FOTO VEST: Zgarište Jarinja

Leposavić -- Požar na administrativnom prelazu Jarinje koji je tinjao cele noći, ugašen je jutros. Struktura prelaza je toliko oštećena da bi mogla svakog trena da se sruši.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ovo nam nije trebalo, ali shvatam Srbe sa Kosova, jer su bili revoltirani i mozda cak i primorani na ovakav potez
  (VladaIM, 28. jul 2011 19:54)

  # Link komentara

 2. Ako ovo nije vandalizam i terrorizam onda ne znam sta je drugo. Drzite te 'mladice' za sebe ali siguran sam da oni ce i vas Beograd da zapale ovako.....
  (Teror, 28. jul 2011 14:21)

  Elementarna greška! Vandali su, pod dirigentskom palicom nacionalističkih stranaka, vežbali paljevinu i razbijanje najpre u Beogradu, više puta, pa su tako istrenirani otišli da "pomognu" sunarodnicima na Kosovu. Čime je rezultirala ta "pomoć", uz prethodno kukavičko ubistvo kosovskog policajca, Albanca, vidimo već danas, uskoro ćemo i više...Srbima neprijatelji ne trebaju, sami su to sebi!

  Ono što niko ne spominje, to je da Srbi u KM NEMAJU podršku Srba južno od Ibra, ali je, u svojim pogrešnim i štetnim činjenjima, traže od 7,5 miliona GRADJANA Srbije, kojima je tudjih RATOVA DOSTA! Srbija se nije branila u Kninu, niti se brani na Jarinju! Do KIM je jedino stalo SPC, koja tamo ima najveće bogatstvo, dobijeno od srpskih kraljeva, koji su pravljenjem crkava i manastira prali sopstvenu savest zbog ugnjetavanja i pljačkanja SVOG naroda!

  Kako bilo, Srbi su na Kosovu manjina, koja svoja prava može da ostvari samo u okviru kosovske države, džabe se okreću Srbiji, gradjani Srbije ima pun kofer svojih egzistencijalnih i dr. problema, velikim delom uzrokovanih i bacanjem para na duple strukture vlasti na KIM, korupciju i kriminal koji cveta kod "složne braće"! Jasno je, zapravo, da Srbi u KM ne žele ničiju vlast, jer bi bilo koja morala da UVEDE RED, što oni upravo nikako neće.
  (bezimena, 28. jul 2011 17:00)

  # Link komentara

 3. Srbi mora da znati Kosova sada je drzava. Danas ili sutra Srbija mora da priznati Kosovsa drzava. I kriminalci u KiM mora da hapsi.I to zna dobar presednik Srbia Tadic i sve plotikcari u Srbiju.
  (Hero, 28. jul 2011 16:24)

  # Link komentara

 4. Паљење административног прелаза на Јарињу дошло је у тренутку када су преговори ишли у повољном правцу за Србе. Такође, Европска Унија и амбасада САД-а у Београду изјавиле су да је Хашим Тачи све ово радио без договора са њима, дакле још један веома повољан тренутак за Српску страну. На Јарињу иначе није било нити РОСУ-а нити Албанских цариника, дакле није било нанквих разлога за вандализам и било какве протесте.

  Одједном се појављује група маскираних особа, НЕНАОРУЖАНА, која пали и руши а КФОР на НЕНАОРУЖАНЕ маскиране особе отвара рафалну паљбу!!!??? Маса се потом разбежи, и КФОР никога не успева да ухапси!!!??? Како је то могуће господине генерале, Ерхард Билер?? Господине Билер, ко је и зашто дозволио да КФОР пуца на НЕНАОРУЖАНЕ хулигане?

  Дубоко сам убеђен да се овде ради о плаћеницима, било да су Српске, Албанске или било које друге националности. Циљ им је био да подрију преговоре који су били веома повољни за српску страну. Тај циљ су делимично и постигли.
  (Горан, 28. jul 2011 15:53)

  # Link komentara

 5. Iz dramaticnog naslova ove vesti stice se utisak da je na granicnom prelazu u Jarinju postojala infrastruktura vaznosti u najmanju ruku Zimskog Dvora ili Versaja. A na fotkama neki kontejneri i limeni krov za zastitu od sunca?
  (Sinke, 28. jul 2011 15:20)

  # Link komentara

 6. A temelji su ostali jel, to je bitno na njima se gradi nova drzava.
  (Shkëmbi, 28. jul 2011 14:21)

  # Link komentara

 7. Ako ovo nije vandalizam i terrorizam onda ne znam sta je drugo. Drzite te 'mladice' za sebe ali siguran sam da oni ce i vas Beograd da zapale ovako.....
  (Teror, 28. jul 2011 14:21)

  # Link komentara

 8. Znaci ipak je ovo Srbija dogovorila. B92 vise ne pise o administrativnom prelazu nego o granicnom prelazu. Sada barem Srbi sa KiM znaju da im je Srbija maceha. Sada su prepusteni sami sebi. Neka im je Bog u pomoci!
  (neko iz mase, 28. jul 2011 14:06)

  # Link komentara

 9. znaci prakticno imamo blokadu ulaza srpske robe na kim. efekat isti kao da je postavljena carina...
  uspeh maskiranih momaka...
  (Vlada, 28. jul 2011 13:48)

  # Link komentara