete crnim slovima ostati zapisani u srpskoj istoriji.

nishlija

pre 12 godina

tako je dacho,nikad ne placemo,zato tako i zivimo
evo ja ovom prilikom placem i trazim da se Nisu vrate sve pare koje su zadnjih godina iz Nisa zavrsavale u Beograd,pa preko Beograda se ulagale u Vojvodinu.
a sto se tice sta cete u Vojvodinu da radite sa fasistickim potomcima,i da li cete da im vracate imovinu,to me ne zanima,zanimaju me NASE PARE,NISHKE PARE!
E a kad nam vratite pare,onda se odcepite,radite sta ocete!
prvo pare!

milan

pre 12 godina

Apsolutno je u pravu, Vojvodjani samo kukaju i cmizdre, a prinosi si im po 3 puta manji nego na duplo nekvalitetnijoj zemlji u evropi

MiIloje

pre 12 godina

Za "Vojvodjane" autonomaše je u pravu, a ovo sa Šumadincima je ubacio da ga nebi optuživali da je protiv autonomaša.

Vesela Zapadna Srbija i Šumadija su uništene, jedino ti regioni, a naročito Zapadna Srbija nemaju INFRASTRUKTURU, auto-put, već se klackaju Ibarskom magistralom, neko reče magistralom smrti!

Aleks

pre 12 godina

Rece Dacic i ostade ziv:) Narode moj, pamet u glavu i pazite sta zaokruzujete sledeci put. Zivela stranka ponistenih glasackih listica! Na proslim izborima smo imali skoro 4%. Za malo da predjemo cenzus

miki

pre 12 godina

Aman bre Vojvodjani sto se cimate tolko... evo ja sam juznjak i nisam uvredjen izjavom :))))) u pravu je ministar, izgleda jedini ima m... da kaze ono sto misli.

Silvana

pre 12 godina

U zemlji koja grca pod naletom svetske krize i one sopstvene koja traje već decenijama, najmanje nam je potreban neko poput Ivice Dačića i njegove bravurozne politike, već oprobane u bliskoj prošlosti,po principu"zavadi, pa vladaj". Ovoga puta, to mu neće poći za rukom. Pekao se ovaj narod na raznim vatrama i ne može ga niko više voditi žednog preko vode.Jeftine parole i prazne priče Dačić može da plasira samo svojim pulenima koji mu aplaudiraju, bez obzira na to šta govori.

gigi

pre 12 godina

Šta ovaj napriča, počeo sam i ja da plačem. Jadna je ta srbija, šmrc, šmrc, jadan je taj narod, kad je ovo njeno najbolje, šmrc, šmrc

Iv@n

pre 12 godina

Kaze covek: "Dačić je rekao "da mnogima ne odgovara što je SPS u vlasti i što je učinio puno toga na priključenju Srbije EU"."
Da vasa stranka nije nikada postojala u Srbiji, da nije ni osnovana, mi bi već uveliko bili u EU.

Beograd

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.

Lala Banatski

pre 12 godina

Vi u tim krajevima morate da naučite da više radite pa ćete imati koliko i Vojvodjani, a Vojvodjani bi danas imali daleko više da nas vi koji ste došli ko zna odakle u Beograd ne pljačkate poslednjih 23 godine! A to što ste menjali petoricu predsednika je čisto zamajavanje javnosti jer vam je na čelu partije do smrti bio Sloba, a posle njegove smrti je došao mali Sloba. Politika vam je ostala ista, promenila se figura predsednika.

Marko

pre 12 godina

Ovo se zove nesenzibilnost i arogancija. Bas kao da je Vojvodina uvek bila region Srbije pa je tretira kao Pirocanski okrug. I ne samo to nego joj deli packe zato sto se drznula protiviti sto je nekad od najrazvijenijeg dela Jugoslavije spala na ovo gde je sad, pa jos mora da cuti da se drugi nerazvijeni delovi zemlje gde se nasla ne bi uvredili !!

Alo ljudi, ovo je Zona Sumraka.

Placljivi Vojvodjanin

pre 12 godina

Dacic vise ne moze ni jedan govor da napravi a da pri tom ne uvredi bar nekog gradjanina Srbije. A pritom i da se ponasa kao jedan bahati, mali balkanski politicar.

lekcija

pre 12 godina

@Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49
Ma jasta imali biste vise samo vam drugi smetaju.
Tipicni vojvodjanski bezobrazluk i razmazenost.
Uvek je njima kriv neko drugi za sve sto ne valja,za sve sto valja samo su oni zasluzni.
Ali takvima se u ovoj drzavi najvise udovoljava,to radi i isti ovaj Dacic,4 godine je na vlasti i 4 godine je to radio,a ovo sto sad prica to je najobicnija predizborna kampanja,prazna prica od koje nema nista.
Sto se tice vredjanja, prema prema uvredjenom ponosu umisljenih vojvodjana ne treba imati nikakvih obzira jer ni oni nemaju nikakve mere u svojoj nenormalnoj narcisoidnosti i svom bezobrazluku,lazima i vredjanju drugih.

lazar bojanić

pre 12 godina

Ja kao Vojvođanin se osećam uvređen !

Ovakve kvalifikacije slučajno otkrivaju šta vajni ministar u stvari misli o nama ...

Srećno na izborima :)

Vladimir LDP

pre 12 godina

"Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić.

Nije ona "menjala" svoje predsednike, vec vam ih je narod "menjao" na ulicama, dok ste vi slali vojsku i policiju na njega, da ga bije i ubija. SRAM DA TE BUDE DACICU KAKO SE PRAVIS BLESAV!!!

milan

pre 12 godina

Apsolutno je u pravu, Vojvodjani samo kukaju i cmizdre, a prinosi si im po 3 puta manji nego na duplo nekvalitetnijoj zemlji u evropi

jimi

pre 12 godina

Neplačete zato što se izgradilo najviše od Vojvodjanskih para pa da nemate Vojvodinu brstili bi ste travu!!!!Koliko se samo zaradi na izvozu poljoprivrednih proizvoda ,nemoj ti si trebao davno biti maknut sa političke scene Srbije seti se samo kakvo zlo ste naneli ti i tvoja partija Srpskom narodu i još se dičite jer ste bez trunke srama i nemate obraza ,na tvome mestu nebi smeo da se pogledam čak ni u ogledalu!!!!!

razume se

pre 12 godina

Mom pradedi,ocu cetvoro dece,njegovim komsijama i skoro svim paorima u Vojvodini su komunisti oduzeli zemljiste u Novom Beceju da bi nahranili jug...citava generacija da izvrsi samoubistvo,obesmisljena, zato sto im je oduzeto sve za sta su mukom i znojem radili ceo svoj zivot da bi prehranili svoje bliznje...Moje komsije Madjare su mobilisali devedestih,a Bunjevcima regrutima u JNA, sa severa Backe, Seseljevci su spalili kuce i dvorista dok su se borili za ovu nasu nesrecnu Srbiju i ljude poput tebe...nemaju ni snage vise da zaplacu jer ste ih vi partijasi dehumanizovali...Neka Bog Oprosti dusoj tvojoj primitivnoj Dacicu

mile

pre 12 godina

mali sloba mnogo se osilio i mnogo sebi dozvoljava u zadnje vreme treba ga malo spustiti na zemlju treba da je sretan sto nije na robiji zbog onoga sto nam je uradio zajedno sa njegovim idolom .

nishlija

pre 12 godina

tako je dacho,nikad ne placemo,zato tako i zivimo
evo ja ovom prilikom placem i trazim da se Nisu vrate sve pare koje su zadnjih godina iz Nisa zavrsavale u Beograd,pa preko Beograda se ulagale u Vojvodinu.
a sto se tice sta cete u Vojvodinu da radite sa fasistickim potomcima,i da li cete da im vracate imovinu,to me ne zanima,zanimaju me NASE PARE,NISHKE PARE!
E a kad nam vratite pare,onda se odcepite,radite sta ocete!
prvo pare!

rs

pre 12 godina

"Najrazvijeniji deo Jugoslavije" ? A gde je bila tada Slovenija,Istra,Zagreb...Da bila je razvijena, ali ne preterujte, lopovi su pokrali sve u celoj bivsoj SFRJ.

miki

pre 12 godina

Aman bre Vojvodjani sto se cimate tolko... evo ja sam juznjak i nisam uvredjen izjavom :))))) u pravu je ministar, izgleda jedini ima m... da kaze ono sto misli.

Sremac

pre 12 godina

Kao Sremac (a ne kao Vojvodjanin), ja ne placem, mada se slazem da onaj koji place uvek privuce vecu paznju.

Dacic je rekao da i Sumadinci placu u nasoj porodici, ali se po ovim komentarima vidi da neki, ipak, malo vise placu : )

veterinarBG

pre 12 godina

Lala Banatski, 13. oktobar 2011 16:49)
Ne kudi konja koga nisi jahao! Stara narodna poslovica.Ti ljudi ne rade nista manje nego vi u Vojvodini,stavise,ali nisu bili srecni da se rode u bogatoj ravnici,nego u krsu,jadu i bedi,ziveli pod turcima,a vi pod austrijancima,sto ,priznaces,nije isto.Po tvom vidjenju stvari,vi iz Banata ste lenstine u odnosu na one iz Backe.A znas da nije tako..To sto Dacic lupa,pa predizborna kampanja...

Vojvodjanin

pre 12 godina

Dete kad place znaci da mu nesto fali, jeste PLACEM, jer ste VI na vlasti... i placem za izborima, a kako stoje stvari plakacu i za Evropom... a Vi za Vojvodinom...

EU

pre 12 godina

Ivica u kampanji.. Njegov prvenac "Turisticki vodic Kalemegdana" mi je i dalje u listi favorita na youtube. Vidim da je poceo da radi i na turistickom vodicu juzne Srbije.. premda ce tesko da obori rekorde svog prvog vodica koji je postao i ostao hit....
Eeee....Borise....zar nije bilo drugog nacina da napravis vladu?

LaLa

pre 12 godina

Plaka ce i Srbija, kada ostane bez zita, kukuruza, soje, repe... Pa mi iz Vojvidine da nemamo balast, vec bi bili u evropi! Nebi mi kukali da nam nisu beograd i Srbija uzelu sve pare koje smi mi napravimi sa nasim rukama! Vrati nam nase novce i mi cemo da te tapsemo po ramenu i kazemo : Bravo Dacicu, cim cim dalje, tim tim bolje!

sledeci "front" je vec otvoren

pre 12 godina

ovog "gospodina" treba ODMAH SMENITI ! njegova izjava je maltene na nivou jednog obicnog i pijanog seoskog odbornika ! uspeo je da po ko zna koji put ljude polarise i samo izazvao gnev prozvanih gradjana vojvodine koji su za UZVRAT ODMAH ISPOLJILJI SVOJU MRZNJU PREMA GADJANIMA SA JUGA , A VRHUNAC TE MRZNJE je obelezavanje gradjana sa juga kao lenjave i nesposobne ! zalosno je sta sve ovde covek moze da procita u komentarima !

koji obraz ustvari

pre 12 godina

Gospodine Čanak, kad već znate da vedrite i oblačite, što sada ne reagujete kada Vas koalicioni partner direktno vređa? Ili Vam je ipak draža fotelja od obraza?

Laci

pre 12 godina

Dacicu, ne placu Vojvodjani vec kulturno zahtevaju da im se vrati ono sto ste ti tvoj dragi vodja oteli i opljackali. Vojvodina je bila naj razvijenija pokrajina u Srbiji bas zato sto je Vojvodjan radin i sto smo ustavom 1974e upravljali gazdinski.
A onada ste dosli vi iz Pasaluka sa vasim "dogadjanjem naroda" pa ste okupirali Vojvodinu. Namestili Kvislinge na vlast, naturili ogranak SANU i doveli nove legije Milosevicevaca, Marticevaca i kako su se vec zvale te vase vodje.

Ovo sto ste ti sloba i ostala elita iz Pasaluka napravili i jos uvek pravite samo je jos vec podsticaj za nezavisnu Vojvodinu, u EU. Zapamti, ako smo, mozda, braca kese nam nisu sestre.

Milko

pre 12 godina

"Nismo plakali kao Vojvođani"

Gospodine Dačiću sram vas bilo.
Značajno ste doprineli političkom, ekonomskom i moralnom posrnuću Srbije, kakvo u njenoj istoriji nije zabeleženo.
Vi nemate nikavo pravo da nekom držite lekcije, Vojvodjanima najmanje.
Dužni ste Vojvodini sve što ste uništili i raskrčmili.
Dužni ste to vi lično, kao pripadnik i portparol zločinačkog režima Slobodana Miloševića koje je zlo sejao po nama i oko nas.
I ne plaču Vojvodjani, niste vi vredni suza ovih poštenih paora.
Vojvodjani samo traže svoje, a vama vaše pamte.

Lala

pre 12 godina

Malo je nervozan, izbori se bliže a njemu se crno piše. Osim toga slabo poznaje istoriju. Morao bi znati da je Vojvodina 1918 bila najrazvijeniji deo Kraljevine SHS. Evo jedne činjenice u vezi zdravstva: dok se u mnogim delovima države narod lečio vradžbinama, u Vojvodini je postojala zdravstvena zaštita građana. Samo u Novom Sadu je bilo više apoteka nego u čitavoj Crnoj Gori. Imamo za čime da plačemo.

neso

pre 12 godina

Sad je Ivica sebi obezbedio koji glas više na izborima i u Vojvodini. Muka mi je od svih manekena u parlamentu, nijedan da uradi nešto konkretno, samo filozofiraju i truju nas njihovim glupim komentarima. Kad pogledaš parlament ko da si u zološkom vrtu, jedan gladuje da se dokopa fotelje, drugi protestuju i svađaju se sa policijom, pale zastave, nose obeležja zatvorenika, zataškavaju incidente, postavlaju svoje ljude na vodeće pozicije državnih firma koje se pljačkaju i u ogromnim su dugovima, predsednik izjavi kako nisu imali para da plate struju (mi ih kao imamo) .... I sad ja treba da izaberem jednog od njih koji će mi obezbediti lepše dane

Lalo NS

pre 12 godina

"Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo"
Ovako "najevropljanin" zamislja decentralizaciju. A sada juznjaci placite, i treba da placete kada ste ovakve likove iznedrili. Koji smo mi Srbistan.

MiIloje

pre 12 godina

Za "Vojvodjane" autonomaše je u pravu, a ovo sa Šumadincima je ubacio da ga nebi optuživali da je protiv autonomaša.

Vesela Zapadna Srbija i Šumadija su uništene, jedino ti regioni, a naročito Zapadna Srbija nemaju INFRASTRUKTURU, auto-put, već se klackaju Ibarskom magistralom, neko reče magistralom smrti!

Vojvođan

pre 12 godina

Mani se ti sps-ovac Vojvodine i Vojvođana. Ponašanje ti je na niskom nivou, kao i kod tvog pokojnog poglavice koji je upropastio Vojvodinu,a i Srbiju posvađao sa celim svetom.

NS

pre 12 godina

Dačić zaboravlja samo jedno, da Vojvodina nije dete Srbije, nego u najboljem slučaju, bračni partner. Što znači da ti "plačljivi" Vojvodjani mogu jednom i da stave tačku na ovaj nesrećni brak između Vojvodine i Srbije...

ozon

pre 12 godina

Ako ovo nije govor mrznje ja ne znam sta je.
I sve bi jos moglo da prodje da to ne govori ministar policije ?!

Ali ovu bahatost treba kazniti na izborima !

pirokanac

pre 12 godina

koliko ja znam ratovanjem se niko nije razvio ekonomski,nego radeci.
znaci ovi "ratnici" sa juga bi trebali da promene profesiju i tada bi najverovatnije saznali za recept uspeha LALA

bezimena

pre 12 godina

Vojvođani, što se jedite kada vam neko malo spusti da ste razmaženi i da previše plačete. Vi svaki dan pljujete po nama iz Beograda da smo obični lopovi, što je mnogo gora uvreda, a ja se godinama ovde jurcao sa Miloševićevom policijom i istim tim Dačićima i nikome u životu ni dinar nisam ukrao. Zaigrala SPS mečka ponovo, pa sad neka gleda svako za sebe kako će dalje.
(Beograd, 13. oktobar 2011 20:48)

Ne mislim da Vojvodjan(c)i pljuju po BEOGRADJANIMA i nije u redu bacati seme razdora izmedju "riba koje se na istoj vatri peku"! Beograd je sinonim za VLAST koja je "nama" (Beogradjanima) ista kao i svima drugima. NE VALJA!

Dačića neću više da komentarišem, NE ZASLUŽUJE, njemu je mesto u prošlosti, jer mali Sloba ima samo jednu ambiciju! Da postane veliki Sloba.

Neću nikada oprostiti DS-u što ih je dovukao u sadašnjost, POSLE SVEGA, zarad dolaska na vlast, vlasti radi!

Vojvodjan2

pre 12 godina

to "Šumadinci" je rekao tek tako da ne bude da govori samo protiv Vojvodine. A Šumadinci bi se mogli malo vise buniti. I nije neko bunjenje kad se buni samo jedan Šumadinac. Vojvodjani valjda ovo pamte

Dzoni Bravo

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić.

Ovo je govor mrznje Dacicu. Ljudi na ovim prostorima su zavadjeni po mnogim pitanjima. Ne treba im nov raskol sever - jug koji provocirate.
Vidi se da mali Sloba cuci u vama. Idete sigurno njegovim putem. Da li cete zavrsiti kao on, ne zanima me. Samo da Srbija ne prodje kroz jos jednu agoniju kao pod vasim bivsim sefom i idolom koju je provocirao.

Dejan Jugovic

pre 12 godina

Dacic je obican klosar,samo seje mrznju sto je radio i njegov predhodnik Slobo. Samo se nadam da nas nece uvuci u neki novi "oslobodilacki rat "

draganzr

pre 12 godina

zaluga sps-a je da nismo jos pre 15 godina usli u evropsku uniju.
za vredjanje vojvodjana se nadam da ce te ti isti vojvodjani kazniti na sledecim izborima. sram te bilo.

Drasko Nikolic Topola

pre 12 godina

Kao da gledam i slusam S.Milosevica,ovaj me neodoljivo podseca na njegovog ucitelja Milosevica.
Koliko se ovaj covek oslio,pa to nije normalno,i niko ne sme da mu se usprotivi,poceo je da vredja i vojvodjane i moje sumadince,sve koji mu se ne svidjaju.
Nadam se,stvarno se nadam ,da ce mu ovo vojvodjani i sumadinci nece zaboraviti do izbora!

Vojvodjanin,i nemam koferce pa mi se verovatno zato place

pre 12 godina

"U svakoj porodici bolje prolaze deca koja najviše plaču. Mi iz ovih krajeva nikada nismo plakali pred centralnim vlastima kao što to čine Vojvođani i Šumadinci, ali ćemo morati to da promenimo", rekao je Dačić

Pa ko nas je doveo do toga da placemo covece?!Kako te samo nije sramota?!

Nenad

pre 12 godina

Videćemo ko će zadnji da plače, sram da te bude. I ti si kao biran da predstavljaš narod... Vojvodina je uvek glasala apsolutno protiv SPS-a i verovatno je to razlog zašto ti je sad do potpirivanja. Vidimo se na izborima.

čika lo

pre 12 godina

Plaču Vojvođani od kad ste zajedno sa Šešeljem ovde pravili spiskove, maltretirali i proterivali ljude zbog njihovog porekla, pljačkali i upropašćavali sve što se decenijama i vekovima stvaralo. Da bi se neko nazvao reformisanim nije dovoljno da se samo prilagodi novoj koncepciji i da ponovo postane šraf jedne propale politike i neuspešne vlasti, potrebno je mngo više od toga, moj ministre

beznađe

pre 12 godina

Da, opet je Vojvodina kriva, čak i za siromaštvo na jugu Srbije. Kako ga samo nije sramota da ovako priča, on najbolje zna koliko je Vojvodina poharana kada je njegov politički tata opljačkao i uništio ovaj bogatiji deo Srbije. Ko je onda stvarno kriv što ništa od tog opljačkanog blaga nije ništa preteklo za prostore južnije od Beograda?! Sram da ga bude! Nadam se da u Vojvodini neće preći cenzus!

matko

pre 12 godina

Kad su to Vojvodjani i Sumadinci plakali pred centralnim vlastima? Neka odgovori na ovo pitanje ovaj Ministar kome je ime ministarstva koje vodi izgleda u glavu udarilo. I sta znaci teza da je Jug dao najvise za slobodu ovog naroda? Nije li to vredjanje svih ostalih? Ako je i od Dacica mnogo je.

Aleks

pre 12 godina

Rece Dacic i ostade ziv:) Narode moj, pamet u glavu i pazite sta zaokruzujete sledeci put. Zivela stranka ponistenih glasackih listica! Na proslim izborima smo imali skoro 4%. Za malo da predjemo cenzus

gigi

pre 12 godina

Šta ovaj napriča, počeo sam i ja da plačem. Jadna je ta srbija, šmrc, šmrc, jadan je taj narod, kad je ovo njeno najbolje, šmrc, šmrc

Jogi Letač

pre 12 godina

Ovaj mali Sloba sve dalje sve više pokazuje svoje pravo lice. Po njegovom, ako je poređenje kao sa plačljivom decom, oni nama u Vojvodini nešto daju, što su sami stvorili. Dačiću, niste vi ništa stvorili, samo želite da gazdujete svima i da dajete vama naklonjenim sredinama kakop bi ponovo glasali za vas. Vi ovde samo trošite! I mene duboko vređa ovakvo poređenje jednog podpredsednika Vlade države u kojoj ja plaćam porez.

papagaj

pre 12 godina

ne tako davno,secam se ovako je pocelo sa jednim drugim delom srbije.ne znam samo, dali se gos.dacic kao ministar unutr.poslova i vicepremier srbije,oseca se nadleznim za gradjane vojvodine ili je to samo
njegovo "privatno misljenje"koji moze svojoj zeni uvece da iznese, recimo u spavacoj sobi.jednom ministru ne prilici ovakvo nesto-u jednoj normalnoj zemlji,cak se sanksionise!

Aleksandar

pre 12 godina

Naša partija je reformisana, o čemu govori i činjenica da je od osnivanja promenila pet predsednika, dok druge nisu menjale predsednike još od svog osnivanja", rekao je Dačić. Rekao i slagao! 6 puta birali Slobu a dva puta Ivicu za predsednika SPS i to je to... Ko ne veruje neka proveri!

Goran Ivankovic, Gorki

pre 12 godina

E, moj ministre,
'de nadje SUMADIJU. Pa da si kao odgovoran covek malo proset'o kroz ove krajeve video bi slicnu sliku iz juzne, istocne i zapadne Srbije. Ni u Vojvodini nije bolja slika.
Dve decenije ste u politici. Dobar deo ste proveli u vlasti. Vas kraj izgleda sve ruznije, tuznije i sa stanovnistvom praznije. Zato nemojte, zarad jeftinih politickih poena zavadjati, ovaj napaceni narod. Vase politicke izjave sve vise iritiraju normalan razum.

Miloš Đorđević

pre 12 godina

Jeste, otvoriše danas Dačić i Dulić olimpijski bazen na otvorenom, na kiši, ovde u Babušnici. Kakav performans. Nemamo puteve (bukvalno) a bazen otvaraju u sred oktobra. Jesmo li bre mi normalni što trpimo ovakve političare, još im aplaudiramo!?

Predrag

pre 12 godina

Da su barem polovinu vrijednosti koju su opljačkali od Vojvodine dali jugu Srbije, danas bi taj region spadao u razvijeno i ekonomski jako područje!

brkosandokan

pre 12 godina

U prvi mah nisam bio siguran sta sam procitao na kraju ovog teksta pa sam se vratio cisto da overim informaciju, kaze sledece: "Ministar Oliver Dulić je rekao da je izgradnja ovakvih objekata, kao što je bazen u Babušnici, prilika da se uposli građevinska operativa, ali i da mladi ljudi u ovakvim krajevima odustanu od odlaska u veće sredine."
... bazen!

Radovan Ki

pre 12 godina

Pa video bih ja njega kada bi živeo ovde, gde je 200 evra plata i to onim srećnicima što uopšte i imaju posao a većina firmi je pred stečajem...sa takvima kao Dačić se samo do pakla može doći, a ne u "Evropu".

Silvana

pre 12 godina

U zemlji koja grca pod naletom svetske krize i one sopstvene koja traje već decenijama, najmanje nam je potreban neko poput Ivice Dačića i njegove bravurozne politike, već oprobane u bliskoj prošlosti,po principu"zavadi, pa vladaj". Ovoga puta, to mu neće poći za rukom. Pekao se ovaj narod na raznim vatrama i ne može ga niko više voditi žednog preko vode.Jeftine parole i prazne priče Dačić može da plasira samo svojim pulenima koji mu aplaudiraju, bez obzira na to šta govori.

IvanCG

pre 12 godina

Bravo Dacicu, opet ides djonom na narod, ovako ste ti i tvoji vrijedjali sve na ex YU prostorima pa pobjegose od vas. Stari oprobani recept, savrsen da se Srbija svede na Bg pasaluk. Sram te bilo, ti i tvoja partija cete crnim slovima ostati zapisani u srpskoj istoriji.

Gljivica

pre 12 godina

Sram da te bude poltrončiću jedan, ti ćeš nekome nešto da kažeš, ti ćeš Vojvođanima da pričaš. Isplakao si ti sve kod svog mentora Miloševića, a zbog vas danas plaču svi.

Iv@n

pre 12 godina

Kaze covek: "Dačić je rekao "da mnogima ne odgovara što je SPS u vlasti i što je učinio puno toga na priključenju Srbije EU"."
Da vasa stranka nije nikada postojala u Srbiji, da nije ni osnovana, mi bi već uveliko bili u EU.