Ponedeljak, 03.10.2011.

00:18

Održano suđenje vođi Obraza

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je suđenje vođi ultradesničarske organizacije Obraz Mladenu Obradoviću. U novembru svedoči Labris.

Izvor: B92

Održano suðenje voði Obraza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 12 godina

Mislim da je ovaj mali homomrzac u stvari bas to sto mrzi, ali je debelo iskompleksiran zbog toga, tj. zbog okruzenja u kom zivi, pa je resio da bude malo "Porodican" i da se prikaze na ovaj nacin kao crkva, cast itd... smesno..

bezimena

pre 12 godina

"Ponosan sam na sve sto je Obraz činio i zahvalan sam Bogu što imam mogućnost da dam svoj doprinos za krst časni i slobodu zlatnu", rekao je Mladen Obradović".

Ovaj mali firer mi liči na imelu, poluparazitsku biljku, koja je u direktnoj simbiozi sa SPC, a zahvaljujući "efikasnom" pravosudju, koje je reforimisano isto kao i da nije, još više tzv. političarima koji krše USTAV šurujući sa crkvom, koju iz petnih žila guraju kao državnu, ta simbioza će da potraje i svi su tu na dobitku, OSIM većine gradjana Srbije, države u pokušaju!

bezimena

pre 12 godina

Nekako sam prežalio SFRJ, al' GOLI OTOK nikako prežalit' ne mogu.
(Sale, 3. oktobar 2011 15:29)

Ništa nisam prežalila, naprotiv. Svakim danom koji preživljavam u ovoj "demokratiji" sve više žalim za ŽIVOTOM u toj "režimskoj" DRŽAVI. Ali, ako je SFRJ razbucana, "Goli otok" još uvek postoji i ja bi ga kupila od Hrvatske i vratila u funkciju, ne bi pitala šta košta (EU za "Goli otok")!

aca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem kolike su kukavice ove tzv. "patroite". Zbog čega se ovoliko plaše zakona? Ako su pozivali na nasilje i pretili, onda neka kažu: "Jesmo to radili, i smatramo da smo u pravu."
Da su heroji, izdržali bi i zatvor samo da dokažu da su u pravu. Ovako dokazuju da nisu u pravu i da nisu nikakve patriote i heroji već obične sociopate.

Nelson Mendela je više od 30 godina bio politički zatvorenik i izdržao je sve teškoće kako bi pokazao da je u pravu, ali on je heroj.

pobegla sam u 19

pre 12 godina

prosto neverovatno kako je svima lakse da gutaju pricu koja im se seje i da niko ne vikne - ALO BRE DA LI VI STVARNO VERUJETE DA OVAJ STOJI SAM IZA TOGA?muka mi je.

igor

pre 12 godina

Mladen Obradovic, gradjom veoma sitan, ali zato dugackog i opasnog jezika, podsmeva se i ismeva celu drzavu, radi sta hoce, preti stalno, poziva na nasilje, iskorenjivanje, odnosno likvidacije i to javno. Ne moze mu ocigledno niko nista, moj predlog je da zaista bude postavljen za vladara Srbije, jer on ocigledno moze sve bez posledica!!!
Covek je jaci od policije, sudstva, vojske, cele drzave, ranije je nosio slike Legije, sada Mladica,cekamo vas, sutra da nosi majicu sa natpisom, "pobicemo sve koji nam se ne svidjaju", niko ga ne bi pipnuo!
Bruka i sramota ove drzave je da je jedna ovakva licnost uopste na slobodi i da stalno truje Srbiju mrznjom i preti nasiljem!!

Zar je bitno

pre 12 godina

Pohapsite sve huligane, ratne zlocince i lopove.
Narod je umoran od ovakvih poput ovog klinca kojem je prljava politika isprala mozak!
Nek ide u zatvor gde mu je i mesto, jer ako vlast nije, narod jeste za pravu demokratiju.

bogdan

pre 12 godina

Svim ovim pozadincima bih ekspresno obezbedio učešće na radnoj akciji na koridoru 10 pa bi ga Mrkonjić završio pre roka.Ovako besposlen ....

vlada

pre 12 godina

1. Optuženi su SAMO za te pretnje
2. Nisu optuženi razna rušenja grada koja su bila prateća manifestacija ne samo gej parade nego i molebana. Za destrukciju grada su oni izmedju ostalih itekako odgovorni
3. Opet jurite piune umesto da se bacite na topove i kraljice. Ovaj balavac je tu samo kao jedan od naivnijih i on tu predstavlja "predsednika" organizacije, za koju se vrlo dobro zna ko rukovodi njome, ko vuče poteze u njoj, i vrlo se dobro zna koga oni slušaju! Znači ne treba suditi ovom balavcu, treba naći odgovorne za organizaciju i finansiranje ove organizacije!


Inače sama organizacija broji mizeran broj članova zbog kojih mi kao zemlja izgledamo kao da su nam svi gradjani učlanjenu u tu organizaciju i kao da smo svi divljaci, mislim da je u interesu Srbije da se rad ovoj i sličnim organizacijama zabrani rad i bilo kakva aktivnost i da svi odgovorno odgovaraju i odsluže zatvorske kazne za zločine koje su načinili!

predrag

pre 12 godina

Ovaj mali homomrzac je toliko iskompleksiran ali je na kraju ipak dobio medijsku paznju za sta se i borio.Zar bi mi uopste znali ko je ta faca,koja se ne razlikuje od ostalih 100 000 huligana u Srbiji.Ovako cemo svi znati za njega.Podseti me na Aleksandra Vucica koji sve zna a nista ne zna.

Bimbo

pre 12 godina

Zašto objavljujete ovo na vrhu svog sajta? Dajete ovom liku pažnju i on uživa u tome. Naslov, slika, nazivate ga vođom... Pa sve što bi i on sam poželio. Umjesto da ga šikanirate i ignorišete, a da ga sud osudi pa da ode u zatvor i kraj priče. Ovako mu samo dajete na značaju.

Laci

pre 12 godina

Obraz, Dveri, 1389.... sve su to samo orudja institucija kojima destabilizacija liberalnih ideja odgovara. Kao ni za ubistvo Djindjica niko ne pokrece istrag ko stoji i ko financira ove organizacije i akcije. Da li se iko usudi i moze da smogne snage da lustrira zakulisne delatnosti SPC, obavestajnih sluzbi i vojske? Tri institucije koje uzivaju najvece poverenje vecine tradicionalno ultra konzervativnog gradjanstva Srbije.
Dok se to ne ucini hapsenja, zatvaranja ili zabrane ovih klerofasitickih organizacija ne moze dati stvaran efekat.

insajder

pre 12 godina

Ako je vec pravosnazno osudjen, kako to da se brani sa slobode? Kao da nije dovoljno sto su mu vec uracunali u kaznu vreme koje je proveo u pritvoru. I sto se mi cudimo koliko je bagre spremno da rusi, pali i bije kad samo pravosudje pokazuje da cak ni "vodje" nece biti objektivno procesuirane. U ovakvim slucajevima se lepo zalepi maksimalna kazna, pa da vidis koliko ce huligana prvom sledecom prilikom biti spremno da da 10 godina svog zivota zbog dana divljanja po gradu, zbog gejeva, zena u crnom ili hapsenja srpskih "heroja". Ali drzava ne zeli da da jasnu poruku da se nasilnistvo nece tolerisati i zato je Beograd sad u goroj poziciji nego prosle godine. Osilila se bagra kad je videla da za paljenje grada dobijaju samo packe.

nikola

pre 12 godina

Umesto Bozije zapovesti rađajte se i mnozite se,a to znači imajte ljubavi i napunite ljubavlju sebe,zemlju,prirodu,mora,zivotinje,planine a prevashodno i prvenstveno svoje potomke mi u celini kao građani Srbije rodili smo mrznjom mrzitelje!
Tj. sve ono što je anti ljubav iznedrili smo i sada to zivi,parazitira,preti!
Stvorili smo da tragičnost upotrebe ljubavi je ta da je ljubav isklučivo samo nacionalna pripadnost otadzbinske ljubavi!
Naravno to je laz!
Bog nikada nije rekao da je ljubav samo i samo ljubav prema otadzbini-zemlji..da je tako onda bi On bio ograničen,bio bi Bog koji nije Sveprisutan,onaj koji nije i ne moze biti u svakom ljudskom biću !
E pa nije tako!
Naš Bog Jeste Ljubav Koja Iznova Rađa I Rađa drugog,preobrazava,menja u korenu,i takav čovek opijen takvom Ljubavlju odbacuje mrznju jer otkriva sebe onakvog kakvog ga je Bog načinio!
To znači da ćemo u ovom zivotu ili biti obojeni najlepšim bojama ljubavi ili najmrziteljnijim najcrnjim!
Ove druge su u stvari slepe boje!
Nevidljive!
Onaj koji mrzi ne vidi drugog!
A to znači Bozijeg...a to znaci da ma koje nacionalnosti,verske,seksualne,navijacke,stranačke opredeljenosti i pripadnosti bio taj drugi je Boziji jer je Bog Koji Je Ljubav Rekao da ljubimo druge kao samoga sebe!
Sve ovo kada se izbistri stvara sliku da ovih 5000 mladih ekstremista tj.mrzitelja uopste i ne voli sebe!

Mi Srbi rodili smo u tih 5000 mrzitelja:

5000 Ratka Mladica
5000 Radovana Karadzića
5000 Legije
5000 Šešelja
i sve dok se ne pokajemo nećemo imati ni jednog pravog Svetog Savu a kamoli 5000!

Zaplačimo trazimo Ljubav,Pravu Istinu a ne laz!

mir nam!

Zar je bitno

pre 12 godina

Bice mediske propagande dok traje sudjenje, a posle ce biti na slobodi :(
Posto postoji zankon (na papiru) da je diskriminacija zabranjena, da vidim kako ce da bude osudjen jer dokaze imaju!

Ivan

pre 12 godina

Ni meni nije jasno, kako neka zamlata, kao sto je ovaj pacenik, moze nekoga da ubedi u... pa bilo sta. Sve mi se cini da je on samo marioneta nekog budze, koji vuce konce iz mraka...

kakva ljiga od coveka

pre 12 godina

ovaj je veci gej odovih gejeva! Nasao siledzija da nasrne na saku ljudi! Sramota!
Opet cu isto da pitam vezano za njega
1. Jel ozenjen ?
2. Ima li on decu ?
3. Ima li posao ?
4. Ima potvrdu da je mentalno zdrav ?
Posto se covek zalaze za zdravu porodicu ja koliko znam ovaj nit je ozenjen niti ima decu niti posao! Jedino sto ima je da truje ljude oko sebe! Mentalno zdrava osoba ovo sto on radi nikad ne bi radila! Mentalno zdrava osoba ne zeli tudju krv ili nekom drugom zlo!
Jadno dete ako bude imalo ovakvog glodara za oca! Da je normalna zemlja njemu bi socijalna sluzba odma oduzela dete kad ga dobije preventivna zastita deteta!

Trebalo bi ga na robiju zbog poziva na rusenje i palenje!
A sad drugi niz pitanja
1. Kad je dao krv za nekog ?
2.Imao humanitatnu akciju ?
3.Dao prilog bilo kome a da nije ona ustavnova koja ga placa?
4.Sto nije isao u KRaljevo da cisti rusevine kad je veliki patriJota?
5.Pomogao bilo kome a da nije njegova bratija ?
6.Da li moze da dokaze da nije gej on ili bilo ko od njegove bratije ?
A da se ja pitam ovog bi bacio u kamenolom da tuca kamen sto leta!

joja

pre 12 godina

Da je pravde, okopavao bi kamenje po padinskoj skeli do kraja zivota. Steta sto je, btw, on samo delic te puzlle, a nesto mi govori da na celu iste cuci glavom i bradom neki pop...

Tihana

pre 12 godina

Ja reko' stvarno suđenje ,,vođi'' a ono,onaj n-ti šraf koji ne bi mogao ni ispijanje piva ispred samoposluge da organizuje...frontmen ,,zadužen'' da stoji ispred u javnosti!

Milosh

pre 12 godina

Ma samo uzeti spiskove clanova Zveri, Njihovi, 1389 al zamalo, neObraz i sl i po kratkom postupku 3-5 godina za samo podrzavanje fasizma. I bolesnog definisanja ljudi kroz navike, oblacenja, veroispovesti ...

zoran

pre 12 godina

Da li ova spodoba može da dokaže da i on nije gay? Da li ima ženu? Da li je ikada bio-spavao sa ženom? Da li ima decu? Koliko vidimo, on i njegovi istomišljenici su UVEK istog-muškog pola. I ona iz N. Srbije što ih podržava, i njih i one "dveri" (i ne znam šta mu to dveri znači), kratko podšišana, ne znam kako se zove ali mi čudno izgleda (nemam nameru da je vređam, ali brate, čudna mi je).
Da nije sve to po onoj: " Drž'te lopova"?
A na kraju i popovi koji ih podržavaju svi od reda nisu oženjeni. Sve mi to sumnjivo, brate slatki...

sx

pre 12 godina

Momak je TERORISTA. Ko god planira pozare na vise lokacija sa ciljem da razvuce policiju i vatrogasce da bi lakse dosli do svog pravog cilja, treba da mu bude sudjeno kao teroristi. Ljudi, opametite se, inace cemo postati pravoslavna dzamahirija, a ekipa iz Obraza ce postati verska policija koja ce vam diktirati pravila ponasanja. Zar zelite da vam banda neobrazovanih siledzija govori kako treba da zivite i kako da se ponasate?U ovome sto rade Obraz, Dveri i svestenstvo pravoslavne crkve nema nicega pravoslavnog ni hriscanskog.

Goran

pre 12 godina

Ako je več osudjen šta onda radi na slobodi, ili barem mu je trebalo zabraniti javno pojavljivanje i oglašavanje jer to svakako nije moralno ponašanje za nekoga ko pravi haos i nered, i poziva na krvoproliće i ne priznake različitosti bez obzira kakve prirode bile.

niki

pre 12 godina

Ove obrazovce bih sve do jednog spakovao na koridore 11,12,13,14 pa bih umrezio Srbiju sa autoputevima kao Nemacku,to bi bio posao veka,Mrka bi im samo zavideo,bagra dokolicarska!!

3OPAH

pre 12 godina

A,cekali da prodje Pride! Mogao je na miru da truje ovih dana.
Hoce li mu se kao olaksavajuca okolnost uzeti to sto je podizao tenzije i
trovao ovih dana? Srbsko sudstvo,Politicari,huligani braca po krvi!

Drveni Advokat

pre 12 godina

Tuzilac bi morao da trazi da se optuzenom ukine pravo da se brani sa slobode i da mu se odredi pritvor do zavrsetka sudjenja, odnosno, do pravosnaznosti presude, zato sto postoji VEOMA VELIKA verovatnoca da ce optuzeni u protivnom ponoviti delo za koje je optuzen!

Pipi

pre 12 godina

Kako bre sad opet sudjenje?! Pa zar taj nije vec osudjen. Uostalom, ko ga je uopste pustio na slobodu? Sramo ta je sta radite sa ovom zemljom i sa ovim narodom. SRAMOTA!!!

Efikasni Srbi

pre 12 godina

Dok se ovome tek nastavlja sudjenje, u Engleskoj su "palioci Londona" već uveliko na odsluzenju. Mozda i oni treba da reformišu sudstvo.

Justice

pre 12 godina

Iako nimalo ne mirisem ovog tipa ajde vi njemu nadjite krivicno delo, a ne da ga osudimo jer ga ne volimo ili nas nervira. Jel ima on delo ili ga samo mrzimo? Ako zelite pravnu drzavu onda po zakonu ga moramo i osuditi.

Sherlok Holmes

pre 12 godina

To se tako ne radi, ocigledno je da oni drze policiju i sud makar delimicno, postupak ide u potpuno pogresnom toku , trebali su oformiti jedinicu koja ce uz tuzioca da preda sudu materijal da se radi o klerofasistima cija ideologija je nasilje i teror usmeren protiv svih razlicitosti u zemlji, tako da su mogli i preko zasticenih svedoka da dodju do kljucnih informacija o sastavu, i nacinu na koji operisu, to su teroristicke grupe i kazne zatvora su adekvatno drustvenoj opasnosti- velike!

Prognani

pre 12 godina

Nadam se da ce drzava smoci snage da se obracuna sa ultradesnicarskim i klerofasistickim organizacijama koje su svojim delovanjem u poslednje dve decenije doprinele da desetine hiljada nas pobegne iz Srbije. Setite se (ako nikog drugog) glumaca (Anica Dobra, Zarko Lausevic, Merima Isakovic, Mira Furlan, Mirjana Jokanovic, Snezana Bogdanovic, Uliks Fehmiu...) koji su pokusali da se suprotstave ludilu i koji su na kraju PROTERANI! Moze li Srbija da dozvoli da gubi kvalitetne ljude???

Milos J.

pre 12 godina

Sramotno je kako ovaj mali tiranin ima uticaja medju mladima i predstavlja se kao njihov glasnik.. Nemam reci vise za sve ovo.. To je sve tako providno sto rade a tako.. Bljak, gadim se..

Efikasni Srbi

pre 12 godina

Dok se ovome tek nastavlja sudjenje, u Engleskoj su "palioci Londona" već uveliko na odsluzenju. Mozda i oni treba da reformišu sudstvo.

niki

pre 12 godina

Ove obrazovce bih sve do jednog spakovao na koridore 11,12,13,14 pa bih umrezio Srbiju sa autoputevima kao Nemacku,to bi bio posao veka,Mrka bi im samo zavideo,bagra dokolicarska!!

sx

pre 12 godina

Momak je TERORISTA. Ko god planira pozare na vise lokacija sa ciljem da razvuce policiju i vatrogasce da bi lakse dosli do svog pravog cilja, treba da mu bude sudjeno kao teroristi. Ljudi, opametite se, inace cemo postati pravoslavna dzamahirija, a ekipa iz Obraza ce postati verska policija koja ce vam diktirati pravila ponasanja. Zar zelite da vam banda neobrazovanih siledzija govori kako treba da zivite i kako da se ponasate?U ovome sto rade Obraz, Dveri i svestenstvo pravoslavne crkve nema nicega pravoslavnog ni hriscanskog.

3OPAH

pre 12 godina

A,cekali da prodje Pride! Mogao je na miru da truje ovih dana.
Hoce li mu se kao olaksavajuca okolnost uzeti to sto je podizao tenzije i
trovao ovih dana? Srbsko sudstvo,Politicari,huligani braca po krvi!

Pipi

pre 12 godina

Kako bre sad opet sudjenje?! Pa zar taj nije vec osudjen. Uostalom, ko ga je uopste pustio na slobodu? Sramo ta je sta radite sa ovom zemljom i sa ovim narodom. SRAMOTA!!!

zoran

pre 12 godina

Da li ova spodoba može da dokaže da i on nije gay? Da li ima ženu? Da li je ikada bio-spavao sa ženom? Da li ima decu? Koliko vidimo, on i njegovi istomišljenici su UVEK istog-muškog pola. I ona iz N. Srbije što ih podržava, i njih i one "dveri" (i ne znam šta mu to dveri znači), kratko podšišana, ne znam kako se zove ali mi čudno izgleda (nemam nameru da je vređam, ali brate, čudna mi je).
Da nije sve to po onoj: " Drž'te lopova"?
A na kraju i popovi koji ih podržavaju svi od reda nisu oženjeni. Sve mi to sumnjivo, brate slatki...

kakva ljiga od coveka

pre 12 godina

ovaj je veci gej odovih gejeva! Nasao siledzija da nasrne na saku ljudi! Sramota!
Opet cu isto da pitam vezano za njega
1. Jel ozenjen ?
2. Ima li on decu ?
3. Ima li posao ?
4. Ima potvrdu da je mentalno zdrav ?
Posto se covek zalaze za zdravu porodicu ja koliko znam ovaj nit je ozenjen niti ima decu niti posao! Jedino sto ima je da truje ljude oko sebe! Mentalno zdrava osoba ovo sto on radi nikad ne bi radila! Mentalno zdrava osoba ne zeli tudju krv ili nekom drugom zlo!
Jadno dete ako bude imalo ovakvog glodara za oca! Da je normalna zemlja njemu bi socijalna sluzba odma oduzela dete kad ga dobije preventivna zastita deteta!

Trebalo bi ga na robiju zbog poziva na rusenje i palenje!
A sad drugi niz pitanja
1. Kad je dao krv za nekog ?
2.Imao humanitatnu akciju ?
3.Dao prilog bilo kome a da nije ona ustavnova koja ga placa?
4.Sto nije isao u KRaljevo da cisti rusevine kad je veliki patriJota?
5.Pomogao bilo kome a da nije njegova bratija ?
6.Da li moze da dokaze da nije gej on ili bilo ko od njegove bratije ?
A da se ja pitam ovog bi bacio u kamenolom da tuca kamen sto leta!

Drveni Advokat

pre 12 godina

Tuzilac bi morao da trazi da se optuzenom ukine pravo da se brani sa slobode i da mu se odredi pritvor do zavrsetka sudjenja, odnosno, do pravosnaznosti presude, zato sto postoji VEOMA VELIKA verovatnoca da ce optuzeni u protivnom ponoviti delo za koje je optuzen!

Milosh

pre 12 godina

Ma samo uzeti spiskove clanova Zveri, Njihovi, 1389 al zamalo, neObraz i sl i po kratkom postupku 3-5 godina za samo podrzavanje fasizma. I bolesnog definisanja ljudi kroz navike, oblacenja, veroispovesti ...

Goran

pre 12 godina

Ako je več osudjen šta onda radi na slobodi, ili barem mu je trebalo zabraniti javno pojavljivanje i oglašavanje jer to svakako nije moralno ponašanje za nekoga ko pravi haos i nered, i poziva na krvoproliće i ne priznake različitosti bez obzira kakve prirode bile.

Ivan

pre 12 godina

Ni meni nije jasno, kako neka zamlata, kao sto je ovaj pacenik, moze nekoga da ubedi u... pa bilo sta. Sve mi se cini da je on samo marioneta nekog budze, koji vuce konce iz mraka...

joja

pre 12 godina

Da je pravde, okopavao bi kamenje po padinskoj skeli do kraja zivota. Steta sto je, btw, on samo delic te puzlle, a nesto mi govori da na celu iste cuci glavom i bradom neki pop...

Milos J.

pre 12 godina

Sramotno je kako ovaj mali tiranin ima uticaja medju mladima i predstavlja se kao njihov glasnik.. Nemam reci vise za sve ovo.. To je sve tako providno sto rade a tako.. Bljak, gadim se..

Sherlok Holmes

pre 12 godina

To se tako ne radi, ocigledno je da oni drze policiju i sud makar delimicno, postupak ide u potpuno pogresnom toku , trebali su oformiti jedinicu koja ce uz tuzioca da preda sudu materijal da se radi o klerofasistima cija ideologija je nasilje i teror usmeren protiv svih razlicitosti u zemlji, tako da su mogli i preko zasticenih svedoka da dodju do kljucnih informacija o sastavu, i nacinu na koji operisu, to su teroristicke grupe i kazne zatvora su adekvatno drustvenoj opasnosti- velike!

Justice

pre 12 godina

Iako nimalo ne mirisem ovog tipa ajde vi njemu nadjite krivicno delo, a ne da ga osudimo jer ga ne volimo ili nas nervira. Jel ima on delo ili ga samo mrzimo? Ako zelite pravnu drzavu onda po zakonu ga moramo i osuditi.

Prognani

pre 12 godina

Nadam se da ce drzava smoci snage da se obracuna sa ultradesnicarskim i klerofasistickim organizacijama koje su svojim delovanjem u poslednje dve decenije doprinele da desetine hiljada nas pobegne iz Srbije. Setite se (ako nikog drugog) glumaca (Anica Dobra, Zarko Lausevic, Merima Isakovic, Mira Furlan, Mirjana Jokanovic, Snezana Bogdanovic, Uliks Fehmiu...) koji su pokusali da se suprotstave ludilu i koji su na kraju PROTERANI! Moze li Srbija da dozvoli da gubi kvalitetne ljude???

Tihana

pre 12 godina

Ja reko' stvarno suđenje ,,vođi'' a ono,onaj n-ti šraf koji ne bi mogao ni ispijanje piva ispred samoposluge da organizuje...frontmen ,,zadužen'' da stoji ispred u javnosti!

Zar je bitno

pre 12 godina

Bice mediske propagande dok traje sudjenje, a posle ce biti na slobodi :(
Posto postoji zankon (na papiru) da je diskriminacija zabranjena, da vidim kako ce da bude osudjen jer dokaze imaju!

nikola

pre 12 godina

Umesto Bozije zapovesti rađajte se i mnozite se,a to znači imajte ljubavi i napunite ljubavlju sebe,zemlju,prirodu,mora,zivotinje,planine a prevashodno i prvenstveno svoje potomke mi u celini kao građani Srbije rodili smo mrznjom mrzitelje!
Tj. sve ono što je anti ljubav iznedrili smo i sada to zivi,parazitira,preti!
Stvorili smo da tragičnost upotrebe ljubavi je ta da je ljubav isklučivo samo nacionalna pripadnost otadzbinske ljubavi!
Naravno to je laz!
Bog nikada nije rekao da je ljubav samo i samo ljubav prema otadzbini-zemlji..da je tako onda bi On bio ograničen,bio bi Bog koji nije Sveprisutan,onaj koji nije i ne moze biti u svakom ljudskom biću !
E pa nije tako!
Naš Bog Jeste Ljubav Koja Iznova Rađa I Rađa drugog,preobrazava,menja u korenu,i takav čovek opijen takvom Ljubavlju odbacuje mrznju jer otkriva sebe onakvog kakvog ga je Bog načinio!
To znači da ćemo u ovom zivotu ili biti obojeni najlepšim bojama ljubavi ili najmrziteljnijim najcrnjim!
Ove druge su u stvari slepe boje!
Nevidljive!
Onaj koji mrzi ne vidi drugog!
A to znači Bozijeg...a to znaci da ma koje nacionalnosti,verske,seksualne,navijacke,stranačke opredeljenosti i pripadnosti bio taj drugi je Boziji jer je Bog Koji Je Ljubav Rekao da ljubimo druge kao samoga sebe!
Sve ovo kada se izbistri stvara sliku da ovih 5000 mladih ekstremista tj.mrzitelja uopste i ne voli sebe!

Mi Srbi rodili smo u tih 5000 mrzitelja:

5000 Ratka Mladica
5000 Radovana Karadzića
5000 Legije
5000 Šešelja
i sve dok se ne pokajemo nećemo imati ni jednog pravog Svetog Savu a kamoli 5000!

Zaplačimo trazimo Ljubav,Pravu Istinu a ne laz!

mir nam!

bogdan

pre 12 godina

Svim ovim pozadincima bih ekspresno obezbedio učešće na radnoj akciji na koridoru 10 pa bi ga Mrkonjić završio pre roka.Ovako besposlen ....

igor

pre 12 godina

Mladen Obradovic, gradjom veoma sitan, ali zato dugackog i opasnog jezika, podsmeva se i ismeva celu drzavu, radi sta hoce, preti stalno, poziva na nasilje, iskorenjivanje, odnosno likvidacije i to javno. Ne moze mu ocigledno niko nista, moj predlog je da zaista bude postavljen za vladara Srbije, jer on ocigledno moze sve bez posledica!!!
Covek je jaci od policije, sudstva, vojske, cele drzave, ranije je nosio slike Legije, sada Mladica,cekamo vas, sutra da nosi majicu sa natpisom, "pobicemo sve koji nam se ne svidjaju", niko ga ne bi pipnuo!
Bruka i sramota ove drzave je da je jedna ovakva licnost uopste na slobodi i da stalno truje Srbiju mrznjom i preti nasiljem!!

insajder

pre 12 godina

Ako je vec pravosnazno osudjen, kako to da se brani sa slobode? Kao da nije dovoljno sto su mu vec uracunali u kaznu vreme koje je proveo u pritvoru. I sto se mi cudimo koliko je bagre spremno da rusi, pali i bije kad samo pravosudje pokazuje da cak ni "vodje" nece biti objektivno procesuirane. U ovakvim slucajevima se lepo zalepi maksimalna kazna, pa da vidis koliko ce huligana prvom sledecom prilikom biti spremno da da 10 godina svog zivota zbog dana divljanja po gradu, zbog gejeva, zena u crnom ili hapsenja srpskih "heroja". Ali drzava ne zeli da da jasnu poruku da se nasilnistvo nece tolerisati i zato je Beograd sad u goroj poziciji nego prosle godine. Osilila se bagra kad je videla da za paljenje grada dobijaju samo packe.

Laci

pre 12 godina

Obraz, Dveri, 1389.... sve su to samo orudja institucija kojima destabilizacija liberalnih ideja odgovara. Kao ni za ubistvo Djindjica niko ne pokrece istrag ko stoji i ko financira ove organizacije i akcije. Da li se iko usudi i moze da smogne snage da lustrira zakulisne delatnosti SPC, obavestajnih sluzbi i vojske? Tri institucije koje uzivaju najvece poverenje vecine tradicionalno ultra konzervativnog gradjanstva Srbije.
Dok se to ne ucini hapsenja, zatvaranja ili zabrane ovih klerofasitickih organizacija ne moze dati stvaran efekat.

pobegla sam u 19

pre 12 godina

prosto neverovatno kako je svima lakse da gutaju pricu koja im se seje i da niko ne vikne - ALO BRE DA LI VI STVARNO VERUJETE DA OVAJ STOJI SAM IZA TOGA?muka mi je.

Zar je bitno

pre 12 godina

Pohapsite sve huligane, ratne zlocince i lopove.
Narod je umoran od ovakvih poput ovog klinca kojem je prljava politika isprala mozak!
Nek ide u zatvor gde mu je i mesto, jer ako vlast nije, narod jeste za pravu demokratiju.

aca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem kolike su kukavice ove tzv. "patroite". Zbog čega se ovoliko plaše zakona? Ako su pozivali na nasilje i pretili, onda neka kažu: "Jesmo to radili, i smatramo da smo u pravu."
Da su heroji, izdržali bi i zatvor samo da dokažu da su u pravu. Ovako dokazuju da nisu u pravu i da nisu nikakve patriote i heroji već obične sociopate.

Nelson Mendela je više od 30 godina bio politički zatvorenik i izdržao je sve teškoće kako bi pokazao da je u pravu, ali on je heroj.

predrag

pre 12 godina

Ovaj mali homomrzac je toliko iskompleksiran ali je na kraju ipak dobio medijsku paznju za sta se i borio.Zar bi mi uopste znali ko je ta faca,koja se ne razlikuje od ostalih 100 000 huligana u Srbiji.Ovako cemo svi znati za njega.Podseti me na Aleksandra Vucica koji sve zna a nista ne zna.

Bimbo

pre 12 godina

Zašto objavljujete ovo na vrhu svog sajta? Dajete ovom liku pažnju i on uživa u tome. Naslov, slika, nazivate ga vođom... Pa sve što bi i on sam poželio. Umjesto da ga šikanirate i ignorišete, a da ga sud osudi pa da ode u zatvor i kraj priče. Ovako mu samo dajete na značaju.

vlada

pre 12 godina

1. Optuženi su SAMO za te pretnje
2. Nisu optuženi razna rušenja grada koja su bila prateća manifestacija ne samo gej parade nego i molebana. Za destrukciju grada su oni izmedju ostalih itekako odgovorni
3. Opet jurite piune umesto da se bacite na topove i kraljice. Ovaj balavac je tu samo kao jedan od naivnijih i on tu predstavlja "predsednika" organizacije, za koju se vrlo dobro zna ko rukovodi njome, ko vuče poteze u njoj, i vrlo se dobro zna koga oni slušaju! Znači ne treba suditi ovom balavcu, treba naći odgovorne za organizaciju i finansiranje ove organizacije!


Inače sama organizacija broji mizeran broj članova zbog kojih mi kao zemlja izgledamo kao da su nam svi gradjani učlanjenu u tu organizaciju i kao da smo svi divljaci, mislim da je u interesu Srbije da se rad ovoj i sličnim organizacijama zabrani rad i bilo kakva aktivnost i da svi odgovorno odgovaraju i odsluže zatvorske kazne za zločine koje su načinili!

bezimena

pre 12 godina

"Ponosan sam na sve sto je Obraz činio i zahvalan sam Bogu što imam mogućnost da dam svoj doprinos za krst časni i slobodu zlatnu", rekao je Mladen Obradović".

Ovaj mali firer mi liči na imelu, poluparazitsku biljku, koja je u direktnoj simbiozi sa SPC, a zahvaljujući "efikasnom" pravosudju, koje je reforimisano isto kao i da nije, još više tzv. političarima koji krše USTAV šurujući sa crkvom, koju iz petnih žila guraju kao državnu, ta simbioza će da potraje i svi su tu na dobitku, OSIM većine gradjana Srbije, države u pokušaju!

bezimena

pre 12 godina

Nekako sam prežalio SFRJ, al' GOLI OTOK nikako prežalit' ne mogu.
(Sale, 3. oktobar 2011 15:29)

Ništa nisam prežalila, naprotiv. Svakim danom koji preživljavam u ovoj "demokratiji" sve više žalim za ŽIVOTOM u toj "režimskoj" DRŽAVI. Ali, ako je SFRJ razbucana, "Goli otok" još uvek postoji i ja bi ga kupila od Hrvatske i vratila u funkciju, ne bi pitala šta košta (EU za "Goli otok")!

Milan

pre 12 godina

Mislim da je ovaj mali homomrzac u stvari bas to sto mrzi, ali je debelo iskompleksiran zbog toga, tj. zbog okruzenja u kom zivi, pa je resio da bude malo "Porodican" i da se prikaze na ovaj nacin kao crkva, cast itd... smesno..

Justice

pre 12 godina

Iako nimalo ne mirisem ovog tipa ajde vi njemu nadjite krivicno delo, a ne da ga osudimo jer ga ne volimo ili nas nervira. Jel ima on delo ili ga samo mrzimo? Ako zelite pravnu drzavu onda po zakonu ga moramo i osuditi.

niki

pre 12 godina

Ove obrazovce bih sve do jednog spakovao na koridore 11,12,13,14 pa bih umrezio Srbiju sa autoputevima kao Nemacku,to bi bio posao veka,Mrka bi im samo zavideo,bagra dokolicarska!!

zoran

pre 12 godina

Da li ova spodoba može da dokaže da i on nije gay? Da li ima ženu? Da li je ikada bio-spavao sa ženom? Da li ima decu? Koliko vidimo, on i njegovi istomišljenici su UVEK istog-muškog pola. I ona iz N. Srbije što ih podržava, i njih i one "dveri" (i ne znam šta mu to dveri znači), kratko podšišana, ne znam kako se zove ali mi čudno izgleda (nemam nameru da je vređam, ali brate, čudna mi je).
Da nije sve to po onoj: " Drž'te lopova"?
A na kraju i popovi koji ih podržavaju svi od reda nisu oženjeni. Sve mi to sumnjivo, brate slatki...

Efikasni Srbi

pre 12 godina

Dok se ovome tek nastavlja sudjenje, u Engleskoj su "palioci Londona" već uveliko na odsluzenju. Mozda i oni treba da reformišu sudstvo.

Milosh

pre 12 godina

Ma samo uzeti spiskove clanova Zveri, Njihovi, 1389 al zamalo, neObraz i sl i po kratkom postupku 3-5 godina za samo podrzavanje fasizma. I bolesnog definisanja ljudi kroz navike, oblacenja, veroispovesti ...

3OPAH

pre 12 godina

A,cekali da prodje Pride! Mogao je na miru da truje ovih dana.
Hoce li mu se kao olaksavajuca okolnost uzeti to sto je podizao tenzije i
trovao ovih dana? Srbsko sudstvo,Politicari,huligani braca po krvi!

sx

pre 12 godina

Momak je TERORISTA. Ko god planira pozare na vise lokacija sa ciljem da razvuce policiju i vatrogasce da bi lakse dosli do svog pravog cilja, treba da mu bude sudjeno kao teroristi. Ljudi, opametite se, inace cemo postati pravoslavna dzamahirija, a ekipa iz Obraza ce postati verska policija koja ce vam diktirati pravila ponasanja. Zar zelite da vam banda neobrazovanih siledzija govori kako treba da zivite i kako da se ponasate?U ovome sto rade Obraz, Dveri i svestenstvo pravoslavne crkve nema nicega pravoslavnog ni hriscanskog.

nikola

pre 12 godina

Umesto Bozije zapovesti rađajte se i mnozite se,a to znači imajte ljubavi i napunite ljubavlju sebe,zemlju,prirodu,mora,zivotinje,planine a prevashodno i prvenstveno svoje potomke mi u celini kao građani Srbije rodili smo mrznjom mrzitelje!
Tj. sve ono što je anti ljubav iznedrili smo i sada to zivi,parazitira,preti!
Stvorili smo da tragičnost upotrebe ljubavi je ta da je ljubav isklučivo samo nacionalna pripadnost otadzbinske ljubavi!
Naravno to je laz!
Bog nikada nije rekao da je ljubav samo i samo ljubav prema otadzbini-zemlji..da je tako onda bi On bio ograničen,bio bi Bog koji nije Sveprisutan,onaj koji nije i ne moze biti u svakom ljudskom biću !
E pa nije tako!
Naš Bog Jeste Ljubav Koja Iznova Rađa I Rađa drugog,preobrazava,menja u korenu,i takav čovek opijen takvom Ljubavlju odbacuje mrznju jer otkriva sebe onakvog kakvog ga je Bog načinio!
To znači da ćemo u ovom zivotu ili biti obojeni najlepšim bojama ljubavi ili najmrziteljnijim najcrnjim!
Ove druge su u stvari slepe boje!
Nevidljive!
Onaj koji mrzi ne vidi drugog!
A to znači Bozijeg...a to znaci da ma koje nacionalnosti,verske,seksualne,navijacke,stranačke opredeljenosti i pripadnosti bio taj drugi je Boziji jer je Bog Koji Je Ljubav Rekao da ljubimo druge kao samoga sebe!
Sve ovo kada se izbistri stvara sliku da ovih 5000 mladih ekstremista tj.mrzitelja uopste i ne voli sebe!

Mi Srbi rodili smo u tih 5000 mrzitelja:

5000 Ratka Mladica
5000 Radovana Karadzića
5000 Legije
5000 Šešelja
i sve dok se ne pokajemo nećemo imati ni jednog pravog Svetog Savu a kamoli 5000!

Zaplačimo trazimo Ljubav,Pravu Istinu a ne laz!

mir nam!

joja

pre 12 godina

Da je pravde, okopavao bi kamenje po padinskoj skeli do kraja zivota. Steta sto je, btw, on samo delic te puzlle, a nesto mi govori da na celu iste cuci glavom i bradom neki pop...

Pipi

pre 12 godina

Kako bre sad opet sudjenje?! Pa zar taj nije vec osudjen. Uostalom, ko ga je uopste pustio na slobodu? Sramo ta je sta radite sa ovom zemljom i sa ovim narodom. SRAMOTA!!!

kakva ljiga od coveka

pre 12 godina

ovaj je veci gej odovih gejeva! Nasao siledzija da nasrne na saku ljudi! Sramota!
Opet cu isto da pitam vezano za njega
1. Jel ozenjen ?
2. Ima li on decu ?
3. Ima li posao ?
4. Ima potvrdu da je mentalno zdrav ?
Posto se covek zalaze za zdravu porodicu ja koliko znam ovaj nit je ozenjen niti ima decu niti posao! Jedino sto ima je da truje ljude oko sebe! Mentalno zdrava osoba ovo sto on radi nikad ne bi radila! Mentalno zdrava osoba ne zeli tudju krv ili nekom drugom zlo!
Jadno dete ako bude imalo ovakvog glodara za oca! Da je normalna zemlja njemu bi socijalna sluzba odma oduzela dete kad ga dobije preventivna zastita deteta!

Trebalo bi ga na robiju zbog poziva na rusenje i palenje!
A sad drugi niz pitanja
1. Kad je dao krv za nekog ?
2.Imao humanitatnu akciju ?
3.Dao prilog bilo kome a da nije ona ustavnova koja ga placa?
4.Sto nije isao u KRaljevo da cisti rusevine kad je veliki patriJota?
5.Pomogao bilo kome a da nije njegova bratija ?
6.Da li moze da dokaze da nije gej on ili bilo ko od njegove bratije ?
A da se ja pitam ovog bi bacio u kamenolom da tuca kamen sto leta!

Goran

pre 12 godina

Ako je več osudjen šta onda radi na slobodi, ili barem mu je trebalo zabraniti javno pojavljivanje i oglašavanje jer to svakako nije moralno ponašanje za nekoga ko pravi haos i nered, i poziva na krvoproliće i ne priznake različitosti bez obzira kakve prirode bile.

Drveni Advokat

pre 12 godina

Tuzilac bi morao da trazi da se optuzenom ukine pravo da se brani sa slobode i da mu se odredi pritvor do zavrsetka sudjenja, odnosno, do pravosnaznosti presude, zato sto postoji VEOMA VELIKA verovatnoca da ce optuzeni u protivnom ponoviti delo za koje je optuzen!

Sherlok Holmes

pre 12 godina

To se tako ne radi, ocigledno je da oni drze policiju i sud makar delimicno, postupak ide u potpuno pogresnom toku , trebali su oformiti jedinicu koja ce uz tuzioca da preda sudu materijal da se radi o klerofasistima cija ideologija je nasilje i teror usmeren protiv svih razlicitosti u zemlji, tako da su mogli i preko zasticenih svedoka da dodju do kljucnih informacija o sastavu, i nacinu na koji operisu, to su teroristicke grupe i kazne zatvora su adekvatno drustvenoj opasnosti- velike!

Milos J.

pre 12 godina

Sramotno je kako ovaj mali tiranin ima uticaja medju mladima i predstavlja se kao njihov glasnik.. Nemam reci vise za sve ovo.. To je sve tako providno sto rade a tako.. Bljak, gadim se..

Ivan

pre 12 godina

Ni meni nije jasno, kako neka zamlata, kao sto je ovaj pacenik, moze nekoga da ubedi u... pa bilo sta. Sve mi se cini da je on samo marioneta nekog budze, koji vuce konce iz mraka...

Prognani

pre 12 godina

Nadam se da ce drzava smoci snage da se obracuna sa ultradesnicarskim i klerofasistickim organizacijama koje su svojim delovanjem u poslednje dve decenije doprinele da desetine hiljada nas pobegne iz Srbije. Setite se (ako nikog drugog) glumaca (Anica Dobra, Zarko Lausevic, Merima Isakovic, Mira Furlan, Mirjana Jokanovic, Snezana Bogdanovic, Uliks Fehmiu...) koji su pokusali da se suprotstave ludilu i koji su na kraju PROTERANI! Moze li Srbija da dozvoli da gubi kvalitetne ljude???

Zar je bitno

pre 12 godina

Bice mediske propagande dok traje sudjenje, a posle ce biti na slobodi :(
Posto postoji zankon (na papiru) da je diskriminacija zabranjena, da vidim kako ce da bude osudjen jer dokaze imaju!

Laci

pre 12 godina

Obraz, Dveri, 1389.... sve su to samo orudja institucija kojima destabilizacija liberalnih ideja odgovara. Kao ni za ubistvo Djindjica niko ne pokrece istrag ko stoji i ko financira ove organizacije i akcije. Da li se iko usudi i moze da smogne snage da lustrira zakulisne delatnosti SPC, obavestajnih sluzbi i vojske? Tri institucije koje uzivaju najvece poverenje vecine tradicionalno ultra konzervativnog gradjanstva Srbije.
Dok se to ne ucini hapsenja, zatvaranja ili zabrane ovih klerofasitickih organizacija ne moze dati stvaran efekat.

Tihana

pre 12 godina

Ja reko' stvarno suđenje ,,vođi'' a ono,onaj n-ti šraf koji ne bi mogao ni ispijanje piva ispred samoposluge da organizuje...frontmen ,,zadužen'' da stoji ispred u javnosti!

bogdan

pre 12 godina

Svim ovim pozadincima bih ekspresno obezbedio učešće na radnoj akciji na koridoru 10 pa bi ga Mrkonjić završio pre roka.Ovako besposlen ....

igor

pre 12 godina

Mladen Obradovic, gradjom veoma sitan, ali zato dugackog i opasnog jezika, podsmeva se i ismeva celu drzavu, radi sta hoce, preti stalno, poziva na nasilje, iskorenjivanje, odnosno likvidacije i to javno. Ne moze mu ocigledno niko nista, moj predlog je da zaista bude postavljen za vladara Srbije, jer on ocigledno moze sve bez posledica!!!
Covek je jaci od policije, sudstva, vojske, cele drzave, ranije je nosio slike Legije, sada Mladica,cekamo vas, sutra da nosi majicu sa natpisom, "pobicemo sve koji nam se ne svidjaju", niko ga ne bi pipnuo!
Bruka i sramota ove drzave je da je jedna ovakva licnost uopste na slobodi i da stalno truje Srbiju mrznjom i preti nasiljem!!

insajder

pre 12 godina

Ako je vec pravosnazno osudjen, kako to da se brani sa slobode? Kao da nije dovoljno sto su mu vec uracunali u kaznu vreme koje je proveo u pritvoru. I sto se mi cudimo koliko je bagre spremno da rusi, pali i bije kad samo pravosudje pokazuje da cak ni "vodje" nece biti objektivno procesuirane. U ovakvim slucajevima se lepo zalepi maksimalna kazna, pa da vidis koliko ce huligana prvom sledecom prilikom biti spremno da da 10 godina svog zivota zbog dana divljanja po gradu, zbog gejeva, zena u crnom ili hapsenja srpskih "heroja". Ali drzava ne zeli da da jasnu poruku da se nasilnistvo nece tolerisati i zato je Beograd sad u goroj poziciji nego prosle godine. Osilila se bagra kad je videla da za paljenje grada dobijaju samo packe.

Zar je bitno

pre 12 godina

Pohapsite sve huligane, ratne zlocince i lopove.
Narod je umoran od ovakvih poput ovog klinca kojem je prljava politika isprala mozak!
Nek ide u zatvor gde mu je i mesto, jer ako vlast nije, narod jeste za pravu demokratiju.

Bimbo

pre 12 godina

Zašto objavljujete ovo na vrhu svog sajta? Dajete ovom liku pažnju i on uživa u tome. Naslov, slika, nazivate ga vođom... Pa sve što bi i on sam poželio. Umjesto da ga šikanirate i ignorišete, a da ga sud osudi pa da ode u zatvor i kraj priče. Ovako mu samo dajete na značaju.

aca

pre 12 godina

Ne mogu da verujem kolike su kukavice ove tzv. "patroite". Zbog čega se ovoliko plaše zakona? Ako su pozivali na nasilje i pretili, onda neka kažu: "Jesmo to radili, i smatramo da smo u pravu."
Da su heroji, izdržali bi i zatvor samo da dokažu da su u pravu. Ovako dokazuju da nisu u pravu i da nisu nikakve patriote i heroji već obične sociopate.

Nelson Mendela je više od 30 godina bio politički zatvorenik i izdržao je sve teškoće kako bi pokazao da je u pravu, ali on je heroj.

predrag

pre 12 godina

Ovaj mali homomrzac je toliko iskompleksiran ali je na kraju ipak dobio medijsku paznju za sta se i borio.Zar bi mi uopste znali ko je ta faca,koja se ne razlikuje od ostalih 100 000 huligana u Srbiji.Ovako cemo svi znati za njega.Podseti me na Aleksandra Vucica koji sve zna a nista ne zna.

vlada

pre 12 godina

1. Optuženi su SAMO za te pretnje
2. Nisu optuženi razna rušenja grada koja su bila prateća manifestacija ne samo gej parade nego i molebana. Za destrukciju grada su oni izmedju ostalih itekako odgovorni
3. Opet jurite piune umesto da se bacite na topove i kraljice. Ovaj balavac je tu samo kao jedan od naivnijih i on tu predstavlja "predsednika" organizacije, za koju se vrlo dobro zna ko rukovodi njome, ko vuče poteze u njoj, i vrlo se dobro zna koga oni slušaju! Znači ne treba suditi ovom balavcu, treba naći odgovorne za organizaciju i finansiranje ove organizacije!


Inače sama organizacija broji mizeran broj članova zbog kojih mi kao zemlja izgledamo kao da su nam svi gradjani učlanjenu u tu organizaciju i kao da smo svi divljaci, mislim da je u interesu Srbije da se rad ovoj i sličnim organizacijama zabrani rad i bilo kakva aktivnost i da svi odgovorno odgovaraju i odsluže zatvorske kazne za zločine koje su načinili!

pobegla sam u 19

pre 12 godina

prosto neverovatno kako je svima lakse da gutaju pricu koja im se seje i da niko ne vikne - ALO BRE DA LI VI STVARNO VERUJETE DA OVAJ STOJI SAM IZA TOGA?muka mi je.

bezimena

pre 12 godina

"Ponosan sam na sve sto je Obraz činio i zahvalan sam Bogu što imam mogućnost da dam svoj doprinos za krst časni i slobodu zlatnu", rekao je Mladen Obradović".

Ovaj mali firer mi liči na imelu, poluparazitsku biljku, koja je u direktnoj simbiozi sa SPC, a zahvaljujući "efikasnom" pravosudju, koje je reforimisano isto kao i da nije, još više tzv. političarima koji krše USTAV šurujući sa crkvom, koju iz petnih žila guraju kao državnu, ta simbioza će da potraje i svi su tu na dobitku, OSIM većine gradjana Srbije, države u pokušaju!

Milan

pre 12 godina

Mislim da je ovaj mali homomrzac u stvari bas to sto mrzi, ali je debelo iskompleksiran zbog toga, tj. zbog okruzenja u kom zivi, pa je resio da bude malo "Porodican" i da se prikaze na ovaj nacin kao crkva, cast itd... smesno..

bezimena

pre 12 godina

Nekako sam prežalio SFRJ, al' GOLI OTOK nikako prežalit' ne mogu.
(Sale, 3. oktobar 2011 15:29)

Ništa nisam prežalila, naprotiv. Svakim danom koji preživljavam u ovoj "demokratiji" sve više žalim za ŽIVOTOM u toj "režimskoj" DRŽAVI. Ali, ako je SFRJ razbucana, "Goli otok" još uvek postoji i ja bi ga kupila od Hrvatske i vratila u funkciju, ne bi pitala šta košta (EU za "Goli otok")!