Ponedeljak, 30.05.2011.

23:18

Ne zna se gde su pare za puteve

U emisji Insajder uživo, nadležni nisu dali odgovor gde su otišle stotine miliona evra odvojenih za puteve u Srbiji.

Izvor: B92

Ne zna se gde su pare za puteve IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 12 godina

Da, zaista je neverovatno i nebulozno da je g-đa Trifković podnela krivičnu prijavu protiv Z. Drobnjaka, a Mrkonjić onako, krajnje kafanski i kaubojski predlaže da se oni nađu negde, porazgovaraju i pomire...

Eto, ko i kako doživljava i poštuje državu i njene institucije...

Jova

pre 12 godina

A gde su pare od razlike kvaliteta, onog u projektu i onog po kom vozimo normalno 2-3 godine? Ko kontroliše nadzorni organ, ako ga uopšte ima?

Rade

pre 12 godina

U Zabeli ima dovoljno gradjevinskog
zemljista, a vec i danas se objekti
izgradjuju, i bilo bi poucno da se
rezervacije na vreme obezbede, a time
i privilegija, sa pogledom na Dunavsku Adu.

nikola

pre 12 godina

Није изграђена магистрала Инсајдера према извршним властима ,органима гоњења и правосуђу !

Зар је емисија инсајдер место и ударни термин где ће се "ГАРДА ЛОПОВА" још једном оправдати и доказати пред широким аудиторијумом своју супериорност,и нашу неукост,необразовање,неразумевање у послове пословног света? Оћете рећи господо да је крађа коначно,али коначно демантована ,да немамо корупцију,да немамо лоповлук,проневере и невидњиве путеве и мостове?

janika

pre 12 godina

Svaka cast Ministru ! Kad Trifkovic kaze da je podnela 27 krivicnih i da Drobnjak ima niz kriminalnih dela ,on predlaze da se dogovaraju.Hapsite vise te Ministre ,pa dokle ce nam odrzavati propalice i kriminalce .

ana

pre 12 godina

Ocigledno da su se novinari pripremajuci ovu emisiju konsultovali dobrim delom (na žalost) sa jednim od učesnika - g-đicom Trifković. Šteta, jer su se trebali a i mogli pripremiti mnogo bolje. Mrkonjica i Drobnjaka ne bih da komentarišem, jer očigledno da i ono što znaju o struci (a znaju mnogo toga) ne znaju iskazati na pravi način, što znači da nisu kompetentni za pozicije koje im trenutno pripadaju. Na ovako nepripremljenu emisiju od strane novinara morali su se mnogo bolje snaći.
Zar vama gost u emisiji sa temom o putevima može biti osoba koja na pitanje "zašto je stanje putne mreže u Srbiji loše?", odgovori "zbog nedostatka projektne dokumentacije".
Očigledno da dotična gospođica ne poznaje priču o životnom ciklusu puta a predstavlja se kao vrsni poznavalac ove struke. Koje to reference poseduje Geoput, kao kompetentna kuća za izradu projektne dokumentacije, kada u svojim ponudama dostavlja falsifikovana dokumenta?
Potrudite se ubuduce da za sagovornike na ovakve teme u goste dovedete kompetentne osobe a verujte da ih sigurno ima. Vi ste novinari istražitelji pa ih pronađite.
p.s. Zasto voditelj ne upita gospođicu Trifković ko stoji iza firme Geoput, kada je vec postavljao ista pitanja za druge firme?

Slavica

pre 12 godina

Zašto niko da pomene da je i europark jajinci Milova firma koja je kao kupila Venčac,nikad mu nije dosta novca a to su mu omogućili njegovi saradnici koji su nadrađeni lepo/bar članstvo u upravnim odborima i otpisom kredita/ podledajte gde je sve Milutin Gašević i Boro Jelić u upr. odborima
-bruka, sve bih ja njih u kanal

Tužibaba

pre 12 godina

Nije problem da se sve napravi da bude papirno u redu: tenderi, procedure, dokumenti... Da ništa u stvari ne valja i da je korupcija nemerljiva pokazuju naši novi putevi koji posle dve godine procvetaju rupama i pukotinama. Dakle, krali na kantar... Ne postoji institut garancije za radove i materijal. MOj prijatelj koji godinama radi na sličnim projektima u Evropi kaže da deo para za izgrađen kompanija dobije tek posle nekoliko godina, kada se pokaže da je put izdržao ispit, ili za istustvar daju garanciju banke. Kod nas je sve na majke mi. Jugoslav se ne razume dobro u celu problematiku pa su mu se ova dva mangupa provukla bez odgovora na prava pitanja kao klizave ribe.

lopov

pre 12 godina

Vrhunac tog lopovluka je i sam zakon koji kaze da je vozac duzan da predvidi koje-kakve ambise i kanjone na putevima,tako da po meni zakon su pravili oni koji otimaju i sakom i kapom,jedino se kod nas u Srbiji od vozaca ocekuje da bude baba Vanga,da gleda u tarot karte i zvezde kao ne bi upao u neku jamu na sred puta......pa dobro,gde zivimo nije ni cudo....

Dejan Marković

pre 12 godina

Ministar vodi predizbornu kampanju.
Direktor nedovoljno elokventan da iznese argumente u svoju odbranu.
Gospođa došla u emisiju da iskuka neki posao za svoju privatnu firmu, iako su njene optužbe smešne i samo medijski naduvane.
Voditelj ponovo nespreman za ovakvu temu.
Inserti iz Insajdera nisu izneli nijedan konretan dokaz, već samo konstatuju ko se bavi kojim poslom u Srbiji i sumnje.
Neozbiljna emisija na ozbiljnu temu.

prosli je bio bolji

pre 12 godina

Ovaj format debate - uzivo je jako glup. Svi nesto pricaju, tema se razvodnjava, pokusava da se racionalizuje odnosno opravda, nista konkretno se ne moze cuti, sve se svodi na salu, izbegavanje odgovornosti itd. Mnogo je bolje bilo ono ranije - npr. za Kolubaru - prilozi, cifre i izjave (pojedinih) odgovornih i umesanih. Kakva rasprava - nek' se raspravljaju i "cesu" nakon iznetih cinjenica. I, nakon skretanja s teme, ne cusmo ni ko stoji iza Inter-kopa

Dule

pre 12 godina

Welcome to Srbija, gde murija ubija, gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija! Gde sve ima svoju cenu, al' nema nista u postenju...

Robin Hood

pre 12 godina

Ja sam zivi dokaz da ljudima ne treba davati oruzje.
Siguran sam da razumete sta sam hteo reci a vezano za ovu temu i ostale lopove u zemlji.

Predrag

pre 12 godina

Brankice,ne pustaj vise Cosica da bruka Insajder.
Ne sumnjam u njegovu najbolju nameru, ali u opste ne ume
da se spremi za emisiju.Pogotovo lako gubi kontrolu nad tokom
same emisije i lako se desi da ga i prica potpuno blokira.
I on sam price cesto usmeri na nebitne detalje , pa celi smisao
i ono sto ocekujemo gubi na kredibilitetu.
Ponavljam, ne sumnjam u najbolje namere gospodina Cosica.
Ali , ako on ove dve ******* nije uspeo da drzi pod kontrolom,sa tipovima kao sto je Beko sanse su mu ravne nuli.

Insajder je ipak istorijska emisija i mora se raditi na drugim kadrovskim resenjima , posebno ako se nastavlja sa emisijom i gostima uzivo.

manja

pre 12 godina

Mene ne cude oni - nabusiti, lazljivi (cak se i ne trude da se prikriju), nesposobni i nekompetentni - nego mi, sto znamo sta rade i kakvi su, a pustamo da nas jasu do beskraja.

kako da ne

pre 12 godina

E moj Mrki, boli tebe .... za rupe; niti ih tvoje du.e oseća u službenoj limuzini niti ti plaćaš popravku osovine točkova iste.

Gagi

pre 12 godina

Stvarno me ovaj Drobnjak podseća na bivšeg dir.Branka Jocića. Nadam se da neće deliti sobu. U ovoj emisiji falio je samo Šabić, pa bi gledali već vidjeno.

Nebojša

pre 12 godina

Taj Mrkonjić je toliko nevaspitan, drzak i bahat, da je to prosto neverovatno. Koga sve moramo da trpimo... Ma, tako nam i treba, bolje i ne zaslužujemo od takvih kao što su on i Ilić...

Rupe ne bole

pre 12 godina

"Nisam zadovoljan, svaka rupa na putu mene boli", rekao je Mrkonjić."
Mene boli rupa u njegovoj glavi i glavi ostalih politicara koji se ponasaju kao da smo maloumni.
Pa deo Bulevara Kralja Aleksandra kod mene u kraju svake godine asfaltiraju iznova jer naravno nece da urade posao ozbiljno da bi sledece godine imali posla ponovo. Pa svi vec znaju u Srbiji da se putevi asfaltiraju namerno lose da bi opet mogli da izvedu masine i da im za to bude placeno. Naravno niko ne daje garancije na vremenski period uradjenog posla pa otuda i takav javasluk.

Aleksandar Antonic

pre 12 godina

Neka direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak provoza svoju limuzinu preko Pančevačkog mosta, a onda malo Zrenjaninskim putem, da vidi kako se održavaju putevi za koje tvrdi da se redovno održavaju. Zabrinut sam, jer ne znam kako ću uskoro prelaziti Pančevački most, pošto put maltene i ne postoji, nego rupa do rupe, pa ko ne zna da vozi slalom, bolje neka ga obiđe.

Posmatrac

pre 12 godina

... Velja nije došao u Insajder ali zato na rts-u komentariše izjave učesnika Insajdera - znači da sa razlogom nije došao. Uh koji li je taj razlog? :-)))

MUKNAVI

pre 12 godina

Gde je lova za puteve?Pa u dzepovima mnogih koji traze jos vise.Imaju kamare izgovora,u koje tesko da bi poverovali i vrapci na grani..

Оrdinis

pre 12 godina

Нико ту није чист. Паре, па то је негде завршило али имамо ми ваљда и полицију и тужилаштво па нека раде свој посао. Чињенице имају, ту је и основана сумња. шта више треба ?

mali perica

pre 12 godina

Pa kako da se zna pored ovakvog ministra i ovakvog dirketora puteva... nijedan konkretan odgovor nisu dali. sve njihove price su tipa "a onda je mrmot zavio cokoladu..." :)

a ministar bolje da objasni o cemu je toliko pricao sa uhapsenim djuraskovicem na vecerama po beogradskim restoranima?

Ivana

pre 12 godina

Znamo gde su pare za puteva, u njihovim privatnim đžepovima.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlast nema rešenje za izlazak iz krize.Vlast nam je uništila sve državne institucije.Uništila nas je ekonomski, privredno, industrijski.Koridor deset se kod nas gradi dvadeset godina, do sada bi smo mogli da izgradimo put Beograd-Šangaj.Dosta mi je njihovih lažnih investicija, privatizacija,fatomskih investitora.

idemo-dalje

pre 12 godina

Ovaj Mrkonjic kao gospodin MACOLA(Bata Zivojinovic) iz serije Bolji Zivot vata samo na galamu , a nista nije rekao .
Kako je to jadno i bedno da takav covek uopste zavrsi fakultet a tek da postane ministar.
60 km uradio za 3 godine ove vlade , da je on posten i iskren dao bi ostavku i nikada se vise ne bi pojavio nigde javno .
Sram ga bilo

idemo-dalje

pre 12 godina

Ovaj Mrkonjic kao gospodin MACOLA(Bata Zivojinovic) iz serije Bolji Zivot vata samo na galamu , a nista nije rekao .
Kako je to jadno i bedno da takav covek uopste zavrsi fakultet a tek da postane ministar.
60 km uradio za 3 godine ove vlade , da je on posten i iskren dao bi ostavku i nikada se vise ne bi pojavio nigde javno .
Sram ga bilo

Posmatrac

pre 12 godina

... Velja nije došao u Insajder ali zato na rts-u komentariše izjave učesnika Insajdera - znači da sa razlogom nije došao. Uh koji li je taj razlog? :-)))

mali perica

pre 12 godina

Pa kako da se zna pored ovakvog ministra i ovakvog dirketora puteva... nijedan konkretan odgovor nisu dali. sve njihove price su tipa "a onda je mrmot zavio cokoladu..." :)

a ministar bolje da objasni o cemu je toliko pricao sa uhapsenim djuraskovicem na vecerama po beogradskim restoranima?

MUKNAVI

pre 12 godina

Gde je lova za puteve?Pa u dzepovima mnogih koji traze jos vise.Imaju kamare izgovora,u koje tesko da bi poverovali i vrapci na grani..

Ivana

pre 12 godina

Znamo gde su pare za puteva, u njihovim privatnim đžepovima.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlast nema rešenje za izlazak iz krize.Vlast nam je uništila sve državne institucije.Uništila nas je ekonomski, privredno, industrijski.Koridor deset se kod nas gradi dvadeset godina, do sada bi smo mogli da izgradimo put Beograd-Šangaj.Dosta mi je njihovih lažnih investicija, privatizacija,fatomskih investitora.

Оrdinis

pre 12 godina

Нико ту није чист. Паре, па то је негде завршило али имамо ми ваљда и полицију и тужилаштво па нека раде свој посао. Чињенице имају, ту је и основана сумња. шта више треба ?

Rupe ne bole

pre 12 godina

"Nisam zadovoljan, svaka rupa na putu mene boli", rekao je Mrkonjić."
Mene boli rupa u njegovoj glavi i glavi ostalih politicara koji se ponasaju kao da smo maloumni.
Pa deo Bulevara Kralja Aleksandra kod mene u kraju svake godine asfaltiraju iznova jer naravno nece da urade posao ozbiljno da bi sledece godine imali posla ponovo. Pa svi vec znaju u Srbiji da se putevi asfaltiraju namerno lose da bi opet mogli da izvedu masine i da im za to bude placeno. Naravno niko ne daje garancije na vremenski period uradjenog posla pa otuda i takav javasluk.

kako da ne

pre 12 godina

E moj Mrki, boli tebe .... za rupe; niti ih tvoje du.e oseća u službenoj limuzini niti ti plaćaš popravku osovine točkova iste.

Predrag

pre 12 godina

Brankice,ne pustaj vise Cosica da bruka Insajder.
Ne sumnjam u njegovu najbolju nameru, ali u opste ne ume
da se spremi za emisiju.Pogotovo lako gubi kontrolu nad tokom
same emisije i lako se desi da ga i prica potpuno blokira.
I on sam price cesto usmeri na nebitne detalje , pa celi smisao
i ono sto ocekujemo gubi na kredibilitetu.
Ponavljam, ne sumnjam u najbolje namere gospodina Cosica.
Ali , ako on ove dve ******* nije uspeo da drzi pod kontrolom,sa tipovima kao sto je Beko sanse su mu ravne nuli.

Insajder je ipak istorijska emisija i mora se raditi na drugim kadrovskim resenjima , posebno ako se nastavlja sa emisijom i gostima uzivo.

Dejan Marković

pre 12 godina

Ministar vodi predizbornu kampanju.
Direktor nedovoljno elokventan da iznese argumente u svoju odbranu.
Gospođa došla u emisiju da iskuka neki posao za svoju privatnu firmu, iako su njene optužbe smešne i samo medijski naduvane.
Voditelj ponovo nespreman za ovakvu temu.
Inserti iz Insajdera nisu izneli nijedan konretan dokaz, već samo konstatuju ko se bavi kojim poslom u Srbiji i sumnje.
Neozbiljna emisija na ozbiljnu temu.

Nebojša

pre 12 godina

Taj Mrkonjić je toliko nevaspitan, drzak i bahat, da je to prosto neverovatno. Koga sve moramo da trpimo... Ma, tako nam i treba, bolje i ne zaslužujemo od takvih kao što su on i Ilić...

Dule

pre 12 godina

Welcome to Srbija, gde murija ubija, gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija! Gde sve ima svoju cenu, al' nema nista u postenju...

Robin Hood

pre 12 godina

Ja sam zivi dokaz da ljudima ne treba davati oruzje.
Siguran sam da razumete sta sam hteo reci a vezano za ovu temu i ostale lopove u zemlji.

manja

pre 12 godina

Mene ne cude oni - nabusiti, lazljivi (cak se i ne trude da se prikriju), nesposobni i nekompetentni - nego mi, sto znamo sta rade i kakvi su, a pustamo da nas jasu do beskraja.

Gagi

pre 12 godina

Stvarno me ovaj Drobnjak podseća na bivšeg dir.Branka Jocića. Nadam se da neće deliti sobu. U ovoj emisiji falio je samo Šabić, pa bi gledali već vidjeno.

janika

pre 12 godina

Svaka cast Ministru ! Kad Trifkovic kaze da je podnela 27 krivicnih i da Drobnjak ima niz kriminalnih dela ,on predlaze da se dogovaraju.Hapsite vise te Ministre ,pa dokle ce nam odrzavati propalice i kriminalce .

ana

pre 12 godina

Ocigledno da su se novinari pripremajuci ovu emisiju konsultovali dobrim delom (na žalost) sa jednim od učesnika - g-đicom Trifković. Šteta, jer su se trebali a i mogli pripremiti mnogo bolje. Mrkonjica i Drobnjaka ne bih da komentarišem, jer očigledno da i ono što znaju o struci (a znaju mnogo toga) ne znaju iskazati na pravi način, što znači da nisu kompetentni za pozicije koje im trenutno pripadaju. Na ovako nepripremljenu emisiju od strane novinara morali su se mnogo bolje snaći.
Zar vama gost u emisiji sa temom o putevima može biti osoba koja na pitanje "zašto je stanje putne mreže u Srbiji loše?", odgovori "zbog nedostatka projektne dokumentacije".
Očigledno da dotična gospođica ne poznaje priču o životnom ciklusu puta a predstavlja se kao vrsni poznavalac ove struke. Koje to reference poseduje Geoput, kao kompetentna kuća za izradu projektne dokumentacije, kada u svojim ponudama dostavlja falsifikovana dokumenta?
Potrudite se ubuduce da za sagovornike na ovakve teme u goste dovedete kompetentne osobe a verujte da ih sigurno ima. Vi ste novinari istražitelji pa ih pronađite.
p.s. Zasto voditelj ne upita gospođicu Trifković ko stoji iza firme Geoput, kada je vec postavljao ista pitanja za druge firme?

lopov

pre 12 godina

Vrhunac tog lopovluka je i sam zakon koji kaze da je vozac duzan da predvidi koje-kakve ambise i kanjone na putevima,tako da po meni zakon su pravili oni koji otimaju i sakom i kapom,jedino se kod nas u Srbiji od vozaca ocekuje da bude baba Vanga,da gleda u tarot karte i zvezde kao ne bi upao u neku jamu na sred puta......pa dobro,gde zivimo nije ni cudo....

Tužibaba

pre 12 godina

Nije problem da se sve napravi da bude papirno u redu: tenderi, procedure, dokumenti... Da ništa u stvari ne valja i da je korupcija nemerljiva pokazuju naši novi putevi koji posle dve godine procvetaju rupama i pukotinama. Dakle, krali na kantar... Ne postoji institut garancije za radove i materijal. MOj prijatelj koji godinama radi na sličnim projektima u Evropi kaže da deo para za izgrađen kompanija dobije tek posle nekoliko godina, kada se pokaže da je put izdržao ispit, ili za istustvar daju garanciju banke. Kod nas je sve na majke mi. Jugoslav se ne razume dobro u celu problematiku pa su mu se ova dva mangupa provukla bez odgovora na prava pitanja kao klizave ribe.

Aleksandar Antonic

pre 12 godina

Neka direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak provoza svoju limuzinu preko Pančevačkog mosta, a onda malo Zrenjaninskim putem, da vidi kako se održavaju putevi za koje tvrdi da se redovno održavaju. Zabrinut sam, jer ne znam kako ću uskoro prelaziti Pančevački most, pošto put maltene i ne postoji, nego rupa do rupe, pa ko ne zna da vozi slalom, bolje neka ga obiđe.

prosli je bio bolji

pre 12 godina

Ovaj format debate - uzivo je jako glup. Svi nesto pricaju, tema se razvodnjava, pokusava da se racionalizuje odnosno opravda, nista konkretno se ne moze cuti, sve se svodi na salu, izbegavanje odgovornosti itd. Mnogo je bolje bilo ono ranije - npr. za Kolubaru - prilozi, cifre i izjave (pojedinih) odgovornih i umesanih. Kakva rasprava - nek' se raspravljaju i "cesu" nakon iznetih cinjenica. I, nakon skretanja s teme, ne cusmo ni ko stoji iza Inter-kopa

Jova

pre 12 godina

A gde su pare od razlike kvaliteta, onog u projektu i onog po kom vozimo normalno 2-3 godine? Ko kontroliše nadzorni organ, ako ga uopšte ima?

Slavica

pre 12 godina

Zašto niko da pomene da je i europark jajinci Milova firma koja je kao kupila Venčac,nikad mu nije dosta novca a to su mu omogućili njegovi saradnici koji su nadrađeni lepo/bar članstvo u upravnim odborima i otpisom kredita/ podledajte gde je sve Milutin Gašević i Boro Jelić u upr. odborima
-bruka, sve bih ja njih u kanal

nikola

pre 12 godina

Није изграђена магистрала Инсајдера према извршним властима ,органима гоњења и правосуђу !

Зар је емисија инсајдер место и ударни термин где ће се "ГАРДА ЛОПОВА" још једном оправдати и доказати пред широким аудиторијумом своју супериорност,и нашу неукост,необразовање,неразумевање у послове пословног света? Оћете рећи господо да је крађа коначно,али коначно демантована ,да немамо корупцију,да немамо лоповлук,проневере и невидњиве путеве и мостове?

Rade

pre 12 godina

U Zabeli ima dovoljno gradjevinskog
zemljista, a vec i danas se objekti
izgradjuju, i bilo bi poucno da se
rezervacije na vreme obezbede, a time
i privilegija, sa pogledom na Dunavsku Adu.

Posmatrač

pre 12 godina

Da, zaista je neverovatno i nebulozno da je g-đa Trifković podnela krivičnu prijavu protiv Z. Drobnjaka, a Mrkonjić onako, krajnje kafanski i kaubojski predlaže da se oni nađu negde, porazgovaraju i pomire...

Eto, ko i kako doživljava i poštuje državu i njene institucije...

Dule

pre 12 godina

Welcome to Srbija, gde murija ubija, gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija! Gde sve ima svoju cenu, al' nema nista u postenju...

Оrdinis

pre 12 godina

Нико ту није чист. Паре, па то је негде завршило али имамо ми ваљда и полицију и тужилаштво па нека раде свој посао. Чињенице имају, ту је и основана сумња. шта више треба ?

idemo-dalje

pre 12 godina

Ovaj Mrkonjic kao gospodin MACOLA(Bata Zivojinovic) iz serije Bolji Zivot vata samo na galamu , a nista nije rekao .
Kako je to jadno i bedno da takav covek uopste zavrsi fakultet a tek da postane ministar.
60 km uradio za 3 godine ove vlade , da je on posten i iskren dao bi ostavku i nikada se vise ne bi pojavio nigde javno .
Sram ga bilo

mali perica

pre 12 godina

Pa kako da se zna pored ovakvog ministra i ovakvog dirketora puteva... nijedan konkretan odgovor nisu dali. sve njihove price su tipa "a onda je mrmot zavio cokoladu..." :)

a ministar bolje da objasni o cemu je toliko pricao sa uhapsenim djuraskovicem na vecerama po beogradskim restoranima?

ana

pre 12 godina

Ocigledno da su se novinari pripremajuci ovu emisiju konsultovali dobrim delom (na žalost) sa jednim od učesnika - g-đicom Trifković. Šteta, jer su se trebali a i mogli pripremiti mnogo bolje. Mrkonjica i Drobnjaka ne bih da komentarišem, jer očigledno da i ono što znaju o struci (a znaju mnogo toga) ne znaju iskazati na pravi način, što znači da nisu kompetentni za pozicije koje im trenutno pripadaju. Na ovako nepripremljenu emisiju od strane novinara morali su se mnogo bolje snaći.
Zar vama gost u emisiji sa temom o putevima može biti osoba koja na pitanje "zašto je stanje putne mreže u Srbiji loše?", odgovori "zbog nedostatka projektne dokumentacije".
Očigledno da dotična gospođica ne poznaje priču o životnom ciklusu puta a predstavlja se kao vrsni poznavalac ove struke. Koje to reference poseduje Geoput, kao kompetentna kuća za izradu projektne dokumentacije, kada u svojim ponudama dostavlja falsifikovana dokumenta?
Potrudite se ubuduce da za sagovornike na ovakve teme u goste dovedete kompetentne osobe a verujte da ih sigurno ima. Vi ste novinari istražitelji pa ih pronađite.
p.s. Zasto voditelj ne upita gospođicu Trifković ko stoji iza firme Geoput, kada je vec postavljao ista pitanja za druge firme?

Gagi

pre 12 godina

Stvarno me ovaj Drobnjak podseća na bivšeg dir.Branka Jocića. Nadam se da neće deliti sobu. U ovoj emisiji falio je samo Šabić, pa bi gledali već vidjeno.

Posmatrac

pre 12 godina

... Velja nije došao u Insajder ali zato na rts-u komentariše izjave učesnika Insajdera - znači da sa razlogom nije došao. Uh koji li je taj razlog? :-)))

Ivana

pre 12 godina

Znamo gde su pare za puteva, u njihovim privatnim đžepovima.Vlast je nesposobna da reši bilo kakav problem.Vlast nema rešenje za izlazak iz krize.Vlast nam je uništila sve državne institucije.Uništila nas je ekonomski, privredno, industrijski.Koridor deset se kod nas gradi dvadeset godina, do sada bi smo mogli da izgradimo put Beograd-Šangaj.Dosta mi je njihovih lažnih investicija, privatizacija,fatomskih investitora.

MUKNAVI

pre 12 godina

Gde je lova za puteve?Pa u dzepovima mnogih koji traze jos vise.Imaju kamare izgovora,u koje tesko da bi poverovali i vrapci na grani..

Rupe ne bole

pre 12 godina

"Nisam zadovoljan, svaka rupa na putu mene boli", rekao je Mrkonjić."
Mene boli rupa u njegovoj glavi i glavi ostalih politicara koji se ponasaju kao da smo maloumni.
Pa deo Bulevara Kralja Aleksandra kod mene u kraju svake godine asfaltiraju iznova jer naravno nece da urade posao ozbiljno da bi sledece godine imali posla ponovo. Pa svi vec znaju u Srbiji da se putevi asfaltiraju namerno lose da bi opet mogli da izvedu masine i da im za to bude placeno. Naravno niko ne daje garancije na vremenski period uradjenog posla pa otuda i takav javasluk.

Nebojša

pre 12 godina

Taj Mrkonjić je toliko nevaspitan, drzak i bahat, da je to prosto neverovatno. Koga sve moramo da trpimo... Ma, tako nam i treba, bolje i ne zaslužujemo od takvih kao što su on i Ilić...

kako da ne

pre 12 godina

E moj Mrki, boli tebe .... za rupe; niti ih tvoje du.e oseća u službenoj limuzini niti ti plaćaš popravku osovine točkova iste.

Aleksandar Antonic

pre 12 godina

Neka direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak provoza svoju limuzinu preko Pančevačkog mosta, a onda malo Zrenjaninskim putem, da vidi kako se održavaju putevi za koje tvrdi da se redovno održavaju. Zabrinut sam, jer ne znam kako ću uskoro prelaziti Pančevački most, pošto put maltene i ne postoji, nego rupa do rupe, pa ko ne zna da vozi slalom, bolje neka ga obiđe.

manja

pre 12 godina

Mene ne cude oni - nabusiti, lazljivi (cak se i ne trude da se prikriju), nesposobni i nekompetentni - nego mi, sto znamo sta rade i kakvi su, a pustamo da nas jasu do beskraja.

Predrag

pre 12 godina

Brankice,ne pustaj vise Cosica da bruka Insajder.
Ne sumnjam u njegovu najbolju nameru, ali u opste ne ume
da se spremi za emisiju.Pogotovo lako gubi kontrolu nad tokom
same emisije i lako se desi da ga i prica potpuno blokira.
I on sam price cesto usmeri na nebitne detalje , pa celi smisao
i ono sto ocekujemo gubi na kredibilitetu.
Ponavljam, ne sumnjam u najbolje namere gospodina Cosica.
Ali , ako on ove dve ******* nije uspeo da drzi pod kontrolom,sa tipovima kao sto je Beko sanse su mu ravne nuli.

Insajder je ipak istorijska emisija i mora se raditi na drugim kadrovskim resenjima , posebno ako se nastavlja sa emisijom i gostima uzivo.

Robin Hood

pre 12 godina

Ja sam zivi dokaz da ljudima ne treba davati oruzje.
Siguran sam da razumete sta sam hteo reci a vezano za ovu temu i ostale lopove u zemlji.

prosli je bio bolji

pre 12 godina

Ovaj format debate - uzivo je jako glup. Svi nesto pricaju, tema se razvodnjava, pokusava da se racionalizuje odnosno opravda, nista konkretno se ne moze cuti, sve se svodi na salu, izbegavanje odgovornosti itd. Mnogo je bolje bilo ono ranije - npr. za Kolubaru - prilozi, cifre i izjave (pojedinih) odgovornih i umesanih. Kakva rasprava - nek' se raspravljaju i "cesu" nakon iznetih cinjenica. I, nakon skretanja s teme, ne cusmo ni ko stoji iza Inter-kopa

lopov

pre 12 godina

Vrhunac tog lopovluka je i sam zakon koji kaze da je vozac duzan da predvidi koje-kakve ambise i kanjone na putevima,tako da po meni zakon su pravili oni koji otimaju i sakom i kapom,jedino se kod nas u Srbiji od vozaca ocekuje da bude baba Vanga,da gleda u tarot karte i zvezde kao ne bi upao u neku jamu na sred puta......pa dobro,gde zivimo nije ni cudo....

Dejan Marković

pre 12 godina

Ministar vodi predizbornu kampanju.
Direktor nedovoljno elokventan da iznese argumente u svoju odbranu.
Gospođa došla u emisiju da iskuka neki posao za svoju privatnu firmu, iako su njene optužbe smešne i samo medijski naduvane.
Voditelj ponovo nespreman za ovakvu temu.
Inserti iz Insajdera nisu izneli nijedan konretan dokaz, već samo konstatuju ko se bavi kojim poslom u Srbiji i sumnje.
Neozbiljna emisija na ozbiljnu temu.

Slavica

pre 12 godina

Zašto niko da pomene da je i europark jajinci Milova firma koja je kao kupila Venčac,nikad mu nije dosta novca a to su mu omogućili njegovi saradnici koji su nadrađeni lepo/bar članstvo u upravnim odborima i otpisom kredita/ podledajte gde je sve Milutin Gašević i Boro Jelić u upr. odborima
-bruka, sve bih ja njih u kanal

Tužibaba

pre 12 godina

Nije problem da se sve napravi da bude papirno u redu: tenderi, procedure, dokumenti... Da ništa u stvari ne valja i da je korupcija nemerljiva pokazuju naši novi putevi koji posle dve godine procvetaju rupama i pukotinama. Dakle, krali na kantar... Ne postoji institut garancije za radove i materijal. MOj prijatelj koji godinama radi na sličnim projektima u Evropi kaže da deo para za izgrađen kompanija dobije tek posle nekoliko godina, kada se pokaže da je put izdržao ispit, ili za istustvar daju garanciju banke. Kod nas je sve na majke mi. Jugoslav se ne razume dobro u celu problematiku pa su mu se ova dva mangupa provukla bez odgovora na prava pitanja kao klizave ribe.

janika

pre 12 godina

Svaka cast Ministru ! Kad Trifkovic kaze da je podnela 27 krivicnih i da Drobnjak ima niz kriminalnih dela ,on predlaze da se dogovaraju.Hapsite vise te Ministre ,pa dokle ce nam odrzavati propalice i kriminalce .

nikola

pre 12 godina

Није изграђена магистрала Инсајдера према извршним властима ,органима гоњења и правосуђу !

Зар је емисија инсајдер место и ударни термин где ће се "ГАРДА ЛОПОВА" још једном оправдати и доказати пред широким аудиторијумом своју супериорност,и нашу неукост,необразовање,неразумевање у послове пословног света? Оћете рећи господо да је крађа коначно,али коначно демантована ,да немамо корупцију,да немамо лоповлук,проневере и невидњиве путеве и мостове?

Jova

pre 12 godina

A gde su pare od razlike kvaliteta, onog u projektu i onog po kom vozimo normalno 2-3 godine? Ko kontroliše nadzorni organ, ako ga uopšte ima?

Rade

pre 12 godina

U Zabeli ima dovoljno gradjevinskog
zemljista, a vec i danas se objekti
izgradjuju, i bilo bi poucno da se
rezervacije na vreme obezbede, a time
i privilegija, sa pogledom na Dunavsku Adu.

Posmatrač

pre 12 godina

Da, zaista je neverovatno i nebulozno da je g-đa Trifković podnela krivičnu prijavu protiv Z. Drobnjaka, a Mrkonjić onako, krajnje kafanski i kaubojski predlaže da se oni nađu negde, porazgovaraju i pomire...

Eto, ko i kako doživljava i poštuje državu i njene institucije...