Kad pukne tajkunska tikva

Šta se krije iza pisma Slobodana Radulovića javnosti u Srbiji, šest godina nakon privatizacije C marketa i kako su na optužbe odgovorili prozvani u njegovom pismu

Pošaljite komentar
 1. Da li je ikome žao Radulovića? Mislim da bi eventualno trebao da dobije status svedoka saradnika i da mu se smanji kazna, ali brate vide li ti ove bezobzirnosti i arogancije?!

  Jedan lopov i prevarant se žali da ga je prevario drugi dok ga je ubeđivao da mu pomaže protiv trećeg. A male akcionare ko j... ! Oni su ionako "neki čobani budale" a "vuk na ovcu svoje pravo ima". Mi ostali isto možemo samo da ćutimo i p..., jer nas je vlast kao neku stoku prodala monopolisti na tanjiru! Mada, kakvi su to likovi, jedan ili dva-tri, nikakva razlika, to ti je trust, dogovor i samo šišaj!
  (beee, 5. april 2011 16:40)

  # Link komentara

 2. "Petar Petković, portparol DSS-a, za NIN kaže da stranka neće polemisati sa odbeglim od pravde i da se Radulović odazove pozivu suda u Beogradu pa dokazuje navode iz pisma. "

  Isto ocekujemo i kad je neobavesteni u pitanju.Da se odazove pozivu i da skine sumnju sa sebe.

  p.s.Inace svi su tu nesto mutili i makljali neku lovu.nema nevinih.
  (ako sme da nas pogleda u oci, 1. april 2011 22:38)

  # Link komentara

 3. DSS poziva Radulovića da se odazove pozivu suda u Beogradu, dok lider te iste stranke ne želi da se pojavi pred tim sudom. Ko je ovde lud?
  (plur, 1. april 2011 15:45)

  # Link komentara