Tadićev kabinet demantuje "Danas"

Beograd -- Iz kabineta predsednika Srbije demantovano da je Boris Tadić sa američkom državnom sekretarkom Hilari Klinton razgovarao o bilo kakvoj podeli Kosova.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Tadiću ja ti više ne verujem ništa!
  (narod, 30. septembar 2011 13:35)

  # Link komentara

 2. Poznajući Hilari Klinton i interese zemlje koje zastupa mogu slobodno da kažem da ista ne laže jer to nije radila ni 1999.godine kada se otvoreno zalagala za nezavisnost Kosova što i sada čini. S druge strane Boris Tadić je predsednik stranke koja je apsolutni šampion po izgovorenim lažima i prevarama tipa " Bodrum", lažima u pogledu reforme pravosudja, a naročito su šampioni u zakulisanim radnjama iza ledja svog naroda. Prema tome verovati Borisu Tadiću isto je kao verovati kobri da vas neće ujesti.
  (Mitke, 30. septembar 2011 12:52)

  # Link komentara

 3. Ovi demanti iz kabineta su dokaz da ništa ne treba primati zdravo za gotovo. Ovo potvrđuje i koliko su mediji MOĆNI, jer, ako se ovako sprdaju sa " institucijama", šta tek rade sa običnim smrtnicima. Ali, izgleda da je važna forma, a ne sadržaj. Sve u stilu " Ja ću napisati to i to, a ti imaš pravo na demant, i ponovo sve u krug".
  (Deda Stanko, 30. septembar 2011 12:48)

  # Link komentara

 4. Мудри и обавештени знају да су МОНДИЈАЛИСТИ из САД и Русије (који држе нафту и гас) против ширења ЕУ ка Блиском истоку, ближе нафти и гасу.. Зато користе Албанце и навне Србе на северу Космета, да се изазову ВИШЕГОДИШЊИ сукоби и успори развој ЕУ, која је већ сада са 501 милиона већа од САД и Русије заједно..
  Зато Србија МОРА да гледа своје дугорочне интресе, а то је ДОГОВОР са ЕУ, па онда са САД и Русијом.
  (ДУГОРОЧНИ СРПСКИ ИНТЕРЕСИ, 30. septembar 2011 12:36)

  # Link komentara

 5. Ne bi sad da branim Tadica, ali list Danas sa svojim "dipl.izvorima", je pre neki dan najavio i dolazak Putina. Tako da ocigledno neko preko tog lista ozbiljno spinuje javnost.
   (Marko, 30. septembar 2011 12:28)

  # Link komentara

 6. podjela nego šta
   (Dragan Z., 30. septembar 2011 11:15)

  # Link komentara

 7. Bolje bi bilo da je razgovarao
  (Bg HQ, 30. septembar 2011 10:58)

  # Link komentara

 8. Sad je najinteresantnije, što je to toliko pogodilo Tadića. Ništa alarmantno, pogotovu što ne treba biti veliki analitičar da se zaključi da Klintonova dođe da razgovara sa Tadićem da bi "ubila dnevnice" ili "dopunila gorivo u avionu" a ne da bi se redefinisala politika SAD prema Srbiji i Kosovu koja nam nikako ne odgovara.
  (raptor, 30. septembar 2011 10:23)

  # Link komentara

 9. Ako prica o podeli kosova Tadic krsi ustav koji je sam izglasao. Isto tako i Dacic kada je pricao na tu temu. Molim da se izjasni sud! Ja svoje kazne za nepropisno parkiranje placam.
   (Dexter, 30. septembar 2011 10:08)

  # Link komentara

 10. Klintonova je izjavila da je razgovor bio prazan i bez sadrzaja. E to joj apsolutno verujem. To je generalno Tadicev stil i nesto sa cim se suocavamo svakodnevno.
  (dragan lucic, 30. septembar 2011 10:05)

  # Link komentara

 11. Očigledno da je demanti sastavio neko, ko spada u onu (poveliku) grupu funkcionalno nepismenih u Srbiji...

  Naime, u citiranoj vesti iz "Danas"-a, NIGDE se ne kaže ni jednom jedinom reči, da su vođeni bilo kakvi razgovori o podeli Kosova!
  U toj vesti se govori samo o ličnom UTISKU jednog od učesnika u razgovoru, gde taj učesnik ima dojam da druga strana nije odustala od takve ideje (o podeli Kosova)...

  Pouka: -Kad nešto čitaš, pokušaj da razumeš šta je napisano! Ako ne ide "od prve", pročitaj više puta...
  (matori, 30. septembar 2011 09:37)

  # Link komentara

 12. Pa sto se ne obelodani sta su o Kosovu i ne samo Kosovu cavrljali njih dvoje!Sta to Predsednik krije od svofg birackog tela i ostalih koji za njega nisu glasali ali ih on svejedno zastupa!!!Srbija ima pravo da zna jer se radi o njenoj kozi!!!!
  (Apis-1903, 30. septembar 2011 09:30)

  # Link komentara

 13. Pa kad vi politicari ne bi zasedali iza zatvorenih vrata nego javno onda niko ne bi mogao da izmislja sta ste rekli.
  Koja je to prica sa zatvorenim sednicama bilo cega. Pa niko od njih tu ne raspravlja svoje licne probleme nego zastupa svoje gradjane, pa zar nije najnormalnije da ti isti gradjani mogu da vide na koji nacin oni to rade. Zaista ne shvatam i ne opravdavam zatvorene sednice, sastanke ili bilo sta slicno.
  Sta i ko tu zeli da krije od naroda koji ga je izabrao?!
  (Filip, 30. septembar 2011 08:30)

  # Link komentara

 14. Pa on i nama priča istu priču.
  (Zlopamtilo, 30. septembar 2011 08:30)

  # Link komentara

 15. Dacic je javno pred kamerama, predlagao podelu KiM kao resenje i nije usledila nikakva kritika javnosti! Strasno!
  (Sandra, 30. septembar 2011 08:15)

  # Link komentara

 16. Koji prazan demant; pa niko nije tvrdio da su razgovarali o podeli KiM-a već da je Klinotonova uverena da Srbija igra na kartu podele i da je ostala tog uverenja jer Tadić vrti jednu te istu priča ...
  (Duro, 30. septembar 2011 08:07)

  # Link komentara

 17. moze kabinet da demantuje sta hoce ali tadicev nastup u NY je bio potpuni debakl. Otisao je uveren da ce mu tamo biti ponudjen izlaz za sever Kosova a potpuno su ga iskulirali. Ukoliko ne odustane od politike koju je vodio Kostunica zavrsice kao on,na margini istorije.
  (cuo sam i ja istu pricu, 30. septembar 2011 08:07)

  # Link komentara

 18. gospodine presednice ja znam da vama nije lako jer ceo svet vas ubedjuje da vi priznate kosovo ali ste vi jakog karaktera i jakih zivaca, svaka vama cast kako mozete da izdrzite tolikim pritiscima, samo vam zelim da ostanete jaki kao i do sada....
  (stiven, 30. septembar 2011 07:53)

  # Link komentara

 19. Ipak ja više verujem listu Danas.Uverio sam se više puta da naši iskrive istinu ako im se ona ne odgovara
  (dalaj Lama, 30. septembar 2011 07:50)

  # Link komentara