Petak, 10.06.2011.

23:50

Ceca i vrh države na ruskom prijemu

Na svečanom prijemu u Ambasadi Rusije u Beogradu, zajedno sa državnim vrhom i opozicionim liderima, prisutna bila i Svetlana Ražnatović.

Izvor: Tanjug

Ceca i vrh države na ruskom prijemu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

174 Komentari

Sortiraj po:

thebee269

pre 12 godina

pa zar niko ne misli da su Rusi pozvali Cecu namerno da bi izazvali ovakav odjek i okrenuli dodatno narod protiv ovih na vlasti pa da im doju oni koje zele,Toma,Voja,Velja...
samo sto ovi na vlasti nisu imali m... da se okrenu i odu kada su videli doticnu to je druga stvar.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Svašta od vas komentatore , zašta vam je kriva CECA u Srbiji ? Da možda ona nije na vlasti 11 godina poslednjih ?
Da ona ne vodi ekonomsku, fiskalnu, ili bilo koju kilavu i skandaloznu politiku u Srbiji ?
Kome od vas je lično CECA uradila nešto loše u životima vašima ?
Po meni veći je skandal što su se tamo pojavili sve krivac do krivca za našu ekonomsku kataklizmu i institucijalnu(čitaj predsednik nam DRŽAVE/vlade), no da je tamo bila Mila Štula, Dragan Antić-struja, vladika Filaret i Dragoljub Milanović recimo.

RADOVAN III

pre 12 godina

Zasto se cudite,pa od uvek su "ugledne i obrazovane"poput Cece bile u drustvu renomiranih politicara od "karijere". Srbija ide ubrzanim koracima ka EU a da u nju nikada ne stigne.

Poter

pre 12 godina

Svetlana nije prekršila zakon, presuda jeste izvršna ali izdržavanje kazne počinje tek za nekoliko dana,nju je ili domaćin pozvao ili ju je neko zlonamerno poveo kao pretilju.

I tako je to deo politike ruženja nosioca zakonodavne vlasti od opozicije i izvršne vlasti, za prvu sam siguran da ima motiv, dok za drugu moze se reći da im je ostalo ležerno ponasanje nestrućnost i lenjost iz ranijih vremena

Lud, zbunjen, normalan - čik pogodi ko sam?

pre 12 godina

Dan kada se Rusija otcepila od Sovjetskog Saveza. Slično kao i kada bi se slavio Dan kada se Srbija otcepila od Jugoslavije.
Nedelja kad je otišao Hase, ili .... lud zbunjenoga.
A i Cvetković je vidim bio tu. Ko kaže da se Premijer nikad ne pojavljuje? Ne znam samo jel bio i Sunđer Bob Rock?

naslov vesti se govori

pre 12 godina

Meni je jako zanimljiva sama kompozicija naslova vesti:
PRVO ide Ceca poimenicno, a TEK ONDA se pominje i "vrh" drzave.
Sam naslov govori sta je vaznije u drzavi Srbiji

buahahaha

pre 12 godina

Ma jok, nije dobila zvanicu, nego se uvalila kao necija pratnja, nekog novinara, ali treba ispitati sve cinjenice. Ovo je skandal bez presedana. Ne postovanje rusije koju ambasador predstavlja, nepostovanja naroda kod kojeg si dosao.Ja sve mislim da su njeni prijatelji iz skandala ili neke televizije namero uzeli za pratnju kako bi se promovisala. Zmislite kampanju iz pritvora kad bude bilo?!
Tadicu, ovo ti je prst u oko i tvojim javnom nesposobnim tuziocima, Prst celoj vladi i svim ministrima

pera

pre 12 godina

Cedo moj glas si izgubio,ostale necu ni da pominjem. Znas odlicno da skrivaju i daju kriminalcima utocista upravo rusi,i umesto da pokazes i dokazes svoj stav ti se druzis sa svima njima, nema ni od tebe izgleda nista osim lepih predavanja, svi ste vi isti i na kraju ste opet zajedno kao i na ovom skupu. Odvratno i sramno!

Срамота ме је што припадам овом друштву!

pre 12 godina

Ово је крајње понижавајуће - председник Борис је требао да се окрене и оде. Ово доживљавам као понижење и "препоруку" шта треба да буде Србија. Ако Борис може да одбије одлазак тамо где се појављује председница Косова, онда може и да покаже и овде бар мало достојанства........или га више у односу на баћушке немамо ?

ZZDarfy

pre 12 godina

Todorovic,Tadic, Pop-Lazic, Prof.dr Slavica, Kostunica, Jovanovic, Cvetkovic, Raznatovic,Irinej... Ovakav trip jos nisam imao, woooooow!

dusko

pre 12 godina

Trebali su isacekati sa isporucivanjem Ratka Mladica u Hag pa i njega povesti na proslavu da bi drustvo bilo potpuno.
Nego, kada ce Srbija poceti da slavi raspad SFRJ kao sto Rusija slavi raspad SSSR?

daca

pre 12 godina

Ne procitah da je bio ijedan srpski sportista(ni kosarkas,ni teniser,ni vaterpolista,fudbaler)niko od onih koji su nam obraz osvetlali po stotinu puta,ni Marija Serifovic koja je Evropu dovela u Beograd. Ali zato je tu obicna srpska pevaljka koju mozete naci u svakoj kafani. Sta je to ona uradila za dobrobit Srbije? Odvratna je!!! Kud plovi ovaj brod!!??

Aleksandar

pre 12 godina

jeste sramota, ali ne razumem zašto pljujete Ruse?
Da je Ceca odgovarala po zakonu, bez podrške državnog vrha, ne bi čamila kod kuće, već u Požarevčakom zatvoru.
A ovako, kako je naše "reformisano sudstvo" njoj samo reklo No-No, i faktičiki je pustilo na slobodu, zašto onda da očekujemo od bilo koga, pa i Rusa, da budu "veći katolici od Pape".
Ovo je samo pokazalo otvoreno koliko je naša vlast samo nama mazala oči i da je taj kućni pritvor samo sprdnja.
A od Rusa/EU ja ne očekujem da rešavaju naše probleme/bruke - to je naš posao valjda?

Zlaja

pre 12 godina

Ne bih dodao bilo sta vezano za vest jer je u prethodnim brojnim komentarima sve receno. Ali, napomenuo bih nesto takodje interesantno vezano za ovaj cirkuski skup, a sto su primetili i napomenuli samo par ljudi.
Cedomire Jovanovicu, sta si ti radio na tom prijemu, znajuci stavove LDP-a povodom Rusije i nasih podanickih odnosa sa njom, na sta non stop ukazujes u svojim nastupima??? Gde ti je doslednost u politici i stavovima i po cemu se ti onda razlikujes od ovih koje kritikujes i napadas? Razlikujes se po tome sto si ti gori od ovih ostalih, jer ti kao opozicija koja ukazuje na pogresnu i pogubnu politiku ove vlasti moras tako i da se vladas i ponasas u svakom trenutku!
Ovako dokazujes da si samo jos jedan obicni ******* i to ces i ostati!

Marko

pre 12 godina

Ljudi ne budite tolilo negativni..prvo Ceca još nije u pritvoru, a drugo zemlja je bila u goroj situaciji (pod Turcima) pa je kao što vidite našla perspektivu.. Hajde Srbi malo optimizma kod svih nas i imaćemo perspektivu..

Stara Srbija

pre 12 godina

Od Zitoradje, pa cvetka zanovetka, preko Arkana, druzenja sa Zemunskim klanom u vili mesecima pred 12.mart 2003. godine, preko smesne pravosnazne presude za utaju teskog poreza, do specijalnog gosta kod
''Ruske brace'', one iste brace koji su na svojoj nacionalnoj televiziji objavili kako je Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak, koji objavljuju danima po njihovim novinama kako je Srpskom narodu ispran mozak zbg NATO i EU, i kod one iste brace , koja je ugostila na kafi Dragog Acu-Acu Tomica gle slucajnosti bas istog dana , dok su Legija, Pacov, Budala, Zvezdan i ostala kamarila drzali autoput pod opsadom sa dugim cevima i Hamerima.
Mozda su jos falili da upotpune dozivljaj i Udbasko-Komunisticki general Ratko Mladic koji trenutn zahteva da cita samo Ruske pisce, koga ce usput braniti nekakav specijalizovani advokatsko-boljsevicki tim advokata iz Rusije u Hagu, zatim zenica sa crvenim cvetom u kosi , cuveni intelektualac i pisac i njen sin specijalizovani nosac gajbica , dok su takodje kao konobare na prijemu mogli da pozovu i Udbaske direktore iz Podmoskovlja koji su unistli Srpsku privredu i oteli nasu deviznu stednju.
Tu je naravno bio i cuveni doktor pravnih nauka Kostunica Vojislav koji je podrzao tu oruzanu pobunu crvenih beretki, koji je vec 5-og oktobra u Udbino ime pricao u 6-oro ociju sa Milosevicem , Sergejem Ivanovim u vili Slobodana Milsoevica i koji je poklonio NIS ruskoj braci na tacni za jedanaest puta nizu cenu nego sto su Hrvati prodali soju naftnu kompaniju INU.
Veselo drustvance jako , cak i za isprane Rusofilske mozgove po Srbiji.
I posle se neko pita zasto NATO i EU, zasto Evropski standardi i pravosudje, pa upravo zbog takvih , da nam se ne smeju u lice , i da nas ne pljuju u lice .
Nihov paranoicni strah od moderne Evropske Srbije sa novim specijalnim pravosudjem ,koje ce se baviti specijalno unistavanjem Srbije sa pocetkom od 45-e godine kada su Udbasi upadali u Srbiji u koznim mantilima, i otimali nasa imanja, kuce, stanove, proterivali nase dedove i oceve iz Srbije , pa onda sa posebnim naglaskom na 90-e godine , ce biti melem na ranu za sve nase unistene zivote, porodice , unistavanje gradjanskog drustva Srbije, beznadje, jad i cemer.

Danilo

pre 12 godina

Ovo jednostavno ne može biti istina. Na ovom nivou ukida se logika, a čak i "Kralj Ibi" ima svoju "iščašenu logiku".
Zato molim B92 da pod hitno demantuje ovu vest, pa čak i ako je istinita.
Jednostavno - NE MOŽE!!!

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

a narukvica nije pistala? nije bilo baterija u njoj?

a dobio sam minuse svaki put kada sam ukucao da su narukvice kupljene za takve kao ona i da nece mecati baterije u njih.

ej aktivisti, aktivisti...ovo ste vi napravili.

VLADIMIR

pre 12 godina

Jedini komentar je: neka ih je stid i sram kad su u istom društvu sa pevaljkom koja je sama priznala pljačku novca i osudjena na kućni zatvor i ženom jednog od najvećih kriminalaca s ovog prostora. I jedan zaključak po narodu: S kim si takav si. NIKAKAV POKUŠAJ DA SE OPRAVDJU OD OVOAKVOG DRUŠTVA NE MOŽE SE PRIHVATITI. Naravno osim Čedici - njemu ništa ne zameram jer on je u pravom društvu.

zoe

pre 12 godina

Ooooo zemljo otvori se i progutaj ovaj narod, ne muci ga i ne mrcvari ga vise! I smrt ce nam lakse pasti od ove dugogodisnje torture!!!

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

I ja na temu naslova vesti: "Ceca na čelu državne delegacije"
Podnaslov: Tobožnja država Srbija...
I sada će neki "Poskok" da disciplinuje lekare? Umesto 2.000 "Poskoka", a da se krene od sudova, stranaka do - tek na kraju - lekara!

promaja u glavi

pre 12 godina

A što ste začuđeni, pa 20 god. jurite ko bezglavi da glasate dal za ove ili protiv onih ili .... Pa probjte bar jednom nešto da uradite za sebe, ne izađite na sledeće izbore, bar nećete sutra morati da crvenite pred svojom decom, malo li je.

nista cudno

pre 12 godina

Rusija, sigurna zemlja za srpske kriminalce.
Nadam se da ce ova zemlja sto pre reci zbogom Rusima i njihovim srafovima u Srbiji. Zbog ovakvih stvari veselim se ulasku u EU, a iskreno se nadam i u NATO, i samim tim sto vecim otklonom od Rusije.
A sto se tice ovih nasih politicara u Cecinom drustvu, nemoj to da vas cudi, svi oni na svadbama i ostalim veseljima vole da zapevaju i zaigraju uz Cecinu muziku. Isti je to svet, samo je razlika u tome sto politicari znaju dobro da lazu, a Ceca "zna" da peva. A i Ceci i politicarima je zajednicko to da vole da kradu.

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Ona je bila medju ZVANICAMA!
Nije mogla sama sebe da pozove. To sto je pozvana od strane ruskog ambasadora da uvelica kao ugledna zvanica doticnu proslavu dosta govori i o njemu samom, o tome sta on misli kao ruski ambasador o nasem pravosudju, sistemu vrednosti, uopste o drustvu i ambijentu u kome zivimo.
Sve u svemu TRAGIKOMEDIJA!

Bata

pre 12 godina

Nigde nema smesnijih komentara kao na sajtu B92. Uvek iste, smesne, lako predvidive reakcije. Jednoj grupici komentatora dovoljno je malo mahnuti crvenom krpicom pred licem. Pa sta ako je Ceca bila na prijemu. Stvar je ambasadora Rusije koga ce tamo pozvati. Sta ima nase rukovodstvo i sta imaju nasi politicari s tim? Da nisu mozda mogli proveriti listu gostiju? Ili da nisu trebali napustiti prijem sto je Ceca tamo. Ako nista drugo, bar su imali u sta da gledaju. Ne vidim sta je u svemu tome bruka, cirkus i sl.

rax

pre 12 godina

kada bi boris tadic bio moralan covek, odbio bi ovaj prijem. odbio je da ide u italiju i poljsku, na nobelovu nagradu, sada ide u drustvo kriminalaca. na gore navedenim je mozda mogao nesto uraditi za ceo narod, ali on to odbija. kako mi da vaspitavamo nasu decu, sta su vrednosti u ovoj drzavi, kako vi objasnjavate ovo ponasanje vasoj deci? ja ne znam kako cu mojoj. kakvu poruku salju nasi "vladari" civilizovanom svetu?
i kakvu poruku saljemo mi, koji ove drze na vlasti i opet ce da glasamo za ove. jer mi smo ti koju odlucujemo kako hocemo da zivimo, ovo je nasa odgovornost vise nego tadiceva, nikoliceva, cecina i ambasadora rusije.
nasa i nicija drugog!

misa bradic

pre 12 godina

Da li je pevala svoj novi hit, obradu Ekremove pesme: Pos'o, kuca, kuca, po'o? Novi hit se zove;"Kuca, kuca, kuca, kuca....kuca."

EU Citizen

pre 12 godina

Sramota je što bilo kakvi državni prestavnici idu na ruska slavlja, o Čedi Jovanoviću i da ne govorim, sve dok Rusija koja krije i štiti jedan broj najvećih kriminalaca i zločinaca u istoji ove zemlje, koji su uostalom, uglavnom svojim zločinima ispunjavali njenu politiku na Balkanu, ne izruči sve do poslednjeg i dok se ne rasvetli njena uloga u ubistvu premijera Đinđića. Lažni patrioti isporučivanje ljudi kojima je Srbija trebalo prva da sudi, da nikada više ne vide svetlo dana, zovu "servilnošću prema Zapadu", ali servilnost Srbije prema Rusiji očigledno nema granica. A prisustvo jednog ordinarnog ženskog lopova, udovice masovnog ubice i kriminalca i prvosveštenice jeftinog prostakluka i šunda najgore vrste u Srbiji samo svedoči o katastrofalnom kulturnom nivou i nepostojećim kriterijumima ove špijunsko-tajkunske diktature. ...

Miroslav

pre 12 godina

Ovim nam samo pokazuju da je Ceca istaknuti radnik službe bezbednosti i da je zaštićena od majke Rusije poput njene drugarice Mire Marković i da je ista od izuzetnog značaja za Srbistan tako da građani prestanu sa negativnim komentarima u vezi njenog kućnog pritvora (kućne slobode) koja joj je dodeljena.

miroslav

pre 12 godina

ovime kriminalci pokazuju da su moćniji od države i da su nedodirivi i da imaju veći publicitet od državnika i vlasti.
ovo unosi veliki strah kod gradjana u unutrašnjosti o moći beogradskog podzemlja predvodjenog narko dilerima.
a šta reći za ruskog ambasadora i rusku diplomatiju,osim žalosno.
podsmevaju se gradjanima Srbije tako što omalovažavju srpsko sudstvo i stavljaju se na stranu kriminalaca.

lidija

pre 12 godina

Ceca je vrh ove države ništa me više ne iznenadjuje u ovoj državi ništa više ne želim da me izludi u ovoj državi ali moram da progovorim...prestrašno je

Zoran-Nemac

pre 12 godina

Ovde se ne radi o Ceci, vec o nama ,o Rusima, o moralnim vrednostima, zakonu...
Koliko jos moze da se padne? A Tadicu, juce spomenici diktatorima, danas ovo,
sutra...? Kakva je poruka narodu? Kradi, varaj, muvaj, bices postovan!?

Miron

pre 12 godina

Predsednik države, predsednik vlade i predsednica parlamenta na žurci sa zvanično sudski osuđenom lopužom... Je l' ima to još u nekoj državi na svetu?

perica

pre 12 godina

jasan dokaz da je uticajem vlasti dobila i manju novcanu kaznu i manji pritvor, tj. dodji kad ti se prohte da ti stavimo narukvicu i slobodno putuj i u inostranstvo...

Olivera

pre 12 godina

Pozivanjem pravosnažno osuđenog lica za teže krivično delo na prijem, ruska Ambasada je mnogo rekla.
Žao im je, verovatno, što tu nije mogao da budu i Legija, ali su mu, valjda, poslali za večeru nešto od pripremljenih đakonija.

Weber 'S

pre 12 godina

Ogledalo stanja u obije zemlje. Totalno poremeceni sistemi vrednosti, dovode, na klovnovsku predstavu u ambasadi, jednu turbo folk zvezdu. Moral nula. Koje ponizenje za Tadica da mu drustvo na oficijelnom prijemu drustvo prave jedan klovn i zatvorenica.

danica

pre 12 godina

Gospode Boze, da se prekrstim levom rukom.
Sta ce ona tamo? Nema nama spasa to treba da bude svima jasno.Drzavni vrh ruku pod ruku sa pevaljkom koju taj isti vrh optuzuje, hapsi i kiti kao nekom nazuvicom da je uhodi. Strasno,strasno!!!

Liberal

pre 12 godina

Predlazem da se iskomplikuje glasanje na sledecim izborima!
Danasnja vlast je rezultat, koji govori o sposobnosti svake budale da zaokruzi omiljeni broj na tom listicu.

SaleBG

pre 12 godina

Sta jos "bratska" Rusija treba da uradi da bi ova rusofilija u Srbiji pocela da se smanjuje. Daju politicki azil optuzenima za krivicna dela u Srbiji i time nas omalovazavaju i vredjaju kao drzavu. Ovo sa Cecom je sprdanje i pljuvanje direktno u lice. Na zvanican prijem pozivaju predsednika drzave i osobu osudjenu za krivicno delo!
Ja da sam Tadic, onog momenta kad se gospodja pojavila okrenuo bih se i otisao, jer je to manji politicki skandal nego biti na istom mestu sa takvom osobom. Sramota!

tomkarlo

pre 12 godina

Stvarno je najvažnija vest sa prijema povodom državnog praznika Rusije da je njemu prisustvovala SR. I drugo, uniforma na ambasadoru Rusije nije vojna već diplomatska svečana uniforma.

lala

pre 12 godina

Svaka slicnost sa scenama iz serije Bela ladja je sasvim slucajna!Jedino mislim je pratilac trebao da se pojavi u sceni kad su od Sojica trazene pare za tretman botoksom.CCCCC.

Uroš Ečejić

pre 12 godina

Zaista je mučno gledati kompletni vrh jedne države - pa makar se ona zvala i Srbija - kako se dodvorava ambasadoru druge!

Mina

pre 12 godina

pa to je baš lepo!! samo je meni malo muka...ne zbog Cece , ona ne zna, i treba je razumeti, ali sve ukupno inspirise da nikada ne otvoris novine ili ne pogledas TV..ko koga ovde zahebava!! Svaka čast..

Aleksandar

pre 12 godina

Pravosnažno osuđena pevačica zajedno sa državnim vrhom na prijemu u ruskoj ambasadi ? Ovo samo još jednom pokazuje koliko su posrnuli u moralnom smislu ljudi koji vode našu državu. Jedino opravdanje imaju u činjenici da i oni koriste iste metode u raspolaganju društvenom imovinom kao dotična pevačica.

TAP3AH

pre 12 godina

Kome još nije jasno da smo ruska gubernija?

Pozivanje osuđenog kriminalca na prijem je takvo pokazivanje sile i nepoštovanja sa jedne, i poslušnosti i nemoći sa druge strane da je to strašno! Zar niko nije imao petlje da to spreči?
Čudim se da nije bila i Mira sa sinom jedincem...

Ne znam samo šta su digli dreku oko izbora, ionako će sledeću vladu postavljati Rusi.

Obrad Kelić

pre 12 godina

U Sloveniji i Hrvatskoj na takav prijem dodje po jedan ministar i nekoliko viših i srednjih činovnika. Zato je Slovenija u EU, a i Hrvatskoj su vrata već otvorena.
A mi ćemo da budemo ruska gubernija...

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Na svečanom prijemu u Ambasadi Rusije u Beogradu, zajedno sa državnim vrhom i opozicionim liderima, prisutna bila i Svetlana Ražnatović.

Meni licno u toj celoj "skupini" Ceca Ražnatović deluje jos najpostenije !

Dragan

pre 12 godina

Ja ipak mislim da Rusija ovim pozivom Ceci na prijem šalje neku važnu poruku vlasti u Srbiji. A ambasador samo izvršava naloge iz Moskve.

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Titoslavije !? Ne bi bilo iznenadjenje da se na prijemu „Vrline javne poroci tajni“ pojavila Madam Mira „ С цветком в волосах” sa svojim Vitezom od bambilenda. Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna svojih država.

nee

pre 12 godina

Gospodin NIkolic izgleda sjajno, smrsao covek...sad moze da patentira dijetu, strajk gladju ali na privatnoj klinici, skupo ali efikasno...do gospodin Tadic prisustvuje prijemima na kojima kriminalci piju i jedu a ovamo dramatizuje kad treba da prisustvuje nekoj vaznoj regionalnoj donatorskoj konferenciji izbegavajuci svetske mocnike zato sto su pozvali kosovare...dva arsina nikad dobra slika... Ambasador rusije je odradio odlican posao, stavio u istu bastu evropejce sa kriminalcima (koji su pod kaznom, samo da poremeti pregovore o ulasku u EU...Tadicu naivko jedan...Inace cestitke Ruskim gradjanima!

Sladjana

pre 12 godina

ovo je zaista skandalozno, ali i ocekivano od ruskog ambasadora koji se cak mesao i u izbor naziva ulica u beogradu. mnogi haski optuzenici su se krili u rusiji sa blagoslovom ruskih vlasti. gen. vlastimir djordjevic na primer kao i drugi manje poznati optuzenici. svetlana raznatovic je kradljivica i to je i sudski potvrdjeno njenim priznajem krivice i nagodbom sa tuzilastvom. sta reci o ambasadoru i njegovoj zemlji posle ovakve svinjarije... zalosno je se ovo desava u srbiji 2011. god. ali to je posledica trulih kompromisa i ogromne korupcije vladajuceg rezima DS-SPS-PUPS.

Pera K.

pre 12 godina

Pogodite ko se ovde ne uklapa:
Svetlana Ražnatović, Boris Tadić, Mirko Cvetković, Slavica Đukić-Dejanović, patrijarh srpski Irinej, Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica, Čedomir Jovanović.
Tačan odgovor: niko, ovo je elita Srbije

borko

pre 12 godina

Moj sin je jutros otisao u skolu, ide u drugi razred... jedva da je ustao, al obaveze su obaveze.... morao je da ide, a njegov ucitelj cak i nije strajkovao... nije strajkovao, da ponovim, ovo im je nesto redovno radno... i ode na tri casa.... za njih vazi svaka obaveza, ali ima nekoga kome izgleda nista nije obavezno.... ni relaksirani kucni pritvor.... kada on to shvati jednog dana, necu se cuditi ako ode odavede....

Hteo sam jos da kazem da bi posle ovoga u nekoj normalnoj drzavi ministar nadlezan za sprovodjenje zatvorskih sankcija, koji god to resor bio, morao da podnese ostavku , hitno, a mozda jos i poneki koji sa tim ima blize ili dalje veze... ali sam onda shvatio da se to ustvari u normalnoj drzavi ne bi ni desilo....

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Ne shvatam zbog cega je ovo vest?! Pretpostavljam, da bi prisustvo Sonje Biserko ili Natase Kandic na ovom prijemu, bilo daleko "prirodnije", zar ne?
Zasto neki vise cene one koji nas lupaju po glavi, potcenjuju i ukopavaju? Da li je to sadomazohizam ili je nesto drugo u pitanju?

Olika

pre 12 godina

Nemojte je(Gospodju Raznatovic) BRE vise pominjati ! Vi, cuveni BE 92 pocinjete da licite na bedne tabloide ! Nisam zgrozena sto je ona bila tamo nego sto je to Vama to udarna vest !

Nasamaren

pre 12 godina

Ko je od nas naivnih i glupih, koji smo verovali u prosperitet ove zemlje, mogao da zna da ce slogan ZAJEDNO jednog dana znaciti: predsednici, ministri i lopovi zajedno?!

Julius

pre 12 godina

Koliko apsurda u istoj vesti!
Ambasada Rusije u Beogradu priredila svecani prijem u cast dana nezavisnosti koju je Rusija stekla od Ruske federacije! Na prijemu, pored vrha drzavne, vojne i crkvene Srbije, najzapazenija bila i Ceca, "koja izdrzava kaznu kucnog pritvora"!
Ima li veceg apsurda?
Prvo, Rusija nije stekla nikakvu nezavisnost, vec je ostala sama, posto su od nje pobegle, osamostalile i stekle nezavisnost druge republike SSSR. Po toj logici sticanja nezavisnosti, ispada da kada se otcepi jos i Cecenija, Rusija ce steci jos jednu nezavisnost od Cecenije!
A to, kako da se osudjeno lice (Ceca) nadje u svecanom prijemu sa vrhom drzavne, vojne i crkvene vlasti, govori kakva je drzava Srbija i kakva je druzina bila u toj svecanosti!

zoran

pre 12 godina

Kakva država takav ambasador a takve i zvanice na zvaničnom prijemu. Pevaljka, PRAVOSNAŽNO osuđena za KRIVIČNO delo. Kraj nje Predsednik države, lider Opozicije i Patrijarh.

E ta država je Srbiji i dobrom delu punoglavaca ovde uzor i glavni saveznik.

Dejan

pre 12 godina

Pevaljko... Tebi svaka čast!!! I treba da zezas i kradeš kad ti to dozvoljavaju! A narodu prst u oko! Tako pravite idole (nedodirljive) našim klincima.

gost

pre 12 godina

Koju to poruku rusi salju i kome. Nama narodu, ili ovim ljigama nasim na prijamu pored cece? Mi samo tonenomo moralno, ekonomski, politicki... to je prosto neverovatno.

nadja

pre 12 godina

Znaci TO je TO!!!!Ja uopste nisam "iznenadjena niti uvredjena". Kazna za kriminal, koju su joj nastimali "DRUGARI" iz Vlade govori u prilog onog Andricevog poznatog i istinitog razmisljanja, koje je i zapisao: "Doslo vrijeme da pametni zasute, budale progovore a fukare se obogate"!!!!!

Miloš

pre 12 godina

Svetlana nije kriva,nije valjda došla nepozvana. A njeni jučerašnji domaćini domaćini su i Miri Marković i Marku Miloševiću i zašto onda i Svetlana ne bi mogla da se pojavi u njihovoj ambasadi. Rusija mati zove!E, Rusijo!

Misko

pre 12 godina

Sta se to desava sa B92 u proteklih nekoliko meseci?

Obratite paznju na naslov "Ceca i vrh države na ruskom prijemu" koji je prikladniji tracarskoj novini i tekstu tipa "X vidjena sa Y, na prijemu se pilo vino Z i sluzili specijaliteti iz ...".

Gospodo, naslov ove vesti mora biti: "Svetlana Raznatovic prekrisila zakonsku presudu o kucnom pritvoru na ocigled vrha drzave"!

Nije gdja. Raznatovic svima prirasla srcu da bi bila oslovljavana sa Ceca, niti je ljude briga kako ona provodi svoje vreme.

Ono sto je ovde kljucno jeste sistemska podrska krsenju zakona!

blam

pre 12 godina

eheheheheh,ko koga treba da sada gleda u oči? A jel bila(o) na prijemu i sudija koji je doneo tako tešku presudu za pevačicu. Europa vas gleda dragi političari,sa njima nema zezanja kao sa nama,a mi čemo izgleda tužno pogledom ispratiti naše susede, ako sam dobro razumeo juče zakoračili u europu, a nama evo kineskog zida kod Šida

Deni-obeznadjeni

pre 12 godina

iskreno se nadam da je ovo zadnji prijem sramnih poziciono-opozicionih ljudi nase Srbije, koji ubrzo moraju docekati politicko smetliste.

j o k e r

pre 12 godina

...da li je ovo svinjarija ili mi se samo cini!?...da li nas "vrhuska"ove smesne drzave,svi naravno pozvani i prisutni na ovoj ruskoj proslavi - takodje zeza!?...da li nas posebno zeza i ruski ambasador!?...da li nam se svi smeju u brk!?...pa naravno specijalno i posebno "ceca nacionale"!?...koja je u ociglednom "virtuelnom" kucnom zatvoru u trajanju od juce pa za 8 meseci!?...sem kada ce se setkati po prodavnicama, ili pravi zurke u svojoj vili na dedinju,ili "radi"na svom novom CD-ju i naravno dok se setka po prijemima na kojima ce ocigledno predstavljati ovu idiotsku,moronsku i debilnu quazi drzavu (sa sve njenim vodjama...) - srbiju!!!...F U J !!!..."vladu","tuzilastvo","policiju"i posebno "pravosudje" ove skaradne drzave trebalo bi da bude stid i sramota od ovog napacenog,sludjenog,opljackanog,laganog i nazalost po svemu sudeci "ovcarskog" naroda...!!! FUJ,FUJ,FUJ...!!!

Vicko

pre 12 godina

Ili se ona narukvica pokvarila il' se ceci nije svidela (s obzirom kakve je arkan donosio iz rata) pa sada mora stalno da se krece sa ljudima iz vlade da bi je imali pod kontrolom :D

NekoIzMase

pre 12 godina

Zasto Predsjednik SSSR Srbije nije bio i ovaj put "principijelan" i izbjegao susret sa osudjenim licima, odnosno kriminalcima, kao sto je to vec mnogo puta dosljedno cinio prilikom mogucnosti susreta sa svojim gradjanima Albancima, Bosnjacima, Romima i neznam vise kojima pogresnim Narodima koji zive u SSSR Srbiji?
Uostalom, sta ce sada da uradi Jelena Karleusa? TO JE VRHUNSKO PITANJE, bemti...

Žaki

pre 12 godina

Muka mi je više od ovih "desnih" - samozvanih patriota (i odavde i sa Urala), koji žive u nekom paralelnom svetu; u nekom svom svetu u kojem su se snašli i obogatili se bez ikakve mogućnosti da se više sklone i ostave nas na miru. Ruski plaćenici! Ovo je samo tužan pokušaj nekakve uravnilovke, hoće Rusija tobože da pokaže zube dolazećem NATO savezu - a nebrojeno puta im je NATO pokazao gde im je mesto. Prvo su sa Kosova, na koje su prvi ušli, zbrisali glavom bez obzira kada je alijansa podigla prst,..a sada su za libijsku krizu uložili "protesnu notu"?! Nekako...izaziva osmeh na lice! Molim vas ostavite me više ovakve Rusije! To nije "Rusija" jednog Dostojevskog i mnogih baćuški kakve imamo u predubeđenju. Ovo je Rusija raznih mafijaša i nekih njihovih Miškovića, Buhi i Legija. Ne želim više to pseudo pravoslavno licemerisanje i busanje u panslovenske grudi - naprosto mi je odvratno. Kakvo Pravoslavlje kakvi bakrači; ni tamo ni ovde to nema veze sa verom smirenih otaca Crkve koji okreću i drugi obraz kada su poniženi. Unakazili su Jevanđelje promovišući nekakvu svoju izabranost; "bolji smo od svih drugih na svetu" - "mi smo pobožni...postimo, dajemo priloge, nismo kao ovi sa zapada"!? U tom svom nadobudnom nadimanju nad ostalima, i ne primećujemo da sve to izgleda jako primitivno, ..veoma glupavo. Da, to je prava reč, zaista se u tom svom paralelnom svetu zaglupavljuju i jedni drugima aplaudiraju na tome! Molim vas, ostavite me više na miru,.. i Rusi i svi ostali..

Za građane ovakve države je bolje da država ne postoji uopšte !

pre 12 godina

A šta bi sa kućnim pritvorom, nisu u stanju ni da makar prikažu da poštuju ni onako smešnu kaznu. Toliko o "reformisanom" pravnom sistemu.

Profesor

pre 12 godina

Ambasador Konuzin se neprestano podsmeva Srbiji. Sećamo se kako je grdio Srbiju zbog ukidanja imena generala ruske vojske za par ulica. Sećamo se ruske vojske koja je poharala Srbiju i silovala naše žene dok su 'oslobadjali' Srbiju u 2. sv. ratu kada su Nemci već pobegli i kada je trebalo pobiti četnike. Podsmeva se i sada pozivom robijašici.
Hvala Rusiji na pomoći.

Lupus

pre 12 godina

Jasno je kao dan kakvu poruku ova država šalje. Mladića je uhapsila kada joj je bio potreban kec u rukavu za naredne izbore, sisatu udovicu ratnog profitera hapse kada žele da se igraju pravne države, Đokovića veličaju do mita ... Pa šta ako je prvi reket sveta? Da li to znači da oni koji to nisu nemaju budućnost kao Srbi u ovoj državi i na ovom kontinentu? Šta je sa prosečnim studentom istorije, medicinskom sestrom, veterinarom ili profesorom pevanja? Treba li da umru od gladi jer im tata nije finansirao treninge na vreme?! Treba li da umru devojke jer nemaju silikone i 'pesak u glasu'? Šta je sa prosečnim građanima ove zemlje? Gde je srednji sloj, gde je građanstvo, Borise Tadiću?

Na ovom piru nedostaju još Legija, Arkan i Ćanda pa da veselje bude kompletno.
Sve zajedno liči na reality kada su se posle krvavih obračuna svi našli rame uz rame, u miru, pijuckaju pića i sklapaju babuške. Igrali su se države malo pa je došao red na predah. Poraz.

Petar

pre 12 godina

Фасцинантан галиматијас званица, феноменално друштванце!
Не знам за вас, све остале конзументе ове ударне вести, али мени се чини да ми је сада све много јасније.
Светлана у чамцу из Бићкове "Шодер-листе" из ОНИХ мрачних времена је сада закон за свесловенску нацију!
А нека од бивших министарки је покушала да оповргне Дарвинову теорију еволуције! (можда је и била у праву, али очигледно не мора да значи) па је неоправдано критикована (да ли?).
Смеј се бајацоооооо!
(и Руђере Леонкавало се преврће у гробу).
Који се све наши "светли" ликови башкаре по Руској федерацији ових година???????
Братска нам Русија је увек, историјски била уз Србију овако, или онако, или које-како.

Руском владајућем естаблишменту желим: С праздником! (Срерћан празник)

"..........А ја идем дааааље у свој неeeспокоооој......"
(староградска песма)

Woah

pre 12 godina

Tomin štrajk glađu i Cecin kućni pritvor... uffff! hit do hita! Još samo da se Velja pojavi u reklami za sok, Koštunica pobedi na rolerijadi i da Palma promeni pol, pa da sve bude u redu.

vlada

pre 12 godina

strasnoooooo...sta reci..kriminalci se slobodno setaju sa vrhom nase drzave..ovo je neverovatno..i onda se cudimo zasto su ovu pevacicu pustili.. niko se nije ogradio od politicara..ko je ta pevacica da dolazi na prijem u ambasadu strane zemlje.. mozda bi arkan bio danas premijer.. ko to zna..luda zemlja totalno.. nemam vise reci..

Birokratija na delu

pre 12 godina

Spiskovi zvanica za prijem povodom nacionalnoog praznika u mnogim ambasadama se iz godine u godinu samo proširuju, sve dok, npr. ne dođe novi ambasador, pa kad posle prvog prijema vidi da silna svetina nema gde da stane, onda naloži da se spisak revidira i skrati za određeni procenat. Otud na prijemu u Ruskoj ambasadi Ceca Ražnatović, a verovatno su do pre par godina bili i Boguljub i Sreten Karić. Da je, kojim slučajem, Toma Nikolić istrajao u štrajku žeđu i glađu i umro, to ne znači da mu na kućnu adresu ne bi stigla pozivnica za prijem povodom nacionalnog praznika u nekoj od ambasada.

gradjanin

pre 12 godina

Ma bravo Cecilija!!Pokazi ovim demokratama kakvi su ustvari!
Ako ti kao osudjena mozes da prisustvujes ovde, i predsednik i svi su tu, to samo znaci da su to prodane duse i da si ih sve kupila za malo parica!

Josip Vasilj

pre 12 godina

Hm, ambasador Rusije u vojnoj uniformi a Ceca sa narukvicom na slobodi.
Mora da je ovo neka nova nagodba po kojoj građani Srbije umjesto Cece ostaju u kućnom pritvoru…

Darko

pre 12 godina

Kakav fijasko! Pozvati na prijem povodom dana Rusije pravosnažno osuđenog kriminalca. Time je ponižena pre svega Rusija i njen državni praznik. Ovakvu blamažu i pucanj u sopstveno stopalo sebi ne bi dozvolila čak ni naša diplomatija. Tovarišu Konuzinu će da gore uši zbog ovoga.

država

pre 12 godina

brateeeeeeee... hahahahahahahahahahaha... na ovako nešto nema suvislog komentara, stvarno... samo da se smeješ, plačeš ili po želji od muke.

Milica

pre 12 godina

Kako?!Kako?!Kako?! Ovo je kao najgori ruzan san....Supruga ratnog profitera iz 1990-ih uziva ovakvu poziciju u Srbiji i nakon 15 godina...i neposredno pred "odlazak" u "zatvor"..i to u drustvu politicara koji pretenduju da Srbiju uvode u Evropsku uniju.... Boze, kakva je ovo uvreda za postene gradjane! Sramota, kolika se paznja ovoj folk pevaljki daje u medijima...

prava slika srbije

pre 12 godina

Cela ova prica sa Cecinim sudjenjem i pritvorom je jedna velika sprdnja i pojavljivanje na ovom prijemu je dokaz toga. Prosto u ovoj drzavi postoje neki ljudi koji su iznad zakona i to je tako. Nekim biznismenima, pevaljkama, politicarima, popovima i slicnim niko ne sme nista i to je tako. Ko ne moze na takvo stanje da se privikne, prosto treba da potrazi neku novu otadzbinu gde nece morati da trpi ovakve stvari.

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Sloboslavije !? Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna države.

5P

pre 12 godina

Pevaljka, Patrijarh, Predsednik, Predsednica i Premijer.

I vi hoćete u EU? Nikad!

Evo vam slovo po slovo N-I-K-A-D.

Ovo je država mafije, tajnih službi i klera ogrezlog u srebroljublje. Ako neko misli da sam slučajno zaboravio da pomenem političare, nisam - oni su deo mafije koju sam stavio na prvo mesto.

5P

pre 12 godina

Pevaljka, Patrijarh, Predsednik, Predsednica i Premijer.

I vi hoćete u EU? Nikad!

Evo vam slovo po slovo N-I-K-A-D.

Ovo je država mafije, tajnih službi i klera ogrezlog u srebroljublje. Ako neko misli da sam slučajno zaboravio da pomenem političare, nisam - oni su deo mafije koju sam stavio na prvo mesto.

Milica

pre 12 godina

Kako?!Kako?!Kako?! Ovo je kao najgori ruzan san....Supruga ratnog profitera iz 1990-ih uziva ovakvu poziciju u Srbiji i nakon 15 godina...i neposredno pred "odlazak" u "zatvor"..i to u drustvu politicara koji pretenduju da Srbiju uvode u Evropsku uniju.... Boze, kakva je ovo uvreda za postene gradjane! Sramota, kolika se paznja ovoj folk pevaljki daje u medijima...

Lupus

pre 12 godina

Jasno je kao dan kakvu poruku ova država šalje. Mladića je uhapsila kada joj je bio potreban kec u rukavu za naredne izbore, sisatu udovicu ratnog profitera hapse kada žele da se igraju pravne države, Đokovića veličaju do mita ... Pa šta ako je prvi reket sveta? Da li to znači da oni koji to nisu nemaju budućnost kao Srbi u ovoj državi i na ovom kontinentu? Šta je sa prosečnim studentom istorije, medicinskom sestrom, veterinarom ili profesorom pevanja? Treba li da umru od gladi jer im tata nije finansirao treninge na vreme?! Treba li da umru devojke jer nemaju silikone i 'pesak u glasu'? Šta je sa prosečnim građanima ove zemlje? Gde je srednji sloj, gde je građanstvo, Borise Tadiću?

Na ovom piru nedostaju još Legija, Arkan i Ćanda pa da veselje bude kompletno.
Sve zajedno liči na reality kada su se posle krvavih obračuna svi našli rame uz rame, u miru, pijuckaju pića i sklapaju babuške. Igrali su se države malo pa je došao red na predah. Poraz.

Josip Vasilj

pre 12 godina

Hm, ambasador Rusije u vojnoj uniformi a Ceca sa narukvicom na slobodi.
Mora da je ovo neka nova nagodba po kojoj građani Srbije umjesto Cece ostaju u kućnom pritvoru…

Darko

pre 12 godina

Kakav fijasko! Pozvati na prijem povodom dana Rusije pravosnažno osuđenog kriminalca. Time je ponižena pre svega Rusija i njen državni praznik. Ovakvu blamažu i pucanj u sopstveno stopalo sebi ne bi dozvolila čak ni naša diplomatija. Tovarišu Konuzinu će da gore uši zbog ovoga.

zoran

pre 12 godina

Kakva država takav ambasador a takve i zvanice na zvaničnom prijemu. Pevaljka, PRAVOSNAŽNO osuđena za KRIVIČNO delo. Kraj nje Predsednik države, lider Opozicije i Patrijarh.

E ta država je Srbiji i dobrom delu punoglavaca ovde uzor i glavni saveznik.

Profesor

pre 12 godina

Ambasador Konuzin se neprestano podsmeva Srbiji. Sećamo se kako je grdio Srbiju zbog ukidanja imena generala ruske vojske za par ulica. Sećamo se ruske vojske koja je poharala Srbiju i silovala naše žene dok su 'oslobadjali' Srbiju u 2. sv. ratu kada su Nemci već pobegli i kada je trebalo pobiti četnike. Podsmeva se i sada pozivom robijašici.
Hvala Rusiji na pomoći.

Woah

pre 12 godina

Tomin štrajk glađu i Cecin kućni pritvor... uffff! hit do hita! Još samo da se Velja pojavi u reklami za sok, Koštunica pobedi na rolerijadi i da Palma promeni pol, pa da sve bude u redu.

Misko

pre 12 godina

Sta se to desava sa B92 u proteklih nekoliko meseci?

Obratite paznju na naslov "Ceca i vrh države na ruskom prijemu" koji je prikladniji tracarskoj novini i tekstu tipa "X vidjena sa Y, na prijemu se pilo vino Z i sluzili specijaliteti iz ...".

Gospodo, naslov ove vesti mora biti: "Svetlana Raznatovic prekrisila zakonsku presudu o kucnom pritvoru na ocigled vrha drzave"!

Nije gdja. Raznatovic svima prirasla srcu da bi bila oslovljavana sa Ceca, niti je ljude briga kako ona provodi svoje vreme.

Ono sto je ovde kljucno jeste sistemska podrska krsenju zakona!

Vicko

pre 12 godina

Ili se ona narukvica pokvarila il' se ceci nije svidela (s obzirom kakve je arkan donosio iz rata) pa sada mora stalno da se krece sa ljudima iz vlade da bi je imali pod kontrolom :D

prava slika srbije

pre 12 godina

Cela ova prica sa Cecinim sudjenjem i pritvorom je jedna velika sprdnja i pojavljivanje na ovom prijemu je dokaz toga. Prosto u ovoj drzavi postoje neki ljudi koji su iznad zakona i to je tako. Nekim biznismenima, pevaljkama, politicarima, popovima i slicnim niko ne sme nista i to je tako. Ko ne moze na takvo stanje da se privikne, prosto treba da potrazi neku novu otadzbinu gde nece morati da trpi ovakve stvari.

NekoIzMase

pre 12 godina

Zasto Predsjednik SSSR Srbije nije bio i ovaj put "principijelan" i izbjegao susret sa osudjenim licima, odnosno kriminalcima, kao sto je to vec mnogo puta dosljedno cinio prilikom mogucnosti susreta sa svojim gradjanima Albancima, Bosnjacima, Romima i neznam vise kojima pogresnim Narodima koji zive u SSSR Srbiji?
Uostalom, sta ce sada da uradi Jelena Karleusa? TO JE VRHUNSKO PITANJE, bemti...

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Sloboslavije !? Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna države.

nadja

pre 12 godina

Znaci TO je TO!!!!Ja uopste nisam "iznenadjena niti uvredjena". Kazna za kriminal, koju su joj nastimali "DRUGARI" iz Vlade govori u prilog onog Andricevog poznatog i istinitog razmisljanja, koje je i zapisao: "Doslo vrijeme da pametni zasute, budale progovore a fukare se obogate"!!!!!

daca

pre 12 godina

Ne procitah da je bio ijedan srpski sportista(ni kosarkas,ni teniser,ni vaterpolista,fudbaler)niko od onih koji su nam obraz osvetlali po stotinu puta,ni Marija Serifovic koja je Evropu dovela u Beograd. Ali zato je tu obicna srpska pevaljka koju mozete naci u svakoj kafani. Sta je to ona uradila za dobrobit Srbije? Odvratna je!!! Kud plovi ovaj brod!!??

država

pre 12 godina

brateeeeeeee... hahahahahahahahahahaha... na ovako nešto nema suvislog komentara, stvarno... samo da se smeješ, plačeš ili po želji od muke.

EU Citizen

pre 12 godina

Sramota je što bilo kakvi državni prestavnici idu na ruska slavlja, o Čedi Jovanoviću i da ne govorim, sve dok Rusija koja krije i štiti jedan broj najvećih kriminalaca i zločinaca u istoji ove zemlje, koji su uostalom, uglavnom svojim zločinima ispunjavali njenu politiku na Balkanu, ne izruči sve do poslednjeg i dok se ne rasvetli njena uloga u ubistvu premijera Đinđića. Lažni patrioti isporučivanje ljudi kojima je Srbija trebalo prva da sudi, da nikada više ne vide svetlo dana, zovu "servilnošću prema Zapadu", ali servilnost Srbije prema Rusiji očigledno nema granica. A prisustvo jednog ordinarnog ženskog lopova, udovice masovnog ubice i kriminalca i prvosveštenice jeftinog prostakluka i šunda najgore vrste u Srbiji samo svedoči o katastrofalnom kulturnom nivou i nepostojećim kriterijumima ove špijunsko-tajkunske diktature. ...

Za građane ovakve države je bolje da država ne postoji uopšte !

pre 12 godina

A šta bi sa kućnim pritvorom, nisu u stanju ni da makar prikažu da poštuju ni onako smešnu kaznu. Toliko o "reformisanom" pravnom sistemu.

ZZDarfy

pre 12 godina

Todorovic,Tadic, Pop-Lazic, Prof.dr Slavica, Kostunica, Jovanovic, Cvetkovic, Raznatovic,Irinej... Ovakav trip jos nisam imao, woooooow!

Stara Srbija

pre 12 godina

Od Zitoradje, pa cvetka zanovetka, preko Arkana, druzenja sa Zemunskim klanom u vili mesecima pred 12.mart 2003. godine, preko smesne pravosnazne presude za utaju teskog poreza, do specijalnog gosta kod
''Ruske brace'', one iste brace koji su na svojoj nacionalnoj televiziji objavili kako je Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak, koji objavljuju danima po njihovim novinama kako je Srpskom narodu ispran mozak zbg NATO i EU, i kod one iste brace , koja je ugostila na kafi Dragog Acu-Acu Tomica gle slucajnosti bas istog dana , dok su Legija, Pacov, Budala, Zvezdan i ostala kamarila drzali autoput pod opsadom sa dugim cevima i Hamerima.
Mozda su jos falili da upotpune dozivljaj i Udbasko-Komunisticki general Ratko Mladic koji trenutn zahteva da cita samo Ruske pisce, koga ce usput braniti nekakav specijalizovani advokatsko-boljsevicki tim advokata iz Rusije u Hagu, zatim zenica sa crvenim cvetom u kosi , cuveni intelektualac i pisac i njen sin specijalizovani nosac gajbica , dok su takodje kao konobare na prijemu mogli da pozovu i Udbaske direktore iz Podmoskovlja koji su unistli Srpsku privredu i oteli nasu deviznu stednju.
Tu je naravno bio i cuveni doktor pravnih nauka Kostunica Vojislav koji je podrzao tu oruzanu pobunu crvenih beretki, koji je vec 5-og oktobra u Udbino ime pricao u 6-oro ociju sa Milosevicem , Sergejem Ivanovim u vili Slobodana Milsoevica i koji je poklonio NIS ruskoj braci na tacni za jedanaest puta nizu cenu nego sto su Hrvati prodali soju naftnu kompaniju INU.
Veselo drustvance jako , cak i za isprane Rusofilske mozgove po Srbiji.
I posle se neko pita zasto NATO i EU, zasto Evropski standardi i pravosudje, pa upravo zbog takvih , da nam se ne smeju u lice , i da nas ne pljuju u lice .
Nihov paranoicni strah od moderne Evropske Srbije sa novim specijalnim pravosudjem ,koje ce se baviti specijalno unistavanjem Srbije sa pocetkom od 45-e godine kada su Udbasi upadali u Srbiji u koznim mantilima, i otimali nasa imanja, kuce, stanove, proterivali nase dedove i oceve iz Srbije , pa onda sa posebnim naglaskom na 90-e godine , ce biti melem na ranu za sve nase unistene zivote, porodice , unistavanje gradjanskog drustva Srbije, beznadje, jad i cemer.

gradjanin

pre 12 godina

Ma bravo Cecilija!!Pokazi ovim demokratama kakvi su ustvari!
Ako ti kao osudjena mozes da prisustvujes ovde, i predsednik i svi su tu, to samo znaci da su to prodane duse i da si ih sve kupila za malo parica!

Срамота ме је што припадам овом друштву!

pre 12 godina

Ово је крајње понижавајуће - председник Борис је требао да се окрене и оде. Ово доживљавам као понижење и "препоруку" шта треба да буде Србија. Ако Борис може да одбије одлазак тамо где се појављује председница Косова, онда може и да покаже и овде бар мало достојанства........или га више у односу на баћушке немамо ?

vlada

pre 12 godina

strasnoooooo...sta reci..kriminalci se slobodno setaju sa vrhom nase drzave..ovo je neverovatno..i onda se cudimo zasto su ovu pevacicu pustili.. niko se nije ogradio od politicara..ko je ta pevacica da dolazi na prijem u ambasadu strane zemlje.. mozda bi arkan bio danas premijer.. ko to zna..luda zemlja totalno.. nemam vise reci..

Miroslav

pre 12 godina

Ovim nam samo pokazuju da je Ceca istaknuti radnik službe bezbednosti i da je zaštićena od majke Rusije poput njene drugarice Mire Marković i da je ista od izuzetnog značaja za Srbistan tako da građani prestanu sa negativnim komentarima u vezi njenog kućnog pritvora (kućne slobode) koja joj je dodeljena.

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Ne shvatam zbog cega je ovo vest?! Pretpostavljam, da bi prisustvo Sonje Biserko ili Natase Kandic na ovom prijemu, bilo daleko "prirodnije", zar ne?
Zasto neki vise cene one koji nas lupaju po glavi, potcenjuju i ukopavaju? Da li je to sadomazohizam ili je nesto drugo u pitanju?

SaleBG

pre 12 godina

Sta jos "bratska" Rusija treba da uradi da bi ova rusofilija u Srbiji pocela da se smanjuje. Daju politicki azil optuzenima za krivicna dela u Srbiji i time nas omalovazavaju i vredjaju kao drzavu. Ovo sa Cecom je sprdanje i pljuvanje direktno u lice. Na zvanican prijem pozivaju predsednika drzave i osobu osudjenu za krivicno delo!
Ja da sam Tadic, onog momenta kad se gospodja pojavila okrenuo bih se i otisao, jer je to manji politicki skandal nego biti na istom mestu sa takvom osobom. Sramota!

j o k e r

pre 12 godina

...da li je ovo svinjarija ili mi se samo cini!?...da li nas "vrhuska"ove smesne drzave,svi naravno pozvani i prisutni na ovoj ruskoj proslavi - takodje zeza!?...da li nas posebno zeza i ruski ambasador!?...da li nam se svi smeju u brk!?...pa naravno specijalno i posebno "ceca nacionale"!?...koja je u ociglednom "virtuelnom" kucnom zatvoru u trajanju od juce pa za 8 meseci!?...sem kada ce se setkati po prodavnicama, ili pravi zurke u svojoj vili na dedinju,ili "radi"na svom novom CD-ju i naravno dok se setka po prijemima na kojima ce ocigledno predstavljati ovu idiotsku,moronsku i debilnu quazi drzavu (sa sve njenim vodjama...) - srbiju!!!...F U J !!!..."vladu","tuzilastvo","policiju"i posebno "pravosudje" ove skaradne drzave trebalo bi da bude stid i sramota od ovog napacenog,sludjenog,opljackanog,laganog i nazalost po svemu sudeci "ovcarskog" naroda...!!! FUJ,FUJ,FUJ...!!!

Žaki

pre 12 godina

Muka mi je više od ovih "desnih" - samozvanih patriota (i odavde i sa Urala), koji žive u nekom paralelnom svetu; u nekom svom svetu u kojem su se snašli i obogatili se bez ikakve mogućnosti da se više sklone i ostave nas na miru. Ruski plaćenici! Ovo je samo tužan pokušaj nekakve uravnilovke, hoće Rusija tobože da pokaže zube dolazećem NATO savezu - a nebrojeno puta im je NATO pokazao gde im je mesto. Prvo su sa Kosova, na koje su prvi ušli, zbrisali glavom bez obzira kada je alijansa podigla prst,..a sada su za libijsku krizu uložili "protesnu notu"?! Nekako...izaziva osmeh na lice! Molim vas ostavite me više ovakve Rusije! To nije "Rusija" jednog Dostojevskog i mnogih baćuški kakve imamo u predubeđenju. Ovo je Rusija raznih mafijaša i nekih njihovih Miškovića, Buhi i Legija. Ne želim više to pseudo pravoslavno licemerisanje i busanje u panslovenske grudi - naprosto mi je odvratno. Kakvo Pravoslavlje kakvi bakrači; ni tamo ni ovde to nema veze sa verom smirenih otaca Crkve koji okreću i drugi obraz kada su poniženi. Unakazili su Jevanđelje promovišući nekakvu svoju izabranost; "bolji smo od svih drugih na svetu" - "mi smo pobožni...postimo, dajemo priloge, nismo kao ovi sa zapada"!? U tom svom nadobudnom nadimanju nad ostalima, i ne primećujemo da sve to izgleda jako primitivno, ..veoma glupavo. Da, to je prava reč, zaista se u tom svom paralelnom svetu zaglupavljuju i jedni drugima aplaudiraju na tome! Molim vas, ostavite me više na miru,.. i Rusi i svi ostali..

nista cudno

pre 12 godina

Rusija, sigurna zemlja za srpske kriminalce.
Nadam se da ce ova zemlja sto pre reci zbogom Rusima i njihovim srafovima u Srbiji. Zbog ovakvih stvari veselim se ulasku u EU, a iskreno se nadam i u NATO, i samim tim sto vecim otklonom od Rusije.
A sto se tice ovih nasih politicara u Cecinom drustvu, nemoj to da vas cudi, svi oni na svadbama i ostalim veseljima vole da zapevaju i zaigraju uz Cecinu muziku. Isti je to svet, samo je razlika u tome sto politicari znaju dobro da lazu, a Ceca "zna" da peva. A i Ceci i politicarima je zajednicko to da vole da kradu.

Pera K.

pre 12 godina

Pogodite ko se ovde ne uklapa:
Svetlana Ražnatović, Boris Tadić, Mirko Cvetković, Slavica Đukić-Dejanović, patrijarh srpski Irinej, Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica, Čedomir Jovanović.
Tačan odgovor: niko, ovo je elita Srbije

Obrad Kelić

pre 12 godina

U Sloveniji i Hrvatskoj na takav prijem dodje po jedan ministar i nekoliko viših i srednjih činovnika. Zato je Slovenija u EU, a i Hrvatskoj su vrata već otvorena.
A mi ćemo da budemo ruska gubernija...

Miloš

pre 12 godina

Svetlana nije kriva,nije valjda došla nepozvana. A njeni jučerašnji domaćini domaćini su i Miri Marković i Marku Miloševiću i zašto onda i Svetlana ne bi mogla da se pojavi u njihovoj ambasadi. Rusija mati zove!E, Rusijo!

Olivera

pre 12 godina

Pozivanjem pravosnažno osuđenog lica za teže krivično delo na prijem, ruska Ambasada je mnogo rekla.
Žao im je, verovatno, što tu nije mogao da budu i Legija, ali su mu, valjda, poslali za večeru nešto od pripremljenih đakonija.

blam

pre 12 godina

eheheheheh,ko koga treba da sada gleda u oči? A jel bila(o) na prijemu i sudija koji je doneo tako tešku presudu za pevačicu. Europa vas gleda dragi političari,sa njima nema zezanja kao sa nama,a mi čemo izgleda tužno pogledom ispratiti naše susede, ako sam dobro razumeo juče zakoračili u europu, a nama evo kineskog zida kod Šida

rax

pre 12 godina

kada bi boris tadic bio moralan covek, odbio bi ovaj prijem. odbio je da ide u italiju i poljsku, na nobelovu nagradu, sada ide u drustvo kriminalaca. na gore navedenim je mozda mogao nesto uraditi za ceo narod, ali on to odbija. kako mi da vaspitavamo nasu decu, sta su vrednosti u ovoj drzavi, kako vi objasnjavate ovo ponasanje vasoj deci? ja ne znam kako cu mojoj. kakvu poruku salju nasi "vladari" civilizovanom svetu?
i kakvu poruku saljemo mi, koji ove drze na vlasti i opet ce da glasamo za ove. jer mi smo ti koju odlucujemo kako hocemo da zivimo, ovo je nasa odgovornost vise nego tadiceva, nikoliceva, cecina i ambasadora rusije.
nasa i nicija drugog!

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Ona je bila medju ZVANICAMA!
Nije mogla sama sebe da pozove. To sto je pozvana od strane ruskog ambasadora da uvelica kao ugledna zvanica doticnu proslavu dosta govori i o njemu samom, o tome sta on misli kao ruski ambasador o nasem pravosudju, sistemu vrednosti, uopste o drustvu i ambijentu u kome zivimo.
Sve u svemu TRAGIKOMEDIJA!

Zoran-Nemac

pre 12 godina

Ovde se ne radi o Ceci, vec o nama ,o Rusima, o moralnim vrednostima, zakonu...
Koliko jos moze da se padne? A Tadicu, juce spomenici diktatorima, danas ovo,
sutra...? Kakva je poruka narodu? Kradi, varaj, muvaj, bices postovan!?

Danilo

pre 12 godina

Ovo jednostavno ne može biti istina. Na ovom nivou ukida se logika, a čak i "Kralj Ibi" ima svoju "iščašenu logiku".
Zato molim B92 da pod hitno demantuje ovu vest, pa čak i ako je istinita.
Jednostavno - NE MOŽE!!!

lidija

pre 12 godina

Ceca je vrh ove države ništa me više ne iznenadjuje u ovoj državi ništa više ne želim da me izludi u ovoj državi ali moram da progovorim...prestrašno je

dusko

pre 12 godina

Trebali su isacekati sa isporucivanjem Ratka Mladica u Hag pa i njega povesti na proslavu da bi drustvo bilo potpuno.
Nego, kada ce Srbija poceti da slavi raspad SFRJ kao sto Rusija slavi raspad SSSR?

Miron

pre 12 godina

Predsednik države, predsednik vlade i predsednica parlamenta na žurci sa zvanično sudski osuđenom lopužom... Je l' ima to još u nekoj državi na svetu?

Uroš Ečejić

pre 12 godina

Zaista je mučno gledati kompletni vrh jedne države - pa makar se ona zvala i Srbija - kako se dodvorava ambasadoru druge!

Deni-obeznadjeni

pre 12 godina

iskreno se nadam da je ovo zadnji prijem sramnih poziciono-opozicionih ljudi nase Srbije, koji ubrzo moraju docekati politicko smetliste.

VLADIMIR

pre 12 godina

Jedini komentar je: neka ih je stid i sram kad su u istom društvu sa pevaljkom koja je sama priznala pljačku novca i osudjena na kućni zatvor i ženom jednog od najvećih kriminalaca s ovog prostora. I jedan zaključak po narodu: S kim si takav si. NIKAKAV POKUŠAJ DA SE OPRAVDJU OD OVOAKVOG DRUŠTVA NE MOŽE SE PRIHVATITI. Naravno osim Čedici - njemu ništa ne zameram jer on je u pravom društvu.

Petar

pre 12 godina

Фасцинантан галиматијас званица, феноменално друштванце!
Не знам за вас, све остале конзументе ове ударне вести, али мени се чини да ми је сада све много јасније.
Светлана у чамцу из Бићкове "Шодер-листе" из ОНИХ мрачних времена је сада закон за свесловенску нацију!
А нека од бивших министарки је покушала да оповргне Дарвинову теорију еволуције! (можда је и била у праву, али очигледно не мора да значи) па је неоправдано критикована (да ли?).
Смеј се бајацоооооо!
(и Руђере Леонкавало се преврће у гробу).
Који се све наши "светли" ликови башкаре по Руској федерацији ових година???????
Братска нам Русија је увек, историјски била уз Србију овако, или онако, или које-како.

Руском владајућем естаблишменту желим: С праздником! (Срерћан празник)

"..........А ја идем дааааље у свој неeeспокоооој......"
(староградска песма)

TAP3AH

pre 12 godina

Kome još nije jasno da smo ruska gubernija?

Pozivanje osuđenog kriminalca na prijem je takvo pokazivanje sile i nepoštovanja sa jedne, i poslušnosti i nemoći sa druge strane da je to strašno! Zar niko nije imao petlje da to spreči?
Čudim se da nije bila i Mira sa sinom jedincem...

Ne znam samo šta su digli dreku oko izbora, ionako će sledeću vladu postavljati Rusi.

naslov vesti se govori

pre 12 godina

Meni je jako zanimljiva sama kompozicija naslova vesti:
PRVO ide Ceca poimenicno, a TEK ONDA se pominje i "vrh" drzave.
Sam naslov govori sta je vaznije u drzavi Srbiji

Julius

pre 12 godina

Koliko apsurda u istoj vesti!
Ambasada Rusije u Beogradu priredila svecani prijem u cast dana nezavisnosti koju je Rusija stekla od Ruske federacije! Na prijemu, pored vrha drzavne, vojne i crkvene Srbije, najzapazenija bila i Ceca, "koja izdrzava kaznu kucnog pritvora"!
Ima li veceg apsurda?
Prvo, Rusija nije stekla nikakvu nezavisnost, vec je ostala sama, posto su od nje pobegle, osamostalile i stekle nezavisnost druge republike SSSR. Po toj logici sticanja nezavisnosti, ispada da kada se otcepi jos i Cecenija, Rusija ce steci jos jednu nezavisnost od Cecenije!
A to, kako da se osudjeno lice (Ceca) nadje u svecanom prijemu sa vrhom drzavne, vojne i crkvene vlasti, govori kakva je drzava Srbija i kakva je druzina bila u toj svecanosti!

miroslav

pre 12 godina

ovime kriminalci pokazuju da su moćniji od države i da su nedodirivi i da imaju veći publicitet od državnika i vlasti.
ovo unosi veliki strah kod gradjana u unutrašnjosti o moći beogradskog podzemlja predvodjenog narko dilerima.
a šta reći za ruskog ambasadora i rusku diplomatiju,osim žalosno.
podsmevaju se gradjanima Srbije tako što omalovažavju srpsko sudstvo i stavljaju se na stranu kriminalaca.

zoe

pre 12 godina

Ooooo zemljo otvori se i progutaj ovaj narod, ne muci ga i ne mrcvari ga vise! I smrt ce nam lakse pasti od ove dugogodisnje torture!!!

Sladjana

pre 12 godina

ovo je zaista skandalozno, ali i ocekivano od ruskog ambasadora koji se cak mesao i u izbor naziva ulica u beogradu. mnogi haski optuzenici su se krili u rusiji sa blagoslovom ruskih vlasti. gen. vlastimir djordjevic na primer kao i drugi manje poznati optuzenici. svetlana raznatovic je kradljivica i to je i sudski potvrdjeno njenim priznajem krivice i nagodbom sa tuzilastvom. sta reci o ambasadoru i njegovoj zemlji posle ovakve svinjarije... zalosno je se ovo desava u srbiji 2011. god. ali to je posledica trulih kompromisa i ogromne korupcije vladajuceg rezima DS-SPS-PUPS.

Dragan

pre 12 godina

Ja ipak mislim da Rusija ovim pozivom Ceci na prijem šalje neku važnu poruku vlasti u Srbiji. A ambasador samo izvršava naloge iz Moskve.

Nasamaren

pre 12 godina

Ko je od nas naivnih i glupih, koji smo verovali u prosperitet ove zemlje, mogao da zna da ce slogan ZAJEDNO jednog dana znaciti: predsednici, ministri i lopovi zajedno?!

nee

pre 12 godina

Gospodin NIkolic izgleda sjajno, smrsao covek...sad moze da patentira dijetu, strajk gladju ali na privatnoj klinici, skupo ali efikasno...do gospodin Tadic prisustvuje prijemima na kojima kriminalci piju i jedu a ovamo dramatizuje kad treba da prisustvuje nekoj vaznoj regionalnoj donatorskoj konferenciji izbegavajuci svetske mocnike zato sto su pozvali kosovare...dva arsina nikad dobra slika... Ambasador rusije je odradio odlican posao, stavio u istu bastu evropejce sa kriminalcima (koji su pod kaznom, samo da poremeti pregovore o ulasku u EU...Tadicu naivko jedan...Inace cestitke Ruskim gradjanima!

Weber 'S

pre 12 godina

Ogledalo stanja u obije zemlje. Totalno poremeceni sistemi vrednosti, dovode, na klovnovsku predstavu u ambasadi, jednu turbo folk zvezdu. Moral nula. Koje ponizenje za Tadica da mu drustvo na oficijelnom prijemu drustvo prave jedan klovn i zatvorenica.

Zlaja

pre 12 godina

Ne bih dodao bilo sta vezano za vest jer je u prethodnim brojnim komentarima sve receno. Ali, napomenuo bih nesto takodje interesantno vezano za ovaj cirkuski skup, a sto su primetili i napomenuli samo par ljudi.
Cedomire Jovanovicu, sta si ti radio na tom prijemu, znajuci stavove LDP-a povodom Rusije i nasih podanickih odnosa sa njom, na sta non stop ukazujes u svojim nastupima??? Gde ti je doslednost u politici i stavovima i po cemu se ti onda razlikujes od ovih koje kritikujes i napadas? Razlikujes se po tome sto si ti gori od ovih ostalih, jer ti kao opozicija koja ukazuje na pogresnu i pogubnu politiku ove vlasti moras tako i da se vladas i ponasas u svakom trenutku!
Ovako dokazujes da si samo jos jedan obicni ******* i to ces i ostati!

promaja u glavi

pre 12 godina

A što ste začuđeni, pa 20 god. jurite ko bezglavi da glasate dal za ove ili protiv onih ili .... Pa probjte bar jednom nešto da uradite za sebe, ne izađite na sledeće izbore, bar nećete sutra morati da crvenite pred svojom decom, malo li je.

Birokratija na delu

pre 12 godina

Spiskovi zvanica za prijem povodom nacionalnoog praznika u mnogim ambasadama se iz godine u godinu samo proširuju, sve dok, npr. ne dođe novi ambasador, pa kad posle prvog prijema vidi da silna svetina nema gde da stane, onda naloži da se spisak revidira i skrati za određeni procenat. Otud na prijemu u Ruskoj ambasadi Ceca Ražnatović, a verovatno su do pre par godina bili i Boguljub i Sreten Karić. Da je, kojim slučajem, Toma Nikolić istrajao u štrajku žeđu i glađu i umro, to ne znači da mu na kućnu adresu ne bi stigla pozivnica za prijem povodom nacionalnog praznika u nekoj od ambasada.

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

a narukvica nije pistala? nije bilo baterija u njoj?

a dobio sam minuse svaki put kada sam ukucao da su narukvice kupljene za takve kao ona i da nece mecati baterije u njih.

ej aktivisti, aktivisti...ovo ste vi napravili.

pera

pre 12 godina

Cedo moj glas si izgubio,ostale necu ni da pominjem. Znas odlicno da skrivaju i daju kriminalcima utocista upravo rusi,i umesto da pokazes i dokazes svoj stav ti se druzis sa svima njima, nema ni od tebe izgleda nista osim lepih predavanja, svi ste vi isti i na kraju ste opet zajedno kao i na ovom skupu. Odvratno i sramno!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Na svečanom prijemu u Ambasadi Rusije u Beogradu, zajedno sa državnim vrhom i opozicionim liderima, prisutna bila i Svetlana Ražnatović.

Meni licno u toj celoj "skupini" Ceca Ražnatović deluje jos najpostenije !

lala

pre 12 godina

Svaka slicnost sa scenama iz serije Bela ladja je sasvim slucajna!Jedino mislim je pratilac trebao da se pojavi u sceni kad su od Sojica trazene pare za tretman botoksom.CCCCC.

Lud, zbunjen, normalan - čik pogodi ko sam?

pre 12 godina

Dan kada se Rusija otcepila od Sovjetskog Saveza. Slično kao i kada bi se slavio Dan kada se Srbija otcepila od Jugoslavije.
Nedelja kad je otišao Hase, ili .... lud zbunjenoga.
A i Cvetković je vidim bio tu. Ko kaže da se Premijer nikad ne pojavljuje? Ne znam samo jel bio i Sunđer Bob Rock?

borko

pre 12 godina

Moj sin je jutros otisao u skolu, ide u drugi razred... jedva da je ustao, al obaveze su obaveze.... morao je da ide, a njegov ucitelj cak i nije strajkovao... nije strajkovao, da ponovim, ovo im je nesto redovno radno... i ode na tri casa.... za njih vazi svaka obaveza, ali ima nekoga kome izgleda nista nije obavezno.... ni relaksirani kucni pritvor.... kada on to shvati jednog dana, necu se cuditi ako ode odavede....

Hteo sam jos da kazem da bi posle ovoga u nekoj normalnoj drzavi ministar nadlezan za sprovodjenje zatvorskih sankcija, koji god to resor bio, morao da podnese ostavku , hitno, a mozda jos i poneki koji sa tim ima blize ili dalje veze... ali sam onda shvatio da se to ustvari u normalnoj drzavi ne bi ni desilo....

perica

pre 12 godina

jasan dokaz da je uticajem vlasti dobila i manju novcanu kaznu i manji pritvor, tj. dodji kad ti se prohte da ti stavimo narukvicu i slobodno putuj i u inostranstvo...

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

I ja na temu naslova vesti: "Ceca na čelu državne delegacije"
Podnaslov: Tobožnja država Srbija...
I sada će neki "Poskok" da disciplinuje lekare? Umesto 2.000 "Poskoka", a da se krene od sudova, stranaka do - tek na kraju - lekara!

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Titoslavije !? Ne bi bilo iznenadjenje da se na prijemu „Vrline javne poroci tajni“ pojavila Madam Mira „ С цветком в волосах” sa svojim Vitezom od bambilenda. Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna svojih država.

RADOVAN III

pre 12 godina

Zasto se cudite,pa od uvek su "ugledne i obrazovane"poput Cece bile u drustvu renomiranih politicara od "karijere". Srbija ide ubrzanim koracima ka EU a da u nju nikada ne stigne.

Aleksandar

pre 12 godina

Pravosnažno osuđena pevačica zajedno sa državnim vrhom na prijemu u ruskoj ambasadi ? Ovo samo još jednom pokazuje koliko su posrnuli u moralnom smislu ljudi koji vode našu državu. Jedino opravdanje imaju u činjenici da i oni koriste iste metode u raspolaganju društvenom imovinom kao dotična pevačica.

gost

pre 12 godina

Koju to poruku rusi salju i kome. Nama narodu, ili ovim ljigama nasim na prijamu pored cece? Mi samo tonenomo moralno, ekonomski, politicki... to je prosto neverovatno.

misa bradic

pre 12 godina

Da li je pevala svoj novi hit, obradu Ekremove pesme: Pos'o, kuca, kuca, po'o? Novi hit se zove;"Kuca, kuca, kuca, kuca....kuca."

Liberal

pre 12 godina

Predlazem da se iskomplikuje glasanje na sledecim izborima!
Danasnja vlast je rezultat, koji govori o sposobnosti svake budale da zaokruzi omiljeni broj na tom listicu.

Dejan

pre 12 godina

Pevaljko... Tebi svaka čast!!! I treba da zezas i kradeš kad ti to dozvoljavaju! A narodu prst u oko! Tako pravite idole (nedodirljive) našim klincima.

danica

pre 12 godina

Gospode Boze, da se prekrstim levom rukom.
Sta ce ona tamo? Nema nama spasa to treba da bude svima jasno.Drzavni vrh ruku pod ruku sa pevaljkom koju taj isti vrh optuzuje, hapsi i kiti kao nekom nazuvicom da je uhodi. Strasno,strasno!!!

buahahaha

pre 12 godina

Ma jok, nije dobila zvanicu, nego se uvalila kao necija pratnja, nekog novinara, ali treba ispitati sve cinjenice. Ovo je skandal bez presedana. Ne postovanje rusije koju ambasador predstavlja, nepostovanja naroda kod kojeg si dosao.Ja sve mislim da su njeni prijatelji iz skandala ili neke televizije namero uzeli za pratnju kako bi se promovisala. Zmislite kampanju iz pritvora kad bude bilo?!
Tadicu, ovo ti je prst u oko i tvojim javnom nesposobnim tuziocima, Prst celoj vladi i svim ministrima

Aleksandar

pre 12 godina

jeste sramota, ali ne razumem zašto pljujete Ruse?
Da je Ceca odgovarala po zakonu, bez podrške državnog vrha, ne bi čamila kod kuće, već u Požarevčakom zatvoru.
A ovako, kako je naše "reformisano sudstvo" njoj samo reklo No-No, i faktičiki je pustilo na slobodu, zašto onda da očekujemo od bilo koga, pa i Rusa, da budu "veći katolici od Pape".
Ovo je samo pokazalo otvoreno koliko je naša vlast samo nama mazala oči i da je taj kućni pritvor samo sprdnja.
A od Rusa/EU ja ne očekujem da rešavaju naše probleme/bruke - to je naš posao valjda?

Mina

pre 12 godina

pa to je baš lepo!! samo je meni malo muka...ne zbog Cece , ona ne zna, i treba je razumeti, ali sve ukupno inspirise da nikada ne otvoris novine ili ne pogledas TV..ko koga ovde zahebava!! Svaka čast..

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Svašta od vas komentatore , zašta vam je kriva CECA u Srbiji ? Da možda ona nije na vlasti 11 godina poslednjih ?
Da ona ne vodi ekonomsku, fiskalnu, ili bilo koju kilavu i skandaloznu politiku u Srbiji ?
Kome od vas je lično CECA uradila nešto loše u životima vašima ?
Po meni veći je skandal što su se tamo pojavili sve krivac do krivca za našu ekonomsku kataklizmu i institucijalnu(čitaj predsednik nam DRŽAVE/vlade), no da je tamo bila Mila Štula, Dragan Antić-struja, vladika Filaret i Dragoljub Milanović recimo.

Olika

pre 12 godina

Nemojte je(Gospodju Raznatovic) BRE vise pominjati ! Vi, cuveni BE 92 pocinjete da licite na bedne tabloide ! Nisam zgrozena sto je ona bila tamo nego sto je to Vama to udarna vest !

Bata

pre 12 godina

Nigde nema smesnijih komentara kao na sajtu B92. Uvek iste, smesne, lako predvidive reakcije. Jednoj grupici komentatora dovoljno je malo mahnuti crvenom krpicom pred licem. Pa sta ako je Ceca bila na prijemu. Stvar je ambasadora Rusije koga ce tamo pozvati. Sta ima nase rukovodstvo i sta imaju nasi politicari s tim? Da nisu mozda mogli proveriti listu gostiju? Ili da nisu trebali napustiti prijem sto je Ceca tamo. Ako nista drugo, bar su imali u sta da gledaju. Ne vidim sta je u svemu tome bruka, cirkus i sl.

Marko

pre 12 godina

Ljudi ne budite tolilo negativni..prvo Ceca još nije u pritvoru, a drugo zemlja je bila u goroj situaciji (pod Turcima) pa je kao što vidite našla perspektivu.. Hajde Srbi malo optimizma kod svih nas i imaćemo perspektivu..

Poter

pre 12 godina

Svetlana nije prekršila zakon, presuda jeste izvršna ali izdržavanje kazne počinje tek za nekoliko dana,nju je ili domaćin pozvao ili ju je neko zlonamerno poveo kao pretilju.

I tako je to deo politike ruženja nosioca zakonodavne vlasti od opozicije i izvršne vlasti, za prvu sam siguran da ima motiv, dok za drugu moze se reći da im je ostalo ležerno ponasanje nestrućnost i lenjost iz ranijih vremena

tomkarlo

pre 12 godina

Stvarno je najvažnija vest sa prijema povodom državnog praznika Rusije da je njemu prisustvovala SR. I drugo, uniforma na ambasadoru Rusije nije vojna već diplomatska svečana uniforma.

thebee269

pre 12 godina

pa zar niko ne misli da su Rusi pozvali Cecu namerno da bi izazvali ovakav odjek i okrenuli dodatno narod protiv ovih na vlasti pa da im doju oni koje zele,Toma,Voja,Velja...
samo sto ovi na vlasti nisu imali m... da se okrenu i odu kada su videli doticnu to je druga stvar.

Bata

pre 12 godina

Nigde nema smesnijih komentara kao na sajtu B92. Uvek iste, smesne, lako predvidive reakcije. Jednoj grupici komentatora dovoljno je malo mahnuti crvenom krpicom pred licem. Pa sta ako je Ceca bila na prijemu. Stvar je ambasadora Rusije koga ce tamo pozvati. Sta ima nase rukovodstvo i sta imaju nasi politicari s tim? Da nisu mozda mogli proveriti listu gostiju? Ili da nisu trebali napustiti prijem sto je Ceca tamo. Ako nista drugo, bar su imali u sta da gledaju. Ne vidim sta je u svemu tome bruka, cirkus i sl.

Milutin Mladjenović

pre 12 godina

Svašta od vas komentatore , zašta vam je kriva CECA u Srbiji ? Da možda ona nije na vlasti 11 godina poslednjih ?
Da ona ne vodi ekonomsku, fiskalnu, ili bilo koju kilavu i skandaloznu politiku u Srbiji ?
Kome od vas je lično CECA uradila nešto loše u životima vašima ?
Po meni veći je skandal što su se tamo pojavili sve krivac do krivca za našu ekonomsku kataklizmu i institucijalnu(čitaj predsednik nam DRŽAVE/vlade), no da je tamo bila Mila Štula, Dragan Antić-struja, vladika Filaret i Dragoljub Milanović recimo.

Marko

pre 12 godina

Ljudi ne budite tolilo negativni..prvo Ceca još nije u pritvoru, a drugo zemlja je bila u goroj situaciji (pod Turcima) pa je kao što vidite našla perspektivu.. Hajde Srbi malo optimizma kod svih nas i imaćemo perspektivu..

Mladen Mladenovic

pre 12 godina

Ne shvatam zbog cega je ovo vest?! Pretpostavljam, da bi prisustvo Sonje Biserko ili Natase Kandic na ovom prijemu, bilo daleko "prirodnije", zar ne?
Zasto neki vise cene one koji nas lupaju po glavi, potcenjuju i ukopavaju? Da li je to sadomazohizam ili je nesto drugo u pitanju?

Olika

pre 12 godina

Nemojte je(Gospodju Raznatovic) BRE vise pominjati ! Vi, cuveni BE 92 pocinjete da licite na bedne tabloide ! Nisam zgrozena sto je ona bila tamo nego sto je to Vama to udarna vest !

zoran

pre 12 godina

Kakva država takav ambasador a takve i zvanice na zvaničnom prijemu. Pevaljka, PRAVOSNAŽNO osuđena za KRIVIČNO delo. Kraj nje Predsednik države, lider Opozicije i Patrijarh.

E ta država je Srbiji i dobrom delu punoglavaca ovde uzor i glavni saveznik.

Misko

pre 12 godina

Sta se to desava sa B92 u proteklih nekoliko meseci?

Obratite paznju na naslov "Ceca i vrh države na ruskom prijemu" koji je prikladniji tracarskoj novini i tekstu tipa "X vidjena sa Y, na prijemu se pilo vino Z i sluzili specijaliteti iz ...".

Gospodo, naslov ove vesti mora biti: "Svetlana Raznatovic prekrisila zakonsku presudu o kucnom pritvoru na ocigled vrha drzave"!

Nije gdja. Raznatovic svima prirasla srcu da bi bila oslovljavana sa Ceca, niti je ljude briga kako ona provodi svoje vreme.

Ono sto je ovde kljucno jeste sistemska podrska krsenju zakona!

Profesor

pre 12 godina

Ambasador Konuzin se neprestano podsmeva Srbiji. Sećamo se kako je grdio Srbiju zbog ukidanja imena generala ruske vojske za par ulica. Sećamo se ruske vojske koja je poharala Srbiju i silovala naše žene dok su 'oslobadjali' Srbiju u 2. sv. ratu kada su Nemci već pobegli i kada je trebalo pobiti četnike. Podsmeva se i sada pozivom robijašici.
Hvala Rusiji na pomoći.

Birokratija na delu

pre 12 godina

Spiskovi zvanica za prijem povodom nacionalnoog praznika u mnogim ambasadama se iz godine u godinu samo proširuju, sve dok, npr. ne dođe novi ambasador, pa kad posle prvog prijema vidi da silna svetina nema gde da stane, onda naloži da se spisak revidira i skrati za određeni procenat. Otud na prijemu u Ruskoj ambasadi Ceca Ražnatović, a verovatno su do pre par godina bili i Boguljub i Sreten Karić. Da je, kojim slučajem, Toma Nikolić istrajao u štrajku žeđu i glađu i umro, to ne znači da mu na kućnu adresu ne bi stigla pozivnica za prijem povodom nacionalnog praznika u nekoj od ambasada.

Aleksandar

pre 12 godina

jeste sramota, ali ne razumem zašto pljujete Ruse?
Da je Ceca odgovarala po zakonu, bez podrške državnog vrha, ne bi čamila kod kuće, već u Požarevčakom zatvoru.
A ovako, kako je naše "reformisano sudstvo" njoj samo reklo No-No, i faktičiki je pustilo na slobodu, zašto onda da očekujemo od bilo koga, pa i Rusa, da budu "veći katolici od Pape".
Ovo je samo pokazalo otvoreno koliko je naša vlast samo nama mazala oči i da je taj kućni pritvor samo sprdnja.
A od Rusa/EU ja ne očekujem da rešavaju naše probleme/bruke - to je naš posao valjda?

tomkarlo

pre 12 godina

Stvarno je najvažnija vest sa prijema povodom državnog praznika Rusije da je njemu prisustvovala SR. I drugo, uniforma na ambasadoru Rusije nije vojna već diplomatska svečana uniforma.

EU Citizen

pre 12 godina

Sramota je što bilo kakvi državni prestavnici idu na ruska slavlja, o Čedi Jovanoviću i da ne govorim, sve dok Rusija koja krije i štiti jedan broj najvećih kriminalaca i zločinaca u istoji ove zemlje, koji su uostalom, uglavnom svojim zločinima ispunjavali njenu politiku na Balkanu, ne izruči sve do poslednjeg i dok se ne rasvetli njena uloga u ubistvu premijera Đinđića. Lažni patrioti isporučivanje ljudi kojima je Srbija trebalo prva da sudi, da nikada više ne vide svetlo dana, zovu "servilnošću prema Zapadu", ali servilnost Srbije prema Rusiji očigledno nema granica. A prisustvo jednog ordinarnog ženskog lopova, udovice masovnog ubice i kriminalca i prvosveštenice jeftinog prostakluka i šunda najgore vrste u Srbiji samo svedoči o katastrofalnom kulturnom nivou i nepostojećim kriterijumima ove špijunsko-tajkunske diktature. ...

5P

pre 12 godina

Pevaljka, Patrijarh, Predsednik, Predsednica i Premijer.

I vi hoćete u EU? Nikad!

Evo vam slovo po slovo N-I-K-A-D.

Ovo je država mafije, tajnih službi i klera ogrezlog u srebroljublje. Ako neko misli da sam slučajno zaboravio da pomenem političare, nisam - oni su deo mafije koju sam stavio na prvo mesto.

Срамота ме је што припадам овом друштву!

pre 12 godina

Ово је крајње понижавајуће - председник Борис је требао да се окрене и оде. Ово доживљавам као понижење и "препоруку" шта треба да буде Србија. Ако Борис може да одбије одлазак тамо где се појављује председница Косова, онда може и да покаже и овде бар мало достојанства........или га више у односу на баћушке немамо ?

Poter

pre 12 godina

Svetlana nije prekršila zakon, presuda jeste izvršna ali izdržavanje kazne počinje tek za nekoliko dana,nju je ili domaćin pozvao ili ju je neko zlonamerno poveo kao pretilju.

I tako je to deo politike ruženja nosioca zakonodavne vlasti od opozicije i izvršne vlasti, za prvu sam siguran da ima motiv, dok za drugu moze se reći da im je ostalo ležerno ponasanje nestrućnost i lenjost iz ranijih vremena

Milica

pre 12 godina

Kako?!Kako?!Kako?! Ovo je kao najgori ruzan san....Supruga ratnog profitera iz 1990-ih uziva ovakvu poziciju u Srbiji i nakon 15 godina...i neposredno pred "odlazak" u "zatvor"..i to u drustvu politicara koji pretenduju da Srbiju uvode u Evropsku uniju.... Boze, kakva je ovo uvreda za postene gradjane! Sramota, kolika se paznja ovoj folk pevaljki daje u medijima...

Miloš

pre 12 godina

Svetlana nije kriva,nije valjda došla nepozvana. A njeni jučerašnji domaćini domaćini su i Miri Marković i Marku Miloševiću i zašto onda i Svetlana ne bi mogla da se pojavi u njihovoj ambasadi. Rusija mati zove!E, Rusijo!

Stara Srbija

pre 12 godina

Od Zitoradje, pa cvetka zanovetka, preko Arkana, druzenja sa Zemunskim klanom u vili mesecima pred 12.mart 2003. godine, preko smesne pravosnazne presude za utaju teskog poreza, do specijalnog gosta kod
''Ruske brace'', one iste brace koji su na svojoj nacionalnoj televiziji objavili kako je Zoran Djindjic bio kriminalac koji je zasluzio metak, koji objavljuju danima po njihovim novinama kako je Srpskom narodu ispran mozak zbg NATO i EU, i kod one iste brace , koja je ugostila na kafi Dragog Acu-Acu Tomica gle slucajnosti bas istog dana , dok su Legija, Pacov, Budala, Zvezdan i ostala kamarila drzali autoput pod opsadom sa dugim cevima i Hamerima.
Mozda su jos falili da upotpune dozivljaj i Udbasko-Komunisticki general Ratko Mladic koji trenutn zahteva da cita samo Ruske pisce, koga ce usput braniti nekakav specijalizovani advokatsko-boljsevicki tim advokata iz Rusije u Hagu, zatim zenica sa crvenim cvetom u kosi , cuveni intelektualac i pisac i njen sin specijalizovani nosac gajbica , dok su takodje kao konobare na prijemu mogli da pozovu i Udbaske direktore iz Podmoskovlja koji su unistli Srpsku privredu i oteli nasu deviznu stednju.
Tu je naravno bio i cuveni doktor pravnih nauka Kostunica Vojislav koji je podrzao tu oruzanu pobunu crvenih beretki, koji je vec 5-og oktobra u Udbino ime pricao u 6-oro ociju sa Milosevicem , Sergejem Ivanovim u vili Slobodana Milsoevica i koji je poklonio NIS ruskoj braci na tacni za jedanaest puta nizu cenu nego sto su Hrvati prodali soju naftnu kompaniju INU.
Veselo drustvance jako , cak i za isprane Rusofilske mozgove po Srbiji.
I posle se neko pita zasto NATO i EU, zasto Evropski standardi i pravosudje, pa upravo zbog takvih , da nam se ne smeju u lice , i da nas ne pljuju u lice .
Nihov paranoicni strah od moderne Evropske Srbije sa novim specijalnim pravosudjem ,koje ce se baviti specijalno unistavanjem Srbije sa pocetkom od 45-e godine kada su Udbasi upadali u Srbiji u koznim mantilima, i otimali nasa imanja, kuce, stanove, proterivali nase dedove i oceve iz Srbije , pa onda sa posebnim naglaskom na 90-e godine , ce biti melem na ranu za sve nase unistene zivote, porodice , unistavanje gradjanskog drustva Srbije, beznadje, jad i cemer.

gradjanin

pre 12 godina

Ma bravo Cecilija!!Pokazi ovim demokratama kakvi su ustvari!
Ako ti kao osudjena mozes da prisustvujes ovde, i predsednik i svi su tu, to samo znaci da su to prodane duse i da si ih sve kupila za malo parica!

Bucko razmisljam

pre 12 godina

Na svečanom prijemu u Ambasadi Rusije u Beogradu, zajedno sa državnim vrhom i opozicionim liderima, prisutna bila i Svetlana Ražnatović.

Meni licno u toj celoj "skupini" Ceca Ražnatović deluje jos najpostenije !

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Sloboslavije !? Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna države.

Josip Vasilj

pre 12 godina

Hm, ambasador Rusije u vojnoj uniformi a Ceca sa narukvicom na slobodi.
Mora da je ovo neka nova nagodba po kojoj građani Srbije umjesto Cece ostaju u kućnom pritvoru…

j o k e r

pre 12 godina

...da li je ovo svinjarija ili mi se samo cini!?...da li nas "vrhuska"ove smesne drzave,svi naravno pozvani i prisutni na ovoj ruskoj proslavi - takodje zeza!?...da li nas posebno zeza i ruski ambasador!?...da li nam se svi smeju u brk!?...pa naravno specijalno i posebno "ceca nacionale"!?...koja je u ociglednom "virtuelnom" kucnom zatvoru u trajanju od juce pa za 8 meseci!?...sem kada ce se setkati po prodavnicama, ili pravi zurke u svojoj vili na dedinju,ili "radi"na svom novom CD-ju i naravno dok se setka po prijemima na kojima ce ocigledno predstavljati ovu idiotsku,moronsku i debilnu quazi drzavu (sa sve njenim vodjama...) - srbiju!!!...F U J !!!..."vladu","tuzilastvo","policiju"i posebno "pravosudje" ove skaradne drzave trebalo bi da bude stid i sramota od ovog napacenog,sludjenog,opljackanog,laganog i nazalost po svemu sudeci "ovcarskog" naroda...!!! FUJ,FUJ,FUJ...!!!

Sladjana

pre 12 godina

ovo je zaista skandalozno, ali i ocekivano od ruskog ambasadora koji se cak mesao i u izbor naziva ulica u beogradu. mnogi haski optuzenici su se krili u rusiji sa blagoslovom ruskih vlasti. gen. vlastimir djordjevic na primer kao i drugi manje poznati optuzenici. svetlana raznatovic je kradljivica i to je i sudski potvrdjeno njenim priznajem krivice i nagodbom sa tuzilastvom. sta reci o ambasadoru i njegovoj zemlji posle ovakve svinjarije... zalosno je se ovo desava u srbiji 2011. god. ali to je posledica trulih kompromisa i ogromne korupcije vladajuceg rezima DS-SPS-PUPS.

nista cudno

pre 12 godina

Rusija, sigurna zemlja za srpske kriminalce.
Nadam se da ce ova zemlja sto pre reci zbogom Rusima i njihovim srafovima u Srbiji. Zbog ovakvih stvari veselim se ulasku u EU, a iskreno se nadam i u NATO, i samim tim sto vecim otklonom od Rusije.
A sto se tice ovih nasih politicara u Cecinom drustvu, nemoj to da vas cudi, svi oni na svadbama i ostalim veseljima vole da zapevaju i zaigraju uz Cecinu muziku. Isti je to svet, samo je razlika u tome sto politicari znaju dobro da lazu, a Ceca "zna" da peva. A i Ceci i politicarima je zajednicko to da vole da kradu.

george wordy

pre 12 godina

“ Dan Rusije proglašen je 1992. godine nacionalnim praznikom, kojim se obeležava nezavisnost Rusije od Sovjetskog Saveza” .Jedina razlika izmedju Resorskih kamarila za zaštitu naroda koje vladaju sa ove dve zemlje je ta što Srbija nema dan nezavisnosti , od Titoslavije !? Ne bi bilo iznenadjenje da se na prijemu „Vrline javne poroci tajni“ pojavila Madam Mira „ С цветком в волосах” sa svojim Vitezom od bambilenda. Prisustvo arkanogantne Cece nacionale samo oslikava dubinu kulturnog beznadja ovih resorskih kamarila koje počivaju na korupciji i kriminalu od vrha do dna svojih država.

nee

pre 12 godina

Gospodin NIkolic izgleda sjajno, smrsao covek...sad moze da patentira dijetu, strajk gladju ali na privatnoj klinici, skupo ali efikasno...do gospodin Tadic prisustvuje prijemima na kojima kriminalci piju i jedu a ovamo dramatizuje kad treba da prisustvuje nekoj vaznoj regionalnoj donatorskoj konferenciji izbegavajuci svetske mocnike zato sto su pozvali kosovare...dva arsina nikad dobra slika... Ambasador rusije je odradio odlican posao, stavio u istu bastu evropejce sa kriminalcima (koji su pod kaznom, samo da poremeti pregovore o ulasku u EU...Tadicu naivko jedan...Inace cestitke Ruskim gradjanima!

država

pre 12 godina

brateeeeeeee... hahahahahahahahahahaha... na ovako nešto nema suvislog komentara, stvarno... samo da se smeješ, plačeš ili po želji od muke.

Darko

pre 12 godina

Kakav fijasko! Pozvati na prijem povodom dana Rusije pravosnažno osuđenog kriminalca. Time je ponižena pre svega Rusija i njen državni praznik. Ovakvu blamažu i pucanj u sopstveno stopalo sebi ne bi dozvolila čak ni naša diplomatija. Tovarišu Konuzinu će da gore uši zbog ovoga.

nadja

pre 12 godina

Znaci TO je TO!!!!Ja uopste nisam "iznenadjena niti uvredjena". Kazna za kriminal, koju su joj nastimali "DRUGARI" iz Vlade govori u prilog onog Andricevog poznatog i istinitog razmisljanja, koje je i zapisao: "Doslo vrijeme da pametni zasute, budale progovore a fukare se obogate"!!!!!

Danilo

pre 12 godina

Ovo jednostavno ne može biti istina. Na ovom nivou ukida se logika, a čak i "Kralj Ibi" ima svoju "iščašenu logiku".
Zato molim B92 da pod hitno demantuje ovu vest, pa čak i ako je istinita.
Jednostavno - NE MOŽE!!!

Kvazimodo Sorabius

pre 12 godina

I ja na temu naslova vesti: "Ceca na čelu državne delegacije"
Podnaslov: Tobožnja država Srbija...
I sada će neki "Poskok" da disciplinuje lekare? Umesto 2.000 "Poskoka", a da se krene od sudova, stranaka do - tek na kraju - lekara!

NekoIzMase

pre 12 godina

Zasto Predsjednik SSSR Srbije nije bio i ovaj put "principijelan" i izbjegao susret sa osudjenim licima, odnosno kriminalcima, kao sto je to vec mnogo puta dosljedno cinio prilikom mogucnosti susreta sa svojim gradjanima Albancima, Bosnjacima, Romima i neznam vise kojima pogresnim Narodima koji zive u SSSR Srbiji?
Uostalom, sta ce sada da uradi Jelena Karleusa? TO JE VRHUNSKO PITANJE, bemti...

Vicko

pre 12 godina

Ili se ona narukvica pokvarila il' se ceci nije svidela (s obzirom kakve je arkan donosio iz rata) pa sada mora stalno da se krece sa ljudima iz vlade da bi je imali pod kontrolom :D

Deni-obeznadjeni

pre 12 godina

iskreno se nadam da je ovo zadnji prijem sramnih poziciono-opozicionih ljudi nase Srbije, koji ubrzo moraju docekati politicko smetliste.

Obrad Kelić

pre 12 godina

U Sloveniji i Hrvatskoj na takav prijem dodje po jedan ministar i nekoliko viših i srednjih činovnika. Zato je Slovenija u EU, a i Hrvatskoj su vrata već otvorena.
A mi ćemo da budemo ruska gubernija...

VLADIMIR

pre 12 godina

Jedini komentar je: neka ih je stid i sram kad su u istom društvu sa pevaljkom koja je sama priznala pljačku novca i osudjena na kućni zatvor i ženom jednog od najvećih kriminalaca s ovog prostora. I jedan zaključak po narodu: S kim si takav si. NIKAKAV POKUŠAJ DA SE OPRAVDJU OD OVOAKVOG DRUŠTVA NE MOŽE SE PRIHVATITI. Naravno osim Čedici - njemu ništa ne zameram jer on je u pravom društvu.

Lupus

pre 12 godina

Jasno je kao dan kakvu poruku ova država šalje. Mladića je uhapsila kada joj je bio potreban kec u rukavu za naredne izbore, sisatu udovicu ratnog profitera hapse kada žele da se igraju pravne države, Đokovića veličaju do mita ... Pa šta ako je prvi reket sveta? Da li to znači da oni koji to nisu nemaju budućnost kao Srbi u ovoj državi i na ovom kontinentu? Šta je sa prosečnim studentom istorije, medicinskom sestrom, veterinarom ili profesorom pevanja? Treba li da umru od gladi jer im tata nije finansirao treninge na vreme?! Treba li da umru devojke jer nemaju silikone i 'pesak u glasu'? Šta je sa prosečnim građanima ove zemlje? Gde je srednji sloj, gde je građanstvo, Borise Tadiću?

Na ovom piru nedostaju još Legija, Arkan i Ćanda pa da veselje bude kompletno.
Sve zajedno liči na reality kada su se posle krvavih obračuna svi našli rame uz rame, u miru, pijuckaju pića i sklapaju babuške. Igrali su se države malo pa je došao red na predah. Poraz.

Žaki

pre 12 godina

Muka mi je više od ovih "desnih" - samozvanih patriota (i odavde i sa Urala), koji žive u nekom paralelnom svetu; u nekom svom svetu u kojem su se snašli i obogatili se bez ikakve mogućnosti da se više sklone i ostave nas na miru. Ruski plaćenici! Ovo je samo tužan pokušaj nekakve uravnilovke, hoće Rusija tobože da pokaže zube dolazećem NATO savezu - a nebrojeno puta im je NATO pokazao gde im je mesto. Prvo su sa Kosova, na koje su prvi ušli, zbrisali glavom bez obzira kada je alijansa podigla prst,..a sada su za libijsku krizu uložili "protesnu notu"?! Nekako...izaziva osmeh na lice! Molim vas ostavite me više ovakve Rusije! To nije "Rusija" jednog Dostojevskog i mnogih baćuški kakve imamo u predubeđenju. Ovo je Rusija raznih mafijaša i nekih njihovih Miškovića, Buhi i Legija. Ne želim više to pseudo pravoslavno licemerisanje i busanje u panslovenske grudi - naprosto mi je odvratno. Kakvo Pravoslavlje kakvi bakrači; ni tamo ni ovde to nema veze sa verom smirenih otaca Crkve koji okreću i drugi obraz kada su poniženi. Unakazili su Jevanđelje promovišući nekakvu svoju izabranost; "bolji smo od svih drugih na svetu" - "mi smo pobožni...postimo, dajemo priloge, nismo kao ovi sa zapada"!? U tom svom nadobudnom nadimanju nad ostalima, i ne primećujemo da sve to izgleda jako primitivno, ..veoma glupavo. Da, to je prava reč, zaista se u tom svom paralelnom svetu zaglupavljuju i jedni drugima aplaudiraju na tome! Molim vas, ostavite me više na miru,.. i Rusi i svi ostali..

Dejan

pre 12 godina

Pevaljko... Tebi svaka čast!!! I treba da zezas i kradeš kad ti to dozvoljavaju! A narodu prst u oko! Tako pravite idole (nedodirljive) našim klincima.

Julius

pre 12 godina

Koliko apsurda u istoj vesti!
Ambasada Rusije u Beogradu priredila svecani prijem u cast dana nezavisnosti koju je Rusija stekla od Ruske federacije! Na prijemu, pored vrha drzavne, vojne i crkvene Srbije, najzapazenija bila i Ceca, "koja izdrzava kaznu kucnog pritvora"!
Ima li veceg apsurda?
Prvo, Rusija nije stekla nikakvu nezavisnost, vec je ostala sama, posto su od nje pobegle, osamostalile i stekle nezavisnost druge republike SSSR. Po toj logici sticanja nezavisnosti, ispada da kada se otcepi jos i Cecenija, Rusija ce steci jos jednu nezavisnost od Cecenije!
A to, kako da se osudjeno lice (Ceca) nadje u svecanom prijemu sa vrhom drzavne, vojne i crkvene vlasti, govori kakva je drzava Srbija i kakva je druzina bila u toj svecanosti!

Weber 'S

pre 12 godina

Ogledalo stanja u obije zemlje. Totalno poremeceni sistemi vrednosti, dovode, na klovnovsku predstavu u ambasadi, jednu turbo folk zvezdu. Moral nula. Koje ponizenje za Tadica da mu drustvo na oficijelnom prijemu drustvo prave jedan klovn i zatvorenica.

Uroš Ečejić

pre 12 godina

Zaista je mučno gledati kompletni vrh jedne države - pa makar se ona zvala i Srbija - kako se dodvorava ambasadoru druge!

rax

pre 12 godina

kada bi boris tadic bio moralan covek, odbio bi ovaj prijem. odbio je da ide u italiju i poljsku, na nobelovu nagradu, sada ide u drustvo kriminalaca. na gore navedenim je mozda mogao nesto uraditi za ceo narod, ali on to odbija. kako mi da vaspitavamo nasu decu, sta su vrednosti u ovoj drzavi, kako vi objasnjavate ovo ponasanje vasoj deci? ja ne znam kako cu mojoj. kakvu poruku salju nasi "vladari" civilizovanom svetu?
i kakvu poruku saljemo mi, koji ove drze na vlasti i opet ce da glasamo za ove. jer mi smo ti koju odlucujemo kako hocemo da zivimo, ovo je nasa odgovornost vise nego tadiceva, nikoliceva, cecina i ambasadora rusije.
nasa i nicija drugog!

promaja u glavi

pre 12 godina

A što ste začuđeni, pa 20 god. jurite ko bezglavi da glasate dal za ove ili protiv onih ili .... Pa probjte bar jednom nešto da uradite za sebe, ne izađite na sledeće izbore, bar nećete sutra morati da crvenite pred svojom decom, malo li je.

dusko

pre 12 godina

Trebali su isacekati sa isporucivanjem Ratka Mladica u Hag pa i njega povesti na proslavu da bi drustvo bilo potpuno.
Nego, kada ce Srbija poceti da slavi raspad SFRJ kao sto Rusija slavi raspad SSSR?

Woah

pre 12 godina

Tomin štrajk glađu i Cecin kućni pritvor... uffff! hit do hita! Još samo da se Velja pojavi u reklami za sok, Koštunica pobedi na rolerijadi i da Palma promeni pol, pa da sve bude u redu.

gost

pre 12 godina

Koju to poruku rusi salju i kome. Nama narodu, ili ovim ljigama nasim na prijamu pored cece? Mi samo tonenomo moralno, ekonomski, politicki... to je prosto neverovatno.

borko

pre 12 godina

Moj sin je jutros otisao u skolu, ide u drugi razred... jedva da je ustao, al obaveze su obaveze.... morao je da ide, a njegov ucitelj cak i nije strajkovao... nije strajkovao, da ponovim, ovo im je nesto redovno radno... i ode na tri casa.... za njih vazi svaka obaveza, ali ima nekoga kome izgleda nista nije obavezno.... ni relaksirani kucni pritvor.... kada on to shvati jednog dana, necu se cuditi ako ode odavede....

Hteo sam jos da kazem da bi posle ovoga u nekoj normalnoj drzavi ministar nadlezan za sprovodjenje zatvorskih sankcija, koji god to resor bio, morao da podnese ostavku , hitno, a mozda jos i poneki koji sa tim ima blize ili dalje veze... ali sam onda shvatio da se to ustvari u normalnoj drzavi ne bi ni desilo....

Liberal

pre 12 godina

Predlazem da se iskomplikuje glasanje na sledecim izborima!
Danasnja vlast je rezultat, koji govori o sposobnosti svake budale da zaokruzi omiljeni broj na tom listicu.

Miroslav

pre 12 godina

Ovim nam samo pokazuju da je Ceca istaknuti radnik službe bezbednosti i da je zaštićena od majke Rusije poput njene drugarice Mire Marković i da je ista od izuzetnog značaja za Srbistan tako da građani prestanu sa negativnim komentarima u vezi njenog kućnog pritvora (kućne slobode) koja joj je dodeljena.

lidija

pre 12 godina

Ceca je vrh ove države ništa me više ne iznenadjuje u ovoj državi ništa više ne želim da me izludi u ovoj državi ali moram da progovorim...prestrašno je

Zlaja

pre 12 godina

Ne bih dodao bilo sta vezano za vest jer je u prethodnim brojnim komentarima sve receno. Ali, napomenuo bih nesto takodje interesantno vezano za ovaj cirkuski skup, a sto su primetili i napomenuli samo par ljudi.
Cedomire Jovanovicu, sta si ti radio na tom prijemu, znajuci stavove LDP-a povodom Rusije i nasih podanickih odnosa sa njom, na sta non stop ukazujes u svojim nastupima??? Gde ti je doslednost u politici i stavovima i po cemu se ti onda razlikujes od ovih koje kritikujes i napadas? Razlikujes se po tome sto si ti gori od ovih ostalih, jer ti kao opozicija koja ukazuje na pogresnu i pogubnu politiku ove vlasti moras tako i da se vladas i ponasas u svakom trenutku!
Ovako dokazujes da si samo jos jedan obicni ******* i to ces i ostati!

ZZDarfy

pre 12 godina

Todorovic,Tadic, Pop-Lazic, Prof.dr Slavica, Kostunica, Jovanovic, Cvetkovic, Raznatovic,Irinej... Ovakav trip jos nisam imao, woooooow!

pera

pre 12 godina

Cedo moj glas si izgubio,ostale necu ni da pominjem. Znas odlicno da skrivaju i daju kriminalcima utocista upravo rusi,i umesto da pokazes i dokazes svoj stav ti se druzis sa svima njima, nema ni od tebe izgleda nista osim lepih predavanja, svi ste vi isti i na kraju ste opet zajedno kao i na ovom skupu. Odvratno i sramno!

RADOVAN III

pre 12 godina

Zasto se cudite,pa od uvek su "ugledne i obrazovane"poput Cece bile u drustvu renomiranih politicara od "karijere". Srbija ide ubrzanim koracima ka EU a da u nju nikada ne stigne.

prava slika srbije

pre 12 godina

Cela ova prica sa Cecinim sudjenjem i pritvorom je jedna velika sprdnja i pojavljivanje na ovom prijemu je dokaz toga. Prosto u ovoj drzavi postoje neki ljudi koji su iznad zakona i to je tako. Nekim biznismenima, pevaljkama, politicarima, popovima i slicnim niko ne sme nista i to je tako. Ko ne moze na takvo stanje da se privikne, prosto treba da potrazi neku novu otadzbinu gde nece morati da trpi ovakve stvari.

Za građane ovakve države je bolje da država ne postoji uopšte !

pre 12 godina

A šta bi sa kućnim pritvorom, nisu u stanju ni da makar prikažu da poštuju ni onako smešnu kaznu. Toliko o "reformisanom" pravnom sistemu.

Petar

pre 12 godina

Фасцинантан галиматијас званица, феноменално друштванце!
Не знам за вас, све остале конзументе ове ударне вести, али мени се чини да ми је сада све много јасније.
Светлана у чамцу из Бићкове "Шодер-листе" из ОНИХ мрачних времена је сада закон за свесловенску нацију!
А нека од бивших министарки је покушала да оповргне Дарвинову теорију еволуције! (можда је и била у праву, али очигледно не мора да значи) па је неоправдано критикована (да ли?).
Смеј се бајацоооооо!
(и Руђере Леонкавало се преврће у гробу).
Који се све наши "светли" ликови башкаре по Руској федерацији ових година???????
Братска нам Русија је увек, историјски била уз Србију овако, или онако, или које-како.

Руском владајућем естаблишменту желим: С праздником! (Срерћан празник)

"..........А ја идем дааааље у свој неeeспокоооој......"
(староградска песма)

blam

pre 12 godina

eheheheheh,ko koga treba da sada gleda u oči? A jel bila(o) na prijemu i sudija koji je doneo tako tešku presudu za pevačicu. Europa vas gleda dragi političari,sa njima nema zezanja kao sa nama,a mi čemo izgleda tužno pogledom ispratiti naše susede, ako sam dobro razumeo juče zakoračili u europu, a nama evo kineskog zida kod Šida

Miron

pre 12 godina

Predsednik države, predsednik vlade i predsednica parlamenta na žurci sa zvanično sudski osuđenom lopužom... Je l' ima to još u nekoj državi na svetu?

danica

pre 12 godina

Gospode Boze, da se prekrstim levom rukom.
Sta ce ona tamo? Nema nama spasa to treba da bude svima jasno.Drzavni vrh ruku pod ruku sa pevaljkom koju taj isti vrh optuzuje, hapsi i kiti kao nekom nazuvicom da je uhodi. Strasno,strasno!!!

Olivera

pre 12 godina

Pozivanjem pravosnažno osuđenog lica za teže krivično delo na prijem, ruska Ambasada je mnogo rekla.
Žao im je, verovatno, što tu nije mogao da budu i Legija, ali su mu, valjda, poslali za večeru nešto od pripremljenih đakonija.

misa bradic

pre 12 godina

Da li je pevala svoj novi hit, obradu Ekremove pesme: Pos'o, kuca, kuca, po'o? Novi hit se zove;"Kuca, kuca, kuca, kuca....kuca."

miroslav

pre 12 godina

ovime kriminalci pokazuju da su moćniji od države i da su nedodirivi i da imaju veći publicitet od državnika i vlasti.
ovo unosi veliki strah kod gradjana u unutrašnjosti o moći beogradskog podzemlja predvodjenog narko dilerima.
a šta reći za ruskog ambasadora i rusku diplomatiju,osim žalosno.
podsmevaju se gradjanima Srbije tako što omalovažavju srpsko sudstvo i stavljaju se na stranu kriminalaca.

daca

pre 12 godina

Ne procitah da je bio ijedan srpski sportista(ni kosarkas,ni teniser,ni vaterpolista,fudbaler)niko od onih koji su nam obraz osvetlali po stotinu puta,ni Marija Serifovic koja je Evropu dovela u Beograd. Ali zato je tu obicna srpska pevaljka koju mozete naci u svakoj kafani. Sta je to ona uradila za dobrobit Srbije? Odvratna je!!! Kud plovi ovaj brod!!??

Nasamaren

pre 12 godina

Ko je od nas naivnih i glupih, koji smo verovali u prosperitet ove zemlje, mogao da zna da ce slogan ZAJEDNO jednog dana znaciti: predsednici, ministri i lopovi zajedno?!

Pera K.

pre 12 godina

Pogodite ko se ovde ne uklapa:
Svetlana Ražnatović, Boris Tadić, Mirko Cvetković, Slavica Đukić-Dejanović, patrijarh srpski Irinej, Tomislav Nikolić, Vojislav Koštunica, Čedomir Jovanović.
Tačan odgovor: niko, ovo je elita Srbije

Dragan

pre 12 godina

Ja ipak mislim da Rusija ovim pozivom Ceci na prijem šalje neku važnu poruku vlasti u Srbiji. A ambasador samo izvršava naloge iz Moskve.

TAP3AH

pre 12 godina

Kome još nije jasno da smo ruska gubernija?

Pozivanje osuđenog kriminalca na prijem je takvo pokazivanje sile i nepoštovanja sa jedne, i poslušnosti i nemoći sa druge strane da je to strašno! Zar niko nije imao petlje da to spreči?
Čudim se da nije bila i Mira sa sinom jedincem...

Ne znam samo šta su digli dreku oko izbora, ionako će sledeću vladu postavljati Rusi.

SaleBG

pre 12 godina

Sta jos "bratska" Rusija treba da uradi da bi ova rusofilija u Srbiji pocela da se smanjuje. Daju politicki azil optuzenima za krivicna dela u Srbiji i time nas omalovazavaju i vredjaju kao drzavu. Ovo sa Cecom je sprdanje i pljuvanje direktno u lice. Na zvanican prijem pozivaju predsednika drzave i osobu osudjenu za krivicno delo!
Ja da sam Tadic, onog momenta kad se gospodja pojavila okrenuo bih se i otisao, jer je to manji politicki skandal nego biti na istom mestu sa takvom osobom. Sramota!

naslov vesti se govori

pre 12 godina

Meni je jako zanimljiva sama kompozicija naslova vesti:
PRVO ide Ceca poimenicno, a TEK ONDA se pominje i "vrh" drzave.
Sam naslov govori sta je vaznije u drzavi Srbiji

buahahaha

pre 12 godina

Ma jok, nije dobila zvanicu, nego se uvalila kao necija pratnja, nekog novinara, ali treba ispitati sve cinjenice. Ovo je skandal bez presedana. Ne postovanje rusije koju ambasador predstavlja, nepostovanja naroda kod kojeg si dosao.Ja sve mislim da su njeni prijatelji iz skandala ili neke televizije namero uzeli za pratnju kako bi se promovisala. Zmislite kampanju iz pritvora kad bude bilo?!
Tadicu, ovo ti je prst u oko i tvojim javnom nesposobnim tuziocima, Prst celoj vladi i svim ministrima

Lud, zbunjen, normalan - čik pogodi ko sam?

pre 12 godina

Dan kada se Rusija otcepila od Sovjetskog Saveza. Slično kao i kada bi se slavio Dan kada se Srbija otcepila od Jugoslavije.
Nedelja kad je otišao Hase, ili .... lud zbunjenoga.
A i Cvetković je vidim bio tu. Ko kaže da se Premijer nikad ne pojavljuje? Ne znam samo jel bio i Sunđer Bob Rock?

vlada

pre 12 godina

strasnoooooo...sta reci..kriminalci se slobodno setaju sa vrhom nase drzave..ovo je neverovatno..i onda se cudimo zasto su ovu pevacicu pustili.. niko se nije ogradio od politicara..ko je ta pevacica da dolazi na prijem u ambasadu strane zemlje.. mozda bi arkan bio danas premijer.. ko to zna..luda zemlja totalno.. nemam vise reci..

perica

pre 12 godina

jasan dokaz da je uticajem vlasti dobila i manju novcanu kaznu i manji pritvor, tj. dodji kad ti se prohte da ti stavimo narukvicu i slobodno putuj i u inostranstvo...

deda mraz ne postoji

pre 12 godina

a narukvica nije pistala? nije bilo baterija u njoj?

a dobio sam minuse svaki put kada sam ukucao da su narukvice kupljene za takve kao ona i da nece mecati baterije u njih.

ej aktivisti, aktivisti...ovo ste vi napravili.

Zoran-Nemac

pre 12 godina

Ovde se ne radi o Ceci, vec o nama ,o Rusima, o moralnim vrednostima, zakonu...
Koliko jos moze da se padne? A Tadicu, juce spomenici diktatorima, danas ovo,
sutra...? Kakva je poruka narodu? Kradi, varaj, muvaj, bices postovan!?

Aleksandar

pre 12 godina

Pravosnažno osuđena pevačica zajedno sa državnim vrhom na prijemu u ruskoj ambasadi ? Ovo samo još jednom pokazuje koliko su posrnuli u moralnom smislu ljudi koji vode našu državu. Jedino opravdanje imaju u činjenici da i oni koriste iste metode u raspolaganju društvenom imovinom kao dotična pevačica.

Mina

pre 12 godina

pa to je baš lepo!! samo je meni malo muka...ne zbog Cece , ona ne zna, i treba je razumeti, ali sve ukupno inspirise da nikada ne otvoris novine ili ne pogledas TV..ko koga ovde zahebava!! Svaka čast..

lala

pre 12 godina

Svaka slicnost sa scenama iz serije Bela ladja je sasvim slucajna!Jedino mislim je pratilac trebao da se pojavi u sceni kad su od Sojica trazene pare za tretman botoksom.CCCCC.

Glas iz Palmoticeve

pre 12 godina

Ona je bila medju ZVANICAMA!
Nije mogla sama sebe da pozove. To sto je pozvana od strane ruskog ambasadora da uvelica kao ugledna zvanica doticnu proslavu dosta govori i o njemu samom, o tome sta on misli kao ruski ambasador o nasem pravosudju, sistemu vrednosti, uopste o drustvu i ambijentu u kome zivimo.
Sve u svemu TRAGIKOMEDIJA!

zoe

pre 12 godina

Ooooo zemljo otvori se i progutaj ovaj narod, ne muci ga i ne mrcvari ga vise! I smrt ce nam lakse pasti od ove dugogodisnje torture!!!

thebee269

pre 12 godina

pa zar niko ne misli da su Rusi pozvali Cecu namerno da bi izazvali ovakav odjek i okrenuli dodatno narod protiv ovih na vlasti pa da im doju oni koje zele,Toma,Voja,Velja...
samo sto ovi na vlasti nisu imali m... da se okrenu i odu kada su videli doticnu to je druga stvar.