Eštonova zadovoljna prometom robe

Brisel -- Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton izrazila zadovoljstvo obnavljanjem prometa robe iz centralne Srbije ka Kosovu.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Zar nije mandat Euleksa i Kfora istekao 16 septembra? Koga su onda prebacili helikopterima na administrativne prelaze?
  (Prle Opasni, 17. septembar 2011 15:51)

  # Link komentara

 2. Miss Kety, zar nije Vaša portparolka juče izjavila da na administrativnim prelazima, saglasno sporazumu o pečatima carine Kosova, treba da budu pripadnici Euleksa, Kfora i po jedan kosovski carinik i policajac, što Srbi sa Kosova ne odobravaju? Ne znam, možda sam pogrešno pročitala, ali me moj vid do sada nije izneverio..
  (Bless the child, 17. septembar 2011 15:49)

  # Link komentara

 3. bucko, ne razmišljaš ... oni su dopustili da naša roba ide na kosovo, a mi ne damo da njihova stiže u srbiju, pod nekakvim glupim izgovorom o "otpadnom olovu" ...
  (steva, 17. septembar 2011 13:56)

  # Link komentara

 4. Miss Eston,
  Cim je Brisel zadovoljan(+)...po difoltu znaci Beograd i Pristina(Balkan) nisu zadovoljni(-) sto u prevodu znaci kratak spoj

  Zar mora na 27 jezika(vise zvezdica nego jezika, ali ajde)da Vam se nacrta?
  (IQ=0, 17. septembar 2011 10:41)

  # Link komentara

 5. Eštonova, Srbi Vas doživljavaju kao okupatore. Da li je Kraljica Engleske saglasna sa tom Vašom politikom?
  (Sava Drugi, 17. septembar 2011 09:34)

  # Link komentara

 6. "Razgovorala sam danas s generalnim sekretarom NATO Andersom Fogom Rasmusenom i oboje smo naglasili koliko je važno da se svi ponašaju odgovorno i uz poštovanje zakona", dodala je Ešton.
  Kao i "nadanje" G-dje Eston da ce protok robe sa Kosova za Srbiju biti "neodlozno" omogucen, jasna je poruka BG. da NITI postuje zakon, niti se drzi dogovora, sto u prevodu znaci da je za NATO i EU Srbija GLAVNI KRIVAC za ovakav razvoj dogadjaja na severu Kosova !
  Srbija nema problem sa Kosovom, Srbija ima problem sa EU i NATO !
  (Bucko razmisljam, 17. septembar 2011 07:51)

  # Link komentara

 7. ovo je pocetak obnavljanja trgovine? videcemo sta ce jos kupiti od srbije sem zita koje im je najblize i koje su uvek hteli [ naravno, drzavu ne] mozda kupe maline od malinara koji strajkuju u zgodnom trenutku po nas koji na kosmetu zivimo...
  (nadica, 17. septembar 2011 02:50)

  # Link komentara

 8. "...Ketrin Ešton izrazila zadovoljstvo obnavljanjem prometa robe iz centralne Srbije ka Kosovu. "

  -Stanite malo, a šta bi sa svom onom panikom određenih komentatora ovde i šta bi sa onim pompeznim hrvatskim preuzimanjem kosovskog tržišta onomad?
  -Kako je moguće da istog momenta kada su Albanci ukinuli embargo srpski šleperi sa robom prelaze na Kosovo, ako je tržište izgubljeno?
  -Da li je sada jasno Hrvatima kakvu su glupost učinili?! Isprovocirali su maksimalno Srbiju i uništili i ono malo dobrih odnosa, a nisu dobili ono što su nameravali...
  (Dule NS, 17. septembar 2011 01:49)

  # Link komentara

 9. dajes nam hladne obloge i sargarepu
  (goran, 17. septembar 2011 01:33)

  # Link komentara