Skoplje: Zašto se povlači Milošoski

Skoplje -- Makedonski šef diplomatije Antonio Milošoski danas iznenadio javnost odlukom da se povuče sa funkcije na kojoj je bio punih pet godina.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Neka se ne pravi fama da se nesto strsno esilo ili on hoce da bude dobar otac istina je da je MKD bila ispred Hrvatske za ulazak u Eu i Nato a sa dolaskom ovog ministra postali smo anticki Makedonci i vratili se mnogo godina nazad .Da bi me razumeli kod na s je sada kao ona scena iz shovinisticke farse prvi so dosli srbi pa onda amebe e tako je od nas sada smo svi anticki prvi na balkanu u proslosti ali u sadashnjosti tonemo zahvaljujuci ovim ministrom.Hvala bogu da je otisao i nadamo se da ce doci neko pragmaticniji.
  (laki, 1. jul 2011 14:17)

  # Link komentara

 2. Ja predlazem bivsim zemljacima Makedoncima, da prihvate jedan od predloga Grcke, sto se tice imena (skopska, ili vardarska makedonija, ne znam ni sam tacno). Neka na vlastitom primjeru pokazu da je "stabilan region", "prihvatanje realnosti", "evro-atlantske integracije" itd, itd... ono sto je ustvari bitno, a da se tih nekih "mitova i bajki" oko aleksandra makedonskog ostave, nece im donijeti dobro. To je realnost, tako su oni sami rekli, i sa tom istom realnoscu su se vodili kada su nama odrzali lekciju iz demokratije, priznavsi kosovo. Tek kad rijese taj problem oko imena, mogu da se zamlacuju sa nekim manje bitnim stvarima kao sto je uvrstavanje albanskog kao sluzbenog jezika, u sve nivoe vlasti, te mozebitno priznavanje albanske nacionalne manjine, kao konstitutivnog naroda skopske, ili koje vec, makedonije
  Znaci, bate, samo realno!
  (Realnost, sto 'no se kaze, 30. jun 2011 19:40)

  # Link komentara