Palestina: SAD nisu ozbiljne

Tel Aviv -- Predsednik Palestine Mahmud Abas je ubeđen da SAD nisu ozbiljne u pokušajima da se mir u Palestini postigne pregovorima, kaže palestinski zvaničnik.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Fundamentalizam je nastao kao reakcija na stvaranje Izrael-a. Da su Palesticni pre 30 godina dobili drzavicu, mozda danas ne bi bilo bombasa samoubica. Mislim da bi cak i Izrael imao vise stanovnika, zivih...
  (krstas, 17. septembar 2011 23:52)

  # Link komentara

 2. Da ste zaratili sa Srbima, do sad imali dve drzave. Ovako, tesko.
  (Pathon, 17. septembar 2011 23:35)

  # Link komentara

 3. Ajde Palestina ne prihvataj nista sto ti amerika nudi vec idi na ono sto ste sami naumili a to je zahtev za priznavanje Palestinske drzave jer ameri i nemaju nameru da vas mire vec vas guraju vec dugo godina u neizvesnost a pri tom podrzavajuci stalno jevrejsku drzavu napred Palestina
  (Anemra Islam, 17. septembar 2011 21:02)

  # Link komentara

 4. Milosrdni andjeo, podrska Palestini.
  Nego, oce li ove nase kvazi komsije Kosovari da priznaju Palestinu kao nezavisnu drzavu ?
  Spremite im zgradu za ambasadu.
  (Goran, 17. septembar 2011 21:00)

  # Link komentara

 5. Amerika je izgradjena na duplim standardima i zbog njih ce i da potone. Kosovo moze da bude drzava, Palestina, Republika Srpska i Kurdistan ne mogu zato sto tako kaze tata Amerikanac. Ovo su im zadnji trzaji na svu srecu. Ne kazem da ce nam Kineska cizma prijati al svetu je vec odavno dosadilo gledati djon uncle Sam-a.
  (MrWhite, 17. septembar 2011 20:27)

  # Link komentara

 6. Па наравно да не треба да им верују. Американци не поштују своје договоре, не поштују међународне договоре, не држе реч, лажу и имају двострука правила. Њима више нико не верује.
  (Марко, 17. septembar 2011 20:02)

  # Link komentara