1. KAko god Patrijarh bio zadovoljan ili nezadovoljan..nije se upitao da li je normalno da prvo posalje onakvo prvo saopstenje. Sramno za patrijarha..jer je saopstenje bilo politicko, kao da je PR demokratske stranke..
  Drugo ono sto se oseca i brine, jeste da imamo Patrijarha kome je zanimljivije da otvara trzne centre po Srbiji nego da radi ono sto jeste njegov posao..
  Patrijrh je valjda patrijerh celog naroda..a ne samo nekih delova..
  (Zorana, 29. april 2011 04:50)

  # Link komentara

 2. imas ti crkvo preca posla od politike i od poluticara..bar se nadam da imas.. :S
  (rainyman, 29. april 2011 02:21)

  # Link komentara

 3. "Mrki vuče podigni brkove da ti viđu toke na prsima".
  Eeehhh, kako je junački uvek na prvoj liniji fronta. Sloba nije uspeo da dobije orden slobode (dodeljivao se ..."za izvanredne uspehe u rukovođenju i komandovanju vojnim jedinicama..."). Možda to pođe za rukom pukovniku. Fala bogu (?), ostalo je dosta starih snaga na vlasti koje mu ga mogu kad-tad dodeliti - samo neka udara kad i gde mu se kaže.
  (Milisav, 27. april 2011 19:33)

  # Link komentara

 4. Kako da patrijarh ne bude nezadovoljan? Šta je trebalo, da se uključi u reality i izvede Tomu Šojića?
  Opet, N-ti put, "crnogorski kadrovi u Srbiji" teže da nam kreiraju stvarnost. Znamo da se to uvek završi happyend-om, ali ne za nas.
  Btw taj Božović je slučajno i pravni zastupnik Mitropolije crnogorsko-primorske na čijem čelu je Amfilohije? On beše državljanin CG (vrlo aktivan u politici Srbije)?
  (Komentator, 27. april 2011 12:10)

  # Link komentara