FH: Ista ocena za Srbiju i Hrvatsku

Vašington -- Hrvatska i Srbija su ostvarile skroman napredak demokratskog razvoja i dele istu ocenu u izveštaju "Nacije u tranziciji 2011" organizacije "Fridom haus".

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Suludo je kazati da zemlja koja osudi ministra obrane, potpredsjednika vlade, bivseg premijera (uskoro i to vrlo vjerojatno drasticno), koja vodi jos 6 istraga protiv bivsih ili jos uvijek aktualnih ministara, koja je u zatvor stavila osam bivsih pomocnika ministara ili visokih drzavnih velikodostojnika te preko dvadeset nizerangiranih mocnika, koja je uz sve naprijed navedeno pokrenula postupak protiv tri visokopozicionirana politicara zbog ratnih zlocina (sva tojica u zatvoru a jedan osudjeni je pobjegao u Bosnu ali i tamou zatvoru) i sve to u dvije godine gotovo i nema pomaka naprijed u pravosudnom sustavu i borbi protiv korupcije. Pa ako to nije napredak sto je ?!???
  (Zagrebcan, 1. jul 2011 18:02)

  # Link komentara

 2. Ja lično mislim da su kod nas mediji upravo ultra slobodni, a više su dosadni sa tom Slovenijom kao primernim djakom iz svih predmeta u školi! I taj Freedom House je više dosadan sa tim veštačkim posmatranjem država kroz nerazumljivo brojanje od ovog do onog, od pet do šest etc.
  (Abhcoide an Diabhail, 30. jun 2011 15:12)

  # Link komentara

 3. Amerikanci ocenjuju nivo korupcije u drugim zemljama! Smesno!!
  (Dzigi, 30. jun 2011 15:03)

  # Link komentara