Petak, 22.07.2011.

07:16

Goran Hadžić stigao u Hag

Haški optuženik Goran Hadžić prebačen je oko 16 sati u pritvorsku jedinicu Haškog tribunala u Sheveningenu. Prvo pojavljivanje zakazano za ponedeljak u 16 sati.

Izvor: B92

Goran Hadžiæ stigao u Hag IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Veselin

pre 12 godina

Meni je vaznije da Ivica da saopstenje,
zasto su prva dva vozila bez upaljenih svetala?!

Lepo da se sankcionisu,i kazne da se sliju u budzet!

Kakav je to primer za gradjane?

To mi je vaznije nego onaj magacioner,sto je skupljao umetnicka dela,
zezo ovu drzavu godinama i jos nasao vremena da ima i jos jednu zenu?
A sto je najgore,nije ni drzavljanin Srbije. A u Hagu,vec ce da se resi,sta je sve radio,pre nego sto je prebegao ovde.

true

pre 12 godina

@

Ajmo rasprodaja, sledece iz garaze na popustu Kosovo, pa onda i sve ostalo!
(marko, 22. jul 2011 13:28)



Koliko imas godina ?

Da li pamtis ?
Bolje idi spavaj, nego da branis ovog tipa

Neda

pre 12 godina

@bezimena, 22. jul 2011 14:49
Mi smo sekularna,a ne klero fasisticka drzava i uredjenje.
Mediji su korektni pa kazu vanbracna saputnica,a u ulicarenju postoji svalerka....
Ti kakva si ti bi i giljotinu vratila.Sta te boli uvo za ovoga,osim ako i tebi ne dodje nesto?!
Imas kapitala koliko i on? Nepokretnosti?
On je izbeglica iz hrvatske,a za one koji se pitaju odakle mu novac i ja se to isto pitam.

jao majko

pre 12 godina

Vesna
Imas pravo, neka zivi dovoljno dugo da mu nevine zrtve, koje je on "heroj" u smrt oterao, dodju u svake noci, zasluzio je to debelo!
Secam se ovde jednoga Nemca, kada sam radio u starackom domu,i kada ga ujutro u njegovoj sobi pitam rutinski kako je spavao, a on meni: Opet mi dosli Rusi koje sam mitraljezom pobio! Ovaj ih na minska polja slao da probaju jeli put "slobodan"!???

GORAN MATIĆ -SPLIT

pre 12 godina

Ideš ća, 'vala Bogu!!! O'š se vraćat, ne daj Bože?! Sad će u Haagu dobit kakav "magacin" da pretura kutije jedno 50 godina.

pobesnela pufna

pre 12 godina

Svaka mu cast!Jurili ga, a on covek ima i zenu i sina i nevencanu suprugu i drugo dete i 2 kuce u istom dvoristu (sa visokom ogradom!), pa mu u jednoj zivi stara nana,a u drugoj ova valjda zvanicna zena sa zvanicnim sinom koji je i dao izjavu o nesrecnosti sto mu je tata, takav baja & Kazanova-uhapshen...
Kakva Rashomonijada! A covek, izgleda ,nema za sta ga nema, kvalitet, bre!
Ubi me u pojam neka izjava da je bio u kontaktu i sa hrvatskom policijom, al ne zna se da li u vidu saradnje ili... Pa kad na sve to dodamo i tog Modiljanija, ma kakav Dzems Bond sa miss Manipeni, to je bre mala maca za ovog naseg "kalibra"!
Nego, sta ce da poskupi/privatizuje se/ponisti se privatizacija ovih dana?

Friday

pre 12 godina

Demonstracija sile na delu, sto se tice reklamiranja ove vlasti. Ok, pohvatali ste sve koje treba(i ja na posao idem da zaradim platu, pa tako i vi valjda?) ali ta parada dzipova i kombija zbog jednog coveka?? Ko placa sve to?? Secam se i onog silovanja kad su Mladica pratili na aerodrom pa sam vukla laptop i knjige sa posla preko pola grada jer je sve stalo..nisu to mogli da zavrse u 10 uvece?? Ne, pa fora je da paradiraju, a samo to ova vlast i ume da radi...

realan

pre 12 godina

arčite moje pare,vozajući tu barabu u tim skupim automobilima,sram vas bilo!Po minusima koje štiklirate ovde,izgleda da imamo još kandidata za Hag

Vesna

pre 12 godina

Znaci li da ako se uskoro pojavi jos sest - sedam svalerki, pa jos dao bog sa decom (neka se Srbi mnoze), DA CE SVAKA OD NJIH IMATI STATUS NEVENCANE SUPRUGE?! Koliko to nasi junaci nevencanih supruga mogu imati i po kom zakonu? Jedva cekam da zene nasih sudija i tuzilaca uskoro stignu sa svojim novoprijavljenim nevencanim supruzima - zasto da ne?! Ocito postoji neki zakon za koga mi normalni gradjani ne znamo. Kada su u tzv. vanbracnoj vezi muskarac i zena koji pri tome nemaju kod kuce zene, muzeve i decu, to je OK. Niti kriju svoju vezu niti se cega imaju stideti. Ali, kada svoju svalerku ili svalera neko odjednom proglasi nevencanim supruznikom, onda je to bigamija u najmanju ruku (ocekujem jos tusta i tma zena koje ce se uskoro javiti kao Hadziceve ljube). Valjda ih je omadjiao svojim poznavanjem umetnosti (Modiljani....), dragulja i sl. Priznajem, fascinirana sam, znajuci cime se bavio dok je ziveo u normalnoj Jugoslaviji. Ekspert za naftu i druge stvai postao je zahvaljujuci savetnicima poput Arkana, malog Milosevica, Stanisica... sa kojima je cinio udruzeni zlocinacki tim. Koliko mrtvih danas sanja junosa Hadzic, ne bih ni da licitiram. Zelim mu dovoljno dug zivot da mu svi stignu na san, svake noci! Takvi kao on ubili su nas srpski obraz. Ne znaci da o ovim danasnjima nestyo najlepse mislim. Ali, njih ZASIGURNO mrtvi ne posecuju nocu. To je krucijalna razlika!

Ibiza Dr

pre 12 godina

Sada je na redu borba protiv korupcije,a to je uslov koji ova vlada ne moze da ispuni,jer su u njoj svi do guse.Tako da ne lipsi magarce do zelene trave,Evropa je daleko,tamo negde u magli...

Sale

pre 12 godina

Еуфорија режима због хапшења неоправдана је због чињенице да то хапшење није и неће решити проблем економског безнађа у Србији, све веће незапослености, најнижих плата и пензија у региону, као и најкорумпираније власти у Европи.

milena

pre 12 godina

Ispratiše magacionera ko cara, a njemu i njegovima opet ne valja srbija. Ovom "kolekcionaru" umetničkih slika i onoj prethodnoj dvojici, Mladiću i Karadžiću, nije ni slučajno trebalo dozvoliti da se dosele u srbiju i nama stvore probleme. Ona dvojica su rođenjem i celim življenjem vezani za Bosnu, a ovaj za Hrvatsku, pa je tamo trebalo da i ostanu.

bezimena

pre 12 godina

Našem društvu (hrišćanskom) je NEPRIHVATLJIVO predstavljati dve žene kao supruge, jer je BIGAMIJA ZAKONOM, zemaljskim i Božijim, ZABRANJENA...

Molim b92 da poštuje naše društvene vrednosti i ubuduće označava suprugu kao suprugu a ljubavnicu kao ljubavnicu!

Dragana

pre 12 godina

Tako mnogo zlobnih komentara, da se oseća toj zemlji nema spasa. Ne mogu suditi ili ne znam da li je kriv ili nije kriv, ali i ne mogu se radovati kad Srbi, Srbe isporučuju. Jedno od niz dogadjaja da od moralanog dostojanstva nije na tim prostorima ostalo mnogo, da pravi zločinci su daleko i na slobodi, a siromašni i neobavešteni narod misli da će od toga mu biti bolje ? Žalosno sve što se dešava i dešavalo u Srbiji....

gradjanin BAJČETINE

pre 12 godina

Sada će imati SVO VREME OVOG SVETA da razmišlja i da se kaje što se nije predao odmah,jer da je to uradio do sada bi izašao već tri puta.

Goran Mladić Karadžić

pre 12 godina

Divno! Humano! Srceparajuće! ...

Samo ako neko ima da objasni kako se zove taj pravni institut? Poslednja želja? Pravo na posetu?

Šta mu kažu kad ga hapse? "Imate pravo na: advokata, telefonski poziv, jednodnevnu ekskurziju o trošku građana...

Kako to Toma Fila za svog klijenta obezbedi niz ljudskih prava i dopusta kod sudskih vlasti?
A gradjani u tom istom Novom Sadu, npr. ne mogu da dobiju pasoše i lična dokumenta više meseci.
Ili pravo na zdravstvenu zaštitu i druga "normalna" prava u ovoj Srbiji Smejuriji.

Jel se dobrovoljno predao ili sarađivao sa tužilaštvom? Nije, čak je bio i naoružan. Jel možda osuđen na smrt? Pa upućen na izvršavanje smrtne kazne? Nije.

Pa kakav je onda ovo velikobratovsko survivorski cirkus?!?

Zašto ovaj sudija daje veća prava haškom beguncu nego svim ostalim optuženima i ne optuženima, i građanima i građankam? ko mu daje to pravo?!

Večni grad

pre 12 godina

Svaki put kad zločince deportuju u holandski bajbok, čitamo srceparajuće izveštaje koji tome prethode. Te je jedan posetio majku i ćerkin grob, te je drugi posetio majku na samrti i očev grob. Pride su i sami bolesni toliko da im samo konzilijum ruskih lekara može pomoći da dožive makar sutrašnji dan.
Prosto se raznežimo i skoro da nam bude više žao njih i ucveljenih majki koje ostavljaju u Srbiji nego nedužnih stotina i hiljada ljudi za čiju su smrt odgovorni.

Realista

pre 12 godina

....pa dobro, redakcijo B92, hocete li sada konacno prestati da davite sa tim Hadzicem i da se okrenete vaznijim stvarima u zivotu jednog stanovnika Srbije - kao sto je na primer ekonomija i propast drzave na svim nivoima? Sa ovim ste "smorili" za desetku, nikog, bre, vise nije briga, ionako je sve to teska namestaljka.

malden

pre 12 godina

..od kade se optuzeni za najveca krivicna dela vozaju po Srbiji u oprostajne poste. Jedno vreme su poklanjali Skode ako se dobrovoljno predaju sad izgleda, samo ispunjenje poslednjih zelja u slobodi, sramota!

nemam pojma

pre 12 godina

Nije mi jasno, da li je u Srbiji sada dozvoljeno imati jedu venčanu i jednu nevenčanu, ali zakonski priznatu ženu. Ako to nije slučaj moglo bi mu se , osim za krađe i otimačinu imovine, suditi za bigamiju.

sale

pre 12 godina

Evo meni vec lezu ogromne pare na tekuci racun.Cujem da ce gorivo i sve ostalo da pojeftini, a investitori se vec guraju na Horgosu ko ce pre da udje u Srbiju...

vera

pre 12 godina

putuj igumane i ne brini za manastir,majko mila ocemo sada imati izvestaj kad je udahnuo a kad izdahnuo,kad se nakasljao i zasto,ima on covek dobar tim koji ce da brinu o njemu i njegovim slikama i ostalim stvarima koje su se nekako nasle na njegovom putu,a on ih samo pokupio,da ti se smuci

Acko

pre 12 godina

Nemam ništa protiv da se pravda zadovolji, bilo ona u korist gos. Hadžića ili ne. Ali nešto mi je jako sumnjivo: Rekli su da se predao zato što mu je nestalo novca za život, to pišu sve novine! E sada, a ko će da plati Tomu Fili ako dotični gospodin nema para? od kada država po službenoj dužnosti dodeljuje najskuplje advokate?

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ajde, ajde sokole na put bez povratka i nadamo se da vise slobodu neces omirisati.Pridruzi se onoj trojici zlikovaca Seselju, Karadzicu i Mladicu da sva cetvorica jahaca apokalipse budu ponovo na okupu. Na svu srecu bicete dozivotno iza resetaka, pa necete moci da cinite zla Srbiji. Ono sto cete moci je da pricate ko se vise nakrao, ko je imao vise ljubavnica ili da igrate poker posto je kompletirana cetvorka.
I to je zavrseno, a sada da se Srbija napokon i na miru okrene evrointegracijama.

dzordz

pre 12 godina

sta mozda, upravo su zatvorili auto put na autokomandi. krajnje nepostovanje svojih gradjana, sto ga nisu prevezli jutros u 4 nego sad u spicu? isto kao i sa Mladicem, ovo je neko mnogo pametan smislio. bruka i izivljavanje !!!

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ajde, ajde sokole na put bez povratka i nadamo se da vise slobodu neces omirisati.Pridruzi se onoj trojici zlikovaca Seselju, Karadzicu i Mladicu da sva cetvorica jahaca apokalipse budu ponovo na okupu. Na svu srecu bicete dozivotno iza resetaka, pa necete moci da cinite zla Srbiji. Ono sto cete moci je da pricate ko se vise nakrao, ko je imao vise ljubavnica ili da igrate poker posto je kompletirana cetvorka.
I to je zavrseno, a sada da se Srbija napokon i na miru okrene evrointegracijama.

dzordz

pre 12 godina

sta mozda, upravo su zatvorili auto put na autokomandi. krajnje nepostovanje svojih gradjana, sto ga nisu prevezli jutros u 4 nego sad u spicu? isto kao i sa Mladicem, ovo je neko mnogo pametan smislio. bruka i izivljavanje !!!

Večni grad

pre 12 godina

Svaki put kad zločince deportuju u holandski bajbok, čitamo srceparajuće izveštaje koji tome prethode. Te je jedan posetio majku i ćerkin grob, te je drugi posetio majku na samrti i očev grob. Pride su i sami bolesni toliko da im samo konzilijum ruskih lekara može pomoći da dožive makar sutrašnji dan.
Prosto se raznežimo i skoro da nam bude više žao njih i ucveljenih majki koje ostavljaju u Srbiji nego nedužnih stotina i hiljada ljudi za čiju su smrt odgovorni.

Acko

pre 12 godina

Nemam ništa protiv da se pravda zadovolji, bilo ona u korist gos. Hadžića ili ne. Ali nešto mi je jako sumnjivo: Rekli su da se predao zato što mu je nestalo novca za život, to pišu sve novine! E sada, a ko će da plati Tomu Fili ako dotični gospodin nema para? od kada država po službenoj dužnosti dodeljuje najskuplje advokate?

nemam pojma

pre 12 godina

Nije mi jasno, da li je u Srbiji sada dozvoljeno imati jedu venčanu i jednu nevenčanu, ali zakonski priznatu ženu. Ako to nije slučaj moglo bi mu se , osim za krađe i otimačinu imovine, suditi za bigamiju.

Sale

pre 12 godina

Еуфорија режима због хапшења неоправдана је због чињенице да то хапшење није и неће решити проблем економског безнађа у Србији, све веће незапослености, најнижих плата и пензија у региону, као и најкорумпираније власти у Европи.

malden

pre 12 godina

..od kade se optuzeni za najveca krivicna dela vozaju po Srbiji u oprostajne poste. Jedno vreme su poklanjali Skode ako se dobrovoljno predaju sad izgleda, samo ispunjenje poslednjih zelja u slobodi, sramota!

milena

pre 12 godina

Ispratiše magacionera ko cara, a njemu i njegovima opet ne valja srbija. Ovom "kolekcionaru" umetničkih slika i onoj prethodnoj dvojici, Mladiću i Karadžiću, nije ni slučajno trebalo dozvoliti da se dosele u srbiju i nama stvore probleme. Ona dvojica su rođenjem i celim življenjem vezani za Bosnu, a ovaj za Hrvatsku, pa je tamo trebalo da i ostanu.

gradjanin BAJČETINE

pre 12 godina

Sada će imati SVO VREME OVOG SVETA da razmišlja i da se kaje što se nije predao odmah,jer da je to uradio do sada bi izašao već tri puta.

realan

pre 12 godina

arčite moje pare,vozajući tu barabu u tim skupim automobilima,sram vas bilo!Po minusima koje štiklirate ovde,izgleda da imamo još kandidata za Hag

bezimena

pre 12 godina

Našem društvu (hrišćanskom) je NEPRIHVATLJIVO predstavljati dve žene kao supruge, jer je BIGAMIJA ZAKONOM, zemaljskim i Božijim, ZABRANJENA...

Molim b92 da poštuje naše društvene vrednosti i ubuduće označava suprugu kao suprugu a ljubavnicu kao ljubavnicu!

Vesna

pre 12 godina

Znaci li da ako se uskoro pojavi jos sest - sedam svalerki, pa jos dao bog sa decom (neka se Srbi mnoze), DA CE SVAKA OD NJIH IMATI STATUS NEVENCANE SUPRUGE?! Koliko to nasi junaci nevencanih supruga mogu imati i po kom zakonu? Jedva cekam da zene nasih sudija i tuzilaca uskoro stignu sa svojim novoprijavljenim nevencanim supruzima - zasto da ne?! Ocito postoji neki zakon za koga mi normalni gradjani ne znamo. Kada su u tzv. vanbracnoj vezi muskarac i zena koji pri tome nemaju kod kuce zene, muzeve i decu, to je OK. Niti kriju svoju vezu niti se cega imaju stideti. Ali, kada svoju svalerku ili svalera neko odjednom proglasi nevencanim supruznikom, onda je to bigamija u najmanju ruku (ocekujem jos tusta i tma zena koje ce se uskoro javiti kao Hadziceve ljube). Valjda ih je omadjiao svojim poznavanjem umetnosti (Modiljani....), dragulja i sl. Priznajem, fascinirana sam, znajuci cime se bavio dok je ziveo u normalnoj Jugoslaviji. Ekspert za naftu i druge stvai postao je zahvaljujuci savetnicima poput Arkana, malog Milosevica, Stanisica... sa kojima je cinio udruzeni zlocinacki tim. Koliko mrtvih danas sanja junosa Hadzic, ne bih ni da licitiram. Zelim mu dovoljno dug zivot da mu svi stignu na san, svake noci! Takvi kao on ubili su nas srpski obraz. Ne znaci da o ovim danasnjima nestyo najlepse mislim. Ali, njih ZASIGURNO mrtvi ne posecuju nocu. To je krucijalna razlika!

Friday

pre 12 godina

Demonstracija sile na delu, sto se tice reklamiranja ove vlasti. Ok, pohvatali ste sve koje treba(i ja na posao idem da zaradim platu, pa tako i vi valjda?) ali ta parada dzipova i kombija zbog jednog coveka?? Ko placa sve to?? Secam se i onog silovanja kad su Mladica pratili na aerodrom pa sam vukla laptop i knjige sa posla preko pola grada jer je sve stalo..nisu to mogli da zavrse u 10 uvece?? Ne, pa fora je da paradiraju, a samo to ova vlast i ume da radi...

Goran Mladić Karadžić

pre 12 godina

Divno! Humano! Srceparajuće! ...

Samo ako neko ima da objasni kako se zove taj pravni institut? Poslednja želja? Pravo na posetu?

Šta mu kažu kad ga hapse? "Imate pravo na: advokata, telefonski poziv, jednodnevnu ekskurziju o trošku građana...

Kako to Toma Fila za svog klijenta obezbedi niz ljudskih prava i dopusta kod sudskih vlasti?
A gradjani u tom istom Novom Sadu, npr. ne mogu da dobiju pasoše i lična dokumenta više meseci.
Ili pravo na zdravstvenu zaštitu i druga "normalna" prava u ovoj Srbiji Smejuriji.

Jel se dobrovoljno predao ili sarađivao sa tužilaštvom? Nije, čak je bio i naoružan. Jel možda osuđen na smrt? Pa upućen na izvršavanje smrtne kazne? Nije.

Pa kakav je onda ovo velikobratovsko survivorski cirkus?!?

Zašto ovaj sudija daje veća prava haškom beguncu nego svim ostalim optuženima i ne optuženima, i građanima i građankam? ko mu daje to pravo?!

Ibiza Dr

pre 12 godina

Sada je na redu borba protiv korupcije,a to je uslov koji ova vlada ne moze da ispuni,jer su u njoj svi do guse.Tako da ne lipsi magarce do zelene trave,Evropa je daleko,tamo negde u magli...

Realista

pre 12 godina

....pa dobro, redakcijo B92, hocete li sada konacno prestati da davite sa tim Hadzicem i da se okrenete vaznijim stvarima u zivotu jednog stanovnika Srbije - kao sto je na primer ekonomija i propast drzave na svim nivoima? Sa ovim ste "smorili" za desetku, nikog, bre, vise nije briga, ionako je sve to teska namestaljka.

sale

pre 12 godina

Evo meni vec lezu ogromne pare na tekuci racun.Cujem da ce gorivo i sve ostalo da pojeftini, a investitori se vec guraju na Horgosu ko ce pre da udje u Srbiju...

GORAN MATIĆ -SPLIT

pre 12 godina

Ideš ća, 'vala Bogu!!! O'š se vraćat, ne daj Bože?! Sad će u Haagu dobit kakav "magacin" da pretura kutije jedno 50 godina.

vera

pre 12 godina

putuj igumane i ne brini za manastir,majko mila ocemo sada imati izvestaj kad je udahnuo a kad izdahnuo,kad se nakasljao i zasto,ima on covek dobar tim koji ce da brinu o njemu i njegovim slikama i ostalim stvarima koje su se nekako nasle na njegovom putu,a on ih samo pokupio,da ti se smuci

Dragana

pre 12 godina

Tako mnogo zlobnih komentara, da se oseća toj zemlji nema spasa. Ne mogu suditi ili ne znam da li je kriv ili nije kriv, ali i ne mogu se radovati kad Srbi, Srbe isporučuju. Jedno od niz dogadjaja da od moralanog dostojanstva nije na tim prostorima ostalo mnogo, da pravi zločinci su daleko i na slobodi, a siromašni i neobavešteni narod misli da će od toga mu biti bolje ? Žalosno sve što se dešava i dešavalo u Srbiji....

pobesnela pufna

pre 12 godina

Svaka mu cast!Jurili ga, a on covek ima i zenu i sina i nevencanu suprugu i drugo dete i 2 kuce u istom dvoristu (sa visokom ogradom!), pa mu u jednoj zivi stara nana,a u drugoj ova valjda zvanicna zena sa zvanicnim sinom koji je i dao izjavu o nesrecnosti sto mu je tata, takav baja & Kazanova-uhapshen...
Kakva Rashomonijada! A covek, izgleda ,nema za sta ga nema, kvalitet, bre!
Ubi me u pojam neka izjava da je bio u kontaktu i sa hrvatskom policijom, al ne zna se da li u vidu saradnje ili... Pa kad na sve to dodamo i tog Modiljanija, ma kakav Dzems Bond sa miss Manipeni, to je bre mala maca za ovog naseg "kalibra"!
Nego, sta ce da poskupi/privatizuje se/ponisti se privatizacija ovih dana?

jao majko

pre 12 godina

Vesna
Imas pravo, neka zivi dovoljno dugo da mu nevine zrtve, koje je on "heroj" u smrt oterao, dodju u svake noci, zasluzio je to debelo!
Secam se ovde jednoga Nemca, kada sam radio u starackom domu,i kada ga ujutro u njegovoj sobi pitam rutinski kako je spavao, a on meni: Opet mi dosli Rusi koje sam mitraljezom pobio! Ovaj ih na minska polja slao da probaju jeli put "slobodan"!???

true

pre 12 godina

@

Ajmo rasprodaja, sledece iz garaze na popustu Kosovo, pa onda i sve ostalo!
(marko, 22. jul 2011 13:28)



Koliko imas godina ?

Da li pamtis ?
Bolje idi spavaj, nego da branis ovog tipa

Veselin

pre 12 godina

Meni je vaznije da Ivica da saopstenje,
zasto su prva dva vozila bez upaljenih svetala?!

Lepo da se sankcionisu,i kazne da se sliju u budzet!

Kakav je to primer za gradjane?

To mi je vaznije nego onaj magacioner,sto je skupljao umetnicka dela,
zezo ovu drzavu godinama i jos nasao vremena da ima i jos jednu zenu?
A sto je najgore,nije ni drzavljanin Srbije. A u Hagu,vec ce da se resi,sta je sve radio,pre nego sto je prebegao ovde.

Neda

pre 12 godina

@bezimena, 22. jul 2011 14:49
Mi smo sekularna,a ne klero fasisticka drzava i uredjenje.
Mediji su korektni pa kazu vanbracna saputnica,a u ulicarenju postoji svalerka....
Ti kakva si ti bi i giljotinu vratila.Sta te boli uvo za ovoga,osim ako i tebi ne dodje nesto?!
Imas kapitala koliko i on? Nepokretnosti?
On je izbeglica iz hrvatske,a za one koji se pitaju odakle mu novac i ja se to isto pitam.

Kragujevcanin

pre 12 godina

Ajde, ajde sokole na put bez povratka i nadamo se da vise slobodu neces omirisati.Pridruzi se onoj trojici zlikovaca Seselju, Karadzicu i Mladicu da sva cetvorica jahaca apokalipse budu ponovo na okupu. Na svu srecu bicete dozivotno iza resetaka, pa necete moci da cinite zla Srbiji. Ono sto cete moci je da pricate ko se vise nakrao, ko je imao vise ljubavnica ili da igrate poker posto je kompletirana cetvorka.
I to je zavrseno, a sada da se Srbija napokon i na miru okrene evrointegracijama.

Dragana

pre 12 godina

Tako mnogo zlobnih komentara, da se oseća toj zemlji nema spasa. Ne mogu suditi ili ne znam da li je kriv ili nije kriv, ali i ne mogu se radovati kad Srbi, Srbe isporučuju. Jedno od niz dogadjaja da od moralanog dostojanstva nije na tim prostorima ostalo mnogo, da pravi zločinci su daleko i na slobodi, a siromašni i neobavešteni narod misli da će od toga mu biti bolje ? Žalosno sve što se dešava i dešavalo u Srbiji....

dzordz

pre 12 godina

sta mozda, upravo su zatvorili auto put na autokomandi. krajnje nepostovanje svojih gradjana, sto ga nisu prevezli jutros u 4 nego sad u spicu? isto kao i sa Mladicem, ovo je neko mnogo pametan smislio. bruka i izivljavanje !!!

Večni grad

pre 12 godina

Svaki put kad zločince deportuju u holandski bajbok, čitamo srceparajuće izveštaje koji tome prethode. Te je jedan posetio majku i ćerkin grob, te je drugi posetio majku na samrti i očev grob. Pride su i sami bolesni toliko da im samo konzilijum ruskih lekara može pomoći da dožive makar sutrašnji dan.
Prosto se raznežimo i skoro da nam bude više žao njih i ucveljenih majki koje ostavljaju u Srbiji nego nedužnih stotina i hiljada ljudi za čiju su smrt odgovorni.

Sale

pre 12 godina

Еуфорија режима због хапшења неоправдана је због чињенице да то хапшење није и неће решити проблем економског безнађа у Србији, све веће незапослености, најнижих плата и пензија у региону, као и најкорумпираније власти у Европи.

milena

pre 12 godina

Ispratiše magacionera ko cara, a njemu i njegovima opet ne valja srbija. Ovom "kolekcionaru" umetničkih slika i onoj prethodnoj dvojici, Mladiću i Karadžiću, nije ni slučajno trebalo dozvoliti da se dosele u srbiju i nama stvore probleme. Ona dvojica su rođenjem i celim življenjem vezani za Bosnu, a ovaj za Hrvatsku, pa je tamo trebalo da i ostanu.

Friday

pre 12 godina

Demonstracija sile na delu, sto se tice reklamiranja ove vlasti. Ok, pohvatali ste sve koje treba(i ja na posao idem da zaradim platu, pa tako i vi valjda?) ali ta parada dzipova i kombija zbog jednog coveka?? Ko placa sve to?? Secam se i onog silovanja kad su Mladica pratili na aerodrom pa sam vukla laptop i knjige sa posla preko pola grada jer je sve stalo..nisu to mogli da zavrse u 10 uvece?? Ne, pa fora je da paradiraju, a samo to ova vlast i ume da radi...

Acko

pre 12 godina

Nemam ništa protiv da se pravda zadovolji, bilo ona u korist gos. Hadžića ili ne. Ali nešto mi je jako sumnjivo: Rekli su da se predao zato što mu je nestalo novca za život, to pišu sve novine! E sada, a ko će da plati Tomu Fili ako dotični gospodin nema para? od kada država po službenoj dužnosti dodeljuje najskuplje advokate?

realan

pre 12 godina

arčite moje pare,vozajući tu barabu u tim skupim automobilima,sram vas bilo!Po minusima koje štiklirate ovde,izgleda da imamo još kandidata za Hag

nemam pojma

pre 12 godina

Nije mi jasno, da li je u Srbiji sada dozvoljeno imati jedu venčanu i jednu nevenčanu, ali zakonski priznatu ženu. Ako to nije slučaj moglo bi mu se , osim za krađe i otimačinu imovine, suditi za bigamiju.

gradjanin BAJČETINE

pre 12 godina

Sada će imati SVO VREME OVOG SVETA da razmišlja i da se kaje što se nije predao odmah,jer da je to uradio do sada bi izašao već tri puta.

sale

pre 12 godina

Evo meni vec lezu ogromne pare na tekuci racun.Cujem da ce gorivo i sve ostalo da pojeftini, a investitori se vec guraju na Horgosu ko ce pre da udje u Srbiju...

GORAN MATIĆ -SPLIT

pre 12 godina

Ideš ća, 'vala Bogu!!! O'š se vraćat, ne daj Bože?! Sad će u Haagu dobit kakav "magacin" da pretura kutije jedno 50 godina.

malden

pre 12 godina

..od kade se optuzeni za najveca krivicna dela vozaju po Srbiji u oprostajne poste. Jedno vreme su poklanjali Skode ako se dobrovoljno predaju sad izgleda, samo ispunjenje poslednjih zelja u slobodi, sramota!

bezimena

pre 12 godina

Našem društvu (hrišćanskom) je NEPRIHVATLJIVO predstavljati dve žene kao supruge, jer je BIGAMIJA ZAKONOM, zemaljskim i Božijim, ZABRANJENA...

Molim b92 da poštuje naše društvene vrednosti i ubuduće označava suprugu kao suprugu a ljubavnicu kao ljubavnicu!

Realista

pre 12 godina

....pa dobro, redakcijo B92, hocete li sada konacno prestati da davite sa tim Hadzicem i da se okrenete vaznijim stvarima u zivotu jednog stanovnika Srbije - kao sto je na primer ekonomija i propast drzave na svim nivoima? Sa ovim ste "smorili" za desetku, nikog, bre, vise nije briga, ionako je sve to teska namestaljka.

Vesna

pre 12 godina

Znaci li da ako se uskoro pojavi jos sest - sedam svalerki, pa jos dao bog sa decom (neka se Srbi mnoze), DA CE SVAKA OD NJIH IMATI STATUS NEVENCANE SUPRUGE?! Koliko to nasi junaci nevencanih supruga mogu imati i po kom zakonu? Jedva cekam da zene nasih sudija i tuzilaca uskoro stignu sa svojim novoprijavljenim nevencanim supruzima - zasto da ne?! Ocito postoji neki zakon za koga mi normalni gradjani ne znamo. Kada su u tzv. vanbracnoj vezi muskarac i zena koji pri tome nemaju kod kuce zene, muzeve i decu, to je OK. Niti kriju svoju vezu niti se cega imaju stideti. Ali, kada svoju svalerku ili svalera neko odjednom proglasi nevencanim supruznikom, onda je to bigamija u najmanju ruku (ocekujem jos tusta i tma zena koje ce se uskoro javiti kao Hadziceve ljube). Valjda ih je omadjiao svojim poznavanjem umetnosti (Modiljani....), dragulja i sl. Priznajem, fascinirana sam, znajuci cime se bavio dok je ziveo u normalnoj Jugoslaviji. Ekspert za naftu i druge stvai postao je zahvaljujuci savetnicima poput Arkana, malog Milosevica, Stanisica... sa kojima je cinio udruzeni zlocinacki tim. Koliko mrtvih danas sanja junosa Hadzic, ne bih ni da licitiram. Zelim mu dovoljno dug zivot da mu svi stignu na san, svake noci! Takvi kao on ubili su nas srpski obraz. Ne znaci da o ovim danasnjima nestyo najlepse mislim. Ali, njih ZASIGURNO mrtvi ne posecuju nocu. To je krucijalna razlika!

pobesnela pufna

pre 12 godina

Svaka mu cast!Jurili ga, a on covek ima i zenu i sina i nevencanu suprugu i drugo dete i 2 kuce u istom dvoristu (sa visokom ogradom!), pa mu u jednoj zivi stara nana,a u drugoj ova valjda zvanicna zena sa zvanicnim sinom koji je i dao izjavu o nesrecnosti sto mu je tata, takav baja & Kazanova-uhapshen...
Kakva Rashomonijada! A covek, izgleda ,nema za sta ga nema, kvalitet, bre!
Ubi me u pojam neka izjava da je bio u kontaktu i sa hrvatskom policijom, al ne zna se da li u vidu saradnje ili... Pa kad na sve to dodamo i tog Modiljanija, ma kakav Dzems Bond sa miss Manipeni, to je bre mala maca za ovog naseg "kalibra"!
Nego, sta ce da poskupi/privatizuje se/ponisti se privatizacija ovih dana?

Goran Mladić Karadžić

pre 12 godina

Divno! Humano! Srceparajuće! ...

Samo ako neko ima da objasni kako se zove taj pravni institut? Poslednja želja? Pravo na posetu?

Šta mu kažu kad ga hapse? "Imate pravo na: advokata, telefonski poziv, jednodnevnu ekskurziju o trošku građana...

Kako to Toma Fila za svog klijenta obezbedi niz ljudskih prava i dopusta kod sudskih vlasti?
A gradjani u tom istom Novom Sadu, npr. ne mogu da dobiju pasoše i lična dokumenta više meseci.
Ili pravo na zdravstvenu zaštitu i druga "normalna" prava u ovoj Srbiji Smejuriji.

Jel se dobrovoljno predao ili sarađivao sa tužilaštvom? Nije, čak je bio i naoružan. Jel možda osuđen na smrt? Pa upućen na izvršavanje smrtne kazne? Nije.

Pa kakav je onda ovo velikobratovsko survivorski cirkus?!?

Zašto ovaj sudija daje veća prava haškom beguncu nego svim ostalim optuženima i ne optuženima, i građanima i građankam? ko mu daje to pravo?!

Ibiza Dr

pre 12 godina

Sada je na redu borba protiv korupcije,a to je uslov koji ova vlada ne moze da ispuni,jer su u njoj svi do guse.Tako da ne lipsi magarce do zelene trave,Evropa je daleko,tamo negde u magli...

jao majko

pre 12 godina

Vesna
Imas pravo, neka zivi dovoljno dugo da mu nevine zrtve, koje je on "heroj" u smrt oterao, dodju u svake noci, zasluzio je to debelo!
Secam se ovde jednoga Nemca, kada sam radio u starackom domu,i kada ga ujutro u njegovoj sobi pitam rutinski kako je spavao, a on meni: Opet mi dosli Rusi koje sam mitraljezom pobio! Ovaj ih na minska polja slao da probaju jeli put "slobodan"!???

vera

pre 12 godina

putuj igumane i ne brini za manastir,majko mila ocemo sada imati izvestaj kad je udahnuo a kad izdahnuo,kad se nakasljao i zasto,ima on covek dobar tim koji ce da brinu o njemu i njegovim slikama i ostalim stvarima koje su se nekako nasle na njegovom putu,a on ih samo pokupio,da ti se smuci

Neda

pre 12 godina

@bezimena, 22. jul 2011 14:49
Mi smo sekularna,a ne klero fasisticka drzava i uredjenje.
Mediji su korektni pa kazu vanbracna saputnica,a u ulicarenju postoji svalerka....
Ti kakva si ti bi i giljotinu vratila.Sta te boli uvo za ovoga,osim ako i tebi ne dodje nesto?!
Imas kapitala koliko i on? Nepokretnosti?
On je izbeglica iz hrvatske,a za one koji se pitaju odakle mu novac i ja se to isto pitam.

Veselin

pre 12 godina

Meni je vaznije da Ivica da saopstenje,
zasto su prva dva vozila bez upaljenih svetala?!

Lepo da se sankcionisu,i kazne da se sliju u budzet!

Kakav je to primer za gradjane?

To mi je vaznije nego onaj magacioner,sto je skupljao umetnicka dela,
zezo ovu drzavu godinama i jos nasao vremena da ima i jos jednu zenu?
A sto je najgore,nije ni drzavljanin Srbije. A u Hagu,vec ce da se resi,sta je sve radio,pre nego sto je prebegao ovde.

true

pre 12 godina

@

Ajmo rasprodaja, sledece iz garaze na popustu Kosovo, pa onda i sve ostalo!
(marko, 22. jul 2011 13:28)



Koliko imas godina ?

Da li pamtis ?
Bolje idi spavaj, nego da branis ovog tipa